İşletme Uzaktan Öğretim (e-mba) Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İşletme Uzaktan Öğretim (e-mba) Tezsiz Yüksek Lisans Programı"

Transkript

1 İşletme Uzaktan Öğretim (e-mba) Tezsiz Yüksek Lisans Programı Programın Amacı İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Enstitüsü, eğitim dili İngilizce ve Türkçe olan iki İşletme Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile yükseköğretimde fırsat eşitliğini artırmak; yükseköğrenim fırsatını kaçıran yetişkinlere fırsatlar sunmak ve bilgilerini yenilemek ya da yeni bilgiler edinmek isteyen yetişkinlere olanaklar sağlamayı hedeflemektedir. Eşzamanlı etkileşime dayanan görüntülü uzaktan öğretim sistemimiz ile gerek yurtiçinde veya yurtdışında ikamet eden adaylar için mekân kısıtlarını aşmanın, gerekse gündüz çalışma ihtiyacında olan bireyler için de zaman kısıtlarını ortadan kaldırmanın bir aracı olarak konumlandırılmıştır. Bu amaç doğrultusunda programın hedefleri İş dünyasında önemi gittikçe artan nitelikli insan kaynağı, uzman ve yöneticilerinin yetiştirilmesini sağlamak, İşkolunda verimliliğin arttırılması ve ülke kaynaklarının daha etkin kullanımına katkıda bulunmak, İşletme alanı dışında uzmnlaşmış kişilere İşletmecilik alanında yüksek lisans olanağı sağlamaktır. Program boyunca bütünüyle sanal ortamda görüntülü, sesli ve canlı olarak işlenen derslerle fiziksel sınıflarda olduğu gibi yüksek etkileşim olanağı sunulmaktadır. Yüksek teknolojik altyapı ile sunulan sanal ders oturumlarında: Öğrenciler paylaştıkları ekranlar aracılığıyla öğretim üyesi ve sınıf arkadaşlarıyla etkileşim kurabilmekted, Gerçek zamanlı olarak yorum yapabilir ve soru sorabilmekte, Sınıf içi tartışmalara katılabilimekte ve Ders materyallerini eş zamanlı olarak paylaşarak sınıf içi ders pratiği yapabilir ve konu ile ilgili uygulama becerilerini geliştirebilmektedirler. Teknolojik gelişmelerin hızlandığı, ürün ve hizmetlerin çeşitlendiği, müşterilerin hız, kalite ve fiyat konusunda hataları affetmediği, rekabetin yoğun olarak yaşandığı günümüz işletmecilik çevresi, küreselleşmenin de etkisiyle sürekli değişime uğramakta ve karmaşıklaşmaktadır. Böylesine karmaşık bir çevre, doğal olarak interdisipliner bilgiye sahip, bilgisini uygulamaya geçirebilecek yetenek ve becerilerle donatılmış ve bu şekilde değişime kolaylıkla ayak uydurabilen yöneticilere ihtiyaç duyulmaktadır. Günümüz şirketlerinde rastladığımız pek çok başarı öyküsü, farklı disiplinlerden gelen ve üstün işletmecilik özellikleriyle donatılmış kahramanlara aittir.

2 Program kapsamında İşletme Yönetimi ve Stratejisi, İşlemler Yönetimi, Sayısal Yöntemler, Pazarlama Yönetimi, Muhasebe, Finansman, Yönetim Bilgi Sistemleri, Örgüt Yönetimi gibi alanlarda verilecek derslerle işletmenin temel fonksiyonları itibariyle öğrencilerimizde işletmecilik bakış açısı geliştirilmektedir. Seçmeli derslerle de öğrencinin kendi ilgi alanı doğrultusunda uzmanlaşması olanağı sağlanmaktadır. Fiziksel Ortamda Bulunma Zorunluluğu Sistemde öğrencilerin dönem içerisinde derslerle ilgili olarak kampüse gelme zorunluluğu bulunmamaktadır. Dersler hafta içi akşamları Türkiye saatiyle 20:00'de başlamaktadır. Öğrencilerimizin derslere en az %70 düzeyinde katılmaları zorunludur. Dersler aynı zamanda kayıt edilmekte olup dersi kaçıran öğrenciler arşiv bölümünden dersi tekrar izleyebilmektedirler. Öğrencilerin derslere katılımları ve arşivden dersleri izlemeleri sistemden düzenli olarak takip edilmektedir. YÖK ün ilgili yönetmelikleri gereği öğrencilerimiz yalnızca final sınavlarına kampüste girmek zorundadırlar. Final sınavlarının tarihleri her dönem bitmeden ilan edilmektedir. Final sınavının telafisi de olmadığından öğrencilerimizin bu sınavlara belirtilen tarihlerde katılmaları gerekmektedir. Diploma Programı başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz diğer işletme tezsiz yüksek lisans programlarından alınan diploma ile aynı hak ve yetkilere sahip olacakları İşletme Yüksek Lisans (MBA) diploması almaktadırlar. Programın yapısı Üç yıldan bu yana başarıyla yürüttüğümüz programlarımızı başta mezun ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızdan aldığımız geribildirimleri de değerlendirerek sürekli geliştiriyoruz. Zorunlu derslerimiz bir MBA programının olmazsa olmazları olarak tasarlanırken, çok sayıda seçmeli ders başta inovasyon, yaratıcı düşünce, risk yönetimi, proje yönetimi, yönetim becerileri olmak üzere modern işletmeciliğin gerektirdiği konularla desteklenmiştir. Programdan mezun olabilmek için toplam 30 yerel kredilik ders (90 ECTS kredisi) ve bir dönem projesi alınması gerekmektedir. Yukarıdaki esaslar programın hem Türkçe hem de İngilizce sınıflarında aynı şekilde uygulanmaktadır. Öğrencilerimiz iş planları gereği daha az ders alabilirler, ancak bu durumda mezuniyet süreleri uzayacaktır. YÖK ün 20 Nisan 2016 tarihli Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği öğrencilik süresine radikal kısıtlamalar getirmiştir. Dolayısıyla öğrencilerimizin dönem uzatmaları tavsiye edilmemektedir. Ödemeler her dönem alınması planlanan derslerin kredi ücreti şeklinde yapılmaktadır.

3 Dersler Yerel Kredi 1. Yarıyıl Sayısal Yöntemler 3 Pazarlama 3 Finansal Muhasebe 3 Örgütlerin Dinamikleri Yarıyıl Teknoloji ve İşlemler Yönetimi 3 Uluslararası Pazarlama 3 Finansal Yönetim 3 SEÇMELİ I Yarıyıl Stratejik Yönetim 3 İnsan Kaynakları Yönetimi 3 SEÇMELİ II 3 SEÇMELİ III 3 Dönem Projesi 1 13 SEÇMELİ DERSLER Proje Yönetimi 3 Üretim Planlaması ve Stok Kontrolü 3 Tüketici Davranışları 3 Pazarlama Araştırması 3 Muhasebe Denetimi 3 Örgütsel Davranış 3 Uluslararası Finansal Raporlama ve Analiz 3 Yönetim Bilgi Sistemleri 3 Uluslararası Finansal Piyasalar 3 İşletme Hukuku 3 Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 3 Toplam Kalite Yönetimi 3 Bütünleşik Pazarlama İletişimi 3 Gelişmekte Olan Pazarlarda İş Yapma 3 Mezun olmanın temel şartlarından birisi de Dönem Projesi hazırlamaktır. Her öğrenci kendisine atanan akademik danışmanla birlikte tercihen kendi iş kolu, görevi ile ilgili ve iş yerinde karşılaştığı bir problemi çözmeye yönelik konularda proje hazırlamak durumundadır.

4 Başvuru koşulları Uzaktan İşletme Yüksek Lisans programımız tezsiz olduğundan ALES, GMAT, GRE sınavı koşulu aranmamaktadır. İngilizce programa başvuran adaylarda eğitim dili tümü ile İngilizce olan üniversitelerin mezun olmuşlar ise, mezun oldukları ilk 3 yıl içinde İngilizce Yabancı Dil sınavı belgesi aranmaz. Aksi halde İngilizce dil sınavları ve puanları aşağıdaki gibidir: o ÜDS (Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı): 60 o YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı): 60 o İzmir Ekonomi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Yeterlik Sınavı": 70 Adayların başvuru dosyalarına bir adet niyet mektubu ile en az bir referans mektubu eklemeleri, ayrıca yapılacak mülakat ve/veya değerlendirme sonucunda başarılı olmaları gerekmektedir. Başvuru tarihlerini kaçıranlar Özel Öğrenci statüsü konusunda bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirler. Başvuru evrakları Enstitümüz programlarına başvurular akademik takvimde belirtilen tarihlerde online yapılmaktadır ve aşağıda belirtilen evrakların başvuru sırasında sisteme online olarak yüklenmesi istenmektedir. Kesin kayıtlar sırasında ise belgelerin orjinallerinin ibraz edilmesi istenecektir. Diploma (.pdf /.jpeg) Transkript (.pdf /.jpeg) Vesikalık fotoğraf (.jpeg) Nüfus Cüzdanı (.pdf /.jpeg) Referans Bilgisi (başvuru ekranında bilgi girişi yapılacaktır.) Niyet Mektubu (.doc) İngilizce dil yeterlilik belgesi (İngilizce programa başvuranlar için) (.pdf /.jpeg) Erkek Öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi (Kesin Kayıt esnasında getirilecektir.) Varsa İndirim Belgesi (Kesin Kayıt esnasında getirilecektir.) Program ücretleri ve indirimler İngilizce programa başvuran, dil yeterliliği gösteremeyen adaylar için İngilizce Hazırlık Sınıfı bulunmamaktadır öğretim yılı için programın kredi ücreti KDV dahil 290 TL dir. Program toplam 37 krediden oluşmaktadır. Dolayısıyla programın bu yılın kredi saat ücreti üzerinden hesaplanmış toplam ücreti KDV dahil TL. dir. İlgili programda her dönem alınan derslerin İEÜ kredisi toplanarak ilgili eğitim öğretim yılı için belirlenen kredi/saat fiyatı ile çarpılarak dönem ücreti belirlenir. Dönem ücreti iki eşit taksitte ödenir.

5 Yüksek lisans programlarımızda aile bireyleri, TOBB üyeleri indirimi, İEU mezun indirimi vb. başlıklar altında çeşitli indirimler sunulmaktadır. İndirimlerle ilgili detaylar linkinde verilmiştir. İletişim İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Enstitüsü Yöneticiler için İşletme (Executive MBA) Yüksek Lisans Programı Sakarya Caddesi No: Balçova, İzmir, TÜRKİYE Enstitü Sekreterliği:

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2017-2018 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2017-2018 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2016-2017 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI. Kontenjan Yüksek Lisans. Tezli 15. Tezsiz 40. Tezli 15. Tezsiz 25

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI. Kontenjan Yüksek Lisans. Tezli 15. Tezsiz 40. Tezli 15. Tezsiz 25 SOSYAL BİLİMLERENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA KONTENJANLARI, BAŞVURU KOŞULLARI ve DEĞERLENDİRMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR Lisansüstü Programlara Başvurular : 13

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ***Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı anabilim dalları programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans

Detaylı

BAHAR YARIYILI

BAHAR YARIYILI 2016-2017 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitülerine aşağıda isimleri yazılı anabilim dallarında 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Yüksek Lisans ve

Detaylı

Fizyoloji (Celal Bayar İle Ortak Yüksek Lisans) 2 - - - - - - - Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans Programı 10 - - - - - - -

Fizyoloji (Celal Bayar İle Ortak Yüksek Lisans) 2 - - - - - - - Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans Programı 10 - - - - - - - İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARININ ANABİLİM DALI BAZINDA ALES PUAN ÜRLERİ

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARININ ANABİLİM DALI BAZINDA ALES PUAN ÜRLERİ Not: Başvuru sürecinden sonra her ne sebeple olursa olsun adayın hatası, bilgi eksikliği vb. nedenlerle yapılan yanlış başvurular sonucunda başvuru yapan adayın işlemleri iptal edileceğinden adayın başvuru

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YURT DIŞI KONTENJAN BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ***Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı anabilim dalları programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans

Detaylı

Yabancı Dil YDS veya Eşdeğeri. ALES Puan Türü. Yab. Uyr. Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Alan Dışı 02.02.2016 03.02.3016. Anabilim Dalı

Yabancı Dil YDS veya Eşdeğeri. ALES Puan Türü. Yab. Uyr. Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Alan Dışı 02.02.2016 03.02.3016. Anabilim Dalı İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20152016 EĞİTİMÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C. Uyr. Yab. Uyr.

Detaylı

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU A. GENEL BİLGİ B. 2014-2015 BAŞVURU TAKVİMİ C. TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU

Detaylı

Yüksek Lisans Programları

Yüksek Lisans Programları Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Stratejik İşletme Yönetimi Muhasebe Finans Pazarlama

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ -2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü (Tezli YL, Doktora, Tezsiz YL) ına Öğrenci Alımı (Yatay Geçiş dâhil), Kontenjan, Başvuru Koşulları ve Genel Bilgiler Yüksek

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI -2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu Başvuru ve Kabul Koşulları Ortadoğu

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu DOKTORA PROGRAMLARI Başvuru

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ BAŞVURU VE KAYIT İŞLEMLERİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1-(1) Bu

Detaylı

YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI

YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI YÜKSEK LİSANS - DOKTORA PROGRAMLARI Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü Fen Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM 26 Nisan 2014 Yabancı Dil Sınavı (Yüksek Lisans Başvuruları

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Başvurular, https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu adresinden ONLINE olarak yapılacaktır. Başvuru Adresi Tel: 0242 227 78 57, 0 242 310 19 18 Fax: 0242 227 78 56 GENEL AÇIKLAMALAR 1 İlan kadrosuzdur. 2 Lisansüstü

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ne 20-2011 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında belirtilen sayıda

Detaylı

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ADAYLARININ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ADAYLARININ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ADAYLARININ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL ŞARTLARI Program dili Türkçe ve İngilizce dir. Başvuru İçin İstenen Belgeler: Üniversitelerin lisans ya da yüksek lisans programlarından

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C Uyruklu Yabancı

Detaylı

Başvuru Tarihleri: 04 Ağustos-15 Ağustos 2014 olup, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne bizzat yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 04 Ağustos-15 Ağustos 2014 olup, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne bizzat yapılacaktır. Başvuru Tarihleri: 04 Ağustos-15 Ağustos 2014 olup, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne bizzat yapılacaktır. Sınav Tarihleri: Yabancı Dil Sınavı : 25 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 10.00 Bilim Sınavı ve Mülakat

Detaylı

SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ. İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programı nın amacı; sektörde yönetici konumunda

SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ. İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programı nın amacı; sektörde yönetici konumunda SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programı nın amacı; sektörde yönetici konumunda faaliyet gösteren profesyonellere

Detaylı

Sınav Tarihi ve Saati 28.06.2016

Sınav Tarihi ve Saati 28.06.2016 İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI Yabancı ALES Sınav Tarihi ve Saati T.C. Yab.

Detaylı

Sınavlar Konuralp Yerleşkesi Merkezi Dersliklerde yapılacaktır.

Sınavlar Konuralp Yerleşkesi Merkezi Dersliklerde yapılacaktır. T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim bahar yarıyılında

Detaylı

Klinik Psikoloji Modülü 10 20 20

Klinik Psikoloji Modülü 10 20 20 2016-2017 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

Yüksek Lisans Programları

Yüksek Lisans Programları Yüksek Lisans Programları Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Anabilim Dalı (MBA) İşletme Yönetimi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Finans Pazarlama İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim Yönetim

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü

Detaylı

BAŞVURU KOŞULLARI VE İŞLEMLERİ

BAŞVURU KOŞULLARI VE İŞLEMLERİ 2014-2015 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN ÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezsiz/Tezli

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı)

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI (Eğitim Programları ve Öğretimi Yüksek Lisans Programı) SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN ENSTİTÜMÜZ TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI İLE ARANILACAK ŞARTLAR Lisansüstü Programlara Başvurular

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI Program Ortadoğu Çalışmaları Doktora Özel Hukuk Doktora Yönetim ve Organizasyo n Doktora -2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU

Detaylı

ALES Türü ve Puanı. Yabancı Dil. İstenen Belgeler. YDS veya Eşdeğer Yabancı Dil Sınava girmiş olmak.

ALES Türü ve Puanı. Yabancı Dil. İstenen Belgeler. YDS veya Eşdeğer Yabancı Dil Sınava girmiş olmak. İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı için aşağıda belirtilen Ana Bilim Dallarına karşılarında belirtilen sayıda

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI -19 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program T.C. Uyruklu Kontenjan Yabancı Uyruklu Başvuru ve Kabul Koşulları DOKTORA

Detaylı

Başvuru Koşulları. Öğretim Süresi ve Programın Tamamlanması

Başvuru Koşulları. Öğretim Süresi ve Programın Tamamlanması Fırat Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Ana Bilim Dalı Eğitim Teknolojisi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Uzaktan Öğretim Programı Hakkında Program

Detaylı

ÖNEMLİ UYARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJANLARI UYRUKLU ANABİLİM/ANASANAT DALI-BİLİM DALI

ÖNEMLİ UYARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJANLARI UYRUKLU ANABİLİM/ANASANAT DALI-BİLİM DALI ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ SOSYALBİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJANLARI

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına YURT DIŞINDAN

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2-4 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 5 2.1 Ana Bilim

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Lisansüstü Başvuru Tarihi LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARLA İLGİLİ BİLGİLER VE İSTENEN BELGELER TABLONUN DEVAMINDA YER ALMAKTADIR. BAŞVURU TAKVİMİ Giriş Sınavı Tarihi 1415 Ağustos 2017 Giriş Sınavı Sonuçlarının

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans

Detaylı

BAŞVURU KLAVUZU. YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

BAŞVURU KLAVUZU. YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI BAŞVURU KLAVUZU A- ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI a.1 - İşletme Anabilim Dalı a.2 - İletişim Tasarımı ve Bilişim Teknolojileri Anabilim Dalı a.3 - Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı a.4 - İç Mimarlık

Detaylı

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora)

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. (3) Matematik yüksek lisans derecesine sahip olan adaylar başvurabilir.

ÖZEL ŞARTLAR. (3) Matematik yüksek lisans derecesine sahip olan adaylar başvurabilir. ÖZEL ŞARTLAR (1) Fizik lisans derecesine sahip olan adaylar (2) Matematik lisans derecesine sahip olan adaylar (3) Matematik yüksek lisans derecesine sahip olan adaylar (4) Moleküler Biyoloji ve Genetik

Detaylı

İLAN SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Anasanat Dallarına 2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı İçin Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik

Detaylı

ABÜ KAMU HUKUKU (TEZLİ-TÜRKÇE)

ABÜ KAMU HUKUKU (TEZLİ-TÜRKÇE) ABÜ KAMU HUKUKU (TEZLİ-TÜRKÇE) Hukuk uygulamasının içinde yüksek lisans ve doktora derecesine sahip çok az hukukçu vardır. Avukat, hâkim ve savcıların tez yazarak yüksek lisans derecesi alması ve ardından

Detaylı

YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA BAŞVURU VE KABUL SÜRECİ

YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA BAŞVURU VE KABUL SÜRECİ Baş YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA BAŞVURU VE KABUL SÜRECİ KONTENJAN İLAN SÜRECİ Akademik Takvime uygun olarak, Anabilim Dalları tarafından Enstitüye iletilen kontenjan istekleri, Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 2.1 Biyoteknoloji

Detaylı

Doktora. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) Başvuru Alanları. Yabancı Uyruklu. T.C Uyruklu.

Doktora. Yatay Geçiş (Y. Lisans) T.C Uyruklu T.C Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) Başvuru Alanları. Yabancı Uyruklu. T.C Uyruklu. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Tezsiz Yüksek Lisans Anabilim

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 2.1 Biyoteknoloji

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA VE YATAY GEÇİŞLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA VE YATAY GEÇİŞLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR T.C. GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA VE YATAY GEÇİŞLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU TARİHİ VE ADRESİ

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU TARİHİ VE ADRESİ İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne bağlı lisansüstü programlara, 20182019 EğitimÖğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen sayıda ve şartlarda

Detaylı

T.C Uyruklu Başvuru Koşulları. Yatay Geçiş DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak.

T.C Uyruklu Başvuru Koşulları. Yatay Geçiş DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C Uyruklu

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, / ) PROGRAM İLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 04-08 Ocak 2016 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI

2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ASIL ÖĞRENCİ KABULÜNDE GEREKLİ LİSANS VE YÜKSEK LİSANS MEZUNİYET ALANLARI ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ PROGRAM ADI KONTENJAN MEZUNİYET ALANI

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş (11.01.2018 tarihli, 85 sayılı Senato toplantısının 6 nolu karar ekidir.) EK: 5 20172018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI (EK İLAN) Anabilim Dalı T.C

Detaylı

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ ) PROGRAM İLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 06-10 Temmuz 2015 tarihleri arasında

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU TARİHİ VE ADRESİ

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU TARİHİ VE ADRESİ İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitüsü Müdürlüğüne bağlı lisansüstü programlara, 20182019 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılı için aşağıda belirtilen sayıda ve şartlarda kadrosuz

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2-4 2, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik için Başvuru Şartları ve Özel

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2016 2017 EğitimÖğretim yılı Güz

Detaylı

T.C. DALI-BİLİM DALI. Disiplinlerarası Böl.Araş. (Balkan Araştırmaları)

T.C. DALI-BİLİM DALI. Disiplinlerarası Böl.Araş. (Balkan Araştırmaları) ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJANLARI

Detaylı

Anabilim Dalı Programı Kontenjan Aranan Şartlar

Anabilim Dalı Programı Kontenjan Aranan Şartlar İşletme Doktora İşletme İşletme Doktora 1 İşletme bölümü mezunları İşletme Doktora Başvuru Şartları a. Başvuru Formu (Türkçe ve İngilizce) b. Doktora programına başvuru yapabilmek için adayların başvuru

Detaylı

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2017-2018 Akademik Yılı Bahar yarıyılında, KTO Karatay Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

Başvuru Tarihleri 02 Ocak Ocak Ocak Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak Ocak 2017

Başvuru Tarihleri 02 Ocak Ocak Ocak Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak Ocak 2017 TAKVİM Doktora / Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Tarihleri 02 Ocak 2017 08 Ocak 2017 Mülakat veya Yazılıya Alınacak Aday Listesinin İlanı 13 Ocak 2017 Mülakat veya Yazılı Sınav Tarihleri 16 Ocak 2017 19 Ocak

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı için Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Tezli/Tezsiz

Detaylı

T.C. GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

T.C. GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN T.C. GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDAKİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA SINAVLA VE YATAY GEÇİŞLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR

Detaylı

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI 2018 2019 AKADEMİK YILI EXECUTIVE MBA PROGRAMI Modüler bir yapıya ve zengin bir içeriğe sahip olup, 8 haftalık (toplamda 15 ay süren) altı modülden oluşan programımız, farklı sektörlerden genellikle 8

Detaylı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü, Lisansüstü Programlarına 2014-2015 öğretim yılı güz yarıyılında, Galatasaray Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü

Detaylı

Yüksek Lisans ve Doktora Programları

Yüksek Lisans ve Doktora Programları Yüksek Lisans ve Doktora Programları dogus.edu.tr Yüksek Lisans Programları SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Finansal İktisat Yüksek Lisans Programı (Tezli/Tezsiz) İletişim Bilimleri

Detaylı

DOKTORA BAŞVURU, KAYIT VE SINAV TARİHLERİ

DOKTORA BAŞVURU, KAYIT VE SINAV TARİHLERİ İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI Yabancı ALES T.C. Yab. Yatay Alan Dil Program

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUSU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ YURT DIŞINDAN LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BAŞVURUSU VE KAYIT KABUL YÖNERGESİ T. C. 206-207 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI ÖĞRENCİ BAŞVURU KOŞULLARI 206-207 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına YURT

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı için Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Yüksek Lisans

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2 2, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik için Başvuru Şartları ve Özel

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. DOKTORA PROGRAMLARI

2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. DOKTORA PROGRAMLARI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. BAŞVURU TARİHLERİ Başvuruların kabulü, 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Başvurular, https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu adresinden ONLINE olarak yapılacaktır. Başvuru Adresi Tel: 0242 227 78 57, 0 242 310 19 18 Fax: 0242 227 78 56 GENEL AÇIKLAMALAR 1 İlan kadrosuzdur. 2 Lisansüstü

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı için Anabilim Dallarına aşağıda belirtilen sayıda Tezli/Tezsiz

Detaylı

Yatay Geçiş. Yab. Uyr. Alan Dışı. 15 - Herhangi bir Lisans programı mezunu olmak. 45-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. Yab. Uyr. Alan Dışı. 15 - Herhangi bir Lisans programı mezunu olmak. 45-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün ekli listede belirtilen anabilim dallarına 2008-2009 eğitim-öğretim yılı ikinci (bahar) yarıyılında Lisansüstü

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU TARİHİ VE ADRESİ

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU TARİHİ VE ADRESİ İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitüsü Müdürlüğüne bağlı lisansüstü programlara, 20172018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen sayıda ve şartlarda kadrosuz yüksek

Detaylı

Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül Online başvuru yapılacaktır. Başvuru Yeri.

Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül Online başvuru yapılacaktır. Başvuru Yeri. T.C AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI VE ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Başvuru Tarihi 20 Ağustos 03 Eylül 2018 Başvuru

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Lisansüstü Programlarımıza 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Programlara başvuru ve kabul şartları ile ilgili detay

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2016-2017 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2016-2017 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI PROGRAM KONTENJAN BAŞVURU KOŞULLARI VE AÇIKLAMALAR Sınıf Öğretmenliği

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Programına aşağıda belirtilen Anabilim dallarında 2015 2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında

Detaylı

ALES, Transkript Notu, Mesleki Bilgi Değerlendirme ve Mülakat sonrasında yapılan hesaplamada puan barajı

ALES, Transkript Notu, Mesleki Bilgi Değerlendirme ve Mülakat sonrasında yapılan hesaplamada puan barajı MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2015- Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Maliye Bakanlığı ile Marmara Üniversitesi Arasında Düzenlenen Lisansüstü Öğretim,Araştırma ve Hizmet İçi Eğitim İş Birliği Lisansüstü

Detaylı

DOKTORA TEZSİZ YÜKSEK LİSANS TEZLİ YÜKSEK LİSANS. DOKTOR A/ (Yüksek. (Lisansa. Lisansa. Dayalı) Dayalı) Yabancı Uyruklu T.C.

DOKTORA TEZSİZ YÜKSEK LİSANS TEZLİ YÜKSEK LİSANS. DOKTOR A/ (Yüksek. (Lisansa. Lisansa. Dayalı) Dayalı) Yabancı Uyruklu T.C. lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARI YILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ PROGRAMLARINA EK KONTENJANLA ÖĞRENCİ ALIMI

Detaylı

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU ŞARTLARI 1. ALES (Fen Bilimleri

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ İçindekiler BAŞVURU TARİHLERİ Tezli Yüksek Lisans Programlarına Başvuru, Sınav ve Kayıt Tarihleri Tezsiz

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENLANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI (2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI)

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENLANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI (2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI) ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENLANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI (2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI) Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Bahar

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI ve PROGRAM KONTENJANLARI

LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI ve PROGRAM KONTENJANLARI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (BAHAR YARIYILI) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KOŞULLARI ve PROGRAM KONTENJANLARI Sevgili Adaylar, 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ Başvuru ve Ön Kayıt : 04-08 Haziran 2018 Adaylar ön kayıt için istenilen belgeleri Enstitümüze (09:00-12:00 ile 13:00-16:00 saatleri arasında)

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI DOKTORA PROGRAMLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE AÇILACAK YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Program Kontenjan Yabancı Uyruklu Kontenjan Başvuru ve Kabul Koşulları DOKTORA

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 08-09 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C. Uyr. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. 15-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. 30-4 yıllık Lisans / Yüksekokul mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı T.C.

Detaylı

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI Yüksek Lisans ve Doktora GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI 10 EYLÜL 2018 de BAŞLIYOR Y Ü K S E K L İ S A N S V E D O K T O R A P R O G R A M L A R I YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI SOSYAL

Detaylı