KİT KODU: 102 LI4 01T

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KİT KODU: 102 LI4 01T"

Transkript

1 Civic Elegance kw Euro 5 KİT KODU: 102 LI4 01T

2

3

4 1- LPG Elektrovalfi (6 mm) 2- FJ1 Gaz Filitresi 3- Buharlaştırıcı Regülatör (1200 mbar) 4- Rail Enjektör Grubu (Turuncu Enjektör x 4 ve PTS 4,5 Bar Sensör) 5- LPG Elektronik Kontrol Ünitesi 6- İletişim Bağlantı Soketleri (MAP sensörü soketi ve PC iletişim soketi) 7- LPG kablo tesisatı ve Sigorta 8- Multivalf (BRC 180/30 simit multivalf) 9- LPG Tankı (630x180 mm 44 lt simit tank) 10- LPG Dolum Ucu 11- Termoplastik LPG Hortumu ve Sensör Kablo Grubu 12- Yakıt Seçici Anahtar

5

6 Sequent24 MY11 Prensip Şema

7 Uyarı: Montaja başlamadan önce aracın emme manifoldu üzerindeki 3. silindir gaz giriş portu ile 4. silindir gaz giriş portlarının mutlaka yerlerinin değiştirilmesi gerekmektedir modelden itibaren bu işlem tekrarlanmayacaktır.

8 1- LPG Elektrovalfi Termoplastik LPG hortumu Ø6 mm, bağlantı seti ile irtibatlanır. (Fig. 1) LPG Elektrovalfi sabitleme ayağı bağlantısı 16 Nm tork kuvvet uygulanarak resimdeki noktaya yapılır. (Fig. 2) LPG Elektrovalfi, sabitleme ayağına M6 civata ile sabitlenir. (Fig. 3)

9 2- FJ1 Filitre FJ1 Gaz Filitresi 25 Nm tork kuvvet ile resimdeki gibi sabitlenir. LPG Gaz hortumları plastik makaron ile izole edilir. (Fig. 1) Gaz hortumu resimdeki gibi sabitlenir. (Fig.2-3)

10 Gaz hortumu, aracın klima hortumu ile temas etmemelidir. (Fig.3) 3- Buharlaştırıcı Regülatör

11 Buharlaştırıcı Regülator sabitleme braketi ile resimdeki noktaya 16 Nm tork kuvvet ile sabitlenir. (Fig. 1-2) Buharlaştırıcı regulatör için bağlantı yapılacak aracın sıcak su hortumları resimde belirtilmiştir. (Fig.2) Sıcak su hortumları resimdeki gibi kesilir. Su hortumlarının dik olarak düzgün bir şekilde kesilebilmesi için resimdeki gibi su hortumu kesme makası kullanılmalıdır. Regülatör su hortumu bağlantılarında 16x17x17 mm ölçülerinde T ile birlikte, hızlı tip kendinden yaylı su kelepçeleri kullanılmaktadır. (Fig. 3)

12 Regülatör su hortumları plastik makaronlarla resimdeki gibi izole edilir. (Fig. 4),

13 Regülatör vakum noktası, boğaz kelebeğinden sonra emme manifold girişinden resimdeki gibi tespit edilir. Vakum noktası için ø5 mm matkapla delik açılır, ø6 mm metrik kılavuz ucu ile kılavuz çekilir. M6 diş açılarak vakum nipeli vakum noktasına sabitlenir. Nipelin vakum noktasına sabitlenmesi esnasında Loxeal kullanılır. (Fig. 5-6) Uyarı: Delme ve diş açma işlemleri esnasında emme manifolduna plastik talaşların düşmemesi için gerekli önlemler alınmalıdır. 4- Rail Enjektör Grubu Enjektör raili montajına aracın emme manifold üzerindeki gaz giriş terminallerinin kapakları çıkarılır. (Fig.1-2)

14 LPG enjektör hortumları resimdeki gibi irtibatlanır. Enjektör hortumlarının boyları birbirine eşit olmalıdır. (Fig. 3) Benzin enjektör kabloları soketleri çıkartılır ve LPG ana tesisatı üzerinde akuple olarak bulunan enjektör ara tesisat kablosunun erkek ve dişi soketleri, silindir sıralamasına göre resimdeki gibi monte edilir. (Fig. 4)

15 Enjektör raili motor bloğu üzerine resimdeki gibi yerleştirilir. Rail ayağı sabitleme noktalarına 16 Nm tork kuvvet ile sabitlenir. (Fig. 5) Daha sonra gaz enjektör hortumlarının plastik makaronla izolasyonu yapılır. (Fig. 6) 5,6- LPG Elektronik Kontrol Ünitesi ve İletişim bağlantı soketleri ve sigorta bağlantıları

16 LPG ECU su için sabitleme noktası ve sabitleme şekli resimdeki gibidir. Sabitleme için M6x18 civata kullanılır. LPG ECU braketinin alt ayağı, PGM-FI ECM alt bağlantı ayağının altına yerleştirilmelidir. (Fig. 1) PC iletişim ve MAP sensörü soketleri ve LPG tesisat sigortası (15A) resimde görüldüğü gibi sabitlenir. (Fig.2)

17 Sigorta (15A) sabitleme ayağı için akıllı vida kullanılır. (Fig.3) 7- LPG kablo tesisatı

18 LPG ana tesisat kablo grubu, hava filtresinin altından resimdeki gibi montajlanır. (Fig. 1-2)

19 Yakıt seçici anahtar ve EPS ECU soketi resimdeki gibi sabitlenir. (Fig.3) Enjektör soketi kablo grubu resimdeki gibi sabitlenir. (Fig.4)

20 LPG tesisatı üzerindeki Akü (+) bağlantısı yapılır. (Fig. 5) LPG tesisatı üzerindeki Akü (-) şase bağlantısı yapılır. Akü sensörü tesisatı şase bağlantısı ile aynı noktadadır. (Fig. 6) LPG tesisatı üzerindeki kahverengi renkli kontak 12 V ve gri renkli devir sinyali kablo bağlantılarının bulunduğu soket, EPS (Electronic Power Steering) ECU su yanındaki 2P soket ile irtibatlanır. (Fig.5) EPS ECU suna ulaşmak için aracın sağ kapı yan bakalitleri aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi sökülmelidir. (Fig )

21 Bağlantı yapılacak soket boşta durmaktadır. Soket bağlantısı yapıldıktan sonra, soketi tutan mavi bant çıkarılıp yenilenmelidir. LPG tesisatındaki EPS ECU suna giden kablolar, yakıt seçici anahtarla aynı noktadan araç içerisine gönderilerek, debriyaj ve fren pedalına temas etmeyecek şekilde çekilir.

22 LPG tesisatı üzerindeki beyaz renkli OEM MAP sinyali bağlantısının bulunduğu soket, aracın emme manifoldu üzerindeki MAP sensörü soketi kablo grubunun üzerinde bulunan OEM bağlantı soketi ile irtibatlanır. Soket üzerinde plastik tapa mevcuttur. (Fig ) Kablolama ve kaynak işlemlerinde mutlaka Akü kutup başı çıkarılmalıdır. Tüm kesilecek veya birleşecek kablolar elektrik şeması kullanılarak tespit edilmelidir.

23 8- Honda Yakıt Seviye Emülatör montajı Honda Seviye Emülatörü montajına başlamadan once ön kapı marş biyel bakaliti sökülmelidir. Kapak (A) sökülür ve Açma mekanizması kilit silindiri (B) çıkarılır. Sürücü tarafı marş biyel bakaliti (A) çıkarılır. Sürücü tarafı ön göğüs alt bakaliti (A) çıkarılır.

24 Honda yakıt seviye emülatörü için elektrik bağlantıları aşağıdaki şekilde yapılır: Honda yakıt seviye emülatörü üzerindeki kablo bağlantıları resimdeki C204 numaralı konnektör üzerine uygulanmalıdır. C204 numaralı konnektör yeri, sürücü tarafı ön göğüs altı sigorta/röle kutusu üzerindedir. Bağlantılar C204 numaralı konnektör üzerinde 7 ve 8 numaralı terminallere yapılmalıdır.

25

26 Elektrik besleme ve şase bağlantıları: Honda yakıt seviye emülatörü üzerindeki Kahverengi renkli Kontak açık (+) kablosu, A konnektörü 3 numaralı terminal MAVİ renkli kablosuna bağlanır. Kırmızı renkli Daimi (+) kablosu, A konnektörü 1 numaralı terminal BEYAZ renkli kablosuna bağlanır. Siyah renkli şase kablosu için direk şaseyi kullanabilirsiniz. Honda yakıt seviye emülatörü sürücü tarafı ön göğüs altı bakalitinin iç kısmına iki yönlü bant ile sabitlenmelidir.

27 9- LPG Tankı LPG tankı aracın stepne havuzuna monte edilmektedir. İlk olarak aracın stepne havuzunda bulunan sabitleme aparatı kesilir. (Fig.1) Plastik havalandırma borusu ve tank bağlantı civataları için şase üzerinde ø13 mm matkap ucu ile delikler açılır. Plastik havalandırma borusu deliği için Ø52 mm punch kullanılır. (Fig. 2 ve Fig. 3) Paslanmayı önlemek için delik açılan yüzeylere antipas boya uygulaması yapılır. Tank izolasyon malzemesi için, 5 mm kalınlığında poliüretan şilte kullanılır. (Fig. 4)

28 LPG tankı sabitlenmesi esnasında, sonradan stepne havuzunun çökme yapmaması için resimde görüldüğü gibi L=37 mm ve L=41 mm uzunluğunda 2 adet burç kullanılır. Tank bağlantı civataları burçların içerisinden geçirilerek sabitleme yapılır. (Fig. 5) LPG tankı stepne havuzuna yerleştirilir ve plastik havalandırma borusu sabitlenir. (Fig. 6) Tank montajı esnasında civata boyları uygun ölçülerde kesilir. Delik açılan yüzeylere antipas boya uygulaması yapılarak resimdeki gibi silikonlanır. Silikon olarak Teroson Kaporta Mastiği, Terostat 9120 kullanılır. (Fig. 7)

29 Tank bağlantı civata somunlarının support malzemesi yüzeyine düzgün basması için resim görüldüğü gibi M12 civata için uygun 5mm kalınlığında somun kullanılmalıdır. (Fig.8) Tank, metal support kullanılarak M12 civata saplamalar ile araç şasesine resimdeki gibi sabitlenir. Tank sabitleme esnasında 50 Nm tork kuvvet uygulanmalıdır. (Fig. 9)

30 Tank metal support ve metal kroşe bağlantıları resimdeki gibi silikonlanır. (Fig. 10) 9- Multivalf Multivalf LPG tankı üzerine 6 adet M5 civata ile resimdeki gibi sabitlenir. (Fig. 1)

31 Bobin besleme kabloları resimde görüldüğü şekilde irtibatlanmalıdır. (Fig. 2) Seviye sensörü kabloları resimde görüldüğü şekilde (soketli bağlantı) irtibatlanmalıdır. (Fig. 3)

32 Şamandıra üzerinde LPG çıkışına, termoplastik LPG hortumunun rahat bir şekilde monte edilebilmesi için resimdeki kontra somunlu 90 nipel kullanılmalıdır. (Fig.4) 10- Dolum ucu LPG Dolum ucu montajına başlamadan once aracın benzin depo kapağı altında bulunan sol arka tekerleği sökülür. (Fig.1-2)

33 Sol arka teker çamurluğu resimlerdeki gibi çıkarılır. (Fig.3-4-5)

34 Dolum ucu ve sabitleme braketinin montajı:

35 Dolum ucu montajı için aracın benzin depo kapağının bulunduğu plastik bakalit sökülmelidir. Deliğin tam yerini bulabilmek için; depo kapağı plastik bakaliti takılıyken set içerisinde bulunan sabitleme braketini aşağıda Fig.10 da tarif edilen alana oturtulmalı ve bir kalemle plastik bakalit üzerine çizilmelidir. Depo kapağı plastik bakalit sökülür. Plastik bakalitin buhar tahliye deliği ile yakıt doldurma deliği arasında kalan kısma ø20 mm punch ile delik açılmalıdır. (Fig.8-9)

36 Dolum ağzı plastik bakalite yerleştirilirken buhar tahliye deliğine çok yakın tutulmamalıdır. Dolum ağzının sabitlenmesi için somunun gireceği kadar mesafe bırakılmalıdır. (Fig ) Montaj sonrası çamurluk iç koruması montajı yapılırken bu noktadaki klips yerine resimdeki cıvata ve somun kullanılmalıdır. (Fig.13)

37 LPG Dolum ucu resimde görüldüğü şekilde monte edilir. (Fig.14)

38 Dolum ucu ile multivalf arasındaki ø8 mm termoplastik LPG hortumu hattı resimlerde görüldüğü gibi benzin hortumu yanından sabitlenir. (Fig. 15) Dolum ucu ve termoplastik LPG hortumları bağlantılarında 16 Nm tork kuvvet uygulanır.

39 11- Termoplastik LPG Hortumu ve Sensör Kablo Grubu Termoplastik LPG hortumu ve sensör kablo grubu montajına başlamadan önce; aracın şase koruyucu kapağı sökülür. Termoplastik LPG hortumu ve sensör kablo grubu, resimlerde görüldüğü gibi 30 cm aralıklarla metal kroşeler vasıtası ile araç şasesine monte edilir. Metal kroşe bağlantılarının yapıldığı noktalar silikonlanır. EPS motoruna yakin konumlandirilan termoplastik LPG hortumu ve elektrik tesisatinin yerlesimi, koruyucu levhanin ustunde kalacak sekilde gosterildigi gibi yapilmalidir.

40 Termoplastik LPG hortumu ve kablo grubu, EPS motoruna temas etmemelidir. (Fig.4)

41

42 Yakıt hattı sabitleme ölçüleri aşağıdaki resimlerde belirtildiği gibidir.

43 13- Yakıt Seçici Anahtar

44 LPG tesisatındaki yakıt seçici anahtar kablo grubu, sol çamurluk içerisinden araç kabinine resimlerde belirtildiği gibi çekilir. (Fig ) Yakıt seçici anahtarın monte edileceği parça Ø22 mm punch ile delinir. (Fig. 5-6)

45 Yakıt seçici anahtar resimdeki gibi monte edilir.(fig. 7-8)

46

KİT KODU: 102 LI4 01T

KİT KODU: 102 LI4 01T KİT KODU: 102 LI4 01T 142705 1- LPG Elektrovalfi (6 mm) 2- FJ1 Gaz Filitresi 3- Buharlaştırıcı Regülatör (1200 mbar) 4- Rail Enjektör Grubu (Turuncu Enjektör x 4 ve PTS 4,5 Bar Sensör) 5- LPG Elektronik

Detaylı

YEDEK PARÇA FİYAT LİSTESİ

YEDEK PARÇA FİYAT LİSTESİ YEDEK PARÇA FİYAT LİSTESİ FİYATLARIMIZA KDV DAHİL DEĞİLDİR! 08.11.2018 Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Fiyatı 201 100 07025 045000 KIT LPG MEK. MLZ. FILTRE FJ1 KARTUJ 0,75 EUR 201 100 07025 045005 KIT

Detaylı

Alttan Çıkışlı Takım Klozet Montajı

Alttan Çıkışlı Takım Klozet Montajı Alttan Çıkışlı Takım Klozet Montajı Pis su giderinin merkezi eksantrik kada yardımı ile 225 mm ye ayarlanır. Montaj delik yerleri işaretlenir. İşaretlenen yerler matkap yardımı ile delinir ve yerlere dubel

Detaylı

HERO DUET TAVSİYE EDİLEN YEDEK PARÇA FİYATLARI ( HAZİRAN 2016 )

HERO DUET TAVSİYE EDİLEN YEDEK PARÇA FİYATLARI ( HAZİRAN 2016 ) HERO DUET TAVSİYE EDİLEN YEDEK PARÇA FİYATLARI ( HAZİRAN 2016 ) PARÇA ADI TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYATI (KDV DAHİL) FAN KAPAGI 9,32 UST KAPAK SOGUTMA 7,58 KAPAK CONTASI 2,97 ALT KAPAK SOGUTMA 6,35 KAUCUK

Detaylı

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür.

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05011 AKÜ 17 1 91,09 107,49 YME001A0520Y002 AKÜ (YUASA) 17 1 154,45 182,25 YME001L61M62006 AKÜ LASTİĞİ 16 10 4,19 4,94 YME001A06A06041 ATEŞLEME BOBİNİ

Detaylı

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada

Detaylı

Ek lambalar, montaj kiti

Ek lambalar, montaj kiti Installation instructions, accessories Talimat No 8641051 Sürüm 1.0 Parça No. 9487111 Ek lambalar, montaj kiti IMG-235751 Volvo Car Corporation Ek lambalar, montaj kiti- 8641051 - V1.0 Sayfa 1 / 24 Donanım

Detaylı

SD 1200 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 1200 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 1200 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 1200 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Ford Focus C-Max 1,6 ltr. Ti motor kodu HXDA,SIDA için ayrıntılı kılavuz Dişli kayışının değiştirilmesinde çoğunlukla ciddi sonuçları olan hatalar

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 30S ÇAYIRBİÇME MAKİNASI CF178FE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 30S ÇAYIRBİÇME MAKİNASI CF178FE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-41302-3600215 Mamül adı : 30S ÇAYIRBİÇME MAKİNASI CF178FE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3646003 Kumanda borusu komple 30S 1 1a 3602418 Takoz bağlantı sacı

Detaylı

ATV250S D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49

ATV250S D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 2 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YME001A05A05019 AKÜ 27 1 355,40

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : SÜPER MİLENYUM 800Lt Y.T. 14mt. SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET PARÇA KODU

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : SÜPER MİLENYUM 800Lt Y.T. 14mt. SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET PARÇA KODU Grup : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : 40-6000125 Mamül adı : SÜPER MİLENYUM 800Lt Y.T. 14mt. SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 1551231 Şasi (Süper Milenyum 800lt.) 1 2 1551215 Ön ilave (Süper

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 3 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 4 1 23,00 27,14 YMR952Z85002001 MARS DISLISI

Detaylı

225 RM PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

225 RM PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 225 RM 06.045.2004 KATLANIR KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik Katlanır Koç Boynuzu 60,30 06.055.1012 U MAPA Paslanmaz Çelik 12 mm U Mapa 9,70 Paslanmaz Çelik / 12 mm 06.055.3012 KUŞ GÖZÜ MAPA 4,70 Halat Bağlamak

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 2 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 3 1 26,83 31,66 2 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-AYAR YMR95412F50F001 KOMPRESYON ÖLÇME ALETİ 1 255,25 301,20 YMR954445739001 YAĞ BASINCI ÖLÇME APARATI 1 2119,65 2501,19 Resim bulunamadi. 2 D-MONTAJ APARATI YMR955455754001

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YME001A05A05011 AKÜ 4 1 91,09 107,49 YME001A0520Y002 AKÜ (YUASA) 4 1 154,45 182,25 YME001A06A06041 ATEŞLEME BOBİNİ 8 1 17,00

Detaylı

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 2 1 23,00 27,14 YMR952Z84001001 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 10,06 11,87 2 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça Kodu Parça

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S TARAL HONDA GX 160 EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S TARAL HONDA GX 160 EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3601500 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3601369 Saplama M8x100 6 2 0103021 Yaylı rondela M8 8 3 0102010 Somun 6Kö.B. M8 6 4 0109156 Anahtar 10/13/17 açıkağız

Detaylı

Boruların. Önlemleri

Boruların. Önlemleri Araçlarda Bakır Boruların Montajında nda Güvenlik G Önlemleri İzoleli bakır r borunun bir ucu multivalfin çıkışış rekoruna, diğer ucu aracın n altından geçirilerek motor bölümüne monte edilen LPG elektrovalfine

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 3 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 4 1 23,00 27,14 YMR952Z85002001 MARS DISLISI

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN ŞASİSİ KOMPLE (UNG) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN ŞASİSİ KOMPLE (UNG) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 40/13000-2300066 Mamül adı : FAN ŞASİSİ KOMPLE (UNG) 1 2302409 Mesafe ayarlayıcı (UNG) 4 2 0101286 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x90 2 3 2302407 Koruyucu dayama (UNG) 1 4 0101003 Civata 6Kö.B. 8,8

Detaylı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı

5.BÖLÜM ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT

5.BÖLÜM ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT 5.BÖLÜM ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT Çizgi izleyen robot bu kitapta yer alan yapımı en kolay robottur. Robotlar hakkında temel bilgileri edinebilmek için çizgi izleyen robot uygulamasını yapmak yeterli olacaktır.

Detaylı

HOROZLUHAN MAH.VAKUR SOKAK.NO:33 Tel : 0332 251 32 13 Fax : 0332 251 50 60 oznuroto42@hotmail.com ÜRÜN KODU ÜRÜN RESİM AÇIKLAMA OEM-REF.

HOROZLUHAN MAH.VAKUR SOKAK.NO:33 Tel : 0332 251 32 13 Fax : 0332 251 50 60 oznuroto42@hotmail.com ÜRÜN KODU ÜRÜN RESİM AÇIKLAMA OEM-REF. V-01 001 AKÜ KAPAK LASTİĞİ UZUN Y.M. 309043 V-01 002 AKÜ KAPAK LASTİĞİ 309042 V-01 003 BASKI ARA PLEYT 38 LİK 1655731 F-12 V-01 004 BASKI ARA PLEYT 35 LİK F-10 F-10 V-01 005 BASKI AYAĞI VE ÇATALI 38' 347211

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S BRIGGS MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S BRIGGS MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3601500 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3601369 Saplama M8x100 6 2 0103021 Yaylı rondela M8 8 3 0102010 Somun 6Kö.B. M8 6 4 0109068 Setuskur M6x20 1 5

Detaylı

STANDART SİSTEM ÖRNEK TESİSAT ŞEMASI

STANDART SİSTEM ÖRNEK TESİSAT ŞEMASI STANDART SİSTEM ÖRNEK TESİSAT ŞEMASI PVC Borular : Tesisatta kullanılan PVC borular 1.2 mm et kalınlığında 2 çapında özel vakum boruları kullanılmaktadır. 2 PVC Boru Boru Bağlama Adaptörü: Düz boruları

Detaylı

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Montaj Kılavuzu Kaskad Ünitesi 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Uygulayıcı için Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Ürüne Genel Bakış Ürüne Genel Bakış 9 1 7 A2 5 A1

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU : : 19S ÇAYIRBİÇME TARAL HONDA GX160 BENZİNLİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU : : 19S ÇAYIRBİÇME TARAL HONDA GX160 BENZİNLİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3601600 Mamül adı : 19S ÇAYIRBİÇME TARAL HONDA GX160 BENZİNLİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3611120 Saplama M8x40 6 2 0103021 Yaylı rondela M8 6 3 0102010

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40/ Mamül adı : 22S TARAL DİZEL CF 170FE 5Hp MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40/ Mamül adı : 22S TARAL DİZEL CF 170FE 5Hp MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA NO : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40/ 40222-3600331 Mamül adı : 22S TARAL DİZEL CF 170FE 5Hp MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3602301 Kumanda borusu komple (22S Kipor) 1 2

Detaylı

HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU

HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU HFC227ea/FM-200 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ TEKNİK KATALOĞU HFC227ea/FM-200 GAZLI OTOMATİK YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ DİKİŞLİ SİLİNDİR ÇELİK ÇEKME SİLİNDİR 1 GAZLI YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMİ SİLİNDİRLERİ

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 3 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 4 1 23,00 27,14 YMR952Z85002001 MARS DISLISI SOMUN ÇEKTİRME 1 1 27,18 32,07

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Park yardımı, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Talimat No 31339907 Sürüm 1.2 Parça No. 31339904, 9487267, 31359217 Park yardımı, arka Volvo Car Corporation Park yardımı, arka- 31339907 - V1.2 Sayfa 1 / 26 Donanım

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

MARKA VE OEM NUMARALARI SADECE TANIMLAMA AMAÇLI KULLANILMIŞTIR. SCANIA Sayfa 1

MARKA VE OEM NUMARALARI SADECE TANIMLAMA AMAÇLI KULLANILMIŞTIR. SCANIA Sayfa 1 S-02 001 AMORTİSÖR LASTİĞİ 339188 S-02 002 AKİS CONTA 114-124 S-02 003 AKÜ KAPAK LASTİĞİ 1529552 124 S-02 004 AKARDEON HORTUM 270142 111-112 S-02 005 AĞIR SERİ TAKVİYE TM. TK. BÜYÜK 1474732 124 S-02 006

Detaylı

190 CC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

190 CC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 190 CC 06.145.3005 BURUN MAKARASI Paslanmaz Çelik Burun Makarası 146,10 06.145.1505 ZİNCİR MUHAFAZASI Paslanmaz Çelik Zincir Muhafazası 3,40 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05 06.045.5020

Detaylı

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ TURNİKE GÜVENLİK TALİMATI TURNİKE KULLANIM TALİMATI T150 MOTORLU SWG TURNİKE TEKNİK ÖZELLİLERİ T150 MOTORLU SWG TURNİKE SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 40/13000-2300066 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG) 1 2302409 Mesafe ayarlayıcı (UNG) 4 2 0101286 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x90 2 3 2302407 Koruyucu dayama (UNG) 1 4 0101003 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x50

Detaylı

ATV250 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49

ATV250 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 D-ÇEKTİRME YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 2 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05019 AKÜ 1 1 355,40 419,37 YME001A06A06022 ATEŞLEME BOBİNİ 3 1 18,66 22,02 YME00197A11H001

Detaylı

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu Genel bilgiler Genel bilgiler Bu belge, PTO nun 250 kw ye kadar sürekli bir güç çıkışıyla çalıştığı EK30 veya EK40 türü bir PTO ya sahip araçlardaki şanzıman yağının soğutulmasını açıklar. PTO EK50, şanzıman

Detaylı

CARACAL D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59

CARACAL D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59 2 D-SÖKME YMR950177419001 YAĞ POMPASI SOMUN SÖKME APARATI 1 1 7,76 9,16 3 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05023 AKÜ 14 1 45,90

Detaylı

Yakıt soğutucusunun bağlanması ve soğutma havası girişinin geliştirilmesi

Yakıt soğutucusunun bağlanması ve soğutma havası girişinin geliştirilmesi Yakıt soğutucusu ihtiyacına dair genel bilgiler Yakıt soğutucusu ihtiyacına dair genel bilgiler Güç çıkışı nispeten yüksek olduğunda HPI ve PDE sistemli araçlar hareketsiz olarak kullanıldığında geri dönüş

Detaylı

Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU.

Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU. Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU www.winblock.com.tr ÖZELLİKLER Tüm kanatlı PVC pencereler içindir. Pencere kanatlarının kapanmasına engel olmaz. Her ebattaki pencereye uyar. Ürünün tasarımından

Detaylı

Ek kılavuz. VEGADIS 61 ve 81 içim PA/FF Adaptör Kiti. Ek donanım olarak M12x1 fişli bağlantı kablosu. Document ID: 33959

Ek kılavuz. VEGADIS 61 ve 81 içim PA/FF Adaptör Kiti. Ek donanım olarak M12x1 fişli bağlantı kablosu. Document ID: 33959 Ek kılavuz VEGADIS 61 ve 81 içim PA/FF Adaptör Kiti Ek donanım olarak M12x1 fişli bağlantı kablosu Document ID: 33959 İçindekiler İçindekiler 1 Kendi emniyetiniz için 1.1 Amaca uygun kullanım... 3 1.2

Detaylı

Gösterge paneliyle çalışmak

Gösterge paneliyle çalışmak Gösterge paneli, genel Gösterge paneli, genel 1 1 Aşağıdaki ekipmanlara erişmek için gösterge paneli panellerinin parçaları ve koruyucu kaplamalar çıkarılmalıdır. 2 3 4 5 6 Anahtarlar Üstyapı konsolu Merkezi

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 1 FİYAT LİSTESİ 14.08.2018 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05014 AKÜ 5 1 132,29 156,10 YME001T0589V002 AKÜ KABLOSU (+) 12 1 18,20 21,48 YME001A06A06046 ATEŞLEME BOBİNİ 3 1 36,40 42,95 YME001K935C8001 DIOD

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ASTRON 7014 TM SIRT ATOMİZÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ASTRON 7014 TM SIRT ATOMİZÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50114-2000113 Mamül adı : ASTRON 7014 TM SIRT ATOMİZÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 2002709 İlaç deposu 14 lt. M 1 2 2002702 Süzgeç depo 1 3 2002013

Detaylı

PTO ED160. Genel bilgiler Genel bilgiler. Scania Truck Bodybuilder 22: Yayım Scania CV AB 2017, Sweden 1 (8)

PTO ED160. Genel bilgiler Genel bilgiler. Scania Truck Bodybuilder 22: Yayım Scania CV AB 2017, Sweden 1 (8) Genel bilgiler Genel bilgiler Aşağıdaki sipariş seçenekleri ED160 PTO için mevcuttur. Hidrolik pompa bağlamak için fabrikada takılı sürüş kiti (PTO ED160P) PTO hazırlığı Daha fazla bilgi Sipariş etme seçenekleri

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) Yeni Gold SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/ Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) Yeni Gold SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 40/13000-2300046 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) Yeni Gold 1 2302409 Mesafe ayarlayıcı (UNG) 4 2 0101286 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x90 2 3 2302407 Koruyucu dayama (UNG) 1 4 0101003 Civata 6Kö.B.

Detaylı

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu. Genel bilgiler

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu. Genel bilgiler Genel bilgiler Bu belge, PTO nun 250 kw ye kadar sürekli bir güç çıkışıyla çalıştığı EK730 veya EK740 türü bir PTO ya sahip araçlardaki şanzıman yağının soğutulmasını açıklar. PTO EK750, şanzıman yağının

Detaylı

Ürün no.: IS 212MM/2NO-8N0-S12 Endüktif sensör

Ürün no.: IS 212MM/2NO-8N0-S12 Endüktif sensör Teknik veriler Temel veriler Seri 212 Tip. sınır mesafesi S n 8 mm İşletme bölgesi S a 0... 6,4 mm Karakteristik parametreler MTTF 910 Yıllar Elektrik verileri Koruma devresi Güç verileri Besleme gerilimi

Detaylı

Eklenti ünitelerinin montajı. Genel. BCI eklenti üniteleri

Eklenti ünitelerinin montajı. Genel. BCI eklenti üniteleri Genel 493 2 190 281 2 204 973 Genel BWE sistemi (ÜStyapı Elektrik Sistemi) BI (Üstyapı İletişim Arabirimi) kontrol ünitesinin ilk olarak sunduklarından daha fazla giriş ve çıkışa ihtiyaç duyulması durumunda

Detaylı

Lumination LED Armatürler

Lumination LED Armatürler GE Lighting Solutions Montaj Kılavuzu Lumination LED Armatürler Askılı LED Bağlantı Elemanı (EP14 Serisi) Özellikler Uzun ömürlü (50.000 saat nominal ömür) 5 yıl garanti IP30 Kuru yere uygun BAŞLAMADAN

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU : : 19S ÇAYIRBİÇME B&S BENZİNLİ ÇAPA MAKİNESİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU : : 19S ÇAYIRBİÇME B&S BENZİNLİ ÇAPA MAKİNESİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3601600 Mamül adı : 19S ÇAYIRBİÇME B&S BENZİNLİ ÇAPA MAKİNESİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3611120 Saplama M8x40 6 2 0103021 Yaylı rondela M8 6 3 0102010

Detaylı

Ek kılavuz. Su Soğutma - MINITRAC 31. MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi. Document ID: 48522

Ek kılavuz. Su Soğutma - MINITRAC 31. MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi. Document ID: 48522 Ek kılavuz Su Soğutma - MINITRAC 31 MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi Document ID: 48522 İçindekiler İçindekiler 1 Ürün tanımı 1.1 Yapısı... 3 2 Montaj 3 3.1 Yedek parçalar...

Detaylı

155 RT PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

155 RT PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 155 RT / 10 mm 06.055.1010 U MAPA ADET 8,45 / 10 mm Halat Bağlamak İçin - Dişi Pasolu 06.055.3010 KUŞ GÖZÜ MAPA ADET 3,60 / 8 mm Halat Bağlamak İçin - Dişi Pasolu 06.055.3008 KUŞ GÖZÜ MAPA ADET 2,30 /

Detaylı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Montaj...

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİŞLİ KUTUSU GRUBU : 40 / : 41S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI (CF 186 FE) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİŞLİ KUTUSU GRUBU : 40 / : 41S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI (CF 186 FE) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : DİŞLİ KUTUSU GRUBU Mamül kodu : 40 / 40412-3600361 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3691037 Vites kolu sacı 40S 1 2 0101182 Civata imbus M8x25 5 3 0103004 Pul M8 5 4 3705014 Pim Ø8x18

Detaylı

Zamanlama zinciri - çıkartma/takma

Zamanlama zinciri - çıkartma/takma Sayfa 1/21 Uyarılar ve öneriler Üretici tarafından aksi önerilmedikçe, aşağıdaki işlemler tavsiye edilir: Üretici tarafından aksi önerilmedikçe, aşağıdaki işlemler tavsiye edilir: Zamanlama zincirini her

Detaylı

ERICH JAEGER KABLO VE BAĞLANTI ELEMANLARI KATALOĞU 2016

ERICH JAEGER KABLO VE BAĞLANTI ELEMANLARI KATALOĞU 2016 ERICH JAEGER KABLO VE BAĞLANTI ELEMANLARI KATALOĞU 2016 1 HAKKIMIZDA Günümüz teknolojisini daha etkin kullanmak ve müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek adına sürekli olarak kendini geliştirmeyi

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50014-2000093 Mamül adı : ATOMIC 6314 TPG SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50014-2000093 Mamül adı : ATOMIC 6314 TPG SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL LİSTESİ Grup : DEPO GRUBU Mamül kodu : 40-50014-2000093 Mamül adı : ATOMIC 6314 TPG SIRT ATOMİZÖRÜ ADI - STANDART ADET 1 2002602 İlaç deposu atomic 14 lt. 1 2 2002614 Depo süzgeci 1 3 2002627 Conta

Detaylı

Eklenti ünitelerinin montajı. Genel. BCI eklenti ünitesi. IP sınıflandırması PGRT

Eklenti ünitelerinin montajı. Genel. BCI eklenti ünitesi. IP sınıflandırması PGRT 1 4 7 10 13 19 22 25 28 31 34 37 2 38 3 6 9 12 15 21 24 27 30 31 36 39 PGRT Genel Genel Şasi ve üstyapı arasındaki iletişim, C259 konnektöründeki yapılandırılabilir giriş ve çıkışlar aracılığıyla yürütülür.

Detaylı

SEYHAN251-301 D-AYAR Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR954181423001 SÜBAP CİVATASI AYAR APARATI 1 1 2,59 3,06

SEYHAN251-301 D-AYAR Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR954181423001 SÜBAP CİVATASI AYAR APARATI 1 1 2,59 3,06 1 FİYAT LİSTESİ 17.05.2016 D-AYAR YMR954181423001 SÜBAP CİVATASI AYAR APARATI 1 1 2,59 3,06 2 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A06A06026 ATEŞLEME BOBİNİ 3 1 131,24 154,86 YME001A17A17014 BUJİ BAŞLIĞI 5 5 2,66 3,14

Detaylı

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ 1- Yeraltı konteyner sistemine sıkıştırmalı çöp aracından alınan jaklı hortumla konteyner sistemine bağlantı yapılıp manuel kumanda ile çalışması sağlanacaktır.

Detaylı

IDC101 Bağlantı Şeması

IDC101 Bağlantı Şeması IDC101 Bağlantı Şeması 1 Şubat 2018 IDC101 Kontrol Panosuna ait kullanım kitapçığı okunduktan sonra elektriksel bağlantıların nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler bu dokümanda yer almaktadır. Her bir elektriksel

Detaylı

Ek kılavuz. Hava Soğutma - MINITRAC 31. MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif hava soğutma sistemi. Document ID: 50337

Ek kılavuz. Hava Soğutma - MINITRAC 31. MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif hava soğutma sistemi. Document ID: 50337 Ek kılavuz Hava Soğutma - MINITRAC 31 MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif hava soğutma sistemi Document ID: 50337 İçindekiler İçindekiler 1 Ürün tanımı 1.1 Yapı... 3 2 Montaj 3 Ek 3.1 Teknik

Detaylı

Üstyapı fonksiyonlarına dair kablo tesisatı. Kabinden şasiye kablo tesisatı

Üstyapı fonksiyonlarına dair kablo tesisatı. Kabinden şasiye kablo tesisatı Kabinden şasiye kablo tesisatı Üstyapı konsolundan gelen sinyaller şasi çerçevesindeki üstyapı fonksiyonlarına kablo tesisatıyla gönderilir. Kablo tesisatı üstyapı konsolundaki C494 konnektöründen şasideki

Detaylı

TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA

TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA ÇELİK TAKVİYELİ KAUÇUK KÖPRÜ GENLEŞME DERZİ TEKNİK BİLGİLER VE UYGULAMA ARBRIDGE 01-02-03-04-05 KÖPRÜ GENLEŞME DERZİ; Avantajları Metal Olmayan Kısımlar Çok Yönlülük Kaymaya karşı koruma Düşük gürültü

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞASİ GRUBU : : TP 1200 PİTON

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞASİ GRUBU : : TP 1200 PİTON Grup : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : 40 12012-1600084 Mamül adı : TP 1200 PİTON 12mt.BUM ÇARPRAZ TİP BAĞLAMA GRUBU SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 2301870 Musluk adaptörü 2 2 0109267 Kopilya

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 2 1 11,50 13,57 YMR952Z84001001 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 10,06 11,87 2 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça

Detaylı

Direkt Enjeksiyonlu Araçlara LPG Dönüşümü. Hazırlayan ve Sunan: Utku Beyaztaş Sercan Küçükbeycan

Direkt Enjeksiyonlu Araçlara LPG Dönüşümü. Hazırlayan ve Sunan: Utku Beyaztaş Sercan Küçükbeycan Direkt Enjeksiyonlu Araçlara LPG Dönüşümü Hazırlayan ve Sunan: Utku Beyaztaş Sercan Küçükbeycan Direkt Enjeksiyonlu Motorlar Bu motor tipinin günümüzde kullanılan diğer motor tiplerinden farkını, yakıtın

Detaylı

GRUP-EX ECS XX-YY ELECTRIC CURRENT SOLENOID - KULLANICI KILAVUZU -

GRUP-EX ECS XX-YY ELECTRIC CURRENT SOLENOID - KULLANICI KILAVUZU - GRUP-EX ECS XX-YY ELECTRIC CURRENT SOLENOID - KULLANICI KILAVUZU - Bu kılavuz GRUP ASM tarafından üretilen ECS-XX-YY Solenoid hakkında güvenliğiniz için gerekli bilgileri ve kullanım talimatlarını içerir.

Detaylı

LPG DENET TANKLAR TM Yönetmeli i Madde 4.18

LPG DENET TANKLAR TM Yönetmeli i Madde 4.18 TANKLAR AİTM Yönetmeliği Madde 4.18 Araçlarda kullanılan LPG ve CNG tankının üzerinde, LPG ve CNG dönüşümü yapan firmanın adı, adresi ve dönüşüm tarihi ile birlikte LPG ve CNG tankı imalatçısının adı,

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 M-ELEKTRİK AKSAMI YME00182A77E002 BOBİN 5 1 12,06 14,23 YME001A17A17016 BUJİ BAŞLIĞI 3 10 0,80 0,94 YME00128K61K001 BUJİ BAŞLIĞI LASTİĞİ 2 5 1,48 1,75 YME00136K71K001 BUJİ KABLOSU

Detaylı

32,00 TL 2517 / 2521 / 2622 AKİS DİŞLİSİ (KÜÇÜK DEF. BURÇLU TİP) 11507 317 356 00 80 1,10 TL V8 AKİS KAPAK CONTASI (ARKA) 14030

32,00 TL 2517 / 2521 / 2622 AKİS DİŞLİSİ (KÜÇÜK DEF. BURÇLU TİP) 11507 317 356 00 80 1,10 TL V8 AKİS KAPAK CONTASI (ARKA) 14030 15701 BPW-93000100 11095 346 353 22 62 11096 308 353 00 62 31,25 TL 15,00 TL 10,00 TL 1935 ABS SENSÖR PARÇASI (SAÇ) AKİS DİŞLİ PULU (BÜYÜK DEFRANSİYEL) AKİS DİŞLİ PULU (KÜÇÜK DEFRANSİYEL) 13720 346 353

Detaylı

Modüler Raf & Yalın Üretim Sistemleri

Modüler Raf & Yalın Üretim Sistemleri CANVES MAKİNA ÜRÜN KATALOĞU 2017 Modüler Raf & Yalın Üretim Sistemleri Borular HDPE Kaplı ve Statik Toz Boyalı Borular HDPE Kaplı ve Statik Toz Boyalı Ø28x1 mm Plastik Kaplı Boru Çap Uzunluk HDPE KAPLI

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544007 MLC510R14-300-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

BD 5400 İletkenlik Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BD 5400 İletkenlik Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı BD 5400 İletkenlik Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BD 5400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞASİ GRUBU : 40 / : TP 800 PİTON GOLD (HİDROLİK) TAR90 PÜLVERİZATÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞASİ GRUBU : 40 / : TP 800 PİTON GOLD (HİDROLİK) TAR90 PÜLVERİZATÖR SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : ŞASİ GRUBU Mamul kodu : 40 / 11008-6000190 Mamül adı : TP 800 PİTON GOLD (HİDROLİK) TAR90 PÜLVERİZATÖR 1 1551246 Şasi 800lt. Piton 1 1a 1551725 Kızaklı Polyamid parça 1 2 1551724 Gezer Gövde (Hidrolik

Detaylı

ALÜMİNYUM GÖVDE HONDA GX160 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI : STANDART NO ADET

ALÜMİNYUM GÖVDE HONDA GX160 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI : STANDART NO ADET Grup :TEKERLEK KOMPLE KİLİTLİ Mamül kodu :40-3600343 Mamül adı :22M ALÜMİNYUM GÖVDE HONDA GX160 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3643101 Kilitli mil aks komple 1 1 3643110

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici Ürün no.: 544006 MLC500T14-1200-IP Set güvenlik sensörü verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41S TARAL (CF186 F) DİZEL EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41S TARAL (CF186 F) DİZEL EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3691000 Mamül adı : 41S TARAL (CF186 F) DİZEL EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0108030 Segman delik 37x1,5 DIN472

Detaylı

MK AGTS 305 MONTAJ KILAVUZU

MK AGTS 305 MONTAJ KILAVUZU 1 ANKRAJ MONTAJI; Ürün alana önceden hazırlanmış olan beton zemine ankraj planına göre montaj yapılır.(şekil 6). Montaj yapılacak alan toprak ise beton blok ebatları 50 x 50 x 30 cm olacaktır. (Şekil 1-1.2).

Detaylı

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 23M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 23M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 41-3641500 SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0107013 Rulman 6207 2 2 3641019 Ayna dişli Z=21 1 3 3641013 Aks mili 1 4 3641048 Şim 72x56x0,5 2 4 3641049 Şim 72x56x0,3

Detaylı

FC 2048 KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

FC 2048 KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU SİSTEMİ MEYDANA GETİREN MODÜLLER Sistem üç ana modülden oluşur Duvar Hava Çıkış Modülü,Kapı Hava Giriş Modülü,Sistem Kontrol Modülü. 1. Kapı Hava Giriş Modülü Hava giriş modülü aşağıdaki parçalardan oluşur(resim1).

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

CG EGZANTRİK DİŞLİSİ SET CG ŞANZUMAN DİŞLİ SET CG ÖN DİŞLİ KT-AGK SMK:004 SMK:009 SMK:020

CG EGZANTRİK DİŞLİSİ SET CG ŞANZUMAN DİŞLİ SET CG ÖN DİŞLİ KT-AGK SMK:004 SMK:009 SMK:020 SAYFA:1 CG 125 MARŞ RUBLESİ CG 125 MARŞ RUBLESİ CG KASNAK DİŞLİSİ SMK:912 SMK:079 SMK:003 CG EGZANTRİK DİŞLİSİ SET CG ŞANZUMAN DİŞLİ SET CG ÖN DİŞLİ KT-AGK 14-15-16 SMK:004 SMK:009 SMK:020 CG (AGK-KT)

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DEBRİYAJ VE MUHAFAZA GRUBU : 40 / 40402-3600362 : 40S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI (ANTOR 3LD 400) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DEBRİYAJ VE MUHAFAZA GRUBU : 40 / 40402-3600362 : 40S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI (ANTOR 3LD 400) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : DEBRİYAJ VE MUHAFAZA GRUBU Mamül kodu : 40 / 40402-3600362 Mamül adı : 40S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI (ANTOR 3LD 400) 1 9000517 Motor 6LD 400 Marşlı Lombardini 1 2 3601214 Debriyaj gövdesi 40M-41M-41S 1 3 3658017

Detaylı

MLC 420 MANYETİK LİNEER CETVELLER KULLANMA KILAVUZU

MLC 420 MANYETİK LİNEER CETVELLER KULLANMA KILAVUZU MLC 420 TAŞINABİLİR REFERANS NOKTASI MANYETİK LİNEER CETVELLER ENTEGRE EDİLMİŞ TEMASSIZ RULMANLI SİSTEM 0,005 MM DEN BAŞLAYAN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK TAŞINABİLİR REFERANS NOKTASI TİTREŞİMLERE KARŞI YÜKSEK KORUMA

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 41 / : DEKOMPRESÖR KOMPLE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 41 / : DEKOMPRESÖR KOMPLE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 41 / 2008989 Grup : DEKOMPRESÖR KOMPLE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 2008924 Plastik kam (Kam dişlisi) 1 2 2008926 Dekompresor kapağı 1 3 2008927 Dekompresor yayı 1 4 2008928

Detaylı

Bränsledriven värmare 912-B V1.3. Bränsledriven värmare 912-B

Bränsledriven värmare 912-B V1.3. Bränsledriven värmare 912-B Installation instructions, accessories Talimat No 8637062 Sürüm 1.3 Parça No. 31267435 Bränsledriven värmare 912-B B5254T2 R8703687 Volvo Car Corporation Bränsledriven värmare 912-B- 8637062 - V1.3 Sayfa

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI Su giriş bağlantıları Tahliye bağlantısı Gerektiği durumlarda uzun su giriş hortumu / uzun tahliye hortumu (İlk 30 gün içerisinde) ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ Musluk temini ve montajı Temiz su

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/13000-2300046 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) 2000 Gold SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 40/13000-2300046 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) 2000 Gold SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 40/13000-2300046 Mamül adı : FAN KOMPLE (UNG FAN) 2000 Gold 1 2302409 Mesafe ayarlayıcı (UNG) 4 2 0101286 Civata 6Kö.B. 8,8 M10x90 2 3 2302407 Koruyucu dayama (UNG) 1 4 0101003 Civata 6Kö.B.

Detaylı

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti, gerçek bir otomobildeki elektrik tesisatını incelemeye, oluşturulacak arızaları gözlemlemeye uygun yapıdadır. Tüm modüller

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY70 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY70 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA Gurup : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3641017 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 0102039 Somun plastikli M5 6 2 3611018 Debriyaj gövdesi 1 3 3641052 Debriyaj baskı yayı 1 4 3611020 Debriyaj

Detaylı

AYAK GRUBU :40 / : 21M TARAL BENZİNLİ (UP168I) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

AYAK GRUBU :40 / : 21M TARAL BENZİNLİ (UP168I) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup :KAPUT AYAK GRUBU Mamül kodu :40 / 30211-3600364 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0102054 Somun kelebek M6 2 2 0103060 Pul ¼ 2 3 3606028 Kaput titreşim lastiği 2 4 3602318 Kaput 19S-22S-20M-21M-22M-23M-32M

Detaylı

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm: 1.0 BÖLÜM 1-UYARILAR... 1 BÖLÜM 2-TEKNİK ÖZELLİKLER... 2 2.1 ELEKTRİKSEL ÖZELLİKLER... 2 2.2 MEKANİK ÖZELLİKLER... 3 BÖLÜM 3-UPSLIFT İÇİN UYGUN

Detaylı

İçerik. Ürün no.: LCS-1M12T-N08PNO-K020T Sensör kapasitif

İçerik. Ürün no.: LCS-1M12T-N08PNO-K020T Sensör kapasitif Ürün no.: 50135763 LCS-1M12T-N08PNO-K020T Sensör kapasitif Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı