SAKARYA TİCARET BORSASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA TİCARET BORSASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 Sayfa 1 / 37 Misyonumuz 5174 Sayılı Kanun ve ilgili mevzuat çerçevesinde verilen görevler ile üyelerimizin sorunlarını çözecek, beklentilerini karşılayacak her türlü hizmeti; Bölgemizde tarım ve tarıma dayalı sanayi sektörlerinin gelişimine ve rekabet gücünün artmasına katkıda bulunacak biçimde, yüzde yüz üye memnuniyeti ve sosyal sorumluluk bilinciyle, çağdaş standartlarda sunmaktır Vizyonumuz bir borsa olmaktır. Yasal şartlar çerçevesinde; sosyal sorumluluğunun bilincinde, nitelikli tarımsal ürün ve hayvancılığın ekonomide yaratacağı katma değerin farkında olan, üyelerinin çıkarlarını koruyan, bölgesel kalkınma için tutarlı politikalar üreten ve tüm bunları çağdaş yönetim anlayışıyla yerine getiren Temel Değerlerimiz Ortak değerlerimiz, farklı kültürler ve kurumlar genelinde davranışlarımıza tutarlı bir şekilde yön vermemize yardımcı olur. neleri savunduğunu teyit eder. Temel Değerlerimiz kurum kültürümüzün özünü oluşturur ve şekillendirir. Hepimizi bir ekip olarak bir arada tutmaya hizmet eder ve Sakarya Ticaret nın Ülke çıkarları ve Sosyal Sorumluluğumuz önceliğimizdir. Yönetim anlayışımız dürüstlük, şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık üzerine kurulmuştur. Çağdaş Odacılık anlayışı çerçevesinde sunduğumuz hizmetlerde etkinlik, verimlilik ve memnuniyetin sağlanmasına özen gösteririz.

2 Sayfa 2 / 37 Hizmetlerimizin, bölgesel ekonominin gelişmesine katkı sağlamasına özen gösteririz. Kaliteden ödün vermeyip, sürekli iyileştirme çerçevesinde etkin ve verimli çözümler üreterek, hizmette ve yönetimde inovatif yaklaşımları ortaya koymak için sürekli çalışırız. Uygulanabilir ve tutarlı politikalarımız; doğru ve güncel verilerden elde edilmiş sağlıklı bilgilerle oluşturulmaktadır. Almış olduğumuz kararlar, üyelerimizin çıkarlarına hizmet etmekte ve onların haklarını korumaktadır. Bilimsel ve etik değerler önceliğimizdir. Üyeler arasında diyaloğun güçlendirilmesi, kurumsal sahiplenmeyi sağlayacaktır. Çalışan motivasyonu ve memnuniyeti kurumsal performansımıza önemli katkı sağlamaktadır. Üyelerimize değer katmaya ve onara rol model olmaya özen gösteririz. Uzun döneme odaklanarak liderlik eder, öğrenmek ve büyümek için karşımıza çıkan fırsatları değerlendiririz. Bölgemizdeki tarımsal üretimde etkinlik ve verimliliğin sağlanması için müstahsil, tüccar gibi tüm aktörlerinin yetkinlikleri geliştirilmektedir. Tüm paydaşlar, odanın amaç ve hedefleri doğrultusunda, birbirini tamamlayan ve destekleyen kurumlar olarak işlev görmektedir.

3 Sayfa 3 / 37 POLİTİKA VE TEMSİL FAALİYETLERİ tarihinde borsamızda seçimler yapılmış seçimler sonrası meslek komitesi ve üyeliği seçimleri yapılmıştır.

4 Sayfa 4 / tarihinde borsamızda yapılan Yönetim Kurulu Üyeliği ve Meclis Başkanlığı seçimleri sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına Cevdet Mete Meclis Başkanlığı na Recep Pulat seçilmiştir. Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu

5 Sayfa 5 / 37 Sakarya Ticaret Meclisi

6 Sayfa 6 / 37 Borsamızda yapılan seçimler sonrası Meslek Komiteleri, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize yönelik Oryantasyon Eğitimi düzenlenmiştir. Borsamız Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komiteleri Oryantasyon Eğitim Planı doğrultusunda Kalite ve Akreditasyon Sistemi, Sakarya Ticaret tüm kurullarının görev tanımları, yetkileri ve borsa yönergeleri hakkında bilgiler verilmiştir.

7 Sayfa 7 / 37 Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün Borsamızı ziyaretinde üretici için önemli sorun olan topraktaki parçalılık sorununa değinerek milletvekili Ayhan Sefer Üstün den toplulaştırmayı destekleyecek planlamaların bir an önce hayata geçirilerek, ilimizde küçük ve dağınık tarım arazilerinin toplulaştırma çalışmalarına hız verilmesi talep edilmiştir. Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Alişan, Adapazarı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Aktardoğan beraberindeki ilçe esnaf odaları başkanları ile birlikte borsamızı ziyaretinde SESOB ile önümüzdeki günlerde Sakarya da esnafın tarım ve hayvancılığın sorunlarının görüşüleceği ortak istişare toplantılarının düzenlenmesine yönelik fikir alışverişinde bulunulmuştur.

8 Sayfa 8 / 37 Sakarya Valisi Mustafa Büyük ün borsamızı ziyaretinde Lisanslı depoculuk Sisteminin kurulmasında Vali Mustafa Büyük ten arsa tahsisi konusunda destek istenmiştir.. Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Başkanı Bülent Tunç ve beraberindeki heyet ziyaretinde tarım ve hayvancılık gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunularak şehre katma değer kazandıracak çalışmalarda ortak hareket edilebileceği üzerinde durulmuştur.

9 Sayfa 9 / 37 Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ziyaretinde kurumlar arası dayanışmanın pekiştirilmesi ve ilimize fayda yaratmak adına ilerleyen zaman içinde birlikte güzel projelere imza atılması üzerinde durulmuştur. TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve Yönetim Kurulu Üyeleri borsamızı ziyaretinde uluslararası pazarda iki kuruluş üyelerinin daha fazla yer alması için yapılması gerekenlere değinilerek fuar ve projeler konusunda ortak hareket etmek kararı almıştır.

10 Sayfa 10 / 37 Sakarya Spor Yönetimi Kurulu Başkanı Selahattin Aydın, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte borsamızı ziyaret etmiştir. Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Adapazarı Süpürgeciler Odası Başkanı Bilal Babacan ve süpürge esnafı ile bir araya gelerek süpürge esnafının talepleri ve sıkıntılarının giderilmesi için görüş alışverişinde bulunulmuş. Süpürgecilik mesleğinin var olması için bakanlık nezdinde girişimlere başlanması ve bakanlığa rapor hazırlanarak sunulması kararı alınmıştır. Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Özcan Keskin ve beraberindeki heyet borsamızı ziyaret etmiştir.

11 Sayfa 11 / 37 Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu ve beraberindeki heyet borsamızı ziyaret etmiştir. Bursa Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, borsamızı ziyaret etmiştir.. Ziyarette borsalar arasındaki işbirliğinin önemine ve sektörlere yönelik genel değerlendirmelerde bulunulmuştur.

12 Sayfa 12 / 37 Derince Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Osman Altınsoy ve Sakarya Ajans Amiri Cevdet Çeper borsamızı ziyaret etmiştir. Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Özdemir, Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, Mustafa Genç, Levent Ali Kopal, Mustafa Çoroğlu ve Genel Sekreter Yiğit Ateş, tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu makamında ziyaret etmiştir.

13 Sayfa 13 / 37 Sakarya Ticaret, Sakarya TSO, Akyazı TSO Yönetim Kurulu ve Meclisi Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şinasi Bayraktar ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu nu makamında ziyaret etmişlerdir. Sakarya Ticaret Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Bayraktar ve Akyazı Ticaret Başkanı Ali Şener Bayraktar ile birlikte Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi

14 Sayfa 14 / 37 Bayraktar ziyaret edilmiştir. Ziyarette Sakarya nın ve ülkemizin tarım hayvancılık ve sanayisi üzerine istişarelerde bulunulmuştur. Sakarya Ticaret TOBB un 69. Genel Kuruluna Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Genç,, Nihat Yılmaz, Levent Ali Kopal Recep Pulat, Vedat Arslan, Cevdet Çakır, Ayhan Akman, Aydın Çelikaslan katılmışlardır. Genel Kurul da M. Rifat Hisarcıklıoğlu kullanılan oyların tamamını alarak yeniden TOBB Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, Genel Kurul toplantısındaki Ticaret Borsaları konseyi seçimlerinde Sakarya Ticaret Başkanı Cevdet Mete konsey asil üyeliğine seçilmiştir. Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati Yazıcı, Türkiye'nin tüm oda ve borsa başkanlarını Ankara'da toplayarak iftar yemeğinde buluşturdu. 350 oda ve borsa başkanının bir araya

15 Sayfa 15 / 37 geldiği iftar yemeğine, Sakarya Ticaret nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete katılmıştır. Sakarya Sosyal Sigortalar Müdürü Nurten Canbaşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete tarafından ziyaret edilmiştir. Ziyarette 2014 yılı içinde uygulamaya geçilecek olan e- tarımsal kesinti ile ilgili görüşmeler yapılarak borsa üyelerine e-tevkifatın anlatılmasına yönelik Sigorta borsa işbirliği ile seminer düzenlenmesine karar verilmiştir.

16 Sayfa 16 / 37 Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ahilik Haftası kutlamalarına Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete katılmıştır. Yılın Ahisi Şed Kuşanma Töreni, Ahilik pilavı ikramlarından sonra Adapazarı Orhan Camii nde ebediyete intikal eden esnaflar için mevlidi şerif okutulmuştur. Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete TOBB Marmara Bölgesi İstişare Toplantısına katılmıştır. Toplantıda iş dünyasının ve oda borsaların gündemindeki konular üzerinde görüş alışverişinde bulunulurken TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptıkları çalışmaları bölge oda ve borsa başkanlarıyla paylaşmıştır.

17 Sayfa 17 / 37 STB Yönetim Kurulu SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret etmiştir. Ziyarette kentin tarım alanlarının verimli bir şekilde değerlendirilerek tarımsal ürünlerden maksimum seviyede fayda sağlamanın önemine değinilerek SATSO ile aktif çalışmaların yapılması konusuna değinilmiştir. Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Genç ve Levent Ali Kopal Adapazarı Pancar Ekicileri Koop. Başkanı Ahmet Aya yı ziyaret etmiştir.

18 Sayfa 18 / 37 Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet METE ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa GENÇ, Polatlı Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Yahya TOPLU`yu makamında ziyaret etmiştir. Ziyarette STB heyeti satış salonunda hububatların alım ve satım işlemlerini izleyerek ve Laboratuvarda ürün analizleri hakkında yetkililerden bilgi almıştır. Lisanslı depoculuk faaliyetleri ile ilgili bilgi almak üzere, TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk San.ve Tic.A.Ş.nin Polatlı Şubesi tesislerinde incelemelerde bulunulmuştur. Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Genç, Karapınar Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Sezer i ziyaret etmiştir.

19 Sayfa 19 / 37 Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Genç, Ulusal Hububat Konseyi Genel Kurulu na katılmıştır. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Merkez Binası nda yapılan genel kurulda hububat üretiminin mevcut durumu ve üretimin geliştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar üzerinde durulmuştur. Sakarya Ticaret Başkanı Cevdet Mete Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay ı makamında ziyaret etmiştir.

20 Sayfa 20 / 37 Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete Dış İlişkiler Kurulunun (DEİK) toplantısına katılmıştır. Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz Sakarya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hakan Candemir i ziyaret etmişlerdir. Ziyarette Sakarya da hayvancılık konusundaki sıkıntılar dile getirilerek iki kurumun ortak çalışmalarda bulunması görüşülmüştür.

21 Sayfa 21 / 37 Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çoroğlu Akyazı Ticaret nı ziyaret etmiştir. Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanlarının bulunduğu heyet ile Polonya Finlandiya İş Gezisine katılmıştır. Ziyaretlerde Finlandiya, Polonya ve İsveç te ekonomik ve ticari işbirliğinin geliştirilmesine yönelik ülke temsilcileri ile görüşmeler sağlanarak iş birliği formlarında ticaret, karşılıklı yatırım, AB teknoloji geliştirme projelerinde ortaklık ve 3. pazarlarda işbirliği fırsatlarının değerlendirilmesi yapılmıştır.

22 Sayfa 22 / 37 Sakarya Ticaret Meclis Başkanı Recep Pulat Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2013 yılı Olağan Kalkınma Kurulu toplantılarına katılmıştır. Sakarya Ticaret nda her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk süpürge teli mahsül ikramiyesi Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz tarafından müstahsil İsmet Arıcı ya verilmiştir.

23 Sayfa 23 / 37 Oda Borsa Akreditasyon Projesi kapsamında karşılaştırma ve performans değerlendirmesi yapmak karşılıklı bilgi alışverişini arttırmak, oda ve borsalarımızın gelişmesine katkı sağlayan ortak projeler üretmek amacıyla Fatsa Ticaret Sanayi Odası ile kardeş oda olarak İşbirliği protokolü imzalanmıştır. Sakarya ticaret Genel Sekreteri Yasemin Arıkan TOBB Sosyal Tesislerinde düzenlenen Genel Sekreterler Oryantasyon Eğitimine katılmıştır.

24 Sayfa 24 / 37 Sakarya Ticaret nda yönetim kurulu, meclis ve tüm personele Etkili İletişim Beden Dili Ve Zaman Yönetimi eğitimi düzenlenmiştir. Prof. Dr. Metin Işık tarafından verilen eğitimde etkin iletişimin önemi, kurum içi iletişim, beden dili, ekip çalışması, etkin zaman kullanımı, vatandaşla doğru iletişim, kişisel özelliklerin renklerle kodlanması gibi temel konular üzerinde durulmuştur. Sakarya Ticaret Antalya da düzenlenen TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Çalıştayına katılmıştır. Çalıştay da, Stratejik Planlama, Kalite Yönetim Sistemi, Üye Memnuniyeti, Bilgi Güvenliği ve Performans Yönetim Sistemi konuları üzerine yapılan iyi uygulamaları paylaşılarak TEPAV bünyesinde görev yapan analistler, Oda/Borsalarla yapılabilecek ortak çalışmalar ve Stratejik Planlama üzerine sunumlar yapılmıştır.

25 Sayfa 25 / 37 STB İş hayatında Protokol ve Yazışma Kuralları Eğitimi Borsamız Meclis Toplantı Salonunda düzenlenmiştir. İş hayatında ve devlet kurumları ile birlikte gerçekleştirilen çalışmalarda Protokol Kurallarının bilinmesi amacıyla düzenlenen eğitime STB personeli ve Yönetim Kurulu üyeleri katılmıştır. Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Organik Bölümü ikinci sınıf öğrencileri Hayvan Yetiştiriciliği ve Finansal Teknikler konusunu işlemek üzere borsamızda incelemelerde bulundu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir ve Genel Sekreter Yasemin Arıkan öğrencilerle birlikte hayvan pazarı ve borsa faaliyetleri hakkında bilgiler vermişlerdir.

26 Sayfa 26 / 37 Sakarya Ticaret, Hay-Koop, Veteriner Hekimler Birliği Ve Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Kasım 2013 tarihinde Süt Sığırı Yetiştiriciliğinde Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Önerileri Paneli düzenlenmiştir. Panele kamu kurumları yetkilileri, Tarım İlçe Müdürleri, Kooperatif ve süt birlikleri yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, üreticiler ve Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri katılmıştır.

27 Sayfa 27 / 37 Sakarya Ticaret Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile birlikte Borsa üyelerine yönelik olarak Tarımsal Kesinti Uygulamaları semineri düzenlemiştir.. Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Nurten Canbasoğlu ve SGK personeli tarafından 2014 yılında uygulanacak olan tarımsal kesinti sistemi ve programın nasıl kullanılacağı hususunda katılımcılar bilgilendirilmiştir.

28 Sayfa 28 / 37 Macaristan ile ticareti geliştirmek amacıyla TOBB a bağlı bazı oda ve borsalarla Macaristan Büyükelçiliği ve Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu arasında iş adamlarına vize kolaylığı protokolü imzalanmıştır.. 13 Aralık 2013 Cuma günü gerçekleşen imza törenine, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB'a bağlı 36 ilin Ticaret Sanayi Odaları ve Borsa Başkanları ve Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete protokole imza atmıştır. Sakarya Ticaret, hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla dönemlerini kapsayan stratejik planlama çalışmalarına Dr. Yüksel Vardar danışmanlığında başlanmıştır. Akreditasyon Kurulu ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu Yönetici Bilgilendirme toplantıları, personel ve paydaş çalıştayları olarak gerçekleştirilen toplantılarda Sakarya Ticaret nın hizmet kalitesinin yükseltilmesi için istişarelerde bulunulmuştur. v

29 Sayfa 29 / 37

30 Sayfa 30 / 37 Sakarya Ticaret Personeline 2013 yılında göstermiş olduğu performanslar nedeniyle teşekkür belgesi verilmiştir.

31 Sayfa 31 / 37 ATB Özel Gıda Kontrol Laboratuvarımız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çoroğlu, Laboratuvar Müdürü Hediye Özmen ve tüm personelin katılımı ile düzenlenen yemekte 2013 Yılı Durum Değerlendirme Toplantısı nı gerçekleştirmiştir.

32 Sayfa 32 / Yılı içinde yayınlanan dergilerimiz.

33 Sayfa 33 / 37

34 Sayfa 34 / 37 STB 2013 yılı içinde uyguladığı projeler ve üyelerine bilgilendirmek amacıyla 36 konu başlığı altında 160 yerel basında 27 sosyal medyada yer almıştır. Borsamız 2013 yılı konu başlığı 2012 ye oranla %+100 artmış ve yayınlanma oranı ise +%140 artmıştır.

35 Sayfa 35 / Yılı içinde en çok işlem gören ürünlerimiz.

36 Sayfa 36 / 37

37 Sayfa 37 / 37 Sakarya Ticaret olarak vermiş olduğumuz hizmetlerimizde iyileştirme yapabilmek ve üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla düzenlenen anket sonucunda; 200 Firmamızdan almış olduğumuz anket sorularının cevapları değerlendirilmiştir. Yapılan anket değerlendirmelerinde üye memnuniyet oranımız % 78 dir Yılı Üye Kayıt Kıyaslama tablomuz YILI 2013 YILI Oranı % Karşılaştırma Kayıt Edilen Silinen Üye Kayıt Edilen Silinen Üye Kaydolan Silinen Üye Sayısı Sayısı Üye Sayısı Sayısı % % OCAK %+3100 %-165 ŞUBAT %-40 %-3500 MART 3 %-100 * NİSAN %+1867 %+1100 MAYIS 12 2 %-500 * HAZİRAN 1 4 %-100 %+100 TEMMUZ %-50 %+100 AĞUSTOS %-100 %+100 EYLÜL 14 5 %-180 * EKİM 24 8 %-200 * KASIM 17 3 %-467 * ARALIK %-900 %-100 GENEL %+90 %-126

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

EK-B5 PAYDAŞ TOPLANTI BELGE ve GÖRSELLERİ

EK-B5 PAYDAŞ TOPLANTI BELGE ve GÖRSELLERİ EK-B5 PAYDAŞ TOPLANTI BELGE ve GÖRSELLERİ Rektör Akademik Personel Buluşmaları Rektör- Akademik Personel Buluşması Tarihi 11.10.2017 03.11.2017 29.11.2017 Vurgulanan Tema Başarının Anahtarı Uyumlu Çalışmaktır.

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ KARAMAN ELMA PANELİ PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ 25 NİSAN 2016 Hazırlayanlar Uzman İsmail ARAS Uzman Hakan ANAÇ Araştırma, Etüt ve Planlama Birimi GİRİŞ Dünyanın en büyük elma üreticilerinden olan ülkemiz ve

Detaylı

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı.

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. 21 Şubat 2014 Cuma Günü, İlçemiz Ereğli Halk Eğitim Merkezi salonunda 'Ekmek İsrafı' konulu toplantıya;

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ 2015 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ 2015 HASAT SEZONU ÜRÜNÜ OLAN İLK ARPA BORSAMIZA GELDİ 015 Hasat Sezonu Ürünü Olan İlk Arpa 2Satılmak Üzere 4 Haziran 2015 Perşembe Günü Borsamıza Getirildi. Davuteli Köyünden

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU Çanakkale Ticaret Borsası Basın Yayın Politikası Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın

Detaylı

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU Sayfa No 1/9 MARKALAŞMA VE YENİ PAZARLAR İÇİN FUAR ORGANİZASYONLARI VE TEKNİK GEZİLER DÜZENLEMEK YÖNETİM KURULU 45.000 TL 34.955,83TL KURUMLAR/FİRMALAR PAYDAŞLARIMIZ, FUAR ORGANİZASYON FİRMALARI YILDA

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011-

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- 22 Aralık 2010 tarihli Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Kalkınma Kurulu toplantısında belirlenen 4 farklı sektörel çalışma grubundan

Detaylı

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 18 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 PROSES HEDEFİ 1.1 YÖNETİM ODA/BORSA MEVZUATI PROSESİNİ İYİLEŞTİRMEK Yönetici Eğitimleri Düzenlemek Eğitim sayısı 2 eğitim F.14 Eğitim / Etkinlik Planı F.08 Yönetici/Personel

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

5174 SAYILI ODALAR BORSALAR VE BİRLİK KANUNU

5174 SAYILI ODALAR BORSALAR VE BİRLİK KANUNU BAŞKAN IN MESAJI Ticaret Borsaları bulundukları ilin ve bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmalarında aktif rol üstlenmektedirler. 2005 yılında kurulan ve 12 yıllık hizmet geçmişine sahip olan Kastamonu

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: HEDEF 1.1 HEDEF 1.2 HEDEF 1.3 HEDEF 1.4 Üyeler ile iletişim verimliliğini arttırmak Üyelerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak Üyelere danışmanlık hizmeti sunmak Lobi

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

YILLARA GÖRE İŞ EYLEM PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: ÜYE İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN ÖNCÜ KURUM OLMAK

YILLARA GÖRE İŞ EYLEM PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: ÜYE İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN ÖNCÜ KURUM OLMAK HEDEF 1.1 Hizmet Çeşitliliğinin Artırılması Faaliyet 1.1.1 Üye ihtiyaç analizinin gerçekleştirilme YILLARA GÖRE İŞ EYLEM PLANI STRATEJİK AMAÇ 1: ÜYE İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN ÖNCÜ KURUM OLMAK

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 3.10.16 BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 18-22 Eylül 2016, Kotonu Benin İnceleme Gezisi, 18-22 Eylül 2016, Kotonu Türkiye-Benin iş Konseyi Başkanı Adnan Bostan, 18-22 Eylül 2016 tarihleri arasında Benin

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2016 YILI FAALİYET TAKVİMİ PLANLANAN FAALİYET TARİHİ. Her Hafta Çarşamba günü Her Hafta Haftalık Olağan Toplantısı Meslek Kom. Ocak Şubat 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS DEĞERLENDİRMELERİNİN YAPILMASI

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

Meslek Kazandırma ve İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği (MESİNDER)

Meslek Kazandırma ve İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği (MESİNDER) Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Üye Listesi Sıra No İl Kurum / Kuruluş Asil Üyeler 1 Erzurum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi 2 Erzurum Tarım ve Kırsal

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015

NİZİP TİCARET BORSASI STRATEJİK HEDEFLER ve GERÇEKLEŞME DURUMLARI TABLOSU 2015 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 STRATEJİK AMAÇ 1 STRATEJİK Stratejik plandaki hedeflere yenilerini ekleyerek İş Planları ile takibini sağlamak TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi nin Gerektirdiği Standartları

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

BTO da GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİLENDİRME ÇALIŞTAYI

BTO da GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİLENDİRME ÇALIŞTAYI Beypazarı Ticaret Odası koordinasyonunda Beypazarı Belediyesi, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Bakkallar Odası temsilcilerinden oluşan Denetleme Kurulu toplantısına,

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

ÜNYE TİCARET BORSASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK

ÜNYE TİCARET BORSASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK 2012 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK 2012 İÇİNDEKİLER 1-Projeler 2-Temsil-Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri 3-Heyet ve ziyaretler 4-Törenler-Sergiler 5-Borsa Seminer ve eğitimler 6-Yayın Çalışmaları 7-Tescil

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

STRATEJİK PLAN İZLEME ÇİZELGESİ

STRATEJİK PLAN İZLEME ÇİZELGESİ STRATEJİK PLAN İZLEME ÇİZELGESİ Hedefler ve Faaliyetler Strateji 1 ARAŞTIRMA ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ 1.1 Hedef: 2009 Laboratuarlarımızın Gelişimini sağlamak 1.1.1 Faaliyet. Gelibolu ilçemizde bulunan

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.07.2016 2016 Temmuz Ayı Faaliyet Raporu 25 Haziran 22 Temmuz 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Ülkemizin birliğine ve demokrasisine karşı

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI Odamız 5. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Barış BAKIR'ın Akçay'daki yeni mağazasının açılışı odamız yöneticileri ve genel sekreterimizin

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

Üye memnuniyet ve ihtiyaç anketi yapılması. Üye memnuniyet seviyesinin geliştirilmesine yönelik çalışma sayısı. %80 ve üzeri memnuniyet sağlamak

Üye memnuniyet ve ihtiyaç anketi yapılması. Üye memnuniyet seviyesinin geliştirilmesine yönelik çalışma sayısı. %80 ve üzeri memnuniyet sağlamak STRATEJĠK AMAÇ 1: ÜYE ĠHTĠYAÇ VE BEKLENTĠLERĠNĠ KARġILAMAK ÖNCÜ KURUM OLMAK Stratejik Hedef HEDEF 1.1 Hizmet ÇeĢitliliğinin Artırılması HEDEF 1.2 Hizmet Kalitesinin Artırılması Stratejik Faaliyetler Faaliyet

Detaylı

DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU

DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU 2009-2013 DÖNEMİ KESİN MALİYETLENDİRME TABLOSU 1 ARAŞTIRMA ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ 1.1 1.1.1 1.1.2 1.1.3 1.1.4 Laboratuarlarımızın gelişimini sağlamak Gelibolu ilçemizde bulunan İrtibat büromuzda ayçiçeği

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı