Delik açma testereleri. Back

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Delik açma testereleri. Back"

Transkript

1 Delik açma testereleri Back

2 208 Delik açma testereleri Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri: her zaman doğru uzman Progressor, ü ile Sayfa 212 Sheet Metal, ü ile Sayfa 217 Multi Construction, ü ile Sayfa 221 Elmas delik açma testeresi ü ile Sayfa 224 HSS bimetal Sayfa 228 Çoklu delik açma testereleri Sayfa 232

3 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri Genel bakış 209 Ürün gamı: Her kullanım için uygun delik açma testeresi Uzman bayiler gücünü yetkin müşteri desteğinden alır. Bosch, bu yüzden her türlü uygulama için ideal bir profesyonel delik açma testeresi programı sunuyor. Ürün isimleri, uygulamaya yönelik alt modeller ve farklı ürün renkleri müşterinin, ilgili malzeme için doğru delik testeresini hızlı ve güvenli şekilde bulmasına yardımcı olur. Progressor, Power Change adaptörü ile Sheet Metal, Power Change adaptörü ile Multi Construction, Power Change adaptörü ile Elmas delik açma testeresi HSS bimetal Çoklu delik açma testereleri Kullanım uyarıları Akrilik cam Alaşımlı alüminyum Alaşımsız alüminyum Alçıpan ve alçıpan bloklar Çelik, döküm Çimento katkılı elyaf plakalar Soğutma maddesi kullanılmalıdır Kesme yağı kullanılmalıdır Kesme yağı kullanılmalıdır Kesme yağı kullanılmalıdır (döküm malzeme hariç) Çimento katkılı suntalar Delikli tuğla Doğal ahşap, sert ahşap Fazla bastırmadan delme yapılmalıdır Duvar (yumuşak, orta) Duvar fayansları Elyaf katkılı malzemeler İnce saclar (paslanmaz çelik, çelik, alüminyum, bakır, pirinç vs.) Kiremit Sertlik derecesi 6'ya kadar, düşük devir sayısı Kesme yağı kullanılmalıdır Beton kiremitler hariç Kontrplak, sunta kaplama Laminat Paslanmaz çelik Plastikler Renkli metaller Sandviç malzemeler Düşük devir sayısı, kesme yağı kullanılmalıdır Kesme yağı kullanılmalıdır Suntalar, ham, kontrplak kaplı, plastik kaplamalı Yapı tuğlası Yer fayansı, porselen, porselen seramik Yumuşak beton Özel olarak uygun uygun

4 210 Delik açma testereleri Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 teknolojisi: tıklayın ve yerleştirin Tek bir klik yeterli! Yeni teknolojisi ile aksesuarları vidalayıp sökmenize gerek kalmaz. Yenilikçi adaptör sistemi ile delik açma testeresi ve merkezleme ucu hızlı ve güvenli şekilde sabitlenir ve tekrar çıkartılır. Merkezleme ucunun emniyet vidası dahi artık tarih oldu. Adaptör de aletin kendisi kadar eşsiz: Artık bütün matkap uçları ve delik açma testeresi çapları için sadece tek bir adaptör yeterli. HSS-G HSS-Co Ø mm Ø mm HSS-Co, kısa Altıgen giriş şaftı Ø mm HSS-Co HM Power Change adaptör Elmas buat açma testeresi Ø mm SDS-plus giriş şaftı Otomatik çalıştırma Elmas karot buat ucu Ø 68/82 mm HM

5 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri Genel bakış 211 Devir sayısı önerisi Progressor, HSS bimetal ve Sheet Metal delik açma testereleri Elmas delik açma testereleri Çap, mm olarak Paslanmaz çelik, dev/dak Çelik, dev/dak Alüminyum, dev/dak Ahşap, PVC, dev/dak Çap, mm olarak Çap, inç olarak Devir sayısı önerisi dev/dak / / / / / / / / / Multi Construction delik açma testereleri Çap, mm olarak / / / / / / / / / / Ahşap ve suntalar, dev/dak Plastik, dev/dak Duvar, dev/dak Fayans, dev/dak

6 212 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 Progressor for Wood and Metal En zorlu koşullar için. Birçok malzemeyi hızla ve güvenilir biçimde deler geçer. Güçlü kesme ve hızlı talaş atma için değişken dişli sistemi tek bir klik ile merkezleme uçlarının ve delik açma testerelerinin hızlı ve güvenli bir şekilde sabitlenmesi ve tekrar çözülmesi için HSS bimetal % 8 oranında kobalt alaşımlı, son derece yüksek dayanıklılık ve uzun kullanım ömrü için Program kapsamı Ø mm Progressor delik açma testereleri Kesme kalitesi, doğru devir sayısı ve soğutmaya bağlıdır (bakınız kullanım kılavuzu) Çap İnç 14 9/ PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

7 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 213 Progressor delik açma testereleri Çap İnç / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b PC1b Progressor delik açma testere setleri 9 parçalı elektrikçi delik açma testere seti 6 delik açma testeresi, 1 ü, 2 HSS-G merkezleme ucu U ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

8 214 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 Progressor delik açma testere setleri 9 parçalı elektrikçi delik açma testere seti 6 delik açma testeresi, 1 ü, 2 HSS-G merkezleme ucu U U parçalı tesisatçı delik açma testere seti 6 delik açma testeresi, 1 ü, 2 HSS-G merkezleme ucu U U parçalı elektrikçi delik açma testere seti 8 delik açma testeresi, 1 ü, 2 HSS-G merkezleme ucu U parçalı Progressor delik açma testeresi seti 11 delik açma testeresi, 1 ü, 2 HSS-G merkezleme ucu U U ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

9 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 215 Progressor delik açma testere setleri Boş delik açma testere seti çantası Bireysel 6'lı donatım için U Boş delik açma testere seti çantası Bireysel 11'li donatım için U Progressor delik açma testeresi için aksesuarlar Toplam uzunluğu mm 8 mm altıgen giriş şaftlı. HSS-G merkezleme uçlu. Ø mm delik açma testereleri için PC1b ü Heavy Duty 11 mm altıgen giriş şaftlı. HSS-G merkezleme uçlu. Ø mm delik açma testereleri için PC1b SDS-plus giriş şaftlı. HSS-G merkezleme uçlu. Ø mm delik açma testereleri için PC1b mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

10 216 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 Progressor delik açma testereleri için aksesuarlar Toplam uzunluğu mm ü Heavy Duty 11 mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b SDS-plus giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b Merkezleme ucu HSS-G 1/4" altıgen şaft ile, 135 uç açısı ve çapraz pahlama. l=80 mm PC1d Merkezleme ucu HSS-Co 1/4" altıgen şaft ile, 135 uç açısı ve çapraz pahlama. l=80 mm PC1d Merkezleme ucu HSS-Co 1/4" altıgen şaft ile, 135 uç açısı ve çapraz pahlama. l=120 mm C1b Uzatma Anahtar genişlikleri 5/16"/8 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için PC1b Uzatma Anahtar genişlikleri 3/8"/9,5 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için PC1b Uzatma Anahtar genişlikleri 7/16"/11 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için C1a parçalı geçiş adaptörü seti mm delik açma testereleri için 2 adaptör, Ø mm delik açma testereleri için 4 adaptör ile PC1c Üniversal kesme yağı üniversal kesme yağının kullanımı metal kesimlerinde dayanım süresini birkaç kat daha artırır M0b ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

11 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 217 Special for Sheet Metal Metal yüzeylerde daha hızlı delik açma testeresi Vario diş sistemi hızlı ve hassas kesim için Emniyet durdurucusu kırılmayı önler ve böylece çalışma yüzeyini korur Dışarı atma yayı otomatik disk fırlatmayı olanaklı kılar tek bir klik ile merkezleme uçlarının ve delik açma testerelerinin hızlı ve güvenli bir şekilde sabitlenmesi ve tekrar çözülmesi için HSS bimetal % 8oranında kobalt alaşımlı, son derece yüksek dayanıklılık ve uzun kullanım ömrü için Program kapsamı Ø mm Sheet Metal delik açma testereleri Kesme kalitesi, doğru devir sayısı ve soğutmaya bağlıdır (bakınız kullanım kılavuzu) Çap İnç 16 5/ PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

12 218 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 Sheet Metal delik açma testereleri Çap İnç / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b C1a C1a Sheet Metal delik açma testere setleri 9 parçalı elektrikçi seti 6 delik açma testeresi, 1 ü, 2 HSS-Co merkezleme ucu U parçalı tesisatçı seti 6 delik açma testeresi, 1 ü, 2 HSS-Co merkezleme ucu U parçalı Sheet Metal delik açma testeresi seti 6 delik açma testeresi, 1 ü, 2 HSS-Co merkezleme ucu U ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

13 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 219 Sheet Metal delik açma testereleri için aksesuarlar Kişisel 6'lı donanım için boş set takım çantası U Sheet Metal delik açma testeresi için aksesuarlar Toplam uzunluğu mm HSS-Co merkezleme ucu ile 8 mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için PC1b ü Heavy Duty 11 mm altıgen giriş şaftlı. HSS-Co merkezleme uçlu Ø mm delik açma testereleri için PC1b HSS-Co merkezleme ucu ile SDS-plus giriş şaftlı PC1b mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b ü Heavy Duty 11 mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b SDS-plus giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b Merkezleme ucu HSS-Co 1/4" altıgen şaft ile, 135 uç açısı ve çapraz pahlama. l=65 mm PC1d ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

14 220 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 Sheet Metal delik açma testereleri için aksesuarlar Toplam uzunluğu mm Dışarı atma yayı PC1b Uzatma Anahtar genişlikleri 5/16"/8 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için PC1b Uzatma Anahtar genişlikleri 3/8"/9,5 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için PC1b Uzatma Anahtar genişlikleri 7/16"/11 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için C1a Üniversal kesme yağı Üniversal kesme yağının kullanımı metal kesimlerinde dayanım süresini birkaç kat daha artırır M0b ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

15 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 221 Multi Construction Sert ve yumuşak ayrımı yapmadan deler geçer Damla şeklinde talaş çıkış oluğu hızlı ve kesintisiz delme işlemi için tek bir klik ile merkezleme uçlarının ve delik açma testerelerinin hızlı ve güvenli bir şekilde sabitlenmesi ve tekrar çözülmesi için Elmas perdahlı sert metal dişler son derece güçlü ve uzun ömürlü Program kapsamı Ø mm HM/CT Multi Construction delik açma testereleri Kesme kalitesi, doğru devir sayısı ve soğutmaya bağlıdır (bakınız kullanım kılavuzu) Kesici kenar adedi PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b PC1b ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

16 222 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 Multi Construction delik açma testereleri için aksesuarlar Toplam uzunluğu mm Boş delik açma testere seti çantası Bireysel donatım için Multi Construction delik açma testere setleri U Sert metal merkezleme ucu ile 8 mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için PC1b ü Heavy Duty 11 mm altıgen giriş şaftlı. Sert metal merkezleme uçlu. Ø mm delik açma testereleri için PC1b Sert metal merkezleme uçlu SDS-plus giriş şaftı ile. Ø mm delik açma testereleri için PC1b mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b ü Heavy Duty 11 mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b SDS-plus giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b Sert metal merkezleme uçları 1/4" altıgen şaftlı, delme ucu kafası 118. Orta merkezli ve çok amaçlı olarak özel taşlanmış elmas perdahlı sert metal kesici uçlar, l=120 mm PC1d Merkezleme ucu HSS-Co 1/4" altıgen şaft ile, 135 uç açısı ve çapraz pahlama. l=120 mm C1b Uzatma Anahtar genişlikleri 5/16"/8 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için PC1b Uzatma Anahtar genişlikleri 3/8"/9,5 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için PC1b ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

17 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 223 Multi Construction delik açma testereleri için aksesuarlar Toplam uzunluğu mm Uzatma Anahtar genişlikleri 7/16"/11 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için C1a Adaptör seti, 4 parçalı PC1c ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

18 224 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 Diamond for Hard Ceramics Hiçbir fayans çok sert değildir Özel yan delikler malzeme parçalarının kolaylıkla çıkarılması için İnce kesme kenarı hızlı, temiz kesimler için ü sadece bir «klik» ile delik açma testeresinin hızlı ve güvenli bir şekilde sabitlenmesi ve tekrar çözülmesi için Elmas kaplama en sert fayanslarda uzun bir ömür için Program kapsamı Ø mm Diamond for Hard Ceramics elmas delik açma testereleri Kesme kalitesi, doğru devir sayısı ve soğutmaya bağlıdır (bakınız kullanım kılavuzu) Sayfa 331'de elmas karot uçlarımızı bulabilirsiniz Çap İnç 19 3/ PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b / PC1b ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

19 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 225 Diamond for Hard Ceramics elmas delik açma testereleri Çap İnç / PC1b / PC1b / PC1b PC1b / PC1b / PC1b Diamond for Hard Ceramics elmas delik açma testeresi için aksesuarlar 8 mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b ü Heavy Duty 11 mm altıgen giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b SDS-plus giriş şaftlı. Ø mm delik açma testereleri için. Merkezleme ucu hariç PC1b ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

20 226 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 Diamond for Hard Ceramics sulu elmas deliciler Yumuşak duvar fayanslarından, porselen seramik gibi çok sert yer fayanslarına kadar bütün fayanslara uygundur, silindir şaft Darbesiz delme. Her zaman sulu soğutma tertibatıyla çalışınız. Sadece akülü matkaplarla çalışınız Sayfa 331'de elmas karot uçlarımızı bulabilirsiniz Çap (D) mm P1a P1a P1a P1a P1a P1a P1a Diamond for Hard Ceramics Robust Line sulu elmas delici seti Yumuşak duvar fayanslarından porselen seramik gibi çok sert yer fayanslarına kadar bütün fayanslara uygundur Uyarı: Darbesiz deliniz. Her zaman sulu soğutma tertibatıyla çalışınız. Sadece akülü matkaplarla çalışınız 4 parçalı Robust Line elmas ıslak delme ucu seti Set büyüklüğü A: 156,5 x 69,5 x 23 mm P1k P1k ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

21 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 227 Sulu elmas deliciler ve elmas delik açma testereleri için aksesuarlar Elmas delik açma testereleri için otomatik devreye giren merkezleme yardımcısı Sert malzemelerde ön delme için yaylı merkezleme pimi PC1a Sulu elmas deliciler için merkezleme tertibatı PC1a Sulu elmas deliciler ve delik açma testereleri için merkezleme yardımcısı C1a Basınçlı su haznesi Elmas ıslak delme uçlarının ve delik açma testerelerinin su ile soğutulması için azami dolum hacmi 0,9 l Hortum dahil (1,5 m uzunluğunda) C1a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

22 228 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 HSS bimetal Dengeli delik açma testeresi. Uzun kullanım ömrü ve yüksek hız. Vario diş sistemi hızlı ve hassas kesim için Standart adaptör sistemi bilinen bağlantı sistemleri için HSS bimetal % 8oranında kobalt alaşımlı, son derece yüksek dayanıklılık ve uzun kullanım ömrü için Program kapsamı Ø mm Delik açma testereleri Standart adaptör için HSS bimetal Hem SDS-plus hem de altıgen şaftlı giriş ucu Çap İnç 14 9/ C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

23 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 229 Standart adaptörler için HSS bimetal delik açma testereleri Çap İnç / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a C1a / C1a / C1a / C1a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

24 230 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 HSS bimetal delik açma testeresi setleri 9 parçalı delik açma testere seti 6 delik açma testeresi ile, merkezleme ucu dahil 2 altıgen adaptör, 1 altıgen anahtar U U parçalı delik açma testere seti 11 delik açma testeresi ile, merkezleme ucu dahil 2 altıgen adaptör, 1 altıgen anahtar U U ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

25 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 231 HSS bi-metal delik açma testereleri için aksesuarlar Toplam uzunluğu mm HSS-G merkezleme uçlu altıgen adaptör Anahtar ağzı 8 mm, Ø 14 mm için, 9/16" - Ø 30 mm, 1 1/4" C1a HSS-G merkezleme uçlu altıgen adaptör Anahtar ağzı 11 mm, Ø 14 mm için, 9/16" - Ø 30 mm, 1 1/4" C1a HSS-G merkezleme uçlu altıgen adaptör Anahtar ağzı 11 mm, Ø 32 mm için, 1 5/16" - Ø 152 mm, 6" C1a HSS-G merkezleme uçlu SDS-Plus adaptör Ø 14 mm için, 9/16" - Ø 30 mm, 1 1/4" C1a HSS-G merkezleme uçlu SDS-Plus adaptör Ø 32 mm için, 1 5/16" - Ø 152 mm, 6" C1a Merkezleme ucu HSS-G Anahtar ağzı 11 mm altıgen adaptör için C1a Merkezleme ucu HSS-G SDS-plus ve anahtar ağzı 8 mm altıgen adaptör için C1a Uzatma Anahtar genişlikleri 5/16"/8 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için PC1b Uzatma Anahtar genişlikleri 3/8"/9,5 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için PC1b Uzatma Anahtar genişlikleri 7/16"/11 mm olan altıgen giriş şaftlı adaptörler için C1a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

26 232 Delik açma testereleri Bosch aksesuarları 11/12 Çoklu delik açma testereleri Çoklu delik açma testereleri Sert ve yumuşak ahşap, cilalı ahşaplar, kaplamalı suntalar, plastikler için uygun Boru geçişleri, havalandırma boruları ve vantilatör tesisatları, kumanda ve dağıtım kutusu buat delikleri için ideal Sertleştirilmiş dişlerle profesyonel kalite diş yapısı ve kesme sertliği uygulamaya göre uyarlanmıştır Uyarı: Ø 25 mm de tavsiye edilen devir sayısı: 1500 dev/dak, Ø 50 mm de: 800 dev/dak, Ø 100 mm de: 200 dev/dak 8 parçalı çoklu delik açma testeresi seti Kaba kesim ve hızlı delmeye izin veren diş yapısı. Ana gövdeye sabit bağlı giriş şaftı. Bu sayede optimum sağlamlık ve titreşimsiz çalışma Çalışma uzunluğu 27 mm C1a parçalı çoklu delik açma testeresi seti Orta hassaslıkta kesim sağlayan diş yapısı. Çalışma uzunluğu 18 mm C1a parçalı çoklu delik açma testeresi seti Orta hassaslıkta kesim sağlayan diş yapısı. Mandrene daha iyi oturabilmesi ve optimum çalışma için altıgen şaft. Çalışma uzunluğu 40 mm C1a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

27 Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri 233 Çoklu delik açma testereleri Çoklu delik açma testeresi Orta hassaslıkta kesim sağlayan diş yapısı. Gömülebilir lamba soketlerinde olduğu gibi, özellikle buat delmelerde uygundur. Çalışma uzunluğu 27 mm C1a Testere dişi Orta hassaslıkta kesim sağlayan diş yapısı. Özellikle priz ve dağıtım kutusu benzeri delik açmalar için uygundur. Giriş şaftı ana gövde ile sıkıca bağlı. Bu sayede optimum sağlamlık ve titreşimsiz çalışma. Çalışma uzunluğu 28 mm C1a parçalı çoklu delik açma testeresi seti Orta hassaslıkta kesim sağlayan, sertleştirilmiş diş yapısı. Uygun bir şekilde soğutulması halinde alüminyum ve bakır gibi demir olmayan metallerde de kullanılabilir. Ana gövdeye sabit bağlı altıgen şaft. Bu sayede optimum sağlamlık ve titreşimsiz çalışma. Çalışma uzunluğu 32 mm C1a parçalı çoklu delik açma testeresi seti Orta hassaslıkta kesim sağlayan, sertleştirilmiş diş yapısı. Uygun bir şekilde soğutulması halinde alüminyum ve bakır gibi demir olmayan metallerde de kullanılabilir. Ana gövdeye sabit bağlı altıgen şaft. Bu sayede optimum sağlamlık ve titreşimsiz çalışma. Çalışma uzunluğu 32 mm C1a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri 78 Aksesuarlar 208 Fiyat Listesi Ürün gamı: Her kullanım için uygun delik açma testeresi Uzman bayiler gücünü yetkin müşteri desteğinden alır. Bosch, bu yüzden her türlü uygulama için ideal bir profesyonel

Detaylı

Delme. Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi. Delme 3. Delme

Delme. Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi. Delme 3. Delme 3 Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi 4 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Metal matkap uçları Metal Çekme mukavemeti N/mm² Sertlik Rockwell Optimum delme ucu Optimum yiv açısı HSS-R DIN 338 HSS-R DIN 1897 HSS-G

Detaylı

Uygun delici uç için yol göstericiniz

Uygun delici uç için yol göstericiniz Delme Back 60 Delme Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Uygun delici uç için yol göstericiniz Bu servis sayfaları kullanıcı için yardımcı niteliğindedir. Konu, uygun elektrikli el aleti ile kullanım ve

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı.

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Dekupaj ve panter testereleri Genel bakış 487 İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Tilki kuyruğu bıçağının doğru seçimi kesme işleminin sonucunu büyük ölçüde etkiler. nin türü ve in özel

Detaylı

İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı

İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı Bosch aksesuarları 11/12 Dekupaj testereleri ve panter testereler Genel bakış 611 İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı Panter testere bıçağının doğru seçimi kesme işleminin sonucunu

Detaylı

Delik Testereleri 1.11

Delik Testereleri 1.11 » DELİK TESTERELERİ Delik Testereleri. -G delik testereleri RUKO -G uçlu delik testereleri el ve sütunlu matkaplarda kullanılabilir. Sütunlu matkapları çalıştırırken sadece el ile ilerlemeyi kullanınız.

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mart Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mart Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mart Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Dört Dörtlük Kampanya Mart ayı boyunca, Profesyonel Seri ürün grubundan fiyat listemizde bulunan tüm ürünlerimizden

Detaylı

ELMAS UÇLU ATLAMALI BG DİŞLİ AHŞAP DAİRE TESTERELERİ ELMAS UÇLU VE SOĞUTMA BOŞLUKLU ÇOKLU DİLME AHŞAP KESİM

ELMAS UÇLU ATLAMALI BG DİŞLİ AHŞAP DAİRE TESTERELERİ ELMAS UÇLU VE SOĞUTMA BOŞLUKLU ÇOKLU DİLME AHŞAP KESİM ELMAS UÇLU ATLAMALI BG DİŞLİ AHŞAP DAİRE TESTERELERİ 200 3.0 30 20 250 3.2 30 24 300 3.2 30 28 350 3.6 30 32 400 3.8 30 36 400 3.8 30 42 450 4.0 30 42 500 4.0 30 48 550 4.0 30 48 600 4.0 30 56 ELMAS UÇLU

Detaylı

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7" Adet HEA mm - 8" Adet 6

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7 Adet HEA mm - 8 Adet 6 TEKNiK A.Ş. İndüksiyonla Sertleştirilmiş Çeneler Krom Kaplı Özel Alaşımlı Çelik Ağız Kaymayı Önleyici, Ergonomik Tutma Kolu Ağır İşler ve Sürekli Kullanım HEA 443344 60 mm - 6" Adet 6 20 6 3,8 HEA 4433

Detaylı

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar YENİ! Darbeli somun sıkma makinesi ile yapılan çalışmalarda Standard Impact vidalama uçları ile karşılaştırıldığında en az 9 kez daha uzun

Detaylı

» KONİK SAC-BORU MATKAP UÇLARI

» KONİK SAC-BORU MATKAP UÇLARI » KONİK SABORU MATKAP UÇLARI Konik SacBoru Matkap Uçları Yeni RUKO yüksek performans konik sacboru matkap uçları sertleştirilmiş malzemeden BN bileme metodu ile elde edilir. BN (kübik bor nitrit kristali)

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

Metal matkap ucu setleri

Metal matkap ucu setleri YENİ! Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Metal matkap ucu setleri Impact Control HSS Metal matkap ucu seti Çalışma uzunluğu mm Toplam uzunluk mm 3165140 Impact Control HSS 8 li Set 2.0 60 24 2 608 577 146

Detaylı

Zımparalama ve polisaj 165. Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Dekupaj testeresi. bıçakları. Dekupaj testeresi bıçakları

Zımparalama ve polisaj 165. Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Dekupaj testeresi. bıçakları. Dekupaj testeresi bıçakları Zımparalama ve polisaj 165 Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi 166 Dekupaj testereleri Aksesuarlar 2016 Fiyat Listesi Her çeşit uygulama için, ideal dekupaj testeresi bıçağı Ahşap İşlenecek malzeme Ölçü maks.

Detaylı

Konik Sac-Boru Matkap Uçları

Konik Sac-Boru Matkap Uçları BlechschälBOHRER TUBE FORETS ONISHE PLADEBOR FRESE BROAS VRTÁKY WIERTŁA КОНУСНЫЕ BURGHIE KONİK STOPENJSKI GLADKA KÚPOS VAMZDŽIŲ AND SABORU ONIHE LEMEZFÚRÓ NA ONIQUES SVRDLA PARA ÓNIAS ŁUSZZENIOWE PT SHEET

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

Çalıştığımız Firmalar PITON BOYA DÜNY ASI. www.bgmindustrial.com

Çalıştığımız Firmalar PITON BOYA DÜNY ASI. www.bgmindustrial.com Çalıştığımız Firmalar PITON www.bgmindustrial.com 2 BOYA DÜNY ASI RHODIUS RS66 C24P-BF29 Taşlama Taşları Kullanımda çok yönlü! Taş ve dökme demir için taşlama diski. Taşlama veya çapak giderme yüzey örneğin,

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Max Grip vidalama uçları Ekstra sağlam oturuş ve son derece uzun kullanım ömrü

Max Grip vidalama uçları Ekstra sağlam oturuş ve son derece uzun kullanım ömrü Vidalama Back 236 Vidalama Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Küresel bir program Bosch nasıl yapıldığını gösterir. Her uygulama ve her vida için doğru ucu hazır bulunduran üniversal ve kapsamlı vidalama

Detaylı

Bosch: Hızlı Kesme için. Elmas Aksesuarları Programı.

Bosch: Hızlı Kesme için. Elmas Aksesuarları Programı. Bosch: Hızlı Kesme için. Elmas Aksesuarları Programı. YENİ! Güncellenmiş versiyon 2014 Kesme diskleri, elmas karot uçları, elmas delik açma uçları 2 Genel Bakış Bosch Aksesuar Aksesuar Programı Genel bakış

Detaylı

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00 Sipariş No EAN Kodu Model Ürün Tanımı Liste Fiyatı 2016-1 F0130290JM 8710364046850 290 Dremel Engraver Gravür Makinesi F0130200JC 8710364049691 200 Dremel 200 125 Watt El Motoru F0133000JC 8710364060870

Detaylı

Dekupaj ve panter testereleri

Dekupaj ve panter testereleri Dekupaj ve panter testereleri Back 562 Dekupaj testereleri ve panter testereler Genel bakış Bosch aksesuarları /2 Gri ahşap için Ürün ismi özellikleri tanımlar Özellikleri Bıçak kalitesi İyi ve düşük maliyetli

Detaylı

Metal matkap ucu setleri

Metal matkap ucu setleri 446 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Metal matkap ucu setleri Impact Control HSS Metal matkap ucu seti Çalışma uzunluğu mm Toplam uzunluk mm Impact Control HSS 8 li Set 2,0 60 24 2 608 577 146 8 881760 1

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Haziran Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Haziran Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Haziran Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Ürün Grupları (Mavi, Aksesuar, Ölçme Aletleri) 30 Gün Vade Kampanyası Haziran ayı boyunca Profesyonel Seri, Aksesuar ve Ölçme

Detaylı

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün.

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün. Delme, pnömatik delme, keskileme. Her uygulama için uygun ürün. Bosch elektrikli el aletleri işlerinizi gerçekleştirme konusunda size daima yardımcı olur. Vidalama ve delme işleri için mükemmel performansa

Detaylı

Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER

Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER 1934'ten beri Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER Kesici takımlar üretici Hulin'de 1934 yılında başladı. Firmanın kurucusu Josef Studenik, rmasının adını Testereler ve Aletler için İlk

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017.1 Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro

Detaylı

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS 2016 PSCS 10-3,6V İki pozisyonlu akülü tornavida / matkap 3,6 V akü LED çalışma lambası Üç kademeli akü kapasite göstergesi İki pozisyonlu vidalama

Detaylı

Delme. Delme 63. Keskiler. Keskiler

Delme. Delme 63. Keskiler. Keskiler Delme Delme 63 Aksesuarlar 2016 2013 Fiyat Listesi 64 % 100 Bosch: Yeni SDS-max yassı kesi RTec Sharp ve yeni SDS-max sivri keski RTec Speed Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi

Detaylı

Havalı Matkaplar, Kılavuz Çekmeler, Hava Motorları KILAVUZ

Havalı Matkaplar, Kılavuz Çekmeler, Hava Motorları KILAVUZ 2016 Havalı Matkaplar, Kılavuz Çekmeler, Hava Motorları 1. Çalışma Prensibi Matkaplar, kılavuz çekmeler ve paletli tip hava motorları aynı çalışma prensibine sahiptir. Rotorlu (vane) motor ve dişli kutusu

Detaylı

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7" Adet HEA mm - 8" Adet 6. Ürün Kodu İçerik Birim

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7 Adet HEA mm - 8 Adet 6. Ürün Kodu İçerik Birim TEKNiK A.Ş. İndüksiyonla Sertleştirilmiş Çeneler Krom Kaplı Özel Alaşımlı Çelik Ağız Kaymayı Önleyici, Ergonomik Tutma Kolu Ağır İşler ve Sürekli Kullanım HEA 443344 60 mm - 6" Adet 6 20 6 3,8 HEA 44335

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303 Vidalama uçları 304 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Yeni Impact Control Vidalama Uçları: Zor kuşullarda bile son derece dayanıklı Yeni Impact Control Vidalama

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR 121 TORNAVİDALAR VE ALTİKÖŞE ANAHTARLAR güçlü - kararlı - kesin - aşınmaya dayanıklı... mükemmel bir güç aktarımı ile Bunlar EDORE'nin yeni tornavida serisi Power-rip

Detaylı

Bir malzemeye talaş kaldırma yoluyla dairesel delik oluşturma işlemi, mekanik ayırma işlemleri grubuna girer. Bu deliği

Bir malzemeye talaş kaldırma yoluyla dairesel delik oluşturma işlemi, mekanik ayırma işlemleri grubuna girer. Bu deliği delme delme Bir malzemeye talaş kaldırma yoluyla dairesel delik oluşturma işlemi, mekanik ayırma işlemleri grubuna girer. Bu deliği oluşturma işlemine de delme denir. Ayırt edici özellik olarak, kör delik

Detaylı

Hassasiyetin peşinde.

Hassasiyetin peşinde. Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi. Hassasiyetin peşinde. Bosch'un dekupaj testereleri. Universal Compact Generation Universal Bosch'tan nesil Compact dekupaj testereleri., Universal veya size uygun

Detaylı

T.C.T. tungsten carbide holesaw ELMAS UÇLU UZUN TİP PANÇ METAL - SAC PASLANMAZ- SUNTA FİBER PLASTİK- ÇİNKO BAKIR

T.C.T. tungsten carbide holesaw ELMAS UÇLU UZUN TİP PANÇ METAL - SAC PASLANMAZ- SUNTA FİBER PLASTİK- ÇİNKO BAKIR T.C.T. tungsten carbide holesaw ELMAS UÇLU UZUN TİP PANÇ METAL - SAC PASLANMAZ- SUNTA FİBER PLASTİK- ÇİNKO BAKIR Soapstone crayon chalk for welding Textile marker 2000 ISIYA DAYANIKLI KAYNAK TEBEŞİRLERİ

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri 108 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 109 Frezeler, planyalar ve zımpara makineleri gözle görülür derecede iyi sonuçlar için Profesyonel yüzey işlemenin anlamı: frezelemede

Detaylı

Daire testere bıçakları

Daire testere bıçakları 228 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Üretim uzmanlığı Yenilikçi araştırma ve geliştirme Üst düzey performanslı n üretildiği dün- Kesici aletler için modern araştırma ve geliştirme yanın en büyük daire testere

Detaylı

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni bir boyut Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE YENİ! Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Kompakt tasarım ve düşük ağırlık sayesinde optimum

Detaylı

Delme. Delme 55. Keskiler. Keskiler

Delme. Delme 55. Keskiler. Keskiler Delme Delme 55 Aksesuarlar 2016 2013 Fiyat Listesi 56 % 100 Bosch: Yeni SDS-max yassı kesi RTec Sharp ve yeni SDS-max sivri keski RTec Speed Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi

Detaylı

CAM DELME TAKIMLARI VE EKİPMANLARI

CAM DELME TAKIMLARI VE EKİPMANLARI CAM DELME TAKIMLARI VE EKİPMANLARI Kullanım Önerileri: -Takımları temiz tutun, Kullanımdan sonra takımlardaki cam parçalarını ve tozlarını yıkayıp temizleyin, hafifçe yağlayın. -Matkaplarınızı köreldiği

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311 Vidalama uçları 314 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Impact Control vidalama uçları ve somunları Darbeli somun sıkma ve vidalama makineleriyle kullanıma uygun

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri Lokasyonlar

Bosch Elektrikli El Aletleri Lokasyonlar Bosch Elektrikli El Aletleri Lokasyonlar Amerika (3500) ABD Meksika Brezilya Avrupa (8500) Almanya sviçre ngiltere talya Macaristan Rusya Asya/Pasifik (5500) Çin Hindistan Malezya Semboller ve Anlamları

Detaylı

Hassas kesimler. için mükemmel.

Hassas kesimler. için mükemmel. Hassas kesimler için mükemmel. Sabit cihazlar PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S ve dekupaj testereleri için kesme tezgahı PLS 300 ve Bosch un fayans kesicisi PTC 1 ile hiç olmadığı kadar hassas kesmek. Daha

Detaylı

HSS Matkaplar. Delme. Matkap ucu Tip UNI TiN, DIN 340 uzun 24. Diş. Tornalama. Frezeleme. Tutucu sistemler. Delme. Sayfa

HSS Matkaplar. Delme. Matkap ucu Tip UNI TiN, DIN 340 uzun 24. Diş. Tornalama. Frezeleme. Tutucu sistemler. Delme. Sayfa Delme Matkaplar Matkap ucu Tip UI, DI 340 uzun 24 Diş 10xD ye kadar olan deliklerin matkapla delinmesinde ilk tercih, Üniversal, -E kaplamalı ve kendinden merkezlemeli matkap ucu. Mükemmel fiyat-performance

Detaylı

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme 90 Profesyonel elektrikli el aletleri ve metal işleme Profesyonel elektrikli el aletleri 91 Başarı formülü: daha uzun kullanım süresi, daha rahat kullanım Bosch'un büyük ve avuç taşlama makineleri, güçlü

Detaylı

KIRICI VE DELİCİ MATKAP

KIRICI VE DELİCİ MATKAP KIRICI VE DELİCİ MATKAP MODEL RTM232 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 3 4 5 1 6 2 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. YAN SAP 3. KIRICI DELİCİ SEÇİM ANAHTARI 4. YAĞ KAPAĞI 5. ANAHTAR 6. DEVİR AYARI NOT: BU ÜRÜN

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

Elmas kesme taşlama ve delme. Elmas kesme. taşlama ve delme

Elmas kesme taşlama ve delme. Elmas kesme. taşlama ve delme 90, Aksesuarlar 207 Fiyat Listesi Best for Metal 2si arada elmas disk ile Metal & Plastik borularda kesme & taşlama Kullanıcı Avantajları Hızlı Kesim Elmas kesicilerin gücü sayesinde daha hızlı kesimler.

Detaylı

PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER

PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER t ÖRNEK ELMAS DIAMOND TOOLS PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER www.ornekelmas.com.tr TAŞ SEKTÖRÜNDE İYİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN KALİTE ORTAĞINIZ Firmamız; doğaltaş sektöründe öncesi daha eskilere dayanan

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mayıs Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mayıs Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mayıs Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Alım Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm profesyonel seri el aletlerinde palet adetlerinde alımlara %5 iskonto,

Detaylı

Özel matkap uçları. 88 DELİCİ ve KESİCİ TAKIMLAR

Özel matkap uçları. 88 DELİCİ ve KESİCİ TAKIMLAR ÖZEL MATKAP UÇLARI 02 Özel matkap uçları Punta Kaynak Frezesi Puntalanmış metal plakaları biririnden ayırmak içindir. Freze ucu çift taraflı kullanılabilir ve değiştirilebilir. Ayarlama vidasıyla freze

Detaylı

» AHŞAP MATKAP UÇLAR

» AHŞAP MATKAP UÇLAR » AHŞAP MATKAP UÇLAR Ahşap matkap uçlar Krom Vanadyum Çeliğinden Ahşap Matkap Uçları Uygulamalar: yumusak ahsap, sert ahsap, sert tahtalar ve kaplama ahsabini delmek içindir. Krom Vanadyum Çeliğinden Burgu

Detaylı

%37 %10 İLAVE İSKONTO. El Aletleri ve Aksesuarları Ürünlerinde Kampanya%30. Kampanya dönemi sonuna kadar İSKONTO. Ayrıca; İSKONTO

%37 %10 İLAVE İSKONTO. El Aletleri ve Aksesuarları Ürünlerinde Kampanya%30. Kampanya dönemi sonuna kadar İSKONTO. Ayrıca; İSKONTO El Aletleri ve Aksesuarları Ürünlerinde Kampanya%30 Kampanya dönemi sonuna kadar EL ALETLERİ nde 5.000t ile 20.000t arası alımlarda; AKSESUARLAR da 2.500t ile 5.000t arası alımlarda; %5 EL ALETLERİ nde

Detaylı

2 Karbür Matkaplar 2 3. 2 Karbür Matkaplar Sayfa. 12 HSS-Frezeler. 17 Mengeneler. Teknisyenler için yeni ürünler. HSS Matkaplar. Takma Uçlu Matkaplar

2 Karbür Matkaplar 2 3. 2 Karbür Matkaplar Sayfa. 12 HSS-Frezeler. 17 Mengeneler. Teknisyenler için yeni ürünler. HSS Matkaplar. Takma Uçlu Matkaplar 1 HSS Matkaplar Teknisyenler için yeni ürünler Delme 2 Karbür Matkaplar 2 3 Takma Uçlu Matkaplar 2 Karbür Matkaplar Soğutma Kanallı Karbür Matkaplar, TB 20 ve TB 30 Ürün ilavesi 42-43 4 5 Raybalar ve havşa

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

Verimliliğiniz İçin YG 1 KESİCİ TAKIMLAR SAN VE TİC.LTD. ŞTİ. YÜKSEK PERFORMANSLI ÜRÜNLER En İyi Seçimler YG-1 ÜRÜNLERİ HIZLI ARAMA

Verimliliğiniz İçin YG 1 KESİCİ TAKIMLAR SAN VE TİC.LTD. ŞTİ. YÜKSEK PERFORMANSLI ÜRÜNLER En İyi Seçimler YG-1 ÜRÜNLERİ HIZLI ARAMA YG-1 ÜRÜNLERİ HIZLI ARAMA YÜKSEK PERFORMANSLI ÜRÜNLER En İyi Seçimler Verimliliğiniz İçin YG 1 KESİCİ TAKIMLAR SAN VE TİC.LTD. ŞTİ. Tavukçuyolu Cad. No:279, Yukarı Dudullu Mahallesi, Ümraniye / İstanbul,

Detaylı

Elmas kesme taşlama ve delme. Elmas kesme. taşlama ve delme

Elmas kesme taşlama ve delme. Elmas kesme. taşlama ve delme 96, Aksesuarlar 207 Fiyat Listesi Best for Metal 2si arada elmas disk ile Metal & Plastik borularda kesme & taşlama Kullanıcı Avantajları Hızlı Kesim Elmas kesicilerin gücü sayesinde daha hızlı kesimler.

Detaylı

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ FEL

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ FEL ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ FEL KEN MARKA Hilti nedir, Kırıcı-Delici ile Matkap Farkı ve Kullanımı Kırıcı-delici (hilti matkap) ile klasik matkap arasındaki farkları incelediğimiz bu yazımızda, hilti matkap

Detaylı

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler 122 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 123 Bosch'un profesyonel testereleri: Performans ve hassasiyette en yüksek standart Bosch'un testereleri performans, hassasiyet

Detaylı

Kesme ve Delme. Tek kaynaktan geniş seçenek. Dayanıklı tasarımlar. Model

Kesme ve Delme. Tek kaynaktan geniş seçenek. Dayanıklı tasarımlar. Model Kesme ve Delme Tek kaynaktan geniş seçenek. Dayanıklı tasarımlar. Tip Kapasite No inç. mm Sayfa El Testereleri ve Bıçaklar 5 18 455 6.2 Gönye Testereler 2 6.3 Tilki Kuyruğu Testereler 530-2 Tilki Kuyruğu

Detaylı

İmalat Teknolojileri. Dr.-Ing. Rahmi Ünal. Talaşlı İmalat Yöntemleri

İmalat Teknolojileri. Dr.-Ing. Rahmi Ünal. Talaşlı İmalat Yöntemleri İmalat Teknolojileri Dr.-Ing. Rahmi Ünal Talaşlı İmalat Yöntemleri 1 Kapsam Talaşlı imalatın tanımı Talaş kaldırmanın esasları Takımlar Tornalama Frezeleme Planyalama, vargelleme Taşlama Broşlama Kaynak

Detaylı

ÇAPAK ALMA RASPALARI TEKNİK BİLGİLER ÇAPAK ALMA RASPA SETİ KOD İÇERİK FİYAT KODU D-SD GÖVDE 3 BIÇAK C-10, C-20 VE C-30 RCP-34034 KORE

ÇAPAK ALMA RASPALARI TEKNİK BİLGİLER ÇAPAK ALMA RASPA SETİ KOD İÇERİK FİYAT KODU D-SD GÖVDE 3 BIÇAK C-10, C-20 VE C-30 RCP-34034 KORE TEKNİK BİLGİLER Çapak, işleme sonrası ürün kenarlarında kalmış istenmeyen metal parçalarıdır. Bu nedenle çapak alma makinaları ya da talaş kaldırma yöntemi ile çapak temizleme işlemi yapılması gerekmektedir.

Detaylı

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi Yeni ürünler 2017.1 İÇİNDEKİLER SOLİD KARBÜR MATKAPLAR 4 5 5 Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi R6011 Karbür pilot matkap R7131 Karbür kılavuz hazırlık matkabı YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

Detaylı

Sipariş Numarası. 2016 / 1 Liste Fiyatı. Sayfa No. 11 2607018400 Metal Matkap Uçları HSS-R 1*34 mm 10'lu Paket 12,90

Sipariş Numarası. 2016 / 1 Liste Fiyatı. Sayfa No. 11 2607018400 Metal Matkap Uçları HSS-R 1*34 mm 10'lu Paket 12,90 Sayfa No Sipariş Numarası Segment Ürün Tanımı 2016 / 1 Liste Fiyatı 11 2607018400 Metal Matkap Uçları HSS-R 1*34 mm 10'lu Paket 12,90 11 2608596551 Metal Matkap Uçları HSS-R 1,1*36 mm 10'lu Paket 16,70

Detaylı

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ MXP2520 150 $ MXP2520D Max-Extra Darbeli Akülü Matkap Vidalama 164 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik Mandren Aliminyum Taşıma Çantalı MXP1852 117 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ-2

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ-2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ-2 AMAÇ Bu faaliyette verilecek bilgiler doğrultusunda, uygun atölye ortamında, standartlara ve elektrik iç tesisleri yönetmeliğine uygun olarak, kablo döşeme malzemelerini

Detaylı

Ürün bilgileri. Sert metalden oluşan (karbür) kalıpçı freze uçları Yüksek performanslı, güçlü ve istikrarlı kesme kenarı dayanıklılığı sağlar.

Ürün bilgileri. Sert metalden oluşan (karbür) kalıpçı freze uçları Yüksek performanslı, güçlü ve istikrarlı kesme kenarı dayanıklılığı sağlar. Frässtifte ROTARY FRAISES FREESSTIFTEN FRÆSESTIFTER FRESAS PUNTE PINOS KOLÍKOVÉ FREZY БОРФРЕЗЫ FREZE KALIPÇI ROTO TURBÓMARÓK GALINĖS GLODALA REZKARJI PARA BIAX TRZPIENIOWE DI FREZE BURRS LIMES FREZOS FRESATURA

Detaylı

Bisiklet garajı Bikeport

Bisiklet garajı Bikeport Bisiklet garajı Bikeport Rüzgar ve kötü hava şartlarına karşı koruma. Bisiklet garajı Bikeport Bisikletinizi her defasında bodruma veya kilere taşımaktan bıktınız mı? Kendi kendinize monte edebileceğiniz

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Ürün Kampanyası Temmuz ayı boyunca, fiyat listemizde bulunan tüm Profesyonel Seri El Aletlerinden yapacağınız

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Kullanıcı Odaklı Kırıcı & Kırıcı-Delici Kampanyası Müşterilerinizin aşağıdaki ürünlerden yapacağı her alımlarında

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

İÇİNDEKİLER 4-5 DARBESİZ MATKAPLAR 48-49 HAVALI DÖŞEME / ÇİVİ ÇAKMA MAKİNALARI 6-7 DARBELİ MATKAPLAR 8-9 VİDALAMALAR / SOMUN SIKMALAR 10-11 LITHIUM TAŞLAMA / KIRICI - DELİCİ 12-13 AKÜLÜ VİDALAMALAR 50-53

Detaylı

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah.

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah. Akülüler AKÜLÜ DELME V DALAMA DS 12DVF3A, 2.0 Ah / 26 Nm 2.0 Ah, 2.0 Ah Ni-Cd akü tork + delme kademesi - tork kademesi; 1-6 Nm tork aral - delme kademesi; 26 Nm max. tork 10 mm anahtars z mandren, sa

Detaylı

194 Keskileme Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12. % 100 Bosch: Yeni yassı keski SDS-max RTec Sharp ve yeni sivri keski SDS-max RTec Speed

194 Keskileme Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12. % 100 Bosch: Yeni yassı keski SDS-max RTec Sharp ve yeni sivri keski SDS-max RTec Speed Keskileme Back 194 Keskileme Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 % 100 Bosch: Yeni yassı keski SDS-max RTec Sharp ve yeni sivri keski SDS-max RTec Speed Bosch aksesuarları 11/12 Keskileme Genel bakış

Detaylı

www.apaki.com apaki@apaki.com

www.apaki.com apaki@apaki.com C 24 S BF SC Taşlama Taşları 203 Bombeli Tip 27 0 x 6.4 x 22 700 C 24 S BF 5 30 8694997007 5,05 5 x 6.4 x 22 730 C 24 S BF 75 8694997305 5,05 x 6.4 x 22 7 C 24 S BF 86949974 6,74 x 6.4 x 22 7 C 24 S BF

Detaylı

hırdavat ürünleri. KATALOĞU

hırdavat ürünleri. KATALOĞU teknik hırdavat ürünleri. 2 //97 1/2 12 PARÇA LOKMA SOKET TAKIMI 112. //9701 1/4 22 PCS KUTULU LOKMA TAKIMI 145. //9702 1/4 25 PCS KUTULU LOKMA TAKIMI 124. 3 //9703 1/4 27 PCS KUTULU LOKMA TAKIMI 140.

Detaylı

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Dilimleme için uygun donanıma sahip CoroCut QD, piyasadaki en güçlü ve en gelişmiş kesme ve kanal açma takımıdır. Herhangi bir tezgah tipi ile tüm malzemelerde

Detaylı

Orijinal Ağır Tip Boru Anahtarı

Orijinal Ağır Tip Boru Anahtarı Kelepçeleme lar Orijinal Ağır Boru ı Dünyanın lider boru anahtarı üreticisi RIDGID, günümüzde her uygulamaya uygun tip ve boyutta milyonlarca anahtar üretmektedir. Şu andaki tüm RIDGID anahtarlarının atası

Detaylı

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ 1 3 4 5 7 6 2 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ MANDRENİ 2. İLAVE SAP 3. DERİNLİK MESNEDİ SIKIŞTIRMA VİDASI 4. DARBELİ / DARBESİZ SEÇİM ANAHTARI

Detaylı

Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r. Son. Dokunuş. S H A V I V S p o t l i g h t

Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r. Son. Dokunuş. S H A V I V S p o t l i g h t Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r Son Dokunuş S H A V I V S p o t l i g h t En Yeni Ürünler Havşa kitleri Her bir kit 3 farklı boyutta solid HSS havşa raspası içerir ve çok geniş aralıklardaki

Detaylı

Kavramlar ve açılar. temel bilgiler. Yan kesme ağzı. ana kesme ağzı. = helis açısı. merkez boşluk açısı Yan kesme kenarı

Kavramlar ve açılar. temel bilgiler. Yan kesme ağzı. ana kesme ağzı. = helis açısı. merkez boşluk açısı Yan kesme kenarı temel bilgiler Kavramlar ve açılar Yan kesme ağzı ana kesme ağzı α P = ana kesme kenarı boşluk açısı β H = ana kesme kenarı kama açısı γ P = ana kesme kenarı talaş açısı α O = yan kesme kenarı boşluk açısı

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

» VİDA-Dİş tamir takimlari

» VİDA-Dİş tamir takimlari » VİDA-Dİş tamir takimlari Vida Dişi Yenileme Bıçağı RUKO dış ve iç vida dişi yenileme bıçağı ile, hasara uğramış vida, somun dişleri kolayca ve düşük maliyetle tamir edilebilir. Örneğin; Bakım onarım,

Detaylı

Elmas kesme taşlama ve delme

Elmas kesme taşlama ve delme Elmas kesme taşlama ve delme Back 274 Elmas kesme, taşlama ve delme Genel bakış Bosch aksesuarları /2 Kullanıma odaklanma: Yeni yapılandırılmış komple program Bosch aksesuarları /2 Elmas kesme, taşlama

Detaylı

HSS alanında etkinlik

HSS alanında etkinlik New Haziran 2017 Talaşlı imalat da yenilikler HSS alanında etkinlik Yeni HSS-E-PM UNI matkabı, HSS ile VHM arasındaki boşluğu dolduruyor TOTAL TOOLING=KALITE x SERVIS 2 WNT Önasya Kesici Takımlar San.

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4 Diş Açma Elektrikli Diş Açma 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: /8 - /4 Motor: Universal, geri döndürülebilir 020 W motor ~ 25-60 Hz. Anahtar: Ağır iş, pedal tipi, emniyet kilitlemeli anahtar.

Detaylı

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası Küçük bir karmaşa. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Büyük bir övgüyü hak ediyor. Make it your home. Akülü darbeli delme/vidalama makinesi PSB 10,8

Detaylı

Double Mill DM4 JD TAKIM MAKINA TIC.LTD.STI. YENİ NESİL FREZE. Nr. 194/2013-TR MK 2015 MP 6025

Double Mill DM4 JD TAKIM MAKINA TIC.LTD.STI. YENİ NESİL FREZE.   Nr. 194/2013-TR MK 2015 MP 6025 Nr. 194/2013-TR JD TAKIM MAKINA TIC.LTD.STI. Double Mill DM4 YENİ NESİL FREZE MK 2015 MP 6025 DM4: ÇOK AMAÇLI BİR FREZE SİSTEMİ OLAN DM4, 4 KESME KÖŞESİ OLAN VE ÇİFT TARAFLI KULLANILABİLEN ELMAS UÇLARLA

Detaylı

İmalat Teknolojileri. Dr.-Ing. Rahmi Ünal. Talaşlı İmalat Yöntemleri malzemebilimi.net

İmalat Teknolojileri. Dr.-Ing. Rahmi Ünal. Talaşlı İmalat Yöntemleri malzemebilimi.net İmalat Teknolojileri Dr.-Ing. Rahmi Ünal 1 Talaşlı İmalat Yöntemleri malzemebilimi.net Kapsam Talaşlı imalatın tanımı Talaş kaldırmanın esasları Takımlar Tornalama Frezeleme Planyalama, vargelleme Taşlama

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

Ürün Yenilikleri. Atölye Ekipmanları IV / HWS 400 ve HWS 402 Mengeneler. CD katalog Çevrim içi katalog

Ürün Yenilikleri. Atölye Ekipmanları IV / HWS 400 ve HWS 402 Mengeneler. CD katalog Çevrim içi katalog Ürün Yenilikleri Atölye Ekipmanları IV / 2015 CD katalog 5.9.1.0 Çevrim içi katalog Meusburger standart parçaların lider bir üreticisi ve kalıp yapımı için de güvenilir bir partnerdir. Aynı zamanda atölye

Detaylı

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG Küçük panolar Polikarbonat kutular PK Polikarbonat kutular PK...24...27 Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA...28...29 Terminal kutuları KL Terminal kutuları KL...30 E-Box EB E-Box EB...34

Detaylı

» ÇAPAK TEMİZLEME PROGRAMI

» ÇAPAK TEMİZLEME PROGRAMI » ÇPK TEMİZLEME PROGRMI Çapak Temizleme Unigrat "Üniversal Saplı", en son ergonomik araştırmalara uygun olarak tasarlanmıştır. Tek elle kullanım Kilitleme başlığı ürünü tuttuğunuz elindeki parmaklarınızla

Detaylı