Hayat dediğin. böyle olmalı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayat dediğin. böyle olmalı"

Transkript

1

2 Hayat dediğin böyle olmalı Yaşanacaksa, layık olduğu gibi yaşanmalı hayat Ne kıyısında, ne köşesinde olmalı. Ne önünde, ne arkasında kalmalı. Tam merkezinde olmalı şehrin ve tam ortasında olmalı yaşamın İstenilen yere, istenilen şeye kolayca ulaşmalı... Yılın dört mevsiminde tatil tadında olmalı mesela Stresten, yorgunluktan uzak huzura ve mutluluğa yakın olmalı Komşuluktan sosyalleşmeye, maviden yeşile, konfordan güvene özlediğin herşeyi doyasıya yaşatmalı Eksiği değil fazlası olmalı Ve tabi ki bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamalı Hayat dediğin tıpkı Rotana İstanbul daki gibi olmal Ve o hayat senin olmalı

3

4 Bu bir rüya olmalı... Anadolu yakasının değişen ve gelişen merkezi Kartal ın en değerli noktasında m 2 arazi üzerinde 2 blokta yükselen Rotana İstanbul, sadece bir proje değil, aynı zamanda beklentilerinizden ilham alınarak tasarlanmış bir yaşam konsepti. Akıllı ev altyapılı, ankastre mutfak donanımlı ve seyrine doyamayacağınız adalar ve deniz manzaralı 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft konsept seçeneklerinin de yer aldığı 112 rezidans daire ve 11 ticari alan. Yüzme keyfini 4 mevsim yaşatmak için açılıp kapanabilir tavana sahip özel havuz. Vücudunuzdaki toksinlerden arınmanızı sağlayacak sauna. Sağlıklı ve fit bir vücut için fitness center. Sevdiklerinizle bir araya gelip çay ya da kahvenizi yudumlarken koyu sohbetlere dalacağınız cafe. Çocuklarınız için çocuk oyun alanı ve araçlarınızın 7/24 güvende olmasını sağlayacak kapalı otopark. Ne dersiniz, sizce de rüya gibi değil mi? Yalnız, bu kusursuz rüyanın eksik olan bir parçası var. O da sizsiniz

5 Ev dediğin yaşarken kazandırmalı... Ev sadece ev değildir, gelecek için yapabileceğiniz en kazançlı yatırımlardan biridir aynı zamanda. Konuta değer katan şeylerin başındaysa lokasyon gelir. Bugün İstanbul un her geçen gün büyüyen ve gelişen bölgelerinden Kartal, planlanan kentsel dönüşüm projesiyle de yakın gelecekte önemli bir ana merkez olmaya aday. Pendik, Tuzla, Sultanbeyli ve Maltepe yle komşu, Sabiha Gökçen Havaalanı na yakınlığı, eşsiz deniz ve Adalar manzarası, yeşil alanları, sayfiye yerleri, lüks konut ve iş merkezi projeleri, kültür merkezleri, konser salonları, müzeleri, tiyatro salonları ve dünyanın en büyük adliye binası ile hızla gelişen bir lokasyon, Kartal. Kartal ın en güzel noktasında AVM lerden eğitim kurumlarına, hastanelerden sinemalara kadar yaşamsal ihtiyaca yönelik tüm merkezlere yakın olan canlı lokasyonuyla Rotana İstanbul. Dolayısıyla Rotana İstanbul a sadece bir yaşam alanı olarak değil, sağlam ve kazançlı bir yatırım olarak bakmakta pek de haksız sayılmazsınız.

6 Yaşam dediğin ulaşılabilir olmalı... Rotana İstanbul da yaşamanın en güzel taraflarından biri de, size nerede oturuyorsunuz diye sorduklarında tarif ederken yaşayacağınız büyük kolaylıktır. Nedeni ise çok basit! Rotana İstanbul un yakınında hatta yanıbaşında tarifinizi kolaylaştıracak o kadar nokta var ki. Anadolu Yakası nın yeni merkezi Kartal ın en güzel noktasında, E-5 karayoluna ve Soğanlık Metro İstasyonu na birkaç dakikalık mesafede Sabiha Gökçen Havalimanı na da çok yakın. Üstelik tüm bunlara ek olarak Adalar ın da tam karşısında. Anadolu Adalet Sarayı 500 m Hastane Adliye Metro İstasyonu 1 km Soğanlık Metro İstasyonu 1,4 km E-5 Karayolu 1 km Pendik Marina 14 km Harem Feribot İskelesi 25 km Bostancı 11 km Sabiha Gökçen Havalimanı 21 km Kadıköy 20 km Boğaziçi Köprüsü 23 km FSM Köprüsü 29 km İDO Kartal Deniz Otobüsü 11,6 km

7 Mimari, kente değer katmalı Her çizgisinde, ayrıntısında ve dokusunda sıra dışı bir mimarinin izlerine rastlayacağınız Rotana İstanbul da sizi layık olduğunuz prestijli yaşam standartları bekliyor. Göz kamaştırıcı cephe mimarisiyle içerideki lüks ve prestijli yaşam hakkında fazlasıyla bilgi veren Rotana İstanbul, benzersiz siluetiyle önce Kartal ın sonra da İstanbul un kent mimarisine değer katacak kadar iddialı. Zemin etüdü yapılmış sağlam bir arazide, son deprem yönetmeliklerine göre projelendirilmiş olan Rotana İstanbul un inşasında deprem korkusu olmadan gece huzurla yaşamanız için gereken tüm önlemler alındı. İç mimarisi de dışı kadar iddialı ve donanımlı olan Rotana İstanbul un daire içlerinde size; ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ankastre mutfak, klima sistemi tesisatı ve hayatınızı fazlasıyla kolaylaştıracak akıllı ev altyapısı bekliyor.

8 İnşa ederken doğayı da korumalı... Sadece bugünü değil, yarını yani gelecek nesilleri de düşünen bir konut projesi olan Rotana İstanbul un inşası tamamen çevreye dost yöntemlerle gerçekleştirilirken, inşa edildikten sonraki süreçte de bu anlayışın devam edeceğini bilmenizde fayda var. Sahip olduğu %55 lik yeşil alanının sulaması; yağmur sularıyla yapılacak olan Rotana İstanbul un bahçe ve ortak alan aydınlatmalarında da güneş enerjisi teknolojisinden yararlanılacak. Böylelikle elde edilen enerji ve su tasarrufuyla hem aidat giderleri azalacak hem de daha yaşanabilir bir gelecekte Rotana İstanbul un dolayısıyla sizin de payınız olacak.

9 Hayat kolay olmalı... Trafik, kalabalık, stres, gürültü, vesaire vesaire... İstanbul da yaşamı zorlaştıran ne çok şey var değil mi? Rotana İstanbul da ise tam tersine, hayatı kolaylaştırıp, yaşamın güzelliklerine daha fazla zaman ayırmanızı sağlayacak çok özel bir ayrıcalık var. İhtiyaçlarınıza göre donanımını gerçekleştirebileceğiniz akıllı ev altyapısı! Tablet ya da akıllı telefonunuz yardımıyla kullanılabileceğiniz akıllı ev teknolojisi ile eve gitmenize gerek bile kalmadan tek bir tuşla birçok işlemi yapabileceksiniz. Fırındaki yiyecekleri ısıtmak, prize bağlı cihazlarınızın durumunu sorgulayıp varsa anında kapatmak, evin ısısını artırıp klimayı açmak, panjur ve perdeleri kapatıp aydınlatmaları kontrol etmek ve TV yi açıp kanalları değiştirmek bunlardan sadece birkaçı. Ne dersiniz, sizce de hayat bu kadar kolaylığı hak etmiyor mu?

10 Hayatın her anından zevk almalı... Hayatı tüm renkleriyle ve dolu dolu yaşamak istiyorsanız Rotana İstanbul da doğru yerdesiniz. Her yaşa ve zevke hitap eden zengin sosyal aktivite alanlarıyla Rotana İstanbul da sizi her anından zevk alacağınız aktivite dolu bir yaşam bekliyor.

11 Yüzme keyfini dört mevsim yaşamalı... Yüzmek güzel şey. Şehir yaşamının tüm stres ve yorgunluğundan mavinin kollarında arınmak... Sağlıklı ve zinde bir yaşama kulaç atmak... Ve havuz oyunlarıyla eğlencenin tadını doyasıya çıkarmak... Ama tatil yorgunluğu ve stresi yaşamadan kendi evinde yılın sadece 3 ayında değil her anında yüzebilmek daha da güzel... Çünkü Rotana İstanbul un açılıp kapanabilir tavan sistemine sahip havuzu sayesinde yılın 365 günü dilediğiniz zaman yüzme keyfini yaşayabilirsiniz.

12 Dostlarla oturup sohbetlere dalmalı... Rotana İstanbul da yaşamaya başladığınızda sadece sizin ve sevdiklerinizin kullanımınıza özel bir cafe daima hizmetinizde olacak... Doğal olarak size de menüye baktıktan sonra her zamankinden deyip siparişinizi vererek arkadaşlarınızla güzelce vakit geçirmenin keyfi kalacak.

13 İhtiyaçlara birkaç adımda ulaşmalı... Kuaförden markete, eczaneden kırtasiyeye eviniz ve kendinizle ilgili her türlü gereksinime çabucak ulaşabileceğiniz 11 mağazalık m2 lik ticari alanıyla Rotana İstanbul, hayatınızı düşündüğünüzden de fazla kolaylaştıracak.

14 Arabalar güvende olmalı... Dairenizde, bahçede, havuzda ya da Rotana İstanbul un başka bir yerinde siz güvendesiniz. Peki ya arabanız... Rotana İstanbul un kapalı otopark sistemi sayesinde arabanız da hırsızlıktan çizilmeye kadar birçok risklerin uzağında ve güvende...

15 Minikler, çocukluklarını doyasıya yaşamalı... Oynamak ve eğlenmek her çocuğun hakkı... İşte Rotana İstanbul tasarlanırken en çok üzerinde durulan noktalardan birisi de buydu. Küçüklere oyun ve eğlenceyi doyasıya yaşayacakları rengarenk ve güvenli oyun alanları sunmak. Birbirinden renkli kaydırak, tahterevalli ve salıncakların yer aldığı Rotana İstanbul un çocuk oyun alanında küçükleriniz neşeyle oyunlarını oynarken, sizin de içiniz rahat olacak.

16 Fit ve zinde kalmalı... Sağlıklı ve zinde bir hayata fit bir vücutla kavuşmanızı sağlayacak tam donanımlı fitness center Rotana İstanbul da dilediğiniz her an hizmetinizde.

17 Stres ve yorgunluktan arınmalı... Yorucu bir günün sonunda ihtiyacınız olan birazcık rahatlamak. Bunun için yapmanız gerekense Rotana İstanbul un saunasına geçip terleyerek vücunuzda biriken toksinlerden arınmak.

18 Manzaranın tadını çıkarmalı... Rotana İstanbul da yaşamanın en güzel yanlarından biri belki de en güzeli koltuk ya da kanepede yerinizi alıp çay ya da kahvenizi yudumlarken Marmara Denizi nin büyüleyici manzarasını her gün seyredebilme ayrıcalığına sahip olmak. Daire seçiminizi yaparken Rotana İstanbul un sekizinci katlarından sonraki tüm dairelerde bu eşsiz keyfi doyasıya yaşayağınızı unutmamanızda fayda var

19

20 Her yere yakın olmalı... Kartal ın en güzel yerinde yükselen Rotana İstanbul, size sadece düşlediğiniz evin değil, dilediğiniz her yere kolayca ulaşabileceğiniz bir yaşamın kapılarını da aralıyor. Kartal sahile sadece 2,5 km lik bir yürüyüş mesafesinde yer alan Rotana İstanbul, D-100 Karayolu, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı, Kartal Koşuyolu Yüksek Ihtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Soğanlık Metro İstasyonu gibi birçok noktaya yürüyüş mesafesi kadar yakın. Farklı ulaşım alternatiflerinin merkezinde yer alan Rotana İstanbul a kendi aracınızla çabucak ulaşabileceğiniz gibi İETT otobüsleri, metro ve dolmuşla da kolayca ulaşabileceksiniz. Ayrıca İDO Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve Sabiha Gökçen e olan yakınlığı sayesinde Rotana İstanbul, hava ve deniz ulaşımı konusunda da oldukça cazip bir yaşam alanı. Anadolu Adalet Sarayı 500 m Hastane Adliye Metro İstasyonu 1 km Soğanlık Metro İstasyonu 1,4 km E-5 Karayolu 1 km Pendik Marina 14 km Harem Feribot İskelesi 25 km Bostancı 11 km Sabiha Gökçen Havalimanı 21 km Kadıköy 20 km Boğaziçi Köprüsü 23 km FSM Köprüsü 29 km İDO Kartal Deniz Otobüsü 11,6 km

21 112 daireden birisi senin olmalı... Rotana İstanbul da her zevke, ihtiyaca ve yaşam tarzına uygun bir yaşam alanı bulmak mümkün Çünkü bizim için yaşadığınız mekandan keyif almanız önemli İşte bu yüzden Rotana İstanbul da sizi 2+1 den 3+1 e, 4+1 den hayatı geniş zeminde yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği dubleks dairelere ve son yılların yükselen yaşam trendi olan loft dairelere kadar birbirinden farklı birçok rezidans seçeneği bekliyor. Hangisini seçerseniz seçin, kusursuz yaşam süreceğinizden kuşkunuz olmasın.

22 Düşledikleriniz bir arada olmalı m2 lik alan üzerinde 16 şar katlı 2 blokta farklı tiplerde 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft dairelerden oluşan 112 rezidans, hayatınıza renk katacak aktivite alanları, %55 yeşil alan, Adalar manzarası ve ihtiyacınız olan her şeyi ayağınıza kadar getiren ticari alanlar.

23 Kalite ve prestij evinde olmalı... Rotana İstanbul un rezidans dairelerine adımınızı attığınız anda, sizi ilk karşılayacak olan kalite ve prestij olacak. Çünkü Rotana İstanbul daki daireler, salondan mutfağa, yatak odasından banyoya tamamen birinci sınıf malzemeler kullanılarak dekore ediliyor. Ankastre mutfaklardan akıllı ev altyapısına, klima sistemi tesisatından daha başka birçok donanıma her detayı titizlikle düşünülerek tasarlanan daireler; konfor ve rahatlık anlayışınıza sıra dışı bir yorum getirecek kadar da iddialı.

24

25 ROTANA İstanbul DAİRE PLANLARI Giriş Kat BRÜT: m 2 Salon m 2 Mutfak m 2 Oturma odası 8.15 m 2 Yatak odası 8.20 m 2 E. yatak odası m 2 Antre 9.70 m 2 Banyo 3.10 m 2 E. banyo 1.70 m 2 Bahçe m 2 Balkon 3.20 m 2

26 ROTANA İstanbul ROTANA İstanbul Normal Kat Normal Kat BRÜT: m 2 Salon m 2 Mutfak m 2 Oturma odası 8.20 m 2 E. yatak odası m 2 Antre 9.70 m 2 Banyo 4.10 m 2 E. banyo 1.70 m 2 Balkon 3.20 m 2 BRÜT: m 2 Salon m 2 Mutfak m 2 Oturma odası 8.20 m 2 Yatak odası 8.15 m 2 E. yatak odası m 2 Antre 9.70 m 2 Banyo 4.10 m 2 E. banyo 1.70 m 2 Balkon 3.20 m 2

27 ROTANA İstanbul ROTANA İstanbul Loft Alt Kat Loft Üst Kat BRÜT: m 2 Salon m 2 Mutfak m 2 Oturma odası 8.20 m 2 E. yatak odası m 2 Antre 9.70 m 2 Banyo 4.10 m 2 E. banyo 1.70 m 2 Balkon 3.20 m 2 BRÜT: m 2 Salon m 2 Oturma odası m 2 Yatak odası m 2 Antre 7.00 m 2 Banyo 7.10 m 2 Balkon 3.20 m 2

28 ROTANA İstanbul ROTANA İstanbul Dubleks Alt Kat Dubleks Üst Kat BRÜT: m 2 Salon m 2 Mutfak m 2 Oturma odası 8.20 m 2 Yatak odası 8.15 m 2 E. yatak odası m 2 Antre 9.70 m 2 Banyo 4.10 m 2 E. banyo 1.70 m 2 Balkon 3.20 m 2 BRÜT: m 2 Oturma odası m 2 Teras m 2

29

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA Bağcılar ın seçkin semtlerinden Kirazlı da sizi hayal ettiğiniz yaşama davet ediyoruz. Ulaşımı, konforu, kalitesi, estetiği ve

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

Konforun Tanımı Değişti...

Konforun Tanımı Değişti... 2 Konforun Tanımı Değişti... Beyterrace özgün mimarisi ve merkezi lokasyonu ile alışıla gelmiş yapılardan farklı olarak doğayla iç içe, güvenli ve huzurlu bir yaşamın sunduğu ayrıcalıklı olanaklarla ev

Detaylı

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız Konya nın son dönemlerde en hızlı gelişen bölgesinde, DEKOR inşaatın 30 yılı aşkın tecrübesinin yansıması, yakından tanıdığınız yaşamınıza kalite kazandıran felsefesiyle MERAM PARK VİLLARI hayata geçiyor.

Detaylı

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Kalite yıldıza benzer. Sadece çevresini aydınlatmakla kalmaz, doğru yolu da gösterir. İzlemekten bile keyif alırsın... Biz Artaş ız. Kurucumuz

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; keyifli bir yaşam sunuyor. Yaşadıklarınızdan çok daha

Detaylı

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip olduğum için... Proje Künyesi Arsa Alanı: 4.406.89 m Toplam İnşaat Alanı: 110.000 m Ticari Alan (Dükkan+Depo): 19.500 m Konut Alanı: 6.410 m Kapalı Otopark

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

İstanbul un kalbi Şişli de

İstanbul un kalbi Şişli de 4 İstanbul un kalbi Şişli de Astoria Tower İstanbul Sapphire Kanyon Burası hem İstanbul un tam kalbinde hem de kentin yorucu ritminden uzak bir yerde. Q Studio Esentepe, minimal bir tasarımın maksimum

Detaylı

Ankara nın liderler zirvesi...

Ankara nın liderler zirvesi... Ankara nın liderler zirvesi... 1 2 Başkent e yeni bir yıldız doğuyor 3 4 İvedik OSB de yıldızlar geçidi! Ankara nın ilk modern organize sanayi bölgesi İvedik OSB de yer alan Commerce Center la, İvedik

Detaylı

NORMAL KAT PLANI KAT PLANLARI + DA RE (B). Salon. Mutfak. Balkon 4. WC 5. Antre + Koridor. Oturma Odas. G. Yatak Odas. E. Yatak Odas 9. E. Banyo 0. Banyo + DA RE (B). Salon. Mutfak. Balkon 4. WC 5. Antre

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

Palmiye Park ı Hayata Geçirenler

Palmiye Park ı Hayata Geçirenler Çiğli, İzmir 2011 Palmiye Park ı Hayata Geçirenler CDS Yapı / Ege Yapı İş Ortaklığı, toplam 75 senelik Veryeri ve Dağıstan inşaatçı geleneğinin ve sorumluluğunun temsilcileri olarak Palmiye Park Gaziemir

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Karadeniz yemyeşil doğası, masmavi denizi ve tarihi dokusuyla hayata yeniden başlamaya davet ediyor...

Karadeniz yemyeşil doğası, masmavi denizi ve tarihi dokusuyla hayata yeniden başlamaya davet ediyor... Karadeniz yemyeşil doğası, masmavi denizi ve tarihi dokusuyla hayata yeniden başlamaya davet ediyor... 1 ADM n aat, ya am çözümler üreten b r rma olarak Karaden z e, do aya, ye le ve memleket ne özlem

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΙV ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ (70013 Γ) HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK DİNLEYELİM

Detaylı

Duruşuyla, İŞ dünyasinin. İstİkrarlI gücü

Duruşuyla, İŞ dünyasinin. İstİkrarlI gücü Duruşuyla, İŞ dünyasinin İstİkrarlI gücü SAĞLAM TEMELLERLE AYDINLIK GELECEĞE 1975 yılında madencilik ve metal sektöründeki faaliyetleriyle, büyüme yolculuğunun ilk adımını atan Mes Şirketler Grubu; bu

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ

YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ Hazırlayan: Doç.Dr. Hakan Güler Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Karlsruhe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Almanya

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

Zor. begenenlerin tercihi

Zor. begenenlerin tercihi Zor begenenlerin tercihi ZOR BEĞENENLERİN TERCİHİ Zor beğenenlerin, hayattan keyif alanların, her zaman ileriyi düşünenlerin, kaliteden ödün vermeyenlerin ve her zaman kazananların projesi PRAVA KARTAL

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

FunLoft Eğlence Merkezi Beykoz AcrLoft AVM'de 10 Milyon Dolar Yatırımla Beykozluların

FunLoft Eğlence Merkezi Beykoz AcrLoft AVM'de 10 Milyon Dolar Yatırımla Beykozluların FunLoft Eğlence Merkezi Beykoz AcrLoft AVM'de 10 Milyon Dolar Yatırımla Beykozluların hizmetinde. - Öz FunLoft Eğlence Merkezi Beykoz AcrLoft AVM'de 10 Milyon Dolar Yatırımla Beykozluların Hizmetinde.

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

GARANTİÖTESİ. Çok düşük bir bedel karşılığında. Ekstra Güvence

GARANTİÖTESİ. Çok düşük bir bedel karşılığında. Ekstra Güvence GARANTİÖTESİ Çok düşük bir bedel karşılığında Ekstra Güvence Gönül rahatlığıyla keyfini çıkarın! Dürüst olmak gerekirse, yeni bir elektronik cihaz bizim için çok değerli değil midir? Uzun süre arayıp fiyatları

Detaylı

Türk nflaat sektörünün deneyimli ve yenilikçi firmalar ndan Reskon nflaat olarak, iki y ld r üzerinde çal flt m z Maritza Evleri projesiyle gelece i infla etmeye devam ediyoruz. Geçmiflten günümüze, hayata

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

SEA HOMES Paşalimanı nda tüm tatil hayalleriniz gerçek olacak!

SEA HOMES Paşalimanı nda tüm tatil hayalleriniz gerçek olacak! Hayat terasta... SEA HOMES Paşalimanı nda tüm tatil hayalleriniz gerçek olacak! İSTANBUL BALIKESİR BURSA İZMİR ÇEŞME İZMİR ALAÇATI ALAÇATI ÇEŞME URLA İZMİR 7 km 12 km 34 km 87 km PAŞALİMANI KOYU Çeşme

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL KLASSİS OTEL İstanbul Silivri sahilinde,anadolu medeniyetlerinden esinlenen yunan,roma,selçuklu,ve Osmanlı stillerinin mimari olarak uygulandığı 43514 m2 tapulu,17692 m2 hazineden kiralık olan toplam 61206

Detaylı

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYONU ÜSKÜDAR BASKETBOL SPOR KULÜBÜ VE SSO SPORTİF ORGANİZASYONLAR ÜSTLENMEKTEDİR. SPORCU KONAKLAMALARI: 3 VE 4 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR 20 KİŞİYE

Detaylı

Do an n Suyla Buluflma Noktas. Perge Su Konutlar

Do an n Suyla Buluflma Noktas. Perge Su Konutlar Konutkent Mah. 42. Cad. No: 66 06810 Çayyolu / Ankara T: 0.312 241 0 444 F: 0.312 241 2 212 www.arteinsaat.com SU KONUTLARI PERGE SU KONUTLARI PERGE SU KONUTLARI PERGE SU KONUTLARI PERGE 30 Mart 2001 tarihinde

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

PENDİK.

PENDİK. www.tampendik.com Değişiyoruz, dönüşüyoruz, güzelleşiyoruz! Mavinin ve yeşilin ortasında, Pendik in en güzel yerinde, içinde sevdiklerinizle huzur ve güvenle, yaşamaktan keyif alacağınız çok özel bir projeye

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam SAYFAYI ÇEVİRİN Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam merkezi Fikirtepe ve Kadıköy ün balkonunda

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI İÇM 401-402 PROJE 5 & DİPLOMA PROJESİ KONU: GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TASARIM STÜDYOSU YER: ESKİ BAHÇE KAFE YERLEŞKESİ /KAMPÜS 1.

Detaylı

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR MERHABA ISPARTA Isparta da yakında yepyeni bir yaşam başlayacak. Konut standartlarını yükselten modern mimarisi, olanakları ve kalitesiyle Centrum

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Bir projesidir. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor GENEL BAKIŞ Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın! Ankara nın en temiz havasına sahip Göksu Gölü ne komşu olarak yarınınıza

Detaylı

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern Fonksiyonel Minimal Modern Futurist TASARIMINI MODERN YASAMIN... IZLERINDEN ALAN... BIR OPTIMUM PROJESI Kompakt Kurtköy de yeni bir yaşam meydana geliyor: Alışveriş ve yeme içme alanları, sosyal donatıları

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanununa göre güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanununa göre güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. Yapı İşleri Genel Müdürlüğü İskân Dairesi Başkanlığı Www.iskan.gov.tr Baskı Yılı: 2014 Sunuş Son yıllarda ülke ekonomisi için önemi büyük baraj, havaalanı, termik santrali, karayolu, demiryolu gibi projeler

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

Doğa nın Siże Özel Tasarımları

Doğa nın Siże Özel Tasarımları Doğa nın Siże Özel Tasarımları O heybetli ağaçların tohumları yüzyıllar önce atılmıştı... Hayat, kendi meyvesinden tekrar doğan bir ağaçla anlatılacaktı tabi ki. Güçlü dallarına salıncak kurduğumuz, meyvesini

Detaylı

Kişiye Özel Hizmet. Üst Düzey Konfor

Kişiye Özel Hizmet. Üst Düzey Konfor Kişiye Özel Hizmet Üst Düzey Konfor İç mekanları sanat galerisi anlayışı ile şekillendirilen Samm Hotel 2010 yılında misafirlerini ağırlamaya başladı.ana teması sanatla iç içe konaklama üst düzey konfor

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

bir başlangıç Burası sizin eviniz. Geçmişten geleceğe uzanan en yatırım. Kayı Şehri ne sizin için sığdırdıklarımız. 11.000 m² arazi üzerine kurulan Kayı Şehri, 43.000 m² inşaat alanı içerisinde 200

Detaylı

Uyumayan Şehir. Uyumayan Şehir New York için artık bir slogan. Çoğu kişi gibi ben. de New York u izlediğim filmlerden tanıdım ve gerçekte filmlerdeki

Uyumayan Şehir. Uyumayan Şehir New York için artık bir slogan. Çoğu kişi gibi ben. de New York u izlediğim filmlerden tanıdım ve gerçekte filmlerdeki Yağmur Beril Dikmeci Uyumayan Şehir Uyumayan Şehir New York için artık bir slogan. Çoğu kişi gibi ben de New York u izlediğim filmlerden tanıdım ve gerçekte filmlerdeki kadar etkileyici mi diye kendi kendime

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog KONYA KARAMAN BÖLGESİ BOŞANMA ANALİZİ 22.07.2014 Tarihsel sürece bakıldığında kalkınma,

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

Başkent in en özel caddesinde,

Başkent in en özel caddesinde, Başkent in en özel caddesinde, size özel bir hayat... Şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta yer alan, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya yakın mesafede konumlanan,

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

YÜKSEK GETİRİ 50.000 TL. YÜKSEK GETİRİ FIRSAT 1 FIRSAT 1 FIRSAT 2 FIRSAT 3 YATIRIMCIYA YATIRIMCIYA PEŞİNAT İLE EV SAHİBİ OLMA İMKANI ÖDEYEREK,

YÜKSEK GETİRİ 50.000 TL. YÜKSEK GETİRİ FIRSAT 1 FIRSAT 1 FIRSAT 2 FIRSAT 3 YATIRIMCIYA YATIRIMCIYA PEŞİNAT İLE EV SAHİBİ OLMA İMKANI ÖDEYEREK, FIRSAT 1 YATIRIMCIYA YÜKSEK GETİRİ FIRSAT 1 HEM YATIRIMCIYA, HEM KULLANICIYA ÇOK AVANTAJLI FIRSATLAR YATIRIMCIYA YÜKSEK GETİRİ YATIRIM TUTARI: 100.000 TL. YATIRIM ŞEKLİ: %1 peşin, %75 kredi, %24 iki yıl

Detaylı

www.saklikent.istanbul Sadece Bir Eve Değil Yepyeni Bir Hayat Tarzına Sahip Olacaksınız. Neden Saklı Kent? Bölgedeki yapılanmadan farklı olarak geniş sosyal imkanlara sahip, yüksek kaliteli, konforlu ve

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2

Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2 Kalkan merkez'de kiralık beş yatak odalı Villa Blue 2 Özet Kalkan Merkez'de tatil kiralamaları için beş yatak odalı özel havuzlu ve bahçeli lüks villa. 10 kişiye kadar konaklama yapabilmektedir. Açıklama

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

Beşyıldız Mira Satış Ofisi - Yenişehir Mahallesi Millet Caddesi Petek Sokak Kurtköy / İSTANBUL Tel: 444 5 414 Faks: 0 216 683 99 99

Beşyıldız Mira Satış Ofisi - Yenişehir Mahallesi Millet Caddesi Petek Sokak Kurtköy / İSTANBUL Tel: 444 5 414 Faks: 0 216 683 99 99 Beşyıldız Mira Satış Ofisi - Yenişehir Mahallesi Millet Caddesi Petek Sokak Kurtköy / İSTANBUL Tel: 444 5 414 Faks: 0 216 683 99 99 www.besyildizmira.com Hüseyin Ekşi Prof. Dr. İsmet Vildan Alptekin Beşyıldız

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARINDA MERKEZİ KARŞI TARAF UYGULAMASI 13 MAYIS 2013 İSTANBUL DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ

TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARINDA MERKEZİ KARŞI TARAF UYGULAMASI 13 MAYIS 2013 İSTANBUL DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARINDA MERKEZİ KARŞI TARAF UYGULAMASI 13 MAYIS 2013 İSTANBUL DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ Sayın BDDK Başkanım, İktisadi Araştırmalar Vakfı, Borsamız

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

www.vadiankaraevleri.com projemizin en büyük avantajlarından biri şehrin merkezinde olup aynı zamanda sessizliğin ve sakinliğin hakim olduğu ormana komşu olmasıdır. Ormanın huzur veren doğasıyla yaşayıp

Detaylı

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor... VADi EVLERi DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE Taşdelen Vadi Evleri, mutluluğunuz için 5 yıldızlı bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıcalıkları saymakla bitmiyor. Her yaşamın standardına uygun;

Detaylı

yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

KURTOĞLU APARTMANI ŞAŞKINBAKKAL. Birkaç adımda Bağdat Caddesi ndesiniz, standartların çok üstündesiniz.

KURTOĞLU APARTMANI ŞAŞKINBAKKAL. Birkaç adımda Bağdat Caddesi ndesiniz, standartların çok üstündesiniz. KURTOĞLU APARTMANI ŞAŞKINBAKKAL Birkaç adımda Bağdat Caddesi ndesiniz, standartların çok üstündesiniz. KURTOĞLU APARTMANI ŞAŞKINBAKKAL KONUM B B A Ğ D A T C A Ğ D A T C A D D ES I KURTOĞLU APARTMANI KURTOĞLU

Detaylı

ORION ALIfiVER fi MERKEZ YANI - ÇORLU www.armadacity.com

ORION ALIfiVER fi MERKEZ YANI - ÇORLU www.armadacity.com 0282 444 69 96 ORION ALIfiVER fi MERKEZ YANI - ÇORLU www.armadacity.com ARMADA CITY B R PROJES D R. Trakya n n en baflar l projesiyle tan fl n. Çorlu nun tam kalbinde, konforla donanm fl, ihtiyac n z olan

Detaylı

Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi!

Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi! Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi! Projeteklifi Türkiye ve Dünya genelindeki İnşaat sektöründe bulunan tüm iş kollarını bir araya getiren Türkiye nin en büyük web portalıdır. Projeteklifi içinde bulunan

Detaylı

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014

Basın Bülteni. Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası BD235 23.06.2014 Marmaray Projesinde Rota Teknik İmzası Bosch Rexroth ana bayisi Rota Teknik A.Ş. ile Japon TAISEI ve ANEL firmasının ortak olarak geliştirdiği Marmaray Tünel Havalandırma Elektropnömatik Kontrol Sistemi

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

232 NARLIDERE PREMIUM

232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM Bütün PREMIUM ayrıcalıklar sizin için bir arada! 232 PREMIUM NARLIDERE yaşayacağı evden çok daha fazlasını hayal edenlere... ÜÇKUYULAR VAPUR İSKELESİ İNCİRALTI

Detaylı