Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hızlı Başlangıç Kılavuzu"

Transkript

1 Kemer Askısı Kızağı Dolphin 70e Black için Takılabilir Çözüm Hızlı Başlangıç Kılavuzu HWC-BELT-H-TR-QS Rev A 1/16

2 Bu Kılavuzla İlgili Önemli Bilgiler Kemer Askısı Kızağı, Dolphin 70e Black'in takılabilir versiyonu (Honeywell Takılabilir Çözümü) ile birlikte kullanılan bir cihazdır. Dolphin 70e Black hakkında bilgi edinmek için, terminal ambalajında verilen hızlı başlama kılavuzuna başvurun. Bu belge, takılabilir Dolphin 70e Black'i kemer üzerinde kullanan kullanıcılara yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Kutu İçeriği Tipik bir Honeywell Takılabilir Çözümü kemer askı aksesuar kitinde şu parçalar yer alır (ayrıca ambalajlanabilir): Kemer askısı kızağı Kemer kancası düzeneği Kulaklık adaptör kablosu Kulaklık Bluetooth halka tarayıcı (isteğe bağlı) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Dolphin 70e BlackTerminal ve diğer aksesuarlar ayrıca ambalajlanır. Dolphin 70e Black veya aksesuarları bakım için geri göndermeniz durumundagerekebileceğinden, orijinal ambalajı sakladığınızdan emin olun. İlk Kullanıma Genel Bakış Takılabilir cihazı ilk kez kullanmaya hazırlanırken, tam şarjlı bir pili takın ve takılabilir kızağı monte etmek ve düzeneği kemere takmak için bu kılavuzdaki adımları uygulayın. İşiniz bittiğinde, düzeneği kemerden çıkarmak için yaylı kancaya basın gevşetin. Sonraki Kullanımlara Genel Bakış Daha sonraki kullanımlar için, pili değiştirmeden önce terminalin kızaktan çıkarılması gerekli olabilir; ardından kızağı yeniden monte edin ve düzeneği kemere takın. İşiniz bittiğinde, düzeneği kemerden çıkarmak için yaylı kancaya basın gevşetin.

3 Kemer Askısı Kızağı Hakkında Bilgi Güç Düğmesi Ses Kablosu Uç Parçası Kızak Kilit Tarama Düğmesi (Blueetooth Halka Tarayıcı ile kullanılmaz) Ana Ekran Düğmesi Geri Düğmesi Sonlandır Düğmesi Ara Düğmesi Ön Mikrofon Kızak içinde Dolphin 70e Black'i ve dokunmatik paneli bulundurur ve terminali darbelerden korur. Kullanılmayan Dolphin 70e Black Özellikleri Dolphin 70e Black, kemere takılan kızağa yerleştirildiğinde, aşağıdaki özellikler kullanılamaz: Dokunmatik ekran görüntüsü Mikro USB bağlantı noktası Dahili tarayıcı.

4 Dolphin Black'i Kızaktan Çıkarma 1. Ses uç parçası kullanılıyorsa, ses kablosunu çıkarın. Dolphin 70e Black'in zarar görmesini önlemek için, uç parçasını çıkarmadan önce mutlaka ses kablosunu çekin. 2. Uç parçasını serbest bırakmak için kilidi aşağı kaydırın. 3. Uç parçasının sağ tarafını itin. Önce kilidi açmadan uç parçasını çıkarmaya çalışmayın! 4. Uç parçasını kızaktan çekip ayırın.

5 5. Dolphin 70e Black'i kaydırarak kızaktan çıkarın. Dolphin 70e Black'i kaydırmak için kızağın tabanındaki çentiği kullanın. Pili Çıkarma 1. Pili değiştirmeden önce Dolphin 70e Black'i kızaktan çıkarın. 2. Güç düğmesine basıp düğmeyi serbest bırakarak terminali Bekleme moduna getirin. 3. Pili çıkarmak için aşağıda açıklanan adımları uygulayın

6 Pili Takma Takılabilir kızak ile kullanım için tasarlanan Dolphin 70e Black modelde, Honeywell International Inc. için üretilen BAT-STANDARD-02 (Li-ion 3,7 V; 6,179 Vat saat) ve BAT-EXTENDED-02 (Li-ion 3,7 V; 12,358 Vat saat) pil parça numaraları ile kullanılır. Not: Standart model pil ve pil kapağı gösterilmektedir ! Honeywell lityum iyon (Li-ion) pillerini kullanmanızı öneririz. Honeywell dışındaki pillerin kullanımı, garanti kapsamında olmayan hasarlarla sonuçlanabilir.

