TABİAT DOSTU SU TASARRUFLU TESİSAT MALZEMELERİ ECO-FRIENDLY WATER SAVING SANITARY PRODUCTS

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TABİAT DOSTU SU TASARRUFLU TESİSAT MALZEMELERİ ECO-FRIENDLY WATER SAVING SANITARY PRODUCTS"

Transkript

1 TABİAT DOSTU SU TASARRUFLU TESİSAT MALZEMELERİ ECO-FRIDLY WATER SAVING SANITARY PRODUCTS

2 HAKKIMIZDA ABOUT US KASSEL SANİTÄR kendini çevreye adamıştır. Su tasarrufunun önemi ve korunmasına yönelik farkındalık son on yılda artmıştır. Birçok ülke sürdürülebilir su tüketimini teşvik etmektedir ve rasyonel su kullanımı için tedbirler önermektedir. Bu ihtiyaçların farkında olan KASSEL SANİTÄR sıhhi ürünler için etkili çözümler sunmaktadır: kullanıcı konforunu etkilemeden su ve enerji tasarrufu sağlayan yüksek kaliteli ve iyi tasarlanmış ürünler. Enfraruj sensör teknolojisine (temassız) veya piezoelektriğe (dokunmatik) dayalı olarak Kassel ürünleri diğerlerinin yanı sıra sağlık merkezleri, hastaneler, oteller, alışveriş merkezleri, restoranlar, havalimanları, spor salonları ve ofisler gibi sanayilerin ihtiyaçlarına adapte etmektedir. lavabolar, tuvaletler, pisuarlar ve duşlar için hijyen, tasarruf, rahatlık ve güvenliğin son derece önemli olduğu yaşam alanları için özel olarak tasarlanmış geniş bir çözüm serisi sunmaktadır. Kassel ayrıca yeni teknolojileri kombine edip kullanıcıya su ve enerji tasarrufunu ve rasyonel kullanımını olumsuz etkilemeden konfor ve şıklık hissi vererek konut sektörü için de ürünler geliştirmektedir. KASSEL SANITÄR SL committed to the environment. The awareness and importance of water saving and conservation has increased in recent decades. Many countries promote sustainable water consumption and propose measures for rational water use. KASSEL SANITÄR, aware of these needs, offers efficient solutions for sanitary products: water and energy saving with no impact to user comfort, well designed and high quality products. Bütün Kassel ürünleri en değerli kaynağımız: suyun tasarrufuna ve korunmasına yardım etmek için özel olarak tasarlarnmıştır. CMPROMED LTD. BU PAZARDA 28 SEDİR HİZMET VERMEKTEDİR.SON 3 SEDİRDE NMR LTD İLE BERABER ÇALIŞMAKTA VE ORTAK İŞLER YAPMAKTADIRLAR. Cmpromed ltd İstanbul da. NMR LTD. de İzmir de beraber çalışmaktadırlar. Based on infrared sensor technology (Free Contact) or piezoelectric (Touch), Kassel products suit the needs of industries like health centers, hospitals, hotels, shopping centers, restaurants, airports, gyms and offices, among others. Offering a wide range of solutions for sinks, toilets, urinals and showers, specially designed to accommodate locations where hygiene requirements, savings, convenience and safety are highly important. Kassel also develops products for the residential sector, combining new technologies and providing the user a sense of comfort and elegance without neglecting saving and rational use of water and energy. All Kassel products are specially designed to help save and conserve our most precious resource: water.

3 KASSEL SANİTÄR sıhhi ürünler için etkili çözümler sunmaktadır: kullanıcı konforunu etkilemeden su ve enerji tasarrufu sağlayan yüksek kaliteli ve iyi tasarlanmış ürünler. Elektronik lavabo muslukları musluklar Lavatory Electronic Faucets Duvara monte elektronik musluklar Wall Mounted Electronic Faucets Kendinden kapanan lavabo muslukları Pisuarlar için elektronik sifon valfleri Tuvaletler için elektronik sifonlar Lavatory Self-closing Faucets Electronic Flush Valves for Urinals Electronic Flush Valves for Toilets Pisuarlar ve tuvaletler için kendinden kapanan sifon valfleri Self-closing Flush Valves for Urinals and Toilets Elektronik duşlar Electronic Showers KASSEL SANITÄR offers efficient solutions for sanitary products: water and energy saving with no impact on user comfort, high quality well designed products. Kassel, cuida de tí, cuida del agua. Kendinden kapanan elektronik duş kontrolleri Temassız sıvı sabunluklar Tamamlayıcı Ürünler Self-closing electronic shower controls Touch free soap dispensers Complimentary Products

4 SUNAR SU TASARRUFU SAĞLAYAN AKILLI AYAK YIKAMA ÇÖZÜMLERİ ALCALA I Ayak yıkama çeşitli halka açık yerlerde yaygındır. Spa larda, otellerde ve ayrılırken plajda. Ancak dünya genelinde sıkça daha yaygın bir şekilde abdest aracı olarak kullanılmaktadır. Abdest çoğunlukla namaz için hazırlıkta alınır ya da İslam ve de diğer dinlerde arınma ritüelinin bir şeklidir. Abdest ayrıca yıkanma tesislerinde veya bu tür tesislerin bulunduğu binalarda alınmaktadır. Bir çok ülkedeki toplumlar giderek çeşitlendiğinden kamuya açık alanlarda abdest olanaklarına olan ihtiyaç da artmaktadır. Birçok Orta Doğu Havalimanının ayak izlerini takip ederek Chicago O Hare ve Kansas City Uluslararası gibi bazı Birleşik Devletler havalimanında abdestlerini lavabolarda almalarını önlemek için farklı inançlara sahip yolcuları n ihtiyaçlarının mümkün olan en iyi şekilde karşılanması amacıyla abdest tesisleri sunmaktadır. Bundan yola çıkarak Kassel yeni ürün serisi ALCALA yı tasarlamıştır; ALCALA abdest ritüelinin ya da ayak-yıkama rutinin gerçekleştirilmesi için ideal olan yeni kendinden kapanan elektronik ayak yıkama kontrolüdür. Havalimanları, camiler veya diğer ilgili alanlarda abdest çözümlerinin sağlanması amacıyla kamuya açık yerlere yerleştirilmesi planlanmaktadır. SU TASARRUFU Dünya kaynaklarına yönelik artan farkındalık ile suyun korunması giderek daha fazla önem kazanmaktadır. Başlıca su tasarruf amacı ile tasarlanan ALCALA piezoelektrik sistem devreye girdiğinde önceden ayarlanmış bir akış zamanı sunmaktadır. Ayrıca daha fazla su tasarrufu sağlamak için artık suya ihtiyacı kalmadığından kullanıcıya su akışını durdurma imkanı vermektedir. KONFOR ALCALA nin montajı gerçekten çok kolay ve çocuklar, yaşlılar, engelliler v.s. gibi her yaş ve sağlık durumundaki bireyler için kullanım kolaylığı sağlayarak tek bir basit dokunuş ile çalışmaktadır, ayrıca kullanıcı konforunun arttırılması için spesifik montaj gereksinimlere uyması için akış süresi hem montaj öncesinde hem sonrasında ayarlanabilmektedir. ALCALA II VANDALİZME DAYANIKLI Kamuya açık tuvaletlere monte edilen bütün ürünler vandalizme karşı açıktır. Dış mekanlara monte edildiklerinde ayrıca güneş, rüzgar, yağmur v.s. gibi dış faktörlere de maruz kalmaktadır. ALCALA nın bütün bu sayılanlara karşı koymasını sağlamak amacıyla %100 krom kaplamadır ve vandalizme tedbir olarak herhangi bir hareketli aksama sahip değildir.

5 PRESTS SMART WATER SAVING FEET WASHING SOLUTIONS ALCALA I Feet washing is common in various public locations. In spas, hotels, on the beach when leaving But around the world it is often more commonly used in the means of ablutions. Ablutions are mainly done as preparation for prayer or as a form of ritual purification in Islam as well as in other religions. Ablutions are also washing facilities, or a building in which such facilities are located. As the population in many countries of the world is becoming more versatile, so raises the need for ablution facilities in public areas. Following in the footstep of many Middle East Airports, a number of airports in the US such as Chicago O Hare and the Kansas City International now provide ablution facilities to accommodate as best possible, the need of passengers of different faiths, preventing them from having to perform ablution in the lavatories. With that in mind, Kassel has designed its new product line ALCALÁ. ALCALÁ is a new selfclosing electronic feet wash control, ideal for carrying out ritual ablutions, or to satisfy feet-washing routine. It is planned to be located in public places providing ablution solutions such as airports, mosques or any other related areas. WATER CONSERVATION With the growing awareness for our world s resources, water conservation is becoming more and more important. Designed with the main purpose of saving water, ALCALA provides a pre-set flow time when activated with the piezoelectric system. Furthermore, it gives the user the option to stop the water flow when water is no longer needed, saving more water. COMFORT ALCALA is really easy to install and is operated by one simple touch, rendering it easy for use by people of all ages and health conditions i.e. children, elderly, disabled etc. in addition, to increase the user comfort, the flow time can adjusted both before and after installation to accommodate it to the specific installation requirements. ALCALA II VANDAL RESISTANT Any product installed in public bathrooms is vulnerable to vandalism. If it is installed in the outdoors, it is also vulnerable to the elements such as the sun, wind, rain etc. To make sure ALCALA I will withstand all the above, it is produced in 100% chrome plated brass with no moving parts to indulge vandals.

6 ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC FAUCETS ELEKONİK MUSLUKLAR

7 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS MIRANDA R KSL00160 Eir enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik lavabo musluğu. Electronic lavatory faucet activated by an infrared sensor. Mikser Bağlantı Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi Lavaboya (zemine) monte Krom kaplama pirinç Soğuk ya da önceden karıştırılmış su ½ G hortum. Dişi, filtre dahil Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Mixer Connection Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time Deck mounted. Chrome plated brass. Cold or premixed water. 1/2" G hose. Female, filter included. Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. 6 l/min. Other options available. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar. IP67 entegre güç kaynağı ünitesi, 9V alkalin pilli IP67 entegre güç kaynağı ünitesi, 230V/9V transformatörlü. Diğer voltajlar mevcut. IP67 entegre güç kaynağı ünitesi, 230V/9V kapsüllü transformatörlü ve 9V lityum pilli, güç kesintisi durumlarında destek için. Power source options IP67 integrated power supply unit with 9 V Alkaline battery. IP67 integrated power supply unit with 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP67 integrated power supply unit with 230V/9 V transformer and 9 V Lithium battery for back up in power failure cases.

8 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS MIRANDA R DUO KSL00165 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik lavabo musluğu, su sıcaklığının ayarlanması için miksere sahip. Electronic lavatory faucet activated by an infrared sensor with mixer to adjust the temperature. Lavaboya (zemine) monte Deck mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Musluğun yan tarafında mekanik karıştırma kolu Mixer Mechanical mixing handle to the side of the faucet. Bağlantı Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi ½ G hortum. Dişi, filtre dahil Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Connection Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time 1/2" G hose. Female, filter included. Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. 6 l/min. Other options available. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar Harici 9 V pil kutusu IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

9 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS MIRANDA R EXA KSL00166 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik lavabo musluğu. Yukarıdaki lavabolara uyması için uzun versiyon. Electronic lavatory faucet activated by an infrared sensor. Tall version for counter top washbasins. Lavaboya (zemine) monte Deck mounted Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su Mixer Cold or premixed water. Bağlantı Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi ½ G hortum. Dişi, filtre dahil Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Harici 9 V pil kutusu IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Connection Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time Power source options 1/2" G hose. Female, filter included. Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. 6 l/min. Other options available. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

10 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS MIRANDA R DUO EXA KSL00167 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik lavabo musluğu, su sıcaklığının ayarlanması için miksere sahip. Yukarıdaki lavabolara uyması için uzun versiyon. Electronic lavatory faucet activated by an infrared sensor with mixer to adjust the temperature. Tall version for counter top washbasins. Lavaboya (zemine) monte Deck mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Musluğun yan tarafında mekanik karıştırma kolu Mixer Mechanical mixing handle to the side of the faucet. Bağlantı ½ G hortum. Dişi, filtre dahil Connection 1/2 G hose. Female, filter included. Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Harici 9 V pil kutusu IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time Power source options Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the users present their hands in front of the sensor. 6 l/min. Otras opciones dionibles. The faucet will automatically shut off after 90 flow time has passed. Adjustable with remote control bar External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

11 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS BESALÚ KSL00090 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik termostatik lavabo musluğu. Sıcaklıktaki değişikliklere hızlı reaksiyon. 55 C ye kadar istenilen maksimum sıcaklığa ayarlanabilir dahili durdurucu. Electronic thermostatic lavatory faucet activated by an infrared sensor. Fast reaction to changes in temperature. With an internal stopper that can be adjusted to the required maximum temperature up to 55 C. Lavaboya (zemine) monte Deck mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Musluk kapağında termostatik mikser Mixer Thermostatic mixer in the faucet s cap. Bağlantı ½ G hortum. Dişi, filtreler ve çek-valfler dahil Connection 1/2" G hose. Female, filters and check valves included. Sensör aralığı Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Sensor range Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Düşük pil göstergesi Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner Low battery indicator Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. Akış kısıtlayıcı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut Flow restrictor 6 l/min. Other options available. Güvenlik süresi 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Harici 9 V pil kutusu IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Security time Power source options The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar. External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

12 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS BAİONA KSL00100 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik lavabo musluğu. Lavatory electronic faucet activated by an infrared sensor. Lavaboya (zemine) monte Krom kaplama pirinç Deck mounted. Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su Mixer Cold or premixed water. Bağlantı Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi ½ G hortum. Dişi, filtre dahil Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Connection Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time 1/2" G hose. Female, filter included. Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. 6 l/min. Other options available. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar Harici 9 V pil kutusu IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

13 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS BAİONA DUO KSL00110 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik lavabo musluğu, su sıcaklığının ayarlanması için miksere sahip. Electronic lavatory faucet activated by an infrared sensor with mixer to adjust the temperature. Lavaboya (zemine) monte Deck mounted. Mikser Bağlantı Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi Krom kaplama pirinç Musluğun yan tarafında mekanik karıştırma kolu ½ G hortum. Dişi, filtreler ve çekvalfler dahil Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Mixer Connection Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time Chrome plated brass. Mechanical mixing handle to the side of the faucet. 1/2" G hose. Female, filters and check valves included. Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. 6 l/min. Other options available. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar. Harici 9 V pil kutusu IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

14 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS NUEVA KSL00120 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik lavabo musluğu. Electronic lavatory faucet activated by an infrared sensor. Lavaboya (zemine) monte Krom kaplama pirinç Deck mounted. Chrome plated brass. Mikser Musluğun yan tarafında mekanik karıştırma kolu Mixer Cold or premixed water. Bağlantı ½ G hortum. Dişi, filtre dahil Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. 6 l/min. Other options available. Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi Çalışma su basıncı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Harici 9 V pil kutusu IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Security time Power source options The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar. External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

15 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS ESTELLA KSL00130 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik s-kıvrımlı lavabo musluğu. Electronic gooseneck lavatory faucet activated by an infrared sensor. Lavaboya (zemine) monte Krom kaplama pirinç Deck mounted. Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su. Mixer Cold or premixed water. Bağlantı Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı ½ G hortum. Dişi, filtre dahil Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut Connection Sensor range Low battery indicator 1/2" G hose. Female, filter included. Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. Güvenlik süresi Çalışma su basıncı 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Harici 9 V pil kutusu IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Flow restrictor Security time Power source options 6 l/min. Other options available. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar. External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries 230V/9 V transformer.other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

16 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS ESTELLA DUO KSL00140 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan s-kıvrımlı elektronik lavabo musluğu, su sıcaklığının ayarlanması için miksere sahip. Electronic gooseneck lavatory faucet activated by an infrared sensor with mixer to adjust the temperature. Mikser Bağlantı Lavaboya (zemine) monte Krom kaplama pirinç Musluğun yan tarafında mekanik karıştırma kolu ½ G hortum. Dişi, filtre dahil Mixer Connection Deck mounted. Chrome plated brass. Mechanical mixing handle to the side of the faucet. 1/2" G hose. Female, filters and check valves included. Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. 6 l/min. Other options available. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar Harici 9 V pil kutusu IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options bar. External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

17 LAVABOYA (ZEMİNE) MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC DECK MOUNTED FAUCETS ALCOY KSL00155 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan elektronik lavabo musluğu. Electronic lavatory faucet activated by an infrared sensor. Lavaboya (zemine) monte Deck mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su. Mixer Cold or premixed water. Bağlantı ½ G hortum. Dişi, filtre dahil Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Sensör aralığı Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Sensor range Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Düşük pil göstergesi Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner Low battery indicator Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Flow restrictor Security time 6 l/min. Other options available. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar bar. IP67 entegre güç kaynağı ünitesi, 9V alkalin pilli IP67 entegre güç kaynağı ünitesi, 230V/9V transformatörlü. Diğer voltajlar mevcut. IP67 entegre güç kaynağı ünitesi, 230V/9V kapsüllü transformatörlü ve 9V lityum pilli, güç kesintisi durumlarında destek için. Power source options IP67 integrated power supply unit with 9 V Alkaline battery. IP67 integrated power supply unit with 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP67 integrated power supply unit with 230V/9 V transformer and 9 V Lithium battery for back up in power failure cases.

18 DUVARA MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC WALL MOUNTED FAUCETS GUARDA KSL00310 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan duvara monte elektronik musluk. Electronic wall mounted faucet activated by an infrared sensor. Duvara monte Exposed wall mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su Mixer Cold or premixed water. Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. 6 l/min. Other options available. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar. Dahili 9V Lityum pil. Power source options Internal 9 V Lithium battery.

19 DUVARA MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC WALL MOUNTED FAUCETS GUARDA DUO KSL00320 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan duvara monte elektronik musluk, su sıcaklığının ayarlanması için miksere sahip. Electronic wall mounted faucet activated by an infrared sensor, with mixer to adjust the temperature. Duvara monte Exposed wall mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Sensör aralığı Musluğun yan tarafında mekanik karıştırma kolu Açık/kapalı sensörü ile çalıştırır. Kullanıcı suyu açıp kapatmak için ellerini görürü. Kullanıcı su akışını kapatmak için ellerini götürmese dahi 8 saniye geçtikten sonra su otomatik olarak kapanır. Mixer Sensor range Mechanical mixing handle to the side of the faucet. Operated by a wave on/off sensor. The user presents their hands to open and close the water flow. The water will shut off automatically once 8 seconds have passed, even if the user does not present a hand to close the water flow. Düşük pil göstergesi Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner Low battery indicator Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. Akış kısıtlayıcı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut Flow restrictor 6 l/min. Other options available. Güvenlik süresi 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Security time The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar bar. Dahili 9V Lityum pil Power source options Internal 9 V Lithium battery.

20 DUVARA MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC WALL MOUNTED FAUCETS MİRANDA DUVARA MONTE KSL00330 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan duvara monte elektronik musluk. Electronic wall mounted faucet activated by an infrared sensor. Boruda gizlenmiş Duct concealed Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su. Mixer Cold or premixed water. Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. 6 l/min. Other options available. Güvenlik süresi 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Security time The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar bar. IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

21 DUVARA MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC WALL MOUNTED FAUCETS THERMA KSL00350 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan duvara monte elektronik musluk, su sıcaklığının ayarlanması için mikserli ve döner ağızlı. Electronic wall mounted faucet activated by an infrared sensor, with mixer to adjust the temperature and swivel spout. A quick response to temperature variations. Termostop at 38 C. Dışarı çıkıntılı duvara monte. Exposed wall mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Termostatik karıştırma kolu musluğun yan tarafından. Mixer Thermostatic mixing handle to the side of the faucet. Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner Sensor range Low battery indicator Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. Akış kısıtlayıcı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut Flow restrictor 6 l/min. Other options available. Güvenlik süresi 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Security time The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar bar. Dahili 9V lityum pil. Power source options Internal 9 V Lithium battery.

22 DUVARA MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC WALL MOUNTED FAUCETS RONDA DUO KSL00370 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan duvara monte elektronik musluk, su sıcaklığının ayarlanması için mikserli. Vandalizme karşı daha iyi bir dayanıklılık için dahili pil ile çalışır. Electronic wall mounted faucet activated by an infrared sensor with mixer to adjust the temperature. Operated by an internal battery for better resistance to vandalism. Gizlenmiş Concealed Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Mekanik karıştırma kolu musluğun yan tarafında. Mixer Mechanical mixing handle to the side of the faucet. Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Kendinden ayarlı sensör. Ayrıca uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner Sensor range Low battery indicator Self adjusting sensor. Can be also adjusted using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. Akış kısıtlayıcı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut Flow restrictor 6 l/min. Other options available. Güvenlik süresi 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Security time The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar bar. Dahili 9V lityum pil. Power source options Internal 9 V Lithium battery.

23 DUVARA MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC WALL MOUNTED FAUCETS MORELLA DUVARA MONTE KSL00380 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan duvara monte elektronik musluk. Electronic wall mounted faucet activated by an infrared sensor. Boruda gizlenmiş. Duct concealed Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su. Mixer Cold or premixed water. Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi Kendinden ayarlı sensör. Ayrıca uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner Kısıtlama yok Bal peteği TT Laminar 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir bar Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time Self adjusting sensor. Can be also adjusted using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. No restriction Honeycomb - TT Laminar The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with the remote control bar. IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

24 DUVARA MONTE ELEKONİK MUSLUKLAR ELECONIC WALL MOUNTED FAUCETS MORELLA KSL00390 Enfraruj sensör tarafından devreye sokulan duvara monte elektronik musluk. Electronic wall mounted faucet activated by an infrared sensor. Yarı gizlenmiş. Semi concealed Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su. Mixer Cold or premixed water. Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış kısıtlayıcı Güvenlik süresi Kendinden ayarlı sensör. Ayrıca uzaktan kumanda kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensör önüne götürdüğünde sensördeki kırmızı lamba yanıp söner Kısıtlama yok Bal peteği TT Laminar 90 saniyelik bir akış süresi dolduktan sonra musluk otomatik olarak kapanır. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Sensor range Low battery indicator Flow restrictor Security time Self adjusting sensor. Can be also adjusted using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. No restriction Honeycomb - TT Laminar. The faucet will automatically shut off after a 90 seconds flow time has passed. Adjustable with remote control bar bar. IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. Diğer voltajlar mevcut. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. Other voltages available. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

25 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH NUEVA CONTACT KSL00210 Temaslı piezoelektrik teknolojisi ile devre sokulan kendinden kapanan elektronik musluk. Electronic self closing faucet activated by touch piezoelectric technology. Lavaboya (zemine) monte. Deck mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su. Mixer Cold or premixed water. Bağlantı ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Akış süresi 8 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. Flow time 8 seconds. Manually adjustable during installation or later on. Akış kısıtlayıcı 2.2 gpm. Diğer seçenekler mevcut bar Flow restrictor 2.2 gpm. Other options available bar. Harici 9V pil kutusu. IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli 230V/9V transformatör. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V Transformer. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

26 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH NUEVA CONTACT LIGHT KSL00215 Halka LED aydınlatmalı kendinden kapanan elektronik musluk. Temaslı piezoelektrik tekno-lojisi ile devre girmektedir. Electronic self-closing faucet with Ring LED Illumination. Activated by touch piezoelectric technology. Lavaboya (zemine) monte. Deck mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass metal body. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su. Mixer Cold or premixed water. Bağlantı ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Akış süresi 8 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. Flow time 8 seconds. Manually adjustable during installation or later on. Akış kısıtlayıcı 2.2 gpm. Diğer seçenekler mevcut. Flow restrictor 2.2 gpm. Other options available bar bar. 230V/9V transformatör. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options 230V/9 V transformer. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

27 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH CONTACT DAHİLİ PİLLİ KSL00220 Temaslı piezoelektrik teknolojisi ile devreye giren kendinden kapanan elektronik musluk. Vandalizme karşı direncin arttırılması için pil ürün içerisindedir. Electronic self-closing faucet activated by touch piezoelectric technology. Battery inside the product to improve vandal resistance. Lavaboya (zemine) monte. Krom kaplama pirinç Deck mounted. Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su. Mixer Cold or premixed water. Bağlantı ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Akış süresi 8 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. Flow time 8 seconds. Manually adjustable during installation or later on. Akış kısıtlayıcı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut bar Flow restrictor 6 l/min. Other options available bar Dahili 9 V lityum pil. Power source options Internal 9 V Lithium battery

28 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH CONTACT KSL00225 Temaslı piezoelektrik teknolojisi ile devreye giren kendinden kapanan elektronik musluk. Electronic self-closing faucet activated by touch piezoelectric technology. Lavaboya (zemine) monte. Deck mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Soğuk veya önceden karıştırılmış su. Mixer Cold or premixed water. Bağlantı ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Akış süresi 8 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. Flow time 8 seconds. Manually adjustable during installation or later on. Akış kısıtlayıcı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut. Flow restrictor 6 l/min. Other options available bar bar. Harici 9V pil kutusu. IP67 pil kutusu 6x1,5 V AA alkalin pilli. 230V/9V kapsüllü transformatör. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

29 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH CONTACT DUO DAHİLİ PİLLİ KSL00240 Kendinden kapanan elektronik musluk, su sıcaklığının ayarlanması için mikserli. Temaslı piezoelektrik teknolojisi ile devreye girer. Vandalizme karşı direncin arttırılması için pil ürün içerisindedir. Electronic self-closing faucet with mixer to adjust the temperature. Activated by touch piezoelectric technology. Battery inside the product to improve vandal resistance. Lavaboya (zemine) monte. Deck mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Mekanik karıştırma kolu musluğun yan tarafında. Mixer Mechanical mixing handle to the side of the faucet. Bağlantı ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Akış süresi 8 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. Flow time 8 seconds. Manually adjustable during installation or later on. Akış kısıtlayıcı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut bar Flow restrictor 6 l/min. Other options available bar. 9 V dahili pil. Power source options 9 V Internal battery

30 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH CONTACT DUO KSL00245 Kendinden kapanan elektronik musluk, su sıcaklığının ayarlanması için mikserli. Temaslı piezoelektrik teknolojisi ile devreye girer. Electronic self-closing faucet with mixer to adjust the temperature. Activated by touch piezoelectric technology. Lavaboya (zemine) monte. Deck mounted. Krom kaplama pirinç Chrome plated brass. Mikser Mekanik karıştırma kolu musluğun yan tarafında. Mixer Mechanical mixing handle to the side of the faucet. Bağlantı ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. Connection Flow restrictor 1/2" G hose. Female, filter included. 6 l/min. Other options available. Akış kısıtlayıcı Akış süresi 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut. 8 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut bar Harici 9V pil kutusu. IP67 pil kutusu 6x1,5 V AA alkalin pilli. 230V/9V kapsüllü transformatör. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Flow time Power source options 8 seconds. Manually adjustable during installation or later on. 6 l/ min. Other options available bar External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

31 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH FROST I KSL00290 Kendinden kapanan elektronik şişe doldurma musluğu. Temaslı piezoelektrik teknolojisi ile devreye girer. Electronic self-closing bottle filler faucet. Activated by touch piezoelectric technology. Mikser Lavaboya (zemine) monte. Krom kaplama pirinç taban, bakır ağız. Soğuk su. Mixer Deck mounted. Chrome plated brass base, copper out. Cold Water. Bağlantı ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Akış süresi 15 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. Flow time Flow restrictor 15 seconds. Manually adjustable during installation or later on. 6 l/min. Other options available. Akış kısıtlayıcı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut bar Harici 9V pil kutusu. IP67 pil kutusu 6x1,5 V AA alkalin pilli. 230V/9V kapsüllü transformatör. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options bar. External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

32 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH FROST I LIGHT KSL00295 Kendinden kapanan elektronik şişe doldurma musluğu, Halka LED aydınlatmalı. Temaslı piezoelektrik teknolojisi ile devreye girer. Electronic self-closing bottle filler faucet with Ring LED Illumination. Activated by touch piezoelectric technology. Lavaboya (zemine) monte. Deck mounted. Mikser Bağlantı Akış süresi Akış kısıtlayıcı Çalışma su basıncı Krom kaplama pirinç taban, bakır ağız. Soğuk su. ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. 15 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut bar 230V/9V kapsüllü transformatör. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Mixer Connection Flow time Power source options Chrome plated brass base, copper out. Cold Water. 1/2" G hose. Female, filter included. 15 seconds. Manually adjustable during installation or later on bar. 230V/9 V transformer. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

33 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH FROST II KSL00291 Kendinden kapanan elektronik şişe doldurma musluğu. Temaslı piezoelektrik teknolojisi ile devreye girer. Electronic self-closing bottle filler faucet. Activated by touch piezoelectric technology. Lavaboya (zemine) monte. Deck mounted. Mikser Krom kaplama pirinç taban, bakır ağız. Soğuk su. Mixer Chrome plated brass base, copper out. Cold Water. Bağlantı ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Akış süresi Akış kısıtlayıcı 15 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut bar Harici 9 V pil kutusu. IP67 pil kutusu, 6x1.5 V AA alkalin pilli. 230V/9V kapsüllü transformatör. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Flow time Flow restrictor Power source options 15 seconds. Manually adjustable during installation or later on. 6 l/min. Other options available bar. External 9 V battery box. IP67 battery box with 6 x 1.5 V AA Alkaline batteries. 230V/9 V transformer. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

34 TEMAS İLE ÇALIŞAN KDİND KAPANAN MUSLUKLAR SELF-CLOSING FAUCETS OPERATED BY TOUCH FROST II LIGHT KSL00296 Kendinden kapanan elektronik şişe doldurma musluğu, Halka LED aydınlatmalı. Temaslı piezoelektrik teknolojisi ile devreye girer. Electronic self-closing bottle filler faucet with LED Ring illumination. Activated by touch piezoelectric technology. Lavaboya (zemine) monte. Deck mounted. Krom kaplama pirinç taban, bakır ağız. Chrome plated brass base, copper out. Mikser Soğuk su. Mixer Cold Water. Bağlantı ½ G hortum, Dişi, filtre dahil. Connection 1/2" G hose. Female, filter included. Akış süresi 15 saniye. sırasında ya da daha sonra manüel olarak ayarlanabilir. Flow time 15 seconds. Manually adjustable during installation or later on. Akış kısıtlayıcı 6 l/dak. Diğer seçenekler mevcut. Flow restrictor 6 l/min. Other options available bar bar. 230V/9V kapsüllü transformatör. IP68 230V/9V kapsüllü transformatör. Diğer voltajlar mevcut. Power source options 230V/9 V transformer. IP68 230V/9 V Encapsulated transformer. Other voltages available.

35 ELECONIC FLUSH VALVEYS ELEKONİK SİFON VALFLERİ ELEKONİK SİFON VALFLERİ

36 PİSUARLAR İÇİN ELEKONİK SİFON VALFLERİ ELECONIC FLUSH VALVES FOR URINALS ALFARO VİSTO KSL00400 Pisuar için dışarı çıkıntılı elektronik enfraruj sifon valfi. Kapatma valfi ve duvar flanşlı. Exposed electronic infrared flush valve for urinal. With shut off valve and wall flange. Dışarı çıkıntılı ½ Sensör aralığı Düşük pil göstergesi Akış süresi Krom kaplama pirinç Konfigüre. Manüel olarak ya da uzaktan kumandanın kullanılarak ayarlanabilir. Kullanıcı ellerini sensörün önüne götürdüğünde sensör içerisindeki kırmızı lamba yanıp söner. Konfigüre. Uzaktan kumanda ile ayarlanan zorunlu 24 saat durulama içerir bar Exposed 1/2". Sensor range Low battery indicator Flow time Chrome plated brass. Configured. Can be adjusted manually or using the remote control. Red light in the sensor will blink when the user presents their hands in front of the sensor. Configured. Includes mandatory 24H flush regulated by the remote control bar. Dahili 9 V lityum pil. Power source options Internal 9 V Lithium battery.

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern Suyun Kalite ile Dansı Gömme Rezervuar Concealed Cistern Banyonuzdaki Şıklık Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz yüksek kalite ve estetiğe sahip çevre dostu GREZ gömme rezervuarlarımızı 8 farklı

Detaylı

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern Suyun Kalite ile Dansı Gömme Rezervuar Concealed Cistern Banyonuzdaki Şıklık Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz yüksek kalite ve estetiğe sahip çevre dostu GREZ gömme rezervuarlarımızı 8 farklı

Detaylı

Pacific LED Green Parking combine safety with savings

Pacific LED Green Parking combine safety with savings Lighting Pacific LED Green Parking combine safety with savings Pacific LED Green Parking Lighting is needed in parking garages to provide safety and guidance. However, because it is not possible to predict

Detaylı

PROOFY IP 65 IP 65. Etanj aydınlatma aygıtları / Waterproof luminaires

PROOFY IP 65 IP 65. Etanj aydınlatma aygıtları / Waterproof luminaires 396 PROOFY LAMP 83 ün endüstriyel mekanları aydınlatmak için geliştirdiği PROOFY etanj serisi, IP koruma seviyesi istenen zorlu şartlarda görev yapacak şekilde tasarlandı. Sıva üstü olarak kullanılan ürünler,

Detaylı

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS >0.9 Hg Pb LED LIGHTING SOLUTIONS ÖZEL ÇÖZÜMLER SPECIALS PLANK SİSTEMLER PLANK SYSTEMS 02 BAFFLE LED 03 04 05 PLANK LINE 1 PLANK LINE 4 PLANK LINE 2 TILE

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 446 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan AMP 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

PowerBalance gen2 sustainable performance

PowerBalance gen2 sustainable performance Lighting sustainable performance When it comes to lighting an office space with LED luminaires, people are usually willing to invest in sustainability provided the investment pays back. At the same time,

Detaylı

VHR ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR ER ENERGY RECOVERY UNITS

VHR ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR ER ENERGY RECOVERY UNITS ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI ER ENERGY RECOVERY UNITS AKSESUARLAR ACCESSORIES Sayfa/Page 9~ VENCO ER enerji geri kazanım cihazları, rotorlu tip eşanjörü sayesinde, yüksek enerji tasarrufu sağlamak

Detaylı

ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR ÇÜNKÜ İŞİMİZ, DÜNYANIN EN DEĞERLİ ELEMENTİ, DOĞANIN YAŞAM KAYNAĞI: SU.

ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR ÇÜNKÜ İŞİMİZ, DÜNYANIN EN DEĞERLİ ELEMENTİ, DOĞANIN YAŞAM KAYNAĞI: SU. ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR ÇÜNKÜ İŞİMİZ, DÜNYANIN EN DEĞERLİ ELEMENTİ, DOĞANIN YAŞAM KAYNAĞI: SU. DÜNYAMIZIN VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN BU YAŞAM KAYNAĞIMIZI ÇOK DİKKATLİ KULLANMALI VE KORUMALIYIZ

Detaylı

Fotoselli 3 Novita 11 Arpica 15 Balance 19 Elegant 23 Natural 31 Splash 33 Polo 37 Smart 39 Roza 41 Stilla 47 Safir 53 Avangard 57 Perla 63 Medikal

Fotoselli 3 Novita 11 Arpica 15 Balance 19 Elegant 23 Natural 31 Splash 33 Polo 37 Smart 39 Roza 41 Stilla 47 Safir 53 Avangard 57 Perla 63 Medikal Fotoselli 3 Novita 11 Arpica 15 Balance 19 Elegant 23 Natural 31 Splash 33 Polo 37 Smart 39 Roza 41 Stilla 47 Safir 53 Avangard 57 Perla 63 Medikal 67 Klasik 73 Osmanlı 83 Diğer Ürünler 93 Duşlar 103-120

Detaylı

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features:

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features: 306 RING / LUNA Yuvarlak formlardaki RING / LUNA ankastre, sıva üstü ve sarkıt ürünlerde hem şık, hem de yüksek performanslı ve fonksiyonel çözümler sunuyor. Hareket sensörüne de sahip olan ürünlerde,

Detaylı

CEM, 1971 yılından bu yana armatür sektöründe faaliyet göstermektedir.

CEM, 1971 yılından bu yana armatür sektöründe faaliyet göstermektedir. katalog catalog CEM, 1971 yılından bu yana armatür sektöründe faaliyet göstermektedir. Deneyim ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı sayesinde sektörünün lider firmalarından biri olarak üretimine

Detaylı

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET Hafif ve Orta Yağ Brülörleri 3 525 KG/h TSE EN 267+A1 ye uygun olarak üretilen yüksek basınçlı ve püskürtmeli, üflemeli

Detaylı

Simit Sarayı / İstanbul

Simit Sarayı / İstanbul 366 Simit Sayı / İstanbul STRAIGHT STRAIGHT ailesi, değişebilen uzunlukları, farklı profil genişlikleri ve istenen yoğunlukta ışık verebilecek modülleri ile lineer aydınlatma ihtiyacına çözüm olacak şekilde

Detaylı

Kalite Her Zaman Kazanır QUALITY ALWAYS WINS Качество всегда побеждает. Flatörler Basınç Regülatörleri Float Valves Pressure Regulator

Kalite Her Zaman Kazanır QUALITY ALWAYS WINS Качество всегда побеждает. Flatörler Basınç Regülatörleri Float Valves Pressure Regulator Kalite Her Zaman Kazanır QUALITY ALWAYS WINS Качество всегда побеждает Flatörler Basınç Regülatörleri Float Valves Pressure Regulator FLATÖRLER FLOAT VALVES 1/2 Klasik Flatör Float - Classic 1/2 1/2 Klasik

Detaylı

ÇEVRESEL TEST HİZMETLERİ 2.ENVIRONMENTAL TESTS

ÇEVRESEL TEST HİZMETLERİ 2.ENVIRONMENTAL TESTS ÇEVRESEL TEST HİZMETLERİ 2.ENVIRONMENTAL TESTS Çevresel testler askeri ve sivil amaçlı kullanılan alt sistem ve sistemlerin ömür devirleri boyunca karşı karşıya kalabilecekleri doğal çevre şartlarına dirençlerini

Detaylı

Kamusal, genel ve ticari mekanlardaki kartvizivitiniz.

Kamusal, genel ve ticari mekanlardaki kartvizivitiniz. Kamusal, genel ve ticari mekanlardaki kartvizivitiniz. SCHELL. Genel ve ticari mekanlar için uzman çözümler. Cazip tasarım, yüksek hijyen, yüksek kullanıcı sıklığl genel mekanlardaki pisuvar ve WC yıkama

Detaylı

AKE Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu Dishwasher Controller User Manual TR EN

AKE Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu Dishwasher Controller User Manual TR EN Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu Dishwasher Controller User Manual Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu (7 SEG SIMPLE YATAY TİP) AKE-BYM-102 Lütfen bu kullanım

Detaylı

İçindekiler. Force Pure Force Trigon Newage Hale Premium Pure Premium Trimati Star Pure Star Cuadron Galaxy

İçindekiler. Force Pure Force Trigon Newage Hale Premium Pure Premium Trimati Star Pure Star Cuadron Galaxy 16 İçindekiler 18 19 20 22 23 24 26 27 28 29 30 32 34 36 38 40 42 44 46 47 Force Pure Force Trigon Newage Hale Premium Pure Premium Trimati Star Pure Star Cuadron Galaxy Pure Glaxy Ankastre Ürün Grupları

Detaylı

BAR. Linear and functional: BAR

BAR. Linear and functional: BAR BAR 283 BAR Lineer ve fonksiyonel: BAR BAR, lineer formda bir ışık istenen vurgu aydınlatması uygulamaları için özel olarak geliştirildi. Ürünün optik lensli versiyonu ışık üstünde mükemmel bir kontrol

Detaylı

MEDIUM VOLTAGE HIGH VOLTAGE CAPACITOR BANKS ORTA GERİLİM YÜKSEK GERİLİM KONDANSATÖR BANKLARI

MEDIUM VOLTAGE HIGH VOLTAGE CAPACITOR BANKS ORTA GERİLİM YÜKSEK GERİLİM KONDANSATÖR BANKLARI MEDIUM VOLTAGE HIGH VOLTAGE CAPACITOR BANKS ORTA GERİLİM YÜKSEK GERİLİM KONDANSATÖR BANKLARI OPEN RACK SUBSTATION BANK AÇIK RAF TRAFO MERKEZİ BANKI MEDIUM VOLTAGE PAD MOUNTED CAPACITOR BANKS ORTA GERİLİM

Detaylı

MALZEME Ürün boğazı 1 mm DKP sacdan sıvama yöntemiyle, ürün kasa ve kanatları 1 mm DKP sacdan imal edilmektedir.

MALZEME Ürün boğazı 1 mm DKP sacdan sıvama yöntemiyle, ürün kasa ve kanatları 1 mm DKP sacdan imal edilmektedir. TANIM HIKD: İdeal Konfor Difüzörü MALZEME Ürün boğazı 1 mm DKP sacdan sıvama yöntemiyle, ürün kasa ve kanatları 1 mm DKP sacdan imal edilmektedir. UYGULAMA HIKD Serisi İdeal Konfor Difüzörleri 3,8-15 mt

Detaylı

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet)

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet) 4 Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar (Özet) Günümüzde, teknolojinin gelişmesi ile yüz tanımaya dayalı bir çok yöntem artık uygulama alanı bulabilmekte ve gittikçe de önem kazanmaktadır. Bir çok farklı uygulama

Detaylı

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION MODULAR COLD ROOMS GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION ÖZELLİKLER 100 ün üzerinde farklı ölçü ve kalınlıkta ufak modüler oda üretimi. 80 ve 120 mm panel kalınlığı ile üretim imkanı. 42kg/m3 densite poliüretan

Detaylı

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg)

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg) Zest Description Tan m : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 90x90 Depth / Derinlik (cm) : 2.5 Weight / A rl k (kg) : min. 75 max. 90 Height / Yükseklik

Detaylı

L-UGR. The combination of high performance, low glare and modern design: L-UGR

L-UGR. The combination of high performance, low glare and modern design: L-UGR 58 L-UGR 59 L-UGR Yüksek performans, düşük kamaşma ve modern tasarımın birleşimi: L-UGR En temel geometrik formdan ilham alınarak tasarlanan L-UGR serisi, geleneksel yuvarlak ürünlerden farklı çizgisiyle,

Detaylı

POWER FİLTRE / POWER FILTER

POWER FİLTRE / POWER FILTER POWER FİTRE / POWER FITER Özellikleri; Otomatik geri yıkama ile, kendi kendini temizleme özelliği. üşük yük kaybı. eniş filtrasyon alanı. Vakumlama yıkama özelliği ile en üst düzeyde temizlik. Paslanmaz

Detaylı

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat)

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Veo Description Tanım : Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 190x90 Depth / Derinlik (cm) : 3,5 Height / Yükseklik (cm) : 215 Weight / Ağırlık (kg) : min.

Detaylı

Neon. Description Tan m. : Offset (left) Ofset (sol) Size / Ebat (cm) : 170x75/50. Height / Yükseklik (cm) : 56. Weight / A rl k (kg) : 18

Neon. Description Tan m. : Offset (left) Ofset (sol) Size / Ebat (cm) : 170x75/50. Height / Yükseklik (cm) : 56. Weight / A rl k (kg) : 18 Neon Description Tan m Size / Ebat (cm) Height / Yükseklik (cm) Weight / A rl k (kg) Front Panel Weight / Ön panel a rl (kg) Side Panel Weight / Yan panel a rl (kg) Volume / Su hacmi (lt) Available massage

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 358 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan amp 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

GRID. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires

GRID. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires 272 GRID Genel aydınlatma istenen her türlü mekan için bir çözüm olarak geliştirilen GRID ailesi, yüksek verimli LED çiplerin yanı sıra, 35W metal halide lambalı versiyonları ile de kullanılabiliyor. Tekli,

Detaylı

Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu

Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu Optimization of Air Distribution in Waste Water Treatment Plants to Save Energy Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu Jan Talkenberger, Binder Group, Ulm, Germany

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Sirkülasyon Pompaları Circulation Pumps Dünyayı koruyan teknolojilerle daha konforlu bir hayat için çalışıyoruz.. Dünyanın önde gelen markaları, uzmanları, bilim insanları ve profesyonel kadroları, gelişen

Detaylı

LIGHTING BALLOONS AYDINLATMA BALONLARI LIGHTING. info@stratejim.com - www.stratejim.com

LIGHTING BALLOONS AYDINLATMA BALONLARI LIGHTING. info@stratejim.com - www.stratejim.com EN Lighting Balloons are practical and efficient light source for construction sites, special events or rescue operations. Lighting Balloons provide a powerful source of light with absolutely no glare.

Detaylı

24kV,630A Outdoor Switch Disconnector with Arc Quenching Chamber (ELBI) IEC IEC IEC 60129

24kV,630A Outdoor Switch Disconnector with Arc Quenching Chamber (ELBI) IEC IEC IEC 60129 24kV,630 Outdoor Switch Disconnector with rc Quenching Chamber (ELBI) IEC265-1 IEC 694 IEC 129 Type ELBI-HN (24kV,630,normal) Closed view Open view Type ELBI-HS (24kV,630,with fuse base) Closed view Open

Detaylı

HOT - COLD & NEUTRAL DISPLAY

HOT - COLD & NEUTRAL DISPLAY SICAK - SOĞUK ve NÖTR TEŞHİR ÜNİTELERİ HOT - COLD & NEUTRAL DISPLAY SICAK - SOĞUK ve NÖTR TEŞHİR ÜNİTELERİ 47 HOT - COLD & NEUTRAL DISPLAY UNITS Wide range of products adding great value for your display

Detaylı

M03 SRG 100. Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware. Teknik Detaylar / Installation Guide.

M03 SRG 100. Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware. Teknik Detaylar / Installation Guide. Teknik Detaylar / Installation Guide Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware Sürgü Sistemler Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler Ürün Bilgilendirme Product Information M03 SRG 100 60 KG

Detaylı

KARO. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires. Sıva üstü aygıtlar / Surface mounted luminaires

KARO. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires. Sıva üstü aygıtlar / Surface mounted luminaires 318 ARO ARO ürün ailesi, genel aydınlatma ihtiyacına kare şeklindeki formu ile cevap veriyor. ARO, ankastre ve sıva üstü grubunda 22x22, 36x36 ve 60x60 cm olan boyutlarında çözümler sunuyor. 22 cm kenar

Detaylı

PAR 56 -1- Su almaya karşı 2 yıl garanti. Water resistant warranty for 2 years. 7 different colour options. 7 farklı renk seçeneği

PAR 56 -1- Su almaya karşı 2 yıl garanti. Water resistant warranty for 2 years. 7 different colour options. 7 farklı renk seçeneği -1- smyrnapool.com -2- -3- PAR 56 Su almaya karşı 2 yıl garanti 7 farklı renk seçeneği 6 farklı güç seçeneği ABS den mamül 12V Water resistant warranty for 2 years 7 different colour options 6 different

Detaylı

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features:

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features: 224 MEGA Özellikle spottaki dekoratif kol detayı ile dikkat çeken MEGA, ayrıca sıva üstü ve sarkıt versiyonları ile de görev yapıyor. MEGA, gövde boyutu sayesinde, yüksek tavan uygulamalarında mekan ile

Detaylı

Delphi. Description / Tan m. : Offset (left) / Ofset (sol) Size / Ebat (cm) : 170x90/75. Height / Yükseklik (cm) : 56. Weight / A rl k (kg) : 27

Delphi. Description / Tan m. : Offset (left) / Ofset (sol) Size / Ebat (cm) : 170x90/75. Height / Yükseklik (cm) : 56. Weight / A rl k (kg) : 27 Delphi Description / Tan m Size / Ebat (cm) Height / Yükseklik (cm) Weight / A rl k (kg) Front Panel Weight Ön panel a rl (kg) Side Panel Weight Yan panel a rl (kg) Volume / Su hacmi (lt) Available massage

Detaylı

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO.

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO. 90 OPTIO LAMP 83 ten sıra dışı mekanlar yaratmak için tasarlanmış sıra dışı ve yepyeni bir ürün ailesi; OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments;

Detaylı

Delphi. Description / Tan m. : Offset (right) / Ofset (sağ) Size / Ebat (cm) : 150x90/75. Height / Yükseklik (cm) : 56. Weight / A rl k (kg) : 22

Delphi. Description / Tan m. : Offset (right) / Ofset (sağ) Size / Ebat (cm) : 150x90/75. Height / Yükseklik (cm) : 56. Weight / A rl k (kg) : 22 Delphi Description / Tan m Size / Ebat (cm) Height / Yükseklik (cm) Weight / A rl k (kg) Front Panel Weight Ön panel a rl (kg) Side Panel Weight Yan panel a rl (kg) Volume / Su hacmi (lt) Available massage

Detaylı

Su basıncı 8 bar dan daha yüksek olduğu takdirde basıncı azaltmak için basınç azaltıcı bir vana kullanın.

Su basıncı 8 bar dan daha yüksek olduğu takdirde basıncı azaltmak için basınç azaltıcı bir vana kullanın. TEKNOLOJİ SERİSİ ARMATÜRLER MONTAJ KILAVUZU TECHNOLOGICAL SERIES FITTINGS ASSEMBLY GUIDE Electronic Fittings / Fotoselli Armatürler TEKNİK BİLGİLER / TECHNICAL DATA CLASSIC TRENDY Güç kaynağı: Tavsiye

Detaylı

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ 06 36 44 48 INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ Herşey GÜVENLE Başlar ROLLING ROOF PLUS ROLLING ROOF PLUS Her mekânda uygulanabilecek, patentli ürünümüz Rolling Roof Plus,

Detaylı

GLASS. Aplik aygıtlar / Wall luminaires

GLASS. Aplik aygıtlar / Wall luminaires 376 GASS AMP 83 ün dekotif aplik serisi GASS, farklı formları ile mekanınıza şıklık katacak. Aile kapsamındaki yedi farklı ürünün tamamında 3,75 ile 8 asında farklı güçlerdeki ED modüller veya lambalar

Detaylı

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT 270 BRIGHT 271 BRIGHT Minimal boyut, şık tasarım ve mükemmel bir ışık: BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile olarak tasarlanan

Detaylı

U Z U N Ö M Ü R. Uygulama Alanlarý Main Applications. Çekiciler Tow Trucks

U Z U N Ö M Ü R. Uygulama Alanlarý Main Applications. Çekiciler Tow Trucks TRAKSÝYONER AKÜ GRUPLARI TRACTION BATTERY GROUPS E N E N E N U Z U N Ö M Ü R the Longest Life Y Ü K S E K P E R F O R M A N S the Highest Performance E K O N O M Ý K Ç Ö Z Ü M L E R Ý Ç Ý N the Most Economical

Detaylı

BRIGHT. In summary, BRIGHT series at your service for the combination of functionality, elegant design, high performance and visual comfort.

BRIGHT. In summary, BRIGHT series at your service for the combination of functionality, elegant design, high performance and visual comfort. 244 BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile: BRIGHT. Kare formundaki BRIGHT ürünleri, boyutlarından beklenmeyen bir aydınlatma

Detaylı

spa and spa equipments masaj havuzu ve ekipmanları 2009 Fiyat Listesi-Price List

spa and spa equipments masaj havuzu ve ekipmanları 2009 Fiyat Listesi-Price List spa and spa equipments masaj havuzu ve ekipmanları 2009 Fiyat Listesi- List 2010 298 spa and spa equipments NEBULA 200 x 135 x 75 (h) cm Kabuk + Ayak Shell + foot MALZEME CİNSİ DESCRIPTION Hidromasajlı

Detaylı

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / LOFT TR EN VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN keeps it s right to make changes and apply immediately without

Detaylı

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / LOFT VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN keeps it s right to make changes and apply immediately without declaring

Detaylı

SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ SYSTEM PRICE LISTS YACHT

SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ SYSTEM PRICE LISTS YACHT SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ SYSTEM PRICE LISTS TÜRKÇE ENGLISH & YACHT MAKROLÜKS SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ Makrolüks Amortisörlü Mafsallı Tente Makrolüks Amortisörlü Mafsallı Tente Yarı Kasetli

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I Dr. Öğr. Üyesi Firdes YENİLMEZ KTS Kredisi 3 (Kurumsal Saat: 2 Uygulama Saat: 1) Ders Programı Pazartesi 09:30-12:20

Detaylı

Pratik İskele Sistemi Practical Scaffolding System

Pratik İskele Sistemi Practical Scaffolding System Zamandan Tasarruf Kaliteli Malzeme Üst Düzey Güvenlik Müşteri Memnuniyeti 01 02 06 07 03 04 08 09 05 01-70cm H Dikme / 70cm H Frame 02 - Yürüme Platformu / Walking Platform 03-90cm H Dikme / 90cm H Frame

Detaylı

NİLÜFER LOTUS. Dikey Reyon / Vertical Multideck NİLÜFER FL LOTUS FL

NİLÜFER LOTUS. Dikey Reyon / Vertical Multideck NİLÜFER FL LOTUS FL NİLÜFER LOTUS NİLÜFER LOTUS Dikey Reyon / Vertical Multideck NİLÜFER FL LOTUS FL Nilüfer, estetik tasarımıyla mağazalarında şıklığı ön plana çıkarmak isteyenler için ideal bir tercihtir. Ambalajlı et,

Detaylı

AQUARIUM ACCESSORIES

AQUARIUM ACCESSORIES AQUARIUM ACCESSORIES İçindekiler - Contents 01 AKILLI İÇ FİLTRE / SMART INTERNAL FILTER 11 İÇ FİLTRE 1400 T / INTERNAL FILTER 1400 T 03 İÇ FİLTRE 600 F / INTERNAL FILTER 600 F 12 İÇ FİLTRE 1800 T / INTERNAL

Detaylı

İç Mekanlar için Otomatik Kapılar

İç Mekanlar için Otomatik Kapılar İç Mekanlar için Otomatik Kapılar Manyetik Doğr usal Hareket Teknolojisi Automatic Doors for interiors With Magnetic Linear Motion Technology www.soykanaluminyum.com Kullanım Alanları OTELLER AKILLI EVLER

Detaylı

GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE

GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE www.odabu.com.tr UYARI MONTAJ VE KULLANIM ÖNCESİ KILAVUZ İÇİNDEKİ TÜM TALİMATLARI OKUYUNUZ KILAVUZU İHTİYAÇ DURUMUNDA KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ Güvenlik

Detaylı

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT STRAIGHT 355 STRAIGHT ineer aydınlatma için doğru adres: STRAIGHT. STRAIGHT ailesi, değişebilen uzunlukları, farklı profil genişlikleri ve istenen yoğunlukta ışık verebilecek ED modülleri ile lineer aydınlatma

Detaylı

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN STORE SOLUTIONS www.arslanraf.com STANDLAR / DUVAR SİSTEMLERİ / AKSESUARLAR STANDS / WALL SYSTEMS / ACCESSORIES KURUMSAL Kurulduğu günden itibaren, dekoratif raf ve askı

Detaylı

BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65

BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 264 BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 12 18 30 40 42-2 22 36 41 41-7 Elektrostatik toz boyalı Alüminyum profil gövde Alüminyum

Detaylı

artık güç siz de! Now you have power! erdalozkanmakina.com

artık güç siz de! Now you have power! erdalozkanmakina.com artık güç siz de! Now you have power! ARABALI VİNÇ KEDİSİ Trolley Crane Hoist Özel Üretim Kaldırma Redüktörü Special Edition Lifting GearBox Elektro Manyetik Fren ElectroMagnetic Brake FEM Standartlarına

Detaylı

2,80 2,50 2,40 1,65 3,00 2,90 15 3,20 3,00 3,30 1,90 70 40 70 40 7,10 8,60 16 3,00 3,50 3,80 4,00 3,70 17 4,00 6,25 Kod 1016 Maxi Taslı Sifon - Maxi Bottle Siphon Maxi 70 40 Maxi 40 70 6,80 5,90 6,50 18

Detaylı

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar.

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar. ÜRÜNLER Products SEGMENT SEÇİMİ Choosing Segment OPKOL OPK. 9010 SERİ Series TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj

Detaylı

Çözüm... Esnek, VECTOR S - Series. Sade, Pure. Flexible. Solution

Çözüm... Esnek, VECTOR S - Series. Sade, Pure. Flexible. Solution VECTOR S Series VECTOR S Series Sade, Pure Esnek, Flexible Çözüm... Solution VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

Detaylı

1-Dikili Tip Panolar (Standing Type Panelboards) Dikili Tip Kaynaklı Çok Amaçlı Panolar 04

1-Dikili Tip Panolar (Standing Type Panelboards) Dikili Tip Kaynaklı Çok Amaçlı Panolar 04 İÇİNDEKİLER (INDEX) 1-Dikili Tip Panolar (Standing Type Panelboards) Dikili Tip Kaynaklı Çok Amaçlı Panolar 04 (Standing Type Welded Panelboards) Dikili Tip Modüler Çok Amaçlı Panolar 04 (Standing Type

Detaylı

: Aqua Soft, Aqua Soft Easy

: Aqua Soft, Aqua Soft Easy Description Tan m Size / Ebat (cm) Height / Yükseklik (cm) Weight / Ağ rl k (kg) Corner Panel Weight / Köşe Panel Ağ rl ğ (kg) Volume / Su hacmi (lt) Available Massage Systems / Uygulanan Masaj Sistemleri

Detaylı

Hidrolik Blok Silindirler Block cylinders

Hidrolik Blok Silindirler Block cylinders BS250 Hidrolik Blok Silindirler Block cylinders Genel açıklamalar General description Blok silindirler kısa stroklu çalışma alanları için tasarlanmış, çok küçük montaj boyutlarına sahip kompakt silindirlerdir.

Detaylı

ACiL DURUM DUŞLARI GÖZ YIKAMA İSTASYONLARI

ACiL DURUM DUŞLARI GÖZ YIKAMA İSTASYONLARI ACiL DURUM DUŞLARI GÖZ YIKAMA İSTASYONLARI indeks 2 Giriş 4 S19-430A ACİL DURUM PORTATİF GÖZ YIKAMA EL DUŞU 6 S19214EW ACİL DURUM YERE MONTE GÖZ YIKAMA İSTASYONU 8 S19214EW ACİL DURUM DUVARA MONTE GÖZ

Detaylı

In-ground Luminaires. Yere Gömme Serisi

In-ground Luminaires. Yere Gömme Serisi In-ground Luminaires Yere Gömme Serisi Flora Flora COB Flopa page 218-225 page 226-231 page 232-233 Flopa SMD page 234-235 - High efficient leds with lens attachment maximizes the performance of the luminaire.

Detaylı

PACKAGE STITCHING SYSTEMS KOLİ DİKİŞ SİSTEMLERİ. MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ KOLİ DİKİŞ MAKİNALARI ve DİKİŞ TELİ İMALATI GÜVENİLİR ÜRETİMDE DOĞRU TERCİH

PACKAGE STITCHING SYSTEMS KOLİ DİKİŞ SİSTEMLERİ. MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ KOLİ DİKİŞ MAKİNALARI ve DİKİŞ TELİ İMALATI GÜVENİLİR ÜRETİMDE DOĞRU TERCİH MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ KOLİ DİKİŞ MAKİNALARI ve DİKİŞ TELİ İMALATI GÜVENİLİR ÜRETİMDE DOĞRU TERCİH RIGHT CHOICE IN SAFE PRODUCTION PACKAGE STITCHING SYSTEMS Esas Olan Bize Olan Güveniniz What is Essential

Detaylı

MULTI. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires

MULTI. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires 286 MULTI Genel aydınlatma istenen her türlü mekanda kullanılabilen MULTI ailesinde yuvarlak formdaki ürünler kullanılıyor. Tekli ve ikili gövdeye sahip ve 30 ye kadar yönlendirilebilen ürünlerden oluşan

Detaylı

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture 3 INDEX mira 8 lar 12 sera lar 16 vera lar 22 dora lar 26 satiros lar 30 gordion lar 34 kibele lar 38 midas Banyo Takımı Bathroom Set 42 tek parçalar single pieces BANYOLARINIZDA Kİ YAŞAM; ARTIK DAHA

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C

GEO-Treat 2000 Series / Serisi. GEO-Treat 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C RESERVOIR TEMPERATURE BETWEEN 120 C C 1000 Series / Serisi RESERVOIR TEMPERATURE HIGHER THAN 180 C Scale inhibitors showing high performance even at low dosages which are designed for wells with reservoir temperatures higher than 180 C and

Detaylı

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi We About US MULTISILVER Alüminyum / Aluminum Multisilver SM - 01 15 cm Ayak / 15 cm Foot SM - 01 Multisilver SM - 05 U Bağlantı / U Link SM - 05 Multisilver SM - 02 10 cm Ayak / 10 cm Foot SM - 02 Multisilver

Detaylı

Mekanik pinç vanaları tip OV Mechanical Pinch Valves type OV

Mekanik pinç vanaları tip OV Mechanical Pinch Valves type OV tip OV type OV Emniyet ile ayarlanmış... Safety regulated... Mekanik pinç vanaları: İzolasyon ve Regülasyon için Vana Çözümleri Daha büyük katı partiküller, aşınma ve korozyona özel olarak dayanıklı olan

Detaylı

AKE.ZR Yıkama Durulama Zaman Rölesi Kullanım Kılavuzu Washing and Rinse Time Relay User Manual TR EN

AKE.ZR Yıkama Durulama Zaman Rölesi Kullanım Kılavuzu Washing and Rinse Time Relay User Manual TR EN Yıkama Durulama Zaman Rölesi Kullanım Kılavuzu Washing and Rinse Time Relay User Manual YIKAMA DURULAMA ZAMAN RÖLESİ Kullanım Kılavuzu Lütfen bu kullanım kılavuzunu cihazın montajını yapmadan ve cihazı

Detaylı

FLORAD HAVLU RADYATÖR FİYAT LİSTESİ

FLORAD HAVLU RADYATÖR FİYAT LİSTESİ 01.01.2017 FLORAD HAVLU RADYATÖR FİYAT LİSTESİ Ürün Çap (mm) Boru Sayısı Beyaz ( TL/Ad. ) Krom ( TL/Ad. ) Adet / Palet 4x7 22 10 71.33 120.67 150 4x8 22 11 78,00 130.89 130 4X9 22 12 84.00 143.56 120 4x10

Detaylı

MALZEME Ürün kasası 1 mm DKP sacdan sıvama yöntemiyle imal edilirken, kanatlar ise galvaniz veya DKP sacdan imal edilmektedir.

MALZEME Ürün kasası 1 mm DKP sacdan sıvama yöntemiyle imal edilirken, kanatlar ise galvaniz veya DKP sacdan imal edilmektedir. HTD TÜRBÜLANSLI DİFÜZÖR Turbulent Diffuser TANIM HTD-A: Sabit Kanatlı Türbülanslı Difüzör HTD-B: Ayarlanabilir Kanatlı Türbülanslı Difüzör MALZEME Ürün kasası 1 mm DKP sacdan sıvama yöntemiyle imal edilirken,

Detaylı

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE 1.DESCRIPTION PCC 6505 is a servo controlled machine which is specifically designed for the serial cutting of any kind of PVC and aluminum s in the market. The machine is

Detaylı

Mobile Surveillance Vehicle

Mobile Surveillance Vehicle Tecnical Specificca ons OIS is a mobile system which enables to observed related area. How it Works? Thanks to its highly productive solar panels, according to high ef ciency panelling can serve the purpose

Detaylı

Çok geniş endüstri yelpazesinde yanıcı tozların problemlerini çözmek için kompakt kartuş filtresi

Çok geniş endüstri yelpazesinde yanıcı tozların problemlerini çözmek için kompakt kartuş filtresi Çok geniş endüstri yelpazesinde yanıcı tozların problemlerini çözmek için kompakt kartuş filtresi FMC kartuş filtresi serisi, kompakt tasarımı ve patentli UniClean sistemi sayesinde birçok işletme avantajı

Detaylı

SIVA ÜSTÜ-SARKIT / CEILING-PENDANT

SIVA ÜSTÜ-SARKIT / CEILING-PENDANT SIA ÜSTÜ-SARIT / CEILING-PENDANT Adidas / İstanbul 336 SIA ÜSTÜ-SARIT / CEILING-PENDANT Centro / İstanbul SIA ÜSTÜ AYGITLAR Genel ortam aydınlatması için kullanılan sıva üstü aygıtlarımızın temel kakteristiği

Detaylı

Güneş enerjisi kullanılarak sulama sistemleri için yeni bilgi tabanlı model

Güneş enerjisi kullanılarak sulama sistemleri için yeni bilgi tabanlı model 2016 Güneş enerjisi kullanılarak sulama sistemleri için yeni bilgi tabanlı model İsmet Kandilli 1 Ali Güven 2, Ercüment Karakaş 3, Melih Kuncan 4 1 Kocaeli Üniversitesi, Karamürsel MYO, Elektronik ve Otomasyon

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

Yoğun ışık / Intense light 30-36 -40 Büyük objelerin etkin aydınlatılması veya ürün grubunun vurgulanması.

Yoğun ışık / Intense light 30-36 -40 Büyük objelerin etkin aydınlatılması veya ürün grubunun vurgulanması. SOLO Yüksek verimli / Highly efficient Daha yüksek verim ve homojen ışık dağılımı sağlar. Işığın çıkış açısının daha iyi kontrolünü sağlar. Ensures more uniform light distribution and higher efficiency.

Detaylı

Ceiling Mounted Luminaires

Ceiling Mounted Luminaires Ceiling Mounted Luminaires Koala Surface page 238-241 Nemo Surface page 242-243 Linea Led Etange page 244-247 238 Koala Surface Ceiling Mounted Luminaires / Sıvaüstü Serisi Outdoor / Dış Aydınlatma Koala

Detaylı

EHEDG. sertifikalı Aseptik ve hijyenik pinç vanaları Aseptic and hygienic Pinch Valves. Aseptik model hijyen bakımından güvenli süreçler için

EHEDG. sertifikalı Aseptik ve hijyenik pinç vanaları Aseptic and hygienic Pinch Valves. Aseptik model hijyen bakımından güvenli süreçler için EED sertifikalı Aseptik ve hijyenik pinç vanaları Aseptic and hygienic Pinch Valves Kaynak uçları / Weld-on end Tri-klamp / Tri-Clamp Flanş / Flange Vida dişli ağız / Threaded spigot Aseptik model hijyen

Detaylı

Tasarım... Detay, VECTOR M - Series. Sistem, System. Detail. Design

Tasarım... Detay, VECTOR M - Series. Sistem, System. Detail. Design VECTOR M - Series VECTOR M - Series Sistem, System Detay, Detail Tasarım... Design VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar.

Detaylı

Su basıncı 8 bar dan daha yüksek olduğu takdirde basıncı azaltmak için basınç azaltıcı bir vana kullanın.

Su basıncı 8 bar dan daha yüksek olduğu takdirde basıncı azaltmak için basınç azaltıcı bir vana kullanın. PİSUAR YIKAMA SİSTEMLERİ MONTAJ KILAVUZU ELECTRONIC FLUSH VALVE FOR URINALS ASSEMBLY GUIDE TEKNİK ÇİZİMLER / TECHNICAL DRAWINGS ANKASTRE PİSUAR YIKAMA SİSTEMİ ELECTRONIC CONCEALED FLUSH VALVE FOR URINALS

Detaylı

YXV 2XY (N)2XY. 90 c 250 c. Uygulanabilir Standartlar Applicable Standards

YXV 2XY (N)2XY. 90 c 250 c. Uygulanabilir Standartlar Applicable Standards YXV 2XY (N)2XY XLPE İzoleli, Tek Damarlı Bakır İletkenli XLPE Insulated Single Core with Copper Conductor 90 c 250 c Maksimum işletme sıcaklığı Maximum operating temperature Maksimum Kısa Devre Sıcaklığı

Detaylı

Türkçe English TP INOX 304

Türkçe English TP INOX 304 2014 Türkçe English TP INOX 304 TUBEST s.a.s. 1925 den beri başlıca paslanmaz metalden, metalik bükülebilir boruların ve boru bağlantı parçalarının planlaması üretimi ve ticareti alanında bir çok endüstrinin

Detaylı

İÇİNDEKİLER. m.tr. Endüstriyel Serisi Sayfa No: 3. Ultra Serisi (40mm) Sayfa No: Carmen Serisi Sayfa No: 4

İÇİNDEKİLER.  m.tr. Endüstriyel Serisi Sayfa No: 3. Ultra Serisi (40mm) Sayfa No: Carmen Serisi Sayfa No: 4 SU ARMATÜRLERİ İÇİNDEKİLER 2 Endüstriyel Serisi Sayfa No: 3 Ultra Serisi (40mm) Sayfa No: 16-17 Carmen Serisi Sayfa No: 4 Micro Serisi (35mm) Sayfa No: 18-19 Lotus Serisi Sayfa No: 5 Eskitme Serisi Sayfa

Detaylı

www.tpelectric.com.tr MINIBOX MINIBOX

www.tpelectric.com.tr MINIBOX MINIBOX MINIBOX MINIBOX Minibox Kulplu Minibox with Handle Minibox with Hanger - Fuse Module Minibox Askılı - Sigorta Modüllü 27 MINIBOX 215x215 ölçüsüne sahip MINIBOX serisi ürünler özellikle fabrika, tekstil,

Detaylı

spa equipments masaj havuzu ekipmanları 2015

spa equipments masaj havuzu ekipmanları 2015 2015 Fiyat Listesi- List 308 Blower Blower MBL14 MBL14 Performans Tablosu/Performance Table Çıkış Basıncı/ Outlet Prerssure (mbar) 0 50 100 150 200 250 300 Debi (m 3 /h) 200 180 155 125 90 35 0 TEKNİK

Detaylı

Loft. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tanım. : 160x90. Size/Ebat (cm) : 2.5. Depth/Derinlik (cm) : Min. 94 Max.

Loft. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tanım. : 160x90. Size/Ebat (cm) : 2.5. Depth/Derinlik (cm) : Min. 94 Max. Loft Description Tanım Size/Ebat (cm) Depth/Derinlik (cm) Weight/Ağırlık (kg) Height/Yükseklik (cm) : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) : 160x90 : 2.5 : Min. 94 Max. 119 : 208 1 Plan 2 Section

Detaylı

Darbeli Kırıcılar Impact Crushers

Darbeli Kırıcılar Impact Crushers Darbeli Kırıcılar Impact Crushers TK15-TK16 Serisi Darbeli Kırıcılar TK15-TK16 Series Impact Crushers TK15 ve TK16 darbeli kırıcılar, tesiste sekonder veya tersiyer olarak kullanılabilir özellikte kırıcılardır.

Detaylı

Doğuş dan Yeni Nesil Amfi Sistemi Doğuş s New Generation Amphitheatre System

Doğuş dan Yeni Nesil Amfi Sistemi Doğuş s New Generation Amphitheatre System ı Doğuş dan Yeni Nesil Amfi Sistemi Doğuş s New Generation Amphitheatre System Murat ERCİYAS Endüstriyel Ürün Tasarımcısı İndustrial Designer Doğuş un yeni nesil Amfi Sırası Sistemi Tulip tepeden tırnağa

Detaylı