BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU"

Transkript

1 Sayfası :5. Syf

2 Sayfası :8. Syf

3 Sayfası :5. Syf

4 Sayfası :10. Syf

5 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte tam kadro halk gününe katıldı. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Selvitopu ve ekibi sorunları not alırken, halk gününe gelen Sati Uysal isimli vatandaş halk gününden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok mutlu etti. Dedi. Vatandaşların halk gününe gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Selvitopu da Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım. diyerek vatandaşlara sahip çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ikinci halk gününü belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte Çalıkuşu Toplantı Salonu nda gerçekleştirdi. Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren, Alev Ağrı, Hüseyin Hepşengünler, Ali Asker Yevimli ve Tayfun Yiğitoğlu ile Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan ile beraber halkın karşısına çıkan Başkan Selvitopu vatandaşların sorunlarını tek tek not aldı ve çözüm için anında ilgili birimlere yönlendirdi. Yaklaşık 4 saat süren halk gününde vatandaşlara çay ve kahve ikram edilirken en çok işsizlikle ilgili sorunlar gündeme geldi. Vatandaşların en önemli sorunu olan işsizlik sorunu için belediyede istihdamın mümkün olmadığını belirten Muhittin Selvitopu, vatandaşları kendilerinden işçi talep eden firmalara yönlendirdi. Toplantıya katılan Samettin Unduz adlı vatandaşın ayağından rahatsız olduğunu gören Başkan Selvitopu kendisini masaya davet etmek yerine yanına gitti ve bir süre kendisiyle sohbet etti,

6 sorunlarını dinledi. Bu arada bir diğer konuk Sati Uysal da halk gününü övdü, Başkan ve ekibini kutladı. Uysal yaptığı açıklamada, Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Selvitopu nun bu projeyi hayata geçirmesi, halkla bütünleşmesi bizi son derece mutlu etti. İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyoruz. Başkanımızın bundan sonra da halka yönelik çalışmalara ağırlık vereceğinden kuşkumuz yok. Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok sevindirdi. Diye konuştu. BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLUN Toplantıyı değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Karabağlar ı halkla birlikte yönetme sözünü hatırlattı ve toplantıya katılan vatandaşlara teşekkür etti. Selvitopu iş talebi dışında da vatandaşların Karabağlar a ilişkin sorunları olduğunu belirterek bunların çözümü konusunda ekibiyle birlikte gerekeni yapacaklarını söyledi. Toplantıya katılanlara önemli mesajlar da veren Selvitopu, Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım. dedi. Başkan Selvitopu ayrıca 5 yıl boyunca halk günlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

7 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte tam kadro halk gününe katıldı. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Selvitopu ve ekibi sorunları not alırken, halk gününe gelen Sati Uysal isimli vatandaş halk gününden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok mutlu etti. Dedi. Vatandaşların halk gününe gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Selvitopu da Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı ol Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ikinci halk gününü belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte Çalıkuşu Toplantı Salonu nda gerçekleştirdi. Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren, Alev Ağrı, Hüseyin Hepşengünler, Ali Asker Yevimli ve Tayfun Yiğitoğlu ile Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan ile beraber halkın karşısına çıkan Başkan Selvitopu vatandaşların sorunlarını tek tek not aldı ve çözüm için anında ilgili birimlere yönlendirdi. Yaklaşık 4 saat süren halk gününde vatandaşlara çay ve kahve ikram edilirken en çok işsizlikle ilgili sorunlar gündeme geldi. Vatandaşların en önemli sorunu olan işsizlik sorunu için belediyede istihdamın mümkün olmadığını belirten Muhittin Selvitopu, vatandaşları kendilerinden işçi talep eden firmalara yönlendirdi. Toplantıya katılan Samettin Unduz adlı vatandaşın ayağından rahatsız olduğunu gören Başkan Selvitopu kendisini masaya davet etmek yerine yanına gitti ve bir süre kendisiyle sohbet etti, sorunlarını dinledi. Bu arada bir diğer konuk Sati Uysal da halk gününü övdü, Başkan ve ekibini kutladı. Uysal yaptığı açıklamada, Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Selvitopu nun bu projeyi hayata geçirmesi, halkla bütünleşmesi bizi son derece mutlu etti. İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyoruz. Başkanımızın bundan sonra da halka yönelik çalışmalara ağırlık vereceğinden kuşkumuz yok. Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok sevindirdi. Diye konuştu. BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLUN Toplantıyı değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Karabağlar ı halkla birlikte yönetme sözünü hatırlattı ve toplantıya katılan vatandaşlara teşekkür etti. Selvitopu iş talebi dışında da vatandaşların Karabağlar a ilişkin sorunları olduğunu belirterek bunların çözümü konusunda ekibiyle birlikte gerekeni yapacaklarını söyledi. Toplantıya katılanlara önemli mesajlar da veren Selvitopu, Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım. dedi. Başkan Selvitopu ayrıca 5 yıl boyunca halk günlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

8 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte tam kadro halk gününe katıldı. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Selvitopu ve ekibi sorunları not alırken, halk gününe gelen Sati Uysal isimli vatandaş halk gününden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok mutlu etti. Dedi. Vatandaşların halk gününe gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Selvitopu da Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım. diyerek vatandaşlara sahip çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ikinci halk gününü belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte Çalıkuşu Toplantı Salonu nda gerçekleştirdi. Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren, Alev Ağrı, Hüseyin Hepşengünler, Ali Asker Yevimli ve Tayfun Yiğitoğlu ile Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan ile beraber halkın karşısına çıkan Başkan Selvitopu vatandaşların sorunlarını tek tek not aldı ve çözüm için anında ilgili birimlere yönlendirdi.yaklaşık 4 saat süren halk gününde vatandaşlara çay ve kahve ikram edilirken en çok işsizlikle ilgili sorunlar gündeme geldi. Vatandaşların en önemli sorunu olan işsizlik sorunu için belediyede istihdamın mümkün olmadığını belirten Muhittin Selvitopu, vatandaşları kendilerinden işçi talep eden firmalara yönlendirdi.toplantıya katılan Samettin Unduz adlı vatandaşın ayağından rahatsız olduğunu gören Başkan Selvitopu kendisini masaya davet etmek yerine yanına gitti ve bir süre kendisiyle sohbet etti, sorunlarını dinledi. Bu arada bir diğer konuk Sati Uysal da halk gününü övdü, Başkan ve ekibini kutladı. Uysal yaptığı açıklamada, Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Selvitopu nun bu projeyi hayata geçirmesi, halkla bütünleşmesi bizi son derece mutlu etti. İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyoruz. Başkanımızın bundan sonra da halka yönelik çalışmalara ağırlık vereceğinden kuşkumuz yok. Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok sevindirdi. Diye konuştu. BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLUN Toplantıyı değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Karabağlar ı halkla birlikte yönetme sözünü hatırlattı ve toplantıya katılan vatandaşlara teşekkür etti. Selvitopu iş talebi dışında da vatandaşların Karabağlar a ilişkin sorunları olduğunu belirterek bunların çözümü konusunda ekibiyle birlikte gerekeni yapacaklarını söyledi. Toplantıya katılanlara önemli mesajlar da veren Selvitopu, Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım. dedi. Başkan Selvitopu ayrıca 5 yıl boyunca halk günlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

9 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte tam kadro halk gününe katıldı. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Selvitopu ve ekibi sorunları not alırken, halk gününe gelen Sati Uysal isimli vatandaş halk gününden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok mutlu etti. Dedi. Vatandaşların halk gününe gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Selvitopu da Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım. diyerek vatandaşlara sahip çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ikinci halk gününü belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte Çalıkuşu Toplantı Salonu nda gerçekleştirdi. Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren, Alev Ağrı, Hüseyin Hepşengünler, Ali Asker Yevimli ve Tayfun Yiğitoğlu ile Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan ile beraber halkın karşısına çıkan Başkan Selvitopu vatandaşların sorunlarını tek tek not aldı ve çözüm için anında ilgili birimlere yönlendirdi. Yaklaşık 4 saat süren halk gününde vatandaşlara çay ve kahve ikram edilirken en çok işsizlikle ilgili sorunlar gündeme geldi. Vatandaşların en önemli sorunu olan işsizlik sorunu için belediyede istihdamın mümkün olmadığını belirten Muhittin Selvitopu, vatandaşları kendilerinden işçi talep eden firmalara yönlendirdi. Toplantıya katılan Samettin Unduz adlı vatandaşın ayağından rahatsız olduğunu gören Başkan Selvitopu kendisini masaya davet etmek yerine yanına gitti ve bir süre kendisiyle sohbet etti,

10 sorunlarını dinledi. Bu arada bir diğer konuk Sati Uysal da halk gününü övdü, Başkan ve ekibini kutladı. Uysal yaptığı açıklamada, Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Selvitopu nun bu projeyi hayata geçirmesi, halkla bütünleşmesi bizi son derece mutlu etti. İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyoruz. Başkanımızın bundan sonra da halka yönelik çalışmalara ağırlık vereceğinden kuşkumuz yok. Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok sevindirdi. Diye konuştu. BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLUN Toplantıyı değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Karabağlar ı halkla birlikte yönetme sözünü hatırlattı ve toplantıya katılan vatandaşlara teşekkür etti. Selvitopu iş talebi dışında da vatandaşların Karabağlar a ilişkin sorunları olduğunu belirterek bunların çözümü konusunda ekibiyle birlikte gerekeni yapacaklarını söyledi. Toplantıya katılanlara önemli mesajlar da veren Selvitopu, Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım. dedi. Başkan Selvitopu ayrıca 5 yıl boyunca halk günlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

11 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde! Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte tam kadro halk gününe katıldı. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Selvitopu ve ekibi sorunları not alırken, halk gününe gelen Sati Uysal isimli vatandaş halk gününden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok mutlu etti dedi. Vatandaşların halk gününe gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Selvitopu da Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım. diyerek vatandaşlara sahip çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ikinci halk gününü belediye başkan yardımcıları, özel kalem müdürü ile birlikte Çalıkuşu Toplantı Salonu nda gerçekleştirdi. Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren, Alev Ağrı, Hüseyin Hepşengünler, Ali Asker Yevimli ve Tayfun Yiğitoğlu ile Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan ile beraber halkın karşısına çıkan Başkan Selvitopu vatandaşların sorunlarını tek tek not aldı ve çözüm için anında ilgili birimlere yönlendirdi. Yaklaşık 4 saat süren halk gününde vatandaşlara çay ve kahve ikram edilirken en çok işsizlikle ilgili sorunlar gündeme geldi. Vatandaşların en önemli sorunu olan işsizlik sorunu için belediyede istihdamın mümkün olmadığını belirten Muhittin Selvitopu, vatandaşları kendilerinden işçi talep eden firmalara yönlendirdi. Toplantıya katılan Samettin Unduz adlı vatandaşın ayağından rahatsız olduğunu gören Başkan Selvitopu kendisini masaya davet etmek yerine yanına gitti ve bir süre kendisiyle sohbet etti, sorunlarını dinledi. Bu arada bir diğer konuk Sati Uysal da halk gününü övdü, Başkan ve ekibini kutladı. Uysal yaptığı açıklamada, Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Selvitopu nun bu projeyi hayata geçirmesi, halkla bütünleşmesi bizi son derece mutlu etti. İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyoruz. Başkanımızın bundan sonra da halka yönelik çalışmalara ağırlık vereceğinden kuşkumuz yok. Türkiye de bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok sevindirdi. Diye konuştu.

12 BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLUN Toplantıyı değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Karabağlar ı halkla birlikte yönetme sözünü hatırlattı ve toplantıya katılan vatandaşlara teşekkür etti. Selvitopu iş talebi dışında da vatandaşların Karabağlar a ilişkin sorunları olduğunu belirterek bunların çözümü konusunda ekibiyle birlikte gerekeni yapacaklarını söyledi. Toplantıya katılanlara önemli mesajlar da veren Selvitopu, Herkes konuşursa işimiz kolaylaşır. Sizler bizim gözümüz kulağımız olun. Bizler de yapabileceğimiz ölçüde sizlere yardımcı olalım. dedi. Başkan Selvitopu ayrıca 5 yıl boyunca halk günlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

13 Sayfası :İnternet Sitesi KAÇAK MOLOZ DÖKMEYE SON İzmir Ege Hafriyatçılar ve Nakliyatçılar Kooperatif açılışı gerçekleşti. Açılışa Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,İzmir Ticaret Odası Başkanvekili Akın Kazançoğlu ve meclis üyeleri, Konak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, banka şube müdürleri, oda ve dernek başkanları, 80'e yakın hafriyatçı, Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek ve çok sayıda iş adamı katıldı. Kooperatif Başkanı Bekir Arduçlu, ''Kooperatif kurmamızın amacı Kaçak hafriyatı sonlandırmaktır. Kaçak hafriyatçılar molozları olur olmaz yerlere döküyorlar. Güzel İzmir'imizi kirletiyorlar. Bizler birleşerek bu olumsuzluğa son vereceğiz. Tek arzumuz başta sayın valimiz, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere bizlere sahip çıkmaları ve kısıtlı olan döküm yerlerinin fazlalaştırılmasıdır'' dedi. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Akın Kazançoğlu ise konuşmasında; ''Birleşen hafriyatçıları kutluyorum. Güzel bir oluşum. Bu oluşumla kaçağın önüne geçmiş olurlar. Ticaret odası olarak kendilerine yardımlarımızı esirgemeyeceğiz.'' dedi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da, ''Kooperatif kurmakla isabetli bir karar vermişsiniz. Kentsel dönüşüm başladığında sizlere çok iş düşecek. Kentsel dönüşüm Büyükşehir Belediyesi bünyesindedir. Başkan Aziz Kocaoğlu'nu ilgilendiren bir konudur. Biz ilçe belediyeler kaçak moloz dökenlere müsamaha göstermeyeceğiz. Kurmuş olduğunuz kooperatif hayırlı olsun. Yanınızda olacağız şüpheniz olmasın'' diye konuştu.

14 Sayfası :İnternet Sitesi HABERCİNİZ.COM Kaçak Moloz Dökmeye Son İzmir Ege Hafriyatçılar ve Nakliyatçılar Kooperatif açılışı gerçekleşti. Açılışa Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,İzmir Ticaret Odası Başkanvekili Akın Kazançoğlu ve meclis üyeleri, Konak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, banka şube müdürleri, oda ve dernek başkanları, 80'e yakın hafriyatçı, Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek ve çok sayıda iş adamı katıldı. İzmir Ege Hafriyatçılar ve Nakliyatçılar Kooperatif açılışı gerçekleşti. Açılışa Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,İzmir Ticaret Odası Başkanvekili Akın Kazançoğlu ve meclis üyeleri, Konak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, banka şube müdürleri, oda ve dernek başkanları, 80'e yakın hafriyatçı, Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek ve çok sayıda iş adamı katıldı. Kooperatif Başkanı Bekir Arduçlu, ''Kooperatif kurmamızın amacı kaçak hafriyatı sonlandırmaktır. Kaçak hafriyatçılar molozları olur olmaz yerlere döküyorlar. Güzel İzmir'imizi kirletiyorlar. Bizler birleşerek bu olumsuzluğa son vereceğiz. Tek arzumuz başta sayın valimiz, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere bizlere sahip çıkmaları ve kısıtlı olan döküm yerlerinin fazlalaştırılmasıdır'' dedi. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Akın Kazançoğlu ise konuşmasında; ''Birleşen hafriyatçıları kutluyorum. Güzel bir oluşum. Bu oluşumla kaçağın önüne geçmiş olurlar. Ticaret odası olarak kendilerine yardımlarımızı esirgemeyeceğiz.'' dedi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da, ''Kooperatif kurmakla isabetli bir karar vermişsiniz. Kentsel dönüşüm başladığında sizlere çok iş düşecek. Kentsel dönüşüm Büyükşehir Belediyesi bünyesindedir. Başkan Aziz Kocaoğlu'nu ilgilendiren bir konudur. Biz ilçe belediyeler kaçak moloz dökenlere müsamaha göstermeyeceğiz. Kurmuş olduğunuz kooperatif hayırlı olsun. Yanınızda olacağız şüpheniz olmasın'' diye konuştu.

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR'DA "STRATEJİK PLAN MUTLULUĞU Karabağlar Belediyesi stratejik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-5 Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 Yılda Modern Hale Dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefinin Karabağlar ı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8.syf Sayfası :7.syf Sayfası :7.syf Sayfası :9.syf Sayfası : 7.syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1.syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi'nden okullara destek Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Haklarını öğrenen kadınlar sertifika

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :12. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da yüzlerce işçi nefes aldı: Temizlik ihalesi Karabağlar ilçesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :22. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Engelli ressam, resim sevgisini köylülere aşılıyor Karabağlar'a

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Son Dakika Gazetesi Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu ndan 'kent kimliği'

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Yayın Tarihi :23.05.2014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :17. Syf. Sayfası :16. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :1-14. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da dönüşüm başlıyor

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası : 12. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası : 3. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :13. Syf ANAYURT GAZETESİ EGE TELGRAF GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf HÜRSES

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da aşı zamanı Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :15. Syf Sayfası :14. Syf SON DAKİKA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Sosyal projelerde sivil toplum kuruluşlarına

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf Sayfası

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU : 1-8.syf : 1-9.syf : 1-9.syf : 1-5.syf : 7.syf : 9.syf : 1-9.syf : 7.syf : 1-9.syf : 9.syf : 1-5.syf : 1-5.syf : 5.syf Selvitopu ndan dönüşümde sosyal patlama uyarısı! İzmir de kentsel dönüşüme en çok

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı.

Administrator tarafından yazıldı. Çamlıyayla Köyü Dernek yönetimi ve Kadın kolları geçtiğimiz hafta sonu çok güzel organizasyonla Alucra-Çamoluk-Şebinkarahisarlı sağlık alanında çalışan tüm personelleri biraraya getirdi. İstanbul bölgesinde

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Park Ayazma Villaları için start verildi

Park Ayazma Villaları için start verildi Park Ayazma Villaları için start verildi 01 Haziran 2015 Haber Linki: http://www.buyuktire.com/haber-5982- %E2%80%98park_ayazma_villalari%E2%80%99_icin_start_verildi.html Batı Koop. tarafından Tire Maltepe

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ

İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ İş-Kur il müdürlü ile KOSKEB ( küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı

Detaylı

18.06.2013 SALI İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

18.06.2013 SALI İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 18.06.2013 SALI İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir de Diş Sağlığı Seferberliği İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR GELDİ ARAYA Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinde görev yapan 92 mahalle muhtarıyla değerlendirme toplantısında

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- lçemize bağlı Eğmir Mahallesi girişi 4-7 Kapı no arası yola

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ Kosova Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında Salihli ye gelen Kosova heyeti ilk ziyaretini İlçe Kaymakamımız Sayın Ertan PEYNİRCİOĞLU na yaptı. Prizren Millî Eğitim Müdür

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -PERSONEL ODAKLI HİZMET ANLAYIŞINI ÖNEMSİYORUZ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKAN YARDIMCISI MURAT

Detaylı

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek

Anadolu Bacıları ndan Tam Destek Pancar İle İlgili Tarımsal Üretime Dayalı Ürün Geliştirme - PANPEK Projesinin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Polatlı Ticaret Odası, Başkent Üniversitesi,

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

CHP'li Belediye Meclis Üyeleri:

CHP'li Belediye Meclis Üyeleri: CHP'li Belediye Meclis Üyeleri: 1 / 21 2 / 21 "Beykoz Belediyesi Sağlığımızı Tehdit Ediyor". CHP Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri tarafından gerçekleştirilen basın toplantısının konusu Son Zamanlarda Belediye

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Vatandaş memnuniyeti ilkesiyle çalışmaktadır.

Vatandaş memnuniyeti ilkesiyle çalışmaktadır. Ak masa; Keçiören de yaşayan vatandaşlarımız ile Keçiören Belediyesi arasındaki iletişimi sağlayan, vatandaşlarımızın yapmış olduğu şikâyet ve istekleri kabul ederek, ilgili müdürlüklere gönderen ve müracaatların

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

Sayı :2010/ Konu :3.Dönem 3.Genel Kurul.

Sayı :2010/ Konu :3.Dönem 3.Genel Kurul. Sayı :2010/222 27.08.2010 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ( Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı) Bilgilerinizi, söz konusu toplantıya katılmak üzere Belediyeniz, Ulaşım Planlama ve Raylı

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :101 KARAR 101 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 02 Mayıs 2014 Cuma günü

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Meclis Karar Numarası : 2017/188 Meclis Karar Tarihi : 10.08.2017 Yürürlüğe Girdiği Tarih :

Detaylı

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ü Y E L E R. Meclis Başkanın açılış konuşmasını tamamladıktan sonra Gündem Maddelerini okudu ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. TOPLANTI TARİHİ : 06/02/2015 Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi uyarınca 2015 yılı Şubat ayı toplantısı için Belediye Hizmet binası, Başkanlık odasında toplandı. Toplantı başında

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA

DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA DEVLET SANAYİCİNİN YANINDA Marmara nın ulaşım üçgeninde yer alan Balıkesir, Organize Sanayi Bölgesi ile yatırımlar açısından büyük bir heyecan uyandırmaya başladı. Son zamanlarda bölgeye yapılan yatırımlar

Detaylı

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkan

Detaylı

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 SEYDİKEMER ESNAF ODASINDAN FTSO YA ZİYARET Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Bülent Tanık, 2012 Projelerini Tanıttı Tarih : 05.03.2012 Bülent Tanık, kar yağışı nedeniyle oluşan twitter polemiğine açıklık getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek in bölgesel ayrımcılık

Detaylı

Sanayicilerden destek

Sanayicilerden destek Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Uğur, Balıkesir Sanayi Odası'nın, iş dünyası ile sürekli istişare halinde

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 16.01-2017 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci Tamamlandı Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği Gereği, 2016 yılında 20 üniversite ile başlanan kurumsal dış değerlendirme

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar

Detaylı

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Konya Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 18/04/2008 Kabul Sayısı: 183 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi:

Detaylı

ALTINCI BÖLÜM BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

ALTINCI BÖLÜM BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI ALTINCI BÖLÜM BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI ALTINCI BÖLÜM Bilgi İşlem Müdürlüğü nün Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve Esasları Kuruluş

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı.

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı. VALİ ŞAHİN DEN 3 KÖYE ZİYARET Bir dizi ziyaret ve inceleme için Şebinkarahisar ilçesine giden Vali Dursun Ali Şahin, 12 Eylül Çarşamba günü ilçeye bağlı üç köyü ziyaret ederek, köylülerin sorunları yerinde

Detaylı