İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013"

Transkript

1 İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013 Bu sezon, spor görünümler ve Aztek etkili desenler; giyimdeki önemli detaylardan. Tropik ve klasik kız temaları da lüks giyimlerde görülen desenlerden. TREND LİSTESİ Spor temaladan etkilenen parçalar, sweatshirt ve eşofmanlar örneğin; önemli parçalardan olmaya devam ediyorlar. Amerikan temalı Aztek etkili desenler, sevimli kadın siluetleri ve işlemeler bir arada kullanılıyor. Essentiel at Who's Next spring/summer 2014 Her sezon gördüğümüz temalar gelişmeye devam ediyor. Aztek etkili desenler ve spor görünümler en ticari görünümlerden. Bunun yanı sıra kadınsı işlemeler, renkler de kullanılıyor. Ve var olan parçalar trendlere göre güncellenmiş oluyor. Anahtar parçaların, detaylar ile güncellendiğini görüyoruz. Özellikle baskılar ve göze çok çarpmayan kumaş özellikleri yeniden çalışılarak klasik motorcu ceketlerini, işlemeler ise günlük eşofman üstlerini güncelliyor. Siluetler genelde bol ve rahat. Hatta neredeyse büyük beden diyebiliriz. Favori parçalar ise eşofman altı ve baskı pijamalar. Daha egzotik temaları Copacabana temasında görebiliyoruz. Grafiklerin ve solmuş çiçek tonlarının bir arada kullanılması farklı bir etki yaratıyor. Baskılara olan vurgu, dijital desenler ile güçleniyor ve el boyaması görüntülerü de ticari birer efekt yaratıyor. Fuar Bilgileri Gelecek Fuar Tarihleri: Ocak Renklerin çok ön planda olduğu bir sezon değil, renkler daha sakin kalıyor. Solmuş neonlar, silinmiş-yıpranmış yeşiller detaylarda kullanılarak renk bloklarına zıt bir görünüm yaratıyor. Turuncu ise, geçtiğimiz sezonlardan şimdiye taşınarak, kışın zengin tonları ile yazın parlak tonları arasında bir yere oturuyor. Yumuşak bal kabağı tonları anahtar tonlardan.

2 Baskı ve desen için önemli bir sezon ile karşı karşıyayız. Dijital ve kaleidoskopik desenler, yeni motifler ve el boyama görünümlü efektler ön plana çıkıyor. Dijital baskılı desenler daha giyilebilir bir hal alırken, el boyama efetleri önceki sezonlara göre, daha ön planda olarak sezonun en ticari baskı seçeneği olarak göze çarpıyor. Bu sezon Who s Next fuarını 44,502 ziyaretçi ziyaret etti. Özellikle Avrupalı ziyaretçi sayısı İtalyan, Alman ve Belçikalılar ile artış gösterdi. Orta doğu ziyaretçilerinde görülen %18.1 oranındaki artışın yanı sıra, Japon ziyaretçi sayısında da artış görüldü. Temalar SPOR KIZ Rahat ve spor görünümler geçtiğimiz ilkbahar/yaz sezonlarına oranla, daha sevimli daha feminen bir havada. Görünüm, kumaş paneller ve bloklar, lüks dokuma malzemeler ile güncelleniyor. Buna ek olarak, hem renk hem de desen ile temaya ve temanın ürünlerine ticari bir görünüm kazanıyor. Yaya at Who's Next spring/summer 2014 Numph at Who's Next spring/summer Tiffosi at Who's Next spring/summer Anna Studio at Who's Next spring/summer 2014 Örgü Çiçek süleme görünümleri bu sezon nakışlar ile öne çıkıyor. Gri melanj ipleri ile, maksi elbiselere yada tulumlara yenilik katıyor. Siluetler bol ve rahat kalıyor, dışarıdaki cepler anahtar bir detay olarak geri dönüyor.

3 Alan Red at Who's Next spring/summer Bonsui at Who's Next spring/summer Yaya at Who's Next spring/summer 2014 Derby at Who's Next spring/summer Anahtar Parçalar MOTORCU CEKETİ sonbahar/kış 2013/14 teki mont stillerinden biraz uzaklaşarak, bu sezon motorcu ceketlerini yeniliyoruz.baskılı seçenekler başı çekerken, çizgililer, çiçekliler ve geometrikler de dikkat çekiyor. Best Mountain at Who's Next Ekyog at Who's Next spring/summer Alan Red at Who's Next spring/summer Yaya at Who's Next spring/summer 2014 spring/summer SWEATSHIRT Spor temanın etkisinde olan sweatshirtler, ilkbahar/yaz sezonunda ince ve hafif görünümler sunuyor. Dikiş detayları, bitmemiş etek veya kol uçları, tersindeki renkli paneller, kroşe eklemeler gibi basit detaylar ile, bu basit parça güncelleniyor.

4 Freesoul at Who's Next spring/summer Numph at Who's Next spring/summer Yaya at Who's Next spring/summer 2014 Yerse at Who's Next spring/summer EŞOFMAN Spor trendinin devamı olarak, kullanılan eşofmanlar alternatif bir giyim seçeneği. Geleneksel kumaşlarının yanı sıra dokumalar ile de kullanılan eşofmanlar genelde 35 yaş ve üzerine hitap ediyor. Feminen renkleri sıkça görüyoruz. Örneğin mercani şeftali, fuşya gibi renkler ön plana çıkıyor. Alan Red at Who's Next spring/summer Ekyog at Who's Next spring/summer Yaya at Who's Next spring/summer 2014 Anna Studio at Who's Next spring/summer 2014 BASKILI PANTOLONLAR ilkbahar/yaz 2013, ten bu yana baskılı pantolonlar daha fazla hız kazanarak bu sezon artık alışılmış ve sabit modellerden biris oluyor. İnce kumaşlar yada dokumalar ile kullanılıyor; lastikli beller ise günlük görünümün yanı sıra desenleri ile şık bir hava veriyor.

5 Ekyog at Who's Next spring/summer Yerse at Who's Next spring/summer Yaya at Who's Next spring/summer 2014 Suncoo at Who's Next spring/summer Renk Solgun Florasanlı Renkler Florasanlı sarılar ilkbahar/yaz 2013 ten beri renk bloklarında yada detaylarda küçük dozlar ile kullanılarak gelişmeye devam etti. Florasan turuncular, turkuaz ve pembeler de bu karışım bir diğer seçeneği. Charlotte Cozon at Who's Next Derby at Who's Next spring/summer Essentiel at Who's Next spring/summer Nice Things at Who's Next spring/summer spring/summer 2014 Turuncu Tonları Turuncu bir baska sezonda daha yerini alıyor. İlkbahar/yaz 2013 sezonunun parlak renkleri, zengin tonları kaynağını bir önceki sezondan alıyor. Dingin ve koyu turuncu daha ticari başarısı yüksek bir renk ama solmuş neonlar da güçlü görünümler yaratıyor.

6 Bonsui at Who's Next spring/summer Derby at Who's Next spring/summer Essentiel at Who's Next spring/summer Sandwich at Who's Next spring/summer Kumaş & Detaylar Melanj İplikler SPINEXPO ilkbahar/yaz 2014 te belirtildiği gibi, melanj iplikler ve yazlık karışımlar mavi ve turuncu tonları yoğunluklu olmak üzere, beyazlar ile sakinleştirilerek kullanılıyor. Siluetler daha kare ve büyük bedenli, derin balıkçı yakalar, açık sırtlar, düşük kollar kullanılan basit detaylardan. Ekyog at Who's Next spring/summer Numph at Who's Next spring/summer Yerse at Who's Next spring/summer Best Mountain at Who's Next spring/summer 2014 Sırtta Fiyonk Detayı Feminen dokunuşları gördüğümüz bir sezondayız. Basit süveterler, jarse üstler fiyonklar ile süsleniyor. Derin V şeklindeki yakalar yada sırt detayları, krdelalar veya dikişler ile temizleniyor. Kontrast olabileceği gibi tamamlayıcı tonlar kullanmakda da mümkün.

7 Ekyog at Who's Next spring/summer Alan Red at Who's Next spring/summer Bonsui at Who's Next spring/summer Nice Things at Who's Next spring/summer 2014 İşleme ve Nakış Aztek etkili trend, nakışlı veya işli desenler ile basit elbiseler, kaftanlar, süveterler üzerinde etkili oluyor. Sülemeler genelde roba yada yakalarda kullanılıyor. Geometrik şekiller ile renkler bir arada. Derby at Who's Next spring/summer Ekyog at Who's Next spring/summer Yerse at Who's Next spring/summer Yerse at Who's Next spring/summer Baskı & Desen Dijital Digital baskılar ticari görünümleri ile, farklı ürün kategorilerinde kullanılmaya devam ediliyor. Yuvarlak yakalı hırkalar, uzun atletler, kemerli elbiseler ve daralan paçalı pantolonlar bunlardan sadece bir kaçı. Bazı kaleidoskopik çıkışlı simetrik desenler yada parçalanmış görünümlü desenler sıkça kullanılıyor.

8 King Louie at Who's Next spring/summer Alan Red at Who's Next spring/summer Derby at Who's Next spring/summer Numph at Who's Next spring/summer Posta kartı Tropik sahiller ve yağmur ormanları, günlük bluzlar ve sweatshirtler üzerinde sıkça kullanılıyor. Bu trend, dijital baskılar ile destekleniyor. Net veya soluk görünümler ile, basit bir kaleidoskop efekti veriliyor. Suncoo at Who's Next spring/summer Tiffosi at Who's Next spring/summer Yaya at Who's Next spring/summer 2014 Nice Things at Who's Next spring/summer 2014 Yeni Yeni ilüstrasyonlar ve grafikler, dokuma elbiselerde basit bir yazlık görünüm sağlıyor. Trendin ön plandaki desenleri özellikle; haritalar, pusulalar ve yer işaretlerinin yanı sıra figüratif görünümler. Yolcu temasını vurgulayan desenler, Derby markası ile safari hayvan desenleri ile kullanılıyor. Essentiel markası ise, trendi bir adım ileri taşıyarak böcek şekillerinden taşlar ve takılar üretiyor.

9 Derby at Who's Next spring/summer Essentiel at Who's Next spring/summer Nice Things at Who's Next Nice Things at Who's Next spring/summer 2014 spring/summer 2014 Boya Efektleri Geçtiğimiz ilkbahar/yazın el boyamalı trendinden etkilenen, hatta devamı olan ombre efektlerini görüyoruz. Bu sezon efektler, daha yumuşak ve işlemler de daha az. Jarse ürünler, sweatshirtler hatta pantolonlarda görülen trend, genç bir görünüm veriyor. Yerse at Who's Next spring/summer Derby at Who's Next spring/summer Yaya at Who's Next spring/summer 2014 Suncoo at Who's Next spring/summer Aztek Etkili Amerikan temaları, geleneksel Aztek desenleri, dokuma veya nakışlı olarak kullanılan; geometrik desenlerden oluşuyor. Denim şortlar, motorcu ceketler gibi klasik parçaları güncelliyor. Daha kullanışlı görünümler 35 yaş üzeri kesime hitap ederken, dağınık görünümler ve salaş stiller ile kullanılan desenler denim şortlar ve kumaş bloklar ile; genç markete hitap ediyor.

10 Derby at Who's Next spring/summer Yaya at Who's Next spring/summer 2014 Tiffosi at Who's Next spring/summer Best Mountain at Who's Next spring/summer 2014 Copacabana Eğlenceli yeni desenler üzerinde yoğunlaşan trend, doğal tonlar ile kullanılıyor. Tropik baskı trendini destekliyor. Kiç motifler ananaslar, palmiye ağaçları ve gitarlar; baskılı- işlemeli veya nakışlı olarak kullanılıyor. Derby at Who's Next spring/summer King Louie at Who's Next spring/summer Nice Things at Who's Next Best Mountain at Who's Next spring/summer 2014 spring/summer 2014 Raporu online görmek için tıklayın nalysis.pdf

WEEKLY 10 AT A GLANCE

WEEKLY 10 AT A GLANCE 08.04.13 HAFTALIK WEEKLY 10 AT A GLANCE 1 SONBAHAR/KIŞ 13/14 DEFİLE ANALİZLERİ 6 FLOATING MERCHANDISE: RAF SIMONS X FRED PERRY 2 SONBAHAR/KIŞ 13/14 KADIN GİYİM DEFİLELERİ: ÇORAP ANALİZLERİ 7 KADIN BERELERİ:

Detaylı

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION FASHION TWIST KOLEKSİYONUNDA ŞIK BİR OYUN! Eşsiz Twist koleksiyonundan beğendiğiniz parçayı seçin, birbirinden şık parçaları birleştirin ve KENDİ ÖZGÜN TARZINIZI YARATIN! Rengarenk göz alıcı elbiseler,

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! On5yirmi5.com Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! Bu kış neler giyeceğiz, merak edip durduk. Bir de baktık ki, o nefret edilen 80ler gelip bu kışta durmuş. Tabi modacılar sevmediğimiz o şeyleri baştan öyle

Detaylı

T R E N D I N F O. ilkbahar / yaz 2014. photo taken at: Milano Unica

T R E N D I N F O. ilkbahar / yaz 2014. photo taken at: Milano Unica T R E N D I N F O ilkbahar / yaz 2014 photo taken at: Milano Unica ERKEK MODASI şık ve spor hafiflik net ve desenli hala eskitmeler var ancak artık retro yok Ilhamverici temalar teknolojik kumaşlar seen

Detaylı

587 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele

587 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Trend: Aranan Parçalar Kadın Teks l 587 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Kadın Ekru Omuz Aksesuarlı Gömlek Kadın Siyah Bilekte Klasik Pantolon 80.00 tl 39.99 tl 110.00 tl 54.99 tl Kadın Siyah Yol Desen

Detaylı

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE Ne istersen o, 30 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARDA SOKAK MODASI Bu kampanya 16-29 Eylül tarihleri arasında

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

TREND INFO. İlkbahar/Yaz 2013

TREND INFO. İlkbahar/Yaz 2013 TREND INFO İlkbahar/Yaz 2013 ERKEK MODASI - KUMAŞLAR Hafif düzensizlikler ve yumuşaklık düzensiz ve doğal iplikler zengin ve otantik ama yumuşak, bayağı değil mulen ve melanj iplikler, düz değil ama gözle

Detaylı

Hayat Kurtaracak Öneriler

Hayat Kurtaracak Öneriler On5yirmi5.com Hayat Kurtaracak Öneriler Her sabah 'Ne giyeceğim' sıkıntısı mı yaşıyorsunuz? Üstelik de bir sürü giysiniz varken! Gardırobunuzu yeniden düzenlerseniz bu dertten kurtulursunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

TRENDYOLMİLLA Trend Kombinler

TRENDYOLMİLLA Trend Kombinler Trend Kombinler 803 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Pembe Bağlama Detaylı Bluz Desenli Yaka Detaylı Elbise 69.99 tl 79.99 tl 24 SAATTE KARGODA Bu butikteki tüm ürünler 24 Saat içinde Kargoda! Ekru

Detaylı

Sonbahar/Kış 2012/2013

Sonbahar/Kış 2012/2013 Trend Info Sonbahar/Kış 2012/2013 Trend ipuçları Spinexpo New York, Shanghai www.spinexpo.com Erkek modası Teknolojik kumaşların getirdiği yumuşaklık pamuk polyamid karışımları mikro polyester streç jersey,

Detaylı

Erkekler ve erkek çocuklar için paltolar, kabanlar, kolsuz ceketler, pelerinler, anoraklar (kayak ceketi dahil), rüzgarlıklar ve benzeri

Erkekler ve erkek çocuklar için paltolar, kabanlar, kolsuz ceketler, pelerinler, anoraklar (kayak ceketi dahil), rüzgarlıklar ve benzeri 61.01 Erkekler ve erkek çocuklar için paltolar, kabanlar, kolsuz ceketler, pelerinler, anoraklar (kayak ceketi dahil), rüzgarlıklar ve benzeri eşya (örme) (61.03 pozisyonundakiler hariç): 6101.20 - Pamuktan:

Detaylı

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 21 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim

Detaylı

S P R I N G S U M M E R

S P R I N G S U M M E R SPRING SUMMER 2018 1 ÖZGÜRLÜK VE RAHATLIK ZAMANI Ev, özgürlük ve rahatlığın hüküm sürdüğü yerdir. Feyza Collection kalitesi, evinde konforu yaşarken şık ve bakımlı olmak isteyen kadınlara birbirinden renkli

Detaylı

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z 2014 İLKBAHAR / YAZ La Misura İlkbahar/Yaz 2014 Kusursuz işçilik, benzersiz kumaşlarla tasarlanan La Misura 2014 İlkbahar - Yaz koleksiyonu, katı sezon kurallarındansa kişisel yorumlar ve stillerin vurgulandığı

Detaylı

S P R I N G / S U M M E R 1 8

S P R I N G / S U M M E R 1 8 D A L I D A SS/18 SPRING / SUMMER 18 SS/18 SONSUZ DENGE, GÖZ KAMAŞTIRICI HARMONİ Dünya; denge ve uyumun muhteşem harmonisiyle dönüyor. Değişim ve yenilikleri sonsuz bir sevgiyle kucaklayan cesur kadınların

Detaylı

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Bugünün katmanlı ve karmaşık dünyasında, kendimizi sonsuz olasılıkların süreklilik arzeden vitrininde buluruz.

Detaylı

Gardırobunuzu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Gardırobunuzu. Sadece Tchibo dünyasına özel. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr 11 Temmuz da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Tchibo nun ücretsiz kataloğudur. 12_28 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Gardırobunuzu R E NK L E ND İ R İ N 1 Sadece

Detaylı

Basın bülteni 2016 WOODEX Fuari

Basın bülteni 2016 WOODEX Fuari İRAN'IN TAHRAN KENTİNDE DÜZENLENEN WOODEX FUARI İYİMSER BİR HAVADA GEÇTİ YAPTIRIMLARIN KALDIRILMASI SEKTÖRÜ RAHATLATTI SCHATTDECOR, YÜZEY YETKİNLİĞİ VE HİZMET ALANINDAKİ ÇÖZÜM ORTAĞI Andreas Bruckbauer,

Detaylı

BANYO KOLEKSİYONU

BANYO KOLEKSİYONU 2019-2020 BANYO KOLEKSİYONU BANYO KOLEKSİYONU - ROMANTİK, BOHEM VE MODERN Güpür ve dantelden gelen romantizmin büyüsü, bohem detaylarla buluşan geometrik çizgilerin güçlendirdiği şehirli şıklığı ve rengarenk

Detaylı

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu 2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu Doğanın mucizesine saygıyla geçen 35 yıl! Aker ailesi olarak bu yıl bambaşka bir heyecan yaşıyoruz. Bu yıl bizim tam 35. yılımız. Tam 35 yıldır ürettiğimiz her üründe

Detaylı

Satz der zusätzlichen Zollsteuer (%) EAGÜ-ÖTDÜ. GYÜ Siehe Anlage. Siehe Anlage. Zusat zzolls teuer Antei l (%) Max Zusatzzoll steuer (USD/KG)

Satz der zusätzlichen Zollsteuer (%) EAGÜ-ÖTDÜ. GYÜ Siehe Anlage. Siehe Anlage. Zusat zzolls teuer Antei l (%) Max Zusatzzoll steuer (USD/KG) EK I: Zolltari fnumm er 5111 1 5112 2 5208 3 5209 4 Warenbezeichnu ng Karde edilmiş yün ve ince hayvan kıllarından mensucat Taranmış yünden veya ince hayvan kıllarından mensucat Pamuklu itibariyle % 85

Detaylı

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU 2015-2016 HALI KOLEKSİYONU DOĞA DOSTU MATERYALLER, SIRADIŞI DOKULAR, DEKORASYON TRENDLERİNİ BELİRLEYEN DESENLER, HD BASKI TEKNİĞİYLE CAPCANLI RENKLER, ULAŞILABİLİR FİYATLAR Enza Home 2015 Halı Koleksiyonu;

Detaylı

SONBAHAR & KIŞ 17/18

SONBAHAR & KIŞ 17/18 SONBAHAR & KIŞ 17/18 2017-18 Sonbahar Kış sezonu modada teknolojinin etkisini hissettiren büyük değişimlerle geliyor. Mammamia yeni sezondan itibaren, marka kimliğini yenileyerek her alanda enerjisini

Detaylı

14 Ekim de de ve tüm Tchibo larda

14 Ekim de  de ve tüm Tchibo larda y p p a H y a d Birth 14 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Miniklerin Sonbahar

Detaylı

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ (TED) OKULLARI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ KATALOĞU

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ (TED) OKULLARI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ KATALOĞU 1 TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ (TED) OKULLARI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ KATALOĞU (KIZ) (KIZ) K LOGOLU KISA KOL LACİVERT - BEYAZ %100 PAMUK K LOGOLU UZUN KOL LACİVERT - BEYAZ %100 PAMUK K LOGOLU PİKE ELBİSE KIRMIZI %100

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

Basın Bülteni C&A Hakkında: İstanbul Tekirdağ Ankara Bursa Eskişehir Adapazarı Denizli İstanbul Adana

Basın Bülteni C&A Hakkında: İstanbul Tekirdağ Ankara Bursa Eskişehir Adapazarı Denizli İstanbul Adana C&A sonbahar/kış modası ile tarihe yolculuk! 1841 yılında Hollanda da kurulan C&A, 170. kuruluş yıldönümü şerefine moda severleri, Sonbahar/Kış 2011 koleksiyonunda Avrupa daki moda tarihinin farklı dönemleri

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ PRATİK KIZ SANAT OKULU ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ BURSA'DA GEÇMİŞ DÖNEM KADIN GİYSİLERİ ARAŞTIRMA FORMU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURSA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ PRATİK KIZ SANAT OKULU ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ BURSA'DA GEÇMİŞ DÖNEM KADIN GİYSİLERİ ARAŞTIRMA FORMU Ülfet GÜZEY 1900 Doğumlu Gelinlik ÜRÜNÜN YAPIM TARİHİ 1915 ÜRÜNÜN İNCELEME TARİHİ 16 /03 / 2011 Greg tül üzerine ipek ipliği ile zincir işi işlenmiş, rişliyö tekniği ile motifler tüle monte edilmiş, bitkisel

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı

TRENDYOLMİLLA Ayakkabı & Çanta Yeni Sezon

TRENDYOLMİLLA Ayakkabı & Çanta Yeni Sezon Daha iyi bir deneyim için Uygulamada Aç Ayakkabı & Çanta Yeni Sezon 730 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Leopar Süet Kadın Babet Siyah Süet Leopar Kadın Omuz Çantası 140.00 tl 69.99 tl 140.00 tl 69.99

Detaylı

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI 18 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

Detaylı

Kolaylıkla kombinlenen renkli pike t-shirtler ve spor gömlekler İlkbahar-Yaz 2018 sezonunun vazgeçilmezleri arasında.

Kolaylıkla kombinlenen renkli pike t-shirtler ve spor gömlekler İlkbahar-Yaz 2018 sezonunun vazgeçilmezleri arasında. Spring Summer 2018 Bahar koleksiyonunun renkleri oldukça canlı tonlara sahip olmasının yanı sıra, solgun mavi, yeşil ve gri tonlarından pastel pembe, yeşil ve mor renklerine kadar çeşitlenebiliyor. Koleksiyonun

Detaylı

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU 2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU Atlantik evinize ihtişam katıyor! Üstün kalitesi ve göz alıcı desenleriyle Atlantik Halı, klasikten moderne kadar her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor. Yepyeni kaliteleri,

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. www.tchibo.com.tr. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. www.tchibo.com.tr. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: www.tchibo.com.tr 11 Mart ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 8 Mart a kadar tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr de ve 444 28 26 numaralı

Detaylı

Coffee Card la. Sonbaharı Tarzınızla Karşılayın. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 4 Ekim'de de ve tüm Tchibo larda

Coffee Card la. Sonbaharı Tarzınızla Karşılayın. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: 4 Ekim'de  de ve tüm Tchibo larda Coffee Card la Harcadikça Kahve Kazan! Tchibo kahve alışverişleriniz artık daha kazançlı. Tchibo Coffee Card la yaptığınız tüm kahve harcamalarından Çekirdek Puan kazanır, puanlarınızı doya doya harcarsınız.

Detaylı

Burada 01 // 2015. Yeniliklerin öncüsü Pierre Cardin Halı dan tozumayı azaltan halı teknolojisi. Pierre Cardin Halı dan yeni koleksiyonlar

Burada 01 // 2015. Yeniliklerin öncüsü Pierre Cardin Halı dan tozumayı azaltan halı teknolojisi. Pierre Cardin Halı dan yeni koleksiyonlar Halıcılar Burada 01 // 2015 Yeniliklerin öncüsü Pierre Cardin Halı dan tozumayı azaltan halı teknolojisi Pierre Cardin Halı dan yeni koleksiyonlar Pierre Cardin Halı iletişim hattı hizmete açıldı Ailemizin

Detaylı

1 2 3 4 5 OKULÖNCESİ 3-6 YAŞ KIZ & ERKEK POLO YAKA TSHIRT (KISA KOL) ÜRÜN KODU: AO/İO-01 BOY: 86cm-140cm ÜRÜN CİNSİ: %100 Pamuk 6 OKULÖNCESİ 3-6 YAŞ ŞAPKA ÜRÜN KODU: AO/İO-13 BOY: 1-2 Beden ÜRÜN CİNSİ:

Detaylı

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Yorgan palto: 599 TL. Tayt: 99,95 TL. Şeffaf dolgu topuklu ayakkabı: 499 TL

Maison Martin Margiela With H&M LADIES N 1. Yorgan palto: 599 TL. Tayt: 99,95 TL. Şeffaf dolgu topuklu ayakkabı: 499 TL LADIES N 1 Yorgan palto: Tayt: 99,95 TL Şeffaf dolgu topuklu ayakkabı: 499 TL LADIES N 2 Sütyen görünümlü body: 99,95 TL Geniş kesin denim: 149 TL Bonbon çanta: 129 TL LADIES N 3 Bol kesim boğazlı kazak:

Detaylı

İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ ORANI (%) EAGÜ-ÖTDÜ GYÜ DÜ. İGV Oranı (%) Min İGV (USD/KG) Mak İGV (USD/KG) 0 0,75 11% 3,75 1,00 18% 4,00 1,25 20% 4,25

İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ ORANI (%) EAGÜ-ÖTDÜ GYÜ DÜ. İGV Oranı (%) Min İGV (USD/KG) Mak İGV (USD/KG) 0 0,75 11% 3,75 1,00 18% 4,00 1,25 20% 4,25 EK I: GTP 5111 1 5112 2 5208 3 5209 4 5210 MADDE İSMİ Karde edilmiş yün ve ince hayvan kıllarından mensucat Taranmış yünden veya ince hayvan kıllarından mensucat Pamuklu itibariyle % 85 veya daha fazla

Detaylı

TREND INFO. sonbahar / kış 2013 / 2014. Milano Unica

TREND INFO. sonbahar / kış 2013 / 2014. Milano Unica TREND INFO sonbahar / kış 2013 / 2014 Milano Unica R E N K L E R Milano Unica R E N K L E R Milano Unica R E N K L E R Lenzing/Austria www.lenzing.com K U M A Ş L A R Pamuk & yün: jarse flanel twill lurex

Detaylı

STREET. Örgü file bölmeler ile nefes alabilirliği ve serinliği optimize ederken neon ayrıntılar ile karanlıkta görünürlüğü arttırır.

STREET. Örgü file bölmeler ile nefes alabilirliği ve serinliği optimize ederken neon ayrıntılar ile karanlıkta görünürlüğü arttırır. FIT COLLECTION STREET Örgü file bölmeler ile nefes alabilirliği ve serinliği optimize ederken neon ayrıntılar ile karanlıkta görünürlüğü arttırır. 41SU65111 / STREET SÜTYEN GRİ MELANJ / S-M-L-XL 51S065011

Detaylı

/10 Fuşya / Siyah Kırmızı / Siyah

/10 Fuşya / Siyah Kırmızı / Siyah KIZ ÇOCUK 52301 4-5-6-7-8-9/10 Fuşya / Siyah Kırmızı / Siyah 5 4-5-6-7-8-9/10 Beyaz / Fuşya Beyaz / Yeşil Beyaz / Mor 52302 6 52303 4-5-6-7-8-9/10 Gri Melanj / Fuşya Gri Melanj / Mor Gri Melanj / Kırmızı

Detaylı

GEDĐZ GELENEKSEL KADIN CEPKENLERĐNĐN MOTĐF, DESEN VE KOMPOZĐSYON ÖZELLĐKLERĐNĐN ĐNCELENMESĐ

GEDĐZ GELENEKSEL KADIN CEPKENLERĐNĐN MOTĐF, DESEN VE KOMPOZĐSYON ÖZELLĐKLERĐNĐN ĐNCELENMESĐ MYO-ÖS 2010- Ulusal Meslek Yüksekokulları Öğrenci Sempozyumu 21-22 EKĐM 2010-DÜZCE GEDĐZ GELENEKSEL KADIN CEPKENLERĐNĐN MOTĐF, DESEN VE KOMPOZĐSYON ÖZELLĐKLERĐNĐN ĐNCELENMESĐ Büşra UYSAL 1 Müzeyyen AYGÜN

Detaylı

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 2127 Mercan zincir askılı elbise 159 TL 60008 Altın rengi yüzükler 19 TL 51017 Kolye 39 TL 51019 Kolye 39 TL TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 51069 Zincirli siyah kolye 39 TL

Detaylı

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İç Dengenizi Yoga ile Keşfedin. 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80

Detaylı

2016 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU

2016 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU 2016 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU Atlantik evinize ihtişam katıyor! Üstün kalitesi ve göz alıcı desenleriyle Atlantik Halı, klasikten moderne kadar her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor. Yepyeni kaliteleri,

Detaylı

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin Ne istersen o, 7 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL, SICAK VE RAHAT Rengarenk Çorap & Ev Giyim koleksiyonumuzu

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN KIYAFET VE TECHİZATINA İLİŞKİN ESASLAR Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar * Amaç: Bu esaslar; Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

TUVA YAYINCILIK Dergiler ve Kitaplar

TUVA YAYINCILIK Dergiler ve Kitaplar TUVA YAYINCILIK ve Kitaplar İĞNE İPLİK DERGİSİ Fiyatı: Sayfa sayısı: 100 Birbirinden Güzel Özgün Nakış Projeleri ve Detaylı Açıklamalar Bu sayının içerdiği konular; -Rumi Desenli -Ajurlu Yastıklar -Çin

Detaylı

OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri

OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri OtoPratik Reklam ve Promosyon Malzemeleri Değerli Bayimiz, Kış sezonu ve 2010 Yılbaşı dönemi için hazırlanan yeni OTOPRATİK ve OTOPAK reklam ve promosyon malzemelerimiz ve servis çalışanları kıyafetleri

Detaylı

M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA ELİT METAL KUPA L METAL KUPA L METAL KUPA L METAL KUPA

M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA M METAL KUPA ELİT METAL KUPA L METAL KUPA L METAL KUPA L METAL KUPA FIRAT ARSLAN KUZEY TEKSTİL BASKI VE BASKILI ÜRÜNLER İŞ ELBİSELERİ SPOR MALZEMELERİ,TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞ Fiyat Listesi Sayfa M-57 A M-57 B M-57 C ELT-0 M-5 A M-5 B M-5 C ELT-09A L-0 A L-0 B L-0 C GN-006A

Detaylı

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 YENİ EXCLUSIVE Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 Dogtas exclusive brosur.indd 2 12/08/16 12:13 Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi

Detaylı

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz?

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz? Bayanlara Özel Test Giysi Seçiminiz Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor? 1-1Formun Üstü Bir iş toplantısındasınız ve tek bayan sizsiniz. a) Zekice yorumlarınızla öne çıkar, varlığınızı hissettirirsiniz. b)

Detaylı

2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU.

2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU. 2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU www.atlantikhali.com.tr PAZARLAMA atlantikhali.com.tr Bu ihtişamı hak ediyorsunuz. Nakış nakış, ilmek ilmek dokunan kıymetli halılar demektir Atlantik. Yüzyıllardır süregelen

Detaylı

Watsons Revlon un. Sezonu. Atasay dan Yepyeni Bir Koleksiyon: Aura. Seçim Sizin. Pierre Cardin. İddialı Renkler ile Karşılıyor

Watsons Revlon un. Sezonu. Atasay dan Yepyeni Bir Koleksiyon: Aura. Seçim Sizin. Pierre Cardin. İddialı Renkler ile Karşılıyor vitrindekiler Watsons Revlon un Yeni Maskara Koleksiyonu ile Seçim Sizin Revlon un yeni maskaralarıyla ihtiyacınız olan kirpik görünümüne ulaşmak artık çok daha kolay olacak. Hacim, uzunluk, belirginlik

Detaylı

Cafissimo TUTTOCAFFÉ Kahve keyfini yeniden keşfetmek isteyenlere

Cafissimo TUTTOCAFFÉ Kahve keyfini yeniden keşfetmek isteyenlere Cafissimo TUTTOCAFFÉ Kahve keyfini yeniden keşfetmek isteyenlere 2 Mart ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LANSMANA ÖZEL 229 199,95 TL,95 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Baharı

Detaylı

İÇERİDE FESTİVAL VAR.

İÇERİDE FESTİVAL VAR. İÇERİDE FESTİVAL VAR. İçeride neler var neler! Rengarenk desenler, modern çizgiler, klasik motifler, şahane tasarımlar... Hayatınıza renk katacak, kendinizi daha iyi hissettirecek birbirinden şık Festival

Detaylı

müjde ile her kadın daha güzeldir.

müjde ile her kadın daha güzeldir. müjde ile her kadın daha güzeldir. Bacağınızı saran, vücudunuzu şekillendiren, LYCRA elyafı içeren yeni koleksiyonuyla... LYCRA, INVISTA nın ticari markasıdır. külotlu grubu 6 Kemik 17 Gri 38 Bronz 41

Detaylı

ASiL KIS ZARAFETi. SOGUK KIS GuNLERiNDE icinizi ISITACAK SiLuETLER Hazırlayan Cem Sonel YARISI. SON DAKiKA ETİKETİN

ASiL KIS ZARAFETi. SOGUK KIS GuNLERiNDE icinizi ISITACAK SiLuETLER Hazırlayan Cem Sonel YARISI. SON DAKiKA ETİKETİN Ocak/Şubat 2016 One More Life ASiL KIS ZARAFETi SOGUK KIS GuNLERiNDE icinizi ISITACAK SiLuETLER Hazırlayan Cem Sonel Kış aylarının vazgeçilmez parçaları kabanlar, atkılar, eldivenler... Havaların soğumasıyla

Detaylı

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü Dekorasyonda metalin rüzgarı Mermer malzeme ile modernist görüntü 2018-2019 NEW COLLECTION Doğa tarafından yapılmış Üreticisi tarafından mükemmel Ev Terapisi Modis Sofa yı kurduğumuz 2007 yılından gunumuze

Detaylı

HAZIR GİYİM VE BAZI DOKUMA KUMAŞ EŞYASI İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMLERİ VE BU ÖNLEMLERE KARŞI YASAL HAKLARINIZ

HAZIR GİYİM VE BAZI DOKUMA KUMAŞ EŞYASI İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMLERİ VE BU ÖNLEMLERE KARŞI YASAL HAKLARINIZ HAZIR GİYİM VE BAZI DOKUMA KUMAŞ EŞYASI İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMLERİ VE BU ÖNLEMLERE KARŞI YASAL HAKLARINIZ İthalatta korunma önlemleri, korunma önlemleri alınmasına ilişkin usul ve esaslar 204/7305 sayılı

Detaylı

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin Ne istersen o, 11 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Bu kampanya 4 17 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarından, Tchibo.com.tr den ve 444 28

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

C&A Avrupa'da 170. Almanya da ise 100. yaşını kutluyor! C&A 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, 16. Uluslararası C&A Basın Moda Defilesi ile tanıtılacak

C&A Avrupa'da 170. Almanya da ise 100. yaşını kutluyor! C&A 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, 16. Uluslararası C&A Basın Moda Defilesi ile tanıtılacak C&A Avrupa'da 170. Almanya da ise 100. yaşını kutluyor! C&A 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, 16. Uluslararası C&A Basın Moda Defilesi ile tanıtılacak C&A, tüm dünyada kutladığı bu özel yıldönümünde 2012

Detaylı

474 VERGİ HADDİ ÖLÇÜ BİRİMİ

474 VERGİ HADDİ ÖLÇÜ BİRİMİ 62.01 Erkekler veya erkek çocuklar için paltolar, kabanlar, kolsuz ceketler, pelerinler, anoraklar (kayak ceketleri dahil), rüzgarlıklar ve benzeri eşya (62.03 pozisyonundakiler hariç): - Paltolar, yağmurluklar,

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 Kış Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017 / 2018

Detaylı

KÜTAHYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ÖRNEK KIYAFET RESİMLERİ KIYAFET ÖRNEĞİ AÇIKLAMA

KÜTAHYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ÖRNEK KIYAFET RESİMLERİ KIYAFET ÖRNEĞİ AÇIKLAMA TABİP UZMAN TABİP DİŞ TABİBİ ECZACI Üniformaları; BEYAZ renkli önden düğmeli önlük şeklindedir. SERVİS SORUMLU HEMŞİRELERİ Üni formaları; LACİVERT renkli alt üst şeklindedir. Üst üniformanın yakaları BEYAZ

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU SINIRLAR AŞILMAK İÇİNDİR. www.martplastik.com

ÜRÜN KATALOĞU SINIRLAR AŞILMAK İÇİNDİR. www.martplastik.com ÜRÜN KATALOĞU PVC PARLAK ŞEFFAF 100 MİCRON 150 MİCRON 200 MİCRON 300 MİCRON 400 MİCRON 600 MİCRON 700 MİCRON PVC MAT ŞEFFAF 200 MİCRON 300 MİCRON 400 MİCRON 700 MİCRON PVC MAT BEYAZ 200 MİCRON 300 MİCRON

Detaylı

ULAŞILABİLİR MODA 18 İLKBAHAR&YAZ

ULAŞILABİLİR MODA 18 İLKBAHAR&YAZ ULAŞILABİLİR MODA 18 İLKBAHAR&YAZ ULAŞILABİLİR MODA www.patikahali.com.tr 2 3 İÇİNDEKİLER GRATUS 04-09 FINE 10-13 AND 14-17 FERA 40-45 HANDY 46-49 SOFTINA 50-57 LARUT 18-25 ROSE 26-29 PRIMUS 30-33 SALACAK

Detaylı

Basın bülteni Decor Selection 2016

Basın bülteni Decor Selection 2016 Schattdecor, 'yı sunar Uluslararası en çok satış potansiyeline sahip dekor özellikleri "Müşterilerimizle bir bilgilendirme sürecine yöneliyoruz." Claudia Küchen, tasarım ve pazarlama sorumlusu: "Tasarımcı

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU. Kadın Giysi Kalıpları Giyim Üretimi Teknolojisi Kadın Terziliği Kadın Giyim Modelistliği

DERS BİLGİ FORMU. Kadın Giysi Kalıpları Giyim Üretimi Teknolojisi Kadın Terziliği Kadın Giyim Modelistliği BİLGİ FORMU Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Yıl /Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Kadın Giysi Kalıpları Giyim Üretimi Teknolojisi

Detaylı

<<<5.BÖLÜM>>> Üniformandaki işaretler senin izcilik yaşamında nereye geldiğini ve hangi ilden hangi oymaktan olduğunu gösterir.

<<<5.BÖLÜM>>> Üniformandaki işaretler senin izcilik yaşamında nereye geldiğini ve hangi ilden hangi oymaktan olduğunu gösterir. V-İZCİ İŞARETLERİ ÜNİFORMA ÜNİFORMANIN GİYİLECEĞİ DURUMLAR Bütün oba ve oymak faaliyetlerinde (toplantılar, geziler, kamplar, yarışmalar) çeşitli törenlerde. Toplumumuz için görev alacağın

Detaylı

Anneler Günü Hediyesi için Tüyolar Burada

Anneler Günü Hediyesi için Tüyolar Burada Nisan-Mayıs-Haziran '18 SAYI 2 Anneler Günü Hediyesi için Tüyolar Burada Singer den Öğreniyorum Trendler Tasarlıyorum Senin Singer in Hangisi? Singer TV Singer den Yeni Singer Sınıfları Hız Kesmeden Açılıyor

Detaylı

CEZA İNFAZ KURUMLARI PERSONELİ İLE CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERİNİN KIYAFET YÖNETMELİĞİ

CEZA İNFAZ KURUMLARI PERSONELİ İLE CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERİNİN KIYAFET YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 29.12.2005 Resmi Gazete Sayısı: 26038 CEZA İNFAZ KURUMLARI PERSONELİ İLE CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERİNİN KIYAFET YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ

Detaylı

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU 2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU İÇERİDE FESTİVAL VAR. İçeride neler var neler! Rengarenk desenler, modern çizgiler, klasik motifler, şahane tasarımlar... Hayatınıza renk katacak, kendinizi daha iyi hissettirecek

Detaylı

KARARININ II SAYILI LİSTESİ (60-79 Fasıllar)

KARARININ II SAYILI LİSTESİ (60-79 Fasıllar) HİTHALAT REJİMİ KARARININ II SAYILI LİSTESİ (60-79 Fasıllar) (Sanayi ürünlerine uygulanan gümrük vergisi oranlarını göstermektedir.) 1 H(II) SAYILI LİSTE (60-79 Fasıllar)... H3 H60. FASIL... H3 H61. FASIL...

Detaylı

YENİ YILA RENK KATACAK PROJELER BU SAYIDA

YENİ YILA RENK KATACAK PROJELER BU SAYIDA SAYI 4 Singer den Trendler Singer le Tasarlıyorum Singer le Dikişin Detayları Senin Singer in Hangisi? Singer TV Ekim-Kasım-Aralık '18 YENİ YILA RENK KATACAK PROJELER BU SAYIDA Yeni yıl öncesinde en zevkli

Detaylı

Tekstil eşyalarına uygulanan Korunma ve Gözetim Önlemleri Tebliğleri Listeleri

Tekstil eşyalarına uygulanan Korunma ve Gözetim Önlemleri Tebliğleri Listeleri TG: Tek Gözetim Menşe Ülke : Tek Kota Menşe Ülke ( kota ÇG: Çift Gözetim istenir) : Çift kota İlgili Tebliğ Gözetim : Kayıt Belgesi Birim Kota Seviyesi Kota Seviyesi 2 4 5(1) 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16

Detaylı

AYIN KAHVESİ ŞEHİRDE SAFARİ STİLİ 29, 34, Gerçek kahve lezzetini keşfedin 95 TL 95 TL. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

AYIN KAHVESİ ŞEHİRDE SAFARİ STİLİ 29, 34, Gerçek kahve lezzetini keşfedin 95 TL 95 TL. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. AYIN KAHVESİ Gerçek kahve lezzetini keşfedin 34, 95 TL 29, 95 TL 200 g 9 Mayıs'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ŞEHİRDE SAFARİ STİLİ Ayrıca Bu Hafta:

Detaylı

YÜCEL BORU FEN LİSESİ OKUL KIYAFETİ (KIZ/ERKEK)

YÜCEL BORU FEN LİSESİ OKUL KIYAFETİ (KIZ/ERKEK) YÜCEL BORU FEN LİSESİ 2018-2019 OKUL KIYAFETİ (KIZ/ERKEK) TİŞÖRT-1: - SİYAH RENK LACOSTE KUMAŞ-ÜÇ SİYAH DÜĞMELİ TURKUAZ RENK KODU: HEX #109DC2, RGB (16,157,194), CMYK (92,19,0,24) BEYAZ RENK KODU: HEX

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG Koltuk serisi İŞLEVLER/ PARÇALAR 2 li kanepe ünitesi 3 lü kanepe ünitesi Uzanma koltuğu ünitesi Köşe ünitesi Kolçak Ayaklar Çıkartılabilen kılıf Kılıf seçeneği Yıkanabilen

Detaylı

Çözünebilir kahvelerin tadını indirimli fiyatlarıyla çıkarın!

Çözünebilir kahvelerin tadını indirimli fiyatlarıyla çıkarın! Çözünebilir kahvelerin tadını indirimli fiyatlarıyla çıkarın! www.tchibo.com.tr 100 g Gold Selection 10,95 TL 8, 95 TL 100 g Feine Milde 12,95 TL 10, 95 TL 100 g Exclusive Decaf 14,95 TL 12, 95 TL 200

Detaylı

1995-1999 Lisans, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım Anasanat Dalı / Baskı Tasarımı Programı, İzmir

1995-1999 Lisans, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım Anasanat Dalı / Baskı Tasarımı Programı, İzmir Kişisel Bilgiler Doğum Yeri : Duisburg-Almanya Doğum Tarihi : 03.05.1977 Adres : 260 Sk. No:16/2 Hatay-İzmir İletişim : +90 505 629 65 18 handeakcaoglu@gmail.com Yeterlilikler 2011 KPDS Yabancı Dil Puanı

Detaylı

MiLLiEGiTiMBAKANllGI. Talim ve Terbiye Kurulu Baskanligi

MiLLiEGiTiMBAKANllGI. Talim ve Terbiye Kurulu Baskanligi T.C. MiLLiEGiTiMBAKANllGI Talim ve Terbiye Kurulu Baskanligi SAYi: 3~ TARiH:OS',O1,'2,.{)o6 KONU: Konu: Modelistlik, Kalip Tasarimi, Stilistlik ve ÖNCEKI KARARiN Giysi Tasarimi Kursu Ögretim Programlari

Detaylı

goo moda catalog This catalog was generated on 15/03/2017 en güzel tesettür tunik modelleri-safran TUNİK VT41-D15 180,00 44,90

goo moda catalog  This catalog was generated on 15/03/2017 en güzel tesettür tunik modelleri-safran TUNİK VT41-D15 180,00 44,90 Page 1 of 12 Tunik ucuz tunik modelleri ve fiyatları-fistik YEŞİLİ TUNİK VT33-D15 180,00 44,90 en güzel tesettür tunik modelleri-safran TUNİK VT41-D15 180,00 44,90 en yeni tesettür tunik modelleri-tunik

Detaylı

ULAŞILABİLİR MODA 18 İLKBAHAR&YAZ

ULAŞILABİLİR MODA 18 İLKBAHAR&YAZ ULAŞILABİLİR MODA 18 İLKBAHAR&YAZ ULAŞILABİLİR MODA www.patikahali.com.tr 2 3 İÇİNDEKİLER GRATUS 04-09 FINE 10-13 AND 14-17 FERA 40-45 HANDY 46-49 SOFTINA 50-57 LARUT 18-25 ROSE 26-29 PRIMUS 30-33 SALACAK

Detaylı

Moda Trendleri ABD ve Birleşik Krallık Raporu.

Moda Trendleri ABD ve Birleşik Krallık Raporu. Moda Trendleri 2016 ABD ve Birleşik Krallık Raporu fashiontrendsreport@google.com Giriş Arama çubuğuna girilen her sorgu, bize kullanıcıların düşünceleri ve amaçlarıyla ilgili ipucu verir. En çok yapılan

Detaylı

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta Modüler Seri Cellia Kare Millanta İÇİN DEKİLER02 İÇİNDEKİLER - Modüler Seri Cellia Modüler Kare Modüler Metal Kare Modüler Millanta Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri

Detaylı

2017 PROMOTION CATALOGUE

2017 PROMOTION CATALOGUE 2017 PROMOTION CATALOGUE İÇİNDEKİLER 02-12 13-40 41-68 69-74 75-88 89-94 95-100 101-106 ORGANİZER AJANDALAR DEFTERLER PRESTİJ SETLER KALEMLER POWER BANKLAR USB BELLEKLER DUVAR SAATLERİ ORGANIZER organizer

Detaylı

HAKAN AKKAYA İLE ETKİNLİKLER, MET GALA VE DAHA BİRÇOĞU BU SAYIDA...

HAKAN AKKAYA İLE ETKİNLİKLER, MET GALA VE DAHA BİRÇOĞU BU SAYIDA... SAYI 3 HAKAN AKKAYA İLE ETKİNLİKLER, MET GALA VE DAHA BİRÇOĞU BU SAYIDA... Temmuz-Ağustos-Eylül '18 Singer den Trendler Singer le Tasarlıyorum Singer le Dikişin Detayları Senin Singer in Hangisi? Singer

Detaylı

ŞİMDİ TATİL ZAMANI. Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette ,95 TL YENİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

ŞİMDİ TATİL ZAMANI. Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette ,95 TL YENİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. YENİ Benzersiz Kapsüllü Kahve Deneyimi Şimdi 30 lu Avantajlı Pakette 39,95 TL 27 Haziran'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: ŞİMDİ TATİL ZAMANI Ayrıca

Detaylı

İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ ORANI (%) İGV Ora nı (%) Min İGV (USD/ KG) İGV. Ora nı (%) İGV (USD/ KG) 11 % 4,25 1,25 4,25 1,25 18 % 4,25 1,25

İLAVE GÜMRÜK VERGİSİ ORANI (%) İGV Ora nı (%) Min İGV (USD/ KG) İGV. Ora nı (%) İGV (USD/ KG) 11 % 4,25 1,25 4,25 1,25 18 % 4,25 1,25 15/7606 İTHALAT REJİMİ KARARINA EK KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN KARAR (.05.15 T. 29371 R.G.) Karar Sayısı : 15/7606 /23 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan İthalat Rejimi Kararına

Detaylı

BULDAN DOKUMALARININ KULLANIM ALANININ ARTTIRILMASINA YÖNELİK BİR UYGULAMA ÇALIŞMASI

BULDAN DOKUMALARININ KULLANIM ALANININ ARTTIRILMASINA YÖNELİK BİR UYGULAMA ÇALIŞMASI BULDAN DOKUMALARININ KULLANIM ALANININ ARTTIRILMASINA YÖNELİK BİR UYGULAMA ÇALIŞMASI Emine UTKUN 1, Melek ARPACI GÜNDOĞAN 2 ÖZET Ülkemizde Denizli ilinin Buldan ilçesi, kendisine has el dokuması kumaşlarından

Detaylı

Rapor. Raporun Adı: Yeni Ürün Tanıtım Raporu Doküman No: PR Sayın Anabayimiz,

Rapor. Raporun Adı: Yeni Ürün Tanıtım Raporu Doküman No: PR Sayın Anabayimiz, Raporun Adı: Yeni Ürün Tanıtım Raporu Doküman No: PR-2016-17 Sayın Anabayimiz, Rapor 11.05.2016 Bellona markamızda döşemeli ürün grubu serisine dâhil edilen Vienza Koltuk Takımı ürünümüze ait tanıtım bilgilendirmesi

Detaylı

linea boyut collection

linea boyut collection index linea boyut 03-04 linea gala 05-07 linea isfahan 08-10 linea feshane 11-13 linea azra 14-16 linea açelya 17-19 linea tuana 20-25 linea sultana 26-29 linea bahar 30-31 linea craft 32-33 linea seçil

Detaylı

AMBIENTE İZLENİMLERİ. Serdar-ı Ekrem 15/A Beyoğlu/İstanbul.

AMBIENTE İZLENİMLERİ. Serdar-ı Ekrem 15/A Beyoğlu/İstanbul. 2018 AMBIENTE İZLENİMLERİ Serdar-ı Ekrem 15/A Beyoğlu/İstanbul www.caneraras.com hello@caneraras.com 3 İÇERİK SUNUMLAR VE GENEL YAKLAŞIMLAR Ambiente, ürünler kadar nasıl sunulduğu ile de ön plana çıkıyor.

Detaylı