BRAND ENTERTAINMENT. Art Gallery and Project House

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BRAND ENTERTAINMENT. Art Gallery and Project House"

Transkript

1 BRAND ENTERTAINMENT Art Gallery and Project House

2 Brand Entertainment; bir markanın pazarlama stratejisini tamamlayıcı bir eğlence tabanlı araçtır. Amacı, kitle ve marka arasında olumlu bağlantılar oluşturarak, hedef kitleye özgün bir şekilde İletişim kurmak İçin fırsat vermektir. Brand entertainment; bir markanın pazarlama stratejisini tamamlayıcı bir eğlence tabanlı araçtır. Amacı, kitle ve marka arasında olumlu bağlantılar oluşturarak, hedef kitleye özgün bir şekilde iletişim kurmak için fırsat vermektir. Rawcut olarak markalar için urbanart projeler, sergiler, canlı performanslar, etkileşimli aktiviteler ve daha bir çok farklı proje üretiyoruz. Ürettiğimiz projeleri sosyal mecralarla entegre ederek benzersiz etkileşimler yaratıyoruz. Rawcut olarak markalar için urbanart projeler, sergiler, canlı performanslar, etkileşimli aktiviteler ve daha bir çok farklı proje üretiyoruz. Ürettiğimiz projeleri sosyal mecralarla entegre ederek benzersiz etkileşimler yaratıyoruz.

3 ABL BİNA DIŞ CEPHE İLLUSTRASYONU Binalar üzerine uygulanan illüstrasyon ağirlikli boyama çalişmalari günümüz reklam mecralarina yeni bir soluk katiyor. Rawcut, projeler üreterek markalar için bu yenilikçi mecraya dahil olma firsatini sunuyor. dünyanin dört bir yanindan işbirliği içinde olduğumuz duvar sanatçilariyla organizsyonlar düzenliyor, reklam amaçli kampanyalar için projeler üretip uyguluyoruz. English binalar üzerine uygulanan illüstrasyon ağirlikli boyama çalişmalari günümüz reklam mecralarina yeni bir soluk katiyor. rawcut, projeler üreterek markalar için bu yenilikçi mecraya dahil olma firsatini sunuyor. dünyanin dört bir yanindan işbirliği içinde olduğu- muz duvar sanatçilariyla organizsyonlar düzenliyor, reklam amaçli kampanyalar için projeler üretip uyguluyoruz.

4

5 ENİS BATUR PORTRE İÇ MEKAN İLÜSTRASYON rawcut, duvar boyama çalişmalarini kamusal alanlarin yani sira iç mekanlara da uygulu- yor. zürih te yaşayan türk asilli sanatçi ata toast bozaci, rawcut organizasyonuyla enis batur un bir portresini mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi bomonti kampüsü nün kan- tininde bulunan 4x6 metrelik bir duvara uyguladi. english binalar üzerine uygulanan illüstrasyon ağirlikli boyama çalişmalari günümüz reklam mecralarina yeni bir soluk katiyor. rawcut, projeler üreterek markalar için bu yenilikçi mecraya dahil olma firsatini sunuyor. dünyanin dört bir yanindan işbirliği içinde olduğu- muz duvar sanatçilariyla organizsyonlar düzenliyor, reklam amaçli kampanyalar için projeler üretip uyguluyoruz.

6 CAMEL ARTIST LIVE İsviçre deki kamusal sanat potansiyelini tanitmak amaciyla oluşturulan camel artist live isimli proje kapsaminda dünyanin farkli yerlerinden 10 sanatçi berlin de bir araya geldi ve 7 gün boyunca şehri gezdiler, ilham aldilar, stüdyoya girdiler ve canli performanslarla ürünler tasarladilar. ekibimizden harun shark doğan in camel için özel olarak tasar- ladiği ürün kutularindan tüm dünyada dağitilmak üzere iki milyon adet basildi, buna ek olarak otuz adet bisiklet ve sinirli sayida saat, çakmak ve sweatshirt tasarlandi, sergilendi ve satişa sunuldu. İsviçre deki kamusal sanat potansiyelini tanitmak amaciyla oluşturulan camel artist live isimli proje kapsaminda dünyanin farkli yerlerinden 10 sanatçi berlin de bir araya geldi ve 7 gün boyunca şehri gezdiler, ilham aldilar, stüdyoya girdiler ve canli performanslarla ürünler tasarladilar. ekibimizden harun shark doğan in camel için özel olarak tasar- ladiği ürün kutularindan tüm dünyada dağitilmak üzere iki milyon adet basildi, buna ek olarak otuz adet bisiklet ve sinirli sayida saat, çakmak ve sweatshirt tasarlandi, sergilendi ve satişa sunuldu.

7

8 COOL SHOPPING ALIŞ-VERIŞ GÜNLERI Mercedes-Benz Fashion Week kapsaminda İsviçre nin en büyük şehirlerinden Zürih ve Luzern için alişveriş rehberleri hazirladik. ancak sadece rehber hazirlamakla kalmayip internet sitesini, aplikasyonlarini, posterlerini ve haritalarini da tasarladik. english binalar üzerine uygulanan illüstrasyon ağirlikli boyama çalişmalari günümüz reklam mecralarina yeni bir soluk katiyor. rawcut, projeler üreterek markalar için bu yenilikçi mecraya dahil olma firsatini sunuyor. dünyanin dört bir yanindan işbirliği içinde olduğu- muz duvar sanatçilariyla organizsyonlar düzenliyor, reklam amaçli kampanyalar için projeler üretip uyguluyoruz.

9 > ORGANIZASYON WEB SITESI İÇİN BURAYA TIKLAYIN PLEASE CLICK HERE FOR ORGANISATION WEB SITE

10 GRAFİK 14 EXHIBITION & EVENT Grafik 12, 13 derken grafik 14 ü de tamamladik. zürih in en büyük grafik tasarim orga- nizasyonlarindan biri olan sergi, rawcut in küratörlüğünde gelenekselleşerek her yil tekrarlanmaya devam ediyor. Bu yil üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz organizasyon, yaklaşik kişinin katilimiyla zürih te gerçekleşti. organizasyona dünyaca ünlü illüstratörler, graffiti sanatçilari ve tasarimcilar katildi. canli performanslar ve müzik ile daha bir çok etkinliğin yer aldiği grafik 14 e katilanlar arasinda, ünlü müzik grubu incubus un vokalisti ve ayni zamanda illustratör olan brandon boyd da vardi. grafik 12, 13 derken grafik 14 ü de tamamladik. zürih in en büyük grafik tasarim orga- nizasyonlarindan biri olan sergi, rawcut in küratörlüğünde gelenekselleşerek her yil tekrarlanmaya devam ediyor. bu yil üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz organizasyon, yaklaşik kişinin katilimiyla zürih te gerçekleşti. organizasyona dünyaca ünlü illüstratörler, graffiti sanatçilari ve tasarimcilar katildi. canli performanslar ve müzik ile daha bir çok etkinliğin yer aldiği grafik 14 e katilanlar arasinda, ünlü müzik grubu incubus un vokalisti ve ayni zamanda illustratör olan brandon boyd da vardi.

11

12 HUGO BOSS STORE INTERIOR & OPENING EVENT hugo boss zurih pop-up store mağazasinin iç tasarimlari, duvar illüstrasyonlari dahil olmak üzere tüm konseptini hazirladik ve uyguladik. hugo boss zurih pop-up store mağazasinin iç tasarimlari, duvar illüstrasyonlari dahil olmak üzere tüm konseptini hazirladik ve uyguladik.

13 IRQ CANLI PERFORMANS ünlü model bianca gurser in taşidiği paris iro markasinin tasarimi olan deri ceketi canli performansla boyadik. l official in editörü sandra bauknecht, kriztina bazan gibi isimlerin de katildiği etkinlik gecesinde sinirli sayida üretilen ceket, l official in fransa sayisinda da yer aliyor. ünlü model bianca gurser in taşidiği paris iro markasinin tasarimi olan deri ceketi canli performansla boyadik. l official in editörü sandra bauknecht, kriztina bazan gibi isimlerin de katildiği etkinlik gecesinde sinirli sayida üretilen ceket, l official in fransa sayisinda da yer aliyor.

14 MERCEDES BENZ FASHON WEEK EXHIBITION rawcut, duvar boyama çalişmalarini kamusal alanlarin yani sira iç mekanlara da uygulu- yor. zürih te yaşayan türk asilli sanatçi ata toast bozaci, rawcut organizasyonuyla enis batur un bir portresini mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi bomonti kampüsü nün kan- tininde bulunan 4x6 metrelik bir duvara uyguladi. english binalar üzerine uygulanan illüstrasyon ağirlikli boyama çalişmalari günümüz reklam mecralarina yeni bir soluk katiyor. rawcut, projeler üreterek markalar için bu yenilikçi mecraya dahil olma firsatini sunuyor. dünyanin dört bir yanindan işbirliği içinde olduğu- muz duvar sanatçilariyla organizsyonlar düzenliyor, reklam amaçli kampanyalar için projeler üretip uyguluyoruz.

15

16 NIKE STORE ZURICH MAĞAZA İÇİ DUVAR BOYAMA rawcut, duvar boyama çalişmalarini kamusal alanlarin yani sira iç mekanlara da uygulu- yor. zürih te yaşayan türk asilli sanatçi ata toast bozaci, rawcut organizasyonuyla enis batur un bir portresini mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi bomonti kampüsü nün kan- tininde bulunan 4x6 metrelik bir duvara uyguladi. english binalar üzerine uygulanan illüstrasyon ağirlikli boyama çalişmalari günümüz reklam mecralarina yeni bir soluk katiyor. rawcut, projeler üreterek markalar için bu yenilikçi mecraya dahil olma firsatini sunuyor. dünyanin dört bir yanindan işbirliği içinde olduğu- muz duvar sanatçilariyla organizsyonlar düzenliyor, reklam amaçli kampanyalar için projeler üretip uyguluyoruz.

17 MTV ÇEKİM STÜDYOSU KONSEPT BOYAMA rawcut, duvar boyama çalişmalarini kamusal alanlarin yani sira iç mekanlara da uygulu- yor. zürih te yaşayan türk asilli sanatçi ata toast bozaci, rawcut organizasyonuyla enis batur un bir portresini mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi bomonti kampüsü nün kan- tininde bulunan 4x6 metrelik bir duvara uyguladi. english binalar üzerine uygulanan illüstrasyon ağirlikli boyama çalişmalari günümüz reklam mecralarina yeni bir soluk katiyor. rawcut, projeler üreterek markalar için bu yenilikçi mecraya dahil olma firsatini sunuyor. dünyanin dört bir yanindan işbirliği içinde olduğu- muz duvar sanatçilariyla organizsyonlar düzenliyor, reklam amaçli kampanyalar için projeler üretip uyguluyoruz.

18 Art Gallery and Project House FACEBOOK.COM TWITTER.COM INSTAGRAM

ABL DIŞ CEPHE İLLÜSTRASYONU ABL - MURAL

ABL DIŞ CEPHE İLLÜSTRASYONU ABL - MURAL Branded Entertainment, işbirlikleri ve organizasyonlar aracılığıyla markalar ile hedef kitleleri arasındaki bağı kuran bir araç olarak nitelendirilebilir. Bir markanın imaj, güvenilirlik ve özgünlüğünü

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ Günün Menüsü Görsel İletişim Tasarımı nedir? Görsel İletişim Tasarımcısı ne yapar?

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

.. ORTAKOY DE Sanat KETHÜDA TASARIMCI HAFTASI 10-13 HAZIRAN 2015

.. ORTAKOY DE Sanat KETHÜDA TASARIMCI HAFTASI 10-13 HAZIRAN 2015 .. ORTAKOY DE Sanat KETHÜDA TASARIMCI HAFTASI 10-13 HAZIRAN 2015 Kethüda Pop-Up Mağaza Nedir? Mimar Sinan ın önemli eserlerinden Ortaköy Tarihi Hüsrev Kethüda Hamam ında her yıl yapılması planlanan 4 günlük

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi/Assist. Prof. Dr. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi :

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi/Assist. Prof. Dr. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. Öğretim Üyesi/ Assist. Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora/ Phd. in Art Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları www.resetotb.com Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları Çekim Montaj Seslendirme Firmaların ihtiyaç duyabilecekleri tanıtım, belgesel, bilgilendirme, arşiv ya da reklam amaçlı tüm film ve fotoğraf çekimleri

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

SODA Sunar. Meriç Kara. SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk kişisel sergisi A Domestic Schizophrenic Project e ev sahipliği yapıyor!

SODA Sunar. Meriç Kara. SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk kişisel sergisi A Domestic Schizophrenic Project e ev sahipliği yapıyor! BASIN BÜLTENİ SODA Sunar Meriç Kara: A Domestic Schizophrenic Project 26 Mayıs 2010 3 Temmuz 2010 Açılış: 26 Mayıs 2010 Çarşamba / 18:30-21:00 (Basın Toplantısı: 17:00) SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk

Detaylı

İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ

İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü, yaklaşık bir yıllık hazırlık sürecinin

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

"Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden

Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden O O LY F RT L Kİ Ş E İS PO "Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden başlamıştır. Çocukluk döneminde,

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

farkımız, bakış açımız.

farkımız, bakış açımız. farkımız, bakış açımız. ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA Ürün çekiminde firmanıza gelerek veya stüdyomuzda, uzman kadromuz ile ürünlerinize en doğru fon ve format ile ayrı bir boyut katarak detaylı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2017

SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2017 SPONSORLUK DOSYASI 16-17 EYLÜL 2017 PAŞAM ORGANİZASYON HAKKINDA 16-17 EYLÜL 2017 ANKAMALL AVM HAKKINDA 1999 yılında Migros Alışveriş Merkezi Ankara adı altında hizmete başlayan AVM, ziyaretçilerin oldukça

Detaylı

MediaKit. www.defaultmagazine.com

MediaKit. www.defaultmagazine.com MediaKit www.defaultmagazine.com .Sayılar #01 #02 #03 #04 #05 #06 #07 #09 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 .istatistikler Dünyada 62 ülkeden takip edilen.default magazine her ay ortalama 125.000 kişi

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir.

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir. BİZ İnteraktif reklam ajansıyız. Dijital kanalları kullanarak projeler geliştirir, markaları pazarlama hedeflerine ulaştırmak için fikir üretir ve uygulamasını gerçekleştiririz. AMACIMIZ İhtiyaçlara uygun,

Detaylı

Eğitim Mh.Ahsen Sk.n:12/30 Kadıköy - İstanbul +9 (0) 216 345 AN DA +9 (0) 216 345 32 65. bilgi@anda.web.tr www.anda.web.tr

Eğitim Mh.Ahsen Sk.n:12/30 Kadıköy - İstanbul +9 (0) 216 345 AN DA +9 (0) 216 345 32 65. bilgi@anda.web.tr www.anda.web.tr Eğitim Mh.Ahsen Sk.n:12/30 Kadıköy - İstanbul +9 (0) 216 345 AN DA +9 (0) 216 345 32 65 bilgi@anda.web.tr www.anda.web.tr Anda İnteraktif Tanıtım Dosyası 1 Hakkımızda 2013 Şubat ayı itibariyle Anda İnteraktive

Detaylı

ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME

ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME Yarışmanın Amacı Seramik sektörü alanında tasarımın önemini vurgulamak Genç tasarımcıları desteklemek ve seramik sektörüne teşvik edip, başarılı tasarımları ödüllendirmektir.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Süleymen Demirel Üniversitesi 2001 Yüksek

Detaylı

Kütüphane Web Sitesi Nedir? Bina x Web sitesi

Kütüphane Web Sitesi Nedir? Bina x Web sitesi Kütüphane Web Sitelerinde İçerik Zenginleştirme Adnan Menderes Üniversitesi Aydın 26 Ekim 2001 Dr. Hatice Kübra Bahşişoğlu kubra@hacettepe.edu.tr 04.06.2008 ÜNAK 1 Kütüphane Web Sitesi Nedir? Bina x Web

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! denebirkere biz kimiz? 2 biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! Marka ve kurumlar için her projede yenilikçi olmayı ve yeni fikirler üretmeyi hedefler, müşterilerimizin

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

K E C E L E G ĞIMLILIĞI

K E C E L E G ĞIMLILIĞI GELECEK SENSiN SİGARA BAĞIMLILIĞI ALKOL BAĞIMLILIĞI İNTERNET GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SAĞLIKLI BESLENME DOĞRU BESLENME ÖZSAYGI HAYIR DİYEBİLME BECERİSİ AKRAN BASKISI AİLE İÇİ İLETİŞİM BAŞARI ZAMAN

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti TELEVIDYON.COM Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

İŞ GELİŞTİRME HİZMETLERİ

İŞ GELİŞTİRME HİZMETLERİ İŞ GELİŞTİRME HİZMETLERİ Markaların, işletmelerin, kurumların; İş üretme tarzlarını, markalarını, ürünlerini, çalışanlarını ve markanın pazardaki gücünü arttıran çözümler sunuyoruz. www.eniyisistem.com

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar I stanbul da Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Kültürümüzün ve medeniyetimizin zengin renklerini, evrensel bir dille dünyaya anlatmaya davet

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

Biggshop Dijital Franchise

Biggshop Dijital Franchise Biggshop Dijital Franchise Biggshop Markası BiggShop bir tasarım mağazasıdır. BiggPlus grubu tarafından kurulmuştur. BiggDesign konsepti ile erişilebilir lüks, erişilebilir sanat olarak tanımlanabilecek

Detaylı

Mehmet Duran FERGÖKÇE

Mehmet Duran FERGÖKÇE Mehmet Duran FERGÖKÇE Nazifbey Sokak Günü Aydın Apt. No: 29/1 Kadıköy 34722 / İstanbul e-mail: m.fergokce@gmail.com Adana Seyhan Anadolu güzel Sanatlar Lisesi, 2000-2004, Seyhan / Adana Marmara Üniversitesi,

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

www.dinodream.com - www.erolbek.com - www.cevirbak.com - www.tiktuk.com

www.dinodream.com - www.erolbek.com - www.cevirbak.com - www.tiktuk.com web design, print, interface, video motion, character design, outdoor, banner, art direction, web design, print, inter E R O L B E K www.dinodream.com - www.erolbek.com - www.cevirbak.com - www.tiktuk.com

Detaylı

AlkislarlaYasiyorum.com. Medya Kiti

AlkislarlaYasiyorum.com. Medya Kiti AlkislarlaYasiyorum.com Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

İÇİNDEKİLER BİZ KİMİZ? FARKLILIKLARIMIZ REFERANS VE BAŞARILARIMIZ

İÇİNDEKİLER BİZ KİMİZ? FARKLILIKLARIMIZ REFERANS VE BAŞARILARIMIZ w w w. k i d e k a. c o m İ İÇİNDEKİLER BİZ KİMİZ? FARKLILIKLARIMIZ REFERANS VE BAŞARILARIMIZ NELER YAPABİLİRİZ? -Okul Tedariki Online Satış Mağazadan Satış -Özel Yayın Hazırlanması -Kurumun Ürettiği Yayınların

Detaylı

Doğruların buluştuğu adres...

Doğruların buluştuğu adres... M E D I A Doğruların buluştuğu adres... İletişim Sanattır Firmaların kıyasıya rekabet ettikleri Etnik Pazar sürekli yeniliklere açıktır. Reklam stratejileri yapılırken hedef kitlenin doğru bir şekilde

Detaylı

1995-1999 Lisans, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım Anasanat Dalı / Baskı Tasarımı Programı, İzmir

1995-1999 Lisans, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım Anasanat Dalı / Baskı Tasarımı Programı, İzmir Kişisel Bilgiler Doğum Yeri : Duisburg-Almanya Doğum Tarihi : 03.05.1977 Adres : 260 Sk. No:16/2 Hatay-İzmir İletişim : +90 505 629 65 18 handeakcaoglu@gmail.com Yeterlilikler 2011 KPDS Yabancı Dil Puanı

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir.

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir. DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO; T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin kendini mutlu ve farklı

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Nihal KARTAL e-mail: nihal.kartal@kemerburgaz.edu.tr Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Doktora devam Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Hacettepe

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

TEPTA AYDINLATMA 01 OCAK ġubat 2013 DÖNEM RAPORU

TEPTA AYDINLATMA 01 OCAK ġubat 2013 DÖNEM RAPORU TEPTA AYDINLATMA 01 OCAK 2012-07 ġubat 2013 DÖNEM RAPORU ĠSTANBUL MODERN HAKKINDA ĠSTANBUL MODERN 2004 yılında kurulan Ġstanbul Modern Sanat Müzesi, ülkemizin modern ve çağdaģ sanat alanındaki yaratıcılığını,

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

UI Camp 17 Summer Nedir?

UI Camp 17 Summer Nedir? UI Camp 17 Summer Nedir? UI Camp 17 Summer, kullanılabilirlik ve kullanıcı deneyimi pratiklerinin ekran tasarımlarına aktarıldığı bir çalışma etkinliğidir. Cihazlar ve insanlar arasındaki etkileşim grafiksel,

Detaylı

Viyana Seyahat Ticareti Rehberi

Viyana Seyahat Ticareti Rehberi Viyana Seyahat Ticareti Rehberi Seyahat Sektörü için Bilgiler. WWW.VIENNA.INFO MuseumsQuartier b2b.vienna.info WienTourismus un seyahat sektörü için hizmet portalı: Daha memnun müşteriler için güvenceniz.

Detaylı

YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ

YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Berna Kılıçoğlu 2. Doğum Tarihi: 12/07/1985 3. Ünvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans e-posta: bernakucuk@ayvansaray.edu.tr Tel: 0212 444 76 96

Detaylı

FACTS & FIGURES TELESHOPPING ÜRÜNLER & HIZMETLERIMIZ ZAMAN EYLEM LE AKSIN STÜDYO KIRALAMA & CANLI YAYIN HIZMETI AJANS EVENTS

FACTS & FIGURES TELESHOPPING ÜRÜNLER & HIZMETLERIMIZ ZAMAN EYLEM LE AKSIN STÜDYO KIRALAMA & CANLI YAYIN HIZMETI AJANS EVENTS FACTS & FIGURES FACTS & FIGURES Axin Group 2009 yılında Almanya da Eylem Aksın ve Tarik Aksın tarafından kurulmuştur Axin Group Avrupa da faaliyet gösteren medya kuruluşudur Şirket merkezi Frankfurt am

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Kemal ATATÜRK Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ışığısınız. Ülkemizi aydınlığa sizler kavuşturacaksınız. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

www.signaturebrand.com.tr SIGNATUREBRAND ALL ABOUT BRAND SIGNATURE BRAND Marka potansiyellerini açığa çıkaran stratejisi sağlam yaratıcı marka danışmanlık hizmetleri sunan Signature Brand, trend olan pazarlama

Detaylı

İKÜ STA DA YARIYIL TATİLİ 25 OCAK- 8 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA

İKÜ STA DA YARIYIL TATİLİ 25 OCAK- 8 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA İKÜ STA DA YARIYIL TATİLİ TARİHLERİ ARASINDA o Sanat ve Tasarım Fakültesi bölümlerinin uzmanlık alanları çerçevesinde; kendi eğitim kadrosu ile düzenlediği eğitim ve tanıtım programları 2015 yılından

Detaylı

Kreşistan.com da Öne Çıkın!

Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Standart veya Profesyonel üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Profesyonel üyelikle birlikte

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

HıZMETLERıMıZ MARKA TASARIMI DİJİTAL. - Web Sitesi Tasarımı - Advergame - Banner - E-mailing - Web Hosting - E-Katalog Tasarımı

HıZMETLERıMıZ MARKA TASARIMI DİJİTAL. - Web Sitesi Tasarımı - Advergame - Banner - E-mailing - Web Hosting - E-Katalog Tasarımı TANITIM KATALOĞU HAKKIMIZDA sekizpiksel, 2011 yılının Aralık ayında kurulmuştur. Oğuzhan Özel in önderliğinde toplanan sekizpiksel ekibi, hem markalara, hem televizyona, hem de topluma yönelik projeler

Detaylı

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU İÇİNDEKİLER 1) GENEL ANALİZ 2) MEDYA HABER ANALİZİ REKLAM EŞDEĞERİ 3) MEDYA HABER ANALİZİ YER ALIM SAYISI 4) YAZILI BASIN ANALİZİ 5) GÖRSEL BASIN ANALİZİ 6) HABER RAPORU

Detaylı

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum!

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum! Merhabalar Ben Uğur Şeşen. Yılların deneyimi ile bütünleştirdiğim çalışmalarımda Zeki Triko,Fujitsu ve Bilgitaş gibi büyük firmaların bilişim mutfaklarında yer aldım. Gelişen bilişim sektörü ile beraber

Detaylı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı HAKAN DAĞ MİSAFİR ÖĞR. GÖR. 05338304372 hakan.dag@neu.edu.tr 18.02.1972 Gelibolu Öğrenim Durumu 1998 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü, Özgün Baskı, Serigrafi Hakkında / İş Bilgileri 1992-1993

Detaylı

3D modelling modelleme& animation

3D modelling modelleme& animation 3D modelling modelleme& animation animasyon graphic graf ik& design tasarım web design web tasarım& programming programlama professional photography profesyonel& fotoğrafçılık Product & Photography ürün

Detaylı

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın.

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Hakkımızda Cure, on iki yılı aşkın deneyimiyle sektörün öncü tasarımcıları tarafından 2015 Yılında

Detaylı

MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF

MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF KAMPEREST OUTDOOR çatısı oluşturuyoruz. Bu çatı altında 3 farklı marka ile başlayıp, ihtiyaca ve talebe göre çoğaltılabilecek segmentlere bölüyoruz. AVCI KAMP Kamperest

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ

Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ Ç.Ü. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI İÇM 402 DİPLOMA PROJESİ KONU: Ç.Ü. Dış İlişkiler Birim Binası YER: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ / ADANA 1. Konu Hakkında Genel

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

Tanıtım Sunumu

Tanıtım Sunumu www.monomor.com.tr Tanıtım Sunumu Hakkımızda Monomor Prodüksiyon, yenilikçi vizyonu ile reklam ve tanıtım filmlerinden video kliplere; seslendirme, müzik, baskı çözümleri, tanıtım hizmetleri, kreatif tasarım

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

FAALİYET RAPORU

FAALİYET RAPORU FAALİYET RAPORU 2015-2016 1 İÇERİK Başkanın Mesajı 3 Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4 Hakkımızda 5 Vakıf Faaliyetleri 6-8 Yeminli Mali Müşavir Onaylı Mali Tablolar 9-14 2017 Vakıf Hedefleri

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Sesin Hayatımızdaki Yeri?

Sesin Hayatımızdaki Yeri? Sesin Hayatımızdaki Yeri? Sesler Bizi Nasıl Etkiler Çevremizdeki sesler; sosyal davranışlarımız ve verimliliğimizle birlikte, hayat kalitemizi de etkiler. Günümüzde kişiler psikolojik ve fiziki yaşam seviyelerini

Detaylı

NEDEN. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır.

NEDEN. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır. TURKF1.com Dev bir medya platformudur. NEDEN TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? Son Güncelleme 06/13/2016 TURKF1.com Yalnızca

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

GRN Medya; Neden Lightworld

GRN Medya; Neden Lightworld Medya Kiti 2016 GRN Medya; 2014 yılında faaliyete geçen GRN Medya yayıncılık ve medya alanlarında faaliyet göstermektedir. 2014 Yılında Lightworld dergisini de bünyesine katarak yayın hayatına başlamıştır.

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı