D ü ş l e r i n ö t e s i n d e...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "D ü ş l e r i n ö t e s i n d e..."

Transkript

1

2

3

4 Düşlerin ötesinde...

5 Ömer ÇAMOĞLU Mimar 1951 yılında doğdu yılında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi nden mezun oldu İ.T.Ü Ayazağa kampüsünün fakülte binalarının ve bazı devlet hastanelerinin mimari tatbikat projelerinde yardımcı mimar olarak görev aldı yılları arasında bir inşaat şirketinde proje ve şantiye yöneticiliği yaptı yılından itibaren mesleki çalışmalarına kendi kurduğu Mimarlık & İnşaat şirketi ile devam ediyor. Mimari proje konuları; öncelikle konut (villa, apartman, toplu konut, büyük siteler), tatil köyü ve oteller, "Shopping Center" olarak adlandırılan büyük alışveriş merkezleri ve çok katlı ofisler olarak tanımlanabilir. Hastane, sanayi yapıları, okullar vb. proje çalışmalarının da yapıldığı bu çalışma sürecinde ayrıca; mimarın, tasarımlarında fonksiyon, tefriş ve dekorasyonu ön plana çıkartan kabülü, şantiye mahalli malzeme ve uygulama olanakları ve detaylandırma özellikleri beraberinde dekorasyon ve inşaat taahhüt işlerini de zaman zaman ve tasarladığı özel projelerde bizzat yapım ve kontrol işlerini beraberinde getirmiştir. Mimari proje çalışmaları İstanbul merkez ağırlıklı olarak tüm Türkiye de devam etmektedir. Ayrıca yurt dışında Ukrayna, Rusya, Türkmenistan, Azerbeycan, İngiltere, Fransa, Kuveyt, Cezayir gibi ülkelerde de mesleki çalışmaları yaklaşık 20 yıldır devam etmektedir. Mimar; çalıştığı ülke ve bölgede, öncelikle mimari tasarımı direkt etkileyecek bölgesel özellikleri (mimari yapılanma, kültür, iklim, malzeme, fonksiyon, inşaat teknikleri vb.), tarihi ve tabii dokuyu iyi analiz ederek, global mimari anlayışla yapacağı özgür tasarımın, çevreye saygılı, ekolojik yaklaşımın öncelikle kullanıcıya, bölgeye ve de yatırımcıya olumlu yansıyacağı düşüncesindedir. Mimar; işveren olarak proje sahibinin isteklerini mesleki bilgi ve deneyimiyle birleştirerek ve geliştirerek, işverenin de kullanımından, görünüşünden ve hatta maliyetinden olumlu etkileneceği yapıların üretilmesinden yanadır.

6 Bir başkadır İzmir... Nasıl anlatılır ki İzmir kelimelerle? Tarih desek deniz eksik kalır, deniz desek doğa eksik kalır, doğa desek lezzetleri eksik kalır. Boyoz eşliğinde Ege Denizi ni derin derin içine çekmek, Kordon da salına salına yürümek, Efes te tarihe geçmek ya da keyiflenip efelerin zeybeğine eşlik etmek... Bazı şehirler gerçekten anlatılmaz, yaşanır. Tıpkı İzmir gibi.

7 Düşler ve Kusursuzluk İzmir de Buluşuyor... Bir yanda hayaller, diğer yanda kusursuzluk. İzmir i boğazına kadar düşlerle çevreleyecek yeni İzmir Köprüsü ile Atılgan Royal de baktığınız her yerde sadece kusursuz bir manzara göreceksiniz.

8 Öyle bir Yaşam ki... İzmir Karşıyaka da yükselen Atılgan Royal, sizlere düşlerin ötesinde bir hayat sunuyor inşaat alanı ve lik yeşil alanı ile Ege Denizi ne sıfır hayaller Atılgan Royal de yaşanıyor. Eşsiz mimarisi ve sahip olduğu bir çok ayrıcalığı ile Atılgan Royal de hayat öyle yaşanıyor ki, düşler bile gölgede kalıyor. Her hayalin anında gerçeğe dönüştüğü bu masalsı yaşamın tek kahramanı siz oluyorsunuz. Sevdiklerinizle birlikte ayrıcalığınızın farkına varıyor ve düşlerin de ötesinde, mükemmel bir hayata kavuşuyorsunuz.

9

10 Düşlerin En Üst Noktası... Hayaller sınır tanımaz. Tıpkı Atılgan Royal de olduğu gibi. Masal gibi bir hayatın size sunulduğu Atılgan Royal yaşamında, her baktığınız yerde bir başka düş sizi bekliyor olacak. Etrafınızı saran kusursuzluk sizi düşlerinizin en üst noktasına taşıyacak. İzmir in yeni cazibe merkezi Atılgan Royal de hayat size sadece hayallerinizi sunacak.

11 Hayat Mükemmel Olabilir... 8 adet yalısı ve 2+1 den 4,5+1 e uzanan daire seçenekleri ile herkes için benzersiz yaşam alanları sunan Atılgan Royal, hayata mükemmellik katıyor. Yeşil alanları, denize sıfır konumu, eksiksiz sosyal olanakları ile Atılgan Royal de hayat hep daha farklı ve daha ayrıcalıklı yaşanıyor.

12 Düşlere Atılan İlk Adım... Attığınız bir adım hayatınızı değiştirebilir. Tıpkı Atılgan Royal de attığınız ilk adımda sizi karşılayan hayalleriniz gibi. Atılgan Royal in büyüleyici lobisi, daha ilk adımda sizi etkisi altına alacak ve düşlerinize ne kadar yakın olduğunuzu hissettirecek. Atılgan Royal, daha ilk adımınızda, benzersiz mimarisi ve etkileyici detayları ile herkesi kendine hayran bırakacak.

13 Mavinin Büyüsünde Kaybolmak... LOFT (4.5+1)

14

15

16

17

18

19 Doyasıya Yaşamak... Her doğan gün bir başka masal sunsa size ve sevdiklerinize. Her an bir başka mutluluk yaşasanız mesela. Hayalleriniz yaşamaya en hazır şekilde önünüze konsa. Size de sadece düşlerinizi, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamak kalsa. Tıpkı Atılgan Royal de olduğu gibi...

20 Ayrıcalık Detaylarda Gizlidir... Benzersiz bir iç tasarım ve dünyaca ünlü markaların yer aldığı evinizde, hayalleriniz bile gölgede kalacak. Her detayında kusursuzluğun sunulduğu Atılgan Royal de, her gün bir başka masal yaşayacaksınız. Etrafınızı saran kusursuzluk sizi kendisine hayran bırakacak ve Atılgan Royal de, yaşam mükemmel bir hal alacak.

21 Göz Alıcı Bir Yaşam... Düşlerin ve hayallerin buluştuğu noktada mükemmele ulaşan yaşam standardı, mutluluğunuzu da bulutların üstüne taşıyor. Düşlere sıfır bir yaşam sunan Atılgan Royal de, sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız kusursuz bir hayat, eşsiz bir manzara eşliğinde sizleri bekliyor.

22 Nereye baksan kusursuzluk göreceksin... 3,5+1

23

24

25

26 Mutluluk İçinde... Atılgan Royal in sahip olduğu görkemli yaşam, ihtişamı ile öyle bir ışık saçıyor ki, güneşi bile gölgede bırakıyor. Bu dikkat çekici, benzersiz yaşam, sizi ve sevdiklerinizi, düşlerinizin de ötesindeki kusursuzluğa çağırıyor. Yüzünüzden gülümseme hiç ama hiç eksik olmuyor.

27

28 Kahramanı Sizsiniz Bu Masalın... Atılgan Royal deki benzersiz mimari çizgiler, sahip olduğu büyüleyici tasarımlarla estetiği ve lüksü kusursuz bir biçimde yorumluyor. Her detay sizi kendisine hayran bırakıyor. Kahramanı olduğunuz masalsı Atılgan Royal yaşamı, sizi düşlerin ötesine çağırıyor.

29

30 2+1

31

32 Düşünün ki, Hayat Kusursuz Olsun... Çünkü düşlerinizi yaşıyorsunuz. Çünkü bu öykü sizin. Çünkü Atılgan Royal desiniz. Sizin için yazılmış bu masal o kadar benzersiz ki, herkes sizin yerinizde olmak istiyor. Ama bu görkemli yaşam, sadece sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Düşlerinizdeki kusursuzluk, Atılgan Royal de yaşanıyor.

33

34 Her An Bir Başka Düş... Öyle bir yaşam düşünün ki, gerçek olan tek şey düşleriniz olsun. Siz ve sevdikleriniz hayallerin içinde kaybolurken, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Çünkü gözünüzü açtığınız her anda bir başka yeni düşünüz, sizi bekliyor olacak. Ve bu elit yaşam en mavi haliyle sizi Atılgan Royal de karşılayacak.

35 Düşlerin ötesinde...

36

37

38 Prestij Kendini Hissettirir... Yaşamınıza lüks bir boyut kazandırmak için Atılgan Royal in villaları dünyaca ünlü Versace çizgisi ile donatıldı. Kusursuzluğun adresi Atılgan Royal de seçkinlik ve prestij her detayda hissediliyor.

39

40 Hayat Ne Kadar Kusursuz Olabilir? Versace çizgisi ile renklenen Atılgan Royal villalarında, hayat bir başka yaşanıyor. Sizin ve sevdiklerinizin adeta başını döndüren bu seçkinlik, herkesi büyülüyor. Çünkü öyle bir öykünün içinde buluyorsunuz ki kendinizi, dört bir yanınız sadece mükemmellikle sarılıyor. Etrafta uçuşan düşler bile bu kusursuzluğu kıskanıyor.

41 Herkesin Gözü Üstünüzde Olacak... Her zaman kusursuz, her zaman ayrıcalıklı ve her zaman elit. Atılgan Royal dünyası öylesine muhteşem ki, her anınız gerçekten unutulmaz oluyor. Siz hayallerinizi ve lüksü kusursuzca yaşarken, tüm dünya da sizi izliyor. Ama bu sahnenin gerçek kahramanları siz ve sevdikleriniz oluyor.

42 Hayatın En Keyifli Yanı... Atılgan Royal de keyif içinde bir yaşam sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Versace estetiği ile dünya standartlarının da üstünde bir lüks ve seçkinlik, yaşamınızın her anında size kendinizi özel hissettiriyor. Ayrıcalık, Atılgan Royal villalarında hayatınızın vazgeçilmezi oluyor.

43

44

45

46

47 Sadece Size Özel... Herkesin masalı kendine özel yaşanır. Çünkü, herkes kendi masalının kahramanıdır. Atılgan Royal villarında da, hikayeniz sadece size özel yaşanıyor. Benzersiz iç tasarımı ve dünyaca ünlü ürün kalitesi ile elit bir yaşamın kapıları, sizin için ardına kadar açılıyor.

48

49

50

51

52

53 Su Yüzüne Çıkan Düşler... Atılgan Royal de beklentilerinizin çok üstünde, eksiksiz bir yaşam sizi bekliyor. Yarı olimpik masmavi havuzda geçireceğiniz keyifli anlar size yüzde yüz mutluluk katarken, sahip olduğunuz diğer bir çok ayrıcalık ve sosyal imkan ile de her anınız bir başka masala dönüşüyor.

54 Harekete Geçen Düşler... Atılgan Royal de sağlıklı ve eğlence dolu bir yaşam için her şey hazır. Spa, fitness salonu, dinlenme alanları, mini basketbol sahası ve cafesi ile hayatınıza enerji, eğlence ve sağlık katacak bir çok hizmet, en kusursuz haliyle Atılgan Royal de sizleri bekliyor. Sporun büyüsü Atılgan Royal de bir başka yaşanıyor.

55 Çocuklardan Mutlusu Yok... Onların yüzündeki gülümsemeden daha değerli ne var ki hayatta. Atılgan Royal de yer alan kreş, çocuk oyun alanları ve havuzu, onlara masal gibi bir hayat sunuyor. Çocukların her anını dolu dolu geçirecekleri Atılgan Royal de, onlar mutlu oldukça, sizin de yüzünüz gülecek.

56 Güven Duymak Önemlidir... Atılgan Royal de yer alan 24 saat lobi ve güvenlik hizmeti, sizin ve sevdiklerinizin daima güvende olmanızı sağlıyor. Kapalı otopark ve concierge gibi sahip olduğu bir çok ayrıcalıklı hizmeti ile benzersiz bir yaşam sunan Atılgan Royal, düşlerinizin ötesini yaşamanız için sizi bekliyor.

57 Daire Planları 2+1B LOFT2 LOFT1 LOFT2 Loft Üst Kat 2+1A 3,5+1B 3,5+1A 3,5+1B Normal Kat 2+1B LOFT2 LOFT1 LOFT2 Loft Alt Kat

58 2+1 A 2+1 B SALON KORİDOR 4.29 SALON KORİDOR 4.29 MUTFAK ANTRE 5.88 MUTFAK ANTRE 5.88 YATAK ODASI BALKON YATAK ODASI BALKON EBEVEYN YATAK ODASI NET ALAN (BALKON DAHİL) EBEVEYN YATAK ODASI NET ALAN (BALKON DAHİL) EBEVEYN BANYO 4.61 BRÜT ALAN EBEVEYN BANYO 4.61 BRÜT ALAN BANYO 4.09 BANYO 4.09

59 A B SALON KORİDOR SALON KORİDOR 5.82 MUTFAK ANTRE 7.67 MUTFAK ANTRE 7.65 YATAK ODASI ÇAMAŞIR ODASI 6.23 YATAK ODASI ÇAMAŞIR ODASI 3.70 YATAK ODASI BALKON YATAK ODASI BALKON EBEVEYN YATAK ODASI NET ALAN (BALKON DAHİL) EBEVEYN YATAK ODASI NET ALAN (BALKON DAHİL) EBEVEYN BANYO 6.61 BRÜT ALAN EBEVEYN BANYO 7.17 BRÜT ALAN BANYO 6.16 BANYO 5.07

60 A LOFT (Alt Kat) A LOFT (Üst Kat) EBEVEYN YATAK ODASI BANYO 9.02 EBEVEYN BANYO BALKON 3.89 SALON WC 5.16 EBEVEYN BALKON 6.26 ÜST KAT NET ALAN MUTFAK ALT KAT BALKON ÇAMAŞIR-ÜTÜ ODASI 3.92 ÜST KAT BRÜT ALAN LOBİ ALT KAT NET ALAN KORİDOR MİSAFİR YATAK ODASI ALT KAT BRÜT ALAN YATAK ODASI TOPLAM NET ALAN MİSAFİR BANYO 6.54 YATAK ODASI TOPLAM BRÜT ALAN

61 B LOFT (Alt Kat) B LOFT (Üst Kat) EBEVEYN YATAK ODASI BANYO 5.06 EBEVEYN SOYUNMA ODASI BALKON 8.70 SALON WC 4.68 EBEVEYN BANYO 6.70 ÜST KAT NET ALAN MUTFAK ALT KAT BALKON ÇAMAŞIR-ÜTÜ ODASI 4.99 ÜST KAT BRÜT ALAN LOBİ ALT KAT NET ALAN KORİDOR MİSAFİR YATAK ODASI ALT KAT BRÜT ALAN YATAK ODASI TOPLAM NET ALAN MİSAFİR BANYO 3.93 YATAK ODASI TOPLAM BRÜT ALAN

62 VİLLA A (Alt Kat) VİLLA A (Üst Kat) SALON MUTFAK ÇAMAŞIR-ÜTÜ ODASI 8.30 ANTRE WC 3.30 BAHÇE ALT KAT NET ALAN 130,50 ALT KAT BRÜT ALAN EBEVEYN YATAK ODASI EBEVEYN BANYO EBEVEYN BALKON 3.18 YATAK ODASI YATAK ODASI 1 BANYO 4.50 YATAK ODASI YATAK ODASI 2 BANYO 3.80 YATAK ODASI YATAK ODASI 3 BANYO 3.80 BALKON 2.50 KAT HOLÜ 7.20 ÜST KAT NET ALAN ÜST KAT BRÜT ALAN TOPLAM NET ALAN TOPLAM BRÜT ALAN

63 VİLLA B (Alt Kat) VİLLA B (Üst Kat) SALON MUTFAK ÇAMAŞIR-ÜTÜ ODASI 8.30 ANTRE WC 3.30 BAHÇE ALT KAT NET ALAN 130,50 ALT KAT BRÜT ALAN EBEVEYN YATAK ODASI EBEVEYN BANYO EBEVEYN BALKON 3.18 YATAK ODASI YATAK ODASI 1 BANYO 4.50 YATAK ODASI YATAK ODASI 2 BANYO 3.80 YATAK ODASI YATAK ODASI 3 BANYO 3.80 BALKON 2.50 KAT HOLÜ 7.20 ÜST KAT NET ALAN ÜST KAT BRÜT ALAN TOPLAM NET ALAN TOPLAM BRÜT ALAN

64 VAZİYET PLANI ULAŞIM HARİTASI ÇEVRE YOLU E87 E87 ÇEVRE YOLU O-30 ANADOLU CAD. ÇEVRE YOLU O-30 CAHER DUDAYEV BLV. RÖNESANS AVM AVM 2040 SK. CAHER DUDAYEV BLV SK SK. KÖPRÜ Atılgan Royal; Adnan Menderes Havalimanı na 22 km, Bostanlı İskelesi ne ve Arabalı Vapur İskelesi ne 2.5 km, Mavişehir İzban Metro İstasyonu na 1.5 km, Çevre Yolu na 500 m, Tramvay a 300 m, Mavibahçe ve Egepark Alışveriş Merkezleri ne 1 km, Çeşme ye 73 km uzaklıktadır.

65 TEKNİK DETAYLAR: Seramikler: VERSACE, La Fabbrica, Venis ve İspanya Valentino Banyo Armatürleri: İtalyan ve Alman Mutfaklar: Vanucci, Alman ve Bulthaup Mutfak Ankstre Ürünler: Gagenhau ve Miele Dış Doğramalar: Schüco Asansör: Otis, Schindler ve Hyundai Isıtma ve Soğutma Sistemi: Daikin, Viesmann ve Toshiba Banyo Sıhhi Tesisat Malzemeleri: Vitra ve Artema Bu katalogtaki görseller sadece Atılgan Royal hakkında bilgi vermek amacıyla kullanılmıştır. Atılgan İnşaat projenin teknik şartnamesinde, ön gördüğü hizmet ve fasilitelerde, kat planlarında, istediği değişikliği ve düzeltmeyi yapma hakkını saklı tutar.

66

67 ATILGAN İNŞAAT Orhan Şaik Gökyay Cad. No: 66 D: 3 Karşıyaka, İzmir / TURKEY T: / F: atilganinsaaat.com / atilganroyal.com

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. 1 Zamanın ve doğanın ruhuna yenilmeyen modern projeler üretme fikriyle çıktık yola. Bu yüzden adımızı yenilmez anlamına gelen INVICTUS koyduk. Evler; insanların

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1 BAĞLICA 1 Yücen inşaat, saha ve teorik tecrübelerini birleştirerek inşaat sektöründe Ankara nın yükselen değeri Bağlıca bölgesinde Lofty Hill projesi ile güçlü bir giriş yapmaktadır. Proje özgün tasarımı

Detaylı

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Bu kapıdan girdiginizde hayallerinizdeki konfor ve huzur sizleri bekliyor olacak! Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Gizli Bahçe Konutları E-BLOK 3+1-2+1 Daireler D-BLOK 4+1

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE HAYALLERİMİZİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ HAYALLERİMİZ BİRLİKTE YEŞERECEK KALEMLERDEN ÇIKAN TOHUMU YETİŞTİRİRKEN, YUVANIZ İÇİN BİZLER ÇALIŞIYOR OLACAĞIZ. ÇEKİRDEK OLARAK SİZİN

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

www.saklikent.istanbul Sadece Bir Eve Değil Yepyeni Bir Hayat Tarzına Sahip Olacaksınız. Neden Saklı Kent? Bölgedeki yapılanmadan farklı olarak geniş sosyal imkanlara sahip, yüksek kaliteli, konforlu ve

Detaylı

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını; ... www. 2 3 Şimdi yepyeni, görkemli ve hayatınıza huzur katacak bir ELSA projesi Merzifon da yükseliyor. Şehrin rutinine başkaldıran bu proje, hayata bakışınızı değiştirecek renkli detaylarla tasarlandı

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... GÜVENLİK Sadece yaşayanlara özel geniş alanları olsa ve bu alanlara geçişler güvenlik kontrollü

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? KONUT. OFİS. ÇARŞI. OTEL 4/5 İZMİR E YEPYENİ BİR YAŞAM TARZI Benzersiz ve hayranlık uyandıran manzarasıyla günün her anını farklı bir keyifle sunan Mistral İzmir,

Detaylı

Gerçek olan bir rüya gibi..

Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek olan bir rüya gibi.. Gerçek mavi... Gerçek yaşam! Adana konforun en üst düzeyde yaşanacağı, çok farklı bir projeyle tanışıyor... Villa Del Lago ile.. Villa Del Lago, benzersiz ayrıcalıkları ile

Detaylı

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. 29.000 metrekarede, 32 konutluk ilk etabını sizlerle buluşturan Aden Ballıkpınarı, toplam 78 adet özel villa ile kurgusunu tamamlayacak. 4

Detaylı

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet. sfe e ik in t a y a ih n e y # t #teknolojiyikesfet #sagligikesfet #dostlugukesfet #kolayligikesfet #degisimikesfet es #konforuk f et #tarzınıkesfet #mutlulugukesfet #tasarimikesfet #kaliteyikesfet 03

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI BURASI, YAŞAMIN MERKEZİ... İSTANBUL GEBZE Çeşme nin dünyaca ünlü eşsiz koylarına, plajlarına, marinalarına, yani hayatın dolu dolu aktığı her yere oldukça yakın

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern Fonksiyonel Minimal Modern Futurist TASARIMINI MODERN YASAMIN... IZLERINDEN ALAN... BIR OPTIMUM PROJESI Kompakt Kurtköy de yeni bir yaşam meydana geliyor: Alışveriş ve yeme içme alanları, sosyal donatıları

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

En büyük hediyedir hayat.. Maximood Çeşme ayrıcalıklarını hak eden.

En büyük hediyedir hayat.. Maximood Çeşme ayrıcalıklarını hak eden. En büyük hediyedir hayat.. Maximood Çeşme ayrıcalıklarını hak eden. Vazgeçilmez bir aşk.. Vazgeçilmez bir aşktır Çeşme.. Bilenler için yaşadıkça, bilmeyenler için, tanıştığı anda.. Doğanın hayranlık uyandıran

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

YAPI ELİT.  da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM ELİT YAPI www.karanyap.com.tr da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM ELİT Gülümseyin Sizi şehrin stresinden, trafikten ve kalabalıktan uzaklaştıracak, aynı zaman da şehir merkezine trafiksiz kısa sürede ulaştıracak,

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

şimdi mavi ve yeşili zamanı www.goldeluxekonutlari.com

şimdi mavi ve yeşili zamanı www.goldeluxekonutlari.com şimdi mavi ve yeşili de y a ş a m a zamanı www.goldeluxekonutlari.com şimdi mavi ve yeşili de y a ş a m a zamanı 1. ETAP Eryaman ın Parlayan Yıldızı... VALE Göksu Parkına Yürüme Mesafesi Metro ya Uzaklık

Detaylı

232 NARLIDERE PREMIUM

232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM Bütün PREMIUM ayrıcalıklar sizin için bir arada! 232 PREMIUM NARLIDERE yaşayacağı evden çok daha fazlasını hayal edenlere... ÜÇKUYULAR VAPUR İSKELESİ İNCİRALTI

Detaylı

Loft Garden Gazi Mah. 7733/7 Sokak Ulukent Menemen, İzmir

Loft Garden Gazi Mah. 7733/7 Sokak Ulukent Menemen, İzmir Loft Garden Sat O si www.loftgarden.com 444 5 124 Gazi Mah. 7733/7 Sokak Ulukent Menemen, İzmir Merkez O s www.ddgyapi.com.tr 0232 336 0275 Yalı Mah. 6472 Sokak, No: 20 Daire: 2 Karşıyaka, İzmir Loft Garden

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR. BİR EV İNŞA ETMEK yükselen sütunlardan fazlası.. çabayla.. özveriyle.. dikkat ve özenle.. modern mimarisi.. hayal ettiğiniz standartlarda sunduğu yaşam kalitesiyle.. hayatı dopdolu yaşatacak sosyal donatılarıyla..

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

Çerkezköy ün. en iyi projesi

Çerkezköy ün. en iyi projesi Çerkezköy ün en iyi projesi tsf gayrimenkul TEPESUIT TSF GAYRİMENKUL olarak Çerkezköy ün en iyi projesini yapmaktan gurur duyuyoruz. Peyzajı, eşsiz mimarisi ve yenilikçi detayları ile sizleri beklentilerinizin

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Bahçeli hayata bir adım...

Bahçeli hayata bir adım... Bahçeli hayata bir adım... Mutluluga bir adım, Bir adımla bahçeye açılan yasam., www.asmalievler.com Bahçeşehir in en sakin bölgesinde, bahçeli evlerden oluşan bir yaşam alanı hayal edin. Ve şimdi de,

Detaylı

Size Özel Yenilikler

Size Özel Yenilikler Size Özel Yenilikler Halil KOCAMAN Yönetim Kurulu Başkanı Biz RENAPARK ortaklığı olarak hem bugün hem de gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli, huzurlu ve güvenli yaşam alanları inşa ediyoruz. Projelerimizin

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR ÖNCE DÜŞLER VARDI Çok değil, 2007 yılında bir düş kurduk. İnşaat sektöründe edindiğimiz deneyim ve bize duyulan güvenden güç alarak, hayatlara renk katacak farklı

Detaylı

Fortis Yapı // Hakkında

Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı A.Ş., sektörün öncü firmaları Bimpeks, Erdil ve Şentürk ü aynı çatı altında bir araya getiren dinamik ve modern bir şirkettir. Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri

Detaylı

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI FOLKART ARDIÇ ÇEŞME CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI Dünyada bazı özel lokasyonlar vardır. Coğrafyası, dokusu ve ruhuyla bir kez hayatınıza girer, bir daha da hiç çıkmaz. İşte Çeşme tam da böyle bir yer..

Detaylı

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için... yaşamı değerli kılmak için... ÖNSÖZ 1993 yılında inşaat sektörü alanında faaliyete geçen MES İNŞAAT, kuruluşundan bu yana imza attığı pek çok konut projesiyle insan hayatı ve güvenliği sorumluluğunun bilincinde

Detaylı

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır. 15 ten bugüne... Dandin İnşaat 15 yılından bugüne Kayseri ve civarında sektöründe. kuşak inşaat firması olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Firmamız; konut, alt yapı ve üst yapı konularında yüzlerce

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi...

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi... Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi... Bursa nın en elit huzurlu yaşam alanı Bursa Prestij Elit iki parselde, toplam 60.000 m 2 arazide Mudanya yolu Esentepe Metro durağına 1 km mesafede

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam SAYFAYI ÇEVİRİN Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam merkezi Fikirtepe ve Kadıköy ün balkonunda

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

Caddeye Tarz, Hayata Değer

Caddeye Tarz, Hayata Değer Caddeye Tarz, Hayata Değer www.armadacadde.com Güçlü ve Karakter Sahibi Güçlü ve karakter sahibi dış cephe mimarisindeki hacim, malzeme ve ışığın doğru kullanımıyla hemen farkındalık sağlıyor ve ayrıcalığını

Detaylı

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK DOLCE VITA HAKKIMIZDA 1991 yılında Ankara da kurulan Kafkas İnşaat karayollarına, köy hizmetlerine vb. devlet kurumlarına taahhüt işi yapmak ve ayrıca yap-sat diye adlandırılan konut müteahhitliği yapmak

Detaylı

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ Bu Proje; ALTINDAĞ Belediyesi önderliğinde KURUMSAL YAPI A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiştir. iyi düşünülmüş kararlar, doğru atılmış adımlar.. BAŞKENTİN MERKEZİNDE ALTIN

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE geçmişten gelen gücümüzle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz... Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret anlayışımız, vazgeçilmez değerlerimizle, Bölgenin değerlerine

Detaylı