ŠkodaOctavia KULLANMA KILAVUZUNA EK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŠkodaOctavia KULLANMA KILAVUZUNA EK"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia KULLANMA KILAVUZUNA EK Teknik değişiklikler 11/2009

2 Giriş 1 Giriş Elektronik denge programı (ESP)* Bu ilave, baskısı kullanma kılavuzunu tamamlar (bundan sonra sadece kullanma kılavuzu olarak tanımlanacaktır). Bu ilavedeki bilgiler, kullanma kılavuzundaki bilgilere göre önceliğe sahiptir. Özel donanımlar * işareti ile belirtilmiştir. Her zaman iyi sürüşler dileriz Škoda Auto a.s. Çok fonksiyonlu gösterge (Araç bilgisayarı)* Çok fonksiyonlu gösterge (donanımına bağlı olarak) aşağıdaki bilgileri sunar: Yağ sıcaklığı Not Yağ sıcaklığı Yağ sıcaklığı 50 C'den düşük olduğunda veya yağ sıcaklığı kontrol sisteminde bir arıza olduğunda, yağ sıcaklığı yerine üç çizgi gösterilir. Ayarlar Aşağıdaki bilgileri (araç donanımına göre) seçebilirsiniz: Language (Lisan /Dil) Şek. 1 ESP tuşu ESP sistemi aracı dengelemek için yardım ettiği sırada hızlı bir şekilde kontrol lambası yanar. ESP sistemi kapatılamaz, şek. 1 tuşuna basarak sadece ASR sistemi kapatılır, kontrol lambası yavaş yanıp söner. ESP sisteminde bir arıza olduğunda, kontrol lambası sürekli yanar. Kontrol lambası, motor çalıştıktan hemen sonra yanarsa, ESP sistemi teknik nedenlerden dolayı kapatılmış olabilir. Böyle bir durumda, kontağı kapatıp açarak ESP sistemini tekrar devreye sokabilirsiniz. Kontrol lambası söndüğü zaman, ESP sistemi tamamen çalışır durumdadır. Uzaktan kumandanın pilinin değiştirilmesi Emniyet kemeri uyarı lambası Kontrol lambası sürücünün emniyet kemerini takmadığını haber verir. Şek. 2 Uzaktan kumanda anahtarı - Kapağın çıkarılması

3 2 Gündüz farı* Otomatik arka cam sileceği* (Combi) Şek. 3 Uzaktan kumanda anahtarı Her uzaktan kumanda anahtarının, kapağının AB altında bir pil vardır sayfa 1, şek. 2. Pil boşaldığı zaman, uzaktan kumandanın bir tuşuna basıldıktan sonra kırmızı renkli kontrol lambası A yanıp sönmez şek. 3. Pili aşağıdaki gibi değiştiriniz: Kilidi açık duruma getiriniz. Kapağı okların A1 yönünde dikkatlice bastırınız sayfa 1, şek. 2. Pili okun A2 yönünde aşağı doğru bastırarak boşalmış pili dışarı alınız sayfa 1, şek. 2. Yeni pili yerleştiriniz. Bu arada lütfen pilin üzerindeki + işaretinin yukarıya gelmesine dikkat ediniz. Doğru kutup yönleri pil kapağında gösterilmektedir. Pil kapağını anahtarın üzerine yerleştiriniz ve duyulur şekilde kilitleninceye kadar bastırınız. Gündüz farı* Bazı ülkelerde ulusal yasal yönetmelikler, gündüz farının aktifleştirilmesinin yanı sıra park ışıklarının da yakılmasını istemektedir. Silecek kolu A2 şek. 4 veya. A3 durumunda ise, arka cam sileceği 5 km/saat hızla her 30 saniyede veya 10 saniyede bir silme işlemini gerçekleştirir. Yağmur sensörü* aktif iken (Kol, A1 konumunda bulunuyor), bu fonksiyon sadece ön sileceklerin sürekli çalışması durumunda aktiftir (Silme işlemleri arasında duruş yok). Etkinleştirme/devre dışı bırakma Otomatik arka cam sileceğinin fonksiyonu bilgi ekranında* aşağıdaki menü ile etkinleştirilir/devre dışı bırakılır: Setup (Ayarlar) Lights & Vision (Işık ve görüş) Rear wiper (Arka silecek) Not Şek. 4 Silecek kolu Otomatik arka cam sileceği fonksiyonu sadece bilgi ekranı* ile donatılmış kombi araçlar için geçerlidir. Fonksiyon fabrika çıkışında etkinleştirilmiştir.

4 Dışarı alınabilir yükleme çuvalı* 3 Dışarı alınabilir yükleme çuvalı* Dışarı alınabilir yükleme çuvalı Dışarı alınabilir yükleme çuvalı sadece kayakların taşınmasına hizmet eder. Koltuk arkalıklarını biraz öne doğru katlayınız. Güvenlik bandını AB koltuk arkalığının üst tarafındaki açıklıktan geçiriniz. Sonunda arka koltuk arkalığını, kilitleme düğmesi yerleşinceye kadar geri kapatınız - arka koltuk arkalığını çekerek kontrol ediniz. Emniyet kemerini AB, duyulur şekilde kilitleninceye kadar kilide AC yerleştiriniz. Fileli ayırma duvarı ile donatılmış olan araçlarda, mniyet kemerini AB fileli ayırma duvarı sarılmış durumda iken fileli ayırma duvarı gövdesine geçirin. Fileli ayırma duvarının sabitlenmesinden sonra, fileli ayırma duvarının tekrar açılması mümkün değildir. Dışarı alınabilir yükleme çuvalı dört çift kayak takımı için düşünülmüştür. Taşınan kayakların toplam ağırlığı 17 kg'ın üzerinde olamaz. Emniyete alınması Şek. 5 Yükleme çuvalının güvenliği Serbest uçtaki çekme bandını A kayakların etrafındaki bağlarda sıkıca çekiniz şek. 5. UYARI! Kayakların yüklenmesinden sonra yükleme çuvalı mutlaka emniyet kemeri AB ile emniyete alınmalıdır. Çekme bandı A mutlaka kayakları sıkıca sarmalıdır. Çekme bandının A kayakları bağlantının önünde sarmasına dikkat ediniz (ayrıca yükleme çuvalına gelen basınca da bakınız). Çok fonksiyonlu direksiyondan radyo ve navigasyonun kumandası Tuş İşlem Radyo, trafik telsiz bildirisi CD CD değiştiricisi / MP3 Navigasyon A1 Kısa süreli basma: Ses tonunun açılıp kapatılması / konuşma kullanımının devreye alınması ve devreden çıkartılması a) a) Columbus navigasyon sistemi için geçerlidir.

5 4 Ekonomik ve çevreye duyarlı olarak sürüş Ekonomik ve çevreye duyarlı olarak sürüş Not Eski araçların geri alınması ve geri dönüşümüyle ilgili daha ayrıntılı bilgiyi yetkili Škoda servisinizden alabilirsiniz. Yollardaki su birikintilerinden geçmek Şek. 6 Vites değişimi için vites önerisi Vites değişimi için vites önerisi* Bazı araçlarda gösterge panelinin ekranında takılmış olan o andaki vites A şek. 6 gösterilir. Mümkün olduğu kadar düşük yakıt tüketimi yapmak için, ekranda bir başka vitese geçiş önerisi gösterilir. Kontrol ünitesi vites değiştirmenin uygun olduğunu algıladığında, ekranda bir ok AB gösterilir. Bu ok, duruma göre vites büyütmenin veya vites küçültmenin önerilmesine bağlı olarak yukarı veya aşağı doğru gösterir. Aynı anda güncel olarak takılmış olan vitesin yerine A önerilen vites gösterilir. Çevre uyumluluğu Eski araçların geri alınması ve geri dönüşümü Škoda Auto, markasının ve ürünlerinin çevre ve kaynak koruma konusunda gereklerini yerine getirmektedir. Tüm yeni Škoda araçları %95'e kadar yeniden değerlendirilebilir ve prensip olarak 1) geri verilebilir. Bir çok ülkede aracınızı geri verebileceğiniz geri alma sistemleri kurulmaktadır. Aracınızı geri verdiğinizde, size çevreye uygun olarak yeniden değerlendirileceğine dair bir onay verilir. 1) Ulusal yasal yönetmeliklerin şartlı olarak yerine getirilmesi. Şek. 7 Su olan yerden geçmek Yollardaki su birikintilerinden geçilmesi sırasında (örn. sel basan yollar) araca gelecek hasarları önlemek için, şunlara dikkat edin: Yollardaki su birikintilerinden geçmeden önce su derinliğinin tespit edilmesi. Su seviyesi azami olarak aracın alt tabanlığındaki eşiğe kadar gelebilir şek. 7. Azami olarak yürüyüş hızı ile gidiniz. Daha yüksek bir hız durumunda aracın önünde, suyun motorun hava emme sistemine veya aracın diğer taraflarına girmesine neden olabilen bir dalga meydana gelebilir. Suyun içinde asla durmayınız, asla geri sürüş yapmayınız ve motoru durdurmayınız. UYARI! Suda, çamurda, balçıkta vs. sürmek fren etkisini engeller ve fren yolunu uzatabilir - Kaza tehlikesi! Yollardaki su birikintilerinden geçtikten sonra, ani ve kuvvetli fren manevralarından mutlaka kaçınınız.

6 Araç aletleri 5 UYARI! Devamı Yollardaki su birikintilerinden geçtikten sonra, frenleri mutlaka mümkün olduğunca kesintili fren yaparak temizleyiniz ve kurutunuz. Frenleri kurutma ve fren sistemini temizlemek amacıyla yapılan frenlemeleri sadece trafik şartları buna izin veriyorsa yapınız. Diğer araç kullanıcıları tehlike altına atılmamalıdır. Dikkat! Yollardaki su birikintilerinden geçiş durumunda, örneğin motor, şanzıman, katalitik konvertör, alt düzen veya elektrik sistemi gibi araç bölümleri önemli hasarlar görebilir. Karşıdan gelen araçlar, aracınız için uygun olan su yüksekliğini aşabilen dalgalar oluşturabilir. Suyun içinde, su birikintisinden geçişi zorlaştıran veya engelleyebilen yol çökmeleri, çamur veya taşlar gizlenmiş olabilir. Tuzlu suda araç sürmeyiniz. Tuz korozyona neden olabilir. Tuzlu su ile temas etmiş olan tüm araç parçalarını derhal tatlı su ile durulayınız. Not Bir su birikintisinden geçtikten sonra, bir yetkili servise kontrol ettirmenizi öneririz. Araç aletleri Araç aletleri ve kriko*, stepnedeki* bir kutuda veya stepne bölgesinde bulunur. Tekerleğin değiştirilmesi Sonradan yapılan çalışmalar Hasarlı lastiği değiştiriniz veya bir yetkili servise onarım imkanlarını sorunuz. İkaz üçgeni* LPG tahrikli araçlar Çok fonksiyonlu gösterge (Araç bilgisayarı)* Çok fonksiyonlu göstergenin verileriyle ilgili bilgiler sadece benzinli işletim için geçerlidir. O andaki tüketim, Ortalama yakıt tüketimi, Menzil. LPG doldurma LPG dolum basıncı bazı ülkelerdeki farklı doldurum tesislerinde farklı olabilir. Dolum basıncı çok düşük ise, ful doldurma sırasında doldurma süpabının darbeli kapama yapmadığı olabilir. Doldurma süpabının darbeli kapama yapmadığı depo bölgesindeki açıkça duyulan madenî gürültüden fark edilebilir. Bu durumda LPG dolumunu manüel olarak sonuçlandırın. Bu sonuç aracınızın LPG sisteminin hatası değildir. Yakıt göstergesi Depodaki LPG dolum durumu sürüş sırasında eylemsizlik gücü ile hareket edebilir. Bu depoda gösterilen LPG miktarında kısa süreli değişiklikliğe neden olabilir. Servis çalışmaları Bu veriler LPG tahrikli araçlar için ilave olarak yapılan servis işlemlerini tamamlar. Her km de LPG kapağı ve dolum ağzı (oto gazı): Durumu kontrol ediniz, gerekirse temizleyiniz ve O-ringleri kontrol ediniz. Gaz hortumları: Gözle hasar kontrolü. LPG sisteminin yakıt filtresi (oto gaz sistemi): Değiştirin. İkaz üçgenini, lastik bantlarla arka duvarın kaplamasına sabitleyebilirsiniz.

7 6 LPG tahrikli araçlar Her km de Buharlaştırıcının yağı ve diğer kirlilikler: kontrol edilmesi. Her km de Buharlaştırıcı aygıttaki kâğıt filtre: Değiştirin. Her 10 yılda bir LPG deposunun değiştirilmesi.

8 Teknik bilgiler 7 Teknik bilgiler 1,4 l/59 kw - EU4 Dolum miktarları (litre) Cam yıkama tertibatı haznesi/far yıkama tertibatı ve sabit ısıtıcı ile 3/5,5/4,5 Ağırlıklar (kg) İzin verilen toplam ağırlık 1860/1840 a) Çalışmaya hazır boş ağırlık a) N1 grubu araçlar ,4 l/90 kw TSI - EU5 Dolum miktarları (litre) Cam yıkama tertibatı haznesi/far yıkama tertibatı ve sabit ısıtıcı ile 3/5,5/4,5 Ağırlıklar (kg) İzin verilen toplam ağırlık 1915/1895 a) 1935/1915 a) Çalışmaya hazır boş ağırlık a) N1 grubu araçlar.

9 8 Teknik bilgiler 1,6l/75kW - EU4, EU2 Dolum miktarları (litre) Cam yıkama tertibatı haznesi/far yıkama tertibatı ve sabit ısıtıcı ile 3/5,5/4,5 Ağırlıklar (kg) İzin verilen toplam ağırlık 1885/1865 a) AG6 AG6 1920/1900 a) Çalışmaya hazır boş ağırlık a) N1 grubu araçlar.

10 Teknik bilgiler 9 1,8 l/118 kw TSI - EU5, EU2 DDK (1,8 l/112 kw TSI - EU5) Yakıt tüketimi (litre/100 km) ve CO 2 dışarı atılan miktar (g/km) Dolum miktarları (litre) Ağırlıklar (kg) Şehir içi 9,5 9,5 Şehirlerarası 5,5 5,5 Birleşik 6,9 6,9 Dışarı atılan CO 2 miktarı - birleşik Cam yıkama tertibatı haznesi/far yıkama tertibatı ve sabit ısıtıcı ile 3/5,5/4,5 İzin verilen toplam ağırlık 1955/1935 a) 4x4 SCOUT 1975/1955 a) /2120 a) Çalışmaya hazır boş ağırlık a) N1 grubu araçlar.

11 10 Teknik bilgiler 2,0 l/147 kw TSI - EU5 Dolum miktarları (litre) Cam yıkama tertibatı haznesi/far yıkama tertibatı ve sabit ısıtıcı ile 3/5,5/4,5 Ağırlıklar (kg) RS İzin verilen toplam ağırlık 1920/1985 a) RS DQ6 RS RS DQ6 1940/2005 a) 1935/2000 a) 1955/2020 a) Çalışmaya hazır boş ağırlık a) N1 grubu araçlar.

12 Teknik bilgiler 11 1,6 l/77 kw TDI CR - EU5 Motor Güç 1 dev/dak'da kw olarak 77/4400 Maksimum tork 1 dev/dak'da Nm olarak 250/ Silindir sayısı/silindir hacmi (cm 3 ) 4/1598 Yakıt Motor yağının özellikleri Sürüş performansı Azami hız km/saa t Yakıt tüketimi (litre/100 km) ve CO 2 dışarı atılan miktar (g/km) GreenLine GreenLine Dizel Hızlanma km/saat san. 11,8 11,8 12,0 11,9 11,9 12,1 GreenLine GreenLine Şehir içi 5,7 5,5 5,6 5,7 5,5 5,6 Şehirlerarası 3,9 3,7 4,2 3,9 3,7 4,2 Birleşik 4,5 4,4 4,7 4,5 4,4 4,7 Dışarı atılan CO 2 miktarı - birleşik

13 12 Teknik bilgiler Dolum miktarları (litre) Yakıt deposu hacmi/içindeki yedek hacim 55/9 Cam yıkama tertibatı haznesi/far yıkama tertibatı ve sabit ısıtıcı ile 3/5,5/4,5 Motor yağı a) 4,3 Aracın soğutma sistemi b) 8,4 a) Filtre değişimi ile birlikte yağ dolum miktarı. Doldururken yağ seviyesini kontrol ediniz ve aşırı doldurmayınız. Yağ seviyesi çizgiler arasında değişir, bkz. kullanma kılavuzu. b) Bağımsız ek ısıtıcı ve havalandırma ile donatılmış araçlarda, soğutucu sıvının hacmi yakl. 1 l daha yüksektir. Ağırlıklar (kg) İzin verilen toplam ağırlık 1955/1935 a) GreenLine GreenLine 1945/1925 a) 1980/1960 a) Çalışmaya hazır boş ağırlık Yük 600/580a) 585/565a) 600/580a) Römork kullanımında faydalı yük 525/505 a) 510/490 a) 525/505 a) İzin verilen ön aks yükü İzin verilen arka aks yükü İzin verilen romörk yükü, frenli romörk 1400 b) 1600 c) /1400 c)a) 1400 b) 1400 b) 1400 b) 1400 b) 1400 b) 1600 c) /1400 c)a) 1600 c) /1400 c)a) 1600 c) /1400 c) a) 1600 c) /1400 c)a) 1600 c) /1400c) a) İzin verilen romörk yükü, frensiz romörk a) b) c) N1 grubu araçlar. % 12'ye kadar eğimler % 8'e kadar eğimler

14 Teknik bilgiler 13 1,9 l/77 kw TDI PD - EU4, EU3 Dolum miktarları (litre) Cam yıkama tertibatı haznesi/far yıkama tertibatı ve sabit ısıtıcı ile 3/5,5/4,5 Ağırlıklar (kg) İzin verilen toplam ağırlık 1960/1940 a) DQ6 DQ6 4x4 1985/1965 a) Çalışmaya hazır boş ağırlık a) N1 grubu araçlar. 2,0 l/125 kw TDI CR - EU5 Yakıt tüketimi (litre/100 km) ve CO 2 dışarı atılan miktar (g/km) Dolum miktarları (litre) Ağırlıklar (kg) RS Şehir içi 7,5 7,5 Dışarı atılan CO 2 miktarı - birleşik RS Cam yıkama tertibatı haznesi/far yıkama tertibatı ve sabit ısıtıcı ile 3/5,5/4,5 RS İzin verilen toplam ağırlık 1955/2020 a) a) N1 grubu araçlar. RS DQ6 RS RS DQ6 1975/2040 a) 1970/2035 a) 1990/2055 a) Çalışmaya hazır boş ağırlık

15 Škoda tüm tiplerin ve modellerin sürekli olarak geliştirilmesi için çalışmaktadır. Bu nedenle sevkiyat kapsamında şekil, donanım ve teknik olarak daima değişiklikler olabileceğini anlayışla karşılayacağınızı umarız. Teslimat kapsamı, dış görünüş, güçler, ölçüler, ağırlıklar, yakıt tüketimi, normlar ve aracın fonksiyonları ile ilgili bilgiler, bu kılavuzun baskısı sırasındaki bilgi durumunu yansıtmaktadır. Donanımlardan bazıları mümkün olduğunca daha sonra teslim edilebilir (Yerel Škoda servisi bilgi verir) veya belirli bazı pazarlarda sunulur. Bu talimattaki verilerden, resimlerden ve tanımlamalardan herhangi bir talep söz konusu olamaz. Bu kılavuzun tekrar basılmasına, çoğaltılmasına, tercüme edilmesine veya başka bir şekilde kullanılmasına, özet şeklin-de dahi olsa da, Škoda Auto nun yazılı izni olmadan müsaade edilmez. Telif hakları kanununa göre bütün telif hakları kesin olarak Škoda Auto da saklıdır. Bu kılavuzda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yayınlayan: ŠKODA AUTO a.s. ŠKODA AUTO a.s. 2009

16 Dodatek Návodu k obsluze Octavia turecky S Z RA

ŠkodaFabia ŠkodaRoomster KULLANMA KILAVUZUNA EK

ŠkodaFabia ŠkodaRoomster KULLANMA KILAVUZUNA EK ŠkodaFabia ŠkodaRoomster KULLANMA KILAVUZUNA EK Teknik değişiklikler 11/2010 SIMPLY CLEVER Giriş 1 Giriş Bu ek, FABIA kullanma kılavuzu 05.10 sürümünün ve ROOMSTER kullanım kılavuzu 03.10 sürümünün tamamlayıcı

Detaylı

VOLVO S80 Quick Guide

VOLVO S80 Quick Guide VOLVO S80 Quick Guide yeni volvo'nuza hoşgeldiniz! Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. Bu Quick Guide okuduktan sonra yeni Volvo'nuzu çok daha fazla beğeneceksiniz. Ayrıntılı bilgileri Kullanıcı

Detaylı

Seat Leon 1.6 Stylance

Seat Leon 1.6 Stylance Seat Leon 1.6 Stylance İlan no: 211167 İlan detayları Sahibinden 39.900 TL 19 Şub 2016 39.900 TL 30 Eki 2014 37.800 TL İBakımlı Hatasız Leon Stylance İlan tarihi: 19 Şubat 2016 İlan detayları İl Ankara

Detaylı

ŠkodaOctavia KULLANMA KILAVUZUNA EK

ŠkodaOctavia KULLANMA KILAVUZUNA EK SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia KULLANMA KILAVUZUNA EK Teknik değişiklikler 11/2010 Giriş 1 Giriş Koltuk ısıtma* Bu ek, OCTAVIA kullanım kılavuzu 05.10 sürümünün tamamlayıcı ekidir (ileride sadece kullanım

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

ŠkodaRoomster KULLANMA KILAVUZUNA EK

ŠkodaRoomster KULLANMA KILAVUZUNA EK SIMPLY CLEVER ŠkodaRoomster KULLANMA KILAVUZUNA EK Teknik değişiklikler 05/2010 Giriş 1 Giriş Bu ek, Roomster kullanma kılavuzu 03.10 sürümününün tamamlayıcı ekidir (ileride sadece kullanma kılavuzu olarak

Detaylı

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline İlan no: 248341 Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP DSG Highline Sahibinden ARAÇ SIFIR AYARINDA TERTEMİZ HATASIZ BOYASIZ 25.000 KM DSG 76.750 TL İlan tarihi: 22 Ekim 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! VOLVO V50 Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir.

quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! VOLVO V50 Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. VOLVO V50 quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. Bu Hızlı Kılavuzu incelemeniz yeni Volvo nuzu onaylamak için gerekçelerinizi arttıracaktır. Detaylı bilgiler

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

SÜRÜCÜ MAHALLİ

SÜRÜCÜ MAHALLİ 4 - ELE ALIŞ SÜRÜCÜ MAHALLİ 1. Hız sabitleyici / sınırlayıcı kumandası. 2. Direksiyon ayarlama kumandası. 3. Aydınlatma ve sinyal lambaları kumandası. 4. Gösterge tablosu. 5. Sürücü Airbag'i. Korna. 6.

Detaylı

quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! VOLVO C70 Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir.

quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! VOLVO C70 Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. VOLVO C70 quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. Bu Hızlı Kılavuzu incelemeniz yeni Volvo nuzu onaylamak için gerekçelerinizi arttıracaktır. Detaylı bilgiler

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic

Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic İlan no: 234366 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic Sahibinden SAHİBİNDEN 2011 BRAVO 1.6 MJET DYNAMIC PLUS DİZEL OTOMATİK 42.500 TL İlan tarihi: 10 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

530.07.026 Pronti LINEA Turchia:603.83.240 Pronti LINEA IT

530.07.026 Pronti LINEA Turchia:603.83.240 Pronti LINEA IT 15:13 Pagina 1 ÖN PANEL 1 Sol kumanda kolu: d ş ayd nlatma kumandas - 2 Gösterge paneli - 3 Sağ kumanda kolu: ön cam silecek kumandas, yol bilgisayar 4 Ses sistemi - 5 Torpido gözü - 6 Ön panel kumandalar

Detaylı

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik İlan no: 236141 Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik Sahibinden Günlük : 1.500 TL Haftalık : 3.000 TL Aylık : 5.000 TL SAAB 9.3 TTİD ÇİFT TURBO 210BG ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ,CEO LARIN İlan tarihi: 28 Mayıs

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-012759 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC9131 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-012759 Sayfa: 2 / 8 NM432300006A61654 Araç Bilgileri

Detaylı

Sayısız özellik, kusursuz güzellik.

Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van işiniz ne olursa olsun keyfe dönüştürüyor. Geniş iç hacmi ve keskin dış hatlarıyla size yakışan iş ortağınız oluyor. TDI teknolojisine

Detaylı

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik İlan no: 230882 Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik Sahibinden GT LİNE TR'DE TEK 150 BİNDE 163hp 2.0HDI 6 İLERİ 36.500 TL İlan tarihi: 8 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde İlan no: 234461 Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde Sahibinden COMMAND - NAVİGASYON - GERİ GÖRÜŞ - 56.000 Km 207.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Balgat,

Detaylı

ŠkodaYETI KULLANMA KILAVUZUNA EK

ŠkodaYETI KULLANMA KILAVUZUNA EK SIMPLY CLEVER ŠkodaYETI KULLANMA KILAVUZUNA EK Teknik değişiklikler 11/2010 Giriş 1 Giriş Arka koltuklar Bu ek, YETI kullanım kılavuzu 05.10 sürümünün tamamlayıcı ekidir (ileride sadece kullanım kılavuzu

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo KULLANMA KILAVUZU

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo KULLANMA KILAVUZU SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo KULLANMA KILAVUZU Önsöz Kendiniz için bir ŠKODA'ya karar verdiniz, güveniniz için içtenlikle teşekkür ederiz. ŠKODA'nızla birlikte, en modern teknolojili bir aracı ve günlük

Detaylı

Aracın tüm kilitlerinin açılması. Aracın tüm kilitlerinin kapatılması. 2b. : başlık simgesi. : sayfa simgesi

Aracın tüm kilitlerinin açılması. Aracın tüm kilitlerinin kapatılması. 2b. : başlık simgesi. : sayfa simgesi Dış Anahtar - Uzaktan kumanda 2a 6 Aracın tüm kilitlerinin açılması. Aracın tüm kilitlerinin kapatılması. 2b 6b İşaretler : başlık simgesi 6a : sayfa simgesi Sürgülü yan kapı 2a 17 Kulpu önce kendinize

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-U8422 Eksper / imza Sayfa: 2 / 9 WAUZZZ4F66N168685 Araç ilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil Tarihi Güç (KW) Kapı Sayısı Renk EYAZ

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HP6619 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 13 JN1TCNT31U0311822 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

VOLVO C30 quick Guide

VOLVO C30 quick Guide VOLVO C30 quick Guide Yenİ volvo'nuza hoşgeldiniz! Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. Bu Quick Guide okuduktan sonra yeni Volvonuzu çok daha fazla beğeneceksiniz. Ayrıntılı bilgileri Kullanıcı

Detaylı

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites İlan no: 207935 Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites Sahibinden DOKTORDAN ÇOK TEMİZ VOLVO XC60 R DESIGN OCEAN RACE ÖZEL ÜRET 140.000 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige İlan no: 302373 Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige Sahibinden 2007 - TRIPTONIC - YENİ NESİL MOTOR 53.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Eskişehir, Odunpazarı Model

Detaylı

Opel Insignia 2.0 CDTi 160 HP Cosmo

Opel Insignia 2.0 CDTi 160 HP Cosmo Opel Insignia 2.0 CDTi 160 HP Cosmo İlan no: 250340 İlan detayları Sahibinden 61.300 TL 14 Kas 2015 61.300 TL 12 Kas 2015 58.000 TL 12 Kas 2015 61.300 TL SAHİBİNDEN YETKİLİ SERVİS BAKIMLI. DİZEL COSMO

Detaylı

ŠkodaSuperb KULLANMA KILAVUZUNA EK

ŠkodaSuperb KULLANMA KILAVUZUNA EK SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb KULLANMA KILAVUZUNA EK Teknik değişiklikler 11/2010 Giriş 1 Giriş DVD hazırlığı* Bu ilave, SUPERB 05.10 baskısı kullanma kılavuzunu tamamlar (bundan sonra sadece kullanım kılavuzu

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik İlan no: 258060 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik Sahibinden ACİL KISA BİR SÜRELİĞİNE 2014 OPEL INSİGNİA TAMAMINA KREDİ 89.900 TL İlan tarihi: 21 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RPV19 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WF0RXXGCDRCR73129 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Seçime bağlı çıkış sinyalleri (UF 356) Seçime bağlı çıkış sinyalleri. Ters sinyal

Seçime bağlı çıkış sinyalleri (UF 356) Seçime bağlı çıkış sinyalleri. Ters sinyal Seçime bağlı çıkış sinyalleri Seçime bağlı çıkış sinyalleri Bu belge C493 konektörü pim 8-12 için opsiyonel çıkış sinyallerini açıklamaktadır (uzatılmış fonksiyonelliğe sahip konektör). Bu sinyaller SDP3

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

Chevrolet Lacetti V CDX

Chevrolet Lacetti V CDX Chevrolet Lacetti 1.6 16V CDX İlan no: 226364 İlan detayları Sahibinden 23.500 TL 07 Mar 2015 23.500 TL 01 Mar 2015 24.250 TL Chevrolet Lacetti (LPG, Özel Plaka, Döşeme, 4 lastik) İlan tarihi: 1 Mart 2015

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 06-EA4394 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WBAFH010XBL851481 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

LandRover Freelander 2 TD4 SE Otomatik

LandRover Freelander 2 TD4 SE Otomatik İlan no: 220421 LandRover Freelander 2 TD4 SE Otomatik Sahibinden SAHİBİNDEN SATILIK KAZASIZ-BOYASIZ ORJİNAL 113.000 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Eyüp Model yılı

Detaylı

Honda Civic 1.8i VTEC

Honda Civic 1.8i VTEC İlan no: 255371 Honda Civic 1.8i VTEC Sahibinden 2007 honda civic 1.8 i-vtec 37.500 TL İlan tarihi: 22 Aralık 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı, Gölbaşı Model yılı Ocak 2007 Km 125.000

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JR5623 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 U5YHN516BDL040612 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Seat Toledo 1.6 Signo

Seat Toledo 1.6 Signo İlan no: 256337 Seat Toledo 1.6 Signo Sahibinden SEAT TOLEDO 1.6SR SİGNO OTOMATİK-LPG ORGİNAL TAKASLI 24.500 TL İlan tarihi: 1 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl Bursa, Mudanya Model yılı Ocak

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF

Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF İlan no: 332873 Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF Sahibinden TÜRKİYEDE BİR BENZERİ KESİNLİKLE YOK 92.000 TL İlan tarihi: 13 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Antalya Model yılı Ocak 2015

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC1886 Eksper / imza TÜV SÜD ağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VSSZZZ5FZFR121627 Araç ilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil Tarihi

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-116084 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ2555 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-116084 Sayfa: 2 / 7 TMBAG6NE2F0062306 Araç Bilgileri

Detaylı

Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline

Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline İlan no: 225952 Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline Sahibinden İLK SAHİBİNDEN Golf Highline 1.4 TSI Metalik Siyah - 30.800 53.000 TL İlan tarihi: 25 Şubat 2015 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Chrysler Sebring 2.7 LX Aut.

Chrysler Sebring 2.7 LX Aut. İlan no: 193031 Chrysler Sebring 2.7 LX Aut. Sahibinden SAHİBİNDEN EMSALSİZ HATASIZ KAZASIZ BOYASIZ 2006 LİMİTED 2.7 33.750 TL İlan tarihi: 5 Mayıs 2014 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı

Detaylı

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP Highline

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP Highline İlan no: 291287 Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105 HP Highline Sahibinden Volkswagen Jetta 1.6 TDI Highline 2015 model 25217 km de. 96.500 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ6145 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 U5YHN816BDL049552 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige İlan no: 212263 Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige Sahibinden KIA SORENTO XFORCE 2008 MODEL FULL FULL KAÇIRMAYIN 52.000 TL İlan tarihi: 9 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-223970 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KG4916 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-223970 Sayfa: 2 / 11 VF1LZBL0E50231560 Araç Bilgileri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC1577 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WF04XXGCC4EA51634 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ4993 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VF7AAFHZ0D8390076 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Honda Accord 2.4 Executive

Honda Accord 2.4 Executive Honda Accord 2.4 Executive Sahibinden 2004 Honda Accord 2.4 Executive İlan no: 290048 35.999 TL İlan tarihi: 19 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Yıldız Model yılı Ocak 2004

Detaylı

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT İlan no: 192364 Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT Sahibinden SİYAH İNCİ İLE GÖZLER ÜZERİNİZDE OLACAK.ÇOK TEMİZ FULL BAKIM 39.000 TL İlan tarihi: 28 Nisan 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KN6026 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 U5YHN516AEL112402 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ3968 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 ZFA25000002403350 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Kia Sportage 1.6 CVVT 135 HP Düz Vites

Kia Sportage 1.6 CVVT 135 HP Düz Vites İlan no: 244028 Kia Sportage 1.6 CVVT 135 HP Düz Vites Sahibinden Acil!!! Sahibinden, Hatasız, Kazasız, Boyasız, Değişensiz 65.550 TL İlan tarihi: 24 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-11086 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4281-5274 mm 432F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-123583 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG6018 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-123583 Sayfa: 2 / 7 SJNFDAJ11U1541810 Araç Bilgileri

Detaylı

Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S

Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S İlan no: 220907 Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S Sahibinden 145 beygir 380 nm tork vito transportr takaslı 29.750 TL İlan tarihi: 10 Ocak 2015 İlan detayları İlan detayları İl Edirne Model

Detaylı

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf İlan no: 246525 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden ÖĞRETMEN SAHİBİNDEN LPG li HYUNDAI i20 KM'si DÜŞÜK KAZASIZ 30.500 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Kocaeli, Darıca, Darıca,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LB1019 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WDD2462121N091309 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC8499 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 8 VSSZZZNHZF1023919 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HT3529 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WVWZZZAUZEW115783 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-123660 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG5296 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-123660 Sayfa: 2 / 8 TMBAG6NE0G0064508 Araç Bilgileri

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

İşletme Talimatı B-Serisi

İşletme Talimatı B-Serisi İşletme Talimatı B-Serisi Yeni Mercedes-Benz aracınızı güle güle kullanın! Mercedes-Benz aracınızla ilk sürüşünüzü yapmadan önce aracınızı tanıyın ve İşletme Talimatı nı okuyun. Böylelikle aracınızdan

Detaylı

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus Hyundai ix35 1.6 GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus İlan no: 413052 İlan detayları Sahibinden 66.500 TL 10 Eyl 2017 66.500 TL 30 Ağu 2017 65.500 TL Böylesi yok Full-Full-extralı sıfırdan farksız İlan tarihi:

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance

Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance İlan no: 332923 Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance Sahibinden TÜRKİYEDE BENZERİ YOK 92.000 TL İlan tarihi: 14 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Antalya Model yılı Ocak 2015

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden 3 YIL GARANTİ 2011 İlan no: 196842 İlan detayları 43.800 TL 27 Haz 2014 43.800 TL 23 Haz 2014 43.900 TL 19 Haz 2014 42.000 TL 19 Haz 2014 43.900 TL HONDA CIVIC 1.6 PREM.ORJINAL

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-077361 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT8311 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-077361 Sayfa: 2 / 8 TMBAG6NEXF0253942 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-DB907 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VF1LZBS0549858428 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Sahibinden Bravo 120 Bg 6 İleri 2010 Model 128000km İlan no: 386185 40.000 TL İlan tarihi: 20 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Çelik Kazan Logano SK 425 ve SE 425 Sıvı/Gaz Yakıtlı Özel Kazan. 6302 0252 03/2000 TR Kullanıcı için

Kullanma Kılavuzu. Çelik Kazan Logano SK 425 ve SE 425 Sıvı/Gaz Yakıtlı Özel Kazan. 6302 0252 03/2000 TR Kullanıcı için 6302 0252 03/2000 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Çelik Kazan Logano SK 425 ve SE 425 Sıvı/Gaz Yakıtlı Özel Kazan Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Önsöz Önemli genel kullanım tavsiyeleri Teknik cihazlar,

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı