11 Mayıs Sayın Veli,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "11 Mayıs Sayın Veli,"

Transkript

1 11 Mayıs 2018 Sayın Veli, Eğitim-Öğretim yılı ile ilgili ekteki gerekli belgelerinin doldurulması ve Kayıt yenilemeler ile ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir. Kayıt Yenileme Tarihleri ; ( öğretim yılındaki sınıflar dikkate alınacaktır) 4 Haziran 2018 Pazartesi 4. ve 5.Sınıflar 5 Haziran 2018 Salı 6. Sınıflar 6 Haziran 2018 Çarşamba 7. Sınıflar Akademik Dürüstlük Sözleşmesi ; Hem Öğrenci ve Hem Veli tarafından imzalanacaktır. İnternet Kullanım Etiği ; Hem Öğrenci ve Hem Veli tarafından imzalanacaktır. Gezi Kuralları Formu ; Uyulması gereken kurallar bölümünde açıklanan Gezi Kuralları ile İlgili form. Sınıfı yılında okuyacağı sınıf yazılacak. Görsel Materyal İzin ; Fotoğraf ve video gibi görsel materyallerin,iletişim, tanıtım veya eğitimin-öğretim çalışmaları kapsamında kullanılmasına izin verip-vermediğinizi bildirir form. E-Okul Bilgi Formu;Milli Eğitim Bakanlığı E-Okul için istediği genel bilgilerin güncellendiği form. Sınıfı yılında okuyacağı sınıf yazılacak. Öğrenci Sağlık İzleme Formu ; Sağlık bilgisi hikayesini içerir form. Sözleşme ; 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanununun 12.maddesine uygun olarak yönetmelikle belirlenen ve Genel müdürlük internet sayfasında yayınlanan maktu sözleşmedir. Okul ücreti tesbiti,iadesi,tahsili ve ihtilaf vukuuda dikkate alınacak belgedir. (Peşin ödemede de doldurulacaktır). TEST Formu ; Okul ödemesini taksitle yapmak isteyenlerin taksitlerinin banka üzerinden ödendiği otomatik ödeme formudur. Başvuru yaptığınız Yapı ve Kredi Bankası şubesinden (varsa hesabınızın bulunduğu şube) temin edilip başvurusu yapılacaktır. Kayıt yenileme tarihinden enaz 2 gün önce şubenize ödeme planınız ile başvurmanız gerekmektedir. Kayıt yenileme tarihinde Eksik belge-bilgi,peşinat dekontu vetest formu (Taksitli Eğitim Sistemi) banka şubesi onaylanmış formu olmayanların kayıt yenileme işlemi kesinlikle yapılmayacaktır. Gereğini bilgilerinize saygılarımızla rica ederiz.

2 T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU T.C. Kimlik Numarası Adı ve Soyadı Baba Adı Anne Adı Doğum Yeri ve Yılı Okula Kayıt / Nakil Tarihi Sınıfı ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ÖĞRENCİNİN ANNE BİLGİLERİ T.C. Kimlik Numarası Adı ve Soyadı Mesleği Cep Telefonu Ev Telefonu İş Telefonu Ev Adresi İş Adresi E-Posta ÖĞRENCİNİN BABA BİLGİLRİ T.C. Kimlik Numarası Adı ve Soyadı Mesleği Cep Telefonu Ev Telefonu İş Telefonu Ev Adresi İş Adresi E-Posta

3 ÖDEME BİLGİLERİ Kurumun İlan Ettiği Eğitim ve 30, TL Öğretim Ücreti Öğrencinin Kayıt Edildiği Eğitim ve öğretim ücreti Yemek Ücreti 3, TL Kahvaltı Ücreti Dahil Ödeme Şekli PEŞİN TAKSİT Taksit başlangıç Tarihi Peşinat Taksit Sayısı ve Tutarı 9 Taksit* Eğitim Bursu Alıyor mu? EVET HAYIR Eğitim Bursu Alıyorsa yüzdesi İndirim Alıyor mu? EVET HAYIR İndirim Kalemi KARDEŞ ÖĞRETMEN PERSONEL BAŞARI KURUMSAL DİĞER GENEL HUSUSLAR 1. Okulun ara sınıflarının eğitim ücretinin üst sınırı bir önceki eğitim ve öğretim yılında ilan edilen eğitim ücretine (Y.İ-ÜFE+TÜFE)/2 oranına en fazla % 5 artış yapılarak hesaplanır. 2. Okulumuz,bir sonraki yılın eğitim ve öğretim ücretini ve diğer (Takviye kursları,yemek,servis vb.) ücretleri, ocak ayından itibaren mayıs ayının sonuna kadar ilan eder.bu ilanlarda ders yılı veya ders saati ücretiyle birlikte, peşin veya taksitli ödemeler ve diğer indirimler de belirtilir. 3. Sosyal ve kültürel faaliyetler, gezi ve gözlem gibi diğer etkinlikler için ücretler, faaliyet öncesi belirlenir. Kurs ve faaliyetlere katılım ise veli/vasi izni doğrultusunda gerçekleşir. 4. Okulumuz, öğrenci veya velilerinden beceri eğitimi / staj çalışması / yaz uygulaması adı altında ayrı bir ücret talep etmeyecektir. 5. Okulumuzun, süresi içinde eğitim ve öğretim ücretini ilan etmemesi halinde, okulumuzda bir önceki yılın eğitim ve öğretim ücreti geçerli olacaktır. 6. Okulumuzun eğitim ve öğretim ücreti, okul adına açılan ve Valiliğe bildirilen banka hesap numarasına yatırılarak tahsil edilir.öğrencilerden alınan ücretler e-okul sistemine işlenir. 7. Okulumuz, çalışma takviminde belirtilen tarihte yeni ders yılına ait ücretini ödemeyen öğrencilerin kayıtlarını yenilemeyebilir. Ücretini ödememekte ısrarcı olan velinin/vasinin çocuğunun kaydı, maarif müfettişleri/veya uygun görülen başka personel tarafından yapılacak inceleme sonucunda nakil ve yerleştirme komisyonu aracılığıyla uygun olan resmi okula veya açık liseye alınır. 8. MEB Özel Öğretim Kurumlan Yönetmeliğinin 56 ncı maddesi hükümlerince; eğitim ve öğretim yılı başlamadan okulumuzdan ayrılan öğrencilere yıllık ücretin %10 dışındaki kısmı, eğitim ve öğretim yılı başladıktan sonra okulumuzdan ayrılan öğrencilere ise yıllık ücretin %10 u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı okulumuz tarafından öğrenci velisine/vasisine iade edilir. 9. Okulumuz tarafından velinin/vasinin öğrencisinin ücretsiz okumasının uygun bulunması veya öğrencisinin indirim hakkı elde etmesi halinde okulumuza ödenen ücret, eğitim ve öğretim başladıktan sonra iki ay içinde öğrenci velisine/vasisine geri ödenir. 10. Herhangi bir şekilde okulumuzdan ayrılan burslu öğrencilerden öğrenim gördüğü süre için okulumuz tarafından veliden/vasiden ücret talep edilmeyecektir.

4 11. Eğitim ve Öğretim Desteğinden faydalanan öğrenci ücretinin ödenmesi; a) Öğrencinin velisi/vasisi okulun ilan etmiş olduğu yıllık eğitim ve öğretim ücretinin Bakanlıkça karşılanacak eğitim ve öğretim desteğinin dışında kalan bedelini okula ödemekle yükümlüdür. b) Öğrencinin Eğitim ve Öğretim Desteğinin çeşitli sebeplerden iptal edilmesi durumunda kalan tutar öğrencinin velisi/vasisinden tahsil edilir. 12. MEB Özel Öğretim Kurumlan Yönetmeliğinin Ek 2 nci maddesine göre; okulumuzun ilan ettiği yıllık ücretin %51 i ve fazlası oranında burslu okutulan öğrencinin Eğitim ve Öğretim Desteği Bakanlığa bildirilerek kesilir. 13. Öğrencinin okula devam etmesi esastır. Devamsızlık yapan öğrencilerin velileri/vasileri, öğrencilerin mazeretlerini okula bildirir. Velilerce/vasilerce söz konusu bildirimin okula yapılmaması halinde, okul idaresi gelmeyen öğrencilerin velisiyle/vasisiyle iletişim kurarak devamsız öğrenci hakkında veliye/vasiye bilgi verir. 14. İş bu sözleşmede yer alan hususların yerine getirilmesi ve gerekli tebligatların yapılabilmesi için belirtmiş olduğum adresimin yasal ikametgâhım olduğunu beyan eder adres değişikliği durumunda 15 gün içerisinde yazılı olarak okulunuza bildirmediğim takdirde bu adrese yapılacak tebligatın geçerli olacağını kabul ve taahhüt ederim. İhtilaf vukuunda bu sözleşmeden doğabilecek tüm anlaşmazlıkların hal mercii ANKARA Mahkemeleri ve icra daireleridir. 15. İş bu sözleşme 15 (onbeş) Genel, 2 (İki) Özel maddeden oluşmaktadır. Bu, öğrenci kayıt sözleşmesinin tüm hükümlerini eksiksiz olarak okudum, anladım ve herhangi bir tereddüdüm olmaksızın tamamen hür irade ve arzumla kesin olarak kabul ediyorum. ÖZEL HUSUSLAR 1. Veli/vasi her taksidin son ödeme tarihinde(vadesinde) ödenmeyen borç için,aylık %3 gecikme faizi ödemeyi peşinen kabul etmiştir. 2. İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi veya Bilkent Holding bağlı kuruluşlar mensubu olması nedeniyle, indirimli ücret ödeyen veli, İhsan Doğramacı Bilkent üniversitesi veya Bilkent Holding bağlı kuruluşları mensubu olma statüsünü kaybetmesi halinde,indirim hakkından yararlanamayacağını ve takip eden aydan itibaren normal ücret ödeyeceğini kabul etmiştir. Öğrenci velisi/vasisi.../.../2018 Kurumun Adı Soyadı -İmza (Kaşe, Mühür ve Yetkili imza)

5 ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU AKADEMİK DÜRÜSTLÜK SÖZLEŞMESİ Özel Bilkent Ortaokulu öğrencileri Araştıran Sorgulayan ve İlkeli profillerine uygun olarak bu sözleşmenin gereğini uygularlar. Araştıran Sorgulayan : Doğal meraklarını geliştirirler. Sorgulama ve araştırma yürütme için gerekli becerileri kazanırlar ve öğrenmede bağımsızdırlar. Etkin olarak öğrenmekten zevk alırlar ve bu öğrenme merakı ömür boyu sürer. İlkeli : Doğruluk, dürüstlük, hakkaniyet, adalet duyguları ile hareket ederler. Bireylerin, toplulukların ve toplumların onuruna saygılıdırlar. Kendi davranışlarının ve bunların sonuçlarının sorumluluğunu üstlenirler. Bu kapsamda İDV Özel Bilkent Ortaokulu öğrencisi olarak; 1. Sınavlarımda ve ödevlerimde kopya çekmenin başkalarının emeğini çalmak olduğunu bildiğim için duyarlı davranarak kopya çekmeyeceğim ve benden kopya çekilmesine izin vermeyeceğim. 2. İlkeli davranarak sınav düzenini bozacak davranışlarda bulunmayacağım ve gözetmen öğretmenin verdiği yönergelere uyacağım. 3. Bana verilen görevi başarıyla tamamlamaya çalışacağım ve bir başkasının kendi görevimi üstlenmesine izin vermeyeceğim. Gerektiğinde görevimle ilgili risk alacağım. 4. Grup çalışmalarında kendime düşen görevleri eksiksiz yerine getireceğim. Grup arkadaşlarıma karşı duyarlı ve dengeli davranacağım. Gerektiğinde fikirlerimi açık görüşlülükle ifade ederek başkalarının fikirlerine saygı duyacağım. 5. Araştırmalarımı tarafsız ve nesnel bir bakış açısıyla yaparak dönüşümlü düşüneceğim, soru sormaya önem vereceğim ve sorgulayacağım. 6. Ödev, proje ve araştırmalarımı yaparken eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerimi kullanarak mantığa ve akla uygun kararlar vereceğim. 7. Başkaları tarafından oluşturulan eserlere ve bilgilere saygı duyacağım, edindiğim bilgiyi olduğu gibi alarak kendi görüşümmüş gibi ödev ve projelerimde kullanmayacağım. 8. Ödev, proje ve araştırmalarımda aile bireylerinden, arkadaşlarımdan veya öğretmenlerimden yardım alırsam bu durumu öğretmenlerime söyleyeceğim.

6 9. Ödev, proje ve çalışmalarımı belirtilen sürede eksiksiz teslim edeceğim. 10. Araştırmalarımda kişilerden, internetten ve kitaplardan faydalandığım kaynakları kaynakça bölümünde MLA (Modern Language Association) referans gösterme sistemine uygun olarak belirterek ilkeli davranacağım. 11. Araştırmalarımda teknolojiden ve kitaplardan yararlanırken telif haklarına saygı duyacağım, korsan yayınlar kullanmayacağım. Bilgi hırsızlığı, kopyacılık gibi davranışlarda bulunmayacağım. 12. Evimde ve okulumda yerel ağ / internetten sosyal medyayı kullanırken duyarlı ve ilkeli davranarak ahlaka aykırı, kişileri ve kurumları küçük düşüren iletiler, resimler ve videolar paylaşmayacağım. 13. Okulumun internet sözleşmesinde belirtilen kurallara uyarak okulumda internet ve teknolojik aletleri kullanmaya özen göstereceğim. (Ek 1-İnternet Politikası) İDV Özel Bilkent Ortaokulu nun Akademik Dürüstlük Sözleşmesi ni okudum ve anladım. Okuldaki bütün çalışmalarımda akademik dürüstlüğe uygun hareket edeceğime bu belgeyi imzalayarak söz veriyorum. Öğrencinin Adı-Soyadı Öğrencinin İmzası Tarih: İDV Özel Bilkent Ortaokulu nun Akademik Dürüstlük Sözleşmesi ni okudum ve anladım. Okuldaki bütün çalışmalarında çocuğumun akademik dürüstlüğe uygun hareket edeceğine, bu belgeyi imzalayarak söz veriyorum. Öğrenci Velisinin Adı-Soyadı Öğrenci Velisinin İmzası Tarih:

7 Sevgili Öğrencimiz ve Sayın Velimiz, İnternet, bilgisayarların küresel ağa bağlanmasıyla dünya üzerindeki var olan bilginin değerlendirilmesi ve erişilmesine olanak tanımaktadır. Bu durum öğrencilere; fikir zenginliği, bilgi alışverişi, dünya üzerindeki farklı ülkelerden organizasyonlarda profesyonel insanlarla iletişim kurma fırsatı sağlar. Güvenli ve sorumlu internet kullanan dijital bireyler yetiştirirken anne babalardan desteklerine ihtiyaç duyduğumuz konuları aşağıda belirttik. Katkılarınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Okul Yönetimi ve ICT Birimi İNTERNET POLİTİKAMIZ İDV Özel Bilkent Ortaokulu nda öğrencilere, bilişim teknolojileri dersliklerinde, kütüphanede, elektronik sınıflarda, öğrenme faaliyetlerinin bir parçası olarak internet kaynaklarına erişim imkanı verilmektedir. İnternet üzerindeki tüm bilgilerin kontrol edilmesi ve düzenlenmesi okulumuz tarafından teknik olarak mümkün değildir. Bu nedenle önlem olarak, okulumuzda bilgisayar dersliklerinde, ekran kontrol programları kullanılmakta, bu programlar aracılığı ile öğrenci ekranlarının internet kontrolü ve genel çalışmalara yönelik yönlendirmeleri yapılmaktadır. Böylece istenmeyen internet sitelerine girişler önlenebilmektedir. Bilişim Teknolojileri bölümü öğretmenleri ve diğer öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin internet kullanırken kabul edilebilir sorumluluklar içinde her kullanıcının davranışının ve sorumluluğunun kendilerine ait olduğuna dair bir bilinç geliştirmelerine yardımcı olmaya devam etmektedirler. Okul içinde bu sorumluluk tamamen öğrenciye aittir. Eğer öğrenciler okul dışında, kasıtlı olarak istenmeyen / yasal olmayan siteleri kullanırlarsa, bilgi paylaşırlarsa, bu durum tamamen öğrenci ve dolayısıyla velinin sorumluluğundadır. Okulumuz bilgisayarları ve internet erişimi öğrenmeye yardımcı olmak amaçlıdır. İnternetin güvenli kullanılması okuldaki herkese katkı sağlayacağı için aşağıdaki kurallar ortak faydada uygulamaya konulmuştur. Öğrencilerimiz için Güvenli internet kullanım kuralları ve sorumlulukları: İnternet üzerinde başka kişilerin kişisel bilgilerini ve şifrelerini kullanmayacağım. Sadece uygun olan, kullanım hakkı verilen ve ihtiyaç duyulan eğitim materyallarine erişeceğim ve kayıt edeceğim. Yasal olmayan ve/veya Bilişim Teknolojileri Birimi tarafından izin verilmeyen siteleri (Ahlaki değerler taşımayan, şiddet içerikli internet siteleri sohbet programları gibi) kullanmayacağım. Sitelere kayıt olurken yaş sınırına dikkat edeceğim. Kişisel bilgilerimi (Ev adres bilgileri, telefon, kimlik bilgileri, resim, video gibi) internet üzerinde yayınlamayacağım. İnternetin özgür dünyasında diğer kullanıcıların söz ve davranışlarına, kültürel özelliklerine ve ana dillerine saygı duyacağım ve nazik olacağım. İnternet kullanırken okul işlerimi ve sorumluluklarımı önceliğime alacağım. İnternet aracılığıyla kasıtlı olarak başkalarına zarar verme amaçlı yapılan sanal zorbalığı uygulamayacağım. İnternet kullanırken eğer bana kötü davranılıyor, uygun olmayan mesajlar gönderiliyor, benim itibarıma ve arkadaşlıklarıma zarar veriliyorsa bunu ailemle veya öğretmenlerimle paylaşacağım. İnternet Kullanım Etiğinin İmzalanması Belirtilen kurallara uygun davranış göstermeyen öğrenciler okul içindeki internet kullanım haklarını kaybederler. İhtiyaç duyulan durumlarda öğrenci internet kullanımında kabul edilemez davranışı nedeniyle, Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kurulu na sevk edilir. Tüm bu olasılıkları göz önüne alarak internet kullanımı hakkında yazılan bilgileri ve kuralları okudum, sorumluluklarımı ve kurallara uymadığımda sonuçlarını kabul ediyorum. Tarih:... /... /... Öğrencinin Adı Soyadı:... Sınıfı:... Öğrenci İmzası:... Çocuğumun velisi olarak yukarıda paylaşılan güvenli ve sorumlu internet kullanımı kurallarıyla ilgili sorumluluğu kabul ediyorum. Velinin Adı Soyadı :... İmzası:...

8 GEZİ İZİN FORMU İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulunuz öğrencilerinden...no lu öğretim yılında, okul tarafından düzenlenecek il içi ve il dışı gezilere katılmasına izin veriyorum. Veli; Adı Soyadı : Tarih : İmza :... FOTOGRAF-VİDEO KULLANIM İZİN FORMU İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE öğretim yılında, velisi bulunduğum okulunuz öğrencilerinden... no lu... okul web sayfasında ve okul bülteninde fotograf ve/ veya videosunun yayınlanmasına izin veriyorum/ vermiyorum. Veli; Adı Soyadı : Tarih : İmza :

9 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI E-OKUL BİLGİ FORMU ORTAOKUL ÖĞRENCİ GENEL BİLGİLERİ ADI SOYADI : SINIFI : NO : Kiminle Oturuyor? : Ailesiyle Annesiyle Babasıyla Velisiyle Oturduğu Ev Kira mı? : Kendilerinin Kira Lojman Kendi Odası Var mı? : Var Yok Ev Ne İle Isınıyor? : Kalorifer Soba Elektrikli Isıtıcı Diğer Okula Nasıl Geliyor? : Ailesiyle Servisle Toplu taşıma Diğer Bir İşte Çalışıyor mu?: Evet Hayır Aile Dışında Kalan Var mı?: Var Yok Boy: cm Kilo: Özel Eğitim Durumu: Evde Eğitim Alıyor Hastanede Eğit. Alıyor Kaynaştırma Eğit.Alıyor Özel Bilgiler : Şehit Çocuğu Gazi Çocuğu Burslu Aile Gelir Durumu: Çok İyi Çok Kötü Düşük İyi Orta Geçirdiği Kaza: Kaza Geçirmedi Ev kazası İş Kazası Okul Kazası Trafik Kazası Geçirdiği Ameliyat: Ameliyatı Yok Apandist Fıtık Göz Diğer Kullandığı Cihaz Protez: Cihaz Protez Yok Görsel İşitsel Ortopedik Diğer Geçirdiği Hastalık: Hastalık Geçirmedi Çocuk Felci Havale Menenjit Sara Sürekli Hastalığı: Sürekli Hastalığı Yok Alzheimer Astım Böbrek Yetmezliği Felç Hepatit Kalp Kanser Parkinson Sara Siroz Şeker Tansiyon Verem Diğer Sürekli Kullandığı İlaç: Kullandığı İlaç Yok Astım ilacı Kalp İlacı Sara İlacı Şeker İlacı Diğer Kardeş Sayısı: Teşekkür ederiz.

10 İDV ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAĞLIK İZLEME FORMU Öğrencinin Adı Soyadı :... Tarih :... Sınıfı / No :... Doğum Tarihi :... Anne Adı :... Baba Adı :... Özel Sigortası :Var...Sigorta Yok Kan Grubu Kardeş Sayısı... Kız :... Erkek :... Hayatta olan :... Ölü :... KİŞİSEL HİKAYE Alerjisi : Var Yok! Lütfen alerji türünü belirtiniz.... Geçirdiği Hastalıklar Kızamık Suçiçeği Kabakulak Kızamıkçık Kızıl Başka Geçirdiği Ameliyatlar... Doğuştan bozukluk... Önemli Kaza... Kronik Hast... Devamlı kullandığı ilaçlar... Ailede önemli hast. (diabet, kalp, vb.) Havale geçirdi mi? Evet Hayır Diğer Bilgiler...

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ (ÖZEL OKULLAR) Özel Okul Adı: Özel ENKA Ortaokulu

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ (ÖZEL OKULLAR) Özel Okul Adı: Özel ENKA Ortaokulu T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ (ÖZEL OKULLAR) Özel Okul Adı: Özel ENKA Ortaokulu Baba Adı Anne Adı Veli/Vasi Doğum Yeri ve Yılı Okula Kayıt/Nakil

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ (ÖZEL OKULLAR) ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ÖĞRENCİNİN ANNE BİLGİLERİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ (ÖZEL OKULLAR) ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ÖĞRENCİNİN ANNE BİLGİLERİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KAYIT SÖZLEŞMESİ (ÖZEL OKULLAR) Özel Okul Adı: Baba Adı Anne Adı Doğum Yeri ve Yılı Okula Kayıt veya Nakil Tarihi Sınıfı ÖĞRENCİ

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU AKADEMİK DÜRÜSTLÜK POLİTİKASI

İDV ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU AKADEMİK DÜRÜSTLÜK POLİTİKASI İDV ÖZEL BİLKENT ORTAOKULU AKADEMİK DÜRÜSTLÜK POLİTİKASI İÇERİK 1. GİRİŞ 1.1. Kurum 1.2. Misyon 1.3. IB Öğrenen Profili 2. AKADEMİK DÜRÜSTLÜK POLİTİKASININ AMACI 2.1. Akademik Dürüstlük Politikasının Süreci

Detaylı

ANASINIFI ( ) 1.SINIF ( ) DİĞER ( )

ANASINIFI ( ) 1.SINIF ( ) DİĞER ( ) ANASINIFI ( ) 1.SINIF ( ) DİĞER ( ) 2017-2018 ÖĞRETİM YILI NEJAT SABUNCU İLKOKULU E- OKUL ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ BİLGİLERİ T.C. Kimlik No(Öğrencinin) Doğum Yeri Doğum Tarihi Kan Grubu GENEL BİLGİLER

Detaylı

Sınıfı : Genel Bilgiler T.C. Kimlik No :.. Cinsiyeti : Erkek Kız. Soyadı :. Kan Grubu :..

Sınıfı : Genel Bilgiler T.C. Kimlik No :.. Cinsiyeti : Erkek Kız. Soyadı :. Kan Grubu :.. Kayıt Yapılan Öğretim Yılı : 2017 2018 A Öğrenci ve Aile Tanıma Başlama Tarihi : /../2017 Sınıfı : Genel Bilgiler T.C. Kimlik No :.. Cinsiyeti : Erkek Kız Adı :. Velisi : Anne Baba Foto Soyadı :. Kan Grubu

Detaylı

GÜL ANAOKULU ADAY KAYIT FORMU

GÜL ANAOKULU ADAY KAYIT FORMU GÜL ANAOKULU ADAY KAYIT FORMU ÇOCUĞUN ÖZEL EĞİTİM GEREKSİNİMİ TC. Kimlik No :. -Davranış Bozukluğu Adı-Soyadı -Dil ve Konuşma Cinsiyeti :. -Görme ve Az Gören (*) Velisi Kim? -Görme ve Görmeyen Anne Baba

Detaylı

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası (Gün, Ay, Yıl) Cinsiyeti Kan Grubu Geldiği Okul Okula Başlama Tarihi

Detaylı

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz;

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz; Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü 5580 SAYILI KANUN KAPSAMINDAKİ ÖZEL OKULLARDA ÖĞRENİM GÖREN/GÖRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN VERİLECEK EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ UYGULAMA e-kilavuzu

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda

Detaylı

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ANAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ANAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ANAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası (Gün, Ay, Yıl) Cinsiyeti Kan Grubu Geldiği Okul Okula Başlama Tarihi

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü 5580 SAYILI KANUN KAPSAMINDAKİ ÖZEL OKULLARDA ÖĞRENİM GÖREN/GÖRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN VERİLECEK EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ UYGULAMA e-kilavuzu

Detaylı

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z www.barikat.com.tr SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z Sibergüvenlikuzmanihtiyacınıkarşılamayıhedefleyenfirmamızbaşarılıvesibergüvenlikalanındaçalışmaya istekligençlerimizineğitimlerinekatkıdabulunmayıhedeflemektedir.

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ 27 Haziran, 2018 Sayın Velimiz, Mali Kayıt süreci işlemlerinizin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi amacı ile, aşağıda bahsi geçen konulara dikkatinizi

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda

Detaylı

S.S.OSMANGAZİLİLER TÜKETİM KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA ESKİŞEHİR

S.S.OSMANGAZİLİLER TÜKETİM KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA ESKİŞEHİR S.S.OSMANGAZİLİLER TÜKETİM KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA Kooperatif Ana sözleşmesini okudum. Ana sözleşmede yazılı olan tüm şartları kabul ediyorum ve 100,00.- TL pay ödemeli kooperatifinize

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Paralı Yatılı olarak öğrenim gören okulunuz.. sınıfından... nolu kızım/oğlum..... nın 2016-2017 Öğretim yılı sonuna kadar paralı yatılı olarak okul pansiyonuna kaydının

Detaylı

ÖZEL NESİBE AYDIN OKULLARI, BURS VE ÜCRETSİZ OKUYACAK ÖĞRENCİLER YÖNETMELİĞİ

ÖZEL NESİBE AYDIN OKULLARI, BURS VE ÜCRETSİZ OKUYACAK ÖĞRENCİLER YÖNETMELİĞİ ÖZEL NESİBE AYDIN OKULLARI, BURS VE ÜCRETSİZ OKUYACAK ÖĞRENCİLER YÖNETMELİĞİ Madde 1. Genel Hükümler 1.1 Amaç Bu Yönetmeliğin amacı; Özel Nesibe Aydın Okulu öğrencilerine verilecek başarı bursu, eğitim

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2017-220994 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BD2891105811* Özel Kalem Müdürlüğü Sayı :25753504/772.02/ Konu :Barikat İnternet Güvenliği Bilişim A.Ş. Bursu (2017-2018) TEKNOLOJİ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu kılavuz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında TED Kocaeli Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü 5580 SAYILI KANUN KAPSAMINDAKİ ÖZEL OKULLARDA ÖĞRENİM GÖREN/GÖRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN VERİLECEK EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ UYGULAMA e-kilavuzu

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE8A5U3E4* Sayı :54011814/304.01/E. 95572 09/10/2018 Konu :KYK Bursu DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ :

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ SÜRESİ : Staj yeri değişikliği hariç, (Staj yeri değişikliği yeni bir staj başvurusu

Detaylı

TÜRKİYE ORTOPEDİK ENGELLİLER FEDERASYONU EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE ORTOPEDİK ENGELLİLER FEDERASYONU EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMU TÜRKİYE ORTOPEDİK ENGELLİLER FEDERASYONU EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMU * Bu form Üniversiteler ile Lisede okuyacak/okuyan engelilere yönelik olduğundan bu şartı haiz olmayan başvurular dikkate alınmaz. *

Detaylı

KOSGEB. MÜDÜRLÜĞÜ NE

KOSGEB. MÜDÜRLÜĞÜ NE Hakiki Reklam; Hibe almak için,aradığınız ve ihtiyacınız olan her şey Brüksel Uzmanları Danışmanlık güvencesi ile ; www.isplaniornekleri.com'da GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI KOSGEB. MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU Sayın Veli, T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU 2015-2016 Öğretim Yılı kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihlerde okulumuzda yapılacaktır. Kayıt süreci başlamadan önce, işlemlerinizin

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 2019 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2014 DOĞUMLULAR (01.01.2014-31.12.2014 TARİHLERİ ARASINDA DOĞAN) E-BAŞVURU KILAVUZU 2018/ANKARA 0 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI

Detaylı

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ)

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ) İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA OKUL ÖNCESİ 1 GRUBU (5 YAŞ) Okul öncesi 1. sınıflarına başvuru için gerekli doğum tarihi nedir?

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU Adı Soyadı :...Baba Adı... Doğum Yeri ve Tarihi:... T.C. Kimlik No :... Ev Adresi :......İl / İlçe... Telefon No Ev :...Cep :...

Detaylı

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA BURSİYER BİLGİ FORMU Bursiyer Sicil No :. (İnci Vakfı tarafından doldurulacaktır) FOTOĞRAF KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: (ESKİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI): (YENİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI):

Detaylı

T. C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI. Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi :...

T. C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI. Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi :... T. C. GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI Öğrenci Bilgileri Adı Soyadı : Numarası : Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi İşletme Belgesi Tarih ve No. :.......... : / /20... Başlangıç

Detaylı

Sayın Velimiz, 11/08/2017

Sayın Velimiz, 11/08/2017 Sayın Velimiz, 11/08/2017 Özel okullarda öğrenim gören öğrenciler için verilecek eğitim ve öğretim desteği başvuruları başlamış olup başvuru işlemleri ile ilgili ayrıntılar aşağıda bilginize sunulmuştur.

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ AYVACIK MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU 1.NÜSHA

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ AYVACIK MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ KABUL VE SÖZLEŞME FORMU 1.NÜSHA T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta Adresi Öğretim Yılı Telefon Numarası İkametgah

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2019 2020 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU (01.01.2015-31.12.2015 TARİHLERİ ARASI DOĞUMLULAR) 2019/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2019-2020

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü 5580 SAYILI KANUN KAPSAMINDAKİ ÖZEL OKULLARDA ÖĞRENİM GÖREN/GÖRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN VERİLECEK EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ UYGULAMA e-kilavuzu

Detaylı

a) 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi,(adres ve telefon yazılacak)

a) 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi,(adres ve telefon yazılacak) BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER Kısmi zamanlı olarak işe başlayacak öğrencilerin aşağıda belirtilen evrakları, çalıştırılacak birim tarafından resmi yazı ile Daire Başkanlığımıza teslim edeceklerdir. Öğrencilerin

Detaylı

TC Kimlik No :... Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer :... Uyruğu :... Cinsiyeti :...

TC Kimlik No :... Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer :... Uyruğu :... Cinsiyeti :... ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EK.1.A YEMEK BURSU BAŞVURU FORMU 1 - KİŞİSEL BİLGİLER : Adı Soyadı Doğum Yeri ve Tarihi :...../.../... TC Kimlik No Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer Uyruğu Cinsiyeti Ek-1 Öğrenci No Fakülte

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

BURS BAŞVURUSUNA EKLENECEK BELGELER: 1- Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgah belgesi. 2- TC Nolu nufus kimlik fotokopisi

BURS BAŞVURUSUNA EKLENECEK BELGELER: 1- Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgah belgesi. 2- TC Nolu nufus kimlik fotokopisi BURS BAŞVURUSUNA EKLENECEK BELGELER: 1- Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgah belgesi 2- TC Nolu nufus kimlik fotokopisi 3- Gelir Beyanı ile ilgili olarak: a- Aile reisinin (Anne veya Baba yada

Detaylı

ZORUNLU /İSTEĞE BAĞLI/ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ / BİTİRME PROJESİ KAPSAMINDA STAJ BİLGİLENDİRME FORMU 1. /. Akademik Yılı için İLGİLİ MAKAMA

ZORUNLU /İSTEĞE BAĞLI/ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ / BİTİRME PROJESİ KAPSAMINDA STAJ BİLGİLENDİRME FORMU 1. /. Akademik Yılı için İLGİLİ MAKAMA ZORUNLU /İSTEĞE BAĞLI/ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ / BİTİRME PROJESİ KAPSAMINDA STAJ BİLGİLENDİRME FORMU 1. /. Akademik Yılı için İLGİLİ MAKAMA...Fakültesi/Yüksekokulu.....Bölümü/Programı öğrencilerinin öğrenim

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU T.C. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU EK- 1 Resim Yapıştırınız. Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

IRMAK OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SERGI ÜNİTESİ. Sergi ünitesinde üzerime düşen görevlerimi kabul ediyorum.

IRMAK OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SERGI ÜNİTESİ. Sergi ünitesinde üzerime düşen görevlerimi kabul ediyorum. Sergi ünitesinde üzerime düşen görevlerimi kabul ediyorum. Sergimizin amaç ve gereksinimlerini biliyorum. Sergi boyunca grubumla birlikte yeni tecrübeler edinme, öğrenme ve değerlendirme sürecinde aktif

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Gevaş Meslek Yüksekokulu İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Gevaş Meslek Yüksekokulu İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Gevaş Meslek Yüksekokulu İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT KABUL KILAVUZU GİRİŞ Bu kılavuz, TED Kocaeli Koleji ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2018-2019

Detaylı

No :... Sınıfı :... Adı ve Soyadı :...

No :... Sınıfı :... Adı ve Soyadı :... ÖĞRENCİNİN No :... Sınıfı :... Adı ve Soyadı :... Babası nın Adı ve Soyadı :... Babası nın Öğrenim Durumu : O O O İlk Orta Yüksek İşi ve İş Ünvanı :... İş Adresi :... Ev Telefon No. :... Ev Adresi :...

Detaylı

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ

YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ YURTDIŞI YAZ OKULU KAYIT ve İPTAL SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar: Bir yanda Yakut Sok. Balkır İş Hanı. Kat 3, No. 58, Bakırköy-İstanbul adresinde mukim yuresgroup Yurtdışı Eğitim Servisi ile diğer yanda adresinde

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU STAJ BAŞVURU FORMU Resim Sayın Firma/Kurum Yetkilisi, YENİPAZAR MESLEK YÜKSEOKLULU öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar staj yapma zorunluluğu

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: MASRAF TUTARI

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: MASRAF TUTARI ÜRÜNE AİT BİLGİLER: İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU Ürünün Adı /Tanımı Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı İHTİYAÇ KREDİSİ TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: FAİZ MASRAFIN

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS İLKOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS İLKOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS İLKOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası Doğum Tarihi (Gün, Ay, Yıl) Doğum Yeri Cinsiyeti Kan Grubu Geldiği

Detaylı

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ne ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2014 2015 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2014 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. DEKANLIĞI ÖĞRENCİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. DEKANLIĞI ÖĞRENCİ STAJ SÖZLEŞMESİ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. DEKANLIĞI ÖĞRENCİ STAJ SÖZLEŞMESİ 1- Bu sözleşme, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve teknik eğitim yapan program öğrencilerinin işletmelerde yapılacak

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2013 2014 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2013 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL ÖĞRENGİNİN ADI SOYADI :... BÖLÜMÜ :... PROGRAMI :... SINIFI :... NUMARASI :... MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

Özel okul teşvik başvuru formu 2018 MEB Özel okul teşvik başvuru şartları tarihi nedir?

Özel okul teşvik başvuru formu 2018 MEB Özel okul teşvik başvuru şartları tarihi nedir? On5yirmi5.com Özel okul teşvik başvuru formu 2018 MEB Özel okul teşvik başvuru şartları tarihi nedir? Özel okul teşvik başvuru formu şartları araştırılıyor. Özel okul teşvik başvuruları nasıl yapılır?

Detaylı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerin kesin kayıt işleminden

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU - STAJYER ÖN BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ Adı Soyadı :...Baba Adı:... Doğum Yeri ve Tarihi:...--.../.../.../... T.C. Kimlik No :... Ev Adresi :...... İl / İlçe... Telefon No Ev :...Cep :... Özürlülük

Detaylı

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Form 1 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Öğrencinin Adı Soyadı Sınıfı ve No Doğum Yeri ve Yılı Velisinin Adı ve Soyadı Yakınlık derecesi Ev Telefonu İş Adresi İş Telefonu Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesine

Detaylı

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ANAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ANAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ANAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası (Gün, Ay, Yıl) Cinsiyeti Kan Grubu Geldiği Okul Okula Başlama Tarihi

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ. STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE İZLENECEK YOL DİKKAT Staj yapacak öğrencilerin programda okutulan dört dönem derslerini en az bir kez almış ve bu derslerin devam şartlarını yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Ek-1 İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 5510 SAYILI SOSYALSİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNU KAPSAMINDA STAJ YAPAN ÖĞRENCİYE AİT BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ

Detaylı

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA ÜCRETSİZ VEYA BURSLU OKUTULACAK ÖĞRENCİ VE KURSİYERLER HAKKINDA YÖNETMELİK

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA ÜCRETSİZ VEYA BURSLU OKUTULACAK ÖĞRENCİ VE KURSİYERLER HAKKINDA YÖNETMELİK ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA ÜCRETSİZ VEYA BURSLU OKUTULACAK ÖĞRENCİ VE KURSİYERLER HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM 7 Nisan 2011 Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ ÜYELİK BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ ÜYELİK BAŞVURU FORMU TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ ÜYELİK BAŞVURU FORMU *Tüm bilgilerin doldurulması zorunludur. KİŞİSEL BİLGİLER T.C.Kimlik No Adı Soyadı Mesleği İş Telefonu Ev Telefonu Cep Telefonu İş E-Posta Adresi Kişisel

Detaylı

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1 2019 / 1 11 Mart - 09 Mayıs 2019 Değerli Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK)tarafından yapılacak 2019/1. Dönem Bağımsız Denetçilik sınavlarına

Detaylı

YURTDIŞI ARAŞTIRMA BURS YÖNERGESİ

YURTDIŞI ARAŞTIRMA BURS YÖNERGESİ AMAÇ Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı ve asistan doktor olan tıp doktorlarını yurt dışında Ortopedi ve Travmatoloji ile ilgili alanlarda araştırma yapabilmeleri için desteklemektir. BAŞVURU KOŞULLARI 1.

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU. STAJ PROGRAM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU. STAJ PROGRAM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU EK: 1 (2 nüsha). STAJ PROGRAM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE... iş günü zorunlu stajımı. Döneminde..../ /.. ile.../.../ tarihleri arasında Staj ve Eğitim Uygulama Kurulunca

Detaylı

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ LİSANS YERLİ ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU ŞARTLARI (2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı) Doğuş Holding, Niğde Ömer Halisdemir

Detaylı

IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :..

IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :.. 1 IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :.. ÖĞRENCİNİN NÜFUS CÜZDANI BİLGİLERİ Bilgiler tarafımdan kontrol edilmiştir. VELİ BİLGİLERİ

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA TED ANKARA KOLEJİ VAKFI OKULLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM YILI ANAOKULU 2012 DOĞUMLULAR (01.01.2012-31.12.2012 DOĞUM ARALIĞI) E-BAŞVURU KILAVUZU 2016/ANKARA 1 TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULUNA

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 05/05/2017-172377 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LN00A7* Sayı :74933216-304.01- Konu :Staj hk. JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İstanbul Üniversitesi

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EK.1.A.. BURSU BAŞVURU FORMU 1 - KİŞİSEL BİLGİLER : Adı Soyadı :...

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EK.1.A.. BURSU BAŞVURU FORMU 1 - KİŞİSEL BİLGİLER : Adı Soyadı :... ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EK.1.A.. BURSU 1 - KİŞİSEL BİLGİLER : Adı Soyadı Doğum Yeri ve Tarihi :...../.../... TC Kimlik No Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer Uyruğu Cinsiyeti Öğrenci No Fakülte / Yüksekokul Adı Bölümü

Detaylı

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form No: 1.Öğrenci Başvuru Dilekçesi.. /../ T.C. YALOVA ÜNİVERSİTESİ YALOVA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Yüksekokulunuz Programı. numaralı öğrencisiyim. Zorunlu staj yapmak istediğim işletmeye verilmek

Detaylı

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER Adet Açıklama EK-1 İşyeri Staj Kabul Formu EK-2 Staj Başvuru Formu 2 Adet Staj Koordinatörü ve Okul Sanayi Koordinatörünün İmzasından Sonra i İşyerine Verilecektir. EK-3 Ders

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ndeki tüm fakülte ve yüksekokullarda öğrenim görmekte olan öğrencilere

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ

ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 2018-2019 ÇEVRE KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE YÖNERGESİ 1 İLETİŞİM BİLGİLERİ ERENKÖY KAMPÜS 19 MAYIS MAH. ÇEVRE SOK. NO: 2 ERENKÖY-İSTANBUL TEL: 0 216 360 53 13 / FAX: 0 216 360 54 81 cevre@cevrekoleji.k12.tr

Detaylı

ANAOKULU 5 YAŞ 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

ANAOKULU 5 YAŞ 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı ANAOKULU 5 YAŞ 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kim Olduğumuz Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel,

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÖZEL HUKUK DOKTORA PROGRAMI 2014-2015 GÜZ MÜLAKAT-DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ASİL LİSTE ADI SOYADI SONUÇ SERKAN BAYRAM BAŞARILI-ÖZEL ÖĞRENCİ İLAN TARİHİ

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 EĞTM ÖĞRETM YILI PANSYON BOŞ KONTENJANININ SINIFLAR BAZINDA DAĞILIMI ( T A S L A K ) SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON

Detaylı

FOTOĞRAF T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BÖLÜMÜ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

FOTOĞRAF T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BÖLÜMÜ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ 1 T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BÖLÜMÜ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Telefon Numarası İkametgâh Adresi Ana

Detaylı

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU ŞARTLARI (2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı) Doğuş Holding, Niğde Ömer Halisdemir

Detaylı

KAYIT YENİLEME PROGRAMI

KAYIT YENİLEME PROGRAMI 2016-2017 KAYIT YENİLEME PROGRAMI 1 2 3 2016-2017 KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 EĞİTİM FAKÜLTESİ - 29.750,00 29.750,00 29.750,00. 28.000,00 29.750,00 29.750,00 29.750,00

Detaylı

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü (EVCĠ ĠZĠN BELGESĠ) ÖĞRENCĠNĠN Adı ve... Doğum Yeri ve Yılı :... Cep Telefonu :. Email :.. VELĠSĠNĠN Adı ve... Mesleği :... İş i :... Ev i :...... Ev Tel No :... İş Tel No :... Cep Telefonu : Email : Evci

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12. T.C. STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.2018 / 372-9 Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, M.Ü. Adalet Meslek Yüksekokulu (AMYO), Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ Aşağıda işaretlediğim kurumdan veya ailemden sağlık yardımı almaktayım/herhangi bir sağlık yardımı almıyorum. 1- Genel Sağlık Sigortası Kapsamındayım 2- Annem veya

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU EK-1 Sayın Firma/Kurum Yetkilisi;...... Bölümü Darende Bekir Ilıcak MYO öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar staj yapma zorunluluğu vardır. Aşağıda bilgileri

Detaylı