K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 5902 sayılı yazısının yapılan tetkikinde;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "K A R A R. İl Özel İdaresinin 26.07.2012 tarih ve 5902 sayılı yazısının yapılan tetkikinde;"

Transkript

1 SAYI : 375 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2013 Yılı Yatırım Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 5902 sayılı yazısının yapılan tetkikinde; İl Özel İdaresi 2013 Yılı Yatırım Programı ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İl Özel İdaresi 2013 Yılı Yatırım Programı ile ilgili talebin İl Encümenince incelemeye alınmasına oy birliği ile karar verildi ( Katılmadı ) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

2 SAYI : 376 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2013 Yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 5901 sayılı yazısının yapılan tetkikinde; İl Özel İdaresi 2013 Yılı Performans Programı ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İl Özel İdaresi 2013 Yılı Performans Programı ile ilgili talebin İl Encümenince incelemeye alınmasına oy birliği ile karar verildi ( Katılmadı ) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

3 SAYI : 377 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimiz; Bahçe İlçesi Bekdemir-Yaylalık- İnderesi ve yapımı devam eden Örencik köy yolunun alt yapı çalışmalarında kullanılmak Menfez ve Büz alımı işinde kullanılmak üzere yedek ödenekler harcama kaleminden ,00 TL.nin Bahçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması ile ilgili teklifin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 5897 sayılı yazısının yapılan tetkikinde; İlimiz; Bahçe İlçesi Bekdemir-Yaylalık-İnderesi ve yapımı devam eden Örencik köy yolunun alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere toplam 298 adet Menfez ve Büz alımı işinde kullanılmak üzere hazırlanan ,00 TL keşif bedelinin yedek ödenekler harcama kaleminden Bahçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İl Bahçe İlçesi Bekdemir-Yaylalık-İnderesi ve yapımı devam eden Örencik köy yolunun alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere yedek ödenekler harcama kaleminden ,00 TL Bahçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması ile ilgili talebin İl Encümenince incelemeye alınmasına oy birliği ile karar verildi ( Katılmadı ) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

4 SAYI : 378 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Kabayar Köyüne ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6041 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Kabayar Köyüne ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesi, 3194 Sayılı İmar Kanununun 44/i maddesi ile tarih ve sayılı Resmi gezatede yayımlanan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 4/4.maddesi ve Mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma Genel Müdürlüğünün 2010 tarih ve 20 sayılı genelgesi hükümleri gereğince, Kadirli İlçesi, Kabayar Köyüne ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile onaylanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi ( Katılmadı ) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

5 SAYI : 379 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Hardallık Köyü Merkez, Akkızlar, Göçmen ve Sarılar mezralarına ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6040 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Hardallık Köyü Merkez, Akkızlar, Göçmen ve Sarılar mezralarına ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesi, 3194 Sayılı İmar Kanununun 44/i maddesi ile tarih ve sayılı Resmi gezatede yayımlanan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 4/4.maddesi ve Mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma Genel Müdürlüğünün 2010 tarih ve 20 sayılı genelgesi hükümleri gereğince, Kadirli İlçesi, Hardallık Köyü Merkez, Akkızlar, Göçmen ve Sarılar mezralarına ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile onaylanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi ( Katılmadı ) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

6 SAYI : 380 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Kiremitli Köyü Merkez, Dervişli, Hocalar, Rıfat Çiftliği, Savrun ve Soğanlı mezralarına ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6042 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Kiremitli Köyü Merkez, Dervişli, Hocalar, Rıfat Çiftliği, Savrun ve Soğanlı mezralarına ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesi, 3194 Sayılı İmar Kanununun 44/i maddesi ile tarih ve sayılı Resmi gezatede yayımlanan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 4/4.maddesi ve Mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma Genel Müdürlüğünün 2010 tarih ve 20 sayılı genelgesi hükümleri gereğince, Kadirli İlçesi, Kiremitli Köyü Merkez, Dervişli, Hocalar, Rıfat Çiftliği, Savrun ve Soğanlı mezralarına ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile onaylanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi ( Katılmadı ) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

7 SAYI : 381 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkez, Fakıuşağı yolu, merkez sokak Adliye lojmanları civarında boş bulunan 2 adet işyeri ile 1 adet Dubleks Mesken niteliğindeki taşınmazların muhammen bedelleri üzerinden kiraya verilmesi ile ilgili teklifin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mustafa DEMİREL, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, İsmet DAŞÖZ, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6043 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkez, Fakıuşağı yolu, merkez sokak Adliye lojmanları civarında boş bulunan B Blok zemin kat 15 nolu ve B Blok zemin kat 16 nolu asmakatlı 2 adet işyeri ile A Blok 4.kat bağımsız bölüm 10 nolu 1 adet Dubleks Mesken niteliğindeki taşınmazların belirlenen muhammen bedelleri üzerinden 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince ihaleye çıkarılarak kiraya verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Bahse konu; İlimiz Merkez, Fakıuşağı yolu üzeri Merkez Sokak, Adliye Lojmanları civarında boş bulunan Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait,aşağıdaki tabloda adres ve nitelikleri belirtilen taşınmazların; S.N ADRES KAT / NO MUHAMMEN BEDELİ Fakıuşağı yolu, merkez sokak Adliye lojmanları civarı. Merkez / OSMANİYE Fakıuşağı yolu, merkez sokak Adliye lojmanları civarı. Merkez / OSMANİYE Fakıuşağı yolu, merkez sokak Adliye lojmanları civarı. Merkez / OSMANİYE B Blok Zemin Kat No: 15 B Blok Zemin Kat No:16 A Blok 4.Kat 10 Nolu 1 adet Dubleks Mesken 9.600,00 TL 9.600,00 TL 7.000,00 TL Yukarıdaki tabloda görülen bedellerin, 1 yıllık kira muhammen bedelleri olarak belirlenmesine; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51. maddesi uyarınca Pazarlık Usulü ile yapılacak ihalelerde, üst parasal sınır; 6260 sayılı 2012 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun parasal sınırları belirleyen (I) cetvelinde; il merkezlerinde, TL (ellibin) olarak belirlenmiştir. Yine 2886 sayılı Kanunun 17. maddesi (5). fıkrasında, Pazarlık Usulü ile yapılacak ihalelerde, ilan yapıp yapmamakta İdarenin serbest olduğu düzenlenmiştir. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Osmaniye merkez, Fakuşağı yolu, Merkez sok., Adliye lojmanı civarında bulunan B Blok zemin kat 15 nolu ve B Blok 4. kat bağımsız bölüm 10 nolu dubleks mesken niteliğindeki taşınmazların, Encümenimizce belirlenen yukarıdaki 1 yıllık kira muhammen bedelleri gözetildiğinde, yerel basında ilan yapılmasının maliyetinin yaklaşık 1000 TL (bin) olduğu, bu nedenle yerel gazetede ilan yapılmaksızın ihale edilmesinin İl Özel İdaresinin bütçesi açısından yararına olacağı gözetilerek, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 50. ve 51/g maddeleri uyarınca Pazarlık Usulü ile tarihinde ilan yapılmaksızın, belediye, il özel idaresi aracılığı ile duyuru yapılarak, yukarıdaki muhammen bedellerden, kiralanmak üzere ihale edilmesine, bu hususlarda gereği yapılmak üzere İl Özel İdaresine (Emlak-İstimlak Servisi) gönderilmesine İl Encümenimizce oybirliği ile karar verildi ( Katılmadı ) Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

8

9 SAYI : 383 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimiz; Bahçe İlçesi Bekdemir-Yaylalık-İnderesi ve yapımı devam eden Örencik köy yolunun alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere ,00 TL keşif bedelinin yedek ödenekler harcama kaleminden Bahçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması ile ilgili, İl Encümeni tarafından incelemeye alınan teklifin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 5897 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 377 sayılı kararı ile İncelemeye alınan ; İlimiz; Bahçe İlçesi Bekdemir-Yaylalık-İnderesi ve yapımı devam eden Örencik köy yolunun alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere toplam 298 adet Menfez ve Büz alımı işinde kullanılmak üzere hazırlanan ,00 TL keşif bedelinin yedek ödenekler harcama kaleminden Bahçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; Bahçe İlçesi Bekdemir-Yaylalık-İnderesi ve yapımı devam eden Örencik köy yolunun alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere toplam 298 adet Menfez ve Büz alımı işinde kullanılmak üzere hazırlanan ,00 TL keşif bedelinin yedek ödenekler harcama kaleminden Bahçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması ile ilgili İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin, Yedek ödenekler harcama kaleminde yeteri kadar ödenek bulunmadığı, ek bütçe çalışmalarının devam ettiğinden dolayı, ek bütçe görüşmeleri esnasında bu iş için ödenek ayrılmasının uygun olacağına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

10 SAYI : 384 KARAR TARİHİ : Özü: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkez Rızaiye Mahallesinde Namık Kemal İ.Ö.O bahçesinde kuruyan ve okul binasına zarar veren 2 adet Andız ağacının, Orman İşletme Müdürlüğünce hazırlanan tutanak doğrultusunda kesilip kesilmeyeceğinin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6270 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz; Merkez Rızaiye Mahallesinde Namık Kemal İ.Ö.O bahçesinde kuruyan ve okul binasına zarar veren 2 adet Andız ağacının, Orman İşletme Müdürlüğünce hazırlanan tutanak doğrultusunda kesilip kesilmeyeceği ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkez Rızaiye Mahallesinde Namık Kemal İ.Ö.O bahçesinde kuruyan ve okul binasına zarar veren 2 adet Andız ağacının, Orman İşletme Müdürlüğünce hazırlanan tutanak doğrultusunda kesilmesinin uygun olacağına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Hukuk Müşavirliğine) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

11 SAYI : 385 KARAR TARİHİ : Özü: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, 192 nolu parselde kayıtlı bulunan taşınmazın yola terk işleminden sonra 8 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6266 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, 192 nolu parselde kayıtlı taşınmazın yola terk işleminden sonra 8 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, 192 nolu parselde kayıtlı taşınmazın yola terk işleminden sonra 3194 Sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddelerine istinaden 8 kısma ifraz işleminin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

12 SAYI : 386 KARAR TARİHİ : Özü: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi Arıcaklı Köyü 103 ada 7 nolu parseldeki kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifrazının yapılması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Musa MEZDEKİ, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi Arıcaklı Köyü 103 ada, 7 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu Bahçe İlçesi Arıcaklı Köyü 103 ada, 7 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununun Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 44. ve 45.maddelerine istinaden 2 kısma ifraz işleminin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

13 SAYI : 387 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı Nohuttepe köyü 122 nolu parsel üzerinde kaçak inşaat yaptığı tespit edilen Meryem ÖZCAN' a İzinsiz yapı için 1.814,00 TL. idari para cezası verilmesinin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6267 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Nohuttepe Köyünde ikamet eden Meryem ÖZCAN tarafından yapılan izinsiz yapı nedeniyle idari para cezası verilmesi ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkez, Nohuttepe köyü 122 nolu parsel üzerinde Özel İdaresi Teknik Elemanlarınca mahallinde yapılan incelemede Meryem ÖZCAN adlı şahsın inşaat ruhsatı almadan, kaçak olarak ve imar talimatnamesine aykırı biçimde hareket ederek inşaata başladığı, inşaata başlamadan önce 3194 sayılı İmar Kanununun 32.maddesi gereği Ruhsat almadığı tespit edilmiş olduğundan, yapı tarihinde mühürlenmiştir. İlimiz Merkez, Nohuttepe köyü 122 nolu parsel üzerinde inşaat ruhsatı almadan, kaçak olarak ve imar talimatnamesine aykırı biçimde hareket ederek inşaat yapan Meryem ÖZCAN a İmar Kanununun 42.maddesi uyarınca 1.814,00 TL idari para cezası uygulanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

14 SAYI : 388 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, kira süresi sona eren Balkonaltı-4 nolu İş yerinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 50 ve 51/g maddeleri uyarınca Pazarlık Usulü ile kira ihalesine çıkarılmasının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6269 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Düziçi İlçesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, kira süresi sona eren Balkonaltı-4 nolu İş yerinin, aşağıda belirlenen muhammen bedelleri üzerinden 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince pazarlık usulüyle ihaleye çıkarılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Düziçi İlçesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmazın; S.No İlçesi İş Yeri No Muhammen Bedeli Geçici teminatı 1 DÜZİÇİ Balkonaltı ,00 TL. 37,00 TL. İlimize bağlı, Düziçi İlçesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait işyerlerini, yukarıda belirlenen muhammen bedelleri üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince pazarlık usulüyle Çarşamba günü saat de İl Encümenince ihalesinin yapılmasına, İlçe Belediyesince yapılacak anonslarla isteklilerin ihaleye davet edilmesi için çağrı yapılmasına ve Kaymakamlık ile İl Özel İdaresi panolarına asılarak ihaleye davet yazıları ile Vatandaşların ihaleye davet edilmesine ayrıca yerel basında ilan yapılmasının maliyetinin yüksek olduğu, bu nedenle yerel gazetede ilan yapılmaksızın ihale edilmesinin uygun olacağından ihale ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Hukuk Müşavirliği) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

15 SAYI : 389 KARAR TARİHİ : bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki taşınmazların belirlenen muhammen bedelleri üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile satış ihalesine çıkılması hususunun ve ihale edilmesine karar verildiği taktirde, ihale günü ve saatinin belirlenmesinin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mustafa DEMİREL, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, İsmet DAŞÖZ, Musa MEZDEKİ, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6271 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki 67 adet Konutun, İl Encümeninin tarih ve 304,305,306,307,308,309,310,311,312,313,314,315,316,317,318,319,320,321,322,323,324,325,326,327,328,329,330,331,332,3 33,334,335,336,337,338,339,340,341,342,343,344,345,346,347,348,349,350,351,352,353,354,355,356,357,358,359,360,361,36 2,363,364,365,366,367,368,369 ve 370 sayılı kararları gereğince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 49.maddesi hükümleri uyarınca pazarlıkla satışa bırakılmasına rağmen, şuana kadar hiçbir isteklinin başvuruda bulunmadığı, hatta ihale dosyasına bakmaya dahi gelen olmadığından, Encümenimizin tarih ve 304, 305, 306, 307,308,309,310,311,312,313,314,315,316,317,318,319,320,321,322,323,324,325,326,327,328,329,330,331,332,333,334,335,336,337,338,339, 340,341,342,343,344,345,346,347,348,349,350,351,352,353,354,355,356,357,358,359,360,361,362,363,364,365,366,367,368,3 69 ve 370 sayılı kararları ile pazarlıkla satışa bırakılan 67 adet konutun ihaleden kaldırılmasına ; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahellesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki taşınmazlardan 67 adet konutu, aşağıda belirlenen muhammen bedelleri üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile ihale çıkarılmasına ait talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkeze bağlı, Adnan Menderes (Raufbey) Mahellesi, 2085 ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) aşağıda isimleri ve muhammen bedelleri yazılı bulunan ve buna ilave olarak her konut için 1.000,00 TL ortak gider eklenerek bu bedel üzerinden 67 adet konut niteliğindeki taşınmazın; Sıra No Blok No Kat No Daire No Alanı (m²) Binadaki Ortak Paylı Daire Alanı Oda Sayısı Banyo Sayısı Balkon Sayısı Niteliği MUHAMMEN BEDELİ (TL) 1 A1 ZEMİN ,00m² KONUT 223,000 2 A2 ZEMİN ,00m² KONUT 223,000 3 A4 ZEMİN ,00m² KONUT 223,000 4 B1 ZEMİN ,00m² KONUT 223,000 5 B2 ZEMİN ,00m² KONUT 223,000 6 B3 ZEMİN ,00m² KONUT 223,000 7 B4 ZEMİN ,00m² KONUT 223,000 8 A2 ZEMİN ,50m² KONUT 260,000 9 A3 ZEMİN ,50m² KONUT 260, A4 ZEMİN ,50m² KONUT 260, B2 ZEMİN ,50m² KONUT 260, B3 ZEMİN ,50m² KONUT 260, B4 ZEMİN ,50m² KONUT 260, B5 ZEMİN ,50m² KONUT 260, B1 ZEMİN ,50m² KONUT 268, A2 1.KAT ,50m² KONUT 268, A2 1.KAT ,50m² KONUT 268, A2 2.KAT ,50m² KONUT 268, A2 2.KAT ,50m² KONUT 268, A2 3.KAT ,50m² KONUT 268, A2 3.KAT ,50m² KONUT 268, A3 1.KAT ,50m² KONUT 268, A3 1.KAT ,50m² KONUT 268, A4 1.KAT ,50m² KONUT 268, A4 1.KAT ,50m² KONUT 268, B2 1.KAT ,50m² KONUT 268, B2 1.KAT ,50m² KONUT 268, B3 1.KAT ,50m² KONUT 268, B3 1.KAT ,50m² KONUT 268, B4 1.KAT ,50m² KONUT 268, B4 1.KAT ,50m² KONUT 268, A4 2.KAT ,50m² KONUT 270, A4 2.KAT ,50m² KONUT 270, B2 2.KAT ,50m² KONUT 270,000

16 35 B2 2.KAT ,50m² KONUT 270, B3 2.KAT ,50m² KONUT 270, B3 2.KAT ,50m² KONUT 270, B4 2.KAT ,50m² KONUT 270, B4 2.KAT ,50m² KONUT 270, A1 1.KAT ,50m² KONUT 271, A3 2.KAT ,50m² KONUT 271, A3 3.KAT ,50m² KONUT 271, A4 3.KAT ,50m² KONUT 271, A4 3.KAT ,50m² KONUT 271, B2 3.KAT ,50m² KONUT 271, B2 3.KAT ,50m² KONUT 271, B3 3.KAT ,50m² KONUT 271, B3 3.KAT ,50m² KONUT 271, B4 3.KAT ,50m² KONUT 271, B4 3.KAT ,50m² KONUT 271, A5 1.KAT ,93m² KONUT 321, A5 2.KAT m² KONUT 321, B5 1.KAT m² KONUT 321, A1 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, A2 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, A2 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, A3 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, A3 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, A4 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, A4 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, B2 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, B2 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, B3 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, B3 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, B4 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, B4 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 385, B5 DUBLEKS 4.KAT m² Teras KONUT 480,000 Yukarıda belirtilen muhammen bedelleri üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile taliplilerine Çarşamba günü saat da İl Encümenince ilan sırasına göre ayrı ayrı ihalesinin yapılmasına, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 17.maddesinde belirtilen esaslar doğrultusunda ihale ilanının ve gereğinin yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Emlak Servisi) gönderilmesine İl Encümenimizce oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

17 SAYI : 390 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait; İlimiz Merkez, Fakıuşağı yolu, Merkez Sokak Adliye Lojmanları civarında boş bulunan B Blok Zemin kat 15 nolu ve B Blok Zemin kat 16 nolu asmakatlı 2 adet işyeri ile A Blok 4.kat bağımsız bölüm 10 nolu 1 adet Dubleks Mesken niteliğindeki taşınmazların belirlenen muhammen bedelleri üzerinden 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince kiraya verilmek üzere ihalesinin yapılarak karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mustafa DEMİREL, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, Musa MEZDEKİ, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6043 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 381 sayılı kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkez, Fakıuşağı yolu, Merkez Sokak Adliye Lojmanları civarında boş bulunan B Blok Zemin kat 15 nolu ve B Blok Zemin kat 16 nolu asmakatlı 2 adet işyeri ile A Blok 4.kat bağımsız bölüm 10 nolu 1 adet Dubleks Mesken niteliğindeki taşınmazların belirlenen muhammen bedelleri üzerinden İl Encümenince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca pazarlık usulüyle Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine B Blok Zemin kat 15 nolu ve B Blok Zemin kat 16 nolu asmakatlı 2 adet işyerlerine herhangibir talipli katılmamıştır. Geriye kalan A Blok 4.kat bağımsız bölüm 10 nolu 1 adet Dubleks konut için 1 adet talipli katılmıştır. Söz konusu; İlimiz Merkez, Fakıuşağı yolu, Merkez Sokak Adliye Lojmanları civarında boş bulunan A Blok 4.kat bağımsız bölüm 10 nolu 1 adet Dubleks konut niteliğindeki taşınmazın ihalesine talipli olarak katılan Hatice DİNÇER den 1 aylık depozito alınmak şartı ile ilk yılını; 7.500,00.-TL olarak belirlenen 1 yıllık kira bedelini 12 ay aylık şeklinde ödemek üzere taşınmazı 3 yıl kiralamak istediğini, daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmiş olup, İlimiz Merkez, Fakıuşağı yolu, Merkez Sokak Adliye Lojmanları civarında boş bulunan A Blok 4.kat bağımsız bölüm 10 nolu 1 adet Dubleks konutu Hatice DİNÇER adına 3 (Üç) yıllığına kiraya verilmesine, birinci yıl kira bedelinin 7.500,00 TL olarak 12 taksitle 1 aylık depozito alınmak şartı ile tahsil edilmesine, takip eden yıllarda kira bedelinin farklı bir Encümen kararı olmadığı taktirde aynı şekilde uygulanmasına, kira bedellerinin her yılın Ağustos ayında açıklanacak olan ÜFE oranında artırılmasına; bu doğrultuda yapılan ihalesinin kabulüne. Geriye kalan, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkez, Fakıuşağı yolu, Merkez Sokak Adliye Lojmanları civarında boş bulunan, 9.600,00 TL muhammen bedelli B Blok Zemin kat 15 nolu, 9.600,00 TL muhammen bedelli B Blok Zemin kat 16 nolu asma katlı 2 adet işyerlerinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca pazarlık usulüyle yapılan ihalesine herhangi bir talipli olmadığı ve katılmadığından, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 49.maddesi hükmü gereğince tarihine kadar pazarlıkta bırakılmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Hukuk Müşavirliği) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. (Katılmadı) (İzinli) Mali Hizmetler Müd.V. İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 15/08/2012 Celalettin CERRAH Vali

18 SAYI : 391 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İl Encümeni tarafından incelemeye alınan İl Özel İdaresi 2013 yılı Yatırım Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mustafa DEMİREL, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, Musa MEZDEKİ, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 5902 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 375 sayılı kararı ile İl Encümeni tarafından incelemeye alınan İl Özel İdaresi 2013 yılı Yatırım Programının görüşülmesinde; YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE İPTAL EDİLEN İŞLER İlçesi Programın adı Tülü KM 1 KADİRLİ Grup Kyy İlt.Tahta Değirmen dere 1.kat asfalt 3 2 Köse Pınarı Ky.ilt. Çilbirti beleni 1.kat asfalt 3 3 Köse Pınarı Ky.ilt.Karalı Uşağı Dağdeviren 1.kat 3 PROGRAMA EKLENEN 1.KAT ASFALT İŞLER İlçesi Programın adı Tülü KM 1 KADİRLİ 0.55-Kkn.ilt.-061 kkn İltisat- Durmuş sofular Kaya Suyu 1.kat 4 asfalt 2 KADİRLİ İly.ilt.Çivili-Gözübüyük-Mehedinli-Teslimeler 1.kat asfalt 3 3 KADİRLİ 049,kkn.ilt-052 kkn İltisak- (Oruçbey Köyü) 1.kat 2 4 KADİRLİ Yenigün Köy içi 1.kat 1 5 KADİRLİ Aydınlar Köy içi 1.kat 1 1 DÜZİÇİ İmar-Çatak-Yeni farsak 1.kat asfalt 3 2 DÜZİÇİ Bayındırlı-Akdere Köyü 1. kat asfalt 2 3 DÜZİÇİ Alibozlu Köyiçi 1. kat asfalt 2 1 HASANBEYLİ Karayiğit köyiçi 1.kat asfalt 1,2 2 HASANBEYLİ Çolaklı köyü grup yolu 1.kat asfalt 4 YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE İPTAL 2.KAT ASFALT İŞLER İlçesi Programın adı Tülü KM 1 KADİRLİ Karakütük-Çontalar-Andırın Yolu KADİRLİ İly,ilt.Ahmet Fakılı-Sarılar-Göçmen-Hardallık 5,00 PROGRAMA EKLENEN 2.KAT ASFALT İŞLER İlçesi Programın adı Tülü KM 1 KADİRLİ Sofular Köy içi 2,5 2 KADİRLİ Söğütlü dere Ky.ilt.Çözeller 2,00 3 KADİRLİ İly.ilt.Ören 3,00 3 KADİRLİ İly.ilt.Hamam-Karafakılar-Sarıtanışmanlı-Göztaşı 1,5 1 DÜZİÇİ İmar-Çatak-Yenifarsak köyü 4,00 YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE DEĞİŞİKLİK YAPILAN İŞLER İlçesi Programın adı 1 Sumbas Sumbas Akdam-Grup suyu için ayrılan ,00 TL nin ,00 TL sinin alınarak, ,00 TL ye düşürülmesine, 2 Sumbas Sumbas-Esenli İçme Suyu için ayrılan ,00 TL ödenein iptaline 3 Sumbas Gaffarlı-Kesmesur Mah.Terfi Tesisi için ayırılan ,00 TL ödeneğin iptaline 4 Sumbas Esenli-Merkez Mahallesi içme suyu şebeke yenilemesi için ayrılan TL ödeneğin iptaline, 5 Osmaniye Merkeze Akyar Köyü içme suyu yapım işi için ayrılan ,00 TL ödeneğin iptal edilmesine,

19 PROGRAMA EKLENEN İÇME SUYU İŞLERİ İlçesi Programın adı TL 1 KADİRLİ İptal edilen işlerden alınan ,00 TL ödeneğin, Koçlu grup Köyleri içme suyu tesisi yapımı için programlanmasına ,00 TL PROGRAMA EKLENEN STABİLİZE KAPLAMA YOL İŞLERİ İlçesi Programın adı KM 1 DÜZİÇİ Bekdemir-Yedioluk-Alacalar Yolu 5 2 DÜZİÇİ Pirsultanlı Merkez -Alikahyalar Yolu 2 3 DÜZİÇİ Düziçi-Bostanlar-Böcekli Grup Yolu 5 PROGRAMA EKLENEN SULAMA SUYU İŞLERİ İlçesi Programın adı 1 DÜZİÇİ Yenifarsak Köyü Sulama suyu PROGRAMA EKLENEN İMAR YATIRIMLARI İlçesi Programın adı TL 1 DÜZİÇİ Çamiçi köyü İmar planı halehazır harita işi ,00 PROGRAMA EKLENEN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YATIRIM İlçesi Programın adı TL 1 DÜZİÇİ MOBESE Yapımı ,00 PROGRAMA EKLENEN KÜLTÜR VE TURİZM PROJELERİ İlçesi Programın adı TL 1 OSMANİYE ve İLÇELERİ Turizm projeleri hazırlanması ,00 Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Yasasının 6.maddesi ile Mahalli Müşterek nitelikte olmak üzere İmar, Sağlık, Sosyal Yardım, Çevre Sağlığı, Eğitim, Spor, Tarım ve Turizm, Ağaçlandırma, Orman Tesisi, Ticaret, Haberleşme ve Emniyet hizmetlerine malzeme alımı ile ilgili görevler İl Özel İdarelerine verilmiştir. Bu çerçevede 2013 Yılında yapılması planlanan yatırım ve hizmetler için yatırımcı kuruluşlardan teklifler alınarak, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Yasasının 26.maddesi (a) bendi kapsamında hazırlanan 2013 Yılı İl Özel İdaresi yatırım programındaki, Yapım işlerinin yukarıda belirtildiği şekilde değişiklik yapılması şartı ile teklif edilen 2013 Yılı İl Özel İdaresi yatırım programının aynen kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre geregi yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile 2012 yılı yatırım proğramı dosyasının İl Genel Meclisine sunulmak üzere İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. (Katılmadı) (İzinli) Mali Hizmetler Müd.V.

20 SAYI : 392 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İl Encümeni tarafından incelemeye alınan İl Özel İdaresi 2013 yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mustafa DEMİREL, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, Musa MEZDEKİ, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 5901 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 376 sayılı kararı ile İl Encümeni tarafından incelemeye alınan İl Özel İdaresi 2013 yılı Performans Programının görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddesi ve 5018 Kamu Mali Kontrol Kanununun 9.maddesine dayanılarak hazırlanan, İl Özel İdaresinin 2013 Mali yılı performans programının aynen kabulüne, ona göre geregi yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile 2013 yılı Performans programı dosyasının İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. (Katılmadı) (İzinli) Mali Hizmetler Müd.V.

21 SAYI : 393 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimiz Merkez, Oruçgazi Köyü Yelliburun mevkiinde Gökbel kaynağında bulunan 0,15 lt/sn. debili suyu 311,00 TL+KDV muammen bedel üzerinden sulama suyu olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca Pazarlık Usulü ile kira ihalesine çıkarılmasının görüşülerek karara bağlanması Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mustafa DEMİREL, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, Musa MEZDEKİ, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6272 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Oruçgazi Köyü Yelliburun mevkiinde Gökbel kaynağında bulunan 0,15 lt/sn. debili suyu sulama suyu olarak, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin (g) bendine göre pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkeze bağlı, Oruçgazi Köyü Yelliburun mevkiinde Gökbel kaynağında bulunan 0,15 lt/sn. debili suyu, sulama suyu olarak kullanılmak üzere İl Özel İdaresi tarafından 311,00 TL+KDV muhammen bedel üzerinden teklif edilen sulama amaçlı suyun İl Encümeni tarafından muhammen bedelinin 1.000,00 TL+KDV olarak ihaleye çıkarılmasının uygun olacagı kanaatine varılmış ve 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin (g) bendi gereğince Pazarlık Usulü ile tarihinde saat da İl Encümenince ihalesinin yapılmasına, ihale ilanı ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine İl Encümenimizce oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. (Katılmadı) (İzinli) Mali Hizmetler Müd.V.

22 SAYI : 394 KARAR TARİHİ : Özü: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, 191 nolu parselde kayıtlı bulunan taşınmazın yola ve parka terk işleminden sonra 10 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mustafa DEMİREL, Mustafa DEMİRCİ, Neşet NARCIOĞLU, Musa MEZDEKİ, Figen ALİBEKİROĞLU, Faruk ALKAYA ve Ali YEŞİLTAŞ ın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 6346 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, 191 nolu parselde kayıtlı taşınmazın yola ve parka terk işleminden sonra 10 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, 191 nolu parselde kayıtlı taşınmazın yola ve parka terk işleminden sonra 3194 Sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddelerine istinaden 10 kısma ifraz işleminin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. (Katılmadı) (İzinli) Mali Hizmetler Müd.V.

23 SAYI : 395 ÖZÜ:İlimize bağlı,düziçi İlçesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, kira süresi sona eren Balkonaltı 4 nolu İş yerinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 50 ve 51/g maddeleri uyarınca Pazarlık Usulü ile kira ihalesine çıkarılmasının görüşülerek karara bağlan ması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Özel İdaresinin tarih ve 6269 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 388 sayılı kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkonaltı 4 nolu işyerini 1.209,00 TL muhammen bedel üzerinden İl Encümenince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca pazarlık usulüyle Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine 1 adet talipli katılmıştır. Söz konusu, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkonaltı 4 nolu işyeri ihalesine talipli olarak katılan Hasan YÜKSEL 1.500,00 TL bedel üzerinden taşınmazı 3 yıllığına kiralamak istediğini daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmiş olup, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkonaltı 4 nolu işyerini Hasan YÜKSEL adına 3 (Üç) yıllığına kiraya verilmesine, birinci yıl kira bedelinin 1.500,00 TL olarak tahsil edilmesine, takip eden yıllara ait kira bedelinin her yıl Ağustos ayında yayınlanan ÜFE oranında arttırılmasına; bu doğrultuda yapılan ihalenin kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Emlak İstimlâk Servisi) gönderilmesine oy birliği ile karar Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V. İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 29/08/2012 Celalettin CERRAH Vali

24 SAYI : 396 konut niteliğindeki A1 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki A1 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki A1 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

25 SAYI : 397 konut niteliğindeki A2 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. İl Encümeninin tarih ve 388 sayıl kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki A2 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki A2 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

26 SAYI : 398 konut niteliğindeki A4 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki A4 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki A4 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

27 SAYI : 399 konut niteliğindeki B1 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B1 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki B1 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

28 SAYI : 400 konut niteliğindeki B2 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B2 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki B2 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

29 SAYI : 401 konut niteliğindeki B3 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B3 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki B3 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

30 SAYI : 402 konut niteliğindeki B4 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B4 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki B4 Blok Zemin Kat 2 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

31 SAYI : 403 konut niteliğindeki A2 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki A2 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki A2 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

32 SAYI : 404 konut niteliğindeki A3 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki A3 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki A3 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

33 SAYI : 405 konut niteliğindeki A4 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki A4 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki A4 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

34 SAYI : 406 konut niteliğindeki B2 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B2 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki B2 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale gereğince tarihine kadar pazarlıkta bırakılmasına İl Encümenimizce oy birliği ile karar Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

35 SAYI : 407 konut niteliğindeki B3 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B3 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki B3 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

36 SAYI : 408 konut niteliğindeki B4 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B4 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki B4 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

37 SAYI : 409 konut niteliğindeki B5 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Merkeze ada, 1 parselde bulunan site içerisindeki (CİTY 328) konut niteliğindeki B5 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Mahallesi, 2085 konut niteliğindeki B5 Blok Zemin Kat 1 nolu Konutu ,00 TL muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 117 KARAR TARİHİ :04.04.2012 ÖZÜ: İl Özel İdaresinin 2011 Mali yılına ait Gelir-Gider Kesin hesabı ile ilgili incelemenin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.04.2013 tarih ve 2183 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.04.2013 tarih ve 2183 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 197 KARAR TARİHİ :03.04.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tahta Köyü, 101 ada, 175, 177 ve 178 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların, tevhidinden sonra 2 kısma ifraz işleminin yapılması

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :156 KARAR TARİHİ :05.06.2015 ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, Muhsin YAZICIOĞLU Caddesinde bulunan CİTY 328 konutlarından 4 adet konutun yazı ekindeki muhammen

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 140 KARAR TARİHİ : 24.04.2015 ÖZÜ: İlimize yeni yapılacak olan, Vali Konağı yapım giderlerinde kullanılmak üzere İl Özel idaresi bütçesinde 1.313.392,00 ödeneği bulunmaktadır. Ancak, yeni yapılacak

Detaylı

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12. SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Karaçay deresinden 5.363,47 ton kaçak stabilize malzeme aldığından dolayı Toprakkale Belediyesine İdari para cezası verilmesi ile

Detaylı

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, Gökçedağ mevkiinde, Akoluk pınarı kaynağından çıkan 0,20 lt/sn.debili kaynak suyunu içme ve damacana suyu olarak dolum

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :154 KARAR TARİHİ :13.02.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Pürenli Su Kaynağında bulunan suyun Q=1,00 lt/sn'lik kısmı hayvan içme suyu olarak İl Encümeninin 14.03.2012 tarih ve 93

Detaylı

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkon altı 4 nolu işyerini 1.850,00 muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 01 KARAR TARİHİ : 08.01.2014 ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2014 yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Vekili Dr.M. H.Nail ANLAR ın başkanlığında ler, Genel

Detaylı

SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde

SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde KARAR TARİHİ : 07.03.2012 bulunan yaklaşık 80.000 Ton bazalt kaya malzemesinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca açık

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 258 KARAR TARİHİ : 06.08.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Hasanbeyli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, İl Özel İdaresinin 2014 Mali yılı bütçesinin, yardım ödenekleri

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 323 Konusu: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Yaylalık İnderesi grup yolunun 1.5 Km lik 2.kat asfalt yapım işinin 2015 Mali yılı yatırım programına

Detaylı

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki;

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki; SAYI : 266 KARAR TARİHİ : 03.09.2014 ÖZÜ: 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31. maddesi gereğince hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015-2019 yıllarını kapsayan Stratejik planı ile ilgili incelemenin görüşülerek

Detaylı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Lütfi ÖZKAN Mustafa DEMİREL Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Lütfi ÖZKAN Mustafa DEMİREL Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 253 KARAR TARİHİ : 03.07.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı; Bahçe İlçesi Nohut Köyü sınırları içerisinde, 349 parselde kayıtlı 20871 m2 taşınmaz içerisinde bulunan Sondaj Kuyu Suyunun 64800 ton/yıllık kısmının

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.05.2015 Karar No : 139 Konu: İlimiz Kaynaşlı ilçesi, Fındıklı köyü 106 ada 5 numaralı parselin iki (2) kısma ifraz işlemi. İl Encümeni 07.05.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.10.2015 tarih ve 326 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddesi ile 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.03.2015 Karar No : 69 Konu: İlimiz, Çilimli İlçesi, Pırpır Köyü 101 ve 1281 nolu parsellerin tevhidi. İl Encümeni 05.03.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Detaylı

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Hemite (Gökçedam) Köyü sınırları içerisinde, 1 (a) grubu Kum-Çakıl malzemesini kaçak olarak aldığı tespit edilen Erdoğan CAVLAK'a İdari para

Detaylı

EĞİTİM, KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

EĞİTİM, KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU EĞİTİM, KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 04.02.2015 tarihli toplantısında, Komisyonumuza havale edilen, İlimize bağlı Yarpuz köyünde bulunan tarihi Cebelibereket Hükümet

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü OCAK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 001: Gündemin birinci maddesi; Belediyemizce hazırlanan

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 01.03.2011 tarih ve 1385 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 01.03.2011 tarih ve 1385 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 31 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesinde KARAR TARİHİ :02.03.2011 bulunan,mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 2085 Parsel nolu taşınmaz üzerinde bulunan ve işmerkezi inşaatı alanı içerisinde kalan

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.05.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Ahmet KÜTÜK

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih. 05.10.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 28 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih. 05.10.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 28 HUKUK KOMİSYONU RAPORU T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih. 05.10.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 28 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA KONU : Kadro İhdası. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin

Detaylı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Mustafa DEMİREL Musa MEZDEKİ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Mustafa DEMİREL Musa MEZDEKİ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 174 KARAR TARİHİ :06.03.2013 ÖZÜ:İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Halitağalar Köyünde bulunan, 101 ada, 2 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili incelemenin

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.11.2015 Karar No : 359 Konu: İlimiz Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü 233 numaralı parselin ekli değişiklik tasarımının tasdik edilerek, dört kısma ifrazının görüşülüp karara bağlanması hususu.

Detaylı

K A R A R. Zihni ALDIRMAZ Ömer Seyfettin TURHAN Necmi ÖZCANLI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

K A R A R. Zihni ALDIRMAZ Ömer Seyfettin TURHAN Necmi ÖZCANLI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-16 13.02.2013 Özü: Nazım imar planı değişikliği K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.02.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 224 KARAR TARİHİ : 02.10.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Söğütlügöl Köyü, 233 ada, 5 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununa istinaden çıkarılan Plansız Alanlar İmar

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 260 KARAR 260 - Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan, Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 21 Ekim 2013 Pazartesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 01 T.C. KARAR 01 Belediye Meclisimizin 05.10.2000 tarih ve 181 sayılı kararının iptal edilmesine ilişkin alınan Belediye Meclisimizin 05.07.2013 tarih 192 sayılı kararın iptal edilmesine İmar

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 154 Mülkiyeti Üçüzler Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi, Ada: 5829, Parsel:1 de kayıtlı taşınmaz 17 L-II 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 135 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesi, 2084 ada,1 parsel KARAR TARİHİ : 01.08.2011 nolu taşınmaz üzerinde kayıtlı bulunan 18 adet işyerinin, belirlenen 9.450.000,00

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.2016-185 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.04.2016-3029 SAFRANBOLU

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 01.10.2015 tarihli toplantısında Komisyonlarımıza havale edilen 08.09.2015 tarih ve 45914605/1694 sayılı Emlak ve İstimlak

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 21. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 04.11.2015 ÇARŞAMBA

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 21. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 04.11.2015 ÇARŞAMBA BİRİNCİ OTURUM; T.C. 1. 13.05.2015 tarihli 20nci olağan Birlik Meclis Toplantısına ait Tutanak Özetinin okunması. 2. 2016 yılı Bütçe Teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi. 3. Üye Belediyelerin

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI İÇİNDEKİLER I. ULAŞTIRMA HİZMETLERİ A- Yol Onarım Yapımı 2 Yol Onarım Yapımı İcmal 3 B- Malzemeli Bakım ve Stabilize Kaplama Yapımı 5 Malzemeli

Detaylı

MUHTELİF İLLERDE KAYITLI SATIŞ İHALESİ YAPILACAK OLAN GAYRİMENKULLER

MUHTELİF İLLERDE KAYITLI SATIŞ İHALESİ YAPILACAK OLAN GAYRİMENKULLER SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI Mülkiyeti Kurumumuza ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkullerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü

Detaylı

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi. Karar Tarihi: 03.09.2015 Karar No : 281 T.C. Konu: Mülkiyeti İdaremize ait, İlimiz Merkez İlçe Fevziçakmak mahallesi 111 ada 42 numaralı parsel üzerinde yer alan iş merkezi B blok birinci kat 117 kapı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/36 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 77740 Özet: Cihan Spor Kulübünün başarılı sporcularından Burcu ÖZKAN ile Anıl KARA'nın ödüllendirilmesi. "0/2/204

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 10.11.2015 tarih ve 352 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 09.11.2015 tarih ve 9746 sayılı yazısı ile teklif

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 35.02/1391 Toplantı Tarihi ve No : 24/02/2016-262 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :24/02/2016-6277 İZMİR

Detaylı

ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLARDA HURDA SATIŞI

ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLARDA HURDA SATIŞI İlgili Mevzuat Taşınır Mal Yönetmeliği 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu 20/3/1971 tarih ve 7/2156 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı 19/3/2001 tarihli, B.02.0.PPG.0.12.320-4421 sayılı, 2001/15

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI

İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI Birleşim : 1 Karar Tarihi : 03.09.2012 Karar No : 187 Konusu: Düziçi İlçesi, Alibozlu Köyü, Hemenler Mahal lesi 3 Km, Dereobası Mahallesi

Detaylı

T.C. BURSA İL ÖZEL İDARESİ 2013 MALİ YILI BÜTÇESİ

T.C. BURSA İL ÖZEL İDARESİ 2013 MALİ YILI BÜTÇESİ T.C. BURSA İL ÖZEL İDARESİ 2013 MALİ YILI BÜTÇESİ 2013 YILI BÜTÇESİ KURUMSAL SINIFLANDIRMA TABLOSU 1 HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ 5 GENÇLİK, SPOR VE SOSYAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 9 İMAR VE YAPI İŞLERİ DAİRE

Detaylı

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

Mustafa TUNCEL Necmi ÖZCANLI Mustafa KIZILELMA Meclis I. Başkan V. Meclis Katibi Meclis Katibi

Mustafa TUNCEL Necmi ÖZCANLI Mustafa KIZILELMA Meclis I. Başkan V. Meclis Katibi Meclis Katibi T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-218 09.09.2013 Özü: Tetkik ve inceleme K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.09.2013 tarihli oturumunda okunan, Büyükşehir Belediye

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARITABLOSU EMLAK YÖNETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARITABLOSU EMLAK YÖNETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARITABLOSU EMLAK YÖNETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BELEDİYEYE AİT İHALE USULÜ İLE KİRALANMASI

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü T.C. TOPLANTININ TARİHİ : 02/03/2016 TOPLANTININ SAYISI : 9 Kargı İlçesi, Demirören köyünde mülkiyeti Kamil SARIKAYA-Fahri SARIKAYA ya ait taşınmaz üzerine izin alınarak yapılan inşaata, onaylı projelere

Detaylı

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 06.04.2015 tarihli toplantıda Komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 06.04.2015 tarih ve 2715 sayılı yazı ile teklif edilen,

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.07.2015 tarihli toplantıda komisyonumuza havale edilen, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Gökçayır Köyü İlköğretim Okuluna ait çevre duvarı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :57 KARAR 57 : Urla Merkez Revizyon İmar Plan Notlarının A- Kentsel Kullanım alanlarındaki koşullar başlığının 5. maddesi Bina derinlikleri en az 7 m. En çok 20 m dir. Ancak site şeklindeki inşaatlarda

Detaylı

TEKNE İMAL VE ÇEKEK YERLERİ TAHSİS DUYURUSU Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğünden: AÇIKLAMA:

TEKNE İMAL VE ÇEKEK YERLERİ TAHSİS DUYURUSU Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğünden: AÇIKLAMA: TEKNE İMAL VE ÇEKEK YERLERİ TAHSİS DUYURUSU Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğünden: AÇIKLAMA: Aşağıda belirtilen yerlerde Tekne İmal ve Çekek Yeri

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Mayıs Ayı Birleşim : 5 Oturum : 1 Tarihi : 02/05/2016 Karar Sayıları : 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 22 M.Atilla ÖZKAYA, Hilmi BAYER, Sibel UYAR, Ertan SAYAR, Aysel NART, KARAR 22 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 7. Maddesinin birinci fıkrasında Büyükşehir Belediyesinin görev ve yetkileri

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi: 02.05.2016 Karar No : 59 Karar Konusu: Komisyonlara havale edilen konular. BAŞKAN: Gültekin AYANTAŞ İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 02.05.2016 tarih ve 3746, 02.05.2016 tarih ve 3785, 12.04.2016

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 169 KARAR 169- İlçenin Yenice Mahallesi 303 adanın imar hattı tescilli yapılar göz önüne alınıp yeniden düzenlenmiştir.1/1000 ölçekli Kentsel Sit ve Etkileme Geçiş Alanı Koruma Amaçlı Uygulama

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar No : 1 Karar Tarihi : 08/01/2015 ÖZÜ: toplantılarının Çarşamba günü saat 16:00 olarak belirlenmesi. Encümenimiz Genel Sekreter Ömer ARSLAN Başkanlığında, İl Özel İdaresi Birim Amirleri; Gülay YÜCEL,

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 06/05/2015 TOPLANTININ SAYISI : 18 SAAT : 16:00 Sıra No Geldiği Birim 4- İskilip İlçesi sınırları içerisinde, G3c2 ve G3d1 paftalarda 4.200 hektar alanlı ve 012 ruhsat numaralı jeotermal

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK GAZİANTEP 2011 GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ

Detaylı

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ 01/12/2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARARI

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ 01/12/2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARARI T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ 01/12/2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARARI MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ MEHMET TOPKARA ALİ VAR ŞABAN DÖLEK SERDAR ARSLAN VELİ ŞAHMAN

Detaylı

K A R A R YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE İPTAL EDİLEN 1.KAT ASFALT İŞLERİ

K A R A R YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE İPTAL EDİLEN 1.KAT ASFALT İŞLERİ SAYI : 281 KARAR TARİHİ :04.09.2013 ÖZÜ: 5302 Sayılı İl Özel İdare Yasasının 26. Maddesi (a) bendi kapsamında hazırlanan, İl Özel İdaresi 2014 Mali Yılı Yatırım Programı ile ilgili incelemenin görüşülerek

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 04/05/2015 KARAR NO 164 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Yurdanur ÖZZEHİNLİ nin, İl Genel Meclis lığına vermiş olduğu dilekçesinde, mazereti

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak K A R A R

SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak K A R A R SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak KARAR TARİHİ : 01.07.2011 Kum-Çakıl malzemesi sevkıyatı yapan İsmail KAŞLI' ya idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.04.2016 Karar No : 100 Konu: Ġdaremize ait asfalt plentinde BSK sıcak asfalt üretim çalıģmaları esnasında ortaya çıkan mıcır filler tozunu 2886 sayılı Devlet Ġhale Kanununun 51 (g) maddesi

Detaylı

UŞAK BANAZ HAMAMBOĞAZI TERMAL TURİZM MERKEZİ

UŞAK BANAZ HAMAMBOĞAZI TERMAL TURİZM MERKEZİ K İL: Uşak İLÇE: Banaz KÖY: Hasanköy - 49 - K İL: Uşak İLÇE: Banaz KÖY: Hasanköy - 50 - BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER UŞAK BANAZ HAMAMBOĞAZI TERMAL TURİZM MERKEZİ İL İLÇE KÖY MÜLKİYET : Uşak : Banaz : Hasanköy

Detaylı

SANCAR IN ADI PARKTA YAŞAYACAK

SANCAR IN ADI PARKTA YAŞAYACAK SANCAR IN ADI PARKTA YAŞAYACAK Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı olağan genel toplantısında Prof. Dr. Aziz Sancar ın adını Aksu Mahallesi Karataş mevkiinde yapılan parkta Prof. Dr. Aziz

Detaylı

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 07.04.2015 2015/62 NOLU ENCÜMEN KARARI İmtaş Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 02.04.2015 tarihli dilekçesi ile Belediyemize bedelsiz ve şartsız olarak

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

T.C KARABÜK İLİ İL GENEL MECLİSİ 2014 YILI KASIM AYI KARAR ÖZETLERİ

T.C KARABÜK İLİ İL GENEL MECLİSİ 2014 YILI KASIM AYI KARAR ÖZETLERİ K. No. Karar Tarihi KARAR ÖZETLERİ 228 03.11.2014 229 03.11.2014 230 04.11.2014 231 05.11.2014 232 06.11.2014 233 06.11.2014 Yurtdışına gidecek olan İl Genel Meclis Üyesi Metin ÇAKIR ın Kasım ayı toplantıları

Detaylı

K A R A R I N Ö Z Ü Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Talebinin Plan-Bütçe Komisyonuna Sevki

K A R A R I N Ö Z Ü Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Talebinin Plan-Bütçe Komisyonuna Sevki Karar No : 56 Konusu : Yetki Verilmesi Hk. Karar Tarihi : 02/06/2015 Saati : 10:28 Evrak No : 1388 Dönemi : Haziran 2015 Geliş Tarihi : 27/05/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI KARAR NO : 11 KARAR TARİHİ : 25/02/2014 Giresun İl Mahalli Çevre Kurulu 25.02.2014 Salı günü saat 14:00 de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Sayın Bekir ERGÖK Madde-1:

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2015/Ekim TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 05/10/2015 KARAR NO 310 Özü: Mecitözü İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Hacı BOLAT ve Kargı İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Mesut

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.09.2015 Karar No : 289 Konusu: Bahçe İlçesi, İnderesi Köyü içme ve kullanma suyu temini amacı ile Kavurgalı mevkiinde bulunan Q=0,62 lt/sn debili Kavurgalı membasının,

Detaylı

KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Müdürlüğümüze yapılan Taahhüt,

Detaylı

T.C. KARACABEY BELEDİYE MECLİS KARARI ***************** Karar No : 2014/139 Özet : Kasım/2014 Olağan Meclisi I. Birleşim Karar Tarihi :

T.C. KARACABEY BELEDİYE MECLİS KARARI ***************** Karar No : 2014/139 Özet : Kasım/2014 Olağan Meclisi I. Birleşim Karar Tarihi : : 2014/139 Özet : Kasım/2014 Olağan Meclisi I. Birleşim toplantısı görüşme tutanağının kabulüne. Karar Konusu : Geçen toplantı zaptı. Belediye Meclisinin 03.12.2014 günlü olağan Meclis toplantısına ait

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R SAYI : 01 TARİH: 04.01.2011 ÖZÜ:İl Özel İdaresi Denetim Komisyonunun oluşturulması., Meclis Başkanı Hamza TOR un başkanlığında, üyelerin katılımı ile 04 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00 de toplandı. Gündemin

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 60.04/223 Toplantı Tarihi ve No : 23.07.2015-134 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 60.04/223 Toplantı Tarihi ve No : 23.07.2015-134 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 60.04/223 Toplantı Tarihi ve No : 23.07.2015-134 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 23.07.2015-2296 SİVAS Tokat İli,

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.12.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.12.2013

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2015/Eylül TOPLANTI GÜNÜ Salı BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 01/09/2015 KARAR NO 274 Özü: nin 2015 yılı Eylül ayında görüşülecek konuların toplantı süresince dağılımlarının periyodik şekilde

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı YÜKSEK FEN KURULU KARARI

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı YÜKSEK FEN KURULU KARARI Karar Konusu :Görüş talebi T.C. YÜKSEK FEN KURULU KARARI I- GİRİŞ.. İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek sözleşmeye bağlanan,... İlçesi Toplum Sağlığı Merkezi Hizmet Binası inşaatı işi ile ilgili

Detaylı

Gereği için Karar örneğinin, İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne tevdiine oybirliği ile karar verildi.

Gereği için Karar örneğinin, İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne tevdiine oybirliği ile karar verildi. KARABÜK İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.03.2012 K arar No: 23 ler: Seyfettin DİKMEN -A hm et SÖZEN Musa ŞEREFLİ - İsmail ALPASLAN Yılmaz ARAT- İsmail AYDIN Nurten DURSUN Kararın Özeti: 5302 sayılı İl Özel

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 21 Karar Tarihi : 04/02/2014 ÖZÜ: İlimiz Merkez ilçedeki 3 nolu lojman binasının blok halinde ve Bayat ilçesindeki lojman binasındaki 10 adet bağımsız bölümün, Sungurlu ilçesi işhanı binasındaki

Detaylı

T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU

T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU Bilindiği üzere mahalli idareler genel seçimleri 30 Mart 2014 tarihinde yapılmıştır. 2972 sayılı Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi Hakkında Kanun'un 8. maddesinin birinci

Detaylı

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı. Sayı : B.07.1.GİB.0.05.71-010.06.01-3/9677 02.02.2011 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2011/1

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı. Sayı : B.07.1.GİB.0.05.71-010.06.01-3/9677 02.02.2011 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2011/1 T.C. MALĠYE BAKANLIĞI Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı Sayı : B.07.1.GİB.0.05.71-010.06.01-3/9677 02.02.2011 UYGULAMA ĠÇ GENELGESĠ SERĠ NO: 2011/1. VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞINA Ġlgi: 14.09.2004 tarihli ve 2004/10

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2011 Konu : Vakıf Mütevelli Heyetine

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2011 Konu : Vakıf Mütevelli Heyetine Dönem : 2011 Konu : Vakıf Mütevelli Heyetine Toplantı : Şubat Temsilci seçilmesi. Birleşim : 02/02/2011 Karar Sayısı : 20 Karar Tarihi : 02/02/2011 5263 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

İMAR PLANLARININ UYGULANMASI VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ

İMAR PLANLARININ UYGULANMASI VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ İMAR PLANLARININ UYGULANMASI VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ İmar Uygulama Yöntemleri İmar planlarında görülen yol, meydan, park, otopark, yeşil alan, çocuk bahçesi gibi kamu yararına ayrılması düşünülen alanlar

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 82 Mülkiyeti Murat AYDIN a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Taşlıgüney Mahallesi, 3 Pafta, 455 Parselde kayıtlı taşınmaz Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Haziran Karar Sayısı : 163 Birleşim : 06/06/2011 Karar Tarihi : 06/06/2011

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Haziran Karar Sayısı : 163 Birleşim : 06/06/2011 Karar Tarihi : 06/06/2011 Toplantı : Haziran Karar Sayısı : 163 nin Mayıs 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Köy-Altyapı Hizmetleri Komisyonuna havale edilen;

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/64 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Evrak No: 943 Özet: İstanbul PTT Spor Kulübü futbol takımının başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. "05/05/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza

Detaylı