TEİAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. 21.İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ(EN GEÇ) SIRA NO

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TEİAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. 21.İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ(EN GEÇ) SIRA NO"

Transkript

1 TEİAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. 2.İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ADI Enerji İletim Hatları Tesis ve Kontrol Hizmetleri - Tesis çalışmaları sürmekte olan Enerji İletim Hattında vatandaş kendine ait mülkte oluşabilecek zararını, dilekçe ve ekinde tapu fotokopisi ve kadastral kroki ile bildirimde bulunur. 2-Zararın oluştuğu yerde hasar tespiti yapılır.( Zararın tespiti için diğer kurum ve kuruluşlardan destek istenebilir) 3-Zarar; kamuşlaştırması yapılan alanda ise kurum tarafından, kamulaştırma alanı dışında ise iş yapan yüklenice tarafından karşılanır. TAMAMLANMA SÜRESİ(EN GEÇ) 2 Hafta Başvuru sırasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi,eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracat yerine ya da ikinci müracat yerine başvurunuz. İlk Müracaat Yeri :2.İTİGM Enerji İletim Hatları Tesis Kontrol Başmühendisliği İkinci Müracaat Yeri :2.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İsim :Mustafa METİN İsim :Sefa İLİ Unvan :Elektrik Elektronik Mühendisi Unvan :Grup Müdür Yardımcısı :Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bul. No:9 :Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bul. No:9 Telefon : Telefon : Faks : Faks :

2 TEİAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. 2.İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ADI TAMAMLANMA SÜRESİ(EN GEÇ) İnşaat Hizmetleri Hafta Başvuru sırasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi,eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracat yerine ya da ikinci müracat yerine başvurunuz. İlk Müracaat Yeri :2.İTİGM İnşaat Başmühendisliği İkinci Müracaat Yeri :2.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İsim :Suat TEKİN İsim :Sefa İLİ Unvan :Başmühendis Unvan :Grup Müdür Yardımcısı :Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No:9 DENİZLİ :Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No:9 DENİZLİ Telefon : Telefon : Faks : Faks :

3 TEİAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ENERJİ İLETİM HATLARI ALTINA VE YAKININA YAPILACAK TESİSLER ADI TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) -Vatandaşın yapacağı tesis hat ihlali oluşturacak ise; vatandaştan dilekçe, ekinde tapu sureti ve kadastral kroki sureti istenir. Trafo Merkezi İşletme ve Bakım Hizmetleri 2- Hat ihlali oluşmuş ise; yazılı olarak ihlalin bildirilmesi üzerine vatandaş dilekçe, ekinde tapu sureti ve kadastral kroki sureti ile hat ihlalinin oluşmaması için ne yapması gerektiğinin yazılı olarak bildirilmesini ister. 2 Hafta 3- Kurum personeli marifetiyle hat ihlali yapılmış yerdeki gerekli ölçme ve değerlendirmeler yapılarak Elektrik Kuvvetli Akım Tesisleri Yönetmeliğine göre vatandaşın hat ihlali oluşturmayacak şekilde nasıl davranması gerektiği hakkında yazılı bilgi verilir. Başvuru sırasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin beliritilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.. Müracaat Yeri : 2. İTİGM Denizli İşletme ve Bakım Müdürlüğü 2. Müracaat Yeri : 2. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İsim :Seyfi KOÇAK İsim : Sefa İLİ Unvan : Müdür Unvan : Grup Müdür Yardımcısı (Tesis-İşletme) : Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı No:9 DENİZLİ : Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı No:9 DENİZLİ Telefon : Telefon : Faks : Faks :

4 TEİAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HARİCİ İŞ YAPMA ADI TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) - Harice iş yapılacak firmanın, yapılacak işi tanımladığı talep dilekçesi 2- Grup Müdürlüğü Olur'u Trafo Merkezi İşletme ve Bakım Hizmetleri 3- Yapılacak işle ilgili masrafları karşılayacağına dair taahütname 2 Hafta 4- Kurum personelinin kararalaştırılan tarihte bakım, onarım ve teçhizat değişikliğini gerçekleştirmesi Başvuru sırasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin beliritilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.. Müracaat Yeri : 2. İTİGM Denizli İşletme ve Bakım Müdürlüğü 2. Müracaat Yeri : 2. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İsim Unvan Telefon Faks :Seyfi KOÇAK : Müdür : Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı No:9 DENİZLİ : : İsim Unvan Telefon Faks : Sefa İLİ : Grup Müdür Yardımcısı (Tesis-İşletme) : Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı No:9 DENİZLİ : :

5 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ADI TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) - Harice iş yapılacak firmanın test yada kontrol yaptırmak istediklerine dair yazılı talep dilekçesi, 2- Grup Müdürlüğü Olur'u, Ölçü Sistemleri Hizmetleri 3- Hariciye iş yapma pusulasında hesaplanan test yada kontrol ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu, HAFTA 4- Test ve kontrol edilecek edilecek teçhizatın listesi, 5- Testi yada kontrolü yapılacak teçhizatlara ait katalog ve belgeler. Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz. İlk Müracaat Yeri : 2. İTİGM Test Grup Başmühendisliği İkinci Müracaat Yeri İsim : M. Fatih TAŞYÖRÜK İsim : Sefa İLİ Ünvan : Ölçü Sist. Mühendisi Ünvan : Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No :9 : 2. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü : Grup Müdür Yardımcısı (Tesis-İşletme) : Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No :9 Tel : Dahili(2239) Tel : Dahili(2225) Fax : Fax :

6 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ADI TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) - Harice iş yapılacak firmanın aşırı akım+toprak rölesi test ve montajı,mesafe koruma rölesi test ve montajı, Röle ve Ölçü trafo zati korumalarının testleri ve trafo koruma panoları test ve montajını yaptırmak istediklerine dair yazılı talep dilekçesi Aletleri Hizmetleri HAFTA 2- Grup Müdürlüğü Olur'u 3- Testi veya montajı yapılacak teçhizatlara ait katalog veya daha önceki yıllarda yapılan test ve montaj raporları Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz. İlk Müracaat Yeri : 2. İTİGM Röle ve Ölçü Aletleri Grup Başmühendisliği İkinci Müracaat Yeri İsim : Cumhur ÖZDEMİR İsim : Sefa İLİ Ünvan : RÖA Mühendisi Ünvan : Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No :9 : 2. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü : Grup Müdür Yardımcısı (Tesis-İşletme) : Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No :9 Tel : Dahili(2267) Tel : Dahili(2225) Fax : Fax :

7 2 ADI 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 3/b Md. Şerhi Kaldırılması Talebi 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununa Göre Kamulaştırma Bedeli ile İlgili Olarak Anlaşma ( Uzlaşma ) Talebi T.C. TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü / DENİZLİ ( Tesis ve Kontrol Müdürlüğü / Kamulaştırma Başmühendisliği ) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU -) Dilekçe ve Ekleri.a-) Dilekçe Sahibinin Adı, Soyadı, İmzası, i, Telefon Numarası, T.C.Kimlik Numarasının yazılı olması gerekir..b-) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.c-) Tapu Fotokopisi,.d-) Mirasçı ise Veraset Belgesi Fotokopisi.e-) Yetkili Temsilci ise Yetki Belgesi Fotokopisi.f-) Tasdikli ve Koordinatlı Aplikasyon Krokisi -) Dilekçe ve Ekleri.a-) Dilekçe Sahibinin Adı, Soyadı, İmzası, i, Telefon Numarası, T.C.Kimlik Numarasının yazılı olması gerekir..b-) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.c-) Tapu Fotokopisi,.d-) Mirasçı ise Veraset Belgesi Fotokopisi.e-) Yetkili Temsilci ise Yetki Belgesi Fotokopisi.f-) Tasdikli ve Koordinatlı Aplikasyon Krokisi TAMAMLANMA SÜRESİ ( EN GEÇ ) Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenilmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumlarında ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz. İlk Müracaat Yeri : Muhaberat Servisi İkinci Müracaat Yeri : Kamulaştırma Başmühendisliği İsim : Nedim DERELİ İsim : Cengiz OKCA Gaye Buket YILDIZ Unvan : Memur Unvan : Harita Mühendisi Harita Mühendisi : TEİAŞ 2.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No: 9 : TEİAŞ 2.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No: 9 Posta Kodu: DENİZLİ Posta Kodu: DENİZLİ Telefon : Telefon : Faks : Faks : Gün 30 Gün

8 2 ADI E.İ.Hattı İhlalleri ve E.İ.Hattı İhlalleri ve İrtifa Ölçümleri ( E.İ.Hattı altına yapılacak yapılarda, yapı yaklaşım mesafelerinin belirlenmesi ) Talebi Yapılacak İmar Planları Hakkında Görüş Talepleri T.C. TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü / DENİZLİ ( Tesis ve Kontrol Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU -) Dilekçe ve Ekleri.a-) Dilekçe Sahibinin Adı, Soyadı, İmzası, i, Telefon Numarası, T.C.Kimlik Numarasının yazılı olması gerekir..b-) Tapu Fotokopisi,.c-) Mirasçı ise Veraset Belgesi Fotokopisi.d-) Yetkili Temsilci ise Yetki Belgesi Fotokopisi.e-) Varsa ilgili Belediyeden alınmış yapı ruhsatı fotokopisi.f-) Tasdikli ve Koordinatlı Aplikasyon Krokisi -) Görüş Talep eden Kurum/Kuruluşun üst yazısı ve ekleri.a-) İmar Planı yapılacak sahaya ait koordinatlar.b-) Mevzi / ED 50 / ITRF Koordinat Dönüşüm Parametreleri.c-) İmar Planı yapılacak sahanın krokisi.d-) İmar Planı yapılacak sahanın /25000 ölçekli haritaya işlenmiş hali TAMAMLANMA SÜRESİ ( EN GEÇ ) Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenilmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumlarında ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz. 30 Gün 30 Gün İlk Müracaat Yeri : Muhaberat Servisi İkinci Müracaat Yeri : Tesis ve Kontrol Müdürlüğü İsim : Nedim DERELİ İsim : Özkan ÇETİN Unvan : Memur Unvan : Tesis ve Kontrol Müdürü (G) : TEİAŞ 2.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No: 9 : TEİAŞ 2.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No: 9 Posta Kodu: DENİZLİ Posta Kodu: DENİZLİ Telefon : Telefon : Faks : Faks :

9 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ADI TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) - Harice iş yapılacak firmanın test yaptırmak istediklerine dair yazılı talep dilekçesi 2- Grup Müdürlüğü Olur'u TEST HİZMETLERİ 3- Hariciye iş yapma pusulasında hesaplanan test ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu HAFTA 4- Test edilecek teçhizatın listesi 5- Testi yapılacak teçhizatlara ait katalog veya daha önceki yıllarda yapılan test raporları Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz. İlk Müracaat Yeri : 2. İTİGM Test Grup Başmühendisliği İkinci Müracaat Yeri İsim : Şükrü AÇIKGÖZ İsim : Sefa İLİ Ünvan : Test Mühendisi Ünvan : Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No :9 : 2. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü : Grup Müdür Yardımcısı (Tesis-İşletme) : Adalet Mah. Hasan Gönüllü Bulvarı No :9 Tel : Dahili(2256) Tel : Dahili(2225) Fax : Fax :

10 T.C TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. 2.İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ADI TAMAMLANMA SÜRESİ(EN GEÇ) Trafo Merkezleri Tesis ve Kontrol Hizmetleri Hafta Başvuru sırasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi,eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracat yerine ya da ikinci müracat yerine başvurunuz. İlk Müracaat Yeri :2.İTİGM Tesis ve Kontrol Müdürlüğü İkinci Müracaat Yeri :2.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İsim :Hüseyin YAYLACI İsim :Sefa İLİ Unvan :Başmühendis Unvan :Grup Müdür Yardımcısı (Tesis ve İşletme) :Adalet Mah.Hasan Gönüllü Bulvarı No:9 DENİZLİ Adalet Mah.Hasan Gönüllü Bulvarı No:9 DENİZLİ Telefon : Telefon : Faks : Faks :

11

FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ SÜRE) 1 Çizimli

Detaylı

BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BOLU BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1- Tapu kimlik fotokopisi.

Detaylı

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Yapı Kullanım İzin Belgesi 2 Kart İrtifakı 3 Kat Mülkiyeti 4 İnşaat Ruhsatı İşleri BAŞVURUDA

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 İmar kanunun 23. Maddesi gereği teknik alt yapı bedeli

Detaylı

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Yapı Kullanım İzin Belgesi 2 Yapı Ruhsatı 3 Kat İrtifak İşlemi 4 Tadilat Ruhsatı YAKUTİYE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN

Detaylı

FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ SÜRE) 1 Çizimli

Detaylı

KARACASU BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KARACASU BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VATANDAŞA SUNULAN İN 1. Gerçek ve Tüzel kişilerin İhbar ve Şikayet Dilekçeleri 1-Dilekçe (Başvuru için www.soma.bel.tr linkine tıklayınız SÜRESİ(EN GEÇ) 15 gün 2. 4982 sayılı Bilgi

Detaylı

SOMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SOMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VATANDAŞA SUNULAN İN 1. Gerçek ve Tüzel kişilerin İhbar ve Şikayet Dilekçeleri 1-Dilekçe (Başvuru için www.soma.bel.tr linkine tıklayınız SÜRESİ(EN GEÇ) 15 gün 2. 4982 sayılı Bilgi

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO İŞ / HİZMET ADI MÜRACAATTA İSTENEN / BELGELER HIZMETIN TAMAMLANMA

Detaylı

PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Uygunsa 5-6 ay SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI

PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Uygunsa 5-6 ay SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 İmar Planı Değişikliği Talebi BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 2- Tapu fotokopisi 3- Dilekçe ve Tapu Maliki farklı kişi ise vekaletname. 4- Meclisçe belirlenen Ücret

Detaylı

KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI

KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI İl Özel İdaresine ait araçların kiralanması Köy Gelişim Alanı İmar Planı 3 Mevzi İmar Planı 4 Parselasyon Planları

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVLERİ. MADDE İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVLERİ. MADDE İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVLERİ MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu

Detaylı

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine

Detaylı

BATMAN VALİLİĞİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. 4. İfraz ve tevhid tescil dosyası

BATMAN VALİLİĞİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. 4. İfraz ve tevhid tescil dosyası BATMAN VALİLİĞİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU VATANDAŞA SIRA SUNULAN HİZMETİN NO ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İMAR İŞLEMLERİ 2. Tapu Kaydı (İFRAZ,

Detaylı

NİĞDE BELEDİYE BAŞAKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

NİĞDE BELEDİYE BAŞAKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU NİĞDE BELEDİYE BAŞAKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Vatandaşa Sunulan Hizmetin Adı İmar Durumu İle İlgili Sözlü Başvurular İmar çapı İmar Kanununun 15. Ve 16. Madde Uygulamaları

Detaylı

TC. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu. 1. Dilekçe 2. Halihazır Harita İşlem Dosyası

TC. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu. 1. Dilekçe 2. Halihazır Harita İşlem Dosyası TC. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu HARİTA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Sıra No. Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç)

Detaylı

UŞAK İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

UŞAK İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 UŞAK İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini --- soruların cevaplandırılması

Detaylı

TC. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Standartları Tablosu Sıra No.

TC. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Standartları Tablosu Sıra No. TC. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Standartları Tablosu Sıra No. Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 ZABITA HİZMETLERİNE İLİŞKİN GENEL

Detaylı

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Okuma ve Tahakkuk Hatası

Detaylı

1- Dilekçe 2- Tapu 3- Tevhitli imar durumu taleplerinde hissedar muvafakati 4- ÇAP

1- Dilekçe 2- Tapu 3- Tevhitli imar durumu taleplerinde hissedar muvafakati 4- ÇAP FATĐH BELEDĐYE BAŞKANLIĞI ĐMAR VE ŞEHĐRCĐLĐK MÜDÜRLÜĞÜ HĐZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HĐZMETĐN ADI BAŞVURUDA ĐSTENĐLEN BELGELER HĐZMETĐN TAMAMLANMA SÜRESĐ(ENGEÇ SÜRE) 1 Çizimli Yazılı

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 2- Tapu 3- Çap, aplikasyon krokisi veya

Detaylı

EDİRNE VALİLİĞİ İl Müftülüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EDİRNE VALİLİĞİ İl Müftülüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EDİRNE VALİLİĞİ İl Müftülüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S I R A N O HİZMET ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Dilekçe Dilekçe 30 Gün 2 Açıktan Atama (Personel) 1-KPSS sonuç belgesi.

Detaylı

Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini --- ANINDA. 1- Dilekçe. Dilekçe

Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini --- ANINDA. 1- Dilekçe. Dilekçe SIRA NO HİZMETİN ADI T.C. BİLECİK VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini soruların

Detaylı

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4 İçmesuyu

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME VE İŞTİRAKLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME VE İŞTİRAKLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME VE İŞTİRAKLER DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU TAŞINMAZ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA İŞ / HİZMET ADI MÜRACAATTA İSTENEN BELGELER HİZMETİN

Detaylı

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Yem Bitkileri Tohumu Desteği 3 Meyvecilik desteği (Çilek, Kiraz,Elma) 4 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 5 6 Orman Köylüsünü Destekleme

Detaylı

KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI

KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI İl Özel İdaresine ait araçların kiralanması Köy Gelişim Alanı İmar Planı 3 Mevzi İmar Planı 4 Parselasyon Planları

Detaylı

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4

Detaylı

T.C. BAYBURT VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İmar, İskan ve Kooperatifler Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. BAYBURT VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İmar, İskan ve Kooperatifler Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. BAYBURT VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İmar, İskan ve Kooperatifler Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞLARA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe, 2- Fotoğraf (4 Adet), 3- Yabancı uyruklu ise pasaport Örneği.

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe, 2- Fotoğraf (4 Adet), 3- Yabancı uyruklu ise pasaport Örneği. SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini soruların cevaplandırılması T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İL MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ ÖZEL ÇEVRE KORUMA KURUMU BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA ARAŞTIRMA VE İNCELEME DAİRE BAŞKANLIĞI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN

Detaylı

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri. 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri. 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 4 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması Sulama Suyu, Toprak Analizi ve İçme suyu Analizleri 5 Toprak Etüt Hizmetleri 6 Yol Geçiş İzinleri

Detaylı

TUZLA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

TUZLA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU TUZLA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.No HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 2 Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini soruların cevaplandırılması

Detaylı

FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER FATİH BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ SÜRE) 1 Çizimli

Detaylı

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GSM SERVİSİ HİZMET STANDARTLARITABLOSU

SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GSM SERVİSİ HİZMET STANDARTLARITABLOSU SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GSM SERVİSİ HİZMET STANDARTLARITABLOSU SIRA BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 2 İşyeri Açma Çalışma Ruhsatı ( 1.Sınıf GSM-Yer Seçim ve Tesis İzni)

Detaylı

BURSA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ECZACILIK VE TIBBİ CİHAZ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

BURSA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ECZACILIK VE TIBBİ CİHAZ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BURSA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ECZACILIK VE TIBBİ CİHAZ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 Eczane Nakil 2 Eczane Açılış HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1-Matbu Form. 2-Diploma örneği: 3-Göz raporu:

Detaylı

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2016

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2016 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ (*) 1 KAPASİTE 2- Kapasite Raporu Düzenleme Bilgi Formu 3- Taahhütname 4- Kapasite raporu talebinde bulunan

Detaylı

T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C KDZ.EREĞLİ KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Telefon ile veya bizzat gelerek sorulan dini

Detaylı

İSTANBUL VAKIFLAR 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HIZMET STANDARTLARI

İSTANBUL VAKIFLAR 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HIZMET STANDARTLARI İSTANBUL VAKIFLAR 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HIZMET STANDARTLARI S.NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Muhtaç engelli ve yetimlere aylık bağlanması 1- Başvuru

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi SIRA NO: 1- HİZMETİN ADI Kotlu Kroki İstikamet Krokisi 2- Yapı Aplikasyon Projesi 3-4- Toprak, Zemin Aplikasyonu, Temel Su Basman Vizeleri Bağımsız Bölüm Planı Ve Röperli Kroki Projesi 5- Yol Proje 6-7-

Detaylı

KAMU HİZMETİNİN SUNUMUNDA UYULACAK USUL VE ESASLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK GEREGİNCE İSTANBUL İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMETİNİN SUNUMUNDA UYULACAK USUL VE ESASLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK GEREGİNCE İSTANBUL İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAMU HİZMETİNİN SUNUMUNDA UYULACAK USUL VE ESASLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK GEREGİNCE İSTANBUL İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Çekim İzni (Sinema, Dizi, Reklam,

Detaylı

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İmar, İskan ve Kooperatifler Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İmar, İskan ve Kooperatifler Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. ARTVİN VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İmar, İskan ve Kooperatifler Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Çevre Düzeni Planı ile İlgili Kurum

Detaylı

GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA 1 Sulama Suyu Talebi 2- Taahhütname 2 Yıl 2 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 2- Ücret makbuzu 3 İçme suyu İzni 2- Taahhütname 1 Yıl 4

Detaylı

EK -2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ TARIM ve ALTYAPI HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

EK -2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ TARIM ve ALTYAPI HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 36 Yerüstü suyundan cazibeli sulama tesisi yapımı 1- Muhtarlık veya Belediye başkanlığı tarafından verilecek dilekçe (Örnek-1 ) 2- Üzerinde inşaat çalışması yapılacak olan arazi sahiplarinden alınacak

Detaylı

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ

VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ SIRA NO 1. VATANDAŞA SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER ve İŞ BİTİRME SÜRELERİ FETHİYE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) C ve D tipi

Detaylı

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 İmar Durumu 2 İnşaat Ruhsatı NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER Tapu, Çap Ve Ebatlı

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU S I R A N O VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA ADI 1. Başvuru Beyan Formu(Belediyemiz internet sitesinden indirilerek de doldurulabilir) 3.Vergi Numaraları

Detaylı

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ NİLÜFER BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İmar Durumu

Detaylı

VASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞLETMELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

VASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞLETMELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU VASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞLETMELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 YENİ ABONE HATTI YAPIMI (Başvuruya istinaden ya da

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YAPI DENETİM BÜROSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. Resmi Yazı veya Dilekçe ile bildirim yapıldığında (3194 sayılı İmar Kanununun 39. ve 40.maddelerine göre; kesme yazıları

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER. Resmi Yazı veya Dilekçe ile bildirim yapıldığında (3194 sayılı İmar Kanununun 39. ve 40.maddelerine göre; kesme yazıları YUNUSEMRE BELEDİYESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ) SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI Metruk Yapıların Yıkılması İşi Yanan Yıkılan Bina Formu Düzenlemesi BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 YAPI DENETİM BÜROSU SIRA NO 1 Yıkım ruhsatı 2 İskele ruhsatı VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Detaylı

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2- Kayıt Zarfı 3- Fotoğraf 4- İadeli Tahhütlü Posta Pulu. 1 Öğrenci Kesin Kayıtlarının Yapılması

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2- Kayıt Zarfı 3- Fotoğraf 4- İadeli Tahhütlü Posta Pulu. 1 Öğrenci Kesin Kayıtlarının Yapılması SIRA NO. HİZMETİN ADI 1 Öğrenci Kesin Kayıtlarının Yapılması T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 100.YIL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HİZMET STANDARTLARI 1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2- Kayıt

Detaylı

T.C GÜMÜŞHACIKÖY KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C GÜMÜŞHACIKÖY KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Dini Soruların Cevaplandırılması 2 İhtida İşlemleri 3 Aile İrşat Rehberlik Bürosu 4 Vekalet Yoluyla Kurban Kesimi 5 Cami Devirleri 6 Cami Dersleri 7 8 9 Dernek, Vakıf, Kurum ve Kuruluşlardan

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Kamu Kurumları İçin Özel Güvenlik izin Belgesi

Detaylı

ÇANAKKALE İL ÖZEL İDARESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN HİZMET STANDARTLARI TABLOSUDUR

ÇANAKKALE İL ÖZEL İDARESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN HİZMET STANDARTLARI TABLOSUDUR ÇANAKKALE İL ÖZEL İDARESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN HİZMET STANDARTLARI TABLOSUDUR SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) Yer

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI 2018 YILI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ

ADANA TİCARET ODASI 2018 YILI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO ADANA TİCARET ODASI 2018 YILI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ 1 1) Ticaret Sicil

Detaylı

ANTALYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ALANYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANTALYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ALANYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ANTALYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ALANYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER (şirket ise imza sirküsü, yetki belgesi ve vekâletname) HİZMETİN

Detaylı

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ(ENGEÇ SÜRE) 1 İmar Durumu 2 Kot Kesit Krokisi 3

Detaylı

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2017

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2017 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ (*) 1 2 KAPASİTE RAPORU EKSPERTİZ RAPORU (Gıda) 2- Kapasite Raporu Düzenleme Bilgi Formu 3- Taahhütname

Detaylı

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1 Proje incelemesi 2 Röleve projeleri 3 Tadilat projeleri

Detaylı

DARICA KAYMAKAMLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ)

DARICA KAYMAKAMLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) DARICA KAYMAKAMLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) SIRA NO 1-2- 3- VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Taşınmaz Mal Zilyetliğine Yapılan Tecavüzlerin Vali

Detaylı

,ER MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

,ER MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER ,ER MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA ADI 1. 2 3 Dini Soruların Cevaplandırılması Dini Eserlerin İncelenmesi İhtida İşlemleri Aile İrşat Rehberlik Bürosu Vekalet Yoluyla Kurban Kesimi 6 Cami Devirleri

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Gürültü ile İlgili Şikayet ve Talep 2 AY 2 Hava Kirliliği

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 108 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Geçiş Yolu Ön İzin Belgesi 109 Geçiş Yolu İzin Belgesi 110 Yol Güzergâh Belgesi Veren C Plakalı Araçların İşlemleri) 2-Vaziyet planı (1/200 ölçekli), 3-Tapu veya

Detaylı

İZMİT KAYMAKAMLIĞI (Yazı İşleri Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ)

İZMİT KAYMAKAMLIĞI (Yazı İşleri Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) İZMİT KAYMAKAMLIĞI (Yazı İşleri Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) SIRA 1- NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Taşınmaz Mal Zilyedliğine Yapılan

Detaylı

MUĞLA YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUĞLA YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUĞLA YATAĞAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ(ENGEÇ SÜRE) *6 ADET FOTOĞRAF 1 NİKÂH 2 İMAR

Detaylı

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI BELGE ONAY TASDİK İŞLEMLERİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI BELGE ONAY TASDİK İŞLEMLERİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI BELGE ONAY TASDİK İŞLEMLERİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ ( EN GEÇ ) 01 Belge Hazırlama Oda Sicil

Detaylı

KAŞ BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAŞ BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KAŞ BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S. No Hizmetin Adı 1 İmar Durumu Belgesi 2 İmar Plan Kopyası 3 Yer Seçim Belgesi 4 Muvakkat İnşaat Taleplerinin Belgesi 2-Güncel

Detaylı

ARTVİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ARTVİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ARTVİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Eğitim Talep Dilekçesi Eğitim

Detaylı

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÜTAHYAKADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TAVŞANLI BİRİMİ HİZMET STANDARTLARI

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÜTAHYAKADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TAVŞANLI BİRİMİ HİZMET STANDARTLARI TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÜTAHYAKADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TAVŞANLI BİRİMİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE)

Detaylı

T.C ESENYURT KAYMAKAMLIĞI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C ESENYURT KAYMAKAMLIĞI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü T.C ESENYURT KAYMAKAMLIĞI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 3071 sayılı

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ADI ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Yapı kullanım izin belgesi 1. Tapu fotokopisi 2. Mal sahibi, mimar, yapı denetim firması imzalı başvuru dilekçesi 3. SSK dan ilişiksiz belgesi

Detaylı

T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER T.C. KOZAKLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği Belgelendirme Büro Amirliği HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAHRAMANMARAŞ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 4 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması Sulama Suyu, Toprak Analizi ve İçmesuyu Analizleri

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Ek- 2

HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Ek- 2 T.C. SERİK KAYMAKAMLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Ek- 2 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yurt Dışı Bakım Belgesi 1-Yurt Dışı

Detaylı

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU Sıra Başvuruda İstenen Hizmetin tamamlanma Hizmetin Adı Hizmetin tanımı No Belgeler süresi (En geç) 1 Bilgi Evi Hizmeti

Detaylı

İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ YAPI RUHSAT SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ YAPI RUHSAT SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ YAPI RUHSAT SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 Yeni İnşaat Ruhsatı (

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 İHRACAT BELGELERİ ONAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1- İhracat gerçekleştirilecek ülkeye düzenlenecek belge (A.TR, EUR.1, EUR- MED, FORM- A, MENŞE ŞAHADETNAMESİ) 2- İhracata ait

Detaylı

ERZURUM VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI (EK-2)

ERZURUM VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI (EK-2) ERZURUM VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI (EK-2) SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 Trafik Kazası Tespit Tutanağı Onaylı Örneğinin

Detaylı

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. - - - - İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. " "

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. - - - - İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır.  SİLOPİ KAYMAKAMLIĞI (İlçe Özel İdare Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 1- Dilekçe, 2- Tapu Fotokopisi 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 1- Dilekçe, 2- Proje 3 İl Özel

Detaylı

T.C ÇAMAŞ KAYMAKAMLIĞI (İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

T.C ÇAMAŞ KAYMAKAMLIĞI (İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER T.C ÇAMAŞ KAYMAKAMLIĞI (İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1- Taşınmaz

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO 1. T Plaka Devirleri 2. S Plaka Devir HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1-Başvuru Formu.(Ek-1) (Devir

Detaylı

GAZİEMİR TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ KAMU HİZMET STANDARDI TABLOSU

GAZİEMİR TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ KAMU HİZMET STANDARDI TABLOSU GAZİEMİR TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ KAMU HİZMET STANDARDI TABLOSU SI RA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Adli tıbbi hizmetler Adli rapor işlemleri 1- Nüfus Cüzdanı

Detaylı

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE SUNULAN HİZMETLERDE İSTENİLEN BELGELER VE İŞ BİTİRME SÜRELERİ PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ SIRA 1 İMAR PLANI BAŞVURU İŞLEMLERİ I. Başvuru Dilekçesi. 2. Güncel Tapu

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TESPİT TABLOSU(01.03.2018 TARİHİ İTİBARİ İLE GÜNCELLENDİ) S I R A N O VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN

Detaylı

MEHMET ULUSAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ (809740) KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

MEHMET ULUSAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ (809740) KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER MEHMET ULUSAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ (809740) KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1.T.C. Kimlik Numarası

Detaylı

T.C. YOMRA KAYMAKAMLIĞI Yomra İmam Hatip Ortaokulu HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. YOMRA KAYMAKAMLIĞI Yomra İmam Hatip Ortaokulu HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. YOMRA KAYMAKAMLIĞI Yomra İmam Hatip Ortaokulu HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YOMRA İMAM HATİP ORTAOKULU HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMET ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Kayıt

Detaylı

1- İlköğretim Okul No. 2- T.C. Kimlik No. 1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2- Kayıt Zarfı 3- Fotoğraf. Öğrenci Belgesi Verilmesi 1- Dilekçe 10 Dakika

1- İlköğretim Okul No. 2- T.C. Kimlik No. 1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2- Kayıt Zarfı 3- Fotoğraf. Öğrenci Belgesi Verilmesi 1- Dilekçe 10 Dakika SIRA NO. T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 100. YIL TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ HİZMET STANDARTLARI ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Öğrenci Ön Kayıt Başvurularının Alınması 1- İlköğretim

Detaylı

Form dilekçe. b) (2 adet) vesikalık fotoğraf,

Form dilekçe. b) (2 adet) vesikalık fotoğraf, 1 2 ADI Dini Soruların Cevaplandırılması Dini Eserlerin İncelenmesi 3 İhtida İşlemleri 4 5 Aile İrşat Rehberlik Bürosu Vekalet Yoluyla Kurban Kesimi 6 Cami Devirleri 7 Cami Dersleri 8 9 10 11 Dernek, Vakıf,

Detaylı

YABANCILAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDART TABLOSU

YABANCILAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDART TABLOSU YABANCILAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDART TABLOSU S.N. HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Geçici Sığınma Müracaatının Alınması 1-1951 Sözleşmesi ; 1 Temmuz

Detaylı

ANKARA VALİLİĞİ ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDV ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HİZMET STANDARTLARI

ANKARA VALİLİĞİ ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDV ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HİZMET STANDARTLARI ANKARA VALİLİĞİ ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDV ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Kayıt Kabul

Detaylı

TRABZON İL MÜFTÜLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

TRABZON İL MÜFTÜLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Dini Soruların Cevaplandırılması BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Sözlü, yazılı ve elektronik olarak yapılmaktadır. Sözlü sorular anında cevaplandırılır. 2 İhtida İşlemleri, (4) adet fotoğraf,

Detaylı

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 2 3 4 Sürücü belgesi işlemleri (sertifika karşılığı ilk kez sürücü belgesi verilmesi) Yabancı ülke sürücü

Detaylı

AKġEHĠR KAYMAKAMLIĞI HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU (ĠÇĠġLERĠ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BĠRĠMLERĠ)

AKġEHĠR KAYMAKAMLIĞI HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU (ĠÇĠġLERĠ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BĠRĠMLERĠ) AKġEHĠR KAYMAKAMLIĞI HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU (ĠÇĠġLERĠ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BĠRĠMLERĠ) SIRA NO 1-2- VATANDAġA SUNULAN HĠZMETĠN ADI Taşınmaz Mal Zilyetliğine Yapılan Tecavüzlerin Vali ve

Detaylı

ORDU İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ORDU İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 4 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması Sulama Suyu, Toprak Analizi ve İçmesuyu Analizleri

Detaylı

MUŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ

MUŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ ADI İSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ Özel Güvenlik Görevlisi Çalışma İzni ve Kimlik Kartı TEMEL EĞİTİM 1- Diploma aslı ve fotokopisi. 2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. 3- Dört (4) adet biyometrik (zemin ve

Detaylı