Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi"

Transkript

1 Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Temmuz 2015 Yıl:2 Sayı:16 e-gazete Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Odamız her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğu İftar Programı ile bu yıl da tüccarımızı bir araya getirdi. Milletvekillerimiz ve mülki idare amirlerimizin katılımlarıyla gerçekleşen iftar programımıza üyelerimiz de yoğun ilgi gösterdi. devamı sayfa 2 de Başkanımız Jandarma nın 176. Yıldönümü Programına Katıldı Sayfa 4 Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu Odamızı Ziyaret Etti Sayfa 5 Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayfa 6 Projesi Haziran Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

2 2 Temmuz 2015 RİZE TİCARET Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Odamızın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu yıl 26 Haziran 2015 Cuma günü düzenlendi. 25. Dönem Rize milletvekilleri Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak ile Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan ın da katıldığı iftar programına üyelerimiz de yoğun ilgi gösterdi. Kur an tilaveti ile başlayan programın sonunda misafilerimizin oruçlarını

3 RİZE TİCARET Temmuz açmalarının ardından Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu bir konuşma gerçekleştirdi. Katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür eden Başkanımız, ülkemizin bu sofralarda olduğu gibi birlik beraberlik içerisinde ekonomik istikrarını sürdürmesi temennilerinde bulundu. Daha sonra Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan ın duası ile programımız tamamlandı.

4 4 Temmuz 2015 RİZE TİCARET Jandarma nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Jandarma nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı ndaki etkinliklere katıldı Kuruluş Yıldönümü nedeniyle şehit aileleri onuruna düzenlenen yemeğe Vali Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı J. Kd. Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, bazı kurum amirleri, şehit ve gazi yakınları ile askeri personel eş ve çocukları katıldı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Temmuz 2015 Yıl:2 Sayı:16 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Yayın Organı Adres: Atatürk Cad. No: 359 RİZE Tel: (Pbx) Faks: E-posta: Rize Ticaret ve Sanayi Odası Adına Sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Genel Yayın Sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Hüseyin KUTLU Yayın Kurulu Başkanı Gafur KARALİ Yayın Kurulu Mısra KULAKSIZOĞLU Seher ÖKSÜZ Ahmet Tahsin YILMAZ Yayın Koordinatörü Ahmet Tahsin YILMAZ Rize Ticaret Gazetesinde yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarın kendisine aittir. Gazete yayınlarımıza ulaşmak için Kare Kodu okutabilirsiniz.

5 RİZE TİCARET Temmuz TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu Odamızı Ziyaret Etti Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu Odamızı ziyaret etti. Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Yusuf Namoğlu yaptıkları görüşmede merkez hakem kurulunun çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Rize de görev yapan hakemler, gözlemciler ve temsilcilerle bir toplantı yapmak üzere memleketi Rize ye gelen Türkiye Futbol Federasyonu MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile birlikte, MHK üyeleri Ankara dan Metin Tokat, Kocaeli nden Bedri Dölkeleş, Antalya dan İlhami Kaplan, İzmir den Erol Ersoy, Mersin den Kadir Tozlu, İstanbul dan Fahir Ersoy, Manisa dan İbrahim Aksoy ve Trabzon dan Alican Lakot eşlik etti. TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Namoğlu Başkanımızı ziyaretlerinin ardından, Odamızda hakemler, gözlemciler ve temsilcilerle gerçekleştireceği toplantıya geçti.

6 6 Temmuz 2015 RİZE TİCARET Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projesi Haziran Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Projesi Haziran Ayı Toplantısı 16 Haziran 2015 Salı Günü İnşaat alanında gerçekleştirildi. Proje sahibi Rize Ticaret ve Sanayi Odası nı temsilen Genel Sekreter Gafur Karali, Rize Ticaret Borsasını temsilen Genel Sekreter İsmail Kocaman, Müşavir Firmayı (Politecnica) temsilen Proje Takım Lideri Kiril Gyoshev, Stanislav Tsvetanov ve Ali Osman Karabayır, Müteahhit Firmayı (Tigris) temsilen Ömer Faruk Yirmidokuz ve İsmet Ulusoy ile Odamız Proje Memuru Fatma Nur İzmirli nin katıldığı toplantıda proje ile ilgili gelişmeler değerlendirildi.

7 RİZE TİCARET Temmuz Çamlıhemşin Pastacılar Festivalinden Odamıza Teşekkür Plaketi Çamlıhemşin Uluslararası Pastacılar Festivali Temsilcileri, organizasyona desteklerinden dolayı Odamıza teşekkür plaketi takdim ettiler. Tarihi, doğal ve kültürel değerleri ile özellikle turizm açısından önem taşıyan İlimizin Çamlıhemşin ilçesinin turizm hareketliliğini çeşitlendirme ve bölgenin kültürel varlığını en iyi şekilde tanıtma vizyonu ile bu yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen başarılı organizasyon için Odamız adına tebrik ediyor bölgemizin tanıtımına katkı sağlayan bu tür organizasyonların devamını temenni ediyoruz.

8 8 Temmuz 2015 RİZE TİCARET Ulusal Çay Konseyi Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi Ulusal Çay Konseyi Yönetim Kurulu toplantısı 19 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Toplantısı, ÇAYKUR Genel Müdürü ve Ulusal Çay Konseyi Başkanı İmdat Sütlüoğlu başkanlığında ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Resul Okumuş, Nevzat Paliç, Odamız Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Erdal Saral, Dilaver Demir ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcisi Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Muharrem Selçuk un katılımıyla gerçekleştirildi. Odamız Haziran Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi Odamız Haziran Ayı Personel Toplantısı Genel Sekreter Gafur Karali başkanlığında 17 Haziran 2015 Çarşamba günü Odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda personel çalışmaları hakkında genel değerlendirmelerin yanısıra müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi yapıldı.

9 RİZE TİCARET Temmuz İran El Dokuması Halı Fuarı Ağustos 2015 / Tahran-İran 30. Uluslararası Ambalaj Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı 3-6 Eylül 2015 CNR Expo - İstanbul pack TURKEY 17. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Baskı Teknolojileri Fuarı Eylül 2015 CNR Expo - İstanbul

10 10 Temmuz 2015 RİZE TİCARET Başkanımız, Rize Valiliğinin Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna Düzenlediği İftar Programına Katıldı Odamız Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Valiliği tarafından Rize il sınırları dâhilinde yaşayan şehit ailesi ve gazilere verdiği iftar yemeğine katıldı. Başkanımız böylesine değerli misafirlerin bulunduğu iftar programına davetlerinden dolayı Rize Valisi Ersin Yazıcı ya teşekkürlerini iletti. Yemeğe Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, İl Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Vali Yardımcılarımız, İlçe Kaymakamlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

11 RİZE TİCARET Temmuz 2015 Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11 Odamız 2015 Haziran Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Mayıs Ayı Meclis Toplantısı karar tutanaklarının okunması, müzakeresi ve kabulünün ardından Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve kabulü gerçekleştirildi. Daha sonra Mayıs Ayı Gelir Gider Hesaplarının, Mizanın ve Bütçe İzleme Raporunun okunması, müzakeresi ve kabulü gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı mız Şaban Aziz Karamehmetoğlu söz alarak ilimiz hakkındaki bazı önemli konulara değindi. İlimizde bulunan Suriye li mülteciler hakkında değerlendirmelerde bulunan Karamehmetoğlu, konu hakkında Valilik öncülüğünde bir çalışma gerçekleştirmenin gerekliliğine değindi. Böyle bir çalışmada Odamızın üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade eden Karamehmetoğlu, farklı illerden gelerek bu durumdan nemalanmak isteyen ve sokaklarda kendini Suriyeli diye tanıtarak dilencilik yapanlar olduğunu belirten Karamehmetoğlu bu konular üzerinde hassasiyetle hareket etmek gerektiğini ifade etti.

12 12 Temmuz Temmuz Çarşamba Saat Meslek Komitesi 1 Temmuz Çarşamba Saat Meslek Komitesi 1 Temmuz Çarşamba Saat Meslek Komitesi 2 Temmuz Perşembe Saat Meslek Komitesi 2 Temmuz Perşembe Saat Meslek Komitesi Temmuz Ayı Faaliyetleri RİZE TİCARET TEMMUZ AYI FAALİYETLERİ Meslek Komiteleri Temmuz Ayı Toplantıları Genişletilmiş Ar-Ge Komisyonu Toplantısı 2 Temmuz Perşembe Saat Meslek Komitesi 3 Temmuz Cuma Saat Meslek Komitesi 28 Temmuz Temmuz Cuma Saat Meslek Komitesi 3 Temmuz Cuma Saat Meslek Komitesi 6 Temmuz Pazartesi Saat Meslek Komitesi 6 Temmuz Pazartesi Saat Meslek Komitesi 6 Temmuz Pazartesi Saat Meslek Komitesi 7 Temmuz Salı Saat Meslek Komitesi 7 Temmuz Salı Saat Meslek Komitesi 7 Temmuz Salı Saat Meslek Komitesi 8 Temmuz Çarşamba Saat Meslek Komitesi 8 Temmuz Çarşamba Saat Meslek Komitesi 8 Temmuz Çarşamba Saat Meslek Komitesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 30 Temmuz Temmuz Perşembe Saat Meslek Komitesi 9 Temmuz Perşembe Saat Meslek Komitesi 9 Temmuz Perşembe Saat Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Temmuz Ayı Toplantıları 7 Temmuz Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 14 Temmuz Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı 21 Temmuz Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 28 Temmuz Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 31 Temmuz 2015

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü 30 Agustos - Zafer Bayramınız Kutlu Olsun Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2015 Yıl:2 Sayı:17 e-gazete Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü Rize Ticaret

Detaylı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temel Atma Töreni Adres: Büyükköy Yolu Üzeri Musadağı Köyü Küçükarpik Mevkii Çayeli / RİZE 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: 14.30 2013 Yılı Vergi Ödül Töreni Adres: İsmail

Detaylı

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Nisan 2015 Yıl:2 Sayı:13 e-gazete Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde Valilik

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü. 29 Ekim - 4 Kasım 2014 Kızılay Haftası Vefatının 76. Yılında Saygıyla Anıyoruz 6 Kasım 2014 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2014 Yıl:1 Sayı:8 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında Ramazan Ayının İlk Günü 5 Haziran 2015 JANDARMA 176. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ 18 Haziran 2015 13 Haziran 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2015 Yıl:2 Sayı:15 e-gazete Odamız Bosna-Hersek

Detaylı

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ SOMA DAKİ MADEN KAZASI ÜLKEMİZİ YASA BOĞDU Manisa nın Soma İlçesindeki Kömür Madeninde Yaşanan Faciada Hayatını Kaybeden İşçilerimize Allah tan Rahmet, Ailelerine Başsağlığı, Yaralanan İşçilerimize Acil

Detaylı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı 2 MART 2015 18 MART 2015 RİZE NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ ORMAN HAFTASI 21-26 Mart 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Mart 2015 Yıl:2 Sayı:12 e-gazete 5.

Detaylı

Recep Tayyip Erdoğan Rize de

Recep Tayyip Erdoğan Rize de 1 Eylül 2015 27 Eylül 2015 Dünya Barış Günü Kurban Bayramınızı Tebrik Eder, Tüm İslam Alemine Barış ve Huzur Getirmesini Dileriz. 24-27 Eylül 2015 Dünya Turizm Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Rize Organize Sanayi Bölgesi

Rize Organize Sanayi Bölgesi 10 Ocak 2016 Çalışan Gazeteciler Günü 2016 Yılının Ülkemiz ve Tüccarımız için İstikrarlı ve Bereketli Bir Yıl Olmasını Dileriz. 26 Ocak 2016 Dünya Gümrük Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Uluslararası Turizm Fuarı nda Rize miz Tanıtıldı

Uluslararası Turizm Fuarı nda Rize miz Tanıtıldı 2015 in İlimiz ve Ülkemiz için Bereketli Bir Yıl Olmasını Dileriz. DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ Rize Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı nın 2. Haftası 26 OCAK 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ocak 2015

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

OSB deki Yatırım ve Teşvikler için Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

OSB deki Yatırım ve Teşvikler için Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Sivil Savunmasız Yurt Savunması Olmaz 23 Şubat - 1 Mart 2015 Vergi Haftası SİVİL SAVUNMA GÜNÜ 28 ŞUBAT 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Şubat 2015 Yıl:2 Sayı:11 e-gazete OSB deki Yatırım

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

Ödüllendirildi DÜNYA TURİZM GÜNÜ. Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı. Ekonomiye Değer Katanlar. 27 Eylül 2014

Ödüllendirildi DÜNYA TURİZM GÜNÜ. Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı. Ekonomiye Değer Katanlar. 27 Eylül 2014 DÜNYA TURİZM GÜNÜ 27 Eylül 2014 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Eylül 2014 Yıl:1 Sayı:6 Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı Ekonomiye Değer Katanlar Ödüllendirildi Sayfa 4 Rize Çay Araştırma

Detaylı

TOBB TERÖR TOPLANTISI

TOBB TERÖR TOPLANTISI Temmuz 2015 e-bülten TOBB TERÖR TOPLANTISI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin (TOBB) de aralarında olduğu toplumun farklı kesimlerini temsil eden STK lar teröre karşı tek ses oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu

Detaylı

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Kurban Bayramınız Mübarek Olsun 1-4 Eylül 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI www.rizetso.org.tr facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Eylül 2017 Yıl:4 Sayı:42 Meclis Başkanı Kahraman ile

Detaylı

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi 4-10 NİSAN 2017 Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü 15-21 NİSAN 2017 Turizm Haftası 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

Yayla Turizminin Parlayan Yıldızı Ayder de Değerlendirme Toplantısı

Yayla Turizminin Parlayan Yıldızı Ayder de Değerlendirme Toplantısı ENGELLİLER HAFTASI BİLİŞİM HAFTASI 10-16 Mayıs 2015 1-7 Mayıs 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Mayıs 2015 Yıl:2 Sayı:14 e-gazete Yayla Turizminin Parlayan Yıldızı Ayder de Değerlendirme Toplantısı

Detaylı

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ VOLKAN BOZKIR BÜYÜKELÇİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ Eylül 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar)

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar) RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ Fikret Metin Öztürk Özel Harekat Polis Md. (Kalkandere) Şuayip Seferoğlu (Merkez Küçükköy) Murat Akdemir (Kalkandere) Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) Fatih Satır (Merkez

Detaylı

OVİT TÜNELİ'NDE IŞIK GÖRÜNDÜ

OVİT TÜNELİ'NDE IŞIK GÖRÜNDÜ 3 Aralık 2016 Dünya Engelliler Günü Engel Olmayalım Destek Olalım 10 Aralık 2016 Dünya Kalite Günü KENDİ MALINI KULLAN KENDİ KALİTENİ ARTIR 12-18 Aralık 2016 Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı)

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Temmuz 2016 Yıl:3 Sayı:28 e-gazete Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı Rize Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2016 Yıl:3 Sayı:27 e-gazete Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Cumhurbaşkanımız Takdim Etti Artvin Sanayi Bölgesi için İlk Toplantı Odamızda Yapıldı Sayfa

Detaylı

5 Yıldızlı Otelin Temeli Atıldı

5 Yıldızlı Otelin Temeli Atıldı Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü 4 Kasım 2015 UNESCO Kuruluş Yıldönümü 6 Kasım 2015 Dünya Şehircilik Günü 12 Kasım 2015 Dünya Kalite Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

Heyetimiz Uluşehir Bursa'da

Heyetimiz Uluşehir Bursa'da Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun 4-10 Nisan 2016 POLİS HAFTASI 15-21 Nisan 2016 TURİZM HAFTASI ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 23 Nisan 2016 ULUSAL EGEMENLİK VE

Detaylı

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI www.cankiri.diyanet.gov.tr 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI ADI SOYADI UNVANI TARİH Lokman ARSLAN Yabancı Diller ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Davut KAYA Din İşleri Yüksek Kurulu

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ Bugün tüm Türkiye de okullar sömestr tatiline girdi. Çocuklarımız yarıyılda çalışmalarının neticesini karnelerinde gördüler.

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile 8 KASIM 2017 DÜNYA ŞEHİRCİLİK GÜNÜ Saygıyla Anıyoruz... 10 KASIM 2017 DÜNYA KALİTE GÜNÜ RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Kasım 2017 Yıl:4 Sayı:44 Odamızda,

Detaylı

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık 5 AĞUSTOS 2010 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Hakan ÇELİK; Ceyhan ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

Detaylı

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa,

Kula Entegre Tesis Bilgilendirme Toplantısı, Manisa, 25 Temmuz 2011. 2. Kula Aile Günü Etkinliği, Süreko Kula Entegre Tesis, Manisa, Süreko dan Haberler E-Haber Bülteni No: 3 Değerli Dostlarımız, Süreko E-Bültenlerinin üçüncü sayısını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Üçüncü sayımızda, Süreko daki gelişmeler ve Süreko nun yapmış

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 32

İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 32 İZMİR- ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 32 2440 Bölge Guvernörü V Bölge Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı BU HAFTA ToplanR No Tarih, Saat Yer

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı 10 Kasım 2016 Dünya Kalite Günü Saygıyla Anıyoruz 8 Kasım 2016 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2016 Yıl:3 Sayı:32 e-gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı.

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. 21 Şubat 2014 Cuma Günü, İlçemiz Ereğli Halk Eğitim Merkezi salonunda 'Ekmek İsrafı' konulu toplantıya;

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ

YALVAÇ TİCARET VE SANAYİ ODASI 2017 YILI FAALİYET TAKVİMİ Ocak Şubat 1 PERSONEL TOPLANTISI Ayın İlk Salı Günü Aylık personel toplantısı gruplar ayın 23'ü 4 PERSONEL EĞİTİM TALEPLERİNİN ALINMASI Ay İçerisinde Personel eğitim talepleri alınması 5 PERSONEL PERFORMANS

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DOĞU KARADENİZ II. ORGANİK TARIM KONGRESİ BİLDİRİ ÖZETLERİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DOĞU KARADENİZ II. ORGANİK TARIM KONGRESİ BİLDİRİ ÖZETLERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DOĞU KARADENİZ II. ORGANİK TARIM KONGRESİ BİLDİRİ ÖZETLERİ 06-09 Ekim 2015 Pazar/RİZE RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT VE DOĞA

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU 2015. Hazırlayanlar Kalite Yönetimi ve Akreditason Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU 2015. Hazırlayanlar Kalite Yönetimi ve Akreditason Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU 2015 1 RTSO-2016/01 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU 2015 Hazırlayanlar Kalite Yönetimi ve Akreditason Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Grafik

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

GÜMRÜK VE VERGİ MEVZUATINDAN KAYNAKLANAN UYUŞMAZLIKLAR KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

GÜMRÜK VE VERGİ MEVZUATINDAN KAYNAKLANAN UYUŞMAZLIKLAR KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ GÜMRÜK VE VERGİ MEVZUATINDAN KAYNAKLANAN UYUŞMAZLIKLAR KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ 13 15 Mayıs 2016/ ERZURUM 08.45-09.15 Kayıt İşlemleri 1. GÜN (13 Mayıs 2016 Cuma) 09.15-09.45 Saygı Duruşu - İstiklal

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

Akreditasyon Belge Yenileme

Akreditasyon Belge Yenileme DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ 3 Aralık 2014 Güneş gibi ol şefkatte, merhamette. Gece gibi ol ayıpları örtmekte. Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte. Ölü gibi ol öfkede, asabiyette. Toprak gibi ol tevazuda,mahviyette.

Detaylı

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı.

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı. A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı. Sivas 5. Birlik Aşuresi için Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesi tahsis edildi ve Müdürlüğümüz personeli

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.12.2014 27.01.2015 T.C.KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI DAN ODAMIZA ZİYARET-13 OCAK 2015 KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI 13 OCAK

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

Toplantı ve Etkinlikler

Toplantı ve Etkinlikler Gözde KARTAL Aralık 2011 Toplantı ve Etkinlikler Güney Marmara Kalkınma Ajansı hazırladığı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programını kamuoyuna duyurmak amacıyla Çanakkale ve Balıkesir de gerçekleştirdiği

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu.

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu. A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu. İstanbul Beylikdüzü nde açılan fuarda Sivas Standı açtık.

Detaylı

TÜRKİYE TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET! DEDİ

TÜRKİYE TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET! DEDİ Ahilik Kültür Haftası Kızılay Haftası 8-12 Ekim 2015 29 Ekim 2015 29 Ekim - 4 Kasım Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ekim 2015 Yıl:2 Sayı:19 e-gazete TÜRKİYE TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET! DEDİ

Detaylı

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. M.Kemal ATATÜRK

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. M.Kemal ATATÜRK E-bülten Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. M.Kemal ATATÜRK Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. Ramazan ayı, manevi duyguların, en yüksek ve en yoğun olduğu önemli aylardan

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Süreli Elektronik Yayınıdır 1 AĞUSTOS 2015 YIL:1 SAYI:5. SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI e-bülten S a y f a 1

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Süreli Elektronik Yayınıdır 1 AĞUSTOS 2015 YIL:1 SAYI:5. SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI e-bülten S a y f a 1 SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI e-bülten S a y f a 1 Salihli TSO üyelerinin çocukları, Ekonomi Üniversitesi nde indirimli okuyacak Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ile İzmir Ekonomi Üniversitesi

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

İlk Müracaat Yeri : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

İlk Müracaat Yeri : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İkinci Müracaat Yeri : Adana Valiliği Adana Bölge Müdürlüğü İsim : Rıfat KALKAN İsim : Burhan TERZİOĞLU Adres : İnönü Cd. No:65 Seyhan/ADANA Adres : Adana Valiliği Tel : 0 322 352 57 22-359 91 72 Tel :

Detaylı

Türkcell 14 Yaşaltı Türkiye Salon Şampiyonası

Türkcell 14 Yaşaltı Türkiye Salon Şampiyonası Yarışma Bilgileri Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : İSTANBUL Kategori : U14 Erkekler Tarih : Katılan Sporcu Sayısı : 30-31 Ocak 2016 174 Sıra Türkiye Atletizm Federasyonu Yarışma : 60 Metre Engelli

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU 06 OCAK 2009 ÇANAKKALE VALISI SAYıN ABDULKADIR ATALIK A BORSAMıZ MECLISI OLARAK HAYıRLı OLSUN ZIYARETINDE BULUNDUK. 10 OCAK 2009 CUMARTESİ ÇALıŞAN GAZETECILER

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesine bağlı KTÜ JeoGENÇ Örgütü 13 Şubat 2016 Cumartesi günü kahvaltılı toplantı düzenledi. Trabzon Şubesi Yönetim

Detaylı

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI Meşrutiyet Caddesi 22/13 Kızılay/ANKARA Tel: 0312 418 28 46-47 Faks : 0312 418 28 43 E-Posta : gidamo@gidamo.org.tr Web : http://www.gidamo.org.tr MERSİN ŞUBE GENEL MERKEZ

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS 2014 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 HAZİRAN / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Haziran ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,5 oranında

Detaylı

ORTADOĞU VE AVRASYA YAZ OKULU/TRABZON

ORTADOĞU VE AVRASYA YAZ OKULU/TRABZON ORTADOĞU VE AVRASYA YAZ OKULU/TRABZON DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ (SAM) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (KTÜ) ORTADOĞU STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ (ORSAM) 02-07 Temmuz 2012 / TRABZON

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi HATAY İL AFET ve ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Teknik Destek Programı Belediye Kanunu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

Adana Çimento 8. Açık Kapı Şenliği yapıldı

Adana Çimento 8. Açık Kapı Şenliği yapıldı Adana Çimento 8. Açık Kapı Şenliği yapıldı Adana Çimento tarafından çalışanlarının aidiyet duygusunu yükseltmek, bir aile ortamı yaratarak kaynaşmalarını sağlamak, eş ve çocuklarına baba ya da annelerinin

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

SAYGIYLA ANIYORUZ. Yusuf Kenan KUL Elektrik Mühendisi Elektrik Mühendisleri Odası 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi (

SAYGIYLA ANIYORUZ. Yusuf Kenan KUL Elektrik Mühendisi Elektrik Mühendisleri Odası 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi ( Yusuf Kenan KUL 9, 10,11 ve 12. Dönem Onur Kurulu Üyesi (01.03.1927-15.12.2015) Münir Zekai TANYELOĞLU 2. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi 12 ve 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı (23.03.1923-08.12.2015) Galip

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı