ABB Bina çözümleri. Binanızı yaşatan çözümler!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ABB Bina çözümleri. Binanızı yaşatan çözümler!"

Transkript

1 ABB Bina çözümleri. Binanızı yaşatan çözümler!

2 Binalarda yüksek konfor ve enerji tasarrufu. ABB, enerji tasarrufu sağlayan ürünleri ile günümüzün en önemli sorunu iklim değişikliğinin önlenmesine katkıda bulunuyor. Alçak gerilim elektrik dağıtımı ve bina otomasyonu konusunda lider üretici olan ABB, konutlardan otellere, ofis binalarından alışveriş merkezlerine, hastanelerden endüstriyel tesislere kadar her türlü binada yaşam kalitesini yükseltmekle kalmıyor, binalardaki enerji tüketimini azaltarak hem çevreye katkıda bulunuyor hem de enerji giderlerinin azaltılmasına yardımcı oluyor.

3

4

5 ABB Bina çözümleri Binaları yaşatan teknoloji Binalarda yüksek konfor ve enerji tasarrufu Güç ve otomasyon teknolojilerimizle sadece endüstride değil binalarımızda da yüksek enerji tasarrufu sağlıyor, elektrik enerjisinin en verimli biçimde kullanımına yardımcı oluyoruz. Bina otomasyon sistemlerimizle yaşadığımız mekanları daha konforlu kılıyor, teknolojinin her türlü olanağını insanların hizmetine sunuyoruz. Konut, hastane, alışveriş merkezi gibi farklı yapıların farklı ihtiyaçlarını karşılayabilen, geniş otomasyon ve elektrik dağıtımı ürün yelpazemiz, bilgi birikimi ve deneyimimiz ile inşaat projelerinizin çözüm ortağı oluyoruz. Farklı Yapılar : - Ofis binaları - Alışveriş merkezleri - Oteller - Konutlar - Okullar ve diğer eğitim kurumları, kütüphaneler - Fabrika ve diğer ticari binalar - Stadyumlar ve kapalı spor salonları - Havaalanları, demiryolu ve diğer raylı taşıma istasyonları - Hastaneler Sunduğumuz ürünler : - Elektrik dağıtım sistemleri - Trafolar, pano ve kablo sistemleri, devre kesiciler, elektrik tesisat cihazları (tesisat kontaktörleri, otomatik sigortalar, modüler dağıtım kutuları, kaçak akım koruma cihazları) - Bina otomasyon ürünleri - EIB/KNX ürünleri - Bina interkom sistemleri - Anahtar priz serileri - Motor yolverme ve HVAC çözümleri - Motor ve HVAC sürücüler - Yumuşak yolvericiler - Kontaktörler

6 Enerji dağıtım sistemleri Güvenli ve sürekli enerji Güvenli elektrik enerjisi ve bu enerjinin sürekliliğinin sağlanması hayati önem taşımaktadır. ABB, şebeke elektriğinin binanıza girişinden, odanızdaki priz ve anahtara, en sağlıklı ve güvenli şekilde ulaşmasına kadar her aşamada yüksek teknoloji ürün ve çözümlerini sizlere sunuyor. Alçak gerilim dağıtım panoları ABB nin günümüzün en modern teknolojilerini kullanarak geliştirdiği ArTu ve IS2 pano serileri, alçak gerilim elektrik dağıtımı ve otomasyon konusunda müşterilerinin her türlü ihtiyacına yanıt veriyor. Üç farklı modeliyle ArTu, yer tasarrufu ve esneklik sağlarken IS2 pano serisi de her türlü otomasyon uygulamalarına en iyi hizmeti sunuyor. Kablo taşıma sistemleri ABB kablo taşıma sistemleri ile her türlü tesisat ve pano kurulumuna destek oluyor. ABB nin yüksek emniyet standartlarına sahip ve çevreye duyarlı plastik, metal, yer altı kablo kanal sistemleriyle her türlü uygulama için esnek, kolay ve güvenilir çözümlere sahip olacaksınız.

7 Devre kesiciler ABB, yarım yüzyılı aşkın çalışmaları sonucu elde ettiği tecrübe ve yaratıcılık ile günümüzün en mükemmel devre kesicilerini geliştirmektedir. ABB nin Formula, Tmax ve Emax serisi devre kesicileri, küçük boyutları ile panolar için uygun hacimlerde montaj olanağı sağlamaktadır. Ayrıca gelişmiş koruma ve haberleşme fonksiyonları sayesinde devre kesiciye tesisatın farklı noktalarından erişim imkanı da bulunmaktadır. Bluetooth teknolojisi sayesinde, açtırma ünitesinin korumalarını uzaktan programlayabilir, izleme ve bakımla ilgili bilgilere kolayca erişebilirsiniz. Elektrik tesisat cihazları ABB nin otomatik sigorta, kaçak akım koruma ve kumanda cihazları, parafudur, yük yönetim ve ölçüm cihazları, tesisat kontaktörleri modüler dağıtım kutuları ve diğer DIN rayına monte edilebilen ürünleri ortak dizayn ve boyut özellikleri sayesinde elektrik tesisatları için kusursuz montaj kabiliyeti ve estetik bir görünüm sunmaktadır. Otomatik sigorta ve kaçak akım koruma cihazlarının mükemmel koruma özellikleri ve yüksek kapasiteleri yanında, kolay ve hızlı bağlantı yapılabilmesi binanız için kusursuz bir servis sürekliliği sağlamakta; ölçme, izleme, yük yönetimi ve kumanda gibi diğer fonksiyonlarının da olması bütünsel olarak kolaylık sunmaktadır. ABB nin ayrıca binalarda uygulanan fotovoltaik ve solar sistemler için ürettiği özel modüler DIN rayı ürünleri ile yenilenebilir enerjiyi binalarınızda güvenle üretebilir ve kullanabilirsiniz.

8 ABB bina otomasyon sistemleri İhtiyacınız olan konfor, emniyet ve fonksiyonellik Güvenlik, enerji verimliliği ve konfor... Modern yaşam alanlarının olmazsa olmazları. ABB bina otomasyon sistemleri, bu üç temel unsuru bir arada sunuyor. ABB EIB/KNX ürünleri, aydınlatma, perde/panjur, ısıtma ve soğutma gibi sistemleri kontrol ederek büyük enerji tasarrufu sağlamanıza yardımcı oluyor ve konforu parmaklarınızın ucuna kadar getiririyor. EIB/KNX Ürünleri ABB bina otomasyon sistemleri ile yaşam standartınız için size sahip olduklarınızdan bir adım ötesini vadediyor. ABB nin akıllı bina otomasyon sistemi ABB i-bus KNX, ofis, fabrika, otel ve konut gibi pek çok farklı yapıda yüksek güvenlik ve enerji tasarrufu da sağlıyor. En üst standartları karşılayan ve mekanların gelecekte olası fonsiyon değişikliklerine açık olan ABB i-bus KNX in becerileri gerçekten mükemmel: Binanın içinden ya da dışından sağlanabilen erişim ile tek dokunuşla aydınlatma, ısıtma/soğutma, havalandırma kontrolü, ses ve görüntü denetimi, motorlu perde/panjur kumanda, güvenlik ve alarm sistemleri kontrolü... Ayrıca kontrol fonksiyonlarını manuel olduğu kadar otomatik olarak da devreye alabilir, kapalı devre sistemi aracılığıyla değişik günlük yaşam profilleri oluşturup bunların devreye alınmasını sağlayabilirsiniz.

9 Bina interkom sistemleri Apartman girişleri, müstakil evler ya da bağlantı kurmak istediğiniz özel alanlara kolayca uygulanabilen Bina İnterkom Sistemleri aynı zamanda ABB i-bus KNX sistemine de entegre edilebilir. Bina İnterkom Sistemlerinde ses ve görüntü ayrı ayrı ya da birlikte dijital veya analog olarak sunulmaktadır. - Üstün ses ve görüntü (koaksiyel) kalitesi - Dış kapı otomatiğini açma - Sıva altı veya sıva üstü montaj kolaylığı - 2 şubeye kadar paralel bağlantı imkanı - Gizlilik özelliği (görüşmeleri diğer daireler dinleyemez) - Siyah/beyaz Flat CRT veya renkli TFT ekran

10

11 ABB anahtar ve priz serileri Fonksiyonelliği estetikle birleştirin Fonksiyonel olmak bazen yetmez. ABB nin anahtar-priz serileri, aydınlatma sisteminizin tamamlayıcısı olacak. İşlevsellikleri yanısıra eşsiz tasarımları ile de sizleri cezbedecek. ABB anahtar ve priz serileri Konforlu bir aydınlatma için kontrol ve kumanda cihazlarının özenli bir tasarıma ve güvenilir bir altyapıya sahip olması gerekir. Binalardaki farklı yaşam alanlarının aydınlatma fonksiyonları farklılık gösterebilir. ABB, türlü yaşam alanları için farklı ürünlerle bir asırdan fazla süredir dünyamızı aydınlatmamıza yardımcı oluyor. ABB nin geniş seçenekleri içerisinde metal, plastik, cam çerçeveli ürünler yanısıra, özel uygulamalara yönelik anahtar ve priz serileri de bulunmaktadır.

12 ABB Motor yol verme ve HVAC çözümleri Sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı için kesintisiz hava akışı şarttır. Güvenilir havalandırma kontrolü ile birlikte asansör, pompa sistemleri gibi motor ve motor yolverme uygulamalarında da ABB size en iyi çözümleri sunar. ABB nin sunduğu ürün ve çözümler, fonksiyonlarını eksiksiz yerine getirirken, optimum düzeydeki enerji tüketimiyle doğal çevrenin korunmasına maksimum katkı sağlamaktadır. Kontaktörler Kontakörler kumanda ve anahtarlama için endüstriyel tesislerde olduğu gibi binalarda da önemli bir kullanım alanına sahiptir. Binalardaki kontrol odalarından, konut alanlarına kadar geniş bir kullanım alanı mevcuttur. Standart kontaktörlerin yanında özellikle sessiz çalışan tesisat kontaktörleri bina uygulamalarında en ideal cihazlardır. ABB teknolojisi ile üretilen elektronik kontaktörler, daha az enerji harcamaları yanında gerilim düşümlerinin yaşandığı mekanlarda enerji kesintilerini de engeller. Yumuşak yolvericiler ABB nin yumuşak yolvericileri binalardaki fan, pompa uygulamaları için uygun yolverme çözümleri sunuyor. ABB yumuşak yolvericiler su hatlarındaki basınç dalgalanmaları, asansörlerin rahatsızlık verici çalışma rejimleri gibi sorunların ortadan kaldırılmasında da büyük rol oynuyor.

13 ABB Motor ve sürücüler Motor konusunda kapsamlı bir ürün yelpazesine sahip olan ABB, binalarınızdaki her türlü motor uygulamasına uygun ürünler sunuyor. Motor hız kontrol cihazları konusunda dünya lideri olan ABB, binalardaki asansör, pompa motorları gibi her türlü motor kontrolünde en iyi çözümü sunuyor. ABB nin ısıtma - soğutma ve havalandırma uygulamalarına özel geliştirdiği AC sürücüler size sağlıklı çalışma ve yaşam alanları sunarken sağladığı enerji tasarrufu ile doğayı korumanıza da yardımcı oluyor.

14

15 Bazı referanslarımız Acıbadem Hastanesi - Adana, Fulya-İstanbul Ağaoğlu Myworld Diamond VIP - İstanbul Ankamall AVM - Ankara Bilim İlaç - İstanbul Novotel - Trabzon Çırağan Palace Kempinski Otel - İstanbul Point Hotel - İstanbul Divan Asia Otel - İstanbul Forum AVM - İzmir, Ankara, Mersin Hatay Havalimanı - Hatay Hilton Garden Hill Otel - Kütahya HSBC Bank Genel Müdürlük Binası - İstanbul Hyatt Regency - İstanbul İstanbul Metrosu İstinye Park AVM - İstanbul Swissotel Convention Center - İzmir Kipa - Tüm Türkiye Metrocity AVM - İstanbul Palladium AVM ve Residence - İstanbul Viaport AVM - İstanbul

16 İletişim için: ABB Elektrik Sanayi A.Ş. Alçak Gerilim Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde No: Yukarı Dudullu / İstanbul Tel : Faks : info@tr.abb.com Bilgi: Önceden haber vermeksizin teknik değişiklikler yapmak ve bu belgede belirtilen içeriği değiştirme hakkımız saklıdır. Verilmiş siparişler için, üzerinde uzlaşılan koşullar geçerlidir ABB, bu belgede olabilecek hatalardan veya bilgi eksikliğinden hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Bu belgenin kendisi ve içerdiği bilgilere ve görsel malzemeye ait tüm haklar tarafımızca saklıdır. ABB nin önceden verilmiş onayı olmadan bu belgenin yeniden üretilmesi, üçüncü taraflara açıklanması veya içeriğinin kısmen veya bütün olarak kullanılması yasaktır. Copyright 2009 ABB Tüm hakları saklıdır

Panorama. Yumuşak yolvericiler Tüm seri

Panorama. Yumuşak yolvericiler Tüm seri Panorama Yumuşak yolvericiler Tüm seri Neden yumuşak yolverici? Mekanik ve elektriksel problemler için ideal çözüm Endüstride fan, kırıcı, pompa, konveyör, mikser gibi bir çok uygulamanın kalbi olan AC

Detaylı

Panorama. Motor koruma ve kontrol Motor koruma şalterleri, kontaktörler ve termik röleler

Panorama. Motor koruma ve kontrol Motor koruma şalterleri, kontaktörler ve termik röleler Panorama Motor koruma ve kontrol Motor koruma şalterleri, kontaktörler ve termik röleler ABB, motor kontrol ve güç anahtarlama standartlarını değiştiriyor Yeni AF teknolojisini standart olarak alan ABB,

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

DOLD Sizin için çözümler

DOLD Sizin için çözümler DOLD Sizin için çözümler Makineler ve tesisler Elektrik üretimi/dağıtımı Petrol ve gaz sanayisi Otomasyon Taşımacılık ve malzeme işleme sistemleri Demiryolu teknolojileri Havacılık/denizcilik sanayisi

Detaylı

SELVE Mekanik Motorlar Komple bir çözüm sunuyoruz Mekanik Motorlar Panjur ve tentelerde profesyonellerin ihtiyaç duyacağı herşey

SELVE Mekanik Motorlar Komple bir çözüm sunuyoruz Mekanik Motorlar Panjur ve tentelerde profesyonellerin ihtiyaç duyacağı herşey SELVE Mekanik Motorlar Komple bir çözüm sunuyoruz Mekanik Motorlar Panjur ve tentelerde profesyonellerin ihtiyaç duyacağı herşey Engineering in motion 2 Mekanik Motorlar Tatmin edici bir kolaylık Konforlu

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

ORGANİZE SERİNLİK TEAM

ORGANİZE SERİNLİK TEAM ORGANİZE SERİNLİK TEAM CSH Serisi 360 Hava Üfleme Teknolojisi Standart kaset tipi klimalardan farklı olarak, Diamond Electric kaset tipi split klimalar özel dizaynı ile 8 noktadan 360 derece kesintisiz

Detaylı

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran 2018 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Beko Multi

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Avm Çözümleri Yaşam konforunu arttırmada önemli rol oynayan alışveriş ve yaşam merkezleri, müşterilerine sundukları ek hizmet ve konforla rakiplerinden ayrılıyorlar. Alışveriş merkezlerinin altyapı ihtyaçları

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ EK-2 PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ MODÜLÜ MÜFREDAT KONUSU MODÜL GENEL Enerji verimliliği mevzuatı, M1 Teorik Enerjide arz ve talep tarafındaki gelişmeler, M1 Teorik Enerji tasarrufunun ve verimliliğin önemi

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey onda var. Xylem olarak montaj, devreye alma ve işletmesi

Detaylı

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Şirket Profilimiz ÜÇFAZ Mühendislik Elektrik Makine Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2015 yılında Endüstriyel Otomasyon Sektöründe

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure.

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure. Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm Answers for infrastructure. En zorlu kalite gerekliliklerini karşılar ve en uygun maliyetli kullanımı sağlar

Detaylı

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Askeri Çözümler Askeri bina ve yapılarda ihtiyaç duyulan sistemleri yakından takip eden ekibimizle birlikte talep ve beklentilerinize uygun merkezi TV sistemleri ile uydu ve karasal yayın dağıtımları;

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Kamu Çözümleri Kamu sektöründe ihtiyaç duyulan düşük işletme maliyetine sahip, uzun ömürlü ve güncellenebilen network altyapılarını gerektiğinde birbiriyle entegre ederek minimum ilk yatırım maliyetleriyle

Detaylı

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ DIVERSA DERZLİ SİSTEM Çelik profillerden oluşan konstrüksiyon yapısı, cam ve alüminyum profilli modül tipleri, melamin, laminat, doğal ahşap kaplı

Detaylı

WAT Endüstriyel Sürücüler

WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler İçindekiler Yüksek verimli WAT motorlarla entegre sistem çözümleri 4-5 WF 80 in özellikleri 6-7 WF 80 in pompa uygulamalarına özel fonksiyonları 8-9

Detaylı

Çok yönlü güvenilir bir sistem

Çok yönlü güvenilir bir sistem Totally Integrated Power Çok yönlü güvenilir bir sistem Gaz ile yalıtılmış orta gerilim panosu 8DJH 36 www.siemens.com/8djh36 Totally Integrated Power (TIP) Enerji dağıtımında son noktayı koyduk Sol: İstanbul,

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

Enerji Teknolojilerini Bizimle Takip Edin e-mobility Nanogen Teknoloji & UTES Endüstriyel ve RWE İşbirliği ile Türkiyede

Enerji Teknolojilerini Bizimle Takip Edin e-mobility Nanogen Teknoloji & UTES Endüstriyel ve RWE İşbirliği ile Türkiyede Elektrikli Araba Şarj İstasyonları Enerji Teknolojilerini Bizimle Takip Edin e-mobility Nanogen Teknoloji & UTES Endüstriyel ve RWE İşbirliği ile Türkiyede Elektrikli araba şarj istasyonları Günümüz küresel

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

PAYLAŞILABİLİR SERİNLİK WIDE

PAYLAŞILABİLİR SERİNLİK WIDE PAYLAŞILABİLİR SERİNLİK WIDE DEK Serisi Yüksek Statik Basınç Diamond klimalar yüksek tavanlarda bile, 160Pa basınç ve yüksek hacimli hava üfleme kapasitesiyle çalışır. Bu sayede şartlandırılmış hava, ortamın

Detaylı

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Danfoss A/S 100 ülkede 25.000 çalışanıyla Danimarka nın en büyük sanayi topluluğu olan Danfoss A/S, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörüne; tasarım, verimlilik,

Detaylı

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri

CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı. Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri CR24 Oransal sıcaklık kontrol termostatı Bireysel sıcaklık kontrolü için sistem çözümleri + Havalı, sulu ve karışık ısıtma soğutma sistemlerine uygun bireysel konfor ürünleri Oransal oda sıcaklığı kontrol

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

YENİ DAĞITIM PANOLARI DAYANIKLI SADE BINA ELEKTRIK VE DIJITAL ALTYAPILARI IÇIN ÜRÜN VE SİSTEMLER

YENİ DAĞITIM PANOLARI DAYANIKLI SADE BINA ELEKTRIK VE DIJITAL ALTYAPILARI IÇIN ÜRÜN VE SİSTEMLER YENİ DAĞITIM PANOLARI DAYANIKLI & SADE BINA ELEKTRIK VE DIJITAL ALTYAPILARI IÇIN ÜRÜN VE SİSTEMLER XL 3 S YENİ DAĞITIM PANOLARI XL 3 S serisi Legrand tarafından panocuların montaj işlerini kolay yapabilmeleri

Detaylı

Çok yönlü güvenilir bir sistem

Çok yönlü güvenilir bir sistem Gaz ile yalıtılmış 36 kv a kadar orta gerilim panosu Çok yönlü güvenilir bir sistem 8DJH 36: Tüm gereksinimler için tasarlanmıştır www.siemens.com/infrastructure-cities Şehirler için geleceğin enerji dağıtımını

Detaylı

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları HVAC tesisatlarının planlanması, montajı ve işletmeye alınması için artırılmış esneklik ve kolaylık Answers for infrastructure.

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Toplu Taşıma Çözümlerimiz

Toplu Taşıma Çözümlerimiz Toplu Taşıma Çözümlerimiz Yoğun insan ve hareketliliğin bulunduğu hava limanı, otobüs ve tren terminalleri, şehir içi duraklar gibi alanlar, kitle yönelndirme ve reklam gibi birçok yeni teknolojinin ihtiyaç

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI

ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI ecocirc XL ve XLplus YENI NESIL ENTEGRE FRAKANS KONVERTÖRLÜ, YÜKSEK VERIMLI SIRKÜLASYON POMPALARI Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey Kolay Kullanım. Yeni Ecocirc XL ın üzerine yerleştirilmiş

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

Konut Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Konut Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Konut Çözümleri Toplu konutlarda bireysel çanak antenlerin meydana getirdiği görüntü kirliliğini önleyen ve görüntü kalitesinde çığır açan merkezi TV dağıtım sistemlerinden başlayarak, günümüzde Triple

Detaylı

Bosch Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Şık ve işlevsel tasarım Kolay montaj

Bosch Havalandırma Ürünleri. Yüksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Şık ve işlevsel tasarım Kolay montaj osch landırma Ürünleri üksek verimlilik, uzun ömür Düşük tüketim, sessiz çalışma Şık ve işlevsel tasarım Kolay montaj osch fanlar iç mekan hava kalitesi ve buna bağlı olarak iş ve yaşam kalitesini yükseltir.

Detaylı

ABB merkezi inverterler PVS ila 2000 kva

ABB merkezi inverterler PVS ila 2000 kva SOLAR INVERTERLER ABB merkezi inverterler ABB merkezi inverterler güvenilirlik, verimlilik ve kurulum kolaylığını yeni seviyeye yükseltiyor. İnverterler, büyük fotovoltaik (FV) güç santralleri için yüksek

Detaylı

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni, sağlam bir ser... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi olarak

Detaylı

DÜNYANIN İLK HİBRİD İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

DÜNYANIN İLK HİBRİD İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Ekim 2016 Mitsubishi Electric ten yeni bir çevreci teknoloji hamlesi DÜNYANIN İLK HİBRİD İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Mitsubishi Electric, bir ilke imza atarak hibrid

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Konutsal & Ticari Hidrofor Sistemleri Frekans Kontrollü Hidrofor Sistemleri

Konutsal & Ticari Hidrofor Sistemleri Frekans Kontrollü Hidrofor Sistemleri Konutsal & Ticari Hidrofor Sistemleri Frekans Kontrollü Hidrofor Sistemleri ETNA Hidrofor Sistemleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Frekans Kontrollü Hidrofor Sistemleri İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa

Detaylı

Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler

Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler 1. gün Program GG.AA.YYYY Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler Kişisel Gelişim Problem çözme yeteneği, ikna kabiliyeti 11:00-11:50 Kişisel Gelişim Yenilikleri

Detaylı

YG/AG Kısa Devre Hesaplamaları ve AG Pano Dizaynı

YG/AG Kısa Devre Hesaplamaları ve AG Pano Dizaynı 07.11.2018 EMO ANKARA ŞUBESİ e-design Yazılımı YG/AG Kısa Devre Hesaplamaları ve AG Pano Dizaynı Naim Hakan EREN, Teknik Tanıtım ve Dizayn Uzmanı İçerik - İş Sağlığı ve Güvenliği (Acil Durum Prosedürü)

Detaylı

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr Güneş Enerji Sistemleri www.cansolar.com.tr Hakkımızda Yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2013 yılı başlarında kurulan firmamız, uzmanlık alanı güneş enerji sistemleri

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni ve sağlam bir seri... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi

Detaylı

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Hidrolikte kolaylık Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Enerji tasarruflu tesisatlar tasarlamak için Combi Valve

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Çok durumlu röleler. DIL röleleri. Güç kılavuzlu kontaktlara sahip emniyet röleleri. Kompakt ve güçlü. Yüksek enerji ve verimlilik seviyeleri

Çok durumlu röleler. DIL röleleri. Güç kılavuzlu kontaktlara sahip emniyet röleleri. Kompakt ve güçlü. Yüksek enerji ve verimlilik seviyeleri Güç kılavuzlu kontaktlara sahip emniyet röleleri OA 5642/43/44 serilerinin düz emniyet röleleri, sadece 10,3 milimetrelik kurulum yükseklikleri ile standartları değiştirmektedir. Baskılı devre kartı röleleri

Detaylı

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı botekotomasyon.com Teknik Servis Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı BOTEK, müșterilerinin problemlerini onlar kadar

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Yüksek Kapasiteli VRF sistemi DC Inverter Kontrol Kompresör Uzun Borulama Sistemi Tasarımı Yüksek Performanslı R410A Soğutucu Gazı Yeni Tasarım Kompakt Dış Ünite: 8HP den 48

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

BİNA YÖNETİM SİSTEMLERİ

BİNA YÖNETİM SİSTEMLERİ BİNA YÖNETİM SİSTEMLERİ GİRİŞ : Bir binanın işletilmesinde her adımda çalışan insanlar var. Günümüzde bilgisayarlar insanların yaptıkları işlerin çoğunu üstlenmekte ve bunları kusursuz olarak gerçekleştirmektedirler.

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

izim PREFABRİK www.bizimprefabrik.com Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi

izim PREFABRİK www.bizimprefabrik.com Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi izim PREFABRİK Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi izim PREFABRİK Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi BİZİM PREFABRİK sektördeki tecrübe, bilgi birikimi e becerilerini geçmişten günümüze taşıyarak

Detaylı

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr Hızlı montaj le tasarruf sağlayın Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj www.entes.com.tr MPR- 3 fazlı akım trafosu ın Avantajları Kolay Pano Kurulumu Tek kablo ile tornavida kullanmadan kolay bağlantı

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5 1 / 5 Variable Refrigerant Flow (VRF) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş olan VRF; değişken debili soğutucu akışkan sistemi klima sistemi olarak Türkçe ye çevrilebilir.vrv; Variable Refrigerant Volume

Detaylı

TARU ISI POMPALARI Doğadan gelen konfor, doğaya duyulan saygı

TARU ISI POMPALARI Doğadan gelen konfor, doğaya duyulan saygı TARU POMPALARI Doğadan gelen konfor, doğaya duyulan saygı KÖMÜRSÜZ, YAKITSIZ, ATIKSIZ SAĞLIKLI VE EKONOMİK TARU POMPALARI MEKANDA TARU POMPASI Firmamız ISO 9001 Kalite Güvence Belgesine sahiptir. POMPASI

Detaylı

The global leader in door opening solutions

The global leader in door opening solutions The global leader in door opening solutions 2 ASSA ABLOY Grubu Grup, 40'dan fazla ülkede faaliyet gösteren 150'den fazla şirketi ve 6 milyar cirosu ile sektöründeki en güçlü oyuncudur. Bugün ASSA ABLOY

Detaylı

Alçak gerilim AC sürücüler Solar pompa sürücüleri 0.37-18.5 kw

Alçak gerilim AC sürücüler Solar pompa sürücüleri 0.37-18.5 kw Alçak gerilim AC sürücüler Solar pompa sürücüleri 0.37-18.5 kw Solar pompa sürücüleri Güneşin gücünü kullanın! Düşük karbon yayılımı ABB sürücüler güneş enerjisinden yararlanarak karbon ayak izinizi azaltmaya

Detaylı