NEDEN. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NEDEN. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır."

Transkript

1 TURKF1.com Dev bir medya platformudur. NEDEN TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? Son Güncelleme 06/13/2016 TURKF1.com Yalnızca %100 doğru verileri size verir ve düzenli rapor gönderir TURKF1.com Size özel reklam çözümleri sunar. Tıklayın Ve inceleyin! TURKF1.com Alanındaki %100 yerli tek portaldır. TURKF1.com Siz özel fiyatlar sunar.

2 SUNUM ÖZETİ I II Başlangıç GENİŞ KİTLE Hakkımızda MÜŞTERİYE ÖZEL HİZMET Reklam Çözümleri miz III IV Fikirlerniz değerlidir Platform Medya platformu Örnek raporlama %100 doğru veriler ve düzeli rapor Grafikler V VI Sektörümüzde ki %100 yerli tek markayız Rakipsiz Size özel fiyat avantajları Fiyatlar Son

3 TURKF1.com Formula 1 MotoGp Diğer seriler ve Oto-haber gibi farklı ilgi alanlarına yönelik geniş bir kitleye haber sağlamaktadır. I

4 GENİŞ KİTLE REKLAMLARINIZ HERKESE ULAŞIR TurkF1.com yayın formatı gereği son derece geniş bir kitleye hitap etmektedir. Bildiğiniz üzere Dünya Kupası dünya çapında en çok izlenme oranına sahip spor organizasyonudur ve Formula 1 olimpiyatları dahi gerisinde bırakıp ikinci sırada yer almaktadır. Formula 1 en son 2010 yılında yapılan bir araştırmaya göre dünya çapında 16,000 saat yayın ile 187 farklı ülkede yaymlanıp toplamda 517 milyon izleyiciye hitap etmiştir. Türkiye de de oldukça fazla takipçisi bulunan popüler bir spordur. Üstelik TürkF1.com formatı gereği MotoGp,WRC,WEC ve Otomobil habelerini de içine katarak kitle hedeflemesini çok daha geniş tutmuştur.

5 YAYIN FORMATIMIZ Ne yapıyoruz? Formula 1 Dünyanın en popüler ikinci spor dalı ile ilgili her gün onlarca haber girişi yapmaktayız. Oto-Haber Neredeyse otomobilleri sevmeyen yoktur bu sebeple her gün en az 2 en çok 5 olacak şekilde haber portföyümüze en güncel otomobil haberlerini ekliyoruz. MotoGp Motorsiklet tutkunlarına yönelik dünyanın en popüler Motorsiklet yarışları ve Moto-Haber sekmesinden direkt Motorsiklet haberleri paylaşmaktayız. Diğer Seriler WEC,WRC,FORMULA E yada Rallycross gibi dünya çapında yapılan diğer yarış organizasyonlarınında haberlerini paylaşıyoruz.

6 Prensiplerimiz Nelerdir? Vizyonumuz Misyonumuz Vizyonumuz An itibariyle Türkiyenin en güncel Motor Sporları ve Oto- Haber portalıyız ve uzunca bir süre bu konumda kalamya devam edeceğiz. Misyonumuz Okuyucularımıza en kaliteli haberleri onların alıştığı bir format ve sayfa tasarımı ile sunmak ve birebir iletişimde olup anketler vasıtası ile kendimizi yenilemek.

7 MEDYA ERİŞİMLERİMİZ Dünya Devleri ile çalışıyoruz TurkF1.com an itibari ile 06/13/2016 iki adet büyük Formula 1 takımının medya arşivlerine erişim hakkına sahiptir. Böylelikle rakiplerine nazaran özel içerikler paylaşıp okuyucu kitlesini siteye çekibilme kapasitesi yüksektir. Üstelik yakın bir zamanda diğer büyük Formula 1 takımlarınında arşivlerine giriş izni alnılacaktır. An itibari ile Red Bull Racing ve Mercedes Petronas Amg takımları arşivlerine erişimimiz vardır.

8 PLATFORM GENİŞLİĞİMİZ Okucularımıza nereden ulaşıyoruz. w g s o Web Sitemiz Google Sosyal Medya Ortaklar Medya platformumuzun direği web sitemiz her daim ziyaretçi almaktadır. Google daki konumumuz ve ara sıra çıktığımız reklamlar ile ziyaretçi sayılarımız artmaktadır. İki adet facebook sayfası, iki adet facebook grubu, twitter,instragram ve youtueb hesaplarımızda toplam takipçimiz vardır. Yaptığımız çeşitli anlaşmalar sayesinde farklı mecralardaki sitelerden ziyaretçi almaktayız.

9 II TURKF1.com Size özel reklam çözümleri sunar.

10 REKLAM ÇÖZÜMLERİMİZ Müşterilerimize farklı reklam çözümleri sunuyoruz. Sitemizde bulunan birbirinden farklı reklam slotlarına müşteri isteklerine özel farklı boyutlarda reklam alıyoruz. BANNER REKLAMLARI KUTU REKLAMLARI MANŞET REKLAMLARI DİĞER ÇÖZÜMLER b k m d Web sitelerinde en etkili reklam türü banner reklamlarıdır sitemizde şu an müsait 5 banner slotu vardır Haberlerin ve Ana Sayfanın yan kısımlarında çıkan kutu reklamları en az banner kadar kıytmetli reklam alanlarıdır. Talep edildiği taktirde manşetten girilen haberlerin arasıa müşterilerin reklamları bir haber gibi girilebilir. Bunun dışında müşteriye özel extra ücrete tabi tanıtım filmi broşür vb çözümlermizde vardır

11 BANNER REKLAMLARI En etkili reklam çözümü Özellikle haberlerin altında çıkan Slot 1 ile Ana Sayfada çıkan Slot 2 en kıymetli alanlardır. Slot 1 Haber altı = Haberlerin içine girdiğinizde resmin hemen altında çıkmaktadır. Slot 2 Ana Sayfa 1 = Ana sayfada başlığın hemen altında yer almaktadır. Slot 3 Ana Sayfa 2 =Ana sayfada ilk iki haber bloğu arasında yer almaktadır. Slot 3 Ana Sayfa 3 = Ana sayfada son iki haber bloğu arasında yer almaktadır. Bu sekmelerin dışında extraden 2 adet slot'da açılabilir.

12 BANNER REKLAMLARI KATEGORİ B SLOT 1 HABER ALTI Bu banner örnek olarak oluşturulmuş olup sizin isteklerinize göre tasarlanabilir. Reklamın çıkacağı konumu görmek için sitede haberlerin içindeki resimlerin altına bakınız.

13 BANNER REKLAMLARI KATEGORİ B SLOT 2 ANA SAYFA 1 Bu banner örnek olarak oluşturulmuş olup sizin isteklerinize göre tasarlanabilir. Reklamın çıkacağı konumu görmek için ana sayfamızda kutulu sistemin alt kısmına bakınız.

14 BANNER REKLAMLARI Diğer Slotlar Örneklerini gördüğünüz reklam slotları dışında 4 adet daha banner slotu vardır. Bu slotların tamamı Ana sayfada aşağılara indikçe haber kategorileri altında çıkmaktadır. Görünürlüğü yüksek slotları direkt marka reklamı olarak kullanmak en mantıklı çözümdür (Slot 1 ve 2) Diğer slotlar ise mağzalarınızın yada yürünlerinizin reklamlarınızı içerebilir. Bannerları belli ölçeklerde bize siz yollayabilirsiniz ancak tasarmlarını isterseniz bizde yapabiliriz. Tasarımları biz yaptığımız takdirde extra bir ücret almamaktayız.

15 KUTU REKLAMLARI Dikkat çekmek ürün tanıtmak için birebir Özellikle her haberin yanında çıkan slot 1 sitenin en kıymetli 2.ci reklam slotudur. Slot 1 = Siteye girilen her haberde resmin hemen sağında bulunur. Slot = Bu slotlar şu an kapalı durumda olup müşteri isteğidiği takdirde aktive edilebilir.

16 KUTU REKLAMLARI KATEGORİ C SLOT 1 HABER YANI Bu banner örnek olarak oluşturulmuş olup sizin isteklerinize göre tasarlanabilir. Reklamın çıkacağı konumu görmek için sitede haberlerin içine girdikten sonra hemen sağa bakınız.

17 KUTU REKLAMLARI Diğer Slotlar Örneklerini gördüğünüz reklam slotları dışında 4 adet daha kutu slotu vardır. Bu slotların tamamı haberlerin içinde yer almaktadır. Görünürlüğü yüksek slotları direkt marka reklamı olarak kullanmak en mantıklı çözümdür Diğer slotlar ise mağzalarınızın yada ürünlerinizin reklamlarınızı içerebilir. Kutuları belli ölçeklerde bize siz yollayabilirsiniz ancak tasarmlarını isterseniz bizde yapabiliriz. Tasarımları biz yaptığımız takdirde extra bir ücret almamaktayız.

18 MANŞET REKLAMLARI Müşteriyi tam on ikiden vurun Sitemiz ana sayfasında içinde toplamda 20 haberin yer aldığı bir manşet slotu bulunmaktadır. Okucuların direkt olarak gezmeyi ve haberlere ulaşmayı en çok sevdiği yer bu alandır. Burada bir habermiş gibi çıkacak olan manşet reklamı ile okuyucunun dikkati çekilip en büyük ebatta reklam yapılabilir. Yasal mevuat gereği resmin içine reklam yazmak zorunludur.ayrıca ra Manşet reklamları okuyucuyu rahatsız etmemek ve firmaya da zarar vermemek adına her gün bir kez haberlerin arasına konumlandırılır ve haberlerin arasında gezer. Tıklanıldığında bir habermiş gibi içine girilen bu reklam türü içine girildiğinde okuyucuya yazı ile reklam yapılması olanağını da sağlar. Haber içine extra resim video alınabilir.

19 MANŞET REKLAMLARI KATEGORİ D TEK SLOT Bu reklam örnek olarak oluşturulmuş olup sizin isteklerinize göre tasarlanabilir. Reklamın çıkacağı konumu görmek için sitede ana sayfadaki manşetlere bakınız

20 DİĞER ÇÖZÜMLER Geniş ve elit bir kitleye ulaşın Sitemizde yer alan tüm reklam slotlarından elde edeceğiniz trafiğin dışında. Reklam ortaklarımıza sosyal medya sayfalarımızdan da tam destek vermekteyiz. TurkF1.com a ait 2 adet facebook sayfası, 2 adet facebook grubu twitter ve instagram hesapları sayesinde birebir sosyal medya uzmanlarımız size en uygun reklam çözümlerini sunacaktır. Üstelik tüm bunların yanında ortak çalışma içinde olduğumuz Orbit Yazılım Studyosu sayesinde gerek görsel gerekse uygulama geliştirme alanlarında müşterilerimize her türlü desteği sunmaya hazırız.

21 III TURKF1.com Dev bir medya platformudur.

22 WEB SITEMIZ Bilgisayar Sayfası Web sitemiz şık profesyonel fakat gözü yormayacak şekilde tasarlanmıştır. Manşetler ve menüler Türk okuyucusunun haber okuma alışkanlıklarına göre yerleştirilmiştir. Reklam slotları en çok dikkat çeken yerlere yerleştirilmiştir.

23 WEB SITEMIZ Mobil Aygıtlar Web sitemiz responsive tasarıma sahiptir. Mobil aletlerden giriş yapışdığında aygıt türü ve ebadına göre gerekli şekli alır. Kullanılan aygıta göre menüler otomatik düzenlenir. Böylece kullanıcıya her daim en iyi haber deneyimi sunulur. Reklam slotları mobil versiyonda da da mevcuttur fakat farklı görüntüde ve konumdadır.

24 SİTEMİZİN ZİRARETÇİLERİ Bizi kimler ziyaret ediyor? Cinsiyet Ağırlığı (Erkek - Kadın) 52% Bilgisayar kullanıcıları %4 Tablet kullanıcıları f1 TURKF1 PORTALI *? 0,25% Diğer %43 Mobil Kullanıcılar

25 PLATFORM GENİŞLİĞİ GOOGLE DIREKT GIRIŞ Yaptığımız önceki reklam çalışmaları ve piyasadaki isim değerimiz ile sitemize direkt gelen ziyaretçiler vardır. d a Arama motorlarındaki konumumunzdan dolayı sitemize ziyaretçi gelir. t TWITTER Twitter sayfamızda sitemizdeki haberler eklenir. FACEBOOK SAYFA Facebook sayfamızdan sitemize hergün binlerce kişi geli. s TurkF1 PLATFORM g FACEBOOK GRUP Facebook taki aktif iki grubumuzdan sitemiz ziyaret edilir. INSTRAGRAM Sitemize gelen trafiğin %1,2 instragram üstünden gelmektedir. i

26 TRAFİK GRAFİĞİ Detaylı Analiz Sayfa 13% Gruplar 5%reklam 1% Diğer 9% METRICA ÖLÇÜM SİSTEMİ RESMI GRAFIK Google 43% Direkt 29% Direkt Google Sayfa Gruplar reklam Diğer

27 YAŞ GRAFİĞİ Ziyaretçilerin Yaş Aralığı % % % METRICA ÖLÇÜM SİSTEMİ RESMI GRAFIK %

28 TURKF1.com Yalnızca %100 doğru verileri size verir ve düzenli rapor gönderir IV

29 GERİ BİLDİRİM Reklamlarınızı daha iyi hale getirebilirz Sitemiz Google Analytics ve Yandex Metica üzerinden anlık takip edilmektedir. Okuyucu tericihleri ve reklam tıklama oranları raporlara eklenir. Ayrıca okuyucuların reklamların neresine tıkladığı (bir bayanın ayağındaki ayakkabı yada kolda bir saat vb) gibi bilgilerde raporlara düzenli olarak eklenir. Eklenen bu detay verileri sonucunda müşteri eğer bir kez daha reklam vermek isterse ona hangi konularda ve resimlerle reklam vermesi konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti sunulur.

30 GERİ BİLDİRİM Ana Sayfa genel tıklama indexi

31 Sektörümüzde ki %100 yerli tek markayız V

32 TEK MARKA Bizden başka alternatif? Her ne kadar internette yapılan aramalarda farklı siteler ve isimler çıksada çıkan sonuçlardaki siteler ya yabancı menşeli firmalara aittir yada yasa dışı yarış yayınları yapmaktadırlar. TurkF1.com %100 yerli sermaye ile kurulmuş ve şu an piyasada bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti kanunalarını çiğnemeyen tek Motor Sporları haber portalıdır.

33 REKLAM ANLAYIŞIMIZ Tanıtım videomuz Tanıtım Filmimiz Gazetecelikte içerik kadar görselliğinde önemli olduğunu biliyor ve okuyucularımıza mümkün olan en güzel şekilde hitap ediyoruz. Reklam vermeyi planladığınız sitenin kendi reklamını izlemenizi tavsiye ederiz. Böylelikle reklamcılık anlayışına nasıl yaklaştığımız konusunda fikir edinebilirsiniz. Videoyu oynatmak için tıklayınız yukarıdaki alana tıklayınız

34 Yüzler HABER OKUMA Sitemizden şu ana kadar kaç adet haber okundu? 140, , , ,000 80,000 54,200 60,000 40,000 Ziyaretçi 73,500 20,000 33,800 0 NİSAN 6-15 NİSAN MAYIS 1-15 MAYIS 1-25 MAYIS Haziran *Google Analytics verileri ile sabittir.

35 Yüzler ZİYARET ORANLARI Oranlarındaki muazzam artış 30,000 25,900 25,000 20,000 15,000 8,800 10,000 18,900 Ziyaretçi 5,000 4,600 0 NİSAN 6-15 NİSAN MAYIS 1-15 MAYIS 1-25 MAYIS Haziran *Google Analytics verileri ile sabittir.

36 VI TURKF1.com Siz özel fiyatlar sunar.

37 SİZE ÖZEL FİYAT Dürüst Hizmet Müşterilerimiz ile birebir iletişime geçer ve ihtiyaçları ve isteklerine göre en doğru reklam kampayasını seçeriz. Anlaşmalar aylık yada 3 aylık olarak yapılır. Verilecek olan reklamların bütçeleri sabit olup siteden alınan tıklamalardan etkilenmez böylece internet ortamındaki pek çok işgüzar sitenin yaptığı gibi tıklama oranları sahte hesaplarla yükseltilip müşteriden para istenilmez. TurkF1.com dan müşterilere yönelen tıklama tamamiyle gerçek web tabiri ile organiktir. Bize iletisim@turkf1.com yada numarası üzerinden ulaşabilir fiyat sorgusu ve görüşme talebinde bulunabilirsiniz.

38 için İzlediğiniz Teşekkürler En yakın zamanda birlikte çalışmak dileğiyle

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

2017 TANITIM DOSYASI.

2017 TANITIM DOSYASI. 2017 TANITIM DOSYASI Artı33, Fransa da yaşayan Türk toplumunun en büyük haber kaynağıdır. Yayın hayatına başladıktan kısa süre sonra Fransalı Türklerin büyük ilgisini çeken Artı33, 2016 yılında Avrupa

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

ÖNEMLİ: Güncel fiyatı öğrenmek için reklam kodlarını ve istenilen reklam yayınlanma süresini bize

ÖNEMLİ: Güncel fiyatı öğrenmek için reklam kodlarını ve istenilen reklam yayınlanma süresini bize Öğretmenler İçin sitesi olarak 3 farklı reklam politikasına sahibiz. A) BANNER REKLAM (Resim reklam ekleme çalışması) B) SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI C) TANITIM YAZISI ONESİGNAL BİLDİRİMİ A) BANNER REKLAM

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

MediaKit. www.defaultmagazine.com

MediaKit. www.defaultmagazine.com MediaKit www.defaultmagazine.com .Sayılar #01 #02 #03 #04 #05 #06 #07 #09 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 .istatistikler Dünyada 62 ülkeden takip edilen.default magazine her ay ortalama 125.000 kişi

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Kreşistan.com da Öne Çıkın!

Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Standart veya Profesyonel üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Profesyonel üyelikle birlikte

Detaylı

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Ege Seramik mobil aplikasyonu, Türk Seramik ve Vitrifiye Sektörü nün lider markaları olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye ürünleri hakkında tüm bilgileri içerir. Bu uygulama

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun...

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... farklı uzmanlıkları keşfedin... dünyaya bağlanın... Sektörel etkileşimin kalbi olan

Detaylı

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti TELEVIDYON.COM Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

Cephe Bülteni & Facade Bulletin Reklam Dosyası

Cephe Bülteni & Facade Bulletin Reklam Dosyası Cephe Bülteni & Facade Bulletin Reklam Dosyası İçindekiler + Cephe Bülteni Haberler: 7 İçerik s. 2 + Cephe Bülteni Ürün Haberi: 1 İçerik s. 3 + Cephe Bülteni Haberler de Advertoryal s. 4 + Cephe Bülteni

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

BİZ KİMİZ? Yani herhangi bir bilgisayardan veya web browser ı olan bir mobil cihazdan GZONE a kolayca ulaşırsınız.

BİZ KİMİZ? Yani herhangi bir bilgisayardan veya web browser ı olan bir mobil cihazdan GZONE a kolayca ulaşırsınız. MEDYA KIT BİZ KİMİZ? GZONE, Türkiye nin tek eşcinsel yaşam ve kültür dergisidir. GZONE, hem aylık yayınlanan online dergisi hem de her gün sıklıkla güncellenen web sitesiyle hedef kitlesine ulaşır. Türkiye

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

MYK Medya. Banner alanları

MYK Medya. Banner alanları MYK Medya Banner alanları TELEVİDYON.COM ANASAYFA BANNERLAR ALANLARI 1. Banner alanı (728x90) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000 2. Manşet Alanı (525x290) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

GRN Medya; Neden Lightworld

GRN Medya; Neden Lightworld Medya Kiti 2016 GRN Medya; 2014 yılında faaliyete geçen GRN Medya yayıncılık ve medya alanlarında faaliyet göstermektedir. 2014 Yılında Lightworld dergisini de bünyesine katarak yayın hayatına başlamıştır.

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK www.globaxsoft.com 28.10.2016 1 www.advancity.com.tr HAKKIMIZDA 1999 dan bu yana faaliyet gösteren Advancity uzaktan eğitim ve yazılım çözümleri sunmaktadır. Ofislerimiz:

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ. Amaç. Nasıl Çalışıyoruz.

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ. Amaç. Nasıl Çalışıyoruz. SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ Amaç Ürününüzü ya da hizmetinizi sosyal medya siteleri, ağları üzerinde tanıtılması ve reklamlarının yapılması marka bilinirliğinn artırılması kampanya ve haberlerin duyurulması ve

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Klasik Tüketici Deneyimi Günümüzde Tüketici Deneyimi Gelecek programatikte.. Programatik nedir? Joe Zawadzki, CEO, MediaMath "The use of technology

Detaylı

konneksa DİJİTAL SAĞLIK AĞI Türkiye'nin en büyük dijital sağlık ağında sizin de dönüşüm ve etkileşimli reklamlarınız olsun.

konneksa DİJİTAL SAĞLIK AĞI Türkiye'nin en büyük dijital sağlık ağında sizin de dönüşüm ve etkileşimli reklamlarınız olsun. MEDYASET DİJİTAL SAĞLIK AĞI Sağlık Profesyonellerinden Sağlıklı İçerik Platformu Türkiye'nin en büyük dijital sağlık ağında sizin de dönüşüm ve etkileşimli reklamlarınız olsun. MAGAZINE konneksa doctor

Detaylı

DİJİTAL REKLAM AJANSI. Büyümeye giden yoldaki kapıları reklam anahtarı ile açın! www.reklamanahtari.com

DİJİTAL REKLAM AJANSI. Büyümeye giden yoldaki kapıları reklam anahtarı ile açın! www.reklamanahtari.com DİJİTAL REKLAM AJANSI Büyümeye giden yoldaki kapıları ile açın! www.reklamanahtari.com Başlarken... İÇİNDEKİLER 02 Başlarken Mükemmel bir iş çıkartmanın tek yolu, yaptığınız işi sevmekten geçer. Popüler

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım Adım Adım Kılavuzu 1. Adım Teknik hataların giderilmesi 2. Adım Server, IP ve Google Kayıt optimizasyonu 3. Adım İçerik Pazarlama ve itibar yönetimi 4. Adım Sosyal Medya Planlama 5. Adım Performans Değerlendirme

Detaylı

Detaylar ilerleyen sayfalarda!

Detaylar ilerleyen sayfalarda! Detaylar ilerleyen sayfalarda! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Profesyonel veya Premium üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi

Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Yazan: Ben Jones Yayınlanma Tarihi: Ocak 2016 Konular

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP 1 Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP Mobil Yazılım Hızlı Mobil Sayfalar Günümüzde mobil

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

Açılıs Sayfası. Deneyimi

Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası Nedir?. Bir kullanıcının sitenize giriş sağladığı sayfaya verilen isimdir. İniş Sayfası (Landing Page) olarak da adlandırılır. Neden Önemlidir? Tıklama oranı yüksek

Detaylı

Monthly. FItness TÜRKİYE NİN İLK ÜCRETSİZ FITNESS DERGİSİ

Monthly. FItness TÜRKİYE NİN İLK ÜCRETSİZ FITNESS DERGİSİ Monthly FItness TÜRKİYE NİN İLK ÜCRETSİZ FITNESS DERGİSİ Monthly Fitness Dergisi Monthly Fitness 1 Ocak 2014 de Türkiye nin ilk ücretsiz ve dijital fitness dergisi olarak yayın hayatına başladı. Son 5

Detaylı

AlkislarlaYasiyorum.com. Medya Kiti

AlkislarlaYasiyorum.com. Medya Kiti AlkislarlaYasiyorum.com Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Türkiye de Online Kullanıcı Trendleri Dünyada internet kullanıcısı sayısı: 3.3 Milyar Google üzerinden günde 3.7 Milyar yılda 1.4 Trilyon arama yapılıyor

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com

MET-AY BİLİŞİM. w w w.met-aybilisim.com MET-AY BİLİŞİM T a s a r ı m M E T-AY BİL İŞ İM TASARI M YA ZI LI M LTD.Ş Tİ. Turan Gün eş B ul va r ı 5 1 0. S ok. N o : 2 / 8 Yıld ı zevl er / A NK A R A v e Y a z ı l ı m w w w.met-aybilisim.com bilgi@met-aybilisim.com

Detaylı

ANASAYFA GİRİŞ REKLAMI

ANASAYFA GİRİŞ REKLAMI ANASAYFA GİRİŞ REKLAMI Kullanıcı internet sitesine girdiğinde ilk açılan sayfa, bir karşılama reklamı çıkar (bkz. Resim 1). Kullanıcı sağ üst köşedeki işaretine basmadığı sürece 10 saniye boyunca reklamınız

Detaylı

İÇEL OSGB ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ. www.icelosgb.com info@icelosgb.com Telefon 0324 327 08 01 Faks 0324 327 08 02

İÇEL OSGB ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ. www.icelosgb.com info@icelosgb.com Telefon 0324 327 08 01 Faks 0324 327 08 02 İÇEL OSGB OFİS SİSTEMİ SİSTEME GİRİŞ SİSTEME GİRİŞ SİSTEME GİRİŞ bölümünde, İÇEL OSGB OFİS SİSTEMİNE nasıl giriş yapabeleceğinizi öğrenebilirsiniz. Basit görünse bile, bazı püf noktaları yeni olabilir.

Detaylı

farkımız, bakış açımız.

farkımız, bakış açımız. farkımız, bakış açımız. ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA Ürün çekiminde firmanıza gelerek veya stüdyomuzda, uzman kadromuz ile ürünlerinize en doğru fon ve format ile ayrı bir boyut katarak detaylı

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

SEYAHAT VE TURİZM İLE İLGİLİ RUS LIFESTYLE PORTALI

SEYAHAT VE TURİZM İLE İLGİLİ RUS LIFESTYLE PORTALI SEYAHAT VE TURİZM İLE İLGİLİ RUS LIFESTYLE PORTALI COPYRIGHT 2008-2014 PRIMOCO INVESTMENTS LIMITED VERSION 2014.1 Tüm hakları saklıdır. Russian Traveller tescilli markadır. RUSSIAN TRAVELLER NEDİR? RUSSİAN

Detaylı

YENİ REKLAM VE SATIŞ MECRASI OLARAK TABLET CİHAZLAR VE TÜRKİYE DE TABLET CİHAZ KULLANIMI

YENİ REKLAM VE SATIŞ MECRASI OLARAK TABLET CİHAZLAR VE TÜRKİYE DE TABLET CİHAZ KULLANIMI YENİ REKLAM VE SATIŞ MECRASI OLARAK TABLET CİHAZLAR VE TÜRKİYE DE TABLET CİHAZ KULLANIMI Hazırlayan: Danışman: İsmail Hakkı Polat Turkcell Danışman: Gizem Moral,Didem Erdoğan Mayıs, 2012 Kısaca Ben...,

Detaylı

Cochrane Library. http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health.

Cochrane Library. http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health. Cochrane Library http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health. Güvenilir kaynak Bilinçli kararlar Daha iyi sağlık Cochrane daha iyi sağlık kararları ve daha iyi teşhisler

Detaylı

Ders İ zlencesi. Ders Başlığı. Dersin amacı. Önceden sahip olunması gereken beceri ve bilgiler. Önceden alınması gereken ders veya dersler

Ders İ zlencesi. Ders Başlığı. Dersin amacı. Önceden sahip olunması gereken beceri ve bilgiler. Önceden alınması gereken ders veya dersler Ders İ zlencesi Ders Başlığı İşinizin Görünürlüğünü Sosyal Medyada Nasıl Arttırırsınız? Dersin amacı Bu dersin amacı katılımcıların sosyal medyada pazarlama hakkında bilgi edinmeleri ve kendi kuracakları

Detaylı

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum!

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum! Merhabalar Ben Uğur Şeşen. Yılların deneyimi ile bütünleştirdiğim çalışmalarımda Zeki Triko,Fujitsu ve Bilgitaş gibi büyük firmaların bilişim mutfaklarında yer aldım. Gelişen bilişim sektörü ile beraber

Detaylı

Pazarlama İletişimi-3

Pazarlama İletişimi-3 Pazarlama İletişimi-3 Reklamın Makro Ekonomik Rolü Ad=Market Power Ad=Information Sentezci görüş Reklam Türleri Doğrudan harekete geçirici Dolaylı olarak etkili Birincil talep yaratan reklamlar Seçici

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu ÖNSÖZ VitalSource Türkiye temsilcisi Çağlayan Kitabevi ve Eğitim Çözümleri ve Pearson Türkiye nin ortak çalışmaları sonucunda Pearson ders kaynakları kütüphane

Detaylı

LOGİN EKRANI. Şekil -1

LOGİN EKRANI. Şekil -1 LOGİN EKRANI Yönetim paneline ilk giriş ekranıdır, size verilen kullanıcı adı ve parola girilerek yönetim paneline giriş yapılır. Şifresiz girilemez, şifrenizi unuttunuz yada kaybettiniz ise lütfen PRO.GEN

Detaylı

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI Düzen Değişti HAMİNNE DİJİTAL MEDYA & SOSYAL AĞ PAZARLAMA Haminne, dijital medya ve sosyal ağlar üzerinde; lokal ve ulusal pazarlama çözümleri üreten, şehir hedefli yayın ve yayıncıları ile yüz binlerce

Detaylı

www.signaturebrand.com.tr SIGNATUREBRAND ALL ABOUT BRAND SIGNATURE BRAND Marka potansiyellerini açığa çıkaran stratejisi sağlam yaratıcı marka danışmanlık hizmetleri sunan Signature Brand, trend olan pazarlama

Detaylı

Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. partnerlik. Nedir? aplikasyonu

Detaylı

13. yıl. Reklam. Kiti 10

13. yıl. Reklam. Kiti 10 13. yıl Reklam Kiti 10.. içindekiler Hakkımızda 1 Cinsiyet Dağılımı 2 Yaş Grubu 2 Eğitim Durumu 3 Çalışılan Departman 3 Ünvan Dağılımı 4 Çalışılan Bölüm 4 Çalışan Sayısı Ortalaması 5 Sektörel Dağılım 5

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

Cochrane Library. http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health.

Cochrane Library. http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health. Cochrane Library http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health. Güvenilir kaynak Bilinçli kararlar Daha iyi sağlık Cochrane daha iyi sağlık kararları ve daha iyi teşhisler!

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

AJANSLAR ve MARKALAR için

AJANSLAR ve MARKALAR için AJANSLAR ve MARKALAR için Video içeriğin önemine inanan disiplinler üstü bir içerik atölyesidir. Hem Yara?cıların* Hem De Markaların YouTube Kanallarını, ROKETLiYORUZ! *YouTube daki kanal sahipleri RocketWorks,

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı

Kullanıcı Merkezli kütüphane Web Siteleri: İYTE Örneği. Gültekin Gürdal Hakan Yanaz Engin Şentürk

Kullanıcı Merkezli kütüphane Web Siteleri: İYTE Örneği. Gültekin Gürdal Hakan Yanaz Engin Şentürk Kullanıcı Merkezli kütüphane Web Siteleri: İYTE Örneği Gültekin Gürdal Hakan Yanaz Engin Şentürk Akademik Bilişim 2012 Neden Kullancı Merkezli Web Sitesi Akademik kütüphaneler Web siteleri üzerinden birçok

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı