3'ü 1 Arada Güç Paketleri!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "3'ü 1 Arada Güç Paketleri!"

Transkript

1 3'ü 1 Arada Güç Paketleri! Amatör kullanıcıların tüm çalışmaları için her şeyi yapabilen alet: Kırma, delme ve vidalama için Uneo Maxx ve Uneo Bosch Uneo Maxx ve Uneo. Pnömatik darbe mekanizması ile dünyanın bu en küçük kırıcı-delici aletleri tüm yüzeylerde kırma, delme ve vidalama işlemlerini gerçekleştirir. Daha fazla bilgi için: Şaşıracaksınız.

2 Kırma, delme, vidalama: Bu alet hepsini kolayca yapabilir. Uneo Maxx ve Uneo: Ahşap, alçıpan, tuğla ve beton gibi her türlü zeminde kırma, delme ve vidalama. 3 ü 1 arada güç paketleri ile bu işlerin hepsi artık sizin için çok kolay: Tüm mutfağınızı monte edin, lambalarınızı asın veya bahçe kulübenizi inşa edin. Bu alet ile rahatsızlık verici kablolardan kurtulurken güçlü lityum iyon teknolojisi sayesinde sürekli şarj etmek zorunda kalmazsınız. Becerikli. Hafif, küçük ve kompakt yapısı ile Uneo kırma, delme ve vidalama işleri için konforlu bir alettir. Garantili.

3 Betonda 10 mm çapa kadar delme. Çelikte 8 mm çapa kadar delme. Ahşapta 10 mm çapa kadar delme ve 6 mm çapa kadar vidalama.

4 Kompakt boyutuna rağmen süper güçlü evinizde ve bahçenizde hiç düşünmeden kullanabilirsiniz. Entegre 14,4 Volt lityum iyon aküsü ile kompakt Uneo mobilya montajından beton kırmaya kadar tüm işlerinizi keyifle yapmanızı sağlar. Bu hafif alet sayesinde tek akü şarjı ile 80 civata vidalayabilir ve en dar köşelerde bile delikler açabilirsiniz. 18 Volt değiştirilebilir aküye sahip süper güçlü Uneo Maxx, beton üzerinde yağda kayar gibi hareket eder ve tek bir şarj ile 130 civatayı vidalar. İstediğiniz yerde kullanın: Uneo evde ve bahçede hiç düşünmeden kullanılabilir. Darbe fonksiyonuna kolay geçiş, konforlu takım değişikliği: Uneo, bu özellikleri sayesinde bir delme veya vidalama makinesinden bir kırıcı delici alete kolayca dönüştürülebilir. Kolay fonksiyon değiştirme Anında uç değişimi Sağdan ve soldan kullanım

5 YENİ Pratik ayrıntılar: Fonksiyon değiştirici Kolay fonksiyon değiştirme özelliği ile Uneo bir matkap veya vidalama makinesinden hızlıca bir kırıcı delici alete dönüştürülebilir. Şarj doluluk göstergesi Yeşil LED yanıyorsa alet hazırdır. Kırmızı LED yanıyorsa akü kısa bir süre içinde şarj edilmelidir. Dönme yönü göstergesi Ok şeklindeki LED, matkap ucunun sola veya sağa döndüğünü anlık olarak gösterir. Yumuşak kavrama Uneo elinize iyice oturur, yumuşak kavrama güvenle çalışmanızı sağlar. Power- Light özelliği en karanlık yerleri bile aydınlatır.

6 Maksimum güç, maksimum konfor: Bosch tan Uneo Maxx. Yapacak çok işiniz varsa ve elinizdeki aletin çok güçlü ve dayanıklı olmasını, kısa sürede şarj edilebilmesini ve yüksek esnekliğe sahip olmasını istiyorsanız Uneo Maxx sizin için ideal alettir. 0,6 jul* tek darbe kuvveti ile en sert betonu bile kırar, son derece uzun çalışma süresi ile öne çıkar ve bir saat içinde tekrar şarj edilebilir. 18 Volt değiştirilebilir aküsü ile Bosch un 18 Volt ailesinin esnek bir üyesi olarak tüm çalışmalarınızı mükemmelleştirir. «Power4All» Aileye hoş geldiniz! Bosch 18 volt ailesinde tüm aletler için tek bir akü mevcuttur. Yani tüm aletler için tek bir akü ile 1 saatlik şarj istasyonu! Sağlam takma-çıkartma mekanizması sayesinde her değişiklik sırasında akü kolayca çıkartılır. Ve dış tarafındaki şarj fonksiyonu ile şarj sırasında aküyü aletten çıkarmak zorunda kalmazsınız. * yeni EPTA yönetmeliğine göre

7 «Uzun çalışmalar için de uygun olan süper güçlü performansı ve güçlü aküsü ile Uneo Maxx benim için kusursuz bir alet.» Uneo Maxx bir bakışta tüm avantajlar: Kırma, delme ve vidalama, hepsi tek bir alet ile 18 Volt değiştirilebilir akü, lityum iyon teknolojisi ile 1 saatlik lityum iyon şarj istasyonu ile kısa sürede kullanıma hazır Bosch «Power4All» 18 Volt ailesi ile uyumlu En karanlık köşeler bile artık aydınlık PowerLight ile Paketinden çıkartın ve hemen kullanmaya başlayın: Eksiksiz aksesuar seti ile birlikte 18 Volt sistem akülü Uneo Maxx sistem ile kombinasyon. Tüm akülü aletler için uygun olan eşsiz güçteki yeni 18 Volt akü ile yüksek performans: Delme/vidalama makinesi, darbeli delme/vidalama makinesi, dekupaj testeresi, zımpara ve hatta kenar kesme makinesi ile çim biçme makinesi.

8 Son derece kompakt, inanılamayacak kadar çok yönlü: Bosch Uneo. Duvarda hızlıca bir delik açın, raf monte edin, korniş asın veya bahçenizdeki yeni güllerinizi çevreleyin: 3 ü 1 arada güç paketi ile bu işlerin hepsini kolayca yapabilirsiniz. Uneo, evinizdeki ve bahçenizdeki tüm delme ve vidalama işlerini kablosuz olarak mükemmel şekilde tamamlamanızı sağlar. Bu özellikleriyle en popüler elektrikli el aletleri arasında olmasına şaşırmamak gerekir. Dünyanın en küçük pnömatik darbe mekanizması. Bosch Uneo aleti ile en sert beton yüzeyleri bile sorunsuz delebilirsiniz. Bunun nedeni: Şimdiye kadar hiç olmadığı kadar küçük boyutu ile çığır açan pnömatik darbe mekanizması. Güçlü bir motor ile birleştiğinde en dar alanlarda bile yüksek güç kullanımına olanak sağlar. Başka söze gerek yok: Dakikada darbe için 0,5 Jul* tek darbe kuvveti. * yeni EPTA yönetmeliğine göre

9 «Uneo yu seviyorum! Hafif, güçlü ve çok yönlü bir alet. Bu alet ile hem mobilyalarımı monte edebiliyor hem de beton yüzeylerde delik açabiliyorum.» Uneo bir bakışta tüm avantajlar: Kırma, delme ve vidalama hepsi tek bir alet ile 14,4 Volt akü, lityum iyon teknolojisi ile Hafif ve kompakt yapısı ile en pratik kullanım En küçük köşelerdeki delme ve vidalama çalışmaları için Paketinden çıkartın ve hemen kullanmaya başlayın: Eksiksiz aksesuar seti ile birlikte Bosch Uneo. Sadece 1,1 kilogram ağırlığı ile Uneo çok pratiktir ve konforlu çalışmalar için tasarlanmıştır.

10 Betonu kırmak mı? Çocuk oyuncağı! Küçük, hassas ve değerli bir kırıcı-delici: Uneo Range ile en sert betonları bile sorunsuz şekilde delebilirsiniz. Bunun nedeni: Çığır açan süper küçük pnömatik çekiç darbe mekanizması. Basit bir şekilde darbe konumuna alınmasıyla alet, kullanışlı bir deliciden son derece yüksek delme gücüne sahip bir güç paketine dönüşür. Böylece beton duvarlara dübel deliklerinin delinmesi artık çocuk oyuncağıdır dar köşelerde ve açılı bölgelerde çok kolay bir kullanım sağlar. Betonarme döşemelerde normal bir darbesiz matkap ile çalışılmamalıdır. Uneo ile artık her iş çok kolay. Uneo kompakt ve hafiftir kırma ve sabitleme çalışmalarında gerçek bir uzmandır.

11 Kırma Ağır bir kum torbası betonarme döşemelere nasıl monte edilir? Çok basit: Hafif Uneo Maxx aletinin maksimum gücü ile!

12 En küçük köşeleri bile kendiniz delebilirsiniz! Küçük, hafif, güçlü bu özellikler Uneo ve Uneo Maxx ile delme için de geçerlidir. Her ikisi de hafiftir ve uzun süren çalışmalarda sizi yormaz. Kompakt ölçüleri, dar bölgelerdeki delme işlemlerini de keyifli hale getirir. Ahşap, metal, duvar, fayans veya çok katmanlı malzemelerden hangisini delmek istediğiniz farketmez. SDS-Quick çok amaçlı matkap ucu veya altıgen matkap ucunun geniş yelpazesi her türlü kullanım için daima hazırdır. Eğer bir tente yapmak istiyorsanız bir sürü delme ve vidalama işi yapmanız gerekir. Uneo bu işleri sizin için kolaylaştırır. Uneo ile teras girişlerinin montajı sırasında civataları birbiri ardına kolayca gevşetebilirsiniz.

13 Uneo Maxx, delik açıcı ağaç matkap ucu ile büyük projeleriniz sırasında daha hızlı çalışmanızı sağlar büyük çaplı deliklerin delinmesi de buna dahildir. Delme

14 Tek akü şarjı ile 80 den fazla vidalama! Uneo ile vidalama sırasında da priz aramak zorunda kalmaz ve kablo karmaşasından kurtulursunuz. Uneo nun güçlü 14,4-Volt aküsünün bir şarjı ile örneğin 80 vidalama (5 x 60 mm) işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 18 Volt gücündeki Uneo Maxx ile 130 vidalamaya kadar çıkabilirsiniz. Yenilikçi lityum iyon teknolojisi sayesinde şarj kaybı yok denecek kadar azdır. Pratik şarj aletiyle Uneo, aynı cep telefonunuz gibi çok basit bir şekilde şarj edilebilir. Değiştirilebilir lityum iyon aküsü Uneo Maxx ın kullanımını oldukça kolaylaştıracaktır. Kompakt, hafif, pratik Uneo Maxx ile tüm vidalama işlerinizi keyifle yapın. Çok fazla vidalama işlemi yapmanız gerekiyor olsa bile Uneo nun gücünü tüketemezsiniz.

15 0 - maks arasında «gaz veren» devir sayısı kumandası ve hafifliği sayesinde Uneo ile her bir cıvatayı tam istediğiniz gibi döndürebilirsiniz. Vidalama

16 Basitçe yerleştirin ve yerine oturtun hazır. Hangi işin yapıldığı fark etmez - SDS-Quick beton matkap ucu ve SDS-Quick çok amaçlı matkap ucu ile hemen hemen tüm amatör kullanıcı işleri çok basit bir şekilde yapılabilir. Hemen işe başlayabilmeniz için yeni Uneo, iki SDS-Quick beton matkap ucu (6 mm ve 8 mm), metal için iki altıgen matkap ucu (5 mm ve 6 mm) ve farklı tiplerdeki dört uzun vidalama ucu ile birlikte komple bir set olarak mevcuttur. SDS-Quick sisteminin avantajları: ``SDS-Quick kanat yapısı ile optimum tork momenti aktarımı ``SDS-Quick matkap ucu standart mandrenlerde de kullanılabilir ``SDS-Quick kanat yapısının güvenli tutuşu ile uzun mandren kullanım ömrü

17 3 ü 1 arada güç paketleri için pratik aksesuar. Betonda 10 mm ye kadar kırma SDS-Quick beton matkap ucu özellikle betonarme zeminde, beton plakalarda, taşta ve tuğlada kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Uneo ve SDS-Quick beton matkap ucu ile 10 mm delme çapına kadar olan delikleri hızlıca delebilirsiniz. Ahşapta 10 mm ye kadar çelikte 8 mm ye kadar delme Uneo, altıgen şaftlı ahşap ve metal matkap ucu ile birlikte kullanılabilir. Yani çok yönlü matkap ucu için bir sınırlama yoktur. Uneo setinde delici uçların da birlikte teslim edilmesinin nedeni budur. 6 mm ye kadar vidalama çapı Uneo mandrenine uzun vidalama uçları da sorunsuz şekilde uyar. Pratik Uneo setinde hepsi var hemen vidaları sökmeye başlayabilirsiniz!

18 Bosch Uneo. Teknik veriler Betonda maksimum delme çapı 10 mm Çelikte maksimum delme çapı 8 mm Ahşapta maksimum delme çapı 10 mm Boştaki devir sayısı rpm Darbe sayısı dev/dak Tek darbe kuvveti 0,5 J* (0,9 J) Darbe stopu Evet Sağ/sol dönüş Evet Pnömatik kırıcı ünitesi Evet Akü gerilimi 14,4 V Akü kapasitesi 1,3 Ah Şarj süresi 3 sa. Akünün şarj durumu göstergesi Evet Ağırlık 1,1 kg Takım çantası Evet * yeni EPTA yönetmeliğine göre Teslimat kapsamının içeriği: Her 1x vidalama ucu seti PZ1/PZ2/PH2/Power ucu, 49 mm 2 SDS-Quick matkap ucu (6/8 mm) 2 altıgen metal matkap ucu (5/6 mm)

19 Bosch Uneo Maxx. Teknik veriler Betonda maksimum delme çapı 10 mm Çelikte maksimum delme çapı 8 mm Ahşapta maksimum delme çapı 10 mm Boştaki devir sayısı rpm Darbe sayısı dev/dak Tek darbe kuvveti 0,6 J* (1,1 J) Darbe stopu Evet Sağ/sol dönüş Evet Pnömatik kırıcı ünitesi Evet Akü gerilimi 18 V Akü kapasitesi 1,5 Ah Şarj süresi 1 sa. Akünün şarj durumu göstergesi Evet Ağırlık 1,4 kg Takım çantası Evet * yeni EPTA yönetmeliğine göre YENİ Teslimat kapsamının içeriği: Her 1x vidalama ucu seti PZ1/PZ2/PH2/Power ucu, 49 mm 2 SDS-Quick matkap ucu (6/8 mm) 2 altıgen metal matkap ucu (5/6 mm)

20 Başka cazip fikirleriniz var mı? İnternet üzerinde adresinde ev süslemesi ve dekorasyon hakkında bilgi edinebilirsiniz. Burada sadece evinizde karşınıza çıkan olağan işler hakkında öneriler ve ipuçları değil, aynı zamanda olağan dışı tasarım objeleri ile ilgili yapı talimatları ve tabii ki tüm Bosch amatör el aletleri hakkında güncel ve kapsamlı bilgiler bulabilirsiniz. 1619GX3539 TR Almanya da basılmıştır Teknik değişiklik hakkı saklıdır. Baskı hatalarından dolayı sorumluluk kabul edilmez. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Elektrikli El Aletleri Bölümü Posta kodu Polaris Plaza, Ahi Evran Cad. No: 21 Maslak / İstanbul

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası

Küçük bir karmaşa. Büyük bir övgüyü hak ediyor. hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası Küçük bir karmaşa. Bir akülü vidalama makinesinden daha fazlası hem ahşap, hem metal, hem de duvarda deler. Büyük bir övgüyü hak ediyor. Make it your home. Akülü darbeli delme/vidalama makinesi PSB 10,8

Detaylı

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın. Ona bırakın. Doğru sonucu alın! YENİ! Bosch PowerControl özelliğine sahip Bosch akülü delme/ vidalama makinesi PSR 14,4 LI-2 ve PSR 18 LI-2. Delme ve vidalama daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve kolay.

Detaylı

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün.

keskileme. Delme, pnömatik delme, Her uygulama için uygun ürün. Delme, pnömatik delme, keskileme. Her uygulama için uygun ürün. Bosch elektrikli el aletleri işlerinizi gerçekleştirme konusunda size daima yardımcı olur. Vidalama ve delme işleri için mükemmel performansa

Detaylı

Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır.

Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır. Yerini al. Başla. Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır. Make it your home. Yenilikçi PSR Select ile evinizi yuvaya dönüştürün. Uygun vidalama ucu arayışı nihayet son buluyor. Bosch EasySelect'in

Detaylı

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE

bir boyut Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi Güçte yeni bir boyut Yeni Universal Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE YENİ! Bosch kırıcı delici PBH 2100 RE/SRE Kompakt tasarım ve düşük ağırlık sayesinde optimum

Detaylı

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış.

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI PowerAutomatic ile. YENİ! Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI. Onunla kablosuz, kullanışlı ve son derece rahat biçimde zımparalarsınız.

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı.

Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Rahatlayın ve çalışın. Rahatlayın ve keyfini çıkarın. Ergonomik yapı ile, mükemmel güç aktarımı. Yormayan vidalama ve delme işlemleri için güçlü EC motor ve kompakt ürün yapısı. Syneon Chip'li ergonomik

Detaylı

güvenli biçimde elinizin altında.

güvenli biçimde elinizin altında. Güç güvenli biçimde elinizin altında. Make it your home. PWS 700-115, PWS 750-115 ve PWS 850-125 taşlama makineleriyle kendi evinizi yaratın. Güçlü ve sağlam olmalarının yanı sıra yeni ve kompakt tasarımları

Detaylı

Hepsi için güç. Sadece cihazı değiştirin aküyü değil.

Hepsi için güç. Sadece cihazı değiştirin aküyü değil. Hepsi için güç. Sadece cihazı değiştirin aküyü değil. YENİ! Lityum İyon teknolojili güçlü 18 volt ailesi. Hepsi için tek akü evde ve bahçedeki kullanıma yönelik Bosch cihazları için 18 volt Lityum İyon

Detaylı

harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir.

harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir. Dalları keserken harcadığınız enerjiden de tasarruf ettirir. Keo Bahçe Testeresi www.bosch-garden.com Ergonomik tutamak Yüksek manevra kabiliyeti için yumuşak yüzeyli tutamak ve ergonomik form Entegre

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı.

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı. 14 MATKAP VİDALAMA Güçlü ve hızlı. 4.2Ah 21.6V YENI. EY 7460 LS2S Yeni yüksek performanslı 4.2Ah Li-Ion akü seti 65 dakikalık kullanılabilirlik ve 85 dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.45 kg lık hafif

Detaylı

DARBELİ SOMUN SIKMA / VİDALAMA Yüksek güç.

DARBELİ SOMUN SIKMA / VİDALAMA Yüksek güç. DARBELİ SOMUN SIKMA / VİDALAMA Yüksek güç. 23 18V 4.2Ah EY 7552 LS2S / X Akülü Darbeli Somun Sıkma 55 dakikalık kullanılabilirlik ve dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.6 kg lık hafif ağırlık 1/2" yuvarlak

Detaylı

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın.

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Kenar kesmede mükemmellik. Make it your home. Yeni Rotak çim biçme makineleriyle evinizi yuvaya dönüştürün. Bosch'un yeni Rotak çim biçme makineleriyle tek seferde

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar YENİ! Darbeli somun sıkma makinesi ile yapılan çalışmalarda Standard Impact vidalama uçları ile karşılaştırıldığında en az 9 kez daha uzun

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2014 Aralık Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Genel Ürün Kampanyası 1 Aralık 23 Aralık tarihleri arasında tüm profesyonel seri ürünlerde %8 iskonto uygulanacaktır.

Detaylı

Delik açma testereleri. Back

Delik açma testereleri. Back Delik açma testereleri Back 208 Delik açma testereleri Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri: her zaman doğru uzman Progressor, ü ile Sayfa 212 Sheet Metal, ü ile Sayfa 217 Multi

Detaylı

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS PROFESYONEL ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ POWERTOOLS 2016 PSCS 10-3,6V İki pozisyonlu akülü tornavida / matkap 3,6 V akü LED çalışma lambası Üç kademeli akü kapasite göstergesi İki pozisyonlu vidalama

Detaylı

Bisiklet garajı Bikeport

Bisiklet garajı Bikeport Bisiklet garajı Bikeport Rüzgar ve kötü hava şartlarına karşı koruma. Bisiklet garajı Bikeport Bisikletinizi her defasında bodruma veya kilere taşımaktan bıktınız mı? Kendi kendinize monte edebileceğiniz

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Hassasiyetin peşinde.

Hassasiyetin peşinde. Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi. Hassasiyetin peşinde. Bosch'un dekupaj testereleri. Universal Compact Generation Universal Bosch'tan nesil Compact dekupaj testereleri., Universal veya size uygun

Detaylı

Tam çizgimin üzerinde.

Tam çizgimin üzerinde. Tam çizgimin üzerinde. Bosch'tan Quigo. YENİ! Quigo Bosch'tan kusursuz küçük çizgi lazeri. Hiç karmaşık değil. % 100 hizalı. Şaşıracaksınız. Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Elektrikli El Aletleri Bölümü Posta

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi.

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi. Fırçayla boya - ma eskidendi. Bugün Bosch var. SprayControl teknolojisine sahip yeni hassas püskürtme sistemleri. Basit ve göz alıcı. Çok şaşıracaksınız. Bu cihaz sayesinde boyalar parlak olacaktır yeni

Detaylı

İÇİNDEKİLER 4-5 DARBESİZ MATKAPLAR 48-49 HAVALI DÖŞEME / ÇİVİ ÇAKMA MAKİNALARI 6-7 DARBELİ MATKAPLAR 8-9 VİDALAMALAR / SOMUN SIKMALAR 10-11 LITHIUM TAŞLAMA / KIRICI - DELİCİ 12-13 AKÜLÜ VİDALAMALAR 50-53

Detaylı

Hassas kesimler. için mükemmel.

Hassas kesimler. için mükemmel. Hassas kesimler için mükemmel. Sabit cihazlar PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S ve dekupaj testereleri için kesme tezgahı PLS 300 ve Bosch un fayans kesicisi PTC 1 ile hiç olmadığı kadar hassas kesmek. Daha

Detaylı

zahmetsiz temizlik çözümü.

zahmetsiz temizlik çözümü. Hareket zamanı. Eğlence zamanı. Ev, bahçe ve araçlarınız için zahmetsiz temizlik çözümü. Make it your home. AQT yüksek basınçlı yıkama cihazları ile evinizi yuvaya dönüştürün. Bahçe mobilyasının yenilenmesinden,

Detaylı

İşinizi. kolaylaştırır! Bosch'tan akıllı taşınma yardımcınız!

İşinizi. kolaylaştırır! Bosch'tan akıllı taşınma yardımcınız! İşinizi kolaylaştırır! Bosch'tan akıllı taşınma yardımcınız! Haydi işe başlayalım! Eğer yanınızda sürekli, güçlü bir yardımcınız varsa taşınmak çok daha kolay olacaktır. Taşınma hakkındaki pratik önerileri

Detaylı

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme 90 Profesyonel elektrikli el aletleri ve metal işleme Profesyonel elektrikli el aletleri 91 Başarı formülü: daha uzun kullanım süresi, daha rahat kullanım Bosch'un büyük ve avuç taşlama makineleri, güçlü

Detaylı

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ FEL

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ FEL ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ FEL KEN MARKA Hilti nedir, Kırıcı-Delici ile Matkap Farkı ve Kullanımı Kırıcı-delici (hilti matkap) ile klasik matkap arasındaki farkları incelediğimiz bu yazımızda, hilti matkap

Detaylı

FELCO 801 Elektronik budama makası

FELCO 801 Elektronik budama makası FELCO 801 Elektronik budama makası Budama hızınızı artırın www.felco801.com 2 FELCO 801 Yoğun budama işleri için en uygun budama makası Hızlı, hafif ve elinizin şekline en uygun. FELCO 801 budama sayısının

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015-1. Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ

FİYAT LİSTESİ 2015-1. Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ FİYAT LİSTESİ 2015-1 Profesyoneller için El Aletleri YIL GARANTİ Yeni 3 Yıllık Garanti, genişletilmiş ürün ailesi ve artırılmış akü kapasitesi 3-4 Model numaraları, açıklamalar ve ürünlere genel bakış

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI ÜRÜNLERİMİZ MXP2520 150 $ MXP2520D Max-Extra Darbeli Akülü Matkap Vidalama 164 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik Mandren Aliminyum Taşıma Çantalı MXP1852 117 $ 25.2V - 2.0 Amper Li-İon 13 mm Metal Otomatik

Detaylı

Hoş tasarımlı bahçe şezlongu

Hoş tasarımlı bahçe şezlongu Hoş tasarımlı bahçe şezlongu Yap-tasarruf et projesi Hoş tasarımlı bahçe şezlongu Tik ağacından bir sedir için büyük miktarda para yatırmanız gerekir. Burada aynı rahatlığa sahip daha uygun maliyetli bir

Detaylı

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü CRUSHER www.pthproducts.com En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü 2 Avusturya kalitesi En zorlu koşullarda kullanım çölde......dağda kullanım PTH crusher Örneğin boru hattı döşemeleri,

Detaylı

Minimum efor maksimum sonuç

Minimum efor maksimum sonuç Minimum efor maksimum sonuç Aquatak yüksek basınçlı yıkama cihazı programı www.bosch-garden.gen.tr 1619LA8539 Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maslak Polaris Plaza Maslak Mh.Ahi Evran Cd. No:21 Kat:22 34398

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303 Vidalama uçları 304 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Yeni Impact Control Vidalama Uçları: Zor kuşullarda bile son derece dayanıklı Yeni Impact Control Vidalama

Detaylı

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah.

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah. Akülüler AKÜLÜ DELME V DALAMA DS 12DVF3A, 2.0 Ah / 26 Nm 2.0 Ah, 2.0 Ah Ni-Cd akü tork + delme kademesi - tork kademesi; 1-6 Nm tork aral - delme kademesi; 26 Nm max. tork 10 mm anahtars z mandren, sa

Detaylı

Ayrıca yaygın servis noktaları ile de müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmaktayız.

Ayrıca yaygın servis noktaları ile de müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmaktayız. Firmamızın hırdavat ve el aletleri sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi ile müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmeti sunabilmenin gayreti içinde olduğunu bilmenizi ister, daha yeni ve kaliteli

Detaylı

Delme ve keskilemede, sadece performansa bakılır.

Delme ve keskilemede, sadece performansa bakılır. Delme ve keskilemede, sadece performansa bakılır. 2009/2010 Programı: Delmek ve keskilemek için Profesyonellerden profesyonellere profesyonel elektrikli el aletleri www.bosch-professional.com Profesyoneller

Detaylı

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi Detaylara genel bakış InnoTech Atira: Etkileyici kenarlar InnoTech Atira, farklılık arayanlara hitap eden bir çekmece sistemidir. Sade, köşeli çizgileri,

Detaylı

Bitti bile! Başla. Haydi duvara. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Duvar boyası için yeni elektrikli boya rulosu PPR 250.

Bitti bile! Başla. Haydi duvara. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Duvar boyası için yeni elektrikli boya rulosu PPR 250. Duvar boyama yeniden keşfedildi. Haydi duvara. Başla. Bitti bile! Duvar boyası için yeni elektrikli boya rulosu PPR 250. YENİ! Bosch'tan elektrikli boya rulosu PPR 250 duvar ve tavanları boyamak için en

Detaylı

Robert Bosch GmbH. Mobil servis arabası

Robert Bosch GmbH. Mobil servis arabası Mobil servis arabası Mobil yardımcı Mobil servis arabası Son derece pratik: Bu tekerlekli araba ihtiyaç anında daima oradadır ve her şey için fazlasıyla yer sunar. 1 Giriş Mutfağınızda harikalar yaratmak

Detaylı

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ

KAMPANYALI YENİ ÜRÜNLERİMİZ MX 0520 MX 2600 SDS PLUS KIRICI DELİCİ MX 7-155 TAŞLAMA 115MM 35 TL 550 W 0-2900 ELEKTRONİK DEVİR 13MM MANDREN AĞIRLIK : 1,8 KG MX 1440 AKÜLÜ MATKAP TEK AKÜ 95 TL 800 W 0-930 DEVİR 26 MM DELME KAPASİTESİ

Detaylı

Dekoratif aydınlatma aksesuarı

Dekoratif aydınlatma aksesuarı Dekoratif aydınlatma aksesuarı Parlak bir örnek Dekoratif aydınlatma aksesuarı Işık kutusu her odada nasıl keyifli bir ortam yaratılabileceğini ve zarif bir hale getirebileceğini gösteriyor. 1 Giriş Aydınlatma

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Yeni FEIN akülü vidalama makinesi olağanüstü güçlü. 115 yılı aşkın uzmanlıkla. YIL GARANTİSİ

Yeni FEIN akülü vidalama makinesi olağanüstü güçlü. 115 yılı aşkın uzmanlıkla. YIL GARANTİSİ Tadilat Yeni FEIN akülü vidalama makinesi olağanüstü güçlü. 115 yılı aşkın uzmanlıkla. YIL FEIN Plus GARANTİSİ 3Li-İyon aküler dahil En güçlü FEIN akülü vidalama makineleri elektrikli el aletlerinin mucidinden.

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

DT BİLİŞİM- BOSCH ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ

DT BİLİŞİM- BOSCH ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ DT İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş Adres: Kartopu Caddesi, Göksü Evleri, B257A, Anadolu Hisarı/İstanbul Mail: satis@dt.net.tr Tel: (0850) 333 38 83 www.dtbilisimgrubu.com Bosch San. ve Ticaret A.S. P.K 21 80620

Detaylı

YENİ AKÜLÜ ALETLER SERİSİ

YENİ AKÜLÜ ALETLER SERİSİ YENİ AKÜLÜ ALETLER SERİSİ YENİ AKÜLÜ ÇİT BİÇİCİ Laser kesimli, elmas bilemeli, çift etkili bıçaklarla hassas kesme. YENİ AKÜLÜ YAPRAK ÜFLEYİCİ Sessiz ve güçlü türbin fanı. YENİ AKÜLÜ ÇİM TIRPANI Kullanması

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

Metal matkap ucu setleri

Metal matkap ucu setleri 446 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Metal matkap ucu setleri Impact Control HSS Metal matkap ucu seti Çalışma uzunluğu mm Toplam uzunluk mm Impact Control HSS 8 li Set 2,0 60 24 2 608 577 146 8 881760 1

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367. Akü ve şarj cihazları. Akü ve şarj cihazları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367. Akü ve şarj cihazları. Akü ve şarj cihazları Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367 Akü ve şarj Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi 368 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Bosch akülere ve şarj na genel bakış Akü gerilimi 3,6 V 10,8 V 14,4

Detaylı

Ankastre tepsili sehpa

Ankastre tepsili sehpa Ankastre tepsili sehpa Lütfen masaya buyurun Ankastre tepsili sehpa Bu kokteyl masasında farklı bir şeyler var: Konuklara leziz ikramlar sunmak için bir servis tepsisi. 1 Giriş Misafirlerinize bu ankastre

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

YENI DAHA KÜÇÜK! DAHA HIZLI! DAHA GÜÇLÜ! Geri alma tertibatlı ve basma basıncı izlemeli Akku radyal pres makinesi. REMS Akku-Press 22 V ACC

YENI DAHA KÜÇÜK! DAHA HIZLI! DAHA GÜÇLÜ! Geri alma tertibatlı ve basma basıncı izlemeli Akku radyal pres makinesi. REMS Akku-Press 22 V ACC Geri alma tertibatlı ve basma basıncı izlemeli Akku radyal pres makinesi REMS Akku-Press 22 V ACC YENI DAHA KÜÇÜK! DAHA HIZLI! DAHA GÜÇLÜ! for Professionals Daha da güçlü: %50 daha fazla enerji! 1) Akü

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311 Vidalama uçları 314 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Impact Control vidalama uçları ve somunları Darbeli somun sıkma ve vidalama makineleriyle kullanıma uygun

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

Tuğla duvar için enjeksiyon tekniği Profesyonel uygulayıcılar için genleşme basınçsız ankrajlama.

Tuğla duvar için enjeksiyon tekniği Profesyonel uygulayıcılar için genleşme basınçsız ankrajlama. AĞIR YÜK BAĞLANTILARI / KİMYA 95 Profesyonel uygulayıcılar için genleşme basınçsız ankrajlama. GENEL BAKIŞ Enjeksiyon vida dişli rod FIS G Enjeksiyon içten vida dişli ankraj FIS E Enjeksiyon içten vida

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE GİRİŞ Elinizdeki kılavuzda Arline Cephe Kaplama kurulumuna başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler mevcuttur. Montaj ve kurulum tekniklerinin anlatıldığı bu kılavuz ürünlerimizin

Detaylı

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM226 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZ

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM226 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZ KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM226 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZ 1. Mandren 2. Darbeli / Darbesiz seçim anahtarı 3. Yan tutma kolu 4. Sağ/sol dönüş ayar kolu 5. Anahtar kilitleme butonu 6. Çalıştırma anahtarı

Detaylı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı

Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Bosch Elektrikli El Aletleri 2015 Şubat Ayı Kampanya Kitapçığı Profesyonel Seri Ürün Grubu Kullanıcı Odaklı Kırıcı & Kırıcı-Delici Kampanyası Müşterilerinizin aşağıdaki ürünlerden yapacağı her alımlarında

Detaylı

POWER TOOLS GR 3,6 Lİ. BUR2 18 Li HD BUR2 18Lİ HD BR 12E BR 12E + FL12L. BR2 15 Li HD. BR 15E BR 15E 2Ah BUR2 18E. Batarya Tipi.

POWER TOOLS GR 3,6 Lİ. BUR2 18 Li HD BUR2 18Lİ HD BR 12E BR 12E + FL12L. BR2 15 Li HD. BR 15E BR 15E 2Ah BUR2 18E. Batarya Tipi. ŞARJLI VİDALAMA Lion AKÜLÜ VİDALAMA Lion GR 3,6 Lİ BR2 10,8 Lİ HD Voltaj/ Amper Batarya Tipi Max. Sıkma Torku Devir hızı Çelik / Ahşap BR2 15Lİ HD Uç sistemi Tork ayarı Şarj süresi GR 3,6 Lİ 3.6v / 1.3

Detaylı

46 power tools

46 power tools 46 power tools www.rtrmax.com Kompresörler RTM796 Çalışma Voltajı : 230 V Frekans : 50 Hz Güç : 3Hp / 2.2 KW Tank Kapasitesi : 200 Lt Basınç : 8 Bar Hız : 200 L/Dk. Ağırlık : 155 KG Koli Adeti : 1 Kasnaklı

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN.

ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME DİJİTAL SICAK HAVA TABAN. 1 CAT 101 2 CAT 103 3 CAT 202 4 CAT 203 5 CAT 221 6 CAT 223 7 CAT 260 8 CAT 270 9 CAT 302 ELEKTRİKLİ TORNAVİDA,160W,ADAPTÖRLÜ KOYUN VE KEÇİ KIRPMA,350W.ELEKTRONIK, SICAK HAVA TABANCASI 2000W,İKİ KADEME

Detaylı

4 2AH LS AKU ILE DAHA FAZLA PERFORMANS

4 2AH LS AKU ILE DAHA FAZLA PERFORMANS KATALOG 2015 Profesyoneller için El Aletleri 4 2AH LS AKU ILE DAHA FAZLA PERFORMANS.... 1 3 YILLIK GARANTİ İÇİN KAYDOLUN. 3 yıllık Panasonic Garantisi için ürününüzü kaydetmek adına QR kodunu taratın veya

Detaylı

Her işin üstesinden gelir.

Her işin üstesinden gelir. Farklı birçok çalışma. Kendine özgü bir ev. Her işin üstesinden gelir. Üstelik bütün işler ona çok kolay gelir. Çok fonksiyonlu aletler PMF 350 CES, PMF 250 CES ve PMF 220 CE. Çoklu aksesuarları kolayca

Detaylı

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Elektrikli budama bıçağı Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Kullanıma özel mükemmel çözüm Tamamen İsviçre'deki Watch Valley'de tasarlanan ve üretilen FELCO 820, başka hiçbir

Detaylı

SlimFlex. New Generation Curtain Rail

SlimFlex. New Generation Curtain Rail SlimFlex Y e n i N e s i l K o r n i ş New Generation Curtain Rail Final Kapak YENİ NESİL Ek Konfor Kit Sayfa 18-19 Sayfa 20-21 Sayfa 12-13 KORNİŞ SİSTEMİ Final Korniş Köşe Dönüş 90 o Sayfa 16-17 Sayfa

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

» MANYETİK TABANLI MATKAPLAR VE KENAR FREZELERİ

» MANYETİK TABANLI MATKAPLAR VE KENAR FREZELERİ » MANYETİK TABANLI MATKAPLAR VE KENAR FREZELERİ Manyetik Matkap Makineleri El Matkap Makinesi RSH 1300 Güçlü motor ve ergonomik şekilde ayarlanabilen devir sayısı ile mükemmel delme işlemi sağlanır. RUKO

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri 78 Aksesuarlar 208 Fiyat Listesi Ürün gamı: Her kullanım için uygun delik açma testeresi Uzman bayiler gücünü yetkin müşteri desteğinden alır. Bosch, bu yüzden her türlü uygulama için ideal bir profesyonel

Detaylı

çok yönlü! İnanılmaz derecede YENİ!

çok yönlü! İnanılmaz derecede YENİ! İnanılmaz derecede çok yönlü! YENİ! Yeni! Bosch tan kablosuz, çok fonksiyonlu alet PMF 10,8 LI. İnanılmaz derecede çok yönlü: kesme, ayırma, frezeleme, zımparalama, raspalama... PMF 180 E ve yeni akülü

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

KIRICI VE DELİCİ MATKAP

KIRICI VE DELİCİ MATKAP KIRICI VE DELİCİ MATKAP MODEL RTM232 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 3 4 5 1 6 2 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. YAN SAP 3. KIRICI DELİCİ SEÇİM ANAHTARI 4. YAĞ KAPAĞI 5. ANAHTAR 6. DEVİR AYARI NOT: BU ÜRÜN

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Herkes bundan hoşlanıyor: Sürgü kapaklar Sürme hareketi insanların hoşuna gidiyor. Tablet bilgisayarınızda. Cep telefonunuzda. Sanal sürmenin devrim yaratan estetiği,

Detaylı

Bosch Promagazin 1. Profesyonel Elektrikli El Aletleri Ölçme Aletleri Aksesuarlar. /boschprofesyonel

Bosch Promagazin 1. Profesyonel Elektrikli El Aletleri Ölçme Aletleri Aksesuarlar. /boschprofesyonel Bosch Promagazin 1 Profesyonel Elektrikli El Aletleri Ölçme Aletleri Aksesuarlar /boschprofesyonel 2 Bosch Promagazin HABERLER Bosch Profesyonel Elektrikli El Aletleri Resmi Facebook sayfası Profesyonellerin

Detaylı

Delme. Delme 63. Keskiler. Keskiler

Delme. Delme 63. Keskiler. Keskiler Delme Delme 63 Aksesuarlar 2016 2013 Fiyat Listesi 64 % 100 Bosch: Yeni SDS-max yassı kesi RTec Sharp ve yeni SDS-max sivri keski RTec Speed Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi

Detaylı

Daha iyi uyku Minimalistik, düz formu ve iki adet gece masası ile bu yatak modaya çok uygun.

Daha iyi uyku Minimalistik, düz formu ve iki adet gece masası ile bu yatak modaya çok uygun. Sade tasarımlı yatak Daha iyi uyku Minimalistik, düz formu ve iki adet gece masası ile bu yatak modaya çok uygun. 1 Giriş «Sade ve düz», mobilya tasarımında hala geçerliliğini koruyan bir trenddir. Sadece

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı