Mükemmel form, kusursuz konfor!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mükemmel form, kusursuz konfor!"

Transkript

1

2 Mükemmel form, kusursuz konfor! Urün yelpazemizde yer alan ve en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan FlexiForm, 14 ile 60 dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen konvansiyonel sünger çeşitlerini kapsayan bir konfor teknolojisidir. Müşterilerden gelen istek ve beklentileri karşılayacak şekilde farklı dansite, sertlik ve esneklik değerlerine sahip bir sünger teknolojisi olan FlexiForm un fiziksel ve kimyasal özellikleri TSE, ISO ve ASTM gibi uluslararası standartlara uygundur. İşte FlexiForm u, en çok tercih edilen ürünlerimizden biri yapan da tam olarak budur.

3 Kusursuz yumuşaklığı keşfedin... Mükemmel yumuşaklığı sayesinde yatak ve mobilya sektörünün yanı sıra oyuncak, spor malzemeleri ve bebek ürünleri gibi sektörlerde özel olarak aranan ve tercih edilen bir sünger teknolojisi olan SoftForm, en çok tercih edilen ürünlerimizden biridir. 14 ile 60 dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen konvansiyonel sünger çeşitlerini kapsayan bir konfor teknolojisi SoftForm, mükemmel yumuşaklığı sayesinde mobilya ve yatak ürünlerine ekstra konfor, esneklik ve ergonomiklik kazandırır.

4 Rahatlığınıza sağlam destek Otomotiv, beyaz eşya, taşımacılık, yatak ve mobilya sektöründe dolgu ve destek malzemesi olarak kullanılan bir sünger teknolojisi olan DuraForm, konvansiyonel süngerler içinde en yüksek sertlik indisine sahip süngerdir. Yüksek sertlik istenen bölgelerde, ürünün tamamı veya bir bölgesinde sert bir yüzey alanı oluşturan DuraForm, daha düşük yoğunluklarda, yüksek sertlik özelliği göstererek ürüne yüksek bir dayanıklılık ve ideal bir konfor katar.

5 Sağlıklı uykunun mucize formülü Karşınızda mükemmel konfor ve insan sağlığı için birbirinden özel formüllerle tasarlanmis en özel formülasyonlardan biri... ViscoForm! Yatak, yastık ve medikal ürünlerinde kullanılabilen bir sünger teknolojisi olan ViscoForm, özellikle uyku kalitesini etkileyen ve derin uykuya dalmayı engelleyen yataktaki dönme hareketlerini azaltmaya yardımcı olur. Sağlıklı insanların yataktan kaynaklanan problemleri için çözümler sunan ViscoForm, basınç azaltma özelliği sayesinde bel fıtığı, romatizma, boyun ve sırt ağrıları gibi yaşam kalitesini etkileyen rahatsızlıkların tedavisine katkıda bulunur. ViscoForm, vücut ısısına ve insan ağırlığına duyarlı olup, vücut şekli değiştiğinde her pozisyona göre ergonomik şekli alarak vücudu her oranda sarar ve kan dolaşımını rahatlatmaya yardımcı olur.

6 Yıllar boyu yüksek konfor! En özel konfor teknolojilerinden biri olan High Form, 30 ile 50 Dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen yüksek elastikiyet ve dayanıklılığa sahip bir sünger teknolojisidir. HighForm un hücre yapıları diğer süngerlere göre düzensizdir. Bu özelliği sayesinde HighForm, yüksek elastikiyete sahip olup destek katsayısı (Support Factor) değeri yüksektir. Bundan dolayı HighForm, üzerine uygulanan kuvveti absorbe ederek süngere oturan veya yatan kişinin minimum enerji sarfiyatına neden olur.

7 Rahatlık koruma altında! Yangın tehlikesine karşı tehlikesine karşı normal süngerlere göre yüksek yanmazlık dayanımına sahip FlaretForm, özellikle insanların toplu olarak bulunduğu hastane, otel, toplu taşıma araç koltukları, sinema koltukları, cezaevi, çocuk kreşleri ve öğrenci yurtları gibi yerlerdeki ürünlerde tercih edilmektedir. 14 ile 60 dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen bir süng302, ISO-3582, ISO-3795), ve Amerika standartlarına uygun olarak üretilmekte ve uluslararası akreditasyona sahip laboratuvarlar tarafından yanmazlık testleri yapılarak sertifikalandırılmış bir er teknolojisi olan FlaretForm, İngiltere (BS 5852, BS 7177), Avrupa (MVSS-üründür. Inovatif bir sünger teknolojisi olan FlaretForm; mobilya, yalıtım ve yatak sektöründe dolgu malzemesi olarak tercih edilmektedir.

8 Dokunun, kaliteyi fark edeceksiniz ile 60 dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen bir sünger teknolojisi olan MegacellForm, kalıp sünger teknolojisiyle üretilmektedir. Peteksi yüzeyiyle, esnek ve yüksek elastikiyetli bir yapıya sahip olan MegacellForm, dizayn olarak orta kısmının boş olması nedeniyle çelik yay sistemi kadar esnek ve kolay hava alabilen bir yapıya sahiptir. MegacellForm, yataklarda tek başına veya diğer süngerlerle birlikte kullanıldığında bölgesel sertlik oluşturmaya yardımcı olur. Böylece vücudun belli bölgelerine yumuşaklık veya sertlik hissi verir.

9 Hem ergonomik, hem pratik! Cok boyutlu kalıplara enjekte ederek 40 ile 60 dansite (yoğunluk-kg/m3) arasında ürettiği bir konfor teknolojisi olan MouldForm, otomotiv sektöründeki araba koltukları başta olmak üzere, medikal ürünler, yastık, büro mobilyaları ve deri oturma gruplarının üretiminde tercih edilmektedir. Kalıplarimiza enjekte ettiğimiz özel formülasyonlu hammaddeler sayesinde, yüksek elastikiyet, esneklik ve konfor sunan MouldForm, kalıplar içerisinden istenilen şekil ve ebatı kazanarak üretildiği için üreticilere kullanacakları alanda kolaylık, zamandan tasarruf sağlayarak verimliliğin artmasına yardımcı olur.

10 VISCO FORM Omurganıza tam destek!

11 NASA teknolojisiyle geliştirilen Visco hammaddesiyle özel olarak dizayn edilen kalıpların içerisinde ürettiği yüksek yoğunluktaki özel bir ürün olan ViscoForm Yastıklar; elastikiyet, esneklik ve kullanım rahatlığı sayesinde uyku konforunun yükseltmesine katkıda bulunur. Vücut ısısına ve ağırlığına duyarlı olarak tasarlanan ViscoForm, kullanım esnasında boyun ve omuz kaslarını destekleyerek, olası ağrı ihtimalini ortadan kaldırmaya yardımcı olarak kullanıcısına kaliteli bir uyku atmosferi sunar. Buna ek olarak yatış esnasında boyun bölgesinde basıncı minimize ederek, kan dolaşımının düzenlenmesine yardımcı olan ViscoForm, aynı zamanda eklem ağrılarının giderilmesine de katkıda bulunur. Her tür uyku sorunu için kullanılabilen ViscoForm Yastıklar, özellikle boyun ağrısı, boyun fıtığı ve boyunda düzleşme gibi problemleri olan kişiler için ideal bir çözüm sunar. ViscoForm Yastıklar ın Sunduğu Avantajlar: Omurgayı destekler. Kaslardaki acıyı, omuz boyun bölgesini gevşeterek hafifletir. Mükemmel tasarımı sayesinde her türlü yatış pozisyonuna uygundur. Gece boyunca rahatlık vererek sabah dinç uyanmanızı sağlar. Yanlış yatmadan kaynaklanan horlama problemlerini giderilmesine katkıda bulunur. Hijyeniktir. Alerji yapmaz.

12

13 MEDICAL FORM Sağlığınız için tasarlandı...

14 MedicaForm, insan sağlığı ve konforu için özel olarak tasarlanmis bir yastık teknolojisidir. Viscolex teknolojisi kullanılarak üretilen MedicaForm, vücudun basıncını ortadan kaldırır, baş, boyun, omuz, bel, kalça, ayak ve siyatik ağrılarının oluşumunu engellemeye katkıda bulunur. Bunların yanında MedicaForm, özellikle bel fıtığı, boyun, sırt ağrıları, romatizma, hemoroid ve reflü gibi yaşam kalitesini etkileyen rahatsızlıkların tedavisinde önemli bir katkı sağlar. Üstelik vücut ısısına ve ağırlığına duyarlı bir yastık olan MedicaForm, vücut şekli değiştiğinde her pozisyona göre ergonomik bir şekil alarak vücudu her oranda sararak kan dolaşımını rahatlatmaya yardımcı olur. Halk arasında yolculuk yastığı olarak da bilinen MedicaForm Boyun Yastıkları; uçakta, otobüste, otomobil gibi taşıtlarda rahat bir yolculuk geçirmeniz için geliştirilmiştir. Yolculuk sırasında uyurken başınızın sağa veya sola kaymasını engelleyen MedicaForm Boyun Yastıkları; boyunu saracak şekilde tasarlanmış olup, boyunu desteklemektedir. VÜCUDUNUZUN SAĞLIK KAYNAĞI! MedicaForm Bel Yastıkları, bel boşluğuna tam destek vererek uygun bir şekilde oturmanıza katkıda bulunur. Kireçlenme ve bel fıtığı rahatsızlıklarının tedavisinde mükemmel bir çözüm sunan MedicaForm Bel Yastıkları, sırta destek verip omuriliğin düzgün konumda tutulmasını sağlarken beli düzgün bir şekilde sararak, doğru pozisyonda oturmaya yardımcı olur.

15

16

17 SAĞLIK DEMEKTİR... Cağın en yaygın hastalıklarından biri olan reflü tedavisi için geliştirdiği bir yastık teknolojisi olan MedicaForm Reflü Yastıkları, baş bölgesini vücuttan daha yukarıda tutarak, midedeki besinlerin yemek borusuna gelmesini engellemeye yardımcı olur. Reflü hastalığından şikayetçi olanlar için mükemmel bir yastık olan MedicaForm Reflü Yastıkları, gece boyunca rahatlık vererek sabah dinç uyanmanızı sağlar. Mükemmel tasarımı sayesinde her türlü yatış pozisyonuna uygun olan MedicaForm Reflü Yastıkları, hijyenik bir yapıya sahiptir.

18 Geliştirdiğimiz MedicaForm serisinden bir diğer yastık teknolojisi de hemoroit yastığıdır. Oturma yüzeyi ile beden arasında özel tasarımlı bir boşluğa sahip olan MedicaForm Hemeroit Yastıkları hastalıklı bölgenin sert yüzeye temas etmesini engeller. Hemoroit hastalarının rahat oturmasını sağlayan MedicaForm Hemoroit Yastıkları evde, işte, tatilde ya da yolculuk esnasında rahatlıkla kullanılabilir.

19 Turkey Office Gayrettepe Mah. Yildiz Posta Cad. No 6/ Besiktas Istanbul Turkey Tel : USA Office Novus Global Trade & Realty Inc 5323 Millenia Lakes Blvd Ste 300 Orlando, Fl 32839

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri İşbir Yatak, yaptığı AR-GE çalışmaları sonrasında sektörde bir devrim niteliğinde olan viskoelastik malzemeyi üretti.

Detaylı

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir?

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir? SÜNSA Yatak Müşteri taleplerine uygun, zengin ürün çeşitleriyle, 1979 yılından bugüne sektöründeki konumunu, güvenilirlik zemininde güçlendiren SÜN-SA Yatak, ev dekorasyonu alanında hizmet kalitesinden

Detaylı

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR;

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; KOD / BOYUT CP 001 60X40X16 NASA tarafından üretilen memory foam (hafızalı sünger) adı verilen viscoelastik malzemeden yapılmıştır.memory Foam yastığının en önemli

Detaylı

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu LEEEPEASY 2016 Yatak Koleksiyonu Diamond Europed Pedli ve dolgun görünümüyle eşsiz konfor sunar. Üst yüzey içerisinde bulunan ekstra sünger katman uyku pedi ile vücudun ergonomik yapısını korur. Ultra

Detaylı

Setler. www.oztaskin.com.tr

Setler. www.oztaskin.com.tr Setler 4 Asos Set 5 6 Royal Silver Set 7 8 Royal Bamboo Set 9 10 Visco Royal Set 11 12 Cashmere Set 13 14 Cool Set 15 16 Capri Soft Set 17 18 Leon Set 19 20 Smartwool Set 21 Nilüfer King Baza 22 Yataklar

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

Elit & Platin Baza MDF

Elit & Platin Baza MDF Elit & Platin Baza MDF 90x190 569 90x200 587 100x200 620 120x200 690 140x190 Ç.P 1.052 140x200 Ç.P 1.070 150x200 Ç.P 1.087 160x200 Ç.P 1.104 180x200 Ç.P 1.173 200x200 Ç.P 1.242 Fiyatlara yatak ve başlık

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 2018 Collection olivia sofa ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 02 olivia sofa / olivia koltuk takımı www.sevyat.com 03 valente sofa ÜÇLÜ G/W: 248

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Me Too Kullanım ve Montaj Kılavuzu Her açıdan mükemmel Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan

Detaylı

NET %10 SON GÜN 31 MART

NET %10 SON GÜN 31 MART % NET 30 %10 SON GÜN 31 MART 1 İçerik Bambi, Home Textile ürünlerini modern üretim araçlarını gelenekselin tecrübesinden faydalanarak doğallık çizgisinden ödün vermeden en kaliteli malzemeleri kullanarak

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Yeni Nesil Yalıtım Levhası

Yeni Nesil Yalıtım Levhası Yeni Nesil Yalıtım Levhası, ara bölme duvarlarda ve giydirme cephelerde, ısı ve ses yalıtımında kullanılabilen, esnek, dayanıklı, ve uygulaması kolay mineral yün esaslı yalıtım levhasıdır. Isı ve ses yalıtımı

Detaylı

Otel Ürünleri Kataloğu

Otel Ürünleri Kataloğu Otel Ürünleri Kataloğu Yay Sistemleri Dünyada en çok kullanılan klasik Bonnell yay sistemi. Talep edildiği takdirde yatak kumaşı veya tüm yatak katmanlarında alev geciktirici özellikte hammaddeler kullanılır.

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

Köpük Beton - I. Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi. Kasım, 2015

Köpük Beton - I. Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi. Kasım, 2015 Köpük Beton - I Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi Kasım, 2015 Köpük Beton Köpük betonu basitçe tanımlayacak olursak; içinde %75 e varan oranda hava kabarcıkları olan harçtan yapılmış hafif betonlardır

Detaylı

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Breeze Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Farklı çalışma stilleri için akıllı performans koltuğu. Oturarak çalışmanın sebep olduğu sağlık problemlerini en aza indirmek amacıyla tasarladığımız Breeze, doğru

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

Elit Uyku Zamanı E L İ T YA T A K

Elit Uyku Zamanı E L İ T YA T A K Elit Uyku Zamanı ELİTYATAK, sağlıklı ve elit bir uyku için sürekli kendisini yenileyen teknolojisiyle en mükemmeli sizler için üretmektedir. Beklentilerinizi karşılayabilmek için uzman bir kadro ile çalışan

Detaylı

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz...

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... www.bedpark.com.tr HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... Uykuyu da yatakları da çok seviyoruz. Dolayısıyla işimizi aşkla yapıyoruz. İnsanların konforlu yataklarda rahatça uyuyup mutlu uyandığı güzel bir gelecek

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar

newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar index Yatak Setleri SET 1 04-05 Altea Baza - Altea Başlık - Beria Yatak SET 2 06-07 Sonato Baza - Sonato Başlık - Montana Yatak SET 3 08-09 Omega

Detaylı

P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük. P-2 Anatomik Boyun Yast Küçük. Anatomik Yast klar. P-3 Anatomik Boyun Yast Çocuk

P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük. P-2 Anatomik Boyun Yast Küçük. Anatomik Yast klar. P-3 Anatomik Boyun Yast Çocuk P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük Sürekli elastik ve fleklini koruyabilen poliüretan köpükten üretilen yast k özel tasarlanan ergonomik flekliyle omuz ve boyun bölgesinin gevflemesini sa lar. Fermuarl, kolayl

Detaylı

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz.

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz. Kasları çalıştırmak ve sırt bölgesindeki ağrıları engellemek için Walkmaxx Yürüyüş ve Fitness Ayakkabıları Günümüzün büyük kısmında ayakkabı kullanırız. Peki, kullandığımız ayakkabıların kaslarımızı güçlendirmesi,

Detaylı

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ GAZBETONLU HAFİF ÇELiK YAPI SiSTEMLERİ Patentli Sistemimiz PACKET Gazbetonlu ÇELİK YAPI MESKEN Çelik Yapı nın kendine ait patentli yapı sistemi olan PACKET, çelik yapının bildiğiniz tüm avantajlarından

Detaylı

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza Elegance yatak seti, modern mekânlar için özenle ve titizlikle sizlerin rahatlığı düşünülerek tasarlanmış özel bir üründür. Elegance yatak seti,

Detaylı

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com DESTEKLER VE ORTEZLER KOMPRESYON ÇORAPLARI TABANLIK VE AYAKKABILAR ÖLÇÜM TEKNOLOJİ S İ DESTEKLER VE ORTEZLER Rev. 0-03/10_19000060009012 Bauerfeind AG Triebeser Strasse 16 07937 Zeulenroda-Triebes Germany

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Maske Portföyü. Sizi düşünen teknoloji

Maske Portföyü. Sizi düşünen teknoloji Maske Portföyü Sizi düşünen teknoloji Huzurlu geceler harika sabahlar Her teknoloji sizi bizim kadar düşünemez Uyku ve solunum bozukluklarından şikayetçi kişilerin deliksiz bir gece uykusu geçirme hayali

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z...

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... ürün kataloğu 14 Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... D nlenm ş ve güzel b r uyku ç n en öneml şey, tab k yatağınızdır. B sco Yatak, s ze uygun konforda farklı

Detaylı

Elit Uyku Zamanı E L İ T V I S C O

Elit Uyku Zamanı E L İ T V I S C O Elit Uyku Zamanı ELİTVISCO, sağlıklı ve elit bir uyku için sürekli kendisini yenileyen teknolojisiyle en mükemmeli sizler için üretmektedir. Beklentilerinizi karşılayabilmek için uzman bir kadro ile çalışan

Detaylı

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer sağlıklı uyku dostu... mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu, huzurlu bir uykudan geçer... Uyku konforunuz, genel sağlığınız adına çok

Detaylı

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N.

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N. BAZA-AR M O D E R N Ş I K E S T E T İ K K O N F O R L U 2 0 1 0 K O L E K S İ Y O N 2010 KOLEKSİYON Kayseri Fabrika Organize San. Böl. 18. Cad. No : 21 / KAYSERİ Tel: +90 352 321 33 28 Faks: +90 352 321

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

TEFLON KAPLAMA ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI

TEFLON KAPLAMA ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI 1 HAKKIMIZDA AG Kauçuk, AGmet Metal olarak uzun yıllardır makine, kalıp ve aparat üretimi üzerine yaptığımız çalışmalardan edindiğimiz tecrübe ile piyasanın değişik alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu kızak sistemleri. Quadro Compact FE ve Quadro Compact HD

Elektrikli ev aletleri için konforlu kızak sistemleri. Quadro Compact FE ve Quadro Compact HD Elektrikli ev aletleri için konforlu kızak sistemleri. Quadro Compact FE ve Quadro Compact HD 2 Elektrikli ev aletleri için yüksek konforlu kızak sistemleri. Hettich, mükemmel mutfakları yeniden tanımlıyor:

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

DOĞUMDA HAREKET VE POZİSYONLAR

DOĞUMDA HAREKET VE POZİSYONLAR DOĞUMDA HAREKET VE POZİSYONLAR DOĞUMDA HAREKET VE POZİSYONLAR Doğum eylemi esnasında hareket etmek daha rahat hissettirir, daha fazla kişisel özgürlük duygusu verir. Kadının hareket etmesi, olumlu doğum

Detaylı

simplan www.standartizolasyon.com

simplan www.standartizolasyon.com simplan www.standartizolasyon.com Kalite Politikamız Kalite ve başarının temelini, doğru proje, doğru altyapı, doğru ürün ile doğru uygulamanın oluşturduğuna inanan ve bu doğrultuda sektörüne alternatif

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN.

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN. The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN MEDICAL PRODUCT www.lebenmann.com HASTA POZİSYON YASTIK SETİ Ürün Özellikleri asta pozisyon yastığı; hastanelerde bulunan kliniklerde, yoğun bakım

Detaylı

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 galileo 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye galileo galileo 1 tasarım Françoise Héléne Jourda Galileo 8 MFA Galileo

Detaylı

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir?

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? Rigiprofil ULTRA Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? UltraSTEEL Derinlik = 2K Kalınlık = K Patentli UltraSTEEL teknolojisi, soğuk haddelemeyle,

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

Akustik Sünger Çeşitleri ve Uygulama Alanları.

Akustik Sünger Çeşitleri ve Uygulama Alanları. Akustik süngerler, akustiği düzenleyici ses yalıtımı ve izolasyon özelliklerine sahiptir. Profesyonel akustik ses malzemesidir. Gözenekli bir yapıya sahiptir. Radyo Stüdyoları, müzik stüdyoları, eğlence

Detaylı

Breeze. tasarım Justus Kolberg. teknik doküman

Breeze. tasarım Justus Kolberg. teknik doküman Breeze tasarım Justus Kolberg teknik doküman Breeze, çalışma hayatında değişken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze, ayarlanabilir lumbar desteği ile

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) Nova Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan

Detaylı

HAYATINIZIN VAZGEÇİLMEZİ Uykunuzun olmazsa olmazı yastıklar da Viscotex sayesinde en ideal yapıya kavuştu. Bir yastığın ulaşabileceği en yüksek konforun yanında, deforme olmayan, ısıya ve neme karşı dengeleyici,

Detaylı

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı.

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı. Akustik halı alev alma ve yanmaya karşı dirençli akustik halı çeşitleri muhteşem bir ses yutumu ile gürültülü ortamlarda zemine döşenerek ses yalıtımını sağlayan alternatif seçenekler arasında yer almaktadır.

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER. OWAlifetime collection

Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER. OWAlifetime collection Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER OWAlifetime collection OWA Asma Plakaları Almanya da üretilen OWA mineral esaslı asma tavan plakaları, özel üretim tekniği sayesinde,

Detaylı

Rüyalarınız için temiz hava akımı

Rüyalarınız için temiz hava akımı Rüyalarınız için temiz hava akımı Daha iyi bir uyku için temiz hava Temiz hava, Dünya üzerindeki en temel unsurlardan biridir ve insanlar için hayati önem taşır. Akciğerlerimizi günde 25,000 kereden daha

Detaylı

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856)

Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) Dore Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun su bazlı poliüretan

Detaylı

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ PCR-4x4-lVr Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ 2016 Lastik teknolojisindeki gelişmelerden dolayı, bu katalog içeriğinde haber vermeksizin değişiklik yapılabilir. Baskı hatalarından kaynaklanan yanlışlıklardan

Detaylı

Minto Sinema Koltuğu

Minto Sinema Koltuğu Minto Sinema Koltuğu Sırt ve Oturak Süngerleri İçten metal karkaslı 55 Kg/m3 (ISO845) yoğunluğunda uluslar arası alev almazlık (ISO3795) ve kalıcı defermosyan (ISO1856) standartlarına uygun subazlı poliüretan

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Diş hekimlerinde Bel Ağrısından Korunma

Diş hekimlerinde Bel Ağrısından Korunma Diş hekimlerinde Bel Ağrısından Korunma Hastalığın en güzel ilacı, o hastalıktan korunmanın çarelerini öğrenmektir. HİPOKRAT Bu sunumun amacı; bel ağrısından korunmak için doğru oturuş, doğru çalışma ve

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

designed by Justus Kolberg teknik doküman

designed by Justus Kolberg teknik doküman designed by Justus Kolberg teknik doküman Breeze, çalışma hayatında değişken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze, ayarlanabilir lumbar desteği ile Pro-Support

Detaylı

TARİFNAME SAĞLIKLI POZİSYONDA OTURTAN KOLTUK (AKILLI KOLTUK)

TARİFNAME SAĞLIKLI POZİSYONDA OTURTAN KOLTUK (AKILLI KOLTUK) TARİFNAME SAĞLIKLI POZİSYONDA OTURTAN KOLTUK (AKILLI KOLTUK) 5 Teknik Alan Bu buluş, masa başında çalışan ve evlerinde bilgisayar başında yanlış pozisyonda oturan kullanıcıların uyarılması ve buna bağlı

Detaylı

Çelik yapı sistemi, inşaat sektörüne; güven, hız ve işlerlik kazandırıyor...

Çelik yapı sistemi, inşaat sektörüne; güven, hız ve işlerlik kazandırıyor... Çünkü çelik, inşaat teknolojisinde bir devrimdir. Sağlamlığı, dayanıklılığı ve direnci kıyaslanamaz. Çelik teknolojisi, geleneksel yöntemlere meydan okuyor... Çünkü Çelik teknolojisi kusursuz bir konfor,

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

2017 Zİraİ LASTİKLER

2017 Zİraİ LASTİKLER Zİraİ LASTİKLER 2017 Petlas, 1976 yılında kuruldu. 2005 yılında üretimini Türk sanayisinin köklü kuruluşlarından AKO bünyesinde sürdürmeye başladı. Petlas artık 2 milyon metrekarelik alan üzerinde yer

Detaylı

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Genel Ürünler

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Genel Ürünler SAFEBELT Hasta Güvenlik Kemerleri Genel Özellikler Güvenli ve sağlam bir sabitleme yaparak hastaya ve çevresine maksimum emniyeti sağlarlar. Hareketin kısıtlı veya kontrol altında olduğu anda hastaya özgürlük

Detaylı

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ MİNİ SOĞUK DEPOLAR Mini Soğuk Depolar, küçük ve orta büyüklükteki ürünleri ergonomik tasarım ve aynı zamanda endüstriyel soğutma mantığıyla saklamaya ihtiyaç duyan kişilere göre tasarlanmıştır.

Detaylı

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK...

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammade seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile üretici firmalarımızı

Detaylı

TARIM 2009/2010 ÇIZME

TARIM 2009/2010 ÇIZME TARIM 2009/2010 ÇIZME Dunlop Protective Footwear da kendi yüksek kaliteli koruyucu çizmelerimizi tasarlar, geliştirir, üretir, pazarlar ve satarız. Güvenlik çizmelerimizin satışı herkesçe tanınan global

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ;

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Isı izolasyon katsayısı yüksektir ; Isı izolasyonu, dünya çapındaki ilk beş güneş kollektörü arasındadır.

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık...

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Isı Yangın Ses Su Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı İnşaat yapı sektörüne, yeni bir soluk ve yeni nesil bir anlayışıyla, duvar yapı elemanları üretimi ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR Poliüretan Zaman Kayışları SYNCHROTECH çelik telli güçlendirilmiş termoplastik poliüretan zaman kayışları çok sınırlı sünme katsayısı, kaydırmazlık özelliği ve kauçuk kayışlardan farklı

Detaylı

KIŞ LASTIKLERI KATALOĞU 2010

KIŞ LASTIKLERI KATALOĞU 2010 YOKOHAMA lastikleri test edilmiş ve Adac tarafından tescil edilmiştir.* Avrupa'nın önde gelen Otomobil Derneğidir. Dernek sürücülerin çıkarlarını gözetiyor ve kampanyalarla yol güvenliğini üstleniyor.

Detaylı

Sağlıklı uyku için...

Sağlıklı uyku için... Sağlıklı uyku için... Yatak - Baza - Başlık www.ervabaza.com Yatak odanızı düzenleyip yer açmanın zamanı Tek ve çift kişilik bazalar özenle üretilen yataklarımızla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü olarak

Detaylı

ORTAM SICAKLIĞI ALTI VEKRİYOJENİK UYGULAMALARI İÇİN ESNEK ENDÜSTRİYEL YALITIM

ORTAM SICAKLIĞI ALTI VEKRİYOJENİK UYGULAMALARI İÇİN ESNEK ENDÜSTRİYEL YALITIM CRYOGEL X201 TDS ORTAM SICAKLIĞI ALTI VEKRİYOJENİK UYGULAMALARI İÇİN ESNEK ENDÜSTRİYEL YALITIM Cryogel X201 esnek aerojel battaniye yalıtım malzemesidir. Cryogel X201 maksimum termal korunumu minimum ağırlık

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

Dräger PARAT Kaçış başlıkları

Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT kaçış başlıkları her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçış gerekliliği dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Dräger PARAT optimize edilmiş

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

Tüm ürünlerimiz sağlığa zararlı olmayan, geri dönüşümlü hammaddeler kullanılarak üretilmektedir.

Tüm ürünlerimiz sağlığa zararlı olmayan, geri dönüşümlü hammaddeler kullanılarak üretilmektedir. İDECplast Oto Servis Koruma ürünleri Üretim ve Pazarlama şirketi olarak, Oto servis Koruma ürünleri üretmek üzere yola çıkan şirketimiz faydalı ürünler sunabilmek adına kısa sürede ARGE çalışmalarına önem

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

EKSTRA KORUMA! İndeks

EKSTRA KORUMA! İndeks İndeks BALONDÜLA ile EKSTRA KORUMA! Balondüla Nedir 4 Kullanım Alanları 6 Balondüla nın Avantajları 8 Balondüla Ürünleri 10 Uygulama Örnekleri 12 Yapı Malzemeleri Yedek Parça Mobilya 2 3 Balondüla Nedir?

Detaylı

Her açıdan mükemmel! Me Too Ailesi. Me Too, Fluid Motion / Fluid Motion Plus. Me Too, Fluid Motion High

Her açıdan mükemmel! Me Too Ailesi. Me Too, Fluid Motion / Fluid Motion Plus. Me Too, Fluid Motion High Her açıdan mükemmel! Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu en aza indirerek

Detaylı

up-gear Teknolojisi Büyük konik dişli üretiminde en iyi çözüm

up-gear Teknolojisi Büyük konik dişli üretiminde en iyi çözüm up-gear Teknolojisi Büyük konik dişli üretiminde en iyi çözüm Geliştirilmiş işleme çözümlerinin yanında yeni stratejik üretim ortaklığı İster inşaat makineleri isterse deniz motor sistemleri ya da trenler

Detaylı