1. IRISCard tarayıcının kullanılması

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. IRISCard tarayıcının kullanılması"

Transkript

1 Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu IRISCard Anywhere 5 ve IRISCard Corporate 5 tarayıcıları kurmanıza ve başlamanıza yardımcı olmak içindir. Bu tarayıcı ile verilen yazılım: - Cardiris Pro 5 ve Cardiris Corporate 5 for CRM (Windows için) - Cardiris Pro 4 (Mac OS için) Cardiris 'in tüm özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi için bu yazılım ile birlikte verilen yardım dosyasına veya adresindeki en son Kullanım Kılavuzlarına başvurun. Bu kılavuzdaki tanımlarda Windows 7 ve Mac OS Lion işletim sistemleri baz alınmıştır. Tüm bilgiler önceden haber verilmeden değiştirilebilir. İçindekiler 1. IRISCard tarayıcının kullanılması 2. Cardiris 'in bir Windows PC'de kullanılması a. Cardiris 'in Kurulumu b. Cardiris 'in Başlatılması c. Cardiris 'in Kaydedilmesi d. Cardiris 'in Kullanımı 3. Cardiris 'in bir MAC OS bilgisayarda kullanılması a. Cardiris 'in Kurulumu b. Cardiris 'in Başlatılması c. Cardiris 'in Kaydedilmesi d. Cardiris 'in Kullanımı 4. IRISCard Tarayıcı Referans Bilgisi 5. SSS ve Teknik Destek 1. IRISCard tarayıcının kullanılması Başlamadan önce: tarayıcınızı 4 saat şarj edin. 1. Bilgisayarınızı açın. 2. USB kablo kullanarak tarayıcıyı bilgisayara bağlayın. 3. Şarj olurken turuncu ışık yanacaktır. 4. Tarayıcı tam olarak şarj olduğunda turuncu ışık sönecektir. Daha sonra tarayıcınızı bilgisayardan ayırın. Ön not: IRISCard herhangi bir bilgisayara bağlı olmadan kendi başına çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Taradığınız belgeler tarayıcının dahili hafızasında (veya opsiyonel SD karta / USB flash sürücüye) saklanır. Buradan aşağıda 2.4 ve 3.4 başlıklarında açıklandığı gibi Cardiris yazılımına yüklenebilir. Yani Cardiris, belgeleri taramak için bir uygulamanın içinden kullanılabilecek bir Twain tabanlı tarayıcı olmadığını unutmayın. Onun yerine cihazı bağımsız olarak tarama yapabilen bir USB depolama aygıtı gibi düşünün.

2 Kartların taranması: Adım 1: Güç düğmesine basın Yeşil ışık birkaç saniye yanıp söndükten sonra yanık kalacaktır. Tarayıcı şimdi hazırdır. Yeşil ışık yanıp sönerken fotoğrafları taramayın! Adım 2: Kartvizitlerinizi tarayın Kartvizitlerinizi yazılı yüzü yukarı bakacak şekilde yerleştirin. Kartvizitleri tarayıcı ile hizalamak için kağıt kılavuzlarını kullanın. Tarama yapılırken yeşil ışık yanıp söner. Yeni bir kart yerleştirmeden önce yeşil ışığın yanıp sönmesinin durmasını bekleyin. Karvizitleriniz şimdi Cardiris 'e yüklenmeye hazırdır. 2. Cardiris 'in bir Windows PC'de kullanılması 2.1 Cardiris 'in Kurulması Başlamadan önce yazılımı yüklemek için gerekli yönetici yetkilerine sahip olduğunuzdan emin olun. Cardiris CD'sini bilgisayarınızın CD-ROM sürücünüze yerleştirin. AutoRun (Otomatik çalıştırma) penceresi açıldığında Kurulum Sihirbazını başlatmak için Cardiris 'i tıklayın. İleri'ye tıklayın ve ekrandaki talimatları takip edin. AutoRun (Otomatik çalıştır) penceresi açılmazsa: Bilgisayar > CD-ROM Sürücü'ye gidin. CD-ROM Sürücüye iki kere tıklayın ve daha sonra Cardiris klasörüne tıklayın. Klasörün içinden Setup.exe'yi iki kere tıklayarak Kurulum Sihirbazını başlatın. 2.2 Cardiris 'in Başlatılması Kurulum sırasında, bir Cardiris program kısayolu Masaüstünüzde oluşturulacaktır. Cardiris 'i ilk kez başlatmak için kısayolu sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı tıklayın.

3 2.3 Cardiris 'in Kaydedilmesi Cardiris 'i kaydettirmeniz önerilir. Kaydetme işlemi Teknik Destek almak için gereklidir. Kaydetme işlemi aynı zamanda ürün güncellemeleri ve gelecekte çıkacak ürünlerde indirimler gibi diğer faydalar da sağlar. Kaydolma menüsünde, Kaydolma Sihirbazı'na tıklayın. Daha sonra ekrandaki talimatları takip edin. Kaydolmak için internet bağlantısı gereklidir. 2.4 Cardiris 'in Kullanılması Bu bölümde Cardiris 'de temel işleme adımlarını göreceğiz. Yeni bir veritabanı oluşturmak, kartvizitlerinizi yüklemek ve tanımak ve bunları sık kullanılan uygulamalarınıza (örneğin Google Contacts, *Salesforce CRM, *Microsoft Dynamics CRM) aktarmak için bu adımları izleyin. *Sadece Corporate sürümü ADIMLAR 1 Yeni bir veritabanı oluşturun 2 Kartvizitlerinizin görüntülerini yükleyin 3 Kartvizitleri tanıyın ve bunları kişi irtibatlarına dönüştürün 4 Kişilerinizi dışa aktarın 5 Kişilerinizi Buluta aktarın Adım 1: Yeni bir veritabanı oluşturun Dosya menüsünde, yeni ve boş bir veritabanı oluşturmak için Yeni'ye tıklayın. Daha sonra yeni veritabanını kaydetmek için Dosya menüsündeki Farklı kaydet'i tıklayın. Şimdi veritabanında yapacağınız herhangi bir değişiklik otomatik olarak kaydedilecektir. Adım 2: IRISCard görüntülerinizi yükleyin 1. IRISCard tarayıcınızı bilgisayarınıza bağlayın ve tarayıcıyı açın. 2. Cardiris kart görüntülerinin tarayıcı hafızasına taranıp taranmadığını algılar. Bunları seçmek için Evet'i tıklayın. Cardiris doğru klasörü açar. İpucu: diğer görüntüleri sonra yüklemek için Tara'nın yanındaki aşağı ok tuşuna tıklayın ve Yükle'yi seçin. Görüntüleri yüklemek için şimdi Yükle'ye tıklayın. Adım 3: Kartvizitlerinizi tanıyın ve bunları kişilere dönüştürün 1. Seçilir listeden kartvizitlerinizin ülkesini seçin.

4 2. Tanınmasını istediğiniz kartları seçin. 3. Daha sonra Tanı'ya tıklayın 4. Karttaki bilgi ilgili veri alanlarına atanır. Sonuçları kontrol etmek için bir karta iki kere tıklayın. İpuçları: Sonuçlar, yazarak, bir alandan diğerine kopyala ve yapıştır ve sürükle ve bırak işlemleri ile taşımayla düzenlenebilir. Aynı zamanda kişi irtibatlarına kategoriler atayabilir ve özel alanlar oluşturabilirsiniz. Adım 4: Kişilerinizi dışa aktarın Your Cardiris kişi irtibatları çok sayıda uygulamaya aktarılabilir: Microsoft Outlook, Windows Contacts, Microsoft Excel vb. 1. Dışa aktarmak istediğiniz kartları seçin. 2. Daha sonra Dışa aktar'a tıklayın. 3. İstediğiniz Dışa aktarma uygulamasını seçin ve daha sonra Dışa aktar düğmesine tıklayın. Ek seçenekler için Yapılandır düğmesini kullanın. Örnek: Windows Kişiler Kişi irtibatlarınız şimdi Windows kişiler olarak saklanacaktır. Dışa aktarma seçenekleri hakkında detaylı bilgi için bu yazılım ile birlikte verilen yardım dosyasına başvurun.

5 Adım 5: Kişilerinizi Buluta aktarın (Cardiris Corporate) Cardiris Corporate ile aynı zamanda kişi irtibatlarını Salesforce CRM ve Microsoft CRM gibi Bulut CRM uygulamalarına çevrimiçi aktarabilirsiniz. Örnek: Salesforce CRM 1 Dışa aktar listesinden Salesforce CRM'i seçin. 3 Kullanıcı adınızı ve parolanızı girin. 2 Daha sonra Yapılandır'ı tıklayın. Bir Enterprise, Unlimited veya Developer Salesforce hesabı gerekli olduğuna dikkat edin. 4 Salesforce'dan aldığınız Güvenlik simgesini girin ve Tamam'a tıklayın. Yapılandır düğmesi sadece bilgisayarınızda gerekli yönetici yetkilerine sahip olduğunuzda kullanılabilir olduğuna dikkat edin. 3. Cardiris 'in bir MAC OS bilgisayarda kullanılması 3.1 Cardiris 'in Kurulması Başlamadan önce yazılımı yüklemek için gerekli yönetici yetkilerine sahip olduğunuzdan emin olun. Cardiris CD'sini bilgisayarınızın CD-ROM sürücünüze yerleştirin. Masaüstündeki CD-ROM simgesine tıklayın ve daha sonra Cardiris kurulum paketini çalıştırın. İleri'ye tıklayın ve ekrandaki talimatları takip edin. 3.2 Cardiris 'in Başlatılması Kurulum sırasında Cardiris program kısayolu Dock'da oluşturulur. Cardiris 'i başlatmak için kısayolu tıklayın. 3.3 Cardiris 'in Kaydedilmesi Cardiris 'i kaydettirmeniz önerilir. Kaydetme işlemi Teknik Destek almak için gereklidir. Kaydetme işlemi aynı zamanda ürün güncellemeleri ve gelecekte çıkacak ürünlerde indirimler gibi diğer faydalar da sağlar. Yardım menüsündeki Cardiris 'i Kaydet'i tıklayın. Kayıt web sayfasına yönlendirileceksiniz. Daha sonra ekrandaki talimatları takip edin. 3.4 Cardiris 'in Kullanılması Bu bölümde Cardiris 'de temel işleme adımlarını göreceğiz. Kartvizitlerinizi yüklemek ve tanımak ve bunları Adres Defterinize kaydetmek ve sık kullanılan uygulamalarınıza (örneğin Mail, iwork uygulamaları) aktarmak için bu adımları izleyin.

6 ADIMLAR 1 Kartvizitlerinizin ülkesini seçin 2 Kartvizitleri Yükleyin + Tanıyın ve bunları kişi irtibatlarına dönüştürün 3 Kişilerinizi Adres Defterine kaydedin 4 Kişilerinizi dışa aktarın Adım 1: Kartvizitlerinizin ülkesini seçin 1. Dünya simgesine tıklayın. 2. Daha sonra listeden istenen ülkeyi seçin Adım 2: Kartvizitleri Yükleyin + Tanıyın ve bunları kişilere dönüştürün 1. IRISCard tarayıcınızı bilgisayarınıza bağlayın ve tarayıcıyı açın. 2. Cardiris tarayıcı hafıza klasörünü açar. Yüklenecek kartviziti seçin ve daha sonra Aç'ı tıklayın. 3. Kartvizitler otomatik olarak tanınır. Karttaki bilgi ilgili veri alanlarına atanır. Şimdi sonuçları kontrol edin. İpucu: Sonuçlar, yazarak, bir alandan diğerine kopyala ve yapıştır ve sürükle ve bırak işlemleri ile taşımayla düzenlenebilir. İpucu: Diğer görüntüleri sonra yüklemek için Yükle ve Oluştur'u tıklayın ve açmak için göz atın. Adım 3 Kişilerinizi Adres Defterine kaydedin Kaydetmek istediğiniz kişileri seçin ve daha sonra Seçimi Kaydet'i tıklayın. Veya tüm kartları Adres Defterine kaydetmek için Tümünü Kaydet'i tıklayın.

7 Adım 4 Kişilerinizi dışa aktarın Biçimi ve (opsiyonel) çıktı uygulamasını seçmek için biçim simgesine tıklayın. Biçim listesinde istenen biçimi seçin. Daha sonra kişilerinizi doğrudan uygulamalarınıza göndermek istiyorsanız Gönder listesindeki Uygulamayı ekle'yi tıklayın. Daha sonra istenen uygulamaya göz atın. Ayarları kaydetmek için Tamam'a tıklayın. Daha sonra kişilerinizi dışa aktarmak içindışa aktar'a tıklayın. 4. IRISCard Tarayıcı Referans Bilgisi Ön görünüm Durum göstergesi Güç göstergesi Güç düğmesi Sayfa kılavuzu Besleme yuvası Arka görünüm Çıktı yuvası SD/xD/MMC/MS kart yuvası USB soket Mini USB soket (kablo bağlantısı)

8 Tarayıcı hafızası Tarayıcının yerleşik 512 MB hafızası vardır. Aynı zamanda bir SD kart veya standart USB flash sürücü depolama kapasitesini artırmak için kullanılabilir. Görüntüleri saklarken, tarayıcı aşağıdaki öncelik sırasına göre üç olası hafıza tipini kullanır: USB flash sürücü> Hafıza Kartı > Yerleşik hafıza Işıklı göstergeler Güç ve Durum göstergelerinin ışık durumlarını görmek için aşağıdaki tabloya bakın. : Yavaşça yanıp sönen yeşil ışık : Sürekli yanan yeşil ışık : Hızlıca yanıp sönen yeşil ışık : Yavaşça yanıp sönen sarı ışık : Sürekli yanan sarı ışık : Kapalı : Hızlıca yanıp sönen sarı ışık Güç Durum Tanım Mevcut orijinal belge taranıyor. Tarayıcı bir bilgisayara bağlandığında: pil tam olarak dolu ve tarayıcı kullanıma hazır. veya Tarayıcı bir bilgisayara bağlı olmadığında: tarayıcı açık ve kullanıma hazır. Tarayıcı kapalı. Pil tam dolu (tarayıcı kapalı ve bir bilgisayara bağlıyken). Sistem ve hafıza aygıtları başlatılıyor. Görüntü dosyasını kaydetmekle meşgul. Veriyi tarayıcı hafızasına veya depolama aygıtına yazıyor veya bunlardan okuyor. Kağıt sıkışması. Güç düğmesine basın. Kalibrasyon hatası. Lütfen tam Kullanıcı Kılavuzuna bakın. Hafıza kartı dolu (boş alan 1MB'ın altında), kart hatası, kart kilitli veya dosya sistemi desteklenmiyor. Lütfen bir başka kart kullanın, karttan bazı dosyaları silin, kartın kilidini açın veya kartı FAT16 veya FAT32 dosya sistemine tekrar biçimlendirin. Pil gücü düşük. Pil gücü çok düşük. Pili hemen şarj edin. Tarayıcı kapalı iken pil şarj ediliyor. Tarayıcı açık iken pil şarj ediliyor.

9 5. SSS ve Teknik Destek Cardiris veya the IRISCard tarayıcısını kullanırken sorun yaşıyorsanız web sitemizdeki Sıkça Sorulan Sorular bölümüne bakın, veya adresindeki Teknik Destek ile iletişime geçin.

İçindekiler. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Mouse Executive 2 ile çalışmaya başlamanıza yardımcı olur.

İçindekiler. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Mouse Executive 2 ile çalışmaya başlamanıza yardımcı olur. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Mouse Executive 2 ile çalışmaya başlamanıza yardımcı olur. Bu kılavuzdaki tanımlarda Windows 7 ve Mac OS X Mountain Lion işletim sistemleri baz alınmıştır. Bu tarayıcı

Detaylı

İçindekiler. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Mouse 2 ile çalışmaya başlamanıza yardımcı olur.

İçindekiler. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Mouse 2 ile çalışmaya başlamanıza yardımcı olur. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Mouse 2 ile çalışmaya başlamanıza yardımcı olur. Bu kılavuzdaki tanımlarda Windows 7 ve Mac OS X Mountain Lion işletim sistemleri baz alınmıştır. Bu tarayıcı ve yazılımını

Detaylı

Hızlı Kullanım Kılavuzu. 1. Sistem Gereksinimleri. 2. Kurulum ve Etkinleştirme. Kurulum. Etkinleştirme

Hızlı Kullanım Kılavuzu. 1. Sistem Gereksinimleri. 2. Kurulum ve Etkinleştirme. Kurulum. Etkinleştirme Hızlı Kullanım Kılavuzu Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, Readiris TM 15'i kurmanıza ve başlamanıza yardımcı lmak içindir. Readiris TM 'in tüm özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi için bu yazılım ile birlikte

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu IRIScan Book 3 tarayıcıyı kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak içindir.

Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu IRIScan Book 3 tarayıcıyı kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak içindir. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu IRIScan Book 3 tarayıcıyı kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak içindir. Bu tarayıcı yazılım uygulamaları olan Readiris Pro 12 ve IRIScan Direct (sadece Windows) ile birlikte

Detaylı

Blu- ray Writer lariniz hakkinda Önemli Not

Blu- ray Writer lariniz hakkinda Önemli Not Blu- ray Writer lariniz hakkinda Önemli Not Cihazınızın kurulumunu tamamlamak için bu ilave talimatları kullanın. Disc Publisher cihazınızdaki Blu- ray sürücü (leri) bilgisayara bağlamak için esata kullanılır.

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

Sesli notları bir iphone dan Windows 10 PC ye aktarmanın üç kolay yolu aşağıda açıklanmıştır.

Sesli notları bir iphone dan Windows 10 PC ye aktarmanın üç kolay yolu aşağıda açıklanmıştır. Sesli Notlar, dahili mikrofonu kullanarak yüksek kaliteli ses kaydetmek için iphone a dahili kullanışlı uygulamalardan biridir. Sesli Notlar uygulaması, diğer uygulamaları kullanırken arka planda çalışabilir,

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_ Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_20100518 GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın. Doğrudan güneş ışığından

Detaylı

GIGABYTE Slate PC'yi ilk kez kullanmak

GIGABYTE Slate PC'yi ilk kez kullanmak GIGABYTE Slate PC satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size Slate PC kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN.

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. INSITE YÜKLEME BÜLTENİ Sayfa 2: INSITE yükleme Sayfa 8: INSITE kaldırma NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. HATALI YÜKLEME VEYA KULLANIM YANLIŞ VERİLERE VEYA EKİPMANIN ARIZALANMASINA

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: E L K I TA B I N I - 7 0 7 5 0 2 1 P A K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 4 U Y G U L A M A Y E L P A Z E S I 4 D O N A N I M K U R U L U M U 5 Y Ö N L E N D I R I C I YA

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın.

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 7 Windows Server 2008 R2 Windows Server

Detaylı

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi KURULUM ÖNCESİ TALİMATLARI: Bu belgede, WorldShip i yükseltmek için WorldShip DVD sinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. WorldShip i web den de yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki web sayfasına gidin ve uygun

Detaylı

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe

HDD Password Tool. Kullanıcı Elkitabı. Türkçe HDD Password Tool Kullanıcı Elkitabı Türkçe 1 İçindekiler Bölüm 1: Giriş... 3 Ticâri markalar... 4 Bölüm 2: Gereken İşletim Sistemi... 5 - HDD Password Tool for Windows... 5 - HDD Password Tool for Mac...

Detaylı

Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu IRIScan Book Executive 3 tarayıcıyı kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak içindir.

Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu IRIScan Book Executive 3 tarayıcıyı kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak içindir. Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu IRIScan Book Executive 3 tarayıcıyı kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak içindir. Bu tarayıcı yazılım uygulamaları olan Readiris Pro 14 ve IRIScan Direct (sadece Windows) ile

Detaylı

Ricoh SG 7100DN. PowerDriver V4 YÜKLEME KILAVUZU. Windows 7 ve 8

Ricoh SG 7100DN. PowerDriver V4 YÜKLEME KILAVUZU. Windows 7 ve 8 Ricoh SG 7100DN PowerDriver V4 YÜKLEME KILAVUZU Windows 7 ve 8 DİKKAT! YAZICIYLA BİRLİKTE GELEN RICOH (OEM) MÜREKKEPLERİ YÜKLEMEYİN. SAWGRASS SUBLIJET-R MÜREKKEP KARTUŞARINI TAKMASDAN YAZICIYI AÇMAYIN.

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Not: Yazılım ve Belgeler CD'si işletim sistemini desteklemiyorsa, Yazıcı Ekle Sihirbazı'nı kullanmanız gerekir. Yazıcı yazılımının

Detaylı

Eee Pad TF201 için SSS

Eee Pad TF201 için SSS Eee Pad TF201 için SSS Dosyaları yönetme... 2 MicroSD, SD kartı veya USB aygıtında depolanan verilerime nasıl erişirim?... 2 Seçili dosyaları başka bir klasöre nasıl taşırım?... 2 Seçili dosyaları bağlı

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

Touchstone Kisisel-Egitim Sürümü Level 2 DVD-ROM ve Video DVD talimatlari ve bilinen teknik konulari

Touchstone Kisisel-Egitim Sürümü Level 2 DVD-ROM ve Video DVD talimatlari ve bilinen teknik konulari Touchstone Kisisel-Egitim Sürümü Level 2 DVD-ROM ve Video DVD talimatlari ve bilinen teknik konulari DVD-ROM u kullanma Touchstone Self Study DVD-ROM Kopyasını iki şekilde çalıştırabilirsiniz: 1. Programı

Detaylı

GIGABYTE Slate PC'yi ilk kez kullanmak

GIGABYTE Slate PC'yi ilk kez kullanmak GIGABYTE Slate PC satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size Slate PC kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe Bu kılavuzda ele alınan konular: "Güvenlik bilgileri" sayfa 53. "Kurulum sorunlarını giderme" sayfa 54. "Daha fazla bilgi alma" sayfa 58. Güvenlik bilgileri Sadece bu ürünle birlikte sağlanan güç kaynağı

Detaylı

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr Capture Pro Yazılımı Başvuru Kılavuzu A-61640_tr Kodak Capture Pro Yazılımı'na Başlarken Bu kılavuz, kısa sürede başlamak için, Kodak Capture Pro Yazılımı'nın yüklenmesi ve başlatılmasına yönelik basit

Detaylı

VHOPE ve VHOPE kitaplık dosyalarını kurma

VHOPE ve VHOPE kitaplık dosyalarını kurma VHOPE ve VHOPE kitaplık dosyalarını kurma Adım 1, VHOPE'yi kurma Bu USB sürücüsündeki sunum materyalini kullanabilmeniz için öncelikle VHOPE uygulamasının bilgisayarınıza yüklenmesi gerekir. Volvo Kurumsal

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2 Windows 7 SP1 Windows

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Bu kılavuz size dizüstü bilgisayarınızın kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır.

Detaylı

Harita güncelleme direktifleri

Harita güncelleme direktifleri Harita güncelleme direktifleri ilk olarak Türkiye haritasını güncellemeniz için http:// www.mlsnavigasyon.com.tr web sitesine üye olarak kaydolmanız gerekiyor. 1) Yeni üye kaydı ve Güncelleme A) Web sitesinden

Detaylı

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8)

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Web Hizmetleri protokolü, Windows Vista (SP2 veya üstü), Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarının,

Detaylı

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 16 Kasım 2015 İçindekiler 3 İçindekiler Fiery Driver Configurator...5

Detaylı

Wi-Fi Ayarlama Rehberi

Wi-Fi Ayarlama Rehberi Wi-Fi Ayarlama Rehberi Yazıcı ile Wi-F- Bağlantıları Wi-Fi Yönlendirici üzerinden Bilgisayarla Bağlama Bilgisayarla Doğrudan Bağlanma Wi-Fi Yönlendirici üzerinden Akıllı Cihazla Bağlama Akıllı Cihazla

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size dizüstü bilgisayarınızın kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır.

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

DS409slim. Hızlı Yükleme Kılavuzu

DS409slim. Hızlı Yükleme Kılavuzu DS409slim Hızlı Yükleme Kılavuzu Güvenlik Talimatları Lütfen ürünü kullanmadan önce bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın. Doğrudan güneş ışığından

Detaylı

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Türkçe 158 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier ultra-portable

Detaylı

USB 2.0 Paylaşım Anahtarı

USB 2.0 Paylaşım Anahtarı USB 2.0 Paylaşım Anahtarı Kullanım Kılavuzu Model: DA-70135-1 ve DA-70136-1 USB 2.0 Paylaşım Anahtarıyla Başlarken USB 2.0 Paylaşım Anahtarını seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Günümüzde, USB bağlantıları,

Detaylı

JetFlash Kullanıcı Kılavuzu

JetFlash Kullanıcı Kılavuzu JetFlash Kullanıcı Kılavuzu (Versiyon 2.4) İçindekiler Giriş... 3 Paket İçeriği... 3... 3 Sistem Gereksinimleri... 3 Sürücü Kurulumu... 4 Windows 98SE için sürücü kurulumu... 4 Windows Me, 2000, XP ve

Detaylı

Disk Station DS209, DS209+II

Disk Station DS209, DS209+II Disk Station DS209, DS209+II Hızlı Yükleme Kılavuzu Doküman ID: Synology_QIG_2BayCL_20090901 GÜVENLiİK TALiİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak

Detaylı

USB 2.0 DAN HDMI A VİDEO ADAPTÖRÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-70851

USB 2.0 DAN HDMI A VİDEO ADAPTÖRÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-70851 USB 2.0 DAN HDMI A VİDEO ADAPTÖRÜ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-70851 1. Sürücüyü Yükleme İkaz: Verilen sürücüyü bağlamadan adaptörü bilgisayarınıza BAĞLAMAYIN. Verilen CD yi disk sürücünüze yerleştirin ve

Detaylı

USB IDE/SATA ADAPTÖR

USB IDE/SATA ADAPTÖR USB 2.0 - IDE/SATA ADAPTÖR Kullanıcı Kılavuzu DA-70148-4 Digitus USB 2.0 adaptör, dış kasası olmayan hızlı ve kolay bağlantıdır. İlave bir harici sabit disk/ssd olarak herhangi bir 2,5 /3,5 IDE veya SATA

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 AMAÇ Bilgisayar ve elektronik tablolama yazılımı sağlandığında elektronik tablolama yazılımı çalışma alanı düzenlemelerini yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Güncel olarak

Detaylı

ROKAY. Robot Operatör Kayıt Cihazı KULLANMA KILAVUZU V:1.0

ROKAY. Robot Operatör Kayıt Cihazı KULLANMA KILAVUZU V:1.0 ROKAY Robot Operatör Kayıt Cihazı KULLANMA KILAVUZU V:1.0 1 İÇİNDEKİLER SAYFA Cihazın Genel Özellikleri... 3 Programın Kurulumu... 4 Windows-7 Sürücülerin Yüklenmesi... 5 Windows-Vista Sürücülerin Yüklenmesi...

Detaylı

DA-70200-1 Kullanım Kılavuzu. USB 2.0 - IDE ve SATA Kablosu

DA-70200-1 Kullanım Kılavuzu. USB 2.0 - IDE ve SATA Kablosu DA-70200-1 Kullanım Kılavuzu USB 2.0 - IDE ve SATA Kablosu 1. Karakteristikler SATA yayılı spektrum iletici desteği SATA II Eşzamansız Sinyal Kurtarma (Tak-Çıkar) özelliği desteği USB 2.0 (Yüksek Hız USB)

Detaylı

LMS PC aracı ACS420. LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı. Kurlum ve çalıştırma talimatları

LMS PC aracı ACS420. LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı. Kurlum ve çalıştırma talimatları LMS PC aracı ACS420 LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı Kurlum ve çalıştırma talimatları 1 İçindekiler 1. ACS420 programının kurulumu.. 3 2. OCI430 ara yüzün sürücü kurulumu.. 7 OCI430

Detaylı

IRIScan Anywhere 5 Wifi

IRIScan Anywhere 5 Wifi IRIScan Anywhere 5 Wifi PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Başlarken Bu Hızlı Kullanım Kılavuzu, IRIScan TM Anywhere 5 Wifi ile çalışmaya başlamanıza yardımcı

Detaylı

Windows 8.1 Yükseltme Kılavuzu

Windows 8.1 Yükseltme Kılavuzu Windows 8.1 Yükseltme Kılavuzu Gereksinimler Windows 8 işletim sisteminizin en son güncelleştirmelerinin yapılmış olması gerekmektedir. İnternet Bağlantısı olması gerekmektedir. Windows 8.1 işletim sistemi

Detaylı

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe. DİKKAT: Bu ürünü şimşekli havalarda kurmayın ya da elektrik kablosu gibi bağlantılar yapmayın

Türkçe. Güvenlik bilgileri. Türkçe. DİKKAT: Bu ürünü şimşekli havalarda kurmayın ya da elektrik kablosu gibi bağlantılar yapmayın Bu kılavuzun içindekiler: Güvenlik bilgileri sayfa 53. Kurulum sorunlarını giderme sayfa 54. Daha geniş bilgi edinme sayfa 58. Güvenlik bilgileri Yalnızca bu ürünle birlikte verilen Lexmark güç kaynağını

Detaylı

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2010 Copyright Hewlett-Packard Development

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: K A B L O S U Z N I - 7 0 7 5 0 3 N I - 7 0 7 5 0 7 N I - 7 0 7 5 0 8 1 PA K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 5 U Y G U L A M A Y E L PA Z E S I 6 P C / P C I K A R T I D

Detaylı

Yeni HP Connection Manager 3.1 sürüm 0.60 uygulamasıyla Compaq ve HP Mini 110 u Yükseltme Prosedürü (Turkcell aracılığıyla satın alınan birimler)

Yeni HP Connection Manager 3.1 sürüm 0.60 uygulamasıyla Compaq ve HP Mini 110 u Yükseltme Prosedürü (Turkcell aracılığıyla satın alınan birimler) Yeni HP Connection Manager 3.1 sürüm 0.60 uygulamasıyla Compaq ve HP Mini 110 u Yükseltme Prosedürü (Turkcell aracılığıyla satın alınan birimler) Bu Yükseltmenin amacı: GSM Veri performanslarını yükseltmek

Detaylı

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 İÇİNDEKİLER Microsoft Office Kurulumu... 2 Kurulum Öncesİ Bİlgİsİ... 2 Microsoft Office Kurulumu... 3 Başlarken... 7 Daha Fazla Yardım mı Gerekiyor?... 7

Detaylı

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu 06-2016 / v1.0 I. Ü rün Bilgileri I-1. Paket İçeriği - RE11S x 2 - Çok Dilli Hızlı Kurulum Kılavuzu (HKR) ve Kullanım Kılavuzu

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Hızlı Başvuru Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Hızlı Başvuru Kılavuzu Bir kopyalama görüntüsünü küçültme veya büyütme 1. Ana ekrandan Kopyalama düğmesine dokunun. 2. Küçült/Büyüt düğmesine dokunun. 3. Önceden tanımlanmış

Detaylı

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu

SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu SP-1101W/SP-2101W Hızlı Kurulum Kılavuzu 05-2014 / v1.0 1 I. Ü rün Bilgisi I-1. Paket İçeriği Akıllı Priz Anahtarı Hızlı Kurulum Kılavuzu Hızlı kurulum kılavuzu ile CD I-2. Ön Panel Güç LED i Durum Butonu

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Polaroid Mint Cep Yazıcısını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu Kullanım Kılavuzu, bu ürününün güvenli ve kullanıcı için herhangi bir risk oluşturmadan çalışmasını

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

GÜÇ HATTI YÜKSEK HIZLI AĞ KÖPRÜSÜ

GÜÇ HATTI YÜKSEK HIZLI AĞ KÖPRÜSÜ GÜÇ HATTI YÜKSEK HIZLI AĞ KÖPRÜSÜ Hızlı Kurulum Kılavuzu 1 Önemli Güvenlik Talimatları Bu ürünün, AC güç hattına bağlanması amaçlanmıştır. Ürün kullanılırken aşağıdaki önlemler alınmalıdır: Ürünü kurmadan

Detaylı

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır.

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır. 78 Türkçe Hızlı Yükleme Kılavuzu Bu yükleme kılavuzu GW-7100U ve yazılımının yüklenmesinde size yol gösterecektir. Kablosuz ağ bağlantınızı kurmak için, aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayın. 1. Yükleme

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Faks alma/gönderme. Kontrol panelini kullanarak. Bilgisayarı kullanarak

Faks alma/gönderme. Kontrol panelini kullanarak. Bilgisayarı kullanarak Hızlı Başvuru Kopyalama Fotokopi çekme 1 Özgün bir belgeyi ADF'e veya tarayıcı camının üzerine yerleştirin. Notlar: Görüntünün kırpılmasını önlemek için özgün belgenin boyutu ile fotokopi çıkış boyutunun

Detaylı

Doküman camı seçeneği

Doküman camı seçeneği Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Kopyalama Yapma Hizmetler Ana Sayfası İş Durumu Dokunmatik Ekran Başlat Tümünü Temizle Dur. Dokümanlarınızı doküman besleyici giriş kasetine yüzleri yukarı bakacak şekilde

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Yerel olarak bağlanmış bir yazıcıya yönelik Windows talimatları. Yerel yazdırma nedir? Yazılımı CD'yi kullanarak kurma

Bağlantı Kılavuzu. Yerel olarak bağlanmış bir yazıcıya yönelik Windows talimatları. Yerel yazdırma nedir? Yazılımı CD'yi kullanarak kurma Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Yerel olarak bağlanmış bir yazıcıya yönelik Windows talimatları Not: Yerel olarak bağlanmış bir yazıcı kurulurken, işletim sisteminin Yazılım ve Belgeler CD'siyle desteklenmediği

Detaylı

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz.

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz. USB Disk Paylaşımı Değerli Müşterimiz, AirTies desteklediği USB Tak&Paylaş özelliği ile hiçbir ekstra donanıma ihtiyaç duymadan yaygın olarak kullanılan standart USB disk sürücülerinizi tüm ağınıza paylaştırmanıza

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

Ürün Kutusu. Kargoyla teslim edilen ürün kutusu. Ürün kutusundaki temel bileşenler

Ürün Kutusu. Kargoyla teslim edilen ürün kutusu. Ürün kutusundaki temel bileşenler Kurulum Sunumu Ürün Kutusu Kargoyla teslim edilen ürün kutusu Ürün kutusundaki temel bileşenler Not: Kutu içerisindeki tüm bileşenlerin eksiksiz teslim edildiğinden emin olunmalıdır. Ürün Kutusundaki Bileşenler

Detaylı

D: Dijital kamera mercekleri E: 'Set' düğmesi (pozlandırma) F: USB bağlantısı

D: Dijital kamera mercekleri E: 'Set' düğmesi (pozlandırma) F: USB bağlantısı Ürün bilgileri A: Mercek yüzüğü B: Dürbün mercekleri C: LCD ekran Dürbün kullanma talimatları D: Dijital kamera mercekleri E: 'Set' düğmesi (pozlandırma) F: USB bağlantısı G: Mod düğmesi H: Odak ruleti

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e t o u c h b a c k u p E L K I T A B I A I - 7 0 7 9 4 4 T Ü R K Ç E H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e

Detaylı

GIGABYTE Tablet PC'yi ilk kez kullanmak

GIGABYTE Tablet PC'yi ilk kez kullanmak GIGABYTE Tablet PC satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size Tablet PC kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

KURULUM. Cihazın Bağlanması. Not Lütfen router ayarları için yanlızca kablolu ağ bağlantısını kullanınız.

KURULUM. Cihazın Bağlanması. Not Lütfen router ayarları için yanlızca kablolu ağ bağlantısını kullanınız. KURULUM Cihazın Bağlanması Lütfen router ayarları için yanlızca kablolu ağ bağlantısını kullanınız. Bilgisayar ve Modem Router da dahil tüm ağ aygıtlarını kapatınız. Mevcut bir modeminiz varsa bağlantısını

Detaylı

ZEB-REVO.

ZEB-REVO. ZEB-REVO www.geoslam.com ZEB-REVO portatif lazer tarayıcı hızlı ve basit 3D nokta bulutu datası toplar. Modellemek istediğiniz alanda kısa yürüyüşler yaparak datanızı kolaylıkla toplayabilirsiniz. ZEB-REVO,

Detaylı

USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7/8/8.1 DA-70159

USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7/8/8.1 DA-70159 USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7/8/8.1 DA-70159 Adım 1: Bu ürünün Sürücü CD sini CD-ROM sürücüsüne yerleştirin. Cihazı, bilgisayarınızın boş bir USB bağlantı noktasına takın. Adım

Detaylı

VERİMLİ OUTLOOK / THUNDERBIRD KULLANIM KILAVUZU

VERİMLİ OUTLOOK / THUNDERBIRD KULLANIM KILAVUZU VERİMLİ OUTLOOK / THUNDERBIRD KULLANIM KILAVUZU BİLİNEN SIKINTILAR Outlook Express ınbox (Gelen mailler) ve sent (Gönderilmiş mailler) belirli bir zaman boyutuna ulaştığı zaman program tıkanıyor: Gelen

Detaylı

1. VERİ TABANI ARAÇLARI

1. VERİ TABANI ARAÇLARI 1.1. Veri Tabanı Yazılımı 1. VERİ TABANI ARAÇLARI Veri tabanı yazılımı veri tabanının bilgiyi verimli bir şekilde düzenleyebilmesini, gerektiği zaman bilgiye ulaşılabilmesini sağlayan, birden çok kullanıcıya

Detaylı

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın Giriş Memeo Instant Backup, karmaşık dijital dünya için basit bir yedekleme çözümüdür. Memeo Instant Backup, C sürücünüzdeki değerli dosyalarınızı otomatik ve sürekli olarak yedekleyerek verilerinizi korur

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

P-touch Transfer Manager Kullanmı

P-touch Transfer Manager Kullanmı P-touch Transfer Manager Kullanmı Sürüm 0 TUR Giriş Önemli Not Bu belgenin içindekiler ve bu ürünün özellikleri önceden bildirilmeksizin değişikliğe tabidir. Brother, burada bulunan teknik özellikler ve

Detaylı

USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7 DA-70158

USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ. Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7 DA-70158 USB SERİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ Hızlı Kurulum Kılavuzu Windows 7 DA-70158 Adım 1: Bu ürünün Sürücü CD sini CD-ROM sürücüsüne yerleştirin. Cihazı, bilgisayarınızın boş bir USB bağlantı noktasına takın. Adım 2: Mevcut

Detaylı

WeldEYE. Kurulum Kılavuzu. İçindekiler

WeldEYE. Kurulum Kılavuzu. İçindekiler WeldEYE Kurulum Kılavuzu İçindekiler Giriş... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Kurulum... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Sistem/Ortam gerekleri... 3 Yazılımın kurulması... 3 Kamera sürücüsünün kurulumu...

Detaylı

CAP1300 Hızlı Kurulum Kılavuzu

CAP1300 Hızlı Kurulum Kılavuzu CAP1300 Hızlı Kurulum Kılavuzu 09-2017 / v1.0 İÇİNDEKİLER I Ü rün Bilgileri... 3 I-1 Paket İçeriği... 3 I-2 Sistem Gereksinimleri... 4 I-3 Donanım Genel Özeti... 4 I-4 LED Durumu... 4 I-5 Sıfırlama...

Detaylı

Makey Oz Modülünü Bilgisayardan Programlamak Uygulama Kurulumu

Makey Oz Modülünü Bilgisayardan Programlamak Uygulama Kurulumu Makey Oz Modülünü Bilgisayardan Programlamak Uygulama Kurulumu Makey Oz+ modülü Makey ailesinin programlanabilen modülüdür. Temelinde Arduino bulunan bu modül ile Makey modüllerini çok basit bir şekilde

Detaylı

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme...

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme... Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 1 ÖNEMLİ NOTLAR... 1 Kanuni Uyarılar... 3 IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5 Sistem Gereksinimleri... 5 Kurulum... 5 Etkinleştirme... 7 Otomatik Güncelleme...

Detaylı

KWorld PlusTV Analog USB Stick

KWorld PlusTV Analog USB Stick KWorld PlusTV Analog USB Stick PlusTV Analog USB Stick Kurulum Kılavuzu İçindekiler V1.5 Bölüm 1 : PlusTV Analog USB Stick Donanım Kurulumu Kurulum...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2

Detaylı

OTOsuite. Kurulum Kılavuzu. Türk

OTOsuite. Kurulum Kılavuzu. Türk OTOsuite Kurulum Kılavuzu Türk Bu belgede, DVD'den, flaş diskten veya sıkıştırılmış dosyadan OTOsuite yazılımını nasıl kuracağınızı açıklanır. Sistem gereksinimleri 1,5 GHz işlemci veya üzeri (2 GHz önerilir)

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli Kurma Kılavuzu Renk Yönetimi LCD Monitörü Önemli Lütfen kendinizi güvenli ve etkin kullanıma alıştırmak için ÖNLEMLERİ, bu Kurma Kılavuzunu ve CD-ROM da yüklü olan Kullanım Kılavuzunu dikkatle okuyun.

Detaylı

VT30 TPM HİZMET ARACI

VT30 TPM HİZMET ARACI Hızlı Başucu Kılavuzu VT30 TPM HİZMET ARACI VT30 Müşteri Hizmetleri 1-888-621-TPMS 1-888-621-8767 Sürüm: MJC-1409-TR2 QRG3814d İÇINDEKILER Bölüm A - GENEL TANIM A1 - Ön Taraf sayfa 3/10 A2 - Güç Kaynağı

Detaylı

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P E L K I T A B I A I - 7 0 7 9 4 5 T Ü R K Ç E H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E

Detaylı