Thor VM2. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Araca Monte Bilgisayar. VM2-TRTR-QS Rev A 1/16

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Thor VM2. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Araca Monte Bilgisayar. VM2-TRTR-QS Rev A 1/16"

Transkript

1 Thor VM2 Araca Monte Bilgisayar Hızlı Başlangıç Kılavuzu VM2-TRTR-QS Rev A 1/16

2 Wi Fi Bileşenler - Ön THOR VM2 SYS UPS SSD P1 P6 P2 P7 P3 P8 P4 P9 P5 P10 Sistem LED'leri Güç Düğmesi Bağlantı LED'leri

3 Bileşenler - Arka Sigorta Güç Düğmesi Güç Kablo Bağlantısı Yuva Ayırma Giriş/Çıkış Bağlantıları COM1 COM2 USB CANbus/Audio! Yuva sigorta değişim talimatları için Thor VM2 Kullanıcı Kılavuzuna bakın.

4 Araca Montaj Thor VM2 araç içinde aşağıdaki özelliklere sahip bir yere bağlanmalıdır: Bulunduğu yer itibarı ile sürücünün görüşünü veya güvenli bir şekilde aracı kullanmasını etkilememelidir. Yağmur ve hava koşullarından korunmalıdır. Son derece yüksek oranda toz birikmelerinden veya rüzgarla uçuşan parçacıklardan korunmalıdır. Sürücü koltuğunda oturan kullanıcı tarafından, araç seyir halinde değilken kolaylıkla erişilebilir bir noktada olmalıdır. Thor VM2'in RAM montaj sistemi ile monte edilmesi 1. RAM tabanının araca (RAM topu, RAM Kelepçesi, RAM Plakası, vb.) bağlanması. 2. RAM topunu ve isteğe bağlı klavye braketini Akıllı Yuvaya bağlayın. 3. Thor VM2 gövdesini RAM tabanına RAM kullanarak bağlayın ve RAM kolu üzerindeki sıkma topuzunu sıkıştırın. 4. Klavye braketinin kullanılması durumunda klavyeyi montaj plakasına takın. 5. Thor VM2 gövdesini RAM tabanına RAM kullanarak bağlayın ve RAM kolu üzerindeki sıkma topuzunu sıkıştırın. Dikkat: İlk kurulum için harici bir klavyeye gerek duyulmaktadır. Daha fazla detay ve diğer montaj seçenekleri için adresinde bulunanthor VM2 Kullanıcı Kılavuzuna bakın.

5 Aksesuarların Bağlanması Barkod tarayıcı gibi diğer seri aksesuarları Akıllı Yuva üzerinde bulunan COM1 veya COM2'ye bağlayın. İsteğe bağlı VMT klavyeyi Akıllı Yuva üzerindeki USB bağlantı noktasına bağlayın veya USB aksesuarlarını isteğe bağlı temin edilen ve USB çıkış noktasına takılan VM1052CABLE adaptör kablosuna bağlayın. Güç Birimine Bağlanması Thor VM2 araç güç devresine şu şekilde bağlanabilir: Doğrudan güç bağlantısı (12-48VDC araçlar). Güç Kablosunun Bağlantısı için aşağı bakın. Daha önceden takılmış olan VX6/VX7 veya adaptör kablolu Thor VX8/VX9'un yerine takın. adresinde yer alanthor VM2 Kullanıcı Kılavuzuna bakın. Yüksek gerilim forkliftler (60V üzerinde). adresinde yer alan Thor VM2 Kullanıcı Kılavuzuna bakın.

6 Güç Kablosunun Bağlanması Aşağıdaki seçenek 12-48VDC araçlar içindir (10-60VDC doğrudan bağlantı).!! DİKKAT - Sadece eğitim almış servis personeli tarafından bağlanmalıdır. Sigorta Gereksinimleri UYARI - Montajın düzgün ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi için giriş kablosu aracın sigortalı devresine bağlanmalıdır. Besleme bağlantısının doğrudan aküye yapılması durumunda, sigorta, artı (+) terminaline yaklaşık 12,7 cm ( 5 inç) mesafede artı (+) kutup üzerine yerleştirilmelidir. VM3055FUSE (veya eşdeğer) bir sigortayı aşağıda gösterildiği şekilde yerleştirin: 12VDC besleme için, kit içinden 10A değerindeki sigortayı veya DC gerilim değeri 12VDC'den daha büyük olan bir yavaş atan tip sigorta kullanın. 24VDC besleme için, kit içinden 6A değerindeki sigortayı veya DC gerilim değeri 24VDC'den daha büyük olan bir yavaş atan tip sigorta kullanın. 36VDC besleme için, kit içinden 4A değerindeki sigortayı veya DC gerilim değeri 36VDC'den daha büyük olan bir yavaş atan tip sigorta kullanın. 48VDC besleme için, kit içinden 3A değerindeki sigortayı veya DC gerilim değeri 48VDC'den daha büyük olan bir yavaş atan tip sigorta kullanın. Dikkat: Kuzey Amerika' için UL Listesinde yer alan bir sigorta kullanılmalıdır Güç kablosunu forkliftin dış kısmına doğru yönlendirin.

7 Montaj noktasını, güç kablosunun aracın dışına çıkmayacak şekilde konumlanacağı ve güç kablosunun (özellikle yuva bağlantı ucunun) aracın her hangi bir kısmı ile sıkışık bir temasta bulunmayacağı bir yerde seçin. Güç kablosunun üzerinde hasar oluşup oluşmadığını, özellikle düşük sıcaklıklardaki ortamlarda, düzenli olarak kontrol edin. Güç Kablosunun Yönlendirilmesi

8 Güç Kablosu Bilgileri Araç güç bağlantısını yapmadan önce kırmızı ve kırmızı/beyaz kabloları birbirine dolayın, aynı işlemi siyah ve siyah/beyaz kablolar için de yapın. Yeşil kabloyu araç topraklama noktasına bağlayın: Akü ile çalışan araçlarda:! Yeşil kablo, aracın şasi topraklama bölgesine bağlanmalıdır. İçten yanmalı motorlara sahip araçlarda: Yeşil kablo, aynı zamanda akü eksi (-) kutbu da olabilen aracın şasi topraklamasına bağlanır. Kablo Rengi Bağlantı Kırmızı DC + (10-60 VDC) Kırmızı/Beyaz DC + (10-60 VDC) Siyah DC - Siyah/Beyaz DC - Yeşil Toprak Mavi Ateşleme Besleme (isteğe bağlı) Ateşleme kontrol ile ilgili daha fazla bilgi almak için adresinde bulunan Thor VM2 Kullanıcı Kılavuzuna bakın.

9 Güç Kablosunun Bağlanması 1. Thor VM2 Akıllı Yuvaya bağlanmamalıdır. Yuva üzerindeki güç düğmesi Kapalı konumda olmalıdır. Güç kablosu yuvadan ÇIKARTILMIŞ olmalıdır. 2. VM3 sigorta kitini (veya eş değer yavaş atan sigortayı) araç aküsünden yaklaşık 12,7 cm ( 5 inç) mesafeye takın (açılmamış güç kullanılması durumunda). Bu dokümanın önceki bölmelerinde yer alan Sigorta Kiti veya Sigorta Gereksinimleri bölümünde yer alan talimatlara bakın. 3. Kablo maksimum 105 C derece (221 F) nominal değere sahip olmalıdır. Kablo, bu değerden yüksek sıcaklık değerine sahip yüzeyler, hareket eden parçalar ve yalıtıma zarar verecek kimyasal malzemeler ve yağlar ile temas etmemelidir. 4. Keskin kıvrımlardan kaçının. Güç kablosu düşük sıcaklığa sahip ortamlarda daha az esnekliğe sahiptir. 5. Kabloyu mümkün olan en kısa yoldan geçirin ve kablo artıklarını temizletin, kablonun aracın güvenli çalışmasınıve bakımını etkilemediğinden emin olun. 6. Yaklaşık otuz santimetrelik aralıklarla kabloyu araca sabitleyin. Bu işlemi yaparken kabloyu çok sıkı bağlamadığınızdan, iletkenleri sıkışmadığınızdan ve kablo yalıtımına zarar vermediğinizden emin olun. 7. Kablonun sonlandırma noktasında uygun elektrik ve mekanik bağlama unsurlarını kullanın. Sonlandırma noktasında uygun boyutlu klip türü elektrik sonlandırıcıların kullanılması kabul edilen bir yöntemdir. 20AWG (0,81 mm2) iletkenlere uygun boyutta elektrik bağlantı parçalarını kullanın.

10 8. Su geçirmez konektörü, güç kablosunun Akıllı Yuvaya bağlanacak ucuna, konektör pinlerini güç konektörü ile hizaya getirdikten sonra geçirin, su geçirmez konektörü aşağı doğru bastırdıktan sonra döndürerek sıkı bir şekilde bağlayın. 9. Güç kablosunu yuvaya gerilim azaltıcı kablo kelepçesi ile bağladıktan sonra Thor VM2'yi yuvaya yerleştirin. 10. Ekran Karartma özelliğini kullanılacaksa, ekran karartma kutusunu veya düğmesini takın. (Ekran Karartma kutusu ile birlikte gelen kurulum talimatlarına veya adresinde yer alanthor VM2 Kullanıcı Kılavuzuna bakın.) 11. Yuvanın arka tarafında bulunun güç düğmesini açık konuma getirin. 12. Thor VM2'nin ön tarafında bulunan güç düğmesini açık konuma getirin.

11 Thor VM2 Yazılımının Kurulumu Dikkat: Thor VM2 cihazının kurulumuna başlamadan önce aşağıdaki bilgileri yanınızda bulundurun: Erişim Noktasının Ağ Tanımlaması (SSID) Kablosuz ağ doğrulama bilgileri 1. Thor VM2'yi harici bir güç kaynağına bağlayın. 2. Güç düğmesine basın. 3. Bu süreçte bir USB klavye bağlayın 4. EULA'yı (Son Kullanıcı Lisans Anlaşması) kabul edin. 5. Dokunmatik ekranın kalibrasyonunu yapın. 6. Tarih ve saati ayarlayın. 7. Radyo parametrelerini ayarlayın. 8. RFTerm parametrelerini ayarlayın (isteğe bağlı). 9. Cihazı yeniden başlatın. Bluetooth Thor VM2 ile Bluetooth kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak için adresinde bulunan Thor VM2 Kullanıcı Kılavuzuna bakın.

12 Kablosuz Ağ Yapılandırılması Erişim noktasının bir doğrulama protokolü (WEP, LEAP, vb.) kullanması durumunda radyonuzun da aynı doğrulamaları kullanması gerekmektedir. Gerekli anahtarları oturum açma bilgileri veya sertifikalar için BT bölümünüz ile iletişime geçin. Burada yer almayan yapılandırma seçenekleri veya daha fazla bilgi almak için adresinde bulunan Thor VM1 Kullanıcı Kılavuzuna bakın. 1. Başlat > Programlar > Summit > SCU seçeneklerine dokunun veya masaüstünde yer alan Summit Client Utility simgesine dokunun. 2. Yönetici Oturumu Aç düğmesine dokunun ve parolayı girin (varsayılan = SUMMIT). 3. Profil sekmesine dokunun ve Varsayılan profilin seçtiğinizden emin olun. 4. SSID seçeneğini seçin ve erişim noktasına ait SSID'yi girin. 5. Erişim noktasının WPA veya WPA2'yi kullanması durumunda: 5a. Şifrelemeyi WPA TKIP, WPA CCKM, WPA2 AES, WPA2-TKIP veya WPA2 CCKM olarak belirleyin. 5b. EAP tipini PEAP/MSCHAP, PEAP/GTC, WPA/LEAP, EAP-FAST veya EAP-TLS olarak belirleyin. 5c. WEP/LEAP kullanmadığınız takdirde Doğrulama Tipini Açık olarak belirleyin. WEP/LEAP için Doğrulama Tipini erişim noktasının ayarlarına uygun olarak belirleyin. 5d. Kimlik Bilgileri düğmesine dokunun ve açılan pencerede istenen bilgileri girin. 5e. Tamam düğmesine dokunun. Şu adıma atlayın 8.

13 6. Erişim noktasının WPA PSK kullanması durumunda: 6a. Şifrelemeyi WPA PSK, WPA2-PSK-TKIP, WPA-PSK-AES veya WPA2 PSK olarak belirleyin. 6b. EAP tipini Hiçbiri olarak belirleyin 6c. TWEP anahtarı/psk'lar düğmesine dokunun ve PSK'yı girin. 6d. Tamam düğmesine dokunun. Şu adıma atlayın Erişim noktası LEAP kullanıyorsa: 7a. Şifrelemeyi WEP EAP olarak belirleyin. 7b. EAP Tipini LEAP olarak belirleyin. 7c. Doğrulama Tipini erişim noktasının ayarlarına uygun olarak belirleyin. 7d. Kimlik Bilgileri düğmesine dokunun ve Kullanıcı Adı ile Parolayı girin. 7e. Tamam düğmesine dokunun. Şu adıma atlayın Gönder düğmesine dokunarak radyo yapılandırmasını kaydedin. 9. Ana Menü sekmesine dokunun. Radyo bağlantılı mesajı bekleyin. 10. Bitirdiğinizde Yönetici Oturum Sonlandırma düğmesine dokunun. Thor VM1'i yeniden başlatın.

14 AppLock (Sadece CE 6.0) Kurulumu Thor VM2 cihazları Yönetici konumunda başlatılmak üzere fabrikadan sevk edilirler. Bu konumda kullanıcı cihaz üzerinde tam erişime sahiptir ve parolaya gerek yoktur. Yöneticinin aşağıda tanımlanan süreci tamamlamasından sonra Thor VM2 son kullanıcı konumuna geçer ve sadece belirli uygulamaya/uygulamalara erişim izni verir. 1. Başlat > Ayarlar > Kontrol Paneli > Yönetici simgelerine dokunun. 2. Uygulama sekmesi ekranından uygulamayı/uygulamaları atayın. 3. Güvenlik sekmesi ekranından bir parola atayın. 4. İstenmesi halinde, Durum sekmesi ekranından görüntüleme seviyesin seçin. 5. Tamam düğmesine dokunun. 6. Kısayol (Ctrl + Shift + A) tuşlarına basarak AppLock uygulaması ile yapılandırılan uygulamayı/uygulamaları kilitleyin. 7. Cihaz artık son kullanıcı konumundadır.

15 RFTerm Kullanarak Bağlantı Ana bilgisayar ile bağlantıyı kurmadan önce aşağıdaki unsurları bilmek zorundasınız: Diğer ad veya IP adresi (Ana Bilgisayar adresi) ve ana bilgisayar ile oturum açabilmek için sisteminin bağlantı noktası numarası (Telnet Port). 1. Mobil istemci ağ ayarlarının düzgün bir şekilde yapılandırıldığından emin olun. WLAN (802.11x) ile bağlanıyorsanız, Thor VM2 cihazınızın ağa bağlı olduğundan emin olun. 2. Masaüstünde yer alan RFTerm simgesine dokunarak RFTerm'ü başlatın. 3. Uygulama menüsünden Oturum > Yapılandır seçeneklerini işaretledikten sonra ana bilgisayar türünü seçin. Bu bağlandığınız ana bilgisayar sistemine bağlıdır; 3270 ana bilgisayar, AS/ sunucu veya VT ana bilgisayar gibi). 4. Sistemin Ana Bilgisayar Adresini girin Bu ana bilgisayar sisteminin ya DNS adı ya da IP adresi olacaktır. 5. Ana bilgisayar uygulamasının belirli bir bağlantı noktasını dinlemek üzere yapılandırılmış olması durumunda Telnet bağlantı noktası numarasını güncelleyin. Değilse varsayılan telnet bağlantı noktasını kullanın. 6. OK (Tamam) ögesini seçin. 7. Uygulama menüsünden Oturum > Bağlan seçeneğini seçin Araç Çubuğundan Bağlan düğmesine dokunun. 8. Bağlantının başarılı bir şekilde yapılmasından sonra ana bilgisayar uygulama ekranı görüntülenir.

16 Seçenekleri (ör. Görüntü, Renk, İmleç, Barkodu) değiştirmek veya diğer özellikler hakkında daha fazla bilgi edinmek için adresinde yer alan RFTerm Referans Kılavuzuna bakın. Thor VM2'nin Yeniden Başlatılması Windows CE 6.0 ile Thor VM2'yi yeniden başlatmak için: 1. Başlat > Ayarlar > Kontrol Paneli > Kayıt Defteri seçeneklerine dokunun. 2. Warmboot düğmesine dokunun. Diğer tüm Windows işletim sistemleri ile Thor VM2'yi yeniden başlatmak için: 1. Başlat > Kapat > Yeniden Başlat seçeneklerini seçerek yeniden başlatın. Thor VM2 yeniden başlatılırken, kablosuz cihaz bağlantısının sağlanması, uygulamanın başlaması, uzaktan yönetimin Bluetooth bağlantısının kurulması nedeniyle bazı küçük gecikmeler meydana gelebilir.

17 Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications and other information contained in this document without prior notice, and the reader should in all cases consult HII to determine whether any such changes have been made. The information in this publication does not represent a commitment on the part of HII. HII shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein; nor for incidental or consequential damages resulting from the furnishing, performance, or use of this material. HII disclaims all responsibility for the selection and use of software and/or hardware to achieve intended results. This document contains proprietary information that is protected by copyright. All rights are reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, or translated into another language without the prior written consent of HII Honeywell International Inc. All rights reserved. Other product names or marks mentioned in this document may be trademarks or registered trademarks of other companies and are the property of their respective owners. Web Address: Patentler Patent bilgileri için şu adrese bakın: Teknik Yardım Teknik destek, ürün hizmeti ve onarım için gerekli irtibat bilgileri adresinde bulunabilir. Sınırlı Garanti Ürününüzün garanti bilgileri için warranty_information sayfasını ziyaret edin. Kullanıcı Belgeleri Thor VM2 kullanıcı dokümanlarını indirmek için adresine gidin.

18

Thor VM3. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Araca Monte Bilgisayar. VM3-TRTR-QS Rev A 1/16

Thor VM3. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Araca Monte Bilgisayar. VM3-TRTR-QS Rev A 1/16 Thor VM3 Araca Monte Bilgisayar Hızlı Başlangıç Kılavuzu VM3-TRTR-QS Rev A 1/16 Bileşenler - Ön P1 P8 P2 P9 P3 P10 P4 P11 P5 P12 P6 P13 P7 P14 Sistem LED'leri Güç Düğmesi Bağlantı LED'leri Bileşenler -

Detaylı

Solaris 7980g. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Sunum Alanı Görüntüleyici. 7980-TRTR-QS Rev A 1/16

Solaris 7980g. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Sunum Alanı Görüntüleyici. 7980-TRTR-QS Rev A 1/16 Solaris 7980g Sunum Alanı Görüntüleyici Hızlı Başlangıç Kılavuzu 7980-TRTR-QS Rev A 1/16 Not: Cihazınızın temizliği hakkında bilgi edinmek için lütfen kullanıcı kılavuzuna başvurun. Bu belgenin farklı

Detaylı

Youjie YJ HF600. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Alan Görüntüleme Tarayıcısı. YJ-HF600-TRTR-QS Rev A 5/16

Youjie YJ HF600. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Alan Görüntüleme Tarayıcısı. YJ-HF600-TRTR-QS Rev A 5/16 Youjie YJ HF600 Alan Görüntüleme Tarayıcısı Hızlı Başlangıç Kılavuzu YJ-HF600-TRTR-QS Rev A 5/16 Dikkat: Cihazınızın temizliği hakkında bilgi edinmek için lütfen kullanıcı kılavuzuna başvurun. Bu belgenin

Detaylı

Dolphin CT50. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android TM 6.0 ile birlikte. CT50-LG-AN6-TR-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android TM 6.0 ile birlikte. CT50-LG-AN6-TR-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 Android TM 6.0 ile birlikte Hızlı Başlangıç Kılavuzu CT50-LG-AN6-TR-QS Rev A 8/18 Kutu İçeriği Kutudan şu ürünlerin çıktığından emin olun: Dolphin CT50 mobil bilgisayar (CT50L0N, CT50LUN,

Detaylı

Dolphin CT50. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-TR-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-TR-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 Windows 10 IoT Mobile Enterprise Hızlı Başlangıç Kılavuzu CT50-LG-W10-TR-QS Rev A 8/18 Kutu İçeriği Kutudan şu ürünlerin çıktığından emin olun: Dolphin CT50 mobil bilgisayar (CT50L0N, CT50LUN,

Detaylı

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Türkçe 158 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier ultra-portable

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kemer Askısı Kızağı Dolphin 70e Black için Takılabilir Çözüm Hızlı Başlangıç Kılavuzu HWC-BELT-H-TR-QS Rev A 1/16 Bu Kılavuzla İlgili Önemli Bilgiler Kemer Askısı Kızağı, Dolphin 70e Black'in takılabilir

Detaylı

U3000/U3100 Mini (Linux İşletim Sistemi Yüklü. Eee PC için) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

U3000/U3100 Mini (Linux İşletim Sistemi Yüklü. Eee PC için) Hızlı Başlangıç Kılavuzu U3000/U3100 Mini (Linux İşletim Sistemi Yüklü Eee PC için) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ASUS_U3000_U3100_mini.indd 1 2/2/08 4:11:37 PM TR3656 Birinci Basım Ocak 2008 Copyright 2008 ASUSTeK Computers, Inc.

Detaylı

Dolphin 60s Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Dolphin 60s Hızlı Başlangıç Kılavuzu Dolphin 60s Hızlı Başlangıç Kılavuzu 60s-TR-QS Rev A 9/13 Kutu içeriği Kutunuzda aşağıdaki parçaların bulunduğundan emin olun: Dolphin 60s taşınabilir terminal Şarj edilebilir 3,7 V lityum iyon (Li-ion)

Detaylı

NP301. K&K NP301 Sanal COM portu tanımlama adımları ADIM-1

NP301. K&K NP301 Sanal COM portu tanımlama adımları ADIM-1 NP301 ADIM-1 NP301 ilk konfigürasyonu için; öncelikle bilgisayarınızın ethernet portu ile NP301 cihazın ethernet portunu düz ağ kablosu ile birbirine bağlayın. Bilgisayarınızın ağ ayarlarını otomatik şekle

Detaylı

Dolphin 75e. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows 10 IoT Mobile Enterprise ile. 75E-W10-TR-QS Rev A 11/16

Dolphin 75e. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows 10 IoT Mobile Enterprise ile. 75E-W10-TR-QS Rev A 11/16 Dolphin 75e Windows 10 IoT Mobile Enterprise ile Hızlı Başlangıç Kılavuzu 75E-W10-TR-QS Rev A 11/16 Kutu İçeriği Gönderi kutusunun bu öğeleri içerdiğinden emin olun: Dolphin 75e el bilgisayarı (terminal)

Detaylı

Dolphin 75e. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android 6.0 ile çalışır. 75E-AN6-TR-QS Rev A 11/16

Dolphin 75e. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android 6.0 ile çalışır. 75E-AN6-TR-QS Rev A 11/16 Dolphin 75e Android 6.0 ile çalışır Hızlı Başlangıç Kılavuzu 75E-AN6-TR-QS Rev A 11/16 Kutu İçeriği Gönderi kutusunun bu öğeleri içerdiğinden emin olun: Dolphin 75e el bilgisayarı (terminal) 1 GB, 2 GB

Detaylı

CLR-232-ES RS232 - Seri Ethernet Çevirici

CLR-232-ES RS232 - Seri Ethernet Çevirici CLR-232-ES RS232 - Seri Ethernet Çevirici BÖLÜM I Genel Bu kılavuzda, CLR-232-ES seri sunucu kullanılarak, uzaktaki bir otomasyon sistemine nasıl bağlantı kurulacağı anlatılmaktadır. Ethernet ağ üzerinden

Detaylı

CLR-232-ES RS232 - Seri Ethernet Çevirici

CLR-232-ES RS232 - Seri Ethernet Çevirici CLR-232-ES RS232 - Seri Ethernet Çevirici BÖLÜM I Genel Bu kılavuzda, CLR-232-ES seri sunucu kullanılarak, uzaktaki bir otomasyon sistemine nasıl bağlantı kurulacağı anlatılmaktadır. Ethernet ağ üzerinden

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Hızlı Başvuru Kılavuzu Bir kopyalama görüntüsünü küçültme veya büyütme 1. Ana ekrandan Kopyalama düğmesine dokunun. 2. Küçült/Büyüt düğmesine dokunun. 3. Önceden tanımlanmış

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

CAP1300 Hızlı Kurulum Kılavuzu

CAP1300 Hızlı Kurulum Kılavuzu CAP1300 Hızlı Kurulum Kılavuzu 09-2017 / v1.0 İÇİNDEKİLER I Ü rün Bilgileri... 3 I-1 Paket İçeriği... 3 I-2 Sistem Gereksinimleri... 4 I-3 Donanım Genel Özeti... 4 I-4 LED Durumu... 4 I-5 Sıfırlama...

Detaylı

N300 WiFi Yönlendirici (N300R)

N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N300 WiFi Yönlendirici (N300R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

Misafirler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Misafirler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 6 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Toplantı, seminer, eğitim, çalıştay,

Detaylı

Dolphin 7800. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. ve Android 2.3.4 Mobil Cihaz Platformu. 78-AND-TR-QS Rev A 1/13

Dolphin 7800. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. ve Android 2.3.4 Mobil Cihaz Platformu. 78-AND-TR-QS Rev A 1/13 Dolphin 7800 ve Android 2.3.4 Mobil Cihaz Platformu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 78-AND-TR-QS Rev A 1/13 Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications

Detaylı

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Türkçe 194 www.logitech.com/support/type-s

Detaylı

Dolphin 7800 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Dolphin 7800 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Dolphin 7800 Hızlı Başlangıç Kılavuzu 78-TR-QS Rev A 1/12 Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications and other information contained in this document

Detaylı

JABRA stone3. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stone3. jabra

JABRA stone3. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stone3. jabra JABRA stone3 Kullanım Kılavuzu.com/stone3 İÇİNDEKİLER 1. HOŞ GELDİNİZ... 3 2. KULAKLIĞA GENEL BAKIŞ... 4 3. TAKMA ŞEKLİ... 5 3.1 EARGELS DEĞİŞİMİ 4. BATARYA DEĞİŞİMİ... 6 4.1 BATARYA DURUMU 5. BALĞANMA...

Detaylı

TR Kablosuz Akıllı Termostat Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TR Kablosuz Akıllı Termostat Hızlı Başlangıç Kılavuzu TR Kablosuz Akıllı Termostat Hızlı Başlangıç Kılavuzu 3 adımda kurulum 1 1 2 3 a. Termostatı kurun b. Kombi röle kutusunu kurun İnternet ağ geçidini kurun Hesabınızı oluşturun 2 Hazırlık Kurulumdan Önce

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 7 Windows Server 2008 R2 Windows Server

Detaylı

N150 WiFi Yönlendirici (N150R)

N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Easy, Reliable & Secure Kurulum Kılavuzu N150 WiFi Yönlendirici (N150R) Ticari markalar Marka ve ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bilgiler, herhangi

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN YAZILIM İNDİRME

ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN YAZILIM İNDİRME ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN YAZILIM İNDİRME Bu rehber Yazılımları nasıl indireceğinizi adım adım göstermektedir. YAZILIM İNDİRME Autodesk Aboneliği yazılımlarınızı güncel tutmanın en iyi yoludur. Aboneliğiniz

Detaylı

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 9 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Öğrencilerimizin taşınabilir cihazlarından

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcı yükleme. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcı yükleme. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 5 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8 Windows 7 SP1 Windows 7 Windows Server

Detaylı

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme Wi-Fi Direct Rehberi Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum Sorun Giderme İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum SSID'yi

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Not: Yazılım ve Belgeler CD'si işletim sistemini desteklemiyorsa, Yazıcı Ekle Sihirbazı'nı kullanmanız gerekir. Yazıcı yazılımının

Detaylı

2 x M25, 1 x M20, 1 x M16 M25 bağlantı kiti ile ısıtma kablosunun üniteye doğrudan girişi

2 x M25, 1 x M20, 1 x M16 M25 bağlantı kiti ile ısıtma kablosunun üniteye doğrudan girişi DIGITRACE RAYSTAT-ECo-10 Ortam algılama Enerji tasarrufu sağlayan donma önleme kontrol birimi Genel Kullanım alanı Normal alan, dış mekan Ortam çalışma sıcaklığı aralığı -20 C ila +40 C Besleme voltajı

Detaylı

Kurum Personeli için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Kurum Personeli için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 7 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Üniversitemiz personellerinin taşınabilir

Detaylı

Yüksek sıcaklıkta güç sınırlamalı ısıtma kablosu

Yüksek sıcaklıkta güç sınırlamalı ısıtma kablosu Yüksek sıcaklıkta güç sınırlamalı ısıtma kablosu Isıtma kablosu yapısı VPL, endüstriyel uygulamalarda boru ve ekipman yüzey ısıtma işlemleri için tasarlanmış, güç sınırlamalı ısıtma kabloları ailesidir.

Detaylı

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic Kullanım Kılavuzu jabra.com/classic İÇİNDEKİLER 1. HOŞ GELDİNİZ... 3 2. KULAKLIĞA GENEL BAKIŞ... 4 3. TAKMA ŞEKLİ... 5 3.1 SILIKON KULAKLIKLARI DEĞIŞTIRIN 3.2 KULAK KANCASINI TAKMA 4. PILI ŞARJ ETME...

Detaylı

JABRA mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/mini

JABRA mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/mini JABRA mini Kullanım Kılavuzu jabra.com/mini 2013 GN Netcom A/S. All rights reserved. Jabra is a registered trademark of GN Netcom A/S. All other trademarks included herein are the property of their respective

Detaylı

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu 06-2016 / v1.0 I. Ü rün Bilgileri I-1. Paket İçeriği - RE11S x 2 - Çok Dilli Hızlı Kurulum Kılavuzu (HKR) ve Kullanım Kılavuzu

Detaylı

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Macintosh Kurulum Kılavuzu

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Macintosh Kurulum Kılavuzu EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Macintosh Kurulum Kılavuzu 09-2012 / v2.0 0 Başlarken Bu Access Point i kullanmaya başlamadan önce lütfen paket içeriğini kontrol ediniz. Eğer eksik parça var ise satın aldığınız

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

A B C D E F. F: LAN bağlantı noktası 4 için LED göstergesi G: Şebeke güç temini için. Bağlantı

A B C D E F. F: LAN bağlantı noktası 4 için LED göstergesi G: Şebeke güç temini için. Bağlantı Ürün bilgileri A B C D E F G H I J K L M A: Güç LED göstergesi B: WAN bağlantı noktası için LED göstergesi C: LAN bağlantı noktası için LED göstergesi D: LAN bağlantı noktası için LED göstergesi E: LAN

Detaylı

Dolphin 70e Black. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows Embedded Handheld 6.5 ile birlikte. 70E-WEH-TR-QS Rev A 9/13

Dolphin 70e Black. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Windows Embedded Handheld 6.5 ile birlikte. 70E-WEH-TR-QS Rev A 9/13 Dolphin 70e Black Windows Embedded Handheld 6.5 ile birlikte Hızlı Başlangıç Kılavuzu 70E-WEH-TR-QS Rev A 9/13 Kutu İçeriği Kutunuzda aşağıdaki parçaların bulunduğundan emin olun: Dolphin 70e Black cep

Detaylı

Safety and Certifications

Safety and Certifications 600QSG.qxd 05.04.2004 0: Uhr Seite (,) xxxx Başlamadan önce: Aşağıdaki parçaların da DSL kitinizle birlikte aşağıdaki verildiğinden emin olun: SpeedStream SpeedStream Safety and Certifications Safety and

Detaylı

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 580. Kablosuz ADSL Modem

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 580. Kablosuz ADSL Modem BİLGİ NOTU SpeedTouch 580 Kablosuz ADSL Modem SpeedTouch 580 Kablolu USB Kurulumu (MS Windows 98) 1. 2. SpeedTouch Kurulum CD sini taktıktan sonra lütfen bekleyiniz. SpeedTouch Kurulum Sihirbazı ekranı

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu AE6000. Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant

Kullanıcı Kılavuzu AE6000. Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant Kullanıcı Kılavuzu AE6000 Kablosuz Mini USB Adaptör AC580 Dual Bant a İçindekiler Ürüne Genel Bakış Özellikler 1 Kurulum Kurulum 2 Kablosuz Ağ Yapılandırması Wi-Fi Protected Setup 3 Kablosuz ağ yapılandırma

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma sıcaklığı için kullanım kılavuzuna başvurun.

Detaylı

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme. Appendix

Wi-Fi Direct Rehberi. Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum. Sorun Giderme. Appendix Wi-Fi Direct Rehberi Wi-Fi Direct ile Kolay Kurulum Sorun Giderme Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. Wi-Fi Direct ile Kolay

Detaylı

ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN

ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN ABONELİK AVANTAJLARINI KEŞFEDİN ABONELİK MERKEZİNE KAYDOLMA Bu rehber Abonelik Merkezi ne kaydolurken izlemeniz gerekenleri adım adım göstermektedir. ABONELİK MERKEZİ www.autodesk.com/subscriptionlogin

Detaylı

B23/B24 MONTAJ KILAVUZU. Ayarlar CE Uygunluk Belgesi Montaj rehberi

B23/B24 MONTAJ KILAVUZU. Ayarlar CE Uygunluk Belgesi Montaj rehberi B23/B24 MONTAJ KILAVUZU Ayarlar CE Uygunluk Belgesi Montaj rehberi B23/B24 MONTAJ KILAVUZU TR İçindekiler Giriş... 3 Ürün genel özellikleri... 3 Montaj... 7 Montaj gereksinimleri... 8 Hata giderme... 8

Detaylı

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU

GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU GELİŞMİŞ AĞ İZLEME KUBBE KAMERASI KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

Dolphin 70e Black. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android 4.0 işletim sistemi. 70E-AND-2-TR-QS Rev A 4/14

Dolphin 70e Black. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Android 4.0 işletim sistemi. 70E-AND-2-TR-QS Rev A 4/14 Dolphin 70e Black Android 4.0 işletim sistemi Hızlı Başlangıç Kılavuzu 70E-AND-2-TR-QS Rev A 4/14 Bu Kılavuzla İlgili Önemli Bilgiler Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu pil kapak kilidi olan Dolphin 70e Black

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI KABLOSUZ EDUROAM AYARLARI MS WINDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ AYARLARI 1 (VARSA) MEVCUT EDUROAM PROFİLİNİN SİLİNMESİ Eğer daha önce EDUROAM ağına bağlanmayı

Detaylı

İnternet Yapılandırma Gereksinimleri. PC lerin Yapılandırılması. Windows XP altında ayar yapılması

İnternet Yapılandırma Gereksinimleri. PC lerin Yapılandırılması. Windows XP altında ayar yapılması İnternet Yapılandırma Gereksinimleri Giriş Noktanızı AP Yöneticisine bağlamak için, bilgisayarınızın TCP/IP ayarında aşağıdaki yapılandırma parametrelerini yapılandırmanız gerekmektedir: Statik IP Adresi:

Detaylı

CLR-232-WS RS232 - Seri Wi-Fi Ethernet Çevirici

CLR-232-WS RS232 - Seri Wi-Fi Ethernet Çevirici CLR-232-WS RS232 - Seri Wi-Fi Ethernet Çevirici BÖLÜM I Genel Bu kılavuzda, CLR-232-WS seri wi-fi ethernet sunucu kullanılarak, uzaktaki bir otomasyon sistemine, RS232 ile nasıl bağlantı kurulacağı anlatılmaktadır.

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Network Kameradan duman çıkıyor ya da anormal bir koku geliyorsa derhal kamerayı kapatın. Network Kamerayı sudan uzak tutun. Network Kamera ıslanırsa hemen kapatın. Böyle bir durumda

Detaylı

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır.

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır. 78 Türkçe Hızlı Yükleme Kılavuzu Bu yükleme kılavuzu GW-7100U ve yazılımının yüklenmesinde size yol gösterecektir. Kablosuz ağ bağlantınızı kurmak için, aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayın. 1. Yükleme

Detaylı

Gigabit Ethernet PoE Yüksek Gerilim ve Akım Koruyucu Teknik Şartnamesi

Gigabit Ethernet PoE Yüksek Gerilim ve Akım Koruyucu Teknik Şartnamesi Şartname CLR-SA-RJ45GP PoE Surge Arrestor Şartnamesi Gigabit Ethernet PoE Yüksek Gerilim ve Akım Koruyucu Teknik Şartnamesi Cihaz üzerinde, bir adet data giriş portu, bir adet data çıkış portu ve bir adet

Detaylı

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI KABLOSUZ EDUROAM AYARLARI MS WINDOWS 8 İŞLETİM SİSTEMİ AYARLARI (VARSA) MEVCUT EDUROAM PROFİLİNİN SİLİNMESİ Eğer daha önce EDUROAM ağına bağlanmayı

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2 Windows 7 SP1 Windows

Detaylı

DCP-102 : CAT7 FTP Gold Plated RJ45 Plug 8P8C 23AWG 10Gbps Teknik Şartnamesi

DCP-102 : CAT7 FTP Gold Plated RJ45 Plug 8P8C 23AWG 10Gbps Teknik Şartnamesi Şartname DCP-102 Cat7 Plug Şartnamesi DCP-102 : CAT7 FTP Gold Plated RJ45 Plug 8P8C 23AWG 10Gbps Teknik Şartnamesi Konnektörün bağlantı arayüz tipi RJ45 olmalıdır. Konnektör, TIA-568-A and TIA/A-568-B

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

Safety and Certifications

Safety and Certifications 007-07-003.qxd 5.03.004 9:37 Uhr Seite (,) xxxx Başlamadan önce: Aşağıdaki parçaların da DSL kitinizle birlikte verildiğinden emin olun: SpeedStream SpeedStream Safety and Certifications Safety and Certifications

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Linksys PLEK500. Elektrik Hattı Ağ Adaptörü

Kullanıcı Kılavuzu. Linksys PLEK500. Elektrik Hattı Ağ Adaptörü Kullanıcı Kılavuzu Linksys PLEK500 Elektrik Hattı Ağ Adaptörü İçindekiler Genel Bakış 2 Özellikler 2 Elektrik Hattı ağı nasıl çalışır 3 Örnek kurulum 3 Elektrik Hattı Ağını Kurma 4 Kuruluma genel bakış

Detaylı

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI!

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Fisheye IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

Kablosuz Akıllı Termostat. Kurulum Kılavuzu

Kablosuz Akıllı Termostat. Kurulum Kılavuzu Kablosuz Akıllı Termostat Kurulum Kılavuzu 3 adımda kurulum: 1 1 2 3 a. Termostatı kurun b. Kombi bağlantı cihazını kurun İnternet ağ geçidini kurun Hesabınızı oluşturun 2 Hazırlık Kurulumdan önce Termostatın

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

Ürün Özeti WIBNB Modülü

Ürün Özeti WIBNB Modülü Ürün Özeti WIBNB Modülü Haziran 2018, v1.2 www.inovatink.com Copyright Inovatink WWW.INOVATINK.COM INOVATINK RESERVES THE RIGHT TO CHANGE PRODUCTS, INFORMATION AND SPECIFICATIONS WITHOUT NOTICE. Products

Detaylı

Paket İçeriği. AC1200 WiFi Router Model R6100 Kurulum Kılavuzu

Paket İçeriği. AC1200 WiFi Router Model R6100 Kurulum Kılavuzu Ticari markalar NETGEAR, NETGEAR logosu ve Connect with Innovation NETGEAR, Inc.in ve/veya bağlı şirketlerinin ABD'de ve/veya diğer ülkelerde ticari markaları ve/ veya kayıtlı ticari markalarıdır. Bilgiler,

Detaylı

Modem ve Yerel Ağlar. Belge Parça Numarası: 383057-142. Ekim 2005

Modem ve Yerel Ağlar. Belge Parça Numarası: 383057-142. Ekim 2005 ve Yerel Ağlar Belge Parça Numarası: 383057-142 Ekim 2005 İçindekiler 1 Modem Modem kablosu kullanma.......................... 2 Ülkeye/bölgeye özgü modem kablosu adaptörü kullanma................................

Detaylı

Prodigy - Encore HD Manuel Toz Püskürtme Sistemi Yükseltme Kiti

Prodigy - Encore HD Manuel Toz Püskürtme Sistemi Yükseltme Kiti Talimat Sayfası P/N 798_0 - Turkish - Prodigy - Encore HD Manuel Toz Püskürtme Sistemi Yükseltme Kiti UYARI: Yalnızca nitelikli personelin aşağıdaki görevleri yerine getirmesine izin veriniz. Bu belgedeki

Detaylı

WiFi Relay Sayfa 1 / 11. WiFi Relay. Teknik Döküman

WiFi Relay Sayfa 1 / 11. WiFi Relay. Teknik Döküman WiFi Relay Sayfa 1 / 11 WiFi Relay Teknik Döküman WiFi Relay Sayfa 2 / 11 1. ÖZELLĐKLER 100.0mm x 80.0mm devre boyutları 12/24 VDC giriş gerilimi Giriş ve çalışma gerilimini gösteren LED ler 4 adet, 12/24V,

Detaylı

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 585 Kablosuz ADSL Router

BİLGİ NOTU. SpeedTouch 585 Kablosuz ADSL Router BİLGİ NOTU SpeedTouch 585 Kablosuz ADSL Router SpeedTouch 585 Kablolu Ethernet Kurulumu (MS Windows 98) 1. 2. SpeedTouch Kurulum CD sini taktıktan sonra lütfen bekleyiniz. SpeedTouch Kurulum Sihirbazı

Detaylı

Bu kılavuzda DS Manager ile, NP311 Serial to Ethernet dönüştürücünün kurulum ve konfigürasyonuna ilişkin pratik bilgiler bulunmaktadır.

Bu kılavuzda DS Manager ile, NP311 Serial to Ethernet dönüştürücünün kurulum ve konfigürasyonuna ilişkin pratik bilgiler bulunmaktadır. K&K NP311 Seri-Ethernet Çevirici Kurulum Örneği RS232/RS485 Serial to Ethernet Converter Yazılımı 1. GENEL NP311 Device server bir seri-ethernet çeviricidir. Seri interface leri üzerinden veri alış verişi

Detaylı

CRD-TC7X-CVCD1-01 ARAÇ İÇİ ŞARJ ÜNİTESİ KURULUM KILAVUZU

CRD-TC7X-CVCD1-01 ARAÇ İÇİ ŞARJ ÜNİTESİ KURULUM KILAVUZU CRD-TC7X-CVCD1-01 ARAÇ İÇİ ŞARJ ÜNİTESİ KURULUM KILAVUZU 2 CRD-TC7X-CVCD1-01 Araç İçi Şarj Ünitesi Zebra; güvenilirliği, işlevselliği ya da tasarımı geliştirmek için tüm ürünlerinde her türlü değişikliği

Detaylı

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi KURULUM ÖNCESİ TALİMATLARI: Bu belgede, WorldShip i yükseltmek için WorldShip DVD sinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. WorldShip i web den de yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki web sayfasına gidin ve uygun

Detaylı

AÇIKHAVA IR AĞ KAMERASI Serisi

AÇIKHAVA IR AĞ KAMERASI Serisi AÇIKHAVA IR AĞ KAMERASI Serisi KURULUM KILAVUZU Lütfen çalıştırmadan önce talimatları dikkatle okuyunuz ve ileride başvuru kaynağı olarak bu talimatları saklayınız. 1. GENEL BAKIŞ 1.1 Ambalajın İçindekiler

Detaylı

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU RFD8500 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU 2 RFD8500 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Zebra; güvenilirliği, işlevselliği ya da tasarımı geliştirmek için tüm ürünlerinde her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Zebra,

Detaylı

Dell Precision Ana Makine İş İstasyonlarında PCoIP Uzaktan Erişim Ana Makine Kartlarına bağlanma. Hızlı Başvuru Kılavuzu

Dell Precision Ana Makine İş İstasyonlarında PCoIP Uzaktan Erişim Ana Makine Kartlarına bağlanma. Hızlı Başvuru Kılavuzu Dell Precision Ana Makine İş İstasyonlarında PCoIP Uzaktan Erişim Ana Makine Kartlarına bağlanma Hızlı Başvuru Kılavuzu Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza

Detaylı

Lumination LED Armatürler

Lumination LED Armatürler GE Lighting Solutions Montaj Kılavuzu Lumination LED Armatürler Askılı LED Bağlantı Elemanı (EP14 Serisi) Özellikler Uzun ömürlü (50.000 saat nominal ömür) 5 yıl garanti IP30 Kuru yere uygun BAŞLAMADAN

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: E L K I TA B I N I - 7 0 7 5 0 2 1 P A K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 4 U Y G U L A M A Y E L P A Z E S I 4 D O N A N I M K U R U L U M U 5 Y Ö N L E N D I R I C I YA

Detaylı

Sipariş Numaraları. CAN to F/O Converter SC Duplex MM 2km. CAN to F/O Converter SC Simplex SM 20km 1550nm. Quality Link Connections

Sipariş Numaraları. CAN to F/O Converter SC Duplex MM 2km. CAN to F/O Converter SC Simplex SM 20km 1550nm. Quality Link Connections Çözümler CLR-CAN-F11 ile Mavili Yangın Alarm Santralleri RING Bağlantısı Aşağıdaki resimde; CLR-CAN-F11 "CAN Bus to Fiber Optic Converter" kullanarak, mevcut yapıya ilave edilecek olan, ML-1280 Yangın

Detaylı

Eklenti ünitelerinin montajı. Genel. BCI eklenti üniteleri

Eklenti ünitelerinin montajı. Genel. BCI eklenti üniteleri Genel 493 2 190 281 2 204 973 Genel BWE sistemi (ÜStyapı Elektrik Sistemi) BI (Üstyapı İletişim Arabirimi) kontrol ünitesinin ilk olarak sunduklarından daha fazla giriş ve çıkışa ihtiyaç duyulması durumunda

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

Hızlı Kurulum Kılavuzu

Hızlı Kurulum Kılavuzu Hızlı Kurulum Kılavuzu SG-1400 ADSL2+ Router Rev:1.0.0 710903642 1. Modem i bağlama Aygıtı kurmadan önce, lütfen mevcut İnternet Servis Sağlayıcınız aracılığıyla geniş bantlı hizmetinizin sağlandığından

Detaylı

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın SBA3210/00. Kullanım kılavuzu

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın  SBA3210/00. Kullanım kılavuzu Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın www.philips.com/welcome SBA3210/00 Kullanım kılavuzu 1 Önemli Güvenlik Önemli Güvenlik Talimatları Tüm uyarıları dikkate alın. Tüm talimatları izleyin. Bu cihazı

Detaylı

F: Bağlan düğmesi G: Pil yuvası H: Şarj bağlantısı I: Hareket algılayıcısı/göstergesi

F: Bağlan düğmesi G: Pil yuvası H: Şarj bağlantısı I: Hareket algılayıcısı/göstergesi TRUST MI5400X BLUETOOTH OPTICAL MOUSE Ürün bilgileri Fare Şarj Aygıtı F A B D G I E C H J A: Sağ fare düğmesi B: Akıllı rulet/pil göstergesi boş ve şarjda C: Sol fare düğmesi D: Tarayıcı geri düğmesi E:

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

Mini IR Dome IP Kamera

Mini IR Dome IP Kamera Mini IR Dome IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER D4211, D4320, D4520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

-> 8 04.10.2012 17:58

-> 8 04.10.2012 17:58 Bülent Ecevit Üniversitesi BİDB iphone telefonumdan eduroam kablosuz ağına nasıl bağlanabilirim? Eduroam kablosuz ağına bağlanmanızı sağlayan güvenlik ayarlarını yapmak için "iphone Configuration Utility"

Detaylı

Kablosuz (Yalnızca Belirli Modellerde)

Kablosuz (Yalnızca Belirli Modellerde) Kablosuz (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bluetooth,

Detaylı

USB 2.0 ETHERNET YAZDIRMA SUNUCUSU

USB 2.0 ETHERNET YAZDIRMA SUNUCUSU USB 2.0 ETHERNET YAZDIRMA SUNUCUSU Hızlı Kurulum Kılavuzu DN-13003-2 Başlamadan önce aşağıdaki öğeleri hazırlamalısınız: Windows 2000/XP/2003/Vista/7/8/10 işletim sistemine sahip ve yazdırma sunucusu kurulum

Detaylı

Setup Yardımcı Programı

Setup Yardımcı Programı Setup Yardımcı Programı Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

MODELLER D8210, D8220, D8520

MODELLER D8210, D8220, D8520 IR Dome IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER D8210, D8220, D8520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W

10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W 10x Zoom Multiple Streams PoE PZ8111/21/11W/21W This guide describes the basic functions of PZ8111/21/11W/21W. All detailed information is described in the user s manual. Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından

Detaylı

Hızlı Başlangıç. NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN.

Hızlı Başlangıç. NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender. Model PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN. Hızlı Başlangıç NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender Model PR2000 NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Başlarken NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender PR2000

Detaylı

MONTAJ TALİMATLARI DİNAMİK TRİM KONTROL SİSTEMİ S SERİSİ

MONTAJ TALİMATLARI DİNAMİK TRİM KONTROL SİSTEMİ S SERİSİ MONTAJ TALİMATLARI DİNAMİK TRİM KONTROL SİSTEMİ S SERİSİ TAKIMLAR Elektrikli matkap Matkap uçları Delik testeresi Vidalı uçlar Ø 2,5 mm (3/32") Ø 3 mm (1/8") Ø 3,5 mm (9/64") Ø 4 mm (5/32") Ø 5 mm (3/16")

Detaylı

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Inspiron 24 5000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Network Kamerayı televizyon ya da fırın gibi ısı kaynaklarının

Detaylı