T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/ Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.1.ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ALİ İHSAN ŞEYHAN IN, İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMININ KAPATILMASINDAN DOLAYI KAYDININ BİRİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMINA AKTARILMASI Üniversitemiz Eğitim Fakültesi nin, ikinci öğretim programının kapatılmasından dolayı kaydı birinci öğretim programına aktarılan Ali İhsan ŞEYHAN hakkındaki tarih ve sayılı yazısı görüşüldü: Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği II. Öğretim Programını kazanan Ali İhsan ŞEYHAN ın, tarih ve sayılı Resmi Gazate de yayımlanarak yürürlüğe giren Eğitim- Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Daire 2013/5172 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı nın 13. Maddesinin; 1)3843 sayılı Kanun un 4 üncü maddesi uyarınca ikinci öğretim programının kapatılmasından dolayı birinci öğretim programına aktarılan mevcut öğrenciler, birinci öğretim katkı payı esaslarına tabi olur. 2)Öğrenci sayısı on ve altında kalan ikinci öğretim programında öğrenim gören öğrenciler, üniversitenin talebi ve Yükseköğretim Kurulunun uygun görüşü üzerine birinci öğretim programına aktarılır ve bu öğrenciler birinci öğretim katkı payı esaslarına tabi olur; Hükümleri doğrultusunda, birinci öğretim katkı payı esaslarına tabi olma isteğinin kabülüne oybirliği ile karar verildi. Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları almıştır. 5.2.ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ DERS DEĞİŞİKLİĞİ VE SEÇMELİ DERSLER Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Programında okutulmakta olan BTÖ 319 Sanal Sınıf Çözümleri (202) dersinin kaldırılarak yerine BTÖ 319 Bilgi ve Medya Okur Yazarlığı (202) dersinin konulması ve aşağıda belirtilen seçmeli derslerin okutulması konulu tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Programında okutulmakta olan BTÖ 319 Sanal Sınıf Çözümleri (202) dersinin kaldırılarak yerine BTÖ 319 Bilgi ve Medya Okur Yazarlığı (202) dersinin konulması ve aşağıda belirtilen seçmeli derslerin okutulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları almıştır. 5.2.ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ DERS DEĞİŞİKLİĞİ VE SEÇMELİ DERSLER Kaldırılması Düşünülen Lisans Dersleri V. YARIYIL D.KODU DERSİN ADI T U K AKTS GK BTÖ319 Sanal Sınıf Çözümleri (*) Açılması Düşünülen Lisans Dersleri IV. YARIYIL D.KODU DERSİN ADI T U K AKTS A Seçmeli I (Alan) BTÖ226 Mesleki İngilizce I V. YARIYIL D.KODU DERSİN ADI T U K AKTS GK BTÖ319 Bilgi ve Medya Okuryazarlığı (*) VI. YARIYIL D.KODU DERSİN ADI T U K AKTS A Seçmeli I (Alan) BTÖ328 BTÖ330 Mesleki İngilizce II Mobil Uygulama Geliştirme VII. YARIYIL D.KODU DERSİN ADI T U K AKTS A Seçmeli III (Alan) BTÖ431 BTÖ433 BTÖ435 Çevrimiçi Eğitim Uygulamaları Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu Eğitim İstatistiğine Giriş

4 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları almıştır. 5.2.ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ DERS DEĞİŞİKLİĞİ VE SEÇMELİ DERSLER Açılması Düşünülen Lisans Dersleri GK Seçmeli I (Genel Kültür) BTÖ437 Fotoğrafçılık VII. YARIYIL D.KODU DERSİN ADI T U K AKTS A Seçmeli IV (Alan) BTÖ432 BTÖ434 Eğitim Teknolojilerinde Güncel Uygulamalar Eğitsel Yazılım Geliştirme ve Değerlendirme GK Seçmeli II (Genel Kültür) BTÖ436 Lego ve Robotik

5 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları almıştır. 5.3.ÜNİVERSİTEMİZ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI NIN BELİRTİLEN DERSLERİN DERS LİSTESİNE EKLENMESİ VE JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI NIN DERS LİSTESİNE YENİ DERS EKLENMESİ 1-Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı ve Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı nın ders listesine yeni ders eklenmesine ilişkin tarih ve sayılı Müdürlük yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı ve Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı nın aşağıda belirtilen derslerin ders listesine eklenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. A)Ders Kodu Ders Adı Kredisi EEM 509 Biyomedikal Sistemlerde Tasarım İlkeleri (3 0 3) EEM 520 Aktif Elektronik Devrelerin Analizi (3 0 3) EEM 521 Biyomedikalde Yapay Zeka Teknikleri (3 0 3) EEM 523 Dalgacık Teorisi ve Mühendislik Alanlarında Kullanımı (3 0 3) EEM 555 Elektronik Elamanların Modellenmesi (3 0 3) B)Ders Kodu Ders Adı Kredisi EEM-508 Programlanabilir Elektronik Dizileri (3 0 3) EEM-522 Grafik Programlama Dilleri ile Veri Analizi (3 0 3) EEM-524 Biyoelektriksel İşaretlerin Analizi (3 0 3) EEM-554 Elektrik Makinalarının Dinamik Modellemesi (3 0 3) 2-Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı nın ders listesine yeni ders eklenmesi konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı nın ders listesine aşağıda belirtilen dersin eklenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. JMÜ 580 Yitim Zonu Magmatizması (303)

6 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.4.ÜNİVERSİTEMİZ SİVRİCE MESLEK YÜKSEKOKULU ARICILIK PROGRAMI Üniversitemiz Sivrice Meslek Yüksekokulu nun, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Arıcılık Programına 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme (ÖSYS) ile alınacak öğrenci kontenjanlarının değerlendirildiği tarih ve sayılı Müdürlük yazısı ve Yönetim Kurulu kararı görüşüldü: Üniversitemiz Sivrice Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Arıcılık Programına 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme (ÖSYS) ile alınacak öğrenci kontenjanlarının yerleştirme kılavuzunda yer almaması hususunun uygun olmayacağının kabülüne; Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oybirliği ile karar verildi.

7 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.5. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU NUN, BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ (BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM) BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI NDA EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA DERSLERİN 2 (İKİ) ŞUBE HALİNDE YÜRÜTÜLMESİ Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü birinci ve ikinci öğretim Bilgisayar Programcılığı Programı nda eğitim-öğretim yılında eğitimin A ve B olarak 2 (iki) şube halinde yürütülmesine ilişkin tarih ve 9199 sayılı Müdürlük yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü birinci ve ikinci öğretim Bilgisayar Programcılığı Programı nda eğitim-öğretim yılında eğitimin A ve B olarak 2 (iki) şube halinde yürütülmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.6.ÜNİVERSİTEMİZ İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ BİRİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMINA 30 (OTUZ) ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eğitim- Öğretim Yılında İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü birinci Öğretim Programına 30 (otuz) öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı yazısı görüşüldü: Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eğitim- Öğretim Yılında İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü birinci Öğretim Programına 30 (otuz) öğrenci alınması nın uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

9 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.7.ÜNİVERSİTEMİZ İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ VE EDEBİYATLARI PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eğitim- Öğretim Yılında Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Birinci Öğretim Programına 40 (kırk) öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Eğitim- Öğretim Yılında Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Birinci Öğretim Programına 40 (kırk) öğrenci alınması nın uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

10 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.8.MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ İ.Ö. DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ II. ÖĞRETİM 2. SINIF ÖĞRENCİSİ ABDULLAH SEVİM İN, EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA EĞİTİMİNE ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİNDE ÖZEL ÖĞRENCİ STATÜSÜNDE DEVAM ETME İSTEĞİ Muş Alparslan Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeliği Bölümü II. öğretim 2. Sınıf öğrencisi Abdullah SEVİM in, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında eğitimini Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi nde Özel Öğrenci statüsünde sürdürme isteği hakkındaki 04/02/2014 tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Muş Alparslan Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeliği Bölümü II. öğretim 2. Sınıf öğrencisi Abdullah SEVİM in, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında eğitimini Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü II. öğretim II. sınıfta Özel Öğrenci statüsünde sürdürme isteğinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

11 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.9.MEMURİN MUHAKEMAT KOMİSYONUNUN YENİLENMESİ Üniversitemiz Memurin Muhakemat Komisyonu nun yenilenmesi konusu görüşüldü: Üniversitemiz Memurin Muhakemat Komisyonu Başkanlığı na, Prof. Dr. Hasan ALLİ, Üyeliklere Prof. Dr. Rifat ÇOLAK, Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT ve yedek üyeliğe Prof. Dr. Nuri ORHAN ın seçilmelerinin ve komisyonun tekrar oluşturulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

12 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.10.DERS DEĞİŞİKLİĞİ Üniversitemiz Keban Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü Başkanlığı nın, Eğitim-Öğretim Güz yarıyılından itibaren Bölüm Programında okutulan derslerin isimleri ve içeriklerinin yeniden düzenlenmesi konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Keban Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü Başkanlığı nın, Eğitim-Öğretim Güz yarıyılından itibaren Bölüm Programında okutulan derslerin isimleri ve içeriklerinin geldiği şekliyle yeniden düzenlenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

13 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.11.ÜNİVERSİTEMİZ BÜNYESİNDE ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AÇILMASI Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı nın, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Açılması talebine ilişkin hazırladığı gerekçeli dosya görüşüldü: Üniversitemiz bünyesinde Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi nin açılmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına, Oybirliği ile karar verildi.

14 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.12.ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI BÜNYESİNDE MEVCUT YÜKSEK LİSANS DERSLERİNE YENİ DERS EKLENMESİ Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı nın, mevcut yüksek lisans derslerine yeni derslerin eklenmesi konulu tarih ve tarih sayılı Müdürlük yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı nın, mevcut yüksek lisans derslerine yeni derslerin geldiği şekliyle eklenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

15 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.13.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE AÇILAN YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN 30 (OTUZ) ADET ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bünyesinde açılan Yazılım Mühendisliği Bölümüne, eğitim-öğretim yılı için 30 (otuz) adet öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bünyesinde açılan Yazılım Mühendisliği Bölümüne, eğitim-öğretim yılı için 30 (otuz) adet öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına, Oybirliği ile karar verildi.

16 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜNE EĞİTİM- ÖĞRETİM YILINDA (1. ÖĞRETİME) 40 (KIRK) ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümüne eğitim-öğretim yılında I. Öğretime 40 (kırk) öğrenci alınması konulu tarih ve 24 sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümüne eğitim-öğretim yılında I. Öğretime 40 (kırk) öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

17 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.15.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN ÖNKOŞULLU DERSLERİNİN AZALTILMASI Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Önkoşullu Derslerin Azaltılması konulu tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Önkoşullu Derslerin Azaltılmasının ve aşağıdaki gibi olmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. DERSİN ADI ÖN KOŞULLU DERSLER 2614 MAT 271 Diferansiyel Denklemler 1730MAT 161 Matematik JMÜ 395 Petrografi 2613 JMÜ 235 Mineraloji 2612 JMÜ 233 Stratigrafi 1320 JMÜ 116 Genel Jeoloji

18 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.16.ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM YÖNETİMİ TEFTİŞİ PLANLAMASI VE EKONOMİSİ BİLİM DALI BAŞKANLIĞI NDA OKUTULAN BAZI DERSLERİN GÜNCELLENMESİ Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı Başkanlığı nda okutulan bazı derslerin güncellenmesi konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı Başkanlığı nda okutulan bazı derslerin geldiği şekli ile güncellenmesin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

19 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.17.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN EŞDEĞER SAYILAN DERSİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü nün Eşdeğer Sayılan Dersi konulu tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü nde Eğitim-Öğretim yılı öncesinde Bahar dönemlerinde okutulan MEM-392 X-Işınları dersi kaldırılmış ve yerine MEM-370 Enstrümantal Analiz Yöntemleri dersi getirildiğinden, X Işınları dersini alıp başarısız olan öğrenciler için sadece sınav açılmasına, dersi alıp devamsız olan ve daha önce bu dersi almayıp bu dersten sorumlu öğrencilerin ise, MEM-392 X-Işınları dersinin yerine, MEM-370 Enstrümantal Analiz Yöntemleri dersinin eşdeğer sayılmasına ve bu dersi almalarının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

20 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ÜNİVERSİTEMİZ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİNİN YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI NIN YATAY GEÇİŞ YÖNETMELİK EK-1 UYGULAMA ESASLARI NA GÖRE YENİDEN DÜZENLENMESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın, tarih ve sayılı yazısı görüşüldü: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın Yatay Geçiş Yönetmelik EK-1 Maddesi nin uygulanmasına dair tarih ve 5980 sayılı yazısı ile bildirilen tarihli toplantısında alınan kararına göre Fırat Üniversitesi Yatay Geçiş Yönergesi nin, Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Kontenjanları başlıklı 6. Bölümünün başvuru şartları ve değerlendirme kısmının 27. Maddesine aşağıdaki ibarenin; öğrencinin kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanlarının, başka bir diploma programının girdiği yıldaki taban puanına eşit veya yüksek olması gerekmektedir. (Örneğin, İşletme (puan türü TM1) programında kayıtlı bir öğrencinin merkezi yerleştirme puanları arasında MF4 puanı varsa ve bu öğrencinin MF4 puanının geçmek istediği İnşaat Mühendisliği programının taban puanına eşit veya yüksek ise, belirtilen şartlara göre yatay geçiş yapabilir 13.cü fıkra olarak eklenmesinin uygun olduğuna, Oybirliği ile karar verildi.

21 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.19.ÜNİVERSİTEMİZ ELAZIĞ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MADEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİĞİ PROGRAMININ AÇILMASI VE EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA I. ÖĞRETİM PROGRAMINA 30 (OTUZ) ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Maden Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programı nın açılması ve eğitim-öğretim yılında birinci öğretime 30 (otuz) öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Maden Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programı nın açılması ve eğitim-öğretim yılında birinci öğretime 30 (otuz) öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

22 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.20.ÜNİVERSİTEMİZ KARAKOÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMINA EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA I. VE II. ÖĞRETİM PROGRAMINA 40 AR (KIRK) ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz Karakoçan Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi programına eğitim ve öğretim yılında I. ve II. öğretim programına 40 ar (kırk) öğrenci alınması konulu tarih ve 100 sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Karakoçan Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi programına eğitim ve öğretim yılında I. Ve II. öğretim programına 40 ar (kırk) öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

23 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.21.ÜNİVERSİTEMİZ KARAKOÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMINA İKİNCİ ÖĞRETİM AÇILMASI VE EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA I. VE II. ÖĞRETİM PROGRAMINA 40 (KIRK) ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz Karakoçan Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bilgisayar Programcılığı (ikinci öğretim) programı açılması ve eğitim ve öğretim yılında I. ve II. öğretim programına 40 ar (kırk) öğrenci alınması konulu tarih ve 100 sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Karakoçan Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bilgisayar Programcılığı Programı (ikinci öğretim) açılması ve eğitim ve öğretim yılında I. ve II. programına 40 ar (kırk) öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

24 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.22.ÜNİVERSİTEMİZ ELAZIĞ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MADEN MESLEK YÜKSEKOKULU İNŞAAT TEKNOLOJİSİ PROGRAMINA EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA I. ÖĞRETİM PROGRAMINA 30 (OTUZ) ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Maden Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programına Eğitim ve Öğretim yılında (I. Öğretim) 30 (otuz) adet öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Maden Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programına Eğitim ve Öğretim yılında (I. Öğretim) 30 (otuz) adet öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

25 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.23.ÜNİVERSİTEMİZ ELAZIĞ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MADEN MESLEK YÜKSEKOKULU GAZ VE TESİSATI TEKNOLOJİSİ PROGRAMINA EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNDE (I. ÖĞRETİM) 30 (OTUZ) ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Maden Meslek Yüksekokulu Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programına Eğitim ve Öğretim döneminde (I. Öğretim) 30 (otuz) adet öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Maden Meslek Yüksekokulu Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programına Eğitim ve Öğretim döneminde (I. Öğretim) 30 (otuz) adet öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

26 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.24.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNE EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÖRGÜN ÖĞRETİMDE VE İKİNCİ ÖĞRETİMDE 40 (KIRK) ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Bünyesinde açılan Adli Bilişim Mühendisliği Bölümüne eğitim-öğretim yılında örgün öğretimde 40 (kırk) ve ikinci öğretimde 40 (kırk) öğrenci alınmasına ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Bünyesinde açılan Adli Bilişim Mühendisliği Bölümüne eğitim-öğretim yılında örgün öğretimde 40 (kırk) ve ikinci öğretimde 40 (kırk) öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

27 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.25.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİNDE YABANCI DİL HAZIRLIK SINIF OKUTULMASI Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi bazı bölümlerinde yabancı dil hazırlık sınıf okutulması konulu tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi nin aşağıda isimleri yazılı olan bölümlerde yabancı dil hazırlık sınıfı okutulmasının ve eğitim-öğretim yılından itibaren bu bölümlerimize Mesleki ve Teknik Orta Öğretim Kurumları (MTOK) kontenjanlarından kayıt yaptıran öğrencilerin Bilimsel Hazırlık Sınıfı ( 15 0) ile birlikte aynı yıl yabancı dil hazırlık sınıfına katılmalarının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi. Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Okutulacak Bölümler 1-Yazılım Mühendisliği 2-Elektrik ve Elektronik Mühendisliği 3-Mekatronik Mühendisliği

28 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.26.ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLETİŞİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI NIN MEVCUT YÜKSEK LİSANS DERSLERİNE YENİ DERS EKLENMESİ Üniversitemiz Sosyal Bilimleri Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Başkanlığı nın, mevcut yüksek lisans derslerine yeni derslerin eklenmesi konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Sosyal Bilimleri Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Başkanlığı nın, mevcut yüksek lisans derslerine eklenen yeni derslerin geldiği şekliyle aynen kabulüne oybirliği ile karar verildi.

29 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.27.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BÜNYESİNDE PROGRAMLAR AÇILMASI VE ÖĞRENCİ ALINMASI A-Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü bünyesinde Otomotiv Teknolojisi Programının açılması ( I. öğretim) ve eğitimöğretim yılında 30 (otuz) öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü bünyesinde Otomotiv Teknolojisi Programının açılması ( I. öğretim) ve eğitim-öğretim yılında 30 (otuz) öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

30 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.27.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BÜNYESİNDE PROGRAMLAR AÇILMASI VE ÖĞRENCİ ALINMASI B-Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo ve Televizyon Programcılığı Programına, eğitim-öğretim yılında 30 (otuz) öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo ve Televizyon Programına örgün öğretimde, eğitim-öğretim yılında 30 (otuz) öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

31 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.27.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BÜNYESİNDE PROGRAMLAR AÇILMASI VE ÖĞRENCİ ALINMASI C-Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programına örgün öğretimde, eğitim-öğretim yılında 30 (otuz) öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programına örgün öğretimde, eğitim-öğretim yılında 30 (otuz) öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

32 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.27.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BÜNYESİNDE PROGRAMLAR AÇILMASI VE ÖĞRENCİ ALINMASI D- Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Eğitim Programına eğitim-öğretim yılında 100 (yüz) öğrenci alınması konulu tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Eğitim Programına eğitim-öğretim yılında 100 (yüz) öğrenci alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi. Kurul Üyeleri: Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Prof. Dr. Hasan ALLİ Prof. Dr. Nuri ORHAN Prof. Dr. Ahmet KAZEZ Prof. Dr. Sadettin TANYILDIZI Prof. Dr. Rifat ÇOLAK Prof. Dr. Fikret KARATAŞ Prof. Dr. Enver ÇAKAR Prof. Dr. Gıyasettin ARSLAN Prof. Dr. Ömer Osman UMAR Prof. Dr. Rahmi DOĞANAY Prof. Dr. Ubeyde İPEK Prof. Dr. Ahmet ÖZER Prof. Dr. Dursun ŞEN Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT Prof. Dr. Yasin VAROL Prof. Dr. İrfan ORHAN Prof. Dr. Kadir SERVİ Prof. Dr. Halil HASAR Doç. Dr. Mustafa KAPLAN Doç.. Dr. Zahir KIZMAZ Doç.Dr. Mukadder BOYDAK ÖZAN Prof. Dr. Cengiz ARSLAN Yrd. Doç. Dr. Yavuz DEMİRTAŞ Prof. Dr. Yusuf ÖZKAN Prof. Dr. İhsan DAĞTEKİN

33 Doç. Dr. Servet YILDIZ Prof. Dr. İhsan HALİFEOĞLU Prof. Dr. Gürsel DİNÇ Doç. Dr. Tarık ÖZCAN Prof. Dr. Erdal DUMAN Doç.Dr. Hasan GÜL Doç. Dr. Ahmet Orhan GÖRGÜLÜ Doç. Dr. Nihat TOSUN Öğr. Gör. Naim ARSLANMİRZA Prof.Dr. Şener DEMİREL Prof. Dr. Etibar PENAHLI Doç. Dr. Mehtap YEŞİLORMAN Prof. Dr. H. Mehmet SOYSALDI Doç. Dr. Mustafa YAĞBASAN Prof. Dr. Ahmet AKSIN Prof. Dr. Yakup DEMİR Prof. Dr. Naim SAĞLAM Prof. Dr. Mehmet Horik KORKUT Prof. Dr. Asaf VAROL Prof. Dr. Yaşar DOĞAN Prof. Dr. Metin BAYRAKTAR Prof.Dr. Hasan ALLİ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KAZEZ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fikret KARATAŞ Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Gıyasettin ARSLAN Dekan Prof.Dr. Rahmi DOĞANAY Profesör Prof.Dr. Dursun ŞEN Dekan Prof.Dr. Yasin VAROL Dekan Prof.Dr. Kadir SERVİ Dekan Prof.Dr. Zahir KIZMAZ Enstitü Müdürü Prof.Dr. Cengiz ARSLAN Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Yusuf ÖZKAN Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Gürsel DİNÇ Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Erdal DUMAN Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Ahmet Orhan GÖRGÜLÜ Meslek Yüksekokul Müdürü E-İmzalıdır Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Rektör Prof.Dr. Nuri ORHAN Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Rifat ÇOLAK Dekan Prof.Dr. Enver ÇAKAR Dekan Vekili Prof.Dr. Ömer Osman UMAR Dekan Vekili Prof.Dr. Ahmet ÖZER Dekan Prof.Dr. Zühtü Hakan AKPOLAT Dekan Vekili Prof.Dr. İrfan ORHAN Dekan Prof.Dr. Mustafa KAPLAN Enstitü Müdürü Doç.Dr. Mukadder BOYDAK ÖZAN Enstitü Müdürü Yrd.Doç.Dr. Yavuz DEMİRTAŞ Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Servet YILDIZ Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Tarık ÖZCAN Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Hasan GÜL Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Nihat TOSUN Meslek Yüksekokul Müdürü

34 Prof.Dr. Şemsettin CİVELEK Meslek Yüksekokul Müdürü Etibar PENAHLI Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. H.Mehmet SOYSALDI Profesör Prof.Dr. Ahmet AKSIN Profesör Prof.Dr. Naim SAĞLAM Profesör Prof.Dr. Asaf VAROL Profesör Prof.Dr. Metin BAYRAKTAR Profesör Prof.Dr. Şener DEMİREL Profesör Doç.Dr. Mehtap YEŞİLORMAN Doçent Doç.Dr. Mustafa YAĞBASAN Bölüm Başkanı Prof.Dr. Yakup DEMİR Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mehmet Horik KORKUT Profesör Prof.Dr. YAŞAR DOĞAN Profesör

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 3.1.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ II. ÖĞRETİM PROGRAMI 1. SINIF 11532430 NUMARALI

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.1. 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Üniversitemiz Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın, Fırat Üniversitesi 2014-2015

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 2.1.ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ (İ.Ö.) ÖĞRENCİLERİNDEN 130902071

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 1.1.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI NIN, ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN 2011-2012 ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANAN

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /5 Üniversitemiz Senatosu 07.03.2013 Perşembe Günü saat 10.00 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.1.ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME KILAVUZU TABLO 3B.2 DE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE MTOK KONTENJANINDAN

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki 9.1. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 7.1. ÜNİVERSİTEMİZ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNÜN AÇILMASI VE 40 ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 8.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN 1. SINIF MÜFREDATINDA YER ALAN FİZ-112 FİZİK-II

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2 Üniversitemiz Senatosu 16/11/2012 Cuma Günü saat 17.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 06/01/2015-70616 T.C. Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 29.01.2016 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 23/12/2014-69014 T.C. Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ NİN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI VE YÖNERGEYE MADDE

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/06/ /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/06/ /10 Üniversitemiz Senatosu 28.06.2016 tarihinde saat 10.00 de Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ ELAZIĞ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 28.12.2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10 Üniversitemiz Senatosu 02.06.2017 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 09.04.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5 Üniversitemiz Senatosu 13.01.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5 Üniversitemiz Senatosu 22.02.2018 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4 Üniversitemiz Senatosu 29.12.2015 tarihinde saat 13.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2011 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7 Üniversitemiz Senatosu 22.02.2017 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6 Üniversitemiz Senatosu 07.02.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/02/ /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/02/ /8 Üniversitemiz Senatosu 24/02/2012 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/04/ /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/04/ /8 Üniversitemiz Senatosu 28.04.2016 tarihinde saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 23/10/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 23/10/ /2 Üniversitemiz Senatosu 23.10.2015 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01.07.2013 2012-2013/9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01.07.2013 2012-2013/9 01.07.2013 2012-2013/9 Üniversitemiz Senatosu 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 10.00 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /12 18.07.017 016-017/1 Üniversitemiz Senatosu 18.07.017 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12 Üniversitemiz Senatosu 26.06.2015 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 19/02/ /7

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 19/02/ /7 Üniversitemiz Senatosu 19.02.2016 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /11

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /11 16.08.2013 2012-2013/11 Üniversitemiz Senatosunun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/9.12 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/12/2013 tarihinde saat 13:15 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/11/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/11/ /3 Üniversitemiz Senatosu 24.11.2016 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67631 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/06/2014 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/2011 2010-2011/17

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/2011 2010-2011/17 Üniversitemiz Senatosu 01/06/2011 Çarşamba Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /10 Üniversitemiz Senatosu 15.05.2018 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9 Evrak Tarih ve Sayısı: 03/04/2015-86281 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03/02/2015 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 9.1. ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL TESİS İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN 2014 MALİ

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 03/12/2010 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16 Üniversitemiz Senatosu 29/04/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/10/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/10/ /3 Üniversitemiz Senatosu 10/10/2011 Pazartesi Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11/02/ /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11/02/ /9 Üniversitemiz Senatosu 11/02/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/07/2011 2010-2011/19

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/07/2011 2010-2011/19 Üniversitemiz Senatosu 07/07/2011 Perşembe günü Saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/12/ /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/12/ /5 Üniversitemiz Senatosu 31/12/2010 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11 Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2014-64564 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/04/2014 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /9 Üniversitemiz Senatosu 12.05.2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3 Üniversitemiz Senatosu 12/11/2010 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/06/ /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/06/ /9 Üniversitemiz Senatosu 10.06.2016 tarihinde saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/09/ /1

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/09/ /1 Üniversitemiz Senatosu 26.09.2016 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 17/02/2011 2010-2011/10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 17/02/2011 2010-2011/10 Üniversitemiz Senatosu 17/02/2010 Perşembe Günü saat 10.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/12/2011 2011-2012/5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/12/2011 2011-2012/5 Üniversitemiz Senatosu 12/12/2011 Pazartesi Günü saat 13.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7 Üniversitemiz Senatosu 22.05.2013 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/04/2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8 Üniversitemiz Senatosu 12.06.2013 Çarşamba Günü saat 16.30 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/10/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/10/ /2 Üniversitemiz Senatosu 31.10.2016 tarihinde saat 15:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /13

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /13 Üniversitemiz Senatosu 11.08.2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18 Üniversitemiz Senatosu 01/07/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuyu görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11.01.2013 2012-2013/3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11.01.2013 2012-2013/3 Üniversitemiz Senatosu 11.01.2013 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 24/10/2014-60503 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 01/07/2014 tarihinde saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Kütüphane ve Dokümantasyon

Detaylı

NOT: ÖSYM Yerleştirme Puanlarına http://www.osym.gov.tr/belge/1-4127/sinav-arsivi.html web adresinden ulaşılabilir.

NOT: ÖSYM Yerleştirme Puanlarına http://www.osym.gov.tr/belge/1-4127/sinav-arsivi.html web adresinden ulaşılabilir. FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME (ÖSYM) PUANI İLE YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI, GEREKLİ BELGELER,

Detaylı

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 31/03/2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8 Üniversitemiz Senatosu 21.03.17 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /4 Üniversitemiz Senatosu 15.02.2013 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/ /11

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/ /11 Üniversitemiz Senatosu 01/06/2012 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/08/ /11

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/08/ /11 Üniversitemiz Senatosu 26.08.2016 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 22/09/ /1

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 22/09/ /1 Üniversitemiz Senatosu 22/09/2011 Perşembe Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/10/ /1

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/10/ /1 Üniversitemiz Senatosu 12/10/2012 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10 01.08.2013 2012-2013/10 Üniversitemiz Senatosunun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/9.12 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk

Detaylı

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI 11.03.2016 03 01-33 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01-Strateji

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/09/2011 2010-2011/23

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/09/2011 2010-2011/23 Üniversitemiz Senatosu 16/09/2011 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15/12/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 5.1.ÜNİVERSİTEMİZ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONELİNİN BÖLÜM VE ANABİLİM DALLARININ DAĞILIMI Üniversitemiz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 380 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 17/03/ /13

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 17/03/ /13 Üniversitemiz Senatosu 17/03/2011 Perşembe Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 14/03/2014 14:30 Yönetim Kurulu 2013-2014/10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 14/03/2014 14:30 Yönetim Kurulu 2013-2014/10 Evrak Tarih ve Sayısı: 20/11/2014-64069 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14/03/2014 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

D- FIRAT ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

D- FIRAT ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Fırat Üniversitesi Önlisans

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 01.01- Sürekli Eğitim Araştırma

Detaylı

B-GEREKLİ BELGELER: C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

B-GEREKLİ BELGELER: C-BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Fırat Üniversitesi Ön

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/09/2011 2010-2011/22

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/09/2011 2010-2011/22 Üniversitemiz Senatosu 07/09/2011 Salı Günü saat 13.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28/09/2011 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı