15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR"

Transkript

1 15. MESLEK KOMİTESİ - SARRAFLAR, BİJUTERİ VE EV EŞYASI FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR /29 YKK - 15.MESLEK KOMİTESİ TALEBİ OLAN MOBESE KAMERALARININ YENİLENMESİ HUSUSU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE İLETİLDİ. (AHMET MERCAN) Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep te düzenlenecek olan Ortadoğu Altın ve Mücevherat Fuarı/ 10.Çukurova Altın ve Mücevherat Fuar ına 15.Meslek Komitesinin Üyelerinden Komite Başkanı tarafından fuara katılmak isteyenlerden oluşturulacak liste dahilinde bir otobüs kiralanacağı ve götürüleceği belirtilmiştir. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu nun aldığı karar gereğince yurt içi fuarlara katılımlarda ulaşım bedelinin yarısının ödenmesi kapsamında faturasının ne şekilde kesilmesi gerektiğinin kendisine iletilmesi talep edilmiştir Fuara katılım sağlanmıştır Kazancılar çarşının içerisinin bakımsız, kapalı çarşı gibi sıcak olmadığının, elektrik hatlarından kaçak olduğunu, güvenlik zafiyeti olduğundan, kazancıların üstünün, altının yenilenmesi, temizlenmediğini ve etrafının kapatılması gerektiğinin tekrardan gündeme getirilmesini istedi. Bu durumlarla ilgili olarak Ticaret Odasının acilen ilgilenmesini ve belediye, valilik, emniyet müdürlüğüne tekrardan bildirilmesini istedi, tarihli yönetim kurulu toplantısında görüşüldü. Dernek Başkanı ile Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın görüştürülmesine, Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz tarafından ziyaret edilerek konular ile ilgili Dernek Başkanı Ömer Gülsoy ile görüşüldü.

2 Komitenin asil üyelerinin ortak görüş olarak derneğe bağlı mobese kameralarının sayısının yetersiz olduğunu ve kalite bakımından yetersiz olduğu belirtti. Bu sebeplerden dolayı çarşı içerisine, bankalar caddesine, Mevlevi caddesine, kazancıların içi ve dış çevresine yeni teknolojiye uygun şekilde belediye ile emniyetin birlikte mobese kamerası takmasını ve kameraların takibinin yapılmasının talebinde bulunuldu. Gerekirse dernekle birlikte bu çalışmanın yapılabileceği söz konusu oldu. Ancak bu durumun yetkililere Ticaret Odasının bizzat bildirilmesi istenildi, tarihli yönetim kurulu toplantısında görüşüldü. Dernek Başkanı ile Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın görüştürülmesine, Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz tarafından ziyaret edilerek konular ile ilgili Dernek Başkanı Ömer Gülsoy ile görüşüldü Çarşı içerisinde Suriyelilerin, dilencilerin, kağıt toplayanların çarşı içerisinde çok fazla dolaştıklarının ve müşteriler ile esnafları çok fazla rahatsız ettiklerini, bu durumun belediyeye ve zabıta müdürlüğüne acilen bildirilmesi gerektiğini söyledi sayılı evrak no ile cevap gelmiştir. düzenli dilenci kontrol nöbet çizelgesi hazırlandığını özellikle cami önleri bulvar ve trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda dilencilere yönelik kontroller yapılmaktadır Mart tarihinde İstanbul Jewelry Show fuarı olduğu belirtildi. Komite başkanı Hacı Halil bey fuara katılım sağlanacağını ve organizasyon yapılacağını belirtti. Ayrıca Kayseri Ticaret Odasından fuara ulaşım konusunda otobüs istenildiğinde destek olunup olunmayacağı konusunun Yönetim kuruluna sorulması istenildi, fuar katılım sağlanamaıştır Komite Başkanı Hacı Halil Körükçü Mart tarihinde İstanbul Jewelry Show fuarının mail ve mesaj yolu ile komite üyelerine duyurulması istenildi, Komite görevlisi Bülent Eşel tarafından Mart tarihinde İstanbul Jewelry Show fuarı mail ve mesaj yolu ile komite üyelerine duyuruldu.

3 Komite üyesi Mustafa Menfaatli Bey KOSGEB desteklerini anlatılacak bir seminer verilmesi gerektiğini dile getirdi. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz bey Erdal Çınarın davet edilerek KOSGEB desteklerini anlatılacak bir seminer düzenlenmesini istedi. Muharrem bey tarafından bilgi verilmiştir Komite Başkanı Hacı Halil KÖRÜKÇÜ Bankalar Caddesinde, Mevlevi Caddesinde ve Serdar Caddesinde bulunan mobese kameralarının sayısının yetersiz olduğunu güvenliğin sağlanabilmesi için bu caddelerde mobese kamera sayılarının artırılması için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne Kayseri Ticaret Odası tarafından yazı yazılması talep edildi. Komiteye bilgi verilmiştir Komite Başkanı Hacı Halil KÖRÜKÇÜ Kahramanmaraş ta düzenlenecek olan Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarında yöresel ürünümüz olan Kayseri Sucuğunu tanıtmak adına Kayseri Ticaret Odasının logosunu taşıyan stant açılmasını, açılan stantta fuar katılımcılarına sucuk ikram edilmesini ve bu konuda yapılan harcamaların Kayseri Ticaret Odası tarafından karşılanması talep edilmiştir..100kg sucuk odamız tarafından karşılanmıştır.

4 Komite Başkanı Hacı Halil KÖRÜKÇÜ ve tarihleri arasında Kahramanmaraş ta düzenlenecek olan Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarına katılmak isteyen tüm üyeler için Kayseri Ticaret Odası tarafından otobüs kiralanması talebinde bulunulmuştur. Üyelerimizden herhangi bir talep olmadığı için otobüs iptal edilmiştir Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Celal HASNALÇACI Kahramanmaraş ta düzenlenecek olan Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarında yöresel ürünümüz olan Kayseri Sucuğunu tanıtmak adına açılacak olan stantta Kayseri Ticaret Odası nın flamalarının bulunması gerektiğini ve fuar katılımcılarına dağıtılmak üzere Kayseri Ticaret Odasına ait dergilerimizden ve blok notlarımızdan hediye edilebileceğini dile getirdi 100 adet blok not,10'ar adet dergi kitap, masa bayrağı, kırlangıç vb. teslim edilmiştir Komite Başkanı Hacı Halil KÖRÜKÇÜ geçtiğimiz aylarda odamız personeli tarafından KOSGEB desteklerinin anlatıldığını fakat konu hakkında yeterli bilgi edinmediklerini dile getirerek, komite üyelerini bilgilendirmek üzere KOSGEB den bir yetkili talep etmiştir. sunum tarihinde KOBİ Uzmanı DR Ali DURAN tarafından 275 kişi katılımcı ile gerçekleştirilecektir.

5 1.1. Komite üyeleri ramazan ayı dolayısıyla çarşı içerisinde ki dilencilerin çoğaldığını ve çarşı esnafının bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi Konu hakkında Kayseri Büyükşehir Belediyesine yazı yazılması talep edildi konu hakkında gerekli hassasiyetin gösterildiği belirtilmiştir. talas belediyesi zabıta müdürlüğünden sayılı evrak no ile cevap gelmiştir. düzenli dilenci kontrol nöbet çizelgesi hazırlandığını özellikle cami önleri bulvar ve trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda dilencilere yönelik kontroller yapılmaktadır Komite üyesi Hüseyin BARAN çarşı içerisindeki kaldırım taşlarının yerinden oynaması nedeni ile esnafı halkının ve yayaların rahatsız olduğunu ayrıca Kazancılar Çarşısı içerisinde yer alan direklerin boyatılmasını ve ışıklandırma sisteminin elden geçirilmesi için Melikgazi Belediyesi ile görüşülmesini talep etti. gerekli çalışmalar yapılmaktadır Komite üyeleri Merkez Çarşı ve Kazancılar içerisinde mendil satma bahanesi ile dolaşan yerli vatandaşın ve Suriye li şahısların dilendiğini belirtmişlerdir. Söz konusu durumun ortadan kaldırılması için Belediyelere yazılması talep edildi Komite üyeleri Cumhuriyet Meydanı ve çarşı içerisinde bulunan ve özellikle kış mevsiminde birçok vatandaşımızın yaralanmasına sebebiyet veren kaldırım taşlarının değiştirilmesini ve ilgili konunun Belediyelere yazılması talep edildi.

6 2.3. Komite üyeleri Kazancılar çarşısı içerisinde yer alan aydınlatma sistemlerinin arızalı olduğunu ve söz konusu arızanın giderilmesi için TEDAŞ a yazılması talep edildi a) İzmir Ticaret Odası nın, 4-7 Şubat 2016 tarihleri arasında İzmir Fuar Alanında düzenlenecek JEWEX 2016 Alyans, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı na sektörler ilgili katılım sağlayacak firma temsilcilerinin 2 gece ömer gülsoy, hacı bekir kuzucu, hüseyin baran, konaklama bedellerinin karşılanacağını bildiren yazısı görüşüldü, kaç kişinin ahmet soysal iztodan ahmet sabuncuya ilgili isimler konaklama bedelinin karşılanacağı hususunun öğrenilmesine, konunun bildirilmiştir. Sarraflar Meslek Komitesi toplantısında görüşülerek katılacak isimlerin İzmir Ticaret Odası na bildirilmesine, Yönetim Kurulu nun tarih ve 133 sayılı oturumunda aşağıdaki karar alınmış olup, gereğini rica ederim a) Zen Pırlanta A.Ş. nin, Odamız organ üyelerine izin verilmesi durumunda %30 indirim uygulayabileceklerini bildiren yazısı görüşüldü, ilgili Meslek Komitesi toplantısında gündem maddesi olarak görüşülmesine, verilecek kararın Yönetim Kurulu Başkanına iletilmesine ve konu ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanının yetkilendirilmesine, tarihli komite toplantısında komite üyelerine sorulmuş ve ilgili karar komite üyelerince uygun görülmemiştir.

7 Komite Başkanı Hacı Halil KÖRÜKÇÜ Mayıs 2016 tarihleri arasında Kahramanmaraş ta düzenlenecek olan Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı / 12.Çukurova Altın ve Mücevherat Fuarı nda yöresel ürünümüz olan Kayseri Sucuğunu tanıtmak adına 100 kg sucuk, 1000 adet sandviç ekmeği ve ekmek poşeti, Kayseri Ticaret Odasının logosunu taşıyan ıslak mendil talep edilmiştir. Ayrıca söz konusu fuarı 15. Meslek grubu üyelerine duyurarak katılım olması halinde odamız tarafından otobüs ayarlanması talep edilmiştir. ilgili görevlendirme mail kanalı ile duyurulmuştur.komite topalantısında bilgi verilmiştir ( 3.1.) Mayıs 2016 tarihleri arasında Kahramanmaraş ta düzenlenecek olan Ortadoğu Altın ve Mücevher Fuarı / 12.Çukurova Altın ve Mücevherat fuarına gidilmesi onaylanmış olup söz konusu fuar için sucuk, ekmek, ıslak mendil, ekmek poşeti vs. desteği Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmiştir. Destek için Ticaret Odası Yönetim Kuruluna ayrıca teşekkür edilmiştir. Söz konusu fuarı 15. Meslek grubu üyelerine duyurarak katılım olması halinde odamız tarafından otobüs ayarlanması talep edilmiştir. komit başkanı hacı halil körükçü odamız personeli haşim selçuk ve hacı ali topçuoğlu tarihinde maraş mücevher fuarına katılmıştır. İlgili fuarda odamızdan talep edilen tüm malzemeler temin edilmiştir. Ayrıca söz konusu fuara 25 üye katılıım sağlamıştır.

8 (3.2.) Komite Üyeleri Odamız Ekonomi Danışmanı Ömer Faruk ÇOLAK tarafından komite üyelerine verilecek olan kahvaltılı toplantıya dahil edilen 15.Meslek Komitesinin katılım durumu hakkında istişare edildi. Sektör üyeleri olarak kahvaltılı toplantıya katılamayacaklarını, o saat dilimlerinde yoğun olarak çalıştıkları dile getirildi. 15. Meslek Grubu Üyelerine yönelik sektör hakkında fikir alışverişinde bulunulmak üzere tarihinde saat 20:00 de yemekli bir toplantı organize edilmesi ve söz konusu toplantının meslek grubu üyelerine duyurulup katılım durumları hakkında bilgi alınması talep edildi. ilgili toplantı iptal edilmiştir.

MESLEK KOMİTESİ - TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ

MESLEK KOMİTESİ - TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç. MESLEK KOMİTESİ - TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 11.12.2013 Komite olarak bir yurt içi ve birde yurt

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 28 28. MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 28 TARİH KARAR 28 04.03.2014 İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

Cevap beklenmektedir.

Cevap beklenmektedir. 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 29.05.2014 15.05.2014 tarih ve 29001 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tıbbi

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 16 16. MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 2014 yılı Nisan ayında İstanbul da fuar olduğu

Detaylı

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 13 14 14. MESLEK KOMİTESİ - GAYRİMENKUL VE KİRALAMA HİZMETLERİ 14 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 14 TARİH KARAR 14 31.12.2013 Azami Fiyat Tarifeleri Yönetmeliğinin

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 12 12. MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR 12 28.11.2013 Meydandaki iş yerlerini tabeleların sökülmesiyle

Detaylı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 37 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep Mail

Detaylı

tarihinde konuyla ilgili çalışma yapan Birsen Koca'ya Fire ve zayiat ornalarının web sitesine konması hususunda görev verilmiştir.

tarihinde konuyla ilgili çalışma yapan Birsen Koca'ya Fire ve zayiat ornalarının web sitesine konması hususunda görev verilmiştir. 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ TARİH KARAR SONUÇ Fire ve zaiyat oranları ve tıbbi atıkların imhası gündeme gelmiştir. Tıbbi atıkların imhası ile ilgili mevzuatın

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 17 17. MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR 17 03.12.2013 10-12 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde

Detaylı

Konu ile ilgili Konya ve Kocaeli Ticaret odalarına yazılar

Konu ile ilgili Konya ve Kocaeli Ticaret odalarına yazılar 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 30.01.2014 Fire ve zaiyat oranları ve tıbbi atıkların imhası gündeme

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 41 41. MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR 41 30.09.2015 2.2. Ticaret odası üyelerinden gelen talep

Detaylı

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 8 8. MESLEK KOMİTESİ - ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ 8 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 8 TARİH KARAR 8 22.05.2014 Yaz aylarının yaklaşması ve

Detaylı

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER 26 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 26 TARİH KARAR 26 30.07.2015 26 24.12.2015 2.2. Komite üyeleri kayseri deki

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır -36 Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası & Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği iş birliği ile yabancı dil kursları

Detaylı

Sayı :2010/ Konu :3.Dönem 3.Genel Kurul.

Sayı :2010/ Konu :3.Dönem 3.Genel Kurul. Sayı :2010/222 27.08.2010 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ( Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı) Bilgilerinizi, söz konusu toplantıya katılmak üzere Belediyeniz, Ulaşım Planlama ve Raylı

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE KUYUMCULUK PROJESİ ST.PETERSBURG JUNWEX FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 5-8 ŞUBAT 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

Y ö n e. Y a p ı Yapıldı. l d ı.

Y ö n e. Y a p ı Yapıldı. l d ı. Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 30 30. MESLEK KOMİTESİ - SEBZE VE MEYVE TİCARETİ 30 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 30 TARİH KARAR Y A Y ö n e Sonuç 30 21.08.2013 Meclis üyelerine kartvizit

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve gereğinin yaptırılması sağlanmıştır. 3- Su ve kanal arızaları

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: Kurumsal Tanınırlığı Artırmak Hedef 1: 2015 yılı sonuna kadar

Detaylı

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 20 OCAK 2012 Sağlık Turizminin Bakiyesi Dünyada Ciro 100.000.000.000 $ Türkiye de Gelir 1.000.000.000 $ Toplamda 780 Milyon Kişinin Kullandığı Sağlık Turizmi Hizmetlerinde

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı

Kuyumculuk; sadece deðerli taþlarýn alýnýp satýldýðý bir sektör olmayýp, metal ve taþlara insan ruhunun güzelliklerini iþleyen, nakþeden bir sanat dalý olmuþtur. Amacýmýz; sektörün tüm ustalarýný, üstadlarýný

Detaylı

58. ve 63. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

58. ve 63. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 58. ve 63. Meslek Komitelerinde yer alan sektör temsilcileriyle, sektöre dair sorunları dinlemek ve bu sorunlara çözüm yolları bulmak amacıyla 11 Ekim 2016 tarihinde Odamızda bir istişare toplantısı

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - YOLCU TAŞIMACILIĞI 39 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER

MESLEK KOMİTESİ - YOLCU TAŞIMACILIĞI 39 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER Komi Tarih Komite ve Talepleri Sonuç te 39 39. MESLEK KOMİTESİ - YOLCU TAŞIMACILIĞI 39 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 39 TARİH KARAR 39 04.07.2013 TIR Karneleri ve Oda hizmet bedellerinin kredi

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 07/09/2009 2009/112 (2009/112: Belediye Meclisinin 01/09/2009 tarih ve 465 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; 2. Belediye Şehir

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 17.12.2013 09.07.05. 2014 yılı Mart ayında Almanya/Hannover kentinde

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI

BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 11/05/2009 2009/51 (2009/51: Belediye Meclisinin 04/05/2009 tarih ve 154 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Şehir Đçi Minibüs

Detaylı

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU 1 NOLU -MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU Sayfa : 1 / 16 Komite Adı Toplantı Tarihi 15 Ocak 12 Toplantıda Alınan Kararlar Yönetim Kuruluna Sunulan Kararlar Gerçekleşen Kararlar 1.) 2014 yılının

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı SİRKÜLER (M/2015) Sayın Üyemiz, TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ İlkyardım eğitimlerinin oda tarafından düzenlenmesi hususunun görüşülmesi, İlkyardım Yönetmeliği çerçevesince

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 5 Konu: Yer : Tarih: Saat: Sayı : Türü: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı AHMET MERT GÜNGÖR (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 5 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI BODTO TOPLANTI SALONU

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

TEKSTİL KİMYASALLARI ve UYGULAMALARINDAKİ SON GELİŞMELER KONGRESİ

TEKSTİL KİMYASALLARI ve UYGULAMALARINDAKİ SON GELİŞMELER KONGRESİ TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI GÜNEY BÖLGE ŞUBESİ TEKSTİL KİMYASALLARI ve UYGULAMALARINDAKİ SON GELİŞMELER KONGRESİ 02-03 ŞUBAT 2018 GAZIANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇETİN EMEÇ TOPLANTI SALONU KMO Güney

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

TARİH KARAR YAPILAN İŞ

TARİH KARAR YAPILAN İŞ TARİH KARAR YAPILAN İŞ 2.07.2013 Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep edilmiştir. Mail gönderimi yapılmıştır. 24.09.2013

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 08/02/2010 2010/14 (2010/14: Belediye Meclisinin 01/02/2010 tarih ve 84 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Sarıdere Alışveriş

Detaylı

BODRUM ÇARŞISI VE GELECEĞİ

BODRUM ÇARŞISI VE GELECEĞİ BODRUM ÇARŞISI VE GELECEĞİ 30.07.201 5 BODRUM Üyelerimizden gelen taleplerle Bodrum Merkez Çarşısının eski cazibesinin yeniden canlandırılması için Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Esnaf Odası ve BODTO 3 Nolu

Detaylı

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı, Kütahya

Detaylı

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI Anatolian History and Culture Tourism Fair 01-04 KASIM 2012 KAYSERİ DÜNYA TİCARET MERKEZİ SUNUŞ Anadolu tarihi dendiği zaman tarihi yalnız yalın anlamı ile değil kentin

Detaylı

.T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S

.T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S .T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-232 Özü: Yurt dışı ziyareti K A R A R 11.08.2014 Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.08.2014 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA 12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA SPONSOR BİLGİLENDİRME DOSYASI Kaleiçi Rotary Kulübü Pamir Cd. 141. Sk. Eroğlu Apt. 13/2 ANTALYA TEL: (242) 2447678 faks: (242)

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

26. ve 51. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

26. ve 51. MESLEK KOMİTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 26. ve 51. Meslek Komitelerinde (Elektrik Ve Aydınlatma Malzemeleri İle Ölçme Araçlı Cihazlar İmalatı Toptan Perakende Ticareti - Elektrik Enerjisi Üretimi-İletimi Ve Mühendislik Hizmetleri) yer

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

İlçe genelinde her türlü tretuar işgallerinin önlenmesi ve yasal işlem yapılması. Dilencilerin Dilenmesinin önlenmesi ve yasal işlem yapılması

İlçe genelinde her türlü tretuar işgallerinin önlenmesi ve yasal işlem yapılması. Dilencilerin Dilenmesinin önlenmesi ve yasal işlem yapılması STRATEJİK AMAÇ: 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun uygulanması HEDEF: İlçe genelinde kabahat işlenmesinin önlenmesi PROJE: 1 Günlük işlenen Kabahatlerin faaliyet işlenmesi,kahate göre değerlendirme yepılması

Detaylı

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜHİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜHİZMET STANDARTLARI TABLOSU YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜHİZMET STANDARTLARI TABLOSU VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜMÜZ (0422)-238-39-29) Telefonundan Veya Belediyemiz Çağrı Merkezi ( 444 8 9 10 )

Detaylı

TÜRKĐYE SEKTÖR MECLĐSLERĐNĐN KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELĐĞĐ

TÜRKĐYE SEKTÖR MECLĐSLERĐNĐN KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELĐĞĐ TÜRKĐYE SEKTÖR MECLĐSLERĐNĐN KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELĐĞĐ Türkiye Sektör Meclislerinin Kuruluş, Görev Ve Çalışma Yönetmeliği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Resmi Gazete Tarihi: 12/02/2005

Detaylı

T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Sayı : 88740263-900-E.14263 06.09.2018 Konu: Zabıta Görevde Yükselme Eğitimi ve Sınavı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü İlgi

Detaylı

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan 3. İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısına hazırlık teşkil

Detaylı

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1 DANIŞMA KURULLARI Danışma Kurulu Çalışma Programı nı tartıştı 23. Genel Kurul`un ardından 24. Dönem I. Danışma Kurulu Toplantısı 09 Haziran 2012 tqrihinde

Detaylı

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MİDEST FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU 04-07 KASIM 2014 MİDEST 2014 FUARI Değişik iş kolları yan sanayilerine yönelik olarak 21.000 m2 alanda kurulu, iki bine yakın firmanın

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ

2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ 2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ Belediye Meclisi 2018 Yılı Ocak ayı, 1. Olağan Toplantı Birinci Birleşim, Birinci Oturumunu yapmak üzere katılım tutanağında

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq q T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ KUYUMCULUK PROJESİ- JCK LAS VEGAS FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU 30 MAYIS-2 HAZİRAN 2014 HAZIRLAYAN:

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.05.2016 2016 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu 25 Nisan 30 Mayıs 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Odamız ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği

Detaylı

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ 08 ARALIK 2012 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE, 11 Bölge Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerinin (8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası,14. Bölge Kahramanmaraş Eczacı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.07.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.07.2013

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU

MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU, 1. Zeytin karasuyunun atılması, 2. Yat çekek yeri, 3. Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi kurulması, 4. Yabancılara villa

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/02/2014 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 06/02/2014 Perşembe

Detaylı

ÇUKUROVA TIP - SAĞLIK KURUMLARI & TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

ÇUKUROVA TIP - SAĞLIK KURUMLARI & TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU ÇUKUROVA TIP - SAĞLIK KURUMLARI & TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 22. 10. 2012 GENEL BAKIŞ Adana Çukurova Tıp Sağlık Kurumları & Turizm Fuarı; Sağlık Kurumları Ve Sağlık Turizmi Özel Bölümleri İle 27

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları SİRKÜLER Sayı : 2017/06 Tarih : 12.01.2017 Konu : TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI Sirkülerimizin konusunu Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları oluşturmaktadır.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 10/12/2014-80996 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BENNMFR0* Sayı :14065294-311.01.02/ Konu :Özel Burs Programları FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu. Konya. 8 Eylül 2015

UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu. Konya. 8 Eylül 2015 UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu Konya 8 Eylül 2015 UCLG-MEWA Projeler Departmanı Randa AL SABBAGH Akıllı Şehirler Komitesi Sorumlusu 30.10.2015 1 / 6 Arka plan UCLG-MEWA Akıllı Şehirler

Detaylı

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız,

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız, DAVET YAZISI Değerli Meslektaşlarımız, Sekizinci Ulusal Larengoloji Kongresi 8-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisinde yapılacaktır. Larengoloji alanında

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı