Emel Çakaloğlu: tüm kadınlara her alanda eşit özgür bir dünya

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Emel Çakaloğlu: tüm kadınlara her alanda eşit özgür bir dünya"

Transkript

1 Emel Çakaloğlu: tüm kadınlara her alanda eşit özgür bir dünya CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı nı alışının 82. yılı nedeniyle aşağıdaki mesajı yayınladı. Bugün, 5 Aralık 2016 Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkı nı alışının 82.Yıldönümü. Kadın hareketinin siyaset yapmaya dair taleplerinin ve mücadelesinin devamı olarak, Mustafa Kemal Atatürk ün önderliğinde, onun eşsiz öngörüsü sonucu, 5 Aralık 1934 te, pek çok Avrupa ülkesinden çok önce kadınlara verilen bu hak, kadınlar açısından bir devrimdir. Türkiye nin demokratikleşmesinin en önemli adımlarından biridir. Aradan geçen 82 yılda, biz kadınların kazanımlarını daha ileriye taşıması gerekirken, eğitimde, istihdamda, karar alma ve yönetim mekanizmalarında önümüze konulan engeller sonucu gelinen noktada, maalesef olması gereken yerde değiliz Genel Seçimi sonucunda, biz kadınlar, TBMM de sadece 81 kadın vekille %13 oranında temsil ediliyoruz. Nüfusun yarısı olan biz kadınlar, yasalar önünde erkeklerle eşit haklara sahibiz, ancak haklara ulaşmada eşit değiliz. Oysa daha çok kadın vekil demek, kadına yönelik şiddet, kadın istihdamı, eğitim gibi konuların daha fazla ele alınması ve çözüm üretilmesi demektir. Ne yazık ki hala TEMSİLDE ADALETTEN ya da SONUÇTA EŞİTLİKTEN söz edemiyoruz.

2 Anayasa önünde Kadın ve Erkek eşittir demek yeterli olmamakta, kadınlar Anayasa ve yasalarla zorunlu kılınacak özel önlemlerle desteklenmedikçe sonuçta eşitlik ten söz edilememektedir. Oysa demokrasilerde en önemli iki unsur, eşitlik temeline dayalı TEMSİL ve KATILIMDIR. Yani EŞİT TEMSİL ve EŞİT KATILIMDIR. Hayatın her alanında kadın ve erkek eşit olmadan toplumsal refah sağlanamaz. Toplumsal refahın sağlanması için kadınların siyasal yaşama katılımlarının önündeki pek çok engelin kaldırılması gerekmektedir. Kadınların eğitimden yeteri kadar faydalanamaması, çalışma hayatında yer alamaması, çalışanların ise erkeklerle eşit koşullarda olmaması en büyük engellerdendir. Türkiye, dünyada kadınların eğitim düzeyi açısından 104, ekonomi ve fırsat eşitliği açısından 127, iş gücüne katılma oranı açısından 123. sıradadır. Türk kadını dünya sıralamasında her alanda bu kadar geride olmayı hak etmemektedir. Toplumsal cinsiyet rollerinin kadınlara dayattığı geleneksel değer yargıları, kadınların sadece eş olma ve annelik rolleri ile sınırlandırılması da önemli sorunlardandır. Oysa eğitim, kadınların ekonomik, sosyal ve siyasal alanlarda var olabilmelerinin en önemli aracıdır. Ne yazık ki AKP iktidarı kız çocuklarını okuldan uzaklaştıran düzenlemeleri bir biri ardına devreye sokmuştur eğitim sistemi, taşımalı eğitim sistemi, kız öğrencilerin beşinci ve altıncı sınıftan sonra eğitimlerini bırakmalarına sebep olmuştur. AKP, Kadın İstihdam Paketi ile, kadınları iş ve sosyal

