T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ"

Transkript

1 T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ ELİF TÜRKMEN AĞUSTOS / 2014 İZMİR

2 STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : Elif TÜRKMEN NUMARASI : YARIYILI : 6 STAJIN YAPILDIĞI ÖĞRETİM YILI : 2013 / 2014 İMZASI: STAJ BİLGİLERİ STAJIN TÜRÜ: STAJ YAPILAN FİRMANIN / KURUMUN ADI: KURUMUN İLETİŞİM BİLGİLERİ: Büro VERO-CONCEPT ANTE MİMARLIK İNŞAAT LTD.ŞTİ Cemal Gürsel Cad. No:426 Kat:1/2 Karşıyaka İzmir TÜRKİYE Tel: STAJIN BAŞLANGIÇ TARİHİ GÜN SAYISI: BİTİŞ TARİHİ 20 iş günü STAJ YERİNDEKİ GÖREVİN İÇERİĞİ VE KAPSAMI: Stajyer öğrenci olarak; çalışmalardan bilgi edinmek ve çalışanlara yardımcı olmak, denetimlerinde büroyla ilgili günlük olarak işleri takip ederek isteğe uygun şekilde 2 boyutlu ve 3 boyutlu çizimleri yaparak yürütülen projelere katkıda bulunmaktır. STAJ YERİ YETKİLİSİ İMZASI

3 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 1 Park Tıp Asansör 3d İç Tasarımı Tarih: (1. Gün) 2010 yılında üç büronun birleşmesiyle Vero-Concept adını alan firma mimari tasarım, iç mekan tasarımı ve uygulama alanında çalışmalar yürütmektedir. Stajın ilk gününde ofis çalışanlarıyla tanışmanın ardından yapılmış olan işler ve halen devam eden işler hakkında bilgi edinildi. Ofisin proje üzerinde çalışma sürecinin nasıl işlediği öğrenildi. Üzerinde çalışılan işlerden biri olan Vizyon Göz Hastanesinin çizimleri incelendi, uygulama çizimleri hakkında bilgi edinildi. Ardından uygulama çizimleri üzerinde çalışılan Park Tıp Merkezi projesi hakkında bilgi edinildi ve çizimleri incelendi. Projedeki asansör içi için yapılan tasarım alternatiflerinin 2 boyutlu çizimlerinin üzerinden 3 boyutlu hale getirmem istendi. Bunun üzerine alternatiflerin 3 boyutlu çizimlerini hazırlayarak gün tamamlandı.

4 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 2 Statü Muradiye Plan Modelleme ve Diyarbakır Yas Evi Planı Tarih: (2. gün) Güne Diyarbakır'da tasarlanılacak olan Yas Evi için bilgi edinilerek başlandı. Alt katta Kuran kursu ve yas evi üst katta ise 3+1 daire olacak şekilde Altay Bey'in talimatları eşliğinde planlar öğleden önce tamamlandı. Statü Muradiye projesini inceleyerek devam edildi güne. Örnek 1+1 dairelerden birinin planı üzerinden 3d çizim yapmam istendi ve planları inceleyerek 3 boyutlu çizime başladım. Gün sonuna dairenin 3 boyutlu çizimi tamamlandı.

5 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 3 Vizyon Göz Hastanesi Ahşap Uyugulama Çizimi Tarih: (3. gün) İlk iş olarak Vizyon Göz Hastanesi projesi hakkında bilgi edinildi. Doktor odaları için tasarlanan panoların 3 boyutlu tasarıma istinaden ahşap uygulama çizimlerine başlandı. Tasarım olarak aynı kalan ancak odalarda kullanılan cepheye göre ölçülerinde değişiklik gösteren bu tasarımın çizimleri tamamlandı. Ardından Balıkesir de yapılacak olan bir termal otel projesi için araştırma yapmam istendi. Örnekler araştırılıp bilgileri edinildi ve dosyalandı. Bunun teslimi ile gün tamamlandı.

6 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 4 Vizyon Göz Hastanesi Kapıların Uygulama Çizimleri Tarih: (4. gün) Bir önceki gün başlanan hastane uygulama çizimlerine ek olarak kapılar için yapılan tasarımın tüm kapılara göre uygulama çizimleri yapılarak güne başlandı. Gün içinde Gonca Hanım tarafından kontroller yapıldı ve eksiklikler not alındı. İstenen değişikliklere başlandı Öğleden sonra kapıların ve panoların çizimlerindeki değişiklikler tamamlanarak gün sona erdirildi.

7 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 5 Statü Muradiye İç Mekan Mobilyaların Modellemesi Tarih: (5. gün) Güne Statü Muradiye projesi için IKEA modelleri araştırılarak başlandı. 1+1 stüdyo daire için isteklere uygun olan mutfak dolabı, yatak odası dolabı, TV ünitesi ve banyo dolabı seçildikten sonra ürünlerin 3 boyutlu modellemeleri yapıldı. Modellemelerin ardından daire içi düzenlemelere başlandı. Alternatif planlar çizilerek güne son verildi.

8 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 6 Statü Muradiye İç Mekan Mobilyaların Modellemesi Tarih: (5. gün)

9 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 7 Manisa Villa Projesi İç Mekan Uygulama Çizimleri Tarih: (6. gün) Manisa villa projesi iç mekan uygulama çizimleri gözden geçirilerek güne başlandı. Detayların çizimi hakkında bilgi alındı. Alınan bilgiler doğrultusunda değişiklikler düzenlemeler yapıldı. Mekanda zemin katta yapılan duvar değişikliği hakkında bilgi edinildi ve çizimlerdeki değişiklikler düzeltilerek güne son verildi.

10 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 8 Şahin Hukuk Bürosu Ayna Tasarımı ve Park Tıp Asansör Detayları Çizimi Tarih: (7. gün) Uygulaması gerçekleştirilmekte olan Şahin Hukuk Bürosu için ayna tasarımı ile güne başlandı. Gonca Hanım eşliğinde yapılan çizimlerin ışığında Emre Bey'inde onayıyla tasarıma karar verildi. Aynanın detay çizimleri öğleden önce tamamlandı. Öğleden sonra Park Tıp asansörleri için yapılan tasarımlardan işverenden onay alınan alternatif üzerinde detay çizimine başlandı. Çizimlerin bitirilmesi ile Gonca hanıma iletilerek güne son verildi.

11 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 9 Şahin Hukuk Bürosu Ayna Tasarımı ve Park Tıp Asansör Detayları Çizimi Tarih: (7. gün)

12 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 10 Manisa Villa Projesi İç Mekan Uygulama Çizimleri ve Kontrolleri Tarih: (8. gün) Manisa Villa projesinin ıslak hacimleri çizimleri kontrol edildi, belirlenen eksikliklerin ve değişimlerin gerçekleştirilmesi ile güne başlandı. Islak hacimlerin çizimlerinin tamamlanmasının ardından kat planları ve elektrik projesi çizimleri kontrol edildi. Tüm çizimler tamamlanarak gün sona erdirildi.

13 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 11 Manisa Villa Projesi İç Mekan Uygulama Çizimleri ve Kontrolleri Tarih: (8. gün)

14 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 12 Manisa Villa Projesi İç Mekan Uygulama Çizimleri ve Kontrolleri Tarih: (8. gün)

15 Yapılan İşin Kapsamı: Elara Otel Zemin Kat Sayfa No: 13 Tarih: (9. gün) Mavişehir' de gerçekleştirilecek olan Elara Otel projesi hakkında bilgilendirilerek güne başlandı. Ardından çizimi tamamlanan bodrum kat planları incelendi. Bu bilgilendirmeler ışığında zemin kat çizimlerine başlandı. Zemin kat çizimlerinin ardından detay çizimlerine başlanması ile gün sona erdirildi.

16 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 14 Elara Otel Zemin Kat Tarih: (9. gün)

17 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 15 Elara Otel Zemin Kat Tarih: (9. gün)

18 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 16 Elara Otel Banko ve Bar Detayları Tarih: (10. gün) Elara otelin resepsiyon bankosu çizilerek güne başlandı. Çizilen planın ardından görünüş çizimleri de tamamlandı ve detay çizimlerine geçildi. Barın çizimi ile devam edildi. Banko ve barın detay çizimleri kontrol edilip tamamlanarak güne son verildi.

19 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 17 Elara Otel Döşeme Planı Ölçülendirme ve Asma Tavan Planı Tarih: (11. gün) Güne döşeme planları ölçülendirilerek başlandı. Ardından asma tavan projesine geçildi. Asma tavan hakkında bilgilendirilme ile birlikte çizim hakkında alınan briefler eşliğinde plan çizimine başlandı. Döşeme planının ölçülendirilmesi ve asma tavan planının çizimlerinin tamamlanması ile gün sona erdirildi.

20 Yapılan İşin Kapsamı: Elara Otel Döşeme Planı Ölçülendirme ve Asma Tavan Planı Sayfa No: 18 Tarih: (11. gün)

21 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 19 Elara Otel Çizim Kontrolleri ve Kesit Çizimi Tarih: (12. gün) Çizimleri tamamlanmış olan zemin kat döşeme planı, asma tavan planı, elektrik planları kontrol edilerek güne başlandı. Eksiklikler not alındı. Bu notlar eşliğinde planların düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından kesit çizimlerine başlandı. Kesit çizimin bitirilmesinin ardından gün tamamlandı.

22 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 20 Elara Otel Çizim Kontrolleri ve Kesit Çizimi Tarih: (12. gün)

23 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 21 Statü Bozköy Ayna Çalışması Tarih: (13. gün) Statü Bozköy projesi için ayna tasarımı çizimleri ile güne başlandı. Alınan briefler doğrultusunda alternatifler oluşturularak gün tamamlandı.

24 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 22 Elara Otel Zemin Kat Kesit ve Normal Kat Tarih: (14. gün) Güne kesitlerin kontrolleri ile başlandı. Ardından Gonca Hanım ile beraber elektrik planı incelendi ve eksikler tamamlandı. Zemin katların sonlanmasının ardından 1. kat odaların 3 boyutlu tasarımına istinaden plan çizimlerine başlanarak gün tamamlandı.

25 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 23 Elara Otel 1. Kat Döşeme ve Elektrik Planı Tarih: (15. gün) Odaların yerleşimlerinin tamamlanmasının ardından döşeme planı çizimi ile güne başlandı. Döşeme planları çizildi, ölçülendirilmeleri yapıldı ve ardından elektrik planına geçildi. Elektrik planlarının da tamamanlanması ile gün sona erdi.

26 Yapılan İşin Kapsamı: Elara Otel 1. Kat Döşeme ve Elektrik Planı Kontroller Sayfa No: 24 Tarih: (16. gün) Güne çizimler kontrol edilerek başlandı. Eksikler not alındı. Değişiklikler yapılıp eksikler tamamlanarak çizim sonlandrırıldı. Asma tavanlar 3 boyutlu tasarımda incelendi. Gonca Hanım ile beraber değişikliklerine karar verildi. Bu kararlar ve tasarım eşliğinde asma tavan planına başlandı.

27 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 25 Elara Otel 1. Kat Döşeme ve Elektrik Planı Kontroller Tarih: (16. gün)

28 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 26 Elara Otel 1. Kat Döşeme ve Elektrik Planı Kontroller Tarih: (16. gün)

29 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 27 Tellioğlu Alacart Restaurant Tarih: (17. gün) Tellioğlu Ala cart restaurant için ön bilgi alınarak güne başlandı. Ardından istenilenlere göre araştırma yapıldı ve tasarıma başlandı. Altay bey ve Gonca Hanım ın direktifleri ile beraber kararlar alınarak tasarım oluşturuldu. Çizilen 2 boyutlu planın ardından 3 boyutta da kararlar alınarak mekan oluşturuldu. Bununla birlikte mekanda kullanılacak olan cnc kesim paneller tasarlandı.

30 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 28 Tellioğlu Alacart Restaurant Tarih: (18. gün) Tasarımın bitmesinin ardından render için gerekli datalar elde edildi, Barisol tonoz için gökyüzü, mekana derinlik katan arka duvardaki resim gibi. Ardından Elara otel 1.kat yerleşim planı tamamlanarak gün sona erdirildi.

31 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 29 Elara Otel Asma Tavan ve Çatı Katı Planı Tarih: (19. gün) Güne Elara otelin 1. Kat asma tavan planı tamamlanarak başlandı. Kontroller ile birlikte tamamlandıktan sonra Çatı katı restaurantın ahşap uygulamalarına başlandı. Giriş cephesindeki ahşap panellerden oluşan duvarın çizim ile gün tamamlandı.

32 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 30 Elara Otel Asma Tavan ve Çatı Katı Planı Tarih: (19. gün)

33 Yapılan İşin Kapsamı: Sayfa No: 31 Elara Otel Çatı Katı Planı, Elektrik planı, Asma Tavan Planı Tarih: (20. gün) Güne Elara otelin çatı kat asma tavan planı ile başlandı. Kontroller ile birlikte tamamlandıktan sonra çatı katı restaurantın ahşap uygulamaları kontrolleri yapıldı. Görülen eksiklikler tamamlanarak gün sona erdirildi.

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 11080003001 ŞÖHRET BAHÇECİ TEMMUZ / 2015 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : ŞÖHRET BAHÇECİ NUMARASI : 11080003001

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 10080003175 SILA BAKIRCI İZMİR

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 10080003175 SILA BAKIRCI İZMİR T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 10080003175 SILA BAKIRCI İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : SILA BAKIRCI NUMARASI : 10080003175 YARIYILI

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 11080003050 EKİN ALİYAZICIOĞLU TEMMUZ,2015 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : EKİN ALİYAZICIOĞLU NUMARASI

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080003029 GÖZDE ÖZGÜR 17 HAZİRAN 2013 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :GÖZDE ÖZGÜR NUMARASI :10080003029

Detaylı

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon

iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon örnekleri iç cephe dekorasyon minecraft ev içi dekorasyon ev içi dekorasyon minecraft iç dekorasyon akvaryum iç dekorasyon iç dekorasyon programı iç dekorasyon modelleri iç dekorasyon fiyatları

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080004008 BEDRİ TAYFUR HAZİRAN, 2013 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : BEDRİ TAYFUR NUMARASI : 10080004008 YARIYILI : 4.

Detaylı

YENĐ PROJE MĐMARĐ KONTROL LĐSTESĐ No: 00001 Tarih:17-11- 2008. Mimar müellif'in Adı, Soyadı:... Đşveren'in Adı, Soyadı:...

YENĐ PROJE MĐMARĐ KONTROL LĐSTESĐ No: 00001 Tarih:17-11- 2008. Mimar müellif'in Adı, Soyadı:... Đşveren'in Adı, Soyadı:... YENĐ PROJE MĐMARĐ KONTROL LĐSTESĐ No: 0000 Tarih:- - 00 Mimar müellif'in Adı, Soyadı:... Đşveren'in Adı, Soyadı:......YERLEŞĐM (VAZĐYET)PLANINDA ARANACAK HUSUSLAR NO KONTROL EDĐLMESĐ GEREKLĐ KONU EVET

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ MİMARLIK BİLGİSİ DERSİ KONU: MİMARİ PROJE AŞAMALARI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ MİMARLIK BİLGİSİ DERSİ KONU: MİMARİ PROJE AŞAMALARI ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ MİMARLIK BİLGİSİ DERSİ KONU: MİMARİ PROJE AŞAMALARI Mimar MiMAR, mesleğini uygularken, çalışmalarında tasarımını çizili belgeler ile bu belgeleri

Detaylı

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EK ODALAR TEMİZLİK TALİMATI

Ç.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ EK ODALAR TEMİZLİK TALİMATI DOKÜMAN NO: TY-TL-9 YAYIN TARİHİ : AĞUSTOS 2014 REVİZYON TARİHİ : 00 REVİZYON NO:00 SAYFA 1 / 8 1.Amaç: Fakültenin klinik ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek için hasta, hasta yakını ve

Detaylı

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 AKSOYLAR APARTMANI Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Günün herhangi bir saatinde Bağdat Caddesi'nin en hareketli ortamına Divan Pastanesinin hemen yanından girebilme

Detaylı

MESLEK RESMİ DERSİ. Giriş Özet Yapı Bilgisi Mimari Tasarım Esasları ve Mimari Proje Örnekleri İncelemeleri. Hazırlayan. Öğr. Gör.

MESLEK RESMİ DERSİ. Giriş Özet Yapı Bilgisi Mimari Tasarım Esasları ve Mimari Proje Örnekleri İncelemeleri. Hazırlayan. Öğr. Gör. MESLEK RESMİ DERSİ Giriş Özet Yapı Bilgisi Mimari Tasarım Esasları ve Mimari Proje Örnekleri İncelemeleri Hazırlayan Öğr. Gör. Cahit GÜRER 26.02.2009-Afyonkarahisar YAPI Canlıların beslenmek ve barınmak

Detaylı

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım.

Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller. Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. Kara tarafından sunulmuş 3 boyutlu görseller Siz hayal kurun Biz fark yaratalım. 1 Felsefemiz İşverenin hayallerini referans alarak tasarımda fark yaratmak, kişiye özel ve projenin gerektirdiği konsepti

Detaylı

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE PROJE Tablo gibi ince ince işlendi. Müge Apartmanı'nın zarifliği ve yüksek tasarım kalitesi ilk adımda hissediliyor ve her adımda karşınıza çıkıyor. Müge Apartmanı'nda sizi ince

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

ÖLÇÜLENDİRME. Ölçülendirme

ÖLÇÜLENDİRME. Ölçülendirme ÖLÇÜLENDİRME Bir resimde görülen uzunluklarla, bunların gösterdiği gerçek uzunluklar arasındaki orana ölçek denir. Örneğin, 180 mm. boyundaki bir kurşun kalemin kağıt üzerinde çizilmiş boyu 18 mm ise,

Detaylı

K4-109, Budva'da Hotel

K4-109, Budva'da Hotel Montenegro Emlak Konutları +382 68 803389 +382 68 803382 Karadağ'ın lider emlak ilan sitesi +382 68 803381 info@luxestate-montenegro.com +905338754767 K4-109, Budva'da Hotel 3 500 000 Emlak Tıpı: Işyeri

Detaylı

YAPI DENETİM SÜREÇLERİ PROJE VE YAPI DENETÇİSİNİN YAPACAĞI İŞLER. FORM, BELGE ve TUTANAKLAR

YAPI DENETİM SÜREÇLERİ PROJE VE YAPI DENETÇİSİNİN YAPACAĞI İŞLER. FORM, BELGE ve TUTANAKLAR YAPI DENETİM SÜREÇLERİ PROJE VE YAPI DENETÇİSİNİN YAPACAĞI İŞLER FORM, BELGE ve TUTANAKLAR YAPI DENETİM SÜREÇLERİ 1. PROJE KONTROL SÜRECİ 2. RUHSAT ALIM ve ONAY SÜRECİ 3. İNŞAAT YAPIM SÜRECİNİN BAŞLAMASI

Detaylı

İÇ MEKÂN ÇİZİMLERİ DERSİ. İç mekân tasarımı için veri toplamak ve ön etüt yapmak

İÇ MEKÂN ÇİZİMLERİ DERSİ. İç mekân tasarımı için veri toplamak ve ön etüt yapmak İÇ MEKÂN ÇİZİMLERİ DERSİ Dersin Modülleri Mekân Tasarım Mekân Tefrişleri 1 Mekân Tefrişleri 2 Mekân Tefrişleri 3 Mekân Tefrişleri 4 Mekân Tefrişleri 5 Merdiven Çizimleri Bina Plan Çizimleri Çatı Çizimleri

Detaylı

hayallerinizi inşaa ediyoruz

hayallerinizi inşaa ediyoruz hayallerinizi inşaa ediyoruz İstanbul hiç bu kadar yakın olmamıştı. İstanbul da çalışıp Bursa da yaşayabilirsiniz. Canınız boğazda kahvaltımı yapmak istiyor, 75 dk. sonra ordasınız. Yeni adresiniz; tarihi

Detaylı

dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400

dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400 dizayn 9900 0,19 0,22 oluruz web dizayn 1300 0,78 1,76 dızayn boru 10 0,09 0,29 ofis dizayn 590 0,66 1,28 eczane dizayn 260 0,15 0,4 dizayn grup 2400 0,12 0,09 fuar dizayn 210 0,63 3,28 mutfak dizayn 320

Detaylı

NO KONTROL EDĐLMESĐ GEREKLĐ KONU EVET HAYIR AÇIKLAMA

NO KONTROL EDĐLMESĐ GEREKLĐ KONU EVET HAYIR AÇIKLAMA ĐLAVE / TADĐLAT PROJESĐ MĐMARĐ KONTROL LĐSTESĐ No: 0000 Tarih:... Mimar müellif'in Adı, Soyadı:... Đşveren'in Adı, Soyadı:......YERLEŞĐM (VAZĐYET)PLANINDA ARANACAK HUSUSLAR NO KONTROL EDĐLMESĐ GEREKLĐ

Detaylı

SENKR N. doğru tercihiniz.

SENKR N. doğru tercihiniz. SENKR N doğru tercihiniz SENKR N 2006 yılı itibariyle bir araya gelen ekibimiz bu tarihten itibaren geçmiş kariyerlerindeki tecrübeleri kullanarak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Farklı sektör ve dallarda

Detaylı

T.C. YAġAR ÜNĠVERSĠTESĠ MĠMARLIK FAKÜLTESĠ ĠÇ MĠMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU

T.C. YAġAR ÜNĠVERSĠTESĠ MĠMARLIK FAKÜLTESĠ ĠÇ MĠMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU T.C. YAġAR ÜNĠVERSĠTESĠ MĠMARLIK FAKÜLTESĠ ĠÇ MĠMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ RAPORU 12080003041 IġINSU DĠKMEN EYLÜL, 2015 ĠZMĠR STAJ YAPAN ÖĞRENCĠNĠN ADI SOYADI : IġINSU DĠKMEN NUMARASI : 12080003041

Detaylı

Satış vaadi sözleşmesinde yer alan net m² ilgili imar yönetmeliği hükümlerine uygun olarak hesaplanmıştır.

Satış vaadi sözleşmesinde yer alan net m² ilgili imar yönetmeliği hükümlerine uygun olarak hesaplanmıştır. VİLLALAR Bu katalogdaki görseller tanıtım amaçlı olup, teknik gereklilik olması halinde SİYAHKALEM, EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir. VİLLA 4+1 Görsellerde kullanılan

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark projesi, arsasının Ankara nın büyüme ekseni Eşkişehir Yolu üzerinde konumlanması sebebiyle çevrenin gelecekteki gelişimi göz önünde bulundurularak planlanmış. Alışveriş

Detaylı

Bodrum Kat Planı. Zemin katın altında bulunan katlara bodrum kat denilir ve (-) kot ile ölçülendirilir. Zemin Kat Planı

Bodrum Kat Planı. Zemin katın altında bulunan katlara bodrum kat denilir ve (-) kot ile ölçülendirilir. Zemin Kat Planı KAT PLANLARI Bodrum Kat Planı Zemin katın altında bulunan katlara bodrum kat denilir ve (-) kot ile ölçülendirilir. Zemin Kat Planı Bir yapıya girişte girilen, basılan ilk döşemeye giriş katı veya zemin

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

4. KISIM KAT PLANLARI. www.arterium.com.tr

4. KISIM KAT PLANLARI. www.arterium.com.tr KAT PLANLARI 1. KAT A-01 A-10 A-02 A-09 A-03 A-08 A-04 A-07 A-05 A-06 Brüt 48m 2 Stüdyo daire Brüt 74m 2 1+1 daire Odası, Brüt 64m 2 1+1 daire Yaşam Alanı, Açık Mutfak, Yatak Odası, A-04 A-03 A-02 A-01

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Antalya Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesinde; denize 19 km, şehir merkezine 10 km, hastaneye 5 km, havaalanına 20 km mesafede

Detaylı

Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi. bir yuva gayrimenkul projesidir.

Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi. bir yuva gayrimenkul projesidir. Gebze de prestijin, estetiğin ve kaliteli yaşamın merkezi bir yuva gayrimenkul projesidir. Gebze de böylesi GÖRÜLMEDİ! Avvlu ile çıtayı yükseltmeyi ve Gebze de yapılmamışı yapmayı hedefledik. ulaşımın

Detaylı

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat 1 Poli Yapı 013 yılında kurulmuş olup, güçlü yapısıyla inşaat sektöründe hizmet vermektedir. Her projesinden ailenizin mutluluğunu hedefleyen Poli Yapı, gerçekleştirdiği yapılar ile hayallerinize açılan

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

BİNA BİLGİSİ VE PROJESİ KAT PLANLARI- SIĞINAKLAR- TAŞIYICI SİSTEM 4. HAFTA

BİNA BİLGİSİ VE PROJESİ KAT PLANLARI- SIĞINAKLAR- TAŞIYICI SİSTEM 4. HAFTA BİNA BİLGİSİ VE PROJESİ KAT PLANLARI- SIĞINAKLAR- TAŞIYICI SİSTEM 4. HAFTA KAT PLANI PLANLAR ( UYGULAMA PROJESİ AŞAMASINDA) Bütün kat planları birebir çizilir, tekrar eden katlar için açıklama yazılır.

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

İMİM 300 STAJ 2 MESLEKİ UYGULAMA - ŞANTİYE

İMİM 300 STAJ 2 MESLEKİ UYGULAMA - ŞANTİYE FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 300 STAJ 2 MESLEKİ UYGULAMA - ŞANTİYE ÖĞRENCİNİN Adı - Soyadı :..............................

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

KOD DERSİN ADI Z/S T U AKTS AKTS* İÇT111 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımına Giriş I Z İÇT113 Temel Tasarım Eğitimi I Z

KOD DERSİN ADI Z/S T U AKTS AKTS* İÇT111 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımına Giriş I Z İÇT113 Temel Tasarım Eğitimi I Z NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM PLANI ZORUNLU VE SEÇMELİ DERS LİSTESİ 1. Yarıyıl İÇT111 İç Mimarlık

Detaylı

İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ

İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ www.adtmimarlik.com.tr İÇ MİMARİ PROJELER İÇİN TASARIM AŞAMALARI REHBERİ Basitleştirin. İyi bir tasarımın gücü basitliğindedir. Barbara Kuhr ÖNSÖZ Yeni bir tasarıma başlamak bazen çok zor bir süreç gibi

Detaylı

Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle

Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle v Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle Mutluluk, özenle düşünülmüş hassas detaylarda gizlidir. anlayışıyla yaşam alanlarına zarif ve şık dokunuşlarla hayat veriyoruz. Biz, ihtiyaca yönelik estetik

Detaylı

KARE YAPI SİSTEMLERİ

KARE YAPI SİSTEMLERİ KARE YAPI SİSTEMLERİ TAMAMLANAN PROJELERDEN ÖRNEKLER BAYEGAN HOLDİNG KONFERANS SALONU (İstanbul) İçmimari proje, Akustik düzenleme, Üretim ve uygulama. FORD OTOSAN SEMİNER ve EĞİTİM SALONU (İstanbul) Üretim

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

ELEKTRİK PROJE ÇİZİMİ AYDINLATMA PROJELERİ

ELEKTRİK PROJE ÇİZİMİ AYDINLATMA PROJELERİ ELEKTRİK PROJE ÇİZİMİ AYDINLATMA PROJELERİ Elektrik Tesisat Projeleri (Aydınlatma Projeleri) Bilgisayar ortamında çizilecek olan Elektrik Tesisat Projesi, Mimarı Plan esas alınarak çizilir. Gerekli olan

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

yaşam alanlarınız özelleşiyor...

yaşam alanlarınız özelleşiyor... YarınınKayseri si yaşam alanlarınız özelleşiyor... Yarının Kayseri si Sümer de Biz bir hayalinizi Konum Sümer Mevkii, şehir merkezine yakın olmasıyla stratejik bir bölgede bulunuyor. Bu bölge, üniversite

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ ÇİFT ANADAL-YAN DAL PROGRAMLARI KARŞILAŞTIRMALI TABLO

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ ÇİFT ANADAL-YAN DAL PROGRAMLARI KARŞILAŞTIRMALI TABLO İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ ÇİFT ANADAL-YAN DAL PROGRAMLARI KARŞILAŞTIRMALI TABLO ÇİFT ANADAL PROGRAMI TABLO 1 İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI ÇİFT ANADAL PROGRAMI MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

232 NARLIDERE PREMIUM

232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM Bütün PREMIUM ayrıcalıklar sizin için bir arada! 232 PREMIUM NARLIDERE yaşayacağı evden çok daha fazlasını hayal edenlere... ÜÇKUYULAR VAPUR İSKELESİ İNCİRALTI

Detaylı

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Bugüne dek çalıştığı farklı projelerle ödüller alan, 2012 senesinde

Detaylı

CNC Freze Nedir? Kullanım Alanı Nerelerdir? Kullanılan Malzemeler. ISIN ın Sorumluluğu. Fiyatlandırma

CNC Freze Nedir? Kullanım Alanı Nerelerdir? Kullanılan Malzemeler. ISIN ın Sorumluluğu. Fiyatlandırma 1 1979 yılından günümüze kadar mobilya sektörüne hizmet verme anlayışı ile çalışan ISIN, 2010 yılından itibaren mobilya imalatçılarına daha katma değerli ürün sunabilmek amacıyla CNC freze işlemi hizmeti

Detaylı

MİMARİ PROJE RAPORLARI

MİMARİ PROJE RAPORLARI BACA +9.06 alaturka kiremit %33 eğim +8.22 +8.35 %33 eğim %33 eğim +7.31 +7.10 +6.45 yağmur oluğu +6.45 P1 P1 P1 P1 P1 P1 +5.05 +5.05 giyotin pencere giyotin pencere giyotin pencere giyotin pencere giyotin

Detaylı

SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar

SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar Satılık - Otel 5,000,000 TL 420 m2 Trabzon / Ortahisar Oda Sayısı : 43 Bina Kat Sayısı : 5 İnşa Yılı : 2015 Krediye Uygun : Evet

Detaylı

Locksmith Software Technologies Ofisi

Locksmith Software Technologies Ofisi PROJE Locksmith Software Technologies Ofisi Açık ofis, esnek mekanlar Locksmith Software Technologies Ofisi PROJE KÜNYESI Proje Yeri: Çankaya, Ankara İşveren: Locksmith Software Technologies Proje Tarihi:

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 11080003033 HÜLYA TURNAGÖL 07 TEMMUZ 2014 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :HÜLYA TURNAGÖL NUMARASI :11080003033

Detaylı

Bakış açınızı değiştirecek Ev

Bakış açınızı değiştirecek Ev art ı Mekan Dekorasyon & Mimarlık Dergisi SAYI 62 MART - NİSAN 2017 10 TL ISSN 1307-1939 Söyleşi Hayata ve doğaya yakın olmak Süha Derbent Dokunulası evler Ralph Anstoetz Bakış açınızı değiştirecek Ev

Detaylı

SHERATON ALA-CARTE RESTAURANT

SHERATON ALA-CARTE RESTAURANT TARİHÇE CENBAY, 1982 senesinde Selami Kırbaş tarafından kurulmuştur. Merkezi, Adana Organize Sanayi Bölgesi nde bulunmaktadır. Şirket, 25 yıl süresince çoğunlukla butik tarzda ahşap dekorasyonu ve ürün

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

feature of your your home

feature of your your home www.artelmo.com The defining feature of your your home ar ı ap l ol kd fa ut M Yaklaşık 40 yıl önce küçük bir atölye ve 100 m2 lik satış mağazasından başlayan iki farklı öykünün iki farklı hayat hikayesinin

Detaylı

KLÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MİMARİ PROJE IV ÜÇ YILDIZLI OTEL TASARIMI (80 YATAKLI)

KLÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MİMARİ PROJE IV ÜÇ YILDIZLI OTEL TASARIMI (80 YATAKLI) KLÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MİMARİ PROJE IV ÜÇ YILDIZLI OTEL TASARIMI (80 YATAKLI) Otel yapıları; Türkiye gibi turizm potansiyeli çok olan bir ülkede

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 400 STAJ 3

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ İMİM 400 STAJ 3 FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ İMİM 400 STAJ 3 MESLEKİ UYGULAMA İÇ MİMARLIK BÜRO Adı - Soyadı :.............................. Numarası :..............................

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

Şehrin İçindeki. Huzur

Şehrin İçindeki. Huzur Şehrin İçindeki Şehrin İçindeki Huzur Sehirle iç içe... Bursa Beşevler, Eğitimciler Caddesi nde inşa edilen Safalı Evler, sizi şehrin merkezinde ama şehrin karmaşasından uzakta, sakin ve huzurlu bir yaşam

Detaylı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı TÜRK RİVİERASI ANTALYA Bergama Kralı II. Attalos akıncılara Gidin bana yeryüzünün cennetini bulun der. Akıncılar kralın bu emriyle

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

MİNİMUMLA MAKSİMUM ŞİRKETLER GRUBU MİMARLIK İNŞAAT MÜHENDİSLİK

MİNİMUMLA MAKSİMUM ŞİRKETLER GRUBU MİMARLIK İNŞAAT MÜHENDİSLİK MİNİMUMLA MAKSİMUM GÖRÜNÜMLER PROJE DETAYLARI LU (A) BLOK + DAİRELERDEN 2 3 4 VE 4 NUMARALI DAİRELER, ÜÇ TARAFI TERASLA ÇEVRİLİ OLUP 3 M 2 KAPALI ALAN, 3 M 2 TERASLAR TOPLAM 2 M 2 2 VE 3 NUMARALI DAİRELER,

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. www.ariinsaat.com.tr bilgi@ariinsaat.com.tr şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor. Her gün değerine değer katan Bartın Orduyeri mevkiinde; yarınlarınızı güvence altına almak için sağlam

Detaylı

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE geçmişten gelen gücümüzle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz... Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret anlayışımız, vazgeçilmez değerlerimizle, Bölgenin değerlerine

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

HOŞ GELDİNİZ MEMUR-SEN DÜZCE İL TEMSİLCİLİĞİ TOPLU KONUT PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

HOŞ GELDİNİZ MEMUR-SEN DÜZCE İL TEMSİLCİLİĞİ TOPLU KONUT PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HOŞ GELDİNİZ MEMUR-SEN DÜZCE İL TEMSİLCİLİĞİ TOPLU KONUT PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI MEMUR-SEN KONUT PROJESİNİN AMACI Düzce ilinde yaşanan depremlere bağlı olarak ortaya çıkan konut sorununa modern

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM

E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM E V L E R İ TÜRKBÜKÜ - BODRUM organik mimarisi ile doğaya saygılı bir yaşam alanı butik bir otel, spa merkezi ve evler bir arada Yemyeşil bir doğa ve masmavi Ege denizinin

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ KONU: Ç.Ü. Dış İlişkiler Birim Binası YER: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ / ADANA 1. Konu Hakkında Genel

Detaylı

Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor

Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor LİNDA BUTİK Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor Yaşama Değer Katmayı Seviyoruz Atış Yapı imzasıyla Linda Butik, kusursuzluktan aldığı ilhamı, mutluluğunuza armağan

Detaylı

2419 ADA 45 PARSEL MİMARİ PROJE RAPORLARI

2419 ADA 45 PARSEL MİMARİ PROJE RAPORLARI UNESCO DÜNYA MİRASI ALANI İÇERİSİNDE YER ALAN ZEYREK BÖLGESİNDE 2419 ( 13,34,35,42,45,50,51,52,58,59,68 PARSELLER) NO'LU ADADA SİVİL MİMARLIK ÖRNEĞİ YAPILARIN RÖLÖVE, RESTİTÜSYON, RESTORASYON PROJELERİ

Detaylı

REFERANSLAR MESA MESKEN SANAYİ A.Ş.

REFERANSLAR MESA MESKEN SANAYİ A.Ş. REFERANSLAR MESA MESKEN SANAYİ A.Ş. Mesa Dora Evleri 41803 m 2 alanlı 166 dairelik 2 bloktan oluşmaktadır. Mesa Mesken Sanayi A.Ş. tarafından tünel kalıp sistemini kullanılarak yapılmaktadır. İş Ka Yapı

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname

DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname Site Alanı Site ortak alanları Ruhsat ve Projelendirme Toplam site alanı 22.340 metrekareden oluşmakta olup 25 Adet birbirinden farklı veya aynı olabilecek şekilde parsellendirilip

Detaylı

olmak istediğin yer Mahall Bomonti İzmir

olmak istediğin yer Mahall Bomonti İzmir olmak istediğin yer Kimi deniz kenarında olmak ister, kimi şehrin ortasında. Kimi tarihle iç içe olmak ister, kimi modern hayatla. Kimi ailesinin yanında olmak ister, kimi işinin başında. Kimi hep sevdikleriyle

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

2419 ADA 45 PARSEL MİMARİ PROJE RAPORLARI

2419 ADA 45 PARSEL MİMARİ PROJE RAPORLARI UNESCO DÜNYA MİRASI ALANI İÇERİSİNDE YER ALAN ZEYREK BÖLGESİNDE 2419 ( 13,34,35,42,45,50,51,52,58,59,68 PARSELLER) NO'LU ADADA SİVİL MİMARLIK ÖRNEĞİ YAPILARIN RÖLÖVE, RESTİTÜSYON, RESTORASYON PROJELERİ

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2016-2017- BAHAR YARIYILI DERS: MİMARİ TASARIM VI (DİPLOMA PROJESİ) HAVAALANI TASARIMI İHTİYAÇ PROGRAMI HAVAALANINA DAİR GENEL BİLGİLER/BEKLENTİLER

Detaylı

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı nedir? BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı nedir? BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı nedir? BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı İç Mimarlık, fonksiyon, nitelik, estetik ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre doğru malzeme

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ANKARA DA KONYA KARAYOLU ÜZERİNDE SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET YAPISI Amaç Ankara Yerleşiminin

Detaylı

TEKNİK RESİM. Ders Notları: Mehmet Çevik Dokuz Eylül Üniversitesi. Genel Uygulamalar-1

TEKNİK RESİM. Ders Notları: Mehmet Çevik Dokuz Eylül Üniversitesi. Genel Uygulamalar-1 TEKNİK RESİM 2010 Ders Notları: Mehmet Çevik Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Uygulamalar-1 2/38 Genel Uygulamalar-1 Bina Projesi Mimari Proje Statik-Betonarme Projesi Elektrik Tesisat Projesi Genel Uygulamalar-1

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı