PROLOGIC L 01 EC-0601A-L01

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROLOGIC L 01 EC-0601A-L01"

Transkript

1 PROLOGIC L 01 EC-0601A-L01 ProLogic L01, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. ProLogic L01 in en önemli özelliği SecuRam in sağlam paslanmaz çelik yapısına ve kolay görünüm ve kullancı ile iletişim için LCD ekranına sahip olmasıdır. 3 Kullanıcı Şifresi Ekranda Menü Sistemi Sistem Kurtarma 6 Haneli dijital şifreyi girin ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar! Kolay tuş takımı programlaması şifre değişikliğine, eklemelere, ve silme işlemlerine izin verir. Etkinleştirme ve Devredışı Bırakma özellikleri mevcuttur. Pil değiştirmek oldukça kolaydır. Giriş ekranını yukarı doğru kaydırın ve bu sayede giriş ekranının arkasındaki 9 Volt pili değiştirin. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 3 Şifre: Süper Şifre, Yönetici Şifresi ve Kullanıcı Şifresi 9 Volt Pil ile çalışan sistem 9 Volt pil ile 5,000+ giriş. 4 dakika sonra, 4 yanlış şifre girişinden sonra kendi kendini kilitleme. Sağlam paslanmaz çelik giriş ekranı yuvası LCD ekran, kullanıcıları bilgilendirir ve programlamayı kolaylaştırır. LCD ekranda kilidi fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan Düzeltme Şifresi mevcuttur. SureLock Pil yönetimi ve AC güç opsiyonu. Standart kaplama alanı ve montaj modeli, bütün mekanik ve elektronik kasa kilitleri için kolay tadilat. Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

2 PROLOGIC B 01 EC-0601A-B01 Prologic B01 şu anda piyasada bulunan tek Bluetooth bağlantısı sağlayan elektronik kilittir. Akıllı telefon ile uyumlu hale getirildiğinde, telefonun bluetooth özelliği kullanılarak direk olarak kontrol edilebilir. Telefon, denetleme özelliği de sunar. Bluetooth Bağlantısı Kilidinizi Akıllı Cep Telefonunuzla Açabilirsiniz 6 haneli şifreyi girin ve kasanın kolunu çevirin. Bu kadar! Bluetooth özelliği sayesinde akıllı telefondaki aplikasyonu açın ve şifreyi girin. Eğer kasanın kapsama alanındaysanız kolu çevirin ve kasa açılsın. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. Bluetooth Bağlantısı - Akıllı telefon ile beraber. Kolay görmek ve kullanım için OLED ekran. 3 Kullanıcı şifresi. Süper şifre Yönetici şifresi Kullanıcı şifresi 6 haneli şifre 4 yanlış şifre girişinden sonra kendi kendini kilitleme. Sağlam Paslanmaz Çelik Giriş Ekranı Ünitesi Standart kaplama alanı ve montaj modeli, bütün mekanik ve elektronik kasa kilitleri için kolay tadilat. Krom, Pirinç,Siyah Krom, Nikel

3 PROLOGIC L 02 EC-0601A-L02 ProLogic L02, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. ProLogic L02 nin en önemli özelliği SecuRam in sağlam paslanmaz çelik yapısına sahip olmasıdır. Ayrıca kolay görünüm ve kullancı ile iletişim için LCD ekranı mevcuttur. 30 Kullanıcı Şifresi Zaman Erteleme İkili kullanım 6 Haneli dijital şifreyi girin ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar! LCD ekrandaki menü sistemi, kullanıcının erişimine ve programlamaya müsade eder. Zaman Erteleme olanağı güvenliği arttırır. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 30 Şifre: Süper Şifre, 2 Yönetici Şifresi ve 28 Kullanıcı Şifresi 9 Volt pil ile 5,000+ giriş. Tek ya da ikili kontrol modu. Zaman erteleme 1-99 dakika arasinda çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır Kilidi fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan Düzeltme Şifresi. Kullanıcı Tanımlama ve Devredışı bırakma. 4 kilide kadar kotrol etme ve her kilit için kullanıcı erişimi atama SureLock Pil yönetimi ve AC güç opsiyonu. Standart kaplama alanı ve montaj modeli, bütün mekanik ve elektronik kasa kilitleri için kolay tadilat. Krom, Pirinç, Sİyah Krom, Nikel.

4 PROLOGIC L 21 EC-0601A-L21 ProLogic L21, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle silah kilit aplikasyonları için tasarlanmıştır. Bu kasa kilidinde OnScreen alarm sistemi mevcuttur ve bu sistem kasanıza teşebbüs edenleri tespit eder. Bütün geçerli ve geçersiz şifre denemeleri ekranda görülür. 30 Kullanıcı Şifresi Alarm Sistemi İkili kullanım 6 Haneli dijital şifreyi girin ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar! LCD ekrandaki menü sistemi, geçerli ve geçersiz giriş denemelerini tespit eder ve bilgiyi ekranda gösterir. LCD ekran en yüksek korumayı sağlar. LCD ekrandaki menü sistemi, kullanıcının erişimine ve programlamaya müsade eder. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 3 Şifre: Süper Şifre, Yönetici Şifresi ve Kullanıcı Şifresi OnScreen Şifre Alarmı en yüksek güvenilirliği sağlar. 9 Volt pil ile 5,000+ giriş. 4 dakika sonra, 4 yanlış şifre girişinden sonra kendi kendini kilitleme. Sağlam paslanmaz çelik giriş ekranı yuvası LCD ekran kullanıcıyı bilglendirir ve programlamayı kolaylaştırır. Kilidi LCD ekran yardımıyla fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan Düzeltme Şifresi. SureLock Pil yönetimi ve AC güç opsiyonu. Standart kaplama alanı ve montaj modeli, bütün mekanik ve elektronik kasa kilitleri için kolay tadilat.

5 PROLOGIC L 22 EC-0601A-L22 ProLogic L22, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulama için zaman-tarih damgalı denetleme yeteneği vardır. Prologic L22 Securam in sağlam paslanmaz çelik giriş yapısına sahiptir ve LCD ekranında kolay görünüm, programlama ve geri bildirimi sağlamak için arka ışık vardır. 200 denetleme girişimi Ekran görüntüsü 6 Haneli dijital şifreyi girin ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar! LCD ekrandaki menü sistemi, erişim ve programlama işlemleri için kullanıcıyı yönlendirir. LCD ekranda denetleme girişimleri görülür. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 30 Şifre: Süper Şifre, 2 Yönetici Şifresi ve 28 Kullanıcı Şifresi 200 ekranda görülebilen Zaman-Tarih denetim kabiliyeti 9 Volt pil ile 5,000+ giriş. Tek ya da ikili kontrol modu Zaman erteleme 1-99 dakika arasinda çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır Kilidi fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan Düzeltme Şifresi. Kullanıcı Tanımlama ve Devredışı bırakma. 4 kilide kadar kotrol etme ve her kilit için kullanıcı erişimi atama SureLock Pil yönetimi ve AC güç opsiyonu. Krom, Pirinç, Sİyah Krom, Nikel.

6 PROLOGIC L 62 EC-0601A-L62 ProLogic L62, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulama için kullanışlıdır. Prologic L62 wireless bağlantıdan kolay denetlemeyi indirme özelliğiyle donatılmış bir sistemdir. Ya da LCD ekrandan lokal yönetimle takip edilebilir. Wireless Erişim 500 denetleme girişimi LCD ekrandaki menü sistemi, erişim ve programlama işlemleri için kullanıcıyı yönlendirir. LCD ekranda denetleme girişimleri görülür. Kilit Yönetim yazılımını indirebilir ya da wireless bağlantısını kullanabilirsiniz. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 30 Şifre: 1 Süper Şifre, 2 Yönetici Şifresi ve 27 Kullanıcı Şifresi 500 ekranda görülebilen denetim kabiliyeti Wireless Denetleme İndirme Zaman erteleme 1-99 dakika arasında çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır Zaman erteleme geçersiz şifre seçilebilir Kilidi fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan OTC Düzeltme Şifresi Tek ya da ikili kontrol modu İkili Grup Modu bazı kullanıcıları ikili seçme Gündüz ışık tasarrufu modu Gizli Şifre seçme özelliği Giriş ekranı programlanmış kilit sıralamasıyla 4 kilide kadar kontrol edebilir. Tek ya da ikili kullanım. SureLock Pil yönetimi ve AC güç opsiyonu. Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel.

7 PROLOGIC L 66 EC-0601A-L66 ProLogic L66, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulama için kullanışlıdır. Prologic L66 wireless bağlantıyla uzaktan denetleme özelliğiyle donatılmış bir sistemdir. LCD ekrandan lokal yönetim ile de takip edilebilir. Wireless Erişim 500 denetleme girişimi Süre Kilidi LCD ekrandaki menü sistemi, erişim ve programlama işlemleri için kullanıcıyı yönlendirir. LCD ekranda denetleme girişimleri görülür. Kilit Yönetim yazılımını indirebilir ya da wireless bağlantısını kullanabilirsiniz. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 30 Şifre: 1 Süper Şifre, 2 Yönetici Şifresi ve 27 Kullanıcı Şifresi 500 ekranda görülebilen denetim kabiliyeti Wireless Denetleme İndirme Zaman Kilidi ve tatilleri programlama Zaman erteleme 1-99 dakika arasinda çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır Zaman erteleme geçersiz şifre seçilebilir Kilidi fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan OTC Düzeltme Şifresi Tek ya da ikili kontrol modu İkili Grup Modu bazı kullanıcıları ikili seçme Gündüz ışık tasarrufu modu Giriş ekranı programlanmış kilit sıralamasıyla 4 kilide kadar kontrol edebilir. Tek ya da ikili kullanım. SureLock Pil yönetimi ve AC güç opsiyonu. Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel.

8 PROLOGIC L 68 EC-0601A-L68 ProLogic L68, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulama için kullanışlıdır. Prologic L68 wireless bağlantıyla uzaktan denetleme özelliğiyle donatılmış bir sistemdir. WAN-LAN-ağ ile uzaktan zamankilit yapılabilir. Ağ Bağlantısı Anında Kontrol Data Akışı İstisnaları Raporlama Uzaktan Erişimle Kontrol LCD ekrandaki menü sistemi, erişim ve programlama işlemleri için kullanıcıyı yönlendirir. LCD ekranda denetleme girişimleri görülür. Kilit Yönetim yazılımını indirebilir ya da wireless bağlantısını kullanabilirsiniz. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 30 Şifre: 1 Süper Şifre, 2 Yönetici Şifresi ve 27 Kullanıcı Şifresi 500 ekranda görülebilen denetim kabiliyeti Wireless Denetleme İndirme anında data. Online modu, ağ yardımıyla kilit sisteminin uzaktan kontrolüne izin verir Zaman Kilidi ve tatilleri programlama Zaman erteleme 1-99 dakika arasında çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır Zaman erteleme geçersiz şifre seçilebilir Kilidi fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan OTC Düzeltme Şifresi Tek ya da ikili kontrol modu / Tek ya da ikili kullanım. İkili Grup Modu bazı kullanıcıları ikili seçme Gündüz ışık tasarrufu modu Giriş ekranı programlanmış kilit sıralamasıyla 4 kilide kadar kontrol edebilir. SureLock Pil yönetimi ve AC güç opsiyonu. Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

9 PROLOGIC L 69 EC-0601A-L69 ProLogic L69, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulama için kullanışlıdır. Prologic L69 wireless bağlantıyla uzaktan denetleme özelliğiyle donatılmış bir sistemdir. Online modu sayesinde WAN-LAN-ağ ile uzaktan zamankilit ve erişim kontrolü yapılabilir. Prologic 69 uzaktan SecuRam in Parametre Yönetim Yazılımı ile programlanabilir. Uzaktan Programlama Anında Kontrol Data Akışı İstisnaları Raporlama LCD ekrandaki menü sistemi, erişim ve programlama işlemleri için kullanıcıyı yönlendirir. LCD ekranda denetleme girişimleri görülür. Kilit Yönetim yazılımını indirebilir ya da wireless bağlantısını kullanabilirsiniz. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. Daha önce görülmemiş kalite ve güvenilirliğe sahiptir. 30 Şifre: 1 Süper Şifre, 2 Yönetici Şifresi ve 27 Kullanıcı Şifresi 500 ekranda görülebilen denetim kabiliyeti Parametre Yönetimi ve Erişim Noktası kullanılarak Uzaktan Programlama Wireless Denetleme İndirme anında data. Online modu ağ yardımıyla kilit sisteminin uzaktan kontrolüne izin verir Zaman Kilidi ve tatilleri programlama Zaman erteleme 1-99 dakika arasında çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır Zaman erteleme geçersiz şifre seçilebilir Kilidi fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan OTC Düzeltme Şifresi Tek ya da ikili kontrol modu İkili Grup Modu bazı kullanıcıları ikili seçme Gündüz ışık tasarrufu modu Giriş ekranı programlanmış kilit sıralamasıyla 4 kilide kadar kontrol edebilir. Tek ya da ikili kullanım. SureLock Pil yönetimi ve AC güç opsiyonu. Krom, Pirinç,Siyah Krom, Nikel

10 PROLOGIC OTC EC-0601A-B266 ProLogic OTC ATM Güvenlik Yönetimi için özel olarak tasarlanmıştır. Bu merkezi olarak yönetilen güvenli kilit sistemi, yeni jenerasyon bağlantıları sağlayarak gerçek zamanlı tek kullanımlık şifreler, Kapandı Şifreleri, otomatik mesajlaşma ve güvenli portfolyo yönetimi üretir. Patentli Bluetooth ve 3G iletişim protokollerini kulanarak Tek Seferlik Şifre ile ATM güvenliğini sağlama. Kolay Kullanım ve Güvenilirlik. Uzaktan Yönetim. ProLogic OTC yazılım sistemi ATM portfolyolarının kolayca yönetilmesini sağlar. Basitçe kasa kilitlerinizi kayıt edin, ulaşım haklarını personelinize verin ve kişisel olarak operasyon planınızı yapın. ProLogic OTC Finansal Kurum un ATM bağlantısına bağımlı olmayan, bağlantılı bir ATM kasa yönetim sistemidir. ProLogic OTC Sistemi, akılda esneklik fikri ile üretilmiştir ve bağlantı ve yetkilendirme modları Akıllı Telefon Aplikasyonları veya PDA/Tarayıcı Aplikasyonu ile kullanılabilir. Tek seferlik şifreler Dağıtıcı Yazılım tarafından otomatik olarak gerçek zamanlı bir şekilde Aplikasyonunuza gönderilir. Kapandı Şifreleri dağıtım merkezine işlem tamamlandıktan sonra en yüksek güvenilirliği sağlamak için gönderilir. Gerçek zamanlı olarak ATM nin güvenli olduğunu bilebilirsiniz. Ortak Erişim pürüzsüz ve zahmetsiz bir şekilde tek bir mouse hareketiyle sağlanabilir. ProLogic OTC yazılımı ortak kullanıcılar da dahil olmak üzere ATM portfolyonuzun bütün kontrolünü sağlamanıza izin verir. Kullanıcı devredışı bırakma ya da yeni kullanıcı devreye sokma kolay ve hızlıdır. Gerçek zamanlı denetim kontrolü her açılımda merkezi sisteme gönderilir. Eğer cep telefonu hattı çekmiyorsa? Hiç problem değil. ProLogic OTC yazılımı ihtiyaç fazlası oluşumlarıyla gerçek zamanlı ve yetkilendirme öncesi şifreler üretir. Bundan böyle ibuttonlara, anahtarlara ya da Dallas anahtarlarına ihtiyaç yok, ProLogic OTC elektronik uzaktan yetkilendirmeyi kullanır. Banka çalışanları bile artık kullanışlı ama güvenli şifreleri cep telefonlarından ya da yetki cihazlarından alabilirler. Gerçek zamanlı iletişim araçları ATM güvenliğini en üst düzeyde sağlar.

11 SAFELOGIC EXTREME EC-1501A-X + XL 1501 SafeLogic Xtreme, EMP nin koruma seviyesini taşıyan ve bunun yanında son derece geliştirilmiş elektromanyetik kasa kilit sistemidir. Erişim garantilidir. SafeLogic Xtreme, günlük kullanım için basmalı düğme özelliğine sahiptir ve bunun yanında gerektiğinde kullanılmak üzere TasarlanmışArama erişim olanağına sahiptir. Opsiyonel olarak Bluetooth bağlantısıyla Akıllı Telefon ile bağlanmaya müsade eder. Günlük Kullanım İçin Basmalı Düğme İle Erişim Acil Durumlarda TasarlanmışArama Erişimi Basmalı Düğme Erişimi: 6 haneli şifreyi girin ve kasanın kolunu çevirin. Tasarlanmış Arama Erişimi: 3 diskli kombinasyonu arayın ve kasanın kolunu çevirin. Kolay klavye programlaması şifre değiştirme, ekleme ve silme için kolaylık sağlar. Özellik devreye sokma ve devreden çıkarma özelliği de mevcuttur. GirişEkranı, karanlıkta bile kolay şifre girişine imkan tanıyacak şekilde arkadan aydınlatmalıdır. Tasarlanmış Arama ışığı kombinasyon girişinden sonra devreye girer. SafeLogic Xtreme, kasanın kilitli ve güvenli kalmasına imkan sağlayacak şekilde, kapı kapanır kapanmaz hemen otomatik kilitleme özelliğine sahiptir. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 2 Şifre: Yönetici Şifresi ve Ya Kullanıcı Şifresi ya da Tasarlanmış Arama Kombinasyonu Giriş Ekranı arkadan aydınlatmalı. Herhangi bir düğmeye basınca arka aydınlatma devreye girer. Tasarlanmış Arama ışığı aramadan sonra devreye girer. Hemen otomatik kilitleme özelliği. Opsiyonel Bluetooth bağlantısı. (EC-1501B) 9 Volt pil ile 10,000+ giriş. 4 dakika sonra, 4 yanlış şifre girişinden sonra kendi kendini kilitleme. Sağlam Paslanmaz Çelik Giriş Ekranı Ünitesi

12 SAFELOGIC EXTREME - BLUETOOTH EC-1501B-X + XL 1501 SafeLogic Xtreme, EMP nin koruma seviyesini taşıyan ve bunun yanında son derece geliştirilmiş elektromanyetik kasa kilit sistemidir. Erişim garantilidir. SafeLogic Xtreme, günlük kullanım için basmalı düğme özelliğine sahiptir ve bunun yanında gerektiğinde kullanılmak üzere TasarlanmışArama erişim olanağına sahiptir. Opsiyonel olarak Bluetooth bağlantısıyla Akıllı Telefon ile bağlanmaya müsade eder. Günlük Kullanım İçin Basmalı Düğme İle Erişim Acil Durumlarda TasarlanmışArama Erişimi Basmalı Düğme Erişimi: 6 haneli şifreyi girin ve kasanın kolunu çevirin. Tasarlanmış Arama Erişimi: 3 diskli kombinasyonu arayın ve kasanın kolunu çevirin. Kolay klavye programlaması şifre değiştirme, ekleme ve silme için kolaylık sağlar. Özellik devreye sokma ve devreden çıkarma özelliği de mevcuttur. GirişEkranı, karanlıkta bile kolay şifre girişine imkan tanıyacak şekilde arkadan aydınlatmalıdır. Tasarlanmış Arama ışığı kombinasyon girişinden sonra devreye girer. SafeLogic Xtreme, kasanın kilitli ve güvenli kalmasına imkan sağlayacak şekilde, kapı kapanır kapanmaz hemen otomatik kilitleme özelliğine sahiptir. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 2 Şifre: Yönetici Şifresi ve Ya Kullanıcı Şifresi ya da Tasarlanmış Arama Kombinasyonu Giriş Ekranı arkadan aydınlatmalı. Herhangi bir düğmeye basınca arka aydınlatma devreye girer. Tasarlanmış Arama ışığı aramadan sonra devreye girer. Hemen otomatik kilitleme özelliği. Opsiyonel Bluetooth bağlantısı. (EC-1501B) 9 Volt pil ile 10,000+ giriş. 4 dakika sonra, 4 yanlış şifre girişinden sonra kendi kendini kilitleme. Sağlam Paslanmaz Çelik Giriş Ekranı Ünitesi

13 SCANLOGIC AUDIT FPC-0601A M ScanLogic Audit, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulamalar için kullanışlıdır. ScanLogic Audit SecuRam ın sağlam paslanmaz çelik yapısına sahiptir ve optik parmakizi yetkilendirmesine sahiptir. 500 olay denetleme kontrolü yapabilir. 30 Parmakizi/ 30 Kullanıcı Şifresi 500 Denetleme Biyometrik Optik Sensörü Zaman Erteleme İkili Kontrol Kolay Kullanım ve Güvenilirlik. Uzaktan Yönetim. Kayıtlı parmağınızı cihazın üzerinde kaydırın ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar. Kolay parmakizi tanıtma süreci. Parmakizi veya şifre ile erişim. ScanLogic Audit 30 tane parmakizini kaydeder ve bunun yanında 500 olay tarihini kaydeder ve zaman tanımlı denetim kontrolü yapar. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 30 taneye kadar parmakizini patentli OneTouch parmakizi doğrulama cihazımızla kullanma. Şifreler ve Parmakizleriyle Hiyerarşik yönetim yapısı oluşturma- üst yönetici,yönetici, müdür, kullanıcılar gibi. 500 olay tarihini kaydeder ve zaman tanımlı denetim kontrolü yapar. Zaman erteleme 1-99 dakika arasinda çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır 4 kilide kadar kontrol edebilir ve her kilit için kullanıcı yetkilendirebilir. 9V pil ile erişim. (AC pil opsiyonu) SureLock Pil Kompartmanı ile beraber de kullanılabilir. Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

14 SCANLOGIC D22 FPC-0601A D22 ScanLogic D22, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulamalar için kullanışlıdır. ScanLogic D22, SecuRam ın sağlam paslanmaz çelik yapısına sahiptir ve 10 dijital numaralı giriş ekranına sahiptir. Bunun yanında 200 olay denetleme kontrolü yapabilir. 10 numaralı giriş ekranı 30 Parmakizi/ 30 Kullanıcı Şifresi 200 Olay Denetleme Zaman Erteleme İkili Kontrol Uzaktan Yönetim. Kayıtlı parmağınızı cihazın üzerinde kaydırın ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar. Kolay parmakizi tanıtma süreci. Parmakizi veya şifre ile erişim. ScanLogic D22 30 tane parmakizini / 30 şifreyi destekler ve bunun yanında 200 olay kaydeder ve zaman tanımlı denetim kontrolu yapar. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 30 taneye kadar parmakizini patentli OneTouch parmakizi doğrulama cihazımızla kullanma. 30 Kullanıcı kodunu destekler 6 haneli. 200 olay tarihini kaydeder ve zaman tanımlı denetim kontrolü yapar. Wireless denetimi indirme. Zaman erteleme 1-99 dakika arasında çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır Süre Bitimini ayarlamaya elverişlidir. Kurtarma Şifresi. Tek ya da İkili Mod Kullanıcı Şifrelerini Devreye Sokma ya da Devreden Çıkarma 4 kilide kadar kontrol edebilir ve her kilit için kullanıcı yetkilendirebilme. SureLock Pil Kompartmanı ve (AC pil opsiyonu) Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

15 SCANLOGIC D26 FPC-0601A D26 ScanLogic D26, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulamalar için kullanışlıdır. ScanLogic D26, SecuRam ın sağlam paslanmaz çelik yapısına sahiptir ve optik giriş ekranına sahiptir. Bunun yanında 200 olay denetleme kontrolü yapabilir. 10 dijital numaralı giriş ekranı 30 Parmakizi/30 Kullanıcı Şifresi 200 Olay Denetleme Kontrolü Zaman Erteleme İkili Kontrol 6 Haneli dijital şifreyi girin ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar! Kolay tuş takımı programlaması şifre değişikliğine, eklemelere, ve silme işlemlerine izin verir. Etkinleştirme ve Devredışı Bırakma özellikleri mevcuttur. Pil değiştirmek oldukça kolaydır. Giriş ekranını yukarı doğru kaydırın ve bu sayede giriş ekranının arkasındaki 9 Volt pili değiştirin. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 3 Şifre: Süper Şifre, Yönetici Şifresi ve Kullanıcı Şifresi 9 Volt Pil ile çalışan sistem 9 Volt pil ile 5,000+ giriş. 4 dakika sonra, 4 yanlış şifre girişinden sonra kendi kendini kilitleme. Sağlam paslanmaz çelik giriş ekranı yuvası LCD ekran, kullanıcıları bilgilendirir ve programlamayı kolaylaştırır. LCD ekranda kilidi fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan Düzeltme Şifresi mevcuttur. SureLock Pil yönetimi ve AC güç opsiyonu. Standart kaplama alanı ve montaj modeli, bütün mekanik ve elektronik kasa kilitleri için kolay tadilat. Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

16 SCANLOGIC D66 FPC-0601A D66 ScanLogic D66, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulamalar için kullanışlıdır. ScanLogic D66, SecuRam ın sağlam paslanmaz çelik yapısına sahiptir ve optik giriş ekranına sahiptir. Bunun yanında 200 olay denetleme kontrolü yapabilir. ScanLogic D66 Wireless Yönetim Yazlımımız indirilerek denetim kontrolünü wireless yapma olanağı sağlar. 30 Parmakizi/30 Kullanıcı Şifresi 200 Olay Denetleme Kontrolü Zaman Erteleme İkili Kontrol ZamanKilidi Wireless Bağlantı Uzaktan Yönetim. Kayıtlı parmağınızı cihazın üzerinde kaydırın ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar. Kolay parmakizi tanıtma süreci. Parmakizi veya şifre ile erişim. ScanLogic D66 30 tane parmakizini / 30 şifreyi destekler ve bunun yanında 200 olay kaydeder ve zaman tanımlı denetim kontrolu yapar. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 30 taneye kadar parmakizini patentli OneTouch parmakizi doğrulama cihazımızla kullanma. 30 Kullanıcı kodunu destekler 6 haneli. 200 olay tarihini kaydeder ve zaman tanımlı denetim kontrolü yapar. ID01 i yönetici olarak atar ve hiyerarşik yapılandırır. Zaman erteleme 1-99 dakika arasinda çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır Süre Bitimini ayarlamaya elverişlidir. Kurtarma Şifresi / Tek ya da İkili Mod Kullanıcı Şifrelerini Devreye Sokma ya da Devreden Çıkarma 4 kilide kadar kontrol edebilir ve her kilit için kullanıcı yetkilendirebilir. SureLock Pil Kompartmanı ve (AC pil opsiyonu) Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

17 SCANLOGIC D68 FPC-0601A D68 ScanLogic D68, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulamalar için kullanışlıdır. ScanLogic D68, SecuRam in wireless iletişim protokolünü ve ağ yönetimini sağlar ve bu da optik parmak okuyucu yetkilendirmesiyle beraber çalışır ve 200 olay denetleme kontrolü yapabilir. ScanLogic D68 Wireless Yönetim Yazılımımız indirilerek denetim kontrolünü wireless yapma olanağı sağlar 200 Olay Denetleme Kontrolü Zaman Erteleme İkili Kontrol Anlık Data Kontrol Akışı Wireless Bağlantı Uzaktan Yönetim. Kayıtlı parmağınızı optik okuyucu üzerinde kaydırın ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar. Kolay parmakizi tanıtma süreci / Parmakizi veya şifre ile erişim. ScanLogic D68 30 tane parmakizini / 30 şifreyi destekler ve bunun yanında 200 olay kaydeder ve zaman tanımlı denetim kontrolu yapar. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 30 taneye kadar parmakizini patentli OneTouch parmakizi doğrulama cihazımızla kullanma. Zaman kilidi veya tatil modu. 30 Kullanıcı kodunu destekler 6 haneli. 200 olay tarihini kaydeder ve zaman tanımlı denetim kontrolü yapar. ID01 i yönetici olarak atar ve hiyerarşik yapılandırır. Uzaktan yönetim ve wireless denetim kontrolü. Zaman erteleme 1-99 dakika arasinda çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır Süre Bitimini ayarlamaya elverişlidir. Kurtarma Şifresi. / Tek ya da İkili Mod / Kullanıcı Şifrelerini Devreye Sokma ya da Devreden Çıkarma 4 kilide kadar kontrol edebilir ve her kilit için kullanıcı yetkilendirebilir. SureLock Pil Kompartmanı (AC pil opsiyonu) Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

18 SCANLOGIC SWIPE FPC-0608 ScanLogic Swipe, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ev kasaları, silah kasaları ve hafif ticari uygulamalar için kullanışlıdır. ScanLogic Swipe, SecuRam ın sağlam paslanmaz çelik yapısına ve yarıiletken kayan parmak izi yetkilendirmesine sahiptir. 10 Parmakizi 1 Yönetici Şifresi Biyometrik Geçiş Sensörü Uzaktan Yönetim. Kayıtlı parmağınızı cihazın üzerinde kaydırın ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar. Kolay parmakizi tanıtma süreci. 10 haneli yönetici şifresi programlama. ScanLogic Swipe 10 tane parmakizini kaydeder. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. : Hızlı iki saniyelik parmakizi ile erişim. 10 taneye kadar parmakizi kaydetme. Yeni parmakizi kayıdı için ya da erişim için 10 haneli yönetici şifresi ya da yönetici parmakizi kaydetme Hızlı ve Güvenilir servis için Yarıiletken parmakizi geçişi kullanılır Audio/Video sinyaller programlamayı kolaylaştırır 9V pil ile erişim. Herhangi bir Securam kilidi ile beraber kullanılabilir. Standart kaplama alanı ve montaj modeli, bütün mekanik ve elektronik kasa kilitleri için kolay tadilat. Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

19 SAFELOGIC BASIC EC-0601A SafeLogic Basic, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. SafeLogic Basic in en önemli özelliği SecuRam in sağlam paslanmaz çelik yapısına sahip olmasıdır. Bu giriş ekranı 4 Securam kilit ünitesi olan SwingBolt, DeadBolt, SpringBolt ve StrikeBolt tan herhangi biriyle kullanılmaya uygundur. 2 Kullanıcı Şifresi Paslanmaz Çelik 6 Haneli dijital şifreyi girin ve kasa kapısının kolunu çevirin. Kolay tuş takımı programlaması şifre değişikliğine, eklemelere, ve silme işlemlerine izin verir. Etkinleştirme ve Devredışı Bırakma i Mevcuttur. Pil değiştirmek oldukça kolaydır. Giriş ekranını yukarı doğru kaydırın ve bu sayede giriş ekranının arkasındaki 9 Volt pili değiştirin. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. 2 Şifre: Yönetici Şifresi ve Kullanıcı Şifresi 9 Volt Pil ile çalışan sistem 9 Volt pil ile 10,000+ giriş. 4 dakika sonra, 4 yanlış şifre girişinden sonra kendi kendini kilitleme. Kilidi fabrika ayarlarına tekrar döndürecek olan reset düğmesi Standart kaplama alanı ve montaj modeli, bütün mekanik ve elektronik kasa kilitleri için kolay tadilat. Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

20 SCANLOGIC OPTICAL FPC-0601 A ScanLogic Optical, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. Özellikle ticari uygulamalar için kullanışlıdır. ScanLogic Optical, SecuRam ın sağlam paslanmaz çelik yapısına ve optik parmak izi yetkilendirmesine sahiptir. 30 Parmakizi 30 Kullanıcı Şifresi Biyometrik Optik Sensörü Zaman erteleme Uzaktan Yönetim. Kayıtlı parmağınızı cihazın üzerinde kaydırın ve kasa kapısının kolunu çevirin. Bu kadar. Kolay parmakizi tanıtma süreci. Parmakizi veya şifre ile erişim. ScanLogic Optical 30 tane parmakizini kaydeder. Bütün SecuRam kilitleri, üretim biriminden çıkmadan önce en az 2000 kere açılıp kapanmaya maruz kalır ve test edilir. Hızlı iki saniyelik parmakizi ile erişim. 30 taneye kadar parmakizini patentli OneTouch parmakizi doğrulama cihazımızla kullanma. Şifreler ve Parmakizleriyle Hiyerarşik yönetim yapısı oluşturma- üst yönetici,yönetici, müdür, kullanıcılar gibi Zaman erteleme 1-99 dakika arasinda çalışır ve programlanmış pencere 1-15 dakika arasında açılır 4 kilide kadar kontrol edebilir ve her kilit için kullanıcı yetkilendirebilir. 9V pil ile erişim. (AC pil opsiyonu) SureLock Pil Kompartmanı ile beraber de kullanılabilir. Standart kaplama alanı ve montaj modeli, bütün mekanik ve elektronik kasa kilitleri için kolay tadilat. Krom, Pirinç, Siyah Krom, Nikel

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

ScanLogic Swipe İşletim Talimatları

ScanLogic Swipe İşletim Talimatları Document No.: S08-FPC-0608-130919 Version No.: V1.01 USER ScanLogic Swipe İşletim Talimatları 1 Yönetici Kodu; 10 Parmakizi Herhangi bir SecuRam kilit gövdesiyle eşleşebilir. Önemli: Sadece kapalı mekan

Detaylı

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com pazarlama@artelektronik.com

Detaylı

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi kullanımı ve arıza tespit ve onarımına yönelik

Detaylı

1.1 KULLANICI YÖNETİMİ

1.1 KULLANICI YÖNETİMİ X7 KULLANIM KLAVUZU 1.1 KULLANICI YÖNETİMİ 1.2 Yönetici Doğrulama İşlemleri Yönetici Şifresini Doğrulama Önce * tuşuna ardından # tuşuna basılır. 1234 fabrikasyon şifresi girilir. Doğrulama başarılı olacak

Detaylı

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu Q-P 110A Kullanım Kılavuzu 1.Malzeme Listesi İsim Miktar Remarks Tuştakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır Akıllı vida 2 4mmx28mm

Detaylı

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım

S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu. S50 Genel Tanıtım S50 Parmak izi Cihazı Kullanım Kılavuzu S50 Genel Tanıtım Fonksiyon Tanımı İlgili özellik ve input için aşağıdaki tabloyu inceleyiniz Programlama Moduna Giriş * 888888 # Kodundan sonra programlamaya başlayabilirsiniz

Detaylı

ART S602W Standalone Kart Okuyucu

ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

RD-6813 Şifrematik Kullanım Kılavuzu

RD-6813 Şifrematik Kullanım Kılavuzu RD-6813 Şifrematik Kullanım Kılavuzu Model RD-6813 Kullanıcı kapasitesi 2000 Kart türü EM, MF Kart okuma mesafesi 3-6cm Aktif akım

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

SafeLogic ArkaIşık-MANAGER- İşletim Talimatları

SafeLogic ArkaIşık-MANAGER- İşletim Talimatları Doc.No.:BLM-EC0601A-BL130919 Version No.: V1.00 Manager Insert SafeLogic ArkaIşık-MANAGER- İşletim Talimatları Bu Manager Girişi EL-0601, EL-0701, EL-0801 or EL-0901 kilit gövdeleriyle bağlantılı kullanılan

Detaylı

Model BLW-222CFP

Model BLW-222CFP Model BLW-222CFP www.biges.com 444 09 18 Özellikler 3 Fonksiyon İle Geçiş Kontrol (Parmak İzi Tanıma + Proximity Kart Tanıma + Şifre Kontrol) Sayısal Tuş Takımı, Türkçe Seslendirmeli Menü ARM9 İşlemci

Detaylı

PANEL PROGRAMLAMA Programa girmek için (*)(8)( 0269 )

PANEL PROGRAMLAMA Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) PANEL PROGRAMLAMA Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) [01] ZON 1 TANIMLAMA [ * ] [ 8 ] [MÜHENDİSLİK ŞİFRESİ] [01] [ZON TİPİ] [1. SET ÖZELLİK ] [#] [2. SET ÖZELLİK] [#] [02] ZON 2 TANIMLAMA [02] [ZON TİPİ]

Detaylı

ART S603W Standalone Kart Okuyucu

ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ www.voltrun.com ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ Commercial Hızlı Şarj Edebilme Voltrun Commercial, hızlı şarj edebilme kapasitesi ile uzun mesafeli kesintisiz yolculuk sağlar.

Detaylı

* Program 123 Enter ile şifre değiştirme moduna * Program Enter ile montajcı moduna girilir. *Program Enter yaparak programlamadan çıkılır.

* Program 123 Enter ile şifre değiştirme moduna * Program Enter ile montajcı moduna girilir. *Program Enter yaparak programlamadan çıkılır. ELITE 32-64 ZONE ALARM PANELİ KISA PROGRAMLAMA KLAVUZU P=Program tuşu, E=Enter tuşuna basınız demektir. Master Şifre=123, Mühendislik Şifresi=000000 dır. ZONE GRUPLARINI OLUŞTURMA * Program 123 Enter ile

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 AMAÇ Kablosuz kişisel alan ağlarda kullanılan teknolojileri kavrayıp wi-fi ve bluetooth ağ cihazlarını tanıyacak, kablosuz kişisel alan ağ kurulumunu yapabileceksiniz.

Detaylı

POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ PROGRAMLAMA KLAVUZU

POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ PROGRAMLAMA KLAVUZU POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ PROGRAMLAMA KLAVUZU Version 1.11 ve yukarısı için P=Program tuşu, E=Enter tuşuna basınız demektir. Master Şifre=123, Mühendislik Şifresi=000000 dır. * Program 123

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ KISA PROGRAMLAMA KLAVUZU

POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ KISA PROGRAMLAMA KLAVUZU POWERWAVE 64 ZONE KABLOSUZ ALARM PANELİ KISA PROGRAMLAMA KLAVUZU Version 1.09 ve yukarısı için P=Program tuşu, E=Enter tuşuna basınız demektir. Master Şifre=123, Mühendislik Şifresi=000000 dır. ZONE GRUPLARINI

Detaylı

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu

Q-P 110A Kullanım Kılavuzu Q-P 110A Kullanım Kılavuzu 1.Malzeme Listesi İsim Miktar Remarks Tuştakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır Akıllı vida 2 4mmx28mm

Detaylı

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ

DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ www.desi.com.tr DESi AKILLI KİLİT SİSTEMLERİ Akıllı, Güçlü, Küçük MOTORLU SİLİNDİRLER Motorlu Silindir Pencere ve Kapı Alarmı Kablosuz Kontrol Cihazları Elektromekanik Kilit Şarj Edilebilir Batarya ISM

Detaylı

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO

Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO Modeller BLW-211PI, BLW-211MI, BLW-212PO, BLW-212MO www.biges.com 444 09 18 Açıklama Cihaz standalone yapıda olup, wiegand okuyucu ile de kullanılabilir. Bu cihaz 4 hane pin girişli 2000 kullanıcı destekler.

Detaylı

1. GİRİŞ Bu bölümde; Kartlı Geçiş Kontrol ve Personel Devam Kontrol terminallerinin temel içeriği ve kart tanımlama hakkında önbilgi verilecektir.

1. GİRİŞ Bu bölümde; Kartlı Geçiş Kontrol ve Personel Devam Kontrol terminallerinin temel içeriği ve kart tanımlama hakkında önbilgi verilecektir. 1. GİRİŞ Bu bölümde; Kartlı Geçiş Kontrol ve Personel Devam Kontrol terminallerinin temel içeriği ve kart tanımlama hakkında önbilgi verilecektir. Tuştakımı Tuştakımı İşlemi onlaylar Menü girişi Çıkış

Detaylı

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU PM 2 KARTLI VE ġġfrelġ GEÇĠġ KONTROL TERMĠNALĠ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU 1.Malzeme Listesi TuĢtakımı 1 Kullanım kılavuzu 1 Tornavida 1 20mmx60mm özel tuştakımı Lastik tıpa 2 6mmx30mm,sıkmak için kullanılır

Detaylı

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi Yusuf Noyan AYDIN Aydın Dış Ticaret Altınkum Mahallesi 430 Sokak No:2/4 Konyaaltı ANTALYA Telefon : + 90 242 229 96 50 www.aypro.com info@aypro.com CG - G5 GSM Modüllü Alarm Sistemi GSM / SMS / RFID Alarm

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu

Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu Strike 4.40 RP Kart ve Şifre Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz ST 4,40 RP cihazlarının bağlantı ve tanımlamalarına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

Model BLW-210PI

Model BLW-210PI Model BLW-210PI www.biges.com 444 09 18 Teknik özellikler Voltaj Sıcaklık Nem Kart Kapasitesi Genel PIN 1 DC 12V Özel PIN 1000 Frekans Okuma Mesafesi Sinyal Çıkışı Çıkış Butonu 1 Kapı Zili 1 Harici Okuyucu

Detaylı

LS 900 Kullanma Klavuzu

LS 900 Kullanma Klavuzu SİSTEM Otomasyon & Elektrik Sipariş ve Teknik Sorularınız İçin 0212 577 57 91-92 Alarm ve Kamera Sistemleri LS 900 Kullanma Klavuzu Adres: Rami Kışla Cad. Emintaş Binatlı San. Sit. No: 9 / 30 Eyüp / İstanbul

Detaylı

VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI

VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI VPON VİLLA SİSTEMİ BAĞLANTI DİYAGRAMI KIRMIZI MAVİ SARI BEYAZ KIRMIZI MAVİ SARI BEYAZ KANAL 1 KANAL 2 KONNEKTÖR KABLO UÇLARI BEYAZ - VİDEO SARI - +12 V MAVİ - VİDEO GND KIRMIZI

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 1.04.2017 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar.

WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. WiFiBELL kablolu veya kablosuz olarak internete bağlanarak akıllı telefonunuzla çift yönlü görüntülü ve sesli bağlantı sağlar. Akıllı zile basıldığında ev içerisindeki zil aksesuarı çalar ve bu sırada

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU OPEN ADVANCE V.. FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Adres : SAKARYA. ORG.SAN.BÖL. 964 ADA PARSEL NO: HENDEK/SAKARYA Tel No : 009 064 64 8 0 Fax No : 009 064 64 8 3 www.alkur.com.tr info@alkur.com.tr

Detaylı

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ

KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ KART ve ŞİFRELİ BAĞIMSIZ GEÇİŞ SİSTEMLERİ 6.7.2015 K3-3 Standalone Access Kontrol/Okuyucu 500 Kullanıcı Kapasitesi, Arkadan Aydınlatmalı Tuşlar, Dayanıklı Plastik Mat Dış Yüzey, Proximity EM Kart (125KHz),

Detaylı

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru

İçindekiler. 1. Cep Anahtar Başvuru İçindekiler 1. Cep Anahtar Başvuru... 1 2. Cep Anahtar Aktivasyon... 3 3. Login (Giriş) Ekranı Çift İleri Güvenlik Aracı (İGA) Olan Kullanıcı... 4 4. Cep Anahtar Ayarlar... 5 a. Çoklu Kapama Bireysel ve

Detaylı

Konum anahtarı. ( + ) TUŞU : Kapı ayarları yükseltmek, menüde gerinmek ve ayarları kayıt yapmak içi kullanılır

Konum anahtarı. ( + ) TUŞU : Kapı ayarları yükseltmek, menüde gerinmek ve ayarları kayıt yapmak içi kullanılır Konum anahtarı ( + ) TUŞU : Kapı ayarları yükseltmek, menüde gerinmek ve ayarları kayıt yapmak içi kullanılır (- ) TUŞU : Kapı ayarlarını düşürmek, menüde gezinmek için kullanılır. ( MENÜ) TUŞU : Kapının

Detaylı

2K-130 KULLANIM KILAVUZU

2K-130 KULLANIM KILAVUZU K- KULLANIM KILAVUZU Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu Daire no. gir ve ye bas Kapı açmak için ve şifre gir Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. . Bölümler ve İşlevleri Kamera Lensi

Detaylı

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU BÖLÜM 1: ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Bu Q-P 50 B okuyucu özellikle, akıllı binalar, yerleşim alanlarındaki toplu geçişlerde, ofislerin binaların, fabrika girişlerinin kontrolü için dizayn

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK. MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:3

AYBEY ELEKTRONİK. MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:3 AYBEY ELEKTRONİK MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU MFS GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM : 1.3 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17 B/1 Orhanlı-Tuzla-İstanbul

Detaylı

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 kart okuyucusunu; Mody serisi dış kapı buton modülleri ile birlikte kullanılır. Fp52 ile iki farklı röle çıkışı vardır.500 kullanıcıya kadar tanımlanabilir.

Detaylı

Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım. Komut Satırı ile Vedalaşın

Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım. Komut Satırı ile Vedalaşın Neus Nedir? APN trafiğinizin tüm kontrolü tek arayüzde! Neus un grafik arayüzü, gelişmiş raporlama ve yönetim fonksiyonları sayesinde APN ağlarınızı kolayca yönetin! Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım.

Detaylı

MÜHENDİS PANEL PROGRAMLAMA - Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) [01] ZON 1 TANIMLAMA

MÜHENDİS PANEL PROGRAMLAMA - Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) [01] ZON 1 TANIMLAMA MÜHENDİS PANEL PROGRAMLAMA - Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) [01] ZON 1 TANIMLAMA [ * ] [ 8 ] [MÜHENDİSLİK ŞİFRESİ] [01] [ZON TİPİ] [1. SET ÖZELLİK ] [#] [2. SET ÖZELLİK] [#] [02] ZON 2 TANIMLAMA [02]

Detaylı

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş Model: KD-050/50-100 PARMAK İZLİ KİLİT Kullanma Kılavuzu CE İÇİNDEKİLER Ürün Bilgileri 1.1 Ürün modeli ve özellikleri 1.2 Fonksiyonlar 1.3 Kilit parçaları ve özellikleri 1.4

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

HERCULES CONDENSING. Hercules Condesing ABT 32 2 I Radyatör ve yerden ısıtma sistemli HER YIL BAKIM YAPTIRAN KULLANICILARA HEDİYE!

HERCULES CONDENSING. Hercules Condesing ABT 32 2 I Radyatör ve yerden ısıtma sistemli HER YIL BAKIM YAPTIRAN KULLANICILARA HEDİYE! 1998 den beri İtalya Kombi Pazar Lideri HERCULES CONDENSING Hercules Condensing 32 2 I 32 kw gücünde Yer tipi Çift serpantinli paslanmaz çelik boylerli Hazır güneş enerjisi bağlantısı Paslanmaz çelik eşanjörlü

Detaylı

YK-568 ACCESS KONTROL CİHAZI

YK-568 ACCESS KONTROL CİHAZI ZKSOFTWARE YK 568 ACCESS WWW.ZKSOFTWARE.COM.TR YK-568 ACCESS KONTROL CİHAZI KULLANIM KİTAPÇIĞI ZKSoftware The Advenced Biometric Solutions Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. Adres : Perpa Ticaret Merkez

Detaylı

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10 DC-808T Alarm Paneli Kolay Kullanım Kılavuzu Genel Özellikler 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği, 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği, Dijital ses desteği ve kolay

Detaylı

AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU

AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU Mavi ışıklı, LCD ekranlı 95 Kablosuz, 4 kablolu zonlu 6 grup telefon aramalı 10 saniye ses kayıtlı Uzaktan dinleme ve ayarlama fonksiyonu Detektörler için öğrenme

Detaylı

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları General Mobile DSTL1 Sürüm Güncelleme Notları Bu sürüm notları General mobile DSTL1 cihazı için en son gönderilen yazılım güncelleme bilgisi içermektedir. Bu sürüm güncelleme, cihazınızın işlevselliğini

Detaylı

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU

Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Q-P 200A KULLANIM KILAVUZU Lütfen kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve kontrolörün nasıl doğru kullanıldığını anlayınız. TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Ürün Ana Teknik Özellikleri Madde Özellikler Voltaj 12VDC + %12

Detaylı

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN tr Kullanıcı Kılavuzu AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Sistemi Devreye Alma ve Devre Dışı Bırakma

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Dijital

Detaylı

D-W6001 Alarm panelimiz hakkında bilmemiz gerekenler ;

D-W6001 Alarm panelimiz hakkında bilmemiz gerekenler ; STB bağlantısını sirenimizin üzerindeki flaşörü çalıştırmak için, bu bağlantıyı yapmak zorunlu değildir. MicroSwich bağlantısını sabotaj bağlantısı olarak kullanıyoruz. Bağlantıyı yapmak zorunlu değildir.

Detaylı

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar.

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar. Tag2Sense lojistik izleme platformu depo ve lojistik sürecini izleyerek, herhangi bir kargonun, paketin veya paletin A noktasından B noktasına ulaşıncaya kadar başından geçen, ürüne zarar verebilecek tüm

Detaylı

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden (Turkcell ve Vodafone kartlarını öneriyoruz) interneti olan,

Detaylı

PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00

PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00 PX24n Nano rev.6 Hibrid IP Santral KOLAY KURULUM KLAVUZU VER 2.00 Paket İçeriği PX24n rev.6 IP Santral paketi içeriği: PX24n rev.6 IP santralı, yönetici sayısal telefon setine entegre AC/DC Güç adaptörü

Detaylı

KANTAR UYGULAMASI Kullanım Kılavuzu

KANTAR UYGULAMASI Kullanım Kılavuzu KANTAR UYGULAMASI Kullanım Kılavuzu Medyasoft Danışmanlık ve Eğitim A.Ş., İÇİNDEKİLER 1. İçindekiler. 1 2. Açılış Ekranı. 2 a. Sunucu Testi.. 2 b. Kantar Testi 2 c. Kullanıcı Girişi.. 2 3. Araç Hareketleri...

Detaylı

The global leader in door opening solutions

The global leader in door opening solutions The global leader in door opening solutions 2 ASSA ABLOY Grubu Grup, 40'dan fazla ülkede faaliyet gösteren 150'den fazla şirketi ve 6 milyar cirosu ile sektöründeki en güçlü oyuncudur. Bugün ASSA ABLOY

Detaylı

4.Komut İptali Komut iptal etmek için [*] a basınız. 5. Fonksiyon ve Ayarları Program Moduna Giriş: [*]+[6 haneli PIN], (geçerli pin )

4.Komut İptali Komut iptal etmek için [*] a basınız. 5. Fonksiyon ve Ayarları Program Moduna Giriş: [*]+[6 haneli PIN], (geçerli pin ) 3. The LED ve Buzzer 3.1. Normal Mod: 3.1.1.Geçerli Komut: Kısa Bip 3.1.2.Geçersiz Komut: Uzun Bip 3.2. Programlama Modu: 3.2.1. Yeşil LED açık 3.2.2 Geçerli Komut: 2 kısa bip 3.2.3.Geçersiz Komut: 3 bip

Detaylı

DIŞ TİCARET KKDT FİYAT LİSTESİ

DIŞ TİCARET KKDT FİYAT LİSTESİ DIŞ TİCARET KKDT FİYAT LİSTESİ 01.12.2016 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) YENİ LİSTE FİYATI TL Asma Kilit KD001/10-120 GRİ

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK MFR/PSI Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:4

AYBEY ELEKTRONİK MFR/PSI Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:4 AYBEY ELEKTRONİK MFR/PSI Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU MFR/PSI GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM : 1.4 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Orhanlı Mah. Katip Çelebi Cad. No:17/B Tuzla-İstanbul / Türkiye

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Adresli Sistem Adresli Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Girişi görüntüleme Giriş ile konuşma 4 daire içi ünite için bir adet video & ses distribütör kullanılır Protokol

Detaylı

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 15.11.2014 1 1. KULLANIM AMACI Personel takip sistemi kullanmak isteyen tüm işletmeler için geliştirilmiştir. WOLVOX İnsan Kaynakları programı

Detaylı

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A)

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A) ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D-NFC (2 x 10A) ATEL TEKNOLOJİ ve SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Hilal Mah. 677. Cad. No: 9 06550 Çankaya ANKARA / TÜRKİYE T : +90 312 441 42 20 F : +90 312 441 42 18 www.astronomikrole.com

Detaylı

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 Kullanıcı Klavuzu (Sık Kullanılanlar) Kuruluma başlamadan önce mutlaka fabrika ayarlarına yükleyip kuruluma başlayınız. Eğer yazılım güncellemesi yaparsanız güncellemeden

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

Bir bölgede başka bir bölgeye karşılıklı olarak, veri veya haberin gönderilmesini sağlayan.sistemlerdir.

Bir bölgede başka bir bölgeye karşılıklı olarak, veri veya haberin gönderilmesini sağlayan.sistemlerdir. 1.1.3. Scada Yazılımından Beklenenler Hızlı ve kolay uygulama tasarımı Dinamik grafik çizim araçları Çizim kütüphaneleri Alarm yönetimi Tarih bilgilerinin toplanması Rapor üretimi 1.1.4. Scada Sistemleri

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

D45 Sistemi Monitör ve Zil Paneli Programlanması

D45 Sistemi Monitör ve Zil Paneli Programlanması D45 Sistemi Monitör ve Zil Paneli Programlanması 321030 322040 321020 321010 1 322010 322050 Monitörlerin Programlanması 1. Monitörlerin Adreslenmesi 2. Monitör Çağrı Melodilerini Değiştirme 3. Kullanıcı

Detaylı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO TV İŞLETME A.Ş

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO TV İŞLETME A.Ş TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME VE KABLO TV İŞLETME A.Ş ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ 7 ADIMDA BELGENET (Birim Proje Sorumluları El Kitabı) Sürüm: 3.0 Hazırlayan: Fatih AYDOĞAN Kasım 2013 1 1. BİRİM BİLGİLERİNİN

Detaylı

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI 1 CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI http://www.salimusta.com salim@salimusta.com CAPTAIN-I Alarm paneli Özellikleri 6 programlanabilir bölge 2 bölünme Arayıcı: üç kişisel cep veya ev

Detaylı

ATM Kullanım Kılavuzu

ATM Kullanım Kılavuzu ATM Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER ATM DEN PARA ÇEKME İŞLEMİ NASIL YAPABİLİRİM ATM Kullanmaya Nasıl Başlayabilirim? ATM Kartsız Giriş Nasıl Yapılır? ATM Kartlı Giriş Nasıl Yapılır? ATM Uyarı Ekranı Nedir

Detaylı

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8 AVRUPA KOMİSYONU Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Politikaları ve Programı Hayat Boyu Öğrenme Programı Koordinatörlüğü Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi Kullanıcı Kılavuzu Avrupa

Detaylı

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Çok Önemli Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden ( Turkcell ve Vodafon sim kartlarını öneriyoruz )

Detaylı

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D (2 x 10A)

ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D (2 x 10A) ASTRONOMİK ZAMAN RÖLESİ AR-02D (2 x 10A) ATEL TEKNOLOJİ ve SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Hilal Mah. 677. Cad. No: 9 06550 Çankaya ANKARA / TÜRKİYE T : +90 312 441 42 20 F : +90 312 441 42 18 www.astronomikrole.com

Detaylı

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10 DC-808T Alarm Paneli Kolay Kullanım Kılavuzu Genel Özellikler 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği, 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği, Dijital ses desteği ve kolay

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu kılavuzun amacı bir motoru çalıştırmak üzere bir sürücünün kurulması için gerekli temel bilgileri sunmaktır. Lütfen www.controltechniques.com/userguides veya www.leroy-somer.com/manuals adresinden indirebileceğiniz

Detaylı

Araçlar Menü Haritası

Araçlar Menü Haritası Araçlar menüsündeki tüm seçeneklere erişebilmek için Yönetici olarak oturum açmalısınız. Aygıt Ayarları Genel Enerji Tasarrufu Akıllı Hazır İş Etkinliği Programlanan Tarih ve Saat Saat Dilimi (GMT Saat

Detaylı

IOS (Apple) İŞLETİM SİSTEMLERİ İÇİN KURULUM. Ön Hazırlık ve Kurulum (Tamamını Okumadan Lütfen KURULUMA BAŞLAMAYIN )

IOS (Apple) İŞLETİM SİSTEMLERİ İÇİN KURULUM. Ön Hazırlık ve Kurulum (Tamamını Okumadan Lütfen KURULUMA BAŞLAMAYIN ) IOS (Apple) İŞLETİM SİSTEMLERİ İÇİN KURULUM Ön Hazırlık ve Kurulum (Tamamını Okumadan Lütfen KURULUMA BAŞLAMAYIN ) KURULUM İŞLEMİ SIRASINDA KULLANACAĞINIZ TELEFON, SHIBO KAMERA VE MODEM max 2 metrekare

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-P series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-P SERİSİ PratikKart, Şifreli Geçiş Sistemi Pratik-P serisi, Şifreli Geçiş Sistemi mantığında çalışan

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK. MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:3

AYBEY ELEKTRONİK. MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.44 R:3 AYBEY ELEKTRONİK MFS Güvenlik Sistemi KULLANIM KILAVUZU MFS GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM : 1.3 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17 B/1 Orhanlı-Tuzla-İstanbul

Detaylı

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU EWD8989 KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılacak kart, Mikro Sim olmalıdır. ÖNEMLİ2: Mikro Sim kartın PIN kodu bir telefon yardımıyla kaldırıldıktan sonra saate takılmalı. Uygulamayı Akıllı Telefonunuza

Detaylı

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

AKS SOFT V4.0 KULLANMA KILAVUZU. Geçiş Kontrol Yönetimi Personel Tanımlama Geçiş Kontrol Raporları Ziyaretçi Yönetimi

AKS SOFT V4.0 KULLANMA KILAVUZU. Geçiş Kontrol Yönetimi Personel Tanımlama Geçiş Kontrol Raporları Ziyaretçi Yönetimi AKS SOFT V4.0 KULLANMA KILAVUZU Geçiş Kontrol Yönetimi Personel Tanımlama Geçiş Kontrol Raporları Ziyaretçi Yönetimi Masaüstünde AKS SOFT V4.0 kısa yolu oluşur. Bu kısa yol kullanılarak program çalıştırılır.

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı