1000 Mutlu Müşterilerimizden Bazıları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1000 Mutlu Müşterilerimizden Bazıları"

Transkript

1 1000 Mutlu Müşterilerimizden Bazıları Hastaneler 51 Endüstriyel Yapılar 114 Oteller 428 Devlet Kuruluşları 189 AVM 41 Diğer 291

2 Club Ali Bey Otel Antalya/Manavgat 1. sınıf tatil köyü 890 Yatak kapasiteli m² alan Finder marka 8 çevrimli 1600 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Konaklar arası ve konak içi kablo mesafelerinin çok uzun olması nedeniyle paneller farklı noktalara konulmuş ve network haberleştirilmiştir. Sistem Finder 4 loop x 2, Finder Repeater x1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, kontrol modülü ve Siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Tekrarlayıcı panel ile iki noktadan sistem izlenmektedir. Joy Kiriş World Otel Antalya/Kemer 1. sınıf tatil köyü 863 Yatak kapasiteli m² açık alan Finder marka 12 çevrimli 2400 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Konaklar arası ve konak içi kablo mesafelerinin çok uzun olması nedeniyle paneller farklı noktalara konulmuş ve network haberleştirilmiştir. Sistem Finder 4 loop x 3, Finder Repeater x1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, adresleme modülü, kontrol modülü ve Siren Özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Tekrarlayıcı panel ile iki noktadan sistem izlenmektedir. Joy Kiriş World Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Mavi Sürmeli Otel Adana 1. sınıf otel 250 Yatak kapasiteli Finder marka 2 çevrimli 480 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem Finder 2 loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, adresleme modülü, kontrol modülü ve Siren Özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Mavi SÜRMELĐ Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Galatasaray Üniversitesi Đstanbul 500 öğrenci kapasiteli Finder marka 4 çevrimli 960 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis flâşörlü siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Galatasaray Üniversitesinin yangın ve güvenlik sistemleri, başarıyla entegre edilerek, kullanıcının tüm ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılanmaktadır.

3 Eren Holding Modcar Kâğıt Fabrikası- Đstanbul Bağcılar / Đstanbul Holding / Fabrika ton üretim kapasitesi m² açık alan Finder marka 4 çevrimli 960 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis Yangın alarm butonu, kontrol modülü, adresleme modülü, input modülü siren ve flâşörlü siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Eren Holding Modcar Kâğıt Fabrikasının yangın ve güvenlik sistemleri, başarıyla entegre edilerek, kullanıcının tüm ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılanmaktadır. ODTÜ Mühendislik Fakültesi - Ankara Üniversite 5 Bina 6459 m2 alan korunmaktadır. Sistem Finder 4 loop x 1, Duman Dedektörü Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu ve Siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. ODTÜ Mühendislik Fakültesinin tüm yangın ve güvenlik sistemleri yangın ve güvenlik sistemleri, başarıyla entegre edilerek, kullanıcının tüm ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılanmaktadır. Asteria Elita Resort - Antalya / Manavgat 1 sınıf otel 1341 Yatak kapasiteli 587 Oda kapasiteli Finder marka 12 çevrimli 2400 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem Finder 4 loop x 3, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, kontrol modülü ve Siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Asteria Elita Resort Otel in yangın ve güvenlik sistemleri, SAĞLAM LTD Tarafından karşılanmaktadır. Hane Otel - Antalya / Manavagat 1 sınıf otel 700 Yatak kapasiteli m² açık alan Yangın alarm butonu, input modülü, kontrol modülü ve Siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Algılama senaryosuna mekanik sistemler dâhil edilmiş sprinkler ve gaz kaçağı algılama sistemlerinin de tek bir noktadan kontrol edilmesi sağlanmıştır. Hane Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır.

4 Sunrise Queen - Antalya / Manavgat 1 sınıf tatil köyü 866 Yatak kapasiteli m² açık alan m² otel binası Finder marka 2 çevrimli 400 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem Finder 2 loop, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu ve Siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Sunrice Queen Otel in yangın ve güvenlik başarıyla entegre edilerek tesisin tüm ihtiyacını tam anlamıyla karşılanmaktadır. Side Mare Otel - Antalya / Manavgat 1 sınıf tatilköyü 270 Yatak kapasiteli m² açık alan sağlamaktadır. Algılama senaryosuna mekanik sistemler dâhil edilmiş sprinkler ve gaz kaçağı algılama sistemlerinin de tek bir noktadan kontrol edilmesi sağlanmıştır Side Mare Otel in tüm yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Melissa Garden Otel 1 sınıf tatilköyü 890 Yatak kapasiteli m² açık alan m² kapalı alan Finder marka 2 çevrimli 400 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis sağlamaktadır. yangın ve güvenlik sistemleri, başarıyla entegre edilerek, kullanıcının tüm ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılanmaktadır. Muratpaşa Belediyesi Antalya Belediye 1595 tam parsel 547 hisseli parsel, 24 dükkân, 34 daire 6 spor tesisi, 9 kapalı Pazar, 8 semt veznesi, 7 kurs merkezi, 1 nikâh salonu, 2 kültür ve sergi salonu kent yaşamına hizmet vermektedir. korunmaktadır. Sistem Finder 4 loop, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, kontrol modülü ve Siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Yangın ve güvenlik başarıyla entegre edilerek tesisin tüm ihtiyacını tam anlamıyla karşılanmaktadır.

5 Crystal Green Bay Muğla / Bodrum 1 sınıf otel 613 Yatak kapasiteli m² açık alan 3850 m² kapalı alan sağlamaktadır. Crystal Green Bay Otel in tüm yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Eren Holding Modcar Ambalaj Fabrikası - Kayseri Fabrika m² ton üretim kapasiteli Finder marka 2 çevrimli 480 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem Finder 2 loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Eren Holding Modcar Ambalaj Fabrikasının tüm yangın ve güvenlik başarıyla entegre edilerek tesisin tüm ihtiyacını tam anlamıyla karşılanmaktadır. Doğanay Otel Antalya / Manavgat 1 sınıf tatilköyü 935 Yatak kapasiteli m² açık alan sağlamaktadır. Doğanay Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Galatasaray Lisesi - Đstanbul Đstanbul Okul 700 öğrenci kapasitesi 5600 m² alan sağlamaktadır. Galatasaray Lisesinin yangın ve güvenlik başarıyla entegre edilerek tesisin tüm ihtiyacını tam anlamıyla karşılanmaktadır.

6 Old Castle Otel - Kocaeli 1.sınıf otel 90 Yatak kapasiteli 3800 m² alan sağlamaktadır. Old Castle Otel in yangın ve güvenlik sistemleri, başarıyla entegre edilerek, kullanıcının ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılanmaktadır. Prestige Mall AVM- Đstanbul 1 sınıf alış veriş merkezi Lüks konut siteleri, geniş sosyal olanakları, donanımlı ve sorunsuz alt yapısıyla Đstanbul un en çok talep gören yerleşim birimlerinden biri olan Bahçeşehir in, ilk alış-veriş merkezidir. sağlamaktadır. Prestige Mall AVM nin yangın ve güvenlik sistemleri, başarıyla entegre edilerek, kullanıcının ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılanmaktadır. Özel Anamur Hastanesi - Mersin Hastane 72 yatak kapasiteli m² kapalı alan Finder marka 8 çevrimli 1600 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis Yangın alarm butonu, kontrol modülleri ve Siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Sistem aynı zamanda acil anons sistemi ile entegre çalışacak şekilde dizayn edilmiş, alarm anında alarm gelen bölgenin siren ve acil anonslarının devreye girmesi sağlanmıştır. Özel Anamur Hastanesinin tüm yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Biat Holding - Đstanbul Biat Holding Büro Mobilya imalatından Alüminyum a, Kablodan Makineye, Büro Koltuk imalatından Kapı Levhası ve Kapı üretimi, hazır beton imalatından, Prekast yapı elemanlarına üretime yönelik olarak çok geniş faaliyet alanına sahiptir. sağlamaktadır. Biat Holding Binasının yangın ve güvenlik sistemleri, başarıyla entegre edilerek, kullanıcının tüm ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılanmaktadır.

7 Hilton Dalaman Otel Muğla / Dalaman 1 sınıf Otel m² alan 1200 Yatak kapasiteli Bosch marka 32 çevrimli 4064 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem FPA loop x 4, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, flâşörlü siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Sistem aynı zamanda sprinkler sistemi, davlumbaz söndürme sistemi, gazlı söndürme sistemi gibi mekanik sistemleri izlemekte, bina otomasyon sistemi, Grafik yazılım Đle çok geniş bir arazi üzerine dağılmış tesis kullanıcıya görsel olarak hızlı müdahale imkânı sunmaktadır. ATSO ( Antalya Ticaret Sanayi Odası ) - Antalya Antalya Ticaret Sanayi Odası m² açık alan m² kapalı alan Bosch marka 4 çevrimli 508 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, input modülü, kontrol modülü ve Siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Alarm gecikme süresi sonunda ilgili bölgenin firmamız tarafından tedariği yapılan acil anons sistemi çalışmaktadır. Sistem aynı zamanda sprinkler sistemi, gazlı söndürme sistemi gibi mekanik sistemleri izlemekte, Tekrarlayıcı panel ile iki noktadan sistem izlenmektedir. Đstanbul Park ( Formula1) - Đstanbul Motor Sporları Pisti m² açık alan m² kapalı alan Bosch marka 4 çevrimli 508 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, input modülü, kontrol modülü ve Siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Đstanbul Park tesisin yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Corolla Otel Antalya/ Manavgat 1.sınıf otel 1056 oda kapasiteli m² alan korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Corolla Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır.

8 Gloria Serenity Otel Antalya / Serik 1.sınıf otel m² alan 971 yatak kapasiteli Finder marka 12 çevrimli 1350 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem UEZ loop x 5, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, flâşörlü siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Alarm gecikme süresi sonunda ilgili bölgenin acil anons sistemi çalışmakta, sirenleri aktif olmakta, asansörleri belirlenen katta parka geçmektedir. Sistem aynı zamanda sprinkler sistemi gibi mekanik sistemleri izlemekte, bina otomasyon sistemi, yangın damperleri, skylifeları kumanda ederek alarm senaryosunu tamamlamaktadır. Grafik yazılım Đle çok geniş bir arazi üzerine dağılmış tesis kullanıcıya görsel olarak hızlı müdahale imkânı sunmaktadır. Club Ali Bey Premier Otel Antalya / Kemer 1 sınıf otel m² alan 900 Yatak kapasiteli Bosch marka 26 çevrimli 3302 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistemde FPA loop x 4, 4 loopx1 Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, kontrol modülü, adresleme modülü, input modülü siren ve flâşörlü siren kullanılmıştır. Alarm gecikme süresi sonunda sirenleri aktif olmaktadır. Sistem aynı zamanda sprinkler sistemi, davlumbaz söndürme sistemi, gazlı söndürme sistemi gibi mekanik sistemleri izlemektedir. Ayrı farklı iki noktaya tesis edilen tekrarlayıcı paneller ile yangına çok hızlı müdahale imkânı sağlanmıştır. Antalya Otogar - Antalya Şehirlerarası otobüs terminali m² açık alan m² kapalı alan Bosch marka 4 çevrimli 508 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem UEZ loop x 2, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Antalya Otogar Binasının tüm yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Sabiha Gökçen Hangar (mytecnic)/ Đstanbul Uluslar arası Havaalanı m² açık alan m² kapalı alan Bosch marka 16 çevrimli 2286 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem FPA loop x 2, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Tekrarlayıcı panel ile iki noktadan sistem izlenmektedir. Sabiha Gökçen Havaalanın yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır.

9 Spice Otel & SPA - Antalya/ Serik 1.sınıf otel 1034 yatak kapasiteli m² alan korunmaktadır. Sistem UEZ loop x 4, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, flâşörlü siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Alarm gecikme süresi sonunda ilgili bölgenin acil anons sistemi çalışmakta, sirenleri Sistem aynı zamanda sprinkler sistemi gibi mekanik sistemleri izlemekte, bina otomasyon sistemi ile klima santrallerini durdurarak alarm senaryosunu tamamlamaktadır. Ramada Plaza Antalya 1.sınıf otel 734 yatak kapasitesi m² alan korunmaktadır. Sistem FPA loop x 2, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, flâşörlü siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Alarm gecikme süresi sonunda, acil anons sistemi sayesinde ilgili bölgenin acil anons sistemi çalışmaktadır Sistem aynı zamanda sprinkler sistemi mekanik sistemleri izlemekte, bina otomasyon sistemi, yangın damperleri, skylifeları kumanda ederek alarm senaryosunu tamamlamaktadır. Çukurova Devlet Hastanesi - Adana Devlet Hastanesi 600 Yatak kapasiteli m² açık alan korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, flâşörlü siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Çukurova Devlet Hastanesinin yangın ve güvenlik sistemleri başarıyla entegre edilerek tesisin tüm ihtiyacını tam anlamıyla karşılanmaktadır Amelia Beach Resort - Antalya / Manavgat 1. Sınıf Otel 950 Yatak kapasiteli m² açık alan korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Melia Beach Resort Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır.

10 Kempinski The Dome Otel Antalya / Serik 1 sınıf otel 850 Yatak kapasiteli m² açık alan Bosch marka 12 çevrimli 1524 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem UEZ loop x 3, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Alarm gecikme süresi sonunda ilgili bölgenin acil anons sistemi çalışmakta, sirenleri aktif olmaktadır. Kempinski The Dome Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Real Hiper Market (M1) - Đstanbul Hiper Marketler m² açık alan m² kapalı alan korunmaktadır. Sistem UEZ loop x 9, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, flâşörlü siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Real Hiper Market (M1) tesisin yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Andeva Yıldız Hastanesi - Antalya Hastane 935 Yatak kapasiteli m² açık alan Bosch marka 8 çevrimli 1016 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. istem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, flâşörlü siren özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Ayrı farklı iki noktaya tesis edilen tekrarlayıcı paneller ile yangına çok hızlı müdahale imkânı sağlanmıştır. Andeva Yıldız Hastanesinin yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Royal Dragon Otel Antalya/Manavgat 1 Sınıf Otel 1300 yatak kapasitesi m² alan korunmaktadır. Sistem UEZ loop x 4, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Royal Dragon Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır.

11 Sun Zeynep Hotel Belek- Serik / Antalya 1. sınıf tatil köyü 1050 Yatak kapasiteli m² alan korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Sun Zeynep Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. The Kumul Resort Otel Side-Manavgat / Antalya 1.Sınıf Otel 750 Yatak kapasiteli m² kapalı alan korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, adresleme modülü, kontrol modülü ve Siren Özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. The Kumal Resort Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Evren Beach Resort Otel Manvgat / Antalya 1.Sınıf Otel 700 yatak kapasiteli m² kapalı alan Bosch marka 8 çevrimli 1016 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, adresleme modülü, kontrol modülü ve Siren Özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Evren Beach Resort Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Fe Beach Resort Otel Belek- Serik / Antalya 1.Sınıf Otel 700 yatak kapasiteli m² alan korunmaktadır. Sistem UEZ loop x 4, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu, adresleme modülü, kontrol modülü ve Siren Özellikleri ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Fe Beach Resort Otel in yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır.

12 Sudan Telekomünikasyon Hartum / Sudan Telekomünikasyon Binası 30 katlı bina m² kapalı alan gov. sd Bosch marka 10 çevrimli 1270 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Grafik yazılım Đle alarm ve arızalara hızlı müdahale edilmektedir. Tekrarlayıcı panel ile iki noktadan sistem izlenmektedir Sudan Telekomünikasyon binasının yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Bakü Holiday Inn Otel 1.sınıf otel 500 yatak kapasiteli m² kapalı alan Bosch marka 6 çevrimli 762 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem UEZ loop x 3, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Bakü Holiday Inn Otel in yangın ve güvenlik sistemleri başarıyla entegre edilerek tesisin tüm ihtiyacını tam anlamıyla karşılanmaktadır. Par Hospital Erbil / IRAK Hastane 160 Yatak kapasiteli m² alan Bosch marka 4 çevrimli 508 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, sağlamaktadır. Par Hospital ın yangın ve güvenlik sistemleri SAĞLAM LTD tarafınca karşılanmaktadır. Libya Çocuk Tiyatrosu- Libya Tiyatro salonu 3000 kişi kapasitesi m² alan Bosch marka 4 çevrimli 508 adres kapasiteli Yangın alarm sistemi ile tesis korunmaktadır. Sistem FPA loop x 1, Duman Dedektörü, Isı Dedektörü, Yangın alarm butonu ve Siren özellikleri ve Bosch marka LTC 0455, LTC 0495 kameralar ile beklenen korumayı eksiksiz sağlamaktadır. Libya Çocuk Tiyatrosu yangın ve güvenlik sistemleri başarıyla entegre edilerek tesisin tüm ihtiyacını tam anlamıyla karşılanmaktadır

Açık Büfe Open Buffet

Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet 40 x 90 x 85 1x 3.5 Kw 1x 5.5 Kw 80 x 90 x 85 2x 3.5 Kw 2x 5.5 Kw 40 x 90 x 85 2x 2000 W 50 Hz 80 x 90 x 85 4x 2000W 50 Hz 80 x 90 x

Detaylı

Açık Büfe Open Buffet

Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet 40 x 90 x 85 1x 3.5 Kw 1x 5.5 Kw 80 x 90 x 85 2x 3.5 Kw 2x 5.5 Kw 40 x 90 x 85 2x 2000 W 50 Hz 80 x 90 x 85 4x 2000W 50 Hz 80 x 90 x 85

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

PROSİSTEM ELEKTRONİK SİSTEMLERİ ve SAN.TİC.LTD.ŞTİ REFERANSLAR 1 HOTEL

PROSİSTEM ELEKTRONİK SİSTEMLERİ ve SAN.TİC.LTD.ŞTİ REFERANSLAR 1 HOTEL 1 1 ADORA BELEK PROFESYONEL SES SİSTEMLERİ ADORA 2 ADORA BELEK PROFESYONEL IŞIK SİSTEMLERİ ADORA 3 ADORA BELEK 100 V SİSTEMLERİ ADORA 4 ALMİRA BURSA PROFESYONEL SES SİSTEMLERİ ALMİRA 5 ALMİRA BURSA PROFESYONEL

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

2009 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARI. İLGİLİ İNDİRİM FIRSATLARI 08.06.2009 AKŞAMINA KADAR YAPILAN SEZON REZERVASYONLARINDA GEÇERLİDİR.

2009 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARI. İLGİLİ İNDİRİM FIRSATLARI 08.06.2009 AKŞAMINA KADAR YAPILAN SEZON REZERVASYONLARINDA GEÇERLİDİR. 1 İLGİLİ İNDİRİM FIRSATLARI 08.06.2009 AKŞAMINA KADAR YAPILAN REZERVASYONLARINDA GEÇERLİDİR. NAKİT/CASH LERDE İRİM VARDIR. WORLD ile 500 TL ve üzeri tüm taksitli işlemlerde 1 ay ekstre erteleme (04.06

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGİC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

4Araştırma ve Tasarım

4Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ GRUP VE ŞİRKETLERİN YATIRIM PLANLARI S A Y I 4Araştırma ve Tasarım erol KaraBuLuT Dedeman Hotels 2023 yılında 42 otele ulaşacak 2015 2016 2017 15 > 5 SAYI 4 / Ocak 2023

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-136X / ML-136X.SCI MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 2/1 I/O MODÜLÜ (2 GİRİŞ / 1 ÇIKIŞ) / KISA DEVRE İZOLATÖRLÜ MAXLOGIC AKILLI ADRESLİ SİSTEM 4/2 I/O MODÜLÜ (4 GİRİŞ / 2 ÇIKIŞ) /

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Tavros Yatırım Holding Rixos Hotels Hilton-Ever Grup Ünal Aysal Tatlıses Otel

Detaylı

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Danfoss A/S 100 ülkede 25.000 çalışanıyla Danimarka nın en büyük sanayi topluluğu olan Danfoss A/S, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörüne; tasarım, verimlilik,

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! Enerjik bir yapı... Küreselleşmeyle birlikte dünya ile çok hızlı bir

Detaylı

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN TOKİ İSTANBUL KAYABAŞI 11. BÖLGE 1130 KONUT, 3 ADET BÜFE İLE ALTYAPI VE ÇEVRE

Detaylı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar 862m 2 si yeşil alana ait % 65 YEŞİL ALAN toplam 1.272 etrafı açık alanda Kendi Adanızda Yaşayın Bölge

Detaylı

TARMAN m 2 A SINIFI OFİS BİNASI DOLAPDERE / İSTANBUL KİRALIK. tnl.com.tr

TARMAN m 2 A SINIFI OFİS BİNASI DOLAPDERE / İSTANBUL KİRALIK. tnl.com.tr Z TARMAN 8.000 m 2 A SINIFI OFİS BİNASI DOLAPDERE / İSTANBUL KİRALIK tnl.com.tr İÇİNDEKİLER Konum...2 Genel Bilgiler...5 Yönetici Özeti...10 Kat Planları...11 Görseller...21 KONUM Proje İstanbul un merkezi

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. Firmamız Hakkımızda 1998 Yılında kurulan GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. mekanik tesisat uygulamaları alanında hizmet vermektedir. Yaptığı her işin arkasında durmayı prensip edinmiş firmamız endüstriyel

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

FIRESTONE REFERANS LİSTESİ

FIRESTONE REFERANS LİSTESİ FIRESTONE REFERANS LİSTESİ İŞİN ADI YER METRAJ SİSTEM TARİH ECZACIBAŞI İLAÇ FABRİKASI LÜLEBURGAZ 33.000 m 2 EPDM Balastlı sistem 1990 MİDAS HEDİYELİK EŞYA FABRİKASI İSTANBUL 3.000 m 2 EPDM Balastlı sistem

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 08.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 12.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 22.09.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır.

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır. AveK PROJE HAKKIMIZDA Temelleri 2012 yılında atılan AveK dünya standartlarında bir proje firmasıdır. Kurucu üyeler Abdurrahman İNCEGÜL ve Kadir YILMAZ ın yolları 2011 yılında çalıştıkları firmada kesişmiştir.

Detaylı

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir.

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Baysan İş Merkezi konum olarak Adana nın ticaret ve kamu binalarının merkezinde yer almaktadır. İş merkezinin hemen yanında

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 18.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

REFARANSLARIMIZDAN BAZILARI

REFARANSLARIMIZDAN BAZILARI REFARANSLARIMIZDAN BAZILARI Club Otel Sera (Altur A..) Lara / Antalya 2007 Melas Otel ( Karamancı Tur. A. ) Kundu / Antalya 2009 Baia Otel ( Sönmez Tur. A. ) Kundu / Antalya 2009 S.S. Aksu Yalıkent Kooparatifi

Detaylı

Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar

Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar Yangına Karşı Alınan Tedbirler Sonucu Sağlanacak Avantajlar - Can Güvenliği - Mal Güvenliği Yangın algılama ve alarm sistemleri ile bir yangın alarm durumundan haberdar olunarak, insanların güvenli tahliyesi

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

1 / 6. Murat Yıldızsabah ICT. İletişim Bilgileri

1 / 6. Murat Yıldızsabah ICT. İletişim Bilgileri Murat Yıldızsabah ICT İletişim Bilgileri E-Posta : itm@hotmail.com.tr ict@muratyildizsabah.com Adres Bilgileri : Türkiye - Muğla - Dalaman - DALAMAN Ev Telefonu : 90 (252) 692 53 66 Cep Telefonu : 90 (530)

Detaylı

1. 2. 3. 4. 5. 6. GBB Constructii SRL, Romanya 7. 8. 9. 10. 12. 13. 14. 15. GK Interstroy, Moskova, Rusya 16. 17.

1. 2. 3. 4. 5. 6. GBB Constructii SRL, Romanya 7. 8. 9. 10. 12. 13. 14. 15. GK Interstroy, Moskova, Rusya 16. 17. 1948 Garanti Koza 1948 1952 1976 1983 1987 1990 2000 2004 2005 1. 2. 3. 4. 5. 6. GBB Constructii SRL, Romanya 7. 8. 9. 10. 11. - 12. 13. 14. 15. GK Interstroy, Moskova, Rusya 16. 17. Gayrimenkul Genel

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

M E K A N İ K K İ M YA

M E K A N İ K K İ M YA İNŞAAT / MEKANİK / KİMYA / ENER Jİ / BİLİŞİM www.aldemirsan.com w w w. a l d e m i r s a n. c o m Doğa varsa SEN varsın! Üretim, yönetim ve pazarlama çalışmalarında etik değerleri koruyarak ve her türlü

Detaylı

www.alestaaluminyum.com İÇİNDEKİLER 06 08 14 34 44 60 70 82 88 92 Hakkımızda Referanslar Aquasis De Luxe Resort & SPA Water Side Resort & SPA Kalibya World Resort & SPA Hotel Emporium AVM Agroland Tarım

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 04.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

DANIŞMANLIK REFERANSLARI

DANIŞMANLIK REFERANSLARI 1 1 2 3 4 5 6 7 KOÇ ÜNİVERSİTESİ KONFERANS SALONU KOÇ ÜNİVERSİTESİ ANFİ TİYATRO ÇEŞME ONTUR HOTEL KONFERANS SALONU ÇEŞME IŞIK DANIŞMANLIĞI KOÇ ÜNİVERSİTESİ TİYATRO SALONU IŞIK DANIŞMANLIĞI GÜNEŞ SİGORTA

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 27.09.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

TOPLAM EB. Şehir HOTEL ADI

TOPLAM EB. Şehir HOTEL ADI TOPLAM EB HOTEL ADI Şehir 01.05-31.05 ANTALYA AKKA RESIDENCE 5* 50% ANTALYA AKKA ANTEDON 5* 45-50% ANTALYA AKKA ALINDA 5* 45-50-55% ANTALYA AKKA HOTELS CLAROS 4* 45% ANTALYA ALAIYE KLEOPATRA HOTEL 4* 20

Detaylı

YANGIN ALGILAMA VE UYARMA SİSTEMLERİNİN YANGIN BAZLI ACİL DURUM KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ OLARAK KULLANILMASI

YANGIN ALGILAMA VE UYARMA SİSTEMLERİNİN YANGIN BAZLI ACİL DURUM KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ OLARAK KULLANILMASI YANGIN ALGILAMA VE UYARMA SİSTEMLERİNİN YANGIN BAZLI ACİL DURUM KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ OLARAK KULLANILMASI Özcan UĞURLU Mavili Elektronik Tic. ve San. A.Ş. ozcanugurlu@mavigard.com ÖZET Yangın algılama

Detaylı

info@blkmimarlik.com www.blkmimarlik.com

info@blkmimarlik.com www.blkmimarlik.com info@blkmimarlik.com www.blkmimarlik.com Bulkan Yalçınkaya 1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun olduktan sonra Karapınar Mimarlık Atölyesi,Mimarlar Proje Bürosu ve Arketipo

Detaylı

, ANTBEL ANTALYA BELEK TUR YAT A.Ş.

, ANTBEL ANTALYA BELEK TUR YAT A.Ş. Mahalli Çevre Kurulu, 03.10.2005 tarihinde saat 14.00'de, gündem maddeleri olan, Baz İstasyonu, Deşarj İzni,Emisyon İzni konularını görüşmek üzere, Vali Yardımcısı B.Sıtkı HANLIOĞLU başkanlığında ve aşağıda

Detaylı

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler İhtiyacınıza En Uygun Çözümler Yangın Alarm Sistemleri - LPCB, VDS, TSE Sertifikalı Ürünler - Kısa Devre İzolatörlü Dedektörler, Butonlar ve Modüller - Lan/Wan İzleme ve Programlanan Paneller - Acil Anons

Detaylı

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Tebliğler Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak

Detaylı

TEK ÖDEME 4-6 TAK + 8-12 TAK + SEZON 110,00 TL 88,00 TL 88,00 TL 93,50 TL 232,50 TL 186,00 TL 186,00 TL 8-12 TAK + SEZON 4-6 TAK + TEK ÖDEME

TEK ÖDEME 4-6 TAK + 8-12 TAK + SEZON 110,00 TL 88,00 TL 88,00 TL 93,50 TL 232,50 TL 186,00 TL 186,00 TL 8-12 TAK + SEZON 4-6 TAK + TEK ÖDEME 1 İLGİLİ İNDİRİM FIRSATLARI 08.06.2009 AKŞAMINA KADAR YAPILAN REZERVASYONLARINDA GEÇERLİDİR. NAKİT/CASH LERDE İRİM VARDIR. WORLD ile 500 TL ve üzeri tüm taksitli işlemlerde 1 ay ekstre erteleme (04.06

Detaylı

Konuşmacı: Mehmet Talat Sağıroğlu Elektrik Mühendisi

Konuşmacı: Mehmet Talat Sağıroğlu Elektrik Mühendisi Konuşmacı: Mehmet Talat Sağıroğlu Elektrik Mühendisi 1 Türk Dil Kurumu na göre ; Senaryo, tiyatro oyunu, piyes, film, dizi vb. eserlerin sahnelerini ve akışını gösteren yazılı metindir. 2 Yangın senaryosu

Detaylı

ATSO Grubu Üyesi. Kuruluş Aralık / 2002

ATSO Grubu Üyesi. Kuruluş Aralık / 2002 FİRMA TANITIM Elektromak Mühendislik -Taahhüt Müşavirlik San.Tic. Ltd. Şti. ATSO Grubu Üyesi Kuruluş Aralık / 2002 Adres : Varlık Mah.100.Yıl Bulvarı No:55/11 ANTALYA Telefon : +90 (242) 247 88 77 Fax

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 25 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Choice Hotels IHG, StayBridge Suites Marriott Hotels Hilton Worldwide Carlson Rezidor

Detaylı

o EMC Corporation Ofisi - Ankara o Adana Securitas - Adana o Securitas Anadolu Bölge Müdürlüğü - Adana o Securitas Marmara Bölge

o EMC Corporation Ofisi - Ankara o Adana Securitas - Adana o Securitas Anadolu Bölge Müdürlüğü - Adana o Securitas Marmara Bölge OFİS o OpsGenle Türkiye Ofisi o Metropol Merkez Ofis Binası o Limeks Merkez Ofis Binası o Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Ofisi - 2017 o Norveç Elçilik - 2016 o ICON Ofisi - 2016 o Pegasus Savunma / Teknokent

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje.

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje. +90 212 276 38 90 info@apsisproje.com Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye www.apsisproje.com Hakkımızda 2009 yılında kurulmuş olan Apsis Proje, geniş bilgi birikimine

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

ANTALYA SPO: SEA LIFE BUKET BEACH HOTEL 5*: arası qonaqlamalara özel endirim CLUB KONAKLI HOTEL 5*: arası girişlere özel

ANTALYA SPO: SEA LIFE BUKET BEACH HOTEL 5*: arası qonaqlamalara özel endirim CLUB KONAKLI HOTEL 5*: arası girişlere özel ANTALYA SPO: SEA LIFE BUKET BEACH HOTEL 5*: 22.07-20.10 arası qonaqlamalara özel endirim CLUB KONAKLI HOTEL 5*: 26.07-31.07 arası girişlere özel endirim XAFIRA DELUXE RESORT 6 SPA 5*: 22.07-31.07 arası

Detaylı

Üretim Konfeksiyon Black Out

Üretim Konfeksiyon Black Out 1 Hakkimizda BOTEKS TEKSTİL ticatri hayatına 1992 yılında Bursa da kurmuş olduğu dokuma tesisi ile başlamıştır. Bilgi birikimi, tecrübe ve profesyonel kadrosu ile otel, konut ve işyeri tekstili konusunda

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

vistanbul un kalbinde yerinizi alın.

vistanbul un kalbinde yerinizi alın. vistanbul un kalbinde yerinizi alın. Şehrin en prestiji ve nezih bölgesinde. Metro, metrobüs, hem deniz, hem kara toplu ulaşımına inanılmaz yakınlıkta. Sadece çalışanlarınız için değil müşterileriniz için

Detaylı

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER

BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU YER 22.11.2017 23.11.2017 16.İstanbul Perakende Fuarı Mağaza, Market, Alışveriş Merkezlerine Yönelik Ürün, Hizmetler ve Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Lütfi Kırdar Uluslararası

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

OTEL REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI SOME OF OUR HOTEL REFERENCES

OTEL REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI SOME OF OUR HOTEL REFERENCES SVALINN HOTEL İZMİR / TURKEY KAPASİTE 100 ODA / CAPACITY OF 100 ROOMS MAROON BOSPHOURS SUİTE İstanbul / TURKEY MARRIOTT MINSK HOTEL **** MINSK / BELARUS KAPASİTE 217 ODA / CAPACITY OF 217 ROOMS RİXOS THEME

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları

No Proje Adı İşveren Proje Konusu. 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları No Proje Adı İşveren Proje Konusu 1 ANKARA PLAZA-SHOWROOM EFE ANKARA MOTORLU ARAÇLAR SERVİS İNŞ. TİC. A.Ş. Mekanik Tesisat İmalatları 2 BULANCAK DEVLET HASTANESİ PROYAP-ERENER MEVCUT ADİ BİNANIN Mekanik

Detaylı

HİZMET VERMİŞOLDUĞUMUZ BAZI FİRMALAR. v ÜMRANİYE E TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v ÜMRANİYE T TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v HİSAR INTERCONTINENTAL HOSPITAL

HİZMET VERMİŞOLDUĞUMUZ BAZI FİRMALAR. v ÜMRANİYE E TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v ÜMRANİYE T TİPİ KAPALI CEZA EVİ. v HİSAR INTERCONTINENTAL HOSPITAL HİZMET VERMİŞOLDUĞUMUZ BAZI FİRMALAR v ÜMRANİYE E TİPİ KAPALI CEZA EVİ v ÜMRANİYE T TİPİ KAPALI CEZA EVİ v HİSAR INTERCONTINENTAL HOSPITAL v KARTAL DEVLET HASTANESİ v ÖZEL SUR HASTANESİ v ÇORUM ÖZEL ELİT

Detaylı

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet. Tnl.com.tr

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet. Tnl.com.tr Z AIRPORT PLAZA Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet KURTKÖY / İSTANBUL Tnl.com.tr YÖNETİCİ ÖZETİ Proje Adı Airport Plaza Lokasyon Kurtköy / Istanbul Geliştirici

Detaylı

Y. MİMAR ALİ EVREN ERYILDIZ

Y. MİMAR ALİ EVREN ERYILDIZ Y. MİMAR ALİ EVREN ERYILDIZ ADRES: Menekşe Sok. Moda İş hanı A-Blok no:137 06440 KIZILAY/ANKARA TEL: KİŞİSEL (0312) 4190148 İŞ BİTİRMELER GSM: 0532 5585708 e-mail: evren.eryildiz@gmail.com Mithatpaşa V.D.

Detaylı

www.hidrotekmekanik.com.tr HİDROTEK MÜHENDİSLİK İÇİNDEKİLER 2000 yılından günümüze endüstriyel ve konut tipi genel mekanik tesisat imalat ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdüren Hidrotek Mühendislik,

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

HAVUZ REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI

HAVUZ REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI HAVUZ REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI ANTALYA BÖLGESİ HAVUZ KAPASİTESİ CESAR'S TEMPLE / BELEK 4000 m3 AÇIK YÜZME HAVUZU TESİSATI 100 m3 VİLLA HAVUZU TESİSATI 500 m3 KAPALI YÜZME HAVUZU TESİSATI İNNOVA / BELEK

Detaylı

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim :

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim : Proje Adı: Proje Resim : 6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi Proje Durumu: Tamamlanan Proje Proje Tipi: Hastane Binası Alanı: 4130 m 2 Başlangıç: 2009 Bitiş: 2010 Yeri: Azerbaycan / Bakü Proje Detayları:

Detaylı

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. 800 m² ile 1610 m² Arasında Satılık veya Kiralık Bağımsız Bölümler. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet

AIRPORT PLAZA KURTKÖY / İSTANBUL. 800 m² ile 1610 m² Arasında Satılık veya Kiralık Bağımsız Bölümler. A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet Z AIRPORT PLAZA 800 m² ile 1610 m² Arasında Satılık veya Kiralık Bağımsız Bölümler A+ Sınıf Ofis & A+ Sınıfı Hizmet KURTKÖY / İSTANBUL Geleceğin İş Dünyasında KENDİNİZE YER AYIRIN YÖNETİCİ ÖZETİ Proje

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Araştırma ve Tasarım S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Araştırma ve Tasarım S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 3 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaraBuLuT Hilton Worldwide, 4 yeni otel için anlaşma imzaladı. 2015 2016 2017 24 >12 Grup, 5 yılda

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 16.06.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ

MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ Yangın Alarm Panelleri MADE IN TURKEY KOD ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ADRESLENEBİLİR AKILLI YANGIN ALARM SİSTEMİ 2015 FİYAT LİSTESİ AA402 Elektronik Adresli Akıllı Yangın Alarm

Detaylı

Ürün Görseli Stok kodu Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Birim Fiyat ADRESLİ SİSTEMLER

Ürün Görseli Stok kodu Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Birim Fiyat ADRESLİ SİSTEMLER Ürün Görseli Stok kodu Malzeme Kodu Malzeme Açıklaması Birim Fiyat ADRESLİ SİSTEMLER BÖLÜM-1: Maxlogic Serisi Akıllı Adresli Yangın Alarm Santralleri, 8 Çevrime Kadar 6.03.01.43034 ML-1230.N Yangın alarm

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 167 168 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ arkitekt MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAVALİMANI OTEL OFİS FABRİKA FUAR KONUT PERAKENDE PROJE UYGULAMA Meltem Kılıçaslan TED Ankara Koleji ardından girdiği İTÜ Mimarlık Fakültesi

Detaylı

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır.

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 2 3 İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 5 T.C. Anayasa Mahkemesi T.C. Anayasa Mahkemesi binası tüm mekanik

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

Yükselen Değer. www.pendik.bel.tr

Yükselen Değer. www.pendik.bel.tr Yükselen Değer 1 www.pendik.bel.tr 2 1994 PENDİK TABLOSU NÜFUS ( 1994 ) 320.000 İÇME SUYU (Şebeke) % 49 ATIKSU (Şebeke ) % 40 YAĞMUR SUYU % 7,02 ANA ARTER YOL 19 Km ASFALT KAPLAMA % 19 PARK 14 Adet PLAN

Detaylı

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç Detectomat firmasının da içinde bulunduğu JOB Group un Yönetim kurulu başkanı Eduard J. Job, 1968 yılında Minimax AG

Detaylı

REFARANSLARIMIZDAN BAZILARI

REFARANSLARIMIZDAN BAZILARI REFARANSLARIMIZDAN BAZILARI Club Otel Sera (Altur A.Ş.) Lara / Antalya 2007 Melas Otel ( Karamancı Tur. A.Ş ) Kundu / Antalya 2009 Baia Otel ( Sönmez Tur. A.Ş ) Kundu / Antalya 2009 S.S. Aksu Yalıkent

Detaylı

HASKUL HALI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

HASKUL HALI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Türkiye Büyük Millet Meclisi Ankara / TÜRKİYE heraton Hotel Maslak 5 ***** - İstanbul / TÜRKİYE heraton heraton Ataköy 5 ***** - İstanbul / TÜRKİYE heraton Conrad Hotel 5 ***** - İstanbul / TÜRKİYE Marriot

Detaylı

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ Ahmet BEKTAŞ ahmet.bektas@karadag.com.tr Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak, No:17, 4.Levent/Đstanbul Tel : 0212 280 27 81 Fax: 0212 270 03 22 ÖZET Gelişen yüksek

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 31.07.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

Referanslarımızdan Bazıları ( )

Referanslarımızdan Bazıları ( ) Referanslarımızdan Bazıları (2018-2000) MEDITIME HAST. ATAŞEHİR - İSTANBUL Kullanım alanı : 7.250 M2 44 Yataklı - 3 Ameliyathane - Bebek Yoğun Bakım Ünitesi İstanbul DEVAM EDİYOR NEF 19 SANCAKTEPE - İSTANBUL

Detaylı

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. REFERANSLARIMIZ Metrocity Kompleksi (İstanbul / Türkiye) ALT TAŞERONLUK İstanbul un finans ve ticaret merkezi olan Zincirlikuyu Maslak hattı üzerinde bulunan Metrocıty Kompleksi toplam 215.000 m2 kapalı

Detaylı

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından:

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: 2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2004-2005-2006-2007 YILI

Detaylı