Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı"

Transkript

1 Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Temmuz Ayı Kampanya Kitapçığı

2 Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Ürün Kampanyası Temmuz ayı boyunca, fiyat listemizde bulunan tüm Profesyonel Seri El Aletlerinden yapacağınız tüm alımlarınızda %3 iskonto! Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyamız stoklarımızla sınırlıdır. Fiyat listemizde bulunmayan ürünler, setli ürünler bu kampanyaya dahil değildir.

3 Ölçme Aletleri Ürün Grubu Profesyonel Seri Lazerli Uzaklık Ölçer Kampanyası Temmuz ayı boyunca tüm Profesyonel Seri Lazerli Uzaklık Ölçer (GLM) alımlarınızda ilave %4 iskonto! Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyamız stoklarımızla sınırlıdır. *Kampanya sadece fiyat listesinde bulunan ürünler için geçerlidir.

4 Ölçme Aletleri Ürün Grubu Connectivity Kampanyası Temmuz ayı boyunca aşağıdaki Bluetooth bağlantılı ürünlere %6 iskonto* uygulanacaktır! PLR 30 C Sipariş No: PLR 50 C Sipariş No: GLM 100 C Sipariş No: Sayılar artık kafanızı karıştırmasın! Bosch PRL Measure & Go ve GLM Floor Plan uygulamaları ile ölçülerinizi kaydedin. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyamız stoklarımızla sınırlıdır. *Kampanya sadece fiyat listesinde bulunan ürünler için geçerlidir. *Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

5 Ölçme Aletleri Ürün Grubu Optik Nivelman Kampanyası Temmuz ayı boyunca tüm Profesyonel Seri Optik Nivelman (GOL) alımlarınızda ilave %4 iskonto*! *Kampanya sadece fiyat listesinde bulunan ürünler için geçerlidir. Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

6 Ölçme Aletleri Ürün Grubu Tarama Cihazları Kampanyası Temmuz ayı boyunca tüm Profesyonel Seri ve Hafif Hizmet Tarama Cihazları (GMS, D-Tect, GOS, PMD, PTD) alımlarınızda ilave %4 iskonto*! *Kampanya sadece fiyat listesinde bulunan ürünler için geçerlidir. Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

7 Ölçme Aletleri Ürün Grubu Stand Kampanyası Temmuz ayı boyunca aşağıdaki ürünlerden seçeceğiniz minimum 7 farklı ürün alımlarınızda; mevcut iskontonuza ilave % 3 iskonto ve 58 cm genişliğinde stand hediye! Sipariş no Ürün Liste Fiyatı EUR GLM GLM 100 C GLL BM 1 Mıkn.Sabitleme Aparatı GLL 3-80 P + BT 150 Tripod GOL 26 D (BT 160 Tripod + GR 500 Mira) GMS 100 M PLR PLR PLL 2 SET PMD PTD Paketimiz stoklarla sınırlı olup, içeriğinde değişiklik yapılamayacaktır. Sipariş için satış temsilciniz ile iletişime geçmeniz rica olunur. Diğer kampanyalar bu kampanyamıza dahil değildir ve her üründen sadece birer adet için geçerlidir. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

8 Aksesuar Ürün Grubu Panter Testere Bıçakları Kampanyası Temmuz-Ağustos-Eylül ayları boyunca Panter Testere Bıçakları ürün gamından geçilecek her siparişe %10 ilave iskonto! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

9 Aksesuar Ürün Grubu Dekupaj Testeresi Bıçakları Kampanyası Temmuz-Ağustos ayları boyunca Dekupaj Testeresi Bıçakları ürün gamından geçilecek her siparişe %10 ilave iskonto! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

10 Aksesuar Ürün Grubu Delik Açma Testereleri Kampanyası Temmuz-Ağustos ayları boyunca, Progressor for Wood and Metal serisi siparişlerinize ilave %15 iskonto! Sheet-Metal serisi siparişlerinize ilave %10 iskonto! Bi-Metal serisi siparişlerinize ilave %7 iskonto! Delik açma testeresi adaptörlerinden geçilecek siparişlerinize ilave %5 iskonto! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

11 Aksesuar Ürün Grubu Silindir ve Altıgen Şaftlı Beton Matkap Uçları Kampanyası Temmuz-Ağustos ayları boyunca Silindir ve Altıgen Şaftlı Beton Matkap Uçlarından geçilecek her siparişe %10 ilave iskonto! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

12 Aksesuar Ürün Grubu Sistem Aksesuarları Kampanyası Temmuz-Ağustos ayları boyunca, Sistem Aksesuarları ürün gamından, tek seferde geçilecek net 500 TL ve üzeri siparişlere %7 ilave iskonto! Fiyat listemizdeki ürünler için geçerlidir. Hawera çizgi kalemi dahil değildir. Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

13 Aksesuar Ürün Grubu Metal Matkap Uçları Kampanyası Tüm silindirik şaftlı metal matkap uçları alımlarınızda %35 ilave iskonto HSS-R HSS-G HSS-Co HSS-TiN Haddeli Taşlanmış Altın Seri Titanyum Kaplama *Bu kampanyamız bir sonraki duyurumuza kadar geçerlidir. Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

14 Aksesuar Ürün Grubu Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Kampanyaları Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Özel Bayi Koşulları Temmuz ayı boyunca Kesme-Taşlama diskleri ve Flap disklerde; Standart bayi fatura altı iskontosu %19 yerine %31 iskonto BSS bayi fatura altı iskontosu %21 yerine %33 iskonto Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Vade Kampanyası Temmuz ayı boyunca kesme-taşlama diskleri ve flap disk alımlarınızda her siparişinize 90 gün VADE uygulanacaktır. Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Bedelsiz Makina Kampanyası Temmuz ayı boyunca aksesuar ürün grubundan; Tek seferde geçilecek her TL lik net siparişe 1 adet GWS bedelsiz! Tek seferde geçilecek her TL lik net siparişe 3 adet GWS bedelsiz! *Siparişler tek seferde geçilmek zorundadır. *Palet kampanyası ayrıca geçerlidir. *Net fiyat kampanyaları ile bu kampanya birleştirilemez. *Kampanyamız bedelsiz makine stoklarımız ile sınırlıdır. Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Kampanyası Temmuz ayı boyunca aksesuar ürün grubundan; Aynı üründen, 1 palet adedinde tek seferde geçilecek siparişlerde %3 ilave iskonto uygulanacaktır. *Siparişler tek seferde geçilmek zorundadır. *Siparişlerin extranetten geçilmesi gerekmektedir. *Net fiyat kampanyaları ile bu kampanya birleştirilemez. Kesme-Taşlama Diskleri ve Flap Diskler Prim Kampanyası Kesme-taşlama diskleri ve flap disklerde çeyrek bazında toplam olarak; TL ve üzeri alımlarınızda %3 ilave prim TL ve üzeri alımlarınızda %5 ilave prim TL ve üzeri alımlarınızda %8 ilave prim Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

15 Hafif Hizmet Ürün Grubu Matkap ve Kırıcı-Delici Kampanyası Temmuz ayı boyunca yeşil ürün grubu Matkap ve Kırıcı-Delici ürünlerinden yapacağınız her bir adet alıma ilave %4 iskonto! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

16 Hafif Hizmet Ürün Grubu Li-ion Kampanyası Temmuz ayı boyunca, Yeşil Ürün Grubuna dahil Li-ion akülü ürünlerden yapacağınız her 1 adet alıma ilave %5 iskonto! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

17 Hafif Hizmet Ürün Grubu Paket Alım Kampanyası Temmuz ayı boyunca tek seferde yapacağınız, her net TL tutarındaki alımınıza, 72 değerindeki PSR 14,4 V NiCd Tek Akülü Vidalama HEDİYE! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

18 Bahçe Aletleri Ürün Grubu Genel Kampanya Temmuz ayı boyunca bahçe aletleri ürün grubundan yapacağınız tüm alımlarınızda ilave %5 iskonto! Her TL tutarındaki siparişlerinize 1 adet ISIO3 Topiari Makası Hediye! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

19 Bahçe Aletleri Ürün Grubu Segment Kampanyası Temmuz ayı boyunca çit kesme segmentinden yapacağınız her alımda genel kampanyaya ilave 1 adet 9 değerindeki Bakım Spreyi Hediye! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

20 Bahçe Aletleri Ürün Grubu Segment Kampanyası I Temmuz ayı boyunca akülü bahçe aletlerinden yapacağınız her alımlarda genel kampanyaya ilave %3 iskonto! Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. Kampanyamız tarihleri arasında geçerlidir.

21 Genel Ürün Kampanyası Temmuz ayı boyunca tüm MASTERS ürünlerinde İlave %10 iskonto uygulanacaktır. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

22 Fırsat Kampanyası Temmuz ayı boyunca MASTERS Watt Kırıcı/Delici ilave %20 iskonto ile satışta! SKIL MASTERS 1765MA 950 Watt Kırıcı/Delici Sipariş No : F MA Liste Fiyat : 97 Genel ürün kampanyası bu ürün için geçerli değildir. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

23 Genel Ürün Kampanyası Temmuz ayı boyunca tüm SKIL ürünlerinde ilave %7 iskonto uygulanacaktır. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

24 Fırsat Kampanyası I SKIL MASTERS ve SKIL Boya Karıştırıcılarında Ağustos sonunda kadar aşağıdaki özel fiyatlar uygulanacaktır. SKIL 1200 Watt Boya ve Harç Karıştırıcı Sipariş No : F AA Liste Fiyatı: 132 NET FİYAT: 152 TL SKIL 1400 Watt Boya ve Harç Karıştırıcı Sipariş No : F AA Liste Fiyatı: 139 NET FİYAT: 218 TL SKIL MASTERS 1400 Watt Boya ve Harç Karıştırıcı Sipariş No : F MA Liste Fiyatı: 186 NET FİYAT: 259 TL SKIL MASTERS 1600 Watt Boya ve Harç Karıştırıcı Sipariş No : F MA Liste Fiyatı: 217 NET FİYAT: 294 TL Genel ürün kampanyası bu ürünler için geçerli değildir. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, Ağustos 2015 sonuna kadar geçerlidir.

25 Fırsat Kampanyası II Temmuz ayı boyunca aşağıdaki SKIL ürünlerinden, her 5 adet alıma 1 adet BEDELSİZ! SKIL 850 Watt Kırıcı/Delici SDS + 2,8 Joule Sipariş No : F AA Liste Fiyatı: 89 SKIL 380 Watt Dekupaj Testere Sipariş No : F AA Liste Fiyatı: 34 SKIL 600 Watt Kırıcı/Delici Çanta + SDS Adaptörü + 3 Parça Uç Sipariş No : F AE Liste Fiyatı: 69 SKIL 710 Darbeli Matkap 3 Parça Taş Matkap Ucu Sipariş No : F AA Liste Fiyatı: 42 Genel ürün kampanyası bu ürünler için geçerli değildir. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

26 Genel Ürün Kampanyası Temmuz ayı boyunca tüm SKIL Bahçe ürünlerinde ilave %12 iskonto uygulanacaktır. Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

27 Genel Ürün Kampanyası Temmuz ayı boyunca tüm DREMEL ürünlerinde ilave %5 iskonto! Kampanyamız stoklarla sınırlı olup, tarihleri arasında geçerlidir.

28 EXTRANET İ ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYIN! GÜNÜN YILDIZI

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Haziran Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Haziran Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Haziran Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Ürün Grupları (Mavi, Aksesuar, Ölçme Aletleri) 30 Gün Vade Kampanyası Haziran ayı boyunca Profesyonel Seri, Aksesuar ve Ölçme

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mart Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mart Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mart Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Dört Dörtlük Kampanya Mart ayı boyunca, Profesyonel Seri ürün grubundan fiyat listemizde bulunan tüm ürünlerimizden

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mayıs Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mayıs Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Mayıs Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Alım Kampanyası Mayıs ayı boyunca tüm profesyonel seri el aletlerinde palet adetlerinde alımlara %5 iskonto,

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Kullanıcı Odaklı Kırıcı & Kırıcı-Delici Kampanyası Müşterilerinizin aşağıdaki ürünlerden yapacağı her alımlarında

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Kasım Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Kasım Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Kasım Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Şampiyon Takım Kampanyası * maks.250 adet * maks.5 adet GBH 2-26 DRE 0 611 253 703 İskonto: %20 GSH 5 CE 0 611

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Eylül Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Eylül Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Eylül Ayı Kampanya Kitapçığı Eylül Kampanyaları MAVİ Profesyonel Seri Ürün Grubu Kampanyası Profesyonel Seri Şampiyon Takım Kampanyası Sipariş No. Liste Fiyatı İskonto/Hediye

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Ocak Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Ocak Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Ocak Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu GBH 2-26 DRE+GSR 10,8-2-LI Özel Set Kampanyası Ocak ayı boyunca aşağıdaki sipariş numarası üzerinden GBH 2-26 DRE

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Ürün Kampanyası 1 Aralık 23 Aralık tarihleri arasında tüm profesyonel seri ürünlerde %8 iskonto uygulanacaktır.

Detaylı

158 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ölçme aletleri

158 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ölçme aletleri 158 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 159 Hassasiyet ve kolay kullanım Bosch geniş ürün programı ile piyasanın hassas ve kolay kullanılabilen ölçüm cihazlarına olan

Detaylı

%30İSKONTO! Elektrikli El Aletlerinde Kampanya %10. EK iskonto. EK iskonto! t arası alımlarda; t ve üzeri alımlarda;

%30İSKONTO! Elektrikli El Aletlerinde Kampanya %10. EK iskonto. EK iskonto! t arası alımlarda; t ve üzeri alımlarda; SAYFA - 1 SAYFA - 1 Elektrikli El Aletlerinde Kampanya %30İSKONTO! Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; 5.000-15.000t arası alımlarda; %5 15.001t ve üzeri alımlarda; EK iskonto

Detaylı

%37 %10 İLAVE İSKONTO. El Aletleri ve Aksesuarları Ürünlerinde Kampanya%30. Kampanya dönemi sonuna kadar İSKONTO. Ayrıca; İSKONTO

%37 %10 İLAVE İSKONTO. El Aletleri ve Aksesuarları Ürünlerinde Kampanya%30. Kampanya dönemi sonuna kadar İSKONTO. Ayrıca; İSKONTO El Aletleri ve Aksesuarları Ürünlerinde Kampanya%30 Kampanya dönemi sonuna kadar EL ALETLERİ nde 5.000t ile 20.000t arası alımlarda; AKSESUARLAR da 2.500t ile 5.000t arası alımlarda; %5 EL ALETLERİ nde

Detaylı

Sipariş Numarası. 2016 / 1 Liste Fiyatı. Sayfa No. 11 2607018400 Metal Matkap Uçları HSS-R 1*34 mm 10'lu Paket 12,90

Sipariş Numarası. 2016 / 1 Liste Fiyatı. Sayfa No. 11 2607018400 Metal Matkap Uçları HSS-R 1*34 mm 10'lu Paket 12,90 Sayfa No Sipariş Numarası Segment Ürün Tanımı 2016 / 1 Liste Fiyatı 11 2607018400 Metal Matkap Uçları HSS-R 1*34 mm 10'lu Paket 12,90 11 2608596551 Metal Matkap Uçları HSS-R 1,1*36 mm 10'lu Paket 16,70

Detaylı

Delik açma testereleri. Back

Delik açma testereleri. Back Delik açma testereleri Back 208 Delik açma testereleri Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri: her zaman doğru uzman Progressor, ü ile Sayfa 212 Sheet Metal, ü ile Sayfa 217 Multi

Detaylı

İÇİNDEKİLER 4-5 DARBESİZ MATKAPLAR 48-49 HAVALI DÖŞEME / ÇİVİ ÇAKMA MAKİNALARI 6-7 DARBELİ MATKAPLAR 8-9 VİDALAMALAR / SOMUN SIKMALAR 10-11 LITHIUM TAŞLAMA / KIRICI - DELİCİ 12-13 AKÜLÜ VİDALAMALAR 50-53

Detaylı

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler 122 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 123 Bosch'un profesyonel testereleri: Performans ve hassasiyette en yüksek standart Bosch'un testereleri performans, hassasiyet

Detaylı

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ MXP2520 150 $ MXP2520D Max-Extra Darbeli Akülü Matkap Vidalama 164 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik Mandren Aliminyum Taşıma Çantalı MXP1852 117 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik

Detaylı

POWER TOOLS GR 3,6 Lİ. BUR2 18 Li HD BUR2 18Lİ HD BR 12E BR 12E + FL12L. BR2 15 Li HD. BR 15E BR 15E 2Ah BUR2 18E. Batarya Tipi.

POWER TOOLS GR 3,6 Lİ. BUR2 18 Li HD BUR2 18Lİ HD BR 12E BR 12E + FL12L. BR2 15 Li HD. BR 15E BR 15E 2Ah BUR2 18E. Batarya Tipi. ŞARJLI VİDALAMA Lion AKÜLÜ VİDALAMA Lion GR 3,6 Lİ BR2 10,8 Lİ HD Voltaj/ Amper Batarya Tipi Max. Sıkma Torku Devir hızı Çelik / Ahşap BR2 15Lİ HD Uç sistemi Tork ayarı Şarj süresi GR 3,6 Lİ 3.6v / 1.3

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

AYIN FIRSATLARI. Şubat 2019

AYIN FIRSATLARI. Şubat 2019 AYIN FIRSATLARI Şubat 2019 EK İSKONTO Lansman a devam %5 KOD DW8545 DW8570 DW8590 AÇIKLAMA 115mm METAL MAX 180mm METAL MAX 230mm METAL MAX YENİ DEWALT ELMAS METAL KESİM DİSKİ 30 UZUN ÖMÜRLÜ METAL DEWALT

Detaylı

Kampanya. Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya. Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; EK iskonto

Kampanya. Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya. Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; EK iskonto Lİ Hediyeli KAMPANYA Kampanya Elektrikli El Aletlerinde Kampanya Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya %30İSKONTO! Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; 5.000-15.000t arası

Detaylı

278 BOSCH PROFESYONEL AKÜLÜ DELME VİDALAMA BS060390908 GWB 0,8 LI 0.8 V, 2.0 Ah, Nm, L-Boxx, Çift Akü 240,55 BS06086809 GSR 0,8-2-LI 0.8 V, 2.0 Ah, 30 Nm, L-Boxx, Çift Akü 2,54 BS060992909 GSR 0,8-LI 0.8

Detaylı

2015 YILI BAĞLANTILI ALIM KAMPANYALARI

2015 YILI BAĞLANTILI ALIM KAMPANYALARI 2015 YILI BAĞLANTILI ALIM KAMPANYALARI AKSESUAR BAHÇE YIKAMA GRUBU JENERATÖR AKSESUAR Bağlantılı sipariș toplama dönemi: 10.02.2015-31.03.2015 Kampanya koșullarına ek olarak yılına özel așağıdaki ürünlerden

Detaylı

Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya %30İSKONTO!

Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya %30İSKONTO! Lİ KAMPANYA SAYFA - 1 Elektrikli El Aletlerinde Hediyeli Kampanya %30İSKONTO! Kampanya Dönemi Sonuna Kadar En Az 10 Farklı Model Alımında; 5.000-15.000t arası alımlarda; %5 E EK iskonto 15.001t ve üzeri

Detaylı

Sarf Malzemeleri, El Aletleri( 2 )( Stoksuz )

Sarf Malzemeleri, El Aletleri( 2 )( Stoksuz ) Sayfa: 1/8 tanımı Miktar Birim 1 001.41.745 HSS-G Metal mat.ucu 80x117mm 5'li 2 Adet 34.6909 69.38 3.17 2 001.61.877 SDS Plus Gen.yassı keski 60/250mm 2 Adet 36.9698 73.94 3 001.61.878 SDS Plus Oluk keski

Detaylı

Delme. Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi. Delme 3. Delme

Delme. Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi. Delme 3. Delme 3 Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi 4 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Metal matkap uçları Metal Çekme mukavemeti N/mm² Sertlik Rockwell Optimum delme ucu Optimum yiv açısı HSS-R DIN 338 HSS-R DIN 1897 HSS-G

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

2016 GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ

2016 GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ 2016 GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ Fax : ( 212 ) 547 67 30 KAYNAK MAKİNASI KAMPANYASI TW200 PLS 200 A INVERTER KAYNAK MAKİNASI TW200 YV 200 A INVERTER KAYNAK MAKİNASI Giriş Voltajı : 230V

Detaylı

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri 78 Aksesuarlar 208 Fiyat Listesi Ürün gamı: Her kullanım için uygun delik açma testeresi Uzman bayiler gücünü yetkin müşteri desteğinden alır. Bosch, bu yüzden her türlü uygulama için ideal bir profesyonel

Detaylı

İçindekiler. sds plus matkap uçları 02-03. sds max matkap uçları. YıltEK pançlar - adaptörler 08-09 12-13 14-15 16-17. YıltEK Zımparalar 18-19 20-24

İçindekiler. sds plus matkap uçları 02-03. sds max matkap uçları. YıltEK pançlar - adaptörler 08-09 12-13 14-15 16-17. YıltEK Zımparalar 18-19 20-24 İçindekiler sds plus matkap uçları sds max matkap uçları SDS KESKİ - MURÇ - adaptör YıltEK AĞaç matkap UÇLARI YıltEK pançlar - adaptörler YıltEK BANTLAR YıltEK DEkupaJ TESTERELERİ YıltEK ELDİVENLER YıltEK

Detaylı

2012 Programı.

2012 Programı. Güçlü Bosch! Güçlü Profesyonel Elektrikli El Aletleri 2012 Programı www.bosch-professional.com/tr/tr/ 2 Profesyonel elektrikli el aletleri Bizim amacımız sizin başarınız Josef M. Ortolf, Bosch Profesyonel

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 17/04/2015-1414 T.C. Sayı : 81531349-045.01- Konu : Piyasa Fiyart Araştırması ( TEklif Mektubu) İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz müzün ihtiyacı olan ve aşağıya ayrıntılı özellikleri

Detaylı

RAKİPSİZ GERÇEK PROFESYONEL

RAKİPSİZ GERÇEK PROFESYONEL RAKİPSİZ GERÇEK PROFESYONEL İÇİNDEKİLER 3-7 7 8-10 10-11 12 13-14 15-16 16-17 18 19 20 21 22 23 24-25 26 26 27 28-34 35 35 36-39 40 40-45 45 47 Şarjlılar Görntleme ve Isı Ölçme Lazer Distomatlar, Lazermetreler

Detaylı

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme 90 Profesyonel elektrikli el aletleri ve metal işleme Profesyonel elektrikli el aletleri 91 Başarı formülü: daha uzun kullanım süresi, daha rahat kullanım Bosch'un büyük ve avuç taşlama makineleri, güçlü

Detaylı

TAKIM ARABA İÇİN MUHTEVİYATLAR

TAKIM ARABA İÇİN MUHTEVİYATLAR TAKIM ARABA İÇİN MUHTEVİYAAR TAKIM ARABA İÇİN MUHTEVİYAAR İş yerinizdeki mobil el arabalarına uygun Altaş ve Carolus araç - gereç takımları çok amaçlıdır. Bu yüzden, tüm kullanımlar için idealdir. 226

Detaylı

Delik Testereleri 1.11

Delik Testereleri 1.11 » DELİK TESTERELERİ Delik Testereleri. -G delik testereleri RUKO -G uçlu delik testereleri el ve sütunlu matkaplarda kullanılabilir. Sütunlu matkapları çalıştırırken sadece el ile ilerlemeyi kullanınız.

Detaylı

MARKER KALEMLER. Tigra Marker Kalem 120.00 USD. Adet: 1.35 USD. Ağaç Saplı Çekiçler. Stand içindeki renk adetleri:

MARKER KALEMLER. Tigra Marker Kalem 120.00 USD. Adet: 1.35 USD. Ağaç Saplı Çekiçler. Stand içindeki renk adetleri: MARKER KALEMLER Tigra Marker Kalem 120.00 USD Stok Kod: 000000000 Paket adedi: 12 adet Kutu adedi: 144 adet Koli adedi: 576 adet Kullanılan zeminler; Porselen, Cam, Ahşap, Metal, Planstik zemin üzerine

Detaylı

1. Paket 2. Paket 3. Paket TL TL. +%10 İskonto

1. Paket 2. Paket 3. Paket TL TL. +%10 İskonto Fırsat Kampanyası Koşulları 1. Paket 2. Paket 3. Paket 5.000 TL Alıma 15.000 TL Alıma 30.000 TL Alıma + + + +%5 İskonto +%10 İskonto +%15 İskonto + + + 150+30 180 Gün Vade 150+60 210 Gün Vade 150+90 240

Detaylı

420 t DAHA HIZLI DAHA FAZLA DARBE. DAHA HAfiF. D25133K (SDS-Plus) YENİ ÜRÜN

420 t DAHA HIZLI DAHA FAZLA DARBE. DAHA HAfiF. D25133K (SDS-Plus) YENİ ÜRÜN Kampanya 14.10.2015 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Fiyatlara KDV dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. 420 t DAHA HIZLI YENİ D25133K (SDS-Plus) 800 W ~ 0-1500 dev/dak 0-5500 dar/dak ~

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

HITACHI TAfiLAMA ve KES C D SKLER PROGRAMI

HITACHI TAfiLAMA ve KES C D SKLER PROGRAMI Aksesuarlar HITACHI TAfiLAMA ve KES C D SKLER PROGRAMI Renk kodu Disk ölçüleri Malzeme kodu Maksimum h z ve devir bilgisi Ürün kodu Uygulama alan Güvenlik uyar lar Tafllama yap lmaz uyar s Demir ve Sülfür

Detaylı

GARANTİ & DEĞİŞİM KOŞULLARI KILAVUZU

GARANTİ & DEĞİŞİM KOŞULLARI KILAVUZU GARANTİ & DEĞİŞİM KOŞULLARI KILAVUZU 138 GARANTİ TORK ANAHTARI, TÜM TEKERLEKLİ VE SABİT TAKIM DOLAPLARI ÜRETİM HATALARINA KARŞI; 2 YIL GARANTİLİDİR. 2 Y I L DİĞER ÜRÜNLER İSE ÜRETİM HATALARINA KARŞI; ÖMÜR

Detaylı

DCD710S2 DCD732D2 DC721KA DC740KA DCD780C2 DC733KA1 DCD790D2 DCD733C2 DCD737D2 DCD795D2 DCD995M2 DCD776C2 ŞARJLI DARBESİZ VİDALAMA / MATKAPLAR

DCD710S2 DCD732D2 DC721KA DC740KA DCD780C2 DC733KA1 DCD790D2 DCD733C2 DCD737D2 DCD795D2 DCD995M2 DCD776C2 ŞARJLI DARBESİZ VİDALAMA / MATKAPLAR ŞARJLI DARBESİZ VİDALAMA / MATKAPLAR DCD710S2 / Sağ-Sol / Ak 10.8 V/1.5 Ah Li-Ion 24 Nm Yksz hızı 0-400/0-1500 dev/dak Mandren kapasitesi 10 mm Çift ak Fiyat 194 DC740KA / Sağ-Sol / Ak 12 V/1.3 Ah NiCd

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311 Vidalama uçları 314 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Impact Control vidalama uçları ve somunları Darbeli somun sıkma ve vidalama makineleriyle kullanıma uygun

Detaylı

Hassasiyetin peşinde.

Hassasiyetin peşinde. Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi. Hassasiyetin peşinde. Bosch'un dekupaj testereleri. Universal Compact Generation Universal Bosch'tan nesil Compact dekupaj testereleri., Universal veya size uygun

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri Lokasyonlar

Bosch Elektrikli El Aletleri Lokasyonlar Bosch Elektrikli El Aletleri Lokasyonlar Amerika (3500) ABD Meksika Brezilya Avrupa (8500) Almanya sviçre ngiltere talya Macaristan Rusya Asya/Pasifik (5500) Çin Hindistan Malezya Semboller ve Anlamları

Detaylı

ELBİSE PAPYONLU GÖMLEK (3-7 YAŞ) TAKIM ELBİSE ELBİSE (3-7 YAŞ) Lütfen okuduktan sonra yere atmayınız.

ELBİSE PAPYONLU GÖMLEK (3-7 YAŞ) TAKIM ELBİSE ELBİSE (3-7 YAŞ) Lütfen okuduktan sonra yere atmayınız. ELBİSE 49 90 TAKIM ELBİSE 199 90 PAPYONLU GÖMLEK (3-7 YAŞ) 29 90 ELBİSE (3-7 YAŞ) 29 90 Lütfen okuduktan sonra yere atmayınız. Tunik Triko 24 90 Elbise Elbise Bluz 15 90 Tunik 24 90 2 Yelek Triko 13 90

Detaylı

İŞ GÜVENLİK ÜRÜNLERİ TEKNİK HIRDAVAT HORTUM ÜRÜNLERİ KİMYASAL ÜRÜNLERİ. 4. BOSCH Elektrikli El Aletleri

İŞ GÜVENLİK ÜRÜNLERİ TEKNİK HIRDAVAT HORTUM ÜRÜNLERİ KİMYASAL ÜRÜNLERİ. 4. BOSCH Elektrikli El Aletleri 2017+ 04-10 11-18 İŞ GÜVENLİK ÜRÜNLERİ 4. BOSCH Elektrikli El Aletleri 11. BEYBİ İş Eldiven Grubu 14. YEŞİL İş Güvenlik Ayakkabıları 17. SCHUSTER İş Güvenlik Ayakkabıları 19-25 26-33 34-35 KİMYASAL ÜRÜNLERİ

Detaylı

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü 1 Allen anahtar seti 1 Metrik, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 2 Allen anahtar seti 1 İnç-SAE, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 3 Ayarlı pense 1 Üniversal 09.07.09 Döner Sermaye 4 Bazik elektrod 6 2,5x350 mm

Detaylı

Metal matkap ucu setleri

Metal matkap ucu setleri YENİ! Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Metal matkap ucu setleri Impact Control HSS Metal matkap ucu seti Çalışma uzunluğu mm Toplam uzunluk mm 3165140 Impact Control HSS 8 li Set 2.0 60 24 2 608 577 146

Detaylı

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ MX 21-178 MX 9-115 MX 7-1155 TAŞLAMA 180MM TAŞLAMA 115MM TAŞLAMA 115MM 91 TL 1800 W DİSK ÇAPI : 180 MM AĞIRLIK : 4,5 KG 45 TL 49 TL 720 W 900 W DİSK ÇAPI : 115 M DİSK ÇAPI : 180 MM DEVİR/DK : 11000 AĞIRLIK

Detaylı

18,50 13,45 18,45. 99,90 16,65x6 Taksit 14,25. Daha fazlası içeride! Kaç rmay n! Kaç rmay n! 1-14 Ocak tarihleri arasında geçerlidir.

18,50 13,45 18,45. 99,90 16,65x6 Taksit 14,25. Daha fazlası içeride! Kaç rmay n! Kaç rmay n! 1-14 Ocak tarihleri arasında geçerlidir. www.sokmarket.com.tr www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. -4 Çamaşır Makinesi Deterjanı 7 kg

Detaylı

HYMAIR-ÇİN HAVALI DARBELİ SOMUN SIKMA-SÖKMELER 3/8" 1/2" 1/2" 3/4" AT-5030 $ 32,00 Soket Max.Torku. $ AT-5040 34,00 $ Ağırlığı AT-5004 44,00

HYMAIR-ÇİN HAVALI DARBELİ SOMUN SIKMA-SÖKMELER 3/8 1/2 1/2 3/4 AT-5030 $ 32,00 Soket Max.Torku. $ AT-5040 34,00 $ Ağırlığı AT-5004 44,00 HAVALI DARBELİ SOMUN SIKMA-SÖKMELER AT-5030 32,00 10 kg/m. AT-5040 34,00 0,90 kg. 160x85 mm. 34 kg/m. 10000 d/dk. 2,18 kg. Tek çekiç 205x200 mm. 7000 d/dk. Tek çekiç 3/4" AT-5004 44,00 SET m.9,10,11,13,14

Detaylı

HERŞEY FİYATLARIMIZ 30 NİSAN 2016 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR

HERŞEY FİYATLARIMIZ 30 NİSAN 2016 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR G.MAĞUSA / LEFKOŞA / GİRNE www.gencyapimarket.com ev n z, bahçen z, atölyen z ç n ARADIĞINIZ HERŞEY FİYATLARIMIZ 30 NİSAN 2016 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR SÜPER FİYAT SÜPER FİYAT SKIL YAPRAK TOPLAMA, PARÇALAMA

Detaylı

Bosch Promagazin 1. Profesyonel Elektrikli El Aletleri Ölçme Aletleri Aksesuarlar. /boschprofesyonel

Bosch Promagazin 1. Profesyonel Elektrikli El Aletleri Ölçme Aletleri Aksesuarlar. /boschprofesyonel Bosch Promagazin 1 Profesyonel Elektrikli El Aletleri Ölçme Aletleri Aksesuarlar /boschprofesyonel 2 Bosch Promagazin HABERLER Bosch Profesyonel Elektrikli El Aletleri Resmi Facebook sayfası Profesyonellerin

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Dekupajlar Sac kesme Nibler Tilki kuyru u Üfleyiciler Çivi çakma

Dekupajlar Sac kesme Nibler Tilki kuyru u Üfleyiciler Çivi çakma Dekupajlar Sac kesme Nibler Tilki kuyru u Üfleyiciler Çivi çakma DEKUPAJ CJ 65V3 65 mm / 400 W gelifltirilmifl endüvi yap s sayesinde daha uzun kullan m güvenli ve rahat tutufl için yumuflak sap elektronik

Detaylı

KMK Ön Bilgilendirme Formu

KMK Ön Bilgilendirme Formu KMK Ön Bilgilendirme Formu 1. Konu İşbu, Mesafeli Satış Sözleşmesi öncesi hazırlanan Ön Bilgilendirme formu ile Alıcı (Tüketici) aşağıda yer alan şartlar ve konu kapsamında Satıcı ile aşağıda nitelikleri

Detaylı

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı.

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Dekupaj ve panter testereleri Genel bakış 487 İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Tilki kuyruğu bıçağının doğru seçimi kesme işleminin sonucunu büyük ölçüde etkiler. nin türü ve in özel

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303 Vidalama uçları 304 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Yeni Impact Control Vidalama Uçları: Zor kuşullarda bile son derece dayanıklı Yeni Impact Control Vidalama

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

Delme. Delme 55. Keskiler. Keskiler

Delme. Delme 55. Keskiler. Keskiler Delme Delme 55 Aksesuarlar 2016 2013 Fiyat Listesi 56 % 100 Bosch: Yeni SDS-max yassı kesi RTec Sharp ve yeni SDS-max sivri keski RTec Speed Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

RAKİPSİZ GERÇEK PROFESYONEL

RAKİPSİZ GERÇEK PROFESYONEL RAKİPSİZ GERÇEK PROFESYONEL İçindekiler Şarjlılar 1-3 Görntleme ve Isı Ölçme 3 Aydınlatma 3 Silikon Tabancası 3 Hizalama ve Ölçme 4-5 Matkaplar ve Elektrikli Tornavidalar 6 Karot Makineleri ve Ataşmanları

Detaylı

DT BİLİŞİM- BOSCH ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

DT BİLİŞİM- BOSCH ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ DT İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş Adres: Kartopu Caddesi, Göksü Evleri, B257A, Anadolu Hisarı/İstanbul Mail: satis@dt.net.tr Tel: (0850) 333 38 83 www.dtbilisimgrubu.com Bosch San. ve Ticaret A.S. P.K 21 80620

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

TESİSAT BROŞÜRÜ. Tesisat branşları için önerilen ürünler

TESİSAT BROŞÜRÜ. Tesisat branşları için önerilen ürünler TESİSAT BROŞÜRÜ Tesisat branşları için önerilen ürünler 1 elektrik pano İmalatı Çinko Sprey Çinko Sprey Açık Taşlama Taşları Flap Disk Zımparalar Isıyla Daralan Makaron Klemens Pense HSS Matkap Ucu Elektrikçi

Detaylı

Kablosuz çalışma. Back

Kablosuz çalışma. Back Kablosuz çalışma Back 774 Kablosuz çalışma Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Göz kamaştırıcı teknoloji Lityum İyon aküleri Şarj kaybı yok: Pratik şarj etme akünün ¾ veya ½ boş olmasından bağımsız olarak

Detaylı

2016 BAHÇE ALETLERİ VE YÜKSEK BASINÇLI YIKAMA MAKİNELERİ FİYAT LİSTESİ

2016 BAHÇE ALETLERİ VE YÜKSEK BASINÇLI YIKAMA MAKİNELERİ FİYAT LİSTESİ 2016 BAHÇE ALETLERİ VE YÜKSEK BASINÇLI YIKAMA MAKİNELERİ FİYAT LİSTESİ 2016 Segment Ürün Kodu EAN Kodu Ürün Adı Palet Adeti Liste Fiyatı Çim Biçme 06008A2100 3165140644303 Indego 6 1.407 Çim Biçme 0600885D01

Detaylı

E-KABİN X SERİSİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ

E-KABİN X SERİSİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ E-KABİN X SERİSİ DUVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ UVAR TİPİ TESİSAT KABİNLERİ www.eae-et.com.tr EAE Elektroteknik A.Ş. bu katalog içinde yer alan bilgilerde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı

Detaylı

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni bir boyut Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE YENİ! Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Kompakt tasarım ve düşük ağırlık sayesinde optimum

Detaylı

Darbesiz Matkaplar RTM151 MAKSİMUM. Hafif ve Kompakt Tasarım. Otomatik Mandren. Tetik Sabitleme Butonu. Sağ - Sol dönme butonu

Darbesiz Matkaplar RTM151 MAKSİMUM. Hafif ve Kompakt Tasarım. Otomatik Mandren. Tetik Sabitleme Butonu. Sağ - Sol dönme butonu Darbesiz Matkaplar RTM151 Hafif ve Kompakt Tasarım Otomatik Mandren Çalışma Voltajı : 230V Frekans : 50Hz Güç : 500W Delme Kapasitesi : 10MM Hız : 0-2600 D/DK. Ağırlık : 1.6 KG Koli Adeti : 10 Sağ - Sol

Detaylı

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin...

Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin... Nfi. ve Nfi. MALZ. SAN. T C. LTD. fit. Herfley Daha Mükemmele Ulaflmak çin... 115 mm AVUÇ TAŞLAMA 41.00 $ 45.50 $ RTM108 RTM103 750 W 600 W 11000 d / dk 11000 d / dk 115 mm 115 mm 180 mm TAŞLAMA MAKİNESİ

Detaylı

PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER

PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER t ÖRNEK ELMAS DIAMOND TOOLS PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER www.ornekelmas.com.tr TAŞ SEKTÖRÜNDE İYİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN KALİTE ORTAĞINIZ Firmamız; doğaltaş sektöründe öncesi daha eskilere dayanan

Detaylı

Bir malzemeye talaş kaldırma yoluyla dairesel delik oluşturma işlemi, mekanik ayırma işlemleri grubuna girer. Bu deliği

Bir malzemeye talaş kaldırma yoluyla dairesel delik oluşturma işlemi, mekanik ayırma işlemleri grubuna girer. Bu deliği delme delme Bir malzemeye talaş kaldırma yoluyla dairesel delik oluşturma işlemi, mekanik ayırma işlemleri grubuna girer. Bu deliği oluşturma işlemine de delme denir. Ayırt edici özellik olarak, kör delik

Detaylı

EPC14CA EGBL108KB EPC12CA EPC14CABK50 EPC18CABK EPC12CABK50 EGBL148KB EPC148BK EGBL188KB EPC188BK ŞARJLI DARBESİZ VİDALAMA/MATKAPLAR

EPC14CA EGBL108KB EPC12CA EPC14CABK50 EPC18CABK EPC12CABK50 EGBL148KB EPC148BK EGBL188KB EPC188BK ŞARJLI DARBESİZ VİDALAMA/MATKAPLAR ŞARJLI DARBESİZ VİDALAMA/MATKAPLAR EGBL108KB / 10.8 V/1.3 Ah Li-Ion Ak şarj sresi Yksz hızı 0-600 dev/dak 11 kademe Çift ak 112 EPC12CA / 12.0 V/1.2 Ah NiCd Ak şarj sresi Yksz hızı 0-750 dev/dak 24 kademe

Detaylı

Adım Adım talimatlar Bir çit yapma

Adım Adım talimatlar Bir çit yapma Adım Adım talimatlar Bir çit yapma Çit türleri Tel çit Tel bir çit oldukça çabuk monte edilebilir ve en düşük maliyetli ve bakımı en kolay çit türlerinden birisidir. Taş dolu sepetler Taş ya da ağaç kabuğu

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

1992 yılından bu yana, dünyanın en büyük elektrikli el aletleri üreticilerinden Makita

1992 yılından bu yana, dünyanın en büyük elektrikli el aletleri üreticilerinden Makita 2013 YENİ ÜRÜNLER 1 Amacımız; Sektörün talep ve ihtiyaçlarını karşılayan doğru atılımlar yaparak, alanında en kaliteli ürünleri, rasyonel fiyat ve maksimum hizmet politikasıyla müşterilerimize sunmaktır.

Detaylı

Sarf Malzemeleri, El Aletleri( 1 ) ( Stoksuz)

Sarf Malzemeleri, El Aletleri( 1 ) ( Stoksuz) Sayfa: 1/8 no tanımı Miktar Birim 1 000.10.110 Raubankhobel 355mm 4 Adet 109.8917 439.57 2 000.10.120 Hobel schwarz/rot 140mm 2 Adet 39.0961 78.19 3 000.10.121 Ersatzeisen 34mm 3 Adet 8.1362 24.41 4 000.10.200

Detaylı

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00 Sipariş No EAN Kodu Model Ürün Tanımı Liste Fiyatı 2016-1 F0130290JM 8710364046850 290 Dremel Engraver Gravür Makinesi F0130200JC 8710364049691 200 Dremel 200 125 Watt El Motoru F0133000JC 8710364060870

Detaylı

www.akyuzlernalburiye.com.tr

www.akyuzlernalburiye.com.tr 306 RM-650 Çelik: 6.5 mm, Ahşap: 9 mm 230 w, 4500 d/dk, 0.9 kg 53,34 RM-DP0 Çelik: 6.5 mm, Ahşap: 5 mm 350 w, 0-00 d/dk, kg 89,45 RM-642 Çelik: 0 mm, Ahşap: 25 mm 450 w, 0-3000 d/dk,.2 kg 90,6 RM-643 Çelik:

Detaylı

İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı

İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı Bosch aksesuarları 11/12 Dekupaj testereleri ve panter testereler Genel bakış 611 İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı Panter testere bıçağının doğru seçimi kesme işleminin sonucunu

Detaylı

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı.

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı. 14 MATKAP VİDALAMA Güçlü ve hızlı. 4.2Ah 21.6V YENI. EY 7460 LS2S Yeni yüksek performanslı 4.2Ah Li-Ion akü seti 65 dakikalık kullanılabilirlik ve 85 dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.45 kg lık hafif

Detaylı

HIRDAVAT, BAĞLANTI ELEMANLARI, İŞ GÜVENLİĞİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER

HIRDAVAT, BAĞLANTI ELEMANLARI, İŞ GÜVENLİĞİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER www.karenendustriyel.com KARENENDÜSTRİYEL HIRDAVAT, BAĞLANTI ELEMANLARI, İŞ GÜVENLİĞİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER 2 BAĞLANTI ELEMANLARI EL ALETLERİ KİMYASAL ÜRÜNLER İŞ GÜVENLİĞİ MARKALARIMIZ DEWALT BLACK&DECKER

Detaylı

www.yapicenter.com.tr

www.yapicenter.com.tr 0 YAPI CENTER HAKKINDA Yapı Center, kurulduğu tarihten bu yana hırdavat ve el aletleri sektöründe kalite ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Gebze de ki kendi binasında yıllardır,

Detaylı

785, 00 1205, 00 %100. Manyetik Matkaplar. NWT 360 Manyetik Matkap. NWT 400 Manyetik Matkap

785, 00 1205, 00 %100. Manyetik Matkaplar. NWT 360 Manyetik Matkap. NWT 400 Manyetik Matkap 2 Manyetik Matkaplar %100 NWT 360 Manyetik Matkap Max. Ø 36 mm 785, 00 ÖZELLİKLER NWT 360 Maksimum Delme Çapı Ø 36 mm Maksimum Delme Derinliği Ø 51 mm 9.500 N 1000 W 350 d / dk 10 Kg. Boyutlar ( Manyetik

Detaylı

AKSESUARLAR & ALETLER Tabancalar Collomix Karıştırıcı ve Aksesuarları Beton Perdah Makinesi ve Aksesuarları Seramik Kesme Makinesi EPS Kesme Aleti PFT G4 Sıva Makinesi ve Aksesuarları SAYFA NO 302 303

Detaylı

2 0 Ü R Ü N 1 6 K A T A L O Ğ U

2 0 Ü R Ü N 1 6 K A T A L O Ğ U 20 16 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Kristal Kesici Aletler San. ve Tic. Ltd. Ști. kurulduğu yıldan itibaren sektörde saygınlık kazanmıș, geliștirdiği ürünler ve yenilikçi bir anlayıș ile seramik ustalarının

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7" Adet HEA mm - 8" Adet 6

Ürün Kodu İçerik Birim. HEA mm - 7 Adet HEA mm - 8 Adet 6 TEKNiK A.Ş. İndüksiyonla Sertleştirilmiş Çeneler Krom Kaplı Özel Alaşımlı Çelik Ağız Kaymayı Önleyici, Ergonomik Tutma Kolu Ağır İşler ve Sürekli Kullanım HEA 443344 60 mm - 6" Adet 6 20 6 3,8 HEA 4433

Detaylı

15 Eylül - 31 Ekim 2013. Makel de Yılın Kampanyası başlıyor Muhteşem Hediyeler kazandırıyor...

15 Eylül - 31 Ekim 2013. Makel de Yılın Kampanyası başlıyor Muhteşem Hediyeler kazandırıyor... 15 Eylül - 31 Ekim 2013 Makel de Yılın Kampanyası başlıyor Muhteşem Hediyeler kazandırıyor... Toplam kalite anlayışını çalışanlarından tüm dünyadaki iş ortaklarına kadar bir bütün olarak gören Makel Şirketler

Detaylı

Talaşlı İmalat ve Takım Tezgahları

Talaşlı İmalat ve Takım Tezgahları Talaşlı İmalat ve Takım Tezgahları İmalat Yöntemleri İmalat Yöntemleri Talaşlı Talaşsız Direk şekil verme Bağlama Mekanik Özel Döküm Kaynak Tornalama Ekstrüzyon Kalıcı şekil verme Lehim Frezeleme Telerozyon

Detaylı

ŞAP DEĞİL; TERMOŞAP. Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM

ŞAP DEĞİL; TERMOŞAP. Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM ŞAP DEĞİL; TERMOŞAP Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM Klasik Şapa Göre 30 Kat Daha Yalıtkan Yaptığı ihracatlarla ülke ekonomisine büyük katkıda bulunan PERSAN ın tescilli ürünü olan Termoşap, tesviye

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015-1. Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ

FİYAT LİSTESİ 2015-1. Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ FİYAT LİSTESİ 2015-1 Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ Yeni 3 Yıllık Garanti, genişletilmiş ürün ailesi ve artırılmış akü kapasitesi 3-4 Model numaraları, açıklamalar ve ürünlere genel bakış

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Elektrikli El Aletleri Genel Müdürlük Ahi Evran Caddesi No: 33-35 Ostim - ANKARA / TURKİYE Tel: +90 312 426 6 111 Fax: +90 312 426 7 111 www.asalithalat.com & info@asalithalat.com 4 Sparky Kataloğu Tanıtım

Detaylı

DUBAİ TURU 3 GECE 4 GÜN

DUBAİ TURU 3 GECE 4 GÜN DUBAİ TURU 3 GECE 4 GÜN 40.000 20.000 20.000 ALKAN ve TE-LİGHT 20.000 10.000 10.000 ALKAN & TE-LIGHT Samsung 82 EKRAN FULL HD UYDU ALICILI SMART LED TV SONY EXPERİA Z ULTRA AKILLI CEP TELEFONU 10.000 5.000

Detaylı

2011 YAZ YAZ KAMPANYASI. w w w. l a v a z z a t u r k i y e. c o m 4 4 4 0 5 9 1

2011 YAZ YAZ KAMPANYASI. w w w. l a v a z z a t u r k i y e. c o m 4 4 4 0 5 9 1 2011 YAZ YAZ KAMPANYASI P1 S O F I A E S P R E S S O 3 G R U P L U - E L E K T R O N İ K D E Ğ İ R M E N C R E M A E A R O M A A K S E S U A R L A R Espresso Fincan Cappuccino Fincan Menu + 12 adet 12

Detaylı