T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR."

Transkript

1 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI NO :2016/22 TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI YERİ : Müdür Odası 1. Prof. Dr. Hasan Ali ESİR, Müdür : Başkan 2. Prof. Dr. Ali BİLGİN : Üye 3. Öğr. Gör. Ali YAZICI Müdür Yrd. : Üye 4. Öğr. Gör. Yusuf Ziya AKPINAR Müdür Yrd. : Üye 5. Yrd. Doç. Dr.M.Canan CAN : Üye 6. Yrd. Doç. Dr.Erol USTAAHMETOĞLU : Üye 7. Yüksekokul Sekreteri Sabri MERAL : Raportör Toplantı Saat: 13:00 de Okulumuz MüdürüProf. Dr. Hasan Ali ESİR Başkanlığında yapılmıştır. GÜNDEM : 1 Bilgilendirme. GÜNDEM : 2 Öğr. Gör. Seyhan DAŞTAN ın tarihli dilekçesinde belirttiği; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencilerinden numaralı Serhat POYRAZ ın Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci otomasyon sistemine sehven Devamsız olarak işlenendosyalama ve Arşivleme Teknikleri sınav notlarınınsisteme aktarılması hususunun görüşülmesi. GÜNDEM: 3 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının, Tarih ve 1307 Sayılı yazısına istinaden T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi senatosunun tarih ve 89 sayılı toplantı tutanağı kararıyla Fındıklı Meslek Yüksekokulundan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuza transferi uygun görülen ve Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Final Sınavları sonucu itibari ile mezun olan öğrencilerin görüşülmesi. GÜNDEM: 4 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının, Tarih ve 1307 Sayılı yazısına istinaden Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzdan Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Final Sınavları sonucu itibari ile mezun olan öğrencilerin görüşülmesi. GÜNDEM : 5 Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun Numaralı Öğrencisi Mustafa FİL instaj Muafiyet isteğinin görüşülmesi. KARAR : 1 Bilgilendirmede bulunuldu.

2 KARAR: 2 Öğr. Gör. Seyhan DAŞTAN ın tarihli dilekçesinde belirttiği; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığıprogramı öğrencilerinden numaralı Serhat POYRAZ ın Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci otomasyon sistemine sehven Devamsız olarak işlenendosyalama ve Arşivleme Teknikleri sınav notlarının aşağıda yer alan tablodaki gibi aktarılmasına, Öğrenci No Adı-Soyadı DERSİN ADI Serhat POYRAZ Dosyalama ve Arşivleme Teknikleri 1.ARA SINAV NOTU FİNAL NOTU BÜTÜNLEME BAŞARI NOTU (RAKAM/ HARF) /CC KARAR: 3 Aşağıda adı geçen öğrencilerin mezuniyetleriyle ilgili Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının yazıları, yönetmeliğin 12. Ve 24. Maddeleri ile tarihli ve 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununa tarih ve 5467 sayılı kanun ile eklenen geçici madde 32.maddesi okundu. Öğrenci transkriptleri incelendi. Gereği düşünüldü. Sıra No Öğrenci Numarası Adı ve Soyadı Programı Mezuniyet Yılı/Yarıyılı Mezuniyet Tarihi Diploma almak istediği Üniv ALİ YAYLA İŞLETME YÖNETİMİ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının, Tarih ve 1307 Sayılı yazısına istinaden T.C. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi senatosunun tarih ve 89 sayılı toplantı tutanağı kararıyla Fındıklı Meslek Yüksekokulundan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuza transferi uygun görülen ve Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Final Sınavları sonucu itibari ileyukarıda adı geçen öğrencilerin mezun olmasına ve Rektörlük Makamına arzına, Yukarıda adı geçen öğrencilerin mezuniyeti, mezuniyet tarihi ve diploma almak istedikleri üniversitenin yukarıda belirtilen şekilde tesciline ve adı geçen öğrencilerin Meslek Yüksekokulumuzla Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile bir ilişiğinin bulunmadığına; KARAR: 4 Aşağıda adı geçen öğrencilerin mezuniyetleriyle ilgili Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının yazıları, yönetmeliğin 12. Ve 24. Maddeleri ile tarihli ve 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununa tarih ve 5467 sayılı kanun ile eklenen geçici madde 32.maddesi okundu. Öğrenci transkriptleri incelendi. Gereği düşünüldü.

3 Sıra No Öğrenci Numarası Adı ve Soyadı Programı Mezuniyet Yılı/Yarıyılı Mezuniyet Tarihi Diploma almak istediği Üniv SONGÜL ALEMDAR FİNANS, BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÜŞRA CANKURT FİNANS, BANKACILIK VE SİGORTACILIK ERDOĞAN BİRİNCİ HURİYE KANDEMİR ŞENGÜL ÇOBAN DAMLA ASAN EMİRHAN ELEMEN BÜŞRA BAYAR BİNNUR ARSLAN ŞUHEDA ATAŞ AZİZE SEYAR YURDANUR KILIÇ MUAZZEZ MOLLAHÜSEYİNOĞLU NURİYE KUK ELİF KARAMAN ELİF ŞAHİN

4 EFE KALINTAŞ YASEMİN İLKER ZEYNEP MERT NECATİ BİRKAN SERAP KIVRAK HAMİT OCAKCI HÜMEYRA KALACUK GÖKHAN ÇOLAK HAVVA KURTOĞLU SARA ACAR EMİNE ÇELİK DUYGU ERTEN NURHAYAT DURMUŞ GİZEM DURAN DIŞ TİCARET AYTEN BORAN DIŞ TİCARET ÖZLEM YÖNDEM DIŞ TİCARET BÜŞRA ÖĞET DIŞ TİCARET

5 TÜLİN YILMAZ DIŞ TİCARET NESLİHAN SALTAN DIŞ TİCARET AYŞENUR BARDAKCI DIŞ TİCARET TUĞBA ÖZMEN DIŞ TİCARET UĞUR KÜÇÜK DIŞ TİCARET AYŞE SELÇUK DIŞ TİCARET SEDA YILDIRIM DIŞ TİCARET İSLAM KÖSE DIŞ TİCARET ZEYNEP KURT DIŞ TİCARET ZEKERİYA ÇELİK DIŞ TİCARET HAYRETTİN MENGENE DIŞ TİCARET YAKUP AKGÜN DIŞ TİCARET MÜZEYYEN BOSTAN DIŞ TİCARET ÖZLEM ÇELİK DIŞ TİCARET MEHMET KULABER DIŞ TİCARET(İ.Ö) ELİF AKTAŞ DIŞ TİCARET(İ.Ö) MUHAMMET KANBUR DIŞ TİCARET(İ.Ö)

6 BETÜL KAYABALI DIŞ TİCARET(İ.Ö) TUNAHAN YAZICI DIŞ TİCARET(İ.Ö) İRSEM ERTÜRK DIŞ TİCARET(İ.Ö) TAHİR TEKİN DIŞ TİCARET(İ.Ö) MEHMET GÜÇLÜ İŞLETME YÖNETİMİ CANAN AVŞAR İŞLETME YÖNETİMİ SÜMEYYE ÖZTÜRK İŞLETME YÖNETİMİ GAYE BİRBEN İŞLETME YÖNETİMİ ÜMMÜGÜLSÜM AÇIKGÖZ İŞLETME YÖNETİMİ UTKU GÜN İŞLETME YÖNETİMİ ZAFER TAŞÇILAR İŞLETME YÖNETİMİ UFUK KALEMCİ İŞLETME YÖNETİMİ EREN ÖZDEMİR İŞLETME YÖNETİMİ ADNAN KİŞMİR İŞLETME YÖNETİMİ ASLI YAZAR İŞLETME YÖNETİMİ TUĞÇE AVGIN İŞLETME YÖNETİMİ İBRAHİM DAĞDİP İŞLETME YÖNETİMİ(İ.Ö)

7 YUNUS EMRE TARLACI İŞLETME YÖNETİMİ(İ.Ö) ENGİN KAYACI İŞLETME YÖNETİMİ(İ.Ö) HANİFE TARLACI ÖMER FARUK BEŞİR ÖZGÜR USTA EMİNE PEHLİVAN İNCİ ÇAKMAKÇI EMEL ORHAN KEMAL BERBER HÜLYA KAŞ SEFANUR AKYILDIZ ÖZLEM TERLEMEZ EDA KALENDER KÜBRA ŞENTÜRK GÜLŞAH BAŞEĞMEZ NERMİN TAŞDELEN AYSEL GEDİK

8 FEYZA SÜNGER SELDA KALFA NURDENİZ KAZANCI HİLAL ÖZTÜRK MUSTAFA YARDIMCI ŞEYMA NUR KARAOSMAN HALİM ÇAPOĞLU MURAT ÇAKMAKÇI HANDE BERKTAŞ BÜŞRA PAMBUK İBRAHİM CAN BÜYÜK ÖZGE KARALİ HATİCE HİLAL YIĞCI KEVSER YILMAZ (İ.Ö) EBRU DEMİREL (İ.Ö) FATMA TOPALOĞLU (İ.Ö) ZEYNEP ÖKSÜZ (İ.Ö)

9 ABDULLAH GONCAOĞLU (İ.Ö) MUSTAFA İSMETOĞLU (İ.Ö) SELMA KELEŞOĞLU (İ.Ö) Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının, Tarih ve 1307 Sayılı yazısına istinaden Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzdan Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Final Sınavları sonucu itibari ileyukarıda adı geçen öğrencilerin mezun olmasına ve Rektörlük Makamına arzına, Yukarıda adı geçen öğrencilerin mezuniyeti, mezuniyet tarihi ve diploma almak istedikleri üniversitenin yukarıda belirtilen şekilde tesciline ve adı geçen öğrencilerin Meslek Yüksekokulumuzla Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile bir ilişiğinin bulunmadığına; KARAR: 5 Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun Numaralı Öğrencisi Mustafa FİL in3 yıldan fazla bir süre yasal sigortalı bir işte çalıştığından dolayı; Ön Lisans ve Lisans Sınav Yönetmeliği 29. Madde 2. Fıkrasında belirtildiği üzere Mesleği ile ilgili bir işyerinde en az üç yıldan beri çalışan ve halen böyle bir iş yerinde çalıştığını belgeleyen öğrenciler ile daha önce herhangi bir öğretim kurumunda öğrenim görürken staj başarmış olan öğrencilerin bölümdeki staj/stajlardan muafiyet için yaptıkları başvurular, Program Staj Kurulu tarafından değerlendirilir. Staj muafiyeti, Program Staj Kurulu ve Bölüm Başkanlığının teklifi ile ilgili akademik birim Yönetim Kurulu tarafından karara bağlanır. Maddesi uyarınca 30 İş Günü yapmak zorunda olduğu mesleki stajdan Muaf sayılmasına, Oy birliği ile karar verildi.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI NO :2016/24 TOPLANTI TARİHİ : 12.07.2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası 1.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI NO :2016/08 TOPLANTI TARİHİ : 12.02.2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası 1. Prof. Dr. Hasan Ali ESİR, Müdür : Başkan 2. Prof. Dr. Ali BİLGİN : Üye 3. Öğr. Gör. Ali YAZICI Müdür Yrd. : Üye 4. Öğr.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR TOPLANTI NO : 2016/34 TOPLANTI TARİHİ : 05.09.2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası 1.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 13.05.2016 TOPLANTI NO : 19 KARAR NO : 2016/19 TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 13 TOPLANTI TARİHİ : 02/09/2015 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 22.01.2013 SAYI: 971 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Üye Üye Raportör Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 17.06.2014 tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 17.06.2014 tarih ve 431 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 06.01- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Enstitü Müdür Yrd.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Enstitü Müdür Yrd. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 12.06.2012 TOPLANTI NO : 4 KARAR NO : 2012/4 TOPLANTIDA BULUNANLAR : Doç. Dr. Fatih YILMAZ

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 06.11.2015 TOPLANTI NO : 44 KARAR NO : 2015/44 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

SOSYOLOJİ GRUBU MEZUN ASİL LİSTE

SOSYOLOJİ GRUBU MEZUN ASİL LİSTE Mezun SOSYOLOJİ GRUBU MEZUN ASİL LİSTE Sıra No İsim Soyisim Üniversite Fakülte Bölüm 1 ECE ÇETİNKAYA Pamukkale 2 PINAR GÜLTİN 3 ALİYE ELİF CANTİMUR 4 MELTEM KAYIKÇI Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Adnan

Detaylı

Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2015-2016 Güz Dönemi (1. Yarıyıl) Pedagojik Formasyon Ders Muafiyet Listesi

Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2015-2016 Güz Dönemi (1. Yarıyıl) Pedagojik Formasyon Ders Muafiyet Listesi Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2015-2016 Güz Dönemi (1. Yarıyıl) Pedagojik Formasyon Ders Listesi Adı Soyadı :Nurgül YILDIRIM Numarası :159001406 Dersin Adı Dersin Kodu Dersin Adı Yarı Hemşirelikte

Detaylı

BAŞARI LİSTESİ BAYANLAR

BAŞARI LİSTESİ BAYANLAR S.N ADI SOYADI MÜRACAAT UNVANI EĞİTİM DURUMU HAFIZLIK DURUMU BAŞARI DURUMU 1 KADRİYE MENGENE K.K.ÖĞRETİCİSİ İMAM-HATİP LİSESİ HAFIZ BAŞARILI 2 ZEYNEP KULAKSIZ K.K.ÖĞRETİCİSİ İMAM-HATİP LİSESİ HAFIZ BAŞARILI

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. : Müdür

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. : Müdür TOPLANTI TARİHİ : 01.10.2015 TOPLANTI NO : 40 KARAR NO : 2015/40 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: Prof. Dr.

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI I. ÖĞRETİM TASARIM PROJESİ DANIŞMANLARI ve JÜRİ ÜYELERİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI I. ÖĞRETİM TASARIM PROJESİ DANIŞMANLARI ve JÜRİ ÜYELERİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI I. ÖĞRETİM TASARIM PROJESİ DANIŞMANLARI ve JÜRİ ÜYELERİ Grup No Ad Soyad Danışman Jüri Üyeleri 01 Alican İPEK Prof. Dr. Cemal

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 17 Eylül 2015 Toplantı Sayısı : 13 Karar:1 Üniversitemiz ile Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüleri Biyoistatistik Anabilim Dalları arasında

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 06.06.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 14 KARAR NO: 2016 / 492 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

Stajyer Öğrenci Listesi

Stajyer Öğrenci Listesi Adı/ Soyadı Sınıfı Staj Yapacağı Kurum Başlangıç Merve Hale YÜCELİ 4 Avcılar Murat Kölük Eğit. Ve Araş. 14.09.2015 30.10.2015 Pazartesi - Salı - Çarşamba Ebru KAÇAN 4 Avcılar Murat Kölük Eğit. Ve Araş.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 158 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Tarih : 26.07. 2016 Kurul leri: Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Prof. Dr. Orhan KARSLI Prof. Dr. Adnan

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yaz okulu eğitimöğretimine

Detaylı

Ders Saati 13.00-15.00. B Blok Lab 3 B-Z04 10.00-12.00 2 B-101. B Blok Lab 2 B-101. Ders Saati 3 B-Z03 3 B-Z03 9.00-12.00

Ders Saati 13.00-15.00. B Blok Lab 3 B-Z04 10.00-12.00 2 B-101. B Blok Lab 2 B-101. Ders Saati 3 B-Z03 3 B-Z03 9.00-12.00 PDR 1. SINIF HAFTALIK DERS PROGRAMI Adı lik Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma RPD 108 Bilgisayar II 4 B Blok Lab - 14.00 RPD 110 Gelişim Psikolojisi I 3 B-101 RPD 112 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 260 Tarih : 26.03.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör V. Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ HEM 302 PSİKIYATRİ HEMŞİRELİĞİ KLİNİK UYGULAMA GRUPLARININ LİSTELERİ

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ HEM 302 PSİKIYATRİ HEMŞİRELİĞİ KLİNİK UYGULAMA GRUPLARININ LİSTELERİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ HEM 302 PSİKIYATRİ HEMŞİRELİĞİ KLİNİK UYGULAMA GRUPLARININ LİSTELERİ Yrd.Doç.Dr. Elçin B. AKDENİZ- HEM 302 01 01-PAZARTESİ S.N. Öğrenci No: Adı Soyadı: Bölüm

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SİMAV MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ SONU TEK DERS SINAV DERSLERİ VE SINAV PROGRAMI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SİMAV MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ SONU TEK DERS SINAV DERSLERİ VE SINAV PROGRAMI SIRA NO ÖĞRENCİ NO ADI SOYADI PROGRAMI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SİMAV MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ SONU TEK DERS SINAV DERSLERİ VE SINAV PROGRAMI DERSİN ADI ÖĞRETİM ELEMANI SINIF SINAV

Detaylı

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 120114036 Ozan Emre ERDEM Upper-Intermediate 120114023 Buse Yonca HÜSMEN

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BRİFİNG DOSYASI Haziran 2016 1-Yönetim Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü : Doç. Dr. Ahmet İshak DEMİR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/026 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında askerlik nedeni ile kayıt dondurmak isteyen öğrencilerin dilekçeleri (Ek:1) Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

VAN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

VAN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları 1 VAN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları ADI- SOYADI YATAY GEÇİŞ YAPMAK DURUMU AÇIKLAMA İSTEDİĞİ PROGRAM Demhat KARAKOYUN Tıbbi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.05.2009 2009/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.05.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV MAZERET TABLOSU (DGS EK KONTENJAN)

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV MAZERET TABLOSU (DGS EK KONTENJAN) SIRA NO AD-SOYAD OKUL NO BÖLÜMÜ DERSİN ADI ÖĞRETİM ÜYESİNİN ADI AÇIKLAMA 1 SADİFE AYDIN 2 İLKER CAN DİNÇER 3 DERYA ÇALICA 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV MAZERET TABLOSU (DGS EK

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 12.12.2013 KARAR NO : 45 Enstitü Yönetim Kurulu Enstitü Müdürü Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU Başkanlığında Enstitü

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARI

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARI GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI ÖNDEĞERLENDİRME LARI İLAN : 19.02.2016 GİRİŞ SINAVI : İ ZİLE MESLEK YÜKSEKOKULU MALİYE PR. ÖĞRETİM VLİSİ KADRO ADEDİ : 2 İLAN NO : 1007318 SINAVI 1 FATİH

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:150 Toplantı Tarihi: 08.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 12.02.2015 05 15 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Devamsızlıktan Kalanlar Listesi Adı Soyadı Öğrenci No Program Ders

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Devamsızlıktan Kalanlar Listesi Adı Soyadı Öğrenci No Program Ders 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Devamsızlıktan Kalanlar Listesi Adı Soyadı Öğrenci No Program Ders Abdullah Duman 141213001 Bankacılık ve Sigortacılık II (N. Ö.) Bankacılık Hukuku Abdullah Duman

Detaylı

2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi

2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi Yıl Adı Soyadı Program Kodu 2014 ŞEYDA ÖZMEN 107650045 MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/Muğla Meslek Yüksekokulu/Çocuk Gelişimi 2014 KÜBRA SELCAN DEMİRBAŞ 103350396 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ/Akçakoca Meslek Yüksekokulu/İşletme

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YUNUS EMRE MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YUNUS EMRE MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 302.01 Yeni Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre yerleştirilen öğrencinin kaydının yapılması 1- Lise Diplomasının aslı 2-12 Adet Fotoğraf 3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 4-Askerlik Durumunu Gösterir Belge (erkek

Detaylı

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Acıbadem Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Lisans / Önlisans Akademik Takvimi ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI 03/08/2015-07/08/2015

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK (RPD) BÖLÜMÜ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU LİSTESİ

BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK (RPD) BÖLÜMÜ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU LİSTESİ ADI SOYADI EĞİTİM FAKÜLTESİ 2016-2017 GÜZ DÖNEMİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK (RPD) BÖLÜMÜ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU LİSTESİ GELDİĞİ ÜNİVERSİTE BAŞVURDUĞU FAKÜLTE / BÖLÜM KURUM İÇİ / KURUMLAR

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TEKLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.07.2017 354 01-03 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ DİKEY GEÇİŞ, İNTİBAK VE MUAFİYET İŞLEMLERİ YÖNERGESİ

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ DİKEY GEÇİŞ, İNTİBAK VE MUAFİYET İŞLEMLERİ YÖNERGESİ T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ DİKEY GEÇİŞ, İNTİBAK VE MUAFİYET İŞLEMLERİ YÖNERGESİ Dayanak MADDE 1- (1) Bu Yönerge Bingöl Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği ne dayanılarak hazırlanmıştır.

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT ISPARTAKULE EVLERİ YEDEK LİSTESİ BASVURU GRUBU SOY ÖZEL DURUM 1+1 *******6134 NEVRUZ PARLAZ 1 ÖZEL DURUM 1+1 *******7022 HÜSNÜ SAVAŞ 2 ÖZEL DURUM

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı :207 Tarih:01.09.2015 Salı TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Doç. Dr. Yıldıray KALKAN Dekan V. 2-Prof. Dr. Zihni

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO :06 TOPLANTI TARİHİ : 29/02/2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM VE SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı Çukurova Üniversitesine bağlı lisans

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İlk Kayıt 1- ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci

Detaylı

GENEL SIRA Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı Not Ort. Burs Oranı

GENEL SIRA Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı Not Ort. Burs Oranı FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ GENEL SIRA Sıra No Öğrenci No Adı Soyadı Not Ort. Burs Oranı 1 1 1301.02049 PINAR ECE KIRAÇ 4 %100 2 2 1301.02028 DUYGU BAKIR 3,98 %100 3 3 1201.02066 YASEMİN GÜLER

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28.09.2006 2006/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 28.09.2006 2006/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 28.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PROGRAMI DERSLERİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NOT YÜKSELTME SINAVLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PROGRAMI DERSLERİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NOT YÜKSELTME SINAVLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PROGRAMI DERSLERİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NOT YÜKSELTME SINAVLARI PROGRAM ÖĞRENCİ NO., ADI SOYADI DERSİN KODU, ADI SINAVI YAPACAK

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE Amaç ve Kapsam MADDE 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu Yönergenin amacı,

Detaylı

YABANCI UYRUKLU YABANCI KİMLİK NO İKAMET TEZKERE NO

YABANCI UYRUKLU YABANCI KİMLİK NO İKAMET TEZKERE NO T.C. S T A J B A Ş V U R U F O R M U EK: 1 (2 nüsha) STAJ PROGRAM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE; iş günü zorunlu stajımı... döneminde.././ ile.././ tarihleri arasında Staj ve Eğitim Uygulama Kurulunca uygun görülmesi

Detaylı

KOCAELİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ

KOCAELİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ KOCAELİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ ALANI:ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ Endüstriyel Bakım Onarım 18 12 Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü 18 17 Durumu 1.TERCİH

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇ LİSTESİ SIRA SOYAD AD KURUM ADAY NO SERTİFİKA TÜRÜ PUAN SONUÇ. 06924 Çağrı Merkezi Elemanı 95 GEÇTİ Sayfa : 1 / 7 1 BULUT Abdulsamet 07001 Çağrı Merkezi Elemanı 85 GEÇTİ 2 AHMET TAHİR Ahmet 06898 Çağrı Merkezi Elemanı 55 GEÇTİ 3 KAYABAŞI Akgün 07002 Çağrı Merkezi Elemanı 50 GEÇTİ 4 DİNÇ Ali 06919 Çağrı

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği nde son durum

Büyükşehir Spor Şenliği nde son durum 7 Mayıs 2014 Çarşamba Büyükşehir Spor Şenliği nde son durum Birimler Arası Spor Şenlikleri Devam Ediyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanları için organize ettiği ve bu yıl 10.sunu düzenlenen Birimler

Detaylı

İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI

İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MAZERET SINAVI BAŞVURU SONUÇLARI MAZERET SINAVLARI 11/04/2016 15/04/2016 TARİHLERİ ARASINDA, DERSİN ÖĞRETİM ELEMANI TARAFINDAN

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü SENATO KARARI Toplantı Sayısı Karar Tarihi Karar Sayısı 17 09/12/2015 2015/1-8

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü SENATO KARARI Toplantı Sayısı Karar Tarihi Karar Sayısı 17 09/12/2015 2015/1-8 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Karar No 1-2016 yılı için Üniversitemiz akademik birimlerine yurtdışından alınması düşünülen öğrenci kontenjanları programlarının

Detaylı

İstanbul Gelişim Üniversitesi İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları

İstanbul Gelişim Üniversitesi İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları İstanbul Gelişim Üniversitesi İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları NOT: Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI (12.12.2014) TARİHLİ İLAN

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI (12.12.2014) TARİHLİ İLAN AÇIKTAN ATAMALARDA İSTENEN BELGELER 1- Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden) 2- Adli Sicil Belgesi 3- İkametgah 4-4 Adet Resim 5- Ortaöğretim Hazırlık Belgesi (Ortaöğretimde Hazırlık Okuyanlar için)

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF MEZUNLARIMIZIN TEOG SINAVINA GÖRE YERLEŞTİKLERİ OKULLAR

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF MEZUNLARIMIZIN TEOG SINAVINA GÖRE YERLEŞTİKLERİ OKULLAR SIRA YERLEŞTİRİLME 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 NURİYE NİLAY ÖZ 496,4652 0,04 ANKARA FEN LİSESİ SENA SUDE AKKAN 496,1877 0,04 ANKARA FEN LİSESİ BAHATTİN ARISOY 495,5555 0,07 ANKARA FEN

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi. Yaz Öğretimi Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

Yeditepe Üniversitesi. Yaz Öğretimi Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler Yeditepe Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Yeditepe Üniversitesinde güz ve bahar eğitimöğretim yarı yılları dışında kalan yaz aylarında

Detaylı

10/08/2015. Kağıt Sayısı 11*****3126 FADİME KIVRAK 12*****2744 ÖMER PEKİN 13*****7396 BEDRİYE ERDOĞAN 13*****2708 SEDA KAHRAMAN

10/08/2015. Kağıt Sayısı 11*****3126 FADİME KIVRAK 12*****2744 ÖMER PEKİN 13*****7396 BEDRİYE ERDOĞAN 13*****2708 SEDA KAHRAMAN I.YARIYIL/PDF701(Türkçe)Eğitim Bilimine Giriş Toplam Öğrenci Sayısı: 51 Öğrenci No Öğrenci Adı Öğrenci Soyadı Tarih: / / Saat:...:... 10*****4166 SEBİLE KILIÇ Kağıt Sayısı 11*****3126 FADİME KIVRAK 12*****2744

Detaylı

2016-2017 LİSANS - ÖN LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ

2016-2017 LİSANS - ÖN LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ 01.08.2016 05.08.2016 17.08.2016 19.08.2016 Önlisans programlarına ve YGS, LYS ve eşdeğeri sınavlar ile lisans programlarına ÖSYM ile yerleştirilen öğrencilerin kayıtları (YÖK Başkanlığı'nca

Detaylı

28.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

28.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 28.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Polatlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.07.2018 371 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ 21/06/2015 TARİHLİ İLAN ÜZERİNE BAŞVURAN ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSU İÇİN ÖNDEĞERLENDİRMEYE GİREN ADAYLARIN LİSTESİ

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ 21/06/2015 TARİHLİ İLAN ÜZERİNE BAŞVURAN ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSU İÇİN ÖNDEĞERLENDİRMEYE GİREN ADAYLARIN LİSTESİ İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ 21/06/2015 TARİHLİ İLAN ÜZERİNE BAŞVURAN KADROSU İÇİN ÖNDEĞERLENDİRMEYE GİREN ADAYLARIN LİSTESİ FEN - EDEBİYAT FAKÜLTESİ / MATEMATİK-BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ (İlan : 32850) /Alan ALES

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Ankara Üniversitesinde yabancı dil eğitim-öğretimi ile ilgili usul ve esasları düzenlemektir.

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Ankara Üniversitesinde yabancı dil eğitim-öğretimi ile ilgili usul ve esasları düzenlemektir. 24 Mart 2016 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29663 Ankara Üniversitesinden: YÖNETMELİK ANKARA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİL EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi ne gönderilecektir.

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi ne gönderilecektir. Sorumlu Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. AHMET ÇİMEN : ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Sıra No Öğrencinin Adı ve Soyadı......... 00 MAZLUM ERİK 0... 00 RIDVAN BASKI 00 ROJNUR AYTİMUR 00 SULTAN İNCE 00 ŞERİFE DALÇİN 00

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, ön lisans ve lisans programlarına devam eden öğrencilerin Karabük Üniversitesi ndeki

Detaylı

Y Ö N ET İ M K U R U L K A R A R I

Y Ö N ET İ M K U R U L K A R A R I Toplantı Tarihi : 20/06/2013 Toplantı No : 2013/19 Y Ö N ET İ M K U R U L K A R A R I Yüksekokul Yönetim Kurulu, Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Osman YILDIZ Başkanlığında saat 11.00 da toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Çift anadal programının amacı, anadal lisans programlarını başarıyla yürüten

Detaylı

PFESP MEZUN ÖĞRENCİLER ÖN KAYIT LİSTESİ KAYIT NO ADI SOYADI BÖLÜM/ANABİLİM DALI GANO ÖSYM PUANI 195 EMRE KARABIYIK ANTRENÖRLÜK 2,49 237,894 127 KEMAL

PFESP MEZUN ÖĞRENCİLER ÖN KAYIT LİSTESİ KAYIT NO ADI SOYADI BÖLÜM/ANABİLİM DALI GANO ÖSYM PUANI 195 EMRE KARABIYIK ANTRENÖRLÜK 2,49 237,894 127 KEMAL PFESP MEZUN ÖĞRENCİLER ÖN KAYIT LİSTESİ KAYIT NO ADI SOYADI BÖLÜM/ANABİLİM DALI GANO ÖSYM PUANI 195 EMRE KARABIYIK ANTRENÖRLÜK 2,49 237,894 127 KEMAL SEYHAN KARAKAŞ ANTRENÖRLÜK 2,4 201,314 128 RAMİZ ZEVKER

Detaylı

Dersin Adı Tarih Saat Derslik Sorumlu Öğretim Elemanı 07.07.2014 17:30 07.07.2014 18:30 08.07.2014 17:30 08.07.2014 19:30 09.07.

Dersin Adı Tarih Saat Derslik Sorumlu Öğretim Elemanı 07.07.2014 17:30 07.07.2014 18:30 08.07.2014 17:30 08.07.2014 19:30 09.07. T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU (İKİNCİ ÖĞRETİM) 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BİTİRME TELAFİ SINAV TARİHLERİ ANESTEZİ PROGRAMI I. SINIF (İKİNCİ ÖĞRETİM)

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GELDİĞİ FAKÜLTE GELDİĞİ BÖLÜM (1)

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GELDİĞİ FAKÜLTE GELDİĞİ BÖLÜM (1) ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BÖLÜM/PROGRAM ADI : ELEKTRİK- ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ÖRGÜN ÖĞRETİM ÖRGÜN/ PUAN PUAN ADI - SOYADI GELDİĞİ ÜNİVERSİTE GELDİĞİ FAKÜLTE

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 05.05.2015 KARAR 2015/011 01: 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Yeterlik Sınavına giren Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen

Detaylı

15 EMRE MERT 16 RABİA DOĞAN 17 BÜŞRA YAZICI 18 BAŞAK DÜZ 19 NİHAL DENİZ 20 NESLİHAN ZENGİN 21 ÖZLEM ÇELİK

15 EMRE MERT 16 RABİA DOĞAN 17 BÜŞRA YAZICI 18 BAŞAK DÜZ 19 NİHAL DENİZ 20 NESLİHAN ZENGİN 21 ÖZLEM ÇELİK 0.05.08 - Pazar. Kat Nolu Derslik 0006 - Tıbbi Dokümantasyon II 0007 - Hastalıklar Bilgisi II 009 - İletişim Becerileri 000 - İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği 5607076 AYŞEGÜL IŞIKLI 76000 DİLEK ALAN 760007

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Gebze Teknik Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin

Detaylı

Dersin Adı Tarih Saat Derslik Sorumlu Öğretim Elemanı 09.06.2014 17:30 10.06.2014 17:30 11.06.2014 17:30 12.06.2014 17:30 13.06.

Dersin Adı Tarih Saat Derslik Sorumlu Öğretim Elemanı 09.06.2014 17:30 10.06.2014 17:30 11.06.2014 17:30 12.06.2014 17:30 13.06. T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU (İKİNCİ ÖĞRETİM) 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BİTİRME SINAV TARİHLERİ ANESTEZİ PROGRAMI I. SINIF (İKİNCİ ÖĞRETİM) Farmakoloji

Detaylı

15 NURİYE NUR DAŞCI 16 İBRAHİM SADİ ÇAKIL 17 ÖZGENUR MORKAN 18 HALİL İBRAHİM MÜJDECİ 19 HATİCE KÜNKÖR 20 CAVİDE DEMİREL 21 CANAN BOSTAN

15 NURİYE NUR DAŞCI 16 İBRAHİM SADİ ÇAKIL 17 ÖZGENUR MORKAN 18 HALİL İBRAHİM MÜJDECİ 19 HATİCE KÜNKÖR 20 CAVİDE DEMİREL 21 CANAN BOSTAN . Kat Nolu Derslik 607008 ESRA AKKAYA 66000 İCRAN ŞİMŞEK 0 dk 6600 NURİYE NUR DAŞCI 0 dk 60707 YAŞAR YÜKSEL 66000 MESUT GÖKKAYA 6600088 6 İBRAHİM SADİ ÇAKIL 0 dk 60700 UĞUR MURAT DİRİM 660060 İBRAHİM OĞUZ

Detaylı

VİZE MAZERET SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER

VİZE MAZERET SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER VİZE MAZERET SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER SIRA ADI-SOYADI DERSİN ADI 1 SÜMEYYE KAYA İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU II 2 MURAT CAHİT ÖZTÜRK TÜRK ANAYASA HUKUKU (A) HUKUKTA ARAŞTIRMA VE METOD 3

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 19.09.2012 Karar No : 10 GÜNDEM: 1- Anadolu Üniversitesi 2012 yılı Bilim ve Sanat, Teşvik, Hizmet Ödülleri başvuruları ile ilgili Seçici Kurul önerilerinin

Detaylı

Hafta Tarihler İşlenecek Konular Gruplar. Fibonacci powerpoint sunu ve tartışma soruları

Hafta Tarihler İşlenecek Konular Gruplar. Fibonacci powerpoint sunu ve tartışma soruları Matematik Öğretimi I 3A Sınıfı (İ.Ö.) Pazartesi 1. Hafta 19-23 Eylül Dönem planı ve işlenişin anlatılması 2011 Grupların oluşturulması (Konferans nedeni ile görevli-izinli) 2. Hafta 26 Eylül 2011 Matematik

Detaylı

Kesin Kayıt veya Yedek Kayıt Tarihlerinde DİPLOMA / GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİ Henüz Alamayanlar İçin Geçerlidir

Kesin Kayıt veya Yedek Kayıt Tarihlerinde DİPLOMA / GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİ Henüz Alamayanlar İçin Geçerlidir YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANANLAR İÇİN KONTENJAN SAYILARI ANABİLİM DALLI YEDEK KONTENJAN İSTATİSTİK 1 İŞ GÜVENLİĞİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI (2. ÖĞRETİM)

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. (Üniversitemiz Senatosu nun 24.03.2016 tarih ve 06 sayılı oturumunda kabul edilmiştir.

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ. (Üniversitemiz Senatosu nun 24.03.2016 tarih ve 06 sayılı oturumunda kabul edilmiştir. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ (Üniversitemiz Senatosu nun 24.03.2016 tarih ve 06 sayılı oturumunda kabul edilmiştir.) Amaç ve kapsam Madde 1- (1) Bu yönerge, kurumlar arası, kurumiçi ve

Detaylı

RİZE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

RİZE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 15.02.2007 TOPLANTI NO : 3 KARAR NO : 2007/ 3 RİZE ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr. Nazmi Turan OKUMUŞOĞLU

Detaylı

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 23.03.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 199 sıra sayılı toplantısı, 21

Detaylı

2011 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER

2011 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER ADA GÖRE SIRALAMA 2011 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLER ADI SOYADI KAZANDIĞI BÖLÜM 1 ABDULLAH KAYHANLAR SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 2 ABDULLAH YETİŞ SAMSUN

Detaylı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı

ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ Adı Soyadı Program Adı ANADOLU TEKNİK LİSESİ LİSANS PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRECİLERİMİZ ALTUĞ PEKTAŞ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ)/Edebiyat Fakültesi/İngiliz Dili ve Edebiyatı (İÖ) ARDA BAĞÇE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hasan Ali

Detaylı

İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ DEVAMSIZ ÖĞRENCİ LİSTESİ ÖĞRENCİ NO AD SOYAD DERS ADI DERS ÖĞRETİM ELEMANI 130502006 TAHA ORHUN SOLAK

İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ DEVAMSIZ ÖĞRENCİ LİSTESİ ÖĞRENCİ NO AD SOYAD DERS ADI DERS ÖĞRETİM ELEMANI 130502006 TAHA ORHUN SOLAK İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2013-2014 BAHAR DÖNEMİ DEVAMSIZ ÖĞRENCİ LİSTESİ ÖĞRENCİ NO AD SOYAD DERS ADI DERS ÖĞRETİM ELEMANI 130502006 TAHA ORHUN SOLAK İletişim Kuramları Yrd. Doç. Dr. Aybike SERTTAŞ ERTİKE 130502071

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 15.06.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 15 KARAR NO: 2016 / 522 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI öğrencisi 27485621308 nolu Muhammed Enes BAYRAKDAR

Detaylı

Lisans Mezuniyeti. KADRO DER. Puan. (A) Puanın %70'ini. 100'lük Sistem Notu. 6 86,875 60,812 86,460 25,938 86,750 Giriş Sınavına Katılabilir

Lisans Mezuniyeti. KADRO DER. Puan. (A) Puanın %70'ini. 100'lük Sistem Notu. 6 86,875 60,812 86,460 25,938 86,750 Giriş Sınavına Katılabilir NOT: 26.12.2014 tarihinde yayınlanan 27112 no'lu Kula Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alımına ilişkin ilan edilen ön değerlendirme sonuçlarında aday Mehtap Güçtekin'in lisans mezuniyet notunda hesaplama

Detaylı

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER

HİZMETTEN YARARLANANLAR KURUMUN VARSA YAPMASI GEREKEN İÇ YAZIŞMALAR DİĞER (ÖZEL SEKTÖR VB.) BAŞVURUDA İSTENEN TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE BELGELER 302.15.03 Mezuniyet Belgesi Versilmesi 302.10.05 Yeniden Öğrenci Kimlik Kartının Düzenlenmesi 302.01.06 Yatay Geçiş İşlemleri 302.10.04 Transkript Belgesi 302.10.01 Öğrenci Belgesi SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI GÖREVİ T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO :05 TOPLANTI TARİHİ : 17/02/2016 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

KTÜ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Fakülte Seçmeli Dersleri Görevlendirmeleri

KTÜ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Fakülte Seçmeli Dersleri Görevlendirmeleri Tablo 1. Fakülte Seçmeli Dersleri Tekrar Alacak (Sınav yapmak üzere) Öğrenciler İçin açılan İkinci Sınıf (Üçüncü Dönem) Birinci Öğretim SECF Kodlu Fakülte Seçmeli Dersleri Adı T U K Öğretim Elemanının

Detaylı

İLAN. YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İlan Edilen Kadronun; İlan No : Sayısı : 2 Derecesi : 5

İLAN. YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İlan Edilen Kadronun; İlan No : Sayısı : 2 Derecesi : 5 İLAN Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına ilişkin Usul Ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uyarınca, 27/12/2016

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/2/2016 2016/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 18/2/2016 2016/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18/2/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

2013-2014 BAHAR YARIYILI FİZİK-2 SERVİS DERSİ YILSONU SINAV PROGRAMI

2013-2014 BAHAR YARIYILI FİZİK-2 SERVİS DERSİ YILSONU SINAV PROGRAMI 2013-2014 BAHAR YARIYILI FİZİK-2 SERVİS DERSİ YILSONU SINAV PROGRAMI ın FIZ1002 Fizik 2 1 Yasemin Yarar 05.06.2014 Perşembe 09:00-11:00 B-ZA06 Fen-Edebiyat 1. Alican ÇEBİ 2.Ecem CERRAH FIZ1002 Fizik 2

Detaylı

AÇIKLAMA İSTEDİĞİ PROGRAM. ORT. Demhat KARAKOYUN Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Asil(Yurtiçi) 3,19 Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilmiştir.

AÇIKLAMA İSTEDİĞİ PROGRAM. ORT. Demhat KARAKOYUN Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Asil(Yurtiçi) 3,19 Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilmiştir. 1 VAN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları ADI- SOYADI YATAY GEÇİŞ YAPMAK DURUMU NOT AÇIKLAMA İSTEDİĞİ PROGRAM ORT. Demhat KARAKOYUN

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/08/2012 2011-2012/14 Üniversitemiz Senatosu 31/08/2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 Bu Yönerge, Anadolu Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokullarında

Detaylı