TÜRKİYE İŞ KURUMU VAN İL MÜDÜRLÜĞÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE İŞ KURUMU VAN İL MÜDÜRLÜĞÜ"

Transkript

1 TÜRKİYE İŞ KURUMU VAN İL MÜDÜRLÜĞÜ Van İl Müdürlüğünde kayıtlı işsizlere kendi işlerine kurmalarına yönelik girişimcilik konusunda eğitim düzenlenecektir. Eğitim 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunun 22/ı maddesi ile öngörülen hükümler çerçevesinde satın alınacaktır. Süre: 72 Saat Yararlanıcı Sayısı: 100 Kişi Her grup için yararlanıcı grubu sayısı aralığı kişiliktir. Başvuru Yapabilecekler: a) Üniversiteler, b) 14/6/1973 tarihli ve 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanununa ve 8/2/2007 tarihli ve 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanununa dayanılarak kurulan özel öğreti kurumları ve özel eğitim işletmeleri, c) Eğitim için MEB mevzuatı ÖZEL ÖĞRETİ KURUMLARINA AİT STANDARTLAR YÖNERGESİ Beşinci Bölümde belirtilen gerekli mekan ve donanım sahip, - dernek, vakıf, işçi, işveren, esnaf ve meslek kuruluşları, meslek birlikleri ve benzeri kurum ve kuruluşlar - Kamu kurum ve kuruluşları, döner sermayeli kuruluşlar, özel kanunla kurulan banka ve kuruluşlar ile bunlara bağlı işyerleri olması gerekmektedir. d) Hizmet sağlayıcıların taşıması gereken kriterler gerekli görüldüğü durumlarda İl/Şube Müdürlüğü tarafından yerinde denetlenebilir. Müracaat Tarihi : 04/06/2010 İle 15/06/2010 arası Saat: 16:00 e kadar. Müracaat Yeri (Adres) Türkiye İş Kurumu Van İl Müdürlüğü İskele Caddesi Zübeyde Hanım Kavşağı VAN Tel/Fax: (432) / Elektronik Posta: van@iskur.gov.tr İrtibat Kurulacak Kişi: Elvan ÜREY (0432) Not: Girişimcilik Programlarında kursiyer başına kurs ders saat maliyeti üzerinden hizmet alımı yapılacaktır.

2 Başvuruda İstenecek Belgeler: 1-Tüm hizmet sağlayıcılar, aşağıda belirtilen yeterlilik bilgi ve belgelerini tekliflerine ek olarak İl Müdürlüğüne ileteceklerdir. a- Teklifi imzalamaya yetkili kişilere ait yetki belgesi (Noter onaylı imza sirkülerinde, Ticaret Sicil Gazetesi vb. belgelerde firmayı temsil ve ilzama yetkili olduğu belirtilmiş ise verilmeyebilir.), b- Teklifi imzalamaya yetkili kişilere ait imza sirküleri, c- Hizmet Sağlayıcının, esas iştigal alanını gösteren (ticaret veya sanayi odasına ve/veya ilgili meslek örgütüne kayıtlı olduğunu gösterir belge, kuruluş belgeleri, faaliyet izin belgeleri, Vergi Levhası,SGK kaydı, ilgili kamu kurum/kuruluşlarından alınan işyeri açma belgeleri v.b. belgelerden hizmet sağlayıcının durumuna uygun olanlar) belgelerin kopyaları, ç- Hizmet sağlayıcı STK ise; kuruluş ve/veya faaliyette bulunmalarına izin veren belgenin (Vakıf senedi, dernek tüzüğü vb.) kopyası, d- SGK prim borcu, idari para cezası ve Vergi Borcu Yoktur Belgeleri e- Eğitici Belgeleri (Diploma, Sertifika, Özgeçmiş vs.) 2- Teknik Şartname 3- Girişimcilik Eğitim Hizmetleri Sözleşmesi 4- Girişimcilik Teklif ve Değerlendirme Formu 5- Girişimcilik Eğitmen Bilgi ve Değerlendirme Formu 6- Program Hizmet Sağlayıcı Başvuru Formu 7- Eğitim yeri taahhütnamesi (Teknik Şartname madde 9.1 gereğince) 8- Potansiyel hizmet sağlayıcının eğitim için gerekli ekipman, donanım, eğitim araç ve gerecine sahip olduğuna dair taahhütname (Teknik Şartname madde 9.2 gereğince) Notlar: 1- Kursiyer başına kurs ders saat maliyeti (KDV hariç) üzerinden hizmet alımı yapılacağından, tekliflerin bu şekilde verilmesi gerekmektedir. 2- Müfredat ve eğitici formları KOSGEB tarafından onaylanmış olacaktır 3- Günde en az 5, en fazla 6 saat eğitim verilebilecektir. 4- Başvuru esnasında ekteki belgelerin eksiksiz olarak doldurularak teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen tüm belgelerin Hizmet Sağlayıcıyı temsile yetkili olan tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. 5- İhale dokümanları (Girişimcilik Eğitim Hizmetleri sözleşmesi, Teknik Şartname) her sayfası imzalı ve hükümleri kabul edildiğine dair beyanlı olacaktır.

3 Hizmet Sağlayıcının Unvanı ve Adresi: KURS/PROGRAM HİZMET SAĞLAYICI BAŞVURU FORMU Adres, Telefon ve Fax No; Faaliyet Alanı Eğitim Yeri Kapasitesi Eğitim Yeri Adresi Eğitim Yeri İçin Sahip Olunan Ekipmanlar HİZMET SAĞLAYICIYA İLİŞKİN BİLGİLER Eğitici Sayısı Eğiticilerin Deneyimi DÜZENLENMESİ PLANLANAN KURS/PROGRAMA İLİŞKİN BİLGİLER Sözleşme süresi 1 ( azami 6 ay ) Eğitim Türü (Meslek Adı)...Fiili Gün, Günde......Saat, Haftada...Gün,...Ay, Hizmet verilmesi beklenen kursiyer sayısı Toplam Ders Saati A- Hizmet Bedeli Toplam Maliyeti (Eğitici gideri, Kar Dahil Kurs yeri giderleri (Elektrik, su vs.), Eğitim İçin Gerekli Temrin Gideri) B-Kursiyer Başına Birim Maliyet 2 C-Kursiyer Başına Kurs Ders Saat Maliyeti 3 D- İstihdam Garantisi/Taahhüdü Oranı 4 1 Toplam fiili gün, takvim günü, günde kaç saat, haftada kaç gün, eğitim saati ve ay olarak belirtilecek şekilde boşluklar doldurulacaktır. Teorik ve pratik programlardan oluşan kurs süresi, günlük en az 5 en fazla 8 saat olmak üzere haftalık 40 saat, toplam 6 aydan fazla olamayacaktır. Saatten anlaşılması gereken MEB tarafından belirlenmiş olan ders saat süresidir. Milli ve dini bayram günleri toplam kurs sürelerine dahil edilmeyecektir. 2 Tahmini toplam hizmet bedelinin kursiyer sayısına bölünmesi sonucu bulunacak miktar yazılacaktır. 3 Kursiyer başına birim maliyetin, toplam ders saatine bölünmesi sonucu bulunan miktar yazılacaktır. 4 İşyerleri ile yapılan eğitimlerde en az %50 istihdam garantisi verilmesi zorunludur. Formal eğitim kurumlarında ise yüklenicinin taahhütte bulunulması halinde doldurulacaktır.

4 Hizmet Sağlayıcının unvanı İmza, Tarih, Kaşe Başvuru Tarihi: Başvuru Yapan Kurum/Kuruluş Adı: KOSGEB-İŞKUR UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TEKLİF VE DEĞERLENDİRME FORMU Kurum/Kuruluşun Statüsü (Kamu Kurumu, Dernek, Vakıf vs.) 5 : Bu Takvim Yılı İçerisinde Yapılmış Eğitim Programı Sayısı 6 : Eğitimin Planlanan Tarihi: Eğitimin Uygulanacağı Yer: Eğitimin Hedef Kitlesi: Eğitime Katılması Planlanan Katılımcı Sayısı: Eğitim Toplam Süresi (saat): Ana Modüller: Konusu Tarihi Süresi (saat) Eğitmen Adı Eğitimde kullanılması öngörülen teknikler TOPLAM (Varsa)Destek Modüller: Konusu Tarihi Süresi (saat) Eğitmen Adı Eğitimde kullanılması öngörülen teknikler TOPLAM Diğer Açıklamalar: 7. 5 Tüzel kişilikle ilgili belgeler (tüzük, sözleşme vs.) eklenecektir. 6 KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında yapılan eğitimler yazılacaktır. 7 Programın yapılmasındaki amaç ve varsa diğer açıklamalar yazılacaktır.

5 Yukarıda bilgileri verilen eğitim programını katılımcılardan ücret almaksızın gerçekleştireceğimizi beyan eder, Programın KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mevzuatı kapsamında onaylanması hususunda gereğini arz ederiz. Kaşe ve İmza Kurum/Kuruluş KOSGEB-İŞKUR UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TEKLİF VE DEĞERLENDİRME FORMU BU KISIM İLGİLİ KOSGEB UYGULAMA BİRİMİ TARAFINDAN DOLDURULACAKTIR. Evet Geçersiz Hayır 1. Başvuran Kurum/Kuruluşun Niteliği Uygun mu? 2. Program Başvurusu, Süresi İçinde Yapılmış mı? 3. Program Başvurusu Sayısı Uygun mu? 4. Eğitimin Kapsamı Uygun mu? 5. Eğitimin Süresi Uygun mu? 6. Eğitimde Kullanılması Öngörülen Teknikler Uygun mu? 7. Eğitimin Ana Modülleri Tek Bir Eğitmen Tarafından Veriliyor mu? 8. Eğitmen Puanı Uygun mu? 9. Program Takvimi Uygun mu? 10. Katılımcı Sayısı Uygun mu? 11. Eğitim Ücretsiz Olarak Gerçekleştiriliyor mu? Diğer Açıklamalar: Yukarıda bilgileri verilen eğitim programının, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mevzuatı kapsamında gerçekleştirilmesi UYGUNDUR UYGUN DEĞİLDİR DEĞERLENDİRME TARİHİ: DEĞERLENDİRMEYİ YAPAN KOBİ Uzmanı/ Uzman Yardımcısı Müdür

6 KOSGEB-İŞKUR UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ EĞİTMEN BİLGİ VE DEĞERLENDİRME FORMU 1. Kimlik Bilgileri Adı Soyadı Adres Telefon Faks E-posta Mezun Olduğu Okul/Bölüm (Lisans) Mezun Olduğu Okul/Bölüm (Yüksek lisans, doktora) 2. Katıldığı Eğitimler (Yapılabilirlik araştırması, iş kurma ve geliştirme, iş planı hazırlama, pazarlama/satış, yönetim geliştirme, finans, dış ticaret, stratejik planlama, proje yönetimi konularında iştirak edilmiş eğitimler yazılacaktır.) Eğitimin Adı Kapsamı Süresi (saat) Belge/Sertifika

7

8 KOSGEB-İŞKUR UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ EĞİTMEN BİLGİ VE DEĞERLENDİRME FORMU 3. Eğitmenin Referansları 8 : Aşağıdaki konularda hizmet verildiğini gösteren referanslar kabul edilecektir A) Girişimci adayları veya KOBİ lere yönelik girişimcilik ve iş kurma konularında yürütülen yaygın (örgün eğitim dışındaki) eğitim veya danışmanlık hizmetleri B) Üniversite veya Yüksek Okullarda Girişimcilik adı altında gerçekleştirilen örgün eğitimler (her bir öğretim yarıyılı için açılan dersler ayrı bir referans olarak sunulabilir.) C) Ulusal ve uluslararası girişimcilik eğitim/danışmanlık projelerinde fiilen en az 12 ay süre ile programların tasarlanması ve uygulanması konularında danışman/yönetici/uzman/program sorumlusu olarak yürütülen görevler D) Girişimci adayları veya KOBİ lere yönelik pazarlama/satış, yönetim geliştirme, finans, dış ticaret, stratejik planlama, proje yönetimi konularında yaygın (örgün eğitim dışındaki) eğitim veya danışmanlık hizmetleri İşveren Kuruluşun Adı İrtibata geçilebilecek yetkilinin adı, soyadı ve telefon numarası Hizmetin Konusu Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi Süresi 9 8 Her referans için, işveren kuruluş tarafından imzalanan ve hizmetin kapsamı ve süresine ilişkin bilgileri gösteren belgeler bu form ekinde sunulacaktır. 9 Eğitim veya danışmanlık süresi. A, B ve D maddelerindeki eğitimler için saat, C maddesi için ay olarak verilecektir.

9 KOSGEB-İŞKUR UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ EĞİTMEN BİLGİ VE DEĞERLENDİRME FORMU BU KISIM İLGİLİ KOSGEB BİRİMİ TARAFINDAN DOLDURULACAKTIR. Değerlendirme Kriteri Puanlama Puanı Eğitmenin katıldığı eğitimler Belirtilen konuları kapsamak üzere Süresi 12 saate kadar olan her bir eğitim için 1 puan, Süresi saat olan eğitimler için 3 puan, Daha uzun eğitimler için 6 puan olmak üzere en fazla 25 puan Eğitmenin referansları Eğitmen Bilgi formunda belirtilen; (A) ve (B) şıklarındaki her bir referans için: Süresi 12 saate kadar saat saatin üzerinde 15 Puanı DEĞERLENDİRME TARİHİ: DEĞERLENDİRMEYİ YAPAN : (C) şıkkında yer alan her bir referans için 15 puan (D) şıkkında yer alan her bir referans için: Süresi Puanı 12 saate kadar saat 6 30 saatin üzerinde 8 olmak üzere en fazla 75 puan Toplam Puan: KOBİ Uzmanı/ Uzman Yardımcısı Müdür

10 TEKNİK ŞARTNAME Amaç Madde 1- Bu şartnamenin amacı; İŞKUR Van İl Müdürlüğüne kayıtlı işsizlerin girişimcilik alanında eğitimlerin verilmesiyle ilgili teknik şartları belirlemektir. Kapsam Madde 2- Bu şartname; yukarıda 1 inci maddede belirtilen mesleğe/mesleklere ilişkin eğitim programı/programları kapsamındaki eğitimlerin başlatılması, yürütülmesi ve sonuçlandırılması ile ilgili Teknik Şartları kapsamaktadır. İhalenin Yapılacağı ve Hizmetin Uygulanacağı Yer Madde 3- Eğitim hizmeti alım ihalesi, İŞKUR Van İl Müdürlüğü tarafından İskele Caddesi Zübeyde Hanım Kavşağı/VAN adresinde yapılacaktır. Eğitim hizmetleri ise, ihaleyi kazanan yüklenici tarafından... adresinde/adreslerin devrilecektir. Hizmet Satın Alınacak Kurum Ve Kuruluşlar Madde 4- Teklif verecek aşağıdaki kurumlardan/ kuruluşlardan eğitim hizmeti satın alınır. a) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim ve öğretim kurumları, b) Üniversiteler, c) 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanununa ve 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanununa dayanılarak kurulan özel öğretim kurumları ve özel eğitim işletmeleri, d) Özel sektör işyerleri, e) Eğitim için gerekli mekan ve donanıma sahip dernek, vakıf, işçi, işveren, esnaf ve meslek kuruluşları, meslek birlikleri ve benzeri kurumlar ve kuruluşlar. f) Kamu kurum ve kuruluşları, döner sermayeli kuruluşlar, özel kanunla kurulan banka ve kuruluşlar ile bunlara bağlı işyerleri. İsteklilerde Aranan Özellikler Madde 5- (1) Teklif verecek hizmet sağlayıcıların; a) eğitim verilen mesleğe ilişkin program/programlar, MEB mevzuatı gereğince onaya tabi ise; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ya da MEB in denetiminde faaliyette bulunması, Satın alınacak eğitim hizmeti konularında Milli Eğitim Bakanlığından izin alınmış olması, b) eğitim verilen mesleğe ilişkin program/programlar, mesleğin konusu itibariyle ve/veya yasal nedenlerle MEB onayına tabi olmayıp, başka bir kurum/kurulusun iznini gerektiriyorsa ilgili kanuni merciden yetkili olması, (Girişimcilik Eğitim Programında KOSGEB onayı alınacaktır.) c) eğitime konu mesleğe ilişkin hizmet sunumu, uluslar arası sözleşme/anlaşmalarla mümkün ise bu düzenlemelerle yetkilendirilmiş olması,gerekir. (2) Hizmet sağlayıcının bir üniversite olması halinde, herhangi bir yetki/onay ve/veya izin belgesi istenmeyecektir. Ortaklık ve Ortakların Uygunluğu Madde 6- (1) İstekliler tek veya iş ortağı olarak başvurabilirler. Gerek tek,gerekse iş ortağı olarak baş vuran isteklilerin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa dayanılarak çıkarılan Hizmet Alımı İhaleleri Yönetmeliğinin 51 inci madde; ihale dışı bırakılma ve 52 nci madde; ihaleye katılmayacak olanlar kapsamına girmemeleri gerekmektedir (2) İş ortağı olarak başvurulması halinde, bir istekli yasal sorumluluk üstlenecek lider yüklenici olacaktır. İhalenin kazanılması halinde İŞKUR... İl/Şube Müdürlüğü ile sözleşmeyi lider yüklenici yapacaktır. İş ortağı oluşturmak suretiyle ihaleye teklif verecek istekliler, iş ortağı oluşturduklarına dair koordinatör ortağın da belirtildiği iş ortağı anlaşmasını teklifte sunacaklardır. (3) İhalenin iş ortağı üzerinde kalması halinde, iş ortaklığından sözleşme imzalanmadan önce noter tasdikli iş ortağı sözleşmesi istenecektir. (4) İş ortaklığı anlaşmasında ve sözleşmesinde; iş ortağı oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin işin hangi kısmını taahhüt ettikleri ve taahhüdün yerine getirilmesinde koordinatör ortak aracılığıyla aralarındaki koordinasyonu sağlayacakları belirtilecektir.

11 İşbirliği Yapılamayacak Kişi Ve Kuruluşlar Madde 7- (1) 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu gereğince ihaleye katılamayacak olanlar ve ihaleden yasaklı olanlar ile eğitim düzenlenemez. Böyle bir durumun tespiti halinde açılan eğitim iptal edilecek, sorumlular hakkında yasal işlem yapılacaktır. (2) Kurumumuzla son üç yıllık sürede düzenlenmiş olan kurs/programlara ilişkin yükümlülüğünü yerine getirmediği Kurumca tespit edilen kurum/kuruluşlardan hizmet satın alınmayacaktır. Ancak bu durumun kalktığının Genel Müdürlükçe bildirilmesi durumunda hizmet satın alınabilecektir. Eğitim Giderleri Madde 8- Eğitim giderleri; kurs/program için gerekli olan temrin malzemesi, eğitici, kurs yeri ve varsa- mesleki rehabilitasyon giderleri ile kârdan oluşan kursiyer başına yaklaşık birim maliyet ile kursiyer zaruri ödemeleri ve iş kazası ve meslek hastalıkları sigorta prim giderlerinden oluşmaktadır. Eğitimin Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Madde 9- Sözleşme imzalayan Yüklenicinin, İŞKUR Van İl Müdürlüğü ile yapacağı işbirliği içerisinde yürüteceği görevler ve bu görevlerin yürütülmesine ilişkin yükümlülükleri aşağıda belirtilmiştir. Eğitim Yeri 9.1- Hizmet sağlayıcının teklifinde, eğitimlerin yapılacağı eğitim yerlerini açıkça belirtmesi gerekmektedir. Teklifin verildiği anda hizmet sağlayıcı, belirttiği adreste fiilen faaliyet göstermiyorsa, belirtilen adreste faaliyet göstereceğini taahhüt eden varsa- kira kontratını yoksa kira protokolünü mali teklif ekinde ibraz etmesi gerekmektedir. Eğer kira kontratı yerine protokol düzenlenmiş ise, sözleşme aşamasında teklif dosyasında yer alan protokolün kira kontratına dönüştürülmesi gerekmektedir. Eğitim Mekanlarının Fiziki Durumu ve Donanımı 9.2- Hizmet sağlayıcı vereceği eğitim için gerekli olan donanım, ekipman ve eğitim araç/gerecine sahip olduğunu veya ihaleyi kazandığı taktirde sözleşme imzalanmadan önce bu ekipmanların temin edildiğine ilişkin belgeleri İŞKUR Van Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğüne teslim edeceğine dair (taahhüt belgesi) verecektir. Yüklenici tarafından, eğitim mekânlarının yeterli düzeyde demirbaş eşyalarla, eğitim araç/gereçleriyle ve eğitim sarf malzemeleriyle donanımı sağlanacaktır. Eğitim programlarının uygulanacağı mekanlar (dershane, atölye, laboratuar, işyeri, mesleki rehabilitasyon merkezi vb.) fiziki kapasite ve donanım açısından istenilen yeterlilikte olacaktır. Eğitim programlarının devam ettiği süre içinde bu standartlar korunacaktır. Eğitim verilecek mekanlarda, eğitime katılacak kursiyer sayısı en az 10 en çok 25 kişiden fazla olmayacaktır. Güvenlik İlkeleri 9.3- Eğitim mekanlarında Yüklenici tarafından, gerekli koruyucu güvenlik ve sağlık önlemleri alınacak ve eğitim programlarının devamı süresince bu önlemler titizlikle uygulanacaktır. Yüklenici tarafından gerekli koruyucu güvenlik ve sağlık önlemlerinin alınmaması sonucu ortaya çıkabilecek olumsuz durumlardan Yüklenici sorumlu olacak, bütün tedavi giderleri ile tazminatlar Yüklenici tarafından ödenecektir. İş Kazalarına ve Meslek Hastalıkları Sigorta Primlerinin Ödenmesi 9.4- Düzenlenen tüm kurs/programlarda 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu dolayısıyla ödenmesi gereken İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigorta Primleri Kurumca ödenir. Eğitime Katılacak Kursiyer Sayısı ve Grup Sayısı 9.5- (1) Kurs grupları eğitici/öğretici sayısı, eğitim yerinin kapasitesi ve donanımı dikkate alınarak en az 10, en fazla 25 kişi olacak şekilde oluşturulacaktır.

12 Kursiyer Seçimi ve Şartları 9.6- (1) Kursiyerler; İŞKUR VAN İl Müdürlüğüne kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, en az ilköğretim, okulunu bitirmiş olmak, yetiştirilecekleri meslek/meslekler için işverenlerin belirledikleri uygun niteliklere sahip olmak, açık öğretim hariç olmak üzere öğrenci olmamak gibi genel şartları taşıyan işsizlerin ve aynı şartları taşıyan günlük müracaatçıların arasından tarafsızlık ve fırsat eşitliği ilkesine riayet edilerek asil ve yedek olarak belirlenecektir. (2) Eğitim programına katılacak kursiyerler, yüklenicinin veya başka bir kuruluşun işçisi olmayacaktır. (3) Eğitimin başladığı tarihten itibaren geriye doğru, en az bir yıl öncesine kadar yüklenicinin işyerinde çalışmış kişiler, yüklenici tarafından işyerlerinde düzenlenen kurslara katılamazlar. (4) Kursiyer seçimi işlemi tamamlandıktan sonra tespit edilen asil kursiyer listesi ile yedek kursiyer listesi İŞKUR Van İl Müdürlüğünce uygun görülen yöntemle ilan edilecektir. Eğitim Süresi 9.7- (1) Düzenlenecek kurslara ilişkin eğitim programlarına göre kursiyerlere verilecek bilgi ve becerilerin kazandırılması için gerekli toplam kurs süresi, kurs düzenlenecek meslek konusunda Milli Eğitim Bakanlığı nın belirlediği süreye, meslek standartlarına, işgücü piyasası ihtiyaçlarına, işbirliği yapılan kurumların veya kuruluşların eğitim imkanlarına ve kursiyerlerin niteliklerine bakılarak belirlenecektir. 2) Teorik ve pratik, Uygulamalı programlardan oluşan kurs süresi en çok 72 saat olacaktır. Günlük en az 5 saaqt en çok 6 saat olmak üzere haftalık saat, toplam 72 saatten fazla olamayacaktır. Saatten anlaşılması gereken MEB tarafından belirlenmiş olan ders saat süresidir. Milli ve dini bayram günleri toplam kurs sürelerine dahil edilmeyecektir. Teorik ve Pratik Eğitim 9.8- (1) Kurs programları, teorik ve pratik olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Teorik bölüm, meslekle ilgili temel bilgi kazandırmayı amaçlar. Pratik bölüm ise; işyerleri, atölyeler, laboratuarlar ve dersliklerde fiilen uygulanarak, teorik bölümde verilen bilgilerin işte uygulanmasını, mesleki beceri kazandırılmasını ve iş hayatına uyum sağlanmasını amaçlar. (2) Mesleğin özelliğine göre işletmelerde düzenlenen kurslarda teorik ve pratik bölümler birlikte de uygulanabilir. (3) Pratik bölümün işyerlerinde, atölyelerde ve laboratuarlarda uygulanması için görevlendirilen eğiticiler/öğreticiler, kursiyerlerin eğitim esnasında izlenmesi, ortaya çıkabilecek sorunların giderilmesi, kursiyerlere verilen bilgilerin ve kazandırılan becerilerin geliştirilmesi ve kursiyerlerin iş hayatına uyumlarının sağlanması ile ilgili her türlü görevleri yürüteceklerdir. Eğiticilerin Sayıları, Görevlendirilmeleri ve Nitelikleri 9.9-(1) Kurslarda; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarda görev alan öğretmenler, üniversitede çalışan öğretim görevlileri, 5580 sayılı kanun kapsamında açılan özel öğretim kurumlarında görev alan eğitmenler. (2) İşyeri eğitimlerinde; ön lisans ve üzeri mezun olanlar ile en az usta öğreticilik belgesine sahip olanlar görev alabilir. (3) Özel kanunları veya uluslararası sözleşme/anlaşmalar ile izin verilen kurum ve kuruluşlar ve üniversiteler eğiticilerinin seçimine ilişkin işlemlerini kendi mevzuatları uyarınca yapar. (4) Eğiticilerin/öğreticilerin; okul mezuniyet diplomaları ve ustalık belgeleri ile onaylı yetki belgeleri, en geç kursların başlangıç tarihlerinde, işbirliği yapılan kuruluşlar veya hizmet satın alınan yükleniciler tarafından, İŞKUR Van İl Müdürlüğüne verilecektir. (5) Bir kursun teorik veya pratik eğitim bölümünde görevlendirilen eğiticiler/öğreticiler, aynı gün ve saatte bir başka kursun teorik veya pratik eğitim bölümünde görevlendirilemezler.

13 Eğiticilerin Değiştirilmesi (1) Eğitici/öğreticilerin işten ayrılmaları, yüklenici tarafından herhangi bir nedenle işten çıkarılmaları veya mücbir neden/nedenlere bağlı olarak eğiticiliğe devam etmelerine imkan kalmaması hallerinde, yüklenici tarafından en az aynı niteliğe sahip başka bir eğitici/öğreticinin görevlendirilmesi varsa- özel kanunları çerçevesindeki onay süreci sonrası İl/Şube Müdürlüğünün onayına tabidir. (2) Ancak yükleniciler, bu eğitici/öğretici değişikliği yapılmadan önce durumu İl/Şube Müdürlüklerine bildireceklerdir. İlgili İl/Şube Müdürlüklerince, yeni eğitici/öğreticinin uygunluğu KOSGEP tarafında onaylandıktan sonra değişiklik yapılabilecektir. (3) Ayrıca kursların denetimi sonucunda verimli olmadığı belirlenen eğiticilerin/öğreticilerin değiştirilmesi İl/Şube Müdürlüğünce yüklenicilerden istenilebilecektir. Eğitim Günü ve Saatlerinde Değişiklik Yapılması İl/Şube Müdürlükleri; kursların toplam uygulama sürelerinde artışa neden olmamak kaydıyla, kursların yapıldığı yörenin coğrafi özellikleri ile yüklenicilerin özel durumlarını dikkate alarak eğitimlerin günlük başlama ve bitiş saatlerinde değişiklik yapmaya yetkilidirler. Eğitim süresi haftalık en fazla 5 gün olabilecek, ancak hiçbir şekilde kursların bitiş saati i geçmeyecektir. Milli ve dini bayramlarda eğitim yapılmayacaktır. Eğitim Başladıktan Sonra Kursiyer Değişimi ncı maddeye göre tespit edilmiş olan asil kursiyer listesinde yer alan kursiyerlerden, kursa katılmayanların veya kurstan ayrılanların yerine, kursun başlangıcından itibaren toplam kurs süresinin 1/10'una tekabül eden süre içinde yedek listeden yeni kursiyer alınabilecektir. Kursiyer Kimlik Kartı (1) Fiili kurs günü 30 günün üstünde olan kurs/programlara katılan kursiyerlere Kursiyer Kimlik Kartı verilir. Kursiyerler kimlik kartlarını eğitim süresince yakalarına takacaklardır. (2) Fiili kurs günü 30 gün ve altında olan kurs/programlara katılan kursiyerlere Kursiyer Kimlik Kartı verilip/verilmemesine İl/Şube Müdürlüğünce karar verilecektir. Kursiyerlerin Devam Durumlarının İzlenmesi Kursların uygulanma süreleri içinde kullanılmak üzere, İl/Şube Müdürlüklerince mühürlenmiş (EK:5-10) Kursiyer Devam Çizelgesi yüklenici tarafından düzenlenecek ve bu çizelgelerin giriş-çıkış sütunları kursiyerler tarafından, kontrol kısmı ise eğitim sırasında eğiticiler/öğreticiler tarafından her gün imzalanacaktır. Kurstan ayrılan, ilişikleri kesilen veya kayıtları silinen kursiyerlerin devam çizelgeleri, bu işlemlerden sonra, diğer kursiyerlerin devam çizelgeleri ise, günlük düzenlenerek ay sonunda İl/Şube Müdürlüklerine gönderilecektir. Kurs bitiminde bu çizelgeler kurs dosyasında muhafaza edilecektir. İzin ve İlişik Kesme (1) Kursiyerlerin kurslara devam etmeleri zorunludur. Kabul edilebilir mazereti olan kursiyerlere, eğiticiler/öğreticiler tarafından, yazılı olarak mazeret izni verilebilir. Bu izinler, kursiyer devam çizelgelerinin arkasına uygun bir şekilde yazılır. Ancak, bu izin sürelerinin toplamı, doktor raporu ile tevsik edilebilen en fazla 2 günlük Türkiye İş Kurumu İşlemler Elkitabı sağlık izni dışında, hangi sebeple olursa olsun toplam kurs süresinin 1/10 unu aşmaz. Bu sürenin aşımı halinde, kursiyerlerin kurslarla ilişikleri kesilir. (2) Eğiticilerin/öğreticilerin teklifleri ve İl/Şube Müdürlüklerince bu tekliflerin uygun görülmesi halinde, kursların devamı sırasında ilgi ve yetenekleri kursları takibe elverişli olmadıkları belirlenen kursiyerler ile disiplin kurallarına uymayan kursiyerlerin kurslarla ilişiği kesilir. Bu durumda olanlara verilen kursiyer cep harçlığının geri alınması İl/Şube Müdürlüğünün değerlendirmesine göre yapılır. (3) İlişik kesme ve kayıt silme işlemleri; eğiticilerin/öğreticilerin teklifleri üzerine ilgili İl/Şube Müdürlükleri tarafından yapılacaktır. Kursiyerlerin kurslara devam durumlarının izlenmesi, kurslara devamsızlığı olan kursiyerlerin ilgili İl/Şube Müdürlüklerine bildirilmesi, yüklenicilerin sorumluluğundadır.

14 (4) İşsizlik sigortasından yararlanmakta olan kişinin vasıf ve yeteneklerine uygun bir eğitim olanağı sağlandığı takdirde, eğitime/programa katılması zorunludur. Geçerli bir gerekçe sunmadan eğitim almayı kabul etmeyen veya katıldığı eğitimi geçerli neden olmadan tamamlamayan kişiye bu tarihten itibaren işsizlik ödeneği ödenmez. (5) Yükleniciler tarafından yapılacak olan tüm bildirimler yazılı olarak yapılır. İl/Şube Müdürlükleri belirtilen hususlarda gerekli hassasiyeti göstermek zorundadır. Kursiyerlere Ek Harcama Yaptırılmaması Eğitim programının uygulanma süresi içinde yüklenici tarafından her ne ad altında olursa olsun kursiyerlerden herhangi bir şekilde ücret alınmayacak; kırtasiye, araç-gereç ve özel kıyafet istenmeyecek ve/veya aldırılmayacaktır. Böyle bir durumun tespit edilmesi halinde kursiyerler tarafından yapılmış olan bütün harcamalar Yüklenici tarafından kursiyerlere geri ödenecektir. Eğitim Giderlerinin Ödenmesi (1) Kursla ilgili tüm ödemeler banka aracılığı ile yapılacaktır. (2) Hak edişler, takvim ayı baz alınarak düzenlenecektir. Hak ediş belgeleri (1asıl 2 suret)van İl Müdürlüğüne intikal ettirildikten sonra incelemeye müteakip hizmet sağlayıcıya ödenecektir. (3) Hizmet satın alınarak düzenlenen kurslarda, sözleşmeye uygun olarak hazırlanmış hak edişlere göre yüklenicilere ödenmesi gereken tutarın yüzde 10 u bloke edilecek, geri kalanı ödenecektir. Hak edişler; kursun uygulandığı takvim ayı içerisinde kursiyerlerce alınan toplam kurs ders saati ile kursiyer başı ders saat maliyetinin çarpılması ile bulunan meblağ Sosyal Güvenlik Kurumu Harcama Belgeleri Yönetmeliği nde belirtilen belgeler karşılığında ödenecektir. (4) Yükleniciye yapılan ödemelerde fiili kursiyer sayısı esas alınır. (5) Bireysel katılımcılar için yapılacak ödemelerde fiili devam durumu esas alınır. Kursiyerlerin her hangi bir nedenle kursa katılmadıkları gün için kursiyere ve yükleniciye her hangi bir ödeme yapılmaz. (6) Sınav Kurulları/Muayene ve Kabul Komisyonları tarafından verilecek raporların olumsuz olması ya da yüklenicilerin kusurlarından dolayı kursların iptal edilmesi durumlarında bloke edilmiş olan tutar ödenmeyecektir. Ayrıca, Denetim Kurulu ve/veya İl/Şube Müdürlüğünce kursun iptalini gerektiren nedenlerin dışında herhangi bir olumsuzluğun tespit edilmesi halinde de bloke tutarı ödenmeyecektir. (7) Kurslar tamamlandıktan sonra istihdam yükümlülüğünün yerine getirilmiş olması hizmet sağlayıcılar tarafından kursiyerlerin en az 30 günlük kesintisiz hizmet döküm belgesi ile ücret bordrosunu İl/Şube Müdürlüklerine ibraz edip/etmemesine göre değerlendirilerek, bloke tutar ödenecek veya ödenmeyecektir.. Denetim ve Kontrol 9.18 (1) Kurumun ve Milli Eğitim Bakanlığının denetim yetkisi saklı kalmak kaydıyla, kursların denetimi 4904 sayılı Kanunun 13 üncü maddesi uyarınca oluşturulan Denetim Kurulunca yapılır. (2) Ayrıca İl Müdürlüğünce kursun/programın sözleşme hükümlerine uygun yürütülüp/yürütülmediğini izlemek ve değerlendirmek üzere bir kurs yöneticisi görevlendirilir. (3) Kurumca düzenlenen tüm kurs/programlarda hizmetin sunulduğu mahalde/yerde Kurumun tanınırlığı sağlayacak iş/işlemleri yürütmekten yüklenici sorumludur. Eğitimlerin İptal Edilmesi (1) Denetim Kurulunca yapılacak denetimler ve/veya İl Müdürlüğünce yapılacak tespitler sonucu Sözleşme hükümlerine uyulmadığının belirlenmesi halinde durum İl Müdürlüğüne bildirilecektir. İl Müdürlüğünce yapılan değerlendirmede, sözleşme hükümlerine uyulmadığı kanaatine varılması durumunda, uygunsuzluk uyarı yapılması halinde giderilebilecek nitelikte ise; İl Müdürlüğü tarafından yükleniciye en fazla 5 gün süre verilerek ihtarda bulunulacak, bu süre içinde herhangi bir ödeme yapılmayacaktır. Verilen süre içinde Sözleşme hükümlerinin yerine getirilmemesi halinde, eğitim iptal edilecektir.

15 (2) Denetim Kurulunca yapılacak denetimler ve/veya İl Müdürlüğünce yapılacak tespitlere bağlı olarak belirlenen uygunsuzluk, uyarı yapılmasıyla giderilemeyecek nitelikte ise yükleniciye herhangi bir ihtara gerek kalmaksızın kurs iptal edilecektir. (3) Kursların katılımcı sayısının, başlangıçtaki kursiyer sayısının yarısının altına düşmesi halinde kurs iptal edilecektir. Ancak devam oranının % 50 nin altına düşmesine rağmen kursun süresinin ¾ lük kısmının geçmiş olması halinde İl Müdürlüğünün kararına bağlı olarak kurs sürdürülebilir (4) İptal edilen kurs için yapılmış olan tüm giderler yükleniciden geri alınacaktır. Sınav ve Sınav Kurulu (1) Kursiyerlerin eğitim sonucundaki başarı durumları, eğitimin özelliklerine göre yapılacak yazılı ve/veya uygulamalı sınavlarla belirlenecektir. (2) Sınavların, Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatına göre yapılması esastır. Sınavı yapacak kurullar İl/Şube Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve yüklenici temsilcilerinden oluşturulacaktır. (3) Geçerli mazereti olmadan sınavlara katılmayan kursiyerler başarısız sayılacaktır. Sınavlara geçerli mazereti nedeniyle katılamayan kursiyerlerden, mazeretleri İl/Şube Müdürlüklerince kabul edilenler, mazeret sınavına alınacaklardır. (4) Sınavlar, kursların belirlenen tarihlerde tamamlanmasını müteakip yapılacaktır. Sınav sonuçları, sınav kurulu tarafından değerlendirilecek ve her kursiyerin aldığı puan ayrı ayrı belirtilmek suretiyle liste halinde ilan edilecektir. (5) Sınav sonuçlarına itiraz edecek kursiyerler, itiraz dilekçelerini, sınav kurullarına iletilmek üzere beş gün içinde İl/Şube Müdürlüklerine vereceklerdir. İtirazlar, sınav kurulları tarafından en geç 5 gün içinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. (6) Özel kanunlar, uluslararası sözleşme/anlaşmalar ile izin verilen kurum/kuruluşlar ve üniversiteler kurs programlarına ilişkin sınav işlemlerini kendi mevzuatları uyarınca yaparlar. Belge Verme (1) Girişimcilik Programını tamamlayan katılımcılara yüklenici, KOSGEB ile birlikte düzenlenip imzalanan KOSGEB-İŞKUR Uygulamalı Girişimcilik İşbirliği Protokolü çerçevesinde Katılma Belgesi verilecektir. (2) Özel kanunlar, uluslar arası sözleşme/anlaşmalar ile izin verilen kurum/kuruluşlardan ve üniversitelerden hizmet satın alınarak veya işbirliği yapılarak gerçekleştirilen kurslara ilişkin belgeler kendi mevzuatları çerçevesinde İl/Şube Müdürlükleri temsilcilerinin de imzası ile düzenlenir. İstihdam Garantisi Madde 10- Düzenlenecek olan eğitimde istihdam garantisi taahhüdü aranmayacaktır.

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI HİZMET ALIM İLANI KARAMAN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE aşağıda yer alan bilgiler ve Hizmet Alım Dokümanında* yer alan belgelere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Eğitim süresi Gruptaki

Detaylı

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı.

İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı. EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELAZIĞ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIMI İLANI

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIMI İLANI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIMI İLANI Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü nce Kuruma kayıtlı işsizlerin kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmak amacıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi konusunda

Detaylı

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır.

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır. TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI 1-İşverenden İstenen Belgeler: a) Talep dilekçesi (EK-1) b) İşveren taahhütnamesi (EK-20), c) Ön Talep Formu (EK-35), d) İşveren türüne

Detaylı

Günde en az 5 saat en fazla 8 saat olmak üzere haftada azami 45 saat

Günde en az 5 saat en fazla 8 saat olmak üzere haftada azami 45 saat T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda gösterilen bilgiler ve Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliği nde yer alan belgelere uygun olarak İşbaşı Eğitim

Detaylı

EĞİTİM HİZMETLERİ HİZMET ALIM İLANI

EĞİTİM HİZMETLERİ HİZMET ALIM İLANI EĞİTİM HİZMETLERİ HİZMET ALIM İLANI İzmir İl Müdürlüğümüzce aşağıdaki mesleklerde Hizmet Alım Dökümanında yer alan belgelere uygun olarak Eğitim Hizmet alımı yapılacaktır. Sıra Meslek Eğitim süresi Fiili

Detaylı

İŞKUR TARAFINDAN SUNULAN HİZMETLER AKTİF İŞGÜCÜ HİZMETLERİ

İŞKUR TARAFINDAN SUNULAN HİZMETLER AKTİF İŞGÜCÜ HİZMETLERİ İŞKUR TARAFINDAN SUNULAN HİZMETLER AKTİF İŞGÜCÜ HİZMETLERİ İŞGÜCÜ PİYASASI RAKAMLARI TÜRKİYE 2014 TÜRKİYE 2015 İZMİR 2014 İZMİR 2015 İŞGÜCÜ 28.786.000 29.678.000 1.746.000 1.745.000 İSTİHDAM 25.933.000

Detaylı

Aktif İşgücü Hizmetleri İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI

Aktif İşgücü Hizmetleri İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI Aktif İşgücü Hizmetleri İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI Aktif işgücü hizmetleri, İstihdamın korunmasına ve artırılmasına, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesine, işsizliğin azaltılmasına ve özel

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI Erzincan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzce Kuruma kayıtlı işsizlerin kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmak amacıyla, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi konusunda

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURMU ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SATIN ALMA DUYURUSU

TÜRKİYE İŞ KURMU ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SATIN ALMA DUYURUSU TÜRKİYE İŞ KURMU ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SATIN ALMA DUYURUSU Kuruma kayıtlı işsizlere yönelik olarak kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmak amacıyla, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun

Detaylı

DİYARBAKIR DA İŞGÜCÜ YETİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK DESTEKLER

DİYARBAKIR DA İŞGÜCÜ YETİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK DESTEKLER DİYARBAKIR DA İŞGÜCÜ YETİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK DESTEKLER Hikmet DENİZ, Uzman Temmuz - 2012 DİYARBAKIR DA İŞGÜCÜ YETİŞTİRMEYE YÖNELİK DESTEKLER Günümüz rekabet piyasasında işletmeler belli alanlarda uzmanlaşmak

Detaylı

ÇANAKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ TEŞVİKLER 2018

ÇANAKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ TEŞVİKLER 2018 ÇANAKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ TEŞVİKLER 2018 1 TEŞVİKLER İLAVE İSTİHDAM - 7103 (4447 sayılı kanun geçici 19. madde) KADIN, GENÇ VE MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLANLARA YÖNELİK TEŞVİK BİR SENDEN

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU. İşbaşı Eğitim Programı İşverenlere Yönelik Bilgilendirme Sunumu

TÜRKİYE İŞ KURUMU. İşbaşı Eğitim Programı İşverenlere Yönelik Bilgilendirme Sunumu TÜRKİYE İŞ KURUMU İşbaşı Eğitim Programı İşverenlere Yönelik Bilgilendirme Sunumu 2018 İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI NEDİR? İşbaşı Eğitim Programı, işsizlerimiz ve öğrencilerimizin mesleki deneyim ve tecrübe

Detaylı

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Ödenek Teminine

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. Talep Edilen Devlet Sayısı.

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. Talep Edilen Devlet Sayısı. Ek 5. İş Yeri Eğitimi Sözleşmesi ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası: Adı Soyadı: Öğrenci No: Program Adı: İkametgâh Adresi: T.C SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ İlk

Detaylı

YÖNETMELİK. Türkiye İş Kurumundan: AKTİF İŞGÜCÜ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK. Türkiye İş Kurumundan: AKTİF İŞGÜCÜ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 12 Şubat 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29622 YÖNETMELİK Türkiye İş Kurumundan: AKTİF İŞGÜCÜ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 12/3/2013 tarihli ve 28585 sayılı Resmî

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. İş yeri Eğitimi Bitiş Tarihi:

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ. İş yeri Eğitimi Bitiş Tarihi: Ek 5. İş Yeri Eğitimi Sözleşmesi T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ EĞİTİMİ SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası: Adı Soyadı: Öğrenci No: İkametgâh Adresi: İlk

Detaylı

Sınıf Sayısı. Ders Saati

Sınıf Sayısı. Ders Saati EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OSMANİYE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

İşgücü Uyum Faaliyetleri (Aktif İstihdam Politikaları)

İşgücü Uyum Faaliyetleri (Aktif İstihdam Politikaları) TÜRKİYE İŞ KURUMU İŞGÜCÜ UYUM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İşgücü Uyum Faaliyetleri (Aktif İstihdam Politikaları) 08.10.2010 İŞKUR 1 İŞGÜCÜ PİYASASINA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER 08.10.2010 İŞKUR 2 İşgücü Piyasası Temel

Detaylı

İŞKUR TARAFINDAN SUNULAN HİZMETLER

İŞKUR TARAFINDAN SUNULAN HİZMETLER İŞKUR TARAFINDAN SUNULAN HİZMETLER AKTİF İŞGÜCÜ HİZMETLERİ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI İŞGÜCÜ PİYASASI RAKAMLARI TÜRKİYE 2015 TÜRKİYE 2016 İZMİR 2015 İZMİR 2016 İŞGÜCÜ 28.786.000 29.678.000 1.746.000 1.745.000

Detaylı

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİ NOTU

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİ NOTU 1 Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİ NOTU TANIM & AMAÇ Günümüz dünyasında yeni teknolojilerin giderek daha yoğun bir şekilde kullanılması, işgücünün mevcut mesleki bilgi

Detaylı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı

İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRKLARELİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce

Detaylı

İŞKUR ANTALYA DEVLET DESTEKLERİ ZİRVESİ

İŞKUR ANTALYA DEVLET DESTEKLERİ ZİRVESİ İŞKUR ANTALYA DEVLET DESTEKLERİ ZİRVESİ 23.05.2017 1 İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI NEDİR? İşbaşı Eğitim Programı, işsizlerimiz ve öğrencilerimizin mesleki deneyim ve tecrübe kazanmalarını sağlayan geliştirilmiş

Detaylı

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ HİZMET ALIM İLANI Uşak İl Müdürlüğümüzce Kuruma kayıtlı işsizlere yönelik olarak, kendi işini kurmalarına yardımcı olmak amacıyla 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/I bendi

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1 Proje incelemesi 2 Röleve projeleri 3 Tadilat projeleri

Detaylı

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale Kayıt Numarası 04/3364 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik

Detaylı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL PROGRAMLAR İŞ YERİ EĞİTİMİ UYGULAMA YÖNERGESİ

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL PROGRAMLAR İŞ YERİ EĞİTİMİ UYGULAMA YÖNERGESİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL PROGRAMLAR İŞ YERİ EĞİTİMİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Öğrencilerin akademik takvimde belirtilen sürelerde alacakları

Detaylı

İHALE İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

İHALE İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. "Maddi Hasar All Risk", "İşveren Mali Mesuliyet" ve "3. Şahıs Sorumluluk" Sigorta Poliçeleri Hizmet Alımı 18.04.2017 Salı günü Zorlu Center Levazım Mah. Koru Sk.

Detaylı

İSTİHDAM FAALİYETLERİ

İSTİHDAM FAALİYETLERİ İSTİHDAM FAALİYETLERİ Aktif İstihdam Politikaları Pasif İstihdam Politikaları Girişimcilik Programları İşsizlik Sigortası İşbaşı Eğitim Programları Ücret Garanti Fonu Toplum Yararına Çalışma Programları

Detaylı

GENELGE (2013/KDGM - 10/MYB)

GENELGE (2013/KDGM - 10/MYB) GENELGE (2013/KDGM - 10/MYB) İlgi: a) 6/7/2009 tarih ve 2009/KUGM 15/MYB sayılı genelge b) 8/4/2010 tarih ve 2010/KUGM 09/MYB sayılı genelge Mesleki yeterlilik konusunda bugüne kadar yaşanan tecrübe, Bakanlığımıza

Detaylı

DANIŞMANLIK HİZMET ALIMLARI MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER

DANIŞMANLIK HİZMET ALIMLARI MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm Genel Hükümler Madde 1- Amaç Madde 2- Kapsam Madde 3- Dayanak Madde 4- İlkeler DANIŞMANLIK HİZMET ALIMLARI MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER İkinci Bölüm Muayene ve Kabul Komisyonlarının

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (GOPÜSEM) Eğitim ve Öğretim Programları Yönergesi

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (GOPÜSEM) Eğitim ve Öğretim Programları Yönergesi T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (GOPÜSEM) Eğitim ve Öğretim Programları Yönergesi Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sürekli

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YAŞAMBOYU EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YAŞAMBOYU EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar EK-2 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YAŞAMBOYU EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1. Bu Yönergenin amacı; Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik

Detaylı

4 Şubat 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28903 YÖNETMELİK

4 Şubat 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28903 YÖNETMELİK 4 Şubat 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28903 YÖNETMELİK Sağlık Bakanlığından: SAĞLIK BAKANLIĞI SERTİFİKALI EĞİTİM YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

BAŞVURU MEKTUBU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA. Kimyasal-Kit ve Sarf Malzeme Alımı 32 kalem 34.

BAŞVURU MEKTUBU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA. Kimyasal-Kit ve Sarf Malzeme Alımı 32 kalem 34. İhalenin adı Başvuru sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik Numarası BAŞVURU MEKTUBU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

Detaylı

İŞKUR DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI

İŞKUR DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI İŞKUR DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI İŞKUR DESTEKLERİ A. AKTİF İSTİHDAM POLİTİKALARI Aktif İstihdam Politikaları İş Birliği Yapılan Kurum/Kuruluşlar: Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim

Detaylı

Eğitim süresi. Sınıf Sayısı. Ders Saati

Eğitim süresi. Sınıf Sayısı. Ders Saati EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RİZE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce

Detaylı

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Sınıf Sayısı EK-24: Girişimcilik Eğitim Programı Hizmet Alım İlan Örneği T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce

Detaylı

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4 İhale Kayıt Numarası 0/89660 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik Numarası BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA..

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİMİZ ARALIK 2018

SAĞLIK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİMİZ ARALIK 2018 SAĞLIK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİMİZ ARALIK 2018 SUNUM PLANI İşbaşı Eğitim Programları Mesleki Eğitim Kursları 2 İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMIN AMAÇLARI Programın temel amacı; mesleki deneyimi veya

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Lisansüstü Başvurular 2 Yabancı Uyruklu Lisansüstü Başvurular 1-ALES

Detaylı

Tarihli Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri

Tarihli Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri www.itirazci.com 25.01.2017 Tarihli Değişiklikleri DEĞİŞEN MEVZUAT DEĞİŞEN MADDE YÜRÜRLÜĞE GİRME TARİHİ MADDENİN DEĞİŞİKLİKTEN ÖNCEKİ HALİ 30. Madde 25.1.2017 İstenecek belgeler MADDE 30 (1) Ekonomik ve

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) (*) 1 Çalışma izni (Eğitim sektörü)

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TEKİRDAĞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA Ş I M A Y A P T I R I L A C A K T I R

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TEKİRDAĞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA Ş I M A Y A P T I R I L A C A K T I R TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TEKİRDAĞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA Ş I M A Y A P T I R I L A C A K T I R Şubemiz Çorlu Ajans Amirliği Stoklarından 5.000 ton, dökme hububatın karayolundan Tekirdağ merkez kiralık Evren

Detaylı

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. (İHALE KOMİSYONU) BAŞKANLIĞI NDAN ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. NİN ENA ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629 BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629 Sıra No Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması 1 Eklemli Tip Personel Yükseltici Platformu A 1 B 2 Birimi Miktarı Teklif Edilen Tutarı (Para

Detaylı

Düzenlemeler aşağıda özetlenmiştir. 1- Yetkilendirme Başvurusu

Düzenlemeler aşağıda özetlenmiştir. 1- Yetkilendirme Başvurusu SİRKÜLER 2018/48: Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü tarafından yönetilen web tabanlı Elektronik Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Bilgi Sistemi (E-TUYS) uygulaması konusunda

Detaylı

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROGRAMI HİZMETLERİ HİZMET ALIM İLANI (20 NOLU HİZMET ALIM İLANI)

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROGRAMI HİZMETLERİ HİZMET ALIM İLANI (20 NOLU HİZMET ALIM İLANI) UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROGRAMI HİZMETLERİ HİZMET ALIM İLANI (20 NOLU HİZMET ALIM İLANI) İstanbul İl Müdürlüğünce 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/ı bendi kapsamında aşağıda yer alan bilgiler

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR ve MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR ve MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR ve MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Öğrencilerin üçüncü veya dördüncü yarıyıllarda

Detaylı

C. ÖNLİSANS VE LİSANS TADİL BAŞVURULARI İLE BİRLEŞME-BÖLÜNME VE PAY DEVİRLERİNDE SUNULMASI GEREKEN BİLGİ VE BEGELER LİSTESİ

C. ÖNLİSANS VE LİSANS TADİL BAŞVURULARI İLE BİRLEŞME-BÖLÜNME VE PAY DEVİRLERİNDE SUNULMASI GEREKEN BİLGİ VE BEGELER LİSTESİ 10/05/2018 Tarihli ve 7828 Sayılı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Kararı ile kabul edilmiştir. 25 Mayıs 2018 Tarihli ve 30431 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır. C. ÖNLİSANS VE LİSANS TADİL BAŞVURULARI

Detaylı

ĠġBAġI EĞĠTĠM PROGRAMLARI. I-GĠRĠġ

ĠġBAġI EĞĠTĠM PROGRAMLARI. I-GĠRĠġ ĠġBAġI EĞĠTĠM PROGRAMLARI I-GĠRĠġ Türkiye İş Kurumunca istihdamın korunması ve artırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi, işsizliğin azaltılması amacıyla düzenlenen aktif işgücü hizmetleri

Detaylı

KOÇARLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

KOÇARLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI KOÇARLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI S.N. HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Şikayet Matbuu şikayet dilekçesi ve varsa ekleri HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Kayıda giriş

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 10.06.2010 Resmi Gazete Sayısı: 27607 ENERJİ KİMLİK BELGESİ UZMANLARINA VE EĞİTİCİ KURULUŞLARA VERİLECEK EĞİTİMLERE DAİR TEBLİĞ

Resmi Gazete Tarihi: 10.06.2010 Resmi Gazete Sayısı: 27607 ENERJİ KİMLİK BELGESİ UZMANLARINA VE EĞİTİCİ KURULUŞLARA VERİLECEK EĞİTİMLERE DAİR TEBLİĞ Resmi Gazete Tarihi: 10.06.2010 Resmi Gazete Sayısı: 27607 ENERJİ KİMLİK BELGESİ UZMANLARINA VE EĞİTİCİ KURULUŞLARA VERİLECEK EĞİTİMLERE DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: YİG-16/2010-01) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

MUŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ

MUŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ ADI İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ Özel Güvenlik Görevlisi Çalışma İzni ve Kimlik Kartı TEMEL EĞİTİM 1- Diploma aslı ve fotokopisi. 2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. 3- Dört (4) adet biyometrik (zemin ve

Detaylı

n SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALTINOVA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

n SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALTINOVA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALTINOVA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMET ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Banka/Ptt Şube Değişikliği SİGORTALILIK DURUMU

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

Madde 3 - Bu Yönetmelik, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 53 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Madde 3 - Bu Yönetmelik, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 53 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. YAPIM İŞLERİ MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 19/12/2002 Resmi Gazete Sayısı: 24968 Kamu İhale Kurumundan : BİRİNCİ KISIM : Genel Hükümler Amaç Madde 1 - Bu Yönetmeliğin amacı, teslim

Detaylı

YAPIM İŞLERİ İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKLER

YAPIM İŞLERİ İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKLER MADDE 30 (1) Ekonomik ve mali yeterlik ile mesleki ve teknik yeterliğin değerlendirilmesinde kullanılmak üzere aday veya isteklilerden istenecek belgeler aşağıdaki esaslara göre belirlenir: a) Yaklaşık

Detaylı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı

Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı EK: TİP TEKLİF ÇAĞRISI TÜRKİYE İŞ KURUMU Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Özel Politika Gerektiren Kişi ve Gruplara Yönelik Mesleki Eğitim Kurslarına İlişkin Proje Teklif Çağrısı Son Başvuru Tarihi:26/04/2016

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta

Detaylı

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Hizmet Alımı İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır.

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Hizmet Alımı İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. 25.01.2017 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Hizmet Alımı İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. Söz Konusu Değişiklikler Yayım Tarihinde Yürürlüğe Girecektir.

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ARASINDA YAPILAN İSTİHDAM İÇİN MESLEKÎ EĞİTİM PROJESİ (İMEP) İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ARASINDA YAPILAN İSTİHDAM İÇİN MESLEKÎ EĞİTİM PROJESİ (İMEP) İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ARASINDA YAPILAN İSTİHDAM İÇİN MESLEKÎ EĞİTİM PROJESİ (İMEP) İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ 6 Ocak 2009 1 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE ÇALIŞMA

Detaylı

GEMİADAMI YETİŞTİRME KURSLARI YÖNETMELİĞİ. Resmî Gazete Tarih ve Sayısı. 22 Nisan 2007 PAZAR 26501

GEMİADAMI YETİŞTİRME KURSLARI YÖNETMELİĞİ. Resmî Gazete Tarih ve Sayısı. 22 Nisan 2007 PAZAR 26501 GEMİADAMI YETİŞTİRME KURSLARI YÖNETMELİĞİ Resmî Gazete Tarih ve Sayısı 22 Nisan 2007 PAZAR 26501 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, gemiadamlarının

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU AĞRI İL MÜDÜRLÜĞÜ AĞRIN IN İŞGÜCÜ PİYASASI MERCEK ALTINDA İL GENELİ İŞGÜCÜ PİYASASI ANALİZ ÇALIŞMASI HİZMETİ SATIN ALINMASI İLANI

TÜRKİYE İŞ KURUMU AĞRI İL MÜDÜRLÜĞÜ AĞRIN IN İŞGÜCÜ PİYASASI MERCEK ALTINDA İL GENELİ İŞGÜCÜ PİYASASI ANALİZ ÇALIŞMASI HİZMETİ SATIN ALINMASI İLANI TÜRKİYE İŞ KURUMU AĞRI İL MÜDÜRLÜĞÜ AĞRIN IN İŞGÜCÜ PİYASASI MERCEK ALTINDA İL GENELİ İŞGÜCÜ PİYASASI ANALİZ ÇALIŞMASI HİZMETİ SATIN ALINMASI İLANI 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu 22/ı bendi kapsamında doğrudan

Detaylı

MYK tarafından kabul edilen ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme faaliyetleri, yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından

MYK tarafından kabul edilen ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme faaliyetleri, yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından MYK YETKİLENDİRMESİ MYK tarafından kabul edilen ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme faaliyetleri, yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından gerçekleştirilir. Yetkilendirilmiş

Detaylı

STAJ BAŞVURU FORMU - İŞ YERİ ZORUNLU STAJ SÖZLEŞMESİ

STAJ BAŞVURU FORMU - İŞ YERİ ZORUNLU STAJ SÖZLEŞMESİ STAJ BAŞVURU FORMU - İŞ YERİ ZORUNLU STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ ZORUNLU İŞYERİ STAJ SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim

Detaylı

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Ders Saati TOPLAM: 250 --- ---

Sınıftaki Katılımcı Sayısı (En Fazla) Ders Saati TOPLAM: 250 --- --- İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır. T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇORUM ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl Müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda

Detaylı

... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale kayıt numarası * : GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA [İhaleyi yapan idarenin bulunduğu şehir] Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı, Uyruğu : Açık Tebligat Adresi :

Detaylı

T.C.KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTESİ / YÜKSEKOKULU / MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ KABUL VE STAJ SÖZLEŞMESİ

T.C.KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTESİ / YÜKSEKOKULU / MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ KABUL VE STAJ SÖZLEŞMESİ T.C.KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTESİ / YÜKSEKOKULU / MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ KABUL VE STAJ SÖZLEŞMESİ GENEL HÜKÜMLER Madde 1- Bu sözleşme, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2014/65718 İhalenin adı Katı Yakacak Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası 1

Detaylı

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE 25.01.2017 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. Söz Konusu Değişiklikler Bu Yönetmeliğin 9 uncu Maddesi

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 23-28 ŞUBAT 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN KARADENİZ 2

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 23-28 ŞUBAT 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN KARADENİZ 2 EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 23-28 ŞUBAT 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN KARADENİZ 2. KİTAP FUARI, 19-27 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN BURSA KİTAP FUARI, 16-24 NİSAN 2016

Detaylı

HİZMET ALIMLARI MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER

HİZMET ALIMLARI MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER HİZMET ALIMLARI MUAYENE VE KABUL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm Genel Hükümler Madde 1- Amaç Madde 2- Kapsam Madde 3- Dayanak Madde 4- İlkeler İkinci Bölüm Muayene ve Kabul Komisyonlarının Kuruluşu

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU

GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU GÖREVDE YÜKSELME EĞİTİMİ VE SINAVI DUYURUSU Durum Müdürlükleri personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri ve Valilik Makamının 19/ 08 / 2013 tarih ve 2785 sayılı Onayı gereğince,

Detaylı

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Öğrencilerin alacakları İşyeri Uygulamaları içerikli dersler

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1. 1. Başvuru dilekçesi 1.1. Başvuru dilekçesinin, bizzat belge sahibi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. 1.

Detaylı

BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İZMİR OPERA BİNASI YAPILMASI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2011

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2011 ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2011 1 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. HİZMETİN ÖZELLİKLERİ 3. TEKLİF VERME ŞEKLİ VE SÜRESİ 4. ÖDEME 5. İHTİLAFLARIN ÇÖZÜMÜ 2 1. KAPSAM Bu şartnamenin

Detaylı

AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR

AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR Süre ve Yaklaşık Maliyet Bilgileri İlan Süresi : 21 Yasal Kapsam : 13 b/3 İlan Süresi İçin Yaklaşık Maliyet : 3. adım 201.563,00 1.539.538,00 Ortak Alım : Hayır AKARYAKIT SATIN

Detaylı

ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İş kaybı tazminatı Kimlik, Talep dilekçesi Başvuruyu izleyen

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. STAJIN Başlama Tarihi /.../2017 Bitiş Tarihi /...

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. STAJIN Başlama Tarihi /.../2017 Bitiş Tarihi /... ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Programı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon Numarası ( ) İkametgah Adresi STAJ YAPILAN İŞYERİNİN Adı Adresi Üretim/Hizmet Alanı Telefon Numarası ( ) Faks Numarası

Detaylı

Sayı : 43501582/774.01/485787 15/01/2015 Konu: 2015 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planı ve Yetki Devri BAKANLIK MAKAMINA

Sayı : 43501582/774.01/485787 15/01/2015 Konu: 2015 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planı ve Yetki Devri BAKANLIK MAKAMINA T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : 43501582/774.01/485787 15/01/2015 Konu: 2015 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planı ve Yetki Devri BAKANLIK MAKAMINA

Detaylı

UMEM PROJESİ (Uzmanlaştırılmış Meslek Edindirme Merkezleri)

UMEM PROJESİ (Uzmanlaştırılmış Meslek Edindirme Merkezleri) UMEM PROJESİ (Uzmanlaştırılmış Meslek Edindirme Merkezleri) İllerde yerel iş gücü ihtiyaçları tespit edilerek, İŞKUR a kayıtlı işsizler arasından sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlarda nitelikli işgücünün

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 2 Hafta 3 Fakülte Kurulu Gündem Maddeleri ve Gelen Evrak 4 Fakülte Yönetim Kurulu

Detaylı

DUYURU :1 İdaremizce, gelen talepler doğrultusunda; bayilik devirlerine belirlenen şartlar dahilinde izin verilmiştir.

DUYURU :1 İdaremizce, gelen talepler doğrultusunda; bayilik devirlerine belirlenen şartlar dahilinde izin verilmiştir. DUYURU :1 İdaremizce, gelen talepler doğrultusunda; bayilik devirlerine belirlenen şartlar dahilinde izin verilmiştir. Milli Piyango Sayısal Oyunlar Bayiliği Devir İşlemleri Hakkında Duyuru Bu amaçla,

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ STAJ PROTOKOLÜ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ STAJ PROTOKOLÜ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ.. FAKÜLTESİ/ YÜKSEKOKULU İŞLETMELERDE İŞ YERİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta Adresi Öğretim Yılı Telefon Numarası

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-Yedi Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı

Detaylı

T.C. İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı; İzmir Demokrasi Üniversitesi

Detaylı

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Mal Alımları İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır.

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Mal Alımları İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. 25.01.2017 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Mal Alımları İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. Söz Konusu Değişiklikler Yayım Tarihinde Yürürlüğe Girecektir.

Detaylı

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU

ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU ENERJİ PİAYASASI DÜZENLEME KURUMU AVUKATLIK SINAV DUYURUSU Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda boş bulunan 6 ncı dereceli 10 (on) Avukat kadrosu için giriş sınavı yapılacaktır. İ- SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI

Detaylı

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Gevaş Meslek Yüksekokulu İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ

İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ. T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Gevaş Meslek Yüksekokulu İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Gevaş Meslek Yüksekokulu İŞLETMELERDE İŞ YERİ STAJI SÖZLEŞMESİ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN T.C. Kimlik Numarası Soyadı Öğrenci Numarası Öğretim Yılı Telefon

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU. İhale kayıt numarası * :... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU. İhale kayıt numarası * :... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İhale kayıt numarası * :... İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA / / [İhaleyi yapan idarenin bulunduğu şehir] Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Firma Unvanı, Uyruğu : Açık Tebligat Adresi

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI

T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI T.C. TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONYA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI HİZMET ALIM İLANI İl müdürlüğümüzce aşağıda yer alan bilgilere uygun olarak hizmet alımı yapılacaktır.

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İhale İlanı Muhtelif Sokaklarda Tretuar ve Yol Kaplaması Yaptırılacaktır. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜNEŞLİ VE ATİLLA MAHALLERİNDE MUHTELİF SOKAKLARDA TRETUAR VE YOL KAPLAMASI

Detaylı