T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni"

Transkript

1 T.C. Karar No : 21 Karar Tarihi : 04/02/2014 ÖZÜ: İlimiz Merkez ilçedeki 3 nolu lojman binasının blok halinde ve Bayat ilçesindeki lojman binasındaki 10 adet bağımsız bölümün, Sungurlu ilçesi işhanı binasındaki 20 adet işyeri ile İskilip ilçesindeki 33 adet işyerinin ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde satışının yapılması, Mimar Sinan Aile Sağlık Merkezi olarak kullanılan büroların ise kiraya verilebilmesi için Muhammen Bedel Tespit Komisyonunun oluşturulması. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Hüsnü YALÇINKAYA, Recep ÇIPLAK İl Encümen Üyeleri; Ömer KARTALER, Mehmet AKKUŞ, Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve Mehmet UZUN un katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen, Mülkiyeti idaremize ait merkez Bahçelievler mahallesindeki 3 nolu lojman binası ile Bayat ilçesindeki lojman binası İl Genel Meclisinin 22/11/2012 tarih ve 362 sayılı kararı, Sungurlu ilçesi iş hanı binası İl Genel Meclisinin 04/09/2008 tarih ve 196 sayılı kararı, İskilip ilçesi iş hanı binası İl Genel Meclisinin 07/05/2008 tarih ve 125 sayılı kararı ile satışlarının yapılması uygun görüldüğünden, Ayrıca ilimiz merkez Gülabibey mahallesindeki mülkiyeti idaremize ait tapunun 1240 ada, 1 nolu parselde kayıtlı Mimar Sinan Aile Sağlık Merkezi olarak kullanılan mahkemesi sonuçlanmış büro ile boş bulunan büroların kiraya verilmesi düşünüldüğünden, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu nun 45. Maddesi gereğince İlimiz Merkez ilçe Bahçelievler mahallesinde bulunan 3 nolu lojman binasındaki 8 adet lojman 1 adet bağımsız bölüm blok halinde, Bayat ilçesindeki 10 adet bağımsız bölümden oluşan lojman binası blok halinde, Sungurlu ilçesi işhanı binasındaki 20 adet işyeri ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde, İskilip ilçesindeki 33 adet işyeri ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu nun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulüyle satışının yapılabilmesi için Muhammen Bedel Tespit Komisyonu oluşturulması Mali Hizmetler Müdürlüğünün 30/01/2014 tarih 972 sayılı yazıları ile teklif edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirmede; İlimiz Merkez ilçe Bahçelievler mahallesinde bulunan 3 nolu lojman binasındaki 8 adet lojman 1 adet bağımsız bölümün blok halinde, Bayat ilçesindeki 10 adet bağımsız bölümden oluşan lojman binasının daha önceki tarihlerde yapılan ihalelerde blok halinde satışının yapılamaması nedeniyle İl Genel Meclisinin kararı gereğince ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde, Sungurlu ilçesi işhanı binasındaki 20 adet işyerinin ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde, İskilip ilçesindeki 33 adet işyerinin ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde hazırlanan ihale şartnamesi ve muhammen bedelleri doğrultusunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulüyle hazırlanan ihale şartnamesi ve muhammen bedelleri doğrultusunda satışının yapılabilmesi,

2 Ayrıca ilimiz merkez Gülabibey mahallesindeki mülkiyeti idaremize ait tapunun 1240 ada, 1 nolu parselde kayıtlı Mimar Sinan Aile Sağlık Merkezi olarak kullanılan mahkemesi sonuçlanmış büro ile boş bulunan büroların kiraya verilebilmesi için Muhammen Bedel Tespit Komisyonunun oluşturulması gerektiğinden, muhammen bedel tespit komisyonunun 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 9. maddesi gereğince, İlimiz Merkez ilçe Bahçelievler mahallesindeki 3 nolu lojman binasındaki 8 adet lojman 1 adet bağımsız bölümden oluşan lojman binasının blok halinde satışı ile ilgili Muhammen Bedel Tespit Komisyonunun İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünden V.H.K.İ. Ünal AÇAROĞLU, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünden Mimar Merve UYSAL ve İl Encümen Üyesi Yurdanur ÖZZEHİNLİ den oluşturulmasına, Bayat ilçesindeki 10 adet bağımsız bölümden oluşan lojman binasının ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde satışı ile ilgili Muhammen Bedel Tespit Komisyonunun İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünden V.H.K.İ. Ünal AÇAROĞLU, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünden İnşaat Mühendisi İsmail KAPUCU ve İl Encümen Üyesi Mehmet UZUN dan oluşturulmasına, Sungurlu ilçesi iş hanı binasındaki 20 adet işyerinin ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde satışı ile ilgili Muhammen Bedel Tespit Komisyonunun İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünden V.H.K.İ. Ünal AÇAROĞLU, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünden İnşaat Mühendisi İsmail KAPUCU ve İl Encümen Üyesi Ömer KARTALER den oluşturulmasına, İskilip ilçesi iş hanı binasındaki 33 adet işyerlerinin ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde satışı ile ilgili Muhammen Bedel Tespit Komisyonuna İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünden V.H.K.İ. Ünal AÇAROĞLU, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünden İnşaat Mühendisi İsmail KAPUCU ve İl Encümen Üyesi Mehmet UZUN dan oluşturulmasına, Ayrıca ilimiz merkez Gülabibey mahallesindeki mülkiyeti idaremize ait tapunun 1240 ada, 1 nolu parselde kayıtlı Mimar Sinan Aile Sağlık Merkezi olarak kullanılan mahkemesi sonuçlanmış büro ile boş bulunan büroların kiraya verilmesi ile ilgili Muhammen Bedel Tespit Komisyonunun İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünden V.H.K.İ. Ünal AÇAROĞLU, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünden Mimar Merve UYSAL ve İl Encümen Üyesi Yurdanur ÖZZEHİNLİ den oluşturulmasına, gereği için karar örneklerinin İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine, Encümenimizin 04/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi. (İZİNLİ)

3 Karar No : 22 Karar Tarihi : 11/02/2014 T.C. ÖZÜ: İlimiz Merkez İlçe, Turgut köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, Taşarası mevkii, H34-A-02-B pafta, 491 parsel nolu taşınmaz üzerine 307,67 m² lik kısma parsel sahibi Bektaş AÇAR aleyhine, 496 parsel nolu taşınmazın malikleri lehine irtifak hakkı tesisi işleminin kabulü. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim Amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Recep ÇIPLAK İl Encümen Üyeleri; Ömer KARTALER, Mehmet AKKUŞ ve Yurdanur ÖZZEHİNLİ nin katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen; İlimiz Merkez İlçe, Turgut köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, Taşarası mevkii, H34-A-02-B pafta, 491 parsel nolu taşınmaz üzerine 307,67 m² lik kısma parsel sahibi Bektaş AÇAR aleyhine, 496 parsel nolu taşınmazın malikleri lehine irtifak hakkı tesisi işlemi, Çorum Kadastro Müdürlüğü nün 06/02/2014 tarih ve 413 sayılı yazısı ve ekleri ile İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün 11/02/2014 tarih ve 1261 sayılı yazılarıyla teklif edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirmede; İlimiz Merkez İlçe, Turgut köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, Taşarası mevkii, H34-A-02-B pafta, 491 parsel nolu taşınmaz üzerine 307,67 m² lik kısma parsel sahibi Bektaş AÇAR aleyhine, 496 parsel nolu taşınmazın malikleri lehine irtifak hakkı tesisi işleminin, 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 14 üncü ve 16 ıncı maddeleri gereğince uygun bulunduğundan, İçişleri Bakanlığının (Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü) 24/04/2007 tarih ve sayılı yazıları gereğince, Merkez İlçe, Turgut köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, Taşarası mevkii, H34-A-02-B pafta, 491 parsel nolu taşınmaz üzerine 307,67 m² lik kısma parsel sahibi Bektaş AÇAR aleyhine, 496 parsel nolu taşınmazın malikleri lehine irtifak hakkı tesisi işleminin kabulüne, gereği için karar örneklerinin İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine, Encümenimizin 11/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi. (İZİNLİ) (İZİNLİ) (İZİNLİ)

4 Karar No : 23 Karar Tarihi :18/02/2014 T.C. ÖZÜ: İlimiz İskilip İlçesi işhanı binası zemin kat 28 nolu dükkanın, kira süresi 31/12/2012 tarihinde sona erdiğinden ve fuzuli işgalde bulunan kiracıya, 01/01/2014 tarihinden tahliye tarihine kadar geçen süre içerisinde alınacak kira bedelinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu nun 75. maddesine istinaden ecrimisil yoluyla tahsil edilmesi için aynı kanunun 13. maddesine göre bedel tespit komisyonunun oluşturulması. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Hüsnü YALÇINKAYA, Recep ÇIPLAK, İl Encümen Üyeleri ; Ömer KARTALER, Mesut OCAKLI, Mehmet AKKUŞ, Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve Mehmet UZUN un katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen, İlimiz İskilip ilçesinde bulunan mülkiyeti idaremize ait işhanı binasında, zemin kat 28 nolu dükkan, İskilip Çiftçi Malları Koruma lığına kiraya verilmiş ve kira süresi 31/12/2012 tarihinde sona erdiğinden, 2886 sayılı kanunun 75. maddesi gereğince tahliye işlemlerinin sonuçlandırılmaması nedeniyle, 2014 yılı kira alacaklarımızın tahsil edilmesi gerekmekte olup kiracının 01/01/2014 tarihinden tahliye tarihine kadar geçen süre içerisinde alınacak kira bedelinin ecrimisil yoluyla belirlenerek kira tahakkuklarının belirlenmesi için komisyon oluşturulması, İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 13/04/2014 tarih 1347 sayılı yazıları ile teklif edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirmede; İlimiz İskilip İlçesi işhanı binası zemin kat 28 nolu dükkan kira süresi 31/12/2012 tarihinde sona erdiğinden ve halen tahliye edilemediği için fuzuli işgalde bulunan kiracının 01/01/2014 tarihinden tahliye tarihine kadar geçen süre içerisinde alınacak kira bedelinin ecrimisil yoluyla belirlenerek kira tahakkuklarının belirlenmesi için komisyon oluşturulmasına, komisyon üyelerinin İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünden V.H.K.İ. Ünal AÇAROĞLU, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünden Mimar Merve UYSAL ve İl Encümen Üyesi Mehmet UZUN oluşturulmasına, gereği için karar örneklerinin İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine, Encümenimizin 18/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi.

5 T.C. Karar No : 24 Karar Tarihi : 18/02/2014 ÖZÜ: Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Uygulama Yönetmeliğinin 36. maddesinin 2. fıkrası gereğince, 2014 Mali yılı bütçesinin (Uğurludağ Ambulans Alım Giderleri) ekonomik kodunda bulunan ,00 TL ödeneğin tamamının bu bölümden alınarak, (Uğurludağ Ambulans Alım Giderleri) ekonomik koduna aktarılması. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim Amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Hüsnü YALÇINKAYA, Recep ÇIPLAK İl Encümen Üyeleri ; Ömer KARTALER, Mesut OCAKLI, Mehmet AKKUŞ, Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve Mehmet UZUN un katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen, İl Genel Meclisinin 24/11/2013 tarih ve 377 sayılı kararına istinaden 2014 yılı bütçesinin fonksiyonel sınıflandırması altında Uğurludağ İlçe Hastanesinde kullanılmak üzere ambulans alımı için İl Sağlık Müdürlüğüne ,00-TL ödenek ayrılmış bulunmaktadır. Plan Proje ve Yatırım İnşaat Müdürlüğünün 31/01/2014 tarih ve 1016 sayılı yazılarında, 02/11/2011 tarihinde yürürlüğe giren 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince Uğurludağ İlçe Hastanesinin İlimiz Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı bir birim olarak hizmet vermekte olduğunu, bu nedenle fonksiyonel sınıflandırmadaki ,00-TL ödeneğin, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere fonksiyonel sınıflandırma koduna aktarılması, İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünün 04/02/2014 tarih ve 1102 sayılı yazısı ile teklif edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirmede; Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Uygulama Yönetmeliği nin 36. maddesinin 2. fıkrası ile 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 26. maddesinin (d) fıkrası gereğince, 2014 Mali yılı bütçesinin (Uğurludağ Ambulans Alım Giderleri) ekonomik kodunda bulunan ,00 TL. ödeneğin tamamının bu bölümden alınarak, (Uğurludağ Ambulans Alım Giderleri) ekonomik koduna aktarılmasına, gereği için karar örneklerinin İl Özel İdaresi ne (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine, Encümenimizin 18/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi.

6 T.C. Karar No : 25 Karar Tarihi : 18/02/2014 ÖZÜ: Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Uygulama Yönetmeliğinin 38. maddesinin 2. fıkrası gereğince, 2014 Mali yılı bütçesinin (Yedek Ödenek) ekonomik kodunda bulunan ödenekten ,00 TL nin alınarak, ilgili bölümlere aktarılması. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim Amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Hüsnü YALÇINKAYA, Recep ÇIPLAK İl Encümen Üyeleri ; Ömer KARTALER, Mesut OCAKLI, Mehmet AKKUŞ, Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve Mehmet UZUN un katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen, 2014 Mali yılı bütçesinin hazırlanması aşamasında düşünülmeyip sonradan yılı içerisinde harcanma zorunluluğu bulunan giderlerin karşılanması amacıyla, ilgili ekonomik kodlara yeterli ödeneğin aktarılması, ilgili Müdürlükler ve İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünün 14/02/2014 tarih ve 1461 sayılı yazısı ile teklif edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirmede; Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Uygulama Yönetmeliği nin 38. maddesinin 2. fıkrası gereğince, 2014 Mali yılı bütçesinin (Yedek Ödenek) ekonomik kodunda bulunan ödenekten ,00 TL nin alınarak, 1-Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, Mayıs 2014 tarihlerinde ilimiz fuar alanı ve Boğazkale ilçesinde gerçekleştirilecek olan Uluslar arası Ralli Organizasyonunda yapılacak olan hizmet alım giderlerinde kullanılmak üzere ekonomik koduna ,00 TL, ekonomik koduna ,00 TL olmak üzere ,00 TL, 2-Destek Hizmetleriz Müdürlüğünce, Oğuzlar ilçesi Kaymakam Lojmanına demirbaş alım giderlerinde kullanılmak üzere ekonomik koduna 6.600,00 TL, 3-İlimiz Ortaköy İlçesi Kaymakam Lojmanının bahçe duvarı tamiri ile kamelya yapımı giderlerinde kullanılmak üzere ekonomik koduna 5.000,00 TL, 4-Uğurludağ kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan proje ekibi tarafından hazırlanan Artık Ulaşmak Daha Kolay adlı projeye idaremiz tarafından ,00 TL maddi destek sağlanması İl Genel Meclisinin tarih ve 52 sayılı kararları ile uygun görülmüş olup, söz konusu projede kullanılmak üzere ekonomik koduna ,00 TL, 5-Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce, ilimiz merkez ve ilçe köylerinde çöp toplama hizmeti yürütmek amacıyla köylere yerleştirilmek üzere 90 adet çöp varili alım giderleri için ekonomik koduna 4.461,00 TL olmak üzere Toplam ,00 TL nin aktarılmasına, gereği için karar örneklerinin İl Özel İdaresi ne (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine, Encümenimizin 18/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi.

7 Karar No : 26 Karar Tarihi : 25/02/2014 T.C. ÖZÜ: İlimiz sınırları içerisinde oluşan katı ve sıvı atıkların oluşturduğu çevre kirliliğinin giderilmesi için araç gereç ve ekipmana ihtiyaç duyulduğundan, 03/04/2007 tarih ve sayılı Çevre Gelirlerinin Takip ve Tahsili Karşılığı Öngörülen Ödeneğin Kullanımı Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ndan ,00 TL. nakdi yardımın talep edilmesi. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Hüsnü YALÇINKAYA, Recep ÇIPLAK, İl Encümen Üyeleri ; Ömer KARTALER, Mesut OCAKLI, Mehmet AKKUŞ, Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve Mehmet UZUN un katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen; İlimiz Sınırları içerisinde oluşan katı ve sıvı atıkların çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesine, araç, gereç, ekipman ve altyapı eksikliği nedeniyle imkan bulunmamakta olduğundan çok yoğun çevre kirliliği meydana gelmektedir. Oluşan kirlilik, derelerimizi ve yer altı sularımızı kirletmekte, tarım ve hayvancılığı etkilemekte ve bölgede yaşayan insanlarımızın sağlığını tehlikeye sokmakta ve hastalık saçmaktadır. Gerekli çalışmaların derhal yapılması ve çevre kirliliğinin giderilmesi bakımından acilen kaynağa ihtiyaç duyulmakta ancak, şu aşamada bu kaynak idaremizce oluşturulamamaktadır. Bu nedenle 03 Nisan 2007 gün ve sayılı Çevre Gelirlerinin Takip ve Tahsili Karşılığı Öngörülen Ödeneğin Kullanımı Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ndan nakdi yardım talebinde bulunulması için nde görüşülmesi, İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün 21/02/2014 tarih 1636 sayılı yazısı ile teklif edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirme sonucunda; İlimiz sınırları içerisinde oluşan katı ve sıvı atıkların çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesine araç gereç, ekipman ve altyapı eksikliği nedeniyle imkan bulunmamakta olduğundan çok yoğun çevre kirliliği meydana gelmektedir. Oluşan kirlilik, derelerimizi ve yer altı sularımızı kirletmekte, tarım ve hayvancılığı etkilemekte ve bölgede yaşayan insanlarımızın sağlığı için tehlike oluşturmaktadır. Katı ve sıvı atıkların gereği gibi kontrol altına alınamaması nedeniyle özellikle çocuklarımızın ve insanlarımızın sağlığını tehlikeye sokmakta ve hastalık saçmaktadır. Gerekli çalışmaların derhal yapılması ve çevre kirliliğinin giderilmesi bakımından acilen kaynağa ihtiyaç duyulmakta ancak, şu aşamada bu kaynak idaremizce oluşturulamamaktadır. Bu nedenle 03 Nisan 2007 tarih ve sayılı Çevre Gelirlerinin Takip ve Tahsili Karşılığı Öngörülen Ödeneğin Kullanımı Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ndan ,00 TL. nakdi yardımın talep edilmesine, gereği için karar örneklerinin İl Özel İdaresine (Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine, Encümenimizin 25/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi.

8 Karar No : 27 Karar Tarihi : 25/02/2014 T.C. ÖZÜ: İlimiz İskilip İlçe işhanı binasında oturan ve kira süresi 31/12/2012 tarihinde sona eren ve fuzuli işgalde bulunan 28 nolu dükkan kiracısı İskilip Çiftçi Malları Koruma lığından, 01/01/2014 tarihinden tahliye tarihine kadar geçen süre içerisindeki alacaklarımızın ecrimisil yoluyla, bedel tespit komisyonunca belirlenen yıllık 878,00 TL. bedel üzerinden günlük hesaplanarak tahsil edilmesi. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Hüsnü YALÇINKAYA, Recep ÇIPLAK, İl Encümen Üyeleri ; Ömer KARTALER, Mesut OCAKLI, Mehmet AKKUŞ, Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve Mehmet UZUN un katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen, İlimiz İskilip İlçe işhanı binasında oturan ve kira süresi 31/12/2012 tarihinde sona eren 28 nolu dükkan kiracısı İskilip Çiftçi Malları Koruma lığının, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu nun 75. maddesi gereğince tahliye işlemlerinin sonuçlandırılamaması nedeniyle, 2014 yılı alacaklarımızın ecrimisil yoluyla tespit edilmesi için, İl Encümeninin 18/02/2014 tarih ve 23 sayılı kararı ile oluşturulan bedel tespit komisyonunca değerleri belirlenerek rapor hazırlanmış olup, İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 21/02/2014 tarih 1635 sayılı yazısı ile tahsil edilmesi talep edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirmede; İlimiz İskilip İlçe işhanı binasında oturan ve kira süresi 31/12/2012 tarihinde sona eren ve fuzuli işgalde bulunan 28 nolu dükkan kiracısı İskilip Çiftçi Malları Koruma lığından, 01/01/2014 tarihinden tahliye tarihine kadar geçen süre içerisinde ecrimisil yoluyla, bedel tespit komisyonunca belirlenen yıllık 878,00 TL. bedel üzerinden günlük hesaplanarak tahsil edilmesine, gereği için karar örneklerinin İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine, Encümenimizin 25/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi.

9 T.C. Karar No : 28 Karar Tarihi : 25/02/2014 ÖZÜ: Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Uygulama Yönetmeliğinin 38. maddesinin 2. fıkrası gereğince, 2014 Mali yılı bütçesinin (Yedek Ödenek) ekonomik kodunda bulunan ödenekten ,00 TL nin alınarak, (Görev Giderleri) ekonomik koduna aktarılması. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim Amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Hüsnü YALÇINKAYA, Recep ÇIPLAK İl Encümen Üyeleri ; Ömer KARTALER, Mesut OCAKLI, Mehmet AKKUŞ, Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve Mehmet UZUN un katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen, İlimiz İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce Merkezi Finans ve İhale Birimine ödenmek üzere mahkeme harç giderlerine ,00 TL ödenek aktarılması, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün 24/02/2014 tarih ve 1700 sayılı yazı ve İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğünün 25/02/2014 tarihli yazısı ile talep edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirmede; Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Uygulama Yönetmeliği nin 38. maddesinin 2. fıkrası gereğince, 2014 Mali yılı bütçesinin (Yedek Ödenek) ekonomik kodunda bulunan ödenekten ,00 TL nin alınarak, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce Merkezi Finans ve İhale Birimine ödenmek üzere (Görev Giderleri) ekonomik koduna aktarılmasına, gereği için karar örneklerinin İl Özel İdaresi ne (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine, Encümenimizin 25/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi.

10 T.C. Karar No : 29 Karar Tarihi : 25/02/2014 ÖZÜ: Mülkiyeti idaremize ait İlimiz Merkez Bahçelievler mahallesinde bulunan, 8 adet lojman ve 1 adet bağımsız bölümden oluşan 3 nolu lojman binasının blok halinde, Sungurlu ilçesi iş hanı binasındaki 20 adet işyerinin, Bayat ilçesinde bulunan 10 adet bağımsız bölümden oluşan lojman binası dairelerinin ve İskilip ilçesi iş hanı binasında bulunan 33 adet işyerlerinin ayrı ayrı satış ihalesi ile Mimar Sinan Aile Sağlık Merkezi olarak kullanılan büroların hazırlanan ihale şartnamesi ve muhammen bedelleri doğrultusunda kiraya verilme ihalesinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulüyle 13/03/2014 Perşembe günü saat 10:30 da yapılması. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim Amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Hüsnü YALÇINKAYA, Recep ÇIPLAK, İl Encümen Üyeleri; Ömer KARTALER, Mesut OCAKLI, Mehmet AKKUŞ, Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve Mehmet UZUN un katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen, Mülkiyeti idaremize ait İlimiz Merkezde bulunan 8 adet lojman ve 1 adet bağımsız bölümden oluşan 3 nolu lojman binası blok halinde, Bayat ilçesinde bulunan 10 adet bağımsız bölümden oluşan lojman binası, Sungurlu ilçesi iş hanı binasındaki 20 adet işyeri, İskilip ilçesi iş hanı binasında bulunan 33 adet işyerlerinin ayrı ayrı bağımsız bölümler halinde satılması ve İlimiz Merkez Gülabibey mahallesindeki mülkiyeti idaremize ait tapunun 1240 ada, 1 nolu parselde kayıtlı Mimar Sinan Aile Sağlık Merkezi olarak kullanılan mahkemesi sonuçlanmış bürolar ile boş bulunan büroların kiraya verilmesi, nin 04/02/2014 tarih ve 21 sayılı kararı ile oluşturulan muhammen bedel tespit komisyonunca hazırlanan rapor, ihale şartnamesi ve ekleri doğrultusunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu nun 45. maddesi gereğince açık teklif suretiyle ihaleye çıkartılması, Mali Hizmetler Müdürlüğünün 21/02/2014 tarih 1664 sayılı yazıları ile teklif edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirme sonucunda; Mülkiyeti idaremize ait İlimiz Merkez Bahçelievler mahallesinde bulunan, 8 adet lojman ve 1 adet bağımsız bölümden oluşan 3 nolu lojman binası blok halinde, Sungurlu ilçesi iş hanı binasındaki 20 adet işyerinin, Bayat ilçesinde bulunan 10 adet bağımsız bölümden oluşan lojman binası dairelerinin ve İskilip ilçesi iş hanı binasında bulunan 33 adet işyerlerinin ayrı ayrı satış ihalesi ile Mimar Sinan Aile Sağlık Merkezi olarak kullanılan büroların hazırlanan ihale şartnamesi ve muhammen bedelleri doğrultusunda kiraya verilme ihalesinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulüyle 13/03/2014 Perşembe günü saat 10:30 da, Gazi Caddesi No:68 de İl Genel Meclis Binasındaki Encümen Toplantı Salonunda yapılmasına, ihale ilanlarının 2886 Sayılı Yasanın 17. maddesine göre yapılmasına, ilan giderlerinin ilgili bölümlerden ödenmesine, Encümenimizin 25/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi.

11 Karar No : 30 Karar Tarihi : 25/02/2014 T.C. ÖZÜ: İlimiz Alaca İlçesi Gerdekkaya köyü sınırları içerisinde Küçükyayla ve Köyiçi mevkiinde şahısların mülkiyetinde bulunan 109/36, 109/37, 109/47, 109/48, 109/49, 109/59 ada/parsel numaralı taşınmazların kamulaştırılması için, 2942 sayılı kamulaştırma kanunu ile bu kanunda değişiklik yapan 4650 sayılı kanunun 5.maddesi gereğince, Kamu Yararı kararı alınması. Encümenimiz lığında, İl Özel İdaresi Birim Amirleri; Gülay YÜCEL, Osman DUMAN, Hüsnü YALÇINKAYA, Recep ÇIPLAK, İl Encümen Üyeleri; Ömer KARTALER, Mesut OCAKLI, Mehmet AKKUŞ, Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve Mehmet UZUN un katılmasıyla toplandı. Valilik Makamınca Encümenimize havale edilen; İlimiz İl Özel İdaresi 2014 yılı yatırım programında yer alan Çorum Alaca Gerdekkaya köyü Küçük Ölçekli Sulama Göleti proje sahasının bulunduğu arazilerin kamulaştırılması için Kamu Yararı kararı alınması, İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü nün 24/02/2014 tarih ve 1698 sayılı yazıları ile teklif edilmiştir. Encümenimizce yapılan değerlendirme de; İlimiz Alaca İlçesi, Gerdekkaya köyü sınırları içerisinde, Küçükyayla ve Köyiçi mevkiinde şahısların mülkiyetinde bulunan 109/36, 109/37, 109/47, 109/48, 109/49, 109/59 ada/parsel numaralı taşınmazların kamulaştırılması için, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu ile bu kanunda değişiklik yapan 4650 sayılı kanunun 5. maddesi gereğince, Kamu Yararı kararı alınmasına, kanunun 8. maddesi gereğince rızaen satın alma yoluyla istimlak edilmesi, rızaen satın alımı gerçekleştirilemediği takdirde Kamulaştırma Kanunu nun 10. maddesi gereğince Asliye Hukuk Mahkemeleri vasıtasıyla kamulaştırılmasına, taşınmazın idare adına tescili ve gereği için karar örneklerinin İl Özel İdaresine (Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine, Encümenimizin 25/02/2014 günkü toplantısında oy birliği ile karar verildi Sayılı Kanunun 6. Maddesinin (b) bendi gereğince TASDİK OLUNUR / /2014 Sabri BAŞKÖY Vali

12

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 04/03/2015 TOPLANTININ SAYISI : 9 SAAT : 16:00 İlimiz Sungurlu İlçesi Arabaçayı köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 110 ada, 3 ve 4 parsel nolu taşınmazların

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 06/05/2015 TOPLANTININ SAYISI : 18 SAAT : 16:00 Sıra No Geldiği Birim 4- İskilip İlçesi sınırları içerisinde, G3c2 ve G3d1 paftalarda 4.200 hektar alanlı ve 012 ruhsat numaralı jeotermal

Detaylı

d)t.c Kimlik numarası ile onaylı nüfus cüzdanı sureti.

d)t.c Kimlik numarası ile onaylı nüfus cüzdanı sureti. -İLAN- ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİNDEN 1-Mülkiyeti Çorum İl Özel İdaresine ait, İlimiz Merkez Üçtutlar Mahallesi Stat Sokak No:12 de, 805 Ada, 39 parselde kayıtlı 17 bağımsız bölümden oluşan 457,00

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü T.C. TOPLANTININ TARİHİ : 02/03/2016 TOPLANTININ SAYISI : 9 Kargı İlçesi, Demirören köyünde mülkiyeti Kamil SARIKAYA-Fahri SARIKAYA ya ait taşınmaz üzerine izin alınarak yapılan inşaata, onaylı projelere

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar No : 260 Karar Tarihi : 02/10/2014 T.C. ÖZÜ: İlimiz Babaoğlu köyü sınırları içerisinde Çorum-Alaca kenarında bulunan stabilize malzemeden 1.500,000 m 3 malzemenin muhammen bedel tespit raporuna göre

Detaylı

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkon altı 4 nolu işyerini 1.850,00 muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 282 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Erhan AKAR ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Ünal CEVİZCİ nin, İl Genel Meclis Başkanlığına vermiş oldukları dilekçelerinde,

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.11.2015 Karar No : 359 Konu: İlimiz Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü 233 numaralı parselin ekli değişiklik tasarımının tasdik edilerek, dört kısma ifrazının görüşülüp karara bağlanması hususu.

Detaylı

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, Gökçedağ mevkiinde, Akoluk pınarı kaynağından çıkan 0,20 lt/sn.debili kaynak suyunu içme ve damacana suyu olarak dolum

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmelik, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Görev, Yetki ve Sorumluluk Esaslarını

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar No : 167 ÖZÜ: İlimiz Osmancık İlçesi, Kamil köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 154 ada, 50 ve 51 parsel nolu taşınmazların tevhidinin yapılması. Encümenimiz Genel Sekreter

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar No : 1 Karar Tarihi : 08/01/2015 ÖZÜ: toplantılarının Çarşamba günü saat 16:00 olarak belirlenmesi. Encümenimiz Genel Sekreter Ömer ARSLAN Başkanlığında, İl Özel İdaresi Birim Amirleri; Gülay YÜCEL,

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 140 KARAR TARİHİ : 24.04.2015 ÖZÜ: İlimize yeni yapılacak olan, Vali Konağı yapım giderlerinde kullanılmak üzere İl Özel idaresi bütçesinde 1.313.392,00 ödeneği bulunmaktadır. Ancak, yeni yapılacak

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 258 KARAR TARİHİ : 06.08.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Hasanbeyli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, İl Özel İdaresinin 2014 Mali yılı bütçesinin, yardım ödenekleri

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

50,00 TL. / 12 49,00 TL. 45 Celal YALÇIN \ 60,00 TL.

50,00 TL. / 12 49,00 TL. 45 Celal YALÇIN \ 60,00 TL. Karar Tarihi: 01.02.2012 Karar No: 11 Başkan: İzzettin KÜÇÜK Vali ler: Mehmet UZUN - Seyfettin DİKMEN Ahmet SÖZEN- Musa ŞEREFLİ İsmail ALPASLAN - Muharrem ÖTER İsmail KÖKÇÜ- Yılmaz ARAT İsmail AYDIN- Kararın

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER Gündem No : 56567348.301.03-1/1 Toplantı Tarihi:14/01/2016 Toplantı

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.03.2015 Karar No : 69 Konu: İlimiz, Çilimli İlçesi, Pırpır Köyü 101 ve 1281 nolu parsellerin tevhidi. İl Encümeni 05.03.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi. Karar Tarihi: 03.09.2015 Karar No : 281 T.C. Konu: Mülkiyeti İdaremize ait, İlimiz Merkez İlçe Fevziçakmak mahallesi 111 ada 42 numaralı parsel üzerinde yer alan iş merkezi B blok birinci kat 117 kapı

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 41850698.301.05-20 Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Sille Mahallesi 25 K 2 pafta 14689 ada 3 parsel nolu 6490 m2'lik gayrimenkulün,

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları Revizyonuna İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi tarafından

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI TARİHİ : 07.10.2010 KARAR NO : 39 T.C. KARAR ÖZETİ : Karamürsel İlçesi Kızderbent Göletinden 3.000 m 2 alanın, alabalık yetiştiriciliği yapılmak üzere 15 yıl müddetle kiraya verildiği. ÜYE : Ömer

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 313 Karar Tarihi : 04/12/2014 ÖZÜ: İlimiz Osmancık İlçesi, Girinoğlan köyü mevkiinde Kavşak çayının Kızılırmak nehrine döküldüğü yerden, 982,000 m 3 I (a) grubu maden (kum-çakıl) malzemesinin,

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ 2.BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER ALINAN KARAR NUMARASI: 2014/85 ÖZETİ: İl Özel İdare

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince, aşağıdaki gündemi görüşmek

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 01 KARAR TARİHİ : 08.01.2014 ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2014 yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Vekili Dr.M. H.Nail ANLAR ın başkanlığında ler, Genel

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/03/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ T.C. TOPLANTI TARİHİ : 04.04.2013. KARAR NO : 16 KARAR ÖZETİ : İzmit İlçesi, Karabaş Mahallesinde bulunan arsa satışı ihalesinin 15 gün müddetle PAZARLIĞA BIRAKILDIĞI. Y. : Burhan ERES ÜYE : Mecit ERDOĞAN

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.07.2016 Kararın Nosu : 72 Meclis Üyelerinden Hüseyin ERTUĞRUL bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi' nden istifa etmiş olduğundan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi ile

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.3728 02.11.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA KONU : 2012 Mali Yılı Hizmet Ücret Tarifesi. TEKLİFİN

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :154 KARAR TARİHİ :13.02.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Pürenli Su Kaynağında bulunan suyun Q=1,00 lt/sn'lik kısmı hayvan içme suyu olarak İl Encümeninin 14.03.2012 tarih ve 93

Detaylı

(b) ve (c) olarak gösterildiği şekilde 3 kısma ifrazı

(b) ve (c) olarak gösterildiği şekilde 3 kısma ifrazı Karar Tarihi: 02.09.2015 Toplantıya K atılanlar : Mehmet UZUN Genel Sekreter ler: Ergün ÖZGÜN-Sedat YAMAN H.Nuri KARAKAŞ Kararın Özeti: ilimiz Safranbolu ilçesi Bostanbükü Köyü, tapuda 12 Pafta, 159 Ada,

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12. SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Karaçay deresinden 5.363,47 ton kaçak stabilize malzeme aldığından dolayı Toprakkale Belediyesine İdari para cezası verilmesi ile

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2015/Ekim TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 05/10/2015 KARAR NO 310 Özü: Mecitözü İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Hacı BOLAT ve Kargı İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Mesut

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Belediyemiz Meclisi nin 05 Mayıs 2014 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilmiş bulunan Şişli Belediye Başkanlığı nın 2013 yılı kesin

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2017 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2017 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2017 yılı Mayıs Ayı Birleşim : 5 Oturum : 1 Tarihi : 02/05/2017 Karar Sayıları : 53, 54, 55, 56, 57, 58 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

MECLİS KARARLARI: Karar Tarihi : Kara Numarası : 2017/08 Toplantı Tipi : Olağan : Yetki Verilmesi.

MECLİS KARARLARI: Karar Tarihi : Kara Numarası : 2017/08 Toplantı Tipi : Olağan : Yetki Verilmesi. MECLİS KARARLARI: Kara Numarası : 2017/08 : Yetki Verilmesi. KARAR : Kullanımı belediyemize ait olan Cihanbeyli Göletindeki vana odaları ve vanalarına uzun zamandır bakım ve onarımı yapılmadığı için deforme

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :249 KONUSU: 2. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi r) İlimiz, Menteşe İlçesi, İkizce Mahallesi, Enişdibi Mevkiinde yer

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 01/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 26 SAAT : 16:00 1- Gündem oluşmadığından toplantı kapatılmıştır. Ahmet KARA Vali TOPLANTININ TARİHİ : 08/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 27 SAAT : 16:00

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Bütçe Kesin 2016 Hesabı Mali Hizmetler Müdürlüğü İçindekiler İlgili Mevzuat...4 Bütçe Kesin Hesap Özeti...5 Bütçe Gideri Kesin Hesap Cetveli (Ekonomik Kodun 1. Düzeyi)...6

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar Tarihi : 04/05/2016 Karar No : 109 ÖZÜ: 2016 Mali yılı bütçesinin Yedek Ödenek (44.19.34.00-01.3.9.00-5-09.6) ekonomik kodunda bulunan ödenekten 52.778,00 TL nin alınarak ilgili ekonomik kodlara

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 224 KARAR TARİHİ : 02.10.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Söğütlügöl Köyü, 233 ada, 5 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununa istinaden çıkarılan Plansız Alanlar İmar

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar Tarihi : 02/11/2016 Karar No : 296 ÖZÜ: İlimiz Merkez Güveçli köyü sınırları içerisinden, ruhsat olmadan toprak malzeme alımı yapan Aydın AĞCA ya 3213 sayılı Maden Kanunu nun 12. maddesi ve 5302

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 358 KONUSU: Gündem 08/12/2017 tarihinde duyurulan 21 maddelik gündeme; aşağıda sırası belirtildiği şekilde birimlerden gelen 13 madde

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 22 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 22 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 02.10.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 22 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA KONU : Bosna Hersek Federasyonu Jajce Belediyesi Ziyareti.

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ DÖNEM KARAR NO : 55 AĞUSTOS KARAR NO : 1 BİRLEŞİM TARİHİ : 01.08.2013 BİRLEŞİM NO : 1 İl Genel Meclisinin 2013 dönemi, Ağustos toplantısının 01 Ağustos 2013 tarihli, birinci birleşimine ait birinci oturum

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.11.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Tahsis. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 06/11/2017 tarihli oturumunda komisyonumuza

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı; Tepebaşı Belediyesi

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.05.2015 Karar No : 139 Konu: İlimiz Kaynaşlı ilçesi, Fındıklı köyü 106 ada 5 numaralı parselin iki (2) kısma ifraz işlemi. İl Encümeni 07.05.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2008 Konu : Soğuk Hv.Dep.ve Loj.Satışı Toplantı : Mart Karar Sayısı : 27 Mülkiyeti Đdaremize ait Van Merkez, Tebrizkapı Mahallesi, Körkehriz mevkii Pafta;97, Ada: 484 ve Parsel:89 da kayıtlı taşınmaz

Detaylı

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Hemite (Gökçedam) Köyü sınırları içerisinde, 1 (a) grubu Kum-Çakıl malzemesini kaçak olarak aldığı tespit edilen Erdoğan CAVLAK'a İdari para

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN MAYIS 2015 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN MAYIS 2015 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN MAYIS 2015 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince, aşağıdaki gündemi görüşmek

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 nci maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36 ncı maddesine istinaden mütenevvi müdürlüklerden mütenevvi kalemler arasında ödenek aktarılması.

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 16 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 16 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 12.09.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 16 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Araç Tahsisi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 17/07/2017

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince ARALIK 2010 Ayı toplantısını 01 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesinin 2015 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı ile ilgili Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 KONU : Ödenek Aktarma. Komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 5183 sayılı teklifi üzerinde inceleme yapılması talep edilmektedir.

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 04/05/2015 KARAR NO 164 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Yurdanur ÖZZEHİNLİ nin, İl Genel Meclis lığına vermiş olduğu dilekçesinde, mazereti

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI MUHTELİF İLLERDE KAYITLI SATIŞ İHALESİ YAPILACAK OLAN GAYRİMENKULLER

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI MUHTELİF İLLERDE KAYITLI SATIŞ İHALESİ YAPILACAK OLAN GAYRİMENKULLER SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI Mülkiyeti Kurumumuza ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkullerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 05/01/2015 KARAR NO 1 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Erhan AKAR ın, İl Genel Meclis lığına vermiş olduğu dilekçesinde, mazereti nedeniyle

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI. : İl Genel Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem

T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI. : İl Genel Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI KONU : İl Genel Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem TOPLANTI YERİ : Özel İdare İş Hanındaki İl Genel Meclisi Salonu. TOPLANTI

Detaylı