Sanayicilerden destek

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sanayicilerden destek"

Transkript

1 Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Uğur, Balıkesir Sanayi Odası'nın, iş dünyası ile sürekli istişare halinde olduğunu belirtti. Sanayicilerden destek Başkan İsmail Uğur, BASİAD Başkanı Abdullah Bekki'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda sanayicilerle buluştu. Bekki, Balıkesir'de özellikle OSB'deki doluluk ve Büyükşehir ile bağlantılı olan birçok yatırımın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Bekki, projelere katkı sağlamak istediklerini söyledi. Yabancılardan talep

2 BSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini dile getiren Bekki, "Toplantıları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve diğer oda başkanlarıyla devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu. İsmail Uğur ise iş dünyasına yakın olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Uğur, "Balıkesir için neleri beraber yapabiliriz bunları görüştük. Balıkesir, Büyükşehir oldu. Artık birçok yatırım, birçok proje var. Balıkesir OSB her geçen gün büyüyor. Sanayicilerin OSB'den yer alma konusunda acele etmeleri gerekiyor. OSB, konumu itibariyle yabancı yatırımcıların da dikkatini çekmeyi başardı. Balıkesirli yerel sanayicilerin OSB'den yer alması lazım. Dışarıda kalmasınlar. Gelsinler OSB'de yer alsınlar. Tren kaçıyor. Dışarıdan büyük talep var OSB için. OSB'yi büyüteceğiz. Yeniden dolacak. Bu arada OSB'deki işletmelerin şu an ve gelecekte ihtiyaç duyacakları ara elaman ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantıda bu projelerde nasıl birlikte hareket edebiliriz, neler yapabiliriz bunları konuştuk" dedi.

3 BÜYÜYEN ŞEHRİN BÜYÜYEN SANAYİSİ KONUŞULDU OSB BAŞKANI İSMAİL UĞUR BASİAD I DİNLEDİ Son yıllarda sanayi alanındaki yatırımlarla adını duyuran Balıkesir de sanayici ve işadamları,kent ekonomisinin gelişmesini sağlayacak projeleri konuşuyor. Geçtiğimiz akşam düzenlenen toplantıda Balıkesir Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur,BASİAD Başkanı Abdullah Bekki ve üyeleriyle bir araya gelerek Balıkesir Sanayisi ve Bölge yatırımları ile ilgili konuları görüştü. Görüşmede Balıkesir Organize Sanayi Bölge Müdürü Mesut Eray da bulundu. İl ekonomisiyle ilgili çeşitli konuların ele alındığı çalışma yemeği toplantısında,sanayi alanındaki gelişmeler,organize Sanayi Bölgesi nin büyümesi ve yatırımların durumu değerlendirildi. Karşılıklı fikir alışverişi ve görüşlerin paylaşıldığı görüşmenin BASİAD üyeleri açısından verimli ve başarılı geçtiği öğrenildi.

4 Görüşmede öncelikli konular Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Köy oldu.sanayi alanında yetişmiş iş gücü sıkıntısı yine gündem maddelerinin arasında yer aldı. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan parsellerin tamamının satılmış olması neticesinde mevcut bölge büyüklüğünde ikinci etap bölgenin oluşturulmasının hazırlıklarının yapılması ise il ekonomisi açısından memnuniyet verici olarak değerlendirildi. Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un bölgeye yapılacak olan Alman menşeli yatırımlar hakkında verdiği bilgilerin memnuniyet verici olduğu belirtilirken,toplantıda gelişen yatırımlar doğrultusunda sanayicilerin talep ve ihtiyaçlarındaki değişimlerin de görüşüldüğü öğrenildi. Uğur,görüşmede,Balıkesir Sanayicisinin ve İhracatçısının yüklemeleri esnasında ihtiyaç duyduğu ekipman ve hizmetler açısından Lojistik Köy'ün son durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı. BASİAD Başkanı Abdullah Bekki yaptığı açıklamada"balıkesir'de özellikle OSB'deki doluluk, bunun dışındaki diğer yatırımlar, Büyükşehir ile bağlantılı olan bir çok yatırım tabiki bizleri de son derece memnun ediyor ve biz de bu projelere katkı sağlamak istiyoruz. BASİAD olarak bu akşam Sanayi Odası Başkanımız İsmail Uğur bey, OSB Müdürümüz Mesut bey ve yönetim kurulundan Niyazi bey ile birlikte, bizim yönetim kurulumuz ve diğer OSB'deki yatırımcı üyelerimizle beraber çok güzel verimli bir toplantı yaptık ve bundan sonra da bu tarz toplantılara diğer yöneticilerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, diğer oda başkanlarımızla devam etmek istiyoruz. Bu bir ilk,çok verimli ve çok güzel bir toplantı oldu. İsmail beyin sinerjisi, enerjisi hakikaten hepimizi çok etkiledi" dedi Balıkesir Sanayi Odası olarak sürekli iş dünyası ile istişare halinde olduklarını belirten BSO Başkanı İsmail Uğur "Sürekli ilçelerde üyelerimizle STK'lar ile toplantılar gerçekleştiriyoruz. İş dünyasına yakın olmaya çalışıyoruz,bugün de BASİAD ile birlikteyiz. Sayın başkanımız Abdullah Bekki bey bizi davet ettiler Balıkesir'deki projelerle, OSB' deki yatımlarla ilgili konuları görüşmek üzere bir araya geldik. Balıkesir için neleri beraber yapabiliriz bunları görüştük. Balıkesir Büyükşehir oldu artık bir çok yatırım bir çok proje var" şeklinde konuştu.

5 OSB'nin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken ve Balıkesirli sanayicileri OSB'den yer alma konusunda acele etmeleri gerektiğine vurgu yapan Başkan İsmail Uğur,"OSB konumu itibariyle yabancı yatırımcıların da dikkatini çekmeyi başardı. Balıkesirli yerel sanayicilerin de OSB'den yer alması lazım, dışarıda kalmasınlar çünkü artık Büyükşehir olduk. Gelsinler OSB'de yer alsınlar çünkü tren kaçıyor artık, dışarıdan büyük talep var OSB için, yabancı yatırımcılar geliyor. OSB'yi büyüteceğiz yeniden dolacak. Bu arada OSB'deki işletmelerin şuan ve gelecekte ihtiyaç duyacakları ara elaman ihtiyacı karşılamak içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantıda bu projelerde nasıl birlikte hareket edebiliriz, neler yapabiliriz bunları konuştuk. Güzel ve verimli bir toplantı oldu, inşallah Balıkesir için iyi olur. Ben BASİAD'a tekrar teşekkür ediyorum böyle bir organizasyon yaptıkları için" şeklinde konuştu. Görüşme boyunca Balıkesir e yapılan yeni yatırımlar Merkez, Bandırma ve Körfez başta olmak üzere değerlendirildi, son olarak ise Balıkesirspor konuşularak ve Balıkesir kulübüne Play-Off maçlarında başarılar dilendi.

6 Son yıllarda sanayi alanındaki yatırımlarla adını duyuran Balıkesir de sanayici ve işadamları çalışma yemeğinde bir araya geldi. BASİAD Başkanı Abdullah Bekki'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Balıkesir Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur,Organize Sanayi Müdürü Mesut Eray, OSB Yönetim Kurulu üyeleri ve BASİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Balıkesir'in sanayisi ve ekonomik geleceğinin masaya yatırıldığı toplantıda başkanlar Balıkesir in değişimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda konuşan BASİAD Başkanı Abdullah Bekki " Balıkesir'de özellikle OSB'deki doluluk, bunun dışındaki diğer yatırımlar ve Büyükşehir ile bağlantılı olan birçok yatırım tabi ki bizleri de son derece memnun ediyor ve biz de bu projelere katkı sağlamak istiyoruz. BASİAD olarak bu akşam da Sanayi Odası Başkanımız İsmail Uğur Bey, OSB Müdürümüz Mesut Bey ve Yönetim Kurulu ndan Niyazi Bey ve diğer OSB'deki yatırımcı üyelerimizle beraber çok güzel verimli bir toplantı yaptık ve