3 yaşamdan uzaklaştırarak, eve ve güvencesizliğe hapsedecek düzenlemeler yapmaktadır. Ayrıca kadınlar çalışma hayatında çoğunlukla kayıt dışı ve daha az ücretle çalıştırılmakta, çalışan kadın erkeklerle eşit işe eşit ücret alamamaktadır. Mevcut iktidar, kadınların kaç çocuk doğuracağına, nasıl doğuracağına, gece sokakta yürüyüp yürüyemeyeceğine, kahkaha atıp atamayacağına karar vermeye, kılık kıyafetine, zihnine, bedenine, kimliğine hükmetmeye çalışmaktadır. Kadınların önündeki bu engeller, kadının siyasal yaşama katılma konusunda erkeklere oranla çok daha fazla mücadele vermek zorunda kalmalarına neden olmaktadır. Kadınların bu konuda, bugüne kadar verdikleri mücadele çok çok değerlidir. Ancak gelinen noktada, Anayasa ve yasalarda var olan haklarımızı hayata geçirmek için daha iyi örgütlenmemizin, dayanışmamızı güçlendirmemizin, emeğimizi birleştirmemizin gerekliliği ortaya çıkmaktadır. Yakın zamanda kız çocuklarının tecavüzcüsü ile evlendirilmelerinin önünü açacak yasa tasarısının geri çekilmesi, kadınların dayanışarak, güçlerini birleştirerek verdikleri örgütlü mücadelenin sonucudur. Yine, siyasi partiler yasasında, kadın lehine yasal düzenlemeler yapılması, seçim sisteminde kadınları engelleyen ayrımcı unsurların kaldırılması kadın ortak mücadelesi ile olacaktır. Biz inanıyoruz, DÜNYA YERİNDEN OYNAR, KADINLAR BİRLİK OLSA Birlik olacağımız inancıyla tüm kadınlara her alanda eşit özgür bir dünya diliyoruz.

4 EMEL ÇAKALOĞLU: HEMEN! ŞİMDİ BARIŞ Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum KAdın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu 1 Eylül BArış günü nedeniyle aşağıdaki mesajı yayınladı: YURTTA BARIŞ,DÜNYADA BARIŞ, HEMEN! ŞİMDİ BARIŞ EBEDİYEN BARIŞ İkinci Dünya Savaşı, Dünya tarihinin en kanlı savaşıdır. 1 Eylül 1939 tarihinde, Nazi Alman orduları, Polonya ya saldırarak, 20.Yüzyılın en kanlı savaşını başlatmıştır.72 milyon insan ölmüş, tarihin en büyük en kanlı soykırımı yaşanmıştır. Milyonlarca insanın ölümüne neden olan bu savaştan sonra, bir daha savaşlar olmasın diye, 1 Eylül günü Dünya Barış Günü ilan edilmiştir. Barış; huzurdur, paylaşmaktır, sevgidir. Barış, en büyük zenginliktir. Barış, insanların, ırklarına, dillerine, dinlerine, mezheplerine bakmaksızın, kardeşçe, bir arada yaşamalarının adıdır.

5 Biz Cumhuriyet Halk Partili Kadınlar; Dün, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ün seslendiği gibi, bu günde, Türkiye ye ve tüm Dünyaya sesleniyoruz; Yurtta Barış, Dünyada Barış, Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey Biz, hiç bir ananın, hiç bir çocuğun, gözyaşı dökmediği bir dünyaya inandık, Bir araya geldikçe güçleneceğimize çoğalacağımıza inandık, Derdimizi acımızı sevincimizi paylaşmaya inandık, dayanışarak mutlu olacağımıza inandık. Helal ekmekle kurulan sofralara, sevgiyle yürekle paylaşmaya inandık. Savaş kadınlar için, acıdır, yakandır, kavurandır. Biz kadınlar, evlat acısı, kardeş acısı,eş acısı,insan ACISI, yaşamak istemiyoruz.savaşlar,göçtür,yoksulluktur,şiddettir.bizler evlerimizde, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Savaş çocuklarımız için, korkudur, çaresizliktir yok oluştur. Evlerinde oynayan, uyuyan çocukları, öldüren bombalar,hem çocuklarımızı,hem biz anaların yüreklerini parçalar.

6 Barışta, oğullar babalarını, savaşta babalar oğullarını kaybeder.(krezüs) Savaş, yaşamın da, doğanın da, dünyanın da, dengesini bozar. Geldiğimiz süreçte, Ülkemizde ve Ortadoğu da, Barış a her zamankinden çok ihtiyacımız var. Geldiğimiz süreçte, Ekmek kadar, Su kadar Barış a ihtiyacımız var. Biz Cumhuriyet Halk Partili Kadınlar; Ölümün değil yaşamın tarafındayız Savaşa karşı,barış ı, Baskı şiddet ve zora karşı, özgürlükleri ve demokrasiyi, Yolsuzluğa, hırsızlığa ve sömürüye karşı adaleti ve eşitliği savunuyoruz. Dünya barışını tehdit eden her türlü terörü lanetliyoruz. Şiddetin her türlüsüne karşı çıkıyoruz. Bu yüzden, savaşın, ölümlerin, bizi birbirimizden daha uzağa savurmaması için,yaşanacak BİR TÜRKİYE için, HEMEN ŞİMDİ BARIŞ EBEDİYEN BARIŞ diyoruz. 1 Eylül Dünya barış günümüz kutlu olsun. YURTTA ve DÜNYADA,Kalıcı barışa vesile olsun CHP BODRUM KADIN KOLLARI BAŞKANI

7 EMEL ÇAKALOĞLU

8 CHP BODRUM KADIN KOLLARINDAN EBE ANNEYE ZİYARET Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile partili kadınlar, Bodrum da halkın dilindeki EBE ANNE namıyla bilinen, Sabiha Öncel i evinde ziyaret etti. CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu Sabiha Öncel i yani halkın dilindeki Ebe Anneyi daha önceden de tanıdığını ve ismini de çok duyduğunu ifade ederek, Şahsen tanışmak bugüne nasipmiş. Bugün onun mutluluğuna erdim. Bodrum dan ilk kadın belediye başkan adayı olan, biz kadınlara siyasete girmeleri için öncülük eden Ebe Sabiha Öncel i memnuniyetimi belirtmek amacıyla partili kadın arkadaşlarımla ziyaret ettik. İnşallah Allah sağlık verir ve başımızda kalır. Geçmişte Bodrum da yaptığı hizmetler çok büyüktür. Kendisi Atatürk ün yetiştirmek istediği örnek bir Cumhuriyet kadınıdır dedi. CHP den Bodrum Belediye Başkanlığına ilk kadın aday olan Ebe Sabiha Öncel, kendisine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP Kadın kolları olarak ziyaretime gelmişler. Aynı zaman da çok sevdiğim ve saygı duyduğum Dr. Alim Ekinci nin gelini Yasemin Ekinci nin de bu ziyarete eşlik etmesinden çok mutlu oldum. Geçmişte beraber çalıştığımız Sabriye Cengiz Hanım da bu ziyarete katılmış. Bana verdikleri bu mutluluk hayatımda geçirdiğim en güzel günlerden bir tanesi oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. Siyaset ve güncel konulardan konuşulan ziyaret yaklaşık 2 saat sürdü.

9

10 BODRUM CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI EMEL ÇAKALOĞLU SEÇİLDİ CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanlığı na kongrede, tek aday olan Emel Çakaloğlu oy birliği ile seçildi. Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Başkanı Recai Seymen, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

11 Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kongrede yaptığı konuşmada, her zaman kadınların yanında olacağını, onlar olmazsa yarımadada hiçbir eve girilemeyeceğini ve partinin oylarının bu kadar yüksek olmayacağını ifade etti. Kadın Kolları Başkan Adayı Emel Çakaloğlu, kendilerini bekleyen zor koşulların farkında olarak göreve talip olduğunu ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü : Bizim önceliğimiz ve hedefimiz tüm kadın, aile ve ülke sorunlarına elimizden geldiği kadar çözümleri için katkıda bulunmak. Birlikten kuvvet doğar. Hepiniz bu partinin değerli üyelerisiniz. Beklentim hepinizin birlikte olması, emeğimizi birleştirerek tek yürek olmak, yapılacağı umulmayan icraatı gerçekleştirip partimize olumlu katkıda bulunmak. Emel Çakaloğlu nun tek aday olması nedeniyle, delegelerin talebi üzerine yapılan açık oylamada oy birliği ile Emel Çakaloğlu CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi. CHP Bodrum Kadın Kolları Yeni Dönem Yönetim Kurulu üyelerinin isimleri asil ve yedek olarak şöyle: Başkan Emel Çakaloğlu, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Semahat Berber, Gülçin Kadıköy, Aylin Öcal, Fatma Şahbaz, Zeynep Tokmak, Sabriye Cengiz, Sevgül Yıldırım, Şerife İren, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Nuray Ünal, Saliha Toprak, Sevgi Özçelik, Güzel Okanlar, Taylan Keser, Nuray Berberoğlu, Umut Özdoğan, Nurgül Tarım.

12 BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON, EŞİ HÜLYA KOCADON, CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI EMEL ÇAKALOĞLU

13 BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON, EŞİ HÜLYA KOCADON, CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI EMEL ÇAKALOĞLU VE EŞİ EMEKLİ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ HÜSEYİN ÇAKALOĞLU BODRUM CHP KADIN KOLLARI İÇİN TEK ADAY 12 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan Bodrum CHP Kadın Kolları Seçiminde tek aday Emel Çakaloğlu CHP İlçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında oldukça duygusal anlar yaşadı. Bodrum un tanınmış isimlerinden Bodrum geçmiş dönem Vergi

14 dairesi müdürü ve Bodrum Belediyesi mali işler danışmanlığını da yürüten Hüseyin Çakaloğlu nun eşine gönderdiği çiçeği, kendisinin Ankara da olması nedeniyle İlçe Başkanı Recai Seymen verdi. EŞİNİN MESAJI DUYGULANDIRDI Emel Çakaloğlu eşinin çiçekle birlikte gönderdiği notu heyecandan okuyamayınca, CHP Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören okudu. Hüseyin Çakaloğlu nun aday olan eşi Emel Çakaloğlu na çiçek ile birlikte gönderdiği notta şu ifadeler yer alıyor; Bodrum a ve partimize hizmet anlayışı içinde talip olduğun bu onurlu görev için, basın açıklamanda mesleki seminer ve sınavlar için Ankara da olmam nedeni ile yanında bulunamadığımdan üzgünüm. En yakın dostun olarak her an yanındayız. Başarılı olacağından emin olarak, sana ve yol arkadaşlarına yolunuz açık olsun diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Eşin Hüseyin Çakaloğlu BİRLİKTE HAREKET EDEREK, BAŞARIYI YAKALADIK İlk sözü alan Recai Seymen Kadın ve Gençlik Kollarının partinin dinamik gücü olduğunu ifade ederek, dört seçimde geceli gündüzlü fedakarca çalıştıklarını söyledi. Seymen Kadınlarımızın tarlada izleri çoktur, harmanda da yüzleri olacaktır. dedi. 12 Aralık Cumartesi günü CHP Bodrum Kadın Kolları kongresi olacağını da hatırlattı. Daha sonra söz alan CHP İlçe Yönetimine seçilen, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören CHP li kadınlara kız kardeşlerim diyerek hitap etti. 1 Şubat ta kongreye kadar sekiz yönetim kurulu üyesi arkadaşı ile birlikte, kadın kolları başkanlığına atandığının bilgisini vererek şöyle konuştu; İlk basın toplantısında söz vermiştim. Hedefim partimizi en üst seviyelere taşımak ve kadın enerjisini siyasete daha geniş bir şekilde aktarmak demiştim. Sizler sayesinde hepimiz el vererek, yürek yüreğe olarak, bu stratejik çalışmalarda hep birlikte hareket ederek, başarıyı

15 yakaladık. PAROLAMIZ; DAHA ÇOK ÜRETMEK DAHA ÇOK ÇALIŞMAK Daha sonra adaylığını açıklamak üzere söz alan Emel Çakaloğlu Biz Kadınlara Seçme Ve Seçilme Hakkı veren liderimiz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ü saygı ve özlemle anarak konuşmama başlamak istiyorum. diyerek konuşmasına başladı. CHP Bodrum Kadın Kolları na aday olan Emel Çakaloğlu şöyle konuştu; Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bu yana, kadınlarımızı güçlendirmek için elinden geldiğince çaba harcamıştır. Biz kadınlar önce insan, sonra vatan sevgisiyle ülkemizde laikliğin, demokrasinin, kardeşliğin ve özgürlüklerin teminatı için hep var olduk var olacağız. Parolamız; Daha çok üretmek daha çok çalışmak daha az yanlış yapmak, ancak sizden gelecek öneri, eleştiri ve katkılarla olanaklıdır. Yolumuz açık olsun. İnancımız kararlılığımız ve coşkumuz hiç eksilmesin. SORUMLULUK İSTEYEN, GÖREVİN BİLİNCİNDEYİM Hedeflerinin eğitim, Kadın ve Aile sorunlarını çözmek, sağlık, çevre, sanat konularında aktif olmak ve projeler üretmek olduğunu kaydeden Çakaloğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; Ayrıca Allah korusun ki hepimiz bir engelli adayıyız. Bende bunu bire bir yaşamış engelli ablası olarak engelli kardeşlerimizin ailelerimiz yanında, yaşamın her alanında halkımızla iç içe, el ele, gönül gönüle olmaktır. Sorunlarımıza elden geldiğince yardımcı olmak en büyük hedefimizdir. Sizlerin karşısına büyük bir sorumluluk isteyen görevin bilincinde olarak heyecan ve ümitle çıkıyorum. İlçe Başkanıma, yönetim kurulu üyelerime, bugüne kadar çalışmış tüm Kadın Kolları Başkan ve tüm Parti emekçisi kadınlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Desteklerinizi bekliyorum. CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Dr.Bedriye Gürkan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un eşi Hülya Kocadon, geçmiş dönem ilçe başkanı Dr.Kerim Cangır ve partililerin katıldığı basın

16 açıklaması toplu halde fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

17 EMEL SAYIN TABURCU OLDU Bodrum da tatil tapan Türk Sanat Müziği nin ünlü sesi Emel Sayın, bir kafede başını şemsiyeye çarpması sonucu hastanelik oldu. Tetkiklerinden ciddi bir soruna rastlanmayan sanatçı taburcu edildi. Bodrum da tatil yapan Emel Sayın arkadaşları ile gittiği kafeden ayrılmak için oturduğu yerden kalkarken, güneşten korunmak için kullanılan şemsiyeye başını çarptı. Baş dönmesi yaşayan sanatçı özel araçla, Özel Bodrum Hastanesi ne götürüldü. Yapılan tetkiklerle herhangi bir soruna rastlanmadığı

18 öğrenildi. Sayın, bir süre tedbir amacıyla hastanede gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Hastane çıkışında olukça neşeli olduğu gözlenen Emel Sayın Kafedeydik. Kalkarken başımı şemsiyeye biraz set çarptım herhalde. Korktuk ne olur ne olmaz diye hastaneye geldik. 2 gün için tatile geldim böyle bir şey oldu, görünmez kaza. Ama iyiyim çok şükür dedi. Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abdullah Servet de Emel Sayın ın durumunun iyi olduğunu açıkladı. Servet Bir kafa travması geçirmiş. Tomografisini çektik. Çok şükür kanaması yok. Tetkiklerinden de bir sorunla karşılaşılmadı. Biraz gözetim altında tutuk dedi. Sayın, hastane çalışanlarına ve basın mensuplarına iyi günler diyerek bekleyen araca binip hastaneden ayrıldı. BELEDİYE MEYDANINDA FİDAN DAĞITIMI 3 BİN 500 ADET ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITILDI Bodrum Kaymakamlığı, Milas Orman İşletme Müdürlüğü ve Bodrum Orman İşletme Şefliği tarafından organize edilen etkinlikte vatandaşlara 3 bin 500 adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü nedeniyle Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen etkinliğe, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Milas Orman İşletme Müdürü Tayfun Kazakoğlu, Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut, Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

19 Meydana getirilen ve içinde, Kara Servi, Defne, Dut, Harnup, Mavi Servi, Fıstık Çamı, Erguvan ve Zakkum fidanlarının bulunduğu kamyonet kapaklarının açılmasını sabırsızlıkla bekleyen vatandaşlar fidan almak için birbirleriyle yarıştılar. Dağıtım öncesi gazetecilere açıklama yapan Kaymakam Gödekmerdan şunları söyledi; 21 Mart Dünya Ormancılık Günü aktiviteleri arasında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak fidan dağıtımı yapıyoruz. Milas Orman İşletme Müdürlüğümüz ve Bodrum Orman İşletme Şefliğimiz vasıtasıyla çeşitli türde orman ağaçları tüplü fideler şeklinde vatandaşlarımıza dağıtılacak. Çok büyük bir ilgi var. İnşallah bu etkinliğimiz amacına ulaşır. Çok daha yeşil bir Bodrum, çok daha yeşil bir Türkiye amaçlıyoruz. dedi. Açıklamanın ardından ilk fidanları Kaymakam Gödekmerdan kendi eliyle yaptı. Fidanlarını alan vatandaşlardan Gülseren Bozova şunları söyledi; Önemli olan almak değil tabi bunları dikmek ve bakmak. İnsanın yerinin olması. Yoksa alıpda köşe başına bıraktıktan sonra hiç bir anlamı yok bence. dedi. Bahçesine dikmek için fıstık çamı aldığını belirten Mehmet Akbal ise şunları söyledi; Bodrum için çok güzel bir şey. Devamını bekliyoruz. dedi. 3 bin 500 adet fidanı ücretsiz olarak vatandaşlara dağıttıklarını ifade eden Milas Orman İşletme Müdürü Tayfun Kazakoğlu şöyle konuştu; Vatandaşlarımıza hem çevre bilinci oluşturmak hem yeniden fidanları kendi elleri ile toprağa dikmesi için bu etkinliklerimiz düzenliyoruz. Bu sene Milas Orman İşletme Müdürlüğü olarak bölgede 204 bin adet fidan dikimi yaptık.

20 dedi. Etkinliğe katılan Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencilerinden Emre Manyas ise şöyle konuştu; Güzel bir etkinlik herkes faydalanıyor. Ağaçlandırma ve oksijen çok önemli, güzel bir etkinlik oldu. dedi. Ağaçları çok sevdiğini ifade eden Sultan Bayramlı isimli vatandaş şunları söyledi; Çok seviyorum ağaçları, yeşilliği. Bayılıyorum bunlara. Hemen gidip bahçemize ekeceğiz. şeklinde konuştu. Vatandaşlara, ağaçlandırma hakkında bilgilendirme broşürlerinin dağıtıldığı etkinlikte 3 bin 500 adet fidan kısa sürede tükendi. Bodrum Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü, iki muhteşem

21 sergiye daha ev sahipliği yapmaya başladı Bodrum Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü, iki muhteşem sergiye daha ev sahipliği yapmaya başladı Cengiz Çeliker in sıradışı 18 eseri Orhan Kemal Meydanı nda, Emel Altuğ un rengarenk dünyası ise Yıldız Kenter Salonu nda sanatseverleri bekliyor. Sergilerin açılış kokteylinde çanı ise Türk tiyatrosunun dev sanatçısı Ayten Gökçer çaldı. Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü, iki yeni sergiyle yeni bir haftaya başladı. Bodrum un sanata en çok yakışan mekanında, bu kez sıradışı bir sanatçının çok boyutlu eserleri vardı. Cengiz Çeliker yani sanatında kullandığı ismiyle Evgani, 18 büyük boyutlu eserini Orhan Kemal Meydanı nda sanatseverlerin beğenisine sundu. Çeliker in İnanç Fay Hattı adlı sergisi, inanışlara başka bir boyuttan yaklaşıyor. İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ Koktyelle açılışı yapılan bir diğer sergi ise Emel Altuğ a aitti. Emelce resimlerini beğeniye sunan Altuğ, Bu kez bir tema belirlemedim. İçimden geldiği gibi resim yaptım diyerek, renkli dünyasını sanatseverlerle paylaştı. Dibeklihan daki sergilerin açılış kokteylinde artık geleneksel hale gelen çan ritüelini ise Türk tiyatrosunun ünlü ismi Ayten Gökçer gerçekleştirdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bodrum a tatil yapmak amacıyla gelen Gökçer, sanatseverlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Haber Ali Fikret Er

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından Türkiye nin 7 coğrafi bölgesinden yöreye özgü 7 fidan getirildi. Fidanların 23 Nisan günü Bodrum da kararlaştırılacak uygun

Detaylı

EMEL ÇAKALOĞLU: HEMEN! ŞİMDİ

EMEL ÇAKALOĞLU: HEMEN! ŞİMDİ EMEL ÇAKALOĞLU: HEMEN! ŞİMDİ BARIŞ Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum KAdın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu 1 Eylül BArış günü nedeniyle aşağıdaki mesajı yayınladı: YURTTA BARIŞ,DÜNYADA BARIŞ, HEMEN! ŞİMDİ

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Kadın konuk evi için protokol

Kadın konuk evi için protokol Kadın konuk evi için protokol Bodrum Kadın Konuk Evi için protokol imzalandı Çeşitli gerekçelerle yardıma ihtiyaç duyan kadınlar için, Bodrum Belediyesi ve hayırsever bir vatandaşın işbirliği ile Bodrum

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİLİKÇİ VE BAŞARI ODAKLI BİR SİYASET İÇİN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI Emre Köroğlu 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak

Detaylı

27 yıl önce ki İngiliz müşterileri tekrar mavi tur için Bodrum a geldi

27 yıl önce ki İngiliz müşterileri tekrar mavi tur için Bodrum a geldi 27 yıl önce ki İngiliz müşterileri tekrar mavi tur için Bodrum a geldi 27 yıl önce, 8 yaşında babası ile geldiği mavi yolculuk teknesini internetten bularak kendi eşi ve çocukları ile tekrar Bodrum a tatile

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN

BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN Milliyetçi Hareket Partisi 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapılan seçimleri Mehmet Tosun açık farkla kazandı. İlçe Başkanlığı

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen ilçe Kongresinde, başkanlığı ve yönetimi seçimini Recai Seymen ve ekibi kazandı. Bodrum Belediyesi Nurol

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Muğla OBM de Yeni Atamalar

Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde boş İşletme Müdür Yardımcıları kadrolarına atamalar yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki atamlar Orman Genel Müdürlüğünce münhal bulunan İşletme

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

MUĞLA NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

MUĞLA NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUĞLA NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CHP MUĞLA MİLLETVEKİL ADAY ADAYI TUFAN ERKAN YAKAR AÇIKLAMASINDA, GEZİ RUHUNUN ve GENÇLERİN SESİ OLACAĞINI SÖYLEDİ Bodrum dan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili

Detaylı

delegelerle birlikte sandığa gitti

delegelerle birlikte sandığa gitti Başkan Kocadon CHP li delegelerle birlikte sandığa gitti CHP Muğla Milletvekili Adaylarının belirleneceği ön seçim için delegeler sandık başına gitti. Oy kullananlar arasında yer alan Bodrum Belediye Başkanı

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum Yarımadasında yaşayan Çukurovalılar tarafından Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu. Bodrum da yaşayan turizmci Birol Yoleri

Detaylı

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Türkiye Cumhuriyeti nin 9. Cumhurbaşkanı, 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen parti lideri, Devlet Su İşleri nin

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar nerelerde görev aldınız?

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar nerelerde görev aldınız? Reşadiye Öğrenci Meclisi Başkanı Yücel Bolat: Asla kin tutamam bana yapılan kötülüğü unutur geleceğe bakarım geçmişe takılmam. Bu davranışlarım da bana çok dost kazandırdı iletişimimi geliştirdi. SORU-

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi,

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Bodrum a İnanç Turizmi Geliyor! Bodrum da Turizm Çıtası, Dini Kültürel Tesisle Yükseltilecek! Bodrum, Bilimsel İslamiyet in Merkezi oluyor Türkiye Geneli nde olduğu gibi

Detaylı

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALUK DİNÇER İN KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ HAKKINDA HER ŞEY KISA FİLM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ KONUŞMASI

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALUK DİNÇER İN KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ HAKKINDA HER ŞEY KISA FİLM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ KONUŞMASI TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALUK DİNÇER İN KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ HAKKINDA HER ŞEY KISA FİLM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ KONUŞMASI 7 Ocak 2015 İstanbul, Sabancı Center Sayın Konuklar, Değerli Basın Mensupları,

Detaylı

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Eylül 26, 2014-2:33:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yine böyle bir şölenle inşallah, bir gün biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın bana tevdi ettiği bu görevi bir başka kardeşimize

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla SEDAŞ ta (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Detaylı

TÜRKİYE DE KADINLARIN SİYASAL HAYATA KATILIM MÜCADELESİ VE POZİTİF AYRIMCILIK

TÜRKİYE DE KADINLARIN SİYASAL HAYATA KATILIM MÜCADELESİ VE POZİTİF AYRIMCILIK TÜRKİYE DE KADINLARIN SİYASAL HAYATA KATILIM MÜCADELESİ VE POZİTİF AYRIMCILIK TürkİYE KADIN DERNEKLERİ FEDERASYONU Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu 1976 Yılında kurulmuş ülke genelinde 50.500 üyesi

Detaylı

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MUMCULAR BÖLGESİNDE YANAN ORMANLIK ALANLARA FİDAN DİKTİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikme etkinliğine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem

Detaylı

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI Mehmet Tosun Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı nda düzenlenen basın toplantısı ile birlikte 1 Şubat

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Fatih Akbaba, "Kişi bir bütündür. Fakat biz. ailenin, mutlu etme ve Dedi. Aileyi, mutlu etme ve mutlu olma kurumu

Fatih Akbaba, Kişi bir bütündür. Fakat biz. ailenin, mutlu etme ve Dedi. Aileyi, mutlu etme ve mutlu olma kurumu KAYA Alüminyum Demir Doğrama Ahmet KAYA Kapı - Pencere - Panjur - Daraba Sineklik - Çatı - Korkuluk ve Ferforje İşleriniz İsteğinize Göre İtina ile Yapılır Gsm: 0535 845 42 41 Küçük Sanayi Sitesi / GÜLNAR

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

Vekiller Heyeti Kararı, Sıkıyönetim Komutanlığı ve Milli Güvenlik Konseyi'nce Kapatılan Siyasi Partiler

Vekiller Heyeti Kararı, Sıkıyönetim Komutanlığı ve Milli Güvenlik Konseyi'nce Kapatılan Siyasi Partiler Vekiller Heyeti Kararı, Sıkıyönetim Komutanlığı ve Milli Güvenlik Konseyi'nce Kapatılan Siyasi Partiler Açılış Tarihi Kapanış Tarihi Sona Eriş Nedeni 1 Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası 17.11.1924 05.06.1925

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE NİN DEMOKRATİKLEŞME SINAVINI DERİNLEMESİNE TARTIŞTI!

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE NİN DEMOKRATİKLEŞME SINAVINI DERİNLEMESİNE TARTIŞTI! İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE NİN DEMOKRATİKLEŞME SINAVINI DERİNLEMESİNE TARTIŞTI! Türkiye nin önemli toplumsal ve politik konularının tartışıldığı İstanbul Aydın Üniversitesi

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Haziran 17, 2016-1:22:00 Başbakan Yıldırım, "Terör örgütünün telkinlerine gençlerimiz asla ve asla itibar etmesinler. Onlar bizim

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar?

SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Hangi okullarda okudunuz? Nerelerde çalıştınız bugüne kadar? İSTANBUL TOKAT PAZARLILAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI CENGİZ ÇEVİK DERNEK OLARAK DAĞITTIĞIMIZ KİŞİSEL GELİŞİM DERGİLERİ ÖĞRENCİLERİMİZDE İNANILMAZ GELİŞMELERE SEBEP OLMUŞ 2014 YILINDA 10.000 KİŞİSEL GELİŞİM

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

BODRUM CHP KADIN KOLLARI İÇİN TEK ADAY

BODRUM CHP KADIN KOLLARI İÇİN TEK ADAY BODRUM CHP KADIN KOLLARI İÇİN TEK ADAY 12 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan Bodrum CHP Kadın Kolları Seçiminde tek aday Emel Çakaloğlu CHP İlçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında oldukça

Detaylı

KUSADASl - demokrat 24 Nisan 2010 Sayfa 6 1. BALKAN TÜRKLERİ ŞENLİĞİ AYDIN'DA YAPILDI - Arif Şentürk'ün sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Aydın Belediyesi ile Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Başbakan Yıldırım, Ankara Sincan da halka hitap etti Nisan 14, 2017-7:12:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Sincan ilçesi Lale Meydanı'nda mitinge katılarak vatandaşlara hitap

Detaylı

KİTABININ GELİRİNİ, İHTİYACI OLAN KIZ ÇOCUKLARINA VERECEK

KİTABININ GELİRİNİ, İHTİYACI OLAN KIZ ÇOCUKLARINA VERECEK KİTABININ GELİRİNİ, İHTİYACI OLAN KIZ ÇOCUKLARINA VERECEK Sosyal ve siyasi yaşamda Bodrum un tanınmış simalarından biri olan Nuran Yüksel yaşamını kitap haline getirdi. Nuran Yüksel kitabının sadece kendi

Detaylı

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Cumhuriyetin kuruluşu Anadolu insanının iman, namus, bağımsızlık, özgürlük, vatan ve millete sevgi ile bağlılığının inancı ve iradesi ile kendisine önderlik yapan Mustafa

Detaylı

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş?

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Benim adım Deniz. 7 yaşındayım. Bu hafta sonu annem ve babamla birlikte kampa gittik. Kampa

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Okul yapımı sürüyor

Okul yapımı sürüyor Okul yapımı sürüyor Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, yapımı devam eden Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerde, inşaatın bodrum,

Detaylı

Atatürk ün Kişisel Özellikleri. Elif Naz Fidancı

Atatürk ün Kişisel Özellikleri. Elif Naz Fidancı Atatürk ün Kişisel Özellikleri Atatürk cesur ve iyi bir liderdir Atatürk iyi bir lider olmak için gerekli bütün özelliklere sahiptir. Dürüstlüğü ve davranışları ile her zaman örnek olmuştur. Gerek devlet

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu adına hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu adına hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sayın Kaymakamım, Sayın Milli Eğitim Müdürüm, Sayın Belediye Başkanım, Okul Aile Birliğimizin değerli yöneticileri, Saygıdeğer Velilerimiz, Sevgili öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz, Saygıdeğer Bağışçılarımız,

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı.

Administrator tarafından yazıldı. Çamlıyayla Köyü Dernek yönetimi ve Kadın kolları geçtiğimiz hafta sonu çok güzel organizasyonla Alucra-Çamoluk-Şebinkarahisarlı sağlık alanında çalışan tüm personelleri biraraya getirdi. İstanbul bölgesinde

Detaylı

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler.

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 43 YIL GELDİLER SONRA BİR ARAYA https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 1972 1973 döneminde Ankara

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı