1) İdareye İlişkin Bilgiler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1) İdareye İlişkin Bilgiler"

Transkript

1 DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİNE Elazığ ili SODES Yarınlarımızın fidanlarını yeşeretelim. Projesi kapsamında Tadilat Yapımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan temin usulü ile alım yapılacaktır. 1) İdareye İlişkin Bilgiler a) Kurumun Adı, Adresi b) Telefon/Faks No/E-Posta c) İlgili Personelin Adı,Ünvanı, CepTelefonu Elazığ kurs ve okul Talebelerine yardım derneği Aksaray mah.seher sok.no 1 Tel fax aksaray.ögrenciyurdu@hotmail.com Mürsel AYDIN Proje Koardinatörü ) Doğrudan Temin İhalesine Konu Olan Malın a) Niteliği, Türü, Miktarı Tadilat. b) TeslimYeri/Yerleri Aksaray mah. Seher sokak NO:1 Merkez / ELAZIĞ c) TeslimTarihi / Tarihleri 22/10/2012 3) Doğrudan Temin İhalesi a) Yapılacağı Yer Elazığ Valiliği AB Dış İlişkiler ve Projeler Koordinasyon Merkezi Hükümet Konağı Kat:3 ELAZIĞ b) TarihiveSaati 23/10/2012 saat c) İhale Sorumlusu Mürsel AYDIN Proje Koordinatörü 4) Şekli ve içeriğibelirlenen EK-1 deki teklif mektubu 5) Teknik Şartname Ek-2 6) Kurum firmalarla pazarlık yapmakta serbesttir. 7) Ekonomikaçıdan en avantajlı teklif sadece fırsat ve kalite esasına göre belirlenecektir. 8) Bu ihaleye sadece yerli isteklilerkatılabilir. 9) İnternet ilanında yer almayan bu işle ilgili ihale dosyası idarenin adresinde ücretsiz/ücretsin temin edilebilir. 10) Teklifler yukarıda belirtilen tarih ve saate kadar Aksaray Mah. Seher sokak NO:1 ELAZIĞ adresine elden teslim edilebileceği gibi aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecektir. 11) Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, Doğrudan temin ihale süresinden itibaren en az 15 takvim günü olmalıdır. 12) Kurum doğrudan temin ihalesini yapıp yapmamakta serbesttir. 13) Teklif sonucu Dernek/Vakıf tarafından açıklanacaktır. 14) Ödeme SODES projesi kapsamında yapılacağından Ekim ayında banka aracılığı ile yapılacaktır. 15) Derneğimizin uygun yükleniciyle sözleşme yapma haklı saklıdır.

2 EK-1 TEKLİF MEKTUBUDUR Kurumumuza (Elazığ Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği) aşağıda belirtilen malzemelerin alınması gerekmektedir. Aşağıda belirtilen malzemelerin kaç TL.ye (KDV Hariç) verileceği ile ilgili fiyat teklifinizi en geç 22/10/2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar verilmesini rica ederim. Proje Koordinatörü Mürsel AYDIN ALINACAK OLAN MALZEMENİN ADI MİKTARI BİRİM FİYATI TOPLAM FİYATI Tadilat 1adet TOPLAM ŞARTNAME : 1-Her türlü vergi yükleniciye ait olacaktır. 2-Tekliften sonra gelecek zamlar için ayrıca fiyat farkı ödenmeyecektir. 3-KDV Hariç olarak fiyat verilecektir. 4-Yüklenici İdarenin tebliğinden sonra (2) gün içerisinde malzemeleri tebliğ edecektir. 5-Malzemeler 1.kalite ve TSE belgeli olacaktır. 6-Götürü bedel teklif verilecektir. 7- Malzeme teknik özellikleri ektedir. 8- Teklif mektubu ve teknik şartnamenin her sayfası kaşeli ve imzalı olmalıdır. Aksi takdirde teklifiniz geçersiz sayılacaktır. Söz konusu malzemelerin toplam (KDV Hariç) TL. ye vermeyi taahhüt ederim Firma Adı Kaşe-İmza

3 EK-2 TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ AÇIKLAMALARI 1.)DRENAJ Bina çevresinde, gerektiği hallerde drenaj yapılacak, drenaj borusu üzerine filtre malzeme ve kum / çakıl dolgusu idarece verilecek tip detayına uygun tamamlanacaktır.drenaj borusu çıkışı varsa şebekesine bağlanarak, suyun tahliyesi sağlanacaktır.suyun kendi cazibesi ile akması sağlanamıyorsa uygun bir yerde rögar açılarak, içerisine pompa konulacak ve suyun tahliyesi sağlanacaktır.rögar kapağı tehlike yaratmayacak şekilde emniyete alınacaktır. 2.)DUVAR İŞLERİ a)dış Duvarlar Dış duvarlar uygulama projeleri ve detay projelerinde belirtildiği şekilde TS 4563 e uygun boşluklu tuğlalarla sandviç duvar olarak yapılacaktır. b)iç Duvarlar Mimari projesine uygun kalınlıkta tuğla olacak, yüzeyleri iç sıva üzeri mahal listesinde belirtilen malzemelerle kaplanacaktır. Duvar, döşeme ve tavanda tüm makine ve elektrik tesisatı projesinde belirtilen esaslara göre boru ve gerekli kanalların geçirilmesi yapılacaktır. 3.)SIVA İŞLERİ: (Duvar ve Tavan) Mahal listesinde belirtilen iç ve dış sıva işleri yapılacaktır. ( iç sıva, dış sıva veya özel yalıtım sıvası) Tavan sıvası poz no. daki tariflere uygun olarak yapılacaktır. 4.)KASA YAPILMASI a)kör kasa yapımı (23.152) Kutu profilden 40*30*2mm boyutlarında olacak, üzerine poz no. daki tariflere uygun olarak korozyona karşı koruyucu ile iki kat boya yapılacaktır. b) Ahşap Masif kasa yapımı (22.001) Masif kasa ve pervaz yapılması, takılması, ahşap imalatın 2 kat yağlı boya ile boyanması /1 poz no. daki tariflere uygun olarak yapılacaktır. 5.)DÖŞEMELERİN TESVİYESİ Mimari projede belirtilen bitmiş döşeme kotlarını sağlayacak şekilde poz no. daki tariflere uygun olarak yapılacaktır. 6.)ÇATI İMALATI: poz no. daki tarifine göre, kaplama tahtalı ahşap oturtma çatı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Soğuk Çatılar Kitabında belirtilen detaylara uygun olarak yapılacak ve mahal listesinde belirtilen çatı üst kaplama malzemesi tahta kaplama üzerine tespit edilecektir. - Damlalık aşıkları betonarme döşemede maksimum 100 cm. ara ile bırakılan 8mm lik inşaat demir filizleri ile sabitlenecektir. Tüm ahşap taşıyıcı elemanlar betonarme döşemeye ve birbirlerine detaylarda belirtilen şekilde ankraj ve bağ elemanları ile tespit edilecektir. Çatı havalandırma hesabına uygun olarak saçaklar boyunca giriş, projesine göre hava bacalarında tuğla ile çıkış açıklıkları bırakılarak çatı havalandırması sağlanacaktır poz no. daki tarifine göre sıva eteği, baca kenarı, poz no. daki tarifine göre harpuşta,

4 poz no. daki tarifine göre (çeşitli demir işleri yapımı) baca üzerine 2 mm yağlı boyalı saçtan basit konstrüksiyonla şapkası yapılacak ve baca harpuştasına ankastre edilecektir. - Renkli galvanizli oluklu sac çatı örtüsü ve mahyası /A poz no. daki tarifine göre yapılacaktır. - Bina içinden çatı içine çıkış kapağı yapılacaktır. Çatı çıkış kapağı projesine uygun olarak 80X80 ebadında yapılacak ve güvenlik açısından kontrolü sağlamak amacıyla kilit mekanizması olacaktır. 7.)DÖŞEME VE DUVAR KAPLAMALARI: Islak hacim ve benzeri projesinde belirtilen yerlerde, fayans, seramik vb... kaplama imalatların birim fiyat tariflerine uygun olarak yapılacaktır. Bütün iç duvarlara, mahal listesinde ve birim fiyatlarda belirtilen esaslar dahilinde boya ve badana vb. kaplaması imalatları yapılacaktır. Proje ve mahal listesinde belirtilen malzeme ve birim fiyat tariflerine göre döşeme kaplamaları ve süpürgelikler yapılacaktır. 8)MERDİVENLER: Bina dışı merdivenler Giriş merdiveni ve sahanlık poz no. daki tarifine göre karo mozaik yapılacaktır. 9)KAPI KANATLARI: - İç kapı kanatları proje ve mahal listesine uygun olarak /3 pres kapı /1 yağlı boya olacaktır. - Bina giriş kapısı projesine uygun olarak kutu profillerle dış kapı kanadı ve kasasının yapımı ve pozundaki tariflere uygun olarak korozyona karşı iki kat boya ile boyandıktan sonra üzerine iki kat /1 pozundaki tariflere göre iki kat boyanacaktır. 10)PENCERELER -PVC imalatlar, mahal listesinde belirtilen yerlerde ve onaylı imalat resimlerine uygun, imalat öncesi malzeme renk ve numuneleri,imalatçı çizimleri ve imalatçı belgeleri ile idarenin onayına sunulacaktır. -Kör kasa doğrama birleşim yerleri silikonlanarak doğrama renginde PVC çıta ile kapatılacaktır. 11.)KAPI VE PENCERE AKSESUARLARI -Doğrama aksamında kapı kolu, aynaları, menteşeleri, tampon, kilit, kilit karşılığı, pencere vasistas, ispanyolet, makas, menteşe vb... aksesuarları örnekleri idarece uygun görülmesi halinde yerine takılacaktır. - Kapılarda A1 poz nolu gömme kapı iç kilidi, A7 poz nolu dış kapı kilidi, A8 poz nolu kapı kolu ve aynaları, A10 poz nolu menteşe, pencerelerde B3 poz nolu vasistas takımı, B4 poz nolu mandal, B11 poz nolu kavramalı ispanyolet takımı(kol dahil 100 cm. yükseklik), B16 poz nolu menteşe kullanılacaktır. 12.)DIŞ CEPHE İMALATI: Dış cephe imalatı, projesinde ve mahal listesinde, genel notlarda belirtilen esaslar dahilinde yapılacaktır. Dış cephe sıvasının bitiminden sonra denizlikler /C poz nolu mermer, parapetler /C poz nolu mermer olarak yapılacak ve sızdırmazlık için silikonla gerekli önlem alınacaktır.

5 13.)CAM TAKILMASI: Projesine göre dış cephe camları için poz nolu 4+4mm çift camlı ve poz nolu 4mm buzlu camlı pencere ünitelerinden takılacaktır. 14.)AHŞAP İMALAT: Bina içerisinde, projesinde belirtilen yerlerde, tezgah altı, imalatları projesine göre 19 mm lik suntalamdan imal edilecek ve aksesuarları (raf, menteşe, kapak, dolap kulpu vb...) yerine monte edilecektir. 15.)DUMAN BACALARI -Projesinde gösterilen seviyeye kadar yönetmeliğe uygun özel baca tuğlası ya da dolu tuğladan yapılacak iç kısmı sıvanacaktır.baca üst kodu mahyadan en az 1m yukarıda olacaktır.betonarme perde, kolon ve kiriş yüzeyleri baca kenarı olarak kullanılamaz. Baca üstüne mozaik harpuşta yapılacaktır.baca şapkaları 2mm saçtan kırımlı olarak yapılacak /1 poz nolu iki kat sülyen + iki kat yağlı boya ile boyanacaktır. 16.) NUMARA LEVHALARI: 5x5cm. ebatlarında pirinç veya alüminyum (1mm. Kalınlıkta) levha üzerine bina kapı numarasını belirten ve siyah harflerle yazılmış numara bulunan levhaların yerine montajı yapılacaktır. MAHAL LİSTESİNDE OLMAYAN İMALATLAR ÖZEL 1 Eşik yapılması Tarifi : kaplama malzemesinin değiştiği yerlerde Rayiç ile mermer eşik yapılacaktır Saçtan baca koruma şapkası yapılması Tarifi : 2mm saçtan baca şapkası basit metal konstrüksiyon ile kırımlı olarak yapılacak /1 poz nolu iki kat sülyen + iki kat yağlı boya ile boyanacaktır ve 4 noktadan baca harpuştasına ankrajı sağlanacaktır /A İki duvar arasına 5 cm kalınlığında Ekspande polistren (EPS) köpüğü ile (sandviç sistem) ısı yalıtımı yapılması (20 kg/m3 yoğunluğunda) Tarifi : Dış (Sandviç) duvarlarda iki duvar arasındaki boşluğa beş cm kalınlıkta /2b rayiç nolu polistren köpük levha konularak ısı yalıtımı yapılması işidir.

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ Elazığ ili SODES 2012-23-826 nolu Her Genç Gelecektir Projesi kapsamında İnşaat-Tadilat mal alımına ve onarımına ilişkin SODES 2011 Uygulama

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ SOSYAL YARDIMLAŞMA SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Elazığ ili SODES 2015-23-0012 No lu Annelerin Gururu Memleketin Huzuru Kızlarımız Projesi kapsamında Tadilat işlerine ilişkin SODES 2015

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ Elazığ ili SODES GENCİM GİRİŞİMCİYİM Projesi kapsamında Görünürlük Malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Görünürlük Malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ. Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No:113. Tel: 0 424 2247519 23-297-191

HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ. Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No:113. Tel: 0 424 2247519 23-297-191 DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES Başarıya Koşuyorum Projesi kapsamında kitap ve test alımına ilişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan temin usulü ile alım

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ Elazığ ili SODES Kariyer Gelişim Merkezi Projesi kapsamında Tanıtım Materyalleri İhalesine İlişkin SODES 2013 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Görünürlük Malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES Kültür-Sanat Merkezinde Buluşalım Projesi kapsamında Servis İhalesine İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan temin usulü

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE TEKNİK ELEMANLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBESİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE TEKNİK ELEMANLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBESİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE TEKNİK ELEMANLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBESİ Elazığ ili SODES TEKNİK ELEMAN YETİŞİYOR Projesi kapsamında Görünürlük Malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ Elazığ ili SODES ENGELSİZ YAŞAMLA SAĞLIKLI GÜNLERE Projesi kapsamında Bilgisayar Ekipman alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No:113. Tel:

HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ Ali Rıza Septioğlu Bulvarı No:113. Tel: DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCILERINE YARDIM DERNEĞI Elazığ ili SODES Kırklarda Yeşeren Fidanlar Projesi kapsamında Kitap Yaprak Test alımı alımına ilişkin SODES 2013 Uygulama Esas ve

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Eğitim malzemesi, Tüketim-ofis malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama

Detaylı

MEMURLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANLIĞI

MEMURLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANLIĞI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES Geleceğini Emin Ellere Bırak Projesi kapsamında Mobilya Satın Almaya İlişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan Temin usulü

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ Elazığ ili SODES BİR ELDE SEN TUT Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ (SEVGİ-DER) Nailbey Mah. Tuncay Sok. No:25/A ELAZIĞ

SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ (SEVGİ-DER) Nailbey Mah. Tuncay Sok. No:25/A ELAZIĞ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Perde ve Temrinlik Malzeme Alımına İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034 DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI ELAZIĞ KADIN EĞITIM VE KÜLTÜR DERNEĞI Elazığ ili SODES Annem de Benim Okulumda Projesi kapsamında Temizlik Materyalleri alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES ÇOCUKLARIMIZ OKUYOR, YÜZLERİMİZ GÜLÜYOR Projesi kapsamında Kitap,Tüketim ofis, yaprak test, Eğitim materyali ve Hediye Alımına İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve

Detaylı

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI BAKIR MADENLİLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEGİ.

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI BAKIR MADENLİLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEGİ. DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI BAKIR MADENLİLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEGİ. Elazığ ili SODES Maden'li İşsiz Gençlere Yönelik Taş İşçiliği projesi ile İstihdam Yaratma Projesi kapsamında Elektronik Ürünler

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES BİR FOTOĞRAF KARESİYLE BAŞLADI HERŞEY Projesi kapsamında Fotoğraf Makinası Alımına İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan

Detaylı

İbrahim Halil ÇELİK-Proje Koordinatörü 0535 517 29 39

İbrahim Halil ÇELİK-Proje Koordinatörü 0535 517 29 39 DOĞRUDAN TEMİN İLANI Karakoçan Milli Eğitim Müdürlüğü Elazığ ili SODES Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2015 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

Şule DURAK-Proje Koordinatörü 05057423146

Şule DURAK-Proje Koordinatörü 05057423146 DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Eğitim malzemesi, Tüketim-ofis malzemeleri, Hediye/Ödüllendirme Satın Almaya

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Başarıya Koşuyorum Projesi kapsamında kitap ve test alımına ilişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

Maden Eğitim ve Kültüre Yardım Derneği Bahçelievler Mah.Şerif efendi Sok.Tenis Mevkii No/10 MADEN

Maden Eğitim ve Kültüre Yardım Derneği Bahçelievler Mah.Şerif efendi Sok.Tenis Mevkii No/10 MADEN DOĞRUDAN TEMİN İLANI MADEN EĞİTİM VE KÜLTÜRE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Proje Adını Buraya Yazınız. Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 BODRUM KAT B01 Uygulama Projesi (Mevcut Projesinde B01 olarak numaralandırılmıştır.) DÖŞEME : Döşeme üzerinde bulunan tüm

Detaylı

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi

Site Mah./Elazığ Cad./No:5 ALACAKAYA 0424 481 64 98. yunusdoner@gmail.com Yunus DÖNER Dernek Üyesi DOĞRUDAN TEMİN İLANI ALACAKAYA KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Benim de Geleceğim Var! Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI AZĠZAN EĞĠTĠM ARAġTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞĠ

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI AZĠZAN EĞĠTĠM ARAġTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞĠ DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI AZĠZAN EĞĠTĠM ARAġTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞĠ Elazığ ili SODES 2012-23-826 nolu Her Genç Gelecektir Projesi kapsamında mobilya mal alımına iliģkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO KAFETERYA BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO KAFETERYA BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO KAFETERYA BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 ZEMİN KAT (MEVCUT PROJE) Z01 GİRİŞ : Sahne kısmında bulunan ahşap kaplamanın sökülmesi : Ahşap asma tavan sökümü : Ahşap

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZİZ KADINLAR VE YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZİZ KADINLAR VE YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZİZ KADINLAR VE YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA DERNEĞİ Elazığ ili SODES Kardelen Çiçekleri Solmasın Projesi kapsamında Tanıtım Materyalleri mal alımına ilişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES BİR FOTOĞRAF KARESİYLE BAŞLADI HERŞEY Projesi kapsamında Araç Kiralama Hizmeti ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan temin

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI KEBAN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES EĞİTİMLİ GENÇLER HUZURLU GELECEK Projesi kapsamında Demirbaş Mobiya mal alımına SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü İNŞ4001 YAPI İŞLETMESİ METRAJ VE KEŞİF-2 Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER http://kisi.deu.edu.tr/huseyin.yigiter YIĞMA BİNA

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI PALU GÖKDERE DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI PALU GÖKDERE DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI PALU GÖKDERE DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ Elazığ ili SODES ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ VE GELECEĞİMİZ YENİDEN DOĞUYOR Projesi kapsamında çocuk merkezi ve proje ofisi oluşturulmasına yönelik

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ARICAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ARICAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI DOĞRUDAN TEMİN İLANI ARICAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Elazığ ili SODES SOKAKTAN ÇOCUK OYUN EVİNE Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI PALU GÖKDERE DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI PALU GÖKDERE DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI PALU GÖKDERE DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ Elazığ ili SODES ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ VE GELECEĞİMİZ YENİDEN DOĞUYOR Projesi kapsamında çocuk merkezi oluşturulmasına yönelik Elektronik

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KÜHAM BİNASI BAKIM ONARIM İŞİ İNŞAAT MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KÜHAM BİNASI BAKIM ONARIM İŞİ İNŞAAT MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KÜHAM BİNASI BAKIM ONARIM İŞİ İNŞAAT MAHAL LİSTESİ AĞUSTOS 2011 1 KÜHAM İDARİ BİNA İdari binada tüm pencerelerde açılır kanatlara sineklik takılacaktır. Zemin katta koridor

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat A dresi:... / /2014 Bağlı Olduğu

Detaylı

TEKLİF BİRİM FİYATLI İŞLER İÇİN TEKLİF MEKTUBU...1../2017

TEKLİF BİRİM FİYATLI İŞLER İÇİN TEKLİF MEKTUBU...1../2017 TEKLİF BİRİM FİYATLI İŞLER İÇİN TEKLİF MEKTUBU....1../2017 SUŞEHRİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİGİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIGINA SUŞEHRİ Teklif sahibinin; Adı Soyadı I Ticari unvanı, Uyruğu Tebligata esas

Detaylı

BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI İzzetpaşa Mh. Şehitilhanlar Cad. Büyük Çarşı No:6 Kat:4 ELAZIĞ

BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI İzzetpaşa Mh. Şehitilhanlar Cad. Büyük Çarşı No:6 Kat:4 ELAZIĞ DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Umudum Sizlersiniz Projesi kapsamında Kitap ve Eğim malzemeleri Satın Almaya İlişkin SODES 2013 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

Dua Dağı Mevkii Harput-Elazığ Tlf. 0424 215 12 80

Dua Dağı Mevkii Harput-Elazığ Tlf. 0424 215 12 80 DOĞRUDAN TEMİN İLANI ÖZEL YAVUZ SELİM LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ Elazığ ili SODES SEVGİ VE KARDEŞLİĞİ SPORLA YAŞATALIM Projesi kapsamında Spor kıyafeti ve malzemesi alımına İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE TADİLAT TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE TADİLAT TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Revir Tuvalet ve Mutfak Tadilatı İşi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Kırım, örüm, alçı ve boya işleri; a) Lavabo ve Tuvalet kısmında bulunan mevcut seramikler ve yapıştırıcı kalıntıları kırılarak temizlenecektir.

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI OKUMAYI YAYGINLAŞTIRMA VE GELİŞTİRME DERNEĞİ Elazığ ili SODES ÇOCUKLARIMIZ OKUYOR, YÜZLERİMİZ GÜLÜYOR Projesi kapsamında İaşe ihalesi İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-02) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 GİRİŞ Orijinal ihale dokümanları

Detaylı

ELAZĞ KÖYLERİMİZİ VE KÖYLÜMÜZÜ GELİŞTİRME VE KALKINDIRMA DERNEĞİ (KÖYÜMDER)

ELAZĞ KÖYLERİMİZİ VE KÖYLÜMÜZÜ GELİŞTİRME VE KALKINDIRMA DERNEĞİ (KÖYÜMDER) DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI ELAZIĞ KÖYLERĠMĠZĠ VE KÖYLÜMÜZÜ GELĠġTĠRME VE KALKINDIRMA DERNEĞĠ Elazığ ili SODES YeĢeren DüĢlerimiz Projesi kapsamında Kitap, Yaprak Test, Tüketim/ofis malzemesi Satın Almaya ĠliĢkin

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE... /... /2014 Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :...... Açık Tebligat A dresi:...

Detaylı

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Çatı kaplaması için kullanılan malzemeler şunlardır.

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE.../.../2014 Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat Adresi:... Bağlı

Detaylı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı Format 1 grubu 15.001/2B Örnek Formatı in Adı: Makine ile her derinlikte yumuşak ve sert toprağın kazılması (gevşek ve bitkisel toprak, gevşek silt, kum, kil, siltli kil, kumlu kil, gevşek kil, killi kum

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017. Birim Fiyat Tutarı 1

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017. Birim Fiyat Tutarı 1 Sayı : / 012 Konu : Teklif Mektubu Hakkında T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017 Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ TURİZM VE KÜLTÜR TANITMA DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ TURİZM VE KÜLTÜR TANITMA DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ TURİZM VE KÜLTÜR TANITMA DERNEĞİ Elazığ ili SODES Turizm Güç Kazansın Projesi kapsamında Temrinlik mal alımına ilişkin SODES 2015 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine

Detaylı

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ AF-WB3-GUCL-ONAR-02 ZEYİLNAME NO.1

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ AF-WB3-GUCL-ONAR-02 ZEYİLNAME NO.1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (ISMEP) Kredi No: 8033-TU EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ BODRUM KAT (MORG MAHALİ) TADİLAT İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ BODRUM KAT (MORG MAHALİ) TADİLAT İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ BODRUM KAT (MORG MAHALİ) TADİLAT İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA

Detaylı

www.sanberkinsaat.com

www.sanberkinsaat.com www.sanberkinsaat.com Alesta apartmanı Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de, doğanın içinde yer alan 1066,85 m² alan üzerinde 12 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Alesta apartmanında 3 adet iş yeri (

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Fabrikamız Üretim Müdürlüğü İş Takip Çalışma Ofisi ve Tabanca Ambarı tadilatı işi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER A. YIKIM, SÖKÜM VE ÖRÜM İŞLERİ 1) Planda kesik çizgilerle belirtilen duvar yıkılacaktır.

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

T.C. TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU ETİMESGUT AR-GE LABORATUVAR VE ATÖLYE BİNASI TADİLATI YAPIM İŞİ İNŞAAT İŞLERİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU ETİMESGUT AR-GE LABORATUVAR VE ATÖLYE BİNASI TADİLATI YAPIM İŞİ İNŞAAT İŞLERİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU ETİMESGUT AR-GE LABORATUVAR VE ATÖLYE BİNASI TADİLATI YAPIM İŞİ İNŞAAT İŞLERİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ A. GENEL HUSUSLAR Yüklenici, kesin kabul tarihinden sonra da malzemelerin

Detaylı

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer Tarih: 26.12.2016 637 Ada / 3 Parsel Toplam İnşaat m² 2.310 m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı 14 adet Toplam İnşaat Maliyeti 2.305.167 TL Yüzde İlk Ödemeler 4,6 % 105.000 TL İş makinesi 0,5 % 10.934 TL Ödemeler

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-01) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 GİRİŞ Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ EIB-WB3-GUCL-ONAR-12 ZEYİLNAME NO.1

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ EIB-WB3-GUCL-ONAR-12 ZEYİLNAME NO.1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (ISMEP) Kredi No: 24383 EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği (HAYAT-DER) Ataşehir Mahallesi Mazı Sokak No:3 ELAZIĞ

Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği (HAYAT-DER) Ataşehir Mahallesi Mazı Sokak No:3 ELAZIĞ DOĞRUDAN TEMİN İLANI Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği Elazığ ili SODES Çekirdekten Çınara, Mutlu Yarınlara Projesi kapsamında Eğitim Malzemesi Materyali ihalesi İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

P.??...ve Yatırım ıvwdürü

P.??...ve Yatırım ıvwdürü TARiH 17.07.2014 SAYı 64 IAdl ::ioyadı/ i ıcaret Unvanı Tebligat Adresi Bağlı Olduğu Vergi Dairesi Vergi Numarası T.C Kimlik Numarası Telefon No Faks No E-Mail BARTIN T.C il ÖZEL idaresi Plan Proje inşaat

Detaylı

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI:

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI: Bu doküman, Ege Yapı Ltd. Şti İz Park Projesi nin mahal listesini tanımlanmaktadır. Mahal listesi; A blok a ait genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 GİRİŞ EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-08) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 Orijinal ihale dokümanları

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESKUN VE GELİŞME KIRSAL KONUT ALAN YERLEŞİMLERİ TASARIM REHBERİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESKUN VE GELİŞME KIRSAL KONUT ALAN YERLEŞİMLERİ TASARIM REHBERİ KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MESKUN VE GELİŞME KIRSAL KONUT ALAN YERLEŞİMLERİ TASARIM REHBERİ 2017 1. Genel Hükümler 1.1.Kapsam Bu rehber Kocaeli 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Plan Hükümlerine ilave

Detaylı

9 ADET 1 ADET 9*3 ADET. (1,1*2,3) m2. 4,13 m2. 9,51 m2. 25,20 m2 7 ADET 1ADET 40 ADET (110+25) ADET

9 ADET 1 ADET 9*3 ADET. (1,1*2,3) m2. 4,13 m2. 9,51 m2. 25,20 m2 7 ADET 1ADET 40 ADET (110+25) ADET Evrak Tarih ve Sayısı: 15/12/2016-17723 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Sayı : 80289575-755.02.02- Konu : Piyasa Fiyat Araştırması İlgili Firma MAÜ BAĞLI

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir.

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir. İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 1 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya hak kazanan PINE BAY HİZMET

Detaylı

TEKNİK RESİM 6. HAFTA

TEKNİK RESİM 6. HAFTA TEKNİK RESİM 6. HAFTA MİMARİ PROJELER Mimari Proje yapının Vaziyet (yerleşim) planını Kat planlarını En az iki düşey kesitini Her cephesinden görünüşünü Çatı planını Detayları ve sistem kesitlerini içerir.

Detaylı

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ AF-WB3-GUCL-ONAR-01 ZEYİLNAME NO.1

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ AF-WB3-GUCL-ONAR-01 ZEYİLNAME NO.1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (ISMEP) Kredi No: 8033-TU EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME

Detaylı

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır.

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. F Blok H Blok G Blok DBlok EBlok I Blok BBlok CBlok J Blok ABlok KBlok L Blok M Blok Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. www.unbayinsaat.com

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok I Blok J Blok H Blok G Blok EBlok KBlok L Blok F Blok CBlok M Blok DBlok BBlok ABlok www.unbayinsaat.com Her köşesi konforunuz ve size özel bir yaşam alanı düşünülerek tasarlanmış 13 blok toplam 144 lüks

Detaylı

enisehir yenisehir konakları

enisehir yenisehir konakları enisehir yenisehir konakları YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ Temel Taşıyıcı Sistem Duvarlar Temel İzolasyonu ve Drenaj Çatı İç Mekan Duvar Kaplamaları Betonarme radye temel olacaktır. Deprem

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

4,300 5 Gömme silindirli iç ve dış kapı kilidinin yerine takılması (Geniş ve dar tip) Adet 1,000

4,300 5 Gömme silindirli iç ve dış kapı kilidinin yerine takılması (Geniş ve dar tip) Adet 1,000 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Sayı : 41780046-755.99 27.02.2019 Konu : Teklife Davet Üniversitemiz Rektörlük binası Senato odasmıne ekte projesi ve aşağıda

Detaylı

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Metropol Kabinler Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Kabin üretiminde Dünya lideri Karmod, Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği Metropol Kabinleri beğeninize sunuyor. Karmod Metropol Kabin, estetik

Detaylı

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-05) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-05) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 Zeyilname No:1 EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-05) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 GİRİŞ Orijinal ihale dokümanı ile ilgili olarak düzenlenen

Detaylı

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ İzzetpaşa Mah. Büyük Çarşı Bodrum Kat NO: 26. Tel: 0 424 2247519 23-009-034

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ İzzetpaşa Mah. Büyük Çarşı Bodrum Kat NO: 26. Tel: 0 424 2247519 23-009-034 DOĞRUDAN TEMİN İLANI ELAZIĞ KADIN EĞITIM VE KÜLTÜR DERNEĞI Elazığ ili SODES Annem de Benim Okulumda Projesi kapsamında Kreş Kurulumu alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE... /... /2014 Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat A dresi:... Bağlı

Detaylı

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir.

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir. UYGULAMA DETAYLARI İç duvar detayı. Yükseltilmiş iç duvar detayı. Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Elektronik cihazları Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

YÜKSEK FEN KURULU KARARI

YÜKSEK FEN KURULU KARARI : Değişiklik ve ilaveler YÜKSEK FEN KURULU KARARI 01.01.2010 tarihinden geçerli olmak üzere Bakanlığımız nın 24.02.2010 tarih ve 2010/16 sayılı kararı ile; 2010 yılına ait İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatıyla

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE I DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat Adresi:... / /2014 Bağlı Olduğu

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AHMET NECDET SEZER KAMPUSÜ REKTÖRLÜK VE EĞİTİM BİNALARI ÇATI TADİLATLARI VE ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ MUTFAK - KAFETERYA

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AHMET NECDET SEZER KAMPUSÜ REKTÖRLÜK VE EĞİTİM BİNALARI ÇATI TADİLATLARI VE ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ MUTFAK - KAFETERYA AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AHMET NECDET SEZER KAMPUSÜ REKTÖRLÜK VE EĞİTİM BİNALARI ÇATI TADİLATLARI VE ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ MUTFAK - KAFETERYA BİNASI ÇATI TADİLATLARI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011

Detaylı

4734 Sayılı Kamu ihale Kanununun 22/d Maddesine göre yaptırılacaktır. 1-)ldarenin a) Adresi

4734 Sayılı Kamu ihale Kanununun 22/d Maddesine göre yaptırılacaktır. 1-)ldarenin a) Adresi İHALE İLANI (22 d Yapım İşleri) MERSİN TARSUS İLÇESİ AYŞE MİRİCİ - 75.YIL VE YUNUS EMRE İLKOKUL- ORTAOKUL ONARIM İNŞAATI 4734 Sayılı Kamu ihale Kanununun 22/d Maddesine göre yaptırılacaktır. 1-)ldarenin

Detaylı

NDER PREFABRİK KONST. SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

NDER PREFABRİK KONST. SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. NDER PREFABRİK HAKKIMIZDA PREFABRİKE ÇELİK YAPILARIN Bütün yapısal ve mimari dizaynları ile mühendislik hesapları bilgisayar aracılığı ile teknik personelimiz tarafından hazırlanan ve çözümlenen üretimlerimize

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

Birim Fiyat Analizleri

Birim Fiyat Analizleri 3000 Ahşap kirişleme ve karkas kısımlarda değişmesi gerekli elemanların sökülmesi m² 01.017 Dülger ustası Saat 1,5 10,10 15,15 01.501 Düz işçi Saat 1 7,40 7,4 Kâr ve genel giderler hariç toplam 22,55 Kâr

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı