T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /34-65

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /34-65"

Transkript

1 Ülkemizin Suriye sınır bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG/DAEŞ ten oluşan terör öbeklerini konuşlandırmak suretiyle ülkemizi terörize etmeye çalışanlara ve toprak bütünlüğümüze yönelik mütecaviz faaliyetlere girişenlere karşı Türk Silahlı Kuvvetleri 20 Ocak 2018 tarihinde Zeytin Dalı Harekâtı nı başlatmıştır. Türkiye, terörist grupların ve destekçilerinin hem sınırlarımızın güvenliğini ve vatanımızı tehdit etmesini hem de bölge halkına zulüm uygulamasını asla kabul etmez. Harekât süresince milletimizin huzuru, güvenliği, geleceği ve Devletimizin bekası için canlarını hiçe sayarak şehadete koşan askerlerimizi Türk Milleti bağrına basmaktadır. Bu vesile ile hakları asla ödenemeyecek olan gazi askerlerimize şifa, şehitlerimize Cenab-ı Allah tan rahmet ve şehitlerimizin aileleri ile milletimize de baş sağlığı dileriz. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Senatosu olarak Türkiye nin uluslararası hukuktan kaynaklanan meşru savunma hakkının, millî iradenin, insani ve vicdani sorumluluğun vücut bulmuş hâli olan Zeytin Dalı Harekâtı nı ve bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonları sonuna kadar destekliyoruz Mühendislik Fakültesi Dekanlığının, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölüm adının Metalurji ve Malzeme Mühendisliği olarak değiştirilmesi konusundaki Dekanlığın tarih ve E.3459 sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölüm adının Metalurji ve Malzeme Mühendisliği olarak değiştirilmesinin kabulüne ve konunun 2547 sayılı Kanunun 7/b-2 maddesi uyarınca Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Bafra Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümüne bağlı Özel Güvenlik ve Koruma I. Öğretim programı açılması konusunun gündemden çıkarılmasına oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü açılması ve söz konusu bölüme bağlı Süt ve Besi Hayvancılığı I. Öğretim programı açılması konusunun gündemden çıkarılmasına oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü açılması ve söz konusu bölüme bağlı İç Mekan Tasarımı I. Öğretim programı açılması konusunun gündemden çıkarılmasına oy birliği ile karar verildi.

2 Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığının, eğitim-öğretim yılı bahar döneminde açılan derslerin şubelere bölünmesi konusundaki Dekanlığın tarih ve E.8843 sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Güzel Sanatlar Fakültesi eğitimöğretim yılı bahar döneminde açılan derslerin, Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin 14/4 maddesi Bir ders için birim yönetim kurulu kararı ile birden fazla şube oluşturulduğunda her bir şubedeki öğrenci sayısı teorik derslerde en az 40 ve seçimlik derslerde ise en az 15 olması gerekir. Derslerin özelliğine göre daha az öğrenci ile şube açılabilmesi için Senato kararı gerekir. hükmü uyarınca ekli tabloda gösterdiği şekilde şubelere ayrılmasına oy birliği ile karar verildi Ziraat Fakültesi Dekanlığının, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümüne lisans düzeyinde öğrenci alınması konusundaki tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümüne Eğitim-Öğretim Yılında 20 öğrenci alınmasına ve konunun 2547 sayılı Kanunun 7/h maddesi uyarınca Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Sinem GÜRNAL ın, Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğrencisi Sinem GÜRNAL ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim bahar ve güz yarıyıllarında Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca oy birliği ile karar verildi.

3 Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Fatih YANAR ın, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Fatih YANAR ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim bahar ve güz yarıyıllarında Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca oy birliği ile karar verildi Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Ali Osman AYDOĞAN ın, Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Anabilim Dalında özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Ali Osman AYDOĞAN ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim bahar ve güz yarıyıllarında Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca oy birliği ile karar verildi.

4 Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencisi Aykut KAMBER in, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı nda özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencisi Aykut KAMBER in, mazereti nedeniyle, eğitimöğretim yılı bahar yarıyılında 1 (bir) yarıyıl süre ile okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı nda özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğrencisi Aygün ÇETİN in, Üniversitemiz Arkeoloji Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E.9026 sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğrencisi Aygün ÇETİN in, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü nde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Soner BEKTAŞ ın, Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E.7073 sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Giresun Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Soner BEKTAŞ ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar ve eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü nde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

5 Hasan Kalyoncu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Mustafa ÇELİK in, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E.9806 sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Mustafa ÇELİK in, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü nde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Sevda ÖZDEMİR in, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalında özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E.9244 sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Sevda ÖZDEMİR in, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren 1 (bir) yıl süreyle okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalında özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca oy birliği ile karar verildi.

6 Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Doğan KURA nın, Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Doğan KURA nın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ve eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca oy birliği ile karar verildi. Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencisi Faruk UZUNOĞLU nun, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencisi Faruk UZUNOĞLU nun, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

7 Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencisi Kerim YAZAR ın, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencisi Kerim YAZAR ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi Sinop Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Emre KAYA nın, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Sinop Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Emre KAYA nın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar ve güz yarıyıllarında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Merve KAYA nın, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı nda özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Merve KAYA nın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren bir (1) yıl süre ile okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı nda özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

8 Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Zeynep YANAL ALBAYRAK ın, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalında özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Zeynep YANAL ALBAYRAK ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren 1 (bir) yıl süre ile okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalında özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Aylin USLU nun, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Aylin USLU nun, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

9 Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Salih KARTAL ın, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Salih KARTAL ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar ve güz yarıyılında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Zehra DUMAN ın, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Zehra DUMAN ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

10 Üniversitemiz öğrencilerinin, müfredat programlarında yer alan derslerin uygulamaları ile iş yeri eğitimlerini Üniversite dışında yapmaları durumunda sigorta primi ödemeleri konusu görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda; Üniversitemiz ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarında eğitim-öğretim gören öğrencilerin, müfredat programlarında yer alan derslerin uygulamaları ile iş yeri eğitimlerini Üniversite dışında yapmaları durumunda, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunun 5/1-b maddesi uyarınca yapılması gereken sigorta prim ödemeleri, aynı kanunun 87/1-e maddesi uyarınca Üniversitemiz (Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) ilgili harcama kaleminden karşılanmasına, sigorta işlemleri ile ilgili işe giriş vb. sekretarya işlemlerinin öğrencinin öğrenim gördüğü Birim tarafından yapılmasına oy birliği ile karar verildi Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Hülya ANDIRIÇ ın, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Anabilim Dalında özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Hülya ANDIRIÇ ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında 1 (bir) yarıyıl süreyle okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Anabilim Dalında özel öğrenci statüsünde Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

11 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlahiyat Bölümü öğrencisi Aleyna ARSLAN ın, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesinde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlahiyat Bölümü öğrencisi Aleyna ARSLAN ın, mazereti nedeniyle, eğitimöğretim yılı bahar ve güz yarıyıllarında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz İlahiyat Fakültesinde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Pınar ÇOLAK ın, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Pınar ÇOLAK ın, mazereti nedeniyle, eğitimöğretim yılı bahar ve güz yarıyıllarında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi Elazığ Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Resul TAŞKIN ın, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Elazığ Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Resul TAŞKIN ın, mazereti nedeniyle, eğitimöğretim yılı bahar ve güz yarıyıllarında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

12 Kafkas Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Serpil BAŞ ın, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Kafkas Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Serpil BAŞ ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar ve güz yarıyıllarında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Necip Burak ANIL ın, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Necip Burak ANIL ın, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar ve güz yarıyıllarında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi. Avrasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ahmet Yücel SEZGİN in, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteği konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Yapılan görüşme sonucunda, Avrasya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ahmet Yücel SEZGİN in, mazereti nedeniyle, eğitim-öğretim yılı bahar ve güz yarıyıllarında okul kaydı ve diğer yükümlülükleri ilgili üniversitede kalmak kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 22 ve 25 inci maddeleri ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi hükümleri uyarınca Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etmesine oy birliği ile karar verildi.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85 2018-74 2018-75 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 11:30 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 09 Ağustos 2016 Toplantı Sayısı : 10 Karar:1 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 01.01- Sürekli Eğitim Araştırma

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12 Üniversitemiz Senatosu 26.06.2015 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI 11.03.2016 03 01-33 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01-Strateji

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması. 2018-132 2018-133 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Kütüphane ve Dokümantasyon

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Yayınevi Çalışma Yönergesi hakkında görüşüldü.

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Yayınevi Çalışma Yönergesi hakkında görüşüldü. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 30 Aralık 2014 Toplantı Sayısı : 17 Karar:1 Çukurova Üniversitesi Yayınevi Çalışma Yönergesi hakkında Çukurova Üniversitesi Yayınevi Çalışma Yönergesinin

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 30 Haziran 2015 Toplantı Sayısı : 10 Karar:1 "Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi"nin kurulması hakkında

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 12 Eylül 2017 Toplantı Sayısı : 15 Karar:01 Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 25.08.2017 tarihli ve 59541 sayılı yazısı uyarınca Üniversitemiz İlahiyat

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi hakkında görüşüldü.

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi hakkında görüşüldü. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 21 Şubat 2017 Toplantı Sayısı : 04 Karar:01 Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi hakkında görüşüldü. Çukurova Üniversitesi Meslek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6 Üniversitemiz Senatosu 07.02.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 11 Temmuz 2017 Toplantı Sayısı : 10 Karar:01 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Üniversitemizce hazırlanacak bildiri hakkında görüşüldü.

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL LİSANS DİPLOMA PROGRAMI KONTENJANLARI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL LİSANS DİPLOMA PROGRAMI KONTENJANLARI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 436 İktisat 43 Tüm İktisat (İ.Ö) 43 Tüm Maliye 36 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. Maliye (İ.Ö) 36 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. 10 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 016-017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Başvuru Tarihi Değerlendirme Tarihi Başlangıç Bitiş Başlangıç Bitiş Sonuç İlan Tarihi.01.017

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YANDAL PROGRAMI KONTENJANLARI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YANDAL PROGRAMI KONTENJANLARI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 55 İktisat 5 Tüm İktisat (İÖ) 3 Tüm Maliye 5 Tüm İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Programları Maliye (İ.Ö) 3 Tüm İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Programları

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 20 Eylül 2016 Toplantı Sayısı : 11 Karar:1 Üniversitemiz ile Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüleri Makine Mühendisliği Anabilim

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3 Üniversitemiz Senatosu 12/11/2010 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 29.01.2016 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YAN DAL LİSANS PROGRAMI KONTENJANLARI YAN DAL LİSANS PROGRAMI KONTENJANI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YAN DAL LİSANS PROGRAMI KONTENJANLARI YAN DAL LİSANS PROGRAMI KONTENJANI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 01-015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 5 İktisat 3 Tüm İktasit (İÖ) Tüm Maliye 3 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. Maliye (İÖ)

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /5 Üniversitemiz Senatosu 07.03.2013 Perşembe Günü saat 10.00 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. öğrencilere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından gönderilen kutlama belgeleri takdim edildi.

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. öğrencilere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından gönderilen kutlama belgeleri takdim edildi. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 22 Kasım 2016 Toplantı Sayısı : 16 Karar:1 2016-2017 eğitim yılında Üniversitemizin fakültelerini, fakülte birincisi olarak kazanan öğrencilere Yükseköğretim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form Eğitim Fakültesi Fakülte Kurulu Tarihi 07.08.07 Fakülte Kurulu Sayısı 5 07-08 Eğitim-Öğretim Yılı Çift Anadal Açacak Bölüm.SINIF 3.SINIF Çift Anadal Programına Öğrenci Kabul Edilecek Bölümler Fen Bilgisi

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 29 Haziran 2016 Toplantı Sayısı : 08 Karar:1 Üniversitemiz Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitü Müdürlüklerinin ortak görüşü doğrultusunda hazırlanan

Detaylı

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Üniversitemiz Rektör

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih :18 Ocak 2011 Toplantı Sayısı :01 Karar Sayısı :13 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Karar 1 Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü ne bağlı, Zihinsel Engelliler Öğretmenliği

Detaylı

TARİH: 26.08.2015 NO: 89

TARİH: 26.08.2015 NO: 89 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Davut TURAN Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan ABAY

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 14.05.2015 Karar No : 4 GÜNDEM: 1- Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde, İktisat Anabilim Dalına bağlı; Bankacılık ve Finans Uzaktan Öğretim (Online) Tezsiz

Detaylı

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Koyulhisar Kaymakamlığı nın

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

1 Kamu Yönetimi. Uluslararası İlişkiler

1 Kamu Yönetimi. Uluslararası İlişkiler ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 04-05 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 5 İktisat İktisat (İ.Ö) Maliye Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. Maliye (İ.Ö) Tüm İkt.

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 09 Eylül 2014 Toplantı Sayısı : 12 Karar:1/1 Üniversitemiz ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüleri Çevre Mühendisliği Anabilim

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 07/07/2014 Toplantı Sayısı : 392 Karar Sayısı : 3309 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ 3309- Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki lar Arasında Geçiş, Çift Anadal,

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

ORMAN FAKÜLTESİ BU YIL 15 ÖĞRENCİ ALIYOR...

ORMAN FAKÜLTESİ BU YIL 15 ÖĞRENCİ ALIYOR... ORMAN FAKÜLTESİ BU YIL ÖĞRENCİ ALIYOR... Orman Orman bölümü için YÖK 24.05.2018 tarih ve 1390 sayılı yazısına istinaden Orman 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında öğrenci ile eğitime başlayacaktır. Konuya

Detaylı

KAYIT YAPTIRAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI KABUL EDİLECEK PROGRAMLAR

KAYIT YAPTIRAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI KABUL EDİLECEK PROGRAMLAR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 20-204 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL LİSANS DİPLOMA PROGRAMI KONTENJANLARI VE BAŞVURU SAYILARI BAHAR 4.YY KONTENJAN KAYIT YAPTIRAN KABUL EDİLECEK

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

ANLAŞMA YAPILAN ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ

ANLAŞMA YAPILAN ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ ANLAŞMA YAPILAN ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ NOT : Bölümler Ön Lisans/Lisans/Y. Lisans/Doktora olmak üzere alma durmuna göre işaretlemiştir. Dikkatinize Doktora programımız yoktur. NOT 2 : Turizm Fakültemiz

Detaylı

TARİH: 07.10.2015 NO: 319

TARİH: 07.10.2015 NO: 319 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Orhan KARSLI Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih :11 Mayıs 2010 Toplantı Sayısı :05 Karar Sayısı :15 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Karar 1 Üniversitemiz Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesinde Konsültasyon

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI,BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI,BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ 017-018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI,BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Başvurular Fakültelerde Dekanlıklara,Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulların'da Müdürlüklere

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 2.1.ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ (İ.Ö.) ÖĞRENCİLERİNDEN 130902071

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 28.12.2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 13 Haziran 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Geomatik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI İÇİN ÇİFT ANADAL YAPILACAK BÖLÜMLER / PROGRAMLAR VE KONTENJANLARI

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI İÇİN ÇİFT ANADAL YAPILACAK BÖLÜMLER / PROGRAMLAR VE KONTENJANLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ I ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI,BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Başvurular Fakültelerde Dekanlıklara,Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulların'da Müdürlüklere Yapılacaktır

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 24 Ocak 2017 Toplantı Sayısı : 02 Karar:02/01 Erasmus +öğrenci hareketliliği kapsamında Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılan Erasmus

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ 06-07 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ.SINIF.SINIF AlmancaÖğretmenliği 6 6 Eğitim Fakültesinin her programı (I. Öğretim) Fransızca Öğretmenliği 6 6 Eğitim Fakültesinin her

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.12.2005 2005/10 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

17 02/07/2014 2014/1-8. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı.

17 02/07/2014 2014/1-8. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi öğrencisi Merve YÜKSEK in sağlık problemleri nedeniyle öğrenimini Sivas ta sürdüremeyeceği,

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Karadeniz Teknik Üniversitesi, Yan Dal ve Yaz Dönemi Yönetmeliği uyarınca 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında Yan Dal eğitim-öğretimine başvuru

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 380 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.1. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Üniversitemiz Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın, Fırat Üniversitesi 2014-2015

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5 Üniversitemiz Senatosu 22.02.2018 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2011 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

4- Başvurular, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi>Yatay Geçiş Başvuru İşlemleri modülü üzerinden online olarak yapılacaktır.

4- Başvurular, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi>Yatay Geçiş Başvuru İşlemleri modülü üzerinden online olarak yapılacaktır. 2017 2018 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YANDAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YANDAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form Eğitim Fakültesi Fakülte Kurulu Tarihi 07.08.07 Fakülte Kurulu Sayısı 5 07-08 Eğitim-Öğretim Yılı Yandal Programı Açacak Bölüm.SINIF 3.SINIF Yandal Programına Öğrenci Kabul Edilecek Bölümler Fen Bilgisi

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki 9.1. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ

Detaylı

TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 08 2017/47-60 22.02.2017 2017/47 Gündem onaylandı. 2017/48 belirtilen süre içerisinde yapamayan

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2 Üniversitemiz Senatosu 16/11/2012 Cuma Günü saat 17.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ (GAZİANTEP - ŞAHİNBEY) 2017 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ (GAZİANTEP - ŞAHİNBEY) 2017 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ ( - ŞAHİNBEY) 2017 YILI SON SINIF Tc Kimlik No Yerleştirme Dönemi Program Kodu Program Adı Üniversite Adı Fakülte/MYO Adı Yerleştiği Tercih Sırası Puan Türü Puan OBP METEB Durumu

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YANDAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YANDAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ 06-07 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YANDAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ Yandal Açacak Bölüm.SINIF 3.SINIF Yandal Programına Öğrenci Kabul Edilecek Bölüm Almanca Öğretmenliği 6 6 Eğitim Fakültesinin her programı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5 Üniversitemiz Senatosu 13.01.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı.

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı. Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Dekan V. Prof.Dr.Nermin KILIÇ başkanlığında toplandı. Gerekli çoğunluğun olduğu anlaşıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NO: 2017/16 17/01/2017 tarihinde

Detaylı

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 31/03/2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin)

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin) S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER 1 4 ADIYAMAN AFYON KOCATEPE AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN AKDENİZ BÖLÜMLER Türk Dili Edebiyatı İ.Ö, İşletme, İşletme İ.Ö, İktisat, İktisat İ.Ö, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi, Siyaset

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16 Üniversitemiz Senatosu 29/04/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

45 2 Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi (Felsefe)

45 2 Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi (Felsefe) DİL VE TARİH COĞRAFYA FAKÜLTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI Bölüm/Program/Anabilim Dalı Toplam Kredi Kontenjan Kabul Edilen Bölümler/Programlar Alman Dili ve Edebiyatı* 0 5 Eğitim Bilimleri Fakültesi ( Bilgisayar

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 2015-ÖSYS SPOR DALLARINDA ÜSTÜN BAŞARILI OLAN ADAYLAR İÇİN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI *** LÜTFEN TERCİHLERİNİZİ BELİRLEMEDEN ÖNCE BAKINIZ KOŞULLARINI OKUYUNUZ. PROGRAM PROGRAM ADI SÜRE

Detaylı