Teknolojiye Değer Katar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Teknolojiye Değer Katar"

Transkript

1 Teknolojiye Değer Katar

2 ( ) KIOSK ASANSÖR MONİTÖRLERİ DIGITAL SIGNAGE BİLGİLENDİRME MONİTÖRLERİ VIDEO WALL

3 ASANSÖR MONİTÖRLERİ ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER TOTEM REKLAM MONİTÖRLERİ

4 1995 yılından bu yana, İstanbul Karaköy'deki merkez ofisinde bilişim konusundaki faaliyetlerini sürdüren ERPA, endüstriyel teknoloji alanında ilklere imza atarak, sektörün çözüm merkezi olmaya devam etmektedir. Yurt içinde başarılı projeler gerçekleştirerek her yıl "Türkiye'nin ilk 500 Bilişim Firması" sıralamasında yer alan Erpa; yurt dışında ise farklı lokasyonlarda hizmet sunmakta ve kurduğu tedarik çözümleri ile ön plana çıkmaktadır. Türkiye' deki ilk monitör ve printer laboratuvarını kuran Erpa, görüntüleme teknolojileri konusundaki bilgi birikimini TOCHI markasına taşımış olup, günümüzdeki en ileri endüstriyel monitör üreticilerinden birisi haline gelmiştir. Erpa, standart monitörlerin yanı sıra videowall, digital signage, kiosk, araç içi monitörleri, dış mekan monitörleri, cnc monitörleri, akıllı bina sistemleri gibi 4.5" ten 110"e kadar standart dışı görüntüleme sistemlerini projelendirme ve üretme kapasitesine sahiptir. HAKKIMIZDA ERPA İLETİŞİM

5 Hakkımızda Neden Biz? 500 Bilişim Firması Bilişim alanında faaliyet gösteren ilk 500 Bilişim Şirketi arasında yer almaktayız. %100 Yerli Üretim Yerli üretim yaparak ülkemiz ekonomisine destek desteğimizi Yerli Malı Belgesi ile taçlandırdık. Kalite Sertifikaları En yüksek kaliteyi garanti ettiğimizi belirten kalite sertifikalarımız mevcuttur.

6 DIGITAL SIGNAGE DIGITAL SIGNAGE TOCHI Digital Signage monitörleri, dilediğiniz görsel içerikleri tek bir server üzerinden farklı mekanlardaki birçok monitöre gönderebileceğiniz son teknoloji ürünümüzdür. İnternete bağlı olan her dijital monitöre bir noktadan istediğiniz zaman yayın gönderebilir ve isterseniz bu yayını saatlik, günlük, haftalık gibi zaman dilimlerine bölebilirsiniz. Ekranlardaki görselleri istediğiniz gibi bölerek aynı anda farklı yayınlar da yapabilir böylece aynı ekranı aynı anda hem bilgilendirme hem de reklam amaçlı kullanabilirsiniz.

7 Kullanım Alanları Eğlence Merkezleri Eğitim Kurumları Alışveriş merkezleri Hastaneler Oteller Kamu kurum ve kuruluşları İş merkezleri TOCHI digital signage çözümleriyle kurum içi ve kurum dışı iletişimleriniz kuvvetlenecek, aynı zamanda bu iletişim için harcanan para, zaman ve enerjiden tasarruf edeceksiniz. Zincir restoranlar, bayilikler, mağazalar, holdingler gibi aynı iletişim materyallerini farklı mekanlara ulaştırması gereken kurumların yoğun çabası TOCHI digital signage teknolojisi sayesinde tek tuşla çözülebilen bir sürece dönüşüyor.

8 KIOSK KIOSK Kullanıcıların çeşitli bilgilere ulaşmaları ve dokunmatik ekran üstünden işlemlerini gerçekleştimeleri için yapılmış olan TOCHI kiosklar bir tanıtım, bilgilendirme ve satış aracıdır. Hizmet sektöründe iş yükünün azaltılmasında büyük paya sahip olan TOCHI kiosklar sayesinde kurumlardaki sıralar azalır, işlemlerin daha verimi gerçekleşmesi sağlanır ve müşterileriniz personel ihtiyacı duymadan, hızlı bir şekilde işlemlerini yapabilir.

9 Kullanım Alanları Bankalar Belediye hizmetleri Alışveriş merkezleri Havalimanları ve otogarlar Eğitim ve sağlık kurulumları Sinema, tiyatro ve konser salonları Müzeler Restoranlar TOCHI kiosklar havalimanlarında online check in bileti, süpermarketlerde sels servis kasa, toplu ulaşım sektöründe kart dolumu, eğlence sektöründe bilet satın alma işlemleri, bankalarda bankamatik işlemleri, fabrikalarda üretim takip işlemleri, alışveriş merkezlerinde yön bulmak ya da marketlerde müşteri kartı başvuru işlemleri gibi pek çok farklı alanda çözüm ortağınız olmaya hazır. Kolay taşınabilmesi ve az alan kaplaması sayesinde dilenen yere kolaylıkla yerleştirilebilir.

10 TOTEM TOTEM totem monitörleri muhtelif amaçlar için kullanılabilir kamusal alanda bilgilendirme, reklam, harita, uyarı gibi görsellerin dönerek gösterilebileceği yere sabitlenen görüntüleme teknolojisidir.

11 Kullanım Alanları Alışveriş merkezleri Kafeler Restoranlar Mağaza vitrinleri Kamusal alanlar Dış mekanlarda da güvenle kullanabileceğiniz TOCHI monitörler 4 mm tamperli camı ve sağlam metal kasası ile saldırılar, zor hava şartları ve yıpratıcı dış ortam etkenleri göz önüne alınarak üretilmiştir. Dış mekanın yıpratıcı şartları altında kesintisiz çalışacak şekilde tasarlanan TOCHI totem dilediğiniz formatta yayın yapabilir

12 ASANSÖR MONİTÖRLERİ ASANSÖR MONİTÖRLERİ TOCHI asansör monitörleri sayesinde, hedef kitlenize vermek istediğiniz mesajı en etkili şekilde iletebilirsiniz. Asansörde beklemekte olan kitlenize kısa ve anlamlı görsel mesajlar kullanarak güçlü bir etki yaratabilirsiniz. Asansör kabinleri, dış etkenlerden bağımsız alanlardır. Bunu avantaja dönüştürerek, gerek reklam gerekse bilgilendirme seçeneklerini kullanarak müşteri kitlenize direkt olarak hitap edebilirsiniz.

13 Kullanım Alanları Konutlar Plazalar Alışveriş merkezleri Hastaneler Oteller Sergi ve Fuar alanları TOCHI asansör monitörleri sıva altı veya şık paslanmaz kasasıyla duvara monte şekilde kullanılabilir. mm tamperli cam ile kaplıdır. TOCHI asansör bilgileri, döviz kurları vb. konularda bilgiler paylaşabilir ve

14 VIDEOWALL VIDEO WALL Birden fazla ekranın bir araya gelmesiyle oluşan TOCHI video wall monitörler, talebiniz doğrultusunda simetrik veya asimetrik olarak tasarlanabilir. Görsel bir şölen sunarak markanızın bilinirliğini arttırır ve hedef kitlenizi etkilemeyi başarır. Ekranların çerçeveleri incedir ve bu sayede görüntü kaybı olmadan istediğiniz boyutta yüksek çözünürlüklü dev ekranlar oluşturabilirsiniz. Ekran sayısını ve düzenini ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz.

15 Kullanım Alanları Alışveriş merkezleri Havalimanları Sergi ve fuar alanları Güvenlik merkezleri TV stüdyoları Toplantı ve konserans salonları Mağazalar Müzeler TOCHI video wall monitörler farklı yerleşim planlarına uygun olarak döşenebilen esnek yapıya sahiptir. Bir araya getirilen ekranlar tek bir içeriği oynatabilmekle birlikte her ekran ayrı içerikler de oynatılabilir. Büyük ve canlı görüntülere ihtiyaç duyduğunuz her alanda kullanabilirsiniz. Yüksek parlaklığı ve kontrastı sayesinde dış mekan kullanımlarına da uygundur.

16 BİLGİLENDİRME MONİTÖRLERİ BİLGİLENDİRME MONİTÖRLERİ Tercihinize bağlı olarak duvar içine gömülebilen ya da kasa içinde duvara monte edilebilen TOCHI bilgilendirme monitörleri, dinamik ve etkili bir kurum içi iletişim aracıdır. Sınıf, toplantı odası, lobi, muayenehane gibi kamusal alanlarda kullanıcıları bilgilendirmek için uygun iletişim araçlarıdır.

17 Hastaneler Okullar Holdingler Resmi kurumlar panoları yerine kullanılan TOCHI bilgilendirme monitörleri kullanım kolaylığı sağlaması, dikkat çekici parlaklığı ve tek merkezden idare ediliyor olmasıyla siz kullanıcılarımıza daha prestijli ve daha kolay bir kurum içi iletişim sunmaktadır.

18 ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER TOCHI araç içi monitörleri toplu taşıma araçlarındaki yolcuları bilgilendirmek, şoföre araçla ilgili bilgi vermek ya da yöneteceği panele erişmesini sağlamak üzere tasarlanmış ürünlerimizdir. Toplu taşıma araçlarının yanında vinç, çöp kamyonu vb. ekipmanların da araç görüntülenebileceği paneller de

19 Kullanım Alanları Belediye otobüsleri Uzun yol otobüsleri Metrolar Vinçler Çöp kamyonları Ön cam korumalı 4mm kalınlığında özel tasarım TOCHI tamperli cam ve yüksek dayanıklı metal kasa ile kaplı olan TOCHI araç içi monitörler ters elektrik bağlantısına ve elektromanyetik parazit etkilerine karşı korumalıdır.

20 REKLAM MONİTÖRLERİ REKLAM MONİTÖRLERİ TOCHI reklam monitörleri, müşterilerinize dinamik bir içerik sunarak her daim dikkatlerinin üzerinizde kalmasını sağlayacaktır. Farklı medya formatlarını ve sinyal çıkışlarını destekleyen yapısıyla reklam içeriğinizi her şart altında oynatmanızı ve dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlar.

21 Kullanım Alanları Alışveriş merkezleri Duraklar Sokak billboardları Kamusal alanlar Restoranlar Havalimanları İsterseniz sabit görsellerle slayt şov gösterebileceğiniz isterseniz de video oynatabileceğiniz TOCHI reklam monitörleri 4,5"ten 110"e kadar standart dışı görüntüleme sistemlerini de gösterme kapasitesine sahiptir.

22

23 ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Posta Kodu: Karaköy / İSTANBUL T: F: erpa@erpamonitor.com

ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER. 24ay. Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler.

ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER. 24ay. Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler. ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü Tramvay, Metro TOCHI Design 24ay Garanti Yüksek Kalite Özel Tasarım Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde

Detaylı

Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu

Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu Otobüs, Metrobüs, Deniz Otobüsü, Tramvay, Metro, Demiryolu ARAÇ İÇİ MONİTÖRLER 2018-2019 Şehiriçi yolcu otobüslerinde, Metrobüslerde, Tramwaylarda ve Trenlerde kullanılabilen Monitörler. TOCHI Design Garantili

Detaylı

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde Digital Signage Solutions ERPA 2017 1995 den gelen ekran tecrübesi sıradanın ötesinde ERPA, Teknolojiye değer katar faaliyetlerini sürdüren ERPA, Endüstriyel Teknoloji alanındaki ilklere imza atarak, sektörün

Detaylı

Altyapı Hizmetleri. Donanım Çözümleri. İçerik Yönetimi. Digital Signage Eğitimi. Uzaktan Yönetim ve İzleme. Servis ve Bakım.

Altyapı Hizmetleri. Donanım Çözümleri. İçerik Yönetimi. Digital Signage Eğitimi. Uzaktan Yönetim ve İzleme. Servis ve Bakım. Altyapı Hizmetleri Misyonumuz, Genr8 Dijital Medya Çözümleri olarak, kaliteli ürün ve servis güvencesi için, internet ve teknolojik devrimlerle ivmelenen değişime uyum sağlayabilecek hız, esneklik ve bunun

Detaylı

Endüstri Kontrolünüz Altında

Endüstri Kontrolünüz Altında Endüstri Kontrolünüz Altında BİZ KİMİZ 1983 yılında İstanbul da kurulan panel elektro sanayi ve ticaret a.ş., Türkiye elektrik pazarının önde gelen elektrik panel üreticilerinden biri olarak üretimine

Detaylı

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KURUMSAL ŞİRKET SUNUMU Şirket Profili Misyonumuz / Vizyonumuz Kalite Politikamız Faaliyet Alanlarımız Projelerimiz ERPA, TEKNOLOJİYE DEĞER KATAR ERPA, Yüksek

Detaylı

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız 2016 Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız Digital Signage Nedir? Hedef kitlenizi bilgilendirme ya da davranışlarında teşvik edici değişiklik yaratmak amacıyla ses, video, grafik veya

Detaylı

Endüstri Kontrolünüz Altında

Endüstri Kontrolünüz Altında Endüstri Kontrolünüz Altında BİZ KİMİZ 1983 yılında İstanbul da kurulan panel elektrosanayi ve ticaret a.ş., Türkiye elektrik pazarının önde gelen elektrik panel üreticilerinden biri olarak üretimine sürekli

Detaylı

ERPRO ÜRÜN KATALOĞU. CCTV Monitörleri Araç İçi Monitör Akıllı Bina Otomasyon Monitörleri All In One PC Asansör Monitörleri Video Wall Monitörleri

ERPRO ÜRÜN KATALOĞU. CCTV Monitörleri Araç İçi Monitör Akıllı Bina Otomasyon Monitörleri All In One PC Asansör Monitörleri Video Wall Monitörleri ERPRO ÜRÜN KATALOĞU CCTV Monitörleri Araç İçi Monitör Akıllı Bina Otomasyon Monitörleri All In One PC Asansör Monitörleri Video Wall Monitörleri TÜRKÇE TÜRKÇE 205205 Ver. ERPRO END. ÜRN. BİL. ELEKTRONİK

Detaylı

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları Digital Tabela İşletmenize özel Digital Tabela (Signage) ihtiyaçlarınız için dilediğiniz yerden içeriğini güncelleyebileceğiniz merkezi yönetim destekli, video wall, digital menu ekranları, birleşik led

Detaylı

Digital Signage ( Elektronik Bilgilendirme Görüntü Sistemi) Digital Signage Nedir?

Digital Signage ( Elektronik Bilgilendirme Görüntü Sistemi) Digital Signage Nedir? Digital Signage Nedir? Digital signage, (Elektronik Bilgilendirme Sistemi) tek bir merkezden birden fazla uzak görüntü biriminin yönetilmesidir. Günümüzde kurumsal firmalar, bankalar, oteller, turizm firmaları,

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

Elektronik Mürekkep Teknolojisi

Elektronik Mürekkep Teknolojisi Elektronik Mürekkep Teknolojisi TAGINK NEDİR? Tagink görünmez, neredeyse tüm basılı dokümanlara ve ürünlere uygulanabilen ve uygulandığı her yüzeyi interaktif bir uygulamayla çalıştıracak hale getiren

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans 10.1 Dokunmatik dijital poster EP1032r-T ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA 1 Karamustafa Kardeşler Ltd. Şti. ve Kayışoğlu Ltd. Şti. Yatırım Ortaklığı'nın 04 Ocak 2013 tarihinde açılışı yapılan Ordu'nun en büyük alışveriş merkezi Fatsa Cıty Avm etkileyici bir büyüklük ve benzersiz

Detaylı

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans 10.1 Çoklu ortam dijital posteri EP1031r ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

INK. Elektronik Mürekkep Teknolojisi

INK. Elektronik Mürekkep Teknolojisi Elektronik Mürekkep Teknolojisi Ta g i n k g ö r ü n m e z, n e r e d e y s e t ü m b a s ı l ı dokümanlara ve ürünlere uygulanabilen ve uygulandığı her yüzeyi interaktif bir uygulamayla çalıştıracak hale

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları. Maksimum Esneklik ve Tasarruf. Eylül Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti

NComputing Erişim Cihazları. Maksimum Esneklik ve Tasarruf. Eylül Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

Prestigio Dijital Bilgilendirme Çözümleri

Prestigio Dijital Bilgilendirme Çözümleri Prestigio Dijital Bilgilendirme Çözümleri Prestigio Dijital Bilgilendirme Çözümlerine Giriş Dijital Bilgilendirme, televizyon programları, menüler, bilgi, reklam ve benzeri iletilerin verildiği bir çeşit

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor

Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group, Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Dünyaya Destek Elini Uzatıyor Rasyonel Group Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti. Güvenlik ve Savunma Sanayi Sistemleri sektöründe en etkin çözümü

Detaylı

ÇOK KANALLI DİJİTAL ÖDEME SİSTEMİ PLATFORMU

ÇOK KANALLI DİJİTAL ÖDEME SİSTEMİ PLATFORMU Hazır Ödeme Sistemi Terminalleri... ÇOK KANALLI DİJİTAL ÖDEME SİSTEMİ PLATFORMU İçindekiler - SmartPAY Nedir? - Projenin Amaçları - Ne Yapar? - Ne Sağlar? - Sistemin İşleyişi Nedir? SmartPAY, Çok Kanallı

Detaylı

GÖRÜNTÜLEME TEKNOLOJİLERİ. www.idisplay.com.tr

GÖRÜNTÜLEME TEKNOLOJİLERİ. www.idisplay.com.tr GÖRÜNTÜLEME TEKNOLOJİLERİ www.idisplay.com.tr idisplay idisplay, farklı sektörlerde hizmet sunan organizasyon ve kurumların iletişim faaliyetlerini daha verimli yürütebilmeleri için en son teknolojiyi

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

Perakende Sektöründe Dijital Çözümler. AVM, Mağaza, Sinema, Showroom ve Marketlere Özel Kiosk ve Digital Signage Çözümleri

Perakende Sektöründe Dijital Çözümler. AVM, Mağaza, Sinema, Showroom ve Marketlere Özel Kiosk ve Digital Signage Çözümleri Perakende Sektöründe Dijital Çözümler AVM, Mağaza, Sinema, Showroom ve Marketlere Özel Kiosk ve Digital Signage Çözümleri Müşterilerinize her zamankinden daha yakınsınız Kiosk İnnova nın yenilikçi kiosk

Detaylı

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ NEDİR? Tablet bilgisayar üzerinde çalışan dokunmatik ve etkileşimli bir menüdür. Müşterilerinize sunduğunuz klasik karton menülerin yerini

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

YENİ HOLOGRAMLAR VE MÜŞTERİ HİKAYELERİ EMİR MURAT İZCİ

YENİ HOLOGRAMLAR VE MÜŞTERİ HİKAYELERİ EMİR MURAT İZCİ YENİ HOLOGRAMLAR VE MÜŞTERİ HİKAYELERİ EMİR MURAT İZCİ Kino-mo, Ergül Makina Sahne Sanatları Danışmanı Yeni Hologramlar 1000 lerce Reklam Noktası MÜŞTERİ DENEYİMİ ÖNEMLİDİR MÜŞTERİYE ÖZEL İLGİ ÇEKİCİ NET

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com H ayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media

Detaylı

www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Videowall Görüntüleme Sistemleri videokonferans.com.tr Videowall Nedir? Birden fazla ince çerçevesiz led ekranın eklenerek oluşturduğu görüntüleme sistemidir. Ekran seçenekleri: 46, 47, 55, 60. Bu döküman

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Avm Çözümleri Yaşam konforunu arttırmada önemli rol oynayan alışveriş ve yaşam merkezleri, müşterilerine sundukları ek hizmet ve konforla rakiplerinden ayrılıyorlar. Alışveriş merkezlerinin altyapı ihtyaçları

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Askeri Çözümler Askeri bina ve yapılarda ihtiyaç duyulan sistemleri yakından takip eden ekibimizle birlikte talep ve beklentilerinize uygun merkezi TV sistemleri ile uydu ve karasal yayın dağıtımları;

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Ek 1-B- (Değişik: RG-19/6/ ) 2.TAPUDA KAYITLI OLMAYAN TAŞINMAZLAR

Ek 1-B- (Değişik: RG-19/6/ ) 2.TAPUDA KAYITLI OLMAYAN TAŞINMAZLAR Ek 1-B- (Değişik: RG-19/6/2014-29035) 2.TAPUDA KAYITLI OLMAYAN TAŞINMAZLAR 2.1. Üzerinde Bina ve Tesis Olan Taşınmazlar 2.1.1. İdare Binaları 2.1.1.1. Hizmet Binaları 2.1.2. Eğitim ve Öğretim Amaçlı Bina

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

Geleceğin Reklam Anlayışı

Geleceğin Reklam Anlayışı Geleceğin Reklam Anlayışı TANITIM Logo Yansıt cihazları ile logolarınızı orijinal halleriyle dilediğiniz gibi yansıtabilirsiniz. Logolar renkli olarak yansır ve siz istediğiniz tasarımı yapabilirsiniz.

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

gprs üzerinden bağlantı UYGULAMA SAYESİNDE

gprs üzerinden bağlantı UYGULAMA SAYESİNDE L Yolcu Bilgilendirme Ekranları & Akıllı Telefon Uygulamaları L L Akıllı Durak Sistemi Yolcu Bilgilendirme Ekranı Toplu taşıma araçlarının duraklara giriş ve çıkış zamanlarını canlı tablolar üzerinden

Detaylı

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ ZEMİN UYGULAMASI Fuaye alanında önceden belirlenmiş hatlar üzerinde zemine yapıştırılabilir reklam uygulamalarıdır. Toplam 6 hat vardır. Bir

Detaylı

Toplu Taşıma Çözümlerimiz

Toplu Taşıma Çözümlerimiz Toplu Taşıma Çözümlerimiz Yoğun insan ve hareketliliğin bulunduğu hava limanı, otobüs ve tren terminalleri, şehir içi duraklar gibi alanlar, kitle yönelndirme ve reklam gibi birçok yeni teknolojinin ihtiyaç

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI www.tarsusturkey.com BAYRAK DIREKLERI FLAMALARI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım

Detaylı

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. i-sign İçerik Yönetim Yazılımı İçerik yönetim yazılımı LCD ve LED tabanlı bilgilendirme sistemlerinde ekranlarda

Detaylı

www.sistemkabin.com A.Öveçler Mah. 1330 Sk. No:7/8 Çankaya/ANKARA T. 0 312 472 56 62 F. 0 312 472 56 62

www.sistemkabin.com A.Öveçler Mah. 1330 Sk. No:7/8 Çankaya/ANKARA T. 0 312 472 56 62 F. 0 312 472 56 62 www.sistemkabin.com A.Öveçler Mah. 1330 Sk. No:7/8 Çankaya/ANKARA T. 0 312 472 56 62 F. 0 312 472 56 62 Içerik Tablosu 01. Compact Laminat Kabin Sistemleri 02. Compact Laminat Soyunma Dolaplari 03. Compact

Detaylı

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ 2015 SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ Ses Yalıtımı ve İzolasyonu Uygulama ve Satış Firması AKSA AKUSTİK 10.06.2015 AKSA AKUSTİK SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ AKUSTİK SÜNGERLER PİRAMİT

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00

www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00 www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00 İNSAN-BİLGİSAYAR ETKİLEŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GELİŞİMİ 1970 lerdeki mouse-klavye bilgisayar-insan etkileşiminden başlayan gelişim 1990 larda dokunmatik

Detaylı

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Değerli Üyemiz, 08 Haziran-01 Temmuz 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan Ankara Alışveriş Festivali kapsamında, basımı gerçekleştirilecek olan

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

ASHRAE Standard

ASHRAE Standard İç Tanım Kullanım 1.sınıf 2.sınıf 3.sınıf Çok düşük kirliliği olan ve zararsız koku bulunan hava. Az miktarda koku ve partikül içeren hava. İçerisinde etkili bir koku ve partikül bulunan hava. Herhangi

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

Etüd. Etkinlik Teknolojileri. Genel Bakış. Corporate. Development

Etüd. Etkinlik Teknolojileri. Genel Bakış. Corporate. Development + Events Project Etüd Corporate Development Etkinlik Teknolojileri Genel Bakış + Etüd Kimdir ne Yapar Yaklaşık 20 yıldır, bilişim sektöründe hizmet vermekteyiz. Bu zaman zarfında kazanmış olduğumuz deneyim

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI

ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI ONLINE İŞE ALIM & ADAY VERİTABANI TANITIM DOKÜMANI EXECUSELECT - ONLİNE İŞE ALIM VE ADAY VERİTABANI SİSTEMİ Hızlı ve doğru kararlar almanın giderek önem kazandığı günümüz piyasa şartlarında, iş akışının

Detaylı

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Kamu Çözümleri Kamu sektöründe ihtiyaç duyulan düşük işletme maliyetine sahip, uzun ömürlü ve güncellenebilen network altyapılarını gerektiğinde birbiriyle entegre ederek minimum ilk yatırım maliyetleriyle

Detaylı

Tasarım, yazılım ve imalat Makina tarafından yapılmısdır. tescilli markasıdır.

Tasarım, yazılım ve imalat Makina tarafından yapılmısdır. tescilli markasıdır. Tasarım, yazılım ve imalat Makina tarafından yapılmısdır. tescilli markasıdır. Çeş tl l k YÜZLERCE ÇESIT KOKTEYL KISIYE ÖZEL KOKTEYL ÜRÜN GAMINA GÖRE KOKTEYL KOLAY KULLANIM B LG EKRANI ÖDEME KOLAYLIKLARI

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. Şti. info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417 1243 www.ztelemetry.com 01 GENEL ÖZELLIKLER F3938 özellikle otobüs gibi

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TTL Dijital Kürsü geliştirilmiş etkileyici ve işlevsel bir sunum cihazıdır. Dijital Kürsü; Üniversitelerde, toplantı salonlarında,

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Bazaar Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Ç NDEK LER 1. Bazaar a Hoflgeldiniz! 5 2. Temel Bilgiler 7 3. AVM 9 AVM Listesi 9 AVM Listesini Sıralamak 9 AVM Bilgi Sayfası 9 AVM İletişim Sayfası 10 AVM İşlev Menüsü

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

HYPERVSN Teknik Bilgiler

HYPERVSN Teknik Bilgiler E-BROŞÜR HYPERVSN Teknik Bilgiler PARAMETRE TANIMI DEĞERLER MAKSİMUM GÖRÜNTÜ BOYUTU(ÇAP) 567 mm BOYUTLAR 567 MM DERİNLİK 174 mm LED Lİ KANAT SAYISI 4 DÖNME HIZI 670 RPM KANAT BAŞINA LED SAYISI 168 ORT.

Detaylı

Self Servis Çözümler. www.smart-kiosk.com

Self Servis Çözümler. www.smart-kiosk.com Self Servis Çözümler Hakkımızda Hakkımızda İlk 2005 yılında piyasaya sunulmaya başlayan Smart Kiosk markalı dijital ürün ve çözümler, geliştirme ve arge çalışmaları sürdürülerek, günümüzde selfservis ürünler

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör 20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör VA2055Sa 20 (19.5 Görüntülenebilir) 1920x1080 Full HD çözünürlüğü ve SuperClear MVA Panel teknolojisine sahip paneli

Detaylı

Kalite Politikamız. Tekiniş Özgün Reklam Sistemleri San.Tic. Ltd.Şti.

Kalite Politikamız. Tekiniş Özgün Reklam Sistemleri San.Tic. Ltd.Şti. Kalite Politikamız TEKİNİŞ REKLAM, öncülüğünü gerçekleştirdiği faaliyet alanında lider olmayı, süreçleri sürekli iyileştirerek, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi ve kalite standartlarını daha

Detaylı

FSM TEKNOLOJİ FSM. SCOREBOARD. SISTEMLERI

FSM TEKNOLOJİ FSM. SCOREBOARD. SISTEMLERI FSM TEKNOLOJİ FSM. SCOREBOARD. SISTEMLERI TÜRKİYE DE İLK KABLOSUZ Wİ-Fİ/BLUETOOTH MOBİL SCOREBOARD SİSTEMLERİ Mob l Uygulama Arayüzü Çok amaçlı salon (Basketbol, Hentbol, Voleybol, Futbol) oyunları için

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri MAKSİMUM KALİTE VE HİZMET ANLAYIŞI VERİMLİ VE EKONOMİK AYDINLATMA İÇİN ARGE NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU İçindekiler 1-Yüksek

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

Ocak Tanıtım Dosyası

Ocak Tanıtım Dosyası Ocak Tanıtım Dosyası Hakkımızda ÖZGÜRLER GRUP LİMİTED ŞİRKETİ ÖZGÜRLER Grup, 2014 yılında Ankara da kurulmuştur. Yeni bir firma olmasıyla beraber kadromuz uzun yıllar farklı sektörlerde uzmanlaşmış personellerden

Detaylı

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ İÇİNDEKİLER: 1. ÜRÜN TANIMI 2. UYGULAMA YÖNTEMİ 3. ÜRÜN DOKULARI 4. ÜRÜN RENKLERİ 5. AKUSTIK SES SÖNÜMLEME PERFORMANSI 6. UYGULAMA KALINLIKLARI 7. SONASPRAY

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

ses-imagotag G Tag S Elektronik Raf Etiketi

ses-imagotag G Tag S Elektronik Raf Etiketi Dinamik Fiyat Politikası ile Optimum Etkinlik ve Pazarlama G Tag S Etiketleri, LCD TFT teknolojisi çoklu ekran gösterimi ve yüksek hızı sayesinde eşsiz bir gösterim kalitesi sağlayarak mağazalarda işletimsel

Detaylı

TARU ISI POMPALARI Doğadan gelen konfor, doğaya duyulan saygı

TARU ISI POMPALARI Doğadan gelen konfor, doğaya duyulan saygı TARU POMPALARI Doğadan gelen konfor, doğaya duyulan saygı KÖMÜRSÜZ, YAKITSIZ, ATIKSIZ SAĞLIKLI VE EKONOMİK TARU POMPALARI MEKANDA TARU POMPASI Firmamız ISO 9001 Kalite Güvence Belgesine sahiptir. POMPASI

Detaylı