Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 12-18 YAŞ YURT"

Transkript

1

2 kanada Kanada, Amerika kıtasının en kuzeyinde yer almaktadır ve 10 eyalet ile 3 bölgeden oluşmaktadır. Anayasal Monarşi ile yönetilen ülkenin başkenti Ottawa dır. İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki adet ana dil bulunmaktadır. Ülkenin büyük bir bölümü İngilizce konuşurken özellikle Quebec eyaletinde ana dil Fransızcadır. Ülke ekonomisi doğal kaynaklara dayanmaktadır. 34 milyonluk bir nüfusa sahip Kanada ekonomisi ABD nin 10 da 1 i kadardır. Buna ragmen Vancouver ve Toronto şehirleri birçok kez Dünyanın en yaşanılabilir şehirleri seçilmişlerdir.

3 Bronte College // MISSISSAUGA GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız Toronto ya yakın konumda bulunan Mississauga bölgesindeki Bronte College da düzenlenmektedir. Bronte College, kış aylarında Kanada lı ve Uluslararası öğrencilere yatılı lise eğitimi veren köklü bir kurumdur. Bu sebeple büyük bir kampüse sahiptir yılından bu yana okulda yaz okulu programları düzenlenmektedir. Öğrenciler sadece İngilizce kursları ve gezilerin olduğu programın yanısıra, Matematik ve Fen Bilimleri, İngilizce ve gezilerin olduğu akademik bir yaz okulu programı da seçebilirler. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 20 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Ontario Science Centre, Ottawa, Toronto Raptors basketbol maçı gezisi, CN Tower, Niagara Şelaleleri. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 9-17 YAŞ YURT Yaz okulu programımız Kanada nın çift dilli eyaleti Quebec in Montreal şehrindeki Collége Jean de Brébeuf kampüsünde düzenlenmektedir. Okulda hem İngilizce hem de Fransızca programlar sunulmaktadır. Okul 1928 yılından bu yana eğitim vermektedir. Montreal şehir merkezine 10 dk.lık mesafededir. Kampüste modern ekipmanlarla donatılmış derslikler, öğrenci kafeteryası, fitness salonu, tenis kortları, oyun sahaları, dil ve internet laboratuarı ile tiyatro salonu bulunmaktadır. Okula Ulaşım: Montreal Pierre Elliott Trudeau International Havaalanı 15 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce veya Fransızca dersleri + Öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde banyo ve tuvalet, Örnek Geziler: Brébeuf, Montreal, Granby Hayvanat Bahçesi, Acro-Nature Adventure, La Ronde Amusement Park, Sautes Moutons, Waterslides Park. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE Program, Kanada nın çift dilli şehri Montreal da bulunan Dawson College kampüsünde düzenlenmektedir. Öğrenciler İngilizce veya Fransızca kurslar alabilmektedir. Bu sebeple her yıl yüzlerce öğrenci tarafından tercih edilen bir programdır. Konaklamalar okul tarafından seçilen seçkin aileler de sağlanır. Her gün sabah ve akşam olmak üzere okula ücretsiz servis bulunur. Böylelikle öğrenciler kolaylıkla ulaşımlarını halledebilirler. Okul Montreal şehir merkezinde bulunmaktadır. Öğrenciler bu sayede bu güzel şehri keşfedebilme şansına sahip olurlar. Okula Ulaşım: Montreal Pierre Elliott Trudeau International Havaalanı 18 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce veya Fransızca dersleri + Öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri Aile Yanı Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı banyo ve tuvalet, Örnek Geziler: Montreal şehir turları, St. Joseph s Oratory, Redpath Museum & Scavenger Hunt, Old Montreal, Amusement Park, McCord Museum, Ecomuseum, Toronto.

4 McGill University // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 8-17 YAŞ YURT Yaz okulu programımız, Montreal de bulunan dünyaca ünlü McGill Üniversitesi kampüsünde düzenlenmektedir. Üniversite şehir merkezinde 1821 yılında kurulmuştur. Kanada nın en eski eğitim kurumlarından birisidir. Kampüsün olduğu bölge Mont Royal olarak adlandırılmaktadır. Öğrenciler yürüyerek Montreal ın bir çok önemli bölgesine ulaşabilirler. Montreal hem İngilizce hem de Fransızca nın resmi olarak kullanıldığı çift dilli bir şehirdir. Bur sebeple McGill University de öğrenciler İngilizce veya Fransızca kurslara katılabilirler. Okula Ulaşım: Montreal Pierre Elliott Trudeau International Havaalanı 20 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce veya Fransızca dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Montreal, Insecterium, Arkeoloji Müzesi, Biodome, Olympic Park, Science Centre, Ile Notre-Dame, Aquadome, Biosphere Montreal, Ottawa, Parliament and Museum of Civilization, Quebec City, Montmorency Falls, La Ronde Amusement Park. Sprachcaffe Montreal // MONTREAL GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Programımız, Kanada nın en büyük 2. Şehri olan Montreal daki Sprachcaffe Montreal okulunda düzenlenmektedir. Okul konum olarak Crescent ve Sherbrooke Caddelerinin köşesinde bulunur. Öğrencilerin ve turistlerin yoğun olarak bulunduğu caddede birçok alışveriş merkezi, kafeterya ve restoran bulunmaktadır. Montreal hem İngilizcenin hem de Fransızcanın ortak olarak konuşulduğu çift dilli bir Kanada şehridir. Öğrenciler Montreal şehir merkezinde unutamayacakları bir yaz tatili geçirirler ve İngilizcelerini geliştirme fırsatı bulurlar. Okula Ulaşım: Montreal Pierre Elliott Trudeau International Havaalanı 29 km. (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Island Parks, Mount Royal, Old Montreal, Montreal, Art Gallery. Günümüzde tamamen formaliteden ibaret olsa da ülke, Kraliçe 2. Elizabeth e bağlıdır. Elizabeth ülkede Kanada Kraliçesi olarak anılmaktadır.

