8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"

Transkript

1 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Basın Açıklaması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Basın Açıklaması: Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak kurulup faaliyete geçmemizden bu yana, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü veya diğer adıyla Dünya Kadınlar Günü nü ikinci kez idrak ediyoruz. Bu vesileyle, hem mağdur edilmiş ve edilen kadınlarımızı, hem de insan ve kadın haklarına hizmet etmiş kadınlarımızı bir kez daha saygıyla anıyoruz. Bu yılki etkinlikler Bodrum Belediyesi KADEM in çağrısı ve eş güdümünde, Meclisimizin ve kadın konusuyla ilgilenen Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla, özlenen birliktelik içerisinde hazırlanmıştır. Birlik olmanın, bir ortak payda etrafında buluşabilmenin, toplumun tümünü ilgilendiren Kadın sorunlarının çözüme ulaştırılmasında önemli bir güç oluşturacağına inanıyoruz. Zira önümüzdeki tablo iç açıcı değildir. Kadınlara karşı ayrımcılık ve eşitsizlik süregelmekte, cinayetlere de varan şiddet olaylarında ciddi artış görülmekte, çocuk evlilikleri önlenememektedir. Ağır İnsan Hakları ihlali teşkil eden bu gidişatın durdurulması ve tersine döndürülmesi için, tüm bireylerin bilinçlendirilmelerinin ve her seviyede zihniyet değişikliği gerçekleştirilmesinin zorunluluğunu Kadın Meclisi olarak, bugüne dek, her fırsatta defalarca vurguladık. TBMM nde grubu bulunan dört siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla 9 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirdiğimiz panelde de bu gereklilik öne çıkmıştı.

2 Türk Kadını sezgisi, aklı ve cesaretiyle, Demokrasi ve İnsan Hakları kaynaklı bu toplumsal sorunu çözüme götürebilecek güce sahiptir. Tarihimiz incelendiğinde, çeşitli evrelerde bunun örneklerini görebiliriz. Mustafa Kemal Atatürk de Dünyada her şey Kadının eseridir sözüyle bu olguyu veciz bir şekilde dile getirmiştir. Kadınlarımızın birlikteliğiyle hazırlanan Kadınlar Günü etkinlikleri, Bodrum da 3-14 Mart tarihleri arasında çeşitli mekanlarda gerçekleştirilecektir. Tüm etkinliklerin yan ısıra, özellikle, 8 Mart Cumartesi saat da, Bodrum Belediye Meydanı nda başlayacak olan Kadınlar Günü Buluşması ve Yürüyüşü ne Bodrumlu kadın erkek tüm bireylerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının geniş katılımını bekliyor ve bu çağrımıza duyarsız kalmayacaklarına inanıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! Saygılarımızla. Zeynep Akıncı Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı EĞİTİM SENDİKALARI BODRUM DA YENİ YASAYI PROTESTO ETTİ Bodrum da faaliyet gösteren Eğitim Sen, Türk Eğitim Sen, Eğitim İş ve Anadolu Eğitim Sen sendikalarına bağlı bir grup öğretmen, Bodrum belediye meydanında toplanarak meclise sunulan Milli Eğitim Bakanlığı yasasına tepki gösterdi.

3 Öğle saatlerinde Bodrum Belediye Meydanında okunana basın açıklamasında, Hükümet tarafından Meclise sunulan, yandaşlık kokan, eğitimi siyasallaştıran, tek adam dönemi başlatan, kendinden olmayana hayat hakkı tanımayan, iktidarın her söylediğini emir telakki edenleri makamlara getirebilecek bu yasa tasarısı, dershanelerin kapatılması ve özel okula dönüştürülmesi bahanesi ile meclis gündemine getirilmiştir denildi. Açıklamayı okuyan Türk Eğitim Sen Bodrum Temsilcisi Hüseyin Tekinay, konuşmasında şunları söyledi: 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında ortaya çıkan kirli ilişkiler sonrasında büyük bir panik yaşayan siyasi iktidar, peş peşe gündeme getirdiği ve geniş halk kesimleri tarafından tepki ile karşılanan yasal değişikliklerin ardından, eğitim sisteminde büyük bir alt üst oluş yaşanmasına neden olacak olan MEB Yasa Tasarısı ile eğitimde yaşanan sorunları daha da derinleştirecektir. Hükümet-Cemaat kavgasına Eğitimi de alet eden zihniyetin eğitim sisteminin acil çözüm bekleyen onlarca sorunu olmasına rağmen, yangından mal kaçırır gibi, üstelik bir torba yasa ile eğitim sisteminde yeni bir alt üst oluşa neden olacak düzenlemeler yapmak istemesi dikkat çekicidir. Şu anda Meclis gündeminde olan tasarı ile dershanelerin dönüştürülmesi bahanesiyle kamu kaynakları özel okullara aktarılmak istenmekte, devlete ait arazi ve okul binalarının özel sektöre ve çeşitli amaçlarla kurulmuş vakıflara devredilmesi ya da kiralanmasının hesapları yapılmakta, 4 yıl ve üzeri görev yapmış olan bütün eğitim yöneticilerinin tek bir yasa ile görevden alınması ve siyasi iktidarın bir dediğini iki etmeyen valiler tarafından atanmasının adımları atılmak istenmektedir. Böylece AKP iktidarı, kendi devletini kuracak. Yandaşlarını, torpilli olanları, emir kullarını, okul yöneticisi yapacak; diğerlerini ise ekarte edecektir. AKP, tıpkı emniyet ve yargıda olduğu gibi eğitimde de yandaşlarını kilit noktalara getirme hevesindedir dedi.

