Kargo ücretini biz öderiz!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kargo ücretini biz öderiz!"

Transkript

1 İlkbahar Yaz 2018 Kargo ücretini biz öderiz! AB, EEA, İsviçre, Norveç ve Türkiye için 2 çift ayakkabı ve üzeri siparişlerde kargo ücretsizdir. Yeni sezon İlkbahar - Yaz koleksiyonunda geçerli 10 indirim kodu: CTPV18 İndirim yalnız ilk alışverişlerinizde gecerlidir. 1 Tel: info@masaltos.com masaltos.com

2 Masaltos.com da yeni ilhamlar. Seçkin bir İtalyan tasarımıyla en iyi zanaatkarlar tarafından yapılan birinci sınıf ayakkabılar. Kendinizi daha yüksek, daha rahat ve daha zarif hissetmenizi için yeni stiller yaratırız. Bu yeni 7 cm, bu sezon yıldız gibi parlamanızı sağlayacak. Sosyal ağlarda daha fazla sır keşfedebilirsiniz! /masaltos /masaltoscom 2 /masaltos_com

3 Çerik Yeni sezon İlkbahar - Yaz En las redes sociales Klasik ayakkabı / kösele tabanlı 08. Damat ve parti ayakkabıları 17. Günlük ayakkabı 24. Spor ayakkabı 09. Klasık ayakkabı / parıltı 11. Goodyear Welt ayakkabı 13. Özel koleksiyon ayakkabı 15. Klasık ayakkabı / kauçuk tabanlı 3

4 Klasik ayakkabı kösele tabanlı Ürün hakkında: Dış: dana derisi. İç: ince deri. Taban: doğal deri. Topuk: güçlendirilmiş doğal deri. Lexter Beden aralığı: Westport Beden aralığı: Novara Beden aralığı: Tamigi Beden aralığı:

5 Klasik ayakkabı kösele tabanlı Bruxelles Beden aralığı: Valentino Beden aralığı: Ürün hakkında: Dış: dana derisi. İç: ince deri. Taban: doğal deri. Topuk: güçlendirilmiş doğal deri. Giorgio Kahverengi, Siyah. Beden aralığı: Bardolino Kahverengi, Siyah. Beden aralığı:

6 Klasik ayakkabı kösele tabanlı Spoleto Bordo, siyah Beden aralığı: Yan fermuar detay. Iz bırakmak zamanı Lugano Beden aralığı: Ürün hakkında: Dış: dana derisi. İç: ince deri. Taban: doğal deri. Topuk: güçlendirilmiş doğal deri. 6 Sheffield Kahverengi. Beden aralığı: Siyah. Beden aralığı:

7 Klasik ayakkabı kösele tabanlı Belfort Beden aralığı: Bahar trendleri Blucher Siyah, Taba rengi Beden aralığı: Derbi Siyah, Taba rengi Beden aralığı:

8 Boston Kahverengi. Beden aralığı: Siyah. Beden aralığı: Gala Pointures: Charol Lacivert. Beden aralığı: Siyah, Beden aralığı: Birmingham Kahverengi. Beden aralığı: Siyah. Beden aralığı: Ürün hakkında: Dış: dana derisi. İç: ince deri. Taban: doğal deri. Topuk: güçlendirilmiş doğal deri.

9 Klasık parıltı ayakkabı kösele taban Ürün hakkında: Dış: dana derisi. İç: ince deri. Taban: doğal deri. Topuk: güçlendirilmiş doğal deri. Arosa Bordo. Beden aralığı: Kahverengi. Beden aralığı: Siyah. Beden aralığı: Masaltos.com tavsiyesi Mokasen ayakkabı ile kompresyon çorabı kullanın. Repomen çorabı sikmayan lastiği ile kan dolaşimini engellemez. Repomen Çorap. 13,50. Lacivert, siyah, Kahverengi. Beden aralığı:

10 Klasık parıltı ayakkabı kösele taban Ürün hakkında: Dış: dana derisi. İç: ince deri. Taban: doğal deri. Topuk: güçlendirilmiş doğal deri. Oporto Bordo. Beden aralığı: Siyah. Beden aralığı: Berlín Siyah, Bordo Beden aralığı: Berlín Siyah, Bordo Beden aralığı: London Bordo. Beden aralığı: Siyah. Beden aralığı:

11 Sadece şık Goodyear Welt kalitesi Kösele taban GIANNI GARZANERO Bonn Kahverengi, Siyah. Beden aralığı: H A N D M A D E S H O ES Stanford Kahverengi, Siyah. Beden aralığı: Basilea Kahverengi, Siyah. Beden aralığı: Goodyear-welt patumalı dikiş tüm dünyada tanınan üstün bir ayakkabı yapım metodudur. Piyasada en iyi ayakkabı olmakla birlikte kendine özgü üretim sistemi nedeni ile ayakkabı ilk üretildiginde sert olsa bile ayağınıza tam konfor ve bakım sunmak için tasarlanmıştır. 15 gün sonra taban kısmı ayakkabıyı kullanan kişinin ayak kalıbını (şeklini) alır. Özenle seçilmiş üstün kaliteli hammaddelerin kullanıldığı ve sadece el yapımı olan işçiliği garanti ediyoruz. 11

12 Goodyear Welt kalitesi Kösele taban Bristol Kahverengi, Siyah. Beden aralığı: GIANNI H A N D M A D E GARZANERO S H O ES Bordeaux Taba rengi, Siyah. Beden aralığı: Lacivert-mavi puantiyeli pantolon askısı 36. Masaltos.com sitemizde puantiyeli, paisley resimli pantalón askıszı koleksiyonunu keşf edebilirsiniz. Sedir ağacından yapılmış ayakkabı kalıbı, 22. Beden: Ayakkabılarda biriken nemi emmeye yardımcı olur -Teri emer ve koku oluşmasını önler. -Ayakkabılarınızın deforme olmasını engeller. 12

13 Goodyear Welt kalitesi Kösele taban TOPLAM KIŞILIĞI OLAN AYAKKABILAR Goodyear ayakkabıların temel kavramları Dallas Bordo, Siyah. Beden aralığı: Detroit Bordo, Siyah. Beden aralığı: Atlanta Bordo, Siyah. Beden aralığı: GENUINE CORDOVAN

14 Goodyear Welt kalitesi Kösele taban Orlando Bordo, Siyah. Beden aralığı: Denver Bordo, Siyah. Beden aralığı: Goodyear Welt kaliteli ayakkabıları satın almak için 3 neden! 1.Yüksek kaliteli zanaat ayakkabı Üretim süreci en iyi esnaf tarafından 250 adımdan oluşur ve aşağıdakileri garanti eder: teklik, harikulade hafiflik, şaşılacak esneklik. Sadece el yapımı. 2.Uzun ömürlü Sadece yüksek kaliteli malzemeler, stil ve konfor her ayrıntıda. 3.Sıcaklık Benzersiz modeller, eski zanaatkarların en eski sırlarına dayanan ayakkabı terbiye teknolojisini getirir. Ayakkabılar iç taban olmadan dikilir, tabanlık ile taban arasında kalan boşluk sayesinde ayakkabı en soğuk havalarda bile nemden tamamen korur. 14

15 Klasil ayakkabı Kösele tabanlı Amalfi Taba rengi. Beden aralığı: Siyah. Beden aralığı: Porma Siyah. Beden aralığı: Verona.132. Siyah, taba rengi. Beden aralığı: Chester Siyah. Beden aralığı: Yeni! Milan Siyah, taba rengi. Beden aralığı: Tokio Siyah. Beden aralığı:

16 Klasil ayakkabı Kauçuk tabanlı Ürün hakkında: Dış: buzağı derisinden imal edilmiştir. İç: hakiki deriden yapılmıştır. Taban: Kauçuklu. Nápoles Beden aralığı: Yeni! Roma Beden aralığı: Bolonia Kahverengi Beden aralığı: Venecia Beden aralığı:

17 Bergen Taba, Siyah, Beden aralığı Günlük ayakkabı Kauçuk tabanlı Alexandro Kahverengi, Siyah. Beden aralığı: Scotchgard: temizliği kolaylaştırır, uzun süreli koruma sağlar, malzeme kir ve lekelere karşı dayanıklıdir. Uzun süre yeni gibi kalmaktadir. Varese Kahverengi, Mavi. Beden aralığı:

18 Günlük ayakkabı Kauçuk tabanlı Tormo Beden aralığı: Ancona Kahverengi, Siyah. Beden aralığı: Preston Kahverengi, Siyah. Beden aralığı: Flex Nature V Tabarengi. Beden aralığı:

19 Günlük ayakkabı Kauçuk tabanlı Corby B Gri. Beden aralığı: Corby A Gri, lacivert. Beden aralığı: Flex Nature A Siyah, tabarengı. Beden aralığı: Lawson Kahverengi, Taba, Siyah. Beden aralığı: Scotchgard: temizliği kolaylaştırır, uzun süreli koruma sağlar, malzeme kir ve lekelere karşı dayanıklıdir. Uzun süre yeni gibi kalmaktadir. 19

20 Günlük ayakkabı Kauçuk tabanlı Sandalia Beden: Ürün hakkında: Ayakkabı modeli, hakiki dana (buzağı) derisinden Casual tarzında yapılmıştır. İçtaban ve astar, hakiki deriden üretilmiştir. Lateksten taban yürürken ek konfor için kırıştırma ile takviye edilmiştir. Flex Nature C Beden aralığı: Flex Nature B Beden aralığı:

21 Günlük ayakkabı Kauçuk tabanlı Ürün hakkında: Ayakkabı modeli, hakiki dana (buzağı) derisinden Casual tarzında yapılmıştır. İçtaban ve astar, hakiki deriden üretilmiştir. Lateksten taban yürürken ek konfor için kırıştırma ile takviye edilmiştir. Portonovo Kahverengi. Beden aralığı: Beyaz. Beden aralığı: Beyaz ve mavi. Beden aralığı: Mavi. Beden aralığı Adriático Beden aralığı:

22 Günlük ayakkabı Kauçuk tabanlı Ibiza A Bej. Beden aralığı: Ibiza A Gri. Beden aralığı: Ibiza B Siyah, beyaz. Beden aralığı: Ibiza C Taba. Beden aralığı: Mantova Siyah. Beden aralığı:

23 Günlük ayakkabı Kauçuk tabanlı Matera Kahverengi, gri ve mavi. Beden aralığı: Matera bi-color Gri ve mavi. Beden aralığı: Yeni! Miami Siyah ve Kahverengi. Beden aralığı:

24 Spor ayakkabı Kauçuk tabanlı Carrara Siyah ve Kahverengi. Beden aralığı: Ürün hakkında: Ayakkabı modeli, hakiki dana (buzağı) derisinden Casual tarzında yapılmıştır. İçtaban ve astar, hakiki deriden üretilmiştir. Lateksten taban yürürken ek konfor için kırıştırma ile takviye edilmiştir. Siena Beyaz ve mavi. Beden aralığı: Belcro Siyah. Beden aralığı: Berna Kahverengi ve mavi. Beden aralığı:

25 Spor ayakkabı Kauçuk tabanlı Trekking Ayakkabı doğal nubuktan günlük stilde yapılmıştır. Ayakkabı iç tabanı kumaştan yapılmıştır. Kaymaz, kalın taban. Dayanıklı danteller, ayakta modelin kusursuz fiksasyonunu sağlar. Beden aralığı: Combi Fırça. 3. Masaltos.com tavsiyeleri 1. Deri ayakkabı bakımı için kuru pamuk bez ile tozların silinerek kuru bir firça ile parlatılması önerilir. Lütfen bağlarını çıkarmayı unutmayın. 2. Ayakkabı yüzeyini dairesel hareketlerle özel bir nubuk fırçayla temizleyin. 3. Her 3 ayda lekelerin oluşmasını önlemek için özel koruyucu bir sprey kullanın. Su ve leke itici sprey 200 ml, tüm deri ve tekstil ürünlerde kullanılabilir. Kir ve leke oluşumuna karşı direnç oluşturur. Su ve leke itici sprey. 6. Tüm deri ve tekstil ürünlerde kullanılabilir. Kir ve leke oluşumuna karşı direnç oluşturur. 200 Ml. Turín Beden aralığı:

26 Özel anlar, Masaltos.com anları C/ Feria 4 y 6, Sevilla (España) pedidos@masaltos.com. Tel

Yeni sezon İlkbahar - Yaz koleksiyonunda geçerli 10 indirim kodu: CTPV18 İndirim yalnız ilk alışverişlerinizde gecerlidir.

Yeni sezon İlkbahar - Yaz koleksiyonunda geçerli 10 indirim kodu: CTPV18 İndirim yalnız ilk alışverişlerinizde gecerlidir. Sonbahar / Kış 2018/2019 Kargo ücretini biz öderiz! AB, EEA, İsviçre, Norveç ve Türkiye için 2 çift ayakkabı ve üzeri siparişlerde kargo ücretsizdir. Yeni sezon İlkbahar - Yaz koleksiyonunda geçerli 10

Detaylı

Memnuniyet garantisi. Yeni koleksiyon 2014 İlkbahar/Yaz

Memnuniyet garantisi. Yeni koleksiyon 2014 İlkbahar/Yaz Memnuniyet garantisi Yeni koleksiyon 2014 İlkbahar/Yaz Yüksek kaliteli üretim GOODYEAR-WELT Yüksek kaliteli üretim GOODYEAR-WELT Goodyear patumalı dikiş tüm dünyada tanınan üstün bir ayakkabı yapım metodudur.

Detaylı

Sonbahar / Kış

Sonbahar / Kış Sonbahar / Kış 2016-2017 Yılın en iyi E- ticaret sitesi. Yeni sezon sonbahar/kış koleksiyonunda geçerli 10 indirim kodu: CTLG17 Indirim yalniz ilk alışverişlerinizde gecerlidir. Тel.: 954564292 info@masaltos.com

Detaylı

En iyi boy uzatan ayakkabı koleksiyonumuz.

En iyi boy uzatan ayakkabı koleksiyonumuz. Sonbahar / Kış 2015-2016 En iyi boy uzatan ayakkabı koleksiyonumuz. Yeni modeller! Masaltos tarzi Andrés Ferreras, Masaltos.com yöneticisi. Bizim en büyük servetimiz profesyonellik, kalite ve gizlilik.

Detaylı

Yeni katalog ilkbahar/yaz 2016

Yeni katalog ilkbahar/yaz 2016 Yeni katalog ilkbahar/yaz 2016 Yeni sezon ikbahar-yaz koleksiyonunda geçerli 10 indirim kodu: CTPV16 Indirim yalniz ilk alışverişlerinizde gecerlidir. Tel: 954564292 info@masaltos.com masaltos.com Klasık

Detaylı

10 indirim* İLK SIPARIŞE ÖZEL ILKBAHAR YAZ KOLEKSIYONUNDA UYGULANIYOR. DAHA FAZLA MODELLER İÇİN: www.masaltos.com İLETİŞİM:

10 indirim* İLK SIPARIŞE ÖZEL ILKBAHAR YAZ KOLEKSIYONUNDA UYGULANIYOR. DAHA FAZLA MODELLER İÇİN: www.masaltos.com İLETİŞİM: İLK SIPARIŞE ÖZEL 10 indirim* ILKBAHAR YAZ KOLEKSIYONUNDA UYGULANIYOR. Kutuda verilen indirim kodu web sayfamızda girebilirsiniz. DAHA FAZLA MODELLER İÇİN: www.masaltos.com İLETİŞİM: Tel. (+34) 954 56

Detaylı

AYAKKABI KULLANIM & BAKIM KILAVUZU

AYAKKABI KULLANIM & BAKIM KILAVUZU AYAKKABI KULLANIM & BAKIM KILAVUZU Ayakkabınızı yapısına ve kullanım amacına uygun koşullarda giymeye dikkat ediniz. Amaç dışı alanlar ve durumlarda kullanılan ayakkabılar kısa sürede yıpranabilir ve telafisi

Detaylı

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2 Ayak Koruyucular F40 THOR S1 Hakiki deri saya Genuine leather upper 70 F40 THOR S2 A22 ODIN S2 S3 EN ISO 20345-S2 Hakiki deri suya dayanıklı saya Genuine leather, water resistant upper EN ISO 20345-S2

Detaylı

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin Ne istersen o, 7 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL, SICAK VE RAHAT Rengarenk Çorap & Ev Giyim koleksiyonumuzu

Detaylı

Cafissimo TUTTOCAFFÉ Kahve keyfini yeniden keşfetmek isteyenlere

Cafissimo TUTTOCAFFÉ Kahve keyfini yeniden keşfetmek isteyenlere Cafissimo TUTTOCAFFÉ Kahve keyfini yeniden keşfetmek isteyenlere 2 Mart ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LANSMANA ÖZEL 229 199,95 TL,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Baharı

Detaylı

Doğru Ayakkabı Seçimi. Chicco. Fizyolojik Ayakkabılar

Doğru Ayakkabı Seçimi. Chicco. Fizyolojik Ayakkabılar Doğru Ayakkabı Seçimi Chicco Fizyolojik Ayakkabılar Chicco Fizyolojik Ayakkabılar Sağlıklı ayaklarla yolculuk başlıyor! Ayak, çocuğun sinir sisteminin gelişiminde temel işleve sahiptir. Fizyolojik gelişimin

Detaylı

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SİLVER ÜRÜN YELPAZESİ 2 KATEGORİ SİLVER STANDARD SİLVER PREMİUM SILVER Standard SILVER Kendinden Parlayan Krem Boya, 60ml. SILVER Standard Üst kapakta kullanılan şeffaf plastik

Detaylı

Gardırobunuzu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Gardırobunuzu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr 11 Temmuz da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_28 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Gardırobunuzu R E NK L E ND İ R İ N 1 Sadece

Detaylı

Çadırlar Çadırın Parçaları

Çadırlar Çadırın Parçaları Çadırlar Çadırın Parçaları Poller, pol doktoru, çadır kazıkları, germe ipleri, sabitleme lastikleri, metal askı. 11.04.2018 271 Çadırlar Çadır seçerken nelere dikkat etmeliyim Amaca uygunluğuna, Kaç kişilik

Detaylı

SONBAHAR & KIŞ 17/18

SONBAHAR & KIŞ 17/18 SONBAHAR & KIŞ 17/18 2017-18 Sonbahar Kış sezonu modada teknolojinin etkisini hissettiren büyük değişimlerle geliyor. Mammamia yeni sezondan itibaren, marka kimliğini yenileyerek her alanda enerjisini

Detaylı

2 ncisi %50 indirimli

2 ncisi %50 indirimli 1 adet 250g Sicilia Style Espresso alana 2 ncisi %50 indirimli 22 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 33, 90 TL 25, 40 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu Bahar Sokaklardayız

Detaylı

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI 18 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 485

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin Ne istersen o, 11 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Bu kampanya 4 17 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarından, Tchibo.com.tr den ve 444 28

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

1979 DAN BU GÜNE GÜCÜMÜZÜ

1979 DAN BU GÜNE GÜCÜMÜZÜ BUSINESS COLLECTION 2017 Business Collection 2017 3 1979 DAN BU GÜNE GÜCÜMÜZÜ 80 li yılların başında duvar takvimleri ile yola merhaba diyen LeColor, kısa zamanda Anadolu da kurmuş olduğu bayilik sistemi

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212

Detaylı

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ

#MERAKIN 5,95 SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ #MERAKIN tadina bak 5,95 TL 14 Kasım'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARIN TARZ ERKEKLERİ SONBAHARIN

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Çoraplar! Tüm aileniz için. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr

Çoraplar! Tüm aileniz için. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr www.tchibo.com.tr 16 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Tüm aileniz için Çoraplar! Sadece Tchibo dünyasına özel Tchibo da her hafta yeni bir dünya

Detaylı

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KAALOĞU 2 HAKKIMIZDA HDS AYAKKABI olarak biliyoruz ki insanlar hayatlarında ve çalışma alanlarında daha iyi korunduğunda, daha kaliteli ekipmanlarla donatıldığında ve daha iyiye

Detaylı

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025 ÜNİFORMA KATALOĞU ZABITA MONT ESN1021 Bonding Kumaştan imal edilmiştir. Su geçirmezlik özelliğine sahiptir. İçi Kapitoneli ve elyaf takviyeli olup reflektörlüdür. ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ESN1022

Detaylı

ŞENLİĞİ! Aksesuar. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr

ŞENLİĞİ! Aksesuar. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr www.tchibo.com.tr 26 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_39 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Aksesuar ŞENLİĞİ! Sadece Tchibo dünyasına özel

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi PERSONEL KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu: Bu teknik şartname Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hizmet alımı kapsamında çalışan personeli için satın

Detaylı

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION FASHION TWIST KOLEKSİYONUNDA ŞIK BİR OYUN! Eşsiz Twist koleksiyonundan beğendiğiniz parçayı seçin, birbirinden şık parçaları birleştirin ve KENDİ ÖZGÜN TARZINIZI YARATIN! Rengarenk göz alıcı elbiseler,

Detaylı

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012 LEADING IN WELDING SAFETY CEPRO, kaynak yapılan çalışma alanları çevresinde kullanılan koruma sistemler için dünyanın önde gelen tedarikçisi konumundadır. CEPRO tarafından sağlanan ürünler en yüksek Avrupa

Detaylı

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z 2014 İLKBAHAR / YAZ La Misura İlkbahar/Yaz 2014 Kusursuz işçilik, benzersiz kumaşlarla tasarlanan La Misura 2014 İlkbahar - Yaz koleksiyonu, katı sezon kurallarındansa kişisel yorumlar ve stillerin vurgulandığı

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün

Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün PANORAMİK ALBÜM Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün Panoramik Albüm'de "Yenilikçi" Firmamız 2014 yılında İstanbul, Başakşehir de kurulmuştur. PANORAMİK ALBÜM DE Sektörün dinamiklerini bilen, çözüm odaklı,

Detaylı

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 21 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti.  Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. www.lemturkey.com 2017 Ceketler / Jackets Pantolonlar / Pants Eldivenler / Gloves Aksesuarlar/Accessoies Ceketler 2017 Ceketler / Erkek 145,00 Euro City LW800N

Detaylı

Sağlıklı uyku için...

Sağlıklı uyku için... Sağlıklı uyku için... Yatak - Baza - Başlık www.ervabaza.com Yatak odanızı düzenleyip yer açmanın zamanı Tek ve çift kişilik bazalar özenle üretilen yataklarımızla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü olarak

Detaylı

STRONG FIT SRC. Konfor. CE Etiketleme bilgileri. 16 Kayma direnci. Sağlam, dayanıklı şok emici taban. Suya dirençli nefes

STRONG FIT SRC. Konfor. CE Etiketleme bilgileri. 16  Kayma direnci. Sağlam, dayanıklı şok emici taban. Suya dirençli nefes STRONG FIT CE Etiketleme bilgileri EN ISO 20345:2011 Güvenlik Ayakkabıları (200 joule Çelik Darbe Dayanımı) SB : Temel Güvenlik : Antistatik, Şok Emici Topuk Bölgesi, Yağa Dayanıklı Taban P : Antistatik,

Detaylı

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE Ne istersen o, 30 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARDA SOKAK MODASI Bu kampanya 16-29 Eylül tarihleri arasında

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU E.L.İ.MÜESSESESİ Ç.L.İ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF YAZLIK VE KIŞLIK GİYİM EŞYASI ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU E.L.İ.MÜESSESESİ Ç.L.İ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF YAZLIK VE KIŞLIK GİYİM EŞYASI ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU E.L.İ.MÜESSESESİ Ç.L.İ. MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF YAZLIK VE KIŞLIK GİYİM EŞYASI ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü yevmiyeli personeline Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

Lastik Plastik Ayakkabı & Otel

Lastik Plastik Ayakkabı & Otel 1961 den beri Lastik Plastik Ayakkabı & Otel 1 ÇİZMELER TERLİKLER AYAKKABILAR Gururlu Geçmiş, Güvenli Gelecek www.emeklastik.com.tr 1961 den bugüne hizmetinizde... Emek Lastik fabrikası 1961 yılında Doğan

Detaylı

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz.

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz. Kasları çalıştırmak ve sırt bölgesindeki ağrıları engellemek için Walkmaxx Yürüyüş ve Fitness Ayakkabıları Günümüzün büyük kısmında ayakkabı kullanırız. Peki, kullandığımız ayakkabıların kaslarımızı güçlendirmesi,

Detaylı

İnsan unutur, Ajanda asla... Organizer Çeşitleri

İnsan unutur, Ajanda asla... Organizer Çeşitleri İnsan unutur, Ajanda asla... 28 yıllık tecrübe sonucu kazanılan kalite anlayışıyla ajanda sektöründe hizmet veren SAĞLAM AJANDA ürün koleksiyonunu sizlerin beğenisine sunmuştur. Ajanda almayı veya promosyon

Detaylı

14 Ekim de de ve tüm Tchibo larda

14 Ekim de  de ve tüm Tchibo larda y p p a H y a d Birth 14 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Miniklerin Sonbahar

Detaylı

(0216)

(0216) www.usmop.com.tr (0216) 577 65 73 Hakkımızda Usmop olarak amacımız; kaliteli ürünler üreterek bu alanda standart oluşturmak ve kalitenin devamını sağlamaktır. Birkaç kullanımda ömrü tükenen ve işlevini

Detaylı

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER CREATING TOMORROW S SOLUTIONS ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER En yüksek beklentileri karşılayan profesyonel silikon mastikler Hayat kalitesi yaratan mimarlık. Bu ilke profesyonel silikon

Detaylı

J-Turbo Line. Damla Sulama. Fayda & Özellikleri. Her Anlamda Daha İyi. Her Damlada Daha Fazla Bereket

J-Turbo Line. Damla Sulama. Fayda & Özellikleri. Her Anlamda Daha İyi. Her Damlada Daha Fazla Bereket J-Turbo Line Her Anlamda Daha İyi Fayda & Özellikleri Düz Labirentli Silindirik Borusu Düz ve geniş labirent tasarım, kirli maddelere karşı damlatıcıyı gerçekten tıkanmaya karşı dayanıklı hale getirir

Detaylı

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Decomass ın temelleri, 1974 yılından beri mağazacılık, mobilya ve mutfak konusunda faaliyet gösteren Yüce Dekorasyon ile atılmıştır. Doğanın

Detaylı

Yassı Damla Sulama Borusu. Fayda & Özellikleri. Her Damlada Daha Fazla Bereket

Yassı Damla Sulama Borusu. Fayda & Özellikleri. Her Damlada Daha Fazla Bereket Jain Turbo Excel Kıyaslamanın Ötesindeki Mükemmellik Fayda & Özellikleri Yenilikçi Kademeli Labirent Hidrodinamik bir şekilde tasarlanmış kademeli diş yapısı çift akış rejimi oluşturmasına yardım eder.

Detaylı

Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Anlayışı

Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Anlayışı Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Anlayışı 2018 Koleksiyon İstediğiniz Ürün, İstediğiniz Şekil ve Ebatta, İstediğiniz Adrese... /creahali www.creahali.com BOUTIQUE DATÇA KOLEKSİYONU 2-3 ÇEŞME KOLEKSİYONU

Detaylı

K 2019 New Collection www.chilaihome.com.tr K GALAXY SPACE STARS YILDIZ 20 27 13 5 SEKSEK PUZZLE LEARNING NUMBERS MY BODY 29 28 37 36 49 CARS TOWN AIRPORT HAPPY CITY STATION 4 51 48 62 41 SMALL TOWN TRAFFIC

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 1. Rahat taşıma yapılabilmesi için üstten kulplu olmalıdır 2. Taşıma çantasının rengi mavi kırmızı veya turuncu 3. Soğuz zincir

Detaylı

1. Tüm Takı grubu 31 Aralık 2010 a kadar % 10 İNDİRİMLİ!

1. Tüm Takı grubu 31 Aralık 2010 a kadar % 10 İNDİRİMLİ! Yılbaşı Hediyelerinizi Nikken den Seçin! Siz sevdiklerinize yeni yılda Kaliteli Yaşam armağan edin diye, 1. Tüm Takı grubu 31 Aralık 2010 a kadar % 10 İNDİRİMLİ! Özel Müşteri olarak kaydolun, ürünlerinize

Detaylı

AMAÇ Trendyol da yer alan tüm görsellerin Trendyol standartlarına uygun olması

AMAÇ Trendyol da yer alan tüm görsellerin Trendyol standartlarına uygun olması ÜRÜN GÖRSEL KURALLARI AMAÇ Trendyol da yer alan tüm görsellerin Trendyol standartlarına uygun olması A. Görsellerin moda vizyonunda, sade/düzgün olması B. Ürün odaklı olması C. Sitenin genel duruşuna uygun

Detaylı

Doğru temizlik ve bakım Rehau profillerinden üretilmiş pencerelerinizin değerini korumak için

Doğru temizlik ve bakım Rehau profillerinden üretilmiş pencerelerinizin değerini korumak için Unlimited Polymer Solutions Doğru temizlik ve bakım Rehau profillerinden üretilmiş pencerelerinizin değerini korumak için www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri Etkin havalandırma Enerji kayıplarını minimum

Detaylı

2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI AMBULANS PERSONELİ KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: TTK ihtiyacı olarak ambulans personelleri için giyim eşyası satın alınacaktır. 2- TEKNİK ÖZELLİKLER: 2.1-BOT Botlar siyah renkte olacaktır.

Detaylı

Sade ve Rahat. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Organik pamuk içerikli yeni iç çamaşırı koleksiyonu

Sade ve Rahat. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Organik pamuk içerikli yeni iç çamaşırı koleksiyonu www.tchibo.com.tr 1 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_31 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Sade ve Rahat Organik pamuk içerikli yeni iç

Detaylı

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95 BÖLÜM 3 Bandaj Ürünleri MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 3 SAYFA 95 VET-FLEX Bandaj Yüksek kalitede esnek yapışkan bandaj. Güçlü, konforlu ve rahat kullanım sağlar. Kutu ambalaj:10 Adet Boyut

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 İÇİNDEKİLER STİL 06 GÜVENLİK 14 TAŞIMA ÇÖZÜMLERİ 18 KORUMA 22 MULTİMEDYA 26 CITROËN İN BİRBİRİNDEN FARKLI AKSESUARLARIYLA FARK YARATIN Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi,

Detaylı

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İç Dengenizi Yoga ile Keşfedin. 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

YENi SEZON KATALOĞU. TERLiK / SANDALET. www.greenfoot.com.tr I info@greenfoot.com.tr

YENi SEZON KATALOĞU. TERLiK / SANDALET. www.greenfoot.com.tr I info@greenfoot.com.tr YENi SEZON KATALOĞU TERLiK / SANDALET www.greenfoot.com.tr I info@greenfoot.com.tr www.muhammetyesilbel.com www.greenfoot.com.tr Kurumsal Muhammet Yeşilbel Ayakkabı Renkli Modeller, Canlı Ayaklar sloganı

Detaylı

2014 Ajanda Takvim KATALOĞU

2014 Ajanda Takvim KATALOĞU Ajanda Takvim KATALOĞU İçindekiler Collection Kodlama 3 Klişe Çeşitleri ve Kodları 4 İç Blok Tasarımları 17x24 Ajandalar 6 20x28 Ajandalar 9 9x14-13x21 Defter 11 2 Ajanda Kapak Modelleri Sipiralli Termo

Detaylı

SOFTYCON N 50. Yüksek performanslı yumuşatıcı

SOFTYCON N 50. Yüksek performanslı yumuşatıcı Yüksek performanslı yumuşatıcı Yağ asit türevlerinin bileşiği Nonyonik Alanları SOFTYCON N 50 tüm iplik cinsilerinde rahatlıkla kullanılabilen, çok yumuşak bir tuşe sağlayan pseudokatyonik yumuşatıcıdır.

Detaylı

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Yeni nesil, kolay uygulanir, çevre dostu, uzun ömürlü çati 2 Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat

Detaylı

79. 99 TL 99 TL 49. 99 TL 79. 99 TL 79. 99 TL 99. 79. 99 TL

79. 99 TL 99 TL 49. 99 TL 79. 99 TL 79. 99 TL 99. 79. 99 TL 5 8 1 2 6 7 4 3 1. CÜZDAN 2. CÜZDAN 3. CÜZDAN 4. CÜZDAN 5. 6. 7. KRAVAT, KOL DÜĞMESİ VE MENDİL SETİ 8. CÜZDAN 79. 49. 79. 79. 99. 79. 9 12 13 14 10 17 15 11 16 9. 10. 11. PREMIUM KEMER 12. CÜZDAN 13. CÜZDAN

Detaylı

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin.

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. Çayınız da artık Cafissimo dan! Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. 5 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YENİ Cafissimo TEATIME 10, 95 TL 10 adet çay kapsülü Her hafta

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR Automatic Entrance & Acccess System Panjurların ve Kepenklerin Fonksiyonları Güvenlik ve koruma Evinizi, kapı ve pencerelerinizi korur. Güneşten koruma Sıcak yaz günlerinde evinizde rahat serin bir atmosfer

Detaylı

ayın kahvesi Türk Kahvesi 6, 25 TL Keyfi bol, taptaze çekilmiş Tarzınızı Yenileyin 75 TL Özel Koleksiyon: Ayrıca bu hafta: Miniklerin Rengārenk Tarzı

ayın kahvesi Türk Kahvesi 6, 25 TL Keyfi bol, taptaze çekilmiş Tarzınızı Yenileyin 75 TL Özel Koleksiyon: Ayrıca bu hafta: Miniklerin Rengārenk Tarzı ayın kahvesi Keyfi bol, taptaze çekilmiş Türk Kahvesi 19 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 9, 75 TL 6, 25 TL 250 g Tarzınızı Yenileyin Bu kampanya,

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2015-6337 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Bakım Onarım ve

Detaylı

ÇORAPLAR RENGARENK. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 8 Ekim de de ve tüm Tchibo larda

ÇORAPLAR RENGARENK. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:  8 Ekim de  de ve tüm Tchibo larda www.tchibo.com.tr 8 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: RENGARENK ÇORAPLAR Bu kampanya, 24 Eylül-7 Ekim 2014 tarihleri arasında Tchibo mağazalarında,

Detaylı

İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU

İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU 2 0 1 4 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU Uşak 2-7 Şal 8-11 Kirman 12-13 Mirada 14-18 Eftelya 19-20 Sahra 21-23 Patara 24-27 Carmina 28-30 Florya 31-34 Klasik 35-37 Açelya 38-42 Bella 43-44 Efes 45-47 Cami Halıları

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ 2015 SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ Ses Yalıtımı ve İzolasyonu Uygulama ve Satış Firması AKSA AKUSTİK 10.06.2015 AKSA AKUSTİK SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ AKUSTİK SÜNGERLER PİRAMİT

Detaylı

Bebeğinizin Modası.. 2012 Koleksiyonu

Bebeğinizin Modası.. 2012 Koleksiyonu Bebeğinizin Modası.. 2012 Koleksiyonu En büyük işler büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarılmıştır. ( William Russell ) Sipariş Vermek İçin Arayın: www.oscarbaby.com +90 266 762 41 07 Model

Detaylı

Page 02. Code: Lacivert Nubuk 40-44

Page 02. Code: Lacivert Nubuk 40-44 Page 02 Code:37-130009 Lacivert Nubuk 40-44 Code:37-130009 Lacivert Nubuk 40-44 Page 03 COMING SOON FALL WINTER COLLECTION Code:29-50 Lacivert Süet 40-44 2013/14 Code:29-52 Lacivert Kırmızı Deri 40-44

Detaylı

FLO AR-GE LABORATUVARI DENEY LİSTESİ

FLO AR-GE LABORATUVARI DENEY LİSTESİ Doküman : LST.005 Sayfa: 1 / 11 İlk Yayın Tarihi: 01.07.2015 Revizyon Tarihi/: 04.12.2018/08 01 Tekstilde Azoboyar Maddeleri Kolon Metodu KDTL.001 TS EN ISO 14362-1 Tekstil, sentetik deri En az 5 g ürün

Detaylı

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler www.tchibo.com.tr EN KRAL 17 Haziran da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda En Özel Babalara En Güzel Hediyeler BENİM BABAM Tüm lerde Tek Fiyat 2 1 Gömlek 3 Babalar Günü geldi çattı. Hâlâ Ne hediye

Detaylı

MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU

MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU MUTFAK TEZGAH ARASI PANEL KATALOĞU 4760 TAŞ DOKU SİYAH / KM3005 MUTFAK EVİ N K A L BİDİ R. Modern ve farklı desen alternatifleriyle mutfağınız için yeni trend çözümler... AQUALOCK CLICK SİSTEM ile, kolay

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith document7763710928149425415.indd 1 13.02.2014 16:53:27 Stil sahipleri için. Ve hayatın keyif çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz.

Detaylı

FLO AR-GE LABORATUVARI DENEY LİSTESİ

FLO AR-GE LABORATUVARI DENEY LİSTESİ Doküman : LST.005 Sayfa: 1 / 10 İlk Yayın Tarihi: 01.07.2015 Revizyon Tarihi/: 15.08.2018/07 Standart/Metot 01 Tekstilde Azoboyar Maddeleri Kolon Metodu KDTL.001 TS EN ISO 14362-1 Tekstil, sentetik deri

Detaylı

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular Ayak Koruy Ayak Koruyucular ucular EN ISO 20345:2007 EN ISO 20346:2007 EN ISO 20347:2007 EN ISO 20345/6/7:2007 istenen en az değerler. SB S1 S2 S3 PB P1 P2 P3 OB O1 O2 O3 L Burun Koruma 200 joule 200 joule

Detaylı

FLO AR-GE LABORATUVARI DENEY LİSTESİ

FLO AR-GE LABORATUVARI DENEY LİSTESİ Doküman : LST.005 Sayfa: 1 / 10 İlk Yayın Tarihi: 01.07.2015 Revizyon Tarihi/: 28.03.2018/06 Adı Standart/Metot 01 Tekstilde Azoboyar Maddeleri Kolon Metodu KDTL.001 TS EN 14362-1 Tekstil, sentetik deri

Detaylı

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI

PERSONEL KIYAFET UYGULAMA TALİMATLARI KADIN HASTA DANIŞMANI // KADIN HASTA KABUL-VEZNE KADIN SANTRAL GÖREVLİSİ - REZERVASYON - REFERE KADIN DANIŞMA PERSONELİ Saks mavi gömlek / yelek / etek-pantolon, orta boy topuklu ayakkabı. Saçlar uzun

Detaylı

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz En yüksek beklentiler için dental basınçlı hava Basınçlı hava Aspirasyon Görüntüleme DİşçİLİK Hİjyen Performans ve hava kalitesi Yarım asrı aşkın süredir...

Detaylı

Yenilikçi USB Modelleri

Yenilikçi USB Modelleri Markanızın, firmanızın ya da ürünlerinizin tanı3mı için kullanılan en etkin pazarlama araçlarından biri kurumsal hediyelerdir. Kurumsal hediyeler, hedef kitlenizle doğrudan ile?şime geçmenizi sağlar ve

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

2016 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU

2016 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU 2016 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU Atlantik evinize ihtişam katıyor! Üstün kalitesi ve göz alıcı desenleriyle Atlantik Halı, klasikten moderne kadar her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor. Yepyeni kaliteleri,

Detaylı

16, 24, Kaçırılmayacak Büyük Fırsat! %29 %37. İndirim oranı. İndirim oranı 95 TL 95 TL

16, 24, Kaçırılmayacak Büyük Fırsat! %29 %37. İndirim oranı. İndirim oranı 95 TL 95 TL www.tchibo.com.tr 1 Ocak ta www.tchibo.com.tr de 2 Ocak ta tüm Tchibo larda İ İ ND R İM Çok daha fazlası Tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo mağazalarında 1 Sadece Tchibo dünyasına özel İndirim oranı %29 İndirim

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı