EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ"

Transkript

1

2 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Sivil Savunma Tatbikatı Suny Bilgilendirme Çalışması International Public Speaking Competition ( IPCS ) Finals Tübitak Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Tubitak Matematik Dalında Avrupa Bölge Birincisi Olduk 9. Proje Sergisi Gerçekleştirildi CAS Aktivitesi Dönmeyi Düşünmediler Öğrencilerimiz A-Milli Takımına Davet Edildi Basketbol Kız Takımımız Sarıyer İlçe Şampiyonu Oldu Voleybol Kız Takımımız İlçe Üçüncüsü Oldu 11.Okuyan Okuryazar Kitap-Okur Buluşması Etkinliği Einstein Günü Tutya Yılmaz, Artistik Jimnastik Türkiye Şampiyonu Oldu Ceren Yeşilbaş Paletli Yüzme Türkiye 2.Oldu "Düş Bahçesi" Şiir Dinletisi Dünya Tiyatrolar Günü Mart Ayı Örnek Öğrencileri Nisan Ayı Yapılması Planlanan Etkinlikler Sınav Takvimi Yemek Menüsü Künye

3 DUYURULAR 3 VELİ TOPLANTILARI Öğrencilerimizin akademik başarılarını, sosyal becerilerini velilerimizle paylaşmak ve işbirliğimizi güçlendirmek için nisan ayı içerisinde farklı günlerde veli toplantıları düzenlenecektir. 11 Nisan Pazartesi Hazırlık sınıfları, 12 Nisan Salı 9.sınıflar, 13 Nisan Çarşamba 12. sınıfların velileri ile saatleri arasında görüşmeler yapılacaktır Nisan 16 Nisan Cumartesi günü saatleri arasında 10.sınıflar, saatleri arasında 11. sınıfların veli görüşmesi yapılacaktır. BAHAR ARA TATİLİ Öğrencilerimizin 3. çeyrek dönemde akademik başarılarının değerlendirilmesi ve kısa bir tatil geçirmeleri son etap için motive edici olacaktır Nisan

4 4 ETKİNLİKLER SİVİL SAVUNMA TATBİKATI Sivil Savunma Günü dolayısıyla gerçekleştiren tatbikatta olası deprem/yangın anında personel ve öğrencilerin okul binasının nasıl boşaltacakları konusunda bilgi verildi. Ardından okul başarılı bir şekilde tahliye edildi. SUNY BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI Rehberlik birimimiz, Suny tanıtım ofisinden Max Ermandi okulumuza davet etti. Tüm öğrencilerimize İTÜ ve Suny işbirliğiyle ilgili olarak Amerika'da hangi üniversiteler ile anlaşma yapıldığını, çift diplomanın avantajlarını ve maliyetini detayları ile açıkladı. INTERNATIONAL PUBLIC SPEAKING COMPETITION (IPSC) FINALS ESU ( English Speaking Union- Ingilizce Konusma Birliği ) tarafından 18 Mart Cuma günü Hisar okullarında düzenlenen Public Speaking (Hitabet) yarışmasına 10 IB sınıfı öğrencimiz Yağmur Dikener ile katıldık. Ögrencimiz MEF Okulları, Açı okulları, Üsküdar Amerikan Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi ve Hisar Okullarından katılan öğrenciler ile yarışmıştır.

5 ETKİNLİKLER 5 TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ Tübitak 2016 Yılı Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine Davet Edilen Projeler TÜBİTAK tarafından düzenlenen Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına yapılan başvurular ilgili jüriler tarafından incelenmiş ve başvuru yapan okulumuz öğrencilerinin yarışmanın ikinci aşaması olan Bölge Yarışmasına katılması uygun görülmüştür. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmaları sergileri Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenecek ve 25 Mart 2016 tarihinde yapılacak ödül töreni ile son bulacaktır. Öğrenci Danışman Öğretmen Alan Konu Barancan SİYDAM Gürkan ODABAŞ Fizik Akıllı Otopark Nazlı GÜVEN Doruk DORA Sema Ceren ÖZTÜRK Matematik Bir Fibonacci Problemi Elgiz İŞSEVEN Aynur MUSLU Türk Dili ve Edebiyatı Dinle Atanın Sözünü! TÜBİTAK MATEMATİK DALINDA AVRUPA BÖLGE BİRİNCİSİ OLDUK 10. sınıf öğrencilerimiz Nazlı Güven ve Doruk Dora Bir Fibonacci Problemi adlı projeleri ile matematik dalında Avrupa bölge birincisi olarak Ankara daki finallere katılma hakkı kazandılar. Ünlü matematikçi ve bilim insanı Fibonacci nin 1225 yılında çözdüğü bir probleme farklı bir bakış açısı getirerek jüriyi etkileyen ve birincilik ödülünü kazanan öğrencilerimizi kutluyor ve benzer bir başarıyı Ankara daki finallerde de bekliyoruz.

6 6 ETKİNLİKLER 9. PROJE SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerinin fizikten tarihe, edebiyattan kimyaya hem sayısal hem de sözel derslerde edindikleri bilgileri, bilimsel merakla birleştirerek hazırladıkları projelerin sergilendiği 9. Proje Sergisi gerçekleştirildi. 9 Mart 2016 Çarşamba günü İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Ekrem Elginkan Lisesi nde gerçekleştirilen proje sergisinde öğrencilerin hazırladığı projeler sergilendi. Açılış töreninde jüri tarafından değerlendirilen ve dereceye giren öğrenciler plaketlerini İTÜ GVO Genel Müdürü Cenker İlhan Polat, Ekrem Elginkan Lisesi Okul Müdürü Serap Sarıgül Hazar, Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Zeynep Akbaba ve öğretmenlerinin elinden aldı. Öğrenciler projelerinin yer aldığı stantlarda, ziyaretçilere sunum yaptı. Prototipler, maketler, sunum dosyaları, afişler aracılığıyla çalışmalarını tanıtan öğrenciler, oldukça heyecanlıydı. Proje sergisinin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Serap Sarıgül Hazar, Projelerinizin ödül almasından çok üstlendiğiniz sorumluluğu başarıyla yerine getirmeniz bizler için gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Sizler hazırladığınız projelerle ileride karşılaşacağınız problemleri kolaylıkla çözebilme becerinizin ne kadar geliştiğini ortaya koydunuz. İleride iş yaşamınızda ne kadar başarılı bireyler olabileceğinizi şimdiden görebiliyorum ve bununla gurur duyuyorum" dedi. 9. Proje Sergisi'nde 8 i matematik, 17 si fen bilimleri, 18 i yabancı diller, 19 u ise Türkçe ve sosyal bilimler alanlarında hazırlanan toplam 62 proje sergilendi.

7 ETKİNLİKLER 7 CAS AKTİVİTESİ 03 Mart 2016 Perşembe günü 10 IB öğrencilerimiz Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Zihinsel Engelliler Okulu öğrencileriyle birlikte mutfak atölyesi çalışmasında meyve salatası hazırlamışlardır. 7 Mart 2016 Pazartesi günü 10 IB sınıfı öğrencilerimiz Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Türk kadınının gücünü ve becerisini temsil eden Renkliköy Projesi için, şiddet gören kadınların yaptığı ev yapımı reçellerin ve kendi hazırladıkları diğer ürünlerin satışını kermes düzenleyerek yapmışlar ve elde edilen geliri Renkliköy Projesi yetkililerine teslim etmişlerdir. 15 Mart 2016 Salı günü 10 IB sınıfı öğrencilerimiz Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Zihinsel Engelliler Okulu öğrencileriyle birlikte okulumuzda takı çalışması yapmışlar, Zihinsel Engelliler Okulu na gelir sağlamak için satışı yapılacak takılar hazırlamışlardır. 23 Mart 2016 Çarşamba günü 11 IB sınıfından İlayda Öykü Biberoğlu, Serra Nur Şensoy ve Furkan Atahan adlı öğrencilerimiz, ENKA Lisesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Liseler Arası Sosyal Sorumluluk Platformu na katılacak, yaratıcılıklarını, bilgilerini ve deneyimlerini paylaşarak platforma katkıda bulunmuşlardır. 31 Mart 2016 Perşembe günü Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Zihinsel Engelliler Okulu öğrencileriyle birlikte okulumuzun 10 IB ve 11 IB öğrencileri okul bahçesinde Woswos kafeterya kuracaklar, Zihinsel engelliler okuluna gelir sağlamak amacıyla satış yapmışlardır.

8 8 ETKİNLİKLER DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİLER Sunuculuğunu Furkan Atahan ın üstlendiği Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı yla başladı. Ece Selin Uz un okuduğu Neden Ağlıyorsun Çanakkale şiiri ve Hüseyin Bilgehan Güven in sesinden dinlenen şehit mektubu, izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Dilara Önal ve Ozan Eroğlu eşliğinde Zeynep Salkaya ve Umut Güngör, Uzun Olur Gemilerin Direği ve Sarı Gelin türkülerini seslendirdiler. Nisan Aslan ise Hepsinin Bir Hikayesi Vardı. başlığıyla canlandırdığı bir anı ile zafer kazanmak için nelerden vazgeçildiğini bizlere bir kez daha hatırlattı. Törenimiz, Beyza Topkara nın söylediği Hekimoğlu türküsü ile sona erdi.

9 ETKİNLİKLER 9 ÖĞRENCİLERİMİZ A-MİLLİ TAKIMINA DAVET EDİLDİ IIHF tarafından Bulgaristan ın başkenti Sofya da düzenlenen; Avustralya, Bulgaristan, İsrail, Meksika, Tayvan ve Türkiye nin katıldığı 3. Klasman A Grubu Dünya Şampiyonası nda; U-18 (18 yaş altı) Buz Hokeyi Milli Takımımız 5 maçından 4 ünü kazanarak dünya ikincisi oldu ve gümüş madalya aldı. Türk Milli Takımının bu başarısı, geçen yıl yükseldiği bu ligde büyük sürpriz oldu. Hakan Berk Salt ve Kaan Emre Salt, turnuvada görev alan 120 oyuncu arasında en çok puan toplayan 3. ve 4. sporcular oldular. Kaan Emre Salt ve Hakan Berk Salt, bu turnuva sonrasında 30 Mart ta İstanbul da başlayacak olan Büyük Erkekler Dünya Şampiyonası için A-Milli takımına davet edildi. BASKETBOL KIZ TAKIMIMIZ SARIYER İLÇE ŞAMPİYONU OLDU Mart ayı içerisinde düzenlenen İlçe Basketbol Turnuvası nda, basketbol kız takımımız Sarıyer ilçe şampiyonu olmuştur. Turnuva sürecinde üstün performans gösteren başta sporcu öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devamını dileriz. Basketbol Genç Kız Takımı oyuncularımız: 1 - Zehra Betül SAKIZLI ( Kaptan ) 2 - Nazlı GÜVEN 3 - Egesu KURTYEMEZ 4 - Nurcan Ceren CİĞERCİ 5 - Eylül GÜDÜL 6 - Zeynep ÇAVUŞOĞLU 7 - Zeynep ERTÜRK 8 - Öykü Deniz LEFLEF 9 - Deniz ÖKTEN VOLEYBOL KIZ TAKIMIMIZ İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen İlçe Voleybol Turnuvası nda, voleybol kız takımımız İlçede 3. olmuştur. Turnuva sürecinde üstün performans gösteren başta sporcu öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devamını dileriz.

10 10 ETKİNLİKLER 11. OKUYAN OKURYAZAR KİTAP- OKUR BULUŞMASI ETKİNLİĞİ 25 Mart -1 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşen Okuyan Okuryazar Kitap Okur Buluşması nın öncelikli amacı öğrencilerimizi kitaplar, yazarlar ve alanında öne çıkmış kişilerle bir araya getirerek onlarla aynı havayı soluyacakları ortamlar hazırlamak, onlara öykünerek kendilerine yollar bulmalarını sağlamaktı. Etkinliğin ilk günü öğrencilerimiz, Şiir, hayatla aramızdaki en sağlam köprü, en içten dosttur. Şiir hayatın özetidir. düşüncesinden hareketle Türk Edebiyatının en güzel şiirlerinden oluşan zengin bir seçki ile hazırladıkları Düş Bahçesi şiir dinletisini Natuk Birkan ÇAS ta saat te gerçekleştirdiler. Etkinliğimizin ikinci günü sabahı Hazırlık sınıflarından bir grup öğrencimizle İTÜ Mustafa İnan Kütüphanesi ni gezdik ve Bilgiye Ulaşma Yolunda Kütüphane konulu sunumu izledik. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü etkinliği ilçe programı Lise ÇAS ta saat te zengin bir sunumla gerçekleştirildi. Etkinliğimizin üçüncü günü konuklarımız Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutluk tu. Söyleşinin konusu Çeviri Eserlerde Türkçe ydi. Etkinliğin dördüncü gününde konuklarımız, yıllarını sunuculuğa veren Halit Kıvanç, NTV Spor da program yapan Ercan Taner ve Mert Aydın dı. Türkçeyi kullanmada ustalığını herkesin bildiği Halit Kıvanç, dolu dolu hayatının içerisinden aktardığı kısa öykülerle, öğrencilerimize farklı bir pencere açtı. Ercan Taner ve Mert Aydın, öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. 31 Mart Perşembe günü etkinliğimizin beşinci gününde konuğumuz Atlas Dergisi ve National Geographic te fotoğrafları yayınlanan Servet Dilber, öğrencilerimizle fotoğrafçılık macerasını paylaştı. Etkinliğimizin son günü Eğitimci- Araştırmacı Yazar Yavuz Gölbaşı, Tarihimiz Üzerine başlıklı söyleşisinde Çanakkale Savaşı nı ve Facia değil destandır. dediği Sarıkamış ı görseller ve hikâyelerle süsleyerek anlattı.

11 ETKİNLİKLER EINSTEIN GÜNÜ 14 Mart 1879 da doğan Albert Einstein ı anmak ve yaptıklarını bir kez daha hatırlamak için Hazırlık sınıfları öğrencileri, 16 Mart 2016 da Einstein Günü etkinliği düzenlemişlerdir. Bu etkinlikte, Fizik dersi için hazırlanan Einstein ın Yaşamı ve Makaleleri başlıklı ödevler arasından seçilen dörder kişilik gruplar, Einstein la ilgili sorulardan oluşan yarışmaya katılmışlardır. Ofis saatinde ÇAS ta gerçekleştirilen yarışmaya, tüm Hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri de destek olmuştur. Salon girişinde görevli öğrenciler tarafından dağıtılan küçük bilgi kartları sayesinde, herkes Einstein a dair bir bilgiyle ÇAS a girmiştir. Yarışmacı öğrencilere İzafiyet Teorisi adlı kitap hediye edilmiş, yarışmayı kazanan Ece Selin Uz, Nevzat Acar Karadeniz, Mert Kaan Kaşeler ve Kerem Ayginin ise Einstein baskılı kupa ve Einstein baskılı renkli mum ile ödüllendirilmiştir. Yarışma sonrasında, Fen Laboratuvarlarında Hazırlık öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Einstein baskılı mumlar seyircilere dağıtılmıştır. TUTYA YILMAZ, ARTİSTİK JİMNASTİK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU 10. sınıf öğrencilerimizden Tutya Yılmaz 05 Mart 2016 tarihinde Mersin de düzenlenen Artistik Jimnastik Türkiye Şampiyonası nda birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. CEREN YEŞİLBAŞ PALETLİ YÜZME TÜRKİYE İKİNCİSİ OLMUŞTUR Bursa da düzenlenen Paletli Yüzme Gençler Türkiye Şampiyonası nda öğrencimiz Ayşe Ceren Yeşilbaş Türkiye 2.si olmuştur. Başta öğrencimizi ve emeği geçen herkesi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. 11

12 ETKİNLİKLER 12 DÜŞ BAHÇESİ ŞİİR DİNLETİSİ Biz şiir sayesinde eksiklerimizi hisseder, ruhsal dünyamızı daha iyi tanır, kendimizle barışır ve daha sakin bir atmosferde huzur içinde yaşarız. Şiir düşünebildiğimiz ancak söyleyemediklerimiz, dile getiremediklerimizdir. Sessiz dünyamızın sesi, güçsüzlüğümüzün sığındığı en güvenilir limandır. Biz ona sığındığımızda kendimizi her türlü kötülükten uzak, güvende, güçlü ve mutlu hissederiz. Şiir bir ayna gibidir ki biz onda kendimizi görür, gerçeğimizle yüzleşiriz. Bu yüzden kendini önemseyen ve yaşama bir şeyler katmak isteyen herkes şiire yaşamında yer ayırmalı ona su gibi, ekmek gibi değer vermelidir. Çünkü hayatta şiir, şiirde hayat vardır. Hayatın canlılığı şiirden kaynaklanır. Şiir, hayatla aramızdaki en sağlam köprü, en içten dosttur. Şiir hayatın özetidir. Hayatla aramızda köprü kuran Turgut Uyar, Edip Cansever, Orhan Veli Kanık, Cahit Sıtkı Tarancı, Attila İlhan, Erdem Bayazıt, Ümit Yaşar Oğuzcan, Nazım Hikmet, Cemal Süreya gibi Türk edebiyatının büyük şairlerinden bir seçki ile hazırlanan Düş Bahçesi şiir dinletisinde Hazırlık sınıflarından 12. sınıfa kadar her seviyede öğrenci görev aldı. Serkan Emre Yörenti, Selin Bora, Ece Selin Uz, Berk Topal, Feyza Yetişkin, Burakcan Barlas, Utkan Yılmaz, Dilara Önal, Ceren Sağdıç, Zeynep Selin Tekin, Umut Güngör, Ozan Eroğlu, Lal Ertürk, Eren Mert Sondal, Elif Naz Çoban, Doruk Özturgan, Ayşe Şalikoğlu, Cihan İkizoğlu, Deniz Bora, Ela Naz Köprülü, Yağmur Başak Ören, Doğa Koçum, Ceyda Şen, Nisan Aslan, Esra Kızılcan, Su Ayhan, Murathan Kalsın, Zeynep Persentili, Sude Iğdır, Nazlı Güven, Öykü Erkan, Ayberk Koçar, Bahar Semerci, Alpertunga Demirkol, Zeynep Persentili, Melisa Doğan, E.Turgut Kartal, Berna Ladin Maçin, Aslı Sarıkaya, Kaan Şerifoğlu, Berra Atahan, M. Barış Atahan, Beyza Topkara, Ege Oral, Ayşe Ecer

13 ETKİNLİKLER 13 DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Töreni bu yıl okulumuzda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı yla başlayan etkinliğimiz Okul Müdürü Serap Sarıgül Hazar ın açılış konuşmasıyla devam etti. Öğrencilerimizden Nisan Aslan ve Serkan Yörenti, Anton Çehov un Martı adlı oyunundan kısa bir bölümü canlandırdı. Ayberk Koçar ve Melisa Doğan İstanbul Hatırası ndan bir seçkiyi izleyicilerle buluşturdu. Sunuculuğunu Sude Iğdır ve Emir Berk Erdem in yaptığı 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, Berra Atahan ın seslendirdiği şarkılarla son buldu.

14 14 ÖRNEK ÖĞRENCİLER MART AYI ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ Akademik başarı ve disiplin dikkate alınarak seçilen örnek öğrencilerimizi tebrik ederiz. Hz - A Ada AYHAN Hz - B Asya Buse CANYAŞ 9-A Metin Alp DOĞAN 9-B H. Bilgehan GÜVEN 9-C Cansu İlkçem KAYA 9-D İlayda AKGÜL 10 - A Nisan ASLAN 10 - B Doruk DORA 10 - C Selin YÜCEL 11 - A Burak İZER 11 - B Ayşegül ÖZMEN 11 - C Defne Nihal BORATAV 12 - A Seliz PARS 12 - B İ. Işık İŞİTEN 12 - C Eren CANOĞULLARI

15 15

16 16 NİSAN AYI YAPILMASI PLANLANAN ETKİNLİKLER YALNIZLIK TEMALI ŞİİR OKUMA YARIŞMASI Elginkan Vakfı sponsorluğunda düzenleyeceğimiz 1.Liseler Arası Şiir Okuma Yarışması Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapılacaktır. 06 Nisan BIMUN BUDAPEŞTE tarihleri arasında Budapeşte de düzenlenecek Budapest Model United Nations Konferansı na (BIMUN) okulumuz MUN kulübündeki 4 öğrencimiz; Aslıhan Beji (10A), Damla Hatipoğlu (10IB), Zeynep Selin Tekin (9A)ve Ceyda Şen(9D) İngilizce öğretmenimiz Gülay Özkul ile birlikte katılacaktır. Öğrencilerimiz, BIMUN 2016 Konferansı nda Güney Afrika yı temsil edecekler ve 3 farklı komitede 5 gün boyunca o ülkenin diplomat temsilcisi olarak hareket edip diğer ülke temsilcileri ile dünya sorunlarının çözümü için görüşmelerde bulunacaklardır Nisan SLOGAN VE AFİŞ YARIŞMASI FİNAL ÖDÜL TÖRENİ MEF Okulları 2. Yabancı Dil İspanyolca Afiş ve Slogan Yarışması'nda okulumuz 9. sınıf öğrencilerinin hazırladığı iki çalışmamız ödüle layık görüldü. 13 Nisan 2016 Çarşamba günü, saat 13:30'da başlayacak olan ödül töreni için MEF Okulları'nda olacağız. 13 Nisan

17 SINAV TAKVİMİ 17 ÖSYS DENEME SINAV TAKVİMİ Sınav Tarihi 12. Sınıflar 11. Sınıflar 10. Sınıflar 9. Sınıflar Pzt LYS Deneme 3 (Mat-Geo / Sos. Bil.) Çar LYS Deneme 3 (Fen / Edeb-Coğ.) Pzt LYS Deneme 4 (Mat-Geo / Sos. Bil.) Çar LYS Deneme 4 (Fen / Edeb-Coğ.) Pzt LYS Deneme 5 (Mat-Geo / Sos. Bil.) DENEME-5 DENEME-5 DENEME Çar LYS Deneme 5 (Fen / Edeb-Coğ.)

18 18 YEMEK MENÜSÜ AŞKUR FİRMASI YEMEK MENÜSÜ 01 Nisan 2016 Cuma 04 Nisan 2016 Pazartesi 05 Nisan 2016 Salı 06 Nisan 2016 Çarşamba DÜĞÜN ÇORBA YAYLA ÇORBA SEBZE ÇORBA DOMATES ÇORBA KURU FASULYE ETLİ TÜRLÜ KURU KÖFTE&PATATES NOHUT YEMEĞİ PİRİNÇ PİLAVI ŞEHRİYELİ PİLAV ERİŞTE BULGUR PİLAV KARIŞIK TURŞU ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR COLESLAW SALATA FIRIN MÜCVER ROKA SALATASI YEŞİLLİKLER KARIŞIK TURŞU YEŞİLLİKLER YEŞİLLİK HAVUÇ RENDE YEŞİLLİKLER KIRMIZI LAHANA KIRMIZI LAHANA ROKA SALATASI HAVUÇ RENDE HAVUÇ RENDE YOĞURT YOĞURT YOĞURT YOĞURT MEVSİM MEYVE MEVSİM MEYVESİ OSMANLI TULUMBASI MEVSİM MEYVESİ 07 Nisan 2016 Perşembe 08 Nisan 2016 Cuma 11 Nisan 2016 Pazartesi 12 Nisan 2016 Salı MERCİMEK ÇORBA ŞEHRİYE ÇORBA DOMATES ÇORBA YAYLA ÇORBA KIYMALI ISPANAK ET DÖNER GÜNÜ CORDON BLEU PATATES MUSAKKA BALKAN BÖREĞİ PİRİNÇ PİLAVI PİRİNÇ PİLAVI SU BÖREĞİ ZEYTİNYAĞLI BÖRÜLCE KARIŞIK TURŞU ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA TURŞU YEŞİLLİKLER YEŞİLLİKLER HAVUÇ RENDE YEŞİLLİKLER ROKA SALATASI KIRMIZI LAHANA YEŞİLLİK KIRMIZI LAHANA KIRMIZI LAHANA HAVUÇ RENDE KIRMIZI LAHANA HAVUÇ RENDE YOĞURT AYRAN YOĞURT YOĞURT MUZLU PUDİNG MEVSİM MEYVESİ MEVSİM MEYVESİ KREM ŞOKOLA 13 Nisan 2016 Çarşamba 14 Nisan 2016 Perşembe 15 Nisan 2016 Cuma 18 Nisan 2016 Pazartesi TARHANA ÇORBA TAVUK SUYU ÇORBA EZOGELİN ÇORBA MANTAR ÇORBA KAŞARLI KÖFTE KARIŞIK DOLMA HÜNKAR BEĞENDİ ÇITIR TAVUK FİYONK MAKARNA SOSLU MAKARNA MAKARNA GÜNÜ MISIRLI PİLAV ZEYTİNYAĞLI PATLICAN PAÇASI MERCİMEK KÖFTE SEBZE BUKETİ ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR YEŞİLLİKLER YEŞİLLİKLER HAVUÇ RENDE YEŞİLLİKLER KIRMIZI LAHANA ROKA SALATASI YEŞİLLİKLER KIRMIZI LAHANA HAVUÇ RENDE KIRMIZI LAHANA KIRMIZI LAHANA HAVUÇ RENDE YOĞURT YOĞURT YOĞURT YOĞURT MEVSİM MEYVESİ PEYNİR TATLISI MEVSİM MEYVE MEVSİM MEYVESİ

19 YEMEK MENÜSÜ 19 AŞKUR FİRMASI YEMEK MENÜSÜ 19 Nisan 2016 Salı 20 Nisan 2016 Çarşamba 21 Nisan 2016 Perşembe 22 Nisan 2016 Cuma DOMATES ÇORBA EZOGELİN ÇORBA ŞEHRİYE ÇORBA TUTMAÇ ÇORBA YAZ TÜRLÜSÜ İZMİR KÖFTE KURUFASULYE BAHÇEVAN KEBAP MAKARNA SPAGETTİ SU BÖREĞİ PİRİNÇ PİLAVI ÇİĞ KÖFTE GÜNÜ BAKLİYAT SALATASI ZEYTİNYAĞLI SEMİZOTU ZEYTİNYAĞLI BÖRÜLCE ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE YEŞİLLİKLER YEŞİLLİKLER YEŞİLLİKLER YEŞİLLİKLER KIRMIZI LAHANA KIRMIZI LAHANA ROKA SALATA KIRMIZI LAHANA HAVUÇ RENDE HAVUÇ KIRMIZI LAHANA HAVUÇ RENDE YOĞURT YOĞURT YOĞURT AYRAN FIRIN SÜTLAÇ MEVSİM MEYVESİ TİRAMİSU MEVSİM MEYVESİ

20 20 KÜNYE İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ Adres Telefon : İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Özel Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer / İSTANBUL : (0212) (10 hat) Faks : (0212) E-Posta Web Sosyal Ağ : lise@itugvo.k12.tr : : / itugvo BÜLTEN BİLGİLERİ Aylık Okul Bülteni Cilt 4, Sayı 7, Mart 2015 Bülteni Derleyen, Düzenleyen : Özgür KAYA ( ozgur.kaya@itugvo.k12.tr ) Bülteni Düzenleyen, Tasarlayan, Yayımlayan : Şafak TÜLÜKAŞ ( safak.tulukas@itugvo.k12.tr ) Redaksiyon : Aynur MUSLU (aynur.muslu@itugvo.k12.tr) Emre ERGELEN (emre.ergelen@itugvo.k12.tr) Bültene katkılarından dolayı değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL - EKİM BÜLTENİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Okula Hoş geldiniz Kahvaltısı Temel İlk Yardım Eğitimi Yangın Güvenliği ve Yangınla Mücadele Eğitimi YGS - LYS Kampı Okul Açılış

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ KÖŞE YAZISI İÇİNDEKİLER MUN Model Birleşmiş Milletler nedir? Duyurular MUN Nedir? Öğrencilerimiz, 200 m Kelebek Yarışında İstanbul 2.si Oldu Masa Tenisi

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ EKİM AYI YEMEK LİSTESİ 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ EKİM AYI YEMEK LİSTESİ 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 01 EKİM 2015 02 EKİM 2015 MERCİMEK ÇORBA 125 YAYLA ÇORBA 125 ETLİ KURU FASULYE 300 IZGARA KÖFTE/PATATES 300 PİRİNÇ PİLAVI 225 SOSLU MAKARNA 225 MEYVE / REVANİ 75 / MEYVE /

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ SABAH ARA ÖĞÜNÜ 1 OCAK YILBAŞI TATİLİ 02.01.2019 ÇARŞAMBA SABAH ARA ÖĞÜNÜ MERCİMEK ÇORBA ZY. BROKOLİ KURUYEMİŞ BEYAZ PEYNİRLİ

Detaylı

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ MART AYI YEMEK LİSTESİ

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL SEV AMERİKAN KOLEJİ MART AYI YEMEK LİSTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 02 MART 2015 03 MART 2015 04 MART 2015 05 MART 2015 06 MART 2014 EZOGELİN ÇORBA 125 TARHANA ÇORBA 125 YOĞURT ÇORBA 125 MERCİMEK ÇORBA 125 DOMATES ÇORBA 125 IZGARA KÖFTE 250

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular 10.Okuyan Okuryazar Kitap-Okur Buluşması Tutya Yılmaz Yine Türkiye Şampiyonu Basketbol Takımımız Yine Üstün Başarılar Elde Etti

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM - KASIM BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM - KASIM BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM - KASIM BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Yurt Dışı Üniversite Ziyaretleri İstanbul Arkeoloji Müzesi ve Topkapı Sarayı Gezisi Akademik Dürüstlük Eğitimi Milli Gururumuz Tutya

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ MART AYI YEMEK MENÜSÜ 01.03.2019 CUMA SABAH ARA ÖĞÜNÜ MİNESTRONE ÇORBA YOĞ. HAVUÇ TARATOR KURUYEMİŞ SANDİVİÇ ŞEHRİYE ÇORBA SOSLU KIRMIZI LAHANA

Detaylı

SEBZELİ MAKARNA MEVSİM MEYVE-MUZLU PUDİNG

SEBZELİ MAKARNA MEVSİM MEYVE-MUZLU PUDİNG ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ KASIM AYI YEMEK MENÜSÜ 12.11.2018 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ TARHANA ÇORBA ZY. ISPANAK KAVURMA KURUYEMİŞ SİMİT MANTI MEYVE SUYU ÜÇGEN PEYNİR KARIŞIK

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ŞUBAT AYI YEMEK MENÜSÜ 04.02.2019 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ EZOGELİN ÇORBA KISIR PİŞİ ÇİKOLATALI EKMEK ET DÖNER AYRAN SÜT PİRİNÇ PİLAVI SOSLU

Detaylı

TEL ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI MEVSİM MEYVE-BİSKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ

TEL ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI MEVSİM MEYVE-BİSKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI DARICA AYŞE SEYMEN YERLEŞKESİ ARALIK AYI YEMEK MENÜSÜ 03.12.2018 PAZARTESİ SABAH ARA ÖĞÜNÜ MERCİMEK ÇORBA ZY.SOSLU KARIŞIK KIZARTMA KEK BEYAZ PEYNİRLİ SANDİVİÇ ET DÖNER DOMATES

Detaylı

İELEV 2018 ARALIK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 07.12

İELEV 2018 ARALIK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 07.12 03.12.2018 PAZARTESİ 04.12.2018 SALI 05.12.2018 ÇARŞAMBA 06.12.2018 PERŞEMBE 07.12.2018 CUMA AÇMA KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM

Detaylı

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar 28 / 03 / 2016 29 / 03 / 2016 30 / 03 / 2016 31 /03 / 2016 01 / 04 / 2016 Peynirli Fırın Ekmek Siyah Zeytin Reçel Kuşburnu Mercimek Çorbası Etli Kuru Fasulye Tel Şehriyeli Pirinç Pilavı Tel Kadayıf Mevsim

Detaylı

İELEV 2017 ARALIK AYI MENÜSÜ CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT

İELEV 2017 ARALIK AYI MENÜSÜ CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT 01.12.2017 CUMA KAHVALTI SİMİT BEYAZ PEYNİR TEREYAĞ BAL DOMATES/SALATALIK SÜT ÖĞLE YEMEĞİ DOMATES ÇORBA MANTI SEBZE BUKETİ MEVSİM MEYVESİ MERCİMEK KÖFTE KARIŞIK SALATA HAVUÇ SALATA İKİNDİ KAHVALTISI MANDALİNA/KURUYEMİŞ

Detaylı

ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ

ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ ŞEREFLİKOÇHİSAR DEVLET HASTANESİ KASIM AYI YEMEK LİSTESİ ÖĞLE YEMEĞİ AKŞAM YEMEĞİ DİYET TOYGA ÇORBASI TARHANA ÇORBA TOYGA ÇORBASI 1.11.2015 HAŞLAMA ET KIYMALI ISPANAK-YOĞURTLU HAŞLAMA ET PAZAR BULGUR PİLAVI

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL NİĞDE İLKOKULU / ORTAOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ GÜN ANASINIFI ÖĞLE İKİNDİ KAHVALTISI YEMEĞİ BESLENMESİ Kaşar Peynir(105 Tavuk Çorba(175 Patatesli

Detaylı

MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ

MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ MENÜ MODEL ÖRNEKLERİ VE MENÜ ÖRNEKLERİ GÜZ DÖNEMİ MENÜ MODELİ-1 PAZARTESİ / * / / / / / / / ÇARŞAMBA / / / / PERŞEMBE / / Etli dolma/ Hoşaf / / CUMA / / / GÜZ DÖNEMİ MENÜ ÖRNEĞİ - 1 PAZARTESİ Yayla çorba

Detaylı

Tarih Gün Öğün. Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe

Tarih Gün Öğün. Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe Tarih Gün Öğün Yemek Sabah Kaşar peynir Piknik Reçel Fındık Ezmesi Siyah/Yeşil Zeytin Gözleme Domates/Salatalık 8.1.2015 Perşembe Öğle Mercimek Çorba Karışık Dolma Makarna Meyve Yoğurt Akşam Kulaklı Çorba

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ

ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ ŞAFAK İLKOKUL SABAH KAHVALTI LİSTESİ 05 MART 2018 PAZARTESİ 06 MART 2018 SALI 07 MART 2018 ÇARŞAMBA 08 MART 2018 PERŞEMBE 09 MART 2018 CUMA SÜT MEYVE SUYU BİTKİ ÇAYI MEYVE SUYU SÜT BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİR

Detaylı

EYÜBOĞLU HAZIRLIK SINIFLARI BESİN GRUBU

EYÜBOĞLU HAZIRLIK SINIFLARI BESİN GRUBU 03.09.2012 PAZARTESİ DOMATES 8 SEBZE EZME ÇORBA 195 KURU ÜZÜM KAYISI CEVİZ 150 SALATALIK 5 İSKENDER-YOĞURTLU 476 PETİBÖR BİSKÜVİ 75 BEYAZ PEYNİR 55 ARPA ŞEHRİYELİ PİLAV 345 KAŞAR PEYNİR 82 MEYVE 50-100

Detaylı

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ ARALIK 2018 YEMEK LİSTESİ KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞİ İKİNDİ İlkokul Öğrencilerimiz İçin; Tereyağı, Reçel, Fıstık Ezme, 01 Ara, Cumartesi Lokum, Süt Ortaokul Ve Liseye Açık Büfe Kahvaltı Verilmektedir. 02 Ara,

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma 1 Kasım 2018 Perşembe 2 Kasım 2018 Cuma SÜT KUŞBURNU ÇAYI FIR.KAŞ. BİBERLİ EKMEK FIRIN PATATES ZEYTİN HAŞHAŞLI KAŞAR PEYNİRİ ZEYTİN REÇEL BEYAZ PEYNİR CEVİZ TAHİN - PEKMEZ, K.KAYSI MAHLUTA ÇORBA DOMATES

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka*

Kıy. Fırın Karnıbahar* Zyty. Taze Fasulye* Anadolu Nohut* Et Döner** Patlıcan Musakka* 01/11/16-Salı 02/11/16-Çarşamba 03/11/16-Perşembe 04/11/16-Cuma K Beyaz Peynir* K Kaşar Peyniri* K Üçgen Peynir* K Beyaz Peynir* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Zeytin Yeşil* K Zeytin Siyah* K Haşlanmış

Detaylı

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal TARİH: SABAH KAHVALTISI: ÖĞLE YEMEĞİ: 10 EYLÜL PAZARTESİ Kahvaltı Tabağı 1,Peynirli Poğaça, Portakal Suyu 535 Patlıcan oturtma,pirinç pilavı, cacık, karpuz 733 11 EYLÜL SALI Kahvaltı Tabağı 2,Tereyağlı

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

EYÜBOĞLU ÇAMLICA İLKOKULU 3., 4. ve 5. SINIFLAR

EYÜBOĞLU ÇAMLICA İLKOKULU 3., 4. ve 5. SINIFLAR 01.10.2012 PAZARTESİ 02.10.2012 SALI 03.10.2012 ÇARŞAMBA DOMATES ÇORBA 139 KURU KÖFTE/PATATES TAVA 530 CARBONARA SOSLU SPAGHETTI 261 AÇMA 242 SEBZE BUKETİ 95 SUYU 100 KABAK BİBER KIZARTMA 298 SÜT 63 PİYAZ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN - MAYIS BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Paletli Yüzme Büyükler Türkiye Şampiyonası 1.Triad Bilim Konferansı Katıldık Gençler Yüzme Şampiyonası Bimun, Budapeşte, Macaristan

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM

PERSONEL GECE KAHVALTISI HASTA SABAH KAHVALTISI PERSONEL AKŞAM YEMEĞİ HASTA VE PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ HASTA DİYET ÖĞLE HASTA DİYET AKŞAM REJİM 2 EKİM HASTA VE ÖĞLE Beyaz Peynir Şehriye Çorbası Kremalı Mantar Çorbası Şehriye Çorba Etli Taze Fasulye Hasanpaşa Köfte Çay 1 Siyah Zeytin Tavuk Izgara Etli Taze Fasulye Yoğurt Şehriyeli Pirinç Pilavı Bulgur

Detaylı

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar

Kahvaltı. Öğle Yemeği. Salata Bar 02 / 05 / 2016 03 / 05 / 2016 04 / 05 / 2016 05 / 05 / 2016 06 / 05 / 2016 Peynirli Poğaça Rol Ekmek Peynirli Fırın Ekmek Rol Ekmek Rol Ekmek Siyah Zeytin Beyaz Peynir Tahinli Pekmez Beyaz Peynir Kaşar

Detaylı

ARALIK 2016 YEMEK LİSTESİ

ARALIK 2016 YEMEK LİSTESİ 28 KASIM PAZARTESİ OCTOBER MONDAY 29 KASIM SALI NOVEMBER TUESDAY 30 KASIM ÇARŞAMBA NOVEMBER WEDNESDAY 01 02 Naneli yoğurt çorbası 173 kcal Kıymalı bezelye 226 kcal Su böreği 450 kcal Domates çorbası 163

Detaylı

Sayfa1 02.03.2015 03.03.2015 04.03.2015 05.03.2015 06.03.2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

Sayfa1 02.03.2015 03.03.2015 04.03.2015 05.03.2015 06.03.2015 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Sayfa1 NESLİN DEĞİŞEN SESİ ANAOKULU MART 2015 ÖĞLE YEMEK MENÜSÜ 02.03.2015 03.03.2015 04.03.2015 05.03.2015 06.03.2015 SEBZE ÇORBA EZOGELİN ÇORBASI MANTI MANTAR ÇORBASI ETLİ NOHUT HÜNKAR BEĞENDİ SEBZE

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma

02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma 02/01/17-Pazartesi 03/01/17-Salı 04/01/17-Çarşamba 05/01/17-Perşembe 06/01/17-Cuma Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri K Üçgen Peynir K Beyaz Peynir Zeytin Siyah Zeytin Yeşil Zeytin Siyah K Zeytin

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ 2 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OCAK - ŞUBAT BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular "Ezberimde Şiirler Dilimde Öyküler" Şiir Dinletisi Cinsel Sağlık Eğitimi HasalMun Boğaziçi Üniversitesini Tanıma Gezisi İmge Roza

Detaylı

11 EYLÜL 2017-PAZARTESİ 12 EYLÜL 2017-SALI

11 EYLÜL 2017-PAZARTESİ 12 EYLÜL 2017-SALI PAZARTESİ 05 EYLÜL 2017-SALI SABAH BESLENMESİ SABAH BESLENMESİ Tam buğday mini açma (Zeytinli/peynirli/patatesli/kıy245 kkal ÖĞLE YEMEĞİ ÖĞLE YEMEĞİ Domates çorbası Parmak köfte/patates püresi 300 kkal

Detaylı

KASIM 2016 YEMEK LİSTESİ

KASIM 2016 YEMEK LİSTESİ 31 EKİM PAZARTESİ 01 02 03 04 Ezogelin çorbası 227 kcal Kıymalı taze fasülye 226 kcal Pilav 437 kcal Hasanpaşa köfte 441 kcal Zeytinyağlı kereviz Yeşil biber-salatalık söğüş Şekerpare Karışık dolma 410

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

Tavuklu Sebze. Ezogelin Çorbası Kr. Şehriye Çorba Tarhana Çorbası

Tavuklu Sebze. Ezogelin Çorbası Kr. Şehriye Çorba Tarhana Çorbası 02/05/17-Salı 03/05/17-Çarşamba 04/05/2017 Perşembe 05/05/2017 Cuma Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Tulum Peyniri Beyaz Peynir Zeytin Siyah Zeytin Siyah Zeytin Siyah Zeytin Siyah Haşlanmış Yumurta Tahin - Pekmez

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI 2015 YAZ OKULU 22.06.2015 PAZARTESİ 23.06.2015 SALI 24.06.2015 ÇARŞAMBA DOMATES 8 J DOMATES ÇORBA 139 J BATON SELE 225 J SALATALIK 5 J ABANT USULÜ ROSTO KÖFTE 480 J J LİMONATA 109 J BEYAZ PEYNİR 55 J PİLAV 324 J DOMATES

Detaylı

4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ

4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ 4-8 MAYIS 2014-2015 / SAYI 32 CAMBRIDGE KOLEJİ LİDERLERİN OKULU DOĞA KAŞİFLERİ KAMPTA! Öğrencilerimiz 5 ve 7 Mayıs 2015 tarihlerinde Şile Sahilköy de düzenlenen Doğa Kampları ile doğayı keşfe çıktılar.

Detaylı

Günlük Yemek Menüsü. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı

Günlük Yemek Menüsü. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Günlük Yemek Menüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yemekhane ve Kantinler Öğrencilerin doğru ve örnek davranışlarını, sınıf dışındaki yerlerde de sürdürmeleri gerekmektedir. Bu yerlerin başında Yemekhane

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular Pascal, Cayley, Fermat Matematik Yarışması MKM - Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi Gezisi CAS Çalışması British Council, İngiliz Üniversiteleri

Detaylı

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası E-BİKO 2009 ANİMASYON ALANINDA DÜNYA 4.'SÜ OLDUK Bu yıl 5.'sinin gerçekleştirildiği E-BİKO Uluslar Arası Bilişim Olimpiyatına Okulumuz İki Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Projesi Başvurmuştur. Okulumuzun

Detaylı

Su Böreği (300), Menemen(90), Beyaz Peynir(70), Siyah Zeytin(14) Yeşil Zeytin (17), Kayısı Reçeli(63), Komposto(130), Maydanoz+Roka

Su Böreği (300), Menemen(90), Beyaz Peynir(70), Siyah Zeytin(14) Yeşil Zeytin (17), Kayısı Reçeli(63), Komposto(130), Maydanoz+Roka TED KOCAELİ KOLEJİ 2018-2019 AKADEMİK YILI EKİM AYI YEMEK MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT - MART BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular 3 2015 Nobel Kimya Ödülü: Azmin Aziz Hikayesi Azmin Aziz Hikayesi Öğrencilerimizin Müzik Performans Sunumları Kütle Çekim Dalgaları

Detaylı

KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞI ARA ÖĞÜN. Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal)

KAHVALTI ÖĞLE YEMEĞI ARA ÖĞÜN. Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal) 1 ARALIK 2015 Sebze Çorbası (120 Cal) Kıymalı Mercimek Yemeği (80 Cal) Bulgur Pilavı (215 Cal) Cacık (94 Cal) Maydanozlu Patates Salatası (220 Cal) Havuç Tarator (178 Cal) 2 ARALIK 2015 Tarhana Çorbası

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Da re Başkanlığı Ocak - 2015 Öğle Yemek Menüsü Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 1 Ocak 2 Ocak Mercimek Çorba (134 kcal) Kaşarlı Fırın Tavuk

Detaylı

EYÜBOĞLU ÇAMLICA ORTAOKULU 6., 7. ve 8. SINIFLAR EYÜBOĞLU KOLEJİ ve FEN LİSESİ

EYÜBOĞLU ÇAMLICA ORTAOKULU 6., 7. ve 8. SINIFLAR EYÜBOĞLU KOLEJİ ve FEN LİSESİ 01.10.2012 PAZARTESİ 02.10.2012 SALI 03.10.2012 ÇARŞAMBA 04.10.2012 PERŞEMBE DOMATES ÇORBA 139 KURU KÖFTE/PATATES TAVA 530 CARBONARA SOSLU SPAGHETTI 261 SEBZE BUKETİ 95 KABAK BİBER KIZARTMA 298 PİYAZ 203

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

AKADEMİK YILI EYLÜL AYI YEMEK MENÜSÜ

AKADEMİK YILI EYLÜL AYI YEMEK MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 9/3/2018 9/4/2018 9/5/2018 9/6/2018 9/7/2018 SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal SABAH KAHVALTISI Cal Simit(280), Sade

Detaylı

05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı 07/12/16-Çarşamba 08/12/16-Perşembe 09/12/16-Cuma. Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Üçgen Peynir Beyaz Peynir

05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı 07/12/16-Çarşamba 08/12/16-Perşembe 09/12/16-Cuma. Üçgen Peynir Beyaz Peynir Kaşar Peyniri Üçgen Peynir Beyaz Peynir 01/12/16-Perşembe Üçgen Peynir Zeytin Yeşil Haşlanmış Yumurta Domates Ihlamur Çayı Poğaça Peynirli 02/12/16-Cuma Beyaz Peynir Zeytin Siyah Bal Tereyağı Süt Peynirli Tepsi Böreği 05/12/16-Pazartesi 06/12/16-Salı

Detaylı

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma

YEMEK LİSTESİ. 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma 01 Ekim 2018 Pazartesi 02 Ekim 2018 Salı 03 Ekim 2018 Çarşamba 04 Ekim 2018 Perşembe 05 Ekim 2018 Cuma SÜT IHLAMUR ÇAYI SİYAH ÇAY NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI SÜT ELİF BÖREĞİ KAŞARLI OMLET SOSLU SOSİS HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI

MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI MEV KOLEJİ ÖZEL ANKARA OKULLARI 03.12.2018 04.12.2018 05.12.2018 06.12.2018 07.12.2018 EV YAPIMI ELMA ÇAYI EV YAPIMI IHLAMUR EV YAPIMI FIRIN PATATES BEYAZ PEYNİR SEBZELİ OMLET KAŞAR PEYNİR HAŞLANMIŞ YUMURTA

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

İELEV 2017 OCAK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 06.01

İELEV 2017 OCAK AYI MENÜSÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE 06.01 İELEV 2017 OCAK AYI MENÜSÜ 02.01.2017 PAZARTESİ 03.01.2017 SALI 04.01.2017 ÇARŞAMBA 05.01.2017 PERŞEMBE 06.01.2017 CUMA SANDWİÇ (KAŞARLI) KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM PEYNİR KAŞAR PEYNİR/BEYAZ PEYNİR/KREM

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAYIS - HAZİRAN BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAYIS - HAZİRAN BÜLTENİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAYIS - HAZİRAN BÜLTENİ KÖŞE YAZILARI İÇİNDEKİLER 1919 yılının 16 Mayıs ında 9. Ordu Duyurular Liseler Arası Hasret Temalı Ödüllü Şiir Okuma Yarışması 3 4 Müfettişi olarak

Detaylı

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ TARİH GÜN SABA H ÖĞLE AKŞA M AY NİSAN 01.04.2016 CUMA çikolata+çay+ Domates +Fırında Tavuk + Garnitürlü Pirinç Pilavı

Detaylı

01 HAZİRAN - 05 HAZİRAN 2015 YEMEK LİSTESİ. sevinckoleji.com

01 HAZİRAN - 05 HAZİRAN 2015 YEMEK LİSTESİ. sevinckoleji.com 01 HAZİRAN - 05 HAZİRAN 2015 YEMEK LİSTESİ PAZARTESİ 01/06/15 SALI 02/06/15 ÇARŞAMBA 03/06/15 PERŞEMBE 04/06/15 CUMA 05/06/15 PATATESLİ YUMURTA İ SİYAH ÇAYI KARIŞIK SEBZE ÇORBA ÇORBA TAVUKSUYU ÇORBA ETLİ

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK KAHVALTI - ÖĞLE YEMEK VE İKİNDİ MENÜSÜ KAHVALTI ÖĞLE YEMEK İKİNDİ ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ ARALIK - 2018 - VE MENÜSÜ 3.12.2018 4.12.2018 5.12.2018 6.12.2018 7.12.2018 KAŞAR PEYNİRİ BEYAZ PEYNİR KREM PEYNİR - MAYDANOZ BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 2014 YILI KASIM AYI NORMAL YEMEK LİSTESİ (01.30/11/2014) GÜNLER KAHVALTI ÖĞLE AKŞAM 01/11/2014 ETLİ KURU FASULYE SADE PİRİNÇ PİLAVI TAVUK SOTE CEVİZLİ ERİŞTE KEMALPAŞA 02/11/2014 KIYMALI LU MANTI ZEYTİNYAĞLI

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM -ARALIK BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM -ARALIK BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM -ARALIK BÜLTENİ İÇİNDEKİLER Duyurular 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Moving Bee Aktiviteleri Munom Konferansı Vei Toplantıları Meslek Tanıtım Günü Öğretmenler Günü Okul

Detaylı

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ

KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ TARİH KİLİS MEHMET ZELZELE FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI YEMEK LİSTESİ GÜN SABAH ÖĞLE AKŞAM AY EKİM DÖRDÜ NCÜ ÜĞÜN 01.10.2016 CUMARTESİ Salatalık +Çay Tavuklu Lebeniye +Bulgur Pilavı

Detaylı

ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ

ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ ANTALYA SINAV KOLEJİ EYLÜL AYI YEMEK LİSTESİ TARİH 01.09.2015 SABAH KAHVALTISI SİGARA BÖREĞİ ÖĞLE YEMEĞİ YAYLA ÇORBA PİLİÇ ROTİ BULGUR PİLAVI KARPUZ İKİNDİ KAHVALTISI ISPANAKLI BÖREK 02.09.2015 03.09.2015

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ Yıkılan, dağılan imparatorluğun ardından Anadolu nun her karış toprağında yüce Türk ulusunun bağımsızlık

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 16 Şubat 01 Mart 2015 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız, Bayrampaşa Sancak Ortaokulu ile oynadığı İstanbul İl Elemeleri Grup Finali ni kaybetti. Yoluna, gelişim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU

ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU MİLLİ YÜZÜCÜMÜZ YİĞİT ASLAN DAN TÜRKİYE REKORU Dünya Olimpiyatlarına hazırlanan Milli Yüzücümüz TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7-B sınıfı öğrencimiz Yiğit ASLAN, 5-6 Mart 2016 tarihleri arasında

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART - NİSAN BÜLTENİ KÖŞE YAZILARI İÇİNDEKİLER 8 Mart 1857 tarihinde ABD nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi... Münteha Uğur TOZCU Felsefe Öğretmeni Sayfa

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir)

RAMAZAN BÜFESİ TL (%18 KDV eklenecektir) RAMAZAN BÜFESİ 1 120 TL (%18 KDV eklenecektir) İftariyelik (Serpme) Beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar, pastırma, sucuk, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, hurma, ceviz, gül reçeli, portakal reçeli, tereyağı,

Detaylı

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 AYLIK YEMEK MENÜSÜ / ŞUBAT 2016 Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Kantin ve Kafeteryalar Şube Md. 01.02.2016 02.02.2016 Salı 03.02.2016 Çarşamba 04.02.2016 Perşembe 05.02.2016

Detaylı

YILBAŞI TATİLİ -Z.YAĞLI KEREVİZ -PAZI BORANİ -ACI BİBER TURŞUSU -HAVUÇ SALATASI -REYHANLI GÖBEK SALATASI

YILBAŞI TATİLİ -Z.YAĞLI KEREVİZ -PAZI BORANİ -ACI BİBER TURŞUSU -HAVUÇ SALATASI -REYHANLI GÖBEK SALATASI BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTE HASTANESİ 2018 OCAK AYI YEMEK MENÜSÜ 01.01.2018 02.01.2018 İ PEYNİR -MERCİMEK ÇORBA (123 KCAL) -ISPANAK BUKET (170 KCAL) -KIYMALI BÖREK (248 KCAL) -KEMAL PAŞA TATLISI (167 KCAL)

Detaylı

Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ Tarih Menü

Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ Tarih Menü Ç.Ü.KOZAN MYO HAZİRAN AYI 2015 YEMEK LİSTESİ 01.06.2015 SAÇ KAVURMA PİRİNÇ PİLAVI SALATA+AYRAN 02.06.2015 KURU FASULYE PİRİNÇ PİLAVI YOĞURT+TURŞU 03.06.2015 BALIK MERCİMEK ÇORBA HALKA TATLI+ SALATA 04.06.2015

Detaylı

KAHVALTI

KAHVALTI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ANAOKULU BÖLÜMÜ EKİM - 2018 - VE MENÜSÜ 1.10.2018 2.10.2018 3.10.2018 4.10.2018 5.10.2018 BEYAZ PEYNİR KAŞAR PEYNİRİ KREM PEYNİR BEYAZ PEYNİR KARPER PEYNİR - HAVUÇ DİLİMLERİ TAHİN

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 16Mart 29 Mart 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mart Salı günü, okulumuz atletizm sahasında Çanakkale Şehitlerini Anma Atletizm Kros Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuz küçükler ve yıldızlar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 15 ( 13 Nisan 10 Mayıs 2015 ) Sayfa 1 9.SPOR FESTİVALİ 11-12-13 Mayıs tarihlerinde 9.Spor Festivalimizi gerçekleştireceğiz. Voleybol, tenis, basketbol, atletizm, futbol branşlarında misafir

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015

TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015 TED ALİAĞA KOLEJİ EKİM 2015 YEMEK MENÜSÜ 01 EKİM 2015 PERŞEMBE 02 EKİM 2015 CUMA SİMİT ÜÇGEN PEYNİR DOMATES-SALATALIK ZEYTİN FINDIK KREMASI 1175 CAL DOMATES - SALATALIK ZEYTİN HAŞLANMIŞ YUMURTA BEYAZ PEYNİR

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT YETENEKLİ TEDLİLER SANAT GECESİ İLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİLER 04.06.2014 ÇARŞAMBA günü öğrencilerimiz yetenekleriyle bizlere gökkuşağının renklerinden bir demet sundular. Gecemiz TED müzik grubunun canlı

Detaylı

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ

ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019 KAHVALTI, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ ÖĞLE YEMEK ORTAK ÜRÜNLER ÖĞLE YEMEK MENÜ-2 ÖĞLE YEMEK MENÜ-1 ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI İLKÖĞRETİM - ORTAÖĞRETİM BÖLÜMÜ ŞUBAT 2019, ÖĞLE YEMEK, İKİNDİ VE ETÜT ÖĞÜNÜ MENÜSÜ 4.02.2019 5.02.2019 6.02.2019

Detaylı

DİYET IZGARA DİYET KÖFTE VEJETERYAN FESLEĞEN SOS. IZGARA SEBZE İSHAL DİYET PAT.HAŞLAMA PİRİNÇ LAPASI DİYET DOMATESLİ BZELYE VEJETERYAN

DİYET IZGARA DİYET KÖFTE VEJETERYAN FESLEĞEN SOS. IZGARA SEBZE İSHAL DİYET PAT.HAŞLAMA PİRİNÇ LAPASI DİYET DOMATESLİ BZELYE VEJETERYAN 7 OCAK 2015 ÇARŞAMBA 6 OCAK 2015 SALI 5 OCAK 2015 PAZARTESİ TAHİN - PEKMEZ- HAŞLANMIŞ YUMURTA TARHANA SI 119,1 LAVAŞLI KURU KÖFTE/YEŞİLLİK TURŞU 40 IZGARA KÖFTE FESLEĞEN SOS. IZGARA SEBZE İSHAL SALATA

Detaylı

DEVAM ETMEKTEDİR. MASTER MENÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 07/11/ /11/ /11/ /11/ /11/2016 SABAH MENÜSÜ

DEVAM ETMEKTEDİR. MASTER MENÜ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 07/11/ /11/ /11/ /11/ /11/2016 SABAH MENÜSÜ ÖZEL 2016 KASIM MASTER MENÜ FİDE OKULLARI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 07/11/2016 08/11/2016 09/11/2016 10/11/2016 11/11/2016 SABAH MENÜSÜ KAŞAR PEY.SİMİT ZEYTİN EZMELİ DİLİM EKMEK MİNİ SAKALLI

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 26 Ocak Karne Günü Okulumuzun karne günü programı aşağıdaki gibidir. Gelmek isteyen tüm velilerimiz karne dağıtımı saatinde öğrencilerimizin

Detaylı

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / EKİM MENÜ 2017

AYLIK YEMEK MENÜSÜ / EKİM MENÜ 2017 AYLIK YEMEK MENÜSÜ / EKİM MENÜ 2017 Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Kantin ve Kafeteryalar Şube Md. 01.10.2017 02.10.2017 03.10.2017 04.10.2017 Çarşamba 05.10.2017 Perşembe

Detaylı