4 Tekinay, Tasarı ile ayrıca aday öğretmenlere yeni bir sınav getirilmesi, sadece aday öğretmenleri ilgilendiren bir sorun değildir. Bu uygulamanın arkasında eğitimde esnek, kuralsız ve güvencesiz çalışma uygulamalarının artması ve iş güvencemizin adım adım kaldırılması vardır. Bugün aday öğretmenlere getirilen ne olduğu belli olmayan performans kriterlerinin yarın, tüm öğretmenlere ve diğer tüm eğitim çalışanlarına getirileceği açıktır ifadelerini kullandı. Açıklamaya katılan sendikalara üye yaklaşık 200 öğretmen daha sonra sloganalar atarak dağıldı. MÜZEYYEN SENAR IN TAMAMLANDI TEDAVİ Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, tedavi gördüğü hastaneden sabah saatlerinde taburcu edildi. 17 Şubat 2014 tarihinde yüksek ateş şikayeti ile kızı Feraye ve oğlu Ömer Işıl, tarafından Özel Bodrum Hastanesi ne kaldırılan Türk sanat müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar ın sağlığı durumu düzelince evine döndü.

5 Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr.Gamze Cengiz tarafından tedavisine devam edilen Müzeyyen Senar ın sırtında deri altında yer alan cilt altı enfeksiyonunun cerrahi müdahale ile alınmasının, ardından tansiyonu düşen sanatçının kontrol altında tutuluyordu. Senar ın sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgiler veren Senar ın doktoru Özel Bodrum Hastanesi dahiliye uzmanı Dr. Gamze Cengiz, Müzeyyen Senar ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve sağlığına kavuştuğunu söyledi. Senar ın ateşinin de normale düştüğünü belirten Cengiz, Ateşi yok, beslenmesi güzel, tansiyonu gayet normal. 4 gündür hastanemizde tedavi görüyordu. Bundan sonra tedavisine antibiyotikle evinde devam edilecek. Gayet iyi taburcu ediyoruz. Cildinde apse vardı o tedavi edildi. Ardından idrar yolu enfeksiyonu saptanmıştı ikisi birden devam etti ve bugünde taburcu oluyor dedi. Müzeyyen Senar ın kızı Feraye Işıl ise, çok mutlu olduklarını belirterek, Taburcu oluyoruz, annemi evimize götürüyoruz. Hastaneye çok teşekkür ediyorum. Annemin tansiyonu, ateşi çok normal dedi. Ünlü sanatçılarda telefonla aradı Hijyen şartlarından dolayı çok ziyaretçi kabul etmediklerini anlatan Işıl, Mikrobik bir durum olduğu için herkesi içeriye alamadık. Ama çok telefonlar geldi. Tarkan, Sezen Aksu, Sibel Can, Müjdat Gezen gibi ünlü isimlerde aradılar. Kendilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Senar daha sonra ambulansla Bodrum un Yokuşbaşı ndaki evine götürüldü. Sedye ile evine alınan Senar ın yüzünün güldüğü ve oldukça mutlu olduğu gözlendi. Senar ın eve getirildiği sırada yolda bekleyen komşularından Mehmet Türkdoğan ise, Senar ın hastalığından dolayı çok üzgün olduklarını ancak Senar ın sağlığına yeniden kavuşmasının

6 kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. BODRUM DA FATİH KAPSAMINDA 64 DAĞITILDI PROJESİ TABLET Eğitimde Türkiyeye çağ atlatması beklenen FATİH (Fırsatları Arttırma Ve Teknolojiyi İyileştirme Harekatı)Projesi kapsamında Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinde tablet bilgisayar dağıtım töreni düzenlendi. Proje kapsamında bu gün 64 adet, 9 uncu sınıf öğrencisi ve öğretmenine tablet dağıtılırken bir yıl içerisinde Bodrum da öğrenim gören toplam 2 bin adet, 9 uncu sınıf öğrencisi ve öğretmenine tablet dağıtılacağı öğrenildi. Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinde yapılan törenle Fatih Projesi kapsamında tablet dağıtımı yapıldı.

7 Törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler katıldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Çağımızın gereksinimi olan teknoloji Fatih Projesi ile artık okullarımızda. Dünyaya örnek olacak olan bu proje ile eğitime çok büyük katkılar sağlayacak. Hayırlı olmasını diliyorum dedi. CHP li gençler hayvanları için tek sokak yürek

8 olup eyleme destek verdiler Bodrum Hayvan Hakları Derneği, Gümüşlük ve Gürece de yaşanan hayvan zehirlenmelerini ve Eskişehir de kedi kesen Can Aksoy u protesto etmek için eylem yaptılar. CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları da eyleme destek olmak için barınak hayvanları yararına kermes düzenledi Bodrum Hayvan Hakları Derneği üyeleri ile CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Üyeleri, sokakta ve barınaklarda yaşayan hayvanların yaşadıkları sorunlara ışık tutmak için Bodrum Belediye Meydanı nda bir araya geldiler. Meydanda büyük bir kalabalıkla toplanan hayvan severler, ellerinde açtıkları dövizlerle tepkilerini dile getirdiler. Eyleme destek veren Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları üyeleri ayrıca Bodrum Hayvan Barınağı ndaki hayvanların ihtiyaçlarını karşılamak adına kermes düzenleyerek, elde edilen geliri barınağa bağışladılar. Başkan Uslu: alınmalı Kabahat kapsamından çıkıp, suç kapsamına Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu, son zamanlarda Bodrum Yarımadası ve ülke genelinde yaşanan hayvan katliamlarını protesto ettiklerini belirtti. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Başkan Uslu, şunları söyledi: Aslında bizi harekete geçiren son nokta; Eskişehir de Can Aksoy adlı kişinin kendi kedisini işkence ile öldürmesi oldu ama bundan önce de ilçemizde, bir sürü beldelerde, köpek zehirlemeleri ve kedilere işkence gibi olaylar yaşanıyordu. Birinci amacımız kamuoyunda bir farkındalık yaratmak ve aynı zamanda bu eylemlerin kabahat kapsamından çıkıp, suç kapsamına alınması konusunda yetkililere duyuruda bulunmak. Eyleme destek olmak amacıyla meydana gelen Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Gençlik Kolları üyelerinin düzenlediği kermese de ilgi yoğun oldu. Bodrum Hayvan Barınağı nda bulunan

9 hayvanların ihtiyaçlarının bir kısmını da olsa karşılamak isteyen CHP li gençler, evlerinden getirdikleri yiyecekleri Belediye Meydanı ndaki vatandaşlara satarak barınağa destek oldular. Başkan Kaplan: Onların da en az bizim kadar yaşamaya hakkı var CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan, Bodrum Hayvan Hakları Derneği ile birlikte yaptıkları etkinlik hakkında şu bilgileri verdi: Kermesin amacı, buradan gelen geliri hayvan barınağına bağışlamak. Elde edilen bu kazanç, oradaki hayvanların bakımı ve temizliği için harcanacak. Hayvanlar da bu dünyanın bir parçası. Onların da en az bizim kadar yaşamaya hakkı var. Hayvanlarımıza sahip çıkmamız lazım. Bodrum Çarşı Gurubu da meydana gelerek eyleme destek oldu. Çarşı Üyeleri Hiç Bir Hayvan Nankör Olmadı İnsan Kadar yazılı bir de pankart açtılar. Sloganlara da destek olan Çarşıcılar, yaşanan hayvan zehirlenmelerinin bir an önce önüne geçilmesini istediler. Bodrum Belediye Meydanı ndaki protestoya, evcil hayvanlarıyla birlikte gelen vatandaşlar da renkli görüntüler oluşturdu. Bodrum sokaklarında Gölge ve Sosyal Köpek olarak adlandırılan sokak köpeği de protesto boyunca, Belediye Meydanı ndan ayrılmadı. Katillere Ceza, Canlara Adalet Protestoya katılanların ellerinde bulunan dövizlerde ise şunlar yazılıydı: Merhamet Etmeyene Merhamet Olunmaz, Yaşam Onların da Hakkı, Katillere Ceza, Canlara Adalet, Biz Buradayız, Kedi Katili Nerede.

10 YOL TEMİZLEME ARACI YÜZÜNDEN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ Bodrum Konacık ta, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak refüje çarptıktan sonra devrilen otomobilde sıkışan kadın sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Konacık Beldesi Atatürk Bulvarında meydana gelen trafik kazasında 33 yaşındaki Senem Taylan, takla atan otomobilde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araç içerisinden güçlükle çıkarılan Taylan, 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bodrum devlet Hastanesine kaldırıldı. 35 AP 3981 plakalı otomobili kullanan Senem Taylan, yolun sol şeridinde bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedince, kullandığı otomobil takla attıktan sonra refüje çıktı. Otomobilin içinde sıkışan Taylan itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucunda yan duran araçtan çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan Taylan ın hafif şekilde yaralandığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kza nedeniyle, Bodrum Turgutreis karayolu bir müddet trafiğe

11 kapatılırken, kazayı gören vatandaşlar ise Belediyeye ait temizlik aracının yolun sol tarafında temizlik yaptığını ve aracı kullanan bayanın ise temizlik aracı yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıktığını ifade ettiler. Temizlik aracının arkasında olan bir sürücü ise aracın su bırakarak ilerlediğini ve arkasında hiçbir uyarı bulunmadığını belirtti.

12 Başkan Mehmet Kocadon, Lionsların konuğu oldu Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Lions Kulübü ve Bodrum Mausoleum Yeni Yüzyıl Lions Kulübü nün konuğu oldu. Bodrum Lions Kulübü Başkanı Dr.Nüket Vural ve Bodrum Mausoleum Yeni Yüzyıl Lions Kulübü Başkanı Almila Eyibilir başkanlığında gerçekleşen toplantıya, iki kulübün üyeleri katıldı. Bodrum LVZZ Otel de düzenlenen toplantının konuğu ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon du. Yıkılmaz denilen yerleri yıktık, geçilmez denilen yerleri geçtik, yetiştirilmez denilen yerleri yetiştirdik Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi nin çok önemli işlere imza attığını ifade ederek, Bodrum halkı yapılanları takdir ediyor. Biz de elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Yıkılmaz denilen yerlerin yıkılması, geçilmez denilen yerlerin geçilmesi, yetiştirilmez denilen yerlerin yetiştirilmesi; hepsi bunun en güzel örneği. Şu anda bakın, seçime girecek bir belediye başkanı olarak hala Bodrum un sokaklarını kazıyorum. Kimisi eleştiriyor, hayır eleştirme kardeşim! Önce kazma nedenini bir sor bakalım. Neden kazıyorum biliyor musunuz arkadaşlar? Telafisi olmayan tek şey sağlıktır. şeklinde konuştu. Seçime giriyorum diye halkımın sağlığını bir kenara atamam. Başkan Kocadon, çalışmaları devam ettirirken halkın sağlığını birinci planda tuttuklarını belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

13 Bugün Bodrum da, benim bölgemde, ben göreve geldiğimden beri 50 km asbest boru vardı. Şu anda 30 km sini tamamladım. Bunu niçin yapıyorum? Çünkü bu altyapı, 2014 Mart ayından sonra büyük şehire geçecek. Ben kazıyorum, geçiyorum diyemezsin. İzin almak zorundasın ve ben seçime giriyorum diye de halkımın sağlığını bir kenara atamam. Önce benim halkımın sağlığı Mart ayına kadar, su depolarından su borularına kadar her şeyi değiştireceğim yılı Mart ayına kadar halkımızın sağlığı için yerleri kazacağım ve halkımı bu sağlıksız borulardan kurtaracağım. Vicdanen elimden gelen her şeyi yaptım Dünyada en güzel şeyin sevilmek olduğunu belirten Kocadon, 15 yıldır görev yaptığım bu süre içerisinde ben, hiç haksız bir insanla karşılaşmadım. Haksız bir insan hiç gelmedi karşıma. Herkes kendine göre haklı. Kaçak inşaattan gelir ya da başka şeylerden gelir. O, öyle bir anlatır ki; bir kamyon tuğla alıvereyim de bitirsin dersin. Biz karşımıza gelen herkesi dinleriz, yardım edebiliyorsak da ederiz. O vatandaş kapıdan çıktıktan sonra, ister başkanı kandırdım desin, ister başkanı uyuttum desin. O, onun sorunu artık çünkü ben, vicdanen elimden gelen her şeyi yaptım onun için. Ne mal, ne mülk, ne para O yüzden, dünyada en güzel şey sevilmek. Ben bunu sizler sayesinden yaşıyorum. Gittiğim her yerde, köylerde, başka yerlerde hep bunu görüyorum. diye konuştu. Hırs mantığın önüne geçince, sevginin de önüne geçer. Kocadon, Bazen hırsımız mantığımızın önüne geçiverir. Düne kadar iyiydik de bugün ne oldu? Bu hırs mantığın önüne geçince arkadaşlar, sevginin önüne de geçer. Hatta öle bir şey olur ki, bireysel menfaatler de gündeme gelir. Bir bakarsınız; başkanım ben sizden bir şey istedim de siz yapmadınız, işte o yüzden ben öbür tarafa gidiyorum. der. Ben senin siyasi görüşüne saygılıyım ama sen hırsın için, menfaatin için öbür tarafa gidiyorsan, bu işte bir yanlışlık var. dedi. 900 tane çocuğumuzun spor yapmasını sağladık Önemli olan kalıcı projelere, halkımızın ve çocuklarımızın

14 geleceği için, sağlıklı nesiller yetiştirmemiz için yapılacak projelere katkı sağlamamız lazım. diye konuşan başkan, Ben görev yaptığım süre içinde bakıyorum arkadaşlar; bir sağlık bakanlığı gibi, bir milli eğitim bakanlığı gibi, bir karayolları gibi çalışmışım. Bizim en büyük sorumluluğumuz ne biliyor musunuz? Yolu bugün yaparsınız, yarın da yaparsınız ya da bir hafta su akmaz, üç gün sonra akar ama o çocuklarımıza zamanında eğitim veremezsek, zamanında spor alışkanlığı edindiremezsek, çok geç olur. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Okullara çok büyük katkılar sağladık, spora çok büyük destek verdik. 900 tane çocuğumuzun spor yapmasını sağladık. şeklinde konuştu. Bodrum olarak güçlü olmalıyız. Türkiye de güç, siyasetten geçiyor. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, konuşmasının ardından Lions Kulübü üyelerinin merak ettikleri soruları yanıtladı. Kissebükü ndeki çalışmalar hakkında bilgi almak isteyen bir Lions üyesinin sorusunu Başkan Kocadon şöyle cevapladı: Şu anda mevcut iktidar, yerellerin bütün yetkisini elinden aldı. Biz akşama kadar burada, orayı imara açmayalım, burayı imara açmayalım diyelim. Vatandaş, bir yerin belediyesine müracaat ettiğinde, belediye buna hayır dese bile, bu vatandaş alıp bu dosyasını bakanlığa gittiğinde, imar planı da yaptırabiliyor, inşaat ruhsatını da kestiriyor, arkadaşlar. Onun için güçlü olmalıyız. Türkiye de güç, siyasetten geçiyor. Bu yüzden Bodrum için mücadele etmeliyiz ve ben de sonuna kadar edeceğim. Her türlü baskıya dayanacağım. Çünkü ben bu gücü sizden alıyorum. Başkanın bu sözlerinin ardından bir Lions üyesinin, Peki dayanabilecek misiz? Her türlü baskıya dayanabilecek misiniz?, şeklindeki sorusuna Başkan Kocadon, Dayanacağım, hem de her türlü baskıya dayanacağım. Çünkü ben bu gücü sizden alıyorum diyerek cevap verdi. Başkanın verdiği cevap karşısında Lions üyesi ise, Doğruyu söylediğiniz için

15 teşekkür ederim başkanım! dedi. Belediyeler kapansa bile, yerinde hizmetler devam edecek. Onun için rahat olun Bir başka kulüp üyesi ise Bildiğimiz kadarıyla tüm belediye personelleri Bodrum Belediyesi nin personelleri olarak çalışmaya devam edecek. Ancak mevcut belediye binamıza bakın, almaz bu kadar personeli. Her gün düşünüyorum, soruyorum; 1 Nisan dan itibaren, 31 Mart tan itibaren yeni bir belediye yeri neresi olabilir? Nasıl bir konum seçilir? Bunu kendime de soruyorum. Cevabını bulamıyorum, soruyorum ama kimse de bilmiyor. diyerek başkanın konu hakkında bilgi vermesini istedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise konuyla ilgili şu bilgileri verdi: Senin mesleğinle ilgili nereye gideceksin biliyor musun? Ortakent e. Orada çok güzel bir belediye binası var. Orayı İmar Müdürlüğü yapacağız. Elimizde o kadar güzel belediye binalarımız var ki Bunların hepsine birçok görevler üstlendirdiğimiz zaman, Bodrum Belediyesi sadece protokol yeri olacak. Ben özellikle imar planlarıyla ilgili bir müdürlük kurmak istiyorum. Çünkü bizim imar planlarıyla ilgili birçok sıkıntımız var, biliyorsunuz. Şimdi artık bütün belediyeler bir olunca, ayrı bir müdürlük kuracağız. Bu müdürlükte de özellikle sadece planlama ile ilgili çalışacak bir müdürlüğümüz olacak. İmar müdürlüğümüz ayrı, planlama müdürlüğümüz ayrı olacak. Bunda da şuan düşündüğümüz yer, Ortakent Belediyesi nin binası. Bu arada beldede yaşayan arkadaşlarımız da, aman gece rahat uyusunlar. Ya biz ne olacağız demesinler. Arkadaş, ben yerinde hizmete inanan bir insanım. Yerinde hizmetler devam edecek. Biz sadece mega projeleri bir yerde toplayacağız. Bunun dışında, diğer yaşam fonksiyonlarınız bugün neyse yarın da aynısı devam edecek. Onun için rahat olun.

16 AK PARTİ DEN, NEZAKET ZİYARETİ TOSUN A, Tosun: Halka Giderek Burayı Ne Şekilde Yönetebileceğimizi Sunmamız Lazım Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, Ak Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Akif Demiröz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Başkan Mehmet Tosun u ziyaret etti. MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, kendisini ziyarete gelen Ak Parti heyetini ağırladı. Ziyarete Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Akif Demiröz, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Başkan Mehmet Tosun kalabalık heyeti Konacık Belediyesi Meclis Salonu nda ağırladı. Yazgan: Seçimler Demokrasinin Düğünü

17 Esprilerle şenlenen ziyarette Başkan Mehmet Tosun konuklarına hoş geldiniz dedikten sonra, İnşallah Bodrum kazansın diyoruz, hepimizin amacı o. şeklinde konuştu. Yazgan ise espri de içeren konuşmasında, Mehmetçiğim seni görmek istediler arkadaşlarımız. Billboardlardan falan sık sık görüyorlar gerçi ama bir de yakından görelim dedik. Teşekkür ederiz, bizi karşıladın, ağırladın. İşte malum, seçimler demokrasinin düğünü. Aslında şu anda düğün evindeyiz biz hep birlikte. Güzel sözlerle, kem söz söylemeden, sataşmadan, sokaktaki insanlarımızı da üzmeden-zaten sık sık da konuşuyoruz seninle karşılaştığımız zaman-kardeşçe, arkadaşça götüreceğiz, noktalayacağız. Bodrum Yarımadası için de cenabı Allah hayırlısını versin diyeceğiz. Halkımız zaten en güzel iradeyi gösterecek tabii ki. Ona saygımız sonsuz olacak. Cümlemize hayırlı olsun seçimler. dedi. Tosun: Ne Şekilde Yönetebileceğimizi Sunmamız Lazım Başkan Mehmet Tosun ise konuşmasında, Hepimiz demokrasinin şartları içerisinde yönetebileceğimizi halka giderek burayı ne sunmamız lazım. Bunun şekilde gayreti içerisindeyiz. Başka çaremiz yok, gideceğimiz başka Bodrum da yok. şeklinde konuştu. Esprilerini sürdüren Yazgan, Hele ben en uçtayım, oradan sonra Yunanistan! diyerek, herkesi güldürdü. Ziyarete gelenlere teşekkür eden Başkan Mehmet Tosun, Bodrum siyasetinin güzelliği bu; birlik beraberlik içerisinde inşallah, 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimleri demokratik bir şekilde geçiririz. Sonuçta hepimizin hedefi Bodrum, Bodrum da yaşıyoruz, Bodrum un geleceği için uğraşıyoruz. Siyasi partilerimiz de adaylarımız da demokrasimizin zenginliği, ben öyle görüyorum. Biz de gerek belediye başkanı arkadaşlarımızı, gerekse siyasi partilerimizin ilçe başkanlarını ziyaret ediyoruz. Çünkü siyasi partilerimizin yönetim kurullarına ve ilçe başkanlarına saygı duyan bir insanım. İktidarıyla, muhalefetiyle Türkiye de sonuçta,

18 özellikle 3 parti parlamentoda temsil ediliyor. Toplumun önemli bir kesimini temsil ediyorlar. Demokrasiye inanıyorsak ona saygılı olmamız lazım. dedi. Kısa süren ziyaret sonunda Yazgan, İyi niyetlerin ve güler yüzlü misafirperverliğinden dolayı sana çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. şeklinde konuştu. Babasını da Yanına Alıp Doğduğu, Okuduğu Köyleri Ziyaret Etti Her Personelimize Sahip Çıkacağız, Maaşını da Gününde Alacak, Sürgün Hayatına da Son Vereceğiz Başkan Mehmet Tosun, köy ziyaretlerine kendi doğduğu, okuduğu köylerde devam etti. Yanına babasını da alan Başkan Mehmet Tosun, Sizin evladınız artık Bodrum Belediyesi ne başkan adayı, köylünün bundan sonra hiçbir endişesi olmasın şeklinde konuştu.

19 MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ve ekibinin diğer üyeleriyle birlikte Mumcular Beldesi bölgesindeki köyleri ziyaret etti. Yanına, hâlâ Kemer Köyü nde yaşayan babası Hikmet Tosun u da alan Başkan Mehmet Tosun, doğup büyüdüğü Tepecik ve Kemer köyleri ile Etrim ve Pınarlıbelen köylerini ziyaret etti. Peki Bu Kolay mı Oldu? 10 yıl önce Varoş diye anılan, tefecilerin, çetecilerin yuvalandığı Konacık ı bugünlere nasıl getirdiklerini anlatan Başkan Mehmet Tosun, Konacık Belediyesi sadece Bodrum Yarımadamızın değil, güzel Muğlamızın adından sıkça söz ettiren, hatta birçok defa da Konacık Halkı na ödüller alan bir belediye ve ben de başkanıyım. Peki bu kolay mı oldu arkadaşlar? Hayır! Biz önce kendi bilgi birikimimize, donanımımıza güvendik, sonra başaracağımıza inandık. Konacık Halkı na güvendik, sırtımızı onlara yasladık dedi. Başkan Mehmet Tosun, Sizin köylünüz Mehmet Tosun ve ekibinin tek farkı şu: Çalışması, üretmesi ve insanımızı sevmesi. Bizim en büyük farkımız bu şeklinde konuştu. Hizmette Sınır Tanımadık Bugüne kadar hizmette sınır tanımadık diyen Başkan Mehmet Tosun, köylerin, köylülerin eksiklerini Konacık Beldesi nin eksiği olarak gördüklerini, muhtarların ne zaman ne talebi olduysa yerine getirmek için hemen harekete geçtiklerini, köylere yol, su deposu, sağlık ocağı, muhtarlık binası, ilaçlama gibi yardımları hiçbir beklenti içinde olmadan yaptıklarını anlattı, Bu köylü çocuğu, sizin evladınız artık Bodrum Belediyesi ne başkan adayı, köylünün bundan sonra hiçbir endişesi olmasın dedi. Adam Gibi Adam Olduğunuz İçin Tepecik Köyü nde, köy kahvehanesinde köylülerle buluşan Başkan

20 Mehmet Tosun un yanında olduklarını dile getiren köylülerden biri, Bu Başkanıma oy vermeyen, yemin ediyorum cahildir bak! diyerek düşüncesini dile getirirken, bir başka köylü ise, Başkanım size oyu, nüfus cüzdanınızda Tepecik yazdığı için değil, adam gibi adam olduğunuz için vereceğiz şeklinde konuştu. Köylünün bu sözleri alkış alırken, bir başka köylü ise, sözlerinden dolayı hemşehrisine, Öpülür bu arabın yüzü, öpülür diyerek, destek verdi. Nasıl Çobanlık Yaparken İşimizi Ciddiye Aldıysak Tepecik Köyü nden ayrılarak, Kemer adını alan köyünde, pazarcılık yaparak kendisini okutan babası Hikmet Tosun u yanına alan Başkan Mehmet Tosun, Nasıl tütün tarlasında, ovada çobanlık yaparken işimizi ciddiye aldıysak, gece gündüz çalıştıysak, Konacık ta da bu kardeşiniz, Konacık Halkı ile birlikte gece gündüz çalıştı arkadaşlar dedi te sadece 3 aylık propaganda döneminden sonra yüzde 35 oyla seçildiği, hiçbir akrabasının, çevresinin olmadığı Konacık ta, yapılan hizmetlerden sonra 2009 da ise yüzde 68 oy aldığını belirten Başkan Mehmet Tosun köylüsüne, Hiçbir belediye başkanına kolay kolay nasip olmayacak bir oy oranı, bununla gurur duyun Sayın Kemer Köyümüzün güzel insanları diye seslendi. Başkan Mehmet Tosun şöyle konuştu: Eğer biz bugün Bodrum Yarımadası nda göreve talipsek arkadaşlar, bugün Bodrum Yarımadası nın her noktasında akın akın insanlar kahvehane toplantılarında bile 3 yüz, 4 yüz kişiyle bu kardeşinizi karşılıyorlarsa, bu toprakların çocuğu olmamıza, samimiyetimize, insana değer vermemize ve gece gündüz çalışmamıza borçluyuz. Eğer biz bu coğrafyanın, Karaova nın zor şartlarında eğitim hayatımızı tamamlamasaydık, tütün ekip gece tütün kırmaya gitmemiş olsaydık, bahçe sulamamış olsaydık Kavaklılar Boğazı nda arkadaşlar, belki bugün Bodrum Yarımadası nın sorunlarına bu kadar eğilmez, herkesin ötekileştirdiği, umutların ve ümitlerin tükendiği Konacık Belediyesi ne, Konacık Beldesi ne bu kadar sahip

21 çıkıp, orayı ayağı kaldıramazdık arkadaşlar. İşte zor şartlarda, zor coğrafyada güzel insanlarla büyümenin en güzel tarafı bu. Sürgün Hayatına da Son Vereceğiz Etrim de köy kahvehanesinde, Pınarlıbelen de ise köy meydanında köylülerle buluşan Başkan Mehmet Tosun, Konacık ta olduğu gibi, umutların tükendiği noktada, bu defa Bodrum Yarımadası nı yeniden ayağa kaldırmak için aday olduğunu söyledi. Başkan Mehmet Tosun, Artık Bodrum Yarımadamızda belediyecilikte değişimin şart olduğunu söylüyoruz. Bir zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Çünkü Bodrum Yarımadamız, Karaova bölgemiz gibi her geçen gün kan kaybediyor arkadaşlar. Belediye hizmetleri noktasında her geçen gün geriye gidiyoruz, turizmde her geçen gün geriye gidiyoruz, denizcilikte, tersanecilikte her geçen gün geriye gidiyoruz ve ekonomimiz can çekişiyor arkadaşlar. dedi. Her personelimize sahip çıkacağız, maaşını da gününde alacak, sürgün hayatına da son vereceğiz. diyen Başkan Mehmet Tosun, Senin-benim adamım, senin-benim partilim dönemini Bodrum Belediyesi nde bitireceğiz arkadaşlar. Bakın belediyelerimiz şu anda Bodrum Yarımadamızda tartışılıyor. Neyle ilgili tartışılıyor? Yaptıkları uygulamalarla ilgili tartışılıyor. Bakıyoruz, peyzaj mimarı bir arkadaşımız kademede görev yapıyor. Ben mühendis kökenli bir arkadaşınızım; bakıyoruz mühendis kökenli bir arkadaşımız kademede akşama kadar çay, kahve içiyor. Bir bakıyoruz hayvan barınağında Arkadaşlar, Bodrum Yarımadamızda korku imparatorluğuna son vereceğiz. Belediyenin kapıları, Bodrumlulara sonuna kadar açılacak arkadaşlar, bunun sözünü veriyoruz. diye konuştu.

22 TOSUN DAN KOCADON A SÜRPRİZ ZİYARET Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon un dün sürpriz bir konuğu vardı. Konacık Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum belediye başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret etti. İki başkan neşeli bir sohbet yaparken 30 Mart 2014 te yapılacak olan yerel seçimde birbirlerine başarılar dilediler.

KIBRIS GAZİLERİ MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

KIBRIS GAZİLERİ MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU KIBRIS GAZİLERİ MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi nin 102 inci yıldönümü dolayısıyla Mod Bodrum International School un minik öğrencileri Kıbrıs gazileri

Detaylı

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ın kurum değişikliği ile Ankara Gölbaşı belediye başkan yardıcılığı görevine

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

FELAKET GELMESİN!, BODRUM GÜVERCİNLİK TE YİNE DSİ BORUSU PATLADI

FELAKET GELMESİN!, BODRUM GÜVERCİNLİK TE YİNE DSİ BORUSU PATLADI FELAKET GELMESİN!, BODRUM GÜVERCİNLİK TE YİNE DSİ BORUSU PATLADI Bodrum Güvercinlik köyünde içme suyu ana boru hattı sabah saatlerinder yine patladı. Son 1 yıl içerisinde 11 nuncu kez patlaması sonucu

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Başkan Mehmet Kocadon, Lionsların konuğu oldu

Başkan Mehmet Kocadon, Lionsların konuğu oldu Başkan Mehmet Kocadon, Lionsların konuğu oldu Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Lions Kulübü ve Bodrum Mausoleum Yeni Yüzyıl Lions Kulübü

Detaylı

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI Bodrum, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Berkay Caner Eryazar Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 soruyu doğru yanıtladı. Eryazar

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Babasını da Yanına Alıp Doğduğu, Okuduğu Köyleri Ziyaret Etti

Babasını da Yanına Alıp Doğduğu, Okuduğu Köyleri Ziyaret Etti Babasını da Yanına Alıp Doğduğu, Okuduğu Köyleri Ziyaret Etti Her Personelimize Sahip Çıkacağız, Maaşını da Gününde Alacak, Sürgün Hayatına da Son Vereceğiz Başkan Mehmet Tosun, köy ziyaretlerine kendi

Detaylı

SAHİL GÜVENLİK SURİYELİ KAÇAK GÖÇMENLERİ DENİZ ORTASINDA BULDU

SAHİL GÜVENLİK SURİYELİ KAÇAK GÖÇMENLERİ DENİZ ORTASINDA BULDU SAHİL GÜVENLİK SURİYELİ KAÇAK GÖÇMENLERİ DENİZ ORTASINDA BULDU Bodrum dan, Yunanistan ın Kos adasına kaçmak isteyen 16 Suriyeli kaçak göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Bodrum Yalıçiftlik

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

ÇEVRECİLER BODRUM DA TABİAT PARKINA ZORLA GİRDİLER

ÇEVRECİLER BODRUM DA TABİAT PARKINA ZORLA GİRDİLER ÇEVRECİLER BODRUM DA TABİAT PARKINA ZORLA GİRDİLER Bodrum da çevreciler ve mimarlar odası temsilcileri Usuluk koyunda eylem yaptı. Aydın Bölge İdare Mahkemesi 20.02.2014 tarihli Muğla 2. İdare Mahkemesi

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Muğla OBM de Yeni Atamalar

Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde boş İşletme Müdür Yardımcıları kadrolarına atamalar yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki atamlar Orman Genel Müdürlüğünce münhal bulunan İşletme

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

Son süngerci için Milas Bodrum Havalimanında imza günü

Son süngerci için Milas Bodrum Havalimanında imza günü Son süngerci için Milas Bodrum Havalimanında imza günü TAV İşletme Hizmetleri nin markası primeclass lounge, Bodrum un son sünger avcılarından Aksona Mehmet için hazırlanan kitabın imza gününe ev sahipliği

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin

Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin Çalışan Gazeteciler Günü nde Bodrum da görev yapan gazeteciler Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un Trafo Bodrum da düzenlediği

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

çalışmalarını sürdürüyor

çalışmalarını sürdürüyor CHP Bodrum, seçim çalışmalarını sürdürüyor Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından CHP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Seçim Komisyonu Üyeleri, Belde Başkanları, Kadın Kolları ve

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Kılıçdaroğlu: İş adamı konuşuyor tehdit, gazeteci konuşuyor tehdit, belediye başkanı konuşuyor tehdit, ne olacak tehditlerin sonu? Tarih : 04.06.2011 -BATMAN MİTİNGİ- Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu,

Detaylı

AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçe Başkanlığı binasında yönetici

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Türkiye Cumhuriyeti nin 9. Cumhurbaşkanı, 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen parti lideri, Devlet Su İşleri nin

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI Mehmet Tosun Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı nda düzenlenen basın toplantısı ile birlikte 1 Şubat

Detaylı

BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI

BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI BODRUM DA JANDARMA KAN BAĞIŞI YAPTI Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı na bağlı er ve rütbeli personel Kızılay a kan bağışında bulundu. Marmaris Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından alınan kan bağışına

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe örgütünün düzenlediği Yenimahalle

Detaylı

Gümüşlük böyle güzel ve hep böyle güzel kalacak!

Gümüşlük böyle güzel ve hep böyle güzel kalacak! Gümüşlük böyle güzel ve hep böyle güzel kalacak! Gümüşlük ziyaretinde Başkan Mehmet Kocadon sanatçılarla da bir araya geldi. Sanatçıların stantlarının kaldırılacağı yönündeki dedikodulara; Her yerin kendine

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı

BODTO dan Başkanlara Teşekkür

BODTO dan Başkanlara Teşekkür BODTO dan Başkanlara Teşekkür Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde görev süreleri dolmak üzere olan belediye Başkanlarını ziyaret eden BODTO Yönetim kurulu Başkanı Mahmut Kocadon ve Meclis Başkanı İlhan Ersan,

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında

sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında sahte para zanlısı 14 kişi gözaltında Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak çeşitli ülkelere ait çok sayıda sahte para nın, 14 zanlı ile birlilte polis tarafından ele geçirildiğini bildirdi. Bu

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

MİLLİ İTTİFAK BASIN'LA BİR ARAYA GELDİ

MİLLİ İTTİFAK BASIN'LA BİR ARAYA GELDİ MİLLİ İTTİFAK BASIN'LA BİR ARAYA GELDİ Milli İttifak milletvekili adayları basınla bir araya geldi. 7 haziran 2015 yılında yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine ortak giren Saadet Partisi

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI Y. Mimar Dekoratör Fikret Tekiner in özgün tasarımlarının teşhir edildiği ve satışa sunulduğu New Antik Sanat Galerisi Meral Beylem yönetiminde Bodrumda açıldı. Galeride

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Gazeteciler Günü Trafo da Kutlandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum da görev yapan gazetecilerle Trafo Bodrum

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 40. KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI EV SAHİPLİĞİNDE 29-30 HAZİRAN TARİHLERİNDE ORDU DA YAPILDI. Ordu'da düzenlenen ve mesleki

Detaylı

MUHTARLAR KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI GAZİANTEP'TE VE KİLİS'TE. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cuma, 18 Ocak :16 -

MUHTARLAR KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI GAZİANTEP'TE VE KİLİS'TE. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cuma, 18 Ocak :16 - Suriye den gelen sığınmacıların oluşturmuş olduğu Kilis teki konteynır kentte yapılan Muhtarlık seçimlerine katılan Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz Muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu,

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Haziran 17, 2016-1:22:00 Başbakan Yıldırım, "Terör örgütünün telkinlerine gençlerimiz asla ve asla itibar etmesinler. Onlar bizim

Detaylı

SİYASET ÜSTÜ DÜŞÜNMEK Pazar, 30 Kasım :00

SİYASET ÜSTÜ DÜŞÜNMEK Pazar, 30 Kasım :00 Türkiye de siyaset yalnızca oy kaygısı ile yapılıyor Siyasete popülizm hakimdir. Bunun adı ucuz politika dır ve toplumun geleceğine maliyet yüklemektedir. Siyaset Demokrasilerde yapılır. Totaliter rejimler

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Nisan 14, 2017-7:12:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Sincan ilçesi Lale Meydanı'nda mitinge katılarak vatandaşlara hitap

Detaylı

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Şubat 27, 2012-12:21:43 Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

Ýstanbul hastanelerinde GREV!

Ýstanbul hastanelerinde GREV! Ýstanbul hastanelerinde GREV! Onaylayan Administrator Wednesday, 20 April 2011 Orijinali için týklayýn Doktorlar, hemþireler, eczacýlar, diþ hekimleri, hastabakýcýlar, týp fakültesi öðrencileri ve taþeron

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE NİN DEMOKRATİKLEŞME SINAVINI DERİNLEMESİNE TARTIŞTI!

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE NİN DEMOKRATİKLEŞME SINAVINI DERİNLEMESİNE TARTIŞTI! İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE NİN DEMOKRATİKLEŞME SINAVINI DERİNLEMESİNE TARTIŞTI! Türkiye nin önemli toplumsal ve politik konularının tartışıldığı İstanbul Aydın Üniversitesi

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: Gezi Parkından dünyaya yansıyan ses daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi sesidir. Tarih : 15.06.2013 Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye de görev yapan yabancı

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum Yarımadasında yaşayan Çukurovalılar tarafından Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu. Bodrum da yaşayan turizmci Birol Yoleri

Detaylı

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti

Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti Başkan Kocadon Milli Sporcu Öznesil i tebrik etti İngiltere nin başkenti Londra daki O2 Arena da WBFF Muscle Model e katılacak olan milli sporcu Ersen

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Başkanlar oylarını kullandı

Başkanlar oylarını kullandı Başkanlar oylarını kullandı 30 Mart Yerel seçimleri için sandığa giden başkanlar oylarını kullandı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada; seçim atmosferinde

Detaylı