MARMARA YELKEN KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI 54 YILDIR DENİZLERDE YELKENİN ÖNCÜSÜ OLDUK!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MARMARA YELKEN KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI 54 YILDIR DENİZLERDE YELKENİN ÖNCÜSÜ OLDUK!"

Transkript

1 SPONSORLUK DOSYASI 54 YILDIR DENİZLERDE YELKENİN ÖNCÜSÜ OLDUK!

2 Tarihçemiz: Marmara Yelken Kulübü (MYK) 1958 yılında kurulmuş olup kendi imkan ve gayretleri ile bugün İstanbul daki üçüncü büyük ve de Türkiye Yelken Federasyonu bünyesinde federe bir yelken ihtisas kulübüdür. Marmara nın kıyısında Caddebostan koyunda denizin ve yelkenciliğin aşığı bir kaç genç insan bir araya gelirler. O zaman İstanbul un önemli bir sayfiyesi olan bu cennet koyda kendi imkanları ile yaptıkları yelkencilik onlara yetmez. İsterler ki deniz ve yelken sevgisinin oluşturduğu bu birliktelik bir rekabete ve yarışmaya dönüşsün. İstanbul da o dönemde faaliyette bulunan önemli iki yelken kulübü, Kalamış Yelken Kulübü ve İstanbul Yelken Kulübü nde yarışlara katılmaktadırlar. Ancak buralarda yarışmak onları tatmin etmez. Oluşturdukları dostluk ve birliktelik bir takım ruhuna dönüşsün isterler. Bu inançla bir kulüp kurarlar. Ve ismini Marmara Yelken Kulübü olarak belirlerler.

3 O zamanın siyasi şartları, derneklerin sahibi olduğu mülkleri muhafaza etmesine pek uygun değildi. Derneklere bakan gayrimenkuller, varlıklar derneğin kapatılması halinde Kızılay a veya herhangi bir kuruma mal ediliyordu. Birçok dernek kapatılmış ve mülklerine el konulmuştu. Burası çok değerli bir yer olduğu için bir şirket kurulmasına o günkü dernek yöneticileri ve üyeleri karar verdiler. Amaç dernek sosyal tesisinin mülkiyetinin, dernekten bağımsız bir tüzel kişilik uhdesinde olması ve dernek üyelerinin aynı zamanda şirket hissedarı olmasının sağlanmasıydı. İşte bu sebeple Sporturist Su Sporları ve Turizm Ticaret A.Ş. ni kurdular. Marmara Yelken Kulübü artık sağlam temeller üzerine oturmuştu. Süratle inşaatın yapımına başlanmıştı. Yelken ve deniz sevenlerin dikkatini çekmeye başlamıştı. Ve artık yelken camiasında çağdaş bir yapı ile yerini almıştı. Bu emekler semeresini vermeye başlar. 60 lı yıllarda kulüp birçok sportif başarıya imzasını atmaya başlar. O yıllardan itibaren MYK yelken sporunda başarılarına başarı katarak bu günlerine gelir.

4 Sosyal Faaliyetler; FAALİYETLERİMİZ Yaklaşık 1000 üyemiz bulunmaktadır. Amacımız üyelerimize en iyi şekilde hizmet vererek kendilerini sıcak aile ortamında hissetmelerini sağlamaktır. MYK nün Sosyal Komitesi bulunmaktadır. Komite sosyal aktiviteler için çalışır. Bütün özel günlerde (Anneler günü, Babalar günü, Sevgililer günü, Dünya kadınlar günü); bayramlarda (Şeker Bayramı, Kurban Bayramı, 23 Nisan Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı) lokalimizde coşkulu kutlamalar düzenlenir. Çocuklarımızın bayramlarında, yalnızca üyelerimizin çocukları değil, özellikle hali vakti yerinde olmayan okullardan çocukları ağırlayarak onları hediyeler, oyunlar, ikramlar, müzikler, danslarla, hak ettikleri şekilde mutlu etmeye çalışırız.

5 Sosyal Komite ayrıca Cunda Gecesi, Çiçek Pasajı Gecesi gibi üyelerimizi memnun edecek geceler düzenler. Özel günlere ait kulübümüz yelken yarışları düzenler. Bu yarışların ödül törenleri, kokteylleri lokalimizde yapılır. Her hafta pazar günü Brunch, yazın her hafta bir akşam bahçemizde canlı müzik eşliğinde açık büfe yemek düzenlenmektedir. Her sene kulüp camiamıza yeni üyelerimiz katılır. Sene başlarında bir önceki sene aramıza katılan yeni üyelerimize Hoş Geldiniz Kokteyli düzenlenir.

6 Üyelerimize ve yakınlarına diledikleri her türlü imkanı sunarak, istenilen her türlü menü ile, süsleme, fotoğrafçı hizmetiyle düğün organizasyonları düzenlenmektedir. Her sene yıl dönümümüzde, değerli sanatçıların canlı müzik şöleniyle, zengin açık büfe yemek ikramımızla kulübümüze ve üyelerimize yakışır geleneksel Yıldönümü Balomuz düzenlenmektedir. Yılbaşı günü yoğun hazırlıklar yapılır. Kulübümüz sabah saatlerinden itibaren süslenmeye başlanır. Bütün salonlarımız üyelerimiz için hazırlanır. Akşam için menümüz çok zengindir. Özel canlı müzik programı organize edilir. Yılbaşı yemeğinde üyelerimiz için hediyeler vardır, çekilişler yapılır. Yeni yılın ilk saatlerine kadar çok özel ve güzel kutlanır.

7 Spor Faaliyetleri; MYK 1962 den beri Türkiye Kupası, Donanma Kupası, Denizcilik Bayramı Kupası, Piri Reis Kupası ve diğer ulusal ve uluslararası yarışlarda çeşitli klasmanlardaki derecelere giren birçok değerli milli sporcuyu yetiştirmiş ve barındırmıştır. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Donanma, Piri Reis, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Belediyesi Yelken Kupaları ve Bosphorous Cup Yat yarışlarına ve de birçok diğer ulusal ve uluslararası yelken yarışları organizasyonu ve ev sahipliğini başarı ile yapmıştır.

8 Ayrıca Ekim 2011 tarihleri arasında tüm dünyada özel bir tekne olarak kabul edilen, yat kategorisinde uluslararası birliği olan Farr 40 sınıfı teknelerle düzenlenen yat yarışlarının Avrupa serisinin 3. ve 4. ayak yarışları ve Avrupa Şampiyonası kulübümüzün ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

9 MYK nün önündeki deniz alanı, 2020 İstanbul Olimpiyat projesi ile birlikte İstanbul olimpiyatları için yelken merkezi olarak seçilmiştir. Eğer İstanbul da Olimpiyatlar düzenlenirse konum ve deneyimimiz ile gene benzer başarılara ulaşmamız hedefimizdir. Yaz sezonunda 7-16 yaş arasında ki çocuklara 3 er haftalık 4 dönemden oluşan optimist ve laser yelken eğitimi kursları düzenlemekteyiz. Bu kurslarda başarılı olan çocuklar sırasıyla C takımına, bu sınıfta başarılı olursa da B ve A yarış takımlarına çıkabilmeye hak kazanmaktadır.

10 Aynı sınıfta bulunan tekneler ile yıl boyunca devam eden Yetişkinler Yelken Eğitimi Programımız bulunmaktadır. Şirketlerde liderlik vasfını geliştirmeye yönelik, aynı tip teknelerden oluşan takımlar kurarak yarışlar yaptık, şirketler arası yelken yarışları ligi düzenledik.

11 BAŞARILARIMIZ Yurtdışında Katıldığımız Yarışlar: 1996 Yılı: Europe Avrupa Şampiyonası/İstanbul 1997 Yılı: Laser Radial Gençler Dünya Şampiyonası/Fas; Mistral Balkan Şampiyonası/İzmir 1999 Yılı: Portburgaz Trofesi/Bulgaristan; Tomis Trofesi/Romanya (2000), Karadeniz Kupası, Balkan Şampiyonası, Portburg Trofesi, Dünya Şampiyonası ( ); Avrupa Şampiyonası, R/C 1 Metre Dünya Şampiyonası/Malta Laser Radial Dünya Şampiyonası/Çeşme; Uluslararası Yelken Haftası 2001 Yılı: Optimist Balkan Şampiyonası/Yunanistan; Laser Radial Gençler Avrupa Şampiyonası/Fransa; 4.7 Gençler Dünya Şampiyonası / İstanbul 2002 Yılı: Optimist Balkan Şampiyonası/Hollanda 2003 Yılı: Laser 4.7 Dünya Şampiyonası / İzmir

12 2004 Yılı: Dragon Dünya Şampiyonası; Douarnenez s Bretagne Cup; Torquay Edinborough Cup; Falmouth Gold Cup; St. Tropez 75 Yıl Kupası; Dünya Şampiyonası/İtalya; Avrupa Şampiyonası/İtalya; Avrupa Kupası/Hollanda 2005 Yılı: Laser Avrupa Kupası Yarışları; Avrupa Laser Şampiyonası; Pirat Avrupa Şampiyonası 2006 Yılı: Balkan Şampiyonası/Kocaeli 2007 Yılı: Optimist Dünya Şampiyonası/Uruguay

13 2008 Yılı: 26. Lake Garda Meeting; Optimist European Championship Fraglia Vela Riva Del Garda (Mili Takım kadrosunda gidilmiştir); IODA European Team Racing Championship (milli takım olarak); XLI. Balkan Şampiyonası; Laser 4.7 Dünya Şampiyonası / Hırvatistan

14 2009 Yılı: 3. International Kabb Optimist Tropy Vila de Palamos/Spain; Open European Championship Opti Female 2009 Piran/Slovenya; European Optimist Team Race Championship 2009 Ledro/İtalya; Pirat European Championship Arbon/İsviçre 2010 Yılı: Balkan Şampiyonası St. Nikola Yarışı; Cumhurbaşkanlığı Kupası; Optimist Türkiye Takım Şampiyonası MYK takımı 3. oldu.

15 2011 Yılı: Laser Europa Cup, İsviçre Laser 4.7 sınıfında bayanlar klasmanında 1. lik; Garda International Lake Garda Meeting Optimist, İtalya 1. lik; Avrupa Şampiyonası Hollanda / Workum şehrinde Avrupa 6. lığı; Eurosaf Avrupa Gençlik Oyunları, Garda / İtalya da erkekler kategorisinde 7. lik.; Balkan Şampiyonası Seçme Yarışları, Genel klasmanda 1. lik, genel klasmanda 4. lük; IODA Avrupa Takım Yarışı Şampiyonası Ledro / İtalya Türkiye Milli Takımı 15 ülkenin katıldığı şampiyonada 3. lüğü elde ettik.

16

17 2012 Yılı: International Garda Meeting Yarışları toplam 1073 optimist sporcunın katılımı ile Guiness Rekorlar Kitabına "Dünyanın En Büyük Yelken Yarışı" olarak girdi. Sporcumuz ilk % 3 e girerek 7. oldu. Europa Cup Yarışı Warnemünde / Almanya da düzenlendi her dalda yaklaşık 2000 sporcu katıldı. Sporcumuz 4.7 Laser sınıfında genel klasmanda 3. oldu. Laser 4.7 Avrupa Şampiyonası Sporcumuz 10. oldu. Balkan Şampiyonası Sporcumuz genel klasmanda 3. oldu. Hungary Laser Europa Cup Balatonfüred / Macaristan da düzenlendi. Sporcumuz genel klasmanda 4. ve 18 yaş altı erkekler kategorisinde 2. oldu.

18

19 SPONSORLUK Yelken sporu için yapılmış, yapılmakta olan ve de planlanan tüm çalışmalar, gelişen bir toplumda gerçekleşen medeni gereksinimlerdir. Kulübümüz dışından da bu görüşü paylaşabilen kişilerin bize değerli destekleriyle katılmalarını ve kendileriyle birlikte çalışmayı arzu ettiğimizi ifade etmek istiyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız ilk girişimimiz 2008 yılında MYK-UNO beraberliği ile başladı. Uno ile birlikte yılları arasında Yelken Sporu adına birçok ilke imza attık. Temel Hedefimiz ve Misyonumuz MYK nün Tüzüğünde yazılı olduğu gibi Yelken Sporuna hizmettir.

20 Yelken Sporunun; insanlara mücadele gücü, planlama, isabetli ve süratli karar alma, özgüven ve de yücelme gibi birçok özellik kazandırdığını belirtmek isteriz. Yaşamın her aşamasında bu nitelikler başarının temelini oluşturur. İşte yelken sporu tüm bu artıları ile hayata bire bir adapte edilebilecek bir spordur. Hedefimiz bu düşünceye sahip insanları yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır. Kurumsallaşmayı yaparken esas amacımız ve misyonumuz yelken sporunu yaygınlaştırmak, sosyal olanakları ve çevre şartları dolayısı ile yelken ve denizle tanışmamış minikleri ve gençleri yelken dünyasına kazandırmak ve sporcu yetiştirmektir.

21 2008 yılında MYK-UNO birlikteliği ile okullarda Bana Denizi Anlat resim ve kompozisyon yarışması düzenlenmiş bu yarışmalarda 1. ve 2. olan çocuklara ödül olarak yaz dönemi düzenlediğimiz yelken kursumuzda ücretsiz yelken eğitimi verilmiştir. Ayrıca Kadıköy Belediyesi ile ortak çalışma yapılarak belediyenin seçtiği, hali vakti yerinde olmayan, denize girme imkanı bile bulunamayan çocuklara yaz döneminde burslu olarak yelken eğitimi verildi. Bu proje her sene yaz döneminde devam etmiştir.

22 Sponsorlara sunabileceğimiz imkanlar MYK konumu itibari ile İstanbul un en güzel caddesi olan Bağdat Caddesi nin, paraleli olan sahil yolunun en gözde yerindedir. Bu caddeden her gün binlerce araç ve yaya geçmektedir. Sahildeki yaya yolu ise sabahtan akşama kadar hem spor/sağlık amaçlı hem de eğlence amaçlı kullanılmaktadır. Dolayısıyla yapılacak görsel sunumlar tüketiciler ve kurumsal kimlik açısından çok önemlidir.

23 Sponsorlara sunabileceğimiz diğer imkanlar; Günlük, sosyal faaliyetlere yönelik sponsorluklar, Bir firma ve/veya marka için yelken yarışı organizasyonu, Şirket çalışanlarına yönelik takım ruhunu geliştirici, aynı tip yelken tekneleri ile verilen takım yarışı çalışmaları, Kulüp binamız önündeki alan içerisinde yükseltilmiş platform ile araç/ürün teşhiri, Kulüp binamız içerisinde üye ve misafirlere yönelik stand kurumu, Kulüp binamızın ön cephesinde 3x2 metrelik reklam panosu kullanımı, Sahil tesislerimizin çevresindeki 100 metrelik duvar üzeri uygulama, Sahil tesislerimiz üzerinde yükseltilmiş platform ile araç/ürün teşhiri, Sporcu formalarımızın, yelken teknelerimizin marka ile donatılması, Yetişkinler eğitim yatlarımızın marka ve görsel ile donatılması, Her sektörden meslek sahibi, elit üye camiamıza adresleme yolu ile kulüp tarafından direk ulaşım imkanı sağlanabilir.

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST)

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST) ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST) 04-06 OCAK 2012 İtalya nın Napoli Şehrinde yapılan yarışta kulübümüz

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR . TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR 28 Ocak-01 Şubat 2013 tarihleri arasında Muğla da Optimist-Laser Yarıyıl Kupası Yarışlara 450 sporcu

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI

HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ SPONSORLUK DOSYASI HEYBELİADA SU SPORLARI KULÜBÜ 1984 yılında Heybeliada Değirmenburnu mevkiinde kurulan Heybeliada Su Sporları Kulübü, Türkiye nin önde gelen su sporları

Detaylı

Pirat Sınıf Komitesi

Pirat Sınıf Komitesi Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2011-2012 Faaliyet Raporu 1 S a y f a , 2011-2012 döneminde aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmiştir; 2011 Yılı Faaliyetleri - Uluslararası Pirat Birliği

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

01 OCAK 2014 31 EKİM 2014 DÖNEMİ

01 OCAK 2014 31 EKİM 2014 DÖNEMİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU FAALİYET RAPORU 01 OCAK 2014 31 EKİM 2014 DÖNEMİ A- YURTİÇİ ULUSAL FAALİYETLER 1- YARI YIL KUPASI YARIŞLARI 30 Ocak-03 Şubat 2014 tarihleri arasında Urla/İzmir de 420-470-Finn-Rüzgar

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

2011 Sponsorluk Sunumu

2011 Sponsorluk Sunumu 2011 Sponsorluk Sunumu Kimdir? 2008 yılında Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Borusan Otomotiv tarafından kurulmuştur. Türkiye dışında;

Detaylı

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu 38 yıldır, Deniz Kuvvetleri Kupası ve Marmara Kupası gibi Türkiye nin en prestijli açık deniz yarışlarının yanı sıra, her yıl 30 a yakın yarış organize eden

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli Takım

Detaylı

2010 Sponsorluk Sunumu

2010 Sponsorluk Sunumu 2010 Sponsorluk Sunumu Kimdir? Borusan Otomotiv tarafından, Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurtdışında tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2008 yılında kurulmuştur. Ülkemizin, otomobil

Detaylı

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu 38 yıldır, Deniz Kuvvetleri Kupası ve Marmara Kupası gibi Türkiye nin en prestijli açık deniz yarışlarının yanı sıra, her yıl 30 a yakın yarış organize eden

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ 2001 Yılı Faaliyetleri 2000-2001 dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 LASER RADIAL GENÇLER MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser Radial Gençler Seçme Sistemi, Aday Kampları,

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2017 OLİMPİK MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Olimpik Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları,

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

FAALİYETİN ADI TARİHİ YERİ SINIFLAR OCAK

FAALİYETİN ADI TARİHİ YERİ SINIFLAR OCAK FAALİYETİN ADI TARİHİ YERİ SINIFLAR 1 Laser Standard ve Laser Radial Bayan Milli Takım OCAK 04-12 Ocak Las Palmas / İspanya Laser 2 Pedagojik Formasyon Semineri 04-15 Ocak İzmir / Karşıyaka 3 Optimist

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTIMIST MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

2012 Sponsorluk Sunumu

2012 Sponsorluk Sunumu 2012 Sponsorluk Sunumu Kimdir? 2008 yılında Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Borusan Otomotiv tarafından kurulmuştur. Türkiye dışında;

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 LASER RADIAL GENÇ MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser Radial Genç Seçme Sistemi, Aday Kampları, Milli

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2015-2016 FAALİYET RAPORU 2002 yılında kano ve rafting federasyonu olarak kurulan federasyonumuz 2006 yılında rafting branşından ayrılarak Türkiye Kano Federasyonu adı altında

Detaylı

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 Ülkemiz hentbolu için yapılan çalışmalar sonucunda 1980-1995 yılları arasında tüm ülke tarafından tanınmış ve tercih edilen bir spor branşı haline gelmiş ve Türk hentbolu o yıllar

Detaylı

470 SINIFI (Deniz ve Ateş Çınar)

470 SINIFI (Deniz ve Ateş Çınar) İtalya nın Pescara kentinde 26 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan Akde niz Oyunları nda ülkemizi Yelken Sınıfı nda 4 sporcu temsil edecek. Akdeniz Oyunları na Laser sınıfında Onur Bilgen

Detaylı

2017 Faaliyet Programı FAALİYETİN ADI

2017 Faaliyet Programı FAALİYETİN ADI 2017 Faaliyet Programı FAALİYETİN ADI TARİHİ SINIFLAR YERİ OCAK Genişletilmiş Bölge Kampı 4. Bölge (Aydın, Denizli, İzmir) 09-12 Ocak Optimist/Laser İzmir Genişletilmiş Bölge Kampı 4. Bölge (Manisa ve

Detaylı

Turnuvalar için. 2015 Yılı. Sponsorluk Dosyası

Turnuvalar için. 2015 Yılı. Sponsorluk Dosyası Turnuvalar için 2015 Yılı Sponsorluk Dosyası Florbol Turnuvası Florbol Türkiye nin organize ettiği geleneksel olarak Mayıs ayının son haftasında düzenlenen, Özel Okulların, devlet okullarının, Şirketlerin

Detaylı

YELKEN YARIŞ ORGANİZASYONLARININ LOJİSTİK SÜREÇLERİ ÜZERİNE KEŞİFSEL BİR ARAŞTIRMA

YELKEN YARIŞ ORGANİZASYONLARININ LOJİSTİK SÜREÇLERİ ÜZERİNE KEŞİFSEL BİR ARAŞTIRMA YELKEN YARIŞ ORGANİZASYONLARININ LOJİSTİK SÜREÇLERİ ÜZERİNE KEŞİFSEL BİR ARAŞTIRMA Yrd.Doç.Dr. Serim PAKER Yrd.Doç.Dr. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Arş. Gör. Batuhan ÇULLU Arş. Gör. Adnan

Detaylı

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde:1-Bu talimatın amacı, Türkiye Dağcılık Federasyonu bünyesinde yer alan dağcılık, spor

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI YARIŞLARI 08-12 Nisan 2015 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası Yarışları, 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Alanya Yat ve Yelken

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 FAALİYET RAPORU Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi Toplantısı (1 Nisan 2014 Fenerbahçe/İstanbul) TYF Pirat Komitesi ve pirat sporcuları

Detaylı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı 5 Ekim - 6 Kasım Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ Türkiye artık yetiştirdiği sporcular ve düzenlediği spor organizasyonları

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI 26-29 Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan CUMHURİYET Bayramı Bölge Kupaları

Detaylı

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA Bodrum International Optimist Regatta ( BIOR ) Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Yelken Şubesi tarafından, dünyanın önde gelen turizm kenti olan Bodrum'da düzenlenmektedir.

Detaylı

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI 2016 2020 YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI Sayın Yetkili, İlgili dosyalarla ilgili görüş ve sorularınızı aşağıdaki mail adreslileri ile irtibata geçerek gerçekleştirebilirsiniz. Faaliyet Programı ilgi ilgili

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu. Olimpik Yelken Takımı Aday Sporcuları Programı

Türkiye Yelken Federasyonu. Olimpik Yelken Takımı Aday Sporcuları Programı Türkiye Yelken Federasyonu Olimpik Yelken Takımı Aday ları Programı 04 Türkiye Olimpik Yelken Takımı Aday ları aşağıdaki sınıflar ve bu sınıflara ait kontenjanlar ile faaliyet gösterecektir. Yıl içerisinde

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU Türkiye Yelken Federasyonu ( TYF ) tarafından hazırlanan Olimpik Seçme Sistemi, 04-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında Aarhus/ da yapılacak ve ilk olimpik kota yarışı olacak 2018

Detaylı

TÜRKİYE KÜREK FEDERASYONU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KÜREK FEDERASYONU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KÜREK FEDERASYONU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 2012 Kasım ayındaki seçimlerden sonra yeni bir yönetim kurulu ve teknik kadro ile çalışmalarına başlayan federasyonumuz 2013- sezonları arasında

Detaylı

9 yarışlık seride üç yarış Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası, üç yarış da Kartal Belediye Başkanlığı Kupası olarak değerlendirildi.

9 yarışlık seride üç yarış Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası, üç yarış da Kartal Belediye Başkanlığı Kupası olarak değerlendirildi. Pazartesi 02 Temmuz 2012 16:53 - Son Güncelleme Pazartesi 02 Temmuz 2012 21:48 İstanbul İl Yelken Temsilciliği tarafından Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Laser -470 İstanbul

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2009 YILI PROGRAMI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2009 YILI PROGRAMI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2009 YILI PROGRAMI OCAK 01-04 Ocak Trofeo M. Campobasso Naples / İtalya Optimist 01-04 Ocak SL16 Kampı Karşıyaka / İzmir SL 16 24 Ocak GENEL KURUL Ankara İptal 25-31 Ocak Rolex

Detaylı

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu Sponsorluk Sunumu Gökhan Dönmez Tennis Academy Spor Kulübü, yüksek tenis performansına ve kişilerin ihtiyaçlarına odaklanılarak antrenman verilen profesyonel eğitmenler tarafından 2004 yılında İstanbul

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK

SPORCU ÖZGEÇMİŞ PUAN TABLOSU Adaylar sadece bir kategoriden puan alırlar. KATEGORİ Ve Puan A 100Puan ARTİSTİK CİMNASTİK CİMNASTİK SPORU ÖZGÇMİŞ PUN TLOSU daylar sadece bir kategoriden puan alırlar KTGORİ 100 90 80 RTİSTİK İMNSTİK 1-Olimpiyat, ünya, vrupa Şampiyonası veya ünya Kupasından birine katılmış. 1-n az 10 ülkenin katılımı

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 0 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan 0 Seçme Sistemi, Aday Kampları, Kampları, Uluslararası Özel Hazırlık

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 30 Nisan 4 Mayıs 2014 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 1. Ayak Yarışları, 30 Nisan-04 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2013 FAALİYET RAPORU TYF Pirat Sınıf Komitesi Seçimi (Ocak 2013 İstanbul) Başkan: Murat Suntay Başkan Yardımcıları: Burak Cora Çağlan Kuruner Genel Sekreter:

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2017 GÜNCELLENMİŞ OLİMPİK MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu; 2020 Tokyo Olimpiyatları hedeflerini, Olimpik Milli Takım performansını

Detaylı

TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m)

TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m) TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m) Müsabaka Yeri : Tozkoparan Müsabaka tarihi : 05 09 TEMMUZ 2017 Teknik Toplantı : 5 TEMMUZ 2017 Saat 13:00 de Müsabaka havuzunda

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI Formula SAE Formula SAE, Uluslararası Otomotiv Mühendisleri Derneği (Society of Automotive Engineers) tarafından

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Osman Aras Günaydın Uzun Dönemli Amaç : Hareket

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Karar Tarih: 11/04/2018 Karar No : 168 Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı; Belediye sınırları içerisinde olup, amatör takımlar arasında spor

Detaylı

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 6 EKİM 2010 6 EKİM 2010 TRABZON KAZANACAK! Zihni Ağırman /TAKA GAZETESİ Trabzon büyük bir organizasyona hazırlanıyor. Sadece Trabzon değil,

Detaylı

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan ve

Detaylı

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL.

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. GSGM Desteği 50.000,00 Yurtiçi Faaliyetler 160.000,00 Sponsorluk Gelirleri

Detaylı

OPTİMİST SINIFI 2016 YILI ULUSLARARASI-ULUSAL YARIŞLAR,KAMPLAR KRİTERLERİ

OPTİMİST SINIFI 2016 YILI ULUSLARARASI-ULUSAL YARIŞLAR,KAMPLAR KRİTERLERİ OPTİMİST SINIFI 2016 YILI ULUSLARARASI-ULUSAL YARIŞLAR,KAMPLAR VE KRİTERLERİ TARİH ULUSLARARASI YARIŞ YER 05-08 Mayıs Dutch Youth Regatta Workum / Holland 28 May 05 Haz Optimist Asian & Oceanian Campionship

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

www.facebook.com/bbktr www.twitter.com/bbisiklet www.youtube.com/user/bbkcyclingtv bbisiklet@gmail.com TANITIM DOSYASI VİZYON Gelecekte olgun bir spor kültürünün oluştuğu ülkemizde bu reforma öncülük etmek.

Detaylı

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ İÇİNDEKİLER 1-KURULUŞ VE AMAÇLAR 2-ANA VE GENEL HEDEFLER 3-HEDEFLER İÇİN YAPILACAKLAR 4-YILLIK PLANLAMA 5-İLK 5 YILLIK PLAN 6-SONUÇ KURULUŞ VE AMAÇLAR Adana Gençlergücü Spor

Detaylı

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan Federasyon

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU LASER 4. MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser 4. Seçme Sistemi, Aday Kampları, Kampları, Uluslararası Özel

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m)

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL / TOZKOPARAN Müsabaka tarihi : 16 19 KASIM 2017 Teknik Toplantı : 15 KASIM 2017 MÜSABAKA

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI SÜPER LİG MÜSABAKALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI YURTDIŞI FAALİYETLERİ

21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI SÜPER LİG MÜSABAKALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI YURTDIŞI FAALİYETLERİ 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TARİH KATEGORİ YER TAKIM MÜSABAKA SPORCU 15-17.11.2012 14 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Türkiye Eskişehir 10 24 10 120 15-17.11.2012 14 Yaş Altı Kadınlar

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Sağlık Bilimleri Ens.

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Sağlık Bilimleri Ens. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Ahmet Nusret BULGURCUOĞLU 2. Doğum Tarihi: 23/04/1961 3. Unvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Y. Lisans Doktora 5. Akademik Unvanlar:

Detaylı

6. Milli Takım Secim Kriterleri

6. Milli Takım Secim Kriterleri 6. Milli Takım Secim Kriterleri 2015 Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası(25m) İlan edilen barajları gecen sporcular Barajları gecen sporcuların antrenörleri Barajına göre kadroya davet edilirler. barajını geçen

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser 4.7 Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

Comen Yıldızlar Kupası ; A-Takım (13-14 Yaş Bayan, Yaş Erkek) Bayan Erkek

Comen Yıldızlar Kupası ; A-Takım (13-14 Yaş Bayan, Yaş Erkek) Bayan Erkek Comen Yıldızlar Kupası ; A-Takım (13-14 Yaş Bayan, 15-16 Yaş Erkek) 2005-2004 Bayan 2003-2002 Erkek Kadro en fazla 10 Bayan, 10 Erkek sporcudan oluşur. Comen Milli Takımı Mart ya da Nisan ayı içerisinde

Detaylı

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu.

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz iletişim Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz, en iyi bildiğimiz işi yapmak. Hedefimiz ise, sürekli kendimizi ve ekibimizi geliştirirken,

Detaylı

neler

neler www.broevent.com bizkimiz? Bro event ülkemizdeki en önemli spor organizasyonlarını planlayan ve yöneten, deneyimli kadrosu ile Türk sporunun gelişmesinde hizmet ederken sektöründe en yüksek müşteri hizmetleri

Detaylı

w w w. c o r p o r a t e s a i l i n g c u p. c o m

w w w. c o r p o r a t e s a i l i n g c u p. c o m TÜRKİYE'DE İLK KEZ KURUMLARA ÖZEL YELKEN EĞİTİM VE YARIŞ ORGANİZASYONU Corporate Sailing Cup ile kurum çalışanları şirketlerinin adını taşıyan teknelerinde kurumlarını gururla temsil ediyor Hakkımızda

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist ve Laser Türkiye Şampiyonası

Detaylı

SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI Yarış İlanı. 29 Ekim 2017

SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI Yarış İlanı. 29 Ekim 2017 SİYAH İNCİ PİRAT YARIŞI 2017 Yarış İlanı 29 Ekim 2017 1 Organizasyon Otoritesi Organizasyon otoritesi, Türkiye Yelken Federasyonu'na bağlı olarak, TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul Yelken Kulübü olacaktır.

Detaylı

FAALİYETİN ADI TARİHİ YERİ SINIFLAR

FAALİYETİN ADI TARİHİ YERİ SINIFLAR FAALİYETİN ADI TARİHİ YERİ SINIFLAR OCAK 1 Dragon İlkbahar Serisi 1.Yarış 09-10 Ocak Bodrum/BAYK Dragon 2 ERGO-MIYC Kış Trofesi 1.Ayak 09-10 Ocak Marmaris Yat 3 CFM BAYK Kış Trofesi 1.Ayak 16-17 Ocak Bodrum/BAYK

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m)

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL / TOZKOPARAN Müsabaka tarihi : 16 19 KASIM 2017 Teknik Toplantı : 15 KASIM 2017 MÜSABAKA

Detaylı

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal

Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal Temmuz ayında ; Tmt Group imzalı, unutulmaz bir haftasonu yaşanacak. 40 ila 50bin kişinin katılımını beklediğimiz organizasyonda ; açık büfe mangal keyfi, ödüllü oyunlar, turnuvalar,animasyon gösterileri,yelken

Detaylı

İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ. AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn-Pirat YARIŞ İLANI

İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ. AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn-Pirat YARIŞ İLANI İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 - YARIŞ İLANI İstanbul Yelken İl Temsilciliği 2013 yılı Faaliyet Programında yer alan Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn- sınıfları için

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı