Sleep well. Move better.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sleep well. Move better."

Transkript

1 Sleep well. Move better.

2 Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız. Bu yaşam tarzı ile baş edebilmek ve hayatın tadını çıkarabilmek için gece uykumuzdan en iyi verimi alabilmeliyiz. M-Line yataklarının basınç azaltıcı sistemi sayesinde daha derin uyur ve uykunuz esnasında daha az dönersiniz. Böylelikle gece uykunuzdan en iyi verimi alır, gün boyu daha fazla enerjiye sahip olursunuz. M-Line yataklarının eşsiz visko elastik köpüğü ve patentli teknolojileri tamamen vücudunuzun şeklini alır. Özel olarak dizayn edilmiş konfor bölgeleri fazladan destek verir ve omurganızın ergonomik duruşunu destekler. M-Line yatakları dayanıklıdır ve size optimum destek ve maksimum konfor sunarak rahat bir uyku sağlar.

3 Move better Profesyonel sporcular M-Line yataklarında uyuyor. Profesyonel sporcular performanslarını artırmak için gelişen teknolojileri yakından takip ederler. Son zamanlarda ki araştırmalar teknolojinin yanı sıra iyi bir uyku ve zinde uyanma konusununda sporcuların performanslarını artıran önemli bir etken olduğunu gösteriyor. Çünkü özenle seçilmiş bir uyku ürünü vücut ve ruhun daha dinlenmiş olmasını sağlar. Bu yüzden birçok profesyonel sporcu M-Line yataklarını seçer. Sağlık sektöründe M-Line yatakları Zinde uyanmak sadece profesyonel sporcular için değil, sağlık kuruluşlarında da oldukça önem taşıyan bir olgudur. M-Line iyi basınç dağılımı sayesinde iyi bir pozisyonda uyumanızı sağlarken, bel ve boyun ağrılarına, uzun süreli yatmaktan oluşabilecek yaralara karşı önleyici işlev görür. Bu yüzden de sağlık kuruluşları, fizyoterapistler ve hastaneler bizim yastık ve şiltelerimizden yararlanmaktadırlar.

4 Yatağınızda dinlenirken havada süzülüyormuş gibi hissedin.. M-Line yatakları özel bir bileşimden oluşmaktadır. Aslen NASA için geliştirilmiş olup, yenilikçi, ağır köpükten (visko elastik) imal edilmiştir. Bu visko elastik M-Line maddesi tamamen vücudunuzun kıvrımlarına göre şekil alır. Böylece M-Line yatakları uyku esnasında ağırlığın mükemmel bir şekilde dağılmasını sağlayarak, size adeta havada süzülüyormuş hissi verir.

5 Gece uykunuzdan daha fazla yararlanın! Basınç azaltıcı deyimiyle kastedilen vücudun en ağır gelen kısımlarının, örneğin omuzlar, kollar, diz ve ayak bileklerinin ilk olarak yatakla temasında gerçekleşen basınç azaltılmasıdır. Bu sayede vücudunuzun ağırlığı bir bölgede toplanmaz ve kan dolaşımı daha düzenli olur. Basınç dağılımı demek vücut ağırlığının yatağın tümüne eşit dağılımı demektir. Böylece size yatağınızdayken havada süzülüyormuşsunuz hissini verir. Havada süzülürken vücudunuz rahat bir pozisyon alır, belinizi, kaslarınızı ve sinirlerinizi zorlamaz, daha derin uyur ve yatakta daha az dönersiniz. Bedeniniz ve ruhunuz kendini daha çabuk yeniler ve bu sayede güne zinde başlarsınız.

6 M-Line yatakları Slow Motion I Yatağı Slow Motion I yatağında kullanılan yüksek kaliteli malzemeler, size eşine rastlanmaz bir uyku konforu yaşatır. Açık hücre yapısı ve özel hava kanallarıyla iyi bir havalandırma sağlarken, HCC (Hijyenik Klima Kontrol Sistemi) teknolojisine sahip fermuarlı yumuşak kılıf uykunuz esnasında sağlıklı bir uyku temin eder. Yüksek kalitenin her zaman karmaşık olması gerekmez! fermuarlı Soft&Fresh kılıf Eşsiz M-Line visko elastik malzeme, yumuşak (5cm) Yüksek kalitede dayanıklı HR-köpük (13cm) dalgalandırılmış yüzey Hava ve nem labirenti Slow Motion II Yatağı Daha yüksek yoğunluğa sahip visko-elastik üst katman vücudunuzun kıvrımlarına kolaylıkla uyum sağlar. Açık hücre yapısı ve özel hava kanallarıyla iyi bir havalandırma sağlarken, HCC (Hijyenik Klima Kontrol Sistemi) teknolojisine sahip fermuarlı yumuşak kılıf uykunuz esnasında sağlıklı bir uyku temin eder. fermuarlı Soft&Fresh kılıf Hava ve nem labirenti dalgalandırılmış yüzey Yüksek kalitede dayanıklı HR-köpük (13cm) Eşsiz M-Line visko elastik malzeme, sert (5cm)

7 Slow Motion III Yatağı Slow Motion III 22 cm kalınlığındadır. Üst katman vücudunuzun kıvrımlarına mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Yatağın orta kısmına yerleştirilmiş olan patentli FleXnet destek sistemi ve üst katmandaki 5 konfor bölgesi size ekstra destek verir. Yatağın kılıfı ve yatakta kullanılan malzemeler antibakteriyeldir. Eşsiz M-Line visko elastik malzeme (8cm) 5 konfor bölgesi dalgalandırılmış yüzey fermuarlı Soft&Fresh kılıf HCC teknoloji, yüksek kalitede dayanıklı HR-köpük (14cm) FleXnet destek sistemi Hava ve nem labirenti Slow Motion IV Yatağı Slow Motion IV 22 cm kalınlığında olup, dayanıklı üst tabakası visko-elastik M Line malzemeden oluşur. Son derece rahat olan bu yatak, uyumlu bir şekilde bütün yenilikçi teknolojileri içinde barındırır. Patentli şok emiciler yatağın rahatlık sağlayan 7 konfor bölgesine göre ayarlanmıştır. Yatak vücudunuzun kıvrımlarını mükemmel bir şekilde takip eder ve yatağın orta kısmına yerleştirilen patentli FleXnet sistemi size ekstra destek verir. Yatağın kılıfı ve yatakta kullanılan malzemeler abtibakteriyeldir. dalgalandırılmış yüzey Eşsiz M-Line visko elastik malzeme (8cm) Patentli şok emiciler Hava ve nem labirenti Hava tabanlı, fermuarlı Soft&Fresh kılıf Yüksek kalitede dayanıklı HR-köpük (14cm) FleXnet 7 konfor bölgesi

8 Slow Motion V Yatağı Slow Motion V 26 cm kalınlığındadır. Üst katman vücudun kıvrımlarına mükemmel bir şekilde uyum sağlar. FleXnet destek sistemi ve alt katmanda bulunan 7 konfor bölgeli paket yaylar size ekstra destek verir. Hava bazlı yatak kılıfı ve yatakta kullanılan malzemeler antibakteriyeldir. FleXnet destek sistemi dalgalandırılmış yüzey fermuarlı Soft&Fresh kılıf Ekstra konfor sağlayan kesim teknikleri Hava ve nem labirenti Optimum konfor ve destek için iç kısımda 7 konfor bölgeli paket yaylar (10 cm) HCC teknoloji, yüksek kalitede dayanıklı HR-köpük (5cm) HCC teknoloji, yüksek kalitede dayanıklı HR-köpük (3cm) Slow Motion VI Yatağı Slow Motion VI 26 cm kalınlığındadır. Dayanıklı üst tabakası visko-elastik M Line malzemeden oluşur. Patentli FleXnet destek sistemi, patentli şok emiciler ve 7 konfor bölgesine sahip paket yayların eşsiz uyumu size konforlu bir uyku sağlar. Yatak, vücudunuzun kıvrımlarını doğru bir şekilde takip ederek optimum destek verir. Hava bazlı yatak kılıfı ve yatakta kullanılan malzemeler antibakteriyeldir. fermuarlı Soft&Fresh kılıf Ekstra konfor sağlayan kesim teknikleri FleXnet destek sistemi dalgalandırılmış yüzey Hava ve nem labirenti Eşsiz M-Line visko elastik malzeme (8cm) 7 konfor bölgeli paket yaylar (10 cm) HCC teknoloji, yüksek kalitede dayanıklı HR-köpük (5cm) Patentli şok emiciler HCC teknoloji, yüksek kalitede dayanıklı HR-köpük (3cm)

9 FleXnet Destek Sistemi Slow Motion III, IV, V, VI yataklarında bel ve kalça kısmı FleXnet destek sistemi ile donatılmıştır. Bu sistem otururken ve yatarken M Line visko-elastik materyali ile mükemmel bir şekilde uyum göstererek ekstra destek sağlar. Slow Motion IV ve VI da bulunan şok emiciler ile uyum içinde çalışır. Yatakta dönerken veya yataktan kalkarken optimum stabilite ve destek sağlar. HCC Teknolojisi HCC (Hijyenik Klima Kontrol Sistemi) teknolojisi ile üretilen M Line yatakları sağlıklı ve dinlendirici bir uyku ortamını garanti eder! Bunu elde etmek üzere M Line yataklarında, çoğunlukla hastanelerde de kullanılan benzersiz Hijyenik Klima Kontrol Sistemi kullanır. HCC teknolojisi sürekli antibakteriyel etkinliği ile ev akarlarına, zararlı bakterilere, mantarların çoğalmasına ve rahatsız edici kokulara karşı maksimum düzeydekorumayı garanti eder. Sizin gece boyunca sağlıklı ve hijyenik bir uyku uyumanızı sağlar! Basınç Azaltıcı M Line yatakları eşsiz bir bileşime sahiptir. Devrimci visko-elastik materyalden yapılan yataklar vücudunuzun her ayrıntısına uyum sağlar. M Line yatakları etkin şekilde basıncı dağıtarak ve azaltarak uyku sırasında adeta havada süzülüyor hissi verir. Vücudunuzun rahatlamasına yardımcı olur, kan dolaşımını artırır, kaslarınzı ve sinirlerinizi zorlamaz böylece daha derin uyur ve yatakta daha az dönersiniz. M Line yatakları sayesinde bedeniniz ve ruhunuz kendini daha çabuk yeniler ve bu sayede güne zinde başlarsınız. TUV Sertifikası Slow Motion yatakları TUV onaylıdır. Bu, ürünün güvenli ve kullanışlı olduğu anlamına gelmektedir. Yataklar sıcaklık, hava dolaşımı ve dayanıklılık açısından test edilip onaylanmıştır. Bu saygın sertifika bütün Avrupa da kabul görmektedir. LGA Sertifikası LGA Kalite Sertifikası, zararlı maddelerden arınmış olduğu test edilen yataklar için verilir. LGA Kalite Sertifikası, köpük ürününün yüksek ve kalıcı kalitesi olduğunu onaylar. LGA Kalite Sertifikası, yatağın kapsamlı testten geçtiğini garanti eder.

10 Kesin güvence Yatak almak sağlığınız için önemli bir yatırımdır. Bir M-Line yatağı alarak en iyi uyku sistemini seçmiş olursunuz. M-Line Slow Motion yatakları TNO tarafından bağımsız olarak test edilmiştir ve CE-Label yanı sıra Okö-tex normuna sahiptir. Türkiye Distribitörü NSM İNŞAAT DIŞ TİC. LTD ŞTİ Adres : Cemil Topuzlu Caddesi İş Bankası Blokları C Blok D/2 Fenerbahçe/İstanbul Tel: : Pbx Fax :

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri İşbir Yatak, yaptığı AR-GE çalışmaları sonrasında sektörde bir devrim niteliğinde olan viskoelastik malzemeyi üretti.

Detaylı

Setler. www.oztaskin.com.tr

Setler. www.oztaskin.com.tr Setler 4 Asos Set 5 6 Royal Silver Set 7 8 Royal Bamboo Set 9 10 Visco Royal Set 11 12 Cashmere Set 13 14 Cool Set 15 16 Capri Soft Set 17 18 Leon Set 19 20 Smartwool Set 21 Nilüfer King Baza 22 Yataklar

Detaylı

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu LEEEPEASY 2016 Yatak Koleksiyonu Diamond Europed Pedli ve dolgun görünümüyle eşsiz konfor sunar. Üst yüzey içerisinde bulunan ekstra sünger katman uyku pedi ile vücudun ergonomik yapısını korur. Ultra

Detaylı

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR;

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; KOD / BOYUT CP 001 60X40X16 NASA tarafından üretilen memory foam (hafızalı sünger) adı verilen viscoelastik malzemeden yapılmıştır.memory Foam yastığının en önemli

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 2018 Collection olivia sofa ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 02 olivia sofa / olivia koltuk takımı www.sevyat.com 03 valente sofa ÜÇLÜ G/W: 248

Detaylı

NET %10 SON GÜN 31 MART

NET %10 SON GÜN 31 MART % NET 30 %10 SON GÜN 31 MART 1 İçerik Bambi, Home Textile ürünlerini modern üretim araçlarını gelenekselin tecrübesinden faydalanarak doğallık çizgisinden ödün vermeden en kaliteli malzemeleri kullanarak

Detaylı

Elit & Platin Baza MDF

Elit & Platin Baza MDF Elit & Platin Baza MDF 90x190 569 90x200 587 100x200 620 120x200 690 140x190 Ç.P 1.052 140x200 Ç.P 1.070 150x200 Ç.P 1.087 160x200 Ç.P 1.104 180x200 Ç.P 1.173 200x200 Ç.P 1.242 Fiyatlara yatak ve başlık

Detaylı

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com DESTEKLER VE ORTEZLER KOMPRESYON ÇORAPLARI TABANLIK VE AYAKKABILAR ÖLÇÜM TEKNOLOJİ S İ DESTEKLER VE ORTEZLER Rev. 0-03/10_19000060009012 Bauerfeind AG Triebeser Strasse 16 07937 Zeulenroda-Triebes Germany

Detaylı

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N.

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N. BAZA-AR M O D E R N Ş I K E S T E T İ K K O N F O R L U 2 0 1 0 K O L E K S İ Y O N 2010 KOLEKSİYON Kayseri Fabrika Organize San. Böl. 18. Cad. No : 21 / KAYSERİ Tel: +90 352 321 33 28 Faks: +90 352 321

Detaylı

Mükemmel form, kusursuz konfor!

Mükemmel form, kusursuz konfor! Mükemmel form, kusursuz konfor! Urün yelpazemizde yer alan ve en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan FlexiForm, 14 ile 60 dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen konvansiyonel sünger çeşitlerini

Detaylı

Elit Uyku Zamanı E L İ T YA T A K

Elit Uyku Zamanı E L İ T YA T A K Elit Uyku Zamanı ELİTYATAK, sağlıklı ve elit bir uyku için sürekli kendisini yenileyen teknolojisiyle en mükemmeli sizler için üretmektedir. Beklentilerinizi karşılayabilmek için uzman bir kadro ile çalışan

Detaylı

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir?

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir? SÜNSA Yatak Müşteri taleplerine uygun, zengin ürün çeşitleriyle, 1979 yılından bugüne sektöründeki konumunu, güvenilirlik zemininde güçlendiren SÜN-SA Yatak, ev dekorasyonu alanında hizmet kalitesinden

Detaylı

TEMPUR-MED. Anti-Dekübit Medikal Ürünler

TEMPUR-MED. Anti-Dekübit Medikal Ürünler 2014 TEMPUR-MED Anti-Dekübit Medikal Ürünler TEMPUR NİÇİN FARK YARATIR? TEMPUR Materyali TEMPUR, vücudun tam hatlarına uyum sağlayan açık hücreli visko-elastik, ısıya duyarlı bir materyaldir. TEMPUR Materyali,

Detaylı

Rüyalarınız için temiz hava akımı

Rüyalarınız için temiz hava akımı Rüyalarınız için temiz hava akımı Daha iyi bir uyku için temiz hava Temiz hava, Dünya üzerindeki en temel unsurlardan biridir ve insanlar için hayati önem taşır. Akciğerlerimizi günde 25,000 kereden daha

Detaylı

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz.

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz. Kasları çalıştırmak ve sırt bölgesindeki ağrıları engellemek için Walkmaxx Yürüyüş ve Fitness Ayakkabıları Günümüzün büyük kısmında ayakkabı kullanırız. Peki, kullandığımız ayakkabıların kaslarımızı güçlendirmesi,

Detaylı

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer sağlıklı uyku dostu... mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu, huzurlu bir uykudan geçer... Uyku konforunuz, genel sağlığınız adına çok

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Sesin renklerini duyun. Yeni Prompt işitme cihazları. Hayattaki önemli detaylar için. signia.com.tr Yeni Prompt. Yeni Prompt işitme cihazları, kullanım tercihiniz ne olursa olsun her tip işitme kaybına

Detaylı

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza Elegance yatak seti, modern mekânlar için özenle ve titizlikle sizlerin rahatlığı düşünülerek tasarlanmış özel bir üründür. Elegance yatak seti,

Detaylı

Elit Uyku Zamanı E L İ T V I S C O

Elit Uyku Zamanı E L İ T V I S C O Elit Uyku Zamanı ELİTVISCO, sağlıklı ve elit bir uyku için sürekli kendisini yenileyen teknolojisiyle en mükemmeli sizler için üretmektedir. Beklentilerinizi karşılayabilmek için uzman bir kadro ile çalışan

Detaylı

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz...

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... www.bedpark.com.tr HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... Uykuyu da yatakları da çok seviyoruz. Dolayısıyla işimizi aşkla yapıyoruz. İnsanların konforlu yataklarda rahatça uyuyup mutlu uyandığı güzel bir gelecek

Detaylı

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK...

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammade seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile üretici firmalarımızı

Detaylı

GELECEK BURADA. Siyanoakrilat Doku yapıştırıcıda SON TEKNOLOJİ...

GELECEK BURADA. Siyanoakrilat Doku yapıştırıcıda SON TEKNOLOJİ... GELECEK BURADA Siyanoakrilat Doku yapıştırıcıda SON TEKNOLOJİ... YENİ NESİL YENİ JENERASYON Muadillerinin arasında En iyi doku yapıştırıcısı INDERMIL flexifuze doktorlar ve tıp teknisyenlerinin kullanımında

Detaylı

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

HİDROTERAPİ info@btlturkiye.com www.btlturkiye.com Her hakkı saklıdır. Bu katalog hazırlanırken doğru ve güncel bilgi vermek için her türlü çaba sarf edilmesine rağmen, katalogda olabilecek yanlış bilgiler

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

www.scalaturkiye.com.tr

www.scalaturkiye.com.tr www.scalaturkiye.com.tr Giriş Bayan iç çamaşırları, gecelikleri ve korse alanında dünyanın en ünlü üreticilerinden olan Scala, yıllar süren araştırma ve geliştirme faaliyetlerinden sonra, devrim niteliği

Detaylı

newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar

newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar index Yatak Setleri SET 1 04-05 Altea Baza - Altea Başlık - Beria Yatak SET 2 06-07 Sonato Baza - Sonato Başlık - Montana Yatak SET 3 08-09 Omega

Detaylı

EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER

EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER MİKSER FONKSİYON CMP, CMP Combi, MP, MP Combi Fonksiyonlar : aralıklı ya da devamlı ve modele bağlı olarak, kullanıcının daha rahat kullanımını saglamak

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi.

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. 1) Daha yüksek ısı verimliliği: Isı borusunun ileri ısı iletme tarzı, mükemmel seçici, emici kaplama ve yüksek vakumlu ısı korunması ile eksiksiz

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ

BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ 7 - ÖRME KUMAŞ - İPEK DOLGU - KUŞ TÜYÜ SÜNGER - VISCO FRESH - LATEX - VISCO 7- PAKET YAY SİSTEMİ... Multi Touch PAKET YAY TEKNOLOJİSİ Çok Noktalı Bağımsız

Detaylı

Uykusuzluk, Nedenleri ve Çözüm Önerileri. GRUP UYKUSUZLAR Todup D2 Danışman: Prof.Dr. Murat KASAP

Uykusuzluk, Nedenleri ve Çözüm Önerileri. GRUP UYKUSUZLAR Todup D2 Danışman: Prof.Dr. Murat KASAP Uykusuzluk, Nedenleri ve Çözüm Önerileri GRUP UYKUSUZLAR Todup D2 Danışman: Prof.Dr. Murat KASAP Uyku nedir? Vücudumuzun dinlenmesi, beynimizin mola verebilmesi için gerekli olan bir döngüdür. İnsan ömrünün

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

EL MIKSERLERI YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - LOKANTALAR

EL MIKSERLERI YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - LOKANTALAR EL MIKSERLERI YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - LOKANTALAR MIKSER FONKSIYON CMP, CMP Combi, MP, MP Combi Ayarlanabilir hız yaptığınız ișleme göre hızınızı ayarlayabilme ve hızınızı düșürerek, sıçramayı ön-

Detaylı

Maske Portföyü. Sizi düşünen teknoloji

Maske Portföyü. Sizi düşünen teknoloji Maske Portföyü Sizi düşünen teknoloji Huzurlu geceler harika sabahlar Her teknoloji sizi bizim kadar düşünemez Uyku ve solunum bozukluklarından şikayetçi kişilerin deliksiz bir gece uykusu geçirme hayali

Detaylı

Vücut ve zihniniz için gece boyu yenilenme... 2013

Vücut ve zihniniz için gece boyu yenilenme... 2013 Vücut ve zihniniz için gece boyu yenilenme... 2013 www.tempur.com.tr 1 TEMPUR a hoşgeldiniz benzersiz bir yatak deneyimine hoşgeldiniz... Biz; TEMPUR olarak, zihniniz ve vücudunuz için gece boyu yenilenmeye

Detaylı

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI Otellerimiz yurt içinden ve yurt dışından bir çok insanımızın konakladığı ve ortaklaşa kullandığı alanlarımızdır. Bu sebeple bu mekanların temizliği ve dezenfeksiyonuda

Detaylı

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU OTR SEGMENT LASSA LODER KAYA KAMYONU Loder Belden Kırmalı GREYDER EKSKAVATÖR BEKO LODER L2 L3 L4 L3/E3 E3 G2 EARTH GRIPPER EXC EG LODER Segment tanımı : Önlerinde

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Hasta Güvenlik Ürünleri

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Hasta Güvenlik Ürünleri Hasta Güvenlik Kemerleri Genel Özellikler Güvenli ve sağlam bir sabitleme yaparak hastaya ve çevresine maksimum emniyeti sağlarlar. Hareketin kısıtlı veya kontrol altında olduğu anda hastaya özgürlük hissi,

Detaylı

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK

SU TESİSATLARI ISITMA KLİMA SOĞUTMA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK 1 SU TESİSATLARI ISIA KLİMA SOĞUA SOLAR SİSTEMLER ENDÜSTRİYEL NETWORK Enerji tasarrufu sağlayan ve çevreyi koruyan gelişmiş teknoloji Üst düzey ve sürekli enerji tasarrufu Güvenilir sistem kurulumu Montaj

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

WI-FI Kontrol Sistemi

WI-FI Kontrol Sistemi WI-FI Kontrol Sistemi Toyotomi yle havan teknolojik Hiro, WI-FI yoluyla klimanızı yönetebilmenizi ve klimanızın tüm özelliklerini evde yokken bile uzaktan kontrol edebilmenizi sağlar. MODEL ÜNİTE 709R32

Detaylı

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Breeze Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Farklı çalışma stilleri için akıllı performans koltuğu. Oturarak çalışmanın sebep olduğu sağlık problemlerini en aza indirmek amacıyla tasarladığımız Breeze, doğru

Detaylı

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar

3M VHB Bantlar VHB. THE Acrylic Foam Tape. Güvenilirlik, Güç. ve Dayanıklılık. VHB Akrilik Köpük Bantlar 3M VHB Bantlar VHB THE Acrylic Foam Tape Güvenilirlik, Güç ve Dayanıklılık VHB Akrilik Köpük Bantlar Kalite avantajları güçlü ve dayanıklı yapıştırma geliştirilmiş estetik görüntü mükemmel sızdırmazlık

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

ultra hafif kompozit silindirler

ultra hafif kompozit silindirler ultra hafif kompozit silindirler YENİLİKÇİ ÜRÜN Ürünlerimizin yenilikçiliği, çok hafif kompozit silindirler konusundaki uzun yılar süren araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucudur. Üretim prosesi,

Detaylı

CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN

CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN DAHA SAĞLIKLI UYKU İÇİN YARATICI ÇÖZÜMLER. CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN Günlük uyku düzenimiz, verimli

Detaylı

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap...

Durusu Park Çatı Strüktürü. Yapısal Lamine Ahşap... Durusu Park Çatı Strüktürü Yapısal Lamine Ahşap... Ahşap Kubbe - Türkmenistan Tarihi Eser - Sultantepe, Üsküdar Yapısal Lamine Ahşap Yüksek teknoloji ürünü Yapısal lamine ahşap, büyük budaklar, reçine

Detaylı

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Me Too Kullanım ve Montaj Kılavuzu Her açıdan mükemmel Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 galileo 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye galileo galileo 1 tasarım Françoise Héléne Jourda Galileo 8 MFA Galileo

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

TELESKOPİK KAPAKLAR Standart Ürünler

TELESKOPİK KAPAKLAR Standart Ürünler Teleskopik Kapaklar Her türlü alet makinesi için Kolay kaldırmayı sağlayan özel destek parçaları dahildir. Ayrıca sıcaklığa ve soğutma sıvılarına dayanıklı malzeme olan poliürethan dan imal edilmeli ve/veya

Detaylı

a) Gerinme: Sırtüstü yatar pozisyonda, eller yana açık, bacaklar düz iken bacakları aşağıya, kolları yanlara doğru iyice uzatmaya çalışın.

a) Gerinme: Sırtüstü yatar pozisyonda, eller yana açık, bacaklar düz iken bacakları aşağıya, kolları yanlara doğru iyice uzatmaya çalışın. BEL EGZERSİZLERİ 1) GERME HAREKETLERİ: a) Gerinme: Sırtüstü yatar pozisyonda, eller yana açık, bacaklar düz iken bacakları aşağıya, kolları yanlara doğru iyice uzatmaya çalışın. Aynı pozisyonda, kollan

Detaylı

GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON

GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR ÜZERİNDE BUZ OLUŞUMUNU VE KARIN ZEMİN YÜZEYİNE YAPIŞMASINI ENGELLEYEN KİMYASAL BİR SIVIDIR. Perpa

Detaylı

Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423

Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423 Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423 * Atom Star yatak ile unutulmaz bir uyku... * Uzun yıllar mukavemeti bozulmayan hasır yay kullanılmıştır. * Yüzeysel Doğal Pamuk işlemeli kumaş... * Terlemeyi

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar Klimalar ELEGNT YENİ NESİL INVERTER Serisi Duvar Tipi Split Klimalar 7 Yıl Garanti Yeni Nesil Inverter Yüksek Verime Sahip R410 Gazlı Yeni Sezonsal Verimlilik Standartlarına Göre Soğutmada ve Isıtmada

Detaylı

SPİNAL ÇÖZÜMLER. KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ T: F:

SPİNAL ÇÖZÜMLER. KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ T: F: SPİNAL ÇÖZÜMLER KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ www.karmedgroup.com.tr T: +90 216 577 08 90 F: +90 216 577 08 91 info@karmedgroup.com FİRMA PROFİLİ ġirket kurucularının 16 yıllık omurga cerrahi

Detaylı

TEMPUR la iyi uykular, yenilenmiş hayatlar...

TEMPUR la iyi uykular, yenilenmiş hayatlar... 2016 TEMPUR la iyi uykular, yenilenmiş hayatlar... Beklentilerin ötesinde bir uyku deneyimi Uyku Her canlının en doğal ihtiyacı. Hayatın 1/3 ü onunla geçiyor. Doğal olarak insan bu kadar zaman ayırdığı

Detaylı

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Genel Ürünler

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Genel Ürünler SAFEBELT Hasta Güvenlik Kemerleri Genel Özellikler Güvenli ve sağlam bir sabitleme yaparak hastaya ve çevresine maksimum emniyeti sağlarlar. Hareketin kısıtlı veya kontrol altında olduğu anda hastaya özgürlük

Detaylı

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İç Dengenizi Yoga ile Keşfedin. 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80

Detaylı

2015 uyku koleksiyonu

2015 uyku koleksiyonu 2015 uyku koleksiyonu Artık uykunuz kesintisiz olacak. Yatağınızla sadece uykunuzu değil aslında hayatınızı paylaşıyorsunuz. Ona emanet ettiğiniz vücudunuzu, organik pamuktan yapılmış doğal bir yatağın

Detaylı

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu Evde Sağlık Çözümleri Ürün Kataloğu Icerik Tansiyon Aletleri 4-5 Nebulizatörler 6-7 Ateş Ölçerler 8 Yaşam Tarzı 9 Bebek Bakımı 10 Tansiyon Aletleri CHECKY Koldan Ölçen Tansiyon Aleti - OTOMATİK Checky

Detaylı

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi Hasta Taşıma Hasta taşıma işlevi ve ergonomisi alanındaki yoğun araştırmalar sonucunda tasarlanmıştır İsteğe YENI Patient Trolley İsteğe Sedyesi: QA3 versiyon 3.0 Yüksekliği Değiştirilebilen Hasta Sedyesi:

Detaylı

Sağlıklı uyku için...

Sağlıklı uyku için... Sağlıklı uyku için... Yatak - Baza - Başlık www.ervabaza.com Yatak odanızı düzenleyip yer açmanın zamanı Tek ve çift kişilik bazalar özenle üretilen yataklarımızla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü olarak

Detaylı

Değişimin başladığı yer. The place where change starts

Değişimin başladığı yer. The place where change starts Değişimin başladığı yer The place where change starts 1915 New York City New Polo Bedding Factory Birileri gelir, dünyayı değiştirir... Birileri bazen bir düşünceyle gelir, değiştirir dünyayı... Bazen

Detaylı

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN.

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN. The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN MEDICAL PRODUCT www.lebenmann.com HASTA POZİSYON YASTIK SETİ Ürün Özellikleri asta pozisyon yastığı; hastanelerde bulunan kliniklerde, yoğun bakım

Detaylı

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız.

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız. Canlan ve Işılda Restretto, öğütülmüş kahveden yapılan özel bir iplik olan S.Café ile üretilen ilk yüksek kaliteli dokuma veya örgü yatak kumaşıdır*. S.Café P4DRY teknolojisi, öğütülmüş kahveye özel karakteristiklerden

Detaylı

2015 Mattresses Collection

2015 Mattresses Collection 3 güzel bir geleceğe uyanmak için! Uyku, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için vazgeçilmezdir. Kendinize en uygun yatağı almanız, yaşam kaliteniz ve sağlığınız için yapacağınız en iyi yatırımdır, özellikle

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST

Oyster Perpetual DATEJUST Oyster Perpetual DATEJUST Oyster, 41 mm, çelik ve sarı altın DATEJUST II İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops gözü, onu

Detaylı

tiger Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

tiger Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 tiger 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye tiger tiger 1 tasarım Ray Carter Tiger 6 HA Tiger 8 HA 2 Tiger 4 A Tiger

Detaylı

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK...

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammade seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile üretici firmalarımızı

Detaylı

UniqueTemp. www.geratherm.com. Sıcak Havadan Daha Fazlası. www.geratherm.com. Hasta Isıtma Sistemi

UniqueTemp. www.geratherm.com. Sıcak Havadan Daha Fazlası. www.geratherm.com. Hasta Isıtma Sistemi Medical Warming Systems www.geratherm.com www.geratherm.com Sıcak Havadan Daha Fazlası Hasta Isıtma Sistemi UniqueTemp Devrim Yaratan Hasta Isıtma Sistemi UniqueTemp UniqueTemp En modern ve en etkin tıp

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

65% ENERJİ TASARRUFU

65% ENERJİ TASARRUFU SICKLR BEKLEMiYORS, SiZ DE BEKLEMEYiN. 4 8 ST T E S E R i NL i Ğ E K V U Ş U N. Klimanızın montajı için günlerce beklemeyin. Hotpoint Inventer klimalar ile 48 saatte serinliğe kavuşun. 65% ENERJİ TSRRUFU

Detaylı

sail Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

sail Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 sail 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye sail sail 1 tasarım Ray Carter 2 Sail GT 8 MFA Sail GT 6 A Sail 7 A Sail 3

Detaylı

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar

İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ. Klimalar Klimalar ELEGNT YENİ NESİL INVERTER Serisi Duvar Tipi Split Klimalar Yeni Nesil Inverter Yüksek Verime Sahip R410 Gazlı Yeni Sezonsal Verimlilik Standartlarına Göre Soğutmada + ve Isıtmada Enerji Sınıfı

Detaylı

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar.

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar. GAZ YAKITLI SICAK HAVA ÜRETİCİLERİ MINIJET SERİLERİ ULTRA-KOMPAKT GAZ YAKITLI HAVA ISITICISI KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri

Detaylı

Dräger PARAT Kaçış başlıkları

Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT kaçış başlıkları her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçış gerekliliği dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Dräger PARAT optimize edilmiş

Detaylı

Oyster Perpetual YACHT-MASTER II

Oyster Perpetual YACHT-MASTER II Oyster Perpetual YACHT-MASTER II Oyster, 44 mm, çelik Yacht-Master II modeli profesyonel denizcilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Bu regatta kronograf, mekanik bir hafızayla dünyanın

Detaylı

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. NEDEN NATÜREL IŞIK? Mekânlarınızın aydınlatma ampullerini kapalı tutarak elektrik tasarrufu mu yapıyorsunuz? Siyah sandığınız giysinizin aslında yeşil olduğunu fark etmeniz durumu sıklıkla başınıza geliyor

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z...

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... ürün kataloğu 14 Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... D nlenm ş ve güzel b r uyku ç n en öneml şey, tab k yatağınızdır. B sco Yatak, s ze uygun konforda farklı

Detaylı

Ultra Yüksek Enerji Tasarrufu. WI FI Kontrol Sistemi. Yeni Nesil Soğutucu Akışkan R32 A+++ Inverter Klima

Ultra Yüksek Enerji Tasarrufu. WI FI Kontrol Sistemi. Yeni Nesil Soğutucu Akışkan R32 A+++ Inverter Klima R32 Yeni Nesil Soğutucu Akışkan A+++ Ultra Yüksek Enerji Tasarrufu WI FI Kontrol Sistemi Inverter Klima WI-FI Kontrol Sistemi Toyotomi yle havan teknolojik Kuro, WI-FI yoluyla klimanızı yönetebilmenizi

Detaylı