5 Kanada nın günümüzdeki en önemli figürlerinden biri olan Justin Bieber, 1 Mart 1994 tarihinde Stratford, Ontario da dünyaya gelmiştir Chestnut Campus GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Yaz okulu programımız Kanada nın en büyük ve tanınan şehri Toronto şehir merkezinde bulunan 89 Chestnut Campus de düzenlenmektedir. Okul, kış aylarında lise olarak eğitim vermektedir. Yaz aylarında ise dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen yüzlerce öğrenci yaz okulu programlarına katılır. Şehir merkezinde olmasından dolayı öğrenciler Toronto şehrini yaşama fırsatı elde ederler. Toronto ve diğer şehirlere yapılan gezilerle de program desteklenmektedir. Yurtlar kampüs içerisinde bulunurken, aile yanında kalacak öğrencilerin aileleri okul tarafından özenle seçilmektedir. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 30 km (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + Öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde banyo ve tuvalet, Aile Yanı Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı banyo ve tuvalet, Centennial College GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız, Toronto da bulunan Centennial College kampüsünde düzenlenmektedir. Centennial College Toronto nun en eski ve köklü kolejlerinden biridir yılından bu yana eğitim vermektedir. Kolej aynı zamanda lisans ve diploma programları da sunmaktadır. Her yıl ortalama 200 öğrenci yaz okulu programlarına katılmak üzere koleje gelmektedir. Tüm öğrenciler, kampüste bulunan imkanlardan ve aktivitelerden yararlanabilmektedir. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 35 km ( Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Niagara Şelaleleri, Algonquin Park, Toronto Hayvanat Bahçesi, CN Tower, Art Gallery of Ontario, Casa Loma Castle, Royal Ontario Museum, High Park, Younge Street. Örnek Geziler: Ontario Science Centre, Yorkdale Mall, Centre Island, Hard Rock Cafe, St. Lawrance Market, Royal Ontario Museum, Niagara Şelaleleri, Toronto Zoo, Casa Loma, Pickle Barrel, University of Toronto, CN Tower, Art Gallery of Ontario, Queens Park.

6 ILAC Toronto GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Programımız, Toronto Younge Street te bulunan ILAC Toronto okulunda düzenlenmektedir. Programa her yıl ortalama 200 uluslar arası öğrenci katılım göstermektedir. ILAC kampüsü Toronto nun ve dünyanın en uzun caddesi olan Younge Street te bulunmaktadır. University of Toronto kampüsü ve birçok alışveriş merkezi, restoran ile kafeterya ILAC okuluna yürüyüş mesafesindedir. Okul binası içerisinde 80 adet modern ekipmanlarla donatılmış sınıf ve 100 ün üzerinde bilgisayarın olduğu multimedya merkezi bulunur. Şehir merkezinde yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler için idealdir. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 25 km. (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Niagara Şelaleleri, African Lion Safari, Wonderland, Algonquin Park, Toronto Hayvanat Bahçesi, CN Tower, Art Gallery of Ontario, Casa Loma Castle, Royal Ontario Museum, High Park. LSI Toronto GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Kanada nın en büyük ve en önemli şehri Toronto daki yaz okulu programımız, şehrin merkezinde bulunan LSI Toronto okulunda düzenlenmektedir. Okul Rosedale bölgesinde bulunur. Geniş yolları alışveriş merkezleri ve kafeteryaları ile bölge, Toronto nun en canlı ve hareketli bölgelerinden birisidir. Şehir merkezinde canlı bir bölgede yaz okulu programına katılmak isteyen öğrenciler için idealdir. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 25 km. (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Toronto, CN Tower, Niagara Şelaleleri, Toronto Hayvanat Bahçesi, Much Music Television, Royal Ontario Museum, Wonderland, Centre Island, Science Centre. Seneca College GRUP YAŞ YURT Programımız, Kanada nın öğrenci popülasyonu açısından en büyük okulu olan Seneca College bünyesinde düzenlenmektedir. Seneca College ortalama öğrenciye aynı anda eğitim verebilmektedir. Ayrıca akademik başarı açısından da Kanada nın en önde gelen eğitim kurumlarından birisidir. Toronto şehir merkezinde bulunan kolej kampüsünde modern dersliklerin yanısıra, futbol sahaları, voleybol sahaları, tenis kortları, yüzme havuzu ve atletizm pistleri bulunur. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 30 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, oda içerisinde tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Toronto, Ottawa, Niagara Şelaleleri.

7 Sprachcaffe Toronto GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE / YURT Programımız, Toronto Younge Street te bulunan Sprachcaffe Toronto okulunda düzenlenmektedir. CN Tower, Toronto Limanı ve Old Town gibi Toronto nun simgelerine yakın konumda bulunan Sprachcaffe okulunda öğrenciler şehrin keyfini çıkarmaktadır. Özellikle 14 yaş ve üzeri için düzenlenen programa katılan öğrenciler okulun tüm imkanlarından yararlanabilmektedir. Dil eğitim programlarının yanısıra öğrenciler şehirdeki öğleden sonra ve hafta sonu aktivitelerine katılarak İngilizcelerini geliştirebilme fırsatı bulurlar. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 29 km (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: Çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Lake Ontario, Toronto Hayvanat Bahçesi, Art Gallery of Ontario, Fort York, CN Tower, Niagara Şelaleleri. St. Vladimir Institute GRUP / BİREYSEL 8-17 YAŞ AİLE / YURT Programımız Kanada nın Toronto şehrindeki St Vladimir Institute kampüsünde düzenlenmektedir. Enstitü, University of Toronto binaları tarafından çevrelenmiş bir kampüste eğitim vermektedir. Okul konum olarak Spadina Avenue dedir. Şehir merkezinde eğitim almak isteyen öğrenciler için idealdir. Okulda öğrencilerin kullanımına açık kafeterya, bilgisayar ve internet laboratuarı ile kütüphane de bulunmaktadır. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 28 km. (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Yurt Konaklama: Paylaşımlı odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Eaton Centre, Lake Ontario, Ontario Science Centre, Wonderland, Casa Loma, CN Tower, Royal Ontario Museum, Toronto Hayvanat Bahçesi, Niagara Şelaleleri, Chinatown, Kensington, Centre Island, Wasaga Beach. St. Andrew s College GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulu programımız Kanada nın en önemli şehri Toronto daki St. Andrew s College kampüsünde düzenlenmektedir. St Andrew s 100 yılı aşkın süredir eğitim veren bir kurumdur. 100 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuş eşsiz bir kampüse sahiptir. Kampüs içerisinde fitness merkezi, açık yüzme havuzu, açık-kapalı spor salonları ve tiyatro salonu bulunur. Toronto şehir merkezine okul kampüsünden kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 53 km. (Ortalama 1 saat) Eğitim: Haftada 20 saat İngilizce dersleri + öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Toronto şehir turu, Niagara Şelaleleri, Canada Wonderland, CN Tower, Royal Ontario Museum, Toronto Hayvanat Bahçesi, Toronto Island, Yorkville, Eaton Centre.

8 Horseshoe, American Falls ve Bridal Veils Fall adlarında 3 adet şelaleden oluşan Niagara Şelaleleri ABD ve Kanada sınırında bulunmaktadır. University of Toronto St. Michael s College GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Programımız, dünyaca ünlün University of Toronto nun St. Michael s College kampüsünde düzenlenmektedir. Toronto şehir merkezinde bulunan kampüste eğitim alan öğrenciler şehirdeki tüm önemli bölgere kolaylıkla ulaşabilmektedir. Öğrencilerin tüm konaklama, yemek ve İngilizce dersleri aynı kampüs içerisinde organize edilmektedir. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 30 km. (Ortalama yarım saat) Eğitim: Haftada 15 saat İngilizce dersleri + Öğleden sonra ve hafta sonu aktiviteleri. Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı banyo ve tuvalet, Örnek Geziler: Niagara Şelaleleri, Wonderland, Toronto şehir turları, Canadiana, Wasaga Beach, CN Tower, Lake Ontario, Ontario Science Centre, Royal Ontario Museum, Harbour Front. University of Toronto Victoria College GRUP / BİREYSEL 8-17 YAŞ YURT Programımız, Toronto şehir merkezinde bulunan University of Toronto kampüsündeki Victoria College da düzenlenmektedir. Bölgede yeşillikler içerisinde bir çok park ve bahçe bulunur. Kampüs, metro istasyonuna yakın konumda ve popüler Yorkville bölgesine yürüyüş mesafesindedir. Queens Park ve birçok Toronto nun simgesi olmuş yapıya üniversite kampüsünden kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Dünyaca ünlü University of Toronto da yaz okulu programına katılarak öğrenciler yaşamları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşarlar. Dünyanın en güvenli şehirlerinden biri olan Toronto, yaşı küçük olan öğrenciler için de oldukça uygundur. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 27 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: 2-3 kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, günde Örnek Geziler: Toronto şehir gezileri, CN Tower, Royal Ontario Museum, Toronto Islands, Ontario Science Center, Fort York, Niagara Şelaleleri, Paramount Canada s Wonderland, Toronto Hayvanat Bahçesi, Ontario Place, China Town, St Lawrance Market.

9 York University GRUP / BİREYSEL 7-13 YAŞ YURT Yaz okulu programımız Toronto daki York Üniversitesi nin Glendon Kampüsü nde düzenlenmektedir. Kampüs, Toronto nun Bayview ve Lawrance bölgelerinde bulunmaktadır. Öğrenciler kampüsün tüm olanaklarından yararlanabilmektedir. Kampüs içerisinde bilgisayar-internet laboratuarı, öğrenci kafeteryası ve kütüphaneler bulunur. Toronto şehri ve York Üniversitesi kampüsü özellikle küçük yaştaki öğrenciler için oldukça güvenli ve doğru bir tercihtir. Okula Ulaşım: Toronto Pearson International Havaalanı 27 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Eaton Centre, Dundas Square, Hayvanat Bahçesi, CN Tower, City Hall, Ontario Museum, Toronto Island, Niagara Şelaleleri, Science Centre, Toronto Royal Museum, Wonderland, The Native Centre. EC Vancouver // VANCOUVER GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE Programımız, Kanada nın ikinci büyük şehri Vancouver şehir merkezinde bulunan eşsiz EC okulunda düzenlenmektedir. Okul 2012 yılında büyük bi yenilik geçirerek şu anki modern görüntüsüne kavuşmuştur. Yalnızca aile yanı konaklama imkanı sunulan okulda, aileler özenle seçilir. Öğrenciler kaldıkları ailelerden ortalama 40 dk içerisinde okula ulaşabilmektedir. Öğrenciler, İngilizce derslerinin yanısıra yapılan gezilerle Vancouver şehrini ve diğer şehirleri görebilme fırsatına erişirler. Okula Ulaşım: Vancouver International Havaalanı 14 km. (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Vancouver şehir turları, Queen Elizabeth Park, Seawall Cycling in Stanley Park, Granville Island, Whistler, Museum of Anthropology, Kitsiland Beach, Capilano Bridge, Vancouver Aquarium. Vancouver kenti, Kanada nın British Columbia eyaletinde bulunmaktadır. Şehrin %37 sini göçmenler oluşturmaktadır. 2,5 milyon civarında bir nüfusa sahiptir.

10 ILAC Vancouver // VANCOUVER GRUP / BİREYSEL YAŞ AİLE Programımız, Kanada nın en önemli şehirlerinden Vancouver daki, Main Transportation Station yakınlarında yer alan ILAC Vancouver okulunda düzenlenmektedir. Okulumuz, Simon Fraser University, British Columbia Institute of Technology ve ünlü Seawall gibi Vancouver ın simgelerine yakın konumda bulunmaktadır. ILAC Vancouver içerisinde 68 adet modern ekipmanlarla donatılmış derslik ve 88 bilgisayardan oluşan bir multimedya merkezi bulunmaktadır. Vancouver şehir merkezinde yaz okulu programlarına katılmak isteyen öğrenciler için idealdir. Okula Ulaşım: Vancouver International Havaalanı 14 km. (Ortalama yarım saat) Aile Yanı Konaklama: Tek kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Whistler Tour, Whale Watching, Bowen Island, Victoria, Playland Amusement Park, Grouse Mountain, Vancouver Aquarium, Lookout Tower, Chinatown, Pitch & Putt, Lynn Canyon, Rice Lake, Kitsilano Beach, Granville Island, Stanley Park, Queen Elizabeth Park, Lighthouse Park. University of British Columbia // VANCOUVER GRUP / BİREYSEL YAŞ YURT Yaz okulu programımız Kanada nın en batısında bulunan Vancouver şehrindeki dünyaca ünlü University of British Columbia kampüsünde düzenlenmektedir. Üniversite 1908 yılından bu yana eğitim vermektedir. Pasifik Okyanusu kıyıları üniversite kampüsüne yürüyüş mesafesindedir. Öğrenciler 45 dk.lık bir yolculukla Vancouver şehir merkezine ulaşabilmektedir. UBC kampüsündeki tüm imkanlar öğrencilerin kullanımına açıktır. İklim açısından Kanada nın en ılıman bölgelerinden biri olan Vancouver da eğitim almak isteyen öğrenciler için idealdir. Kampüs içerisinde yüzme havuzları, kapalı ve açık spor salonları ile sinema salonu bulunmaktadır. Okula Ulaşım: Vancouver International Havaalanı 16 km. (Ortalama yarım saat) Yurt Konaklama: Tek veya çift kişilik odalarda konaklama, paylaşımlı tuvalet ve banyo, Örnek Geziler: Playland Amusement Park, Science World, Splashdown Water Park, Stanley Park, Vancouver Aquarium, Grouse Mountain, Capilano Suspension Bridge.

malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir.

malta Başkent Valletta adını ünlü şövalye Jean Parisot De La Vallette den almıştır. Ülke 1964 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir. malta Sicilya nın güneyinde bulunan Orta Akdeniz ülkesi Malta 3 büyük, 2 küçük adadan oluşmaktadır. En önemli adaları Malta, Gozo ve Comino dur. Tarih boyunca Fenikeliler, Kartacalılar, Romalılar, Normanlar,

Detaylı

5 HAFTALIK PROGRAM 8 HAFTALIK PROGRAM. Fiyata Dahil olanlar. Aile yanında konaklama ile 6.000 US $ Yurtta konaklama ile 6.500 US $

5 HAFTALIK PROGRAM 8 HAFTALIK PROGRAM. Fiyata Dahil olanlar. Aile yanında konaklama ile 6.000 US $ Yurtta konaklama ile 6.500 US $ Öğrencilerimiz Kanada da yılın 12 ayı açık olan profesyonel İngilizce eğitim kurumlarında eğitim alacaktır. Genel anlamdaki yaz okulları ile arasındaki en büyük farklar; Bütün sene boyunca açık olan okullarda

Detaylı

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık 35 000 000

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık 35 000 000 Kanada da Eğitim Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir Nüfusu yaklaşık 35 000 000 Jacques Cartier Jacques Cartier 1535 yılında ilk defa Montreal ayak basan Fransız Kaptan Kanada kelimesi Iroquois dilindeki

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

YAZ OKULU PROGRAMLARI

YAZ OKULU PROGRAMLARI 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI Farklı Renkleri Hisset İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı Sevgili

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

KANADA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ TORONTO - NIAGARA OTTAWA MONTREAL QUEBEC ( 14 21 AĞUSTOS 2013 ) - 8 GÜN 7 GECE

KANADA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ TORONTO - NIAGARA OTTAWA MONTREAL QUEBEC ( 14 21 AĞUSTOS 2013 ) - 8 GÜN 7 GECE KANADA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ TORONTO - NIAGARA OTTAWA MONTREAL QUEBEC ( 14 21 AĞUSTOS 2013 ) - 8 GÜN 7 GECE 1. GÜN: 14 AĞUSTOS 2013 ÇARŞAMBA İSTANBUL TORONTO Saat 10:30 da İstanbul - Atatürk Havalimanı

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

Konaklama. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (CAD) Kayıt. Ücreti Ücreti. 4 8 12 24 36 Aile Yurt

Konaklama. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (CAD) Kayıt. Ücreti Ücreti. 4 8 12 24 36 Aile Yurt Genel İngilizce 20 Ders 1340 2680 4020 8040 12060 150 220-180 - 85 - Genel İngilizce 30 Ders 1540 3080 4620 9240 13860 Calgary Haflifax Genel İngilizce 27 Saat 1416 2832 4068 7896 11844 150 220 80 187-100

Detaylı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 Bilgi ve Kayıt İçin Aşağıdaki İletişim Bilgileri Üzerinden Hazal Aslı ALİMOĞLU ile irtibat kurunuz hazal@abacusyed.com

Detaylı

Tarih Fransız koloniciler, Nova Scotia da Avrupalıların ilk yerleşim birimini kurdu Hudson s Bay Company kuruldu.

Tarih Fransız koloniciler, Nova Scotia da Avrupalıların ilk yerleşim birimini kurdu Hudson s Bay Company kuruldu. Konumu Kanada, Kuzey Amerika kıtasının en kuzeyinde bulunan ülkedir. Batıda Büyük Okyanus, doğuda Atlantik Okyanusu arasında kalır. Kuzeyda Arktik Denizi, güneyde Amerika Birleşik Devletleri arasında kalır.

Detaylı

Toronto GÜNLÜK İngilizce Dil Kamp programının içeriği

Toronto GÜNLÜK İngilizce Dil Kamp programının içeriği Toronto GÜNLÜK İngilizce Dil Kamp programının içeriği Kamp koşulları Etkinlikler İki Haftalık Program ESL Programı Veliler için Toronto Uçuş, Sağlık Diğer bilgiler TORONTO GÜNLÜK KAMP PROGRAMI 51 yıldır

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir Nüfusu yaklaşık 36 000 000 Jacques Cartier 1535 yılında ilk defa Montreal ayak basan Fransız Kaptan Kanada kelimesi Iroquois dilindeki Kanata kelimesinden türemiştir;

Detaylı

Montreal, Büyük Göller'i Atlas Okyanusu'na bağlayan Saint Lawrence Denizyolu üzerinder liman kentidir.

Montreal, Büyük Göller'i Atlas Okyanusu'na bağlayan Saint Lawrence Denizyolu üzerinder liman kentidir. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Montreal 06:00/08:30 15:20 /16:45 İstanbul,Atatürk Havalimanında saat 03:30 da Ejder Turizm kontuarında buluşma Check in işlemlerimizi tamamladıktan sonra, KLM H.Y ile Amsterdam

Detaylı

20 Yıllık Tecrübesiyle

20 Yıllık Tecrübesiyle 0 Yıllık Tecrübesiyle 8-0 Yaş Öğrenciler İçin 05 Intervega Education Services www.ies-intervega.com CAMBRİDGE HAILEYBURY COLLEGE Yaş Aralığı: 9-8 lık Ders Sayısı: da 0 veya 6 ders Okul: Haileybury College,

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

haftada 24 ders; liste fiyatı 3180 Kanada Doları, indirimli fiyatı 2775 Kanada Doları

haftada 24 ders; liste fiyatı 3180 Kanada Doları, indirimli fiyatı 2775 Kanada Doları Kanada Promosyonlar ILSC, Toronto - Vancouver - Montreal haftada 24 ders; liste fiyatı 3180 Kanada Doları, indirimli fiyatı 2775 Kanada Doları haftada 30 ders; liste fiyatı 3840 Kanada Doları, indirimli

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!!

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! LSI LANGUAGE SCHOOL INTERNATIONAL 30 Aralık 2016 ya kadar gerçekleşen kayıtlarda İngiltere ve Amerika merkezlerinde eğitim ücretleri üzerinden %25

Detaylı

KANADA Air Canada Havayolları ile 7 Gece 8 Gün

KANADA Air Canada Havayolları ile 7 Gece 8 Gün KANADA Air Canada Havayolları ile 7 Gece 8 Gün KANADA TURU Toronto(3)-Montreal(2)-Quebec(2) 11 Ağustos 2014 Neden Gitmeli? Dünya nın en büyük şelalesi Niagara yı görün, Büyüleyici doğal güzelliğe sahip,

Detaylı

2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI 2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI MERAK 2-4 süre ile devam eden, 12-19 yaş grubuna yönelik, Öğrencinin yabancı dilini geliştirmesi, pratik kazanması, farklı kültürleri tanıması

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com YAŞ GURUBU: 14-17 22 Haziran 03 Ağustos 2014 St Giles New York yaz okulu, Ivy League

Detaylı

Türkiye'nin En İyi 10 Üniversitesi

Türkiye'nin En İyi 10 Üniversitesi On5yirmi5.com Türkiye'nin En İyi 10 Üniversitesi İşte Türkiye nin En İyi 10 Üniversitesi Yayın Tarihi : 18 Ocak 2012 Çarşamba (oluşturma : 7/2/2016) Türkiye de her geçen gün yeni bir üniversite açılıyor.

Detaylı

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe Satılık - Apartman Dairesi 490,000 TL 98 m2 İstanbul / Sancaktepe Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015 AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com AMERİKA BİREYSEL YAZ OKULLARI St Giles New York yaz okulu, Ivy League nin bir üyesi olan Columbia University Kampüsünde yaz

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

ISI English Language School Dublin (IStudy)

ISI English Language School Dublin (IStudy) ISI English Language School Dublin (IStudy) İrlanda nın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri olan Dublin, BBC nin uyguladığı ankette, Avrupa nın yaşanacak en iyi başkenti, İrlanda ise en mutlu ülkesi

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy Epsom College Surrey Felsted School Felsted St John s School Leatherhead Windlesham House West Sussex Vinehall school Hastings 2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

SİZ DE YURTDIŞINDA OKUYABİLİRSİNİZ

SİZ DE YURTDIŞINDA OKUYABİLİRSİNİZ SİZ DE YURTDIŞINDA OKUYABİLİRSİNİZ BİLGİLER STEM+A AĞIRLIKLI EĞİTİM 8 12 ÖĞRENCİLİK SINIFLAR TALİMAT VE DEĞERLENDİRMEDE FARKLILAŞTIRILMIŞ YÖNTEM BİREYSEL DESTEK HAKKIMIZDA Fulford Academy, St. Lawrence

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

Queen s University // BELFAST. Rockport School // BELFAST. Loreto School // BRAY GRUP / BİREYSEL 13-17 YAŞ YURT GRUP / BİREYSEL 12-16 YAŞ AİLE

Queen s University // BELFAST. Rockport School // BELFAST. Loreto School // BRAY GRUP / BİREYSEL 13-17 YAŞ YURT GRUP / BİREYSEL 12-16 YAŞ AİLE irlanda Kuzeyde, Birleşik Krallığa bağlı olan Kuzey İrlanda ile komşu olan İrlanda Cumhuriyeti ya da bilinen adıyla İrlanda yaklaşık 5.000.000 nüfusa sahiptir. Ülke 1 Ocak 1973 den bu yana Avrupa Birliği

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş)

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş) KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) Özenle tasarlanan bu program haftada 17½ saatlik dersleri içerir, tercihe göre iki geleneksel Hazırlık Okulundan birinde yer alır ve yaşı daha küçük

Detaylı

ROTARY INTERNATIONAL CONVENTION. Toronto, Kanada Haziran 2018

ROTARY INTERNATIONAL CONVENTION. Toronto, Kanada Haziran 2018 ROTARY INTERNATIONAL CONVENTION Toronto, Kanada 21 27 Haziran 2018 PROGRAM İSTANBUL TORONTO 01.Gün 21 Haziran 2017 11.00 Atatürk Hava Li a ı Dış Hatlar Gidiş Ter i ali Türk Hava Yolları ko tuarı da VIP

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Siriustown Antalya Kundu da Sİrİustown la Yaşamın Keyfİne Varın! Doğa, kültür ve tarih kokan Antalya da Siriustown Residence ile sunulan kaliteli yaşam ayrıcalıkları

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

Majole Academy Summer Schools 2017

Majole Academy Summer Schools 2017 Majole Academy Summer Schools 2017 JASON A. YAGHOBİ Kanada ya gelen Türk ve diğer yabancı öğrencilere hizmet vermek amacıyla 2006 yılında Kanada nın Vancouver ken nde West Canada Educa on Centre olarak

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI LOS ANGELES

İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI LOS ANGELES 5* STAR PRINCESS ile ABD & KANADA Los Angeles(1 Gece Konaklama) Santa Barbara San Francisco Astoria(Oregon)(ABD) - Nanaimo Vancouver(1 Gece Konaklama) Toronto(2 Gece Konaklama) Tren ile Geçiş Montreal(2

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

Nüfus en son sayımlara göre 310.000.000 kişidir. Ülkede mecburi eğitim 6 yaşında başlar ve 16 yaşına kadar devam eder.

Nüfus en son sayımlara göre 310.000.000 kişidir. Ülkede mecburi eğitim 6 yaşında başlar ve 16 yaşına kadar devam eder. amerika Amerika Birleşik Devletleri, 50 eyalet ve bir adet federal bölgeden oluşan federal anayasal bir cumhuriyettir. Her eyaletin kendine ait bir yönetimi ve anayasası mevcuttur. İklimi eyaletlere göre

Detaylı

06 Haziran 2011 Pazartesi 28 Haziran 2011 Salı 23 Gün 22 Gece

06 Haziran 2011 Pazartesi 28 Haziran 2011 Salı 23 Gün 22 Gece Ö Z G E E R S U G E Z İ L E R İ Tüm Kanada, Seattle ve Gemi ile Alaska G O O D L I F E T R A V E L 06 Haziran 2011 Pazartesi 28 Haziran 2011 Salı 23 Gün 22 Gece Türk Hava Yolları Bu gezinin sadece Tüm

Detaylı

Kanada'da Yaşam. Kanada'da Eğitim Sistemi. Kanada Üniversitelerine Başvuru

Kanada'da Yaşam. Kanada'da Eğitim Sistemi. Kanada Üniversitelerine Başvuru Kanada'da Yaşam Dünyanın en büyük ikinci kara parçasıdır. Her yıl en yaşanılır ülkelerden biri seçilir. Yaşam standartları batı ülkelerinin en iyilerinden biridir. 10 eyaletten ve 3 bölgeden oluşur. Toplam

Detaylı

Kanada'da Yaşam. Kanada'da Eğitim Sistemi

Kanada'da Yaşam. Kanada'da Eğitim Sistemi Dünyanın en büyük ikinci kara parçasıdır. Kanada'da Yaşam Her yıl en yaşanılır ülkelerden biri seçilir. Yaşam standartları batı ülkelerinin en iyilerinden biridir. 10 eyaletten ve 3 bölgeden oluşur. Toplam

Detaylı

Avustralya promosyonlu okullar. EMBASSY CES, Brisbane. EMBASSY CES, Gold Coast

Avustralya promosyonlu okullar. EMBASSY CES, Brisbane. EMBASSY CES, Gold Coast Avustralya promosyonlu okullar EMBASSY CES, Brisbane haftada 24 ders; liste fiyatı 3984 AUD, indirimli fiyatı 3187 AUD haftada 28 ders; liste fiyatı 4284 AUD, indirimli fiyatı 3427 AUD haftada 24 ders;

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır.

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır. HER ŞEY DAHİL PROGRAMI LONDRA» Dönemler ve Ücretler: 3 Hafta - 2190 6 Hafta - 2890 10 Hafta - 3890» Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program

Detaylı

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi. Dil Bilgisi, Dil Bilgisi, Kelime Bilgisi ve Telaffuz Dersleri. Cruise on the Thame.

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi. Dil Bilgisi, Dil Bilgisi, Kelime Bilgisi ve Telaffuz Dersleri. Cruise on the Thame. EMBASSY SUMMER SOUTH BANK ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ Tarihler: 15 Haziran 2014 17 Ağustos 2014 Yaş sınırı: 16+ Yaş sınırı (groups) : 15+ Yer: Londra South Bank University Londra'ya uzaklık: Sıfır dakika (Oxford

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

edugo turkey yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

edugo turkey yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy 2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 7-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası edugo turkey yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy İNGİLTERE /AMERİKA / İRLANDA / MALTA / KANADA Brunel University LONDRA

Detaylı

2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU

2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 2016 YURTDIŞINDA YAZ OKULU 7-18 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy İNGİLTERE /AMERİKA / İRLANDA / MALTA / KANADA Brunel University LONDRA / İNGİLTERE

Detaylı

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM VANCOUVER Haftada 20

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ İNGİLTERE BERKSHIRE BELL WELLINGTON COLLEGE www.bellenglish.com/wellington/ Mimarisi ve geniş alanlarıyla göz dolduran yaz okulumuz sportif faaliyetlerden hoşlanan

Detaylı

SÜRE / FİYAT (Fiyatlar İngiliz Sterlini - - cinsindedir) KONAKLAMA DİĞER ÜCRETLER. 16 Hafta. 12 Hafta

SÜRE / FİYAT (Fiyatlar İngiliz Sterlini - - cinsindedir) KONAKLAMA DİĞER ÜCRETLER. 16 Hafta. 12 Hafta LONDRA 15 Ders 1.316 1.914 2.552 3.708 4.944 7.176 8.372 10.764 14.352 () - Sterlin 36 Hafta 44 Hafta Aile Kayıt Knklm Yanı Ücreti Yerleştrm BELL ENGLISH 20 Ders 1.596 2.334 3.112 4.548 6.064 8.856 10.332

Detaylı

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM VANCOUVER Haftada 20

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün Dünya üzerinde her ülkenin görülmeye değer bir yanı vardır mutlaka ama Güney Afrika vahşi doğayı ayaklarınızın altına

Detaylı

20 28 Subat New York Washington Gezi + Seminer Programi

20 28 Subat New York Washington Gezi + Seminer Programi 20 28 Subat New York Washington Gezi + Seminer Programi 5:45 pm: New York a inis Gun 1 7:00 pm: Otele varis 8:00 pm: Sehir gezintisi ve aksam yemegi 9:30 pm: Konaklama * 10:30 am: Battery Park Gun 2 Ozgurluk

Detaylı

by PLANET İSTANBUL NEW LIFE TRAVEL AGENCY

by PLANET İSTANBUL NEW LIFE TRAVEL AGENCY D E L U X E S I G N A T U R E C O L L E C T I O N K A N A D A by PLANET İSTANBUL NEW LIFE TRAVEL AGENCY BİR UÇTAN DİĞERİNE DELUXE, EKSİKSİZ, TEKRARSIZ VE BENZERSİZ K A N A D A TÜRK Hava Yolları Uçuşlar,

Detaylı

KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA

KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA KENNEDY SPACE CENTER FLORIDA USA NASA (National Aeronautics and Space Administration) (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) ABD 'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum, 29 Haziran 1958 yılında

Detaylı

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ Uluslararası Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Yenilikçi, Entegre Bir Program ULUSLARARASI PROGRAM UBC lisans programınıza İngilizce dil eğitimi ile akademik

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP SHANE GLOBAL DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Shane Global okulunun Londra veya Hastings merkezlerinde eğitim almak isterseniz %10 indirim kazanıyorsunuz! Ayrıca her 12 haftalık eğitim için 2 hafta

Detaylı

Montreal (2) Ottawa (2) Toronto (3) Quebec (2)

Montreal (2) Ottawa (2) Toronto (3) Quebec (2) www.travelgoodlife.com www.ersu.net Fransız Hava Yolları k i m s e s i z i b i z i m g i b i g e z d i r e m e z! K a n a d a K e ş f e d i l m e m i ş G ü z e l l i k l e r Ü l k e s i Montreal (2) Ottawa

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

3rd World Quality Summit US Program -October, 2014

3rd World Quality Summit US Program -October, 2014 64 W 48 th Street, Suite 1103, New York, NY 10036 / Ph+1 212 764 4500/Fax 1 347 584 3621 www.worldoftravelusa.com 3rd World Quality Summit US Program -October, 2014 31 Ekim 2014-1.Gün : Washington DC Varış:

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR YAZ AKADEMİSİ 2015 TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR RUTGERS YAZ AKADEMİSİ NEDİR? Rutgers Yaz Akademisi, Rutgers Üniversitesi ve Tektas Consulting LLC işbirliği ile Türk

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ..

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. FUARDA SERGILENECEK URUNLER Ekipman ve hastaneler, tek kullanımlık

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

study@ili.ca www.ili.ca

study@ili.ca www.ili.ca Halifax nerededir? Halifax sahili Halifax hakkında Büyükşehir Kuruluş: 1749 Ilıman iklim Nüfusu 400.000 35.000 üniversite öğrencisi 5 Üniversite ve kolej Atlantik Kanada'sının en büyük şehri Devlet işleri,

Detaylı

Türk Hava Yolları nın TK 401 sefer sayılı uçuşu ile saat 10:55 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 14:15 de St.

Türk Hava Yolları nın TK 401 sefer sayılı uçuşu ile saat 10:55 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 14:15 de St. Mappa Tour Türk Hava Yolları nın TK 401 sefer sayılı uçuşu ile saat 10:55 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 14:15 de St.Petersburg a varıyoruz. Bizi bekleyen özel aracımız ile Kempinski

Detaylı