15.Uluslararası MÜSİAD Fuarı Basın Toplantısı. Genel Merkez Basın toplantımızda sizleri aramızda görmekten dolayı mutluluk

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "15.Uluslararası MÜSİAD Fuarı Basın Toplantısı. Genel Merkez 20.11.2014. Basın toplantımızda sizleri aramızda görmekten dolayı mutluluk"

Transkript

1 15.Uluslararası MÜSİAD Fuarı Basın Toplantısı Genel Merkez Değerli Basın mensupları, hepinize günaydın. MÜSİAD Genel Merkezimize hoş geldiniz. Basın toplantımızda sizleri aramızda görmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. 15.Uluslararası MÜSİAD Fuarı ile 18. Uluslararası İş Forumu etkinliğimizin başlamasına sayılı günler kaldı. Biliyorsunuz daha önce iki kez basın toplantısı yaparak sizleri bilgilendirmiştik. Yine belli aralıklarla sizleri ve değerli kamuoyunu bültenlerimizle, katıldığımızda bilgilendirdik. Bugün itibari ile de etkinliklerimizle ilgili son gelişmeleri paylaşmak, kamuoyunu, iş dünyasını doğru bilgilendirmek üzere sizlerle bu basın toplantısında bir araya geliyoruz.

2 Bildiğiniz gibi 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi nde düzenlenecek. Asya dan Avrupa ya, Ortadoğu dan Afrika ülkeleri ve Türkî Cumhuriyetlere kadar uzanan bir coğrafyada yer alan 103 ülkeden gelecek üzerinde seçkin işadamıyla birlikte toplamda yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlamak üzere tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Tabiri caizse İstanbul büyük bir şölene hazırlanıyor. Çünkü bu yıl MÜSİAD Fuarlarının en görkemlisini gerçekleştiriyoruz. Fuarımızın açılışıyla birlikte dünya ekonomisinin kalbi İstanbul da atmaya başlayacak. Finans, teknoloji, ticaret, ikili iş görüşmeleri, ortaklıklar, anlaşmalar ile fuarımızın her günü her dakikası dolu dolu geçecek. Her köşesinde ayrı bir başarı hikayesi, her salonunda vizyon katan bir panel ve oturumun yer aldığı birbirinden ilginç iş alanlarında faaliyet gösteren şirketlerin katıldığı bir fuar programı hazırladık.

3 Bu fuarda basın mensuplarının da işleri hiç kolay olmayacak. Basın mensuplarının da haberden habere koşacağı yoğun bir fuar olacağını tahmin ediyorum. Sizlerin de en iyi şekilde görev yapması için bir basın merkezimiz var. Haberlerinizi yazmak, görüntü almak ve biraz olsun dinlemek üzere sizleri basın merkezimize bekliyoruz. İş adamlarının yanında bakanlar, hükümet heyetleri ve pek çok bürokrat İstanbul a gelecek. Özellikle iş birliği yaptığımız ülkenin Yaklaşık 80 bakanını İstanbul da ağırlama fırsatı bulacağız. MÜSİAD Haftası olarak tanımladığımız önümüzdeki hafta başından itibaren konuklarımız Türkiye ye gelmeye başlayacaklar. Misafirlerimize ülkemizde kaldıkları süre içinde en iyi şekilde ağırlamak, misafirperverliğimizi göstermek ve iş dünyamızla en iyi ilişkileri tesis etmek için hazırız. Fuar programı sizlere takdim edildi. Ben de fuar programımızın bazı detaylarını müsaadenizle sizlerle paylaşacağım. Fuar

4 programımız 24 Kasım Pazartesi de WOW Kongre Merkezi nde IBF BOG ile başlayacaktır. Burada 22 ülkeden 30 STK Başkanı ve seçkin işadamının oluşturduğu yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek kongre öncesi ana temayı şekillendirecek bir toplantı yapacaklar. Ertesi gün yani 25 Kasım Salı Günü sabah saat 9.00 de 4. Filistin İş Formu (PBF) Kongresi yapılacak. Bu toplantı da çok önemli. Çünkü Dünyanın dört bir yanından 1500 Filistin asıllı iş adamı bir araya gelerek, Filistin için Zorluklar ve Fırsatlar teması altında iş ortaklıklarını geliştirecekler. Aynı gün WOW Kongre Merkezi nde saat de MÜSİAD DGİK toplantımızı yapacağız. Bu bizler açısından bir ilk olma özelliği taşıyor. Yurt içindeki 85 noktadaki teşkilatımız ile 63 ülkede 159 irtibat noktasından oluşan tüm MÜSİAD teşkilatı bir araya gelerek yılın değerlendirilmesini yapacak ve ülkemiz için hangi katkıları

5 sağlayacaklarını ifade edecekler. Sürekli genişleyen dünyadaki MÜSİAD Ailesi bu toplantı ile büyük bir sinerji oluşturacak. 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı ve 18. Uluslararası İş Formu 26 Kasım Çarşamba Günü başlayacak. Sabah MÜSİAD Fuarı ile eş zamanlı gerçekleşecek olan IBF Kongresi, IBF Başkanı ve MÜSİAD Kurucu Başkanı Sayın Erol Yarar ın açılış konuşmasıyla birlikte başlayacak. İstanbul WOW Kongre Merkezi nde IBF Kongresi kapsamında Paradigma Kayması: Yeni Finansal Yönelimler konusunu, İslam Kalkınma Bankası Başkanı Dr. Ahmed Mohammed Ali ile İslami Finans konusunda uzman bir isim olan İslamic Banker Magazine Editörü Sayın Musthak Parker anlatacaklar. IBF in key-note speaker ı Mushtak Parker, İslami Finans alanında uzman bir isim olarak, küresel İslami finans sektörü üzerine kariyerinin başlangıcından bu yana 3 binden fazla makale yazdı. London School of Economics mezunu olan Mushtak Parker, İslami Finans Kraliyet Ödülü nün de jüri üyeleri arasındadır.

6 Fuarımızın mottosu olan Dünya Değişebilir temasının en güçlü ayaklarından biri olan Alternatif Finans arayışlarının konuşulduğu oturumlar özellikle finans uzmanlarının ilgiyle takip edecekleri bir program olacak. Aynı konuda, İslam Ülkeleri nde Fon Kaynaklarının Tahsisi, Yeni Nesil Finansman başlıklı panellerde de önemli isimler söz alacak. Bu panellerin ülkemiz ekonomik hayatına büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Ardından 18. IBF Kongresi kapanış oturumu gerçekleşecek. Fuarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz Uluslararası İş Forumumuzun bu yıl ki partner ülkesi Uluslararası İş Forumu nun temellerinin atıldığı ülke olan Pakistan. Dünyanın farklı coğrafyalarından katılan seçkin konuklarımızın yanında yüzlerce Pakistanlı işadamından oluşan bir heyet de İstanbul a geliyor. Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Mian Muhammad Shehbaz Sherif İstanbul a gelecek olması bizler için sevindiricidir.

7 26 Kasım Çarşamba saat te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan fuar alanımızı teşrif edecekler ve açılış konuşmalarını yapacaklar. Saat de ise 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı nın açılışı Cumhurbaşkanımız tarafından gerçekleşecek. Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmalarının ardından fuar alanını ziyaret edecek. Aynı saatlerde 8. Holl de ise High Tech Port Yüksek Teknoloji Fuarı da kapılarını ziyaretçilere açacak. 2. Salonda ise kültürümüzün en nadide alanlarından biri olan Geleneksel el Sanatları ve Zanaatkarlar Sergisi de ziyaretçilerimizin beğenisine sunulacak. Akşam ise biraz müzik olsun dedik ve yeni jenerasyonun önemli isimlerinden biri olan Lübnan Asıllı İsveç vatandaşı Maher Zain katılımcılarımıza bir konser verecek. Fuarımızın ikinci günü 27 Kasım Perşembe günü, WOW Otel de IBF Nihai Basın bildirisi okunacak.

8 Biliyorsunuz, 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı aynı zamanda 30. İSEDAK Zirvesi ne de ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda 7. Salonda İSEDAK Stratejisi ve Başarılı Projeler Paneli de gerçekleşecek. Değerli basın mensupları, Geçtiğimiz yıllarda MÜSİAD Uluslararası Fuarı içerisinde yer verdiğimiz Türkiye nin teknolojik ürünleri bölümünün hızla büyüdüğünü ve önemli bir hacme sahip olduğunu gördük. Bu büyüme sebebiyle teknoloji ürünlerini tek başına bir fuar olarak düzenlemeye karar verdik. High Tech Port by MÜSİAD adını verdiğimiz fuarda Türkiye nin teknolojik ürünleri dünya pazarları için görücüye çıkacak. Burada, Türkiye nin teknoloji devi şirketleriyle proje sahiplerini ve yatırımcılarını bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca yüksek teknoloji ve katma değerli üretimin, Milli Savunma; Milli Uçak, Milli Araba, Milli Tren ve MİLGEM projelerinin alt yapısının

9 oluşturulmasının, ülkemizin kalkınması ve vizyon hedeflerine ulaşabilmesi noktasındaki önemine dikkat çekmek istiyoruz. Türkiye nin teknolojik gelişmesini sergileyeceği bu fuarın, bir fuardan çok teknolojiyi marka haline getiren bir proje olarak görmekte fayda olduğunu düşünüyorum. High Tech Port by MÜSİAD kapsamında düzenlenecek CEO Forum toplantılarına Türkiye nin en önemli ve en büyük teknoloji firmalarının CEO ları ve üst düzey yöneticileri katılacak. Fuarın büyük merakla beklenen etkinliklerinden biri olacağını tahmin ediyorum. Ülkemizin teknolojik büyümesi ve gelişmesi hakkında sunumlarını ve görüşlerini paylaşacak yöneticiler arasında, Turkcell, AVEA, TAI, Meteksan ve Türksat gibi şirketlerin üst düzey yöneticileri yer alacak. Ülkemizin teknolojik atılımını sağlayacak bu şirketler ve yöneticileri bizlere önemli bilgiler verecek gelecekteki yaşamımızın ipuçlarını verecekler.

10 High Tech Port CEO Forumları da oldukça stratejik konular ele alınacak. MKE Milli Piyade Tüfeği, Stratejik Ürünler ve Türkiye nin Geleceği, Türk Savunma Sanayii nin 2023 konumlandırması gibi konular uzman isimler tarafından konuşulacak. Yine aynı gün Ekonomi Bakanlığı Alım Heyetleriyle İkili iş görüşmeleri gerçekleşecek. Ayrıca fuar boyunca ülke sunumları yapılacak. Burada amacımız yeni iş olanakları ve işbirliklerinin sağlanması ve ticaret hacminin genişlemesi. İkili iş görüşmeleri etkinliği, yerli firmaları uluslararası firmalarla aynı masada buluşturacak. Bu etkinliğimiz ile katılımcılarımıza dünyanın kapılarını aralamayı hedefliyoruz. Farklı coğrafyalarla ticaret yapmak isteyen işadamlarımıza önemli bir fayda yaratacağımızı düşünüyorum. Katılımcı firmalarımızın mutlaka ikili iş görüşmeleri etkinliğinde yer almalarını önemli buluyorum.

11 28 Kasım Cuma günü yine High Tech Port CEO Forumları kapsamında Global Ortaklık, Fayda ve Yöntemleri, Yükselme: İleri Teknoloji de Özel sektörün Payı, Uydu ve Haberleşme Teknolojileri nde Türkiye nin Gücü başlıklı oturumlar yapılacak. Helal Turizm konusu da MÜSİAD Sektör Kurulu tarafından katılımcılara sunulacak. Bugünden itibaren fuara katılan misafir işadamlarından yüzlercesi sektörlerine göre, Bursa, Konya, Malatya ve Tekirdağ şehirlerimizde MÜSİAD Şubelerimizin ev sahipliğinde, kalkınma ajanslarının işbirliği ile, Bölgesel İş forumlarına katılacaklar. Bu etkinlik fuarımızın etkinlik alanını göstermesi bakımından önemlidir. 28 Kasım Cuma akşamında Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, akşam düzenleyeceğimiz Gala Yemeği ne teşrif ederek bizi onurlandıracaklar. Gala Yemeğimize Tunus, Libya, Somali, Cibuti, Pakistan Başbakanları da katılacaklar. 29 Kasım Cumartesi

12 günü, High Tech Port CEO Forumları kapsamında Yükselen Katma Değer: Mobil Teknoloji, Yerel Yönetimlerde Yüksek Teknolji nin Rolü ve 30 Kasım Pazar, yani fuarımızın son gününde ise ilgi çekici bir konuyu konuşacağız. Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız Başkanlıkları döneminde yerli otomobille ilgili olarak Bir Babayiğit arıyoruz demişti. Buradan ilhamla Sayın Ethem Sancak ın Babayiğit arayışları başlıklı bir semineri gerçekleşecek. Bu toplantı vesilesiyle bizlere destek olan kamu kurumlarına, katılımcı firmalara, sponsorlarımıza, MÜSİAD bünyesinde görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Şimdi fuar ve forum ile ilgili sorularınızı almak üzere sözü siz değerli basın mensuplarına bırakıyorum. Nail Olpak Genel Başkan MÜSİAD

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

Kayıt Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu Dünya Para Sisteminde Çoğulculuk ve Adalet Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu

Kayıt Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu Dünya Para Sisteminde Çoğulculuk ve Adalet Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu TASLAK PROGRAM 14.00-17.30 IBF BOG İcra Kurulu Toplantısı (WOW Kongre Merkezi Azur Salonu) (sadece davetiye ile) 09.00 09.30 Kayıt Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu 09.30 11.00 Dünya Para Sisteminde Çoğulculuk

Detaylı

SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. SİRKÜLER (2014/ Savunma)

SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. SİRKÜLER (2014/ Savunma) SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.26.ARG4.2014/106-16449 Ankara, 12/08/2014 Konu: HIGH TECH PORT by MÜSİAD Projesi Hk. SİRKÜLER (2014/ Savunma) Sayın Üyemiz, Müstakil Sanayici

Detaylı

Bursa İş Geliştirme Toplantısı. 28 Mayıs Cumartesi. Bursa

Bursa İş Geliştirme Toplantısı. 28 Mayıs Cumartesi. Bursa Bursa İş Geliştirme Toplantısı 28 Mayıs Cumartesi Bursa Sayın Bakanım (Mehmet Müezzinoğlu), Sayın Valim (Münir Karaloğlu), Sayın MV'lerim, Sayın Rektörüm, Sayın B.Belediye Bşk Vekilim Sayın Bursa Tic.San

Detaylı

15. MÜSİAD FUARI & 18. IBF KONGRESİ, GALA 28 KASIM 2014, CUMA

15. MÜSİAD FUARI & 18. IBF KONGRESİ, GALA 28 KASIM 2014, CUMA 15. MÜSİAD FUARI & 18. IBF KONGRESİ, GALA 28 KASIM 2014, CUMA Sayın Başbakanım, Sayın Bakanlarım, Dost ve Kardeş Ülkelerin Saygıdeğer Bakanları, Sayın Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, Oda Borsa

Detaylı

MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları,

MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları, MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları, 18-19.Kasım tarihleri arasında, yani, bu hafta Çarşamba- Perşembe günü, İstanbul Yeşilköy Wow Otel de gerçekleştireceğimiz,

Detaylı

TÜRKİYE - ECOWAS EKONOMİ VE İŞ FORUMU Şubat 2018 İstanbul. Sponsorluk Dosyası.

TÜRKİYE - ECOWAS EKONOMİ VE İŞ FORUMU Şubat 2018 İstanbul. Sponsorluk Dosyası. TÜRKİYE - ECOWAS EKONOMİ VE İŞ FORUMU 22-23 Şubat 2018 İstanbul Sponsorluk Dosyası www.tebforum.org SPONSORLUK DOSYASI Türkiye-ECOWAS Ekonomi ve İş Forumu, 22-23 Şubat 2018, İstanbul DİL BEKLENEN KATILIMCI

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20256-22555 Ankara, 13/09/2018 Konu: II. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Afrika

Detaylı

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa Türkiye-Afrika İkinci Ekonomi ve İş Forumu, 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilecek. Zirve T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı nın koordinasyonunda,

Detaylı

BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR

BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR BÖLGESEL TİCARET TOPLANTISI İZMİR 13.01.2018 Sayın Valim, Sayın TOKİ Başkan Yardımcım, Sayın Ticaret Odası Başkanım, Sayın Rektörlerim, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları

Detaylı

2. GLOBAL SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ Sayın Bakanlarım (Bilim Sanayi ve Teknoloji), (Vecdi Gönül),

2. GLOBAL SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ Sayın Bakanlarım (Bilim Sanayi ve Teknoloji), (Vecdi Gönül), 2. GLOBAL SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ 29.11.2016 Sayın Bakanlarım (Bilim Sanayi ve Teknoloji), (Vecdi Gönül), Bakanlıklarımızın, ESOA nın, TÜRKSAT'ın, Global Satshow'un, SSPI'ın Değerli Başkan

Detaylı

20. IBF KONGRESİ Açılışı. 10 Kasım Perşembe, İstanbul. Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sn. Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani

20. IBF KONGRESİ Açılışı. 10 Kasım Perşembe, İstanbul. Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sn. Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani 20. IBF KONGRESİ Açılışı 10 Kasım Perşembe, İstanbul Başbakan Yardımcım Sn. Mehmet Şimşek, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sn. Sheikh Ahmed bin Jassim Al Thani Dost ve Kardeş Ülkelerin Değerli Bakanları,

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri, MÜSİAD-TÜRKSAT Haliç Kongre Merkezi 11.Aralık.2015

Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri, MÜSİAD-TÜRKSAT Haliç Kongre Merkezi 11.Aralık.2015 Uydu Uzay ve Teknoloji Günleri, MÜSİAD-TÜRKSAT Haliç Kongre Merkezi 11.Aralık.2015 Sayın Bakanlarım, Sn Valim, MV'lerim, Belediye Başkan'larım, İş Dünyamızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD

Detaylı

ideas for today and tomorrow

ideas for today and tomorrow ideas for today and tomorrow Hakkımızda Regata Events, on yıllardır Ankara ve Türkiye çapında kazandığımız tecrübelerin birikimiyle kurulmuştur. Uzun yıllar yaptığımız etkinlik, açılış, konser ve kongrelerin

Detaylı

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer Uluslararası 06 TürkiyeEnerjiForumu 12. Yıl Club Med Palmiye, Kemer 2014 ANTALYA 15-19 Nisan 2014 Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! Antalya da unutulmuz tarihi zirve için geriye

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

MÜSİAD ŞIRNAK AÇILIŞ PROGRAMI 12 EKİM Sayın Valim, Belediye Başkanım, Değerli Rektörüm, Değerli Irak Nakliye Bakanlığı Türkiye Temsilcim,

MÜSİAD ŞIRNAK AÇILIŞ PROGRAMI 12 EKİM Sayın Valim, Belediye Başkanım, Değerli Rektörüm, Değerli Irak Nakliye Bakanlığı Türkiye Temsilcim, MÜSİAD ŞIRNAK AÇILIŞ PROGRAMI 12 EKİM 2018 Sayın Valim, Belediye Başkanım, Değerli Rektörüm, Değerli Irak Nakliye Bakanlığı Türkiye Temsilcim, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

Yurtdışı Sağlık Hizmetlerinde Yönetimsel Süreçler. Arif ÇETİN Daire Başkanı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü

Yurtdışı Sağlık Hizmetlerinde Yönetimsel Süreçler. Arif ÇETİN Daire Başkanı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü Yurtdışı Sağlık Hizmetlerinde Yönetimsel Süreçler Arif ÇETİN Daire Başkanı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü arif.cetin@saglik.gov.tr DİABGM Koordinasyonu Yasal Dayanak ve Görev Tanımı: 663 KHK 14. madde

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

Sayın Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ve Türkiye Kazakistan İş Konseyi Kazak Tarafı Başkanı

Sayın Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ve Türkiye Kazakistan İş Konseyi Kazak Tarafı Başkanı Sayın Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ve Türkiye Kazakistan İş Konseyi Kazak Tarafı Başkanı Ayan YERENOV, Sayın Türkiye-Kazakistan İş Konseyi Türk Tarafı Başkanı Mert SARI, Değerli Katılımcılar,

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması. 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul. Ömer Cihad Vardan

Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması. 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul. Ömer Cihad Vardan Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek Üçlü İş Forumu Konuşması 26 Ekim 2016, Grand Wyndham Hotel, İstanbul Ömer Cihad Vardan T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci, Sırbistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı

Detaylı

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 2017 Ana Sponsor FUAR SONUÇ RAPORU Sağlık ve Sosyal Alanda Kalite

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Gala Yemeği Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Gala Yemeği Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Türk

Detaylı

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL 2017 - İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZİRVE VE FUARI Türkiye son on üç yılda birçok alanda elde ettiği başarılar ve gelişimler ile

Detaylı

MÜSİAD MÜSİAD KÜRESEL GÜÇ

MÜSİAD MÜSİAD KÜRESEL GÜÇ Yıl:2 Sayı:23 ARALIK 2014 KIBRIS MÜSİAD Ücretsizdir BÜLTEN KÜRESEL GÜÇ MÜSİAD 15. MÜSİAD ULUSLARARASI FUARI, 18. ULUSLARARASI İŞ FORMU KONGRESİ VE MÜSİAD DÜNYA GENEL İDARE KURULU 26-30 KASIM 2014`DE İSTANBUL`DA

Detaylı

3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri,

3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, 3. Global SATELLITE SHOW HALİÇ KONGRE MERKEZİ 9.11.2017 Sayın Bakanım, STK, Kurum ve Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, 1 İş Dünyamızın Değerli Temsilcileri, Kıymetli Basın Mensupları, Global

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

ANA SPONSORLAR POWERED BY

ANA SPONSORLAR POWERED BY ANA SPONSORLAR POWERED BY International MICE & Wedding Forum-IMWF, endüstride stratejik olarak yenilikçi fikirler ve ortaklıklar ile profesyonelleri, fikir liderlerini bir araya getirir. Katılımcılar,

Detaylı

AR-GE REFORM PAKETİ. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Fikri Işık. MÜSİAD Genel Merkezi, İstanbul. 27.Şubat.2016

AR-GE REFORM PAKETİ. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Fikri Işık. MÜSİAD Genel Merkezi, İstanbul. 27.Şubat.2016 AR-GE REFORM PAKETİ Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Fikri Işık MÜSİAD Genel Merkezi, İstanbul 27.Şubat.2016 Sayın Bakanım, Müsteşar Yardımcım, Genel Müdürlerim, Bakanlığımızın Değerli Temsilcileri,

Detaylı

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili,

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili, SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemizde İnşaat Ekonomisi Zirvesi ni gerçekleştiriyoruz. Türkiye nin

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

SayınBakanım, Sayın Valim, Sayın TK Başkanım, Sayın Büyük Şehir Belediye başkanım, Sayın Rektörüm, DeğerliMeslektaşlarım Sayın Basın Mensupları, Ve Sevgili Konuklar, Yıldız Teknik Üniversitesi çatısı altında

Detaylı

Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog Ocak Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY

Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog Ocak Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog TR 16-18 Ocak 2019 Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY 1 16-18 Ocak 2019 Doha Exhibition and Convention Center (DECC) DOHA ORGANIZED BY 2 3

Detaylı

Sayın Büyükelçiler, Değerli Kongre üyeleri, Çok değerli dostum Sayın Zügayir ve Brosh, Kıymetli basın mensupları,

Sayın Büyükelçiler, Değerli Kongre üyeleri, Çok değerli dostum Sayın Zügayir ve Brosh, Kıymetli basın mensupları, Sayın Büyükelçiler, Değerli Kongre üyeleri, Çok değerli dostum Sayın Zügayir ve Brosh, Kıymetli basın mensupları, Ankara Forumunun beşinci toplantısını yaptığımız için çok mutluyum. Toplantıya ev sahipliği

Detaylı

MOLDOVA YA GİDİYORUZ

MOLDOVA YA GİDİYORUZ 1962 İKTİSADİ ARAŞTIRMALAR VAKFI MOLDOVA YA GİDİYORUZ TÜRKİYE MOLDOVA EKONOMİK İŞBİRLİĞİNİN 12 EYLÜL 2018 LEOGRAND RADİSSON HOTEL / KİŞİNEV TÜRKİYE MOLDOVA EKONOMİK İŞBİRLİĞİNİN 12 EYLÜL 2018 LEOGRAND

Detaylı

8. MÜSİAD BİLİM TEKNOLOJİ ÖDÜL TÖRENİ GENEL MERKEZ

8. MÜSİAD BİLİM TEKNOLOJİ ÖDÜL TÖRENİ GENEL MERKEZ 8. MÜSİAD BİLİM TEKNOLOJİ ÖDÜL TÖRENİ GENEL MERKEZ 09.06.2016 Sn.Rektörlerim, Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Misafirler, Sözlerime başlamadan önce, önceki gün İstanbul da, dün de Mardin de gerçekleştirilen

Detaylı

14. ULUSLARASI MÜSİAD FUARI 16. ULUSLARASI İŞ FORUMU BÜLTEN Ekim 2012

14. ULUSLARASI MÜSİAD FUARI 16. ULUSLARASI İŞ FORUMU BÜLTEN Ekim 2012 MÜSİAD 14. ULUSLARASI MÜSİAD FUARI 16. ULUSLARASI İŞ FORUMU BÜLTEN Ekim 2012 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın katıldığı törenle açıldı.

Detaylı

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI Sayın Âli Meclis Başkanı, Sayın Bakan, Sayın Oda Başkanları, Değerli İş Adamları,

Detaylı

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI şubat 2017 18. SAYI TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI Trabzonspor Kulübü nün yeni stadyumunun açılışında ekibimizle görev başındaydık. Trabzon ofisimizden ekibin kurulumunun sağlandığı bu önemli

Detaylı

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC)

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC) 2016 inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! 20 / 23 Ekim 2016 İstanbul Kongre Merkezi(ICC) ALLINTECH 2015' e Katkı ve Ka lımlarında Dolayı Teşekkür Ederiz. ALLINTECH 2016 TÜM İNOVASYON TEKNOLOJİLERİ FUARI

Detaylı

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI CANSEN BAŞARAN-SYMES IN "ÇİN İ ANLAMAK & ÇİN İLE İŞ YAPMAK-3 KONFERANSI AÇILIŞ KONUŞMASI

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI CANSEN BAŞARAN-SYMES IN ÇİN İ ANLAMAK & ÇİN İLE İŞ YAPMAK-3 KONFERANSI AÇILIŞ KONUŞMASI TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI CANSEN BAŞARAN-SYMES IN "ÇİN İ ANLAMAK & ÇİN İLE İŞ YAPMAK-3 KONFERANSI AÇILIŞ KONUŞMASI 11 Aralık 2015 İstanbul, Martı Otel Saygıdeğer Büyükelçim, Değerli Konuklar, Sevgili

Detaylı

İSLAM KALKINMA BANKASI SERMAYE PİYASASI KURULU ORTAK KONFERANSI

İSLAM KALKINMA BANKASI SERMAYE PİYASASI KURULU ORTAK KONFERANSI İSLAM KALKINMA BANKASI SERMAYE PİYASASI KURULU ORTAK KONFERANSI DR. VAHDETTIN ERTAŞ SERMAYE PIYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ Sayın Başbakan Yardımcım, Sayın Hazine Müsteşarım, Yurt dışından gerek

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

2 Ekim 2013, Rönesans Otel

2 Ekim 2013, Rönesans Otel 1 MÜSİAD Brüksel Temsilciliği Açı çılışı ışı 2 Ekim 2013, Rönesans Otel T.C. AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış,.... T. C. ve Belçika Krallığının Saygıdeğer Temsilcileri, 1 2 STK ların Çok Kıymetli

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. ALBARAKA TÜRK PARTICIPATION BANK KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına 2007 yılında Çevre

Detaylı

MÜSİAD ALANYA AÇILIŞ PROGRAMI 5 EKİM İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri,

MÜSİAD ALANYA AÇILIŞ PROGRAMI 5 EKİM İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD ALANYA AÇILIŞ PROGRAMI 5 EKİM 2018 Sayın Valim, Belediye Başkanım, İş Dünyası ve STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve Dostları, Kıymetli Basın Mensupları, MÜSİAD Alanya

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması. Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler PROGRAM

Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması. Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler PROGRAM Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler PROGRAM Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin

Detaylı

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM 7-10 Ekim 2009 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi nde düzenlenecek olan Bilişim Zirvesi 09 un bu yılki ana teması Yeni Dünya Yeni Yaşam. Bilişim Zirvesi 09

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) Haliç Kongre Merkezi Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri,

Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) Haliç Kongre Merkezi Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Küresel Katılım Finans Zirvesi (GPAS) Haliç Kongre Merkezi 16.11.2017 Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Değerli Başkan ve Temsilcileri, Katılım Bankalarımızın Kıymetli Genel Müdürleri, Sayın İnceif

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Tayvan ve Filipinler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 03 Mayıs - 11 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz, Afrika'nın Tamamında Müstakil Büyükelçiliklerimizin Olmasıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz, Afrika'nın Tamamında Müstakil Büyükelçiliklerimizin Olmasıdır www.mevzuattakip.com.tr Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz, Afrika'nın Tamamında Müstakil Büyükelçiliklerimizin Olmasıdır Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrika, bizim için büyük önem arz eden bir kıta olmuştur.

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Türkiye İstişare Toplantısı. Hayvancılıkta Kalkınma MÜSİAD Kasım 2017

Türkiye İstişare Toplantısı. Hayvancılıkta Kalkınma MÜSİAD Kasım 2017 Türkiye İstişare Toplantısı Hayvancılıkta Kalkınma MÜSİAD 10-11 Kasım 2017 Sayın Bakanlarım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, İş ve Siyaset Dünyasının Değerli Temsilcileri, Yönetim Kurulu Üyelerim,

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (İİT) GENEL SEKRETERİ SAYIN YOUSEF BIN AHMAD AL-OTHAIMEEN İN İİT. EKONOMİK ve TİCARİ İŞBİRLİĞİ DAİMİ KOMİTESİ (İSEDAK)

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (İİT) GENEL SEKRETERİ SAYIN YOUSEF BIN AHMAD AL-OTHAIMEEN İN İİT. EKONOMİK ve TİCARİ İŞBİRLİĞİ DAİMİ KOMİTESİ (İSEDAK) İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (İİT) GENEL SEKRETERİ SAYIN YOUSEF BIN AHMAD AL-OTHAIMEEN İN İİT EKONOMİK ve TİCARİ İŞBİRLİĞİ DAİMİ KOMİTESİ (İSEDAK) 33. OTURUMUNDA YAPACAĞI KONUŞMANIN TASLAK METNİ İstanbul,

Detaylı

MÜSİAD TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU Sayın Valim, Kaymakamım, Büyükşehir Belediye Başkanım,

MÜSİAD TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU Sayın Valim, Kaymakamım, Büyükşehir Belediye Başkanım, MÜSİAD TEKİRDAĞ ŞUBESİ GENEL KURULU 23.11.2017 Sayın Valim, Kaymakamım, Büyükşehir Belediye Başkanım, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, ve MÜSİAD Dostları, İş ve Siyaset Dünyasının, STK larının Başkan ve

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI BİLİŞİM SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEŞVİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI BİLİŞİM SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEŞVİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ Sayı 41 Şubat 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI BİLİŞİM SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEŞVİKLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

MÜSİAD ESKİŞEHİR İFTARI 12.07.2014. İş Dünyamızın, Oda ve Kurumlarımızın Başkan ve Temsilcileri

MÜSİAD ESKİŞEHİR İFTARI 12.07.2014. İş Dünyamızın, Oda ve Kurumlarımızın Başkan ve Temsilcileri MÜSİAD ESKİŞEHİR İFTARI 12.07.2014 Sayın Valim, Milletvekillerim, İş Dünyamızın, Oda ve Kurumlarımızın Başkan ve Temsilcileri MÜSİAD Üyeleri, MÜSİAD Dostları, Genç MÜSİAD'lı Kardeşlerim, Değerli Medya

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

15 Ekim 2014 Genel Merkez

15 Ekim 2014 Genel Merkez ÇİN Yatırım Fırsatları Paneli 15 Ekim 2014 Genel Merkez İş Dünyamızın Saygıdeğer Mensupları, Değerli MÜSİAD üyeleri, Değerli Basın Mensupları, Toplantımıza katılımından dolayı teşekkür ediyor, Sizleri

Detaylı

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR Kasım 09, 2006-12:00:00 ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: ''BAŞBAKAN'IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT,

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

22-25 EKİM 2015 HALL B4 / B5. www.tumexpo.com İSTANBUL KONGRE MERKEZİ 22-25 EKİM 2015

22-25 EKİM 2015 HALL B4 / B5. www.tumexpo.com İSTANBUL KONGRE MERKEZİ 22-25 EKİM 2015 22-25 EKİM 2015 KOBİLER İÇİN İSLAMİ FİNANS İSTANBUL KONGRE MERKEZİ 22-25 EKİM 2015 HALL B4 / B5 TÜMSİAD ın 10. yılında; iş dünyasının değerli temsilcilerini TÜMEXPO ile eş zamanlı yapılacak uluslararası

Detaylı

Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Uyum Bakanı Sayın Guntram Schneider, Değerli MÜSİAD Başkanları, MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları,

Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Uyum Bakanı Sayın Guntram Schneider, Değerli MÜSİAD Başkanları, MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, NAİL OLPAK MÜSİAD DORTMUND ŞUBE AÇILIŞI KONUŞMASI 13 NİSAN 2013, CUMARTESİ ALMANYA Almanya Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Çalışma ve Uyum Bakanı Sayın Guntram Schneider, T. C. Essen Başkonsolosu Sayın Şule

Detaylı

GENÇ LİDERLER ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

GENÇ LİDERLER ZİRVESİ TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI www.gencliderlerzirvesi.org 700 600 500 400 300 200 100 0 A B C D E F 0 17 ARALIK 2018 700 600 500 400 300 200 100 A B C D E F GLZ 2018 İZMİR NEDİR? Küreselleşen dünyada bilgi ve insan

Detaylı

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK 2 MAYIS 2019 2 MAYIS 2019 YERLİLİK Stratejik Ortak Türkiye nin En Büyük ve En Köklü Odası Türk sanayinin en köklü temsilcilerinden biri olan İstanbul Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana, çalışmalarını,

Detaylı

9. TÜRKİYE YATIRIM KONFERANSI

9. TÜRKİYE YATIRIM KONFERANSI 9. TÜRKİYE YATIRIM KONFERANSI 26 Eylül 2018 Gotham Hall, New York, ABD SONUÇ RAPORU DEİK / Türkiye ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile işbirliğinde düzenlenen 9. Türkiye

Detaylı

ICF Türkiye ANKET-2 SONUÇLARI

ICF Türkiye ANKET-2 SONUÇLARI ICF Türkiye ANKET-2 SONUÇLARI Araştırmaya 48 ICF Türkiye koçu katılmıştır. ICF Türkiye tarafından hangi eğitim/toplantı veya etkinliklerin düzenlenmesini istersiniz? Diğer önerilen eğitimler: Koçluk anlaşmaları

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Ekim 06, 2017-6:44:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Avusturya AGİK Mayıs Viyana

Avusturya AGİK Mayıs Viyana Avusturya AGİK 19-22 Mayıs 2016 Viyana Sayın Bakanım, Sayın Başkonsolosum, Değerli şube başkanlarım, Değerli basın mensupları, Kıymetli misafirler, Avrupa Genel İdare Kurulu Toplantımıza hoş geldiniz.

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

Batman, 93. GİK Toplantısı. 15-16 Nisan 2016. Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin, İş ve Siyaset Dünyamızın, Ekon. Bak. Değerli Temsilcileri,

Batman, 93. GİK Toplantısı. 15-16 Nisan 2016. Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin, İş ve Siyaset Dünyamızın, Ekon. Bak. Değerli Temsilcileri, Batman, 93. GİK Toplantısı 15-16 Nisan 2016 Sayın Valim, Sayın Milletvekilim, Ekonomi Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin, Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım, İş ve Siyaset Dünyamızın, Ekon. Bak. Değerli

Detaylı

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilirlik Zirvesi'ni 4 Mayıs 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak gerçekleştiriyoruz. Organizasyon, Saatli Bina adıyla

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

Türkiye, Afganistan ve Pakistan arasında Ekonomik İşbirliği için İSTANBUL FORUMU

Türkiye, Afganistan ve Pakistan arasında Ekonomik İşbirliği için İSTANBUL FORUMU Kuruluşu: Türkiye, Afganistan ve Pakistan arasında Ekonomik İşbirliği için İSTANBUL FORUMU - 2007 yılı Nisan ayında, Türkiye-Afganistan ve Pakistan Devlet Başkanları Zirvesi esnasında TOBB a yapılan çağrı

Detaylı

ZORLUKLAR, FIRSATLAR VE STRATEJĐLER

ZORLUKLAR, FIRSATLAR VE STRATEJĐLER Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası FĐNANSAL EĞĐTĐM VE FĐNANSAL FARKINDALIK: ZORLUKLAR, FIRSATLAR VE STRATEJĐLER Durmuş YILMAZ Başkan Mart 2011 Đstanbul Sayın Bakanım, Saygıdeğer Katılımcılar, Değerli Konuklar

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

22-25 EKİM 2015. www.tumexpo.com

22-25 EKİM 2015. www.tumexpo.com 22-25 EKİM 2015 KOBİLER İÇİN İSLAMİ FİNANS TÜMSİAD ın 10. yılında; iş dünyasının değerli temsilcilerini TÜMEXPO ile eş zamanlı yapılacak uluslararası etkinlikler kapsamında EZİ E MERK L KONGR 5 201 M İ

Detaylı