Muaf Edilen AKTS: 70 İntibak edildiği sınıf: 2

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Muaf Edilen AKTS: 70 İntibak edildiği sınıf: 2"

Transkript

1 Adem KANSU Muaf Edilen AKTS: 70 İntibak edildiği sınıf: 2 Muafiyet Matematik - I M* Muaf Fizik - I M* Muaf Genel Kimya - I M* Muaf Muaf M* Muaf M* Muaf Yabancı Dil - I M* Muaf Matematik - II M* Muaf Fizik - II M* Muaf Genel Kimya - II Muaf Bilgisayar Dest. Tek. Res Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II M* Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II M* Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Muaf Termodinamik Muaf Yeraltı Jeolojisi NOT= Not Yerinde M* olan öğreciler önceki üniversitelerinde o dersten muaf edildiğinden not yerine M* yazılmıştır nolu Adem KANSU, daha önce Dicle Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümü, Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar bölümü ve Batman Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

2 Ahmet Cevdet EDİZ Muaf Edilen AKTS: 81 İntibak edildiği sınıf: 2 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf M* Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Bilgisayar Dest. Tek. Res Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Muaf Ekonomi Muaf Mühendislik Matematiği (Sayısal Yönt) Muaf Mukavemet Muaf Termodinamik Muaf Yeraltı Jeolojisi NOT= Not Yerinde M* olan öğreciler önceki üniversitelerinde o dersten muaf edildiğinden not yerine M* yazılmıştır nolu Ahmet Cevdet EDİZ, daha önce Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

3 Ahmet DOĞAN Muaf Edilen AKTS: 50 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Bilgisayar Programlama Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Ahmet DOĞAN, daha önce İnönü Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

4 Ahmet FİLİZ Muaf Edilen AKTS: 57 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Ahmet FİLİZ, daha önce Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

5 Aydın AKKURT Muaf Edilen AKTS: 52 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Aydın AKKURT, daha önce Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

6 Cihat ÖZAYDIN Muaf Edilen AKTS: 61 İntibak edildiği sınıf: 2 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Muaf Ekonomi Mukavemet Termodinamik Muaf Yeraltı Jeolojisi nolu Cihat ÖZAYDIN, daha önce Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

7 Ercan ALTUNHAN Muaf Edilen AKTS: 52 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mesleki Yabancı Dil Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Ercan ALTUNHAN, daha önce İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

8 Erdal SİYAHTAŞ Muaf Edilen AKTS: 52 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Erdal SİYAHTAŞ, daha önce Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

9 Erhan ASLAN Muaf Edilen AKTS: 52 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Erhan ASLAN, daha önce Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Araş. Gör. Çağatay YEŞİLMEN

10 Eyyüp TUNCER Muaf Edilen AKTS: 16 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Fizik - I Genel Kimya - I Petrol ve Doğalgaz Müh. Giriş Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Fizik - II Temel Bilg. Tekn. Ve Kullnm Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Muaf Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Eyyüp TUNCER, daha önce Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

11 Fatih ERTUĞRUL Muaf Edilen AKTS: 35 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Fatih ERTUĞRUL, daha önce Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

12 Ferhat ÖNER Muaf Edilen AKTS: 49 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Bilgisayar Dest. Tek. Res Muaf Bilgisayar Programlama Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Ferhat ÖNER, daha önce Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Araş. Gör. Çağatay YEŞİLMEN

13 Ferit EKİN Muaf Edilen AKTS: 52 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Ferit EKİN, daha önce Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Araş. Gör. Çağatay YEŞİLMEN

14 Ferit ÖZTEKİN Muaf Edilen AKTS: 33 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Matematik - II Muaf Fizik - II Bilgisayartim Bilgisayar Programlama Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Ferit ÖZTEKİN, daha önce Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

15 İbrahim DAHRO Muaf Edilen AKTS: 47 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Genel Kimya - I Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Bilgisayar Dest. Tek. Res Muaf Temel Bilg. Tekn. Ve Kullnm Türk Dili ve Edebiyatı-II Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Muaf Mühendislik Mekaniği Muaf Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Muaf Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu İbrahim DAHRO, daha önce Bais Üniversitesi Kimya ve Petrol Mühendisliği Fakültesi Petrol Mühendisliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

16 İbrahim ORAK Muaf Edilen AKTS: 18 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Matematik - II Fizik - II Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu İbrahim ORAK, daha önce Kocaeli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

17 İrfan ACARCAN Muaf Edilen AKTS: 58 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Bilgisayar Programlama Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Muaf Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mühendislik Matematiği (Sayısal Yönt) Muaf Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu İrfan ACARCAN, daha önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

18 Lokman YAKUT Muaf Edilen AKTS: 57 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Lokman YAKUT, daha önce Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Araş. Gör. Çağatay YEŞİLMEN

19 M.Şerif ASLAN Muaf Edilen AKTS: 52 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu M.Şerif ASLAN, daha önce Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

20 Mehmet ERDEM Muaf Edilen AKTS: 70 İntibak edildiği sınıf: 2 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I M* Muaf Muaf M* Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II M* Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Muaf Ekonomi Muaf Mukavemet Termodinamik Muaf Yeraltı Jeolojisi V. YARIYIL Mühendislik için İstatistiksel Yöntemler Muaf NOT= Not Yerinde M* olan öğreciler önceki üniversitelerinde o dersten muaf edildiğinden not yerine M* yazılmıştır nolu Mehmet ERDEM, daha önce Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünden ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik bölümünden yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

21 Mehmet ÖNEL Muaf Edilen AKTS: 8 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Fizik - I Genel Kimya - I Muaf Muaf Yabancı Dil - I Matematik - II Fizik - II Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Mehmet ÖNEL, daha önce Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Araş. Gör. Çağatay YEŞİLMEN

22 Mehmet Sultan ADIYAMAN Muaf Edilen AKTS: 30 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Matematik - II Muaf Fizik - II Genel Kimya - II Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Mehmet Sultan ADIYAMAN, daha önce Batman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Rafineri ve Pertrokimya bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

23 Mücahit ERGENÇ Muaf Edilen AKTS: 55 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Muaf Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Muaf Bilgisayar Programlama Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Mücahit ERGENÇ, daha önce İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

24 Muntaser ALİ Muaf Edilen AKTS: 56 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Muaf Genel Kimya - I Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Muaf Fizik - II Bilgisayar Dest. Tek. Res Muaf Bilgisayar Programlama Muaf Türk Dili ve Edebiyatı-II Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Muaf Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mühendislik Matematiği (Sayısal Yönt) Muaf Mukavemet Muaf Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Muntaser ALİ, daha önce Suriye Arap Cumhuriyeti Halep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İplik ve Tekstil Makineleri bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Araş. Gör. Çağatay YEŞİLMEN

25 Musap ERTEK Muaf Edilen AKTS: 8 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Fizik - I Genel Kimya - I Muaf Muaf Yabancı Dil - I Matematik - II Fizik - II Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Musap ERTEK, daha önce İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu Anestezi Teknikerliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Araş. Gör. Çağatay YEŞİLMEN

26 Veysel AYDIN Muaf Edilen AKTS: 25 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Genel Kimya - I Muaf Muaf Yabancı Dil - I Matematik - II Muaf Fizik - II Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II I Diferansiyel Denklemler Muaf Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Komisyonumuzca tarihinde yapılan toplantıda; Fakültemiz Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Veysel AYDIN, daha önce Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Araş. Gör. Çağatay YEŞİLMEN

27 Yusuf TAŞKIRAN Muaf Edilen AKTS: 23 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Fizik - I Genel Kimya - I Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Fizik - II Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Muaf Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi Muaf nolu Yusuf TAŞKIRAN, daha önce Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

28 Zekeriya BULUT Muaf Edilen AKTS: 25 İntibak edildiği sınıf: 1 Muafiyet Matematik - I Muaf Fizik - I Genel Kimya - I Muaf Muaf Yabancı Dil - I Muaf Matematik - II Fizik - II Türk Dili ve Edebiyatı-II Muaf Atatürk İlke ve İnk. Tarihi-II Muaf Yabancı Dil - II Muaf I Diferansiyel Denklemler Genel Jeoloji Mühendislik Mekaniği Akışkanlar Mekaniğine Giriş Ekonomi Muaf Mukavemet Termodinamik Yeraltı Jeolojisi nolu Zekeriya BULUT, daha önce Hacettepe Üniversilimler Fakültesi Sosyal Hizmetler bölümünde yukarıda belirtilmiş olan dersleri başarmış olup, bu derslerin tekrarına lüzum görülmediği için muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

KARAR 4 Makine Fakültesi ne gelen 03/08/2015 tarih ve 260 sayılı kurum içi yatay geçiş istemli dilekçe komisyonumuzca değerlendirilmiştir.

KARAR 4 Makine Fakültesi ne gelen 03/08/2015 tarih ve 260 sayılı kurum içi yatay geçiş istemli dilekçe komisyonumuzca değerlendirilmiştir. 2015 2016 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümüne ders muafiyeti için talepte bulunan öğrencilerin durumları incelenmiş ve aşağıdaki kararlar alınmıştır. KARAR 1 Makine

Detaylı

MÜHENDİSLİK EĞİTİMİNİN DURUMU, SORUNLARI ve EĞİLİMLER

MÜHENDİSLİK EĞİTİMİNİN DURUMU, SORUNLARI ve EĞİLİMLER MÜHENDİSLİK EĞİTİMİNİN DURUMU, SORUNLARI ve EĞİLİMLER Prof. Dr. Durmuş Günay YÖK Yürütme Kurulu Üyesi 24-25 Mayıs 2013 Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya 1 FAKÜLTE SAYISI Sıra No MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ VEREN

Detaylı

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SINAV PROGRAMI

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1. SINIF EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SINAV PROGRAMI METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1. SINIF 09.00 Matematik I Prof. Dr. Refik Keskin T1 09.00 Kimya Doç. Dr. Hüseyin Altundağ T1 11.00 Olasılık ve İstatistik Yrd. Doç. Dr. Aslan Çoban T4 Çarşamba

Detaylı

RAPORLAMA ÖRNEĞİ-1 TALEP: Erciyes Üniversitesi LYS sınavı GEREĞİ: NOT:

RAPORLAMA ÖRNEĞİ-1 TALEP: Erciyes Üniversitesi LYS sınavı GEREĞİ: NOT: RAPORLAMA ÖRNEĞİ-1 TALEP: Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünde eğitim gören Mustafa MOLU isimli öğrenci LYS sınavı ile Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünü kazanmış olup,

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru.

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru. Devlet Kontenjanları 845 Vakıf Kontenjanları 470 KKTC Kontenjanları 154 Toplam Kontenjan 1469 Küçük 103110636 Bilgisayar Bilimleri Dokuz Eylül Ünv. Fen Fakültesi İzmir Devlet 3 SAY 4 #YOK #YOK 101110581

Detaylı

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (İngilizce) (Başarı Burslu)

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Aktüerya Bilimleri MF-1 411,216 337,320 72 66.100 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Astronomi ve Uzay Bilimleri MF-1 241,591 197,251 72 315.000

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 01 Ekim 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 20.09.2010

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Devlet ADANA Ziraat Fak. Bahçe Bitkileri MF-2 280,446 255,689 47 192.000 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA

Detaylı

Dersin Kodu Dersin Adı T U L Kredi Başarı Notu Fizik-I CB Matematik-I CB Kimya CB

Dersin Kodu Dersin Adı T U L Kredi Başarı Notu Fizik-I CB Matematik-I CB Kimya CB TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINDAN 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Fakültemiz Bölümlerine yerleşen öğrencilerden ders muafiyeti talebinde bulunanların talepleri Batman Üniversitesi Önlisans, Lisans Eğitim-

Detaylı

ANLAŞMA YAPILAN ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ

ANLAŞMA YAPILAN ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ ANLAŞMA YAPILAN ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ NOT : Bölümler Ön Lisans/Lisans/Y. Lisans/Doktora olmak üzere alma durmuna göre işaretlemiştir. Dikkatinize Doktora programımız yoktur. NOT 2 : Turizm Fakültemiz

Detaylı

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL İMZALANAN ÜNİVERSİTELER

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL İMZALANAN ÜNİVERSİTELER MUĞLA ÜNİVERSİTESİ 00 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ BAHAR YARIYILLARINDA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ DÜŞÜNÜLEN ÖĞRENCİ DEĞİŞİM LARI İLANI FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KOD BÖLÜM 08. Tarih.

Detaylı

T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARI. Oturum Saati 14:00

T.C SİİRT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARI. Oturum Saati 14:00 tarihinde saat da Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet KORKMAZ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

PAZARTESĠ SALI. ÇARġAMBA. PERġEMBE

PAZARTESĠ SALI. ÇARġAMBA. PERġEMBE PERġEMBE ÇARġAMBA SALI PAZARTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ 2017-2018 YAZ OKULU HAFTALIK DERS PROGRAMI 124 Matematik II (A ve B Şubesi) A-Z-6 / A-Z-1 09:10-09:55 124 Matematik II (A ve B Şubesi) A-Z-6

Detaylı

İnönü Üniversitesi Farabi Değişim Programı Anlaşmalı Üniversite ve Bölümleri

İnönü Üniversitesi Farabi Değişim Programı Anlaşmalı Üniversite ve Bölümleri İnönü Farabi Değişim Programı Anlaşmalı Üniversite ve Bölümleri Üniversite Bölüm Ö.L L Y.L D Dicle Adalet 2 Süleyman Demirel Adalet 3 Bülent Ecevit Ağırlama Hizmetleri 2 Kırıkkale Ağız Diş Çene Hastalıkları

Detaylı

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1-07 Haziran 016 4 1-1 Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Nazmi OTLU nun başkanlığında 07 Haziran 016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ(BOLU) İlköğretim Matematik Öğretmenliği MF-1 62 62 382,96 457,21 259,14 305,59 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ(BOLU) Matematik (İngilizce) MF-1 72 72 279,93 372,86 ABANT

Detaylı

Müfredat Bulunan Dersler

Müfredat Bulunan Dersler 1. SINIF 1,00. YARIYIL KODU KODU ADI 1 10200714 / 0 İNŞ 101 BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÇİZİM 2 2 0 3 1 100 Zorunlu 2 10200911 / 0 İNŞ 103 MALZEME BİLGİSİ 2 0 0 2 2 100 Zorunlu 3 10200913 / 0 İNŞ 105 MATEMATİK

Detaylı

2013-2014 YAZ OKULU. Yaz Okulu Takvimi. Fakültemiz Öğrencilerinin Yaz Okulundan Ders Alma Şartları. 13 Haziran 2014

2013-2014 YAZ OKULU. Yaz Okulu Takvimi. Fakültemiz Öğrencilerinin Yaz Okulundan Ders Alma Şartları. 13 Haziran 2014 Yaz Okulu Takvimi 2013-2014 YAZ OKULU 13 Haziran 2014 Ders Kayıtları.....: 23.06.2014-27.06.2014 Yaz Okulu.......: 30.06.2014-16.08.2014 Yaz Okulu Final Sınavları: 18.08.2014-23.08.2014 Fakültemiz Öğrencilerinin

Detaylı

2014-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2014-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar Üniversite Fakülte / Yüksekokul Adı 100110115 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji (İngilizce) SAY 2 2 253,13368 261,96973 100110124 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)

Detaylı

2011 - TABLO 7: TÜM ÜNİVERSİTELERİN GENEL PUAN TABLOSU

2011 - TABLO 7: TÜM ÜNİVERSİTELERİN GENEL PUAN TABLOSU 2011 - TABLO 7: TÜM ÜNİVERSİTELERİN GENEL PUAN TABLOSU Puanlarla ilgili açıklamalar tablonun sonunda verilmektedir. SIRA ÜNİVERSİTE 1 2 3 HACETTEPE ORTA DOĞU TEKNİK İSTANBUL 2010 Yılı Makale Puanı 1 Toplam

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YANDAL PROGRAMI KONTENJANLARI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YANDAL PROGRAMI KONTENJANLARI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 55 İktisat 5 Tüm İktisat (İÖ) 3 Tüm Maliye 5 Tüm İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Programları Maliye (İ.Ö) 3 Tüm İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Programları

Detaylı

EŞDEĞER KABUL EDİLEN DERSLER LİSTESİ (Son Güncellenme Tarihi: ) AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (Makine Mühendisliği Bölümü)

EŞDEĞER KABUL EDİLEN DERSLER LİSTESİ (Son Güncellenme Tarihi: ) AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (Makine Mühendisliği Bölümü) 2014-2015 ve 2015-2016 Yaz Okulu verilerine göre başka üniversitelerden alınmış ve ce eşdeğer kabul edilmiş derslerin listesi aşağıya çıkarılmıştır. Öğrencilerimizin 2016-2017 Yaz Döneminde bu listede

Detaylı

YAZ OKULU. Fakültemiz Öğrencilerinin Yaz Okulundan Ders Alma Şartları. 07 Haziran 2013

YAZ OKULU. Fakültemiz Öğrencilerinin Yaz Okulundan Ders Alma Şartları. 07 Haziran 2013 2012-2013 YAZ OKULU 07 Haziran 2013 Fakültemiz Öğrencilerinin Yaz Okulundan Ders Alma Şartları 1- Fakültemizden hiç ders almayan bu nedenle de not ortalaması oluşmayan öğrencilerimiz, hem fakültemizin

Detaylı

AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ

AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ 386 1399 385 388 19 1250 385 218............................................................ GAZİ ÜNİVERSİTESİ 32.06 1 33.16 1 6.86 2 83.06 1............................................................

Detaylı

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ (2014-2015 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPARAK KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER )

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ (2014-2015 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPARAK KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER ) HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ ÖĞRENCİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Detaylı

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER MEZUN OLUNAN BÖLÜM (Lisans - Yüksek Lisans)

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER MEZUN OLUNAN BÖLÜM (Lisans - Yüksek Lisans) 20162017 BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER MEZUN OLUNAN BÖLÜM (Lisans Yüksek Lisans) BİYOLOJİ Biyoloji Moleküler Biyoloji Bilim Dalı için : Moleküler Biyoloji ve Genetik Eczacılık

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programları

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programları 100150077 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 5007 Biyoloji 50 SAY 100150110 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 5011 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 10 EA 100150137 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 5013 Din Kültürü

Detaylı

2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları. İlan Numarası Bazlı En büyük En küçük Öyp Puanı. İlan No/Üniversite/Fakülte/Bölüm.

2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları. İlan Numarası Bazlı En büyük En küçük Öyp Puanı. İlan No/Üniversite/Fakülte/Bölüm. 2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları İlan Numarası Bazlı En büyük En küçük Öyp Puanı İlan No/Üniversite/Fakülte/Bölüm Yerleşen Sayı En Büyük OYP_PUAN En Küçük OYP_PUAN 7374 1 81,718 81,718 DUMLUPINAR

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008)

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008) TASARI KURSLARI 2004 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252,800 248,822 267,253 255.397 272,642 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği

Detaylı

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YIL İÇİ SINAV PROGRAMI

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YIL İÇİ SINAV PROGRAMI METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) Pazartesi 17.00 Fizik I (A/B) T1 Salı 13.00 Metalürji ve Malzeme Müh. Girişi (A/B/C) T1 Çarşamba 17.00 Matematik I T1 Cuma 17.00 Kimya (A/B) T1 Cumartesi

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ (GAZİANTEP - ŞAHİNBEY) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ (GAZİANTEP - ŞAHİNBEY) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ Yerleştirme Dönemi Program Kodu Program Adı Üniversite Adı Fakülte/MYO Adı Yerleştiği Tercih Sırası Puan Türü Puan OBP METEB Durumu Kont. Türü Ek Puan Durumu NORMAL 104210032 İngiliz Dili ve Edebiyatı

Detaylı

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 1011359 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 SAY 4 3129 1011053 Okul Öncesi Öğretmenliği 4 EA 5 3275 1011106 Biyoloji (İngilizce) 4 SAY 2 15 17 28 3133

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir YTÜ FAKÜLTE YTÜ BÖLÜM DERS ALMASI ÖNGÖRÜLEN ÜNİVERSİTE EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK FAKÜLTESİ YTÜ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN, YAZ OKULUNDA DERS ALABİLECEKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU YÜKSEKÖĞRETİM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ. 17 Mart 2014 Afyon

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU YÜKSEKÖĞRETİM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ. 17 Mart 2014 Afyon YÜKSEKÖĞRETİM KURULU YÜKSEKÖĞRETİM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ (Temel İstatistikler) 17 Mart 2014 Afyon Tablo 1. Yükseköğretim Temel Göstergeler Temel Göstergeler Devlet Vakıf Vakıf TOPLAM/OR Üniversiteleri

Detaylı

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR KONTENJANI 2004 DGS 2005 DGS 2006 DGS 2007 DGS GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252.800 248.822 267.253

Detaylı

1. SINIF BİRİNCİ DÖNEM

1. SINIF BİRİNCİ DÖNEM 1. SINIF BİRİNCİ DÖNEM Ders Tipi 1 MAT 101 Matematik - I Zorunlu 4 0 0 4.0 5-2 FİZ 101 Fizik - I Zorunlu 3 2 0 4.0 5-3 KİM 101 Genel Kimya Zorunlu 3 2 0 4.0 5-4 MFD 101 Bilgi Teknolojileri Kullanımı Zorunlu

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

Tablo 6. Toplam Akademik Performans Puan

Tablo 6. Toplam Akademik Performans Puan Tablo 6. Toplam Akademik Performans Puan ÜNİVERSİTE Makale Atıf Toplam Yayın Doktora Ogretim Uyesi/Ogrenci TOPLAM PUAN 1 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 156.44 184.57 195.39 155.32 46.65 738.39 2 ORTA DOĞU TEKNİK

Detaylı

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER 2012 Konte Taban Program Adı Açıklama Üniversite Şehir Üniversite Puan Türü Türü njan Puan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Abant

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2010 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 1 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 9 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

AKTS:4dersini almak zorundadır.

AKTS:4dersini almak zorundadır. OMÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İNTİBAK ÇİZELGESİ 1. SINIF I.YARIYIL DERSLERİ FİZ 105 Fizik I 3 2 4 6 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılından önce bu dersten

Detaylı

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar PROGRAM PUAN En Küçük En Büyük KODU P R O G R A M A D I TÜRÜ KONT. YER. Puan Puan ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim Fakültesi 1011359 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği SAY 4

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ Devlet ANKARA Askeri Tıp Fak. Askeri Tıp Fakültesi Sivil Lise-Erkek MF-3 491,589 470,441 221 17.400 4

Detaylı

2013-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2013-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar 2013-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre ve En Küçük lar 100110018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği SAY 2 2 267,28332 274,13663 100110115

Detaylı

TASARI AKADEMİ YAYINLARI

TASARI AKADEMİ YAYINLARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile ve Tüketici Bilimleri 4 EA 2 4 249412 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 4 EA 5 15 220 228166 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)

Detaylı

Fen - Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü

Fen - Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü http://ogr.kocaeli.edu.tr/koubs/bologna/genel/listesi_prn.cfm?ed=0 1 / 5 22.05.2018 15:51 Fen - Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Adı 2017/2018 Listesi 1. YARIYIL TLU Atatürk İlkeleri ve İnkılap 9905005

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 KOÇ ÜNİVERSİTESİ Vakıf İSTANBUL İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Arkeoloji ve Sanat Tarihi İNG TS-1 449,145 446,594 8 3.550 4 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Devlet ESKİŞEHİR İletişim Bilimleri Fak. Basın ve Yayın

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ANABİLİM DALI KONTENJAN BAŞVURUDA ARANACAKLAR Yüksek Doktora Lisans Yabancı

Detaylı

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YIL İÇİ SINAV PROGRAMI

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YIL İÇİ SINAV PROGRAMI METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) Pazartesi 17.00 Fizik I Salı 09.00 Metalürji ve Malzeme Müh. Girişi (A/B) Çarşamba 15.00 Kimya Perşembe 17.00 Matematik I Cuma 09.00 Cumartesi 15.00

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Karadeniz Teknik Üniversitesi, Yan Dal ve Yaz Dönemi Yönetmeliği uyarınca 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında Yan Dal eğitim-öğretimine başvuru

Detaylı

F.Ü. Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü. 1. Sınıf

F.Ü. Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü. 1. Sınıf F.Ü. Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü 1. Sınıf 1 MAT161 Matematik I 4 0 4 6 1 MAT162 Matematik II 4 0 4 6 2 FİZ111 Fizik I 4 0 4 6 2 FİZ112 Fizik II 3 0 3 5 3 FİZ105 Fizik Lab. I 0 2

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME TABLOSU

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME TABLOSU OKUL ÖNCESİ (ÖRGÜN) ADI - SOYADI GELDİĞİ ÜNİVERSİTE GELDİĞİ FAKÜLTE Osman DURMUŞ Doğu Akdeniz ÖĞR. ÖRGÜN/ PUAN PUAN YILI ÖSYS BÖLÜMÜN İKİNCİ ÖĞRETİM TÜRÜ YILI PUANI (1) TABAN PUANI TOPLAM Okul Öncesi Öğretmenliği

Detaylı

Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2013-2014 Eğitim-Öğretim Güz Yarı Yılı Ders Programı

Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2013-2014 Eğitim-Öğretim Güz Yarı Yılı Ders Programı İnşaat Müh. 1. 8.15-9.00 09.15-10.00 10.15-11.00 11.15-12.00 13.15-14.00 14.15-15.00 Pazartesi Matematik I Matematik I Fizik I Fizik I Fizik I Fizik I Salı Kimya I Kimya I Kimya I Matematik I Matematik

Detaylı

BAŞVURU BASLANGIÇ BAŞVURU BİTİŞ ÜNİVERSİTE

BAŞVURU BASLANGIÇ BAŞVURU BİTİŞ ÜNİVERSİTE ÜNİVERSİTE YIL 2015_2016 YATAY GE BAŞVURU BASLANGIÇ BAŞVURU BİTİŞ ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ 2015_2016 01.02.2016 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 2015_2016 18.01.2016 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ 2015_2016 01.01.2016

Detaylı

FİZİK BÖLÜMÜ LİSANS DERSLERİ

FİZİK BÖLÜMÜ LİSANS DERSLERİ FİZİK BÖLÜMÜ LİSANS DERSLERİ BİRİNCİ SINIF GÜZ YARIYILI ADI Z/S T U K AKTS FZK 101 Fizik I Z 4 2 5 6 FZK 103 Fizik Laboratuvarı I Z 0 2 1 3 FZK 105 Analiz I Z 4 0 4 4 FZK 107 Kimya I Z 3 2 4 4 ENF I Temel

Detaylı

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117

2011-2012 Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 118 0 95 1 1 18 Son Sınıf Öğrenci Sayımız: 117 - Öğretim Yılı İstatistiki Veriler ## ## 8 9 8 Son Sınıf Sayımız: 7 - ÖSYS Sonuçları (Sayısal) Son Sınıf Beklemeli Sayımız: Toplam Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olan Sayımız: Son Sınıftan Mezun Olamayan

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ANABİLİM DALI KONTENJANLAR BAŞVURUDA ARANACAK ŞARTLAR Yüksek Lisans Doktora

Detaylı

EKLER: Üniversitelerimizin Fen Bilimleri Enstitüleri ile ilgili İstatistikler

EKLER: Üniversitelerimizin Fen Bilimleri Enstitüleri ile ilgili İstatistikler EKLER: Üniversitelerimizin Fen Bilimleri Enstitüleri ile ilgili İstatistikler Tablo 1. Üniversitelerimizin Fen Bilimleri Enstitülerinde bulunan toplam öğrenci ve öğretim üyesi sayıları. (Bu bilgiler resmi

Detaylı

1 Kamu Yönetimi. Uluslararası İlişkiler

1 Kamu Yönetimi. Uluslararası İlişkiler ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 04-05 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 5 İktisat İktisat (İ.Ö) Maliye Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. Maliye (İ.Ö) Tüm İkt.

Detaylı

TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır.

TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. TÜRK DİLİ EDEBİYATI ve ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2016 BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. Üni Adı TÜRÜ PROGRAM ADI 2017 kont 2016 kont 2012 2013 2014 2015 BOĞAZİÇİ

Detaylı

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre)

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Sıra No Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin Üniversite 1 Sabancı Üniversitesi (İSTANBUL) Vakıf Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Bölüm

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM TEMEL GÖSTERGELERİ

YÜKSEKÖĞRETİM TEMEL GÖSTERGELERİ YÜKSEKÖĞRETİM TEMEL GÖSTERGELERİ Nisan 2014 Tablo 1. Yükseköğretim Temel Göstergeler Temel Göstergeler Devlet Üniversiteleri Vakıf Üniversiteleri Vakıf MYO TOPLAM / ORAN Sayı Yüzde Sayı Yüzde Sayı Yüzde

Detaylı

NOT ORT. YERLEŞTİRME PUANI YERLEŞTİRME PUANI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI 83,054 86,247 65 86,23 83,054

NOT ORT. YERLEŞTİRME PUANI YERLEŞTİRME PUANI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI 83,054 86,247 65 86,23 83,054 ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA

Ankara 1996 PUAN TÜRÜ TABAN PUAN ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜM ADI KONTENJAN SIRALAMA KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 449,007 12.600 KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Kimya (İngilizce) (Tam Burslu) 8 MF-2 427,353 21.400 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fizik

Detaylı

ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE BAZLI EN BÜYÜK EN KÜÇÜK ÖYP PUANI

ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE BAZLI EN BÜYÜK EN KÜÇÜK ÖYP PUANI 2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE BAZLI EN BÜYÜK EN KÜÇÜK ÖYP PUANI ÜNİVERSİTE / FAKÜLTE Yerleşen Sayı En Küçük OYP_PUAN En Büyük OYP_PUAN ANKARA ÜNİVERSİTESİ 44 71,36 91,158

Detaylı

YGS 2 puanıyla 4 yıllık bölümler puan arası

YGS 2 puanıyla 4 yıllık bölümler puan arası YGS 2 puanıyla 4 yıllık bölümler 204-482 puan arası EN 1 Hayvansal Üretim AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN Sİ 204,5142 204,1765 872000 1201000 2 Beslenme ve Diyetetik ULUSLARARASI KIBRIS Sİ (KKTC-LEFKOŞA)(Ücretli) -

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/MYO Adı Bölüm/Program Adı 3. Yarıyıl 5.Yarıyıl 7.Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya 1 1 Coğrafya

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 BAKÜ DEVLET ÜNİVERSİTESİ YDevlet BAKU Filoloji Fak. Azerbaycan Dili ve Edebiyatı TS-2 273,082 232,896 10 301.000 4 BAKÜ SLAVYAN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

PROGRAM ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. PUAN GENEL ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR 2014 100110027 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim

PROGRAM ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. PUAN GENEL ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR 2014 100110027 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim PROGRAM ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. PUAN GENEL ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR 2014 100110027 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 4 MF 2 2 1, 74 245,27813

Detaylı

2016 EN KÜÇÜK PUAN 2015 EN KÜÇÜK PUAN 2015 BAŞARI SIRASI 2016 BAŞARI SIRASI 2015 KON KON YER. PUAN TÜRÜ

2016 EN KÜÇÜK PUAN 2015 EN KÜÇÜK PUAN 2015 BAŞARI SIRASI 2016 BAŞARI SIRASI 2015 KON KON YER. PUAN TÜRÜ BÖLÜMÜN ADI ÜNİVERSİTE Acil Yardım ve Afet Yönetimi ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 62 62 62 YGS-2 306,344 331,4096 177000 216000 Acil Yardım ve Afet Yönetimi MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ (HATAY) 41

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADRO İLANLARI KADRO SAYISI İLAN ŞARTI MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI ÇİNİ TASARIMI 1

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADRO İLANLARI KADRO SAYISI İLAN ŞARTI MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI ÇİNİ TASARIMI 1 ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT

Detaylı

GENEL KONTENJAN OK.BİR. KONTENJAN PUAN TURU 2011-EN

GENEL KONTENJAN OK.BİR. KONTENJAN PUAN TURU 2011-EN KODU BÖLÜM ADI GENEL KONTENJAN OK.BİR. KONTENJAN PUAN TURU BÜYÜK PUAN BAŞARI SIRASI Eğitim Fakültesi 100410527 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 60 2 YGS-1 356,547 150000 100410687 Fen Bilgisi

Detaylı

GEBZE ANADOLU LİSESİ 2014 LYS SONUÇLARI Programlar ve Programlara Yerleşen Öğrenci Sayısı

GEBZE ANADOLU LİSESİ 2014 LYS SONUÇLARI Programlar ve Programlara Yerleşen Öğrenci Sayısı GEBZE ANADOLU LİSESİ 04 LYS SONUÇLARI Programlar ve Programlara Yerleşen Öğrenci Sayısı Sıra No Toplam Kazanan Program Adı Kazanan 8 Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği 5 Makine Mühendisliği (İÖ) 7

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MESLEK LARINA KONTENJANLARI AYRILDIĞI LİSANS (*) Adalet Meslek 5 Hukuk Fakültesi Bilgisayar 3 3 Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği Kontrol ve Otomasyon

Detaylı

MERKEZÝ YERLEÞTÝRME ÝLE DÝKEY GEÇÝÞ YAPILACAK OLAN YÜKSEKÖÐRETÝM LÝSANS PROGRAMLARI. Programýn Kodu 2003-DGS. Puaný

MERKEZÝ YERLEÞTÝRME ÝLE DÝKEY GEÇÝÞ YAPILACAK OLAN YÜKSEKÖÐRETÝM LÝSANS PROGRAMLARI. Programýn Kodu 2003-DGS. Puaný 1. Bu tablodaki bilgiler 7 sütun halinde düzenlenmiþtir. Önce alfabetik sýra ile üniversitelerin adlarý verilmektedir. Her üniversitenin adýndan sonra bu üniversitede bulunan programlarýn kodlarý (1),

Detaylı

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-1. www.dogrutercih.com

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-1. www.dogrutercih.com LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 Dosya : 1112/12 KASIM 2011 Bu dosyada yer alan yükseköğretim programları : Aktüerya (Yüksekokul) Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri (Yüksekokul)

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi Makine Mühendisliği Bölümünde. Mazeret Sınavlarına Girmeleri Uygun Görülen Öğrenci Listesi

2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi Makine Mühendisliği Bölümünde. Mazeret Sınavlarına Girmeleri Uygun Görülen Öğrenci Listesi 2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi Makine Mühendisliği Bölümünde Mazeret Sınavlarına Girmeleri Uygun Görülen Öğrenci Listesi Numara Adı-Soyadı Mazeret Sınavına Gireceği Dersin Adı 13010302031 Emre ERSEÇKİN

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL LİSANS DİPLOMA PROGRAMI KONTENJANLARI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL LİSANS DİPLOMA PROGRAMI KONTENJANLARI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 436 İktisat 43 Tüm İktisat (İ.Ö) 43 Tüm Maliye 36 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. Maliye (İ.Ö) 36 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. 10 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler

Detaylı

DİL VE TARİH COĞRAFYA FAKÜLTESİ YAN DAL PROGRAMI

DİL VE TARİH COĞRAFYA FAKÜLTESİ YAN DAL PROGRAMI Bölüm/Program/Anabilim Dalı Toplam Kredi Kontenjan Kabul Edilen Bölümler/Programlar Alman Dili ve Edebiyatı 18 5 Ankara üniversitesi tüm fakülte ve bölümleri (Muafiyet sınavından En az 70 puan almak) Amerikan

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ANABİLİM DALI KONTEN JANLAR Yüksek Lisans Doktora Arkeometri 10 - - Tezsiz Y.

Detaylı

KASIM 2009 DA YÖK ÜN 2008 YAYIN SAYILARI VE LİSTEYE YENİ EKLEDİĞİ ÜNİVERSİTELERLE İLGİLİ VERİLER DE KULLANILARAK YENİ SIRALAMA İLAN EDİLECEKTİR

KASIM 2009 DA YÖK ÜN 2008 YAYIN SAYILARI VE LİSTEYE YENİ EKLEDİĞİ ÜNİVERSİTELERLE İLGİLİ VERİLER DE KULLANILARAK YENİ SIRALAMA İLAN EDİLECEKTİR TÜRK ÜNİVERSİTELERİ NİN AKADEMİK PERFORMANSA GÖRE SIRALAMASI TOPLAM PUAN TABLOLARI (HAZİRAN - 2009 ) Tabloların hazırlanmasında kullanılan 9 indikatörle ilgili tüm verilere www.uralalkbulut.com.tr adresindeki

Detaylı

TABLO-4. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları 100110266 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Bolu Sağlık Yüksekokulu / Hemşirelik YGS-2 2 2 339,89654 383,57907 100110487 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik

Detaylı

1. Sınıf I. YARIYIL Dersin Kodu Dersin Adı Kredisi AKTS. 1. Sınıf II. Yarıyıl Dersin Kodu Dersin Adı Kredisi AKTS

1. Sınıf I. YARIYIL Dersin Kodu Dersin Adı Kredisi AKTS. 1. Sınıf II. Yarıyıl Dersin Kodu Dersin Adı Kredisi AKTS T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Fakültesi Dekanlığı Fizik Bölümü 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı I&II. Öğretim Güz Ve Bahar Yarıyıllarda Okutulacak Dersler 1. Sınıf I. YARIYIL 2703151/270151 MEKANİK

Detaylı

mf puan türü arası puanlarla girilebilecek bölümler

mf puan türü arası puanlarla girilebilecek bölümler mf puan 430-450 arası puanlarla girilebilecek bölümler www.dogrutercihler.com üniversite bölüm 1 Bilgisayar Müh HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)(İngilizce) 108 108 MF-4 419,4745 450,8875 22200 21400 2 Diş

Detaylı

2015-2016 GÜZ YARIYILI MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF DERS PROGRAMI(TÜRKÇE)

2015-2016 GÜZ YARIYILI MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF DERS PROGRAMI(TÜRKÇE) 2015-2016 GÜZ YARIYILI MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF DERS PROGRAMI(TÜRKÇE) 1 08.30 09.20 Fizik I (Grup 5) 2 09.25 10.15 Genel Kimya (Grup 4) 3 10.20 11.10 Genel Kimya (Grup 4) 4 11.15 12.05 Genel Kimya

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Dil ve Tarih Coğrafya Fak. Antropoloji TM-3 325,416 283,745 57 218.000 4 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Devlet BURDUR Fen-Edebiyat Fak. Antropoloji TM-3 289,322 243,240

Detaylı

2013 ÖSYS - LİSANS PROGRAMLARI BOŞ KALAN KONTENJANLAR www.saugundem.com www.facebook.com/saugundem

2013 ÖSYS - LİSANS PROGRAMLARI BOŞ KALAN KONTENJANLAR www.saugundem.com www.facebook.com/saugundem 2013 ÖSYS - LİSANS PROGRAMLARI BOŞ KALAN KONTENJANLAR Programın Kodu Programın Adı Puan Türü ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Genel Kontenjan Yerleşen Aday Sayısı Boş Kontenjan Min Puan Max Puan

Detaylı

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru.

DİKKAT! Tercih işlemlerinde ÖSYM nin kılavuzunu dikkate alınız. Bu çalışma sadece size bilgi vermek amaçlı hazırlanmıştır. www.dgsdoktoru. Devlet Kontenjanları 1189 Vakıf Kontenjanları 636 KKTC Kontenjanları 100 Toplam Kontenjan 1925 ADI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE İL Küçük 100410633 Elektrik Müh. Afyon Kocatepe Ünv. Mühendislik Fakültesi Afyonkarahisar

Detaylı

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-5. www.dogrutercih.com

2011 ÖSYS LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-5. www.dogrutercih.com LİSANS PROGRAMLARININ TABAN PUAN VE BAŞARI SIRALARI YGS-5 Dosya : 1112/17 KASIM 2011 Bu dosyada yer alan yükseköğretim programları : Çocuk Gelişimi (Yüksekokul) El Sanatları Tasarımı ve Üretimi (M.T.O.K.)

Detaylı

ANLAŞMA YAPILAN ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ

ANLAŞMA YAPILAN ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ ANLAŞMA YAPILAN ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLERİ NOT : Bölümler Ön Lisans/Lisans/Y. Lisans/Doktora olmak üzere alma durmuna göre işaretlemiştir. Dikkatinize Doktora programımız yoktur. Fakülte/Yüksekokul Bölüm

Detaylı

2013-DGS TERCİH TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI

2013-DGS TERCİH TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRME İLE DİKEY GEÇİŞ YAPILACAK YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110018 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 SAY 5 3129 100110054 Okul Öncesi Öğretmenliği 4 EA 6 3275 100110115 Biyoloji (İngilizce) 4 SAY 8 15 17

Detaylı

Puan Türü ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU

Puan Türü ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Program Kodu 01 0 0107 04 047 0 07 04 01 0 01 04 07 00 041 04 04 011 011171 011147 0111 01114 01114 011174 0101 01111 014 0111 0107 01 0107 Program Adı Adalet Adalet (%0 Burslu) Adalet (Uzaktan Eğitim)

Detaylı

2010-2011 Öğretim Yılı Yükseköğretim Kurumlarının Yurt Dışından Öğrenci Kabul Ücretleri

2010-2011 Öğretim Yılı Yükseköğretim Kurumlarının Yurt Dışından Öğrenci Kabul Ücretleri 1 Abant İzzet Baysal 2 Adıyaman 3 Adnan Menderes 4 (dört) katı 4 Afyon Kocatepe Fen-Edebiyat Fakültesi Faculty of Sciences and Arts 1.022.40 TL 5 Afyon Kocatepe İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1.126.80

Detaylı

olan UFGNSM 2015: 5th International Conference on Ultrafine Grained and Nano-Structured

olan UFGNSM 2015: 5th International Conference on Ultrafine Grained and Nano-Structured Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 03 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Aşağıda isimleri yazılı Fakültemiz Geomatik

Detaylı

genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır.

genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. TARİH ve ÖĞRETMENLİĞİ 2012-2016 BAŞARI SIRALARI genctercih.com tarafından 2017 ÖSYS tercihleri için hazırlanmıştır. Üni Adı TÜRÜ PROG KODU PROGRAM ADI 2017 kont 2016 kont 2012 2013 2014 2015 2016 İSTANBUL

Detaylı

2012-YLSY Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar

2012-YLSY Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar YLSY. com.tr 1001001 Abant İzzet Baysal Ü. / İİBF / Kamu Yönetimi / Devletler Hukuku EA 1 1 0 83,59100 83,59100 1002002 Abdullah Gül Ü. / Bilgisayar Bilimleri F. / Yazılım Müh. / Yazılım Mühendisliği 1

Detaylı