Frezeler için yeni potansiyel

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Frezeler için yeni potansiyel"

Transkript

1 Frezeleme Back

2 738 Frezeleme Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Frezeler için yeni potansiyel Bosch, çok çeşitli kullanım imkanı sağlayan kompakt ve anlaşılır bir freze programı sunar Ve bu etkili bir fiyat/performans oranı ile sağlanmaktadır. Güç ve hassasiyet Bosch GOF-CE frezeleri tanımlayan sözcüklerdir. Yeni standart frezeler ve standart kullanımlar birlikte kusursuz sistem uzmanlığı sağlıyorlar. Bosch freze uçları Atölye ve şantiyede standart kullanımlar için. Her biri sert metal malzemeden yapılma ve 8 ve 12 şaftlı. Şeffaf program yapısı. Profilleme ve birleştirme için freze uçları. Biçimlendirme uçları: Profilleme için Bosch freze uçları programı en önemli profilleri kapsar. Toplam 38 ölçü. Yuvarlama frezeleri Sayfa 742 Boşluk frezeleri Sayfa 743 A B C D E F Kenar biçimlendirme freze uçları Sayfa 745 G H Pah açma/laminat biçimlendirme uçları Sayfa V kanal frez uçları Sayfa 750

3 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Genel bakış 739 Yüzey profil freze uçları Sayfa 751 Yarım ve yassı çubuk freze uçları Sayfa 752 Oluk freze uçları Sayfa 753 Hassas uçlar: Birleştirme için En yaygın birleşimler için kanal, yay, lamba açma ve diş açma freze uçları. Buna ilave olarak menteşe açma ve düz freze uçları. Toplam 40 ölçü. Düz freze uçları Sayfa 754 Diskli kanal freze uçları Sayfa 756 Dilli birleşim freze uçları Sayfa 757 Menteşe açma freze uçları Sayfa 757 Lamba açma freze uçları Sayfa 758 Laminat biçimlendirme freze uçları Sayfa 759 Kırlangıç kuyruğu freze uçları Sayfa 761

4 740 Frezeleme Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Kendini ıspatlayan kalite Çekici olan, ekonomi ve kalitenin bir araya gelmiş olmasıdır. Bütün Bosch freze uçları yüksek kaliteli sert metal kesicilere, en uygun konuma getirilmiş bıçak geometrisine ve uzun süreli deneyimlerle oluşturulmuş mükeel ve hassas bir kesime sahiptir. Kusursuz uyum ve yüksek dayanma süresi başlıca avantajlarındandır. Sert metal plakalar ISO K10 doğrultusunda malzeme. Elmas perdahlı bıçak geometrisi ile. Gümüş lehim Sert metal plakaların freze gövdesi üzerinde gümüş lehim ile kaynaklanması. Bunun anlamı yüksek kaliteli, emniyetli birleşimdir. EN Normu 847 Bosch un standart freze uçları, ekonomik ve markaya özgü kullanıcı avantajları ile bağlantılı olarak en yeni Avrupa normuna uygundur. Tek veya çift oluk? Talaşların en iyi şekilde atılabilmesi için çok küçük çaplı frezeler tek olukludur. Çift oluklu frezeler orta ve büyük çaplar için uygundur. Emniyetli bağlama uzunluğu Şaft üzerindeki işaretleme, uygun bağlama uzunluğunu belirtir. Piyasaya uygun çalışma uzunluğu Freze uçlarının çalışma uzunluğu, piyasada bulunan masif ahşapların ve ahşap malzemelerin nominal kalınlığına uygun hale getirilmiştir, maks ye kadar ekstra uzun freze uçları ile. Kontrollü emniyet Düzgün ve geri tepmesiz çalışma için amacına uygun yapısal özellikler: a) Talaş boşluk sınırlaması b) Talaş kalınlığının sınırlanması: maks. 1,1 a b

5 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Genel bakış 741 Yön doğru sonuç iyi Kalite, makinenin becerisi ve freze ucunun hassasiyeti ile yakından ilgilidir. Kullanıcılar ile sürekli iletişim sayesinde elde edilen veriler de bu aşamada kullanılır. İş parçalarının dört taraftan frezelenmesi 1 + 2: Önce alın tarafının frezelenmesi 3 + 4: Sonra uzun kenarların damar yönüne paralel frezelenmesi Avantajı: Alın taraflarının frezelenmesi sırasında çıkıntılı köşeler düzeltilebilir. 2 4 Kavisli kenarların frezelenmesi Düzgün frezeleme için uygun yardımcı gereçler: kılavuz, bilye yataklı kılavuz veya kılavuzlu şablon. 3 1 Mesnetsiz çalışmada karşılaşılan riskler Freze kullanıcıya doğru yönelirse, sağa doğru hareket eder. Freze kullanıcıdan ayrı yöne giderse, sola doğru hareket eder. Mesnetli frezeleme ve kanal frezelenmesi Doğru itme yönü kalite açısından çok önemlidir. Mesnet ile frezeleme: Frezenin itilmesi. Kanal frezeleme: Aksi yönde frezeleme Emniyetli aksi yön frezeleri Ters yönde hareket eden frezelerde mesnet, düzgün biçimde iş parçasına karşı çekilir: Emniyetli ve düzgün çalışma. Ters yönde frezeleme Aynı yönde hareket eden emniyetsiz frezeler Aynı yönde hareket eden frezelerde makina, iş parçasından dışa doğru bastırılır: Düzgün olmayan kenarlar, makinanın kayması ile oluşan risk. Aynı yönde hareket eden frezeler

6 742 Frezeleme Profil frezeler Bosch aksesuarları 11/12 Profilleme için biçimlendirme Yuvarlama frezeleri Örn. camlarda, dolaplarda, masa tablalarında, raflarda, şömine çerçevelerinde köşeleri yuvarlamak için Doğrudan iş parçasında kolay yönlendirme için bilya yataklı kılavuz ile, şablonsuz Temiz yuvarlak kenarlar için Bosch yuvarlama frezeleri Bilya yataklı yuvarlama frezeleri, çift oluklu, sert metal Çam, kayın, meşe, gürgen ağacı gibi masif ahşaplar ve aşındırıcı malzemeler için uygun Şaft Yarıçap (R1) , P2a , P2a , P1a , P1a , P1a , P1a , P1a , P2a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

7 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Profil frezeler 743 Boşluk frezeleri Kenar profillerinin, boşluk profilli menteşe bağlantılarının, dekoratif kanalların, su oluklarının oluşturulması, yüzeylerin biçimlendirilmesi ve kopya freze makinelerinde kullanım için Doğrudan iş parçasında kolay yönlendirme için bilya yataklı kılavuz ile, şablonsuz Yüzey yapıları için Bosch boşluk frezesi Boşluk frezeleri, çift oluklu, sert metal Şaft Şaft inç Çap (D) Yarıçap (R1) 8-8,0 40 9,5 4, P2a ,0 40 9,5 6, P2a , ,7 8, P2a , ,7 10, P2a , ,7 8, P2a , ,7 12, P2a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

8 744 Frezeleme Profil frezeler Bosch aksesuarları 11/12 Bilya yataklı boşluk frezeleri, çift kesicili, sert metal Şaft Şaft inç Çap (D) Yarıçap (R1) 8-20,7 53 9,0 4, P2a , ,0 6, P1a , ,0 8, P1a , ,0 10, P1a , ,0 12, P1a , ,0 12, P2a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

9 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Profil frezeler 745 Kenar biçimlendirme frezeleri Gövdelerde, raf tabanlarında, çerçevelerde iş parçası kenarlarının oluşturulması için ve ayrıca pervaz ve çerçeve profillerinin şekillendirilmesi için İş parçasında kolay yönlendirme için bilya yataklı Mükeel mobilya birleşimleri için Bosch kenar biçimlendirme frezeleri Kenar biçimlendirme frezeleri A, bilya yataklı, çift oluklu, sert metal Şaft Genişlik (B) Yarıçap (R1) ,3 4, P1a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

10 746 Frezeleme Profil frezeler Bosch aksesuarları 11/12 Kenar biçimlendirme frezeleri B, bilya yataklı, çift oluklu, sert metal Şaft Şaft inç Genişlik (B) Çap (D) Yarıçap (R1) 8-8,0-12,7 4, P1a ,7-17,4 6, P1a Kenar biçimlendirme frezeleri C, bilya yataklı, çift oluklu, sert metal Şaft Genişlik (B) Yarıçap (R1) 8 9,5 14,3 4, P1a Kenar biçimlendirme frezeleri D, bilya yataklı, çift oluklu, sert metal , P1a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

11 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Profil frezeler 747 Kenar biçimlendirme frezeleri E, çift oluklu, sert metal Şaft Çap (D) Yarıçap (R1) 8 25,4 14,3 6, P1a Kenar biçimlendirme frezeleri F, bilya yataklı, çift oluklu, sert metal 8 28,5 13,5 6, P1a ,0 16,5 9, P1a Kenar biçimlendirme frezeleri G, bilya yataklı, çift oluklu, sert metal 8 31,8 12,7 4, P1a ,0 16,0 6, P1a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

12 748 Frezeleme Profil frezeler Bosch aksesuarları 11/12 Kenar biçimlendirme frezeleri H, çift oluklu, sert metal Şaft Şaft inç Çap (D) Yarıçap (R1) 8-12,7 12,7 2, P2a Yassı çubuk frezeler, çift oluklu, sert metal Şaft Çap (D) Yarıçap (R1) 8 20, ,3 63, P1a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

13 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Profil frezeler 749 Pah açma frezeleri Düzenli veya kavisli iş parçalarında kenarları pahlamak için Hassas yazı oluklarının ve dekoratif süs oluklarının oluşturulması için Doğrudan iş parçasında kolay yönlendirme için bilya yatağı ile, şablonsuz Mobilyalarda ince süs köşeleri için köşe frezesi Bilya yataklı pah açma frezeleri, çift oluklu, sert metal Masif ahşap ve plaka malzemeleri için uygun Şaft Genişlik (B) Açı derece P1a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

14 750 Frezeleme Profil frezeler Bosch aksesuarları 11/12 V kanal frezeler Çentik oymacılığı imitasyonu ve yazıların kazılması için Dekoratif süs oluklarının frezelenmesi için Paralellik mesnedi veya kopyalama şablonu kullanıldığında kenarları pahlamak için V kanal freze, çift oluklu, sert metal 60 /90 uç açısı Masif ahşap için uygun Şaft Şaft inç Çap (D) Açı derece 8-11,0 14, P2a ,0 16, P2a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

15 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Profil frezeler 751 Yüzey profil frezeler Mobilya imalatı veya iç mekan düzenlenmesinde kullanılan yüzeylerin dekoratif amaçlı profillendirilmesi için Freze ucu çalışma uzunluğunu tam kullanmadan masif ahşap yüzeylerde kanal-dil birleşimlerinin imitasyonu için Freze ucu çalışma uzunluğu tam kullanıldığında dolgulu çerçeve konstrüksiyonların imitasyonu için Çeyrek parmak frezeler, tek oluklu, sert metal Masif ahşap ve aşındırıcı malzemeler için uygun Şaft Çap (D) Yarıçap (R1) 8 9,5 10,5 3, P2a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

16 752 Frezeleme Profil frezeler Bosch aksesuarları 11/12 Yarım çubuk frezeler Mobilya imalatı, çerçeve yapımı, iç mekan düzenlenmesinde kullanılan masif ahşap kenarları dekoratif amaçlı profilleme için Özellikle «yarım çubuk» profilinin frezelenmesi için Freze ucunu kolay yönlendirmek için doğrudan iş parçasında bilya yataklı kılavuz ile, şablonsuz Bilya yataklı yarım çubuk frezeleri, çift oluklu, sert metal Masif ahşap için uygun Şaft Yarıçap (R1) P1a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

17 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Profil frezeler 753 Oluk frezeler Panjur imalinde, fuar inşasında, karavan imalatında deliklerin delinmesi veya freze ile kesip çıkarılması için ve ayrıca prefabrik ev imalatı için örn. aydınlatma elemanı boşlukları, prizler, panel duvarlarındaki şalterler için Oluk frezeler, sert metal Sert metalle bezenmiş kesici kenarlı freze ucu («aydınlatma elemanı boşluğu ucu») Ana bıçak ve kesici kenar arasındaki freze ucu şaftı, iş parçası üzerinde yönlendirme vazifesi görür Masif ahşap veya ahşap malzemelerle kaplanmış yapı elemanları için uygun Şaft Çap (D) P2a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

18 754 Frezeleme Bağlantı frezeleri Bosch aksesuarları 11/12 Birleştirme için hassas uçlar Düz frezeler Üniversal frezeleme, kanal açma veya freze ile lambalama için Düz veya kavisli iş parçalarının biçimlendirilmesi için Tek ve çift oluklu freze ucu Düz frezeler, tek oluklu, sert metal Masif ahşap ve plaka malzemeleri için uygun Dil biçiminde sunta birleşimleri için küçük kanalların, yüzeylerdeki süs oluklarının veya lastik conta profillerindeki kanalların frezelenmesi için Şaft Şaft inç Çap (D) 8-3,0 8, P2a ,0 8, P2a ,0 12, P2a Düz frezeler, çift oluklu, sert metal Masif ahşap, sunta veya MDF gibi plaka malzemeleri, plastikler veya Corian gibi aşındırıcı malzemeler için uygun 8-6,00 16, P2a ,00 20, P2a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

19 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Bağlantı frezeleri 755 Düz frezeler, çift oluklu, sert metal Şaft Şaft inç Çap (D) 8-8,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 25, P2a ,00 25, P2a ,00 25, P2a ,00 20, P1a Ekstra uzunluğa sahip düz frezeler, çift oluklu, sert metal Masif ahşap, sunta veya MDF plakası gibi plaka malzemeleri, plastikler veya Corian gibi aşındırıcı malzemeler için uygun Uygulamada yüksek esneklik için daha büyük çalışma uzunluğu Şaft Çap (D) , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

20 756 Frezeleme Bağlantı frezeleri Bosch aksesuarları 11/12 Diskli kanal frezeler Dar köşelerde kanallar açmak için, örn. conta yuvası olarak veya kanal-dil birleşimleri için Dar köşelerde yiv açmak için diskli kanal frezesi Bilya yataklı diskli kanal frezeleri, çift oluklu, sert metal Masif ahşap ve plaka malzemeleri için uygun Uyarı: İş parçasının sağladığı koruma cihazın devrilmesini önler Şaft Çap (D) P1a P1a P1a P1a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

21 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Bağlantı frezeleri 757 Dilli birleşim frezeleri 5 çalışma uzunluğu olan diskli kanal frezesi ile kombine edilerek masif ahşap köşelerde klasik kanal-dil profillerinin frezelenmesi için Dilli birleşim frezeleri, çift oluklu, sert metal Masif ahşap için uygun Şaft Çap (D) P1a Menteşeli kanal frezesi Mobilya imalatında menteşelerin veya başka kaplamaların yerleştirilmesinde çok düz kanalların freze ile kesip çıkarılması için Menteşeli açma frezeleri, çift oluklu, sert metal Masif ahşap veya plaka malzemeleri için uygun Freze ucunun özel şekli iyi talaş atma, düzgün çalışma ve çok iyi kesme kalitesi sağlamaktadır 8 12,7 12,7 50, P2a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

22 758 Frezeleme Bağlantı frezeleri Bosch aksesuarları 11/12 Lamba açma frezeleri Mobilya ve çerçeve imalatı (pencere, kapı, resimler) için Doğrudan iş parçasında kolay yönlendirme için bilya yataklı kılavuz ile, şablonsuz Bilya yataklı lamba açma frezeleri, çift oluklu, sert metal Masif ahşap ve plaka malzemeleri için uygun Şaft Şaft inç Genişlik (B) Çap (D) 8 9,5 12, P2a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

23 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Bağlantı frezeleri 759 Laminat biçimlendirme frezeleri Mobilya ve panjur imalatında kaplamalı plaka malzemelerini, ahşap kirişleri, kenar çıtalarını pahlama ve düz frezeleme için Doğrudan iş parçasında kolay yönlendirme için bilya yataklı kılavuz ile, şablonsuz Bilya yataklı laminat biçimlendirme frezeleri, çift oluklu, sert metal Masif ahşap ve aşındırıcı plaka malzemeleri için uygun Şaft Şaft inç Çap (D) 8-9,5 25, P2a ,7 13, P2a ,7 25, P2a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

24 760 Frezeleme Bağlantı frezeleri Bosch aksesuarları 11/12 Bilya yataklı pah açma/laminat biçimlendirme frezeleri, çift oluklu, sert metal Şaft Şaft inç Genişlik (B) Çap (D) Açı derece 8-5,5 23,7 12, P1a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

25 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Bağlantı frezeleri 761 Kırlangıç kuyruğu açma frezeleri Gövde ve çekmecelerde kırlangıç kuyruğu açmak için Açık veya gizli kırlangıç kuyruğu açmak için Kırlangıç kuyruğu frezesi ile bağlantılı olarak yarı gizli kırlangıç kuyruğu açmak için Örn. masif ahşap masada eğilmeleri önlemek üzere hassas kanal frezelenmesi Kırlangıç kuyruğu freze uçları, çift oluklu, sert metal Masif ahşap için uygun Şaft Çap (D) Açı derece P1a ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

26 762 Frezeleme Üst frezeler Bosch aksesuarları 11/12 Bosch frezeler için aksesuarlar Bosch frezeleri için paralellik mesnetleri Komple hassas ayar ile İş parçası kenarına paralel tüm freze çalışmaları için uygun Çapı Paralellik mesnedi GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1200 A; GOF 1300 CE; GOF 1300 ACE; GOF 1600 A; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional; POF 1100; POF 1300 için uygun C0a Freze pergeli ve kılavuz ray adaptörü seti, Bosch frezeler için Kullanım için merkezleme pimini kılavuz ray adaptörüne vidalayınız FSN 70 ( ) ve FSN 140 ( ) kılavuz rayları adaptör sayesinde freze için kullanılabilir Frezenin kademesiz şekilde ayarlanması ile aşağıdaki daire yarıçaplarında frezelenmesi olanaklıdır: GOF 900 ile: 95 ile 655 arasında GOF 1200 ile: 100 ile 660 arasında GOF 1300 ile: 100 ile 660 arasında GOF 2000 ile: 100 ile 660 arasında POF 800 ile: 95 ile 655 arasında Uzunluğu Kavisli kesim kılavuzu GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1200 A; GOF 1300 CE; GOF 1300 ACE; GOF 1600 A; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional; POF 800; POF 1100; POF 1100 AE; POF 1200 AE; POF 1300; POF 1300 ACE; POF 1400 ACE için uygun C1a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

27 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Üst frezeler 763 Freze pergeli ve kılavuz ray adaptörü seti, Bosch frezeler için Uzunluğu Kılavuz ray FSN 70 Vidalı mengene çifti dahil değil GKS 18 V; GKS 24 V; GKS 55; GKS 55 CE; GKS 65; GKS 65 CE; GKS 66 CE; GKS 68 B; GKS 68 BC; GKS 85; GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1300 CE; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE; GUF 4-22 A Professional; PKS 40; PKS 54; PKS 54 CE; PKS 66; PKS 66 CE; POF 1200 AE; POF 1400 ACE için uygun C0a Kılavuz ray FSN 140 Vidalı mengene çifti dahil değil (lastik kenar yedek parça olarak) GKS 18 V; GKS 24 V; GKS 55; GKS 55 CE; GKS 65; GKS 65 CE; GKS 66 CE; GKS 68 B; GKS 68 BC; GKS 85; GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1300 CE; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE; GUF 4-22 A Professional; PKS 40; PKS 54; PKS 54 CE; PKS 66; PKS 66 CE; POF 1200 AE; POF 1400 ACE için uygun C0a Ekstra uzun kılavuz çubukları, Bosch frezeleri için Standart kılavuz çubuklarının yeterince uzun olmadığı freze çalışmaları için Çap Uzunluğu Kılavuz çubuk GOF 900 A; GOF 900 ACE Professional; POF 800 ACE; POF 1100 AE; POF 1200 AE; POF 1300 ACE; POF 1400 ACE için uygun P0b Kılavuz çubuk GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1200; GOF 1200 A; GOF 1300 ACE; GOF 1300 CE; GOF 1600 A; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional için uygun Kılavuz çubuk çapı 10, delik aralığı 100 olan tüm frezeler için uygun P0b ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

28 764 Frezeleme Üst frezeler Bosch aksesuarları 11/12 Tutamak, Bosch frezeler için Tutamak Freze pergeli ve alt tabla için P0f Kenar freze takımı, Bosch frezeler için Düz alın kenarlarının veya kavisli boylamasına kenarların işlenmesi için Hem düz alın kenarlarının hem de kavisli boylamasına kenarların işlenmesi için Kenar freze takımı GGS 27; GGS 27 C Professional; POF 600 ACE için uygun C0a Alt takım POF S2, Bosch frezeleri için Alt takım POF S2 ile GGS 27 güçlü bir frezeye dönüşmektedir Alt takım GGS 27; GGS 27 C Professional için uygun C0a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

29 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Üst frezeler 'ten itibaren alet modelleri için pensetler, Bosch frezeleri için Aletin bağlanması için pensetler Çap inç Çap Germe somunu olmadan penset GGS 27; GGS 27 C Professional; POF 500 A; POF 600 ACE için uygun 1/ P1c P1c P1c Penset/başlık somunu seti, Bosch frezeleri için Uyarı: Freze şaftının çapına uygun olan pensetin kullanılması ve şaft kovanlarıyla çalışılmaması önerilir Çap inç Çap Anahtar ağzı Penset GOF 900; GOF 900 A; GOF 900 ACE; GOF 900 CE Professional; POF 800 ACE; POF 1100 AE; POF 1200 AE; POF 1300 ACE; POF 1400 ACE için uygun 1/ P0b P0b Penset GMF 1400 CE; GMF 1600 CE; GOF 1200; GOF 1200 A; GOF 1300 ACE; GOF 1300 CE; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional için uygun 1/ P0b / P0b / P0b P0b P0b P0b P0b Penset GOF 1600 A; GOF 1700 ACE Professional için uygun 1/ P0b / P0b / P0b P0b P0b P0b P0b ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

30 766 Frezeleme Üst frezeler Bosch aksesuarları 11/12 Hızlı kilide sahip kopyalama şablonları, Bosch frezeleri için alet olmadan Şablonlarla çalışırken vazgeçilmez (kopyalama kovanı şablon boyunca hareket eder ve biçimi iş parçasına aktarır) Hızlı, alet kullanmaksızın değişim için süngü kilidi Uyarı: Kopyalama şablonu ile çalışma yapmak için şablon oluşturma sırasında bunun freze ile arasındaki mesafesi dikkate alınmalıdır. Bu mesafe aşağıdaki formül ile hesaplanır: (Kopyalama halkası çapı (K) Freze çapı (F))/2 ØF ØK Çap Kopyalama şablonu hızlı kilide sahip, anahtar kullanmadan GKF 600; GMF 1400 CE; GMF 1600 CE; GOF 900; GOF 900 ACE; GOF 900 CE; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional; POF 800; POF 1100 AE; POF 1200 AE; POF 1300 ACE; POF 1400 ACE için uygun P0b P0b P0b P0b P0b P0b Ee adaptörleri, Bosch frezeleri için Freze adaptörü GOF 2000 CE Professional için uygun P0b Frezeler için adaptör GMF 1400 CE; GOF 900; GOF 900 CE; GOF 1200; GOF 1300 CE; GOF 2000 CE Professional için uygun P0b Frezeler için adaptör GOF 900; GOF 900 CE; GOF 1200; GOF 1300 CE; GOF 2000 CE; GMF 1400 CE Professional için uygun P0b Frezeler için adaptör POF 400 A; POF 500 A; POF 600 ACE için uygun C1a ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

31 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Üst frezeler 767 Ee adaptörleri, Bosch frezeleri için Freze ee adaptörü POF 1200 AE; POF 1400 ACE için uygun P0b Bosch çok fonksiyonlu freze GMF 1400 CE için aksesuarlaı Ee adaptörü GMF 1400 CE Professional için uygun P1b Ayar vidası GMF 1400 CE Professional, GMF 1600 CE Professional için uygun P1b Altı köşeli anahtar GMF 1400 CE Professional, GMF 1600 CE Professional için uygun P1b ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

32 768 Frezeleme Kenar frezesi Bosch aksesuarları 11/12 Bosch kenar frezesi GKF 600 Professional için aksesuarlar Bosch kenar frezesi GKF 600 Professional için aksesuar Çap inç Çap Paralellik mesnedi C0a Kılavuz C0a Yuvarlak taban levhası P1d Açılı freze ayağı C0a Tutamaklı ve ee ağızlı taban levhası C0a Penset P0b P0b / P0b ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

33 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Üniversal, yassı dübel frezesi 769 Bosch üniversal ve yassı dübel frezeleri için aksesuarlar Kesici bıçaklar, Ø 105, Bosch üniversal freze için Ahşapta menteşe yuvalarının, uzunlamasına olukların ve yassı dübel bağlantılarının frezelenmesi için Çok yönlü Bosch üniversal freze ve uygun Bosch kanal freze ucu ile rustikal görünümün kolayca oluşturulması Çap Diş sayısı Genişlik Bağlama flanşı Yassı dübel frezesi GFF 22 A Professional için uygun P1c Kesici bıçak Üniversal freze GUF 4-22 A Professional, menteşe yuvası frezesi PSF 22 A için uygun , C1c , C1c Kesici bıçak Üniversal freze GUF 4-22 A, menteşe yuvası frezesi PSF 22 A için, sadece bağlama flanşı ile aynı zamanda yassı dübel frezesi GFF 22 A ile de kullanılabilir GOF 900 A; GOF 900 ACE; GOF 1200 A; GOF 1300 ACE Professional; POF 800 ACE; POF 1100; POF 1300 için uygun , C1c Kesici bıçak Yassı dübel frezesi GFF 22 A Professional için uygun , C1c ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

34 770 Frezeleme Üniversal, yassı dübel frezesi Bosch aksesuarları 11/12 Yassı dübeller, Bosch yassı dübel frezesi için Mükeel bağlantılar için Uzunluğu Genişlik Yükseklik Yassı dübel GR P1d C0a Yassı dübel GR P1d C0a Yassı dübel GR P1d C0a Tutamak, Bosch avuç taşlama makineleri ve Vario bant zımparalar için Makinenin konforlu ve güvenli yönlendirmesi için Tutamak GUF 4-22 A Professional; PSF 22-A ve tüm Bosch avuç taşlama makineleri ve PWS 6-13; M 10'lu Vario bant zımparalar için uygun P0f ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

35 Bosch aksesuarları 11/12 Frezeleme Rotocut 771 Rotocut için aksesuarlar Rotocut için freze uçları Çap (D) Rotocut kesici ucu B 32 G Corian, eternit (elyaf çimento levhaları), yumuşak duvar fayansı, gazbeton, cam elyafı, dalgalı polyester plaka, poroton tuğlası, arduvaz için uygun 3, P1c B 64 G / B 32 G Rotocut kesici ucu B 32 C Akrilik cam, corian, fermasel plaka, alçıpan, alçı plaka, karton, PE boru, pleksiglas için uygun 3, P1c B 64 C / B 32 C Rotocut kesici uç B 32 CU Çeşitli ahşap türleri <19, plastikler, aşındırıcı malzemeler, yumuşak duvar fayansları, alçıpan, alçı plaka, sert elyaf plaka için uygun 3, P1c B 32 CU Rotocut kesici ucu B 64 G Corian, eternit (elyaf çimento levhaları), fermasel plaka, gazbeton, cam elyafı, dalgalı polyester plaka, poroton tuğlası, arduvaz için uygun 6, P1c B 64 G / B 32 C Rotocut kesici ucu B 64 CU Fermasel plaka, alçıpan, alçı plaka için uygun 6, P1c B 64 C / B 32 C ¹ Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

36 772 Frezeleme Rotocut Bosch aksesuarları 11/12 Rotocut aksesuarları Çap Penset 3, P1c , P1c Dairesel kesici P1d Ee adaptörü P0b Ahşap (masif, yumuşak) <19 Akrilik cam Alçıpan, plaka Alucobond Arduaz Bitum plaka Cam elyaf Corian Çimento katkılı elyaflı plakalar Dalgalı polyester plaka Duri panel Fermasel plaka Gözenekli beton Karton Kontrplak Laminat Makrolon Marangoz plakası PE boru Pertinax Pleksiglas Polikarbonat (Lexan) Ponzataşı Poroton tuğla Seramik duvar fayansları Sert elyaf plaka Styrodur Sunta optimum uygunlukta çok uygun uygun Malzeme B32 G B64 G B32 C B64 C B32 CU ¹Sevk birimi. Her sevk birimi belli bir ambalaj sayısından oluşur.

Daire testere bıçakları 283. Daire testere bıçakları. Freze Bıçakları

Daire testere bıçakları 283. Daire testere bıçakları. Freze Bıçakları 283 Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi Freze Bıçakları 284 Freze Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi İdeal Sonuçlar İçin Önce Doğru Kesim Yönü Kalite, makinenin becerisi ve freze ucunun hassasiyeti ile yakından

Detaylı

Delik açma testereleri. Back

Delik açma testereleri. Back Delik açma testereleri Back 208 Delik açma testereleri Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri: her zaman doğru uzman Progressor, ü ile Sayfa 212 Sheet Metal, ü ile Sayfa 217 Multi

Detaylı

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri

108 Profesyonel elektrikli el aletleri. Ahşap işleme aletleri 108 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 109 Frezeler, planyalar ve zımpara makineleri gözle görülür derecede iyi sonuçlar için Profesyonel yüzey işlemenin anlamı: frezelemede

Detaylı

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri

56 Profesyonel elektrikli el aletleri. Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, fayans işleme aletleri 56 Profesyonel elektrikli el aletleri Darbeli matkaplar, darbesiz matkaplar, vidalama makineleri, Profesyonel elektrikli el aletleri 57 Tavizsiz çok yönlülük Profesyonel darbeli matkaplar ve vidalama makineleri

Detaylı

İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı

İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı Bosch aksesuarları 11/12 Dekupaj testereleri ve panter testereler Genel bakış 611 İyi yapılandırılmış: Bosch panter testere bıçakları programı Panter testere bıçağının doğru seçimi kesme işleminin sonucunu

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Delme. Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi. Delme 3. Delme

Delme. Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi. Delme 3. Delme 3 Aksesuarlar 2014 Fiyat Listesi 4 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Metal matkap uçları Metal Çekme mukavemeti N/mm² Sertlik Rockwell Optimum delme ucu Optimum yiv açısı HSS-R DIN 338 HSS-R DIN 1897 HSS-G

Detaylı

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri

Delik açma testereleri. Delik açma testereleri 78 Aksesuarlar 208 Fiyat Listesi Ürün gamı: Her kullanım için uygun delik açma testeresi Uzman bayiler gücünü yetkin müşteri desteğinden alır. Bosch, bu yüzden her türlü uygulama için ideal bir profesyonel

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı.

İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Dekupaj ve panter testereleri Genel bakış 487 İyi yapıda: Bosch'tan kılıç testere bıçağı programı. Tilki kuyruğu bıçağının doğru seçimi kesme işleminin sonucunu büyük ölçüde etkiler. nin türü ve in özel

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER HAZIRLAYAN : ALİ İHSAN KORKMAZ

MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER HAZIRLAYAN : ALİ İHSAN KORKMAZ MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER Yardımcı Gereçler A-Vida ve çiviler B-Dübeller ve takozlar C-Çektirmeler ve modül bağlantılar D-Raylar ve makaralar, E-Kilitler F-Düşer kapak makasları,

Detaylı

Ankastre tepsili sehpa

Ankastre tepsili sehpa Ankastre tepsili sehpa Lütfen masaya buyurun Ankastre tepsili sehpa Bu kokteyl masasında farklı bir şeyler var: Konuklara leziz ikramlar sunmak için bir servis tepsisi. 1 Giriş Misafirlerinize bu ankastre

Detaylı

Delme. Diş. Tornalama. Frezeleme. Tutucu sistemler. Delme

Delme. Diş. Tornalama. Frezeleme. Tutucu sistemler. Delme Delme Tornalama Frezeleme Tutucu sistemler Delme Karbür delme ve diş açma frezeleri 2xD Aynı takımla ve tek bir işlemle delme, diş açma ve pah kırma gerçekleştirilir. OSM M 50 85... MF 50 87... G 50 828...

Detaylı

Uygun delici uç için yol göstericiniz

Uygun delici uç için yol göstericiniz Delme Back 60 Delme Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Uygun delici uç için yol göstericiniz Bu servis sayfaları kullanıcı için yardımcı niteliğindedir. Konu, uygun elektrikli el aleti ile kullanım ve

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar Tarih: 16.08.2015 Yazar: Florian Pottrick Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar PFERD'in sunduğu yeni kenar bitirme (EDGE FINISH) sistemi sayesinde, son derece konforlu ve kolay bir şekilde

Detaylı

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler

122 Profesyonel elektrikli el aletleri. Testereler 122 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 123 Bosch'un profesyonel testereleri: Performans ve hassasiyette en yüksek standart Bosch'un testereleri performans, hassasiyet

Detaylı

Hassas kesimler. için mükemmel.

Hassas kesimler. için mükemmel. Hassas kesimler için mükemmel. Sabit cihazlar PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S ve dekupaj testereleri için kesme tezgahı PLS 300 ve Bosch un fayans kesicisi PTC 1 ile hiç olmadığı kadar hassas kesmek. Daha

Detaylı

TORNALAMA Walter ISO tornalama 8 Kanal açma 19 Takım tutucu 25 Sipariş sayfaları 26 Teknik bilgi 96

TORNALAMA Walter ISO tornalama 8 Kanal açma 19 Takım tutucu 25 Sipariş sayfaları 26 Teknik bilgi 96 TORNALAMA Walter ISO tornalama 8 Kanal açma 19 Takım tutucu 25 Sipariş sayfaları 26 Teknik bilgi 96 DELME Walter Titex Karbür matkap 104 Sipariş sayfaları 106 Teknik bilgi 122 Walter Delik genişletme ve

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Sistem Aksesuarları

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Sistem Aksesuarları Kuru Yapı Sistemleri 02/2016 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Sistem Aksesuarları İçindekiler Agraf... 4 Akustik Agraf Pabucu... 4 Askı Teli... 5 Askı Maşası... 5 Klips... 6 Çiftli

Detaylı

Metal matkap ucu setleri

Metal matkap ucu setleri 446 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Metal matkap ucu setleri Impact Control HSS Metal matkap ucu seti Çalışma uzunluğu mm Toplam uzunluk mm Impact Control HSS 8 li Set 2,0 60 24 2 608 577 146 8 881760 1

Detaylı

VİDA VE DÜBELLER ALLEV ALLEV ALLEV. borazan. vida 25. borazan. vida 38. borazan. vida 45

VİDA VE DÜBELLER ALLEV ALLEV ALLEV. borazan. vida 25. borazan. vida 38. borazan. vida 45 VİDA VE DÜBELLER borazan vida 25 Alçı levhaları, 0,50-0,70 mm arasındaki kalınlıklardaki galvanizli profillere sabitlemede kullanılır. 25 mm uzunluğunda sivri uçlu vidadır. Vida Boyu Adet / Kutu Adet /

Detaylı

Kavramlar ve açılar. temel bilgiler. Yan kesme ağzı. ana kesme ağzı. = helis açısı. merkez boşluk açısı Yan kesme kenarı

Kavramlar ve açılar. temel bilgiler. Yan kesme ağzı. ana kesme ağzı. = helis açısı. merkez boşluk açısı Yan kesme kenarı temel bilgiler Kavramlar ve açılar Yan kesme ağzı ana kesme ağzı α P = ana kesme kenarı boşluk açısı β H = ana kesme kenarı kama açısı γ P = ana kesme kenarı talaş açısı α O = yan kesme kenarı boşluk açısı

Detaylı

Metal matkap ucu setleri

Metal matkap ucu setleri YENİ! Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Metal matkap ucu setleri Impact Control HSS Metal matkap ucu seti Çalışma uzunluğu mm Toplam uzunluk mm 3165140 Impact Control HSS 8 li Set 2.0 60 24 2 608 577 146

Detaylı

W345 Vidipan Ses Duvarı

W345 Vidipan Ses Duvarı W345 Vidipan Ses Duvarı Çift dikmeli 75/100 mm duvar M Profili ve her iki tarafta 12,5mm kalınlığında üç kat Vidipan kullanılarak oluşturulan, içinde Profil genişliğine göre 40mm kalınlığında üç kat yalıtım

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme

90 Profesyonel elektrikli el aletleri. Taşlama makineleri ve metal işleme 90 Profesyonel elektrikli el aletleri ve metal işleme Profesyonel elektrikli el aletleri 91 Başarı formülü: daha uzun kullanım süresi, daha rahat kullanım Bosch'un büyük ve avuç taşlama makineleri, güçlü

Detaylı

W361 Vidipan Bölme Duvar

W361 Vidipan Bölme Duvar W361 Vidipan Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Vidipan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

Robert Bosch GmbH. Konsol. Bu kadar tasarım gerekli. Konsol Hem göz alıcı bir obje, hem de pratik bir depolama alanı: Farklı malzemelerden konsol.

Robert Bosch GmbH. Konsol. Bu kadar tasarım gerekli. Konsol Hem göz alıcı bir obje, hem de pratik bir depolama alanı: Farklı malzemelerden konsol. Konsol Bu kadar tasarım gerekli. Konsol Hem göz alıcı bir obje, hem de pratik bir depolama alanı: Farklı malzemelerden konsol. 1 Giriş Bu malzemelerden eşsiz bir obje yaratılıyor! Bu konsol ile evinize

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

ELMAS UÇLU ATLAMALI BG DİŞLİ AHŞAP DAİRE TESTERELERİ ELMAS UÇLU VE SOĞUTMA BOŞLUKLU ÇOKLU DİLME AHŞAP KESİM

ELMAS UÇLU ATLAMALI BG DİŞLİ AHŞAP DAİRE TESTERELERİ ELMAS UÇLU VE SOĞUTMA BOŞLUKLU ÇOKLU DİLME AHŞAP KESİM ELMAS UÇLU ATLAMALI BG DİŞLİ AHŞAP DAİRE TESTERELERİ 200 3.0 30 20 250 3.2 30 24 300 3.2 30 28 350 3.6 30 32 400 3.8 30 36 400 3.8 30 42 450 4.0 30 42 500 4.0 30 48 550 4.0 30 48 600 4.0 30 56 ELMAS UÇLU

Detaylı

www.volkancivata.com.tr

www.volkancivata.com.tr www.volkancivata.com.tr www.volkanmetal.com.tr 2 2 2 3 3 3 4 4 4 4 5 5 6 6 7 7 8 9 10 10 11 12 12 13 13 13 14 14 14 15 15 16 16 16 17 17 18 18 18 19 19 19 19 20 20 20 20 20 21 21 22 22 22 23 24 24 24 24

Detaylı

Zımparalama ve polisaj 165. Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Dekupaj testeresi. bıçakları. Dekupaj testeresi bıçakları

Zımparalama ve polisaj 165. Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Dekupaj testeresi. bıçakları. Dekupaj testeresi bıçakları Zımparalama ve polisaj 165 Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi 166 Dekupaj testereleri Aksesuarlar 2016 Fiyat Listesi Her çeşit uygulama için, ideal dekupaj testeresi bıçağı Ahşap İşlenecek malzeme Ölçü maks.

Detaylı

Ağır Tip Boru Kesiciler Tek / Üç / Dört Bıçaklı Boru Kesiciler. Ekstra Geniş Bıçaklı Boru Kesici. Giyotin Tipi Boru Kesme Makasları.

Ağır Tip Boru Kesiciler Tek / Üç / Dört Bıçaklı Boru Kesiciler. Ekstra Geniş Bıçaklı Boru Kesici. Giyotin Tipi Boru Kesme Makasları. Ağır Tip Boru Kesiciler Tek / Üç / Dört Bıçaklı Boru Kesiciler 2-A 42-A 3-S, 4-S, 6-S 44-S Std. Bıçak Nominal Boru si Büyüklüğü Bıçak Sayısı Inch Dış Çap 3220 2-A 33100 1 1/ - 2 10-60 3,2 145 3230 3-S

Detaylı

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama W112 Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban DU

Detaylı

AHŞAP DOĞRAMALAR. Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız.

AHŞAP DOĞRAMALAR. Aşağıdaki cümlelerin başında boş bırakılan parantezlere, cümlelerde verilen bilgiler doğru ise D, yanlış ise Y yazınız. AHŞAP DOĞRAMALAR 1. Menteşeler markalanırken üstten ortalama olarak kaç cm mesafe bırakılır? A) 15 cm B) 20 cm C) 25 cm D) 23 cm 2. Lambalı menteşelerde binme boşluğu olarak ne kadar tolerans bırakılır?

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler Alüminyum profil veya kapak profilleri 220X100 X75h

Detaylı

MAK-204. Üretim Yöntemleri. Frezeleme Đşlemleri. (11.Hafta) Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt.

MAK-204. Üretim Yöntemleri. Frezeleme Đşlemleri. (11.Hafta) Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt. MAK-204 Üretim Yöntemleri Freze Tezgahı Frezeleme Đşlemleri (11.Hafta) Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt. Bölümü Freze tezgahının Tanımı: Frezeleme işleminde

Detaylı

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR 121 TORNAVİDALAR VE ALTİKÖŞE ANAHTARLAR güçlü - kararlı - kesin - aşınmaya dayanıklı... mükemmel bir güç aktarımı ile Bunlar EDORE'nin yeni tornavida serisi Power-rip

Detaylı

Elmas kesme taşlama ve delme

Elmas kesme taşlama ve delme Elmas kesme taşlama ve delme Back 274 Elmas kesme, taşlama ve delme Genel bakış Bosch aksesuarları /2 Kullanıma odaklanma: Yeni yapılandırılmış komple program Bosch aksesuarları /2 Elmas kesme, taşlama

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Çift Kanat Donanımları

Çift Kanat Donanımları 2 54 İÇİNDEKİLER Teknik Bilgiler 56 Kol Yeri Ortada İspanyolet 58 Kol Yeri Ortada Kapı İspanyoleti 59 Kol Yeri Sabit İspanyoleti 60 Sürgüler 61 Meneteșe Seti 64 Gizli Menteșe 65 Orta Baskı Menteșeleri

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 311 Vidalama uçları 314 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Impact Control vidalama uçları ve somunları Darbeli somun sıkma ve vidalama makineleriyle kullanıma uygun

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303. Vidalama uçları Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi Vidalama 303 Vidalama uçları 304 Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Yeni Impact Control Vidalama Uçları: Zor kuşullarda bile son derece dayanıklı Yeni Impact Control Vidalama

Detaylı

W362 Vidipan Bölme Duvar

W362 Vidipan Bölme Duvar W362 Bölme Duvar DC Profili Knauf Artfix Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI BLOK DUVAR Alçı panel, alçının belirli oranda suyla karıştırılıp

Detaylı

Hoş tasarımlı bahçe şezlongu

Hoş tasarımlı bahçe şezlongu Hoş tasarımlı bahçe şezlongu Yap-tasarruf et projesi Hoş tasarımlı bahçe şezlongu Tik ağacından bir sedir için büyük miktarda para yatırmanız gerekir. Burada aynı rahatlığa sahip daha uygun maliyetli bir

Detaylı

TAŞIYICI SİSTEM TASARIMI 1 Prof. Dr. Görün Arun

TAŞIYICI SİSTEM TASARIMI 1 Prof. Dr. Görün Arun Dolu Gövdeli Kirişler TAŞIYICI SİSTEM TASARIMI 1 Prof Dr Görün Arun 072 ÇELİK YAPILAR Kirişler, Çerçeve Dolu gövdeli kirişler: Hadde mamulü profiller Levhalı yapma en-kesitler Profil ve levhalarla oluşturulmuş

Detaylı

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00

El Motoru Sistemi 187,00. Dremel ,2V Akülü El Motoru 15 Parça Aksesuarlı 102,00. El Motoru Sistemi 166,00 Sipariş No EAN Kodu Model Ürün Tanımı Liste Fiyatı 2016-1 F0130290JM 8710364046850 290 Dremel Engraver Gravür Makinesi F0130200JC 8710364049691 200 Dremel 200 125 Watt El Motoru F0133000JC 8710364060870

Detaylı

Dekupaj ve panter testereleri

Dekupaj ve panter testereleri Dekupaj ve panter testereleri Back 562 Dekupaj testereleri ve panter testereler Genel bakış Bosch aksesuarları /2 Gri ahşap için Ürün ismi özellikleri tanımlar Özellikleri Bıçak kalitesi İyi ve düşük maliyetli

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler

taşlama ve delme Elmas kesme Kesici ve Aşındıcı Diskler Kesici ve Aşındırıcı Diskler Elmas kesme taşlama ve delme Kesme, Elmas taşlayarak kesme,kesme taşlama ve fırçalama ve delme 145 Aksesuarlar 2013 2015 Fiyat Listesi Kesici ve Aşındırıcı 146 Kesici ve aşındırıcı diskler Aksesuarlar

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara Gebze

Detaylı

Pano Kalınlığı M M M M

Pano Kalınlığı M M M M BRT 1708 1 Birleştirme Somunu Dik açılı bir bağlantı gerektiği yerlerde Birleşik Rakor Somunlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmış Maliyet etkin bir çözüm için Çinko Alaşım M6 Somunları tedarik edilir.

Detaylı

MONTENERO UTENSILI WOODWORKING - TOOLS. hightech. Kaliteyi Ucuza Alın 2012/1

MONTENERO UTENSILI WOODWORKING - TOOLS. hightech. Kaliteyi Ucuza Alın 2012/1 MONTENERO UTENSILI WOODWORKING - TOOLS hightech Kaliteyi Ucuza Alın 2012/1 Firmamız uzun yıllardır yüksek kalite ve yüksek teknoloji ürünleri sektöre sunmayı hedef edinmiştir. Temsilciliğini üstlenmiş

Detaylı

Parmak Freze çakıları

Parmak Freze çakıları Parmak Freze çakıları Parmak freze çakısı nedir? Parmak freze, Makine parçaları imalatında, kalıpçılıkta önemli bir yere sahip olan frezeleme işleminde kullanılan, helezonik kesici kenarlara sahip kesici

Detaylı

W116 Bölme Duvar. Islak hacimlerde sıhhı tesisatların kolaylıkla yerleştirilmesi için kullanılan tesisat duvarıdır.

W116 Bölme Duvar. Islak hacimlerde sıhhı tesisatların kolaylıkla yerleştirilmesi için kullanılan tesisat duvarıdır. W116 Bölme Duvar W116 Knauf Tesisat Duvarı Sistemleri, taşıyıcı olmayan bölme duvarlarda güvenirliği, hızlı ve ekonomik olması sebebiyle tercih edilir, içinden su borusu, gider tesisatı geçen bölme duvar

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 10 REMS Cento RF

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 REMS Cento Ø 115

Detaylı

Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar. Back

Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar. Back Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar Back 650 Çok fonksiyonlu kesici için aksesuarlar Giriş Bosch aksesuarları 11/12 Sadece 3Ma harç çıkarmakla ilgili piyasada alışılagelmiş tüm uygulamaları tek bir

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI

DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI DUVAR VE ZEMİN KAPLAMALARI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI 1. Seramik kesme ve delme aletleri hangi özelliklerde olmalıdır? a. Kesme ve delme aletlerin kesici kısımları keskin olmalıdır. b. Kızaklar temiz ve kolay

Detaylı

KARBÜR. ahşap kesici takım imalatı. SM Spiral Kesim Freze. SM Negatif Düz Kesim Bıçağı. SM Düz Kesim Bıçağı. SM Negatif Düz Kesim Bıçağı

KARBÜR. ahşap kesici takım imalatı. SM Spiral Kesim Freze. SM Negatif Düz Kesim Bıçağı. SM Düz Kesim Bıçağı. SM Negatif Düz Kesim Bıçağı KARBÜR SM Spiral Kesim Freze SM Negatif üz Kesim Bıçağı SM üz Kesim Bıçağı SM Negatif üz Kesim Bıçağı SM kaba Kesim Bıçağı SM Kaba Talaş Kapı Kilit Yeri Açma SM Kapı Gözetleme eliği ve Kesim SM Kapı Gözetleme

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Ürün Kodu Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara

Detaylı

Chapter 24: Frezeleme. DeGarmo s Materials and Processes in Manufacturing

Chapter 24: Frezeleme. DeGarmo s Materials and Processes in Manufacturing Chapter 24: Frezeleme DeGarmo s Materials and Processes in Manufacturing 24.1 Giriş Frezeleme, düz bir yüzey elde etmek için yapılan temel bir talaş kaldırma işlemidir Freze bıçakları bir veya birden fazla

Detaylı

K131 Safeboard Bölme Duvar

K131 Safeboard Bölme Duvar K131 Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Taban DU Profili Duvar U Profili arka yüzüne yapıştırılarak tabana monte edilir. Alçıpan Kaplama Derz ve Dolgu

Detaylı

Özel matkap uçları. 88 DELİCİ ve KESİCİ TAKIMLAR

Özel matkap uçları. 88 DELİCİ ve KESİCİ TAKIMLAR ÖZEL MATKAP UÇLARI 02 Özel matkap uçları Punta Kaynak Frezesi Puntalanmış metal plakaları biririnden ayırmak içindir. Freze ucu çift taraflı kullanılabilir ve değiştirilebilir. Ayarlama vidasıyla freze

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 10 REMS Cento RF

Detaylı

W152 Diamant Bölme Duvar

W152 Diamant Bölme Duvar W152 Diamant Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Diamant Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir.

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

W362 Vidipan Bölme Duvar

W362 Vidipan Bölme Duvar W362 Vidipan Bölme Duvar DC Profili Knauf Artfix Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Vidipan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde

Detaylı

Ürün Açıklama Kullanım

Ürün Açıklama Kullanım MODUL 100 menteşe Ürün Açıklama Kullanım - Tamamı metal menteşe, - areket açısı 100 - Otomatik kapama (yay) ile veya olmaksızın - İtme tekniğine uygun menteşe kolu - -boyutlu ayar (uygun menteşe tabanı

Detaylı

Agraflı Duvar Giydirme Sistemi

Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Agraflı Duvar Giydirme Sistemi TU Profili TU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. TC Profili TC Profiller agraflara sabitlenerek tavan ve taban U Profillere geçirilir. Alçıpan Kaplama Alçıpan

Detaylı

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha W118 Bölme Duvar W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5 sac levha W118 WK3 _ Her iki yüzünde üç kat Diamant ve çift kat 0,5 sac levha Tek dikmeli 5075/100 duvar Duvar C veya M Profili

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 10 REMS Cento RF

Detaylı

Max Grip vidalama uçları Ekstra sağlam oturuş ve son derece uzun kullanım ömrü

Max Grip vidalama uçları Ekstra sağlam oturuş ve son derece uzun kullanım ömrü Vidalama Back 236 Vidalama Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Küresel bir program Bosch nasıl yapıldığını gösterir. Her uygulama ve her vida için doğru ucu hazır bulunduran üniversal ve kapsamlı vidalama

Detaylı

Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept

Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept CoroMill 745 Pozitif kesme işlemine sahip çift taraflı, çok kenarlı konsept Benzersiz CoroMill 745 kesicisinin sırrı, patentli kesici uç konumlandırma sistemidir. Kesici ucu yana doğru yatırdığınızda,

Detaylı

» VİDA-Dİş tamir takimlari

» VİDA-Dİş tamir takimlari » VİDA-Dİş tamir takimlari Vida Dişi Yenileme Bıçağı RUKO dış ve iç vida dişi yenileme bıçağı ile, hasara uğramış vida, somun dişleri kolayca ve düşük maliyetle tamir edilebilir. Örneğin; Bakım onarım,

Detaylı

Robert Bosch GmbH. Mobil servis arabası

Robert Bosch GmbH. Mobil servis arabası Mobil servis arabası Mobil yardımcı Mobil servis arabası Son derece pratik: Bu tekerlekli araba ihtiyaç anında daima oradadır ve her şey için fazlasıyla yer sunar. 1 Giriş Mutfağınızda harikalar yaratmak

Detaylı

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG Küçük panolar Polikarbonat kutular PK Polikarbonat kutular PK...24...27 Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA...28...29 Terminal kutuları KL Terminal kutuları KL...30 E-Box EB E-Box EB...34

Detaylı

NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI BACKER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI OYSTER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI DMO ÜRÜNLERİ 2009

NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI BACKER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI OYSTER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI DMO ÜRÜNLERİ 2009 14500 FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI 21500 NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI MASA; TOPLANTILI; 322,5x105xh75cm. boyutlarındadr. (dikdörtgen modülü 210x105cm.) Üst tablalar 48mm. (30+18) MDF üzeri doğal

Detaylı

Dekoratif aydınlatma aksesuarı

Dekoratif aydınlatma aksesuarı Dekoratif aydınlatma aksesuarı Parlak bir örnek Dekoratif aydınlatma aksesuarı Işık kutusu her odada nasıl keyifli bir ortam yaratılabileceğini ve zarif bir hale getirebileceğini gösteriyor. 1 Giriş Aydınlatma

Detaylı

Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r. Son. Dokunuş. S H A V I V S p o t l i g h t

Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r. Son. Dokunuş. S H A V I V S p o t l i g h t Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r Son Dokunuş S H A V I V S p o t l i g h t En Yeni Ürünler Havşa kitleri Her bir kit 3 farklı boyutta solid HSS havşa raspası içerir ve çok geniş aralıklardaki

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK4) Sıra No: 6 ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÇİZİM MASA İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER Genel Boyutlar ( Not1) MELAMİN KAPLI E1 KALİTESİNDE YONGA, PVC KENAR BANDI,SUNİ DERİ,MİNİFİX BAĞLANTI,

Detaylı

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Ders 8

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Ders 8 İmalat Yöntemleri MAKİNE MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Ders 8 Doç. Dr. Yüksel HACIOĞLU Talaşsız İmalat Talaşlı İmalat Fiziksel-Kimyasal Hammaddeye talaş kaldırmadan bir şekil verilir Döküm Dövme Presleme Haddeleme

Detaylı

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Knauf TU Profili Knauf TU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. i ler agraflara sabitlenerek tavan ve taban U Profillere geçirilir. Alçıpan Kaplama Alçıpan knauf

Detaylı

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172 Küçük ve kompakt panolar HD Terminal kutuları HD...170 Kompakt panolar HD...171...172 Rittal Katalog 34/Endüstriyel panolar 169 HD aksesuarları Sayfa 172 Sistem aksesuarları Sayfa 507 KL paslanmaz çelik

Detaylı

» ÇAPAK TEMİZLEME PROGRAMI

» ÇAPAK TEMİZLEME PROGRAMI » ÇPK TEMİZLEME PROGRMI Çapak Temizleme Unigrat "Üniversal Saplı", en son ergonomik araştırmalara uygun olarak tasarlanmıştır. Tek elle kullanım Kilitleme başlığı ürünü tuttuğunuz elindeki parmaklarınızla

Detaylı

İmalat Teknolojileri. Dr.-Ing. Rahmi Ünal. Talaşlı İmalat Yöntemleri

İmalat Teknolojileri. Dr.-Ing. Rahmi Ünal. Talaşlı İmalat Yöntemleri İmalat Teknolojileri Dr.-Ing. Rahmi Ünal Talaşlı İmalat Yöntemleri 1 Kapsam Talaşlı imalatın tanımı Talaş kaldırmanın esasları Takımlar Tornalama Frezeleme Planyalama, vargelleme Taşlama Broşlama Kaynak

Detaylı

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL MARTOOL ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 10436-5062 MarTool ölçme ve kontrol ekipmanları, boyutsal metrolojide

Detaylı

CoroMill Plura. Kompozit malzemeler için optimize edilmiş frezeler

CoroMill Plura. Kompozit malzemeler için optimize edilmiş frezeler CoroMill Plura Kompozit malzemeler için optimize edilmiş frezeler Katman ayrılması, elyaf çekilmesi, kesilmemiş elyaflar ve hızlı yanak aşınması kompozit malzemelerin aşındırıcı ve kararsız yapısının neden

Detaylı

Hassasiyetin peşinde.

Hassasiyetin peşinde. Daima doğru seçim Bosch Kompakt Serisi. Hassasiyetin peşinde. Bosch'un dekupaj testereleri. Universal Compact Generation Universal Bosch'tan nesil Compact dekupaj testereleri., Universal veya size uygun

Detaylı

Şeffaflık Güzeldir 2018

Şeffaflık Güzeldir 2018 Şeffaflık Güzeldir 2018 1 Metali Şeffaf Çektirme Video için: Kod Renk Kutu Adeti Koli Adeti Koli Ağırlığı Palet Adeti Palet Ağırlığı 2002.0 Şeffaf 100 1.800 20,5 kg 2002.1 Beyaz 100 1.800 20,5 kg 43.200

Detaylı

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER FASON KESİM Profesyonellik ile teknolojinin birleştiği nokta, kesim bizim işimiz... Değerli müşterilerimiz, sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş olan firmamız bünyesinde son teknolojiye uygun

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

Elmas kesme taşlama ve delme. Elmas kesme. taşlama ve delme

Elmas kesme taşlama ve delme. Elmas kesme. taşlama ve delme 90, Aksesuarlar 207 Fiyat Listesi Best for Metal 2si arada elmas disk ile Metal & Plastik borularda kesme & taşlama Kullanıcı Avantajları Hızlı Kesim Elmas kesicilerin gücü sayesinde daha hızlı kesimler.

Detaylı