KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK"

Transkript

1 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2010 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikleri içermektedir. Faaliyet Raporu

2 Gençlik Dairesi 2010 yılı Etkinlikler 1- Gençsin Festivali Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Dairesi Müdürlüğünün 2010 da ilkini düzenlediği GENÇSİN Festivali, Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Gençleri birlikte dans etmeye ve kendilerini geliştirmeye teşvik etmek için düzenlenen organizasyonda, gençler, Modern Dans, Latin Dans, Funk Dans, Oryantal, Yaratıcı Drama, Hip Hop, Kolbastı ve Ritim branşlarında bir hafta boyunca aldığı eğitimi sahneledi. Türkiye den gelen uzman eğitmenler tarafından yetiştirilen gençler öğrendiklerini sahnede gösterdi. Festivalin çalışmaları Girne, Lefkoşa, Gazimağusa ve İskele ilçelerinde gerçekleşti. Festival, 3-8 Mayıs arasında gerçekleşti.

3 2- Ülkemi Tanıyorum Projesi Gençlik Dairesi Müdürlüğü nün, ülke çocukları ve gençliğinin ülkemizi tanımalarına yardımcı olmak, çevreye ve topluma karşı duyarlılığını artırmak ve farkındalık geliştirmeyi amaçladığı Ülkemi tanıyorum projesi gerçekleşti. İlk olarak hedef alınan Demokrasi Ortaokulu son sınıf öğrencileri ile birlikte 15 Mart 2010, Pazartesi Mağusa Namık Kemal de iki gün boyunca süren etkinliklerin ilk etabı, 19 Mart 2010 saat da Lefkoşa Sarayönü ve saat de Lefkoşa Californian Restaurant yanında açılan fotoğraf sergisi ile tamamlandı. 8 personelin görev aldığı etkinlikte, 150 öğrenci yeteneklerini sergilerken, etkinlik halka açık yapıldı.

4 3- Türkiye Üniversiteler arası Halk Müziği finali Türkiye Üniversiteler arası halk müziği yarışmasının finali Gençlik Dairesinin düzenlediği organizasyonla Girne Amerikan Üniversitesinde gerçekleşti. Türkiye üniversiteler arası Türk Halk Müziği Final Yarışması KKTC de gerçekleştirildi. KKTC Gençlik Dairesi nin girişimleri sonucunda ülkemizde gerçekleştirilen Final Yarışmasına Türkiye den 14 üniversite katıldı. Toplamda 500 gencin ülkemizde ağırlandığı Halk Müziği Final Yarışması 1 Mayıs saat de ve 2 Mayıs saat de Girne Amerikan Üniversitesi Spektrum Salonu nda gerçekleştirildi. Organizasyon sayesinde ülkemizdeki restoranlar, taksiler ve birçok sektörde iş yaptı. Ülke ekonomisi kazanç sağladı Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin 12 incisi gerçekleştirildi. 23 Nisan Çocuk Şenliği tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk kez KKTC Gençlik Dairesi Müdürlüğü ile İlköğretim Dairesi Müdürlüğü tarafından organize edilen 23 Nisan Çocuk şenliklerine KKTC ve Türkiye başta olmak üzere Azerbaycan, Polonya (Wyszkow), Türkiye (Kızılcahamam), Türkiye (Büyükçekmece), Hindistan, Polonya Tla, Pakistan, Ukrayna, Sırbistan, Türkiye (Ted Ankara), Makedonya,Türkiye (Ted Karadeniz) ile Bulgaristan dan ekipler katıldı. KKTC yi Mağusa Halk Dansları Derneği, Çocuk Halk Dansları Grubu ve Kültür Dairesi Çocuk Halk Dansları Topluluğu temsil etti. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu nda düzenlenen Gala programında ekipler gösterilerini sundu.

5 5- Vizyon ve Misyon belirleme toplantıları yapıldı Gençlik kamplarındaki uygulamalarla ilgili kampların eğitim şefleri ile uzmanlar arasında vizyon ve misyon belirleme toplantısı yapılarak eğitim şefleri bilinçlendirildi.

6 6- İzciler ağaç dikti Lefkoşa Gençlik Ormanında izciler birimi ağaç dikimi gerçekleştirdi. Gençlik Dairesi İzcilik Birimi gençlerin hem doğa hem de ağaç sevgisini dile getirmek için Her gencin bir dikili ağacı olsun sloganıyla doğaya katkı amacıyla 200 fidan dikti. 7- DAÜ de Liseler arası orkestralar şöleni yapıldı Liseler arası orkestralar şöleni DAÜ ile işbirliği yapılarak gerçekleştirildi. Doğu Akdeniz Üniversitesinde 30 Nisan 2010 da 1. Liseler arası müzik festivali yapıldı. Festivale 12 liseden gruplar katıldı.

7 8- Gençlere yönelik toplantılar Gençlerin zararlı alışkanlıklar ve uyuşturucudan uzak tutulabilmesi için geniş toplantı yapıldı 9 - Bisiklet gezisi organizasyonları yapıldı Kanal T işbirliği ile bisiklet gezileri yapıldı. Bisikletin çevre bilincinin oluşmasına katkı sağlamak ve insan sağlığına olumlu etkisine dikkat çekmek için bisiklet organizasyonları düzenlendi. 10- Çağlayan çocuk yuvası ziyaret edildi Çağlayan çocuk yuvası ziyaret edildi. Gençlik Dairesi Personeli yeni yılda yuvayı ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Yuvadaki çocukların moralleri yükseltilerek çocuklarla vakit geçirildi. 11- Özel Eğitim Vakfına ziyaret Özel eğitim vakfında gençler eğlence programı düzenleyerek hediyeler verdi.

8 12- Dereboyunda Gençlik Konseri Lefkoşa Dereboyunda 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde 18 Mayıs akşamı Gençlik Konseri düzenlendi. Gecede Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi ve ülkenin sevilen grubu SOS sahne aldı. 13- Dr Fazıl Küçük e saygı yürüyüşü Dr Fazıl Küçük etkinlikleri çerçevesinde Merhum lider anısına 15 Ocak Cuma akşamı saat Lefkoşa Otobüs Terminali nden başlayarak, Anıttepe ye yürüyüş gerçekleşti. Anıttepe de tören düzenlendi.

9 14- İzciler herse gecesi düzenledi Akdoğan İzcileri Herse Gecesi düzenleyerek çeşitli etkinlikler ve tiyatro sergiledi. Gecede merkezlerde birbirleriyle kaynaştı. 15- Gençler ve aileleriyle toplantılar yapıldı Gençlik Merkezlerindeki gençlerle ve aileleriyle belirli zamanlarda toplantılar düzenlenmekte. 16- Selzedeler zararına bisiklet gezileri yapıldı Güzelyurt ve Lefkoşa selzedeleri yararına bisiklet gezileri yapıldı. 17- Gençfest in programları yapıldı Gençfest Bisiklet ve Yolculuk Programı BRT de Cuma akşamları saat:22:00 de. Toplam 12 Program tamamlanmıştır.

10 18- Yaz sevinci çocuk festivali gerçekleşti I.Uluslar arası Yaz Sevinci Çocuk Festivali 6-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. Festival kapsamında dünya çocuklarıyla çocuklarımız buluşarak kültür alışverişinde bulundu. Bu festivale katılan ülkeler Türkiye, Estonya, Polonya, Sırbistan, Hindistan, iken toplam 180 dansçı misafir edildi. Gösteriler Akdoğan, Lefkoşa, Lapta ve İskele de gerçekleşti. 19- Türkiye Üniversiteler arası korolar festivali yapıldı Türkiye Üniversiteler arası koro festivali Haziran tarihleri arasında ülkemizde gerçekleşti. Gençlik Dairesi Müdürlüğü, Kültür Dairesi Müdürlüğü, BRT Kurumu ve Genç Yetenekler Production tarafından 2. Korolar Festivali organize edildi. 25 Haziran akşamı Bellapais Manastırı Konser Salonu nda saat 20.oo de gerçekleştirilen ilk konserin ardından ikinci konser Lefkoşa da Büyük Han da gerçekleştirildi. 2.Korolar Festivali; Türkiye den katılan misafir koro ekipleri tarafından gerçekleşti. Bu organizasyona 150 katılımcı katıldı. 20- Gençlere yönelik Kantara yaz kampları düzenlendi Kantara Gençlik Kampında Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediğimiz yaz dinlenme ve aktivite kampları düzenlendi. Kamplarımız (Temmuz-Ağustos- Eylül) ayları içerisinde dokuz dönem sürdü. 90 eğitici lider ve lider yardımcısı organizasyonunda kampa 650 öğrenci katıldı.

11 21- Dipkarpaz Gençlik Merkezi İstanbul a gitti Dipkarpaz Gençlik Merkezinin kültürel İstanbul gezisi Temmuz ayında gerçekleşti. Geziye 30 kişiden oluşan gençlik merkezi öğrencileri katıldı. 22- İskele Gençleri Çanakkale deydi İskele Bölgesi gençlerinin Çanakkale gezisi Eylül ayında gerçekleşti. Geziye 40 kişiden oluşan İskele bölgesi gençleri katıldı. 23- Gençlik Merkezleri Lapta Kampında buluştu Gençlik Dairesine bağlı Gençlik Merkezlerimizin Lapta Gençlik Kampında gençlik merkezleri gençlerinin buluşması gerçekleşti. (Temmuz-Ağustos) Vadili, Turunçlu, Akdoğan, Girne, Geçitkale merkezlerinde faaliyet gösteren toplamda 200 öğrenci Lapta Gençlik Kampında birbirleriyle kaynaştı.

12 24-2. Cumhuriyet Şöleni gerçekleşti K.K.T.C nin 27. Kuruluş Yıldönümünde muhteşem halk dansları gösterileri Gençlik Dairesi nin organizasyonuyla Girne, İskele, Gazimağusa ve Lefkoşa da tüm halkımıza sunuldu. 2. Cumhuriyet Şöleni adı altında gerçekleştirilen şölende, 40 yerli halk dansı ekibimiz yanı sıra dünyaca ünlü dansçı ve koreograf Ziya Azazi de inanılmaz semah gösterilerini sundu. Şölen kapsamında Güney Kore, Gana ve Büyükçekmece den gelen misafir halk dansları ekipleri de birbirinden renkli ve güzel danslarını sundular. Gösteriler, 23 Kasım 2010 Salı Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonunda, 24 Kasım 2010 Çarşamba İskele Kapalı Spor Salonunda, 25 Kasım 2010 Perşembe Gazimağusa Lala Mustafa Paşa Spor Salonunda ve finali ise 26 Kasım 2010 Cuma Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda saat da gerçekleşti.

13 25- Özel Eğitim Merkezi ziyaret edildi Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Koordinatörü Süleyman Göktaş, Gençlik Dairesi Personeli ve Gençlik Dairesi Gençlik Merkezlerinde bulunan gençler, özürlüler haftası sebebiyle Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi ni ziyaret etti. Heyetin eğitim merkezini gezerek bilgi almasının ardından özürlü çocuklar bahçeye toplanarak eğlence aktivitesi başlatıldı. 26- Geleceğimizi Şimdiden Yaratalım seminerleri verildi Gençlik Dairesi Geleceğimizi Şimdiden Yaratalım projesi adı altında sosyal sorunlarla mücadele ve önleme çalışmalarını Akdoğan Gençlik Merkezinde başlattı. Bu kapsamda Sosyal Hizmet Uzmanı Barış Başel tarafından, gençlere yönelik bağımlılık konusu ilk eğitim çalışması olarak ele alındı.

14 Seminere gençler ve aileleri büyük bir ilgi ve katlım gösterirken, Uzman Başel, madde ve sigara kullanımının zararlarını ve bağımlılık sürecini anlattı. Seminerler, gençlik sorunları, aile içi çatışma ve benzeri birçok konuyla ada genelindeki merkezlere dağıtılarak devamlı hale getirildi.

15 27- İzciler Ankara ya gitti Gençlik Dairesi İzcileri 1-5 Aralık tarihlerinde Ankara Keçiören Belediyesinin davetlisi olarak Ankara ya ziyaret gerçekleştirildi. Toplamda 21 izci ve 5 liderin gerçekleştirdiği ziyarette, Ankara KKTC Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı, Askeri Ateşesi Albay Mehmet Dağman, Anıtkabir, Meclis, Atatürk Orman Çiftliği, Estergon Kalesi ve Keçiören Belediye Başkanını ziyaret etti. Gençlik Dairesi İbrahim Sönmeztürk İzci Ünitesi ve Sevgi Ocağı İzci Ünitesi izcilerinin katıldığı gezide gençler Anavatanımızın başkentini ve Atatürk ün kabrini görme şansını buldu.

16 28- İnci Midye Anneleri projesi Yabancı ülkelerden gelen üniversite gençliğinin ülkemize daha kolay uyum sağlayabilmesi kültürümüzü daha yakından tanıyabilmesi ve ülkemizin dışta tanıtımına katkıda bulunabilmesi amacıyla İnci Midye Anneleri projemizi uygulamasına koyma çalışmaları başlatıldı. İlk olarak Yakındoğu ve Uluslararası Kıbrıs Üniversiteleri ile temas içerisinde yabancı öğrencileri Kıbrıslı ailelerin yanında konuk edilerek proje yürürlüğe konmuş oldu. 29. Gençlik Dairesi nden kültürel organizasyon Almanya Tabiat, Kültür, Sanat, Gençlik Kurumu Derneğinin Kurucusu ve Başkanı Dr Behzat Ünel ile Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu arasında gerçekleşen ziyaretler ardından Almanya nın Waldjhirken bölgesinden Parlamenter, Eğitmen ve Öğrenciler kültür gezisi için ülkemize geldi.

17 Ülkemizi Yurt dışında temsil eden ekiplerimiz Gençlik Dairesine bağlı Gençlik Merkezlerinin yurt dışındaki festivallere katılımı sağlandı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini, farklı festivallerde ve kültürel gezilerde toplamda 400 gencimiz temsil etti. 1. Gençlik Dairesi ne bağlı Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları topluluğu Temmuz 2009 tarihleri arasında düzenlenen Trabzon-Akçabat Festivaline ve 2 8 Eylül 2009 tarihleri arasında düzenlenen Aydın-Nazilli Festivallerine katılarak ülkemizi temsil etmiştir. 2. Gençlik Dairesi ne bağlı Turunçlu Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu Eylül 2009 tarihleri arasındaki dönemde Edirne- İpsala da düzenlenen festivale katılarak ülkemizi temsil etti Nisanda Akdoğan Gençlik Merkezi çocuk grubu Nisan 2010 da İzmir 13. Uluslararası Gazi Emir 23 Nisan Çocuk şenliğine, Vadili Gençlik Merkezi çocuk grubu ise aynı tarihte İstanbul Pendik te yapılan Uluslararası 23 Nisan çocuk şenliğine katılarak, her iki ekibimizde 14 farklı ülke ve Türkiye den katılan 3 ekiple aynı sahnede boy gösterdi. 4. Turunçlu Gençlik Merkezi halk dansları topluluğu ülkemizi Ankara da temsil etti Mayıs arasındaki festivale katılan dansçılarımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. 5. Gençlik Dairesine bağlı Vadili Gençlik Merkezi Haziran 2010 arasında Makedonya Üsküp te düzenlenen 31. Uluslararası Öğrenci Halk Dansları Festivaline katıldı. Bu festivale 35 kişilik bir grup katılarak ülkemizi temsil etti. 6. Dairemize bağlı Geçitkale Gençlik Merkezi ise 27 Temmuz-1 Ağustos arasında gerçekleşen 8. Uluslararası Keşan Kültür ve Turizm Festivaline katıldı. Bu festivale 30 kişilik bir grup katılarak Kıbrıs

18 Türk Halk Danslarını sergiledi. Ekiplerimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini yurt dışında en iyi şekilde tanıtarak temsil etti Eylül 2010 tarihleri arasında Ankara Çubuk ta düzenlenen 6. Çubuk Kültür ve Turşu Festivaline Akdoğan Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu 30 kişiyle katıldı Eylül 2010 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen 22. Uluslar arası Üsküdar Katibim Kültür Sanat Festivaline Vadili Gençlik Merkezi 30 kişiyle katıldı. 9. Gençlik Dairesine bağlı Girne Gençlik Merkezi, 4-14 Eylül arasında Güney Kore de gerçekleştirilen uluslar arası Anseong Baudeogi Inter Folklore festivaline katıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden ilk kez bir grup Asya festivaline katılma fırsatını yakalarken, ülkemizi 30 kişilik bir grup temsil etti. Gençlik Merkezleri şölenleri yapıldı 1- Akdoğan Gençlik Merkezleri Şöleni Gençlik Dairesi Mesarya Bölgesi Gençlik Merkezlerinin canlandırılması amacıyla 30 Ağustos 2009 tarihinde Akdoğan da I.Gençlik Merkezleri Şöleni düzenlenmiştir. Akdoğan Belediye Parkı nda halkın büyük katılımı ile gerçekleşen etkinliğe Vadili, Turunçlu ve Geçitkale Gençlik Merkezleri çatısı altında faaliyet gösteren Halk Dansları toplulukları gösteri sunmuştur. 2- Dipkarpaz Gençlik Merkezleri Şöleni Gençlik Dairesi 4 Nisan 2010 da DipKarpaz 2. Gençlik Şöleni ni gerçekleşti. Nisan ayında gerçekleşen şölende Akdoğan, Vadili ve Dipkarpaz Gençlik Merkezleri halk dansları ve modern dans ekipleri gösterilerini sahneledi.

19 3- Vadili Gençlik Merkezleri Şöleni Gençlik Dairesine bağlı gençlik merkezleri şöleninin 3.sü Vadili de gerçekleşti. Şölende yaklaşık 300 gencimiz sahne alarak Kıbrıs Türk Halk Danslarının birbirinden güzel örneklerini sergiledi. Akdoğan, Vadili, Turunçlu, Geçitkale Gençlik Merkezleri Halk Dansları gruplarının minik, çocuk, yıldız, genç ve büyük grupları Kıbrıs Türk Halk Danslarından örnekler sergilendi. GENÇLİK KAMPLARI 1. Lapta Gençlik Kampı Yatak Kapasitesi 110 kişi 2. Kantara Gençlik Kampı Yatak Kapasitesi 84 kişi Gençlik Merkezleri Güzelyurt Gençlik Merkezi Bostancı Gençlik Merkezi Paşaköy Gençlik Merkezi Vadili Gençlik Merkezi Akdoğan Gençlik Merkezi Alsancak Gençlik Merkezi Turunçlu Gençlik Merkezi

20 Girne Gençlik Merkezi Geçitkale Gençlik Merkezi Dipkarpaz Gençlik Merkezi (Bina alındı tamiratı yapılacak) Sipahi Gençlik Merkezi binası alındı tamiratı yapılacak. Ziyamet gençlik merkezi (Bina yok ilkokulda çalışılmakta) 1. Lapta Gençlik Kampı Restore edildi Lapta Gençlik Kampı Restore edilerek modern ve çağdaş hale getirildi. Kamp en üst düzeyde kullanılır duruma getirildi. Yemekhane, salon, yatak odaları ve binaların iç ve dışında yapılan yenileme çalışmalarıyla kamp yeni bir görünüm kazandı. Kampa kazandırılan toplantı salonu ve modern bahçe düzeniyle de kampın çehresi değişti.

21

22

23 2. Gençlik Merkezleri çağdaş hale getirildi Atıl durumda bulunan Gençlik Dairesine bağlı Gençlik Merkezleri tamir edilerek ve boyanarak kullanılabilecek duruma getirildi. Gençler söz konusu merkezlerde halk dansları çalışmalarını yaparak, sosyal aktiviteler gerçekleştiriyor. 3. Kantara kampı yenilendi Kantara kampında mutfak yenilenmekte ve tadilat yapılmaktadır.

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2011 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerin ikinci bölümünü içermektedir. Faaliyet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2012 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikleri içermektedir. Faaliyet Raporu 2012 Faaliyetleri

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK DAİRESİ Gençlik Dairesinin 2011 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerin ilk bölümünü içermektedir. Faliyet Raporu

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2010-2011 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 01.09.2010 Çarşamba Dünya Barış Günü 1 7 Eylül 2010 Çarşamba Salı 2010 yılı Hizmet İçi

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2011-2012 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2011 Perşembe Dünya Barış Günü 5-14 Eylül 2011 Pazartesi - Çarşamba 2011 yılı Hizmet

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN DEVİR TESLİM TÖRENİ Girne Inner Wheel Kulübü 2012-2013 Başkanı Esma ELGİN 2012-2013 TEMASI DOST OL YÖNETİM KURULU BAŞKAN... Esma ELGİN ASBAŞKAN... Solmaz FERİDUN GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANI... Sevim EGEMEN SEKRETER...İmren

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

Kültür Dairesi 2013 Yılı Mart Ayı Etkinlikleri

Kültür Dairesi 2013 Yılı Mart Ayı Etkinlikleri Kültür Dairesi 2013 Yılı Mart Ayı Etkinlikleri - ByBalon Organizasyon Firması tarafından düzenlenen Della Miles konseri için gerekli çalışmalar yapılarak organizasyona destek verildi ve ekibin ülkeyi gezip

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU

NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU 1 ATLETİZM KÜÇÜK KIZ 2 ATLETİZM KÜÇÜK ERKEK 3 ATLETİZM YILDIZ KIZ 4 ATLETİZM YILDIZ ERKEK 5 ATLETİZM GENÇ KIZ 6 ATLETİZM GENÇ ERKEK 7 8 9 10

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İLKÖĞETİM DAİRESİ 2018 2019 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2018 3-7 Eylül 2018 - Dünya Barış Günü Hizmet İçi Eğitim 10-11-12 Eylül 2018-2018-2019 Öğretim Yılı

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 1 AĞUSTOS PAZARTESİ 2 AĞUSTOS SALI 3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 4 AĞUSTOS PERŞEMBE 5 AĞUSTOS CUMA 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS PAZAR 8 AĞUSTOS PAZARTESİ 9 AĞUSTOS SALI 10 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 11 AĞUSTOS PERŞEMBE 12 AĞUSTOS CUMA

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi TED ANTALYA KOLEJİ Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK ÇALIŞMALAR TED Öğretmenlerine Oryantasyon Eğitimi ve Mesleki Eğitim Çalışmaları BAŞLAMA ve BİTİŞ TARİHLERİ 21-25

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi

Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi Mini Mini Birlerin Yılsonu Gösterisi TED Koleji minikleri becerilerini yıl sonunda sergilediler. TED Kolejinden bu konuda yapılanan açıklama şöyle: Çoklu Zeka Gelişimi kuramıyla eğitim veren TED Bodrum

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HİSAR KOLEJİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 3 Ağustos 2015 4 Ağustos 2015 Salı 5 Ağustos 2015 6 Ağustos 2015 7 Ağustos

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017

ÖZEL TANI ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 ÖZEL TANI ORTAOKULU 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2017 31TEMMUZ 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 18 AĞUSTOS 2017 SAAT 18.00 DE VELİ-ÖĞRENCİ- ÖĞRETMEN 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

ORÇUN SAKARYA ile TANGO

ORÇUN SAKARYA ile TANGO ORÇUN SAKARYA ile TANGO ORÇUN SAKARYA Orçun Sakarya, dans hayatına ilkokul yıllarında halk dansları ile başlayıp, serbest stil danslarla devam ettirdi. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA DESTEKLERİYLE 32. FIAP KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.tfsf.org.tr 32 nd FIAP CONGRESS 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA www.fiap32congress.org 32. FIAP KONGRESİ TÜRKİYE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2017-2018 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI (ANASINIFI İLKOKUL - ORTAOKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Y HA F. GÜN 18 EYLÜL 2017 Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK KİMDİR? Halk Bilimi ve Sanatları Kulübü, 1999 güzünde, İTÜ bünyesinde Halk Oyunları, Müzik Birimi ve Kafkas

Detaylı

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK KATALOĞU Sıra Yapılacak Etkinlik

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLERİ

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLERİ TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 08.10.2014 TARİH VE 159 SAYILI MECLİS KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 KAYIT

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( OKUL ÖNCESİ İLK OKUL - ORTA OKUL KOLEJ - FEN LİSESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ AY HAF GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ)

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2018-2019 DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) HAFTA EKİM OYUNLAR ÖZ Ön çalışma, duyuru ve kayıtlar İzcilik nedir? (Neden izci olduk?) Hayvanları

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ!

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! İşçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs; tüm yurtta olduğu gibi İstanbul da da coşkuyla kutlandı.1978 1 Mayıs ın ardından ilk kez izin verilen

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

KKTC MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI (EYLÜL 2012-OCAK 2013) HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI

KKTC MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI (EYLÜL 2012-OCAK 2013) HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI Sıra No SÜRESİ (gün) Katılması Gereken kişi Sayısı KKTC MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI -2013 ÖĞRETİM YILI (EYLÜL -OCAK 2013) HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI Faal. No EĞİTİM FAALİYETİNİN ADI KATILACAK OLANLAR

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ŞEKER 1 ŞEKER 20 ŞEKER 21 ŞEKER 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31

Detaylı

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ 6-11 Ocak 2014 tarihleri arasında KKTC Lefkoşa kentinde yapılmış bulunan KIBRIS

Detaylı

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1)

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1) KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ VE MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI MUHTEMEL ÖĞRETMEN MÜNHALLERİ COĞRAFYA

Detaylı

EYLÜL 2013 BEYKOZ DOĞA KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM. Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz

EYLÜL 2013 BEYKOZ DOĞA KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM. Pzt Sal Çar Per Cum Cmt Paz EYLÜL 203 2 3 7 8 0 2 3 ANASINIFI VE.SINIF ORYANTASYON SCHULTÜTE OKULUN AÇILIŞI KİM OLDUĞUMUZ SORGULAMA ÜNİTESİ BAŞLANGIÇ 7 ORYANTASYON-HATIRLAMA HAFTASI 8 3- HAZIRBULUNUŞLUK SINAVI ORYANTASYON-HATIRLAMA

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 09,11,2014-PAZAR AUDINCOUT A HAREKET VE TANIŞMA Öğlen saatlerinde Basel Havalimanına indik. Ev sahibi öğretmenler bizi karşılamaya gelmişlerdi. İtalyan grup bizim hemen

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EYLÜL ÇARŞAMBA. Kitap standı 13 EYLÜL ÇARŞAMBA

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 6 EYLÜL ÇARŞAMBA. Kitap standı 13 EYLÜL ÇARŞAMBA 1 EYLÜL CUMA KURBAN BAYRAMI 1.GÜN 2 EYLÜL KURBAN BAYRAMI 2.GÜN 3 EYLÜL PAZAR KURBAN BAYRAMI 3.GÜN 4 EYLÜL PAZARTESİ KURBAN BAYRAMI 4.GÜN Kitap standı 5 EYLÜL SALI Kitap standı 6 EYLÜL ÇARŞAMBA 7 EYLÜL

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ)

İZCİLİK YÜRÜTME KURULU DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI İZCİLİK YÜRÜTME KURULU 2016-2017 DERS YILI KÜME ÖĞRETİM PROGRAMI (KÜÇÜK İZCİ) EKİM OKUL TOPLANTI 1. Ön çalışma, duyuru ve kayıtlar 2. Her gün bir iyilik yap. sloganı Hayvanları

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı