SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL"

Transkript

1

2 SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL [ comfort zone ], eczacı ve kozmetik kimyager olan Dr. Davide Bollati nin bilgi ve ilham gücüne dayanarak 1997 yılında Italya/Parma da kurulmuş olan ödüllü spa markasıdır. Uluslararası bilim komitesi ve AR&GE laboratuvarları ile birlikte cilt sağlığı ve canlılığını hedeflediği gibi spa profesyonelleri ve müşteriler tarafından önemli bir unsur olarak görülen beden ve ruh sağlığı üzerine yoğunlaşmıştır. [ comfort zone ] Is an award-winning spa brand founded in 1997 in Parma/ Italy, born from the inspiration and knowledge of Dr. Davide Bollati, a pharmacist and cosmetic chemist. Together with an international scientific committee and internal R&D laboratories, he has developed targeted responses for the health and vitality of the skin, the body and mind, that are renowned and appreciated by spa professionals and consumers in all continents.

3 ANTİK VE MODERN RİTÜELLER Eşsiz imza uygulama teknikleri ve masajlarımızla, doğal kaynaklı, içerik bakımından zengin, silikon, paraben ve hayvansal içerik içermeyen, yenilikçi, son teknoloji ürünü Science-based Conscious Formlas ın mükemmel kombinasyonlarından oluşan profesyonel bakım ürünlerinin keyfini çıkarın. [comfort zone] da her bakım, zihin & beden rahatlamasını destekleyen ve seçilen özel bakımın etkinliğini artıran Tranquility Welcome Ritual ile başlar. ANCIENT AND MODERN RITUALS Enjoy the perfect combination of innovative, state-of-the-art Science-based Conscious Formulas, rich in natural-origin ingredients and free from silicones, parabens and animal derivatives, with our unique signature application techniques and massages. Each treatment begins with the Tranquillity Welcome Ritual, which favours mind-body relaxation and enhances the efficacy of the specific selected treatment.

4 CİLT BAKIMLARI FACE TREATMENTS CİLT BAKIMLARI FACE TREATMENTS signature facial THE JOY OF BEAUTY Cildinize hak ettiği özenle davranın! Özellikle cildinizin ihtiyacı için, özel olarak tasarlanmış cilt bakımı. 75 dk / m in Treat your skin to the care it deserves! A bespoke powerpacked facial designed especially for your skin s needs. purification ACTIVE PURENESS Spirulina Yosunu açısından zengin özel bir maske ile uygulanan derinlemesine temizleyici bakım, cilt dokusunu arındırır, tazeler ve daha duru, mat bir görünüm sağlar. Tüm cilt tipleri için idealdir. age correction SUBLIME SKIN Yaşlanma belirtilerine karşı etkili olan bakım; ince ve derin çizgiler üzerinde etkili olup, yüz ovalini yeniden yapılandırır,sıkılaştırır. Hücrelerin yenilenmesini uyarır, ince ve derin çizgilerin görünümünü azaltır. sensitivity In-depth cleansing treatment applied with a special mask rich in Spirulina Seaweed cleanses the skin texture, refreshes and provides a clear, matte effect. Ideal for all skin types. REMEDY 50 dk / min Care that is effective against signs of ageing; It is effective on thin and deep lines and restructures and tightens the face oval. It stimulates the renewal of cells, improves the appearance of fine lines. DELUXE PEEL AND LIFT DOUBLE PEEL 75 dk / m in 30 dk / m in eyes add-on Hassas, kızarıklığa eğilimli ciltleri yatıştıran, besleyici, güçlendirici bakım. Koruyucu cilt bariyerini hassas bir dermal afinite eylemiyle pürüzsüzleştirir ve yapılandırır. Sensitive, redness-prone skin soothing, nurturing, empowering care. Smoothes and structures the protective skin barrier with a delicate dermal affinity action. SUBLIME SKIN 30 dk / min double hydration HYDRAMEMORY 60 dk / m in Özelikle susuz kalmış ve bundan dolayı cildinde gerilme yaşayan kişilerin ciltleri için uygundur. Hyalüronik asit ve biomimetik hyaluronik asit açısından zengin olan bu bakımın sonunda ciltler, daha parlak bir görünüme ve ipeksi bir dokuya sahip olur. Göz çevresi kırışıklıkları, torbalar ve morlukları için etkili, yenilikçi Hidrojel Peptid Maske, zamanın olumsuz etkilerini ve yorgunluk belirtilerini azaltır. Wrinkles around the eyes is effective for bags and bruises. The innovative Hydrogel Peptide Mask reduces time-consuming effects and fatigue symptoms. It is a care who have been dehydrated and thus experiencing tension in their skin. Rich in hyaluronic acid and bio-hyaluronic acid, this treatment ultimately results in a more luminous look and silky texture.

5 RİTÜELLER RITUALS AROMASOUL ELEMENTS MASSAGE Comfort Zone imzası taşıyan masaj; adele ve kaslar üzerinde etkilidir. Ruhunuzu okşayan sizin seçeceğiniz, dört farklı kültürü temsil eden esansiyel yağlar ve doğal özlerle zenginleştirilmiştir. (Arabian, Indian, Mediterranean, Oriental) Massage with the signature of Comfort Zone; It is effective on muscles and muscles. It is enriched with essential oils and natural extracts that represent four different cultures that you choose, caressing your spirit. TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASSAGE Derinlemesine rahatlatan yenilikçi masaj, üç farklı duyuya hitap eder: Koku, dokunma ve işitme. Esansiyel yağların benzersiz bir karışımı olan Tranquillite, Ses, Ayurveda ve Endonezya nın Malay Denizinden esinlenerek bu masaja kılavuz olmuştur. Yumuşak fırçaların kombinasyonunun sinerjisi, uykuya yardımcı olur ve destekler. Sakin, huzurlu, dingin bir zihin ve vücut halini elde etmeye yardımcı olur. Jetlag etkilerine gidermeye yardımcıdır. With innovative massage techniques that deeply relax, it addresses three different senses. Smell, touch and hearing. Tranquillity, a unique blend of essential oils, has been inspired by the sound of Ayurveda and the Malay Sea of Indonesia. The synergy of the combination of soft brushes helps sleep and supports. It helps to achieve a calm, peaceful, calm mind and body. Jetlag is against side effects.

6 VÜCUT BAKIMLARI BODY TREATMENTS renew AROMASOUL BODY SCRUB 30 dk / min Tek başına ya da AROMASOUL ELEMENTS MASSAGE RITUAL ile birleştirilebilen eşsiz bir yenileyici vücut bakım ritüeli. Tüm cilt tipleri için ideal bir bakımdır. Cildi besler, pürüzsüz bir doku sağlar. A unique regenerative body care ritual that can be combined alone or with the AROMASOUL ELEMENTS MASSAGE RITUAL. It is an ideal maintenance for all skin types. Provides a smooth texture to the skin. tone BAGNI DI PISA Bagni di Pisa; yoğun termal su, uçucu yağlar, Fucus ve Laminaria yosunu açısından zengindir. Selülit görünümünü azaltır. Sinerjik olarak hareket eder. Tüm selülit tipleri için idealdir. Bagni di Pisa; intense thermal water, essential oils, Fucus and Laminaria algae. Reduce the appearance of cellulite. It acts synergistically. Ideal for all cellulite types. FIRMING MASK Özelikle kuru ciltler ve güneş sonrası için ideal olan bakım aynı zamanda yeni anneler ve hamileler içinde uygundur. İçeriğinde bulunan Tamanu Yağı ve yeşil ceviz özü sayesinde, antioksidan etki gösterir. Cilt tonunu ve elastikiyetini arttırır. Ideally suited for dry skin and post-sunburned skin, it is also suitable for new mothers and pregnancies. With Tamanu Oil and green walnut extract in the content, shows antioxidant effects. It improves skin tone and elasticity.

7 VÜCUT BAKIMLARI BODY TREATMENTS slim AROMATHERAPY WRAP Anında hafiflik hissi kazandıran bakım, selülit kusurlarına karşı yoğun etki gösterir. Ödeme dayalı selülit tipleri için uygundur. The treatment that gives a sense of instant lightness has a strong effect against cellulite defects. It is suitable for cellulite types which are based of edema. ALGEA PEEL-OFF 30 dk / min Bölgesel yağlanma ve selülit problemine karşı etkili olan bakım, tüm selülit tipleri için idealdir. Aljinatlar ve Laminaria Yosunu ile cildi mineralleştirir, nemlendirir, yeniden şekillendirir ve sağlıklı bir ton kazandırır. Maintenance that is effective against regional fattening and cellulite problem is ideal for all cellulite types. Mineralizes, moisturizes, reshapes and imparts a healthy tone with Alginates and Laminaria Algae. THERMOGENIC ATTACK Fucus yosunu açısından zengin, en görünür ve dayanıklı selülitler için ideal olan bakım, yeniden tanımlanmış bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Lokalize yağ dokusu ve dirençli selülit durumunda uygundur. Rich in Fucus algae is visible and durable, ideal for the care of cellulite. It helps to give a redefined look. It is suitable for localized fat tissue and resistant cellulite.

8 revitalizing LEG VÜCUT BAKIMLARI BODY TREATMENTS 30 dk / min Vücudumuzdaki kan dolaşımını düzenlemek, ağrıyı veya kas spazmını azaltmak amacıyla, bacakları rahatlatır. It regulates the blood circulation in our bodies and relieves the legs in order to reduce pain or muscle spasm. İSVEÇ MASAJI SWEDISH MASSAGE KLASİK MASAJLAR CLASSIC MASSAGES 50 dk / min İsveç masajının asıl amacı vücudun oksijen oranını arttırarak kaslardan toksin atılımını desteklemektir. Bu masaj dokulardaki metabolik atıklardan kalbe yüklenmeden kurtulmanızı sağlar. Bağ ve tendonları yumuşatarak esnekliklerini korur. Sinir sistemi ve cilde etki ederek yatışmalarını sağlar. Swedish, the most common style of relaxation massage, incorporates many long flowing strokes to promote a deep state of tranquillity. This massage like all other styles can be either very soft and superficial or quite firm depending on personal preference. EL & AYAK BAKIMLARI HANDS & FEET TREATMENTS REJUVENATING HAND RITUAL 15 dk / min Besleyici, koruyucu ve antioksidan etkili el bakımı, E Vitamini ve Karitè yağı açısından zengindir. Yaşlanma karşıtı etki gösterir. A rejuvenating, protective treatment rich in Vitamin E and Karitè Butter, restoring nourishment and beauty to the hands. RENEWING FOOT RITUAL 15 dk / min Besleyici ve koruyucu ayak bakımı, glikolik ve laktik asit ile pürüzsüz bir cilt sağlar. Nourishing and protective foot treatment provides smooth skin with glycolic and lactic acid. SICAK TAŞ MASAJI HOT STONE MASSAGE 75 dk / min Isıtılmış volkanik taşların masaj yoluyla vücut üzerinde gezdirilmesi ve belli noktalarda bırakılması, ısının derinlere etki etmesi esasına dayalı bir masaj türüdür. Bu eşsiz terapi sayesinde bloke olmuş enerji ortadan kaldırılır, pozitif enerji ve uyum sağlanır, metabolizma ve toksin atılımı hızlanır, bağışıklık sistemi güçlenir ve ağrılar azaltılmış olur. This deeply soothing, relaxing and totally indulgent treatment combines hot stones with traditional flowing methods of elongated sweeping movements encompassing the whole body. The application of warm oil poured onto the centre of the body evokes comfort, calm that envelops, relaxes mind and body. GELENEKSEL BALİ MASAJI TRADITIONAL BALINESE MASSAGE dk / min Tüm vücuda uygulanan Bali masajı kan dolaşımını artırarak kaslardaki ve eklemlerdeki ağrıları azaltan derin doku, akupresur, refleksoloji, aromaterapi, ve esnetme hareketlerinin karışımından oluşan bütünsel bir tekniktir. Son derece özel ve lüks bir SPA bakımı olan Bali masajı hem farklı masaj tekniklerini tanımak, hem gevşemek hem de spiritüel olarak yenilenmek isteyenler için idealdir. Bir Hint holistik akımı olan Ayurveda'dan etkilenmiş olan Bali masajı ile kan dolaşımı hızlanır, doku ile kaslarda derin gevşeme sağlanır. Beginning with a symbolic and relaxing foot ritual, this hands-on synergy of traditional Balinese massage and western techniques uses regulated pressure, excellent for releasing knots and tensions in the body.

9 THAI MASAJI THAI MASSAGE KLASİK MASAJLAR CLASSIC MASSAGES dk / min Dünya'nın en eski şifa yöntemlerinden biri olan Thai masajı vücudun enerji kanalları boyunca baskı uygulanarak ve Yoga'nın hafif esnetme hareketleri ile bağdaştırılarak yağ kullanmadan uygulanan bir masajdır. Vücudun enerji akışını hareketlendirir. One of the world's oldest healing modalities, Thai massage is a blend of passive stretching, acupressure and breathing exercises in meditative surroundings that ultimately evokes a feeling of total relaxation and renewed energy. HİNT BAŞ MASAJI INDIAN HEAD MASSAGE 40 dk / min Hint baş masajının amacı baş, yüz, boyun ve omuzlardadi doku, kas ve eklemlerde biriken gerilimi tahliye etmektir. Ovalama ve derin basınç içeren farklı hareketler, kafatası, boyun ve omuz bölgesine uygulanır. Baş ağrısı, migren stres, gerilim, yorgunluk uykusuzluk ve sinüzit sorunlarına çok iyi gelen baş masajı aynı zamanda eklemlerin esnekliğini de arttırır. Kan ve lenf dolaşımını artırarır, bağ ve kas dokusunu gevşeterek toksin atılımını destekler. Özellikle stres ve gerilimin yan etkilerini ortadan kaldırmak için ideal bir masajdır. The aim of Indian head massage is to release the stress that has accumulated in the tissues, muscles and joints of the head, face, neck and shoulders. A range of different movements are used including application of deep kneading and compression movements over the neck, shoulder and scalp areas. It is particularly good for reducing the effects of stress and tension. REFLEKSOLOJİ REFLEXOLOGY 40 dk / min Çin kültürünün önemli bir unsuru olan refleksoloji, vücudunuzun dengesini bulmaya yardımcı olan eski ve geleneksel kökenli doğal bir terapidir. Ayak altında ki refleks noktalarının vücudumızdaki bazı iç organları temsil ettiğine inanılan ve bu noktalara özel baskı uygulamak suretiyle gerçekleştirilen masaj ile tüm vücudunuzun gevşediğini hissedeceksiniz. AUFGUSS HAMAM BAKIMLARI HAMAM EXPERIENCE 30 dk / min Gün boyu yorulan bedeninizi dinlendirmek ve kendinizi daha zinde hissetmenizi sağlamak amacıyla Sauna ve Buhar odalarında ısınan havayı aşağı indirerek buz ve mentol ferahlığı eşliğinde vücudunuzu toksinlerden arındırmanızı sağlamak için uyguladığımız Aufguss deneyimi ardından soda ve ayran ikramıyla kendinizi yeniden doğmuşçasına dinç ve zinde hissedeceksiniz. You will rejuvenate with soda and buttermilk after the Aufguss experience we have applied to provide ice and menthol relief from the toxins in your body by lowering the heated air in the sauna and steam rooms to relieve your tired body. You feel more comfortable. Hamam terapisi geleneksel Türk / Roma sıcak bayo ritüellerinin modernize edilmiş yorumudur. Hamam vücut peelingi cildi ölü derilerden arındırır ve detoks etkisine sahiptir. Vücudu gençleştirip temizleyen ritüel aynı zamanda zihni yatıştırır. Hamam treatment is a modern re-interpretation of the traditional Turkish / Roman hot bathing ritual. Hamam body exfoliating is a relaxing, detoxifying and cleansing treatment that washes away impurities and soothes the mind leaving you totally rejuvenated. GELENEKSEL KESE & KÖPÜK TRADITIONAL HAMMAM LUXURY HAMAM LUXURY HAMMAM 50 dk / min An essential element of Chinese culture, this ancient therapy concentrates solely on the feet and lower legs, helping to relax the entire body and mind, ground energy and regulate the movement of the Qi through the body.

10 FITNESS MERKEZİ İLE LİMİTLERİNİZİ AŞIN EXCEED YOUR LIMITS WITH FITNESS CENTER Vücudunuzu güçlendirmek ve genel sağlık durumunuzu geliştirmek için Fitness Merkezi miz ile hizmetinizdeyiz. We are at your service to strengthen your body and improve your health at the Fitness Center. FITNESS Kardiyo / Cardio Ağırlık / Weight Lifting Özel Dersler / Private Classes Grup Dersleri / Group Classes YÜZME / SWIMMING Açık Havuz / Outdoor Pool Kapalı Havuz / Indoor Pool Performans Havuzu / Performance Pool ÖZEL DERSLER Profesyonel eğitmenler eşliğinde verilen özel derslerimiz ile sağlıklı bir yaşama ve kişisel hedeflerinize doğrultusundaki bedensel yapınıza kavuşabilirsiniz. PRIVATE CLASSES Private classes are an ideal method of exercise involving an experienced trainer who will motivate you throughout the class, assist you in working out effectively and reach your personal goals. Fitness: Kardiyo ve ağırlık grubu ile hedefinize ulaşabilirsiniz. Fitness: You may reach your target with cardio and weight groups. Pilates: Derindeki kas gruplarını güçlendirir ve daha dik bir beden duruşu sağlamaya yardımcı olur. Pilates: Strengthens your deep muscle groups and helps to improve your posture. Yüzme: Yüzmeyi öğrenebilir ve ya tekniğinizi geliştirebilirsiniz. Swimming: You may learn to swim or improve your technique.

11 GRUP DERSLERİ FITNESS MERKEZİ İLE LİMİTLERİNİZİ AŞIN EXCEED YOUR LIMITS WITH FITNESS CENTER Stüdyo dersleri profesyonel eğitmenler eşliğinde dersin özelliğine göre seçilmiş müzik eşliğinde grup halinde verilmektedir. Katılımcılar eğitmen eşliğinde ritmik olarak hep beraber yaptıkları hareketler sayesinde hem eğlenceli vakit geçirip hem forma girme şansına sahip olacaklar. GROUP CLASSES Workouts are performed in groups, accompanied by live music specially chosen for the class. Through rhythmic movements accompanied by trainers, participants find the opportunity to burn more calories and practice in an entertaining atmosphere. Pilates - Aqua Gym - Total Body - Spinning - Boot Camp SPA & FITNESS KURALLARI Spa deneyiminden ve bakımlarınızdan en iyi şekilde faydalanarak daha iyi sonuç almanız için rezervasyon saatinizden en az 30 dakika önce spa merkezimize gelmenizi öneririz. Terapiler zamanında başlayıp zamanında bitmektedir. Bakıma geç kalınması durumunda gecikme süresi toplam bakım sürenizden düşülecektir. Spa, bir sükunet ve rahatlama ortamıdır. Bu nedenle lütfen alçak sesle konuşarak diğer misafirlerin sessizlik ve mahremiyet isteğine saygı gösteriniz. Spa'da cep telefonunuzu ve diğer elektronik cihazları kullanmamanızı önemle rica ederiz. Güvenliğiniz için tüm değerli eşyalarınızı odanızdaki kasada veya otel kasasında muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Ziyaretçilerimizin 14 yaş altı çocuklarının Spa alanını kullanmalarına izin verilmemektedir. 14 yaşın altındaki çocuklar aile bireylerinin gözetiminde sadece -2. kattaki performans havuzunu ve açık yüzme havuzunu kullanabilirler. Otelimiz çocuklarla ilgili hiçbir sorumluluğu kabul etmemektedir. Misafirlerimize fitness programına başlamadan önce doktorlarına bilgi vermelerini tavsiye ederiz. Egzersize başlamadan önce mutlaka kaslarınızı ısıtınız. Spor aktivitesinden önce ağır yemeklerden kaçınmanızı öneririz. Sağlığınız açısından spor aktivitesinden sonra saunaya girmeden önce beklemeniz ve bedeninizi soğutmanız gerekmektedir. Aktivite alanında uygun ayakkabı ve fitness kıyafetleri (eşofman, şort ve t-shirt) giyilmesi gerekmektedir. Üstsüz egzersiz yapılması yasaktır. Lütfen fitness kullanımı esnasında spor ayakkabılarınızı giyiniz. FITNESS PAKETİ Program öncesinde danışmanlık seansı ile ihtiyaçlarınıza özel vücut analizi, yağ yakım nabzı ve fitness testi yapılmaktadır. Ardından başlangıç, orta ve ileri seviye için fitness paketlerinden uygun olanı seçerek hedefinize ulaşabilirsiniz. FITNESS PACKAGE Prior to the programme, a consultation session tailored for your needs including; Body Analysis - Body Composition Fat Burn Pulse Rate Fitness Test SPA & FITNESS RULES Spa Arrival: We recommend our guests to come 30 minutes prior to their treatments. This gives you time to familiarize yourself with the facilities and relax before your treatments. Please note all treatments end on time, regardless of starting time. If you are late for your appointment, we might have to shorten your treatment. To ensure our guests will enjoy a peaceful atmosphere we request that all visitors keep noise to a minimum in the treatment areas. Cell phones and other electronic devices are not permitted. Please leave your jewellery and other valuables in your room safe or the hotel safe. Visitors of our spa guests under the age of 14 are not allowed at the Spa area. Children under the age of 14 are allowed to use the PerformancePool at level -2, as well our outdoor pool with the accompany of an adult. The Hotel does not take any responsibility of children. Guests are advised to consult their doctors/physicians be forestarting a fitness programme. Before you begin your fitness programme, it is always advisable to warm up your muscles. We suggest avoiding heavy meals before any sports activity. After sports activity, it is always recommended to wait and cool down before you visit any sauna facilities. Appropriate fitness shoes and clothes (trousers or shorts, t-shirts) are required as specified in activity areas. Topless workouts are prohibited at all times. Please wear gym shoes which do not mark the floor.

12 SPA & FITNESS KURALLARI İptal Politikası: Alınan bir bakım iptal ettirilmek ya da değiştirilmek istenirse Spa Resepsiyon'a 6 saat, paket bakımları için ise 24 saat öncesinde bilgi verilmelidir; geç bilgi verilen bakımların %50'si, hiç haber verilmeden gelinmeyen randevuların % 100'ü talep edilecektir. Hediye Sertifikası: Misafirlerimizin kişisel kullanımları veya sevdiklerine hediye edebilmeleri için geniş yelpazesiyle Spa bakımlarını, paketlerini ve Spa ürünlerini sunmaktadır. Sağlık: Herhangi bir sağlık sorununuz var ise, lütfen randevu almadan önce mutlaka belirtiniz (Yüksek tansiyon, kalp rahatsızlıkları, alerji ve hamilelik vs.). Bakım öncesinde, esnasında veya sonrasında alkol tüketimi önerilmemektedir. Sizlere en iyi hizmeti sunabilmemiz için, tüm misafirlerimizin girişte sağlık formunu doldurmaları gerekmektedir. Kıyafet: Size bornoz ve terliğin yani sıra ziyaretiniz süresince kişisel eşyalarınızı saklayabileceğiniz kilitli bir dolap tedarik etmekteyiz. Terapistlerimiz, bakım esnasındaki rahatınız için size tek kullanımlık çamaşır sunmaktadır. Ayrıca, tüm Spa alanlarında misafirlerimizin yüzme kıyafeti veya mayo giymeleri gerekmektedir. OPERASYON SAATLERİ: Elysia Spa: 07:00 23:00 Fitness: 06:00 23:00 Son Masaj & Bakım Saati: 21:00 SPA & FITNESS RULES Cancellation Policy: Please note that 6 hours advance notice is required to reschedule or cancel your spa treatments and 24 hours for the special packages of spa treatments. Appointments cancelled within 6 hours will be charged 50%. Missed appointments without notice will be charged 100% of the treatment booked. Gift Certificate: Spa offers a beautifully presented and personalized gift certificate with a wide selection of spa treatments, packages and Spa products for your own use or for your loved ones. Health Matters: Please inform us at time of booking of any health conditions (e.g. high blood pressure, heart conditions, allergies and pregnancy). Consumption of alcohol before, during or directly after Spa treatments is not recommended. Our team will ask you to complete a medical history form upon arrival, so we can best customize your experience. Spa Attire: We provide robe and slippers for our guests before the treatment, as well a locker for your personal belongings. Our therapists will provide you with disposable underwear for your comfort during the treatment. Also, swimsuits are required in general areas of the Spa. HOURS OF OPERATION: Eysia Spa: 07:00 a.m - 11:00 p.m Fitness: 06:00 a.m - 11:00 p.m Last Treatment Booking: 09:00 p.m

13

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

KENDİNİZE, SAĞLIK DOLU BİR ARMAĞAN VERİN

KENDİNİZE, SAĞLIK DOLU BİR ARMAĞAN VERİN KENDİNİZE, SAĞLIK DOLU BİR ARMAĞAN VERİN Bali Masajı Orta şiddetteki darbelerle ve baskı noktalarıyla derin bir basınç manipülasyonu kullanılarak yüzeysel adele tabakalarının altına ulaşılır. Vücudu atıklardan

Detaylı

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA SWIMMING YÜZME FITNESS REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING KİŞİSEL EĞİTİM TURKISH BATH HAMAM

Detaylı

Otelimiz bünyesinde faaliyet gösteren Aquamarine SPA sunduğu spor ve sosyal alanlarıyla misafirlerimizin gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur.

Otelimiz bünyesinde faaliyet gösteren Aquamarine SPA sunduğu spor ve sosyal alanlarıyla misafirlerimizin gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur. AQUAMARINE SPA Otelimiz bünyesinde faaliyet gösteren Aquamarine SPA sunduğu spor ve sosyal alanlarıyla misafirlerimizin gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur. Aquamarine SPA, huzur dolu atmosferi,

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

SeaCreation aktif maddeler

SeaCreation aktif maddeler SeaCreation aktif maddeler Glycocéane GP3, başka bir dünyadan içerik Az bulunur anti-aging protein SeaCreation aktif maddeler daha hızlı cilt yenileme Kerontinositlerin aktiviteisini hızlandırır Daha pürüzsüz,

Detaylı

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU Pithia Termal Spa hergün 07:00-22:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Masaj ve bakım hizmetleri 07:00-21:30 saatleri arasında verilmektedir. Pithia Termal Spa

Detaylı

Lüks ve İhtişam Başlıyor

Lüks ve İhtişam Başlıyor Lüks ve İhtişam Başlıyor Beginning of Luxury & Splendor Spa ve güzellik Servisleri Spa and beauty Services DAHA FAZLASI İÇİN find out more on kapadokyahill Afetevler Mah. Niğde Cad. No:1 GORE I CAPPADOCIA

Detaylı

Unwind renew at the Wellness Centre. Wellness Centre da ar n n tazelenin.

Unwind renew at the Wellness Centre. Wellness Centre da ar n n tazelenin. www.moevenpick-hotels.com Unwind renew at the Wellness Centre. Wellness Centre da ar n n tazelenin. Stay fit healthy. Formda sa l kl kal n. The top-of-the-line facilities at the Wellness Centre include

Detaylı

İçinizdeki Huzuru YENİ- DEN KEŞFE- DİN...

İçinizdeki Huzuru YENİ- DEN KEŞFE- DİN... İçinizdeki Huzuru YENİ- DEN KEŞFE- DİN... 2 İÇİN- DEKİ- LER 01. Spa / Spa 02. Masajlar / Massages 03. Uzak Doğu Masajları / Far Eastern Massages 04. Havuz & Dinlenme / Pool & Relaxation Area 05. Hamam

Detaylı

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Günlük Kullanım / Daily Usage Hafta İçi / Weekdays 150 Hafta Sonu / Weekend 200 * VIP Oda / VIP Room 900 Maks. 6 kişi, 4 saat

Detaylı

Yoğun hayat temponuza huzurlu bir mola A peaceful retreat from the hustle and bustle of the city...

Yoğun hayat temponuza huzurlu bir mola A peaceful retreat from the hustle and bustle of the city... Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 1 Söğütözü 06520 Ankara, Turkey Tel : +90 312 248 88 88 Fax : +90 312 248 88 99 KarmaSpa.com.tr JWMarriottAnkara.com Yoğun hayat temponuza huzurlu bir mola A

Detaylı

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI Türk hamamının sıcak ortamında ve göbek taşı üzerinde uzman bir masör ve masöz tarafından yapılır. Vücudun salgılamış olduğu ter, kötü vücut kokusu, yüksek miktarda

Detaylı

Masajlar / Massages. Aroma Terapi Masajı. Aromatherapy Massage. İsveç Masajı. Swedish Massage. Bali Masajı. Balinese Massage. 50 dk/80 dk.

Masajlar / Massages. Aroma Terapi Masajı. Aromatherapy Massage. İsveç Masajı. Swedish Massage. Bali Masajı. Balinese Massage. 50 dk/80 dk. Masajlar / Massages Aroma Terapi Masajı 50 dk/80 dk. Bitki özlerinden elde edilmiş karışımlardan hazırlanan doğal yağlar kullanılarak uygulanan bir masajdır. Bu masajda hareketler yavaş, dinlendirici ve

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

Ecevit Caddesi, Girne, Kıbrıs Mersin 10, TURKEY Phone: +90 392 815 1518 Fax: +90 392 815 5988 E-mail: thecolony@arkingroup.com www.thecolonycyprus.com MASAJ MASSAGE Bilinen en eski tedavi ve kişisel bakım

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

Spor Masajı (60 dk.) Miyoterapi (60 dk.)

Spor Masajı (60 dk.) Miyoterapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Refleksoloji

Detaylı

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir Contact DetaIls Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00.

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir Contact DetaIls Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00. spa menu / spa menü operating hours / çalışma saatleri Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00. Contact DetaIls Pürovel Spa & Sport Swissôtel Büyük Efes İzmir Phone: +90

Detaylı

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor?

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Arınma, Do a, Termal SPA www.natur-med.com.tr Natur-Med Davutlar-Kuşadası Natur-Med'de Konaklama Otel Süiti Bahçe Süiti Bahçe Odası Otel Odası Arınma, Do a, Termal SPA

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola ÇAM THERMAL RESORT & SPA, CONVENTION CENTER KIZILCAHAMAM Hayata İhtİşamlı Bİr Mola Günümüzün sağlıklı yaşam ve güzellik trendi SPA yla şehir ve iş yaşamının omuzlarınızda yarattığı ağırlıktan kurtulacak;

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ HEALTH CLUB

SAĞLIK KULÜBÜ HEALTH CLUB SAĞLIK KULÜBÜ HEALTH CLUB HİLTON İSTANBUL BOSPHORUS İLE TECRÜBE, KALİTE VE KUSURSUZ HİZMET SİZİNLE... Yemyeşil bahçeler ile çevrili Hilton İstanbul Bosphorus, eşsiz Boğaz manzarasıyla şehrin tam kalbinde,

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

Spa Deneyiminize Hazırlanın Prepare For Your Spa Experience 4 ~ 5. Masajlar ~ Massages 6. Therapia Özel ~ Therapia Special 12

Spa Deneyiminize Hazırlanın Prepare For Your Spa Experience 4 ~ 5. Masajlar ~ Massages 6. Therapia Özel ~ Therapia Special 12 1 Spa Deneyiminize Hazırlanın Prepare For Your Spa Experience 4 ~ 5 Masajlar ~ Massages 6 Therapia Özel ~ Therapia Special 12 Çiftlere Özel Therapia ~ Therapia for Couples 16 Yüz Bakımları ~ Facial Treatments

Detaylı

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi X-Wave Akustik Dalga Terapisi sales@btlnet.com www.btlnet.com All rights reserved. Although every care has been taken to provide accurate and up-to-date information, no responsibility can be accepted for

Detaylı

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Günlük Kullanım / Daily Usage Haftaiçi / Weekdays Haftasonu / Weekend * VIP Oda / VIP Room Masajlar / Massages Karma Signature

Detaylı

MAVİNİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN THE POWER OF BLUE WITH BLUE HARMONY SPA & FITNESS BLUE HARMONY SPA & FITNESS TA

MAVİNİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN THE POWER OF BLUE WITH BLUE HARMONY SPA & FITNESS BLUE HARMONY SPA & FITNESS TA MAVİNİN GÜCÜNÜ BLUE HARMONY SPA & FITNESS TA KEŞFEDİN DISCOVER THE POWER OF BLUE WITH BLUE HARMONY SPA & FITNESS Wyndham İstanbul Petek in hizmet kalitesi, 5 yıldızlı otel konforu ve son teknoloji altyapısıyla

Detaylı

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir İletişim bilgileri Contact DetaIls

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir İletişim bilgileri Contact DetaIls spa menu / spa menü operating hours / çalışma saatleri Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00. Contact DetaIls Pürovel Spa & Sport Swissôtel Büyük Efes, Izmir Phone: +90

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT thermal spa convention much more than on airport hotel dalamanairportlykiaresorthotel.com dlminfo@argrup.org Dalaman Havaalanı yolu 3. Km. 48770 DALAMAN - TÜRKİYE T +90 252

Detaylı

Masajlar / Massages. Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services. Günlük Kullanım / Daily Usage

Masajlar / Massages. Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services. Günlük Kullanım / Daily Usage Masajlar / Massages Karma Signature Masaj Karma Spa ya özel uygulanan ritüel ile başlayan bu masajda, yumuşak dokunuşlar ve akıcı hareketlerle rahatlamanız ve dinlenmeniz sağlanır. Karma Signature Massage

Detaylı

Bedeninize ve ruhunuza unutulmayacak bir arma gan verin... Give your body and soul an unforgettable present...

Bedeninize ve ruhunuza unutulmayacak bir arma gan verin... Give your body and soul an unforgettable present... Bedeninize ve ruhunuza unutulmayacak bir arma gan verin... Give your body and soul an unforgettable present... Dinamik bir fitness, arındırıcı SPA keyfi Profesyonel fitness anlayışını mükemmel SPA deneyimiyle

Detaylı

Ve sıra dışı konsepti ile Mooi Sports Clubbing

Ve sıra dışı konsepti ile Mooi Sports Clubbing Mooi Sports Clubbing özel tasarımı, en ileri teknoloji donanımı ve hizmet anlayışı ile öne çıkan 3 katlı 2.600 m2 alana sahip butik bir spor kulübüdür. Sektörün en önemli markalarından Life Fitness Signature

Detaylı

For a more relaxing and healthier lifestyle

For a more relaxing and healthier lifestyle spa menü spa menu daha rahat ve sağlıklı bir hayat için For a more relaxing and healthier lifestyle Keyif ve kalite... Mutluluğumuz, bu iki kavramı yaşamımıza ne kadar kattığımızla ilgilidir. Kaliteli

Detaylı

İstanbul Barosu içinpürovel SPA & Sport Üyelik Teklifi

İstanbul Barosu içinpürovel SPA & Sport Üyelik Teklifi İstanbul Barosu içinpürovel SPA & Sport Üyelik Teklifi Otelimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Aşağıda size özel olarak sunduğumuz Pürovel SPA & Sport Bireysel Üyelik teklifimizi görebilirsiniz:

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

pürovel spa & sport imzalı bakımlar pürovel spa & sport signature treatments

pürovel spa & sport imzalı bakımlar pürovel spa & sport signature treatments pürovel spa & sport Pürovel is a distinctive group of deluxe spa & sport facilities located within Swissôtel Hotels & Resorts worldwide. It provides an Alpineinspired solution to healthy living within

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

HAYATINIZIN VAZGEÇİLMEZİ Uykunuzun olmazsa olmazı yastıklar da Viscotex sayesinde en ideal yapıya kavuştu. Bir yastığın ulaşabileceği en yüksek konforun yanında, deforme olmayan, ısıya ve neme karşı dengeleyici,

Detaylı

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum SPA MENÜ Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum Geleneksel SPA rutinleri, Kuum un modern anlayışı ile yeniden doğuyor. Doğal bitki özleri,

Detaylı

menu of spa services spa menüsü

menu of spa services spa menüsü GRAND HYATT ISTANBUL Taşkışla Caddesi, No.1 Istanbul, 34437 Turkey istanbul.grand.hyatt.com HYATT name, design and related marks are trademarks of Hyatt Hotels Corporation. 2015 Hyatt Hotels Corporation.

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM ÖZEL / FASON ÜRETİM Private Label www.jeomed.com Private / Contract Manufacturing How is it performed? 01 New Products Market Research 02 Product R & D 03 Ministry of Health Operations 04 GMP Norms Production

Detaylı

Galvanik Tedavı: Ön Bakım

Galvanik Tedavı: Ön Bakım Galvanik Tedavı: Ön Bakım Nu Skin Galvanik Spa II sistemi Hakkında Bilgi: Patentli, ayarlanabilir Galvanik akım özelliğine sahip ve yüz, kafa derisi ve vücut için değiştirilebilir başlıkları olan programlanan

Detaylı

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington daki tüm Pratisyen Hekimlikler (GP) tercümanlık

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

REZERVASYON 7769 7770 TR

REZERVASYON 7769 7770 TR REZERVASYON 7769 7770 TR HAMAM Felsefemiz Ortaçağ da yazılmış yüzlerce şiirde anlatılan efsanevi bir yer var... Lüks kavramının yüzyıllar önce belki de ilk kez tanımlandığı bir yer... Hava hep bahar gibi;

Detaylı

pürovel spa & sport imzalı bakımlar pürovel spa & sport signature treatments

pürovel spa & sport imzalı bakımlar pürovel spa & sport signature treatments Pürovel is a distinctive group of deluxe spa & sport facilities located within Swissôtel Hotels & Resorts worldwide. It provides an Alpineinspired solution to healthy living within a stylish and contemporary

Detaylı

SADECE 4 GÜNDE, 1 BEDEN İNCELİN!

SADECE 4 GÜNDE, 1 BEDEN İNCELİN! SADECE 4 GÜNDE, 1 BEDEN İNCELİN! ÖZGE TAŞDELEN KUTLUALP / Satın Alma Müdürü 4 günlük maraton, beni şaşırtan ölçümlerle tamamlandı. Programı herkese tavsiye edeceğim. MELTEM AYDIN / Şirket Ortağı 4 günde

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

göz yaklamayan, sihirli formül 325 ml 200 ml Moisturizes baby s soft skin for 24 hours.

göz yaklamayan, sihirli formül 325 ml 200 ml Moisturizes baby s soft skin for 24 hours. Moisturizes baby s soft skin for 24 hours. Rich, creamy formula Clinically proven to be gentle and mild for your baby s skin Dermatologist-tested and hypoallergenic Baby s delicate skin loses moisture

Detaylı

Spa Wellness Fitness BEDENİNİZİ VE ZİHNİNİZİ YENİLEYİN REVITALIZE YOUR BODY AND MIND

Spa Wellness Fitness BEDENİNİZİ VE ZİHNİNİZİ YENİLEYİN REVITALIZE YOUR BODY AND MIND Spa Wellness Fitness BEDENİNİZİ VE ZİHNİNİZİ YENİLEYİN REVITALIZE YOUR BODY AND MIND " CVK Safira Spa nın profesyonel hizmet anlayışı ve özel uygulamaları ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz." CVK

Detaylı

FLEX HOME. bir evden daha fazlası... more than a home...

FLEX HOME. bir evden daha fazlası... more than a home... Hayal ettiğiniz, ama evinize sığdıramayacağınız çeşitli aktivitelerden, spora, çocuk kreşinden, sinema odasına kadar bir çok modern alan dilediğiniz zaman FLEX ile evinizin bir parçası oluyor. FLEX un

Detaylı

D Maris Bay. Bakımlar Treatments

D Maris Bay. Bakımlar Treatments D Maris Bay Bakımlar Treatments 2018 D Maris Bay Bakımlar Treatments 2018 Masajlar Klasik İsveç Masajı Eşi benzeri olmayan bir rahatlama anının keyfine varın. İsveç Masajımız gerginliği atmayı, beden

Detaylı

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk SERVICES SERVİSLER TÜRKÇE Hamam Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk Geleneksel Türk Hamamı Osmanlı geleneklerinden

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 33

Göller Bölgesi Aylık Hakemli Ekonomi ve Kültür Dergisi Ayrıntı/ 33 ÖZET: Rox Yaşam Koçluğu ve SPA Merkezi nin Sahibi Selma Tokcan: Masaj, kilo verme programı uygulayan kişiler tarafından düzenli olarak yaptırıldığında, boşalan yağ hücrelerini sıkıştırarak sarkmalara engel

Detaylı

Seboni Cornish Spa Essentials. Temsilciliğini yaptığımız yabancı markalar:

Seboni Cornish Spa Essentials. Temsilciliğini yaptığımız yabancı markalar: Seboni Cornish Spa Essentials Is a new range of luxury aromatherapy toiletries from Cornwall, southwest England. Rich body lotion and conditioner, refreshing bath & shower gel and shampoo. The scent is

Detaylı

02 Spa Kuralları ve Politikası. 03 Önerilen SPA Kullanım Sıralaması. 05 NUA ya Özel. 06 Yüz Bakımları. 07 Vücut Sağlığı. 10 Masajlar.

02 Spa Kuralları ve Politikası. 03 Önerilen SPA Kullanım Sıralaması. 05 NUA ya Özel. 06 Yüz Bakımları. 07 Vücut Sağlığı. 10 Masajlar. 02 Spa Kuralları ve Politikası 03 Önerilen SPA Kullanım Sıralaması 05 NUA ya Özel Değerli misafirlerimiz, Türkiye nin ilk ve tek destinasyon spasına hoş geldiniz. Nua Wellness-Spa da sizi aramızda görmekten

Detaylı

ESSENCE OF BODRUM AEGEAN CALM 1 hour 50 minutes / 2 hours 50 minutes Surrounded by the Aegean Sea, enjoy our authentic, aroma infused treatments. After a consultation with one of our professionals, a selection

Detaylı

Do not open the exam until you are told that you may begin.

Do not open the exam until you are told that you may begin. ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR OKAN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 03.11.2011 MAT 461 Fonksiyonel Analiz I Ara Sınav N. Course ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO İMZA Do not open

Detaylı

Dead Sea Hakkında. Dead Sea de bulunan önemli minerallerin temel i levleri kısaca a a ıdaki gibidir. Magnezyum. Potasyum

Dead Sea Hakkında. Dead Sea de bulunan önemli minerallerin temel i levleri kısaca a a ıdaki gibidir. Magnezyum. Potasyum Dead Sea Hakkında Antik ça lardan beri dünyanın sa lık ve güzellik hazinesi olan Dead Sea, sa lı ı destekleyici ve dengeleyici sonsuz bir kaynaktır. Ömrü arttırıcı mineraller açısından zengin Dead Sea

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Anti-Aging Etkili Bakım Serisi SKIN ACTIVE Stok Kodu Barkod No Ürün Adı Açıklama Fiyatı TL NEO3010 732013300104 Skin Active Exfoliating

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

FAIRMONT LIFESTYLE ÜYELİKLERİ, misafirlerimizin günlük hayattaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulmuş bir seçki sunuyor. Bir FAIRMONT QUASAR

FAIRMONT LIFESTYLE ÜYELİKLERİ, misafirlerimizin günlük hayattaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulmuş bir seçki sunuyor. Bir FAIRMONT QUASAR FAIRMONT LIFESTYLE ÜYELİKLERİ, misafirlerimizin günlük hayattaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulmuş bir seçki sunuyor. Bir FAIRMONT QUASAR İSTANBUL üyesi olmanızı sağlayan Lifestyle üyeliği, son

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

BODRUM ESİNTİLERİ ESSENCE OF BODRUM. EGE HUZURU 1 saat 50 dakika / 2 saat 50 dakika. AEGEAN CALM 1 hour 50 minutes / 2 hours 50 minutes

BODRUM ESİNTİLERİ ESSENCE OF BODRUM. EGE HUZURU 1 saat 50 dakika / 2 saat 50 dakika. AEGEAN CALM 1 hour 50 minutes / 2 hours 50 minutes ESSENCE OF BODRUM AEGEAN CALM 50 minutes / 2 hours 50 minutes Surrounded by the Aegean Sea, enjoy our authentic, aroma infused treatments. After a consultation with one of our professionals, a selection

Detaylı

GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ

GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ TÜRKÇE GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ Geleneksel Türk Köpük Masajı Geleneksel Türk hamamında köpük masajı eşliğinde gevşemenin ve temizlenmenin zamanı. Geleneksel Türk Kesesi Bu bakım cildinizin ölü hücrelerden

Detaylı

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom bedroom Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom Kugu 13 Kupa 29 Ekim 37-41 Burçak 46 Yıldız 50-52 Fulya 57 wall unit Kugu 17 Yıldız 54 chairs / 58 MODERN BEDROOM&DININGROOM

Detaylı

menu of spa services

menu of spa services menu of spa services saf otantik olağanüstü hyatt pure Hyatt Pure, tatil beldelerinden kentlere kadar uzanan sıradışı spa koleksiyonudur. Her bir spa, bulunduğu coğrafi bölgenin özelliklerini ve kültürünü

Detaylı

Bütünüyle doğal, tadıyla özel atıştırmalıklar...

Bütünüyle doğal, tadıyla özel atıştırmalıklar... Kuru mey Bütünüyle doğal, tadıyla özel atıştırmalıklar... Completely natural, specially tasty snacks... Kurutulmuş yeşil elma dilimleri / Dried green apple slices Kurutulmuş portakal dilimleri / Dried

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

DORTDIVAN Manufacturing Facilities

DORTDIVAN Manufacturing Facilities Dortdivan, is a leading Turkish manufacturer and distributor of wooden and polystyrene picture frame profiles of high quality and unique designs. Combining the expertise of traditional craftmanship with

Detaylı

KURALLAR etiquette NASIL GİYİNMELİ SPA merkezimizi kullanacağınız zaman, rahat vakit geçirebilmeniz için size bornoz, terlik ve özel eşyalarınızı muha

KURALLAR etiquette NASIL GİYİNMELİ SPA merkezimizi kullanacağınız zaman, rahat vakit geçirebilmeniz için size bornoz, terlik ve özel eşyalarınızı muha KURALLAR etiquette NASIL GİYİNMELİ SPA merkezimizi kullanacağınız zaman, rahat vakit geçirebilmeniz için size bornoz, terlik ve özel eşyalarınızı muhafaza etmek için kilitli dolap verilecektir. SPA seansı

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

HYDROTHERA PAKET. Çift Kişi Paket Fiyatı: 235 TL ( KDV Dahil / Tek Gece Konaklama )

HYDROTHERA PAKET. Çift Kişi Paket Fiyatı: 235 TL ( KDV Dahil / Tek Gece Konaklama ) HYDROTHERA PAKET Tek Kişi Paket Fiyatı 185 TL ( KDV Dahil / Tek gece Konaklama ) Spa Merkezi ıslak zemin ( Termal Havuzu, Türk Hamamı, Buhar Odası, Sauna, Jakuzi ) kullanımı dahildir. Hidroterapist eşliğinde

Detaylı

BE THE ONE.

BE THE ONE. XOOM TRAINING CLUB İstanbul un iki yakasında, proje çalışmaları tamamlanan ve Ocak 2019 tarihinde faaliyete geçecek olan XOOM Training Club X00I, Polat tarafından hayata geçirilen karma kullanım projesi

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

VITALITY KİŞİSEL ANTRENMAN YOGA PİLATES

VITALITY KİŞİSEL ANTRENMAN YOGA PİLATES 1 PÜROVEL SPA AND SPORT Yeşillikler içinde, Boğaz ın göz alıcı manzarasına tepeden bakan Pürovel Spa & Sport, 4.000 m2lik bir alan üzerinde bulunmaktadır. Pürovel Spa & Sport, çiftlere uygun 3 süit odasıyla

Detaylı

Modüler Buharsız Sauna

Modüler Buharsız Sauna Modüler Buharsız Sauna SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Sistemleri sauna anlayışına yepyeni bir bakış getirmek amacı ile tamamıyla güneş ışınları

Detaylı

MASAJLAR / MASSAGES KLASİKLER / CLASSICS

MASAJLAR / MASSAGES KLASİKLER / CLASSICS MASAJLAR / MASSAGES KLASİKLER / CLASSICS KİŞİYE ÖZEL SPA MASAJI CUSTOMIZED SPA MASSAGE Yaygın olarak bilinen bu masaj türünde gerginlik ve stresin azaltılması ve potansiyel kas ağrılarına karşı koruma

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

Mitsubishi Electric Corporation. Number of Items

Mitsubishi Electric Corporation. Number of Items Mitsubishi K65HM-CE / KP65HM-CE High Density Thermal Paper Monochrome High Density Thermal Sensitive Paper A6 type media 110mm x 21m Bluish tone 4 rolls per box For use in CP-700DSU, CP-700U, CP-700UM,

Detaylı

10 Countries EXPORT.

10 Countries EXPORT. NEW COLLECTION CONCEPTA MOBİLYA, 1990 Yılından İtibaren Sektörde Yenilikçi Trendleri Takip Eden Tüketici Davranışlarına Hitap Eden Özgün Tasarım Felsefesi Ile Sektöre Hizmet Vermekteyiz. Firmamız üretim

Detaylı

le meridien spa Menu T +90 212 384 03 50 lemeridienistanbul.com N 41 05 e 29 02

le meridien spa Menu T +90 212 384 03 50 lemeridienistanbul.com N 41 05 e 29 02 le meridien ıstanbul etıler CENGIZ TOPEL CADDESI NO.39, 34337 ETILER, ISTANBUL TURKEY T +90 212 384 03 50 lemeridienistanbul.com N 41 05 e 29 02 spa Menu KEŞFET explore spa Cazip... Canlı... Sürprizlerle

Detaylı

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT The purpose of the study is to investigate the impact of autonomous learning on graduate students

Detaylı

My Year Manager is Sınıf Müdürüm. P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü

My Year Manager is Sınıf Müdürüm. P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü EMTRAS [Turkish] My Headteacher is Okul müdürüm My Year Manager is Sınıf Müdürüm My Form Tutor is Sınıf öğretmenim My Form is Sınıfım P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü I must bring in a T-shirt, shorts

Detaylı

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK Temizlik Ürünleri AKOPAK Temizlik ve Hijyen Ürünleri; deterjan ve kozmetik ürünlerinde endüstriyel ve evsel ürün üretiminde faaliyet gösteren bir firmadır. Konya da 1500 m² kapalı, 2000 m² açık alan üzerine

Detaylı