7 Cihazı Açma Terminali Açık duruma getirmek için Güç düğmesine serbest bırakın. Suspend (Bekleme) Modu basıp düğmeyi Terminali Suspend (Bekleme) moduna almak veya bu moddan çıkarmak için Güç düğmesine basıp düğmeyi serbest bırakın. Kemer askısı kızağında ekran gizlendiğinden, Ara, Ana Ekran, Geri ve Sonlandır tuşlarına ait arka ışıkları gözlemleyin. Dolphin 70e Black açıkken, bu tuşlar arkadan aydınlatılır. Tuşlar arkadan aydınlatılmıyorsa, terminal Kapalıdır veya Bekleme modundadır. Not: Terminali Bekleme moduna mutlaka pili çıkarmadan önce almalısınız. Bluetooth Halka Tarayıcıyı Eşleştirme (İsteğe Bağlı) Bu adımdan önce, sistem yöneticisi EZ Eşleştirme ayarlarını yapılandırmış olmalıdır. Bluetooth Halka Tarayıcıyı, terminali kızağa yerleştirmeden önce eşleştirin. 1. > Power Tools (Güç Araçları) > EZ Pairing (EZ Eşleştirme). 2. EZ Eşleştirme barkodu ekranda görünür. 2D görüntüleyici halka tarayıcı kullanıyorsanız, ekrandaki barkodu veya terminalin arkasındaki barkod etiketini Bluetooth Halka Tarayıcı ile tarayın. 1D halka tarayıcı kullanıyorsanız, terminalin arkasındaki etikette bulunan barkodu tarayın. 3. Onaylama bip seslerini dinleyin. 4. Terminalin ekranındaki EZ Eşleştirme simgesini gözlemleyerek tarayıcının bağlandığını onaylayın. Simge yeşil renkliyken, tarayıcı bağlanmış demektir. Simge kırmızı renkliyken, tarayıcı bağlanmamış demektir. Barkodu yeniden tarayın.

8 5. Scan wedge simgesi görüntüleniyorsa, scan wedge aracı çalışıyordur. Scan wedge simgesi görüntülenmiyorsa, > Power Tools (Güç Araçları) > ScanWedge NGW seçeneklerine dokunun. Eşleştirilmiş tarayıcı bağlanmadan devam etmekle ilgili bir mesaj görüntülenirse Yes (Evet) düğmesine dokunun. EZ Eşleştirme simgesi Dolphin 70e Black'i Kızağa Yerleştirme 1. Uç parçası kızağa takılmışsa, uç parçasını serbest bırakmak için kilidi aşağı kaydırın. Scan Wedge NGW 2. Uç parçasının sağ tarafını (kilidin olduğu taraf) itin. Önce kilidi kaydırmadan uç parçasını çıkarmaya çalışmayın!

9 3. Uç parçasını kızaktan çekip ayırın. 4. USB kapağının kapalı olduğundan emin olun. Kapatmak için Dolphin 70e Black'in sağ tarafındaki kapağı döndürün. 5. Kapı terminalin yan tarafı ile aynı seviyeye gelene kadar bastırın. 6. Dolphin 70e Black'i kızağın içine kaydırın.

10 7. Ses jakı kapağının açık olduğundan emin olun. Kauçuk kapağı çekin ve hasarı önlemek için kapağı 180º döndürün. 8. Ses kablosunun uç parçasına takılı olmadığından emin olun. 9. Uç parçası yerine oturana kadar kızağın üzerine kaydırılmalıdır. 10. Uç parçasını sabitlemek için kilidi kaydırıp kapatın.

11 Kulaklığı Takma 1. Ses jakı kapağının, bir önceki bölümde gösterildiği gibi açık olduğundan emin olun. 2. 3,5 mm ses konektörünü uç parçasının içine kaydırın. 3. Kulaklık adaptörü kablosunun hızlı çıkarma ucunu kulaklık kablosuna takın. 4. Kablo uçlarını yerine oturana kadar birlikte kaydırın. Konektörleri bükmeyin veya kıvırmayın.

12 Kızağı Kemer Kancasına Takın 1. Kızak düzeneğini kemer kancasıyla hizalayın ve kızak kemer kancasına geçene kadar kızağa bastırın. Kızağın arkasındaki çıkıntıları kemer kancasındaki çentiklerle hizaladığınızdan emin olun. 2. Düzeneği takmak için kemer kancasını kemer üzerinde kaydırın.

13 Teknik Yardım Teknik destek, ürün servisi veya onarımlar için irtibat bilgileri adresinde bulunur. Kullanıcı Belgeleri Bu belgenin yerelleştirilmiş sürümlerini almak ve Kullanım Kılavuzunu indirmek için adresine gidin. Sınırlı Garanti Ürününüzün garanti bilgileri için bkz. warranty_information. Patentler Patent bilgisi için bkz. Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications and other information contained in this document without prior notice, and the reader should in all cases consult HII to determine whether any such changes have been made. The information in this publication does not represent a commitment on the part of HII. HII shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein; nor for incidental or consequential damages resulting from the furnishing, performance, or use of this material. HII disclaims all responsibility for the selection and use of software and/or hardware to achieve intended results. This document contains proprietary information that is protected by copyright. All rights are reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, or translated into another language without the prior written consent of HII. Copyright 2016 Honeywell International Inc. All rights reserved.

14 Web Address:

Solaris 7980g. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Sunum Alanı Görüntüleyici. 7980-TRTR-QS Rev A 1/16

Solaris 7980g. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Sunum Alanı Görüntüleyici. 7980-TRTR-QS Rev A 1/16 Solaris 7980g Sunum Alanı Görüntüleyici Hızlı Başlangıç Kılavuzu 7980-TRTR-QS Rev A 1/16 Not: Cihazınızın temizliği hakkında bilgi edinmek için lütfen kullanıcı kılavuzuna başvurun. Bu belgenin farklı

Detaylı

Youjie YJ HF600. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Alan Görüntüleme Tarayıcısı. YJ-HF600-TRTR-QS Rev A 5/16

Youjie YJ HF600. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Alan Görüntüleme Tarayıcısı. YJ-HF600-TRTR-QS Rev A 5/16 Youjie YJ HF600 Alan Görüntüleme Tarayıcısı Hızlı Başlangıç Kılavuzu YJ-HF600-TRTR-QS Rev A 5/16 Dikkat: Cihazınızın temizliği hakkında bilgi edinmek için lütfen kullanıcı kılavuzuna başvurun. Bu belgenin

Detaylı

Dolphin CT50. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android TM 6.0 ile birlikte. CT50-LG-AN6-TR-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android TM 6.0 ile birlikte. CT50-LG-AN6-TR-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 Android TM 6.0 ile birlikte Hızlı Başlangıç Kılavuzu CT50-LG-AN6-TR-QS Rev A 8/18 Kutu İçeriği Kutudan şu ürünlerin çıktığından emin olun: Dolphin CT50 mobil bilgisayar (CT50L0N, CT50LUN,

Detaylı

Dolphin CT50. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-TR-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-TR-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 Windows 10 IoT Mobile Enterprise Hızlı Başlangıç Kılavuzu CT50-LG-W10-TR-QS Rev A 8/18 Kutu İçeriği Kutudan şu ürünlerin çıktığından emin olun: Dolphin CT50 mobil bilgisayar (CT50L0N, CT50LUN,

Detaylı

Dolphin 75e. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android 6.0 ile çalışır. 75E-AN6-TR-QS Rev A 11/16

Dolphin 75e. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android 6.0 ile çalışır. 75E-AN6-TR-QS Rev A 11/16 Dolphin 75e Android 6.0 ile çalışır Hızlı Başlangıç Kılavuzu 75E-AN6-TR-QS Rev A 11/16 Kutu İçeriği Gönderi kutusunun bu öğeleri içerdiğinden emin olun: Dolphin 75e el bilgisayarı (terminal) 1 GB, 2 GB

Detaylı

Dolphin 60s Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Dolphin 60s Hızlı Başlangıç Kılavuzu Dolphin 60s Hızlı Başlangıç Kılavuzu 60s-TR-QS Rev A 9/13 Kutu içeriği Kutunuzda aşağıdaki parçaların bulunduğundan emin olun: Dolphin 60s taşınabilir terminal Şarj edilebilir 3,7 V lityum iyon (Li-ion)

Detaylı

Dolphin 75e. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows 10 IoT Mobile Enterprise ile. 75E-W10-TR-QS Rev A 11/16

Dolphin 75e. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows 10 IoT Mobile Enterprise ile. 75E-W10-TR-QS Rev A 11/16 Dolphin 75e Windows 10 IoT Mobile Enterprise ile Hızlı Başlangıç Kılavuzu 75E-W10-TR-QS Rev A 11/16 Kutu İçeriği Gönderi kutusunun bu öğeleri içerdiğinden emin olun: Dolphin 75e el bilgisayarı (terminal)

Detaylı

Dolphin 70e Black. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows Embedded Handheld 6.5 ile birlikte. 70E-WEH-TR-QS Rev A 9/13

Dolphin 70e Black. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows Embedded Handheld 6.5 ile birlikte. 70E-WEH-TR-QS Rev A 9/13 Dolphin 70e Black Windows Embedded Handheld 6.5 ile birlikte Hızlı Başlangıç Kılavuzu 70E-WEH-TR-QS Rev A 9/13 Kutu İçeriği Kutunuzda aşağıdaki parçaların bulunduğundan emin olun: Dolphin 70e Black cep

Detaylı

Dolphin 70e Black. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android 4.0 işletim sistemi. 70E-AND-2-TR-QS Rev A 4/14

Dolphin 70e Black. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android 4.0 işletim sistemi. 70E-AND-2-TR-QS Rev A 4/14 Dolphin 70e Black Android 4.0 işletim sistemi Hızlı Başlangıç Kılavuzu 70E-AND-2-TR-QS Rev A 4/14 Bu Kılavuzla İlgili Önemli Bilgiler Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu pil kapak kilidi olan Dolphin 70e Black

Detaylı

Dolphin 7800. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. ve Android 2.3.4 Mobil Cihaz Platformu. 78-AND-TR-QS Rev A 1/13

Dolphin 7800. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. ve Android 2.3.4 Mobil Cihaz Platformu. 78-AND-TR-QS Rev A 1/13 Dolphin 7800 ve Android 2.3.4 Mobil Cihaz Platformu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 78-AND-TR-QS Rev A 1/13 Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications

Detaylı

Thor VM3. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Araca Monte Bilgisayar. VM3-TRTR-QS Rev A 1/16

Thor VM3. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Araca Monte Bilgisayar. VM3-TRTR-QS Rev A 1/16 Thor VM3 Araca Monte Bilgisayar Hızlı Başlangıç Kılavuzu VM3-TRTR-QS Rev A 1/16 Bileşenler - Ön P1 P8 P2 P9 P3 P10 P4 P11 P5 P12 P6 P13 P7 P14 Sistem LED'leri Güç Düğmesi Bağlantı LED'leri Bileşenler -

Detaylı

Dolphin 7800 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Dolphin 7800 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Dolphin 7800 Hızlı Başlangıç Kılavuzu 78-TR-QS Rev A 1/12 Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications and other information contained in this document

Detaylı

Thor VM2. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Araca Monte Bilgisayar. VM2-TRTR-QS Rev A 1/16

Thor VM2. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Araca Monte Bilgisayar. VM2-TRTR-QS Rev A 1/16 Thor VM2 Araca Monte Bilgisayar Hızlı Başlangıç Kılavuzu VM2-TRTR-QS Rev A 1/16 Wi Fi Bileşenler - Ön THOR VM2 SYS UPS SSD P1 P6 P2 P7 P3 P8 P4 P9 P5 P10 Sistem LED'leri Güç Düğmesi Bağlantı LED'leri Bileşenler

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanım Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanım Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD Logosu sahibinin ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.

Detaylı

JABRA stone3. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stone3. jabra

JABRA stone3. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stone3. jabra JABRA stone3 Kullanım Kılavuzu.com/stone3 İÇİNDEKİLER 1. HOŞ GELDİNİZ... 3 2. KULAKLIĞA GENEL BAKIŞ... 4 3. TAKMA ŞEKLİ... 5 3.1 EARGELS DEĞİŞİMİ 4. BATARYA DEĞİŞİMİ... 6 4.1 BATARYA DURUMU 5. BALĞANMA...

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation'ın

Detaylı

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU 2 RFD8500 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Zebra; güvenilirliği, işlevselliği ya da tasarımı geliştirmek için tüm ürünlerinde her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Zebra,

Detaylı

JABRA mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/mini

JABRA mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/mini JABRA mini Kullanım Kılavuzu jabra.com/mini 2013 GN Netcom A/S. All rights reserved. Jabra is a registered trademark of GN Netcom A/S. All other trademarks included herein are the property of their respective

Detaylı

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Türkçe 158 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier ultra-portable

Detaylı

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Türkçe 194 www.logitech.com/support/type-s

Detaylı

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic Kullanım Kılavuzu jabra.com/classic İÇİNDEKİLER 1. HOŞ GELDİNİZ... 3 2. KULAKLIĞA GENEL BAKIŞ... 4 3. TAKMA ŞEKLİ... 5 3.1 SILIKON KULAKLIKLARI DEĞIŞTIRIN 3.2 KULAK KANCASINI TAKMA 4. PILI ŞARJ ETME...

Detaylı

U3000/U3100 Mini (Linux İşletim Sistemi Yüklü. Eee PC için) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

U3000/U3100 Mini (Linux İşletim Sistemi Yüklü. Eee PC için) Hızlı Başlangıç Kılavuzu U3000/U3100 Mini (Linux İşletim Sistemi Yüklü Eee PC için) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ASUS_U3000_U3100_mini.indd 1 2/2/08 4:11:37 PM TR3656 Birinci Basım Ocak 2008 Copyright 2008 ASUSTeK Computers, Inc.

Detaylı

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Özellikler Alıcı Işık/Yakınlık Sensörü LED Dokunmatik Ekran Programlanabi lir Düğme Ses Kontrolü Programlanabi lir Düğme Mikrofon Hoparlör Şarj Kontakları Kamera Pil Kapağı

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz.

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz. Taşıma koltuğunun kurulumu 1.Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmek için gerekli olan adaptorleri taşıma koltuğuna sabitlemek için, klik sesi duyana kadar adaptorleri taşıma koltuğu üzerindeki uygun

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz www.philips.com/welcome SE650 SE655 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Tadını çıkarın Kutunun içindekiler Baz istasyonu VEYA El

Detaylı

JABRA STEALTH. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealth

JABRA STEALTH. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealth Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealth 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Inspiron 20. Servis El Kitabı. 3000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 20 3052 Resmi Model: W15B Resmi Tip: W15B002

Inspiron 20. Servis El Kitabı. 3000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 20 3052 Resmi Model: W15B Resmi Tip: W15B002 Inspiron 20 3000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 20 3052 Resmi Model: W15B Resmi Tip: W15B002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Dolphin 99EX/99GX Windows Embedded Handheld 6.5 ile birlikte

Dolphin 99EX/99GX Windows Embedded Handheld 6.5 ile birlikte Dolphin 99EX/99GX Windows Embedded Handheld 6.5 ile birlikte Hızlı Başlangıç Kılavuzu 99EX-TR-QS Rev C 1/16 Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications

Detaylı

LASERJET PRO 400 MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M425

LASERJET PRO 400 MFP. Hızlı Başvuru Kılavuzu M425 LASERJET PRO 400 MFP Hızlı Başvuru Kılavuzu M425 Kopya kalitesini en iyi duruma getirme Aşağıdaki renk kalitesi ayarları kullanılabilir. Otomatik Seç: Kopyalama kalitesi sizin için önemli olmadığında bu

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 İçindekiler Baz ünitesi Not * Birden fazla ahize içeren paketlerde, ek ahizeler, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur. ** Bazı ülkelerde, hat adaptörünü hat kablosuna

Detaylı

GRUNDIG GTB 1050 TABLET MODELİNİN SIFIRLAMA İŞLEMİ:

GRUNDIG GTB 1050 TABLET MODELİNİN SIFIRLAMA İŞLEMİ: GRUNDIG GTB 1050 TABLET MODELİNİN SIFIRLAMA İŞLEMİ: Tabletinizi sıfırladığınızda cihaz orijinal fabrika ayarlarına döndürülerek tüm saklanan Google Hesapları kaldırılır ve tüm veriler silinir. Yerel olarak

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Hızlı Başvuru Kılavuzu Bir kopyalama görüntüsünü küçültme veya büyütme 1. Ana ekrandan Kopyalama düğmesine dokunun. 2. Küçült/Büyüt düğmesine dokunun. 3. Önceden tanımlanmış

Detaylı

Inspiron 22. Servis El Kitabı. 3000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 22 3265 Resmi Model: W17B Resmi Tip: W17B001

Inspiron 22. Servis El Kitabı. 3000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 22 3265 Resmi Model: W17B Resmi Tip: W17B001 Inspiron 22 3000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 22 3265 Resmi Model: W17B Resmi Tip: W17B001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

105SLPlus Hızlı Referans Kılavuzu

105SLPlus Hızlı Referans Kılavuzu 05SLPlus Hızlı Referans Kılavuzu Yazıcınızı günlük işlemlerde kullanırken bu kılavuzdan faydalanın. Daha detaylı bilgi için Kullanım Kılavuzu na başvurun. Yazıcı Bileşenleri Şekil yazıcınızın medya bölmesindeki

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

Kurulum Talimatları / Hızlı Başlangıç

Kurulum Talimatları / Hızlı Başlangıç Kurulum Talimatları / Hızlı Başlangıç TR 1 Kutuda Neler Var Sprint Booster aşağıdaki bileşenlerle birlikte gelir: Sprint Booster ünite * Kontrol ünitesi Kurulum Talimaları/ Hızlı Başlangıç (bu döküman)

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi

Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe PCH-2016 7025575 PlayStation Vita sisteminizin ilk kez kullanılması 5 saniye basılı tutun PS Vita sisteminizi açın. Sisteminizi ilk kez

Detaylı

Xi4 /RXi4 Hızlı Referans Kılavuzu

Xi4 /RXi4 Hızlı Referans Kılavuzu Xi4 /RXi4 Hızlı Referans Kılavuzu Bu kılavuz yazıcınızın günlük kullanımında yardımcı olması için hazırlanmıştır. Daha detaylı bilgi için Kullanıcı Kılavuzuna başvurun. Yazıcı Bileşenleri Şekil yazıcınızın

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Network Kameradan duman çıkıyor ya da anormal bir koku geliyorsa derhal kamerayı kapatın. Network Kamerayı sudan uzak tutun. Network Kamera ıslanırsa hemen kapatın. Böyle bir durumda

Detaylı

BOSE OE2 K ULAKLIKLAR. Kullanma kılavuzu

BOSE OE2 K ULAKLIKLAR. Kullanma kılavuzu BOSE OE2 K ULAKLIKLAR Kullanma kılavuzu Tab 6, 12 Tab 5, 11 Tab 4, 10, 16 Tab 3, 9, 15 Tab 2, 8, 14 Güvenlik Bilgisi Türkçe Lütfen bu kullanım kılavuzunu okuyun Lütfen bu kullanım kılavuzundaki talimatları

Detaylı

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. TR Kullanım kılavuzu

Curler.  Register your product and get support at HP4684 HP4683. TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 TR Kullanım kılavuzu a b c d e i h g f Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE140/SE145 El cihazı SE140 veya SE145 Baz ünite Güç adaptörü Telefon kablosu* Pil kapağı 2xAAA Şarj

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Kablosuz Dijital Telefon SE 240 Telesekreterli Kablosuz Dijital Telefon SE 245 Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE240/SE245 El cihazı

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha PSX3 model game controller için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha PSX3 model game controller için geçerlidir. psx3 Bu kullanma kılavuzu Piranha PSX3 model game controller için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma sıcaklığı için kullanım kılavuzuna başvurun.

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211345, 1. Baskı TR Tuşlar ve parçalar 9 İkincil kamera 10 Ses seviyesi/yakınlaştırma tuşu 11 Medya tuşu 12 Ekran ve tuş kilidi anahtarı

Detaylı

COSA KOMBİ PAKETİ KURULUMU

COSA KOMBİ PAKETİ KURULUMU COSA KOMBİ PAKETİ KURULUMU Versiyon:1.0.0 1 Kutu içerisindeki tüm parçaları çıkarınız. Parçaları kılavuzdaki Kutu İçeriği bölümünü referans alarak kontrol ediniz. Eksiksiz olduğundan emin olunuz. 2 Evinizin

Detaylı

B23/B24 MONTAJ KILAVUZU. Ayarlar CE Uygunluk Belgesi Montaj rehberi

B23/B24 MONTAJ KILAVUZU. Ayarlar CE Uygunluk Belgesi Montaj rehberi B23/B24 MONTAJ KILAVUZU Ayarlar CE Uygunluk Belgesi Montaj rehberi B23/B24 MONTAJ KILAVUZU TR İçindekiler Giriş... 3 Ürün genel özellikleri... 3 Montaj... 7 Montaj gereksinimleri... 8 Hata giderme... 8

Detaylı

Jabra BIZ 2400. Kullanıcı el kitabı. www.jabra.com

Jabra BIZ 2400. Kullanıcı el kitabı. www.jabra.com Jabra BIZ 2400 Kullanıcı el kitabı 1 www.jabra.com 2012 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Bu kullanım kılavuzu GN Netcom A/S tarafından yayımlanmıştır. Bu kullanım kılavuzu içerisindeki bilgiler sadece

Detaylı

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics Explorer 10 Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun İçinde Ne Var 4 Kulaklığa Genel Bakış 5 Güvende olun 5 Eşleştirme ve Şarj Etme 6 Eşleştirme 6 Eşleştirme modunu etkinleştirme

Detaylı

Kodak i5000 Serisi Tarayıcılar ile kullanım için Kodak Gelişmiş Yazıcı Aksesuarı Kurulum Talimatları

Kodak i5000 Serisi Tarayıcılar ile kullanım için Kodak Gelişmiş Yazıcı Aksesuarı Kurulum Talimatları A-61682_tr Parça No. 5K3752 Kodak i5000 Serisi Tarayıcılar ile kullanım için Kodak Gelişmiş Yazıcı Aksesuarı Kurulum Talimatları Aşağıda i5000 Serisi Tarayıcılar için Kodak Gelişmiş Yazıcı Aksesuarı kurulum

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Ürününüzü www.philips.com/welcome adresinde kaydedin. XL390 XL395 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlanın 2 Başlarken 3 Keyfini çıkarın İçindekiler Baz istasyonu (XL395) Baz istasyonu (XL390) Şarj cihazı*

Detaylı

Nasıl yapılır: Kopyalama. Dijital Gönderme. Fakslama. İşleri Depolama. HP Color LaserJet CM6030/6040 MFP Series Hızlı Başvuru Kılavuzu

Nasıl yapılır: Kopyalama. Dijital Gönderme. Fakslama. İşleri Depolama. HP Color LaserJet CM6030/6040 MFP Series Hızlı Başvuru Kılavuzu HP Color LaserJet CM6030/6040 MFP Series Hızlı Başvuru Kılavuzu Nasıl yapılır: Kopyalama Dijital Gönderme Fakslama İşleri Depolama www.hp.com/support/cljcm6030mfp www.hp.com/support/cljcm6040mfp www.hp.com/go/usemymfp

Detaylı

ThinkCentre Donanım Kuruluş ve Değiştirme Kılavuzu

ThinkCentre Donanım Kuruluş ve Değiştirme Kılavuzu ThinkCentre Donanım Kuruluş ve Değiştirme Kılavuzu Not Bu bilgileri ve desteklediği ürünü kullanmadan önce, bu belgeye ilişkin Güvenlik ve Garanti Kılavuzu adlı belgeyi ve Özel Notlar (sayfa 51) başlıklı

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Tüm hakları saklıdır. Chrome ve Google Cloud Print, Google Inc. ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma sıcaklığı için kullanım kılavuzuna başvurun.

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

ABCDE ABCDE ABCDE. Yazdırma kalitesi sorunlarını görme. Yazdırma düzensizlikleri. Yazdırma kalitesi kılavuzu Sayfa 1 / 8

ABCDE ABCDE ABCDE. Yazdırma kalitesi sorunlarını görme. Yazdırma düzensizlikleri. Yazdırma kalitesi kılavuzu Sayfa 1 / 8 Sayfa 1 / 8 Yazdırma kalitesi kılavuzu Yazdırma kalitesi sorunlarının çoğu, öngörülen ömrünün sonuna yaklaşmakta olan bir sarf malzemesi veya bakım öğesinin değiştirilmesiyle çözümlenebilir. Yazıcı kontrol

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Montaj talimatları 24851301-04_09

Montaj talimatları 24851301-04_09 Montaj talimatları TR 24851301-04_09 Kullanım kılavuzu 203 31 108 1 A 2 2 Kullanım kılavuzu 3 4 3 Kullanım kılavuzu 2 1 5 6 4 Kullanım kılavuzu 1 2 MICRO SD 7 8 RESET 9 5 6 Montaj talimatları Montaj talimatları

Detaylı

Quick Installation Guide. SD8111/SD8121 H.264 12x Zoom Day&Night 3D Noise Reduction

Quick Installation Guide. SD8111/SD8121 H.264 12x Zoom Day&Night 3D Noise Reduction Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska SD8111/SD8121 H.264 12x Zoom Day&Night 3D Noise Reduction Kurulum Öncesi Uyarılar

Detaylı

We Transform. Trust into Value. itelligence Türkiye Robotic Process Automotion (RPA)

We Transform. Trust into Value. itelligence Türkiye Robotic Process Automotion (RPA) We Transform. Trust into Value itelligence Türkiye Robotic Process Automotion (RPA) itelligence Türkiye RPA Deneyimi Süreç: Hesaplar Arası Virman İşlemleri SÜRESİ: 2 Hafta Bayi hesapları arasında yapılan

Detaylı

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaretleme Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Ürününüzü şu adresten kaydettirin ve destek alın: www.philips.com/welcome CD490 CD495 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlanın 2 Hazırlanma 3 Keyfini çıkarın Kutuda ne var Baz ünitesi (CD495) Baz ünitesi (CD490)

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN YAZILIM İNDİRME

ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN YAZILIM İNDİRME ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN YAZILIM İNDİRME Bu rehber Yazılımları nasıl indireceğinizi adım adım göstermektedir. YAZILIM İNDİRME Autodesk Aboneliği yazılımlarınızı güncel tutmanın en iyi yoludur. Aboneliğiniz

Detaylı

Yükseltme ve Servis Kılavuzu. Printed in

Yükseltme ve Servis Kılavuzu. Printed in Yükseltme ve Servis Kılavuzu Printed in Sabit Disk Sürücüsünü Çıkarma ve Değiştirme Özellikler modele göre değişebilir. Sabit Disk Sürücüsünü Çıkarma ve Değiştirme 20-40 dakika arası Başlamadan Önce

Detaylı

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Inspiron 24 5000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı:

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı: HASTA KILAVUZU Hasta adı-soyadı: Icare HOME (Model: TA022) HASTA KILAVUZU TA022-035 TR-3.1 3 Giriş Bu kılavuz, Icare HOME tonometrenin nasıl kullanılması gerektiği konusunda size yol gösterecektir. Tonometreyi

Detaylı

Installation instructions, accessories. Aynalar, kapı. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Aynalar, kapı. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Talimat No 31338989 Sürüm 1.0 Parça No. 31338985, 31338983, 31338982, 31338981, 31338980, 31338979, 31338978, 31338977, 31338976 Aynalar, kapı Volvo Car Corporation

Detaylı

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810 JABRA speak 810 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili

Detaylı

SL 03 Arka Aydınlatmalı LCDli Dijital Oda Termostatı 7 gün Programlanabilir

SL 03 Arka Aydınlatmalı LCDli Dijital Oda Termostatı 7 gün Programlanabilir SL 03 Arka Aydınlatmalı LCDli Dijital Oda Termostatı 7 gün Programlanabilir Ürün Özellikleri Güç: 2*AA*1.5V alkalin pil Çıkış: Röle Anahtarı Gösteri Doğruluğu::0.5 or1 Yalıtım Durumu: Normal Çevre Prob

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar. Ambalajın İçindekileri Kontrol Edin TU-73

Kurulum Öncesi Uyarılar. Ambalajın İçindekileri Kontrol Edin TU-73 500024701G Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Ağ Kamerasını dengesiz yüzeylere koymayın. Ağ

Detaylı

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide IP8173H Mini-box Network Camera Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Nederlands Dansk Indonesia 3MP Compact Size

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

105SL Hızlı Referans Kılavuzu

105SL Hızlı Referans Kılavuzu 05SL Hızlı Referans Kılavuzu Bu kılavuz yazıcınızın günlük kullanımında yardımcı olması için hazırlanmıştır. Daha detaylı bilgi için Kullanıcı Kılavuzuna başvurun. Dış Görünüm Şekil Yazıcı Dış cephesi

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Ürünle

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı

Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı CECH-ZCD1 7020229 Uyumlu donanım PlayStation 3 sistemi (CECH-400x serisi) Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Bu ürünü güvenli bir şekilde kullanmak için,

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU

TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU * CompactFlash(TM), bir A.B.D şirketi olan SanDisk Corporation a ait ticari bir markadır. İÇİNDEKİLER. BAŞLANGIÇTA YAPILAN KONTROLLER... () Kullanılacak olan kontrol kutusu... ()

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu Jabra Speak 810 Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S)'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar

Detaylı

Tarayıcı camını kullanarak kopyalama. 1 Orijinal belgeyi ön yüzü aşağıya bakacak şekilde tarayıcı camının sol üst köşesine yerleştirin.

Tarayıcı camını kullanarak kopyalama. 1 Orijinal belgeyi ön yüzü aşağıya bakacak şekilde tarayıcı camının sol üst köşesine yerleştirin. MFP Lazer Hızlı Başvuru Kopyalama Hızlı kopya oluşturma 3 Yazıcı kontrol panelinde düğmesine basın. 4 Belgeyi tarayıcı camına yerleştirdiyseniz, ana ekrana geri dönmek için Finish the Job (İşi Bitir) öğesine

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, sabit. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden 31359718, 31359740, 31414266.

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, sabit. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden 31359718, 31359740, 31414266. Installation instructions, accessories Talimat No 31338955 Sürüm 1.0 Parça No. 31359718, 31359740, 31414266 Çekme çubuğu, sabit Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, sabit- 31338955 - V1.0 Sayfa 1 / 38 Donanım

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu

Dizüstü Bilgisayar Turu Dizüstü Bilgisayar Turu Belge Bölüm Numarası: 419443-141 Ocak 2007 Bu kılavuzda bilgisayarın donanım özellikleri açıklanmıştır. İçindekiler 1 ler Üstteki bileşenler............................... 1 2 Işıklar.....................................

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Curler. Register your product and get support at HP8600/00. Kullanım kılavuzu

Curler.   Register your product and get support at HP8600/00. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP8600/00 TR Kullanım kılavuzu a b c d e f g h i j Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN

ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN ABONELİK MERKEZİNE KAYDOLMA Bu rehber Abonelik Merkezi ne kaydolurken izlemeniz gerekenleri adım adım göstermektedir. ABONELİK MERKEZİ www.autodesk.com/subscriptionlogin

Detaylı

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu

İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu İşaret Aygıtları ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de kayıtlı ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

TREKZ TITANIUM. Kullanım Klavuzu

TREKZ TITANIUM. Kullanım Klavuzu TREKZ TITANIUM Kullanım Klavuzu Trekz Titanium İlk Kurulumu 1. Şarj edin 2. Eşleştirin 3. Bağlanın Çok işlevli Kumanda Düğmesi Kulaklığınızı, ürünle birlikte verilmiş olan mikro USB şarj kablosunu kullanarak

Detaylı

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu

Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Dizüstü Bilgisayar Turu Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı