For a more relaxing and healthier lifestyle

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "For a more relaxing and healthier lifestyle"

Transkript

1 spa menü spa menu

2

3 daha rahat ve sağlıklı bir hayat için For a more relaxing and healthier lifestyle Keyif ve kalite... Mutluluğumuz, bu iki kavramı yaşamımıza ne kadar kattığımızla ilgilidir. Kaliteli bir ortamda yaşanan keyifli anlar, bizi besler, güçlendirir, hayata hazırlar. Güral Afyon u hayata geçirirken, otelimize ilk adımınızı attığınız andan, ayrıldığınız dakikaya kadar her şeyin sizin için bir keyif olmasını planladık. Contentment and quality... Our happiness depends on how much these two notions are factors in our lives. Enjoyable moments spent in superior surroundings nourishes and strengthens us and prepares us for the challenges we face in our lives. During the development phase of Güral Afyon, we made plans to ensure that from the moment you step foot in our hotel and until the minute you leave; you have an enjoyable and pleasant stay. Başardığımıza inanıyoruz. We believe we have accomplished this. Belki önemli bir iş toplantısı... Belki termalin şifalı sularından alacağınız sağlık... Belki de dinlenmek ve yenilenmek... Otelimize geliş amacınız ne olursa olsun, keyfi tüm yoğunluğuyla yaşayacağınız Aliva SPA ya uğramayı lütfen ihmal etmeyin. Aliva SPA nın sunduğu, iyi yaşam ortamında, aradığınız keyif ve benzersiz kalitenin fazlasını bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Yepyeni Termal Otel Anlayışı ve dahasına hoş geldiniz. Maybe you are attending an important business meeting Maybe you are taking advantage of the health benefits offered by our thermal s therapeutic waters Maybe you are visiting to just relax and rejuvenate yourself Whatever your reason for staying at our hotel, please make sure to visit Aliva Spa where you will be offered the ultimate spa experience. You can be rest assured that you will find unparalleled quality and more at the lap of luxury Aliva Spa. Welcome to a brand new Thermal Hotel philosophy and so much more... Telefonunuzun üzerindeki Aliva Spa tuşuna basarak spa resepsiyonuna ulaşabilirsiniz. You can reach to spa reception by pressing Aliva Spa button on your phone.

4

5 kişisel bakımlar personal care

6 vücut bakımları Yenileyici Peeling Bakımı Peeling bakımları cildi ölü derilerden arındırarak, parlak ve sağlıklı görünmesini sağlarken aynı zamanda cildi yeniler ve nem kazandırır. Size de kahve keyfi, meyve özleri, kakao kristalleri ve altın ışıltısı peeling seçenekleri arasından dilediğiniz tercihi yapmak kalır. Yaşam İksiri Vücut Bakımı Yenileyici deniz tuzu ve tarçın özlü peeling in ardından uygulanan yaşam iksiri yağının etkisiyle cildiniz nefes alır, canlanır ve pürüzsüz parlak görünümünü uzun süre korur. Arındırıcı Detoks Seansı Vücudunuzda toksinlerin yoğun olarak hangi bölgelerde biriktiğinin belirlenmesinin ardından bu toksinlerin vücuttan atılmasını sağlayan, etkili ve pratik bir yöntemdir. Dengeleyici Yosun Bakımı Sarmalama ile uygulanan bu bakımın en önemli etkisi, yosunun içerisinde bulunan bol miktarda vitamin ve mineraller sayesinde vücuttaki ödemi atmasıdır. Kür halinde uygulandığında vücut şekillendirmede de son derece etkilidir. Bakımın bir diğer özelliği de yağ dengeleyici ve dezenfekte edici özelliğiyle sivilce kurutucu olmasıdır. Termal Çamur Bakımı Çamur cildi temizlerken aynı zamanda nem ve mineral dengesini de düzenler. Termal çamur bakımı, cilde canlılık ve parlaklık kazandıran, sonrasında vücutta hoş bir koku bırakan, keyifli bir bakımdır. Japon Hanakasumi Ritüeli Hanakasumi özel bakımı, kiraz çiçeği ve pirinç tozu özleri içeren peelingin ısıtılıp tüm vücuda uygulanması ile başlar. Özel Hanakasumi ritüeli eşliğinde tüm vücuda yedirilen peeling özel yumuşak bakım havluları ile temizlenir. Ardından mistik Asya kokuları ile donatılmış Hanakasumi Shea yağı, ayaklardan başlayarak tüm vücuda rahatlatıcı özel masajı ile uygulanır.

7 body treatments Rejuvenating Peeling Treatment Not only does a peeling treatment exfoliate dead skin cells, it hydrates and revives the natural glow of the skin creating a shimmering and healthy appearance. What s left to you is to choose the treatment method which includes coffee pleasure, fruit essences, cocoa crystals and gold radiance. Elixir of Life Body Treatment Elixir of life oil is massaged into the skin after a rejuvenating sea salt and cinnamon essence peeling, allowing skin to breathe for a long lasting luster and shine. Purifying Detox Treatment A practical an efficient treatment performed to eliminate toxins from the body after uncovering the toxin build-up regions. Re-Balancing Seaweed Treatment The body wrap treatment is performed with the seaweed contains an abundance of vitamins and minerals that are very effective at eliminating excess water retention. If performed as a course of treatment, it is also effective at re-shaping the body s contours. Other characteristics of the treatment include an excess fat equalizer and disinfectant which dries up acne. Thermal Mud Treatment Mud not only cleanses the skin, but also regulates the skin s moisture and mineral content balance. A thermal mud treatment gives the skin vibrancy and silkiness and also leaves a pleasant scent on the body Japanese Hanakasumi Ritual The Hanakasumi exclusive treatment begins with the application of a heated peeling prepared with cherry blossom and rice powder over the entire body. The preparation is massaged into the skin with a method typical to Hanakasumi rituals and then the peeling is removed with soft treatment towels. Afterwards, starting from the feet, Hanakasumi Shea oil scented with aromatic Asian essences is massaged into the entire body.

8 vücut arındırma bakımları Parafin Bakımları Nemini kaybetmiş ya da kuruyup yıpranmış cilt yapısını yeniden düzenlemeye yardımcı olur. Bakım sonrasında hemen hissedilen yumuşaklık ve nem etkisini uzun süre korur. Sultanın Hamam Sefası Geleneksel Türk hamamında keseyle başlayan terapi, cildi nemlendirme ve besleme özelliği yüksek aromatik yağlarla taçlandırılıyor. (kese+köpük+aromatik yağ uygulaması) Harem Ritüeli Hamam bölümünde, vücudu temizleyen, ferahlatan kese ve özel bitkisel sabunlarla nemlendiren köpük masajı uygulamasıdır. Ayak Seramoni Özel üzüm çekirdeği pellingi sonrasında, gül suyu ile yıkanan ayaklarınızdan günün tüm yorgunluğu uçup gider. hidro bakımlar Hidroterapi Seansı Hidroterapi seansı sırasında basınçlı suyun vücudun belirli bölgelerine ritmik hareketlerle yaptığı masaj uygulamasıyla kan dolaşımı hızlandırılır, rahatlık, canlılık ve enerji artırımı sağlanır. Kleopatra Bakımı Spa VIP Suite odada, jakuzide aromatik yağlar ve mineralli köpük ile uygulanan bu bakım özellikle masaj sonrasında tavsiye edilir.

9 purifying body treatments Paraffin Treatments Paraffin treatments are beneficial for restoring dry, worn out and dehydrated skin. Immediately following the treatment, your skin will achieve a long lasting silky soft and hydrated feeling. The Sultan s Bath Experience Performed at a traditional Turkish bath, the treatment begins with a rigorous body scrub followed with a massage using aromatic body lotions to revitalize and nourish the skin s moisture. (Scrub + lather + aromatic lotions application) A Harem Ritual Performed at the Turkish Bath, it is a luxurious hydrating body scrub and lather massage using special herbal soaps to exfoliate and refresh the body. Foot Ceremony A special grape seed peeling treatment is first applied to the feet followed with a rose water cleansing that will wash away the day s fatigue. hydrotherapy treatments Hydrotherapy Session During a hydrotherapy session, pressurized water is rhythmically massaged over certain parts of the body in order to stimulate blood circulation providing comfort, vigor and energy. Cleopatra Treatment Relax and indulge your soul in the Jacuzzi in your spa suite room with aromatic oils and a mineral lather.

10 cilt bakımları Temel Cilt Bakımı Normal cilt tipleri için uygun profesyonel ürünlerle yapılan temel cilt bakımıdır. Cildi yenileyip, canlandırır. Mevsimsel Cilt Bakımı Özellikle mevsim değişikliklerinde temel bakımla birlikte uygulanarak cildi yenileyip canlandıran ve yıpranmalara karşı koruyan, sırrı egzotik meyve özlerine dayanan bir bakımdır. Yağlı Ciltlere Özel Arındırıcı Bakım Yağlı ve problemli cilt tipleri için derin temizlik ve arındırma işlemi yaparak, cildi netleştiren, yağdan dolayı var olan parlaklığını azaltan ve sağlıklı mat bir görünüme kavuşturan bakımdır. Hassas Ciltlere Özel Cilt Bakımı Hassas, alerjik ve kılcal damar problemi olan ciltleri yatıştıran, özel maskesiyle sakinleştirici bir bakımdır. Yoğun Nemlendirici Cilt Bakımı Cildin nem ihtiyacını karşılayarak cilde hayat ve enerji verir. Kullanılan ürünlerin içeriğinde lotus çiçeği sütü, ipek proteinleri, aloe vera gibi nemlendirici ve besleyici özellikli bileşenleri olan, seçkin bir bakımdır. Erkeklere Özel Cilt Bakımı Cilt tipine uygun olarak, cildin temel ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte, traş sonrası yaşanan sıkıntıları da hafifleten, erkeklere özel bir bakımdır. Anti-aging Cilt Bakımı Olgun ciltlerde, cilde C vitamini yüklemesi yapılarak uygulanan bakımdır. Çizgi Açıcı Cilt Bakımı İnce çizgilerin yoğunluğunu gözle görülür derecede azaltarak daha genç ve canlı bir cilt görünümü sağlayan bakımdır. Yenileyici Göz ve Dudak Bakımı Sadece göz ve dudak çevresindeki nem oranını artırarak, kırışıkları önleyen ve cildin pürüzsüz görünmesini sağlayan özel bir bakımdır. Temel bakımla birlikte uygulama gerektirir. Aliva Secret Cilt Bakımı Aliva Spa nın en özel ve yoğun bakımıdır. Yıpranmış ciltleri tazeler, özellikle stresin ciltte bıraktığı izleri onarır ve cildin performansını artırır.

11 facials Basic Facial Suitable for normal skintype, a classic facial treatment using professional products. Repairs and revitalizes skin. Seasonal Facial The secret behind this facial treatment is the use of exotic fruit essences that protect, repair and revitalize skin that has been damaged as a result of the change of seasons. Exclusive Purifying Facial for Oily Skin A deep exfoliating and purifying treatment for oily and problem skin types that invigorates and brings vitality and a smooth appearance to the skin by eliminating excess oil build up. Exclusive Facial for Sensitive Skin Applied with a special mask, a soothing exclusive treatment for sensitive and allergic skin types and for those with capillary problems. Intensive Hydrating Facial A facial hydrates and rejuvenates the skin. The hydrating and skin nourishing ingredients in the products of this exclusive treatment include lotus flower milk, silk proteins and aloe vera. Exclusive Facial for Men A facial that is suitable for all male skin types that also alleviate the discomforts of shaving. Anti-Aging Facial A Vitamin C enriched facial specifically applied to mature skin. Fine Lines Removal Facial A facial visibly minimizes fine lines to attain a younger and more vibrant look. Rejuvenating Eye and Lip Treatment By just increasing the hydration levels around the eyes and lips, this facial stops wrinkles from forming and ensures a silky smooth skin tone. This facial must be performed in combination with a basic facial treatment. Aliva Secret Facial An exclusive and intensive facial offered at Aliva Spa. It restores damaged skin and specifically repairs the stress related effects on the skin and improve its performance.

12

13 masaj terapileri massages

14 baskılı masajlar Spor Masajı Spor etkinlikleri öncesinde kasları aktif hale getirmek, sonrasındaysa kasları rahatlatıp dinlendirmek amacıyla uygulanan, baskıları yoğun bir masajdır. Lenf Drenaj Masajı Vücuttaki lenf bezi bölgelerine uygulanan lenf drenaj masajıyla lenf dolaşımı harekete geçirilerek, vücutta toplanan ödem ve toksinlerin dışarı atılması ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi sağlanır. Anti-selülit Masajı Kür halinde uygulandığında selülitli bölgelerde gözle görülür azalma sağlayarak, bölgesel incelmeyi destekleyici etki yapar. Refleksoloji Masajı Refleksoloji bir tür denge masajıdır. Özel el teknikleriyle ayaklara uygulanan bu masajda amaç, vücudun belli bölgelerinde bloke olmuş enerjiyi çözerek, fiziksel ve ruhsal iyileşme sağlamaktır. Shiatsu Masajı Parmakların, dirseklerin ve ellerin baskı teknikleri için özenle kullanıldığı bir terapi yöntemidir. Bu terapide temel amaç, bedenin bağışıklık sistemini güçlendirmektir. İsveç Masajı Vücuda tamamen uygulanan klasik masaj, kan dolaşım hızını artırır, hücre ve dokuları canlandırır. Aynı zamanda kas gerilimini azaltarak rahatlama sağlar.

15 pressure massages Sports Massage The purpose of this pressure massage is to stimulate the body s muscles before participating in any kind of sports activity or afterwards to loosen the muscles. Lymphatic Drainage Massage A lymphatic drainage massage stimulates lymph circulation by eliminating excess toxins and water retention to strengthen the immune system when applied to the body s lymph node regions. Anti-Cellulite Massage When applied as a cure of treatment, this massage is effective at visibly reducing cellulite as well as stimulating regional slimming. Reflexology Massage Reflexology is a massage that balances the body. Using special hand techniques, the massage is performed on the the feet to release blocked energy in specific parts of the body to restore the balance of the body and spirit. Shiatsu Massage The fundamental intention of this massage is to strengthen the immune system by applying pressure to the fingers, elbows and hands. Swedish Massage Performed on the entire body, this classic massage stimulates blood circulation. It not only restores skin cells and muscle tissue, but it also provides relief by reducing muscle tension.

16 ayurvedik masajlar Shirodhara Sıcak ayurveda yağı uygulamasıyla; uykusuzluk ve baş ağrısını gideren geleneksel hint baş masajıdır. Abhyanga Bu geleneksel masaj, kan dolaşımınızı harekete geçirerek zararlı maddelerin vücuttan atımını hızlandırır. Tüm vücudunuza uygulanan sıcak ayurveda yağı ruhunuzu rahatlatacaktır. Abhyanga Senkron (dört el) Tüm vücudunuza, iki terapist eşliğinde senkronize yapılan eşsiz ve gerçek bir dinlenme hissi oluşturan hint masajıdır.

17 ayurvedic massages Shirodhara A traditional Hindu head message that eases sleeplessness and headaches, it is performed with applying warm ayurveda oil. Abhyanga This traditional massage stimulates blood circulation and accelerates the elimination of harmful toxins from the body. Applied to the entire body, the warm ayurveda oil will also soothe your soul. Synchronic Abhyanga (4 hands) A synchronized Hindu massage is performed on the entire body simultaneously by two therapists to achieve an unparalleled and genuine relaxing experience and feeling.

18 uzakdoğu masajları Geleneksel Bali Masajı Vücuttaki refleks noktaları üzerine uygulanan etkili baskılarla yüzeydeki kas dokusunu geçerek, derinlere etki eder. Enerji akışını düzenleyerek enerji seviyesini düzeltir. Bali Baş, Boyun ve Omuz Masajı Baş, boyun ve omuz bölgesine uygulanan rahatlatıcı, stresten arındırıcı, dinlendirici bir terapidir. Bali Bacak ve Ayak Masajı Uzun süre ayakta kalmaktan kaynaklanan ağrıları gidermeye ve egzersiz sonrası yorulan kasları dinlendirmeye yardımcı olur. Bali Mandara (dört el) Masajı Dört el masajı, bay ve bayan iki terapistin senkronize el hareketleriyle uygulanır. Stresten arınmak ve kendini şımartmak isteyenlerin özel masaj terapisidir. Geleneksel Thai Masajı Vücudu, zihni ve ruhu dengelemek için yer minderinde yoga, streching ve baskı teknikleriyle uygulanan masajdır. Lomi Lomi Nui Masajı Hawai Adaları nda yaşayan Şamanist Kahuna Şifacıları nın tapınak masajı olarak krallara uyguladığı bu özel masaj, ruh ve bedeni dinlendirir, pozitif enerjiyi ortaya çıkarmaya yardımcı olur.

19 far east massages Traditional Bali Massage Applied to the pressure points on the body with controlled strokes that penetrate past the surface muscle tissue for an intense impact. The massage also regulates and renews the body s energy flow. Bali Head, Neck and Shoulder Massage A comforting, stress reducing and soothing massage applied to the head, neck and shoulders to relieve tension. Bali Leg and Foot Massage This massage is effective at reducing the aches and pains associated with being on your feet all day or to loosen tired muscles after a workout. Bali Mandara Massage (Four Hands) Performed simultaneously by one male and one female therapist, this exclusive massage is specifically designed for those who want to release tension and stress and be pampered in the process. Traditional Thai Massage Performed on a floor mat, the purpose of this massage is to bring the body, mind and soul into balance by implementing yoga, stretching and pressure techniques. Lomi Lomi Nui Massage Performed on kings by the Shamanist Kahuna Healers residing on the Hawaiian Islands, the holistic healing massage soothes the mind and body and is instrumental in restoring the body s positive energy.

20 Aliva dokunuşları Bebek Masajı Bebek masajı, annenin katılımıyla birlikte misafirlerimizin odalarında uygulanır. Bebeğin, vücudunu ve organlarını daha iyi tanımasına yardımcı olurken, zeka ve duyularının gelişimine de katkıda bulunur. Anneyle bebek arasındaki özel bağı destekler. Hamile Masajı Hamilelik döneminin üç ve altıncı ayları arasında yapılan rahatlatıcı gevşetici ve dinlendirici masajdır. Aliva Touch Bölgesel olarak uygulanan klasik masaj terapisidir. Aliva Aromaterapi Aromaterapi yağları, doğal bitki ve çiçek özlerinin bitkisel bir baz yağıyla karıştırılması sonucu elde edilir. Bu yağlarla yapılan masaj yumuşak, dinlendirici ve rahatlatıcı özelliğe sahiptir. Sıcak Taş Masajı Sıcak volkanik taşlarla vücutta bloke olmuş enerjiyi çözüp, enerji akışını düzenleyen terapidir. Bu masaj özellikle stresin vücut üzerinde oluşturduğu olumsuzlukların giderilmesinde iyi sonuç verir.

21 Aliva Spa signature massages Infant Massage Performed in the guest s room with the infant and mother, the massage assists the infant in perceiving his body and organs; contributes to the development of the infant s mind and senses; and supports the special bond between mother and infant. Pregnancy Massage Performed on women who are 3 to 6 months pregnant, the massage is relaxing, calming and soothing. Aliva Touch A localized classic massage therapy treatment. Aliva Aromatherapy A massage performed with a combination of aromatherapy essential oils, natural plant and flower extracts that unwinds comforts and soothes the entire body. Hot Stone Massage Hot stones are known to release the body s blocked energy and regulate the energy flow. This massage is especially effective at relieving the effects of stress on the body.

22 Aliva Spa özel kullanımlar Özel Termal Aile Hamamı Termal aile hamamının dört kişiye kadar kullanımını kapsamaktadır. Tercih edildiği taktirde bakım alınabilir. Özel termal hamam içersinde; dinlenme, hamam, jakuzi ve ikramlar bulunmaktadır. Lüks Aliva Termal Aile Hamamı Lüks aile hamamının dört kişiye kadar kullanımını kapsamaktadır. Tercih edildiği taktirde bakım alınabilir. Lüks Aliva termal aile hamamı içersinde; dinlenme, hamam, jakuzi, sauna ve ikramlar bulunmaktadır. Aliva Romantik Aliva VIP suite bölümünde, şampanya ve meyve ikramı eşliğinde jakuzi ve sauna keyfiyle başlayan romantik dakikalar, çiftlere özel masajla yoğunlaşarak devam eder.

23 Aliva Spa exclusive treatments Exclusive Thermal Family Turkish Bath The Hamam or Turkish Bath has a Jacuzzi that can accommodate up to 4 people. Upon request, treatments are available. The exclusive thermal Turkish Bath has a Turkish Bath, Jacuzzi and relaxation area. Complementary fruit selection is served. Deluxe Aliva Thermal Family Turkish Bath The Deluxe Aliva Thermal Family Turkish Bath has a capacity for up to 4 people and includes a Turkish bath, Jacuzzi and sauna with complementary fruit selection served. At request, treatments are available. Aliva Romance At the Aliva VIP Suite, your romantic interlude begins with an enjoyable and relaxing Jacuzzi and sauna experience accompanied with complementary sparkling wine and fruit selections concluding with a special couple s massage.

24 Aliva Spa kullanıcılarına tavsiyeler Aliva Spa menümüzdeki masaj ve bakımlarımız için özellikle hafta sonları önceden rezervasyon yaptırmanızı öneririz. Aliva Spa da bay bayan terapistlerimiz görev yapmaktadır. Özellikle istediğiniz bir terapist için, rezervasyon talebinizi 12 saat öncesinden Aliva Spa resepsiyonuna iletmenizi rica ederiz. Masaj ve bakım iptallerinizi en geç 2 saat, paket program rezervasyonunuzun iptalini de en geç 12 saat öncesinden, Aliva Spa resepsiyonuna iletmenizi rica ederiz. İptal edilmeyen servis ücretleri oda hesabınıza yansıtılır. Masaj ve bakımınızdan en az 10 dakika önce Aliva Spa resepsiyonuna gelmeniz gerekmektedir. Sizden sonraki misafirlerimizin randevularını tam saatinde başlatabilmemiz için geç gelinmesi durumunda masaj ve bakım süreniz kısalacaktır. Aliva Spa da kişisel eşyalarınız için soyunma dolapları bulunmaktadır. Aliva Spa da mayo, bikini ya da şort giyebilirsiniz. Otel misafirlerimiz için odalarına bornoz terlik bırakılmıştır. Havlu ihtiyacınızı Aliva Spa daki havlu bankosundan da karşılayabilirsiniz. Masajdan önce sauna, havuz ve buhar banyolarını kullanmanız terapinin etkinliğini artırmaya yardımcı olacaktır. Aliva Spa da sunulan hizmetlerden yararlandıktan sonra masaj ve bakımlarınıza başlamadan önce vücudunuzu arındırmak için duş almanızı tavsiye ederiz. Masajdan önceki 90 dakikada herhangi bir şey yememenizi tavsiye ederiz. Yüksek ısıda vücudunuzda meydana gelen su kaybını, bol miktarda su içerek engelleyebilirsiniz. Sıcağa çok alışık değilseniz başlangıçta kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz, vücudunuz alıştıkça normale dönecektir. Havuzların ardından önce düşük ısılı bio saunaya girin. Ardından yüksek ısılı fin saunası, fin hamamı ya da aromaterapi buhar banyosu odalarında dakikalık seanslar düzenleyin. Her sıcak uygulamanın sonrasında şok duşu, buz çeşmesi ya da macera duşlarıyla nabzınızı ve vücut ısınızı dengeleyebilirsiniz. Buhar odası veya saunaları dakikalık 3 seans halinde kullanmanızı ve seans aralarında mutlaka duş almanızı öneririz. Vücut bakımlarının etkisini artırmak için bakım öncesinde vücut peeling i ya da Türk hamamı terapisi yaptırmanızı öneririz. Bazı cilt ve vücut bakımlarımızın ardından Aliva Spa yı kullanmamanız gerekeceği için günlük Aliva Spa programınızı bu bilgiyi esas alarak yapmanızı rica ederiz. Yağ kullanılan masajlardan hemen sonra buhar banyolarını kullanıp cildinizdeki yağı atabilirsiniz. Bu durumda buhar banyosuna havlu sererek oturmanızı rica ederiz. Masaj ve bakımlarınızdan sonra dinlenmenizi öneririz. Dilerseniz Aliva Spa bölümünde yer alan Tepideryum ya da Spa Cafe de dinlenebilirsiniz. Aliva Spa nın kapalı alanlarında sigara içilmemektedir. Bu konuda hassasiyet göstermenizi önemle rica ederiz. Aliva Spa uygulamaları hakkında öğrenmek istediğiniz her şey için Aliva Spa resepsiyonuna başvurabilirsiniz. Ayrıca istek, öneri ve şikayetlerilerinizi de Aliva Spa resepsiyona iletmenizi rica ederiz. Aliva Spa yı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür eder, tekrar görüşmek üzere iyi günler dileriz.

25 Recommendations for Aliva Spa guests Especially during the weekend, we recommend that our guests make a reservation for an Aliva Spa massage or treatment in advance. Aliva Spa employs men and women therapists. If you are requesting a specific therapist, a reservation must be made at least 12 hours in advance by contacting the Aliva Spa Information Desk. You can cancel a massage or treatment at least 2 hours prior and a package program at least 12 hours prior to your appointment by calling the Aliva Spa Information Desk. Your room will be charged for services that have not been cancelled. Please arrive at Aliva Spa at least 10 minutes prior to your massage or treatment. If you are late for your appointment, this duration will be deducted from your treatment or massage so that we can begin other guest appointments in a timely manner. Aliva Spa has lockers where you can store your personal belongings. You can wear a bathing suit, bikini or shorts at Aliva Spa. A bathrobe and slippers are available for guests in their rooms. If you need towels, you can pick them up at Aliva Spa s towel counter. Using the sauna, steam room or swimming pool prior to your massage treatment will improve its benefits. We also suggest that you take a shower after you use Aliva Spa s services prior to your massage or treatment. We suggest that you do not eat anything 90 minutes prior to your massage. You can prevent dehydration in hot environments by consuming plenty of water. If you are not used to the heat, you might feel tired and listless. However, as your body adjusts to the heat, you will start feeling better. After using the swimming pool, first visit the temperate heat bio sauna. Afterwards, schedule a minute session at the the high-temperature Finnish sauna, Finnish bath or the aromatherapy steam bath room. After each hot treatment, you can regulate your body temperature and pulse by resting at the ice fountain or taking a shock or adventure shower. We suggest that you use the steam room or saunas for minutes each for 3 sessions. After each session, we highly recommend that you take a shower. In order to improve the effectiveness of your body treatments, we recommend that you have a body peeling treatment or a Turkish Bath therapy prior to your treatment. After certain facials and body treatments, you will not be able to benefit from the services at Aliva Spa. As a result, we suggest that you plan your daily spa program accordingly. After a massage that has been performed using essential oils, you can immediately use the steam rooms to extract the oils from your body. If this is the case, we request that you place a towel on the seat in the steam room. We recommend that you rest after a massage or treatment. If you wish, you can relax at Aliva Spa s Tepidarium or Vitamin Bar. Smoking is not permitted in all enclosed areas at Aliva Spa. We request your support and understanding of this important matter. To obtain information on all the services offered, please contact the Aliva Spa Information Desk. Likewise, you can contact the Aliva Spa Information Desk with your requests, recommendations or complaints. Thank you for preferring and choosing Aliva Spa. We hope to see you again soon and wish you a good day.

26 Güral Afyon Wellness & Convention İzmir Karayolu 7. Km Afyon / Türkiye T: alivaspa@guralafyon.com

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

REZERVASYON 7769 7770 TR

REZERVASYON 7769 7770 TR REZERVASYON 7769 7770 TR HAMAM Felsefemiz Ortaçağ da yazılmış yüzlerce şiirde anlatılan efsanevi bir yer var... Lüks kavramının yüzyıllar önce belki de ilk kez tanımlandığı bir yer... Hava hep bahar gibi;

Detaylı

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU Pithia Termal Spa hergün 07:00-22:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Masaj ve bakım hizmetleri 07:00-21:30 saatleri arasında verilmektedir. Pithia Termal Spa

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

KENDİNİZE, SAĞLIK DOLU BİR ARMAĞAN VERİN

KENDİNİZE, SAĞLIK DOLU BİR ARMAĞAN VERİN KENDİNİZE, SAĞLIK DOLU BİR ARMAĞAN VERİN Bali Masajı Orta şiddetteki darbelerle ve baskı noktalarıyla derin bir basınç manipülasyonu kullanılarak yüzeysel adele tabakalarının altına ulaşılır. Vücudu atıklardan

Detaylı

Otelimiz bünyesinde faaliyet gösteren Aquamarine SPA sunduğu spor ve sosyal alanlarıyla misafirlerimizin gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur.

Otelimiz bünyesinde faaliyet gösteren Aquamarine SPA sunduğu spor ve sosyal alanlarıyla misafirlerimizin gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur. AQUAMARINE SPA Otelimiz bünyesinde faaliyet gösteren Aquamarine SPA sunduğu spor ve sosyal alanlarıyla misafirlerimizin gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur. Aquamarine SPA, huzur dolu atmosferi,

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

İçinizdeki Huzuru YENİ- DEN KEŞFE- DİN...

İçinizdeki Huzuru YENİ- DEN KEŞFE- DİN... İçinizdeki Huzuru YENİ- DEN KEŞFE- DİN... 2 İÇİN- DEKİ- LER 01. Spa / Spa 02. Masajlar / Massages 03. Uzak Doğu Masajları / Far Eastern Massages 04. Havuz & Dinlenme / Pool & Relaxation Area 05. Hamam

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI Türk hamamının sıcak ortamında ve göbek taşı üzerinde uzman bir masör ve masöz tarafından yapılır. Vücudun salgılamış olduğu ter, kötü vücut kokusu, yüksek miktarda

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola ÇAM THERMAL RESORT & SPA, CONVENTION CENTER KIZILCAHAMAM Hayata İhtİşamlı Bİr Mola Günümüzün sağlıklı yaşam ve güzellik trendi SPA yla şehir ve iş yaşamının omuzlarınızda yarattığı ağırlıktan kurtulacak;

Detaylı

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA SWIMMING YÜZME FITNESS REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING KİŞİSEL EĞİTİM TURKISH BATH HAMAM

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

Lüks ve İhtişam Başlıyor

Lüks ve İhtişam Başlıyor Lüks ve İhtişam Başlıyor Beginning of Luxury & Splendor Spa ve güzellik Servisleri Spa and beauty Services DAHA FAZLASI İÇİN find out more on kapadokyahill Afetevler Mah. Niğde Cad. No:1 GORE I CAPPADOCIA

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Unwind renew at the Wellness Centre. Wellness Centre da ar n n tazelenin.

Unwind renew at the Wellness Centre. Wellness Centre da ar n n tazelenin. www.moevenpick-hotels.com Unwind renew at the Wellness Centre. Wellness Centre da ar n n tazelenin. Stay fit healthy. Formda sa l kl kal n. The top-of-the-line facilities at the Wellness Centre include

Detaylı

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk SERVICES SERVİSLER TÜRKÇE Hamam Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk Geleneksel Türk Hamamı Osmanlı geleneklerinden

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Günlük Kullanım / Daily Usage Hafta İçi / Weekdays 150 Hafta Sonu / Weekend 200 * VIP Oda / VIP Room 900 Maks. 6 kişi, 4 saat

Detaylı

Masajlar / Massages. Aroma Terapi Masajı. Aromatherapy Massage. İsveç Masajı. Swedish Massage. Bali Masajı. Balinese Massage. 50 dk/80 dk.

Masajlar / Massages. Aroma Terapi Masajı. Aromatherapy Massage. İsveç Masajı. Swedish Massage. Bali Masajı. Balinese Massage. 50 dk/80 dk. Masajlar / Massages Aroma Terapi Masajı 50 dk/80 dk. Bitki özlerinden elde edilmiş karışımlardan hazırlanan doğal yağlar kullanılarak uygulanan bir masajdır. Bu masajda hareketler yavaş, dinlendirici ve

Detaylı

Yoğun hayat temponuza huzurlu bir mola A peaceful retreat from the hustle and bustle of the city...

Yoğun hayat temponuza huzurlu bir mola A peaceful retreat from the hustle and bustle of the city... Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 1 Söğütözü 06520 Ankara, Turkey Tel : +90 312 248 88 88 Fax : +90 312 248 88 99 KarmaSpa.com.tr JWMarriottAnkara.com Yoğun hayat temponuza huzurlu bir mola A

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

Masajlar / Massages. Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services. Günlük Kullanım / Daily Usage

Masajlar / Massages. Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services. Günlük Kullanım / Daily Usage Masajlar / Massages Karma Signature Masaj Karma Spa ya özel uygulanan ritüel ile başlayan bu masajda, yumuşak dokunuşlar ve akıcı hareketlerle rahatlamanız ve dinlenmeniz sağlanır. Karma Signature Massage

Detaylı

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor?

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Arınma, Do a, Termal SPA www.natur-med.com.tr Natur-Med Davutlar-Kuşadası Natur-Med'de Konaklama Otel Süiti Bahçe Süiti Bahçe Odası Otel Odası Arınma, Do a, Termal SPA

Detaylı

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Günlük Kullanım / Daily Usage Haftaiçi / Weekdays Haftasonu / Weekend * VIP Oda / VIP Room Masajlar / Massages Karma Signature

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS

IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS İMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS İstanbul un tek termal kaynak noktası olan Tuzla İçmeler in namı çok eskilere dayanır. M.Ö. 8. yüzyılda Asklepis Şifalı Suları olarak bilindiği

Detaylı

Ecevit Caddesi, Girne, Kıbrıs Mersin 10, TURKEY Phone: +90 392 815 1518 Fax: +90 392 815 5988 E-mail: thecolony@arkingroup.com www.thecolonycyprus.com MASAJ MASSAGE Bilinen en eski tedavi ve kişisel bakım

Detaylı

Bedeninize ve ruhunuza unutulmayacak bir arma gan verin... Give your body and soul an unforgettable present...

Bedeninize ve ruhunuza unutulmayacak bir arma gan verin... Give your body and soul an unforgettable present... Bedeninize ve ruhunuza unutulmayacak bir arma gan verin... Give your body and soul an unforgettable present... Dinamik bir fitness, arındırıcı SPA keyfi Profesyonel fitness anlayışını mükemmel SPA deneyimiyle

Detaylı

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum SPA MENÜ Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum Geleneksel SPA rutinleri, Kuum un modern anlayışı ile yeniden doğuyor. Doğal bitki özleri,

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

Özel Türk Hamamı Kullanımı 1-4 kişi 60 dakika 240 TL Özel Türk Hamamı Kullanımı 5-8 kişi 60 dakika 420 TL

Özel Türk Hamamı Kullanımı 1-4 kişi 60 dakika 240 TL Özel Türk Hamamı Kullanımı 5-8 kişi 60 dakika 420 TL Türk Hamamı Ritüelleri Özel Türk Hamamı Kullanımı 1-4 kişi 60 dakika 240 TL Özel Türk Hamamı Kullanımı 5-8 kişi 60 dakika 420 TL **Özel Türk Hamamı kiralamalarında, kiralama süresi içerisinde alınacak

Detaylı

GRAND ASYA HOTEL MENU. Would you like to be relaxed, renovated,rejuvenated? RAHATLAYIN, YENİLENİN, GENÇLEŞİN

GRAND ASYA HOTEL MENU. Would you like to be relaxed, renovated,rejuvenated? RAHATLAYIN, YENİLENİN, GENÇLEŞİN GRAND ASYA HOTEL MENU Would you like to be relaxed, renovated,rejuvenated? RAHATLAYIN, YENİLENİN, GENÇLEŞİN 1 Sayın Konuğumuz, Dear Guest, Grand Asya Salus SPA ya hoş geldiniz. Welcome to Grand Asya Salus

Detaylı

Güral Afyon Wellness & Convention Fact Sheet

Güral Afyon Wellness & Convention Fact Sheet Güral Afyon Wellness & Convention Fact Sheet Konum ve Çevre: Güral Afyon Wellness & Convention, Tüm destinasyonların ortak kesişim noktası olan AFYON da 428 oda 9.500 m² SPA merkezi biri 1271 kişi kapasiteli

Detaylı

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT thermal spa convention much more than on airport hotel dalamanairportlykiaresorthotel.com dlminfo@argrup.org Dalaman Havaalanı yolu 3. Km. 48770 DALAMAN - TÜRKİYE T +90 252

Detaylı

Güral Afyon Wellness & Convention Fact Sheet

Güral Afyon Wellness & Convention Fact Sheet Güral Afyon Wellness & Convention Fact Sheet Konum ve Çevre: Güral Afyon Wellness & Convention, Tüm destinasyonların ortak kesisim noktası olan AFYON da 428 oda 9.500 m² SPA merkezi biri 27 kisi kapasiteli

Detaylı

menu of spa services

menu of spa services menu of spa services saf otantik olağanüstü hyatt pure Hyatt Pure, tatil beldelerinden kentlere kadar uzanan sıradışı spa koleksiyonudur. Her bir spa, bulunduğu coğrafi bölgenin özelliklerini ve kültürünü

Detaylı

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington daki tüm Pratisyen Hekimlikler (GP) tercümanlık

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir Contact DetaIls Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00.

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir Contact DetaIls Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00. spa menu / spa menü operating hours / çalışma saatleri Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00. Contact DetaIls Pürovel Spa & Sport Swissôtel Büyük Efes İzmir Phone: +90

Detaylı

Spa Deneyiminize Hazırlanın Prepare For Your Spa Experience 4 ~ 5. Masajlar ~ Massages 6. Therapia Özel ~ Therapia Special 12

Spa Deneyiminize Hazırlanın Prepare For Your Spa Experience 4 ~ 5. Masajlar ~ Massages 6. Therapia Özel ~ Therapia Special 12 1 Spa Deneyiminize Hazırlanın Prepare For Your Spa Experience 4 ~ 5 Masajlar ~ Massages 6 Therapia Özel ~ Therapia Special 12 Çiftlere Özel Therapia ~ Therapia for Couples 16 Yüz Bakımları ~ Facial Treatments

Detaylı

SeaCreation aktif maddeler

SeaCreation aktif maddeler SeaCreation aktif maddeler Glycocéane GP3, başka bir dünyadan içerik Az bulunur anti-aging protein SeaCreation aktif maddeler daha hızlı cilt yenileme Kerontinositlerin aktiviteisini hızlandırır Daha pürüzsüz,

Detaylı

MERİT ROYAL HOTEL & CASINO

MERİT ROYAL HOTEL & CASINO MERİT ROYAL HOTEL & CASINO Doğu Akdeniz in berrak sularına uzanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin, en güzel noktalarından biri olan Zephyros koyunda yer alan Merit Royal Hotel Casino & Spa, Girne şehir

Detaylı

GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ

GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ Adres: Esentepe Mh. Çakmak Sk. No:10 Yaylabağı, İhsaniye / Afyonkarahisar, TÜRKİYE Tel: +90 272 273 73 73 Fax: +90 272 273 65 15 Web: www.ozgultermal.com.tr KONUM Uzaklık

Detaylı

Ankara Bilkent Otel Sanitas Spa Koleksiyonu

Ankara Bilkent Otel Sanitas Spa Koleksiyonu Ankara Bilkent Otel Sanitas Spa Koleksiyonu Masaj ve Kozmetik Hizmetleri Servis Saatleri: 10.00-23.30 Detaylı bilgi ve rezervasyon için +90 (312) 266 34 64 Otel içi dahili 404 www.bilkentotel.com.tr I

Detaylı

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir İletişim bilgileri Contact DetaIls

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir İletişim bilgileri Contact DetaIls spa menu / spa menü operating hours / çalışma saatleri Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00. Contact DetaIls Pürovel Spa & Sport Swissôtel Büyük Efes, Izmir Phone: +90

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Arındırın.

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Arındırın. Barbaros Bay Spa 2 Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Arındırın. SPA Klasikler ANTİ STRES MASAJI Bu yoğun masaj gerginlikten kurtulmanıza yardım ederken iç huzurunuzu yeniler. Süre: 40 dk. AROMATERAPİ

Detaylı

MESOS (Merkezi Sistem Ortak Sınav) PRACTICE TEST 1

MESOS (Merkezi Sistem Ortak Sınav) PRACTICE TEST 1 MESOS (Merkezi Sistem Ortak Sınav) PRACTICE TEST 1 1. Konuşma balonundaki cümleyi doğru tamamlayan sözcüğü seçiniz 3. Verilen cümlede boşluğa gelecek sözcüğü seçeneklerden işaretleyiniz. We have got flowers

Detaylı

BBC English in Daily Life

BBC English in Daily Life İçindekiler Lesson one - Ders 1:... 2... 2 Lesson Two - Ders 2:... 2... 3 Lesson Three - Ders 3:... 3... 3 Lesson Four - Ders 4:... 4... 4 Lesson Five - Ders 5:... 4... 4 Lesson Six - Ders 6:... 5... 5

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

FLEX HOME. bir evden daha fazlası... more than a home...

FLEX HOME. bir evden daha fazlası... more than a home... Hayal ettiğiniz, ama evinize sığdıramayacağınız çeşitli aktivitelerden, spora, çocuk kreşinden, sinema odasına kadar bir çok modern alan dilediğiniz zaman FLEX ile evinizin bir parçası oluyor. FLEX un

Detaylı

Spa Deneyiminize Hazırlanın 7. Masajlar 11. Therapia Özel 15. Yüz Bakımları 21. Vücut Bakımları 25. Banyo Terapileri 27. Hamam Ritüelleri 29

Spa Deneyiminize Hazırlanın 7. Masajlar 11. Therapia Özel 15. Yüz Bakımları 21. Vücut Bakımları 25. Banyo Terapileri 27. Hamam Ritüelleri 29 1 Spa Deneyiminize Hazırlanın 7 Masajlar 11 Therapia Özel 15 Yüz Bakımları 21 Vücut Bakımları 25 Banyo Terapileri 27 Hamam Ritüelleri 29 Diğer Hizmetlerimiz 30 2 1 Günlük stres ve gerginliklerinizden kaçmanın

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

Spa Wellness Fitness BEDENİNİZİ VE ZİHNİNİZİ YENİLEYİN REVITALIZE YOUR BODY AND MIND

Spa Wellness Fitness BEDENİNİZİ VE ZİHNİNİZİ YENİLEYİN REVITALIZE YOUR BODY AND MIND Spa Wellness Fitness BEDENİNİZİ VE ZİHNİNİZİ YENİLEYİN REVITALIZE YOUR BODY AND MIND " CVK Safira Spa nın profesyonel hizmet anlayışı ve özel uygulamaları ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz." CVK

Detaylı

menu of spa services spa menüsü

menu of spa services spa menüsü GRAND HYATT ISTANBUL Taşkışla Caddesi, No.1 Istanbul, 34437 Turkey istanbul.grand.hyatt.com HYATT name, design and related marks are trademarks of Hyatt Hotels Corporation. 2015 Hyatt Hotels Corporation.

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

MUTLULU UNUZ SPA'DAN Z NDEL N Z FITNESS'DAN!

MUTLULU UNUZ SPA'DAN Z NDEL N Z FITNESS'DAN! MUTLULU UNUZ SPA'DAN Z NDEL N Z FITNESS'DAN! FITNESS 2200 m 2 genişliğinde kapalı alana sahip JOIE CLUB FITNESS & SPA da yer alan son teknoloji cihazlar ve makineler ile fitness çok daha keyifli. Yağ yakımını

Detaylı

Spor Masajı (60 dk.) Miyoterapi (60 dk.)

Spor Masajı (60 dk.) Miyoterapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Refleksoloji

Detaylı

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE.

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE. %100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE www.bozluyag.com Our company Our company has been built since 2003 and it is a family company. The place of our facility is in Torbalı,İzmir(Smyrna) where

Detaylı

Hasta Hizmetleri Rehberi

Hasta Hizmetleri Rehberi Hasta Hizmetleri Rehberi TSE-ISO-EN 9001 TSE ISG-OHSAS TS 18001 Ç - E TSE-ISO-EN 14000 M - C TSE - ISO 10002 Fatih Üniversitesi Sema Hastanesi ne hoflgeldiniz. Hasta Hizmetleri Rehberi sizlere kolayl k

Detaylı

le meridien spa Menu T +90 212 384 03 50 lemeridienistanbul.com N 41 05 e 29 02

le meridien spa Menu T +90 212 384 03 50 lemeridienistanbul.com N 41 05 e 29 02 le meridien ıstanbul etıler CENGIZ TOPEL CADDESI NO.39, 34337 ETILER, ISTANBUL TURKEY T +90 212 384 03 50 lemeridienistanbul.com N 41 05 e 29 02 spa Menu KEŞFET explore spa Cazip... Canlı... Sürprizlerle

Detaylı

Seboni Cornish Spa Essentials. Temsilciliğini yaptığımız yabancı markalar:

Seboni Cornish Spa Essentials. Temsilciliğini yaptığımız yabancı markalar: Seboni Cornish Spa Essentials Is a new range of luxury aromatherapy toiletries from Cornwall, southwest England. Rich body lotion and conditioner, refreshing bath & shower gel and shampoo. The scent is

Detaylı

Sayın Konuğumuz, Spa Müdürü

Sayın Konuğumuz, Spa Müdürü Spa Menu Six Senses Spa Piramidi,Six Senses Spa deneyiminizi simgelemektedir. Deneyimin temeli üç duyumuzla şekilleniyor;görme, işitme ve dokunma. İkinci aşamada ise, daha yerleşik duyulara ulaşılıyor;tat

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

MERİT ROYAL HOTEL & CASINO

MERİT ROYAL HOTEL & CASINO MERİT ROYAL HOTEL & CASINO Doğu Akdeniz in berrak sularına uzanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin, en güzel noktalarından biri olan Zephyros koyunda yer alan Merit Royal Hotel Casino & Spa, Girne şehir

Detaylı

Kuum SPA Kuum Hotel & SPA Tel: E-Mail: Web:

Kuum SPA Kuum Hotel & SPA Tel: E-Mail: Web: Kuum SPA Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No: 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla 48400 Türkiye Tel: +90 252 311 0082 E-Mail: spa@kuumhotel.com Web: www.kuumhotel.com SPA MENU Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım

Detaylı

MERİT ROYAL HOTEL & CASINO

MERİT ROYAL HOTEL & CASINO MERİT ROYAL HOTEL & CASINO Doğu Akdeniz in berrak sularına uzanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin, en güzel noktalarından biri olan Zephyros koyunda yer alan Merit Royal Hotel Casino & Spa, Girne şehir

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ

GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ TÜRKÇE GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ Geleneksel Türk Köpük Masajı Geleneksel Türk hamamında köpük masajı eşliğinde gevşemenin ve temizlenmenin zamanı. Geleneksel Türk Kesesi Bu bakım cildinizin ölü hücrelerden

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

Yaşamı huzurlu ve sağlıklı kılan unsurların en önemlisi beden ile ruh arasında sağlanan kusursuz dengedir.

Yaşamı huzurlu ve sağlıklı kılan unsurların en önemlisi beden ile ruh arasında sağlanan kusursuz dengedir. Thermal &Spa Yaşamı huzurlu ve sağlıklı kılan unsurların en önemlisi beden ile ruh arasında sağlanan kusursuz dengedir. Zihinsel ve fiziksel olarak yenilenip tazeleneceğiniz şifa kaynağı olan Termal Spa

Detaylı

SADECE 4 GÜNDE, 1 BEDEN İNCELİN!

SADECE 4 GÜNDE, 1 BEDEN İNCELİN! SADECE 4 GÜNDE, 1 BEDEN İNCELİN! ÖZGE TAŞDELEN KUTLUALP / Satın Alma Müdürü 4 günlük maraton, beni şaşırtan ölçümlerle tamamlandı. Programı herkese tavsiye edeceğim. MELTEM AYDIN / Şirket Ortağı 4 günde

Detaylı

Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla 48400 TR T: 0252 311 0082 E-Mail: spareception@kuumhotel.com.

Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla 48400 TR T: 0252 311 0082 E-Mail: spareception@kuumhotel.com. Kuum Hotel & SPA Atatürk Caddesi No 150 Göltürkbükü Bodrum Muğla 48400 TR T: 0252 311 0082 E-Mail: spareception@kuumhotel.com spa menu Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor,

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

MASAJLAR / MASSAGES KLASİKLER / CLASSICS

MASAJLAR / MASSAGES KLASİKLER / CLASSICS MASAJLAR / MASSAGES KLASİKLER / CLASSICS KİŞİYE ÖZEL SPA MASAJI CUSTOMIZED SPA MASSAGE Yaygın olarak bilinen bu masaj türünde gerginlik ve stresin azaltılması ve potansiyel kas ağrılarına karşı koruma

Detaylı

365 Gün Detoks Programları. Detoks Programları

365 Gün Detoks Programları. Detoks Programları 365 Gün Ülkenin ilk ve tek destinasyon SPA'sı olan Richmond Nua, yılın 365 günü "Detoks" imkanı sunan huzur ve arınma adresidir. Detoks programı fiziksel ve duygusal bedeni temizlerken, sezgisel yetenekleri

Detaylı

İç Pazar Fiyatları (04.01.2015 17.06.2015 ) Gecelik Yarım Pansiyon Konaklama Fiyatları

İç Pazar Fiyatları (04.01.2015 17.06.2015 ) Gecelik Yarım Pansiyon Konaklama Fiyatları İç Pazar Fiyatları (04.01.2015 17.06.2015 ) Gecelik Yarım Pansiyon Konaklama Fiyatları Standart Oda Pazar - Perşembe Cuma - Cumartesi Haftasonu Paketi İki Kişilik Odada Kişi Başı Fiyatı 215 TL 240 TL 225

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Dead Sea Hakkında. Dead Sea de bulunan önemli minerallerin temel i levleri kısaca a a ıdaki gibidir. Magnezyum. Potasyum

Dead Sea Hakkında. Dead Sea de bulunan önemli minerallerin temel i levleri kısaca a a ıdaki gibidir. Magnezyum. Potasyum Dead Sea Hakkında Antik ça lardan beri dünyanın sa lık ve güzellik hazinesi olan Dead Sea, sa lı ı destekleyici ve dengeleyici sonsuz bir kaynaktır. Ömrü arttırıcı mineraller açısından zengin Dead Sea

Detaylı

D Maris Bay. Bakımlar Treatments

D Maris Bay. Bakımlar Treatments D Maris Bay Bakımlar Treatments 2018 D Maris Bay Bakımlar Treatments 2018 Masajlar Klasik İsveç Masajı Eşi benzeri olmayan bir rahatlama anının keyfine varın. İsveç Masajımız gerginliği atmayı, beden

Detaylı

SPA MENU LE MERIDIEN ISTANBUL ETILER. Cengiz Topel Caddesi No: Etiler Istanbul T F explorespaistanbul.

SPA MENU LE MERIDIEN ISTANBUL ETILER. Cengiz Topel Caddesi No: Etiler Istanbul T F explorespaistanbul. LE MERIDIEN ISTANBUL ETILER Cengiz Topel Caddesi No: 39 34337 Etiler Istanbul T +90 212 384 0350 F +90 212 384 0100 explorespaistanbul.com N 41 05 E 29 02 SPA MENU KEŞFET EXPLORE SPA Cazip... Canlı...

Detaylı

IDENTITY MANAGEMENT FOR EXTERNAL USERS

IDENTITY MANAGEMENT FOR EXTERNAL USERS 1/11 Sürüm Numarası Değişiklik Tarihi Değişikliği Yapan Erman Ulusoy Açıklama İlk Sürüm IDENTITY MANAGEMENT FOR EXTERNAL USERS You can connect EXTERNAL Identity Management System (IDM) with https://selfservice.tai.com.tr/

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

HYDROTHERA PAKET. Çift Kişi Paket Fiyatı: 235 TL ( KDV Dahil / Tek Gece Konaklama )

HYDROTHERA PAKET. Çift Kişi Paket Fiyatı: 235 TL ( KDV Dahil / Tek Gece Konaklama ) HYDROTHERA PAKET Tek Kişi Paket Fiyatı 185 TL ( KDV Dahil / Tek gece Konaklama ) Spa Merkezi ıslak zemin ( Termal Havuzu, Türk Hamamı, Buhar Odası, Sauna, Jakuzi ) kullanımı dahildir. Hidroterapist eşliğinde

Detaylı

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US www.lionehotel.com.tr Böyle Özel Bir Güne, Böyle Bir Atmosfer Yakışır! A Great Atmosphere For A Special Day! Heyecanı

Detaylı