İÇİNDEKİLER. Alarm Güvenlik Sistemleri Network Çözümleri Geçiş Kontrol Sistemleri Kişi Sayma Sistemleri Plaka Tanıma Sistemleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İÇİNDEKİLER. Alarm Güvenlik Sistemleri Network Çözümleri Geçiş Kontrol Sistemleri Kişi Sayma Sistemleri Plaka Tanıma Sistemleri"

Transkript

1

2 İÇİNDEKİLER Hakkımızda Güvenlik Kamera Sistemleri Yangın İhbar Sistemleri Alarm Güvenlik Sistemleri Network Çözümleri Geçiş Kontrol Sistemleri Kişi Sayma Sistemleri Plaka Tanıma Sistemleri

3 Önceliğimiz Güven NÜANS BİLİŞİM ve GÜVENLİK SİSTEMLERİ olarak başta can güvenliği olmak üzere, büyük zorluklarla elde edilen malların güvenliğini sağlamak, iş yerlerindeki verimliliği arttırmak ve işlere takip olanağı sunmak en önemli hedefimizdir. Nüans Bilişim ve Güvenlik Sistemlerinin olmazsa olmazlarından biri de müşterileriyle aralarında oluşan güven bağıdır. Karşılıklı oluşan bu güven bağına dayanarak siz müşterilerimize her zaman en kaliteli ürün ve hizmeti sunmaktayız NÜANS BİLİŞİM ve GÜVENLİK SİSTEMLERİ müşteri, çalışan ve tedarikçilerin memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, kaliteli ürün ve hizmetler sunmayı benimsemiştir. Bu doğrultuda müşteri, çalışan ve tedarikçileri için sürekliliği, güvenilirliği tercih eden, topluma ve çevreye duyarlı bir kurum olmak temel hedefimizdir. Müşterilerimiz için farklılık yaratmak bizden beklentilerine ürünlerimizin, çalışanlarımızın ve hizmetimizin kalitesi ile karşılık vermek temel ilkemizdir. Çalışmalarımız kapsamında başta çevre, iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere ilgili tüm yasal şartlara uymayı, çevresel etkileri, kirlenmeyi ve kaza risklerini önlemeyi taahhüt ederiz.

4 Güvenlik Kamera Sistemleri IP Kamera Sistemleri AHD Kamera Sistemleri Analog Kamera Sistemleri İhtiyaçların artmasıyla yüksek çözünürlüklü kayıtlar video analizleri ön plana çıkmaktadır. Gelişen teknolojiyle birlikte IP Network kameralara geçişler artmakta ve güvenlik sistemleri ihtiyaçlarında tercih sebebi olmaktadır. AHD kamera; analog CCTV altyapısını kullanarak 720p ve 1080p çözünürlükte görüntü elde edebilen gelişmiş bir teknolojidir. Analog kamera sisteminde en yüksek çözünürlük 960H ile kısıtlı iken AHD kamera sisteminde 1080p çözünürlüğüne kadar çıkmaktadır. Koaksiyel kablo üzerinden aktarılan analog video sinyalinin dijital kayıt cihazı tarafından sıkıştırılması esasına göre çalışmaktadır. CCTV sistemleri ( Closed Circuit TV systems) her projeye farklı çözümler üretmektedir. CCTV kamera sistemi ileri teknoloji kullanarak genişlemeye devam etmektedir. CCTV kamera sistemleri tüm yaşam alanlarında; IP kameralar öncelikle network üzerinden kullanımı ile içerisinde bulunan OS ( operating system) sayesinde kontrol edilebilir özelliktedir. IP kameralarda, PoE (Power Over Ethernet) özelliği sayesinde tek bir network kablo kullanılması hem enerjinin hem de datanın switch üzerinde sağlanması nedeniyle altyapı maliyetini düşürmekte ve kurulum sürecini hızlandırmaktadır. Ayrıca sağladığı enerji tasarrufu nedeniyle doğayı da daha fazla korumanızı sağlamaktadır. Yüz tanıma ve algılama; son yıllarda yaygınlaşan yüz tanıma ve algılama sistemlerinde yüz bilgisini tanımlamak için standart video ve termal görüntüleme teknolojileri kullanılmaktadır. Yüzün görüntüleme analizleri yapıldıktan sonra veri tabanı oluşturulur, yazılım üzerinden çeşitli analizler yapılarak; tehlikeli veya şüpheli analizi, kimlik belirleme, personel devam kontrol vb. analizler yapılabilir. HD kalitesinde görüntü vermesi, mevcut CCTV sisteminin alt yapısını kullanması ve ekonomik bir sistem olmasından ötürü müşterilerin tercih etmelerinde büyük rol oynamaktadır. AHD CCTV sistemleri; görüntü teknolojisindeki son yıllarda yaşanan gelişmeler analog video güvenlik kamera sektörüne büyük bir dönüşüm sağlamaktadır. Hareket algılama, hareket sonucu alarm yada uyarı verme Görüntülerin kayıt altında tutulması Kişi belirleme ve araç plaka tanımı Çevre güvenliğinin takibi ve izlenmesi Trafik yoğunluğunun takibi ve izlenmesi gibi özellikler ile, çözüm üretmeye devam etmektedir. Nüans Bilişim ve Güvenlik Sistemleri, güvenlik sistemleri ve network altyapısındaki deneyimlerini ve sektör tecrübesini sizlerle her daim paylaşmaya hazırdır.

5 Yangın İhbar Sistemleri Yangın İhbar Sistemleri Her türlü yapı, bina, tesis ve işletmelerde çıkabilecek yangınları daha başlangıç aşamasında tespit etmek gerek güvenlik bölümlerine gerekse itfaiyeye haber vermek amacıyla kurulan hem can hem de mal korumaya yönelik sistemlerdir. Bütün güvenlik sistemleri önemli olmasına rağmen yangının bir binaya ve yaşayanlarına verebileceği zararlar düşünüldüğünde yangın algılamanın ne kadar önemli olduğu daha net anlaşılabilir. Küçük ve orta ölçekli alanlarda konvansiyonel yangın algılama sistemlerini kullansak da yangının tespiti açısından hangi noktada olduğunu anlayabilmek için adresli yangın sistemlerini önermekteyiz. Gelişen teknolojilerle beraber yangın algılama sistemlerine Hava Örneklemeli Duman Algılama Sistemi de katıldı. Hava Örneklemeli Duman Algılama teknolojisi ile yangın daha çıkmadan farkına varacaksınız ve önleyebileceksiniz. Sistemimizin bakımını kendiniz otomatik olarak yaptırabilir ve İşletme maliyetlerinizi asgari düzeyde tutabilirsiniz. Performansı optimum seviyeye getirilirken; kurulum ve kullanımının da mümkün olabildiğince basit hale gelmesi için özel olarak tasarlanmış, yüksek hassasiyetli gelişmiş bir duman dedektörüdür. Aktif örneklemeli duman algılama çok gelişmiş bir koruma yöntemidir. Dedektörler, temiz alanlarda çok üst seviyede hassasiyetle çalışacak şekilde yapılandırılabileceği gibi, yine aynı şekilde kirli alanlar için hassasiyet seviyeleri azaltılabilir. Örnekleme borusu üzerinde bulunan numune alma noktalarından sürekli bir emiş yapılarak hava örnekleri alınır. Alınan hava örnekleri içerisindeki olası duman partiküllerinin algılanabilmesi için lazer tabanlı gelişmiş bir algılama hücresi kullanılır. Yangın algılama sistemlerinde; sistem entegrasyonu ürün ve yedek parça temini projeye danışmanlık hizmetlerimizi ekonomik olarak en uygun şartlarda sunmaktayız.

6 Alarm Güvenlik Sistemleri Alarm Güvenlik Sistemleri Bir güvenlik sisteminin en iyi performansta ve stabil çalışması için öncelikle kullanılacak ürünlerin projeye uygun olması gerekmektedir. Bununla birlikte alarm sisteminin kullanıldığı yere göre doğru seçilmeli ürünlerin montajı bağlantı şekilleri doğru yapılmalıdır. Alarm sisteminin uzun vadede sorunsuz kullanılabilmesini sağlamak için belirli periyotlarda bakım ve kontrol işlemleri yapılması gerekmektedir. Alarm izleme sisteminin en yaygın kullanımı; Sistem devreye alındıktan sonra müşterinin ilgili telefon numaraları alarm sistemine entegre edilerek alarm durumunda alarm sistemi müşterinin öncelik sırasına göre belirlediği telefon numarasını aramakta ve alarm çağrısı vermektedir. Son yıllarda bu özelliğin yerini alarm izleme merkezleri almıştır. Alarm İzleme Merkezi`nin hizmet verebilmesi için, alarm sisteminin internet / intranet, GPRS veya sabit telefon hattından herhangi bir iletişim yolu olması / seçilmesi yeterlidir. Montajı gerçekleştirilen sistemin, iletişim hattı üzerinden gönderilen sinyaller ile AİM operatörleri tarafından 7/24 takip edilebilmektedir. Nüans Bilişim ve Güvenlik Sistemleri, profesyonel ekibimiz tarafından, prosedüre uygun şekilde sistemin devreye alınmasını sağlamakla birlikte, kullanılan tüm ekipmanları en üst seviyeye taşıyacak teknolojik bilgi ile donatılmıştır.

7 Network Çözümleri Network Çözümleri IP Network sistemlerini yapılandırırken doğru ürün, güçlü network altyapısı (Omurga, Switch ve kablo) sunucu depolama birimleri, kayıt yazılımı, analiz yazılımı, izleme istasyonları ve tüm bu sistemin stabil çalışması için doğru analiz iyi bir keşif ve kurulumu yapacak profesyonel firma seçimi ile mümkün olacaktır. Fiberin çalışma prensibi temel optik kurallarına dayanır. Bir ışın demeti az yoğun bir ortamdan daha yoğun bir ortama geçerken geliş açısına bağlı olarak yansıması yada kırılarak ortam dışına çıkması ile iletilir. Dış etkilere karşı hassas olduğundan da çevresi koruma kılıfları ile kaplanmıştır. Fiber Optik kablolar, FDDI (Fiber Distributed Data Interface) Fiber dağılımlı veri arabirimi standardı, yüksek performanslı ağlar ve yüksek hızlı ağlar arası bağlantılar için tasarlanmıştır. Öyle ki, Ethernet kartlarının 10 katı hızda çalışırlar. Fiber Optik Kablolar Yapısal kablolama kategorileri; Cat5 kablolama - Kategori 5 100Mbit/s Ethernet hızına kadar tüm yerel ağları destekleyen açık ve esnek bir alt yapı sağlar. Cat5e kablolama - Yerel ağlar (LAN) için 1000Mbit/s hızına kadar destek ( Gigabit Ethernet) verir. Cat6 kablolama - Daha yüksek performanslı (250 Mhz - 350Mhz 550Mhz) kablolama sistemleri sağlar. Şu anda 1 Gigabit`e kadar desteklemesine rağmen, gelecekte daha yüksek hızları destekleme potansiyeli vardır. Cat7 kablolama - Tamamen shielded yapıdadır ve 600Mhz destekler. Cat 5/6`ya göre iki katından daha fazla bant genişliği sağlar, ancak çok daha pahalı ve hacimlidir. Fiber Optik - Gigabit Ethernet ve 10 gigabit Ethernet Backbone teknolojileri dahil, yüksek hızlı fiber transmisyon sistemleri için uygundur. Om1, Om2, Om3 ve Os1 gibi ikinci jenerasyon fiberler kullanılır.

8 Geçiş Kontrol Sistemleri Geçiş Kontrol Sistemleri Nüans Bilişim ve Güvenlik Sistemlerinin sunduğu entegre güvenlik çözümlerinden biri de giriş ve çıkışların kontrollü yapılabilmesini sağlayan geçiş kontrol sistemleridir. Geçiş kontrol sisteminin temeli anlamda kimin? Ne zaman? Nereye? girebileceğini belirler uygular ve raporlar. Günümüzde geçiş kontrol sistemleri çok farklı alanlarda farklı yöntemlerle kullanılmaktadır. Geçiş kontrol sistemleri proximity kartlarla yapılabileceği gibi yeni teknolojiler ile birlikte kartların yerine biyometrik sistemler tercih edilmeye başlamıştır. Biyometrik sistemler parmak izi, damar, iris ve retina, yüz ve ses gibi kişileri birbirinden ayıran biyolojik yapılara uygun sistemler sunarak güvenlik düzeyini arttırmaya yardımcı olmaktadır. Son yıllarda yaygın olarak kullanılan geçiş kontrol sistemleri ; Parmak izi sisteminde; Parmak ucu bölgesinde yer alan girinti ve çıkıntılardan meydana gelen bu yapı bir nevi biometrik haritaya benzer. Parmak izi okuma cihazları bu girinti ve çıkıntıların birbirine mesafesini, kıvrımların açılarını ve belli bir şifreleme algoritmasını oluşturur. Bu algoritmaya dayalı olarak daha önceden cihaz içine kaydedilen bir parmak izi tekrar cihaza okutulduğunda daha önce tanımlanan parmak izleriyle eşleştirme gerçekleşir. İris tanıma sistemi; İris tanıma cihazları üzerindeki yüksek çözünürlüklü yapıya sahip sensörler tarafından gözün iris tabakası üzerindeki farklılıkları algılamaya yönelik olarak tarama yapılır ve her insanda farklılık gösteren bu yapıya dayalı olarak tanımlama yapılarak gözün yapısı hafızaya alınır. Sonraki aşamada kullanıcı gözünü tarattığında daha önceden tanımlanmış cihaz hafızasındaki kayıtlarla eşleştirilir ve tanımlama süreci gerçekleştirilir. Damar Tanıma Sistemi; El damar yapısının kızıl ötesi ışınlar ile haritasının çıkarılarak tanımlanması daha sonrada eşleşme algoritması üzerine kuruludur. Parmak izinin deforme olduğu yada kullanım zorluğunun yaşandığı ortamlarda yüz tanıma yanında alternatif bir biometrik tanıma çözümü olarak bu sistemi sunmaktayız.

9 Kişi Sayma Sistemleri Kişi Sayma Sistemleri Kişi Sayımı' temelde çok basit bir iştir. Ancak bu işin uygulamada karmaşık bir hale geldiği oldukça sık görülür. Mekan koşullarına bağlı güneş / gölge etkileri, aydınlatma koşulları, giriş kapısının yoğunluğu ve yapısı, doğruluğu doğrudan etkileyen faktörlerdir. Sensör cihazları arasından yapılan tercihler genel olarak uygulamaya, sizin ihtiyacınıza ve yerin özelliklerine göre değişir. Kişi sayma ile mağazalarda ve AVM'lerde yüksek doğruluk beklentilerinizi karşılayacak sayma işlemini gerçekleştirebilir, müşteri trafiğini doğru olarak analiz edebilirsiniz: Gelip-geçenlerin, ziyaretçilerin, ilgililerin ve müşterilerin, vitrininizin önünde bulunan insanların, belli bir ürün standının veya bir promosyon alanının zaman geçirme sürelerine ulaşabilirsiniz. Kişi sayım verileri ile kasa sisteminizden aldığınız verilerden dönüşüm oranını hesaplayabilir, şube ya da personel performansı hakkında kesin sonuçlara varabilirsiniz. Bu sayede perakende performansları karşılaştırılabilirken, etkinlik ve verimlilik adına yapılan uygulamaların başarı düzeyi çok yakın zaman dilimleri içinde kontrol edilebilir. Bu da işletme kaynaklarının doğrudan yönetimini mümkün kılar. Faaliyetlerinizi müşterilerinizin taleplerine göre optimal olarak uyarlamayı, ciro ve dönüşüm oranını yükseltmeyi, işletme maliyetlerini (örneğin personel) gereken asgari düzeyde tutmayı da mümkün kılar. Bu tür analizler şirketlere müşterileri hakkında kapsamlı veriler sağlar. Müşteri profillerini, davranışlarını ve eğilimlerini daha açık bir şekilde görmelerine olanak verir. Giriş ve çıkışlarından, müşterilerin mağaza içinde nasıl bir yol çizdiklerini, neleri aradıklarını ve ürünleri satın almaya müşterileri neyin teşvik ettiğini gösterir. Bu verilerle müşterileri satın almaya yönlendiren taraflar geliştirilerek, satışlar artırılabilir

10 Plaka Tanıma Sistemleri Plaka Tanıma Sistemleri Plaka tanıma sistemi, araç plakalarını doğru bir şekilde okuyabilmek ve elde edilen bilgiyi analiz etmek üzere geliştirilmiştir. Plaka çözümleme oranının istenen seviyelerde olmamasının sadece harici bir bilgisayarla plaka çözümleme olmadığı, kullanılan diğer ekipmanların (lens, IR led) da plaka tanıma oranlarını ciddi oranda etkilediği görülecektir. Plaka Tanıma Sistemi üstün teknolojisi sayesinde tek bir kamera ile şeritli yollarda plaka tanımlama işlemini yapabilmektedir. Opsiyonel olarak sunulan plaka tanıma sistemine entegre Taşıt Tanıma Sistemi ile araçların sadece plakalarını tanımakla kalmayarak araçların türünü, markasını, rengini, yönünü ve hızlarını da tanımlar.

11

12

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler Büyük Veri Data Center Hizmetleri Akıllı Ulaşım Sistemleri Network ve Altyapı Çözümleri CCTV Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Yüksek Teknoloji, Kusursuz Hizmet IP Telefon Sistemleri Led Ekran Uygulamaları

Detaylı

Elektronik Denetleme Sistemleri

Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Ülkemizde hızla artan araç sahipliliği ve bunun bir sonucu olarak artış gösteren trafik kazaları, trafik denetiminde elektronik sistemlerin

Detaylı

- İŞİMİZİN BAŞINDA DEĞİLİZ SONUNDAYIZ! - MEF GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE NETWORK ÇÖZÜMLERİ.

- İŞİMİZİN BAŞINDA DEĞİLİZ SONUNDAYIZ! - MEF GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE NETWORK ÇÖZÜMLERİ. - İŞİMİZİN BAŞINDA DEĞİLİZ SONUNDAYIZ! - MEF GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE NETWORK ÇÖZÜMLERİ BİZ KİMİZ? Ekibimiz,10 seneyi aşkın süre tecrübeye sahip kamera ve network uzmanlarından oluşmaktadır. REFERANSLAR

Detaylı

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme TEKNOLOJIMIZ En son görüntü işleme teknolojilerini kullanarak, istenilen her noktada, geçen insanları sayar,detaylı sayma raporlarını ofisinize kadar getirir.mağazalarda, alışveriş merkezlerinde,her türlü

Detaylı

BER TELEKOMÜNİKASYON VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

BER TELEKOMÜNİKASYON VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. BER TELEKOMÜNİKASYON VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Ber Telekomünikasyon ve Mühendislik Hizmetleri Ltd. Şti, bir mühendislik firmasi olup temel olarak Telekomünikasyon Sektöründe, Proje Operasyon

Detaylı

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler İhtiyacınıza En Uygun Çözümler Yangın Alarm Sistemleri - LPCB, VDS, TSE Sertifikalı Ürünler - Kısa Devre İzolatörlü Dedektörler, Butonlar ve Modüller - Lan/Wan İzleme ve Programlanan Paneller - Acil Anons

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Askeri Çözümler Askeri bina ve yapılarda ihtiyaç duyulan sistemleri yakından takip eden ekibimizle birlikte talep ve beklentilerinize uygun merkezi TV sistemleri ile uydu ve karasal yayın dağıtımları;

Detaylı

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ Ahmet BEKTAŞ ahmet.bektas@karadag.com.tr Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak, No:17, 4.Levent/Đstanbul Tel : 0212 280 27 81 Fax: 0212 270 03 22 ÖZET Gelişen yüksek

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Avm Çözümleri Yaşam konforunu arttırmada önemli rol oynayan alışveriş ve yaşam merkezleri, müşterilerine sundukları ek hizmet ve konforla rakiplerinden ayrılıyorlar. Alışveriş merkezlerinin altyapı ihtyaçları

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Etki Güvenlik Teknolojileri Savunma Sanayi Dış Tic.Ltd.Şti. müşterilerine yenilik getirecek proje hizmetleri sunmak için kurulmuştur.

HAKKIMIZDA. Etki Güvenlik Teknolojileri Savunma Sanayi Dış Tic.Ltd.Şti. müşterilerine yenilik getirecek proje hizmetleri sunmak için kurulmuştur. HAKKIMIZDA Etki Güvenlik Teknolojileri Savunma Sanayi Dış Tic.Ltd.Şti. müşterilerine yenilik getirecek proje hizmetleri sunmak için kurulmuştur. Gelişen teknolojiler doğrultusunda kendisini sürekli yenilemiş

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ (PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ HDH Plaka Tanıma Sistemi HDH Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39 PROSER ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2003 yılında Bilal ÖZKAN tarafından İstanbul da kurulmuşbir aile şirketidir. Kurulduğundan beri dürüstlük ve kaliteden de ödün vermeden müşterilerini

Detaylı

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA VERİNETWORK Türkiye genelinde hizmet veren firmaların teknoloji alt yapıları optimum seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir. Kurumlara özel Müşteri ilişkileri yönetim yazılımları,kuruma özel yazılımlar ve

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Kamera Sistemleri Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Biometrik Tanıma Sistemleri Geçiş Kontrol Sistemleri Ürün Koruma Sistemleri Turnike

Detaylı

Ilk Hedefimiz Güveniniz

Ilk Hedefimiz Güveniniz Ilk Hedefimiz Güveniniz VıewTech GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ VıewTech GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ Sizlerin; uluslararası standartlara uygun, kaliteli ürünleri kullanarak; kamera güvenlik sistemleri konusundaki beklentilerinizi

Detaylı

HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ DMO ÜRÜN KATALOĞU

HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ DMO ÜRÜN KATALOĞU HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ DMO ÜRÜN KATALOĞU FİRMAMIZIN DMO KATALOĞUNDA SATIŞI YAPILAN ÜRÜNLERİN TANITIMI AMACIYLA DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINAN 19.09.2018 TARİHLİ VE 66609 SAYILI İZİNLE

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Kamu Çözümleri Kamu sektöründe ihtiyaç duyulan düşük işletme maliyetine sahip, uzun ömürlü ve güncellenebilen network altyapılarını gerektiğinde birbiriyle entegre ederek minimum ilk yatırım maliyetleriyle

Detaylı

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR

ANALOG KAMERALAR AHD KAMERALAR 1653s 1659s 1689s 1601s 1602s 1704s 1534 1473S 1418 1587s 1625 1604 1603 1138s 1703 1425 2017-KASIM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi

Detaylı

Güvenlikte BOYUT farkı

Güvenlikte BOYUT farkı Güvenlikte BOYUT farkı Biz K im iz? Boyut Güvenlik Teknolojleri; 16 yıllık sektör deneyimi ile elektronik güvenlik ve kontrol sistemleri konusunda faaliyet gösteren ülkemizin önde gelen rmalarından biridir.

Detaylı

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web:

Doğuş Đş Merkezi Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı Sk. No:2 Çağlayan Kağıthane / ĐSTANBUL Telefon: 0212 222 89 89 Faks: 0212 222 88 95-96 web: ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ DOĞUŞ HAKKINDA DOĞUŞ ELEKTRĐK ELEKTRONĐK BĐLGĐSAYAR ALTYAPI HĐZ. SAN. ve TĐC. LTD. ŞTĐ. 1987 yılından bu yana, Bilişim sektöründe doğru,

Detaylı

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri 27.Kuruluş Yılı Tünel Yönetim Sistemleri Haziran, 2013 / Muhammed ALYÜRÜK ArGe ve BT MÜDÜRÜ Projelerimiz Akıllı Şehir için Akıllı Ulaşım Sistemleri Akıllı Şehir Kavramı Akıllı Taşıma Hizmeti Akıllı Ulaşım

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD

ANALOG KAMERALAR IP KAMERALAR 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FOTOĞRAFI KOD 1706s 1691s 1629s 1631s 1656s 1705s 1481s 1709s 1571s 1413s 1474s 1561s 1138s 1703 1425 2017-EKİM AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik

Detaylı

Balandi. Güvenilir Teknoloji

Balandi. Güvenilir Teknoloji KABLOLAR ve ADAPTÖRLER CCTV KABLOLAR 2+1 kablolarda 1 koaksiyel kablo 2 adet de enerji iletim kablosu bulunur 4+1 kablolarda, 1 koaksiyel, 2 enerji, 2 data yada kablosu bulunur. Kablo seçimi görüntü kalitesinde

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri Nedap OGS Sistemleri Türkiye Genel Distribütörü Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri COPYRIGHT Bu doküman ve içindeki bilgiler Atitek Elektronik Sistemleri ve Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.

Detaylı

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat Trafik yönetimi geliştirilmesi ve yolcu bilgilendirmelerinin zamanında teslim edilmesini sağlayan ; birincil olarak trafiği verimli kontrol etmekte, yönlendirmekte, tıkanıklık yönetimi sağlamakta, sıradışı

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi VIERO Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı olarak,

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video,

Detaylı

FIRE SECURITY YANGIN ALARM SİSTEMLERİ ANALOG / ADRESLENEBİLİR DEDEKTÖRLER KABLOSUZ FOTOELEKTRİK DUMAN DEDEKTÖRÜ 4611 Kabloları saklamanın zor olduğu ve uzatmaların gerektiği binalarda uygundur Dâhili siren

Detaylı

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4.

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4. Yıldırım Bilişim - 2014 1.Baskı Çözümleri: 1.Baskı Ürünleri 1.1. Faks Cihazları 1.2. Fotokopi Cihazları 1.3. Tarayıcılar 1.4. Yazıcılar 2. Bilgisayar Bileşenleri: 2.1. Anakartlar 2.2. Bellekler 2.3. Ekran

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

SENSPLORER SPX. Neden SENSPLORER SPX KRİTİK NOKTALARIN GÜVENİLİR TAKİPÇİSİ

SENSPLORER SPX. Neden SENSPLORER SPX KRİTİK NOKTALARIN GÜVENİLİR TAKİPÇİSİ SENSPLORER SPX Environment Control System KRİTİK NOKTALARIN GÜVENİLİR TAKİPÇİSİ Sensplorer, kritik mekanların iklim ve enerji verilerini sürekli ölçerek, tanımlanan aralığın dışına çıktığında ilgili kişileri

Detaylı

Bilişim Güvenlik Elektrik Elektronik Sistemleri

Bilişim Güvenlik Elektrik Elektronik Sistemleri Teknolojinin Gücü SOBE HAKKINDA Bilişim Güvenlik Elektrik Elektronik Sistemleri Sobe olarak, yolculuğumuzu; değer yargılarımıza olan bağlılığımız, ve çalışanlarımız ile aramızdaki güçlü bağın rehberliğinde

Detaylı

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç Detectomat firmasının da içinde bulunduğu JOB Group un Yönetim kurulu başkanı Eduard J. Job, 1968 yılında Minimax AG

Detaylı

SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş

SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş Firmamız, 2015 yılında kurulmuş olup Savunma Sanayi, Bilişim ve İnşaat Sektöründe faaliyet göstermektedir.

Detaylı

Toplu Taşıma Çözümlerimiz

Toplu Taşıma Çözümlerimiz Toplu Taşıma Çözümlerimiz Yoğun insan ve hareketliliğin bulunduğu hava limanı, otobüs ve tren terminalleri, şehir içi duraklar gibi alanlar, kitle yönelndirme ve reklam gibi birçok yeni teknolojinin ihtiyaç

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU GÜVENLİK AMAÇLI KAMERALAR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-IR1091-AHD, BLW-IR1092-AHD BLW-IR1081-AHD, BLW-IR1082-AHD, BLW-IR1083-AHD, BLW-IR1084-AHD UYARI! Kurulum işlemine geçmeden

Detaylı

Uyumayan Gözünüz Olmamızı İstermisiniz?

Uyumayan Gözünüz Olmamızı İstermisiniz? Uyumayan Gözünüz Olmamızı İstermisiniz? Hakkımızda 10 yıldır sektörde müşterilerine hizmet veren Volcastvision Güvenlik Sistemleri müşteri memnuniyetini ilke edinip, ihtiyaçlarınıza göre projelerle her

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

2017-NİSAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-NİSAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1418 1625 1604 1669 1603 1600 1657 1656 1655 1606 1571 1598 1474 1561 1425 2017-NİSAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

Yangın Koruma Sistemleri Güvenlik Sistemleri -Giriş-Çıkış Kontrol - Kapalı Devre Görüntüleme ve Kayıt Sistemleri (CCTV)

Yangın Koruma Sistemleri Güvenlik Sistemleri -Giriş-Çıkış Kontrol - Kapalı Devre Görüntüleme ve Kayıt Sistemleri (CCTV) DİĞER SİSTEMLER Isıtma, soğutma, havalandırma ve aydınlatma sistemleri dışında binalarda daha çok güvenlik ve koruma amaçlı kullanılan teknik ve teknolojik sistemler bulunmaktadır. Bu sistemler binanın

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

Adreslenebilir Hava Örneklemeli Çok Hassas Yangın Algılama Sistemi

Adreslenebilir Hava Örneklemeli Çok Hassas Yangın Algılama Sistemi Adreslenebilir Hava Örneklemeli Çok Hassas Yangın Algılama Sistemi Bu sistemler adından da anlaşılacağı üzere havadan örneklemeler alıp, kendi haznesine getirerek yangını algılayan sistemlerdir. Şaşırtıcıdır

Detaylı

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Çok çeşitli güvenlik kameraları vardır, bazıları dışarıda açık alanlarda bulunurken, bazıları kapalı alanlarda ve oldukça

Detaylı

HİZMET VE ÇÖZÜMLERİMİZ

HİZMET VE ÇÖZÜMLERİMİZ DRAMALI, bilişim teknolojilerinin farklı alanlarında 3 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren farklı branşlarda profesyonelleşmiş bir ekip ile faaliyetlerini devam ettiren genç ve dinamik bir kuruluştur.

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

Konut Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Konut Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Konut Çözümleri Toplu konutlarda bireysel çanak antenlerin meydana getirdiği görüntü kirliliğini önleyen ve görüntü kalitesinde çığır açan merkezi TV dağıtım sistemlerinden başlayarak, günümüzde Triple

Detaylı

GECE GÖRÜŞ KAMERALARI

GECE GÖRÜŞ KAMERALARI GECE GÖRÜŞ KAMERALARI GECE SR ÜRÜN MODEL IMAGE SENSOR TV LİNES LENS IR LED GÖRÜŞ ÖZELLİKLER MESAFESİ 1 RS-59FX Sony 960H Effio V Ext. 700 7 SİYAH SMART IR LED FİLTER 80-100mt WDR,, UTC KONTROL, DNR, DEFOG

Detaylı

Antalya Tıp Bilişim Kongresi Kasım Can AKSOY IT Network (CTO / STL)

Antalya Tıp Bilişim Kongresi Kasım Can AKSOY IT Network (CTO / STL) Can AKSOY IT Network (CTO / STL) can.aksoy@sisoft.com.tr SisoftHealthCare Technology Mobilite Apple iphone Apple ipad IP-Phone Tablet PC Android Windows CE Sisoft Hastane Bilgi Sistemi Sağlık bilgi sistemleri

Detaylı

CLR-MCG-11 @ 1Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici SC SM 20km

CLR-MCG-11 @ 1Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici SC SM 20km Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-MCG-11 @ 1Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici SC SM 20km CLR-MCG-11 Media Converter Elektriksel Bakır RJ45 Etherneti

Detaylı

2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1555 1418 1625 1604 1669 1603 1600 1657 1656 1606 1571 1598 1474 1561 1425 2017-HAZİRAN AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Montaj ve Taşıma-tümü tek bir kaynaktan Üretim esnasında montaj ve taşıma uygulamalarında kullanılabilirliği yüksek, düşük maliyetli tümleşik çözümler

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Dräger Flame 3000 Alev Algılama

Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000, patlamaya dayanıklı görüntüleme tabanlı bir alev dedektörüdür. Bu görsel alev algılama sistemi, alev özelliklerini işleyip yorumlamak için dijital görüntü

Detaylı

Endüstri 4.0 için Metroloji 4.0 Kalite Kontrol Vizyonu. Orkun Yalçın

Endüstri 4.0 için Metroloji 4.0 Kalite Kontrol Vizyonu. Orkun Yalçın Endüstri 4.0 için Metroloji 4.0 Kalite Kontrol Vizyonu Orkun Yalçın Karmaşıklık derecesi Endüstri 4.0 Gelişimi İlk programlanabilir kontrol, Modicon 084 1969 4. Sanayi Devrimi Cyber-Physical sistemlerin

Detaylı

Öğr.Gör.Volkan ALTINTAŞ

Öğr.Gör.Volkan ALTINTAŞ Osi Referans Modeli, bilgisayar ağlarında ortak dil konuşulmasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş katmanlı bir modeldir. OSİ Modeli katmanlardan oluşur. Her bir katman görevini yerine getirmeden diğer

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik

IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik IP İNTERKOM TESİSATI KISA TEKNİK ŞARTNAME A. Genel Bu şartname. Projesi için imalatı yapılacak olan IP İnterkom sisteminin kurulumu işlerinin teknik özelliklerini, kontrolünü ve diğer hususlarla ilgili

Detaylı

CLR-SWG-1621P 16Port POE Switch

CLR-SWG-1621P 16Port POE Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWG-1621P # 16 Port POE + 2Port Gigabit RJ45 Uplink + 1*SFP Ethernet Switch CLR Networks POE Ethernet Switch ; POE IP Kamera, POE Dome Kamera,

Detaylı

Nr.494, 16.05.2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745

Nr.494, 16.05.2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745 Kağıt Üretim Hatlarında ve Kağıt Yüzeylerde Kalite Kontrolünde Yeni Bir Standart ISRA VISION ın yeni ürünü PAPER MASTER, özellikle kağıt üreticilerinin üretim verimliliklerini kayıpsız olarak maximize

Detaylı

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017 KURUMSAL TANITIM Kasım 2017 KISACA TESLAKOM... TESLAKOM KİMDİR? (*) Ref: Tubisad, Deloitte 2017 ELEKTRONİK HABERLEŞME 15 B USD İLETİŞİM TEK. DONANIM 6,4 B USD TÜRKİYE BİLGİ ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜ

Detaylı

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ

2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ 1473 1582 1442 1534 1555 1419 1418 1416 1523 1538 1433 1474 1413 1561 1425 GİZLİ KAMERA 2016-NİSAN AYI FİYAT LİSTESİ CM-555 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Network ve UPS Sistemleri Planlama ve Kurulumu

Network ve UPS Sistemleri Planlama ve Kurulumu Network ve UPS Sistemleri Planlama ve Kurulumu Network sistemleri kurumlar açısından kan damarları gibi önemli işlevlere sahiptir. Çok yönlü kullanım imkanının olması değerini daha da arttırmaktadır. Network

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi Plaka Plaka Tanıma Tanıma Sistemi Sistemi Otus Plaka Tanıma Sistemi (PTS), kontrollü geçiş yapılan noktalarda giriş ve çıkış yapan araçların plakasını okuyarak elde ettiği veriler ile kontrol ve doğrulama

Detaylı

GÜVENLİ ŞEHİR ÇÖZÜMÜ. Akıllı Algılama Yüz Tanıma Plaka Tanıma. Güçlü Görüş Panoramik Manzara Ultra-Zoom Görünüm Termal Algılama

GÜVENLİ ŞEHİR ÇÖZÜMÜ. Akıllı Algılama Yüz Tanıma Plaka Tanıma. Güçlü Görüş Panoramik Manzara Ultra-Zoom Görünüm Termal Algılama GÜVENLİ ŞEHİR ÇÖZÜMÜ Akıllı Algılama Yüz Tanıma Plaka Tanıma Güçlü Görüş Panoramik Manzara Ultra-Zoom Görünüm Termal Algılama Hızlı Cevap Mobil Uygulama Entegre Yönetim Etkili İnceleme Şüpheli Hedef Arama

Detaylı

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 1390 1122 1121 1368 1359 1436 1377 1375 1381 1308 1320 1425 1105 2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 30 IR Pro

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri 2 MAP 5000 Hırsız alarmı sistemleri Yeni standartları belirleyen esnek üstün teknoloji Hırsız alarmı sistemleri modern güvenlik konseptlerinin

Detaylı

2017-ŞUBAT AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ

2017-ŞUBAT AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ 1603 1600 1657 1656 1655 1606 1481 1571 1598 1474 1624 1561 1663 1526 1425 2017-ŞUBAT AYI BAYİ FİYAT LİSTESİ ANALOG KAMERALAR 1000 TVL Çözünürlük,, 3,5 mm Sabit Lens, Sesli, Mini Araç İçi Güvenlik Kamerası

Detaylı