7 bundan sonrada bu tarz toplantılara diğer yöneticilerimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız ve diğer oda başkanlarımızla devam etmek istiyoruz. Çok verimli bir toplantı oldu. İsmail Bey in sinerjisi, enerjisi hakikaten hepimizi çok etkiledi" dedi. BALIKESİR İÇİN NELERİ BERABER YAPABİLİRİZ Balıkesir Sanayi Odası olarak sürekli iş dünyası ile istişare halinde olduklarını belirten BSO Başkanı İsmail Uğur "Sürekli ilçelerde üyelerimizle STK'lar ile toplantılar gerçekleştiriyoruz. İş dünyasına yakın olmaya çalışıyoruz. Bugün de BASİAD ile birlikteyiz. Balıkesir'deki projelerle, OSB' deki yatımlarla ilgili konuları görüşmek üzere bir araya geldik. Balıkesir için neleri beraber yapabiliriz bunları görüştük. Balıkesir Büyükşehir oldu artık birçok yatırım bir çok proje var. diye konuştu. İSMAİL UĞUR'DAN ACELE EDİN UYARISI OSB'nin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken ve Balıkesirli sanayicilerin OSB'den yer alma konusunda acele etmeleri gerektiğine vurgu yapan Başkan İsmail Uğur "OSB konumu itibariyle yabancı yatırımcıların da dikkatini çekmeyi başardı. Balıkesirli yerel sanayicilerin de OSB'den yer alması lazım, çünkü artık Büyükşehir olduk. OSB büyük bir atılım ve gelişim seviyesinde, buraya gelecek yatırımcılar ellerini çabuk tutmak zorundalar. OSB ye çok büyük bir talep var. Yabancı yatırımcılar şehrimize gelip incelemeler yapıyorlar. Bu da yaptığımız ve üstlendiğimiz görevde ilerlemeler kaydettiğimizin ve başarıların geleceğinin sinyalidir. OSB'deki işletmelerin şuan ve gelecekte ihtiyaç duyacakları ara elaman ihtiyacı karşılamak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantıda bu projelerde nasıl birlikte hareket edebiliriz, neler yapabiliriz bunları konuştuk. Güzel ve verimli bir toplantı oldu, İnşallah Balıkesir için iyi olur şeklinde konuştu.

8 BASİAD Ekibi; Abdullah Bekki başkanlığında, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ile bir çalışma yemeğinde bir araya gelerek Balıkesir Sanayisi ve Bölge yatırımları ile ilgili konuları görüştü. Görüşmede Balıkesir Organize Sanayi Bölge Müdürü Mesut Eray da hazır bulundu. BASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Organize Sanayi Bölgesinde yatırımı olan bazı üyelerden oluşan heyet Balıkesir ili ekonomisi ile ilgili çeşitli konuları görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere çalışma yemeğinde Sanayi Odası Başkanı ve OSB Müdürü ile bir araya geldi. Karşılıklı fikir alışverişi ve görüşlerin paylaşıldığı görüşme BASİAD ve üyeleri açısından verimli ve başarılı bir görüşme olarak değerlendirildi. Görüşmede öncelikli konu Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Köy oldu. BASİAD Yönetim Kurulu tarafından Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan parsellerin tamamının satılmış olması ve mevcut bölge büyüklüğünde ikinci etap bölgenin oluşturulmasının hazırlıklarının yapılması ilimiz ekonomisi açısından memnuniyet verici olarak değerlendirildi. Sanayi Odası Başkanının Bölgede yeni yapılacak olan Alman menşeli yatırımlar hakkında verdiği bilgiler yine memnuniyet verici olarak değerlendirildi. BASİAD Yönetim Kurulu tarafından Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde gelişen yatırımlar doğrultusunda sanayicilerin taleplerini, yönlendirme ve yollar ile ilgili gelişim doğrultusunda ihtiyaçları Organize Sanayi Bölgesi yetkililerine iletildi. Görüşmede Lojistik Köy'ün önemine vurgu yapılarak, Balıkesir Sanayicisinin ve İhracatçısının yüklemeleri esnasında ihtiyaç duyduğu ekipman ve hizmetler dile getirilerek Lojistik Köy'ün son durumu ile ilgili bilgilendirme yapıldı ve Balıkesir ekonomisine katkısı değerlendirildi. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni yatırım yapan ve yapacak olan firmalar hakkında bilgilendirmenin de yapıldığı görüşmede BASİAD Balıkesir'e

9 yatırım yapacak olan firmalara her Balıkesirli Kuruluş gibi desteğe hazır olduğunu ifade edildi. Görüşmede Balıkesir'e yapılan yeni yatırımlar Merkez, Bandırma ve Körfez başta olmak üzere değerlendirilerek son olarak Balıkesirspor konuşuldu ve kulübe Play-Off maçlarında başarılar dilendi.

10 Balıkesir Sanayi Odası Başkanı (BSO) İsmail Uğur, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda Balıkesir'in sanayisi ve ekonomik geleceği masaya yatırıldı. BASİAD Başkanı Abdullah Bekki'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya BSO Başkanı İsmail Uğur Balıkesirli sanayicilerle buluştu. Uğur Balıkesir deki yatırımların artarak devam ettiğini belirtti. Balıkesir OSB nin genişletme çalışmalarının da devam ettiğini belirten İsmail Uğur Balıkesirli sanayicilere acele edin uyarısında bulundu. YATIRIMLAR BİZİ MEMNUN EDİYOR BASİAD Başkanı Abdullah Bekki toplantıda yaptığı konuşmada Balıkesir e yapılan yatırımlardan son derece memnun olduklarını belirtti. Bekki şunları kaydetti: Balıkesir'de özellikle OSB'deki doluluk, bunun dışındaki diğer yatırımlar, Büyükşehir ile bağlantılı olan bir çok yatırım tabi ki bizleri de son derece memnun ediyor ve bizde bu projelere katkı sağlamak istiyoruz. BASİAD olarak bu akşamda Sanayi Odası Başkanımız İsmail Uğur Bey, OSB Müdürümüz Mesut bey ve yönetim kurulundan Niyazi bey ile birlikte, bizim yönetim kurulumuz ve diğer OSB'deki yatırımcı üyelerimizle beraber çok güzel verimli bir toplantı yaptık ve bundan sonrada bu tarz toplantılara diğer yöneticilerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, diğer oda başkanlarımızla devam etmek istiyoruz. Bu bir ilk çok verimli ve çok güzel bir toplantı oldu. İsmail beyin sinerjisi, enerjisi hakikaten hepimizi çok etkiledi." BALIKESİR İÇİN NELERİ BERABER YAPABİLİRİZ Balıkesir Sanayi Odası olarak sürekli iş dünyası ile istişare halinde olduklarına belirten BSO Başkanı İsmail Uğur sanayicilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uğur Balıkesir de gerçekleştirdikleri projeler ve Balıkesir e gelen yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi. Uğur şunları kaydetti:

11 Sürekli ilçelerde üyelerimizle STK'lar ile toplantılar gerçekleştiriyoruz. İş dünyasına yakın olmaya çalışıyoruz bugünde BASİAD ile birlikteyiz. Sayın başkanımız Abdullah Bekki Bey bizi davet ettiler Balıkesir deki projelerle, OSB' deki yatımlarla ilgili konuları görüşmek üzere bir araya geldik. Balıkesir için neleri beraber yapabiliriz bunları görüştük. Balıkesir Büyükşehir oldu artık birçok yatırım birçok proje var. GELİN OSB YE YATIRIM YAPIN OSB'nin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken ve Balıkesirli sanayicileri OSB'den yer alma konusunda acele etmeleri gerektiğine vurgu yapan Başkan İsmail Uğur şunları söyledi: OSB konumu itibariyle yabancı yatırımcılarında dikkatini çekmeyi başardı. Balıkesirli yerel sanayicilerinde OSB'den yer alması lazım, dışarıda kalmasınlar çünkü artık Büyükşehir olduk. Gelsinler OSB'de yer alsınlar çünkü tren kaçıyor artık, dışarıdan büyük talep var OSB için, yabancı yatırımcılar geliyor. OSB'ye büyüteceğiz yeniden dolacak. Bu arada OSB'deki işletmelerin şuan ve gelecekte ihtiyaç duyacakları ara elaman ihtiyacı karşılamak içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantıda bu projelerde nasıl birlikte hareket edebiliriz, neler yapabiliriz bunları konuştuk. Güzel ve verimli bir toplantı oldu, inşallah Balıkesir için iyi olur. Ben BASİAD'a tekrar teşekkür ediyorum böyle bir organizasyon yaptıkları için."

12

13

DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA

DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA Marmara nın ulaşım üçgeninde yer alan Balıkesir, Organize Sanayi Bölgesi ile yatırımlar açısından büyük bir heyecan uyandırmaya başladı. Son zamanlarda bölgeye yapılan yatırımlar

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

http://www.trthaber.com/foto-galeri/balikesirdeki-yerli-helikopter-projesi/13610/sayfa-1.html Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yerli helikopter üretimi için Ar-Ge çalışmalarına başlayan firmanın

Detaylı

BALIKESİR OSB DEN DÜNYAYA

BALIKESİR OSB DEN DÜNYAYA Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Organize Sanayi Bölgesi ndeki fabrikaları ziyaret etti. Türkiye ekonomisinin giderek güçlendiğini söyleyen Uğur, Biz de sanayiciler olarak hükümetimizin 15 Temmuz

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/2016/12/27/balikesire-100-milyonluk-yatirim Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile HEG ve MAYSEL firmaları arasında toplam 88 bin metrekare alan üzerine 100 milyon

Detaylı

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR GELDİ ARAYA Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinde görev yapan 92 mahalle muhtarıyla değerlendirme toplantısında

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/marangozlar-sitesi-icin-imzalar-atildi-balikesir-1799796/ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur un girişimleri ile kurulan S. S. Altıeylül Ağaç

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

http://m.iha.com.tr/istanbul-haberleri/gunaydin-grouptan-demiryolu-atagi-1757210/ Lojistik sektörünün güçlü kuruluşu Günaydın Group, Balıkesir Lojistik Köyü nde üçüncü demiryolu lojistik merkezini açtı.

Detaylı

Yerli otomobil hedefi

Yerli otomobil hedefi Otomotiv ve havacılık firmalarına parça üreten Alman devi PD Grup, Balıkesir OSB de 100 milyon Euro luk yatırımla üretim tesisi kuracak. Airbus uçaklarının camları, Mercedes, BMW gibi otomotiv devlerinin

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

BALIKESİR İŞ DÜNYASINDA YILDIRIM SEVİNÇ GENÇ BAŞKANLARDAN YILDIRIM DEĞERLENDİRME

BALIKESİR İŞ DÜNYASINDA YILDIRIM SEVİNÇ GENÇ BAŞKANLARDAN YILDIRIM DEĞERLENDİRME BALIKESİR İŞ DÜNYASINDA YILDIRIM SEVİNÇ GENÇ BAŞKANLARDAN YILDIRIM DEĞERLENDİRME Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın yarınki AK Parti kongresi öncesinde, genel

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri EBA nın tüm öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından daha iyi tanınıp kullanılabilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ATSO BAŞKAN YARDIMCILIĞINA KOYUNCU SEÇİLDİ SGK PANELİ ATSO'DA DÜZENLENDİ EMNİYET MÜDÜRÜ ATSO'DA AHİKA'DA ASLAN PAYI AKSARAY'IN ELEMAN SIKINTISI UMEM'LE ÇÖZÜLÜYOR

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

26. Vergi haftası kutlamaları öncesinde yerel basın ziyaretlerine çıkan Defterdar Mecit Özdemir, 13 bini aşkın mükellefin olduğu, geçen yıl

26. Vergi haftası kutlamaları öncesinde yerel basın ziyaretlerine çıkan Defterdar Mecit Özdemir, 13 bini aşkın mükellefin olduğu, geçen yıl 26. Vergi haftası kutlamaları öncesinde yerel basın ziyaretlerine çıkan Defterdar Mecit Özdemir, 13 bini aşkın mükellefin olduğu, geçen yıl 1.140.510.297 TL lik vergi tahakkukundan 489.481.664 TL tahsil

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

MÜSİAD 2 EXPO BY QATAR DOHA Exhibition and Convention Center. Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Sektör Kurulu Başkanlarım,

MÜSİAD 2 EXPO BY QATAR DOHA Exhibition and Convention Center. Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Sektör Kurulu Başkanlarım, MÜSİAD 2 EXPO BY QATAR 17-19.01.2018 DOHA Exhibition and Convention Center Sayın Büyükelçim (Fikret Özer), Sayın TOBB Başkanım, Değerli Yönetim Kurulu Üyelerim, Sektör Kurulu Başkanlarım, İş Dünyasının

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 16.03.2010 20.04.2010 BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.. 1 46.CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU YÜZAKIMIZ OLDU 46. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURNUVASI FİNALLERİNE ALANYA OLARAK YİNE BAŞARI

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

BALIKESİR SANAYİ ODASI BAŞKANI İSMAİL UĞUR KILIÇDAROĞLU'NUN KONVOYUNA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

BALIKESİR SANAYİ ODASI BAŞKANI İSMAİL UĞUR KILIÇDAROĞLU'NUN KONVOYUNA YAPILAN SALDIRIYI KINADI BALIKESİR SANAYİ ODASI BAŞKANI İSMAİL UĞUR KILIÇDAROĞLU'NUN KONVOYUNA YAPILAN SALDIRIYI KINADI Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, eli kanlı terör örgütü PKK mensubu teröristler tarafından CHP

Detaylı

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK:

Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: Avrupa Bölgesel Sosyal Güvenlik Forumu -1ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK: -BU FORUM KASIM AYINDA KATAR DA DÜZENLENECEK DÜNYA SOSYAL GÜVENLİK FORUMU NA IŞIK TUTACAKTIR -TÜRKİYE BUGÜN DÜNYANIN

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/sanayiciler-meslek-liseli-ogrenci-ariyor-balikesir-yerelhaber-2066674/ Sanayicilerin ihtiyacı olan nitelikli ara personel temini için ortaokul öğrencilerini Meslek Liselerinde

Detaylı

Midilli Kültür Başkenti olmak için destek bekliyor

Midilli Kültür Başkenti olmak için destek bekliyor 02 Aralık 2015 Çarşamba 01:09 Bu haber 1060 kez okundu. Midilli Kültür Başkenti olmak için destek bekliyor Yunanistan ın Midilli adası ile Türkiye arasında turizm ilişkileri masaya yatırıldı. Midilli de

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

Kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı Açıldı

Kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı Açıldı Kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı Açıldı Kahramanmaraş Tekstilde Dünya Markasıdır Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, Tekstilde sadece Türkiye de değil

Detaylı

HONDA* Türkiye nin Verileri Platin Bilişim ile Güven Altında!

HONDA* Türkiye nin Verileri Platin Bilişim ile Güven Altında! www.platinbilisim.com.tr HONDA* Türkiye nin Verileri Platin Bilişim ile Güven Altında! Endüstri: Otomotiv Honda Hakkında: Honda binek otomobillerinin üretim, ithalat ve pazarlaması ile Honda motosikletlerinin

Detaylı

HABER BÜLTENİ /NİSAN 2015

HABER BÜLTENİ /NİSAN 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR ÜNİVERSİTELER İLE İLİŞKİLER & AVAN PROJE ÇALIŞMALARI İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ TARKEM, İzmir Tarih Projesi Havralar Alt Bölgesi ve Yakın Çevresinin Operasyon

Detaylı

ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müşaviri Treiber den SGK ya ziyaret

ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müşaviri Treiber den SGK ya ziyaret ABD Büyükelçiliği Ekonomi Müşaviri Treiber den SGK ya ziyaret SGK BAŞKANI ACAR; - AR-GE YE ÖNEM VEREN, YATIRIM YAPMAK İSTEYEN, GELİŞMEYE AÇIK FİRMALARA KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK VE BU FİRMALARI AYDINLIK BİR

Detaylı

1- Ulusal Kırmızı Et Konseyi Seferihisar da Toplanacak!- 03.09.2014

1- Ulusal Kırmızı Et Konseyi Seferihisar da Toplanacak!- 03.09.2014 1- Ulusal Kırmızı Et Konseyi Seferihisar da Toplanacak!- 03.09.2014 Ulusal Kırmızı Et Konseyi (UKON) Yönetim Kurulu ve Değerlendirme Toplantısı, Küçükbaş hayvan yetiştiriciliği alanında Türkiye'nin en

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/bakan-faruk-celik-balikesir-organize-sanayi-bolgesi-ni-ziyaret-etti/11108/ Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,Balıkesir deki temasları kapsamında il merkezinde ilk olarak

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

: Öğretmenler Odası. 2. Zümre toplantılarına ilişkin yönetmelik ve genelgelerin okunması, genel bir değerlendirme.

: Öğretmenler Odası. 2. Zümre toplantılarına ilişkin yönetmelik ve genelgelerin okunması, genel bir değerlendirme. Toplantı Tarihi : 04.06.20.. Toplantı Saati : 15.15 Toplantı No : 03 Toplantı Yeri : Öğretmenler Odası Toplantıya Katılanlar :...,... GÜNDEM MADDELERİ 1. Açılış ve yoklama 2. Zümre toplantılarına ilişkin

Detaylı

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi Balıkesir Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasının etkileri

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

Kahramanmaraş mutlaka devler liginde olacak

Kahramanmaraş mutlaka devler liginde olacak Kahramanmaraş mutlaka devler liginde olacak Sami Altınkaya nın Bloomberg TV de canlı olarak yayınlanan çıkış yolu programına katılan KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük: 2023 te Kahramanmaraş ın 5 milyar dolar

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan 3. Yaş Baharı Kongresine Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: - SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

Detaylı

E-BÜLTEN (2016 EYLÜL EKİM KASIM ARALIK) SAYI:2016-3

E-BÜLTEN (2016 EYLÜL EKİM KASIM ARALIK) SAYI:2016-3 Camikebir Mah.Mefkure Sokak No:2 Silifke TSO Hizmet Binası Kat.1 Silifke E-BÜLTEN (2016 EYLÜL EKİM KASIM ARALIK) SAYI:2016-3 ODAMIZDAN KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ Silifke Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 3.10.16 BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 18-22 Eylül 2016, Kotonu Benin İnceleme Gezisi, 18-22 Eylül 2016, Kotonu Türkiye-Benin iş Konseyi Başkanı Adnan Bostan, 18-22 Eylül 2016 tarihleri arasında Benin

Detaylı

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor.

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. 106 İŞADAMI ITMA da Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. Türkiye de yapılan tekstil yatırımlarının

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ Sayın Cumhurbaşkanımızın 2014 yılı Kasım ayında yapmış oldukları Cezayir gezisi sırasında, Cezayir le ticaret hacminin arttırılmasına yönelik yapmış oldukları irade beyanının

Detaylı

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - ŞUANDA TÜRKİYE DE ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR KURUM VARSA BU SOSYAL GÜVENLİK KURUMUDUR - BU BELGEYİ ALMAMIZA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

MÜSİAD MÜSİAD KÜRESEL GÜÇ

MÜSİAD MÜSİAD KÜRESEL GÜÇ Yıl:2 Sayı:23 ARALIK 2014 KIBRIS MÜSİAD Ücretsizdir BÜLTEN KÜRESEL GÜÇ MÜSİAD 15. MÜSİAD ULUSLARARASI FUARI, 18. ULUSLARARASI İŞ FORMU KONGRESİ VE MÜSİAD DÜNYA GENEL İDARE KURULU 26-30 KASIM 2014`DE İSTANBUL`DA

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

BSO Başkanı Uğur ve BTSO Başkanı Burkay iki kentin sanayisi için yapılacakları konuştu

BSO Başkanı Uğur ve BTSO Başkanı Burkay iki kentin sanayisi için yapılacakları konuştu BSO Başkanı Uğur ve BTSO Başkanı Burkay iki kentin sanayisi için yapılacakları konuştu Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret

Detaylı

MUSKİ, Vatandaşların İstek ve Sıkıntılarını Yerinde Dinliyor

MUSKİ, Vatandaşların İstek ve Sıkıntılarını Yerinde Dinliyor MUSKİ, Vatandaşların İstek ve Sıkıntılarını Yerinde Dinliyor Milas ilçesinin Bozalan, Çökertme ve Türkevleri Mahallelerinde bulunan yazlık sitelerin içme suyu sıkıntılarını çözmek için bilgilendirme toplantısı

Detaylı

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI Sayın Âli Meclis Başkanı, Sayın Bakan, Sayın Oda Başkanları, Değerli İş Adamları,

Detaylı

Türk-Japon Ekonomi Forumunda konuştu

Türk-Japon Ekonomi Forumunda konuştu Türk-Japon Ekonomi Forumunda konuştu Aralık 05, 2011-12:44:35 Türk-Japon Ekonomik Forumunda konuşan Babacan, Türkiye ve Japonya arasında geçmişten gelen tarihi dostluk bağları olduğunu vurgulayarak, iki

Detaylı

TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı

TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı TOBB Balıkesir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir e katkı koyan herkese olduğu gibi kadın girişimcilerimize de

Detaylı

Elazığ Mermer Sektö rü Gelişim Töplantısı Rapörü

Elazığ Mermer Sektö rü Gelişim Töplantısı Rapörü Elazığ Mermer Sektö rü Gelişim Töplantısı Rapörü 1. MERMER SEKTÖRÜ 1984'te 9,6 milyon dolar ihracatı olan ve geçen seneyi 2,2 milyar dolarla kapatan mermer sektörü, Türkiye'nin cari açığını kapatacak önemli

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar?

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar? İSTANBUL TOKAT PAZARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI CENGİZ ÇEVİK DERNEK OLARAK DAĞITTIĞIMIZ KİŞİSEL GELİŞİM DERGİLERİ ÖĞRENCİLERİMİZDE İNANILMAZ GELİŞMELERE SEBEP OLMUŞ 2014 YILINDA 10.000 KİŞİSEL GELİŞİM

Detaylı

81 İl Müdürü Ankara da (1)

81 İl Müdürü Ankara da (1) 81 İl Müdürü Ankara da (1) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -PERSONELİMİZ OLMADAN BİZİM GERÇEK BİR BAŞARIYA ULAŞMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL. PERSONELİMİZE DEĞER VERMEMİZ GEREKİYOR -CEZALANDIRMA,

Detaylı

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI şubat 2017 18. SAYI TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI Trabzonspor Kulübü nün yeni stadyumunun açılışında ekibimizle görev başındaydık. Trabzon ofisimizden ekibin kurulumunun sağlandığı bu önemli

Detaylı

Başkan Acar, TÜRMOB Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Acar, TÜRMOB Üyeleriyle Bir Araya Geldi Başkan Acar, TÜRMOB Üyeleriyle Bir Araya Geldi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - BU KADAR AĞIR BİR SORUMLULUĞUN GEREĞİ OLARAK, İŞİMİZİ ÇOK DAHA İYİ YAPABİLMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ -

Detaylı

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Tayvan ve Filipinler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 03 Mayıs - 11 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdam Çalıştayı Ankara da Yapıldı

Kayıt Dışı İstihdam Çalıştayı Ankara da Yapıldı Kayıt Dışı İstihdam Çalıştayı Ankara da Yapıldı Sosyal Güvenlik Kurumu, kamu kurum ve kuruluşları, işçi-işveren-esnaf ve sanatkâr üst birlikleri ile akademisyenlerin bir araya geldiği Etkin Rehberlik ve

Detaylı

Cuma İzmir Basın Gündemi

Cuma İzmir Basın Gündemi 23.01.2015 Cuma İzmir Basın Gündemi İzmir Medya Platformu Rektör Galip Akhan'la Bir Araya Geldi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, İzmir yerel ve yaygın medyanın buluştuğu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ Gülağaç SGM Açıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ -FİNANSAL KRİZLERİN KURUMLARIN

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA GÜÇLÜ NÜN KONUŞMASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA GÜÇLÜ NÜN KONUŞMASI KEMAL KILIÇDAROĞLU NUN KONUK KONUŞMACI OLDUĞU TOPLANTI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA GÜÇLÜ NÜN KONUŞMASI 1 ARALIK 2014 İZMİR Cumhuriyet Halk Partisi nin çok değerli Genel Başkanı ve çalışma arkadaşları,

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

Enerji Verimliliği Forum ve Fuarına Enervis Çıkartma Yaptı

Enerji Verimliliği Forum ve Fuarına Enervis Çıkartma Yaptı ENERJİ GÜNDEMİ SAYI 12 OCAK 2015 02 Yeşil Sanayi Zirvesi ne Enervis in Enerji Verimliliği Projesi Damga Vurdu 03 Enerji Verimliliği Forum ve Fuarına Enervis Çıkartma Yaptı 04 Almanya da Güneş Elektriği

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -PERSONEL ODAKLI HİZMET ANLAYIŞINI ÖNEMSİYORUZ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKAN YARDIMCISI MURAT

Detaylı

ESKİ ENERJİ BAKANI SAYIN M.HİLMİ GÜLER'DEN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

ESKİ ENERJİ BAKANI SAYIN M.HİLMİ GÜLER'DEN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili M. Hilmi Güler'den muhtarlara Ziyaret. Güler, daire müdürleri ile muhtarları BİR Araya getirerek sorunların çözümlenmesi için gerekli

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

Kampın iyi bir. Kendimi İspatlamak İstiyorum

Kampın iyi bir. Kendimi İspatlamak İstiyorum 11 TEMMUZ 2013 Kendimi İspatlamak İstiyorum Kampın iyi bir şekilde devam ettiğini söyleyen Muhammed şunları söyledi: Başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum. Geçen sezon başı benim için iyi geçmişti.

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05 Ordu Muhtarlar Derneği nin organizasyonu, İl Özel İdaresi nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Kenan ÇİFTÇİ, muhtarlarla bir araya geldi. İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar

Detaylı

HER ZAMAN YANINDAYIZ

HER ZAMAN YANINDAYIZ HER ZAMAN YANINDAYIZ Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Üyelerimizin isteklerini dikkate alıp, sanayi ve ekonomik alanda Balıkesir in sürekli gelişimini sağlayacağız dedi Balıkesir Sanayi Odası

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı