İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı."

Transkript

1 EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELAZIĞ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sıra Eğitim Modülünün Adı ve Seviyesi Eğitim süresi Fiili Gün Ders Saati Sınıf Sayısı Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Toplam Katılımcı Sayısı Başvuru Tarih ve Saati Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi ve Saati Engelli /06/204 23/07/ Bayan /06/204 23/07/ Karma /06/204 23/07/ Karma /09/204 5/0/ Teklif Teslim Adresi Çarşı Mah. Celal Öztekin Sok. Borsa Oda İş Merkezi No:20 Kat:3 Merkez/ELAZIĞ Ayrıntılı bilgi için görevli iletişim bilgileri (telefon, faks, elektronik posta) AÇIKLAMALAR - Bu hizmet alımı, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu nun 22/ı maddesi gereğince doğrudan temin yöntemi ile yapılacaktır. 2- İsteklilerin, bu ilan ve bu ilanın ayrılmaz bir parçası olan ve Kurum internet sayfasında ( yayınlanan; a) Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliği, b) Aktif İşgücü Hizmetleri Genelgesi (203/) c) Girişimcilik Eğitim Programı Şartnamesi, d) Girişimcilik Eğitim Programı Sözleşmesi, ile açıklanan usul ve esaslara uygun olarak tekliflerini hazırlamaları ve sunmaları gerekmektedir. İsteklilerin tekliflerini sunarken bu mevzuat hükümlerini okudukları, anladıkları ve kabul ettikleri varsayılacaktır. 3- Eğitim hizmeti hizmet alımı, kısmi tekliflere açıktır. 4- Eğitimlerin 204 yılı içerisinde başlatılması ve en geç 5/0/204 tarihinde bitecek şekilde planlanması gerekir. 5- İlana çıktığı tarih itibariyle ilan süresi 5 gündür. Son başvuru tarihi- saati * 05/06/204-6:00 *Son başvuru saati sistemimizdeki saat geçerlidir.

2 EK 26: Girişimcilik Eğitim Programı Teknik ve Mali Teklif T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI TEKNİK TEKLİF VE MALİ TEKLİF FORMU Teklife Konu Seviye Adı () İsteklinin Adı/ Unvanı (2) İsteklinin Tel/Faks/E-posta (3) İsteklinin Adresi (4) Borç Durumu (5) SGK Vergi İdari Para Cezası İstekli adına başvuru yapan kişinin bilgileri (6) Adı-Soyadı TC. Kimlik No Eğitilmesi planlanan (7) Eğitim yeri kapasitesi (8) Eğitici deneyim bilgisi (9) Son beş yıl içindeki tecrübe () İstekli ile Kurum arasında kurs veya programlar nedeni ile imzalanan son beş yıldaki sözleşmeler bakımından (2) Eğitimin Yapılacağı Kurum Unvanı (3) Eğitim Süresi (5) Kişi sayısı (yazırakam) Grup sayısı (yazırakam) Sınıf-Salon (yazırakam) Kurum (yazı-rakam) Eğitim tecrübesi Girişimcilik eğitim tecrübesi Kurum ile girişimcilik eğitim tecrübesi Katılımcı Başı Kurs Ders Saat Maliyeti (TL) (6) Toplam maliyet (7) Tarih, kaşe/mühür, İmza (8) Tel-Faks E-posta Eğitici eğitim düzey bilgisi (0) KOSGEB ile girişimcilik eğitim tecrübesi Uluslararası kuruluş yetki belgesi Yükleniciden kaynaklanan sebeplerle fesh edilen sözleşme bulunması durumu var mı? İstihdam yükümlülüğünün hiç yerine getirilmemesi durumu var mı? İstihdam yükümlülüğünün kısmen yerine getirilmemesi durumu var mı? Eğitimin Yapılacağı Adres (4) Toplam saat Günlük saat Toplam gün sayısı Rakamla Yazı ile Rakamla Yazı ile

3 EK 26: Girişimcilik Eğitim Programı Teknik ve Mali Teklif FORMUN DOLDURULMASINA İLİŞKİN ESASLAR Teklif formu, her bir başlığa karşılık gelen ve aşağıda yer alan açıklamalara uygun olarak doldurulacaktır. () Teklife konu seviyenin adı yazılacaktır. (2) İsteklinin ortak girişim veya konsorsiyum olması halinde ortak girişimi veya konsorsiyumu oluşturan bütün gerçek veya tüzel kişilerin adı ve soyadı veya ticaret unvanı yazılacaktır. (3) (4) sıra no lu alanlar var olan bilgilerin yazılması suretiyle doldurulacaktır. (5) sıra no lu alanlarda yer alan yok ya da yapılandırıldı ibarelerinden biri yazılacak, boş alana x işareti konulacaktır. Borcu olanlar ise bu kısımda herhangi bir işlem yapmayacaklardır. İşaret konulmaması durumu borcu var şeklinde değerlendirilecektir. (6) İstekliyi temsile yetkili olan kişi ya da kişilere ilişkin bilgiler üzerinden doldurulacaktır. (7) Eğitilmesi taahhüt edilen kişi sayısı ilanda belirtilen sayıyı aşmamak üzere, toplam kişi sayısı ve grup sayısı olarak yazılacaktır. Grup sayısı belirlenirken toplan eğitilecek kişi sayısının kaç grupta eğitileceği belirtilecektir. (8) MEB onaylı izin belgelerinde yer alan sınıf ve toplam kapasite esas alınarak doldurulacaktır. Eğitimlerin teorik ve uygulamalı olması halinde kapasitenin belirlenmesinde uygulama sınıfı kontenjanı esas alınacaktır. (9) Eğitimde görev alacak kişinin deneyim bilgisi rakamla ve yazıyla ilgili kısımlara yazılacaktır. (0) Eğitimde görev alacak kişinin eğitim düzey bilgisi ilgili kısımlara yazılacaktır. () Tecrübe sahibi olunan alanlar x işareti konulmak suretiyle belirlenecektir. (2) İlana çıkılan tarihten geriye doğru beş yıl esas alınarak doldurulacaktır. (3) Eğitimin gerçekleştirileceği yer ya da yerler yazılacaktır. (4) Eğitimin yapılacağı adres ya da adresler yazılacaktır. (5) Eğitim süreleri fiili süreler esas alınarak yazılacaktır. (6) (7) İsteklinin hizmet alımına konu programa ilişkin bir kursiyerin, bir saatlik eğitimi için belirlemiş olduğu -KDV hariç- meblağ yazılacaktır. Aynı zamanda ilgili kısma toplam maliyette yazılacaktır. (8) 2. maddede belirtilen kişi ya da kişilerce imzalanması gerekmektedir.

4 EK-27: Girişimcilik Eğitim Programı İstekli Taahhütname Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI İSTEKLİ TAAHHÜTNAMESİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜNE ). seviyesi/seviyelerinde hizmet alımına ilişkin tüm belgeler tarafımızdan okunmuş, anlaşılmış ve kabul edilmiştir. Hizmet alım dokümanda yer alan tüm düzenlemeleri dikkate alarak başvuruda bulunduğumu, teknik ve mali teklif formunu usulüne uygun bir şekilde doldurduğumu ve belirtilen formda yer alan bilgilerin doğru olduğunu, bu bilgilerin doğru olmaması ve dokümanda yer alan yükümlülükleri yerine getirmememiz durumunda uygulanacak yaptırımları kabul ettiğimi beyan ediyorum. 2) Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliğinin 4. maddesi çerçevesinde aşağıda belirtilen durumlarda olmadığımı beyan ederim. Aşağıdaki durumdaki hizmet sağlayıcılar ile sözleşme ve protokol yapılamayacaktır: a) Hakkında ceza davası açılmış olanlar ile Kurumla mahkemeye intikal etmiş uyuşmazlıkları bulunanlarla, yargı süreci tamamlanıncaya kadar, b) Hakkında teftiş ve inceleme devam edenlerden, müfettiş tespiti doğrultusunda teftiş kurulunca sözleşme ve protokol imzalanmaması doğrultusunda tedbir kararı verilenlerle, teftiş veya inceleme sonuçlanıncaya kadar. c) Hakkında teftiş ve inceleme raporu sonucu sözleşme ve protokol imzalanmaması doğrultusunda yaptırım uygulananlar ile bu yaptırım süresi bitene kadar. d) Kurumca bu yönetmelik kapsamında sözleşme ve protokol imzalanmaması doğrultusunda yaptırım uygulananlar ile bu yaptırım süresi bitene kadar. Yukarıda belirtilen hizmet sağlayıcıların yöneticisi, ortağı, kurucu ortağı ve sahibi olduğu hizmet sağlayıcılarla da aynı şartlarda hizmet alımı ve işbirliği yapılamaz. 3) Söz konusu hizmet alımına ilişkin olarak kendim veya başkaları adına doğrudan veya dolaylı olarak, asaleten ya da vekâleten birden fazla başvuru yapmadığımı beyan ediyorum. 4) Teknik teklif ve mali teklif formunda belirttiğim iletişim adresime yazılı olarak ve faks numarama tebligat yapılmasını kabul ediyorum. 5) 6) 2 Adı ve Soyadı/ Unvanı Kaşe ve İmza 3 Kısmi teklif verilmesine izin verilen ihalede, işin bir kısmına başvuruda bulunan aday/istekli; başvuruda bulunduğu kısım veya kısımları burada belirtecektir. Kısmi teklif verilmesine izin verilmeyen ihalede bu dipnota yer verilmeyecektir. 2 Konsorsiyum olarak başvuruda bulunulmasına izin verilmesi halinde, konsorsiyum ortaklarının her biri başvuruda bulunduğu, işin uzmanlık gerektiren kısımlarını burada belirtilecektir. Konsorsiyumların başvuruda bulunmasına izin verilmeyen ihalede bu dipnota yer verilmeyecektir. 3 Teklif vermeye yetkili kişi tarafından imzalanacaktır. Ortak girişim olarak başvuruda bulunulması halinde, bütün ortaklar veya yetki verdikleri kişiler tarafından imzalanacaktır.

5 GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI EĞİTMEN BİLGİ FORMU. Kimlik Bilgileri Adı Soyadı T.C. Kimlik No Akademik unvan (varsa) Adres Telefon Faks E-posta Mezun Olduğu Okul/Bölüm (Lisans/Yüksek lisans,/doktora) 2. Katıldığı Eğitimler (Yapılabilirlik araştırması, iş kurma ve geliştirme, iş planı hazırlama, pazarlama/satış, yönetim geliştirme, finans, dış ticaret, stratejik planlama, proje yönetimi konularında iştirak edilmiş eğitimler yazılacaktır.) Eğitimin Adı 2 Konusu Düzenleyen Kuruluş Süresi (saat) Diploma örneği verilecektir. 2 Belge ve sertifikalar eklenecektir. FRM /04 Rev. Tarihi: 26/09/203

6 GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI EĞİTMEN BİLGİ FORMU 3. Eğitmenin Referansları 3 : Aşağıdaki konularda hizmet verildiğini gösteren referanslar kabul edilecektir A) Girişimci adayları veya KOBİ lere yönelik girişimcilik ve iş kurma konularında yürütülen yaygın (örgün eğitim dışındaki) eğitim veya danışmanlık hizmetleri B) Üniversite veya Yüksek Okullarda Girişimcilik adı altında gerçekleştirilen örgün eğitimler (her bir öğretim yarıyılı için açılan her ders ayrı bir referans olarak sunulabilir.) C) Ulusal ve uluslararası girişimcilik eğitim/danışmanlık projelerinde fiilen ve sürekli olarak en az 2 ay süre ile programların tasarlanması ve uygulanması konularında danışman/yönetici/uzman/program sorumlusu olarak yürütülen görevler D) Girişimci adayları veya KOBİ lere yönelik pazarlama/satış, yönetim geliştirme, finans, dış ticaret, stratejik planlama, proje yönetimi konularında yaygın (örgün eğitim dışındaki) eğitim veya danışmanlık hizmetleri İşveren Kuruluşun Adı İrtibata Geçilebilecek Yetkilinin Adı Soyadı, Telefon Numarası E- Postası ve Yazışma Adresi Hizmetin Konusu Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi Süresi 4 İşbu form ve ekinde verdiğimiz bilgi, belgeler ile bunların eklerinde yazılı olan bilgilerin doğru olduğunu, yanıltıcı bilgi vermediğimizi, bilgilerde değişiklik olması halinde yeni bilgi ve belgeleri vereceğimizi, söz konusu bilgi ve belgelerin gerçeğe aykırı olması halinde hakkımızda kısmen veya tamamen yasaklama dâhil olmak üzere yapılacak tüm yasal işlemleri şimdiden kabul ve taahhüt ettiğimizi beyan ederiz. Hizmet Sağlayıcı Yetkili Adı Soyadı Eğitmen Adı Soyadı Tarih ve İmza Tarih ve İmza 3 Her referans için, işveren kuruluş tarafından imzalanan ve hizmetin kapsamı ve süresine ilişkin bilgileri gösteren belgeler bu form ekinde sunulacaktır. Değerlendirmeyi yapan KOBİ Uzman/Uzman yardımcısı tarafından referanslar araştırılacaktır. 4 Eğitim veya danışmanlık süresi. A, B ve D maddelerindeki eğitimler için saat, C maddesi için ay olarak verilecektir. FRM /03 Rev. Tarihi: 5/03/203 2

7 GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI EĞİTİM PLANI Hizmet Merkezi Sorumlu Personel Eğitimi talep eden-işbirliği yapılacak /eğitimi düzenleyecek 2 Kurum/Kuruluş Adı Eğitim Modeli 3 Eğitimin Uygulanacağı Yer Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi Süresi 3 Saat Hizmet Sağlayıcı Eğitmen / Eğitmenler Eğitim Bedeli[5] Planlanan Katılımcı Sayısı Açıklamalar[6] [] KOSGEB tarafından gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri için (varsa) [2] KOSGEB dışındaki kurum/kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri için [3] a)kosgeb, b)kosgeb Projesi Adı c)il Bazında d)türkiye [4] Ana modüllerin süresi yazılacaktır. [5] KOSGEB tarafından gerçekleştirilen eğitimler için doldurulacaktır. [6] Bu sütunda destek modüllerinin konu ve süresi, özel hedef grupları (varsa) ilgili açıklama ve eklenmesi uygun görülen diğer bilgiler yazılacaktır. FRM /00 Rev. Tarihi:

8 GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI BAŞVURU FORMU Başvuru Yapan Kurum/Kuruluş Adı: Kurum/Kuruluşun Statüsü (Yükseköğretim Kurumu, Kamu Kurumu, Dernek, Vakıf vs.): Bu Takvim Yılı İçerisinde Yapılmış Eğitim Programı Sayısı : Eğitimin Planlanan Tarih Aralığı: Eğitimin Hedef Kitlesi: Eğitime Katılması Planlanan Katılımcı Sayısı: Eğitimin Yeri: Ana Modüller 2 Eğitmen Adı 3 : Konusu Tarihi Süresi (saat) TOPLAM (Varsa)Destek Modüller: Konusu Tarihi Süresi (saat) Eğitmen Adı TOPLAM Diğer Açıklamalar: 4. Yukarıda bilgileri verilen eğitimi katılımcılardan ücret almaksızın gerçekleştireceğimizi beyan eder, Eğitimin KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mevzuatı kapsamında onaylanmasını arz ederiz. Kurum/Kuruluş Yetkili Adı Soyadı EK: Eğitmen Bilgi Formu ( adet) Tarih, İmza KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında yapılan eğitimler yazılacaktır. 2 Her sınıf için ayrı doldurulacaktır 3 En fazla 3 kişi olmak üzere alternatif isimler belirtilebilir 4 Eğitimin yapılmasındaki amaç ve varsa diğer açıklamalar yazılacaktır. FRM /0 Rev. Tarihi: 5/03/203

9 Başvuru Yapan Kurum/Kuruluş Adı: Eğitimin Planlanan Tarih Aralığı: Eğitimin Hedef Kitlesi: Eğitime Katılması Planlanan Katılımcı Sayısı: Eğitimin Yeri: GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI DEĞERLENDİRME FORMU Değerlendirme Evet Hayır Başvuran Kurum/Kuruluşun Niteliği Uygun mu? Eğitim Başvuru Tarihi Uygun mu? Eğitimin Kapsamı Uygun mu? Eğitimin Süresi Uygun mu? Eğitimin Ana Modülleri Tek Bir Eğitmen Tarafından Veriliyor mu? Eğitmen Puanı Uygun mu? Katılımcı Sayısı Uygun mu? Eğitim Ücretsiz Olarak Gerçekleştiriliyor mu? Uygun bulunan eğitmen isimleri: Yukarıda bilgileri verilen eğitimin, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mevzuatı kapsamında gerçekleştirilmesi; UYGUNDUR UYGUN DEĞİLDİR Uygun Değilse Nedenini Açıklayınız: KOBİ Uzmanı/ Uzman Yardımcısı Tarih, İmza Müdür Tarih, İmza Başvurunun kabulü için, tüm sorulara evet cevabı verilmesi gereklidir FRM /0 Rev. Tarihi: 02/08/202

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI HİZMET ALIM İLANI KARAMAN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE aşağıda yer alan bilgiler ve Hizmet Alım Dokümanında* yer alan belgelere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi Gruptaki

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Toplam Ders Saati. Sınıf Sayısı. Toplam Katılımcı Sayısı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Toplam Ders Saati. Sınıf Sayısı. Toplam Katılımcı Sayısı EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlanı T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce aşağıda

Detaylı

Eğitim süresi. Sınıf Sayısı. Ders Saati

Eğitim süresi. Sınıf Sayısı. Ders Saati EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RİZE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİNGÖL ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği (2014/1 Sayılı Genelge Eki)

EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği (2014/1 Sayılı Genelge Eki) EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği (2014/1 Sayılı Genelge Eki) T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KARS ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ALIMI YÖNTEMİYLE TEMEL SEVİYE

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

Sınıf Sayısı. Ders Saati

Sınıf Sayısı. Ders Saati EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OSMANİYE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ EK-24: Sıra 1 T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HATAY ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

Günde en az 5 saat en fazla 8 saat olmak üzere haftada azami 45 saat

Günde en az 5 saat en fazla 8 saat olmak üzere haftada azami 45 saat T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda gösterilen bilgiler ve Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliği nde yer alan belgelere uygun olarak İşbaşı Eğitim

Detaylı

İl Müdürlüğümüz/Hizmet Merkezimizce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi Ders Saati Gün

İl Müdürlüğümüz/Hizmet Merkezimizce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi Ders Saati Gün K-3: Mesleki Eğitim Kursları Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOCAELİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI 1 İl Müdürlüğümüz/Hizmet

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRŞEHİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU ADANA Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü

TÜRKİYE İŞ KURUMU ADANA Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü EK: TİP TEKLİF ÇAĞRISI TÜRKİYE İŞ KURUMU ADANA Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi:

Detaylı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRKLARELİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce

Detaylı

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır.

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır. TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI 1-İşverenden İstenen Belgeler: a) Talep dilekçesi (EK-1) b) İşveren taahhütnamesi (EK-20), c) Ön Talep Formu (EK-35), d) İşveren türüne

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2014/65718 İhalenin adı Katı Yakacak Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası 1

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRŞEHİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlanı T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda

Detaylı

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Ders Saati TOPLAM: 250 --- ---

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Ders Saati TOPLAM: 250 --- --- İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇORUM ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

EĞİTİM HİZMETLERİ HİZMET ALIM İLANI

EĞİTİM HİZMETLERİ HİZMET ALIM İLANI EĞİTİM HİZMETLERİ HİZMET ALIM İLANI İzmir İl Müdürlüğümüzce aşağıdaki mesleklerde Hizmet Alım Dökümanında yer alan belgelere uygun olarak Eğitim Hizmet alımı yapılacaktır. Sıra Meslek Eğitim süresi Fiili

Detaylı

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. Ders Saati

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. Ders Saati EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlanı T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce aşağıda

Detaylı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım Plan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

İl Müdürlüğümüz/Hizmet Merkezimizce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. 416 Saat

İl Müdürlüğümüz/Hizmet Merkezimizce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. 416 Saat EK-3: Mesleki Eğitim Kursları Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOCAELİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI 1 İl Müdürlüğümüz/Hizmet

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU. İhale kayıt numarası * :... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU. İhale kayıt numarası * :... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İhale kayıt numarası * :... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA / / [İhaleyi yapan idarenin bulunduğu şehir] Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Firma Unvanı, Uyruğu : Açık Tebligat Adresi

Detaylı

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4 İhale Kayıt Numarası 0/89660 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik Numarası BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA..

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlanı T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce Muğla

Detaylı

Sınıf Sayısı. Ders Saati

Sınıf Sayısı. Ders Saati EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce

Detaylı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı EK: TİP TEKLİF ÇAĞRISI TÜRKİYE İŞ KURUMU Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi:26/04/2016

Detaylı

İl Müdürlüğümüz/Hizmet Merkezimizce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. 864 Saat

İl Müdürlüğümüz/Hizmet Merkezimizce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. 864 Saat EK-3: Mesleki Eğitim Kursları Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOCAELİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI 1 İl Müdürlüğümüz/Hizmet

Detaylı

EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlanı. İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlanı. İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlanı T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADANA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2014/107786

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2014/107786 BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2014/107786 İhalenin adı Elektrik Enerjisi Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası1

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629 BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629 Sıra No Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması 1 Eklemli Tip Personel Yükseltici Platformu A 1 B 2 Birimi Miktarı Teklif Edilen Tutarı (Para

Detaylı

NOT: İlçelerde yapılacak olan eğitimler için Mekan ve Donanım istekli firmanın sorumluluğundadır.

NOT: İlçelerde yapılacak olan eğitimler için Mekan ve Donanım istekli firmanın sorumluluğundadır. EK 24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği (2014/1 Sayılı Genelge Eki) T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELAZIĞ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET

Detaylı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi Eğitim Modülünün Adı ve Seviyesi

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi Eğitim Modülünün Adı ve Seviyesi EK-24: T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EDİRNE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI Sıra 1 İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU. / / İhale kayıt numarası * :2005/31686 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İZMİR : :

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU. / / İhale kayıt numarası * :2005/31686 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İZMİR : : BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İhale kayıt numarası * :2005/31686 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Firma Unvanı, Uyruğu : Açık Tebligat

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA DMO İhale No 1 İhalenin Adı Teklif Sahibinin Adı-Soyadı / Ticaret Unvanı Vergi Kimlik Numarası 2 TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA / / 20.. *

Detaylı

İl Müdürlüğümüz tarafından Erzurum Merkez ve ilçelerinde açılmak üzere aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

İl Müdürlüğümüz tarafından Erzurum Merkez ve ilçelerinde açılmak üzere aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. EK-24: T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüz tarafından Erzurum Merkez ve ilçelerinde açılmak üzere

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/135262 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/135262 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/135262 İhalenin adı Akışkan Yataklı Kurutucu ve Donanımları Temini ve Montajı Teklif sahibinin adı ve soyadı/

Detaylı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİNOP ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ZONGULDAK ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ZONGULDAK ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ZONGULDAK ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüz/Hizmet Merkezimizce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak

Detaylı

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GAZİANTEP ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2015/117743 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2015/117743 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2015/117743 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası 1 (gerçek kişi

Detaylı

ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME, İNOVASYON VE ENDÜSTRİYEL UYGULAMA DESTEK PROGRAMI ENDÜSTRİYEL UYGULAMA PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU

ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME, İNOVASYON VE ENDÜSTRİYEL UYGULAMA DESTEK PROGRAMI ENDÜSTRİYEL UYGULAMA PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU KOSGEB HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB Endüstriyel Uygulama Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğum projemin başka bir KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek reddedilmediğini,

Detaylı

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale Kayıt Numarası 04/3364 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik

Detaylı

Teklif Numarası İşin adı.. Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik Numarası BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /..

Detaylı

AHİLER KALKINMA AJANSI İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA NEVŞEHİR

AHİLER KALKINMA AJANSI İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA NEVŞEHİR EK-1 BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU /./.. AHİLER KALKINMA AJANSI İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA NEVŞEHİR Teklif sahibinin [adı soyadı/ticaret unvanı] Açık tebligat adresi Bağlı olduğu vergi dairesi ve vergi

Detaylı

İsteklinin Türk vatandaşı gerçek kişi olması halinde, 11 rakamdan oluşan T.C. kimlik numarası yazılacaktır. 2

İsteklinin Türk vatandaşı gerçek kişi olması halinde, 11 rakamdan oluşan T.C. kimlik numarası yazılacaktır. 2 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2017/150620 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası 1 (gerçek kişi

Detaylı

BAŞVURU MEKTUBU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA. Kimyasal-Kit ve Sarf Malzeme Alımı 32 kalem 34.

BAŞVURU MEKTUBU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA. Kimyasal-Kit ve Sarf Malzeme Alımı 32 kalem 34. İhalenin adı Başvuru sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik Numarası BAŞVURU MEKTUBU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

Detaylı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİ NOTU

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİ NOTU 1 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİ NOTU TANIM & AMAÇ Günümüz dünyasında yeni teknolojilerin giderek daha yoğun bir şekilde kullanılması, işgücünün mevcut mesleki bilgi

Detaylı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Tel: 0 (222) 231 04 86-121 Faks: 0 (222) 234 93 92

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Tel: 0 (222) 231 04 86-121 Faks: 0 (222) 234 93 92 T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA. Adı Soyadı / Ticaret Ünvanı. Tebligata esas açık adresi. Bağlı olduğu vergi dairesi ve vergi numarası :

TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA. Adı Soyadı / Ticaret Ünvanı. Tebligata esas açık adresi. Bağlı olduğu vergi dairesi ve vergi numarası : TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA /./20 Teklif Sahibinin Adı Soyadı / Ticaret Ünvanı Tebligata esas açık adresi Bağlı olduğu vergi dairesi ve vergi numarası Telefon ve Faks numarası Elektronik

Detaylı

KOSGEB. MÜDÜRLÜĞÜ NE

KOSGEB. MÜDÜRLÜĞÜ NE Hakiki Reklam; Hibe almak için,aradığınız ve ihtiyacınız olan her şey Brüksel Uzmanları Danışmanlık güvencesi ile ; www.isplaniornekleri.com'da GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI KOSGEB. MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 2 EK: Birim fiyat teklif cetveli 1 İsteklinin Türk vatandaşı gerçek kişi olması halinde, 11 rakamdan oluşan T.C. kimlik numarası yazılacaktır. 2 Teklif vermeye

Detaylı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı TÜRKİYE İŞ KURUMU Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi: 03/12/2014 1 Amaç

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü

TÜRKİYE İŞ KURUMU Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü EK: TİP TEKLİF ÇAĞRISI TÜRKİYE İŞ KURUMU Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İhale kayıt numarası: 2005/168692 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA URLA / İZMİR

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İhale kayıt numarası: 2005/168692 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA URLA / İZMİR BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İhale kayıt numarası: 2005/168692 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA URLA / İZMİR Teklif sahibinin [adı soyadı/ticaret unvanı], uyruğu :

Detaylı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı TÜRKİYE İŞ KURUMU Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi: 28/05/2014 28/04/2014

Detaylı

... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale kayıt numarası * : GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA [İhaleyi yapan idarenin bulunduğu şehir] Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı, Uyruğu : Açık Tebligat Adresi :

Detaylı

1.2.Teklif verenler, satın almaya ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

1.2.Teklif verenler, satın almaya ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler. WINES OF TURKEY ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ PROJESİ DIŞ TİCARETTE STRATEJİK MÜŞTERİ VE PAZAR BULMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ HİZMET ALIMI ŞARTNAMESİ I. SATIN ALMANIN KONUSU VE

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU ENGELLİLERE YÖNELİK PROJE DESTEĞİ BAŞVURU REHBERİ

TÜRKİYE İŞ KURUMU ENGELLİLERE YÖNELİK PROJE DESTEĞİ BAŞVURU REHBERİ TÜRKİYE İŞ KURUMU ENGELLİLERE YÖNELİK PROJE DESTEĞİ BAŞVURU REHBERİ ANKARA-2014 1 Giriş Engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden veya işveren vekillerinden 22/05/2003 tarihli ve 4857 sayılı

Detaylı

... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale kayıt numarası * : GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA [İhaleyi yapan idarenin bulunduğu şehir] Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı, Uyruğu : Açık Tebligat Adresi :

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/217766 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/217766 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/217766 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası 1 (gerçek kişi

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü

TÜRKİYE İŞ KURUMU Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü TİP TEKLİF ÇAĞRISI TÜRKİYE İŞ KURUMU Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi:

Detaylı

KOSGEB HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ NE

KOSGEB HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB Endüstriyel Uygulama Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğum projemin daha önce değerlendirilerek reddedilmediğini, bu Program kapsamında daha önce desteklenmiş

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU. İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü. Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim

TÜRKİYE İŞ KURUMU. İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü. Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim TÜRKİYE İŞ KURUMU İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi: 27/06/2014 27/05/2014

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

GEÇİCİ TEMİNAT MEKTUBU ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Satınalma Dairesi Başkanlığı

GEÇİCİ TEMİNAT MEKTUBU ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Satınalma Dairesi Başkanlığı GEÇİCİ TEMİNAT MEKTUBU ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Satınalma Dairesi Başkanlığı / / No:... İdarenizce ihaleye çıkarılan Bilişim Güvenliği Ürünleri alımı işine istekli sıfatıyla katılacak olan

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU ... KALKINMA AJANSI İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU ... KALKINMA AJANSI İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA EK-5k BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU / /... KALKINMA AJANSI İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA [İhaleyi yapan Ajansın bulunduğu şehir] Teklif sahibinin [adı soyadı/ticaret unvanı], uyruğu : Açık tebligat adresi

Detaylı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. T.C. TÜRKĠYE Ġġ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KARABÜK ÇALIġMA VE Ġġ KURUMU ĠL MÜDÜRLÜĞÜ GĠRĠġĠMCĠLĠK EĞĠTĠM PROGRAMI HĠZMET ALIM ĠLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü

TÜRKİYE İŞ KURUMU Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü TİP TEKLİF ÇAĞRISI TÜRKİYE İŞ KURUMU Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi:

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI (12 NOLU İLAN)

MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI (12 NOLU İLAN) TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI HİZMET ALIM İLANI (12 NOLU İLAN) (BİLİŞİM SEKTÖRÜNE NİTELİKLİ İŞGÜCÜ YETİŞTİRME PROJESİ TEKLİF ÇAĞRISI)

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU VAN İL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRKİYE İŞ KURUMU VAN İL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE İŞ KURUMU VAN İL MÜDÜRLÜĞÜ Van İl Müdürlüğünde kayıtlı işsizlere kendi işlerine kurmalarına yönelik girişimcilik konusunda eğitim düzenlenecektir. Eğitim 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunun 22/ı maddesi

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU / / İhale kayıt numarası * :2005/202289 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İZMİR

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU / / İhale kayıt numarası * :2005/202289 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İZMİR BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İhale kayıt numarası * :2005/202289 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Firma Unvanı, Uyruğu : Açık Tebligat

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2015/129608 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2015/129608 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2015/129608 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası 1 (gerçek kişi

Detaylı

Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 2 EK: Birim fiyat teklif cetveli 1

Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 2 EK: Birim fiyat teklif cetveli 1 BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/65825 İhalenin adı 5 adet sürücüsüz araç kiralama Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü

TÜRKİYE İŞ KURUMU Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü EK: TİP TEKLİF ÇAĞRISI TÜRKİYE İŞ KURUMU Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi:

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İhale kayıt numarası * :... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA [İhaleyi yapan idarenin bulunduğu şehir] Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Firma Unvanı, Uyruğu : Açık Tebligat Adresi : Bağlı

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.../... İhale Kayıt Numarası 2015/141951 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.../... İhale Kayıt Numarası 2015/141951 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.../... İhale Kayıt Numarası 205/495 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise)

Detaylı

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği. Çalışması Hizmet Alımı Teknik Şartnamesi

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği. Çalışması Hizmet Alımı Teknik Şartnamesi İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Çorap Sektöründe İyileştirme Modellerinin Geliştirilmesi Projesi Fizibilite Etüdü ve Modelleme Çalışması Hizmet Alımı Teknik Şartnamesi 1. İŞİN

Detaylı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı TÜRKİYE İŞ KURUMU Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi: 11/04/2014 07/03/2014

Detaylı

GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2015/135813 İhalenin adı

GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2015/135813 İhalenin adı GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2015/135813 İhalenin adı KKYS RFID-PDKS Sunucu Sistemleri Donanım ve Yazılım Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret

Detaylı

T. C İPEKYOLU KALKINMA AJANSI

T. C İPEKYOLU KALKINMA AJANSI BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU (SF2) / / Teklif sahibinin [adı soyadı/ticaret : unvanı], uyruğu Açık tebligat adresi : Bağlı olduğu vergi dairesi : ve vergi numarası Telefon ve faks numarası : Elektronik posta

Detaylı

ESKİ HÜKÜMLÜ KENDİ İŞİNİ KURMA PROJESİ BAŞVURU FORMU (2018/1. Dönem)

ESKİ HÜKÜMLÜ KENDİ İŞİNİ KURMA PROJESİ BAŞVURU FORMU (2018/1. Dönem) Hakiki Reklam; Hibe almak için,aradığınız ve ihtiyacınız olan her şey Brüksel Uzmanları Danışmanlık güvencesi ile ; www.isplaniornekleri.com'da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çalışma İş Sağlığı ve Güvenliği

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI Erzincan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzce Kuruma kayıtlı işsizlerin kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmak amacıyla, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi konusunda

Detaylı

3 İSTEKLİNİN BEYAN(LAR)I: Ekli form, ihaleye teklif veren istekli tarafından doldurularak imzalanacaktır

3 İSTEKLİNİN BEYAN(LAR)I: Ekli form, ihaleye teklif veren istekli tarafından doldurularak imzalanacaktır EK 4 - TEKLİF SUNUM FORMU Bu form, teklifi veren firma tarafından kendine ait bilgiler girilerek doldurulacaktır. Satınalma no Satınalma adı : 2014/ :.. alımı < Yer ve tarih > 1 TEKLİF SAHİBİ Tüzel kişiliğin

Detaylı

YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ

YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ YAZIHAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TAŞIMA İHALE TAKVİMİ İhale Kayıt Numarası İhale Adı İhale Tarihi 2012/94521 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Grup Öğrenci Taşıması

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/16082

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/16082 BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/16082 Sıra No Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Kırmızı Et 1 Dana Kısa But (Orta Kemikli) 2 Dana Kontrfile A 1 B 2 Birimi Miktarı Teklif Edilen

Detaylı